Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szolgálati közlemény: Szökés-csúszás

2009. június 30. 19:52 - sixx

Sajnos ez ma nem jött össze, holnaptól meg VOLT-fesztivál Sopronban, ha lesz szabad másfél órám, megírom, ha nem akkor csak vasárnap este lesz fent. Nyár van nekem is.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2009.06.30. 22:13:25

Jó szórakozást és pihenést:)

6faludi (törölt) · http://lacikonyha.blogspot.com 2009.06.30. 23:23:15

ráér az vasárnapig, a szküllá megvár :) have fun!

FENTEtente 2009.07.02. 10:58:23

Akiket naponta mutogatnak,akikről naponta írnak,tehát sok-sok emberhez eljutnak;tetszik vagy nem tetszik...azok sztárok.Ma úgy működnek a dolgok,hogy kiemelkedő tehetség sem kell hozzá,csak sűrűn az emberek tudatába fészkelődni.Magyarországon is lehet nézelődni kik a sztárok.Legjobban negatív dolgokkal lehet maradandót alkotni,ezért keresik a médiák azokat a bolondokat kik még bolondabbá tudják fokozni hazudós,szándékos becsapós életüket.Hazánkban nyüzsögnek a celebek.persze nem sok mindenhez értenek.Megtévesztenek bennünket.Bűncselekményeket követnek el ellenünk.Nem tisztességesen,hanem szélhámossággal keresnek vagyonokat.Jó sokat,vagyonuk egy részét.Pl.Gesztesi-Liptai...stb.

Llew 2009.07.02. 11:28:16

@sixx: már a szombati csillagkapus poszthoz is benyomta. Sszerintem nyugodtan moderáld, mert ha megnézed a bejegyzéseit, pár hétig mindenhova ugyan azt - a sehova nem illő - kommentet nyomja
süti beállítások módosítása