Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x07 – Ben White

2009. március 24. 13:00 - Madmoazell

Erősen problémás egyed napibetegünk, Mr. White. Test-integritás zavarban szenved, ami az ő esetében annyit jelent, hogy nem érzi sajátjának a jobb lábát térdtől lefelé, és szeretné, ha Christian, és a Sean helyett most már teljes lendülettel működő Quentin levágnák a felesleges végtagot. Christian vonakodik, nem nagyon szeretne egy egészséges lábat levágni, meg nem is arra hivatottak, és bár a pénz nem számít, végül csak nem jön össze az üzlet.

Ezalatt Sean új állás után néz, ezért pedig egyenesen az FBI-hoz megy. Egészen konkrétan a tanúvédelmi programban fog résztvenni, ami azt jelenti, hogy a védelem alatt álló embereket ő fogja átalakítani. Izgalmasnak tűnik, bár a fizu nem valami magas, és nem is nagyon szabad kapcsolatban maradni a páciensekkel. Az első beteg a kertben várja. Nicole Morrettit a fiával együtt műtik át. Anne Heche Nicki férje maffózó, és az FBI az információkért cserébe mentességet ad a fiával együtt. A férj családja viszont nem adott mentességet, és lelőtték a pasit. Sean máris látja, hogy mit kell Nickin átváltoztatni.

Juliáék tele vannak/lennének munkával. Az első feladat klienseket találni, de a dolog nehéznek bizonyul, egyelőre csak egy beteg fekszik a lakosztályában. Őt is Liz szerezte. Mikor Gina úgy esik be a szobába, mint egy tank, kiderül, hogy Ms. Carr azért néz ki alapjáraton ilyen jól, mert minden este ondópakolást tesz az arcára. Mióta nem a férje tolja neki a napi adagot, a fiait „csapoltatja le”. Mindenki meg van hökkenve, még Gina is, pedig ő aztán nem az a prűd típus. Julia kis elmélkedés után kitalálja, hogy nekik is be kéne vezetni a módszert. A lányok rövid vonakodás után beleegyeznek.

Christian meglátogatja Ben White-ot. Elmondja neki, hogy mint orvos, letette a hippokratészi esküt, miszerint nem szabad kárt okozni, de Mr. White szerint a kár fogalma viszonylagos. Neki az a rossz, hogy úgy él, ahogy nem szeretne, és fel is vázolja, hogy hogyan oldaná meg magának a problémát. Nemes egyszerűséggel egy üvegdobozban lefagyasztja a lábát, majd egy ápoló segédletével levágják. Christian a fertőzések és az üszkösödés miatt aggódik, de Ben „megnyugtatja”, hogy a lábának így is-úgy is mennie kell.

Sean Nickit és a fiát, Austint vizsgálja. A srác egészen mostanáig azt hitte, hogy csak az orrsövény-ferdülését jöttek helyretetetni, de anyu elmagyarázza neki, hogy műtétek hada vár rájuk. Austin hadakozik egyet, majd elrohan. Ezalatt Quentin rendezkedik az irodájában, és amint Christian megérkezik, jó szokás szerint nekiállnak eszmefuttatást tolni arról, hogy helyes ötlet lenne-e Bent megműteni. Még mindig nem megy túl jól a biznic, ez az egyik probléma, a másik pedig még mindig morális. Sajna kiderül, hogy Mr. White 100 ezer dollárt fizetne a műtétért, Quentin pedig már fel is vette az előjegyzésbe, Christian meg morog.

A sperma-üzlet egyelőre nem tűnik túl mókásnak, Gina és Julia jól összevesznek, Liz pedig osztja az észt, hogy nem lehet tudni, mennyire fog működni a dolog, pláne, ha elhaláloznak a kis fickók még a terjesztés előtt. Ekkor toppan be régi ismerősünk, Joan Rivers (aki mellesleg önmagát játssza a sorozatban), aki a sajtó elől szeretne elbújni a De La Merben, most pedig telepfelmérést tart. Gyorsan felmarkol egy vendég-lepedőt és egy könyvet, aztán nekiáll bekenni a pofiját a spermakrémmel, bármennyire is próbálják a lányok leterelni az ötletről.

Sean beront frissen szerzett főnökéhez, hogy kérdőre vonja, Austin miért nem tudott az arcátalakításról. Dr. Sagamore szerint mivel a srác kiskorú, az informálásra nincs szükség, különben pedig Sean nem parancsolgathat neki, ő a főnök. Már épp belemerülnének a vitába, amikor csörög a mobil, és Christian van a másik végén. Tanácsot kér Seantól Ben ügyében, de barátja úgy dönt, morális kérdésekben neki már nincs jogosultsága dönteni, minden Christianék problémája. Kimber a beszélgetés végét hallja csak meg, és Christian neki kiönti a lelkét, hogy mennyire hiányzik neki a volt társa. Bár a nő nem is tudja, mi a probléma lényege, szépen levezeti, hogy Sean olyan, mint egy felesleges testrész, amire talán nincs is szükség, és csak akkor észleli az ember, hogy nélküle is elvan, amikor már nincs ott.

Juliáék Joan látogatását várják, nagyon be vannak sózva, hogy ki fog akadni a krém miatt, de aggodalomra semmi ok. Joan teljesen odavan, és üzletet ajánl – ötven százalék plusz reklámok plusz ajánlás. Az üzlet megköttetik, Joan pedig nem is akarja tudni, mi az a titkos összetevő a tégelyben. Sean meg hülye, hogy dobta Juliát. Mindenki vigyorog, éljen éljen. A fent nevezett ex-férj ezalatt Austinnal beszélget, megpróbálja rávenni a műtétekre. A fiú kis kérdezősködés után beleegyezik, de csak akkor, ha Sean operálja meg.

Christian újra meglátogatja Mr. White-ot, hogy elmondja neki, a műtétet törölték, helyette mehet pszichológushoz. Bent nem hatja meg a megoldás, ráfog egy pisztolyt dokinkra, aki próbálná nyugtatni, de végül csak eldördül egy lövés – egyenesen Ben lábába. A kórházban Christian próbálná magyarázni az orvosoknak Mr. White problémáját, de „sajnos” a testrész megmenthető. A férfi már a szedálásra vár, mikor megérkezik Christian, aki a másik dokit lepattintotta a hippokratészi esküvel, hogy helyette megcsinálja a műtétet, és levágja Ben lábát.

Sean ezalatt Austint műti, míg egy másik csapat fél méterrel odébb Nickit. Dokink odavan, hogy új életet csinálhatott, még ha a bérezés nem is olyan kiemelkedő. A tévében eközben Joan reklámozza az új pakolást, a dolog pedig jövedelmezőnek tűnik, Juliáék záros időn belül betelnek. Mikor Sean felhívja exnejét, hogy megkérdezze, hogy van, Julia kifejti neki, hogy úgy érzi, azáltal teljesült be az élete, hogy tönkrement a házassága.

Christian a nehéz nap után hazaérve felébreszti az alvó Kimbert, és megkéri a kezét. A lány először vonakodik, mert ezt a meccset már lejátszották, de aztán, mikor Christian elmondja neki, hogy nem akarja, hogy szétválasszák őket, igent mond. Oh so romantic.

Címkék: kés/alatt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akyyy 2009.03.26. 13:39:10

OSzt aztán miért nem írtad bele hogy "betegünk" a doki a star trek enterprisból vagy az elnük a prison breakbő?

Madmoazell 2009.03.26. 17:36:56

Mert nem tudtam (helyesbítek, nem ismertem fel) :D

De most utánanéztem, John Billingsley játszott a True Bloodban, előtte majdnem az összes CSI-ben epizódszerepet, a Grace klinikában is, Stargate-ben is, most meg ha jól látom, 24-ezik. Ezennel (részben) pótoltnak veszem a hiányosságot.
süti beállítások módosítása