Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x11 – Natasha Charles

2008. december 02. 13:00 - Madmoazell

Mai címadó betegünk egy nem kicsit dekoratív hölgyemény. Natasha vak, és azért jött, hogy csináltasson magának két szép szemet. Hogy ne látszódjon, hogy vak. Nagyon ravasz, nem mellesleg kifejlett szaglóérzékkel rendelkezik, így mindkét pasit jól leoltja – Seant az apák napjára kapott Old Spice miatt, Christiant meg a 185 dolcsis hiperszuper parfüm miatt. Ja, merthogy parfüm-tervező. Nem rossz, nem rossz. Aztán hozzáteszi, hogy Christian javítsa meg mindazt rajta, amiért nem elég jó a vele való flörtöléshez. Bumm. Natasha szerencséje, hogy ő választhatja ki, milyen színű legyen a szeme, meg úgy egyáltalán hogy nézzen ki, a fiúk tudnak is egy jó okularistát. (Előre jelezném, hogy a szemes birizgálós momentumokat nem vagyok képes nagyképernyőn követni, így ez a hogyvolt néhol szellős és jujjuj-os lesz. Bocs.)

Sean ellátogat a gyűjtésre, amit Annie iskolájának szerveztek. Nem meglepő, hogy Julia is ugyanott van, aki azért jól úgy csinál, mintha meglepődne, és meglepően mézesmázos is. Az egész tök vicces, ugyanis Sean-unk magával hozta Kimbert is a mókára. Ez már az exnejnek sem jön be, szépen lekurvázza Kimbert, mert nagyon a szilikonmellei, aztán nekiáll hisztizni, mert ez már úgy hiányzott. 

Az okularista elmondja Natashának, hogy milyenek lesznek az új szemei. Könnyűek, érzékenyek, és törhetetlenek. Aztán az úriember szépen felvezeti, hogy hogyan is készül egy ilyen műszem, és végül Christian felajánlja, hogy a következő héten már be is lehet ültetni. És itt jön az, amit én csak remegő gyomorral vagyok képes végignézni, tehát ez egy zanzásított eljárás-ismertető lesz. Natasha szemeit kiszedik a helyéről, jajj de fúúúúúj, aztán berakják az alap-implantátumot, amire kerül majd a műszem. Itt jön be az okularista bácsi, berak Natasha szemébe egy mintavételi eszközt, mit berakja, mondhatni beönti, aztán ezt kikapja, megformázza a tényleges műszemet és miután készen van, már úgy is néz ki, mintha igazi lenne. Jajj. Most rosszul lettem. Bocs tényleg.

Juliát mégiscsak tudja motiválni Kimber. Természetesen mellnagyobbításra vállalkozik, mint ahogy sok frissen elválni készülő nő teszi mostanság. A doktornő kedvesen lekismellűzi kedvenc hisztigépünket, ami neki természetesen nem esik jól, de hamar kiderül, hogy ezt mostanában mindenki furcsa kórságnak tekinti, így meg azért más a helyzet. Julia amúgy sem akar túl nagyokat, csak egy kis változtatást, hiszen úgysem férjurát akarja visszakapni. Milyen szerencse. A műtét végül csak megtörténik, még ha Julia nem is tűnik teljesen biztosnak a dologban.

Natasha új szemei gyönyörűek, ennek megünneplésére egy vakrandival készül valami interneten felszedett pasival. Mindehhez Christiantől kér engedélyt, aki épp nekiáll vizsgálgatni a vadiúj műanyag-szemeket, és nem tűnik túlságosan boldognak az ötlettől. Natasha a homlokáról leolvassa (kézzel), hogy valami bibi van, mire Dr. Troy kiselőadást tart neki az interneten vadászó pasik szexéhségéről, és hogy ez nem lehet majd komoly dolog, meg hát szegény lány olyan védtelen így vakon. Natasha nem igazán értékeli a témát.

Julia lábadozik, anyuci jön hozzá látogatni. Elég rosszul néz ki, kb úgy, mint egy kábítós kurva, ahogy Matt mondta volt. Julia vele is jól öszeveszik, aztán erre benyom néhány vicodint, olyan dr. House-osan, majd lecseszi az anyját, hogy az miért ítéli el a mellnagyobbítását. Végülis ez nem elítélés volt, hanem csak egy szimpla kurvanagy röhögés, de mindegy. Erica ezeken túl azért próbál segíteni, de kicsi lánya nem igazán értékeli. Végső megoldásként elmondja a fiúknak, hogy Julia megműttette a melleit, meg hogy egy pszichológushoz már intézett is időpontot, hogy megoldják a problémát. Mivel ő nem tud ott lenni, mert épp előadást tart, Sean kiborul, hogy valójában Erica az oka mindennek, inkább ő hozza helyre a dolgokat. Vicces, hogy kicsivel később Christian védi inkább az exfeleséget, Sean meg csak szitkozódik, hogy annyit segített már neki, hogy képtelen tovább csinálni, és hogy ha Christian nőt akar, akkor keressen olyat, akit gyámolítani lehet.

Dr. Troynak nem kell kétszer mondani. Feltűnés nélkül ellátogat a vakrandira, hogy jól megfigyelje Natasha jelöltjét. Nagy a hehe, ugyanis a vakrandi dupla vakrandi. A srác az internetről szintén nem lát. Ezalatt Julia Annie fejéből vakarja ki a serkéket, ugyanis a kicsi lány tetves lett. Ekkor érkezik meg Erica, aki láthatóan nem nyugszik meg a dolgoktól. Mellesleg Julia mellei most néznek ki emberi méretűnek, én nem is értem, eddig miért nem kezdett velük valamit. Na mindegy. Erica viszont bejelenti, hogy az előadására korábban kell lelépnie, Julia meg csalódott. Azért anyu rendes, ott hagy egy csekket az éjjeli szekrényen. Christian közben támadásba lendül. Natasha vakrandija ugyanis tőle érdeklődi meg, hogy a hölgyike hogyan is néz ki. Dr.Troyt nem kell kétszer kérni, előadja, hogy a csaj vagy 15 évvel idősebb a srácnál, meg annyira nem is jó nő, mire a pasi mérges lesz és elrohan, Christian pedig leül Natasha mellé.

A lány először vonakodik, aztán csak belejönnek a dologba, tabula rasa meg kézből olvasás, a vége egy smaci lesz, meg az, hogy Natasha kedvesnek és segítségre szorulónak tartja Christiant. Aztán természetesen kummantanak is, azaz először jól végigtapogatják egymást, meg ilyenek. Nem részletezem. Sean otthon vegetál, Julia pedig nekiáll beszélgetni vele, ugyanis Annie-t haza kellett hoznia a tetvei miatt. Sean nem nagyon ugrabugrál, hogy Julia új melleit megnézhesse, ami Juliát elég rosszul érinti, ugyanis ő szeretné, ha férjura is rájuk tekintene, csak orvosként. Végül csak megnézi, aztán kicsit letereli nejét, mire az kiborulva hazarohan. Otthon ráiszik a sok eszével a nyugtatókra, kicsit csetlik, de inkább botlik a lakásban, majd egy ninjamozdulattal belezuhan az üvegajtóba. Gratulálok.  

Címkék: kés/alatt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tóparti látomás 2008.12.02. 15:07:12

Jó poszt, köszi ;)
A szemes részt én is alig bírtam végignézni, kicsit bizarr volt.
A lánynak azért rákellett volna jönnie, hogy Christian ült le mellé a parfümjéből vagy most az egyszer lehet cserbenhagyta a jó szaglása ;)
Julia nem igazán szerencsés passzban van, az ajtót kihagyhatta volna.

ratman_ (törölt) 2008.12.02. 16:37:02

A címet változtasd már meg légyszi, nincs ilyen magyar szó, és különben is a hideg kiráz tőle, kurva undorító hangsort sikerült összeraknod.

coucou 2008.12.02. 17:34:46

ratman,

nem az a gond, hanem hogy a 'kummant' mást jelent :)

nepszotar.com/?szo=kummant
mek.oszk.hu/adatbazis/lexikon/phplex/lexikon/d/szleng/sz133.html
www.hogymondom.hu/showslang.php?slang=kummant

szóval 'sunnyog' vagy 'alszik' (esetleg 'szarik'), de semmiképpen sem 'közösül'
(na de majd a Nyelvész Józsi kijavít)

tanulság: szlenget csak az használjon, aki tisztában van a szavak jelentésével

Madmoazell 2008.12.02. 17:38:26

ok, a kummanttal egyetértek. de mi van a címmel?

mandrake 2008.12.02. 17:48:50

ratman_ - valóban pontosíthatnál. Milyen címmel van bajod? (Mert hát a bejegyzés címe az epizód címe.)

coucou - 'kummant' ügyben igazad van, valószínűleg a 'kuffant'-tal keveredett össze :)

ratman_ (törölt) 2008.12.02. 19:20:03

Ezzel a szóval van bajom, amit ti boncolgattok, nem írom le, mert vannak szavak, ami valami furcsa oknál fogva rettenetesen irritálnak.

Madmoazell 2008.12.02. 19:37:24

Bocsi, beismertem bűnösségemet. De a címben akkor sem szerepelt :D

mandrake 2008.12.02. 19:37:25

ratman_ - igazán fura ízlésed van, ha a k****t ezzel szemben gond nélkül osztod :)

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2008.12.06. 01:12:49

coucou 2008.12.02. 17:34:46

A "kummant" szó alapján Natasa és Krisztián a filmben úgy dolgoznak, hogy más is odaférjen. Amúgy benne van a jegyzeteimben, hamarosan megjelenik a Szlengblogon. A Kálmán elég kummantós fajta amúgy is, a Rudikáról nem is beszélve. :D

magyar-magyar szótár 2008.12.12. 09:23:47

A Coucou nekem a Kakuk Marci román fordításából.
A kummantásban poen itt, ezen az oldalon. Szerintem.
Van egy gyűjtésem:
Piedone Összes (gyerekek mesélték az öszes piedónefilmet így)
Amikó gyütt a csá'ó, siozt akkó a Piedóne így BAAAAM , kiütötte a csóót, de emezek nagyóttóval gyöttek oszt kiugráltap PIFF a deszkával, de akkor a ter4encehill is beszót, így és BAMM, emerrű balrú megtámasztotta.

Melyik film ez Zsoltikám?
,
Hát tácsi, jaz, amikó gyütt e pijedóné, oszt a csávók emerrű, beütöttek neki o'at, de emezek meg a nagyótóval, az, tuggya, amiben a terencehill.

De nem a rendőrös?
Nem!4 Hát nem tugfggyaa? Az, amelyikben... (da capo al fine)
süti beállítások módosítása