Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

House 4x14 -Álomvilág

2008. december 01. 08:42 - candyperfumegirl

House ezt az epizódot azzal nyitja, hogy szemlélteti a hetibeteg-szerzés magasiskoláját. Kedvenc szappanoperasztárja az aktuális –nyilván erősen Emmy esélyes- epizód felvétele után épp hogy átjut a hardcore rajongók masszív gyűrűjén, és beszáll a biztonságos limuzinba, amikor feltűnik neki, hogy nem arra halad a kocsi, amerre kéne. Ez azért van, mert a sofőr konkrétan ELRABOLTA, és magabiztosan tart vele a Princeton Plainsboro irányába, majd a visszapillantóból ránk néz a félreismerhetetlen szempár, és már képben is vagyunk. Igen ez House, és az ő legújabb díjnyertes húzása természetesen.

A kórházban eközben éppen ellenőrzés folyik, nem ezek lesznek Dr. Lisa Cuddy életének legnyugodtabb napjai, azt hiszem. Már alapból fel lehetett készülve mindenre, de amikor House leparkolja a limuzint a kórház előtt, és előkerül belőle a foglyul ejtett színész, még magasabbra szökik a vérnyomása. Amilyen gyorsan csak lehet, eltünteti az ellenőrt a színről, mondván, hogy ő még az életben nem látta ezt az őrültet, de hogy a kórházhoz köze nincs, arra itt és most letenné a nagyesküt. House-nak pedig még meg kell győznie kedvenc celebrity-jét, hogy egyrészt ne jelentse fel, másrészt működjön együtt abban a pár vizsgálatban, amire szerinte feltétlen szüksége van, úgyhogy bedobja az „agydaganat” kifejezést. Ennél több meggyőzésre nincs is szükség.

Persze nyilván nincs agydaganata a sztárnak, de hogy valami baja van, az tuti, mert House, a sorozat első számú rajongója kiszúrta, hogy az utóbbi időben látványosan csökkent a főszereplő SZPP-je (magyarázatért forduljatok Paris Gellerhez vagy a hogyvoltíróhoz bizalommal), és többet néz a súgógépre, mint korábban. Márpedig annak, hogy House kedvenc szappanoperájának a sztárja elhalálozzon, még a gondolatát sem engedheti meg magának, ezért neki kell meggyógyítania. Hetibeteg ugyan még további meggyőzésre szorul, hogy ő legyen a hetibeteg, de egy szemvizsgálatba azért beleegyezik. Eközben legalább van idő megbeszélni, hogy ő egy ideje már képtelen tükörbe nézni, amiért ilyen szarban játszik főszerepet (hát igen, a napi szappanopera nem éppen egy Lost műfaj), House erre a „miről beszél ember? A sorozat istenkirály!” –reakcióval hozza rá a frászt.

Cuddy közben úgy érezte, érdemes lesz mozgósítani a csipet csapatot, mert nem kimondottan használna a kórháznak, ha pont az ellenőrzés közelén derülne ki, hogy itt emberrablás, túszejtés, és hasonló kétes ügyletek folynak. Foreman majd követi House minden lépését (amúgy sincs más dolga már egy teljes évad óta), Cameron elintézi az aktákat, mert ideális titkárnő-alapanyag, Chase pedig -ha már úgy is nagy ívben tesz az egészre- engedélyt kap, hogy kihúzza magát az epizód további része alól. Chase, te idióta, ez az első esélyed, hogy másfél percnél több időt legyél képernyőn ebben a kicseszett évadban, és így hálálod meg; nagyon remélem, hogy ezért Cameron majd jól megbüntet a maga módján.

Foreman máris tapad House-ra, ami nagyon kellemetlen, mert született poéngyilkosként azonnal leleplezi azokat a hazugságokat, amikkel House itt akarja tartani a kedvenc színészét. Látótér-kiesése van, na persze, inkább spoilereket akar az új évadra vonatkozóan, bejutni a színészek öltözőjébe, meg hasonlók. Most lesz elege a sztárocskának, ennyit erről, megy Cuddyhoz panaszkodni, remélhetőleg úgy, hogy az ellenőr is fültanúja legyen mindennek. Közben Jimmy érkezik SÁNTÍTVA, House első gondolata persze az, hogy rajta gúnyolódik, pedig a dolog egész vicces, most pl. kettejük közül ő a gyorsabb. Jimmy sántításának az oka amúgy az, hogy új pozitúrákat próbáltak kikísérletezni Amberrel, de ennek a cenzúrázott változata az, hogy elviselhetetlenül kényelmetlen az ágy. Mindezt már a liftben beszélik meg, ahol a hetibeteg is velük utazik egyenletesen füstölgő fejjel, és House két mondat között csak úgy mellékesen nyakon szúrja némi altatóval. Elvégre MR nélkül beteg még nem hagyta el ezt a kórházat, most sem engedhetik meg ezt a mulasztást maguknak.

Mehet is az MR, ami igazolja, hogy nincs tumor, de közben a beteg ébred, pont akkor, amikor még benne van a masinériában, és érthetően nem kimondottan boldog a szituációtól. Most már tényleg irány Cuddy, és kezdődne a látványos színészbalhé a hallban, csakhogy összeesik. És ezúttal House semmit nem adott be neki, tehát itt tényleg baj van. Most már ideje elkezdeni a differenciál diagnózist, Három Hülye is mozgósítva van, Cameron meg iktat a sarokban, és rendszeresen beleugat a diagnózisba. House nem túl finoman jelzi neki, hogy érdemes lenne Miss Moneypenny-nek kussolnia, mert ezúttal nem osztottak neki lapot, de Cameron észrevehetően pedálozós kedvében van, hiszen végre visszatért az imádott diagnosztikai osztályra.

A vizsgálatok alatt Kutner ismerkedik a hetibeteggel, neki is előadja, hogy rühelli, amit csinál, ezt még fogjuk hallani párszor. House pedig tudományos kutatómunkát indítványoz, ami DVD-zésből áll az orvosi társalgó nagy plazmatévéjénél (amire erősen fáj a foga amúgy). Levetíti a csapatának kedvenc epizódjait, vegyék már észre, hogy lelassultak a sztár reakciói, de 13 csak azt veszi észre, hogy az egyik nővér más megvolt neki egyszer, érdekes új információ, de orvosilag sajnos teljesen irreleváns.

Ezek után Cuddy elkapja House-t, és megpróbál racionálisan hatni rá. Próbálja csak ezt a hetet kibírni nagybb botrány nélkül, mert ha az ellenőrzésen szívnak, az House-nak is szívás. Egész évben szabadon ámokfuthat, most próbálja mérsékelni magát, könyörögve kéri. House ezen a ponton megérzi, hogy alkupozícióba került, OK, megpróbál kivételesen civilizált ember módjára viselkedni – a plazmatévéért cserébe.

Eközben Jimmy és Amber fűzik szorosabbra a kapcsolatukat azzal, hogy közösen vesznek ágyat, lehetőleg olyat, amitől senki nem fog House Light-ként közlekedni. Probléma, hogy Jimmy puha matracot szeretne, Amber pedig keményet (mégis ki NEM gondolta volna, hogy Amber keményen szereti?), de mindegyik nagyon drága, és Amber ismét bedobja páratlan meggyőző-képességét. Szegény szerencsétlen házaspár vagyunk, a férjemnek nincs állása, olyan nagy dolog lenne féláron eladni nekünk ezt az ágyat? Jimmy erősen próbál úgy tenni, mintha nem túlfizetett onkológus lenne, Amber pedig első osztályú szempillarebegtetést prezentál, az eladó már megy is tárgyalni a főnökkel. Kedvezmény lezsírozva, most Amber el, de azt a döntést Jimmyre bízza, hogy a kemény vagy a puha matrac legyen a befutó.

House-nak ezúttal esze ágában nem volt a házkutatást a Három Hülye valamelyikére bízni, mert ez most túl nagy buli ahhoz. Személyesen megy a stúdióba, és kutatja át az öltözőt, de arra, hogy mit keres egy Emmy egy huszadrangú napi szappanopera stúdiójában, arra csak egy válasz adható, nevezetesen az írók így akartak üzenni az elmeroggyant ítészeknek, hogy ha legközelebb is megfosztják Hugh Laurie-t az Emmytől, akár be is vonulhatnak a legközelebbi vihogóba. Nézzék csak, milyen királyul áll a kezében, nincs igazság, hogy ez csak a sorozatban fordult még elő, komolyan mondom. House azért szerez hasznos infókat is az egyik színésznőtől. Egyrészt nehogy már ne jöjjön össze az a páros, akiknek 4 évada szurkol (hmm, vannak itt kiszólások rendesen), másrészt a színésznő egyszer randizott a hetibeteggel, de csókon kívül más nem történt, mert betegünk úriemberként viselkedett. House már rohan is vissza a kórházba diadalmas vigyorral, hiszen a sztárja impotens, ez a napnál is világosabb.

Csapat szerint ezt azért nem ártana először igazolni valahogy, lehet, hogy csak azt a színésznőt nem akarta megdugni. OK, akkor tesztelni kell, hogy képes-e ösztönös fizikai reakcióra, erre Cameron rögtön kapálózik, hogy ő ugyan nem villantja meg a melleit a hetibetegnek, én meg ezen csak röhögök, mégis milyen mellekről beszél? House is elcsendesíti annyival, hogy az a világon semmit nem igazolna, ha a beteg az ő nemlétező domborulataira indifferens maradna, esetleg 13…francba, miért nincs egy elfogadható mellbőséggel rendelkező csaj sem a csapatban? Cuddy nyilván nagyon elfoglalt mostanában, úgyhogy maradnak az életmódmagazinok. A reakció pedig jön, ahogy kell, így az impotencia és az ezzel járó B6-mérgezés kizárva, jön viszont a szívroham, újabb tünet, csodálatos.

A szívroham olyan tünet, amitől mindig nagyobb sebességbe kell kapcsolni, House szerint most a pajzsmirigy a bűnös, de ne tököljünk most tesztekkel, amik csak időhúzásnak jók, be kell sugarazni a pajzsmirigyet, de azonnal. Nagyon radikális, sápad is a csapat, Foreman szemöldöke a homloka közepére szalad, de nem szól semmit, mert most más megközelítést alkalmaz. House-zal vitatkozni ilyenkor olyan, mint gorillákat balettre tanítani: fárasztó, idegesítő és teljességgel hasztalan, úgyhogy kiadja az ukázt a Három Hülyének, hogy csak teszteljenek, és ha beigazolódik, hogy House-nak igaza volt, na akkor lehet sugarazni a pajzsmirigyet. Úgy tűnik, Foreman végre sikeresen megtalálta a golyóit, ez tetszik.

House közben egy kellemes (mellesleg lopott) ebédet fogyaszt a boncteremben, és az, hogy az ellenőrzés következő állomása pont ez lenne, nyilván csak fatális véletlen lehet. Cuddy azért előrelátó volt, még az ellenőr érkezése előtt csekkolja, hogy tiszta-e a terep, vagyis nem csorgat-e véletlenül valami elmebeteg orvos ketchupot a vízihullákra. De igen, a francba is. House ismét felhozza a plazmatévét csak úgy mellékesen, Cuddy pedig brutális kínzásokat helyez kilátásba, ami egészen szexin hangzik, és ha már itt tartanak, House javasolja, hogy állapodjanak meg egy biztonsági jelszóban, legyen mondjuk édes szósz. Ebben a szent pillanatban fut be az ellenőr, és House már kezdené súlyosbítani a helyzetet, amikor Cuddy benyögi, hogy édes szósz. Páratlan jelenet, de lehet ezt még fokozni, House elmagyarázza, hogy ez a beceneve (az ironikus beceneve – teszi hozzá Cuddy), az ellenőr nyilván azt fontolgatja, a kettő közül melyik a súlyosabb eset, House pedig azt, hogy hol mutatna legjobban a plazmatévé a diagnosztikai osztályon belül.

A tévé kitüntetett helyen lett elhelyezve, Cameron pedig végzett az aktákkal, úgyhogy fájdalom, de meg kell válunk tőle. House szembesíti vele, hogy kimondottan élvezte ő, hogy újra itt lehetett, és ha szeretné visszakapni az állását, akkor kirúgja 13-at, vagy még jobb, Kutnert, ha Cameronnak bejön 13. Cameronnak ebben az évadban sem sikerült humorérzékre szert tennie, úgyhogy ez a szöveg teljesen hatástalan marad, és ő nem akar visszajönni, nagyszerűen meg van ő House nélkül is. Csodás.

A teszteket kiderül, hogy érdemes volt megcsinálni, ugyanis semmi baj a pajzsmiriggyel, viszont észrevették, hogy a beteg veséje nem szűri ki a jódot, amit a teszteknél alkalmaztak. Felmerül a gyanú, hogy valami autoimmun betegség lesz, azon belül is persze lupus, mert ennek a szónak el kell hangzania minden egyes epizódban, különben repedés keletkezik a tér-idő kontinuumban.

Eközben Jimmy és Amber éppen az új ágyat tesztelik, amit Jimmy újított be, és valami nem stimmel. Ez a kemény matrac, amit Amber akart, de ha egyszer rábízta a döntést, akkor Jimmy mégis miért nem azt választotta, amelyiket Ő akarta? Ezt nem tudja Amber felfogni, és jelzi, hogy ő nem egy papucsférjet akar, hanem egy tökös pasit önálló akarattal, róla nem kell gondoskodni, viszont Jimmy igazán elkezdhetne kiállni a saját vágyaiért és igényeiért. Személy szerint ezért megszavaznék egy tapsot Ambernek.

House elbeszélget a hetibeteggel, téma a változás és a változtatás, hetibeteg rühelli a munkáját, de nem mert kiszállni belőle, mert ha más nem jön be, akkor semmije sem marad. Valahogy így van House is a válaszaival és a megszállottságával, és ezek után a beszélgetés érdekes fordulatot vesz, hetibeteg elkezd idézni az előző évadból konkrét monológokat. Ezt nem a hatás kedvéért csinálta, hanem konkrétan forr az agya, majd kómába esik. Ez valami fertőzés lesz, de mivel forgalmuk nincs róla, hogy milyen, így erősen leromlottak az esélyeik.

Eközben Jimmy, a féri öntudat poszterfiúja az ágyproblémára keres megoldást, most éppen a „House segíts, mit csináljak?”-fázisban van, nem mondanám, hogy ez látványos előrelépés. House szerint szánalmas, hogy nem képes dönteni, kiderül, hogy Jimmy legfőbb vágya régóta egy vízágy, ami lehet, hogy nevetséges, de ha azt akarja, akkor vegye meg azt, pénze van rá, megteheti, mégis hol itt a probléma? Ezt a kis beszédet House egy virágos ágyneművel borított ágyon adja elő, ami azért fontos, mert ez vezet a heti epifániához, virágok, virágpor, stb., ez nem is fertőzés lesz, hanem allergia! House vissza a kórházba, Jimmy pedig élje meg az álmát, és vegye meg azt a vízágyat, de rögtön, ha jót akar magának.

Az allergia már csak azért is tűnik jó ötletnek, mert egy sztárnak az öltözőjében mindig vannak virágok, és nem reagált az antibiotikumra sem. Ilyen súlyos allergiás reakcióra az egyetlen adható szer az ipari mennyiségű szteroid, úgyhogy House már megy is kisöpörni a gyógyszertárat. A gyógyszerész csak mérsékelten együttműködő, tárcsázza is Cuddyt, aki éppen beéri House-t, mikor be akarja adni a betegnek a szteroidokat. Ha House téved, akkor ez durva túladagolás, és egész biztos, hogy kinyírja a beteget, Cuddy pedig búcsúzhat az állásától. House javaslata, hogy Főnöknéni adjon neki 3 perc előnyt, majd hívja a biztonságiakat, és ha nem válik be a dolog, ő elviszi a balhét. Így is lesz, Cuddy csak egy dolgot kér, House szóljon, ha a beteg meghal, hogy legyen ideje csomagolni, mert akkor mindketten repülnek, az biztos.

Csapat közben azért tesztel különböző növényi allergiákra, de a beteg mindenre negatív, nagy baj van. De hoppá, mégsem, mert a szteroid hatott, a beteg magához tér! Akkor most hogy is van ez? Valóban allergiás, de hogy mire, az még mindig rejtély, mindenesetre jól van, és House addig úgysem nyugszik, amíg meg nem találja a választ. Eközben Amber egyedül találja magát az új vízágyon, Jimmy ugyanis a padlót részesítette előnyben, mert képtelen a vízágyban aludni, vicces. Nagy baj nincs, Amber ugyanis díjazza, hogy Jimmy kiállt a saját igényeiért, és ha már utólag kiderült, hogy az nem jött be, az sem gáz, ezt az éjszakát mindketten a padlón töltik, másnap pedig Amber kimódolja majd, hogy vegyék vissza a vízágyat és szolgáltassák vissza a teljes vételárat.

House –ahogy az sejthető volt- nem nyugszik, és további DVD-zés során újabb jeleket keres, amikből rájöhet, mire allergiás a hetibeteg. Pár epizód kell csak hozzá, és megvan a válasz, a karakter ugyanis a csavaros sztori szerint nemrég keményen inni kezdett, a gin tonicot favorizálta, amiből a gin csak kamu a forgatáson, a tonik viszont igazi, a kininre allergiás! Szép volt, már hívja is Cuddyt, hogy közölje vele a jó hírt, hogy mindez az éjszaka kellős közepén történik, huszadrangú probléma. Cuddy azért még megjegyzi, hogy ez a kis akció 200 ezer dollárjába került a kórháznak, de egyébként megúszták mindketten, a plazmatévé pedig visszakerül a társalgóba. House még megpróbálja elvinni a beszélgetést némi lightos telefonszex irányába, de Cuddy rövidre zárja a dolgot egy „jó éjt House-zal”. Ilyenkor fordul meg a fejemben, hogy miért nem kábelen megy ez a sorozat?

Címkék: house
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.12.01. 08:55:54

jah ez egy jó rész. az egész negyedik évad nagyon jó, különösen az uccsó két epizód.

redzsihemond 2008.12.01. 09:36:50

Annyira jól szórakozom ezeken a hogyvoltokon, őőőőrület : )

2008.12.01. 09:37:00

Nekem a szenzációs megoldásról, hogy a gin-tonik egyedül igazi tonikjától lett allergiás, csak az jutott eszembe, hogy tipikusan "belső" megoldás, mert pl. nekem, aki még egyetlen szappan meg másmilyen forgatáson sem járt, nem jutna eszembe egyáltalán, hogy a szereplő gin-tonikjában PONT a tonik lesz igazi. Persze, tudom, hogy a szereplők a forgatáson, színházban nem iagzi alkoholt isznak, csak, "olyat, mintha", de ha a gin nem valódi, a tonik helyett vajon miért nem isznak egyszerűen buborékos ásványvizet? (nem beszélve arról, hogy hányan isszák meg egyáltalán a tonikot, aminek tényleg elég egyedi íze van)

Ex Termesz · http://karvolt.blog.hu 2008.12.01. 09:37:29

"Ilyenkor fordul meg a fejemben, hogy miért nem kábelen megy ez a sorozat?"

???

Potenciális Disznó 2008.12.01. 09:49:03

expressz termesz · karvolt.blog.hu 2008.12.01. 09:37:29

Akkor a telefonszex nemcsak annyi lenne, hogy "jóéjthouse"

VeronicaMars 2008.12.01. 10:17:44

Köszi a HV-t!!! Nagyon jó volt :)
Candy, nem akarsz esetleg még több sorozatot elvállalni :P

_tx_ 2008.12.01. 10:27:33

kiiiirály vagy, természetesen láttam az epizódot, de olyan jó újra olvasni

:P

nickita 2008.12.01. 11:08:15

jó volt a hv, egy csomó dolgot más megvilágításba helyezett. hiába, tuskó vagyok ehhez a sorozathoz :)

tóparti látomás 2008.12.01. 11:32:37

Jó rész volt, így újra olvasva is, köszi candyperfumegirl ;)
Igazi House-os lépés volt, mikor a liftben beinjekciózta a heti beteget, tudtuk nemfogja csak úgy elengedni a kedvencét.
A bonctermes jelenetben nemcsak az édes szószos becenév hanem a "nevem angolul házat jelent" mondat is klassz volt ;)) (kíváncsi lennék az eredeti verziójára is)

Count Adyn 2008.12.01. 12:20:24

Tessék:)
"-I've heard your name.
-Most people have.It's also a noun."

Neoprimitív 2008.12.01. 13:12:11

Candy,

a House sorozat-DVD-k mellé csomagolni kellene a hogyvoltjaidat is: a maguk műfajában legalább olyan jók, mint az alapanyag.

spdf smd (törölt) 2008.12.01. 13:51:08

Kedvenc párbeszédem:
Amber: -Azért örülök, hogy megvetted az ágyat.
Wilson: -Én sem.

jó volt a hogyvolt! szeretem újraolvasni, mert ilyenkor megértek néhány részt, ami a tv-ben nem volt világos.

Pikk Dáma ♠ 2008.12.01. 14:47:38

Candy!
mindig elolvasom a hv-okat, nagyon jók, most is. de egy kérdésem lenne: miért csütörtök 1-re van a napárban, ha nem akkor jelenik meg? úgy emlékszem, már többször jártam így, mint most, hogy hiába vártam múlt héten a hogyvoltot..
tényleg csak érdekődésből kérdezem, a lényeg, hogy vannak:)

Metanis 2008.12.01. 17:22:14

Hello

Azt az egyet sajnálom, hogy senki nem emeli ki az író által közvetített , azaz az általa megfogalmazott filozófiai, ideológiai kérdéseket.
Minden részben felfedezhető a minden napi élet apró filizófiai kédése ami renkívűl fontos annak ellenére, hogy nem sokan vesznek tudomást róla.
Nem az mondom, hogy minden részben ortáli nagy okoságot mond, hanem inkább mint house amikor épp rá jön egy rejtélyre. Rá nézz a párnára és elgondolkozik. Lényegében a párna a sorozat.Sok témát boncolgatott, érdemes vissza nézni. Nekem ami mostanában foglalkoztatott az a 3 évad 12 része.


Jó Szórakozást a következő részhez ami nagy!!:D


Metanis

candyperfumegirl 2008.12.01. 19:48:32

Pikk Dáma: ez azért van, mert mostanában telejsen felborult a korábbi napirendem, nemt tudom akkor megírni a hogyvotlot, amikor eddig. Kértem sixxtől egy kis haladékot, de még így is megcsúsztam, tudom, amiért elnézést kérek, megpróbálok ráállni egy állandó időpontra, aminek nekem péntek lenne ideális.

ebilafan 2008.12.02. 13:35:15

Megint nem láttam magyarul. *dühöng* Fogalmam sincs, mit csináltam helyette, valószínűleg a gép előtt ücsörögtem.
Azért ezen a héten beizzítom a videót, mert a következő kettőt jó lenne rögzíteni. :)

Megint nagyon jó HV, Candy, köszönjük!
A péntek tényleg ideális, de persze, ahogy neked jó.

Telefonszex, LOL. Bírtam volna, bár még az a kis beszélgetés is nagyon...buzdító hatással bírt a fantáziámat illetőleg. XD
Ehhez még valamit: nekem úgy jött le, hogy Cuddy végül nem ment bele a felajánlott biztonságiőr-hívásos kiskapuba, ami a bizalomnak (vagy a felelőtlen hülyeségnek) egy új szintje. Kis híján meg is szívták mindketten. A kétszázezer ehhez képest piti összeg.

Én egyébként még mindig azt próbálom feldolgozni, hogy House-nak nem volt igaza. Ebben a sorozatban ez falrengető.

tygger 2008.12.04. 13:58:12

hát a tegnapi az ütött tényleg, már-már mint egy-két jobb lost-epizód

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.12.04. 14:18:11

candy, csak most láttam a 2008.12.01. 19:48:32-et

ok, kibírom holnapig:)

candyperfumegirl 2008.12.04. 19:42:54

Most kezdtem el írni, remélem, meglesz holnapra, igyekszem. :) Egyébként tényleg best ever.

XiX 2008.12.05. 11:19:16

Az okés, hogy allergiás,de mennyire?
A forgatás akár hónapokkal is megelőzheti a tényleges TV-beli adást. Ha az allergiába belehalhat (a kórházban készült is rá a hetibeteg) miért is tart ez ilyen sokáig (remélem, otthon nem folytatta a tonik-gin párharcot).
Cuddy aranyos, pedig $200e miatt küldhetné megint "hospitáló" tanfolyamra.

Amber esete lényeges, mert Ő sem hagyja, hogy szegény Jimmy a "normális" életét élje, hanem tessen csak szembenézni magával.

13. érdekes beszólása: "jártam ezzel a nővel" :))), drhúz megint elsiklott felette (ennyire heteroszexuális???)

HVR-HogyVoltRulez :)))))))))))))))))))))

vasszűz 2008.12.05. 11:45:18

XiX, nem értek ugyan hozzá, de tudtommal allergia akkor is kiváltódhat, ha a kiváltó anyagok fölhalmozódnak a szervezetben.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2008.12.05. 20:37:10

Végre, már nem tudom, mióta nem volt időm kommentet írni!:( Szuper hogyvolt!:D Én meg végre láttam (S)Kutnert, nagy volt az öröm!:D
Igen, a következő best ever, szerencsére nem az első és nem az utolsó!:D

viktor421 2008.12.06. 17:14:40

Lehet tudni már, hogy mikor jelenik meg az eheti részről a HV ?

babó 2008.12.08. 16:03:55

sajnos időközben már múlt heti... :(

candy, odaadtad a mikulásnak? a rajongóid meg tűkön ülnek :)))

megértés 2008.12.09. 11:19:14

jajj, én is nagyon várom...

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2008.12.09. 12:33:17

én rájöttem. dupla poszt lesz a héten(pénteken). dupla orgazmus:D

SumQuiSum 2008.12.09. 15:40:49

Én igazából arra vagyok kíváncsi, hogy a dupla epizód után mi lesz, csonka évadról lévén szó.

whitequeen 2008.12.09. 16:27:11

5. évad.
Ez spoiler? :D

whitequeen 2008.12.09. 16:28:21

Ja amúgy az ÉN blogomon érdeklődött a múltkor valaki, hogy nem látta az "eheti" House-t, csak pletykákat hall, és most mivan :D Ideirányítottam. Sztem rá fog kattanni :D

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.12.09. 18:45:40

Szerintem félre értettétek. E hét péntekről volt szó, nem a múlt hetiről!

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2008.12.09. 22:41:24

Nem hiszem, hogy félreértettük, Candy az írta, hogy "holnap".:) Dehát igaza volt, amikor egyszer azt írta, hogy a hogyvolt író is ember.:))) S ha péntekre lesz dupla poszt, az is szuper.:D

SumQiuSum! Holnap évadzáró rész lesz, aztán pedig a Tv2 elkezdi újra leadni a 2. évadot, amíg nem jön az 5.!:)

Modal 2009.10.07. 12:05:07

Egyébként Laurie nem kapott mér Emyt?? Vagy csak a sorozat nevében vette át egyszer?? Mert a S1 "három sztori"-s része mintha nyert volna valamit...

candyperfumegirl 2009.10.08. 20:05:18

Nem, Hugh nem kapott még Emmyt, ami nem kicsit SZÉGYEN. A Three Stories az írásért megkapta valóban (meg is érdemelte).
süti beállítások módosítása