Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 3x01

2008. július 10. 09:00 - Bruti

És igen! Eljött végre a 24 harmadik évadja is az M1-re. Az egyik szemem nevet, a másik meg üveg, mert ugye annak örülünk, hogy elkezdődött, de hogy minden nap lesz, arról ugye kurvára nem volt szó! Ilyen szintű darát nem tudom, hogy fogok lereagálni hogyvolt terén, de azt megígérhetem, hogy küzdeni fogok, mint púpos gyerek a hátizsákkal! Jó szórakozást mindenkinek!

Gyors visszatekintéssel kezdünk. Ott hagytuk abba, hogy a jó öreg Macipofa (új olvasóknak Palmer elnök) vagy egész hétvégén ásott a hétvégi telkén, vagy megmérgezték, mert mocskosul felhólyagosodott a tenyere, és olyat taknyolt, mint Gállék kocája a lefagyott árokparton. Vót is nagy riadalom, jajveszékelés, meg minden, ami ilyenkor szokás, de senki se gondolta komolyan, hogy kicsinálják Macitesót.

Három év telt el, és Jack bemondja a frankót, hogy kérem délután 1 óra van, ami azt jelenti, hogy utoljára még benyomott egy tarhonyát szafttal a Makk 7-ben, ráivott egy Róna meggyet, aztán beült a klotyóra, mert a megérzései azt súgták, hogy ma már nem lesz ideje nyugodtan szarni. És igaza is van, mert már jönnek is a rosszarcúak egy fekete furgonnal, és egy bomba társaságában kiraknak egy hullát valami épület tövében, majd bumm, csatt, és dirr-durr.

Jack-künk (de kis kölyökképű volt még itt, egyem a szívét, a magyar lányoknak a tv előtt, most biztos megdobbant a szívük, és kicsit erősebben szorítják a fötőj karfáját) valami börtönbe csekkol be új kollegájával, majd meghozzák a mai nap főgonoszát, Salazart, aki mexikói és biztos jó geci. Ráadásul Jack juttatta a sittre, hogy teljes legyen a kép. Na, Salazar nem is tétlenkedik, gyorsan nyakon szúrja tulajdon ügyvédjét egy töltőtollal, majd Jackre keni. Mán az a fickó! Szép belépő...

Vissza az első hullánkhoz, már befóliázták és értesítik a CTU-t, mert ez valami vírus lesz. CTU. Itt vannak a régi ismerőseink, Tóni (Tony), Fürtös (Michelle), meg nézd má’!! Sylar is itt van. Remélem nem fogja a fél CTU-nak felbontani a fejét, mert valahonnan ketyegést hallott! Valami Chloe-ra panaszkodik, hogy hozzápiszkált a gépéhez. Nyugi, Sylar, Chloe még akkor is a 24-ben lesz, mikor te már „csak” a Heroes-ban bénázol az idióta képességeiddel. Teló Tóninak, és jön a rossz hír: a hullában talált cucc Cordilla névre hallgat, ami egy igen prosztó vírus, és az azért nem jó nekünk, mert kérem nem véletlen került oda. Ez bezony bijoterrorizmus lesz!

Jack és csapata Salazaron agyalnak, aztán Jack rájön, hogy itt valami nagy-nagy rosszalkodás megy a háttérben. Hívja Tónit, aki közli, hogy vírus a láthatáron, Jack meg elkezd nézni, olyan Jackkesen. Ez jót még sose jelentett, most sem fog... Tikk...takk... Tikk...takk...

Az elnök megérkezik L.A.-be, és integet, a kis rücskös tenyerivel. Wayne fogadja, aki a titkára vagy mi, és mellesleg az öccse. Családi vállalkozás rulez! Slatty. Jack és Chase a CTU felé tartanak és Jacknek valami baja van. (Szerintem a tarhonya lesz.) Csörren a teló és Kate az. Arról van szó, hogy az a kretén Jack megrakta párszor Katikát, aztán ráunt, Kati meg kapar, hogy még itt maradt a dzsekid, meg nálad maradt a fülbevalóm, stb. Ilyen dolgoknak sose dőljünk be fiúk! Tudni kell nemet mondani. CTU. Fürtösnek és Tóninak tele a nemi szervük a CTU-val, mert új állást keresnek, a gond ezzel csak az, hogy úgy néz ki, Fürtit nem vették fel, Tónit meg igen. Hát kérem, dráma, nem a cunami! Vágunk, és hűha ki van itt? Hát a Szőkenő (Kim)! Ez meg mi a jó istent keres a CTU-ban? Csak nem apuka nyomta ide be?

Mexikóban vagyunk egy farmon, ahol egy drogbárószerű fickó (Hector, Salazar tesója) enyeleg a csajával, majd teló és egy fickóval konspirálnak. Ki ne látná, hogy ezek is moslékok. CTU. Fürtös melót ad Sylarnek meg Kimnek, de Sylar olyan igazi kis gyökér, akit legszívesebben felrúgnál műholdnak, mert képtelenség vele dolgozni. Szőkénk -aki nagyon kaparhatott, mert 3 év alatt bébisintérből olyan hiperszájberpicsává avanzsált, akit simán lehet alkalmazni egy CTU szintű cégnél- most ideges, mert nem kapja meg a kért fájlokat. Sylar elküldi a hódkóros picsába, mert szerinte csak apuci miatt van itt. No de Sylar! Ezt nem kellett volna! Ez a csaj nem szarozik! Ezt majdnem megette egy puma, bazzeg! Szőkénk elővette sok éves szakmai tapasztalatát, meg a titkos hacker tudását, oszt’ Sylar egész gépét úgy ahogy van, zárolta! Még az aknakeresőt is! Sylar csak kapkodja a fejét, mint playback sztár áramszünet alatt, mikor Kim elárulja, hogy ő volt,és ha nem dolgoznak össze normálisan, megy és kettéharapja a tápkábelt, meg ha kell, akkor kieszi a processzorból a magot!

Megjön Jack és itt az új szereplőnk, Chloe. Chloe-ra figyeljünk oda, mert ezentúl minden évadban szerepelni fog és hamar megszeretjük azt a kis durcás pofáját. De vissza Jackhez. Izzad, röfög-nyafog, nyüglődik, mi van ezzel az emberrel? Tikk...takk... Tikk...takk...

Kim kavar a szerverszobába, mikor megjelenik Jack társa, Chase és hátulról rápróbál a csajra. Hopp, ezek járnak? Dúl a láv, de tud erről apuka? Hát persze, hogy nem. Na, ki mondja el neki? Önként jelentkező? Az persze nincs. Sutty. Jelentkezik az egészségügyis csaj és hozza jó híreket. A vírus elég dürhő, 14 óráig lappang, aztán egy nap alatt ki is nyírja a parasztot, ráadásul exponenciálisan terjed, plusz bárki bármikor szélnek eresztheti, szóval faszacsecs!

Egy srác lakásán vagyunk és mi van nála, hát egy zacskó fehér por. Csak remélhetjük, hogy génmanipulált mosópór van benne (kádelmaró adalékkal), és éppen a rusztikus mintázatú alsógatyáját szeretné kimosni.

Az elnök televíziós vitára készül, amiben nagy segítségére van Wayne, majd megérkezik az orvosa, megméri a vérnyomását. Közben Wayne is megkapja a hírt a vírusról és továbbítja Macipofának. CTU. Jack igen csúnyán lebassza Chloe-t valami hülye akta miatt, de nem természetes ez nála. Valami baj van, csak még nem derül ki, hogy mi. Chase-nek se tetszik a dolog, megy beszél Jackkel, aki igen fel van húzva, meg ez a vírus is...ah, szóval Chase elhalasztja a lánykérést. Közben érkezik egy hívás, amit felvételről nyomnak be a csapatnak. Egy modulált hang közli, hogy jó vóna elengedni Salazart, mert különben kurva gyorsan át lesz rendezve L.A. demográfiai képe. Ez a beszéd öcsém! Na most az van, hogy Salazarból egy mukkot se tudnak kihúzni Jack szerint, így marad a nyomozás. Beindul a CTU gépezet.

Mexikó. A rosszarcú és a nője egy nagy gödörhöz érkeznek, amit az emberei most töltenek fel hullákkal. Nem tudok másra gondolni, csak hogy rosszat ettek vagy valami hasonló... Vissza az Egybesült Államokba, ahol Lajos rendőr Salazart próbálja meg kihallgatni, de hót fölöslegesen. Ezt már Jack elpofázta egyszer, nem értem, miért nem kell ráhalhatni. Tikk...takk... Tikk...takk...

Újra Mexikó, ahol a drogbáró nője, Klódia berágott, hogy kicsi párja az apjával végezteti a piszkos munkát. Egy kis latinos veszekedés, aztán a csaj bevágta a durcát. Drogbéla inkább felhívja az emberét, aki koordinálja az amerikai eseményeket, most pl. azt a srácot figyelik, akinél a zacskó por van. Ugrunk is a sráchoz, aki a haverjával beszélget és elárulja neki, hogy drogért volt Mexikóba. Kell a korpa, mert anyu beteg, apu meg nem melózik, és még mindig jobb, mint ha buzikat cidázna le Margit-szigeten egy nyílvános klotyóban. Így már meg is van bocsátva a dolog.

Az elnök és az emberei elemzik a kialakult vészhelyzetet, amikor megjön az orvosa. A dokicsaj átad valami vitamint és kiderül, hogy Macipofa se veti meg a csirkehúst időnként, mert ezek is kufircolnak. Biztos a nagy ápolásban... értem én!

CTU. Jack a gépével bénázik, a második évadbeli Dell gépeket Mac-re cserélték, szóval hősünk még csak szokja a rendszert, más magyarázat nem lehet rá. Vagy mégis? Chase közli vele, hogy tudja, mi a baja. Fél évet volt beépülve Salazarhoz és nagyon úgy néz ki, hogy a hitelesség kedvéért bevállalta a hernyót is. A srác szerint nem pont ma kéne leszokni a drogról, mert ugye „esemény” van, és attól fél, hogy az elvonási tünetek még Jack Bauert is lenyomják. Kimegy és Jack már veszi is elő a tűt, meg a szíjat, de az utolsó pillanatban mégis meggondolja magát és a falhoz bassza az egész cuccot. Így kell ezt! Jó néznék ki, ha már Jack is junkie lenne. Tikk...takk... Tikk...takk...

 

Címkék: 24
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toszkána Grófja 2008.07.10. 09:16:25

Huhh, Bruti nem vagy semmi, ha most naponta lesz majd új 24 hogyvolt :) hatalmas respekt, és jó munkát :D

T. Norbert 2008.07.10. 09:29:52

Korábban jött a beígért időpontnál, de nem baj. Hells Kitchen, olvasd el figyelmesen a helyi híreket%

don rafael 2008.07.10. 09:30:38

na végre!
somlóiról tarhonyára váltottunk? :)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.07.10. 09:36:32

nem jött korábban, mára ígértük a tegnapit, holnapra a mait, utána meg Isten (Bruti) kezibven vagyunk.

aribeth 2008.07.10. 09:37:16

Köszönet a hogyvoltért!

Amikor az első évadot néztem, semmi bajom nem volt Kimmel, és el sem tudtam képzelni, hogy az amerikai nézők miért akarták kiíratni a sorozatból a második évad környékén.
Nos, már értem.
A CTU-ba jelentkezőknek nem kell IQ-tesztet kitölteniük? Hiperszájberpicsa LOL - úgy rémlik, hogy az első évadban kapott pár e-mailt, ez azt jelenti, hogy minimum be tudta kapcsolni a számítógépet, onnan pedig nincs megállás, főleg, ha valakinek Bauer-vér folyik az ereiben. :-)

"No de Sylar! Ezt nem kellett volna! Ez a csaj nem szarozik! Ezt majdnem megette egy puma, bazzeg!"
:-DDD

Jack pedig egy nap alatt le fog jönni a szerről? Wow, mitsoda embör! Csak azon csodálkozom, hogy még nincsenek Jack Baueres viccek, mittomén, Chuck Norris estéként lecsekkolja, van-e Jack Bauer az ágya alatt.

Toszkána Grófja 2008.07.10. 09:39:29

Kösz T. Norbi, most néztem csak; semmi baj, nem is hittem volna hogy lesz egyáltalán hogyvolt, örülök bármilyen menetrendnek.

Amúgy én csak m1-en láttam eddig 24-et, úgyhogy most a 3. éved is új; én először tök azt hittem, hogy Jack barátunk még 3 év alatt sem gyógyult meg a szívbajaiból, meg kicsit furák az új szereplők, de biztos jó lesz :)

T. Norbert 2008.07.10. 09:40:05

No, várjunk. Az oldalsó naptár nem azt akarja jelezni, hogy mikor kerülnek ki a blogok? Vagy azok csak a legkésőbbi időpontok?

mizrolist 2008.07.10. 09:41:59

Bruti, nem baj, ha lesz késés - de epizódonkénti hogyvolt legyen! :-D (vagy tessék hétvégenként rágyúrni előre :-P )

T. Norbert 2008.07.10. 09:48:55

Amúgy meg kellene említeni a fontos tényt, hogy Jack a kocsiban vizet kért Chase-től. :D

tiktaktiktak 2008.07.10. 09:50:45

...hát biztos kapnék Jacktôl egy bokakificamító sallert amiért képes voltam elaludni az utolsó jelenetet :(

még szerencse, hogy itt van nekünk Bruti, és a kiváló hogyvoltja! :) köszi,köszi

dupi 2008.07.10. 09:51:55

aribeth: hogyne lennének :)
www.notrly.com/jackbauer/index.php?tophundred

Brutinak meg erőt, időt és paripát hozzá, de inkább maradjon a minőség, minthogy a mennyiségé legyen a főszerep.

dupi 2008.07.10. 09:53:19

T. Norbert: lassabb voltam, de legalább ugyanúgy fogalmazunk :)

aribeth 2008.07.10. 09:55:27

Köszi a linkeket. :)
Kedvenc:
"Ha Jack Bauer 1 szobában lett volna Hitlerrel, Sztálinnal, és Nina Meyers-szel, és a pisztolyában 2 golyó lett volna, akkor Ninát lõtte volna le kétszer."

Berix 2008.07.10. 10:06:59

Bruti, már nagyon hiányoztál Jackkel együtt:))

Anak 2008.07.10. 10:21:55

"Chloe-ra figyeljünk oda, mert ezentúl minden évadban szerepelni fog és hamar megszeretjük azt a kis durcás pofáját."

Beismerem, hogy nagyon egyedi karakter, de én az első perctől fogva utáltam.

ezzelkommentelek 2008.07.10. 10:38:16

Pont most néztük itthon végig ezt az évadot. Hát, pár nap alatt kivégeztük, mert nem bírtuk abbahagyni.
Az első három sorozatból ez tetszett idáig a legjobban. Kifejezetten gyenge volt utána belenézni a futó második sorozatba.
Persze ebben is vannak érdekes dolgok, de akkor is nagyon szórakoztató, izgalmas.
Szerintem végignézem megint :)

Gabba 2008.07.10. 10:38:27

Hát erre megérte várni, Bruti nagyon rápihentél 3. szezonra, látszik az erős kezdésből. :-)

Már látom, hogy ezúttal a tarhonya vonal fog áthúzódni az évadon :-)

Greg36 2008.07.10. 10:48:58

Ohh, igen, szeretem a nőket: legyél milliomos, meg árulj drogot, csak ne lássam, amikor épp megteszed. De ha nem kap új Lambot szülinapjára, akkor megy a durci.
Ami viszont igen jó kérdés lehetne állás interjún, hogyan közlöd Jack Bauerrer, hogy éjjelente a családi SUV-ban etyepetyézel a lányával.

Cadaver!! 2008.07.10. 11:19:22

24 hogyvolt visszatértére csak ennyi megjegyzésem van: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!4

Jack Bauer fact-okkal pedig csak óvatosan, mert bizony spoileres némelyik a későbbi évadokra. (a firefox beépített helyesírás ellenőrzője ismeri a "Bauer" szót, a "Norris"-t viszont nem. :D)

sélli_ 2008.07.10. 11:19:31

:)) Jók a bubik! Meg a hogyvót is, de csak a szokásos ömlengéssel élünk, szal párjátritkítjuk, na:)))
Kimba kíszen van teljesen...!
Éljen Sylar! :))

toi 2008.07.10. 11:54:00

sixx is előtt ehy jackbaueres viccet a szökés 3x01-es hogyvótba.

"...a világ legkeményebb börtönébe, ahová még Jack Bauer is csak Chuck Norris álarcban merne közlekedni, már ha."

félóráig sikítottam:D

ehhhh 2008.07.10. 12:05:45

Bruti, miattad még Kimet is elviselem :)

T. Norbert 2008.07.10. 12:36:02

Szerintem csak egy tény van, ami spoileres, mégpedig a 6.évadra vonatkozóan.

mistral23 2008.07.10. 13:15:59

Bruti!Imádlak!Örökké!!!:-)))

Bobby Baccala 2008.07.10. 13:29:17


bruti

hogy szoktad csinálni? episode guideokat fordítasz le vagy saját jegyzetből dolgozol?

szerintem másold be naponta a hivatalos episode guideot angolul(ha már így kibaszott Veled az mtv)...:)))) az igazi fanok úgyis felirattal nézik a sorozatot szal már képzettek ctu nyelvből...megértik :D

sélli_ 2008.07.10. 13:37:18

Bobby, bocs, de senkit nem érdekel a hivatalos episode guide...
Inkább kiböjtöljük a heti egy/két hogyvoltot, csak Bruti style legyen!!! A társaság 90%-a már túl van a 6. napon is. Ez nem arról szól :)))

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.10. 15:34:55

Bobby.
Nem fordítok én semmit.. még magyarul is alig beszélek :D
Az van ,hogy holnap is lesz egy hogyvolt a 3x02-ből, majd jövőhéttől, meg ahogy haladok. Még csak 5 részt írtam meg szóval meló az lesz vele. Azon kívül itt van a sok nyári fesztigyál, meg a nyári melóim, plusz dolgozok a civil melóhelyemen napi 8 órát, plusz Fotelpatkányok műsor, plusz zenélek lagzikban bazz, mert ott is fizetnek és a stand up-ot is el akarom kezdeni még a nyáron. És akkor még nyaralni nem is vótam! Érted... :)

Bobby Baccala 2008.07.10. 15:40:26


tényleg csak érdekel hogy megy ez..mert minden részről írni az durva meló..főleg hogy munka mellett csinálod!

én is túl vok már a 6ik napon...jó lenne ha már a 7et hogyvoltozná bruti :)))

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.10. 15:45:05

Hát elmondom, hogy megy ez. Berax egy epizódot, lemegy egy jelenet és leírod amit gondolsz, aztán újra és újra, amíg nem tikktakkol a vége. Aztán az elejére tekered, keresel egy képet, majd Photoshop és agyalsz fél órát, hogy mi a faszt írjál rá. Ezt eljátszod párszor, és már kész is egy rész. :D

Lukri 2008.07.10. 16:02:30

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hurrá van 24 hogyvolt! Köszönjük Bruti az áldozatodat és isszuk a hogyvoltjaidat, akármennyit csinálsz egy héten.

Greg36 2008.07.10. 16:40:50

Egyébkét nekem az egyik örök kedvencem amúgyis Jack Bauer 0. napja lesz. :)
youtube.com/watch?v=JMLH_QyPTYM

Nari 2008.07.10. 17:35:54

Brutiii!! :)
öröm újra a hogyvoltjaidat olvasni :) megint ott tartok, hogy hozzádmennék :)
a mai rohanásban volt egy kis örömködésem :) köszi, köszi

gertrud 2008.07.10. 19:39:06

Szia Bruti!!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, mert én is elmondhatatlanul örülök, hogy megint van "24hogyvót"!!!!!
Vonderful... :)
Végre egy kis felhőtlen kacagás.....
Nagyon ütősre sikerült a kezdés! :)
Köszi!
Szerintem is ez a legjobb évad!
Úgyhogy hajrá!!!!
Ahogy időd engedi...
Imádunk...!
Tényleg...
Thx-kiss

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.10. 21:08:30

Üdvözlök minden régi/új olvasót, próbálok megfelelni az elvárásoknak. :)

EasyFriend 2008.07.10. 21:20:17

Köszi, hogy a bealvásos hézagokat kitöltötted. Így tudtam meg pl., hogy a jó öreg Macipofa mekkora kujon! Vagy a leszokós jelenet, amiről a hogyvót alapján az Airplane ugrik be: "Hát, nem ma fogok leszokni a dohányzásról / kávéról / szipózásról!"
Azt még jegyezzük meg, hogy a drogbáró temperamentumos nője Vanessa Ferlito a CSI:NY elejéből.
Macipofa mikor fogja megtanulni, hogy LA-be ne menjen, mert akkor csak katasztrófa történhet?
Bruti: nem tudom, a sztendáp poén volt-e, de ha nem, gyere majd turnézni Pestre is! A fellépési időpontokat majd reklámozd. A hogyvótokhoz meg kitartás, én kb. ugyanannyi meló meg minden mellett a heti 1-et se bírom tartani... Talán kevesebbet kéne nézni/olvasni, de van, amit nem lehet kihagyni, köztük a 24-ek! :-)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.10. 22:03:19

Easy.
Az Airplane nekem is megvolt, amikor Chase bejött, hogy "talán nem ma kéne leszokni" :)
A stand-up-ot komolyan mondtam, már készülget a műsorom, meg pár Godot-os srác is segít, ha minden igaz. Csak hát minden kezdet nehéz.. ugye.

Balázs1983 2008.07.11. 04:38:48

Zseniális volt Bruti, csak így tovább!
süti beállítások módosítása