Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Édes, drága titkaink 1x03 - Zsarolás

2008. április 28. 12:13 - zaphodbb

Nick otthonában kezdünk, ebédet pakol a gyereknek, a tévében Patrickkal megy épp egy interjú, mégis indul a szenátori székért. A ház előtt Nicket várja egy Darling autó, benne Tripp, aki le akarja beszélni őt arról, hogy elmenjen a rendőrségre Simon Elder miatt, mert egy ilyen pozícióban lévő emberrel úgyse kezd a rendőrség semmit. Felajánlja a segítségét, de Nick nem kér belőle, elszánt, megy a zsarukhoz. Nick az irodájában, ráállítja a titkárnőjét Simon Elderre, hogy mindent és bármit tudjon meg róla. A szobájában a Darling család sajtósa várja, egy felvétellel, amin Patricket megzsarolják egy állítólagos szex videóval, ha nem kapnak egy millió dollárt, akkor felteszik a netre. Nick ezzel is a zsarukhoz fordulna, de a sajtós szerint ezt neki kell megoldania. Nick megígéri, hogy beszél Patrickkel.

Tripp irodájában járunk, beszélgetés Patrickkel. Tripp azon morfondírozik, hogy ha elkezdődik a kampány, akkor előbb-utóbb előkerülnek majd Patty szexuális életét firtató újságírók, úgyhogy sürgősen el kell hagynia a travit, nincs mese. Patrick nem ellenkezik. Julietre váltunk, újságírók kereszttüzében tudja meg, hogy Natalie agyatlannak titulálta őt, amire kivételesen intelligensen reagál és csupa jót kíván bele a kamerákba Natalie-nak. Közben Natalie épp Jeremyvel fetreng az ágyban és előhozza a témát, miszerint ő is menni akar Patrick szenátori fogadására. Erről persze szó se lehet, hiszen ott lesz Juliet is.

Nick az irodájában faggatja Patricket, aki tagadja, hogy létezne bármilyen szex videó róla. Hiszünk neki. Juliet és Jeremy otthon: Juliet vibrálást érez, valami nem stimmel neki Jeremyvel, a köztük lévő iker kapocsra hivatkozva próbálja kihúzni belőle, hogy mit titkol. Jeremy tagad és nem árul el semmit. Nick elmegy a rendőrségre a Simon Elder aktákkal, ahol természetesen nem veszik komolyan, Simon Elder befolyásos, jótékonykodó, gazdag ember. Annyi ígéretet kap, hogy az aktáit átnézik másnapra. Induláskor csörren a telefon, Rebecca, a családi sajtós az, kapott egy e-mailt a zsarolóktól, hogy a kampány kezdete előtt egy órával menjen egy bizonyos kikötőhöz, ott zajlik majd le a pénzátadás. Az e-mailhez audio fájl is van csatolva, amin szex videós hangok vannak és bizony egy mély hang kivehetően azt mondja rajta, hogy Patty. Neszeneked.

Nick végigkérdezi a családtagokat, Jeremyt, Karent, Julietet, Briant, hogy készítettek-e szex videót. Mindenki tagad, Juliet egyenesen szűz, amitől leesik Nick álla. Vátlunk Brian otthonára. Vacsora előtti ima, amire Brian junior is rámondja, hogy ámen, ettől a feleség nagyot néz, hogy akkor most tud angolul mégis a kis srác vagy mijaszösz. Brian kivágja magát, megmagyarázza, hogy svédül is az ámen, az ámen. Patrick és a travi egy üres vendéglőben: Carmelita ki van akadva, hogy Patrick szakítani akar vele a szenátorság miatt, felpattan és faképnél hagyja.

Nickhez befut Rebecca, a sajtós, most már a kezében van a szex videó, amin ugyan nem Patrick van, de Darling az is, csak még mi nem tudjuk melyik. Másnap reggel Nick Tripphez megy, Tripp kérdezgeti hogy mi volt a zsaruknál és hogy ugye nem gondolja, hogy ő benne volt az apja meggyilkolásában. Nick őszinte, megmondja, hogy még nem biztos benne. Tripp hivatkozva az évtizedes barátságukra közli, hogy soha nem tudta volna bántani Dutch-t, arról pedig nem tudott, hogy Tish-sel viszonyuk volt, de még ha tudott volna róla, akkor se. Nick eltűnődik ezen.

Jeremyt látjuk, akit Natalie épp kikötöz az ágyhoz, Juliet hívja, Natalie áskálódása ellenére felveszi, csak kissé nehezen tud koncentrálni, mert Natalie közben a mellbimbóit rágcsálja. Váltunk Karenre és Nickre, Karené a szex videó, a kis huncut. Karen nem is érti mi a probléma ezzel, összefeküdt Freddy segédjével (aki Caddy, ezt hallották félre Pattynek) na és akkor mi van. Persze egyből kitalálja, hogy Nick biztos féltékeny, azért rágott be ezen a szex videós dolgon, mert ennek a tyúknak annyi esze sincs mint egy félbevágott hangyának.

Ezután Karen elküldi Nicket egy bizonyos Paulo Vovához, aki már a múltkori szex videós botrányánál is megmentette az icipici gazdag seggét, majd ő odaadja az egy milliót. A Darling család egyik széfjébe kapunk betekintést, aztakurva mennyi zsé van itt és ez még nem is az összes. Mr. Vovát nem érdekli mire kell az egy milla, bepakolják Nicknek egy táskába és már mehet is. Patrick iszik és elmélkedik a bárpultnál, hogy ő nem akar olyan lenni mint az apja, a sofőrnek önti ki a lelkét aki próbálja rábeszélni, hogy menjenek már, de Patty csak issza a whiskyket egymás után. Aztán kitalálja, hogy ő akar vezetni matt részegen.

Nick a kikötőnél a pénzzel. Megérkezik egy fiatal nő, nincs nála a videó, mert egy sokkal nagyobb ajánlatot kaptak érte. Udvarias, kedves, tördeli a kezét, hogy ez de kínos és reméli, hogy nem lesz ez az incidens befolyással a jövőben az üzletre, hehe. Nicknek beráng a szemöldöke és elviharzik. Megy a rendőrségre Simon Elder ügyében, de naná, hogy lepattan megint a rendőrökről. Közben telefon csörög, Clark, a sofőr hívja Nicket Patrick miatt természetesen, aki lezúzott az autóval egy tűzcsapot és azt kiabálja minden értelemben elázva, hogy nem megy sehová. Nick már indul is érte.

A szenátoros fogadás helyszínén járunk, Tripp és Tish szállnak ki az autóból, utánuk Patrick neje egyedül. Befut Juliet és Jeremy majd rögtön utánuk Natalie is, aki közli az újságírók kérdésére, hogy amint Juliet bocsánatot kér tőle, ő hajlandó kibékülni vele. Juliet totál kibukik, úgy kell elvonszolni onnan, hogy ne ugorjon neki Natalie-nak. Nick érkezik Patrickhez, akinek esze ágában sincs elmenni a saját fogadására, pedig már mindössze hét percük maradt a kezdésig. A rendőrök felajánlják, hogy elviszik őket, úgy gyorsabb, de előtte kénytelenek letartóztatni valakit, mert túl sok a szemtanú. Szegény Clark, a sofőr esik áldozatul, de már megszokta.

Patrick magyarázza Nicknek az autóban, hogy Carmelitába szerelemes, mellette önmaga lehet, blabla. Nick azzal vigasztalja Patricket, hogy minden holnap egy új lehetőség, amin Patrick eltűnődik erősen. A fogadáson Brian és a neje beszélgetnek, a nej rájött, hogy tud angolul Gustav, aki Brian junior. Brian jól játssza a hülyét, felháborodik, hogy a gyerek hazudott és majd ő beszél vele. Váltunk: Juliet és Jeremy, Juliet továbbra is ki van borulva, azt akarja, hogy Jeremy dobassa ki Natalie-t, ám mivel ő nem hajlandó, így kezébe veszi a dolgokat és szó szerint kibassza Natalie-t az ajtón. Aztán az utcán összegyűlt fotósok villogó vakuinak kereszttüzében elkezdenek üvöltözni egymással, majd összeverekednek. Chiken fight, yeah! Jeremy választja szét őket és leordítja Natalie haját. Ekkor futnak be a rendőrautóval Patrickék. Patty már kijózanodott és pompásan eljátssza a szerepét a gyülekezet előtt.

Nick a fogadás végén közli Karennel, hogy más vette meg a videót, úgyhogy valószínűleg másnap kikerül a netre. Karent nem különösebben zavarná, Fred már úgyis tud mindent, csak az apja miatt aggódik. Nick magára vállalja, hogy majd ő elmondja Trippnek. Nicky boy, ki vagy használva rendesen. Juliet és Jeremy a tetőteraszon hevernek, a verekedésen kuncorásznak. Juliet megköszöni, hogy Jeremy kiállt érte, vérig vagyunk hatva mi is. Aztán csörög Jeremy telefonja, amit nem vesz fel, ebből arra következtetünk, hogy Natalie próbálja hívni.

Nick hazafelé tart, megáll mellette Patrick kocsija, Patty néz ki belőle és megköszöni a tanácsot a jobb holnapról, ami arra ösztönözte őt, hogy újra összejöjjön Carmelitával. Nick lesápad, hogy ő nem egészen így értette és ezt még egyszer át kéne Patricknek gondolnia, mire behajol a képbe Carmelita, hogy kösz de már átgondolta. Nick nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen. Natalie-nál járunk, Jeremy érkezik, Natalie pakol, el akar utazni, de Jeremy tudja hogy kell visszatartani, egy kis táskát húz elő és belőle a gyémánt nyakláncot, amire a nő áhítozott. Natalie mégis marad ofkórsz. Juliet otthon, Tish közeledik, hogy milyen ékszert is rendelt az ő kicsilánya százezer dollárnyi értékben, merthogy más J. Darling ki más is lehetne, aki ennyiért ékszert vesz. Juliet rögtön rájön a turpisságra, de falaz Jeremynek.

Brian előadja otthon a neje előtt a felháborodott becsapott papot, lehordja Brian juniort, hogy mijazhogy hazudott, szegény kölök egy kurva szót se ért az egészből, Brian őszinteséget vár el az otthonában, muhahaha. Tripp irodájában vagyunk jön Nick. Első körben Simon Elderről megy a duma, aztán rákanyarodnak a miért hazudtál arról, hogy tudsz a viszonyról Tripp kérdéskörre. Tripp beismeri, hogy elsőre amikor azt mondta, hogy tudott róla, tényleg hazudott, de csak mentette a maradék becsületét. Aztán megígéri, hogy segít Nicknek kideríteni, hogy ki ölte meg az apját.

Ezek után rátérnek a szex videó témára, amin Tripp egy pillanatra sem lepődik meg, első tippje Patrick, hehe. Nick hazafelé tart, megállítja egy fickó, átad neki egy borítékot, amiben Karen videója van, az összes létező másolattal. A fickó csak futár, a főnöke vette meg 3 millióért a videót, hogy aztán visszajuttassa a Darlingéknak, ő pedig nem más, mint Simon Elder. Még a végén kiderül, hogy Simon a jófiú?

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richárd · http://probadolog.blog.hu 2008.04.28. 12:24:56

Jó volt ez az epizód, meg jó ez a leírás is.
Egyébként az eredeti cím az olasz bankár volt (nem tudom m iért báltoztatták meg), ami egyaránt utalt a zsarló videón látható szexpózra, és Paolóra a családi bankárra is gondolom.
A szexpóznak utánanéztem (hajrá örök kíváncsiság :-) ) akit esetleg még érdekel, további infók itt:
probadolog.blog.hu/2008/04/26/olasz_bankar_szex_pozicio
süti beállítások módosítása