Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 3x15 - Elhagyatva

2008. január 26. 15:23 - sixx

Ott folytatjuk, ahol két hete abbahagytuk, azaz Ádörfalván, ahol Katinka bezárva, Lokkbácsi a faterjával szemez, Dzsekk meg ideges, mert a tengeralattjáróját felrobantotta a kopaszember. Mivel Katinka fejével nyitunk, így egyértelmű, hogy az övé lesz a flessbekk is, kezdjük ezzel. Tetszenek még emlékezni Szójerre, aki nagyon megszívatta a kis barna bigét a táskával meg a lóvéval? Nu, visszatérünk Iowába, ami azért nagyon vicces, mert az epizód címe (Left Behind) pont a Slipknot zenekar Iowa című albumán szereplő egyik szám címe is egyben, habár lehet, hogy ez csak nekem vicces.


Katinka kocsija lerobban, és egy benzinkútnál összefut a szélhámos csajjal, aki gagyi nyakláncokat árul, és bukik le velük éppen, de Pulykatojás megmenti, mert a kutas már hívná a rendőröket, az meg nem fasza. A kaland egy kocsmában folytatódik tovább, ahol Katinka elmeséli, hogy ő bizony felgyújtotta a mostohaapját, bár ezt a kutya sem kérdezte. Bezzeg a szigeten már nem folyik így az infó, de mindegy. A másik csaj bólogat, ja, van ilyen, én is felgyújtanám azt a faszit, aki megszívatott. Katinka azt is elpanaszolja, hogy meglátogatná az anyját, de fél a rendőröktől, mégoszt megbízik a másikban így elsőre.

A segítség annyiban merül ki, hogy a csaj beöltözik Katinkának, és úgy megy el a muterhez, de jönnek a rendőrök és elkapják - így legalább megtudtuk, hogy figyelik a házat. A motelszobában aztán Katinka mindent elmond a mostohafaterról, meg a verésről, a tűzről meg az életbiztosításról, aminek a muter a kedvezményezettje, no meg arról, hogy maga az anyja nyomta fel, mert a helyi mazochista nőegylet elnökeként igenis jólesett neki, hogy verik. Újabb terv születik, aminek az a vége, hogy a muter munkahelyén (kocsma) Katinka a vécében beszél vele, de mindhiába, anyu szerette, higy verik, én mondtam. És haragszik. A meglehetősen unalmas flessbekk vége az, hogy Katinka elmegy a kocsijáért, elmondja az igazi nevét Cassidynek, aki terhes, és azt tanácsolja neki, hogy nyomja fel azt a szemétládát, aki megszívatta. Szóval így került sittre Szójer.


És most nézzük mi van a parti népséggel! Hörli elkezdi szívatni Szójert, hogy ki fogják szavazni a szigertől, legalábbis az eredetiben erre hegyezték ki az egészet, utalva a Survivorra, nem tudom, hogy magyarul mi lett belőle. A lányeg az, hogy Szójer elhiszi Hörlinek, hogy ki akarják közösíteni, és mindent megtesz annak érdekében, hogy visszakerüljön a többiek bizalmába: nyal, kedveskedik, halat filézik, nem ad gúnynevet senkinek, és ez nagyon vicces, de tényleg. A vége a dolognak persze az, hogy Szójer megtudja, hogy csak szívatták, Hörli meg tart neki egy kiselőadást arról, hogy Dzsekk, Szájid, Katinka és Lokkbácsi távollétében kell egy vezér a népnek - na ez lenne Szójer.


A harmadik szálunk Ádörfalván játszódik, ahol Katinka először emberkedik egy sort a neki kaját hozó Juliettel, de csak a szendvics lesz tiszta kosz, mert a szőkecsaj simán pofánvágja. Aztán jön Lokkbácsi elbúcsúzni, mert ő marad az ádörökkel (még jó, ha ezek csak úgy elővarázsolják a fatert egy dobozból, akár a haját is visszanöveszthetik), és Katinka az ideggösszeomlás szélére jut, miafasz van itt, mondja a tekintetet, ezeknek a maradék esze is elment? Lokkbácsi azt is közli vele, hogy elintézte, hogy őt, Dzsekket és Szájidot elengedje a gülüszemű, mert ő ilyen rendes csávó.


Kisvártatva az éhség legyűri a józan észt, és Katinka a padlóról zabálja a szendvics maradékát, de nem sokáig, mert zajt hall, és az ablakon át látja, hogy az ádörök gázálarcba öltözködve mennek valamerre. A gázálarcot azonnal megmagyarázza a kunyhóba bedobott gránát, amiből valami füst dől ezerrel, és Katinka kifekszik, mint egyszeri felvonuó október 23-án. A felébredésre a dzsungelben kerül sor, a kezdeti holvagyokat lassan felváltja a "miafasz?" nézés, mert a bal kezéhez Juliet kisasszony van bilincselve, hoppácsak.


Miután Juliet is magához tér, kiderül, hogy ő éppen teát főzött, amikor jött a gránát, és annyit tud erről a dzsungelben ébredéses-egymáshoz bilincselős tnifiú fantáziáról, mint Katinka maga. Juliet nem tud az ádörök gázálarcos meneteléséről, valami nagyon rossz fát tehetett a tűzre, hogy így kibasztak vele. Katinka vissza akar menni Dzsekkért és Szájidért (inkább csak Dzsekkért szerintem), ami annyira nem tetszik Julietnek. Este van, és esik is, ami nem használ a két csaj idegrendszerének, a csajbalhéig már cak pillanatok vannak hátra - az első pofon akkor csattan el, amikor Juliet közli Katinkával, hogy Dzsekk nem akarja, hogy visszamenjen érte, és különben is, ő már az enyém, szóval séta van, szeplőske. Ezt nem mondja, de az arcán látszik.


A verekedés addig fajul, hogy Juliet a földön, Katinka rajta, az esőben rájuk tapad az ing, és Kovi már csettint is, hogy ebből kurvajó pornót fogok forgatni, de megszólal a furcsa hang, ami a szörny eljövetelét jelzi, és mindketten összeszarják magukat. Futás lesz belőle, egészen egy bazinagy fáig, aminek a gyökerei között elbújnak, de Julietet megvakuzza a szörny vagy mi, mint tette azt MiszterEkkóval, ó jaj, ki ne nyírják már őt is, mert megőrülök. Furcsa, de én azt hittem, hogy Juliet jó barátságban van a szörnnyel, miközben úgy tűnik, hogy nem is, sőt, fogalma sincs, hogy mi a jóisten lehet ez a hang-füst kombináció. Gyanús.


Juliet idegbeteg a válla miatt, amit Katinka kificamított a Nagy Csajbalhé alatt, így odavágja, hogy Dzsekk tud a Szójeres dugásról, mert végignézte a tévében, muhaha. Katinka erre helyreteszi a vállát, hogy fájjon. 1-1. Reggel van, irány Ádörfalva, útközben a két nő a "ki tud többet Dzsekkről" játékkal szórakoztatja egymást, és Juliet agyonvágja benne Katinkát, aminek én speciel örülök. Nem tart sokáig ez az idill sem, mert jön a szörny és rohanni kell, közben belezuhannak egy baszott nagy sáros pocsolyába is, tényleg már csak egy fekete macska hiányzik.


A szörny egészen a Mihálygyilkos kerítésig kergeti őket, ahol Juliet totál bepánikol, és elővesz a zsebéből egy kulcsot, kinyitja a bilincset, átrohan a kerítésen és nem lesz semmi baja! Hát akkor Mihállyal mi lett? Megtalálja a vezérlőtáblát, ahol egy kóddal aktiválja a kerítést, de csak azt követően, hogy Katinka - vonakodva ugyan - átszalad a korábban halálosnak hitt izén. Mi a fene folyik itt? A fekete füst/szörny nem komálja a kerítést, és sok kis apró szörnyre esik szét, amikor nekimegy, majd távozik. Katinka idegbeteg lesz, nálad meg kulcs volt? Te szemét kurva! Juliet erre csak annyit mond, hogy őt is otthagyták Ádörfalván, na! Egy szavát nem hisszük.


Back in the village (szevasz Bruce!), Juliet megy Szájidért, Katinak (természetesen) Dzsekkért, akinek dupla adag gázt nyomathattak, mert még mindig alszik. Dzsekk egy fasz, amikor felébred, és rögvest Juliet után kérdez, remélem Katinka megérti, hogy ez a hajó már elment, és nem alázza magát a porba feleslegesen. Odakint előkerül Szájid is, és irány a part - de Juliet nélkül, mondja az arabot perzsát játszó indiai. Erre Dzsekk ránéz azzal a nagyon kemény nézésével, és közli, hogy Juliet is jön, mert őt is itthagyták. Na ja, a zsebében a bilincs kulcsával, bazmeg. Jövő héten további izgalmak.

Címkék: lost
31 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BruceWayne 2008.01.26. 16:13:55

ezt a julietet én annyira, de annyira gyűlölöm.....szemét ribanc (és a Vészhelyzetben is leszbikus volt) csak játsza az agyát azzal a gyökér nézésével hogy ő mekkorra király meg rendes már meg hasonlók, de Ben után ő az Second Undisputed geciember of the Island. monnyonle...

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.01.26. 17:28:04

"perzsát játszó indiai"
Ez most spojler akart lenni?

Gabba 2008.01.26. 17:40:43

Hát igen, ez a Juli tiszta Piszkos Fred: most kavarja vagy nem kavarja?

Közben a norbiápdétes bubin röhögök tíz perce.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.01.26. 18:00:53

vadász: nem, a színész indiai születésű, és irakit alakít, a perzsát meg elbasztam.

JMBG 2008.01.26. 18:02:55

Szerintem igenis jófej Juliette, mondjuk nem értem mit esznek "énvagyokamegváltó" Dzsekken, de ők tudják.

Ja és nagyon remélem, hogy az írók miután abbahagyják a sztrájkot kitalálnak valami hihető magyarázatot a füstszörnyre, mert máskülönben kénytelen leszek elzarándokolni Hollywoodba és minden írónak fospumpát ajándékozni!

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.01.26. 18:09:42

Sixx, már azt hittem hogy a következő szériában kiderül, hogy 88-ból ottmaradt iráni kém (is) volt :-)

JMBG, a füstszörnyre nem lehet nem hihetetlen magyarázatot kitalálni... mint ahogy a sorozatban sok másra sem (és szerintem nem is fognak semmilyen magyarázatot adni, egyszer csak vége lesz a sorozatnak, elfogy a pénz, kirakják a koniec feiratot, azt kész, főlj a levedben... nehogy nekik kelljen még ezen is gondolkozni :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.01.26. 18:17:35

Hát, azt mondják, hogy megvan rá a magyarázat, és elvileg mi is megfogjuk tudni valamikor.

"Katinka először emberkedik egy sort a neki kaját hozó Juliettel, de csak a szendvics lesz tiszta kosz, mert a szőkecsaj simán pofánvágja"

Finoman fogalmaztál: úgy földhöz vágta, hogy csak nyekkent. Jackie Bauer.

"Hörli elkezdi szívatni Szójert, hogy ki fogják szavazni a szigertől, legalábbis az eredetiben erre hegyezték ki az egészet, utalva a Survivorra, nem tudom, hogy magyarul mi lett belőle."

Nem volt kiszavazás, pedig ugye a Survivor itthon is ment, és pont az RTL-en, tehát ült volna poén. Valami olyasmi volt, hogy megszavazzák a száműzetését, legalább fél mérföld távolságra.

Lehet, hogy csak le voltam lassulva, de az, hogy ez csak szívatás, csak akkor esett le, amikor a hobbit nem kapcsolt, hogy hol is kéne szavaznia és miért. Ki se néztem volna ezt Hörliből :-)

kla 2008.01.26. 18:27:18

vadász2. a sorozatnak nem "egyszer csak" lesz vége, hanem 2010-ben, még...55 rész van hátra. Pont azért lett ez így meghatározva, hogy az írók rendesen tudjanak gazdálkodni a rendelkezésükre álló idővel.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2008.01.26. 18:28:27

Ez az egyik nagyon kedvenc részem, éspedig Hurley miatt, nagyon nagy volt amit művelt, és főleg a végén amikor Sawyernek megemlitette hogy őneki kell főnöknek lenni, hát az úgy kell a rednecknek mint üveges tótnak a hanyattesés-....:-) Egy utolsó kis átverés a végére...:-)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2008.01.26. 18:29:21

Azon a Jane-Tarzanos képen nagyon durván néz ki Juliett, mint aki túladagolt a Dűne füszeréből..:-)

EasyFriend 2008.01.26. 19:36:30

Ez volt az eddigi legjobb Lost epizód, szerintem. Volt benne minden, amiért szeretem a sorozatot: egymással verekedő jócsajok, vicces szál Szójerrel és Hörlivel, fasz módon viselkedő Lokkbácsi, és megmagyarázhatatlan rettegős rész. Király!
Most elolvasom a hogyvoltot is.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.01.26. 19:43:13

Kösz, Kla, ez megnyugtatott, hogy van remény... (hiszen az fogy el utoljára..., rögtön a pénz után :-)

EasyFriend 2008.01.26. 19:53:00

Jah, hát az az első bunyó Juliet és Katinka között az tényleg nem volt piskóta, J úgy lealázta K-t, ahogy Chuck Norris se tudta volna.
Na akinek az a mozdulatsor meg a kulcs a zsebben se elég bizonyíték arra, hogy Juliet kavarja a szart, az nagyon naiv. Szerintem manipulálásban Ben is tanulni jár hozzá.

gorsi 2008.01.26. 20:41:12

Én csak azt nem értem miért kell ennyire erőltetni azt, hogy hatodik kapocs módjára mindenki ismer mindenkit. Miért nem lehetett egy random csajt berakni a flessbekk-be, vagy pl a múltkor Kler apja.

Egyébként a mosti hogyvolt legjobb poénja a "Tengeralattjáró".

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2008.01.26. 21:33:57

Februártól szerdánként lesz a Lost. :( Micsoda hülyeség.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.01.26. 21:35:44

miért lenne az? kifut a szökés, kell valami szerda estére házdoki ellen.

OnixTitan 2008.01.26. 21:42:01

grosi:mert részben ugyan azok a készítők, és jó poénnak tartják

Egyébként én is marhára kiváncsi vagyok arra h mi a szar az a füst. De lokkbácsi túlzottan el van foglalva a tengeralattjáróval és a gombokkal hogy elmondja, Juliet úgytesz mintha nem tudná, Ben meg túl manipulatív két szemgüllesztés közben! Amúgy az iraki tököslegyény helyében én addig agresszivizálnám julikát amíg szépen ki nem nyög mindent. És különben is mi lett kopaszember kopaszfaterjával?

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.01.26. 21:58:13

Nekem Lok apjáról az öreg Chaplin ugrott be :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.01.27. 09:03:36

Mivan??? Lost szerdán? Pontosan mikor? És mikortól?

1. Egy sorozat halála, ha ide-oda dobálják. A Hősök nézettsége is ebbe rokkant bele szerintem.
2. Eddig olyan jól elvoltam, hogy az általam nézett sorozatok szépen eloszlottak különböző napokra, és nem ütötték egymást. De hogy pont a két legnagyobb kedvencemet küldjék egymás ellen... Az a baj, hogy szinte sose tudom időben elkezdeni nézni a Ház dokit, mert a kölkök nem szeretnek időben elaludni. Eddig ezt a problémát áthidaltam a DVD timeshift-jével. Viszont ha most az egyiket fel kell vennem, akkor választanom kell, hogy vagy felvétel, vagy timeshift, a kettő együtt sajnos nem megy.

A francba.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.01.27. 09:47:09

jövő héten szökés finálé, gondolom utána, azaz február 6-tól.

achillan 2008.01.27. 12:01:46

Egy kérdés:Juliet szerint a Füst nem bírja a keritésüket,mint ez ki is derült.De...az is kiderült,hogy a Füst intelligens.Ha ezek szerint már többször beleszaladt,hogy az istenbe nem kerüli meg felülről,mint anno az Otherville-t kereső csapat,mikor Mihail meghalt?

achillan 2008.01.27. 12:13:33

És végül a Kate-rajongóknak:a hölgynek a mostani már a sokadik próbálkozása volt,hogy csakazértis az ellenkezőjét cselekedte annak,mint amit eredetileg a doki kért tőle.Ezzel az önfejűségével pedig mindig negatív következményei lettek az eseményeknek.És persze egy kis sírással mindig el lett intézve a dolog Jacknél.Ha Jack komolyan gondolná ezt az egész"vezető vagyok és mindenkit megmentek"-hajcihőt,már lekevert volna egy maflást neki.Az végre hihető lenne.

enzo23 2008.01.27. 13:19:33

Igen, sajna tényleg febr.6-tól szerdánként nézhetünk elszigetelt izgalmakat...és tényleg Szökés miatt van ez...de House&Lost-fanok ne aggódjanak mert a csimiamit is átrakták így naccerűen lehet házdoki után Lostot nézni....mondjuk akkor is fákk..Jericho szombatra pakolása se volt semmi de ennél felüvöltöttem..:(
viszont így a péntek fos lesz, a szerda meg übersorozatos nap....

EasyFriend 2008.01.27. 15:13:23

A szerda eddig is übersorozatos volt, túlzottan is, szerintem.
Végre valakinek esze volt és nem a House ellen, hanem utána indította a nagyágyút? Sosem értettem, hogy a megverhetetlen sorozatokkal miért próbálnak a konkurensek versenyezni, ahelyett, hogy beáldoznának valamit és mögé raknák a saját nagyágyújukat, hogy a másiké felvezesse.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.01.27. 19:58:18

Már megint ez a tili-toli :-( Pedig ez már mióta péntekre volt bebetonozva (asszem a kezdetektől.)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.01.28. 10:45:38

"House&Lost-fanok ne aggódjanak mert a csimiamit is átrakták így naccerűen lehet házdoki után Lostot nézni...."

Egészen addig, nem jön (hisz lassan már jönnie kell) a Hősökből a második évad, ami ugye a House után volt legutoljára. Vagy megint találnak egy újabb időpontot neki? Lassan már keresni kell, hogy milyen napon nem volt. Mondjuk ha nem akkor van a Lost, akkor felőlem tehetik péntekre :-)

[Sven] 2008.01.28. 16:22:05

Péntekenként amúgyis kocsmában kell ülni, nem otthon. Jó lesz ez így.

f3 2008.01.30. 15:42:35

A LOST tökéletes volt péntekenként. Hétzárásnak. Szerdán meg Shark és House elég 20.00-22.00 között...
süti beállítások módosítása