Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 3x06 - Igen!

2007. november 15. 14:01 - sixx

A Leghülyébb Magyar Epizódcím versenyben mindenképpen dobogós Igen! annak idején a Lost első etapjának záró része volt, jó nagy cliffhangerrel, és legyingető nézőkkel, akik közül sokan már nem tértek vissza a februári folytatásra, pedig olyan 16 részes második adagot kaptak volna az arcukba, hogy ihaj. Ismét szólok a sorozatot az RTL Klubon követőknek: ne tessék csüggedni, innentől kurvajó lesz az évad.


Barna hajú csajjal nyitunk, na vajon ki lehet az, Katinka hát, minket nem lehet csak úgy megvezetni. Egy motelben császkál és néz ránk szexisen, majd esküvői ruha felett pityegerg, jajistenem. Kopogtatnak, rendőr áll az ajtóban, zene feszült, de mivel megismerjük Nathan Fillion hangját, tudjuk, hogy nincs veszély - korábban bejelentették, hogy ő lesz a faszija a sorozatban. Vissza a szigetre, Szójer köveket dobál és ideges, mindez azért, mert az előző részben majdnem kinyírták.

Juliet és Ben konzultációra érkezik Dzsekkhez, aki rossz hírt közöl a maga kissé karcos stílusában: egy hét, és lőttek neked, gülüszemű köcsög. Jólvanakkor, műtsél. Dehogy műtelek, bazmeg, mondja Dzsekk, én nem hiszek nektek rohadt ádörök, felőlem meg is dögölhetsz. Ben ennek nem örül, sőt csalódott, de Dzsekk közli vele, hogy olyan sokáig már nem lesz csalódott, mert meg fog dögleni. Flessbekk, Katinka ágyban a fess rendőrrel, csacsogás, ma van a nagy nap. Szegény Katinka, rendes életet akar, de mi tudjuk, hogy menekül a geci marshall elől. Ja, és Mónikának hívják, hogy lehet ennyi álnevet megjegyezni és nem belebakizni?


Szigetelés, viszik Katát és Szójert dolgozni, a másik parton meg temetés zajlik, szegény Miszterekót földeli el a Lokkbácsi-Szájíd-Dez trió, kiegészülve a két új karakterrel. Szájid érdeklődik egy kicsit, hogy vajh mi, vagy ki níyrta ki a templomépítő jóembert, erre Lokkbácsi csak annyit mond, hogy a szörny volt, és okkal. Mert ő mindent tud. Katinkáék dolgoznak, de nincs nyugalmuk, mert egy lófejű csaj megzavarja az idillt. Egy csúzlija van, és mégis mindenki be van szarva tőle, nem lőnek rá, stb. Valami nagyhatamú erdei istenség lehet. Keres valakit, a fasziját, akit állítólag kinyírtak az ádörök.


Katinka tovább melózik - mi mást tehetne - habár a lófejű csaj figyelmeztette, hogy Szójert ki fogják nyírni. Megjön Juliet, és elviszi Katinkát, aki eleinte emberkedik, de amikor közlik vele, hogy Szójert kinyírják, ha sokat pofázik, beadja a derekát. Kissé unalmas már ez a zsarolás, de mindegy. Flesbekk, esküvő napja, nem érdekes, ugorjuk. Egy képet azért mellékelünk, Evangeline Lilly embertelen jó nő. Kiderül hová viszik Katinkát: Dzsekkhez, hogy vegye rá a műtétre. Mert Juliet is tudja, meg mi is, hogy ezek ketten nagyon szerelmesek egymásba, és így hátha rá lehet venni a jó doktort a műtétre. Nem lehet, viszont nagyon felbassza magát, minek jöttél te ide, te lány? Azért, hogy rávegyél a műtétre? Azért hát, kinyírják Szójert, ha nem vágod ki Benből a daganatot. Eh, itt mindenkit ezzel zsarolnak? Ennnek a jelenetnek drámainak kellene lennie, de a két színész látványosan unakozik, különösen Lilly, aki nem tud jól sírni. Ben nem örül a fejleményeknek, mert Dzsekk beint, leszarom én Szójert.


Flessbekk, Katinka vásárol, majd sír egy sort egy telefonfülkében ahonnan a nyomában lihegő marsallt hívja, fekészülve a lehallhatásra is, mert csak egy kicsit akar maradni vonalban. Ne üldözzél már engem, Edvárd (így hívják), hadd éljek nyugalomban. Ez nem így működik, kislány, megyek utánad, és bilincsbe verlek. A szigeten elfajul a helyzet, Szójert kicsit megüti ez a Denny nevű ádör, aki beígéri, hogy este ki is nyírja, Na végre, valami történik is. Lokkbácsi beszédet mond Miszterekó sírjánál, nagyon giccses a jelenet, és cseppet sem megható, inkább szánalmas, bár lehet, hogy direkt. A Jézusbotra nézve Lokkbácsi feliratot lát: "Nézz fel és vesd tekinteted északnak", ebből valamit megtud, és nagyon titokzatosan néz.


Katinka kimászik a ketrecből, átmegy Szójerhez, és szabadítaná, de ez nem így megy, hiszen a faszi tudja, hogy nincs hova menni, mert szigeten vannak. Ideje közölni Katinkával, aki ezért cserébe az ölébe ül, és dugnak. Közben van egy flessbekk is, amiben Katinka férje egy nászúttal lepi meg az újasszonyt (anyira nem új, hat hónap telt el a boldogító igen óta), aki persze nem tud utazni, mert a képe mindenütt kitéve Amerika-szerte. Hát akkor hogy került Ausztráliába? Majd kiderül a negyedik évadból.


Poszt-koitális nyálcsorgatás a szigeten, ami pont kapóra jön Bennek, a nagy Big Brother fannek. Mivel szereti nézegetni a live feedeket a ketrecből, kieszel egy fasza kis tervet:  a monitort bekapcsolva hagyja, és kiereszti Dzsekket a cellájából. A doki belepillant a kopulálásba, tudomásul veszi, hogy neki marad Juliet, és bevállalja a műtétet cserébe a szabadságáért. És mi lett a mindenki mindenkiért témával meg a nagy eszemékkel? Ben még egy kicsit megforgatja a kést a sebben, és beszól, hogy én rád tettem volna, Dzsekk, nem hittem, hogy pont Szójert rántja le a csaj.


Flessbekk, Katinka nagyon sír, mert majdnem terhes lett. Ezt nem akarja megkockáztatni méág egyszer, így bead valami drogot a faszijának, és lelép, mert amúgy sem tudna normális életet élni - előtte elmond mindent neki, és sír-sír, egyre csak potyognak a könnyek. A szigeten Dzsekk és Juiet bemosakodnak, és készül a nagy tettre, ami ugye Juliet értelmezésében Ben halálával kell, hogy végződjön, Dzsekk meg isten tudja mit akar. Ben konkrétan élni szeretne, és rákérdez Alexre, a lófejű tyúkra korábbról.


Dzsekk nekilát a szabászatnak, szikét kérek, stb., Denny meg elmegy Szójert gyilkolni, mert megígérte, és szavatartó ember. Vissza Dzsekkre, minden csurom vér, és a műszerek jeleznek valamit - Dzsekknek terve van! Nem bízik az ádörökben! Leüti az egyiket! Juiet mindezt a legnagyobb lelki nyugalommal nézi, mert ő eleve halott Bent akart, de Rumcájsz ideges. Dzsekk közli, hogy belevágott Ben veséjébe, és egy óra múlva lőttek a főnöknek, kell neki egy rádió, mertkülönben.


A ketreceknél verekedés van, Denny Szójer fejéhez fogja a fegyvert, Katinka sír, és ekkor megszólal a rádió: Denny, le ne lődd bazmeg, mert akkor annyi Bennek! Még időben. Dzsekk Katinkával akar beszélni, és mondja neki, hogy meneküljenek Szójerrel, és amikor majd biztonságban vannak, jelentkezzen egy kódolt üzenettel, amiból ő majd tudja, hogy minden oké. Amit Dzsekk nem tud, az, hogy egy másik szigeten vannak, így nincs menekülés. Katinka hiába mondja neki, hogy nem tudnak hová menni, a doki makacs, mint egy öszvér. Na, itt van vége az epizódnak.

Címkék: lost
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2007.11.15. 14:08:04

Yesss, Katinka a centrumban! Ilyenkor mindig elgyengülök.

sélli 2007.11.15. 14:19:42

És Dzsekk is fókuszban - ennek meg én örülök :)
sixx, már csak egy Alias hogyvolt hiányzik, és akkor tényleg kerek a nap :)

Gabba 2007.11.15. 15:07:40

Na meg a Prison Break...

sélli 2007.11.15. 15:13:39

Tényleg, a vicces fijjúk! De EGY nap nem lehet mindent!
félSPOILER:
Alias most nagyon jó volt, NAGY cliffhangerrel a végén és VÉGRE Sark barátunk is visszatért muhhhaaahaha!!! - szal én inkább arra voksolok!!! :))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.11.15. 15:15:59

Ezt most már csak azért is jó volt elolvasni, mert pénteken beauladtam a vetítés alatt. A műtétre pl. egyáltalán nem emlékszem. Nem a Lost volt uncsi, én voltam hulla...

Llew 2007.11.15. 15:38:35

Én még mindig nem értem, hogy ez a másik szigeten vagyunk dolog miért akadály. Ott a saját stigetük nem túl messze. Nincs csónak vagy fürdőruha vagy mi?

vorpex 2007.11.15. 15:38:45

Ugy vartam ezt a reszt mint a Messiast, mert eleg halovany volt a 3. evad eleje. Ehhez kepest, sztem ez volt az eddigi reszek kozul a leheto leggyengebb.

Egy nagy rakas szar volt!

Llew 2007.11.15. 15:39:52

ez a rész már csak Nathan Fillion miatt is jó volt.

Gabba 2007.11.15. 16:00:40

vorpex: fürdőruha nélkül is meg lehetne szökni alkalmasint, de az ádöröknek van hajójuk is.

Gabba 2007.11.15. 16:20:30

Pardon, Llewnek akartam az előzőt írni.

vadorka 2007.11.15. 17:42:54

Nagy Lost rajongó vagyok, de elismerem, néha leül a sorozat. Innentől viszont tényleg jobb lesz, a 3. évad vége pedig egyenesen durva.

Egy valamit viszont nem értek: ha valaki ennyire gáznak tartja, mint a post írója (persze, szíve joga, nem vagyunk egyformák), akkor minek nézi végig? Elég hosszú ez az egész, nem talál magának valami számára lebilincselőbb elfoglaltságot?

Marla Singer 2007.11.15. 19:22:58

Yuki drága!
A cinizmus, szarkazmus, kritika sokkal élvezetesebb ( író és olvasó számára is ) szerintem, meg pár száz olvasó szerint is!

Egyébként jól látom, hogy holnap nem lesz LOST a Dominók miatt?! vajon azt is StohlBuci közvetíti??
Leglább ha eldől/esik, stílusos lesz!

BruceWayne 2007.11.15. 22:36:20

Kate nemszigeten sokkal jobban néz ki mint a szigeten, az esküvős képen főleg...
amúgy meg ne hitegessétek az rtl-es lostosokat, itt még pár részig nem sok minde fog beindulni, én a 3x11-et mondanám inkább, onnantól jönnek a dolgok

seven 2007.11.15. 22:47:05

3x7, 3x8 az évad két legmeghatározóbb része, 3x8 pedig a sorozat egyik legmerészebb húzása... 3x9 sima átvezető rész, 3x10 pedig egy különleges filler. nem mondanám hogy "nem indul be".

egyébként a lost 3. évadja a 3x1el indul be : ) az első 6 epizód is remek volt, talán túkl sokat várnak néhányan a sorozattól, mert az évad végére mindig bepörög.

candyperfumegirl 2007.11.16. 01:18:46

Szerintem meg az elejétől végéig zseniális a 3. évad. :) A lassabb tempójú részeket is baromi stílusosan tudták hozni, és azokon sem lehetett unatkozni, sőt. Ez az epizód meg éppenséggel a kedvencem az egész évadból.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.11.16. 17:20:01

És mellesleg az idézet János (John) evangéliumából van.

Gabba 2007.11.17. 15:12:05

Amint az látszik is a képen.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.11.17. 17:54:27

Ja hát! Onnan olvastam, mit gondolsz, miért vagyok ilyen jólinformált :-) :-P
süti beállítások módosítása