Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x08 - 15:00-16:00

2007. november 12. 10:37 - Bruti

3 óra. Azzal fejeztük be két hete, hogy Pszichoapu Lexusának szüksége lesz egy alapos szupermosásra, de hát így jár az, aki nem előre megfontoltan pocsékolja össze kisfeleségét. Azért egy festőfóliát alátehetett volna…na mindegy. Szőkenő és Manuel, bőszen bizonygatják, hogy ők aztán csak a legritkább esetben gyilkolnak nőket, de, hogy miért húznak ki a világból egy lopott kocsival és egy lopott kiscsajjal, arra nem nagyon tudnak választ adni. Pedig én már vártam a bűvös „bomba” szót, de valahogy most még nem jött a szájuk szélére.

Tóni meg a násznép halad be a CTU-ba. Bámulnak, mint Rozália a filmszínházban. Tiszta katasztrófa turizmus, no de mingyá' elveszik a jókedvüket. Berci egyenesen tüskét verne a körmük alá, hogy elárulják a nagy titkot. Lesz itt hejehuja, meg vigasság!

 

Lynne és Zombi összefutnak a folyosón. Az öregnek nem nagyon tetszik, hogy Palmerné itt flangál az elnök körül, de a csaj megint csak diplomatikus, bár legszívesebben ő is az anyjába küldené a lotyót. Sherry megtudja, hogy Ron Wielandot fogva tartják. Ő az az újságíró, aki akkora balfasz volt, hogy nem fogadta el az exkluzív interjú ajánlatot és most csak malmozik valahol egy pincében. A nő meggyőződése, hogy jobb belátásra bírja a firkászt.

Kisszöszi pityereg, nem annyira fasza nap ez neki. Ráadásul viszik vissza őket a városba, ami ugye nem a túl biztonságos ma. Potméter kezelő nem érti, hogy miért nem mondhatják el a bombás bulit a rendőröknek, de Kim érdekes módon pont akkor tartja be apja szavait, amikor a legnagyobb szarban van. Visalia. Faheent Nina próbálja meggyőzni, kevés sikerrel. Az arab nem beszélni angol és máris gombafelhőt vízionál. Jack megunja és kirángatja Ninát, a kocsihoz. Le akar lépni vele, de a Malacorca és társa, feltartják. Tudják, ha most elengedik, ezt a nőt az életbe nem látják többet. Az a minimum, hogy Jack elássa, vagy kitömi. Tikk…takk… Tikk…takk…

Kate-hez megérkezett a magánnyomozója. Ki gondolná, hogy ezek a fickók ekkora gépbuzik. Megnyom nyolc gombot, oszt már fel is törte Warner gépét. Annyira geek a faszi, hogy a pendriveja akkor is pittyeget, mikor lehúzta róla a kupakot..hahaha. Ugrunk. Sherry igyekszik a firkászhoz, de a folyosón összefut Zombival. No ez meg mit keres itt? - kérdi az öreg, de ez a nő készen van. Fél perc alatt leugatja Zombit és már bent is van. „Sikeres ember nem hugyozik szembe szélben.” - győzködi Wielandot.

Három arab bóklászik egy furgonnal. A bombát szállítják. Nagyon úgy fest, hogy Allah se néz jó szemmel egy esetleges népirtást, mert defektet kapnak. Se emelő,se semmi, de egy fickó segítségükre siet. Ugrás. Jack és a kiscsapat repül vissza L.A.-be. Nina az arabbal próbálkozik, Faheen szülőzik, Jacket meg mingyá szétbassza az ideg! Tikk…takk… Tikk…takk…

A baromarcú medencetisztítónak hála, a jóarcú közelkeletiek már száguldhatnak tova rakományukkal, de a sofőr túl bárgyú képet vág, és túl sokáig bámulja a labdázó, nevetgélő gyerekeket. Az ilyen vágásokkal mindig sugallni akarnak valamit, bennünket már nem tudnak átverni..háhá. Csak nem megszólalt a faszi lelkiismerete? Snitt. Szőkét viszik vissza a városba, az meg győzködi a rendőrt: „Hívjad fel apámat, míg jókedve van!”. Az FBI összes vonala foglalt, de a zsaru még ebből se jön rá, hogy valami nem kerek. Két észlény egy kocsiban.

Sherry-nek nem sikerült a firkászt észhez téríteni így Palmer elzavarja. Megijed, hogy megint csak kívülről fogja nyalogatni a mézesbödönt. Győzködi is az elnököt, hogy még hasznos lehet: „Léci, léci! Szopok, nyalok, gombot varrok, csak hadd maradjak!”

Az arab sofőr most vagy ideges, vagy hátsófali infarktusa lesz. Izzad és nehezen veszi a levegőt, majd félreáll egy elhagyatottabb részen és belázad. Nemtom mikor jött rá, hogy mégse helyes hazavágni pár millió embert, de a főnöke hamar lehurrogja három golyóval. Átmegy a túloldalra és kirángatná a kocsiból, de annak még van annyi ereje, hogy egy csúnya lyukat applikájon a hátára. Szép munka fiúk! A megmaradt arab cickány meg csak néz bután az arcával. Tanácstalan, mint egy kisközség. Mekkora balfaszok! Bin Laden kisírná mind a két szemét, ha ezt látná! Tikk…takk… Tikk…takk…

Kate és a hackerzsaru apu gépét basztatja. Kiderül, hogy majd fél millát utaltak át Syed Alinak. Na de ki? Egy titkos mappát találnak, ami elkezdi megsemmisíteni magát, de szuperhekusunk rendet tesz a bitek világában. Olyan hiperkurvatitkos infókhoz fér hozzá másodpercek alatt, amilyet csak a kormány használ, mi meg csak gratulálni tudunk ehhez a teljesítményhez. CTU. Tóni Warnert hallgatja ki. Az öreg nagy nehezen előáll a farbával. Tulajdonképpen ő egy CIA ügynök, csak ezt nem nagyon szokták kiírni a homlokukra, az ismert okokból. Még a végén kiderül, hogy az öreg is jófiú! De bazmeg, akkor ki a terrorista? „Ezt a két gecit…” -morfondírozik Berci és Toncsi. Végül abban maradnak, hogy rámennek még egy vékony sorral Rezára. Közben jön a hír, hogy kedvenc szőkenőnket letartóztatták gyilkosság vádjával.

Hívják Jacket és egész fasza kis konferenciavonalat hoznak össze neki. Kim, Michelle, Mason és Jack. Szőke ott rinyál a rendőrségen, hogy valaki jöjjön érte, de közben Nina is beindul. Hazudozik Faheen-nek, hogy összeszedték a kiccsaládját és mind meg lesz baszva, ha nem köp. Jobbról Kim tömi az apja fejét, balról Michelle fordítja, mit mond Faheen. Még a hang is meg elmegy és pont lemaradnak a lényegről. Kim addig nyafog, amíg Jack elküldi Bercit a csajért, közben Nina hirtelen felugrik, és még a boltban lopott kártyaszerűnemtudommivel elvágja Faheen torkát. Az igen! Hát nem mintha kár lenne érte, de ilyen csúnya munkát még az öreg Sárga Jenő bá, a sarki hentes se végez, pedig 40 éve van a szakmában. Folyik a jó mudzsahid vér szerteszét. Antibiotikumot neki! Ninának sikerült kiszednie Faheenből a bomba helyét, így gondolta, már nincs szükség a faszira. És jól gondolta! Má’ meg parancsolgat is, San Diego-ba akar menni. Ez itt körberepüli a fél országot mire vége az évadnak. Tikk…takk… Tikk…takk…

Michelle szól Bercinek, hogy találtak egy nevet a Faheen-felvételeken. Marko Khatami. Na erre Berci leveszi a zakóját és nekiront Rezának, mint éhes óvodás a nutellás üvegnek. Alig bírják róla leszedni, nagyon elszánt így az utolsó óráiban, de nem hinném, hogy ezt tanították a „Hogyan verjük ki a szart a gyanús arabokból” órán. Ugrás. Kim és Manuel, mint két punnyadt pénisz ücsörög a őrsön. Állítólag jön értük a CTU-ból valaki, de Megant is vinnék magukkal. A zsarunak nem fér a fejébe, hogy miért is veszélyes a város, és Kim kb. eddig tudta tartani a száját. Jön a jól bevált suttogás: „A-tom-bom-ba! De ne nagyon terjeszd pufi!" A rendőrnek fél perc alatt odalett a jövőképe.

CTU. Michelle-ék még mindig a felvételt böngészik, de kivan, mint a liba. Toncsi lelket önt bele, majd elküldi mosdani (biztos, kicsit megbüdösödött a nagy munkában). Snitt. Palmer az exéről kérdezgeti Lynnet. Az elnyom egy hányingert, majd belekezdene, mikor Mike rohan be és kirángatja őket a tévéhez. Ron Wieland ad interjút és ecseteli a válságot. Vajon, hogy jutott ki ezt a szerencsétlen?

Kate a magánhekust kíséri ki és agyalnak az infókon, mikor két fickó ront rájuk. A csávót lecsapják, a csajt meg leoltják, mint egy blökit. Már mennek is egy furgon hátuljába.

Az utolsó másodpercek a gép fedélzetén telnek. Jack Ninának mesél a régi szép időkről, mikor még nem nyírta ki kisfeleségét. Volt ott tengerparti séta, napsütés, vattacukor, meg valami kedves öreg néni. Tényleg megható. Nina tele is bőg egy százas csomag papírzsebkendőt, Jack meg hosszasan keresi az okokat magában, hogy miért ne verje agyon a helyszínen. Aztán inkább hagyja a picsába. Feláll és ekkor, hogy, hogy nem, egy rakéta csapódik a gépbe. Hát ja… mindig ezek a böszme nagy cliffhangerek! Tikk…takk… Tikk…takk…

Címkék: 24
40 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2007.11.12. 11:04:22

Hát ez kész... És az újítás a buborékokkal! Duplaszinkron ;-)

sixx · http://comment.blog.hu 2007.11.12. 11:09:14

a hogyvoltblog innovációs különdíját Bruti kapja, az tuti.

Dark Wolf 2007.11.12. 11:17:56

én nagyon bírom a hogyvoltjaidat, de ezek a buborékok személyszerint nekem nem jöttek be. kicsit túl paraszt is volt némelyik.

Gabba 2007.11.12. 11:24:39

Bruti, nem kötözködésből, csak jószándékból: terjeszd, odalett.

bozso1981 2007.11.12. 11:34:34

bubble sztem jó, maradjanak, nem kell benne prosztózni - ennyi!

Az írás meg egyenesen zseniális, röhögtem rajta - kéééész! Tegnap már úgy néztem a TVben a sorozatot, hogy szabályosan készültem a mai post-ra!

Bruti, keep rockin'!

gyz 2007.11.12. 11:35:55

továbbá a "Vajon" után nem kell vessző csak azért, mert "hogy" jön utána...

Egyébként megint jó volt. A buborékos kép szerintem jó ötlet, csak legalább olyan humorosnak kéne lennie, mint a szövegnek. Nekem csak a véres kezű vs Nina tetszett, az marha jó. :-)

Dorkapa 2007.11.12. 11:41:37

Binláden kisírná a szemét..., muhaha! :D

Sugárberci ráront a rossz(?)fiú vőlegényre (ing félig felgyűrve, ugyebár), pont olyan volt mintha a Tűzvonal magyar sztárjai próbálnának beilleszkedni a 24be.

Jó az írás, Bruti, a buborék 5let is, de nem hoztad ki belőle a maximumot. Mostmég.

gabaha 2007.11.12. 13:38:52

Eszméletlen jó ismét!
Messze a Te írásaid a legjobbak, minden elismerésem!
A buborékok pedig szuperek, nem baj ha durvák, annál nagyobbat ütnek!
Csak így tovább!

Gabba 2007.11.12. 14:11:58

Igen, látszik a komoly rákészülés, Bruti nem aprózza szét magát.

basel 2007.11.12. 15:05:00

Bubble: 8:1 az arany a nagyon szar / jo beszolasokban.
A nagyon szarok raadasul annyira nagyon szarok lettek, hogy a szovegrol is elterelik a figyelmet.
Ebben külön jo a fillodzva valtakozo buborek. Legalabb ez utobbi innovaciot mellozni kene a jovoben, a tobbihez meg valami normalis szoveget legyartani.

sélli 2007.11.12. 16:57:12

'Buborék, buborék, színe játszó-csodaszép.
Imitt piros-amott kék, az orromból gyött elém' :)
FLAWWWWWWLESS!!!

blökikutya 2007.11.12. 18:51:01

Kurva jók ezek a buborékok, kicsit trágár de imádom! Röhögtem mint állat :DDDD A 8-ból, 5-6 kifejezetten vicces.
Jó próbálkozás, a folytatás kötelező!!!

Az írásról csak annyit, hogy megint beszartam, rajta a vihogástól! Az tetszik, hogy nem veszi komolyan az egészet. :D Szerintem is az egyik legjobb itt a hogyvolton.

Basel! Még, ha nem tetszik a buborék, akkor se von le semmit a hogyvolt szövegéből. Amúgy csinálj jobbat, de nem vitatkozok, mert elég szubjektív, hogy kinek mi a vicces.

Gratula Bruti!! Várom a következőt!

blökikutya 2007.11.12. 18:52:04

Jah és még..
"nekiront Rezának, mint éhes óvodás a nutellás üvegnek." :DDD

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.11.12. 19:41:12

Csá!
No. Úgy egyeztünk meg Sixxel előzetesen, hogy legyen ez egy teszt. Mivel nektek íródik a blog, úgyis ti döntitek el, hogy jó vagy nem.
Elég sok plusz meló van mögötte, szal én nem annyira ragaszkodom hozzá, :) csak volt egy szabad délutánom, gondoltam miért ne. Vegyétek bonusznak.

Ahogy elnézem, van akinek nagyon tetszik, van olyan, akinek meg kifejezetten nem. Szal hajrá! Szavazzátok meg! Ha igény van rá, akkor innen átkerülhet más posztokba is, ha meg nincs, akkor kuka. De egy próbát megért.

Jah és még valami. A buborékok többsége nem él meg magában. Látni kell hozzá az aktuális epizódot és olvasni a szöveget, venni kell a hangulatát, akkor értelmezhető. Mondjuk én röhögök a saját poénjaimon, de sokan meg sírni tudnának tőlem. Pl a csajom végigolvasta a 8 részt és még csak el se mosolyodott. Ez a kritika bazmeg! :DDD

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.11.12. 20:03:57

Gabba! Köszi, javítás alatt! Próbálok odafigyelni, de mindig becsúszik valami. :)

EasyFriend 2007.11.12. 20:28:12

Érdekes ötlet a buborékozás, de nekem jobban tetszik a szöveg - többet hagy a fantáziának.
Bruti, a csajod nézi a sorozatot? Mert ha nem, úgy fele olyan vicces sincs. Vagy ha túl komolyan veszi, az se jó.
Amúgy a rész maga nagyon király volt, a balfasz terroristákkal, meg a rinyáló szöszivel, miközben apu Ninával és egy fanatikus arab terroristával összezárva repülőzik... És a vége! Az ember tudja előre, hogy egy-két perccel a vége előtt kap valami iszonyat durvaságot, és aztán a végén valamit, ami ennél is nagyobbat üt. Aztán nézed, és mégis meglepődsz mind a kétszer. Nagyon kemény volt az elrablós snitt is, meg a végén a gép is.

Pink Freud 2007.11.12. 23:15:20

Na Bruti Bauer, ezt kikaptad :)

Hány epizódja maradt a csajodnak, hogy elmosolyodjon?

(Bocs.)

Gabba 2007.11.13. 09:38:08

"a csajom végigolvasta a 8 részt és még csak el se mosolyodott."
Ez az ideális pár, mert mint tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást.

Llew 2007.11.13. 10:06:37

Brutinak tényleg kijár valami díj, mert ez a hogyvolt a legjobb. A buborék szerintem jó fejlesztés, ha válalod a plusz melót vele. Nekem a Szőkenősek tetszettek a legjobban. Az első azzala fejjel az kész.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.11.13. 11:07:09

Pink! Ha a következő részen se röhög, meg kell, hogy öljem.. :D

Dark Wolf 2007.11.13. 12:44:35

akkor egy szavazat a buborékok ellen.

sélli 2007.11.13. 14:32:54

Akár egybubis, akár kétbubis jöhet!

Hellscream 2007.11.13. 18:15:37

Maradjanak a bubik: 5-ön röhögtünk, 3-on nem.

Hellscream 2007.11.13. 18:16:49

bocs, 4-en nem. De az se volt rossz :)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.11.13. 18:47:11

bruti
nem kell megölni (jól jöhet még) elég ha térdenlövöd.
(jack bauer)

...a buborék jó, egy igen szavazat.

Gabba 2007.11.13. 19:56:57

sélli, kicsit késve, de csak most tudtam utánanézni, pontosan így szól a klasszikus vers:

"Ej, buborék, buborék,
Színejátszós, csodaszép.
Imitt veres, amott kék,
Orromból gyött ki elébb."

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2007.11.13. 22:30:40

fogadd el elvtársias gratulációm, te innovatőr te!

sélli 2007.11.14. 10:29:54

Gabba, köszi :) Ezer éve... már nem emlékeztem pontosan (azért a 3/4-e stimmelt)

gabaha 2007.11.14. 11:03:46

Kell a buborék, nagyon jó, egy szavazat mellette!

blökikutya 2007.11.14. 13:59:01

Még szép, hogy kell a bubi!

candyperfumegirl 2007.11.14. 14:17:45

Én meg ezen röhögtem a legjobban:

"Nina tele is bőg egy százas csomag papírzsebkendőt, Jack meg hosszasan keresi az okokat magában, hogy miért ne verje agyon a helyszínen."

Találó, LOL. :D

Buborákokkal semmi gáz, szerintem jó ötlet, maradjon.

Gabba 2007.11.14. 14:40:33

candy, és az anorákokkal mi a helyzet? :-)

Bunko 2007.11.14. 15:22:18

Hát ez megint kurva jó!
Elvan vágja az arab torka, és az a szöveg: Antibiotikumot neki! Bruhaha :DDDD
Buborék meg kell!

Gabba 2007.11.14. 15:45:50

Csak sajnos a tabletta nem jó, mert ha beadják szájon át, a torkán kijön…

silaris (törölt) 2007.11.14. 17:02:53

harapd ki a torkát bruti, nem érdemel meg :D

silaris (törölt) 2007.11.14. 17:03:33

ja, a buborékok tényleg szarok. :DD

silaris (törölt) 2007.11.14. 17:11:40

viszont ha idéznél a buborékokban, az szerintem hatásosabb lenne (a szöveg elég vicces magában, a bubipoén szerintem csak gyengíti). Főleg mivel a hogyvoltot csak az érti, aki nézi is a sorozatot, szóval nem ártana nyitni a Nem Néző De Bekapcsolódni Vágyó Tömegek felé). "elhangozhatnának" a történet szempontjából kulcsfontosságú infók vagy jó beszólások, stb.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.11.17. 13:48:18

Összesítve: több embernek jött be a buborék, szal még próbálkozok.
Aztán majd meglátjuk...
süti beállítások módosítása