Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 3x04 by zolij

2007. október 05. 08:05 - sixx

Az előző rész úgy ért véget, hogy Edie épp a kómában fekvő Mike szerszámát nézegette és a méretét dicsérte, erre kedvenc vízvezetékszerelőnk nem magához tért? Kiváló időzítés. Persze egyből megindul a pletykálkodás, ez a Lila Akác köz (ki fordította ezt?) már csak ilyen. Az aktuális statiszta is megtudja a nagy hírt, kivéve Susant, akinek igazán fontos lenne. Persze ő is megtudhatná, ha nem épp Iannel kavarna a kádban.

Bree-éknél kupaktanács van, nem igazán akarja felvállalni, hogy a fia buzi és hogy kirakta több mint fél évre. Helyében én se tenném. Kitalálják, hogy drámatáborban volt, hihető...
Gabriel épp kiárusítást tart férficuccokból, amikor befut a cuccok tulajdonosa, aki nem más, mint Carlos. A vagyon-elosztásról meg ilyesmiről folyik a vita. Micsoda dráma, micsoda izgalmak, de inkább ugorjunk.

A Scavo családban nagyban zajlik az élet. Parker (az egyik gyerek a sok közül) nem akar baseballozni, Tom (férj/apa) a gyerek pártján, Lynette (feleség/anya) annyira azért nem.
Ki is adja az ukázt, játszani fogsz gyerek, nincs vita, menjél gyakorolni. A gyerek tényleg béna, ez van. Susan pasizik, valahol a hegyekben, és épp kifogást keres a további maradásra. A csávó meg szerelembe esik és majdnem megkéri a kezét.

Edie keveri a szart, vagyis a kaját és azzal eteti Mike-ot. Beszélgetés közben kiderül, hogy Mike-nak kiesett 2 év, a doki szerint ez nem ritka. Edie persze egyből jelentkezik a fehér foltok eltüntetésére, ez nem jelenthet jót. Ugrunk: baseball meccs, Scavo-ék. Parker bénázik, nem kicsit, nagyon. Lynettenek nagy ötlete támad: megvesztegeti a dobót, ez Amerika. Carlos hazatér a nagy hírrel, minden joga megvan ott lakni, Gabriel ennek nem igazán örül.

Vissza baseball, Parker még úgy is béna, ha megbundázzák a meccset, de azért harmadikra csak eltalálja a felé dobott labdát, persze olyan jól, hogy fejbe találja a dobót, hihető... Persze egyből beköpi Lynettet, aki gyors eltűnik. Következik valami történelmi kiállítás, Danielle a történelem tanára mellett áll, akit Bree dicsér, hogy megszerettette a lányával a történelmet. Szerintem inkább mást szerettetett meg. Andrew meg összefut valami helyi fickóval, akivel a hátsó ülésről ismerik egymást. Persze Bree is megtudja, jön a lelkifurdalás meg minden, uncsi.

Kupaktanács Gabrielleknél, Bree tanakodik: elmondja a kedves férfi (akivel Andrew kavart) feleségének, hogy a férje időnként buzul, vagy ne. Feltűnik Carlos alsóban, döbbenet, szájtátás, kölcsönös szívatás. Susan az ágyban hentereg, épp egy francia utat terveznek a szeretőjével, de vége szakad az idillnek, Julie telefonál, hogy anyu, életed szerelme magához tért. Susan bekattan, otthagyva csapot-papot, rohan Mike-hoz. Annyira nem kéne rohannia, már elkésett, Edie épp Mike-nak hazudozik Susanról, úgy látszik magának akarja.

Lynett veszekszik Tommal, szerencsétlen férfi nem tudja megvalósítani az amerikai álmot. Gyerek jő, kérdi, veszekedtek? Dehogyis, nem kell többet baseballoznod, örülsz ugye? De Parker nem örül, azt hiszi, hogy hirtelen profi lett, és játszani akar. Szülők gondban. Carlos vásárlás után meglepődve tapasztalja, hogy a kulcs nem nyitja a háza ajtaját. Kiderül, hogy a kedves neje kicseréltette a zárat, de ez nem igazán zavarja, egy székkel betöri az ablakot. Gabrielle kihívja a rendőrséget, csak épp nem a megfelelő emberek jönnek, az egyik egy elvált csávó. A vége az lesz, hogy Gabriellet viszik be.

Lynette Parker visszavételéről dumál az edzővel, akit a dobóval együtt kidobtak a csapatból. Újabb vesztegetés, kellenének új sisakok a csapatnak. Divat a mutyi. Bree közli Andrew alkalmi partnerének feleségével, hogy drágám, a férjed buzi, aki cserébe elmondja, hogy Bree lánya a töri tanárral kefél. Szívás. Parkert visszavették a csapatba, szülők közben az álmok megvalósíthatóságáról dumálnak. Parker közben a pályán bénázik, de hirtelen sikerül visszaütnie a labdát. Mindenkinek lehet szerencséje, futás, borulás, akkor mégsem. Viszont a baseball gond megoldva, a sérülés miatt ki kell hagyni az idény hátralevő részét. Apu, anyu örül.

Carlos megy a lecsukott asszonykáért, aki dúl-fúl, majd hazafelé közli, hogy múlt hétvégén dugott az ex-kertésszel és marha jó volt. Carlos ennek nem igazán örül, ki is bassza a kocsiból valahol a pusztában, majd stoppol. Bree-éknél családi dráma van, Danielle a töri tanárral kefél, mert a kor csak egy szám és nem számít. Ezután lelkizés következik Andrew-val, ami nem túl érdekes, úgyhogy váltsunk. Susan rohan be a kórházba, drága Mike, hát felébredtél? Edie azonban már telebeszélte Mike fejét, így illedelmesen elküldi a sunyiba Susant. Edie a háttérből örül.
Rész végi monológ, folyt. köv.

Címkék: ír az olvasó
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolij 2007.10.05. 13:57:16

ahogy látom, esélyem sincs, na mindegy:(

[HEJ] 2007.10.05. 17:29:08

Nekem ez sótlan, nem nevettem egyszer se. De amugy leirásnak elmegy.

zolij 2007.10.05. 21:01:51

[HEJ], ez van, ennyire tellett 1,5 óra alatt

bodobács 2007.10.06. 01:26:57

hááááát
sixx is így ír néha. a szökés hogyvoltja is tök jól indult, aztán meg lapos lett. csak egy-két vicces mondat van.
szóval ha zolijt kritizáljuk, akkor sixxet is kell :D
amúgy mi van akkor ha én most elkezdek pozitív kommenteket írni arra, amelyik nekem a legjobban tetszik? akkor az nyer? mer gondolom reggel 8ig már nem sokan szólnak hozzá
na jó, ilyet nyilván nem csinálok, de azért átgondolandó !-)

sixx · http://comment.blog.hu 2007.10.06. 04:04:30

persze bodobács, nyugodtan meg lehet írni, ha nem tetszik, de most komolyan.

bodobács 2007.10.06. 10:45:50

jó sixx, majd máskor is szólok, de azért azt is tudd h szeretlek ám :)! vagy nem téged szeretlek, hanem az írásaidat? hát nemtom. mindegy. értjük.
a lényeg h az Iliász mellett jólesik a Hogyvolt blog.
és nagyon szeretném tudni hogy hogy kell írni azt h 'hogyvolt blog'. megkérdezzük a korekktorblogot, hm? kivagyok h iába tudok helyesen írni, a netes cuccoknál mindig elbizonytalanodok...
süti beállítások módosítása