Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 3x04 by easyfriend

2007. október 05. 08:05 - sixx

Lássuk, mit tudott felmutatni a tv2, hogy lenyomja a brutális izgalmakkal abbahagyott Vészhelyzet nyitóepizódját. Ott hagytuk abba, hogy Andrew hazatért Bree-hez, valamint Susan és a szívdöglesztő angol pasi között forr a levegő. Ismerve Susan kusza életét, ezek után nem meglepő, hogy azzal nyitunk, hogy Mike kinyitja a szemét és megmarkolja Edie karját, hogy jól beszarassa. A kis huncut, jó, hogy nem Drakula-jelmezben fogadta, mikor visszatért a kávézásból. Jön egy képsor arról, hogy milyen szörnyű pletykás hely ez a Lila akác köz, még a kómából se lehet úgy felébredni, hogy ne tudja meg rögtön az egész szomszédság. Kivéve Susant, aki alighanem kinyomta a telefonját, mert fontos közös fürdőzése van a Szívdöglesztő Angollal. Aki, valljuk be, mégse egy bekómált ex-sittes vízvezetékszerelő, és akkor a vicces akcentust még nem is vettük számításba.

A mai tanulság, hogy a történelmet néha újraírják, mert a városalapító atya is egy mekkora briganti volt, oszt most meg már szeretjük. Mély.  A Hodge (ex-Van De Kamp) házban zajlik az élet, azon agyalnak, hogy mi legyen Andrew alibije a távolléte miatt. Miért nem mondjuk el az igazat, kérdezi Andrew, viccelsz, fiam, ez nem az a család. Orson szállítja a tökéletes alibit: drámatábor. Ebből a családból már csak Dexter hiányzik.

Gabrielle kiárusítja Carlos cuccait, kicsit Rózsák háborújának ígérkezik ez a szál, de nem igazán hiteles, nem gyűlölik egymást kellően. Lynette fia, Parker besokallt a baseballtól, abba akarja hagyni, mert béna, de Lynette kissé mániákusan rávilágít, hogy nem hagyunk félbe dolgokat. Susan még mindig az angollal enyeleg, mit sem sejtve, szeretik egymást, lapozzunk.

Edie eteti Mike-ot, és jellemző a társalgás szintjére, hogy csak egy negyedóra múlva jön le, hogy Mike-nak kiesett úgy másfél-két év, azt hiszi Rex még él, meg ilyenek. Hát az már látszik, hogy itt Edie-nek áll a pálya, szerintem ne beszélgessenek sokat és boldogok lesznek. Mindenesetre Edie vállalja, hogy segít Mike-nak emlékezni, hát kezd leesni, mit értünk itt a történelem újraírásán, de azért nem bízzák a véletlenre és el is magyarázzák pár jelenetben, hogy ez a kis szenya Edie hogy lopja el Susantől Mike-ot.

Parker leégeti magát a baseball-pályán, erre Lynette mint komoly, dolgozó nő, megtalálja a megoldást: lefizeti az ellenfél dobóját, hogy kicsit felturbózza Parker önbizalmát. Persze a dolog túl jól sikerül és kiderül a turpisság - Lynette, úgy fest, egy ideig távol kell hogy maradjon a Kölyökligától. Közben egy kis piszkálás Tomnak is jut, hogy mit szándékozik dolgozni és mikor, de hát nem kellett volna arra kérni, hogy kövesse az álmát, öreg hiba. Lynette ezek után még olcsón megússza, ha bordélyt nyit Thaiföldön.

Danielle tudományos kiállításán vizsgázik a Hodge család kamuzásból. Andrew összefut egy tisztes helyi családapával, akivel együtt volt a drámatáborban, ha értitek, mire gondolok, nudge-nudge. Orson később otthon beadja Bree-nek, hogy Andrew nem csak kéregetésből tartotta fenn magát az utcán. Ez kiborítja a bilit, mert hát a saját mocskodban fetrengeni és guberálni az egy dolog, na de szex?! Ezzel az erővel reklámszakember is lehetne. Orson itt tudja meg, hogy Mike felébredt a kómából, meg is áll benne az ütő egy pillanatra, de később a kórházban képbe kerül az amnéziáról is, szóval minden szansájn.

Carlos visszaköltözik Gabyhoz, úgy gondolja, ehhez joga van, meg ahhoz is, hogy a női kávédélután közepén alsógatyában slattyogjon keresztül a konyhán a betevő sörért. Felveti a lehetőségét, hogy belepisilt Gaby cuccaiba, így már mindjárt nem olyan finom az a kávé. Susan végre értesül Mike ébredéséről és pánikban, bűntudattal telve rohan a kórházba. Persze ő sem tudja még az amnéziáról, amit mi - hogy ezek mennyit bírnak stresszelni jelentéktelen apróságokon. A Szívdöglesztő Angol persze megsértődik, most akkor inkább a kómapasi, mint én, aki szeretlek és szívdöglesztő is vagyok? Gondolom, mindezt angol-angollal, ami sajna a szinkronon nem jön át, talán ezért nem könnyeztem meg a jelenetet.

Gaby lecserélteti a zárakat, és épp kávézik (nyugi, kávézóból van), mikor Carlos visszaér és nem jut be. Ablakbebaszás, rendőrség, de a végén a szenya hímsovén rendőrök Gaby-t viszik be. Hálás alkata van, lehet gombócba gyűrve ki-be huzigálni, dobálni járművekbe. Bree a maga kedves álszent stílusában meglátogatja a helyi fontosember (Andrew drámatársa) feleségét, hogy előadja ő is a drámát, mert „tudnia kell róla”. Neked meg arról kéne, Bree, hogy a lányodat a töritanára dugja, hozhatom a sütit?

Carlos leteszi Gaby-ért az óvadékot, folytatják a műbalhét, de amikor Gaby elmondja, hogy újra lefeküdt az ex-kertészfiúval, Carlos arca lefagy. Innentől már nem lesz probléma a szenvedélyes gyűlölettel, rögtön kezdi azzal, hogy kidobja a nőt a kocsiból az út szélén. Bree balhézik Danielle-lel a tanár miatt, aztán sajnálja magát, hogy milyen szörnyű anya, Andrew vigasztalja, én is szörnyű vagyok, volt kitől tanulnom, hehe. Meghitt jelenet, enyhülés folyamatban, de puszi még nincs.

Mire Susan végre beér Mike-hoz, ő rövid úton lekoptatja, az amnézia és Edie terápiája lehet az oka, vagy csak egyszerűen megjött az esze? Susan szomorúan elsomfordál, most akkor tényleg be kell érnem a művelt és szívdöglesztő angollal, aki teljesen belém van esve? Edie győztesként ünnepel és tovább nyomul Mike-ra. A tanulság tehát: ezért vagy azért, de néha átírjuk a történelmet, más szóval néha hazudunk. Még mindig nagyon magvas, mint a tanulságok általában.

Címkék: ír az olvasó
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2007.10.05. 08:25:52

elsomfordál:))) ezt beépítem az aktív szókincsembe

anhel 2007.10.05. 09:39:10

szerintem ez a legjobb

CSI 2007.10.05. 10:10:57

Őt akarjuk! két szavazat

likuzir 2007.10.05. 10:59:32

Ez a legjobb!
Látom más sorozatot is nézel:
nodge-nodge, ya'know I mean, say no more!

mignon 2007.10.05. 11:29:02

pozitív töltés! :-)

Körike 2007.10.05. 11:39:58

Ide egy pozitív komment...

Boise 2007.10.05. 11:46:11

Ez kötött le legjobban, legyen ő!

Szil-Ka 2007.10.05. 12:26:47

Ez a legjobb, tömör, vicces hogyvolt.

Llew 2007.10.05. 14:00:54

Nekem ez tetszetta legjobbana a négyből. Megfelelő a hossza is, a viccelődés is jó benne. Véssetek fel még egy srtigulát easyfriendnek.

[HEJ] 2007.10.05. 17:17:55

ehhehhe. a LEGJOBB ez. na, szansájn!

Kenda 2007.10.05. 18:40:06

Namostárakkor kilépek hosszú ideig tartó inaktív állapotomból és leteszem a volsomat ide :)

bodobács 2007.10.06. 01:35:36

fántásztikó, magyarul +

EasyFriend 2007.10.06. 08:15:02

Nos, gratulálok a győztesnek, nektek pedig nagyon köszönöm a támogatást. Puhamoha "őt akarom" vallomásába belepirultam. :-)
Jó kis verseny volt, remélem, lesz még ilyen!
süti beállítások módosítása