Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: 24 2x01 - 8:00-9:00

2007. október 01. 00:01 - Bruti

Az MTV elindította a 24 második évadját, aminek mi nagyon örülünk. Bár hihetetlen, hogy Magyarországon még mindig van, aki nem látta ezta remek sorozatot. Mellesleg a Sorozatjunkie, megszavaztatta a 24 fanokat és az egyharmaduk (köztük szerény személyem is), a második évadot vélte legjobbnak. Mindenki elhiheti, karaj 24 résznek nézünk elébe. A háttér: másfél évvel járunk az első nap történései után. Jack éppen fizetés nélküli szabin vegetál. Palmer szenátor szintet lépett, most mindenki csak Mr. President-nek szólítja. Kim Bauer bébisintérkedik, és köszöni, jól van.

L.A.-i idő szerint reggel 8-kor kezdődik a napunk. Dél-Korea, Szöul. Egy lepukkant gyártelepből furcsa hangok szűrődnek ki. Néhány izzadt rizsszemű kínoz egy szerencsétlent valami súlyosan ipari módszerrel. A bikázóra kötötték, jár is a keze-lába, mint a duracell nyuszinak. A kérdés roppant egyszerű: MIKOR? Az amerikás ügynököknek nem kell sokáig várniuk, mert érkezik a válasz: MA!

Oregon: Palmer elnök és kicsi fia, békésen pecázgatnak (talán villantó) az Oswego tavon, amikor rádión kapják a hírt, hogy be lehet fejezni a punnyadást. Váltunk. Egy szöszi gyerkőc visongva rohangál a házba, Apu meg utána. Be a dada szobájába, aki természetesen nem más, mint Kim Bauer. A csaj, bár nem a kedvenc karakterem (sőt ebben az évadban, kifejezetten felkúrta az agyam párszor), de meg kell hagyni, hogy veszettül jól mutat egy bugyi-póló kombóban. Apunak jön is ki a szeme, mint a csigának.

Újra Oregon. Az USA elnökét kora reggel pecázásból visszarendelni nem túl jó ómen. Még az NSA-nak sem. Szóval az ügy nem lehet csekélység. CTU: Régi ismerősök és új arcok vegyesen (Tony Almeida, Michelle Dessler, George Mason) szorgoskodnak a hivatalban, majd Mason (aki közben a CTU főnök lett) kapja hírt, hogy hívják vissza, az inaktív Jack Bauert. Na fasza… gondolja. Ma se végzünk 16: 20-kor. És itt van Jack! A jó öreg Jack! Amerre jár, nedves bugyik térdig csúsznak, alélt női testek, irigykedő férfi tekintetek. Favágó ing, szőke haj, szakáll, Clint Eastwoodos hunyorgás. Cool!

Az elnököt egy földalatti bázisra szállítják, ahol már várják az emberei. Nem sokat tökölnek, közlik vele, hogy külföldi terroristák, mára atomcsapást terveztek, persze Los Angeles felett. Egy meg nem nevezett arab állam támogatja őket, persze nem hivatalosan. Nem kifejezetten jó hír, de nézd a jó oldalát.. jaaa, hogy nincs jó oldala?! Kim reggelizik, a család idilli (-nek tűnik), Anyu, gyerek, dadus, szőke és mosolygós, Apu jóképű, de valami mégse stimmel ezzel a fickóval.. Palmer elnök keményít. A geci arab ország miniszterelnökével megosztja aggodalmát a merényletről, és bár a szíve szakadna meg, de félő, hogy válaszul le kell bombáznia az egész kurva országot. Így kell ezt csinálni vazzeg! A jó mudzsahidek be is szartak.

Kim és a kis szöszi játszik az utcán. Jack a kocsijából figyeli őket, majd hívás jön a CTU-tól, de elhajtja a francba. Könnyes jelenet apával és az ő kis szeme fényével, de ez senkit se érdekel, mikor mingyá szanaszerteszét robban az egész város. A faszt húzzák itt az időt. Piros kabrióban, gyanús arab fazon, majd előkerül egy szép szőke csaj (a Dead Like Me - Daisy Adair fanok örülhetnek). Aztán jön a nővére ( esse nem csúnya..), meg az apjuk (ez már nem olyan szép). Lagzi lesz, ha el nem basszák. A két csaj fontos szerephez jut a mai nap folyamán, szóval rájuk figyeljünk oda.

Masont csesztetik fentről, hogy hol van már Bauer, de Jackünknek esze ágába sincs visszamenni dolgozni. A szabi, az szabi. Aztán csörög a teló, Palmer elnök van a vonalban. Kb. fél perc alatt visszazavarja melózni a fehér rabszolgáját.Tikk...takk... Tikk...takk...Kim és a háziasszonya bénáznak valamit egy csomaggal, de ez csak azért kell, hogy fokozzák a feszültséget. Beteg család.

A CTU-nál mozgósítanak minden keresőképes ügynököt, Manson bejelenti az éles helyzetet. A főhadiszálláson se jobb a hangulat, 1 millióra teszik a lehetséges áldozatok számát. Amíg ezek tökölnek, pár rosszarcú arab fickó egy raktárban szorgoskodik. Bombát gyártanak. A CTU-nál nagy a lótás-futás, mikor megjön Jack. Vele is közlik a jó hírt, hogy végre a pórnép számára elérhető lesz az atomenergia. Nem sokat gondolkodik, hívja a Kimet, hogy húzzon el a városból a picsába, majd ő is lelép. Mán ez a hazafi… Mason és Tony csak fogják a fejüket, hogy „jaj, jaj… itt halunk meg mind”, mikor Jack meggondolja magát és visszajön. Biztos hazaszeretet-rohamot kapott vagy nem tudom, minden esetre, munkába lendülnek.

Az ifjú pár éppen turbékol, mikor kiderül, hogy a nővérke biztosra akar menni és lecsekkolta a vőlegényt. Ezek a mocsok amerikaiak, 9/11 óta nem nagyon bíznak senkiben, főleg, ha az nyáron, nagykabátban izzad és ketyeg. Kiderül, hogy akár még terrorista is lehet a kölyök, de tutira kell menni.Az elnök is morcoskodik kicsit, de ez nem fontos, mert Jack… hát kérem, Jack visszatért! Berendel egy többszörös gyilkos pedofilt, aki egyezséget kötött az FBI-al.

Na gondoltam, itt van Jack ideje! Most majd fasza kínzás jön, mert ugye ahhoz igazán ért, de ez csak hunyorog, mint vakond a napon, majd gyakorlatilag szó nélkül agyonlövi. Hoppá!!! Mason hirtelen azt se tudja, hogy hová fosson, csak rohangál fel-alá. Héé! Erre, most miért is volt szükség? No, ez még homályos, de meg lehet nyugodni, Jack az más szint. Mondhatni ipari szint. Mindig előrébb jár egy lépéssel nálunk.. Aztán nagy ártatlan pofával kér egy fűrészt. Könyörgöm, minek??? Váltunk. Kim a gyerekkel játszik, mikor Apu hazaront, és módszeresen elveri az egész családot. Várható volt, hogy Kimnek kurvára nem lesz elég egy atombomba mára, még bele kell keverednie valamibe. És hohó… ez még csak a kezdet!

Címkék: 24 jack bauer
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reminder 2007.10.01. 07:26:06

Csatlakozom, tényleg a legjobb évad.

Amúgy az írásod már már sixx-i magasságokban járt "bébisintér" :D

sixx · http://comment.blog.hu 2007.10.01. 07:38:42

sixxi magasságok? atyám...:)

Gabba 2007.10.01. 14:24:36

"Vele is közlik a jó hírt, hogy végre a pórnép számára elérhető lesz az atomenergia"
Bruti, ez a hogyvolt méltó a nickedhez. Részemről röhög, vihog, vinnyog, szóval grat!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.01. 20:37:06

Köszönöm itt is :)

Látod sixx.. Csak te vagy itt az etalon!
Ezzel együtt kell élned. :D

Zoltan128 2008.08.23. 20:25:39

Üdv!

Ha valaki tudja mi az a módszer,amivel a legelején a koreaiak kínozzák a manust az megírhatná. Gondolom nem bikázó... Vagy honnan vetted? És a hely sem gyártelep. Inkább valami kifinomultabb módszer. Elvégre Dél-Koreában katonai diktatúra volt...

sélli_ 2008.08.24. 13:13:38

Hű, Zoltán, Zoltán! Komoly problémáid vannak humor fronton - Mármint ha ezeket komolyan kérdezed és mondod ezeket a 10 pontosokat...

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.24. 16:31:41

Húú vazze :DD

Zoltán figyejjé már. Mé' ne lehetne az gyártelep? Nagyon úgy nézett ki, de ez nem is lényeges. Viszont Dél-Koreában sosem volt katonai diktatúra. Az az Észak-Korea lesz barátom. Javaslom fogd fel lazábban és élvezd :D

Azé' jó tudni, hogy valaki még most is olvassa a második évadot. :P

Pancs 2008.08.25. 01:01:53

hát bazz, ez kész, szétröhögöm az agyam....:D
Apám által le lettem hülyézve, hogy nem olvastam a 2. évad HV-ét, úgyhogy "kénytelen" vagyok behozni a lemaradást.:D

Zoltan128 2008.08.27. 18:34:54

Bruti!

Attól még, hogy te nem hallottál róla Dél-Koreában katonai diktatúra volt, nagyjából '87-ig. Megnézheted mondjuk itt: sportgeza.hu/futball/sk227/. Az nem Észak-Korea lesz barátom.
Egyébként az amcsik más országokba visznek kínozni embereket.

agamost 2009.05.30. 21:38:01

Zoltán, simán olvassák még most is

Ficium 2009.12.02. 09:26:42

Nagyszerű írás!
Végig röhögtem az egészet!
Én is csak most értesültem erről a sorozatról, de függő lettem. Napi 5 részt nézek meg. Most tartok a 3. elején.
süti beállítások módosítása