Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Grace klinika 2x20 - Miért fáj minden szív?

2007. április 17. 23:03 - sixx

Ajaj, az eredeti címtől (Band-Aid Covers the Bullet Hole) megint elszakadtunk, de valahol stílszerű a címadás, a magyar kollégák úgy látszik ráéreztek a sírós-picsogós stílre, és az epizódcímeket is ehhez igazították. Lássuk, hogy ezen a héten kinek miért fáj a szíve! Izzienak ezért fáj, mert van egy betege, Danny, akibe máris szerelmes, és hát Danny, mint említettük, beteg. Nem is kicsit, nagyon: a szívével van baja, neki tehát azért fáj, mert beteg. Ja, és bejön neki a kissé monomániássá váló Izzie is, kinek ne jönne be Katherine Heigl, amikor 185 centis valójában, két nagy csöccsel megáll az ágya felett? Na ugye.

Alexnek is fáj a szíve, vagy inkább a farka, már nem is tudom, mert ő megdugná Izzie-t, de az meg ugye a szívbeteg manus után ácsingózik, szóval ez az út már nem járható. Meredith-nek azért fáj a szíve mert pont annak a manusnak kell elmesélnie, milyen csúfságot tett George barátunkkal, akibe hóttszerelmes. Sheperdnek azért fáj a szíve, mert Mere kefélt George barátunkkal, de neki ott van Addison, aki szemüvegben is kurvajónő, de neki nem ő kell, hanem Meredith, így duplán fáj a szíve. Addisonnak nem fáj a szíve, mert faszacsaj.

George barátunknak nagyon fáj a szíve, mert Meredith szánalomdugásra használta a testét, és ez gáz. Torres doktornő iránt már ébredezik valami, de nem az igazi, lesz ez még jobb is. Torres doktornőnek nem fáj a szíve. Bailey doktornőnek fáj a szíve, mert a gyerekét Yang doktornőre kell bíznia, és ettől minden jóérzésű embert kiráz a hideg. Yang doktornőnek is pont ezért fáj a szíve, egy csecsemőt kell pesztrálnia, miközben ott van egy rakás műtét is. Kihagytam valakit?

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.04.17. 23:17:44

igen! nekem is fáj a szivem, mert elolvastam ezt cikket.

mókus 2007.04.17. 23:45:38

Bombadil: én mit szóljak, már láttam majdnem az egész harmadik szériát is :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.04.18. 08:23:55

Igenis Addisonnak (tényleg hasonlít C. Deneuve-re:)) is fáj a szíve, hiszen ezért olvadozik a kismama férjének hódolatától. Még mesélte is valakinek, "képzeld, 30 percen át rám figyelt"...
George haja pedig maga volt az iszonyat. Ilyen fazonváltásokért kapcsolatok értek véget a gimiben.

Picard 2007.04.18. 09:01:52

Háááát...én nem is tudom, de ha választanom kellene egy Addison féle belevaló csaj és egy picsogós Meredith között, akkor nem sokat gondolkoznék. :))

Az, hogy félrekefélt az nem szép dolog, de ilyen esetben egy jó nagy lebaszás és utána több odafigyelés segít orvosolni a problémát... Vagyis szerény véleményem szerint még ezzel együtt is bevállalható.

Freechild 2007.04.18. 09:18:56

Yang doktornő való neketek!! :D Ő az igazi kihivás, az igazi férfiaknak... Látjátok a nagy feka boss bevállalta :D

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.04.18. 11:18:15

Majdnem leestem a székről a röhögéstől, amikor a nős pasi bókol Addisonnak, hogy hasonlít Catherine Deneuve-re, mire Bailey azt morogja a bajsza alatt, hogy ő meg tiszta Halle Berry...

silaris (törölt) 2007.04.18. 14:30:09

én is kezdek monomániássá válni: ez a sorozat egy nagy szar! :))))))))
süti beállítások módosítása