Hogy volt?

SWAT 2x18 – Pénz, pénz, pénz

2019. április 17. 13:00 - szde

Elítélteket szállítanak A-ból B-be, az egyikük a nagy szabadsággal nem tud mit kezdeni, és úgy kell lelökni egy üres helyre, majd a Maddox nevű pasas kiszemelt ülése is foglalt, ahonnan elzavarja a másik rabot. Chris eközben gyakorol, Rubina, a technikus csaj érkezik, Chris volt K-9-es kutyája rákos, és el kell altatni, de addig nem csinálnak semmit, amíg a lány el nem tud búcsúzni tőle. Ezek szerint a nyugdíjazása után Rubina családjához került a kutyus. Luca nem tudja felfogni, hogy Mumford beadta a felmondását, Jimmy szerint Deac a megfelelő ember erre, de Rocker is ott van, ráadásul előbbinek eléggé kérdéses a kinevezése, mert még sérült.

vlcsnap-2019-04-08-07h18m10s122.png

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X08 – All Kinds of Crazy

2019. április 17. 11:00 - Laura Ingalls

nyito_5.png

Én még ilyen részt nem láttam. Végig ment a szervezkedés, ki-kivel van mit csinál, mit nem csinál, miért nem csinálja, vagy ha igen akkor miért nem? Az őrület pedig a tanácson csúcsosodott ki, de kezdjük a legelején:

22. este, tanács után. Vata csendesen ül a táborban a tűz körül. Wardog a riportban értékel: Lauren, Kelley és ő most jó helyzetben vannak, Kama szétesőben, ha minden így marad, ebből akár még valami is lehet. Bárakár. Puppet Master Ronnak betalált a szavazás, félrehívja Gavint, hogy kérdőre vonja sértődötten WTF? Elégedett vagy a döntéseddel? – kérdezi Ron kissé színpadiasan, de a hebegős választ nem halljuk már, mert Ron elriportozza, hogy vér s verejték van abban, hogy Kamát erőssé tegye, annyi lett volna a feladat, hogy egyenként kiszavazzák Lesut. Most otthon mindenki hülyének fogja nézni őket. Kama éléről a tápláléklánc aljára került, valószínűleg őt szavazzák ki legközelebb - mondja csalódottan. Gavin elnézést kér Rontól, de nem akarta, hogy kijátsszák. A riportja szerint most büszke magára, Eric kiszavazása nagy húzás volt, ő akart lenni aki az első ütést beviszi és így már fel tud mutatni valamit, ha megkérdezik mit tett ő a játék alatt? Gavin készen áll rá, hogy hátat fordítson Kamának és Wardog, Kelley, Lauren, Victoria és Julia társaságában új szövetséget formáljon.

Tovább
1 komment

Trónok harca 8x01 - Deres (18+)

2019. április 17. 05:41 - sixx

clk3.png

vlcsnap-2019-04-16-21h58m48s156.jpg

Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy

Tél van, Éjkirály.
Falat döntesz, de miért?
Úgyis megszívod.

Deres

Kisfickó szalad a belfasti Titanic stúdió hármas "Sose süllyed el, gecik" műtermének padlóját ízlésesen beborító műhóban, szurtos gyerek, dizájnkócos, tervezetten szakadt, és rém kíváncsi. Gondolom, ha én is a kváziközépkorban élnék, és a kilátásaim a felnőtt létre a "azért ne varrassunk még érettségiző öltönyt" szintjén mozogna, én is tök izgalmasnak találnám, ha csillió herélt katona lépdelne a mínusz tízben egy saruval a lábán Deres felé haladva konokul. A látvány lenyűgöző és egyben felveti a kérdést: mégis, hol a picsában fogják ezeket elszállásolni? Amit Deresből eddig mutattak, annak alapján Dobó Istvánnak jobb dolga volt Egerben, abban a picsányi várban. Na mindegy, legyen a logisztika a deresi intéző dolga.

Tovább
Címkék: trónok harca 18+
109 komment

Odaát 3x16 - Pokoljárás (Évadzáró)

2019. április 16. 13:00 - Szencsike

Elérkeztünk az évadzáróhoz, annak idején 2007-2008-ban volt a nagy hollywoodi írósztrájk, emiatt rövidebb az évad a megszokottnál. A Carry on my Wayward Son-ra felidézzük az évad legjobb pillanatait, ami ugye arról szólt, hogy Dean Winchester szó szerint a Pokolra fog jutni. Ha nem találnak ki valamit, az örök kárhozat birodalma lesz az otthona. Deannel kezdünk az erdőben, menekül a srác, de sajnos a pokolkutyák láthatatlan falkája utoléri őt. Szerencsére ez csak egy rossz álom,  Dean a könyvek felett görnyedve aludt el, épp a pokolkutyákról olvasott, nem csoda, hogy ilyenekről álmodik. Jön Sammy, neki legalább jó hírei vannak, Bobby rájött, hogyan találhatják meg Lilithet. Dean számolt, már csak 30 órája van hátra, ő inkább egy tijuanai bulizós kikapcsolódást választana. Sammy egy mosollyal reagál a poénra, de ő a tesója megmentését választja, és kiskutyaszemekkel megígéri, hogy mindent meg fog tenni érte! Dean viszont már rémeket lát, Sammy arca csúnyára torzul, hiába, még a képzeletét is megfertőzte a Pokol súlya.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

A mi kis falunk – 3. évad 7. rész

2019. április 16. 11:00 - Gillotte

Adóhivatali ellenőrzés, Erika rosszullétei, tűzoltóság, és kívánságfüzet. Dióhéjban ez várható a mai epizódban. Amíg szereplőink pánik-szerűen készülnek az ellenőrzésre, addig elmesélem, mi történik Erikával. Három hete folyton fáradt, előtte a gyomra sem volt jó, ezért felkeresi Dr Reviczkyt. A doktor az új, számára ismeretlen vitaminra tippel, amit Erika szed, úgyhogy átmegy mintát kérni a tablettából, ám Gyuri mielőtt odaadná neki a dobozt, a tartalmát a vécébe önti. Ebből sejthető, hogy valami nem stimmel, s Gyuri el is szólja magát: kicserélte a vitaminokat nyugtatóra. S az indok? Mivel Erika gyereket akar, elkezdte szedni ezt a vitamint, de Gyuri nem akarta, hogy ,,hormoncuccot” szedjen, gyereket meg pláne nem akart, ezért kicserélte a gyógyhatású készítményt hashajtóra. Mivel az túl durvának bizonyult, nyugtatóra váltott. Sajnálatos módon azonban napi három szem kicsit túlságosan bekómáltatja Erikát, úgyhogy a doktor figyelmezteti a susogós szabadidőst, hogy azonnal hagyjon fel Erika mérgezésével.

7_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!

Outlander 4x11 - If Not For Hope

2019. április 15. 13:00 - pethő.anni

Meglehetősen forró cold opennel nyitunk, de senki ne dőljön be a látottaknak: naná, hogy Roger csak álmodja, vagy még inkább csak képzeli, hogy forró zuhanyt vesz odahaza, a 20. században. A tükörben saját arcképe helyett a kék fejdíszes indián néz vissza rá. Irány tovább, pajtás, nehogy azt hidd, hogy még egyszer megszökhetsz tőlünk!  A főcím végén rajzokat látunk, köztük Phaedre portréját, és már benne is vagyunk a történések közepében: River Runban Bree rajzolgat gyertyafény mellett, könnyes szemekkel. outlander4_11_00.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

911 LA 2x13 – Túlélés

2019. április 12. 13:00 - szde

Buck találja meg Chimet a ház előtt, Mentor fogadja a hívást, amire Főnökasszony is bekapcsolódik. A sebesült csak percek óta fekhet itt, és még annyit ki tud nyögni, hogy Jason és Maddie – Buck pedig rohan a lakásba, hogy tájékoztassa a 911 felén lévőket: a nővére eltűnt. Főnökasszony pedig levonja a következtetést, hogy a férj megtalálta.

vlcsnap-2019-04-03-08h30m30s461.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

A mi kis falunk – 3. évad 6. rész

2019. április 12. 09:00 - Gillotte

Sokunk vágya teljesült, amikor újraindult a Mi kis falunk! Itt van mindenki, aki számít kezdve a polgármestertől, Piroska nénin át az állatorvosig. Rögtön egy ünnepi alkalommal, húsvét hétfőjével indítjuk a szezont, amelynek fő eleme természetesen az, hogy a férfiak hogyan tudják minél jobban csatak vizesre locsolni a szerencsétlen nőket. Károly polgármesternek viszont kisebb baja is nagyobb a kölni kiválasztásánál, hiszen azon rágódik, hogy miért indítják őt is, és a konkurens Pajkarét polgármesterét is képviselőnek. Kezdjük hát: ,,one, two, one two three, four…”

3_6_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X07 - I am the Puppet Master

2019. április 11. 13:00 - Laura Ingalls

tanacs_elotti_vago_vagy_nyito.jpg

A mai rész alatt elkezdett beszippantani a kialakulóban lévő survivor szekta, de nem kell aggódnotok, sikerült ellenállnom és be tudtam fejezni a hogyvoltot. Megint sok esemény volt, picit hosszabb lett a mai rész a megszokottnál, de tartsatok ki, izgi lesz!

Közvetlenül az esti törzsi tanács után folytatjuk, Vata visszaérve a táborba egy emberként tátott szájjal csodálkozik, hogy az Extinction nemhogy folytatódott, hanem még mindig ott vannak az eddig kiesettek, SŐT zsűri is lett belőlük, SŐT Keith és WildCard Wendy mégis haza mentek. Míg ezen közösen ámuldoznak, a Kama 6-on kívül mindenki mást tett magáévá a tanácson. Jajj, nem úúúgy… Hanem más következtetéseket vontak le. Aurora például azt, hogy ő és Joe mindenből kimaradt, neki szar van a palacsintájában. Joe kiesésével teljesen egyedül maradt. Eric és Ron félre hívják még azon melegében, megkapja a pep talk-ot: nem akartunk kellemetlen helyzetbe hozni, mert kedvelted Joe-t (vagyis: attól féltünk elmondod neki és bedől a terv), Kama erős, számíthatsz ránk (vagyis: ha már csak heten leszünk téged szavazunk ki először). Aurora sem most jött le a falvédőről, tojik Ronék fejére, a többséggel fog szavazni, bárhol is legyen az. Jól teszi. Gyakorlatilag az ő szavazata most a többet ígérőé lesz.

Tovább
2 komment

Viktória 3x01 - Koronás főnek álmatlan az éjszakája

2019. április 11. 11:00 - orsika29b

Párizs, 1848 február. Lajos Fülöp francia király menekül éppen, mivel a forradalmárok letaszították trónjáról, kikiáltva a Második Francia Köztársaságot. Eközben Angliában, a Buckingham palotában Viktória a 6. gyermekét várja a szokott, utálom az egész terhességet arckifejezéssel. Lord Palmerston, a külügyminiszter a királynő engedélye nélkül, levélben gratulál a francia köztársaságnak, eme tettét sem a palota, sem Russel miniszterelnök nem nézi jó szemmel. A miniszterek jelentést tesznek Viktóriának az eseményekről, érkezésük hírére Penge - nek még jobban elfelhősödik a homloka: "Egek! Ne mutatkozzanak, lányok, egy nő sem lesz biztonságban. "

56795562_2305616576362981_4645073702617088000_n.png

Tovább
Szólj hozzá!