Hogy volt?

Milliárdok nyomában (Billions) 3x02 - The Wrong Maria Gonzalez

2018. július 20. 13:00 - orsika29b

Axe aludni sem tud a kereskedési engedélye nélkül, még Wendyt is felhívja az éccaka közepén, hogy mekkora hibát követett el. Úgy érzi elveszítette a szabadságát, amelyért egész életében dolgozott. Wendy rámutat, hogy most az elengedést lehet megtapasztalni, ami egy erősebb szabadság. Na ezzel persze Axe nem kezd semmit, inkább az autójában beszél egyesével a korábban kirúgott vagy lelépett Axe Capesekkel, hogy melyikőjük nyitott egy kis külsős tőkére.

37342179_971633839673104_2531306329574735872_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

Rick valóban kiszáll a The Walking Dead-ből

2018. július 20. 12:00 - Dzsudibí

800px-autopx-scale-to-width-down.jpg

Szégyen, nem szégyen, nem vagyok oda a zombis témáért, azon egyszerű oknál fogva, hogy beszari gyáva alak vagyok, és a lassan vonagló, oszladozó hullák hörgő vonulásának látványa még a seggemet is görcsbe rántja, annyira rettegek. A The Walking Dead-et mégis teljes erőbedobással követtem a kezdetektől (a seggörcs állandó jelenléte mellett persze), és bár egy ideje szüneteltetem, a sorozatról szóló híreket továbbra is követtem, ezért lepett meg, amikor a közelmúltban felreppentek a pletykák, hogy Rick talán elhagyja a sorozatot. És ahogyan az lenni szokott, nem zörög a haraszt, ha nincs mögötte zombi, ugyanis ezúttal Robert Kirkman, a sorozat producere erősítette meg, hogy a pletykák nem alaptalanul keringenek.

Tovább
Címkék: amc twd
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 3x01 - Tie Goes to the Runner

2018. július 20. 11:00 - orsika29b

Az új igazságügy miniszter a Trump általi kinevezése óta csak hét államügyészt tartott meg, ebben kivételesen Chuck is benne van egyelőre az Axe - ügy miatt. A miniszter egy kis cetlin sorolja fel, hogy mely ügyekkel kell foglalkozni és melyeket hanyagolni, hát ez nem nagyon tetszik hős ügyészünknek, de egyelőre nincs mit tenni, ha meg akarja tartani az állását. 

37271063_969936696509485_8205760423186661376_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 4x10 - Inmates (18+)

2018. július 20. 10:00 - Chat Géza

7.jpg

Beth narrál: minden fasza, van egy börtön, ahol boldogságban, békességben leélheti ez a kis családdá vált csoport a tyúkszaros kis életét. Eközben meg menekül az erdőben a zombik elől. Még jó, hogy ott van dDaryl, mint gárdedám és megvédi a seggét. A badass íjászban kiégett a viccrelé, nincs már meg az a hurráoptimizmus, ami… ami… ami benn sose volt meg, de Bethben most is ott buzgálkodik, hogy van remény egy fasza életre. Na persze. Összetaposott szőlőszemeket találva eljutnak valami sínekig, ahol pár zombi falatozgat éppen. Daryl vérprofin iktatja őket, Erre Beth kétségbeesetten sírni kezd, mert hát olybá tűnik még sincs remény.

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

SWAT 1x18 – Egy rész, amiben Hondo nem nyomoz

2018. július 20. 09:00 - szde

Mumford és Hondo csapata – Hondo nélkül – besegítenek a rendőröknek, és járőrözni mennek. Luca és Deacon a központban maradnak, ahová SNI-s gyerekek fognak érkezni, így sajnos Luca új letöltött applikációja a helyi éttermekről nem lesz kipróbálva. Chris Mumforddal került egybe, ugyanis a pasas egyik embere elmegy, és kell neki valaki más. Hondo közben az apjához jön, ahol a nővére várja, ugyanis most költöztetnék a kedves papát, aki már megint meggondolta magát, és hiába kell teljes felügyelet neki, nem akar LA-be költözni.

vlcsnap-2018-07-08-22h06m26s093.png

Tovább
2 komment

Az epizód, amit majdnem David S. Goyer rendezett

2018. július 19. 17:00 - Sick Rhymes

2718500842_b328b35c1b_b.jpg

David S. Goyer hosszú évek óta az egyik legfelkapottabb író, ha szuperhősökről vagy más hasonló témákról van szó. Ő jegyzi a Nolan-féle Batman-trilógia forgatókönyveit, a Penge-filmeket és -tévésorozatot, de a dolgozott a Kickboxer- és a Superman-franchise-on is. Éppen ezért volt akkora hír 2013-ban, amikor bejelentették, hogy a rendezőként kevésbé ismert Goyer rendezi majd a negyedik évad 15. részét, amiből végül sajnos nem lett semmi.

Tovább
Szólj hozzá!

Into the Badlands 1x06 Hand of five poisons („Az öt méreg keze”)

2018. július 19. 15:00 - vero.na

Szépen, keretes szerkezetet követve Sunny-t látjuk motorozni a mákonyföldeken át, mint az első részben. A Folyó Királyához igyekszik, zsákjában M. K. kis, immár halott barátjának fejével, hogy cserébe a folyón keresztül menekülhessen. A Folyó Királya gyanakszik egy rövidet a fül hiánya miatt (amit Tilda harapott le), de egye fene, éjfélkor indul a hajó. Innen Sunny első útja Veil-hez vezet, aki szembesíti azzal, hogy tudja, az ő kardjával végeztek a szüleivel, és nem értékeli Sunny őszintétlenségét. Az, hogy hajlandó-e szökni Sunny-val, majd kiderül, ha itt lesz-e este, mikor jönnek érte, mert amúgy az Erődbe kell mennie Jade-t meg Quinn-t ápolni.

into1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Grimm 6x10 - Vérvarázslat

2018. július 19. 13:00 - AaannnaaA

„Semmi sem biztosabb a halálnál, és semmi sem bizonytalanabb a haldoklásnál.” - Thomas Paine

Rozál és Monroe letakargatják a házban lévő tükröket, nehogy a rémlény valamelyiken átvigye magával Juliskát. Említett ezalatt betér Adalindhoz infóért: hogyan működnek a tükrök, hogyan juthatna át valamelyiken a túloldalra, ahonnan a lény jött? A nő anyjának könyveiben lehet útmutatás ezzel kapcsolatban. Adalind fut pár tiszteletkört – aggódik Julis testi épségéért –, de végül megadja magát, na meg a könyveket.

Mikor aztán ura hazatér, elpicsogja neki a történteket, aki ígéri, hogy utánanéz exének, mielőtt az az ismeretlenbe távozna a tükrökön át. Nem téved nagyon, Julcsa otthon a könyvek azonnali tanulmányozásukba kezd. Meglátjuk sikerrel jár-e.

1.jpg

Tovább
Címkék: grimm
Szólj hozzá!

Szeptemberben újra felbőgnek a Mayans-motorok

2018. július 19. 12:00 - Dzsudibí

Szeptember 4. fontos dátum lehet azok számára, akik szeretik a keménylegényeket. No, nem ám a mezei Pistákról beszélek a sarki kondiból, akik rendszeresen kihagyják a lábnapot, hanem olyan tűzben edzett férfiakról, akik pontosabban céloznak nyilaikkal hátrafelé a motoron, mint ősapáink tették lovaikat megülve; akik törött sörösüveggel borotválkoznak reggelente; akik egyformább egyenmellényben feszítenek még a WC-n ülve is, mint akármelyik angol legénybúcsús horda; akik saját anyjukat is elteszik láb alól, ha az a bizonyos íratlan törvény úgy rendelkezik; és akik valójában igencsak érző szívű drága jó emberek, de persze ehhez sok sok részt kell végignéznünk, hogy nekünk is világossá váljon. Ha esetleg valaki még ezek után sem tudja, miről beszélek, az biztosan nem nézte a Sons of Anarchyt, de most itt a remek alkalom, hogy pótolja hiányosságait, hiszen érkezik a Mayans MC.

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 4x09 - After (18+)

2018. július 19. 10:00 - Chat Géza

1.jpg

Jól megírt tematikus részekkel indít a negyedik évad második fele: a szét széledt brigádot kanalazzuk össze jó pár szálon keresztül. Nézzük is, hogy a 4x09-re mit dobott a gép! De mindenekelőtt kapunk egy szuperközelit a Kormányzó léket kapott fejéről, aki így már zicher hogy se zombiként, se élőként, max szellemként vagy egy jó flashback formájában térhet vissza a sorozatba.

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!