Hogy volt?

Odaát 3x13 - Szellemharcosok

2019. március 22. 13:00 - Szencsike

Visszatérnek a régi ismerőseink, a legamatőrebb, ám legviccesebb szellemvadászok, a Ghostfacers csapat. Feltűnik a SupNat logó, de azt hirtelen leváltja egy nappali. Harry Spangler és Ed Zeddmore műsorvezetőként mutatkoznak be. Ajánlgatják magukat a stúdiók fejeseinek, mint új reality show hősök. Csapatuk is lett, Ed húga, Maggie, az operatőr Spruce és Corbett, a kifutófiú. Ez a rész most róluk fog szólni, a legrémisztőbb kalandok következnek! Harry és Ed kezdésképp arról mesélnek, hogy még a régi szép időkben, csak ők ketten voltak, magányos farkasként járták az országot kalandokat keresve, de rájöttek, hogy szükségük van egy falkára.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Outlander 4x09 - The Birds and The Bees

2019. március 21. 13:00 - pethő.anni

Hölgyeim és uraim, lédízenddzsenc, mádámzömisziőz, íme a 10 pontos Outlander-epizód! Miután az előző részben minden fontos szereplő Wilmingtonban tartózkodott, nem az volt a kérdés, hogy megtörténik-e az apa-lánya találkozás, hanem hogy mikor és hogyan. Már az epizód előzetese sem szólt másról, minthogy végre elérkezett a várva várt pillanat, így az alkotók igencsak magasra tették a lécet önmaguk számára. Lássuk, hogyan vették az akadályt! Onnan indulunk, ahol legutóbb félbehagytuk: a megerőszakolt Bree sokkos állapotban támolyog be Lizzie-vel közös szobájukba. outlander4_9_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X04 – Kellene nekem egy táncpartner

2019. március 20. 15:00 - Laura Ingalls

A mai részben a készítők megpróbálják felkavarni a törzsek körül az álló vizet. Lesz nevetés és sírás. Valaki táncpartnert keres, mások egészen mást keresnek. Az is kiderül lesz-e valamelyik szárnyasból kappanzsíros tejszínnel gyúrt, fokhagymás vajban pácolt borsos tyúkbél torta, à la Kolumba és röpke betekintést nyerünk az Extinctionön lakók lelki világába is. 

egy_nagy_denever.jpg

Tovább
1 komment

The Walking Dead 9x14 - Scars

2019. március 20. 12:07 - hektor_

Már a rész címe is elspoilerezi, hogy az egész évad alatt lassan adagolt „tudod mi történt legutóbb… - erről nem beszélünk!” fajtájú elharapott félmondatok az X alakú sebekről nem voltak hiába, és végre kiderül, hogyan is kerültek oda. Viszont még mielőtt bárki azt hinné, hogy a szövetségi titokként kezelt misztérium alatt valami durva hátbaszúrós, őrült árulást vágnak az arcunkba, mondjuk egy olyat ahol Gabriel Atyáról kiderül hogy végig a Suttogókhoz tartozott – nos, az nagyot fog csalódni, mert (szerintem) egy összecsapott, se eleje - se vége, indoklásmentes sztorink van csak. Na de lássuk, miből élünk.

Visszaugrunk az időben, vidám zene, Michonne a rakparti zombiölés közben rátalál az iszapban Rick pisztolyára – ugrás – Már Nagyon Terhes Michonne és Daryl még mindig Ricket keresik, és bár ugye nem találják, a seriff legjobb barátja ekkor fogadja meg hogy nem adja fel, és a remete életet választja inkább Alexandria kényelme helyett.

1.png

Tovább
2 komment

SWAT 2x17 – A 90 az nem 100

2019. március 18. 13:00 - szde

Darryl, akivel találkoztunk az első évadban meg tizenöt résszel ezelőtt, amikor is lesittelték, most már a börtön mosodájában pakolja szépen a szennyest, amikor is hátulról egy lepedőt terítenek a fejére és megkéselik. Hondo az orvosi szobában, korábban már megtámadták a kiskölyköt, de az nem volt ennyire súlyos. Darryl apja azt mondta neki az előző heti telefonbeszélgetés alkalmával, hogy legyen erős és domináljon. Hát, ennek is meg lett az eredménye. Hondo persze itt van, és segít, még előbb ki is tudná hozni a srácot, de akkor jó útra kell térnie.

vlcsnap-2019-03-10-17h08m48s887.png

Tovább
Szólj hozzá!

Outlander 4x08 - Wilmington

2019. március 15. 13:00 - pethő.anni

Roger egészen biztosan megérkezett Wilmingtonba, míg Bree-ről ezt még nem tudhatjuk. A zene egyszerre melankolikus és zaklatott, hasonul ahhoz az egyre elkenődöttebb hangulathoz, ahogy ifjú történészünk mindenkitől a lány után érdeklődik, miközben a fesztiválon készült közös rajzot mutogatja. Persze mindenki csak rázza a fejét. A nyomdász se látta, de legalább annyiban biztosak lehetünk, hogy Roger már tudja, Bree is megérkezett a városba az ő hajójával. Aztán Roger az épp a nyomdából kilépő Fergust kérdezi, ő sem ismeri a lányt (bár ha annyira hasonlít Jamie-re, akkor feltűnne neki, nem?), ahogyan nyilván Rogerről sincs fogalma, hogy kicsoda. És vica versa. outlander0408_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

Odaát 3x12 - Démonok márpedig vannak

2019. március 15. 11:00 - Szencsike

Bela, Bela, Bela, ez a nő a zabszem a tesók fenekében, amit talán sose fognak onnan kihúzni. Monument, Colorado, a tesók egy hotelszobába törnek be, fegyverrel a kezükben, a szoba sajnos üres, nincs már itt senki. Megszólal a szobatelefon, Dean felveszi, őt Bela üdvözli, a csaj már 2 állammal messzebb jár. A srácok a Coltot követelik vissza, ám Bela épp az ügyfelének viszi. Elhangzanak a szokásos fenyegetőzések, és sajnos Bela ismét túljárt a tesók eszén, ugyanis az FBI töri rájuk az ajtót, Bela megnyugodva teheti le a telefonját, egy ideig nyugodtan alhat. A tesókat pedig végre bilincsben viheti el az FBI menőjenője, Victor Henriksen.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X03 – Az áruló mindig lelepleződik...vagy nem

2019. március 14. 13:00 - Laura Ingalls

Az előző rész vége kliffhenger volt, innen gördülünk tovább. Keith nyíg, aztán látjuk Reemet a sötétben és egy a távolból előbukkanó fáklyás alakot. Bizony ám, Keith a folytatás mellett döntött. Nagy egymás nyakába borulás, „ne haragudj Reem”, „oda se neki Keith”, majd a hideg zuhany. „Szeretnék egy jót aludni ma este” – mondja Keith. Reem teli szájjal röhög. „És enni is kellene valamit”- folytatja. Lázas vagy öcsi?„Nagyon kemény itt az élet kiskomám – mondja Keithnek Reem - nem ettem három napja, semmi sincs ingyen, meg kell dolgozni mindenért!” S ahelyett, hogy felrúgná a kis gyökeret a holdra beindulnak az anyai ösztönei és azt mondja a riportban, hogy eddig haza akart menni, de most már nem teheti, mert mi lesz itten a kiskölökkel nélküle - éhen hal - itt kell maradnia ÉRTE. Oh boy…

nyito_1.jpg

Tovább
2 komment

The Walking Dead 9x13 – Chokepoint

2019. március 14. 09:00 - hektor_

Daryl és a mentett gyerekek menekülnek éjjel az erdőben, Henrik kitalálja hogy majd ők ketten meglépnek Lydiával, nagyon jó ötlet, fiam, van még ilyened? - kérdi a nyílpuskák pápája, de mielőtt hajbakapnának azon hogy merre hány méter, Connie kezébe veszi az irányítást és közli egy mutatással hogy arra megyünk, aki jön, jön, aki nem, nem. Mivel még Kutya is utána rongyol (áruló!!), Darylnek is be kell nyelnie hogy a csaj lett a kapitány, úgyhogy kulloghat mögöttük. Mindeközben a Suttogók táborában az egyik srácot megharapták, így Béta elzavarja az egyik csajt, akinek a zombimaszkja engem erősen emlékeztet a Fear The Walking Dead-es Filthy Woman fizimiskájára, hogy szóljon a csávó nejének, hogy az urát elérte az átváltozás.

1.png

Tovább
2 komment

Outlander 4x07 - Down the Rabbit Hole

2019. március 08. 13:00 - pethő.anni

A főcím végén valaki lekváros zsemlét csomagol, több mint valószínű, hogy Brianna lesz az, de azért várjuk ki a végét. Aztán már látjuk is a lányt a félig-meddig havas tájban gyalogolni. Rögtön érezni, hogy a múltban jár, ez a kopár és kihalt táj pedig valahogy nekünk is segít átérezni, milyen lehet a lánynak ezt a lehetetlen élményt megélni. Azt nem tudom, mitől biztos benne, hogy pont abba a korba érkezett, amibe akart, mindenesetre van egy térkép is nála. Megy, megy, majd a távolban észrevesz valamit, nekiiramodik, de elesik, a bokája pedig kificamodik. Pfff. Jól kezdődik a nagy kaland. outlander0407_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!