Hogy volt?

SWAT 2x07 – Arizona, 1974

2018. november 13. 15:00 - szde

Egész héten az Instán azt néztem, ahogy Luca és a SWAT telenyomja képekkel az üzenőfalamat, mert annyira, de annyira király rész fog következni. Nos, hát ez sem volt az, sajnálom, srácok, egy ugyanolyan részt láttunk, mint mindig.

Gyakorlatozik az elit nyolcas, Jimmy odaadja a gázmaszkját a társának, de Luca tetszését ezzel sem nyeri el, Chris is végignézte a gyakorlatot. Hondo hétvégézik Niával, egy menő vörös kocsival hasítanak az elhagyatott úton, Hondo volt már Berlinben is, munka miatt persze. Motor rendőr éri utol őket, nyilván túllépték a sebességhatárt, kéri is a jogsit és forgalmit, mindkettejüktől. Hondo érdeklődik, hogy mégis miért. Agresszív sávváltás miatt. Hondo csak azért is köti az ebet a karóhoz, még akkor sem, ha tényleg nem szállít drogot, és kinyitja a csomagtartót. Nia szeretné, ha túlesnének a kötelezőkön, amúgy Arizonában járnak, egy órája érkeztek, majd az államügyész megunja a dolgot, és előkapja a jelvényét (nem is tudtam, hogy nekik is van ilyen), majd Hondo is duzzogva előhúzza a kabátzsebéből. Probléma megoldva, azért vigyázzanak a továbbiakban.

vlcsnap-2018-11-11-16h24m03s373.png

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 9x09 - "Egyem a faszodat, neked adom!"

2018. november 13. 13:00 - candyperfumegirl

kepernyofelvetel_645_1.png

Csapjunk bele a lecsóba gyorsan a tegnapi agyzsibbasztás után, és ígérem, megpróbálom majd a tegnapiból kivágott részlet problematikáját is kibogozni. Ma Bajusz a porondmester, aki valami ismeretlen okból még mindig azt gondolja, hogy az. a. jó. műsor. vezető. aki. szép. szaggatott. tőmondatokban. képes. csak. megnyilvánulni. Rosszul gondolja. Azt mondja, hogy annyira kifürkészhetetlenek itt már a villaviszonyok, hogy a szerkesztők most majd egy barátságkötő ajándékozó szeánsszal igyekeznek a nézők számára világossá tenni, hogy melyik lemming melyikhez dörgölőzik éppen. Persze itt még a vasárnapi kiesős, beköltözős, kiválasztós apokalipszis előtt vagyunk kronológiailag, tehát mondanám, hogy mindez nem oszt nem szoroz, de mégis, mert az az érzelmi szarcunami, amit ez a látszólag jelentéktelen faszság felkavart, kicsit meglepett.

karkoto_1.png

Tovább
629 komment

ValóVilág 9x08 - A mindent bele főzelék ehhez a részhez képest lófasz gyerekek (18+)

2018. november 12. 16:56 - Dzsudibí

kepernyofelvetel_629.png

Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot visel szoknyaként maga köré penderítve, melyhez egy fehér sportcipő tűnt a leglogikusabb választásnak, míg utóbbi felül ünneplős cigányvajda, alul piacozós melegítő vonalon lett feldíszítve a nagy napra, hát ez prájszlessz gyerekek. AZ első néhány másodpercben már szpojlerezik is a közönség, mert egy fiatalember VV Lacika transzparenst lobogtat a kamerába, és mivel a crackpipa nekem majd csak az írás jön, ezért biztosan tudom, hogy még nincs ilyen nevű lakó odabent, de feltételezem, ezek után lesz. Ünnepi ebédbként a mai adás során kapunk az égvilágon mindent, vörösboros baconbe göngyölt szimpátia-szavazás eredményt, konfitált fokhagymás párbaj nélküli hazamenetelt, zsírszalonnával megtűzdelt újabb beköltözést, illetve már ma előkerül a villa tejszínhabos desszertje, az első kiválasztás is. Hát lássuk.

1_15.png

2_11.png

Tovább
649 komment

Hap and Leonard 3x06 - Monsoon Mambo (Évad- és sorozatzáró)

2018. november 12. 15:00 - Szencsike

Itt az ideje a sorozat lezárásának, sajnálom, hogy nem folytatják, mert a két jó barát kalandjai mindig élvezetesek voltak. Akkor nézzük a mindent eldöntő lezárást, az előző rész végén egy szövetségest vesztettünk, a Főnököt Reynolds rendőrnő lőtte fejbe. Kezdjünk itt, a Főnök holttestét már zsákba rakták, és micsoda véletlen, pont Reynolds irányítja a helyszínelést. Mielőtt elvinnék a Főnököt, az öreg mellé rakja a kalapját, hadd menjen az is. Ezek után gyorsan leszedi az öreg seriff-jelvényét és a sajátja helyére illeszti, hamar kinevezte magát. Menjünk el egy roncstelepre, a szakadó esőben álldogálnak a kocsik, és az egyik csomagtartójában ott ébred Florida is, és segítségért kiabál.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
Szólj hozzá!

Outlander 3x03 - All Debts Paid

2018. november 12. 13:00 - pethő.anni

Boston, 1956. Frank Randall, a Harvard történész professzora igazi angol reggelit készít kicsi családjának. Az ok, hogy Brianna, a lánya túlságosan elamerikanizálódik az iskolában, így itt az ideje valami angolságot is vinni az életébe. Míg a házastársak kettesben vannak, Claire bedobja az ötletet, hogy este elmehetnének moziba. Frank azonban mindkét ajánlott filmet látta már. Értelemszerűen nem egyedül. Claire kicsit megrökönyödik, de Frank biztosítja arról, hogy nagyon diszkréten intézi a dolgot. Kibeszélni mindezt, ha egyáltalán akarnák, sincs sok idejük, mert Brianna fut be egy rajzzal a kezében, s rögtön asztalhoz ül. 

outlander3x3_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

Heti ajánló 11.12-11.18 - Kedd este a Lannisterek máshol fizetik meg az adósságot

2018. november 12. 11:42 - hektor_

Hosszú volt az a múlt heti munkahét, szerencsére a TV mindig gondol a hányattatott sorsú munkavállalókra, így a sovány egy napos pihenőért cserébe minden estére van néznivaló a kikapcsolódáshoz.

Hétfőn hazaérve egyből kettő startoló dologból választhatunk a két nagy kereskedelmi csatornáról: a Survivor helyére érkezik 19:00-tól a főzni szeretőknek az RTL Klub Konyhafőnök VIP című gasztrorealityje, melyben ezúttal nem a kis kuktákat hívták be a 10 mitykás nyereményért játszani, hanem ismert közszereplők és celebek mutatják meg, hogy rájuk már nem az anyjuk főz. A TV2-n ugyanekkor kezdődik a Ninja Warrior Hungary, ami kicsit a 90-es évek Játék határok nélküljére emlékeztet, kivéve hogy itt csak magyarok vannak és egyedül játszik mindenki.

a1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 37X07 – Merge Baby!

2018. november 12. 11:00 - Laura Ingalls

Viszlát színes törzsek, helló MÖRDZS! Nem, ez nem egy újfajta káromkodás, hanem egyesülés van kérem alássan. Most kezdődhet igazán a paranoia, ki-kivel van, Goliath strong vagy sem, az erősek félhetnek, aki eddig ellavírozott középen most levegőhöz juthat. Lássuk miből élünk, meglepnek-e minket valamivel a túlélők?

nyito.jpg

Tovább
5 komment

ValóVilág 9x07 - Hunor offolta a kombózást, avagy egy majdnem parittyázás története (18+)

2018. november 11. 17:02 - Dzsudibí

Gyermekeim az Úrban. Már megint eltelt egy év, pedig mintha tegnap lett volna; még tisztán cseng a fülemben, ahogy primiTivi a hálóban üvölt, mint a sakál, hogy ez egy faszszopó hálószoba geci; ahogy putridomb koronázatlan királynője, alias VV Dina szájából kecsesen hullanak alá a rágatlan fél rántott húsok a földre, amikor éppen két falat között kellett elküldenie valakit a geccibe; vagy Vivi, drága Vivi, aki azóta már minden bizonnyal okleveles bolygókutató. Jobban vártam ezt a napot, mint a karácsonyt, és nem hiába, mert az idén igazán kitettek magukért az rtlnél, és minden idők legótvarabb társaságát válogatták össze nekünk gondosan, még akkor is, ha a mai adás elég vérszegényke lett. No de.

1_14.png

Tovább
852 komment

Való Világ 9x06 – A szívembe’ te vagy, ő csak a farkamba’ van

2018. november 10. 11:26 - hektor_

Minden nap tanul valami újat az ember, én ma például azt, hogy lehet egy 5 szavas mondatban 3 igazán alpári szó – így már bizton ki merem jelenteni, hogy mikor sixx atyánk javasolta, hogy hagyjam ott kicsit a zombiapokalipszist, és tekintsek körbe a való világban (esküszöm, véletlenül jött ki így) ahol a létező agyhalottak pusztítanak, nyilván nem létezett rá más válasz, mint hogy MÉG JÓ! Ennyit erről, szevasztok villafüggők. Huszárantenna a mai műsorvezető, ez itt a Való Világ 9, PÁVÖRÖD báj, mondja, és buzdít minket hogy szavazzunk a kedvencre. Tegnap Krisz meg Szintike ordenáré módon összeveszett, lássuk, hogyvolt.

vv1.jpg

Tovább
425 komment