Hogy volt?

Lesz folytatása a The Walking Dead-nek

2018. szeptember 24. 15:00 - Dzsudibí

twd_899_aug18_d1_big_1.jpg

Minden The Walking Dead rajongó leülhet, és megnyugodhat végre, az AMC megerősítette azt, amit már amúgyis tudtunk: a TWD nem ér véget, amikor véget ér a TWD. A csatorna ugyanis számtalan további filmet, sorozatot és egyéb produkciót tervez azután is az eredeti történethez kapcsolódóan, miután úgy döntenek, hogy itt a vége. Nincs ezen mit nagyon csodálkozni, a TWD ugyanis az AMC zsíros, gyémánt tojásokat pottyantó kis tyúkocskája, amit hülyék lennének levágni a vasárnapi húsleveshez még azelőtt, mielőtt megbizonyosodtak róla, hogy van helyette 3 másik. A sorozat népszerűsége vetekszik a Mad Men és a Breaking Bad sikereivel, és az elmúlt öt évben megduplázta a csatorna bevételét.

Tovább
Címkék: amc twd
Szólj hozzá!

Outlander 2x05 - Untimely Resurrection (Korai feltámadás)

2018. szeptember 24. 15:00 - Pethő Anni

Hajnalban a katasztrofálisra sikeredett este romjait takarítja a személyzet, amikor Jamie hazaér. Őt és Murtagh-t kiengedték a Bastille-ból Duverney közbenjárására, de Kisrandall ottmaradt, ráadásul a botrány miatt Sandringham is kirúgta. Aggasztóbb hír azonban, hogy Csinos Csárli Saint-Germainnel távozott. Az álarcos támadók ügyével is foglalkozni kell, Claire elmondja, hogy az erőszakolók azért futottak el, mert őt egy bizonyos La Dame Blanche-nak hitték. Jamie bevallja, ő nevezte így az asszonyt. Egyszer. Talán csak egyszer. Talán kicsit részegen. Vagy nagyon is. A bordélyházban. 

outlander_2_5_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

The Walking Dead 7x08 - Visszatérés

2018. szeptember 24. 10:00 - hektor_

Ez megint egy egyórás rész volt, az évad kb fele ilyen, pedig storyline ügyileg cseppet sem lenne indokolt. Bárcsak a Trónok Harcát húzták volna el ennyire ahelyett hogy 7 résszel kiszúrják az ember szemét, de persze a szomszéd rétje mindig zöldebb. Na, lássuk, miből élünk. Glenn özvegye fent henyél az egyik őrponton, Gregory jön piszkálni miközben a mellbimbójába törölgeti az almáját, egészen addig míg Maggie ki nem játssza a terhesvagyok kártyát, és oda nem kell adnia a lánynak. Negan otthon érzi magát a Grimes Rezidencián, borotválkozás után Jamie Oliver szerepében tetszelegve bolognait főz a gyerekeknek, mint egy kedvenc nagybácsi.

w1.gif

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Veronica Mars visszatér

2018. szeptember 24. 09:39 - Dzsudibí

kristen.jpg

Immáron hivatalos: a Hulu újraindítja a Veronica Mars rakétákat. A Kristen Bell főszereplésével forgatott sorozat 2004 és 2007 között három évadot élt meg, majd készült film is 2014-ben, a negyedik évad a Hulu-n pedig 5 évvel a film utáni eseményekkel veszi majd fel a történet fonalát. Az új évad előre láthatólag 8 részes lesz, és 2019-re ígérik az alkotók a premier dátumát. Az első részt Rob Thomas, a sorozat alkotója írja, és az eredeti sorozat producerei is visszatérnek Diane Ruggiero-Wright és Dan Etheridge személyében.

Tovább
1 komment

A Walking Dead megemlékezett egy igazi legendáról is

2018. szeptember 23. 11:00 - Sick Rhymes

library.png

A hatodik évad fináléjában felbukkan egy épület, amelyre az van írva, hogy Viskocil Public Library, ami ugyebár egy könyvtár. A könyvtár egy ideig pár túlélő otthona volt egészen addig, ameddig meg nem jelentek a Saviorök. Simon és bandája elérték, hogy a csoport folyamatosan felszerelést és ellátást adjon nekik, de egyikük fellázadt, akit büntetésből felkötöttek. A csoport később harcba szállt, de Simonék egy kivétellel megöltek mindenkit. Az utolsó túlélőt az erdőben akasztották fel, ezzel jelezve Alexandria lakóinak, hogy viselkedjenek rendesen. Kevesen tudják, de a könyvtár, ahol később Carol és Morgan is meghúzta magát, kiről kapta a nevét.

Tovább
Szólj hozzá!

Negan eredetileg annyit fuckolt, mint az egész sorozat minden szereplője összesen sem

2018. szeptember 21. 17:00 - Sick Rhymes

maxresdefault_6.jpg

A hatodik szezon évadzárója leginkább arról emlékezetes, hogy ekkor tűnt fel először Jeffrey Dean Morgan a hírhedt Negan szerepében. Negan a képregényekben egy mocskos szájú állat, aki képtelen fuck nélkül megfogalmazni egy szimpla összetett mondatot. A sorozatban sajnos Negan szinte semmit sem káromkodik, ahogy abban a jelenetben sem, ahol letérdepelteti Rick bandáját, hogy aztán agyon verjen valaki(ke)t. Később az évad bluray kiadásán azonban megjelent egy alternatív jelenet is, amelyben Negan úgy káromkodik, mint egy kocsis.

Tovább
Szólj hozzá!

911 LA 1x09 – Csapdák

2018. szeptember 21. 15:00 - szde

Abby monológjával indítunk: az emberek sok mindent kibírnak, küzdenek, kitartóak, de néha magunkra magadunk, a világ is összeesküdött ellenünk, mindeközben egy hajléktalant űztek el az esőben a buszmegállóból a rendőrök, aki kénytelen volt egy kukában tölteni az éjszakát. Amiért reggel jönnek a szemétszállítók. Athena látja a jó autót, miután a csapatunk rosszat állított le – sikerült a tömörítőt leállítani, a kukás rögtön védekezik, ő nem tudta, hogy aludt valaki az egyik kukában, és a tömörítő egy kocsit is össze tudna nyomni. Hen kissé ideges, Athena és Bobby inkább hagyják, hadd tombolja ki magát. A mobil amúgy, amin a hajléktalan hívta a 911-et, a mentőcsomag része, hogy a családot el tudják érni bármi baj esetén. Végre megvan a férfi, sikerült kiszedniük egyben a tömörítőből.

vlcsnap-2018-07-24-09h59m50s078.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

The Walking Dead 7x07 - Dalolj!

2018. szeptember 21. 10:00 - hektor_

Krisztus Jancsi és Juliska példáját követve, Negan kamionjából egy üveg kecsapot kifelé spriccelgetve hagy nyomokat az úttesten. Mivel közeledik a végállomás, a férfi javasolja Carlnak hogy ugorjanak ki, de a fiú visszakozik, először mutasd meg, hogy kell, mondja, aztán mikor Krisztus kihemperedik a járműből, a kis takony tovább utazva integet neki - nem tudom, mi a pontos terve arra az esetre amikor megérkeznek a Megmentők főhadiszállására, de remélem Negan a seggébe dugja Lucillet ennek a kis pattogó paprikajancsinak.

w1.jpg

Tovább
Címkék: twd
1 komment

Lucifer 3x22 - All Hands on Decker

2018. szeptember 20. 10:09 - Szencsike

Egy szépségversenyen járunk, egy szerencsétlen asszisztenst a felettese ugrasztja, hogy szedje gyorsabban a lábait, mert el kell vinnie egy ékszert a színpadhoz. A pasas lélekszakadva veszi át a karkötőt a főnökétől, majd villámsebességgel ér a színpadhoz, ahol a következő versenyző, egy fehér pudli nyakára kerül az ékszer, vagyis egy kutyaszépségversenyen vagyunk. Az asszisztens azonban nem lélegezhet fel, nemsokára jön a következő kutyus, Cornelia, de nem találják őt. Elmegy a szobához, amit kijelöltek Corneliának és a gazdájának, de odabent véres tappancsnyomokat lát a földön, s kutya sehol sincs ám a gazdit megölték. A rendőrségen is súlyos problémákkal kell Ellának szembesülnie. Chloe férjhez megy, ez ugyan probléma, mármint a Deckerstar rajongóknak biztosan, de Ella repdes az örömtől, sőt, megszervezi a leánybúcsút is. Viszont az esküvőig 3 hét van, az ifjú pár nem akar várni, így Ellának is sietnie kell, hogy összehozza a világ legjobb leánybúcsúját. Második esküvő ide vagy oda, Chloe utána ugyanazzal a pasival fog élni hosszú éveken keresztül, még a legjobbakra is rá lehet unni, búcsúztassa el szépen a régi életét. De a nyilvánvaló ok, hogy Ella nővéreként szereti Chloét, 4 fiútesó mellett esélye se lenne egy ilyet szervezni. Chloét meggyőzték a tesós érvek, Elláé a feladat, aki rávilágít arra, hogy nem csak a bulit, de egy esküvőt is meg kell szervezniük.

1.png 

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!