Hogy volt?

The Walking Dead 4x10 - Inmates (18+)

2018. július 20. 10:00 - Chat Géza

7.jpg

Beth narrál: minden fasza, van egy börtön, ahol boldogságban, békességben leélheti ez a kis családdá vált csoport a tyúkszaros kis életét. Eközben meg menekül az erdőben a zombik elől. Még jó, hogy ott van dDaryl, mint gárdedám és megvédi a seggét. A badass íjászban kiégett a viccrelé, nincs már meg az a hurráoptimizmus, ami… ami… ami benn sose volt meg, de Bethben most is ott buzgálkodik, hogy van remény egy fasza életre. Na persze. Összetaposott szőlőszemeket találva eljutnak valami sínekig, ahol pár zombi falatozgat éppen. Daryl vérprofin iktatja őket, Erre Beth kétségbeesetten sírni kezd, mert hát olybá tűnik még sincs remény.

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

SWAT 1x18 – Egy rész, amiben Hondo nem nyomoz

2018. július 20. 09:00 - szde

Mumford és Hondo csapata – Hondo nélkül – besegítenek a rendőröknek, és járőrözni mennek. Luca és Deacon a központban maradnak, ahová SNI-s gyerekek fognak érkezni, így sajnos Luca új letöltött applikációja a helyi éttermekről nem lesz kipróbálva. Chris Mumforddal került egybe, ugyanis a pasas egyik embere elmegy, és kell neki valaki más. Hondo közben az apjához jön, ahol a nővére várja, ugyanis most költöztetnék a kedves papát, aki már megint meggondolta magát, és hiába kell teljes felügyelet neki, nem akar LA-be költözni.

vlcsnap-2018-07-08-22h06m26s093.png

Tovább
Szólj hozzá!

Az epizód, amit majdnem David S. Goyer rendezett

2018. július 19. 17:00 - Sick Rhymes

2718500842_b328b35c1b_b.jpg

David S. Goyer hosszú évek óta az egyik legfelkapottabb író, ha szuperhősökről vagy más hasonló témákról van szó. Ő jegyzi a Nolan-féle Batman-trilógia forgatókönyveit, a Penge-filmeket és -tévésorozatot, de a dolgozott a Kickboxer- és a Superman-franchise-on is. Éppen ezért volt akkora hír 2013-ban, amikor bejelentették, hogy a rendezőként kevésbé ismert Goyer rendezi majd a negyedik évad 15. részét, amiből végül sajnos nem lett semmi.

Tovább
Szólj hozzá!

Into the Badlands 1x06 Hand of five poisons („Az öt méreg keze”)

2018. július 19. 15:00 - vero.na

Szépen, keretes szerkezetet követve Sunny-t látjuk motorozni a mákonyföldeken át, mint az első részben. A Folyó Királyához igyekszik, zsákjában M. K. kis, immár halott barátjának fejével, hogy cserébe a folyón keresztül menekülhessen. A Folyó Királya gyanakszik egy rövidet a fül hiánya miatt (amit Tilda harapott le), de egye fene, éjfélkor indul a hajó. Innen Sunny első útja Veil-hez vezet, aki szembesíti azzal, hogy tudja, az ő kardjával végeztek a szüleivel, és nem értékeli Sunny őszintétlenségét. Az, hogy hajlandó-e szökni Sunny-val, majd kiderül, ha itt lesz-e este, mikor jönnek érte, mert amúgy az Erődbe kell mennie Jade-t meg Quinn-t ápolni.

into1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Grimm 6x10 - Vérvarázslat

2018. július 19. 13:00 - AaannnaaA

„Semmi sem biztosabb a halálnál, és semmi sem bizonytalanabb a haldoklásnál.” - Thomas Paine

Rozál és Monroe letakargatják a házban lévő tükröket, nehogy a rémlény valamelyiken átvigye magával Juliskát. Említett ezalatt betér Adalindhoz infóért: hogyan működnek a tükrök, hogyan juthatna át valamelyiken a túloldalra, ahonnan a lény jött? A nő anyjának könyveiben lehet útmutatás ezzel kapcsolatban. Adalind fut pár tiszteletkört – aggódik Julis testi épségéért –, de végül megadja magát, na meg a könyveket.

Mikor aztán ura hazatér, elpicsogja neki a történteket, aki ígéri, hogy utánanéz exének, mielőtt az az ismeretlenbe távozna a tükrökön át. Nem téved nagyon, Julcsa otthon a könyvek azonnali tanulmányozásukba kezd. Meglátjuk sikerrel jár-e.

1.jpg

Tovább
Címkék: grimm
Szólj hozzá!

Szeptemberben újra felbőgnek a Mayans-motorok

2018. július 19. 12:00 - Dzsudibí

Szeptember 4. fontos dátum lehet azok számára, akik szeretik a keménylegényeket. No, nem ám a mezei Pistákról beszélek a sarki kondiból, akik rendszeresen kihagyják a lábnapot, hanem olyan tűzben edzett férfiakról, akik pontosabban céloznak nyilaikkal hátrafelé a motoron, mint ősapáink tették lovaikat megülve; akik törött sörösüveggel borotválkoznak reggelente; akik egyformább egyenmellényben feszítenek még a WC-n ülve is, mint akármelyik angol legénybúcsús horda; akik saját anyjukat is elteszik láb alól, ha az a bizonyos íratlan törvény úgy rendelkezik; és akik valójában igencsak érző szívű drága jó emberek, de persze ehhez sok sok részt kell végignéznünk, hogy nekünk is világossá váljon. Ha esetleg valaki még ezek után sem tudja, miről beszélek, az biztosan nem nézte a Sons of Anarchyt, de most itt a remek alkalom, hogy pótolja hiányosságait, hiszen érkezik a Mayans MC.

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 4x09 - After (18+)

2018. július 19. 10:00 - Chat Géza

1.jpg

Jól megírt tematikus részekkel indít a negyedik évad második fele: a szét széledt brigádot kanalazzuk össze jó pár szálon keresztül. Nézzük is, hogy a 4x09-re mit dobott a gép! De mindenekelőtt kapunk egy szuperközelit a Kormányzó léket kapott fejéről, aki így már zicher hogy se zombiként, se élőként, max szellemként vagy egy jó flashback formájában térhet vissza a sorozatba.

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Outlander 1x09 - The Reckoning (Az elszámolás)

2018. július 18. 15:00 - Pethő Anni

Túl vagyunk a 16 epizódos első szezon felén, és egy változással megyünk tovább, ugyanis Jamie narrációját halljuk, miközben egy folyó partján álldogál és köveket dobál a vízbe. Arról beszél, hogy fiatal fiú korában csak ment előre, nem törődött sok mindennel, de most már tudja, hogy bártmit tett, az egy-egy sorsdöntő lépés volt. Amikor egy fiú ezt felismeri, akkor válik férfivá.A Horrocks nevű dezertőr, miután megkapja a pénzt, azt mondja, maga Black Jack lőtte le azt a katonát, akinek halála miatt Jamie-t körözik. Ezzel nincs kisegítve a felföldi, a kapitánnyal szemben nem léphet semmit. Horrocks a vállát vonogatja, s ekkor érkezik Willie. Miután elmondja, hogy elvitték az angolok Claire-t, a kis csapat Fort Williambe lovagol. 

outlander_1_09_02.jpg

 

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

Újra támadnak a Fecsegő tipegők

2018. július 18. 13:00 - Dzsudibí

rugrats-nickeoldeon-animation-studios.jpg

Nem tudom, ki hogy van vele, engem felnőttként marhára nem hoznak lázba a rajzfilmek. Nem láttam egyetlen Jégkorszakot sem, a mellszőröm kihullik a kertésznadrágos tiktak minionoktól, az Up!-on az első 10 perc után bealudtam. De nem fogok hazudni, voltam én is gyerek, csak akkor még a Take That, a platform cipő, meg a walkman volt a menő, szóval nem mostanában volt, de azért nem is annyira régen, hogy ne dobogtassa meg a szívem a hír, hogy a Nickelodeon a Paramounttal karöltve feltámasztja ikonikus rajzfilmsorozatát, a Fecsegő tipegőket. 

Tovább
Szólj hozzá!

Walter White végre visszatér?

2018. július 18. 11:00 - Dzsudibí

A Breaking Bad és Better Call Saul rajongó tábora között igen nagy az átfedés, így nem csoda, ha utóbbi elindulása óta találgatják lelkesen a fanok, hogy vajon visszatér-e Walter és Jesse. Bár egyértelműen egyik oldal sem zárkózott el a dologtól, és a Better Call Saul időben ugráló történetvezetése is könnyen beilleszthetővé, már-már indokolttá tenné, hogy betekintést nyerhessünk Saul életének ezen szakaszába is, azonban a sorozat készítői nem éltek ezzel a magától értetődő lehetőséggel, mely várhatóan a nézettségi adatokra is jótékony hatással lenne. Egészen idáig.

Tovább
Szólj hozzá!