Hogy volt?

Survivor kibeszélő 4x03 - Balázs esete a lelki terrorral

2018. október 20. 10:15 - sixx

Ez már a harmadik, egyre flottabbul megy, ha a TV2 gondolja, szívesen elmegyek majd a Survivor-klónjuk kibeszélőjét vezetni. Vagy kurva szarul csinálom, én ezt nem tudom megítélni, nincs elég rutinom hozzá. Mindegy is, a mai adásban Beni, az előző évadban Kék Szájjal Remegő Ember mesél sokat, majd Balázs idézi fel, milyen volt szarul lenni amiatt, mert nem ivott vizet, és igyekszik megmagyarázni azt is, miért lépett le, de nem hiszünk neki. A kreatív stábot Oláh Ákos főszerkesztő képviseli, jókat mond ő is.

43 komment

Survivor 4x20 - Szentimentális állapotok

2018. október 20. 07:57 - Hoppancs

A frissen talált narancsnak(?) örülő Jérémyt a totálisan megzuhant Nóri taszítja vissza a kilátástalanság mocsarába. Előadja Gábor árulásának drámai történetét, aztán megjósolja, hogy a Holtak Szigetét lassan, de biztosan benépesítik majd a lehangolt, emberiségből kiábrándult ex-Agila-tagok. Hamarosan olyan lesz majd ez a hely, mint egy pszichiátriai luxusintézet, ahol a páciensek két csoportterápia között a gyönyörű kilátást bámulhatják kábultan. Csak kaja nélkül. Nóri ennek megfelelően keserves sírásba fog, miközben majd’ beleszédülünk a már korábban is lélekdoktori vénát villantó „kicsitokosfocista” megértő tekintetébe. Ide jönnek az igazi emberek, mondja vigasztalóan, amitől nyugtalanító érzés fog el. Tényleg, mintha a Gagambák mozgása cseppet darabos és nyikorgó lenne eső után… De sebaj, most már jó lesz itt kettesben, távol a manipulatív taktikusok kártyavárazva-trónokharcázásától, narancsot eszegetve, nászutas-katalógusos pózban tengert bámulva.

bscap0002_7.jpg

Tovább
51 komment

911 LA 2x04 – Megrekedve

2018. október 19. 15:00 - szde

Diazék készülődnek reggel, nálam ez a cukiságfaktor netovábbja, annyira édesek, hogy nézve őket majdnem nekem is megjött a kedvem a családalapításhoz. Hirtelen estére váltunk, és megtudjuk a rut angol ige Oxford szótári definícióját (magyarul keréknyomot, bőgést, morajlást is jelent a szó, itt melléknév alakban bevésődött szokásnak lehetne fordítani), miközben egy éjjeliőr hősködik, és miközben graffitiseket kerget, jól beesik két épület közé, és ottragad.

vlcsnap-2018-10-09-21h01m10s905.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Outlander 2x10 - Prestonpans

2018. október 19. 15:00 - Pethő Anni

Prestonpans az epizód címe, s aki kicsit is járatos a jakobita felkeléssel összefüggő valós történelmi eseményekben, már sejtheti, miről szólhat a rész. Mindenesetre egy eléggé halott felföldi férfi látványával indítunk, valószínűleg angol őrjáratba botlott a szerencsétlen. Claire úgy érzi, szíve mélyén mindig is tartott tőle, hogy a történelmet nem lehet újraírni. Hősnőnk igencsak el van kenődve, sok ember látott már eddig is meghalni, túlságosan is sokat. Azért a gazdátlanul maradt baltát magával viszi. outlander_2_10_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

Hap and Leonard 3x02 - Ho-Ho Mambo

2018. október 19. 11:00 - Szencsike

Floridával kezdünk, aki az esti karácsonyi díszkivilágításban pompázó Grovetown belvárosában sétál. Egy lélek sem mászkál odakint rajta kívül, erre nem most kezdik lekapcsolni a fényeket?! Egy másik utcából pedig előbukkan egy Klan-tag, aki meggyújtott egy jókora keresztet is. Fegyveres férfiak állnak Flo mögött, ott vannak a jeepesek is, Flo lassan leveti a cipőjét és rohanni kezd, a jeep üldözi őt, de zsákutcába fut. Az összevert Hap otthon arra riad fel, hogy Charlie felkapcsolta a villanyt és hozott egy kis kaját, de Hap majdnem lelőtte őt, hiszen a pisztollyal bújt ágyba. Vagyis a jelenben vagyunk, és nagyon durva dolgok történhettek velük Grovetownban.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
Szólj hozzá!

Survivor 4x19 - Úristeeeeeen! Hát mi folyik itt Gyöngyösön?!?!?

2018. október 19. 10:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-10-19_8_44_42.png

Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen "aljas", manipulatív, kertévés mesterkedés, de mivel én azokat nem követtem, ezért nekem tök új volt. De térjünk is rá a lényegtelen dolgokra, aztán meg a Roninba oltott Inceptiont megszégyenítő dupla csavaros drámai végkimenetelre.

Tovább
232 komment

Korhatáros szerelem - 2x01 - Minek egy irodába váltócipő?

2018. október 18. 14:00 - Sancho Panka

vlcsnap-2018-10-17-18h07m22s628.png

Kedves Emberek, íme itt a második évad. Azt gondoltam, hogy a záróepizód volt csak összecsapott és minden koncepciót nélkülöző, de tévednem kellett, a második évadra – most úgy tűnik- ez maga a koncepció. Sajnálom, mert az elején szeretnivaló sorozatnak látszott, de most úgy fest, alábbhagyott a lendület. Mindenesetre én még bízom benne, hogy feljavulunk, márcsak azért is, mert nekem mindenképp végig kell néznem.

Tovább
7 komment

Killing Eve 1x03 - Berlinből szeretettel - (Don't I Know You?)

2018. október 18. 13:00 - Goldvike_xx

Eve körül forog a világ és a kamera, miközben személyleírást ad a nővérről, akit a kórházban látott. Mindent elmond a nőről, - macskaszerű kifejező tekintet, finom arcvonások -, csak olyanokat nem, amik alapján szerencsétlen műszakos fantomrajz készítő srác akár egy grafitvonást is tudna rajzolni… Bill is kigúvadt szemekkel néz Evere, mert nem egészen érti, miért tűnik olybá’, mintha Eve csodálná ezt a személyt… Eve sem érti, hogy miért nem érti.1.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 4x18 - Okosan és férfiasan

2018. október 18. 12:07 - Dzsudibí

Bulika. Az egyesült törzsben mindenki kacag, telezabálta és itta magát, van zuhany, szappannal, édes vízzel, meg törcsivel, és ha ez nem lenne elég kedves feleim azok számára, akik azért kapcsoltak erre a műsorra, hogy valódi szenvedést, vért és verejtéket lássanak, akik kíváncsiak voltak az emberi tűrőképesség határaira, akik tudni akarták, hol van az a pont, ahol előbújik az emberből az állat, és az éhségtől megborult elmével a leggyengébb törzstag torkát versengve tépik fel fogaikkal a játékosok, na azok kedves feleim kurva szar helyen járnak, mert kapaszkodjatok meg, hangfal is van zenével, meg habfürdő kismedencében, én meg hiába mordulok fel kissé elégedetlenül, hogy na elmentek ti a jó kurva anyátokba, ez attól még a magyar szörvájvör. Gábor szerint az este ekkor jutott el abba a fázisba, hogy aki megitta magát, az megitta, így felelj vagy mersz-et játszanak mersz nélkül, záporoznak a kire fogsz rakni-k, Vera szerint azért mégiscsak látszik, hogy most a játékban vannak, nem odahaza, mert őnáluk, a vadregényes Székelyföld legbujább szegletében nem ilyen kérdésekkel játszák ezt a játékot. Mondanom sem kell, Beni sehol, bizonyára valamelyik fán csimpaszkodva kutat eukaliptuszlevelek után, vagy a jóisten tudja, de ő csinálja jól, még mindig messzebb jutott, mint franciahon leendő Zidane-ja, aki szarik a babra azóta is.

1_11.png

2_12.png

Egy kicsit belepisiltem a vízbe fej.

3_12.png

Felmerül az Értékesítési Vezető és AlexaSándor közötti konfliktus is, Értékesítési Vezető nagyon taktikusan azt az érzést kelteti, hogy az I. Nagy Sales-Pharmacy Szövetség megbomlott, mint haltetem a 45 fokos tűző napon 3 nap után, és eme fondorlatos lépésére marha büszke a külön riportban is. Beni végre előkerül, rögtön ráugranak az éhes vadak, Fanni kérdezi fel, hogy neki mégis hogy csapódik le az, hogy lógatja itt 3 hete a lógatnivalót, nyaralgat meg kavicsokat gyűjt a tengerparton, miközben ábrándos tekintettel sanzonokat dúdol és kedvenc cefrefokolójára gondol, ezalatt a többiek meg küzdenek a túlélésért, minden napjuk egy végtelennek tűnő harc az elemekkel, saját határaikkal és a gyötrő éhséggel, és én már majdnem meg is sajnálnám az ú.n. többieket, ha Fanni eközben nem azon dolgozna épp, hogy óvatosan odébbúsztasson egy hatalmas habszigetet a medence vízén. Beni válasza ködös, mint a Széchenyi kinti medencéje mínusz húszban, de valami olyasmi, hogy szarok én a farmra, olyannyira, hogy amikor következő körben neki kéne kérdeznie Értékesítési Vezetőt, kerek perec közli, hogy ugyan kérdezhet ő, csak éppen a válasz nem érdekli. Bártendör vállalja a Beni fanklub tiszteletbeli elnöki címét, annyira odavan, Fanni viszont aggódik, hogy Beni anyira beleszarik mindenbe, hogy a végén csak az ő kezében landol majd a trófea, amit tuti a pálinkafőzéshez használ majd fel. A buli a tetőfokára hág, és ezeknek van pofája elénekelni az egy szál bikinit hoztam el az útra című örök slágert, úgy, hogy a calzedonia teljes nyári kollekciója körbement már a sziget lányain.

4_12.png

5_12.png

6_12.png

Átugrunk a Holtak Szigetére, hogy megmutassák, Zsérémi még él, kellemetlenül sok vágókép a tengerről meg sziklákról, hiszen mi a jó életet mutassanak. Zsérémi a kamerának úgy kezd, hogy az "az első éjszaka ezen a csodálatos szigeten...", és én már azt hiszem hirtelen, hogy az egyedüllét, meg hogy kikapott Székely Sarah Connortól jó hatással volt az örökké elégedetlen kis lelkére, de lófaszt, ironizál a kis csigaevő, mert a szúnyogok is megették, meg az esőkabát is lyukas, meg nem evett semmit, de semmit, de tényleg, SHEMMIT az elmúlt 24 órában, de - és itt kihúzza magát- majd valahogy kibírja ezt is, és megoldja férfiasan és okosan. A következő vágókép stílusosan, ahogy férfiasan és okosan egy fürt banánt próbált meg a fáról leverni EGY KURVA BANÁNLEVÉLLEL, gyerekek, én ennél a pontnál egy nagyon kicsit összefostam magam a röhögéstől. Ez az életképtelen odáig nem jut el, hogy tüzet úgy tudna gyújtani, ha valamit gyújtósként az ujjnyi vastag fadarabok közé dugna, nem baszdmeg, ez a szerencsétlen tényleg azt várja, hogy a szikrák majd lángra kapnak így is, de szürpríz, kurvára nem, így káromkodva odébbáll, se banán, se tűz, csoda, ha a következő játékos érkezéséig életben marad, Drjúdásdrpanyikanitának meg ottohn már görcsbe állt a keze a sok facepalmtól.

7_12.png

8_12.png

A buli másnapja eközben a top 11-et is megviseli, Fanni lába belelógott a tengerbe alvás közben, Eszternek melege volt, Fitneszmami meg most jött rá, hogy basszameg a kurvaanyját, itt még mindig vannak 10-en rajta kívül. Óriás matek, hogy két pohár rizst hogyan felezzenek el, ha vacsorára is meg reggelire is, elég sok megoldás születik, de aztán a végén csak kihozzák, hogy 100 forintnak mennyi a fele. Székely Sarah Connor színt vall Tamásnak, Zsérémi jól van, a Holtak Szigetén dekkol, és csak azért tartotta ezt az infót vissza eddig, mert nem akarta elbaszni a bulit azzal a képpel, hogy Zsérémi egyedül kuksol a sötétben a parton, de senki ne aggódjon érte, mert kemény ez a legény, mint a fagyott kutyaszar, szerintem itt kellett volna egy vágókép, ahogy Zsérémi banánlevéllel akarja leverni a fáról a banánt. Tamás felkészülten jött, van Holtak Szigete?? Löevél, védettségi játék, mindenki pakoljon, Székely Sarah Connornak jó az előérzete, Emese a realitásOK talaján maradva úgy gondolja, ma nem ő szerzi meg a védettséget jelentő nyakláncot, de az utolsó sem ő lesz, aminek nincs jelentősége, de azért mégis van, nekem meg rögtön felcsendül a fülemben Palik Laci klasszikusa, ilyen nincs, ilyen nincs és mégis van. 

9_12.png

A védettségi játék első ránézésre kurva jó, egy nagyon faszán felépített pálya, a játékosoknak 3 deszkát kell összeszedniük meghatározott sorrendben, mert csak azoknak a segítéségvel tudnak átjutni a pályán, ami után egy képet kell kirakniuk, az első, aki kirakja a képet nyeri el a védettségi nyakláncot. Robi egy igen fárasztó, ám annál kevésbé hatékony technikát választ az első deszka megszerzésére, az elsők között Értékesítési Vezető, Spori Dávid és Székely Sarah Connor. Az építményen fej-fej mellett haladnak a játékosok, egyedül Tamás marad le egy kicsit, akinek sikerül elhagynia az egyik deszkát, így mászhat le érte, és kezdheti előlről az egészet. Ugyan Spori Dávid mászik le először a pályáról, de végül Beninek sikerül először kiraknia a képet, így övé a védettség, nohát, micsoda meglepetés. Spori Dávid csak nekünk bevallja, hogy igazából ő direkt nem nyert, ez a taktika része, mert nem akarja, hogy a többiek erősnek gondolják, majd a végén, na majd a végén odabasz rendesen. Hogy akkor mégis miért rohant annyira az elején, hogy a pályával ő végzett először, az rejtély, lehet, hogy csak a képkirakásnál jutott eszébe, hogy ő nem csak össze-vissza játszik itten, hanem nekije taktikája is van ám. 

 

Visszaérve a táborba Beni gyanakvó tekintetek kereszttüzében, mint a sánta, aki eddig bottal járt, de amikor hirtelen érkezik az autó a zebránál, hirtelen megtanul futni is, Beni azért örül, azzal már nem is idegesíti a többieket feleslegesen, hogy szerinte ez egy könnyű feladat volt. Mindenesetre az új közellenség ezzel egyértelműen Beni, aki eddig eljátszotta, hogy nyaralgatunk, most meg hirtelen védettségi játékot nyer, mégis hogy képzeli. Ezek után beindul a taktikai bulldózer kíméletlen gépezete, Fitneszmami Eszterrel, majd Gáborral tárgyal, fiúk külön, fiúk egyben, Értékesítési Vezető önmagát vezetőedzőként aposztrofálja szerényen, mely szerep egyébként úgy gondolja passzol a játékához, és jól is áll neki. Dávid egója szintén a pofátlanul magabiztos tartományban mozog, ő neki itten kurvára mindegy, melyik szigeten kell túlélni, mert a kisujjából rázza ki ezt az egészet, és amúgy is minden a terve szerint halad. Ex-Gagamba megtanítja Ex-Agilát a banánok nyelvén beszélni, akik tátott szájjal figyelik a tudományt, hát mi itten csak kibasztuk a napra, mint az egyszeri paraszt, had' érjen, ti meg művészetet csináltok belőle, Dávid szerényen kihúzza magát, hogy hát igen, azt speciel véletlenül elfelejti megemlíteni, hogy a kabátolás nem az ő, hanem banánérlelő AlexaSándor ötlete volt. És ha valakinek nem lenne még elég a játékot bábszínházként üzemeltető vezető személyiségekből, akkor kapunk a végére egy kis Bártendört, aki szerint most a játék az ő kezében van, hiszen ő a két törzs felett áll, ami egyébként tök jól hangozhatna, ha hirtelen most tévednénk ide először, és at hinnénk, hogy erkölcsileg vagy fizikálisan, vagy ilyesmi, és nem arról van szó, hogy az egyik helyről már kiutálták, a másikról meg majd most fogják. Reméljük Zsérémi kihúzza a következő részig.

16_13.png

17_12.png

Címkék: rtl klub survivor
83 komment