Hogy volt?

SWAT 2x12 – Hon-do it helyett Jess-do it

2019. január 18. 13:00 - szde

Babaváró partin nyitunk, ahol az egyik vendég rosszarcra lesz figyelmes, és rögtön odaadja a nőjének a gyűrűjét és pénztárcáját, azzal az utasítással, hogy ha bármi lenne, terelje be az embereket és hívja Bensont. Rosszarc nem egyedül jött, így miután Vendég lelövi, őt két másik marcona latino csapja le. Hondo az anyukájához jön, Hondo mama nem várta kicsi fiát egészen szombatig, aki nem akart annyit várni. Ajit is hozott, LED-es zuhanyrózsát, ami a hő hatására színt vált. Hondo gyanúsan jókedvű, ez mamának is feltűnik.

vlcsnap-2019-01-13-10h35m14s695.png

Tovább
Szólj hozzá!

Berlin Station 3x05 – Birdman nem szuperhős

2019. január 17. 13:00 - szde

Eredeti cím: The Dream Of The Four Policemen

Helyreállt a világ rendje: Hector lesz, Daniel még mindig nincsen, viszont a három szerencsétlen finn halászról sem esik szó. BB egy temetésen mond beszédet, régi barátját temetik, aki a szolgálat után művészeti suliba akart menni, de az iraki és afgán misszió után függő lett, és még az elvonó sem segített neki. Az amerikai kormány meg elfelejti az ilyeneket, mint Luke, a halott. Berlinben Valerie aggódik, hogyan fogja a nő látni az észt küldetést, April szerint nem lesz vele baj, mindig mellettük állt a második évad során. Sofia élőben jelentkezik be Észtországba a motelszobájából, és beszédet idéz a néphez – ha már nem tudja élőben lecsillapítani őket, akkor majd online megoldja. A szónoklatot taps fogadja, majd utána felhívja a bongyor segédjét, aki tájékoztatja, hogy Paavo, akit kinyírtak, mégsem ragadt bent a szerverszobában, hanem bizony idegenkezűség van a dologban.

vlcsnap-2019-01-10-14h15m59s601.png

Tovább
2 komment

Való Világ 9x74 - Puszipajtások pattintanak puha pettinget pézsmaszagban pucsítva (18+)

2019. január 17. 12:02 - sixx

clk_2.png

screen_shot_2019-01-17_at_7_31_32.png

Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen.

Tovább
Címkék: 18+ vv9
940 komment

Való Világ 9X73 - A fordított királyság is unalomba fullad

2019. január 16. 17:09 - Bruti

vlc-2019-01-16-16h46m34s902.png

Anikóval indítunk, aki felfokozott állapotban van a párbaj miatt, és persze mi is, hiszen kurvára szétbasz bennünket az ideg, hogy melyik agyhalott esik ki vasárnap. Főleg mikor ilyen nagy a tét! Na jó, tét az nincs, felőlem még Anikó is kieshet, bár a dürhő Győzőnek jobban örülnék, mert miatta nem bírom nézni a Belevalót. Nem is értem, ki a lófasz gondolhatta, hogy 2019-ben is ezt a szellemi Marianna-árkot teszi meg műsorvezetőnek. De hagyjuk, ez nem az én asztalom.
vlc-2019-01-16-15h37m45s868.png

Tovább
934 komment

Odaát 3x04 - A bűn városa

2019. január 16. 15:00 - Szencsike

Egy templomban kezdünk, egy kedves, idős apáca épp az imakönyveket osztja szét. Sejthető, hogy valami történni fog, néhány gyertya lángját a huzat eloltja. Szerencsére csak az atya érkezett meg, megköszöni a nővér munkáját, ideje hazatérnie. A karzaton egy Andy nevű fickó szól nekik, a pasas váltig állítja, hogy Isten már egyáltalán nem foglalkozik velük, hiába hisz ebben az atya. Andy fogja a pisztolyát, majd főbe lövi magát.

1.png

Tovább
1 komment

Homeland 5x11 - Our Man in Damascus

2019. január 16. 13:00 - Gabba

A kórházban kezdünk, Saul és Carrie a doki tájékoztatását hallgatja: Petert mesterséges kómában kell tartani, mert az állapota kritikus. Saul ragaszkodik hozzá, hogy ébresszék fel, mert valószínűleg tud pár konkrétumot a közelgő támadásról. A doki figyelmeztet a veszélyre: agyvérzés, halál, de Saul szerint az infók létfontosságúak. És bizony nem kéne sokáig várni, mert közben látjuk, amint az egyik terrorista elhelyezi és élesíti a bombát a metróalagútban.

homeland_5_11_01.JPG

Tovább
Címkék: Homeland
6 komment

Való Világ 9x72 - Reni lett az üvöltve őrjöngő Era 2.0

2019. január 15. 16:51 - Chat Géza

Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is jobban kijött belőle a crazy bitch. Roli is csak a tökét vakarássza, amikor Zsuzsuval próbál lelkizve bizalmi kapcsolatot létesíteni. Hunor tovább nyomja a kaviáros vajas kenyeret meg a Roli rendezte Expandables főszerepét. Még a benti műnövényeknek is jobb életük van, mint a valódi villalakóknak. Egy kicsit elkalandoztam.

Tovább
964 komment

Heti ajánló 01.15 - 01.20: A hét, amikor Dzsudi elcsalt egy napot

2019. január 15. 15:57 - Dzsudibí

Egy nap késéssel, melyért szíves elnézéseteket kérném, de sajnos legalább 72 órája a Házasodik a motolla című nóta zakatol végelenítve a fejemben, és így létezni is nagyon nehéz, nemhogy írni. Ha ezt befejeztem, azt hiszem nem marad más megoldás, mint berakom a fejem egy kicsit a sütőbe, hátha attól majd elmúlik. Mindenesetre itt az eheti ajánlásom azoknak, akik nem szenvednek úgy, mint én, sorstársak jelentkezését pedig priviben várom. Köszönöm.

Tovább
Címkék: heti ajanlo
Szólj hozzá!

Ray Donovan 6x09 - Dream On

2019. január 15. 13:00 - pethő.anni

Már épp zuhan az eddigi legmélyebb pont felé a lelkesedésem a sorozat iránt, amikor egyszer csak Alan Alda jelenik meg a képernyőn. Emberek! Alan Alda a Ray Donovanban! Előtte persze még újra végig kell néznünk, ahogy Ray szalad Abby után, majd beleugrik az East Riverbe, jó lenne már ezen túllépni, vagy legalább is szorosabban becsatlakoztatni a motívumot a többi közé. Mondjuk valahogy másként kifejezni, hogy a gyász e formája csak felszíni tünet, nem maga a probléma. Mindenesetre hősünket az Alda által játszott Dr Amiot ébreszti a diliházban, megvizsgálja, kérdezgeti, majd úgy dönt, hogy a páciensnek már nincs szüksége a lekötözésre. raydonovan6_9_1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
Szólj hozzá!

Való világ 9x71 - A szolgálólány meséje

2019. január 14. 23:21 - Hoppancs

vlcsnap-2019-01-11-18h39m41s170.png 

Figyelem! Sürgősségi helyettesítés miatt (hozzám képest) rekordgyorsan készült, csökkentett részletezettségű poszt következik, a kérem, legyetek megértőek, mint MÁV-utas, amikor az IC már megint 20 percet késik.  

Már a kezdés is irtó erős,  Anikó ugyanis egy lélegzetelállító, limitid edisön, még Vivien fotóját is tartalmazó (!) villalakós naptárat lenget előttünk hipnotikusan, azt ígérve, hogy a nap kérdésére („Kinek a fotója sikerült a legjobban?”) válaszolók közül valaki ezt viheti haza. Amióta egy barátom nemrég megkapta a 2019-es Kiszel Tündéset, éreztem, hogy a sors egyszer még enyhíteni fogja kínzó irigységemet, és íme, itt a lehetőség valami még annál is csodálatosabbra! Váááó! A modellek eközben királyi esküvőre készülnek, ami az eszkalálódó Reni-Zsuzsu ellentéttel együtt biztos irtó szellemes (cöh) Trónok harca-poénokat csalna elő, ha lenne most időm ilyesmiken gondolkodni. De nincs. 

Hamar elhaló békülési kísérlet viszont van, nem is akármilyen meglátásokkal:

érdekes, ahogy mimikálsz, ahogy reagálsz dolgokra, ahogy hirtelen ki tudsz törni magadból…de egy idő után ellenszenvessé válik a dolog. (Reni)

bscap0000_6.jpg

Tovább
356 komment