Hogy volt?

Heti ajánló 11.20 - 11.25: a hét, amikor szülinapom van

2018. november 20. 16:38 - Dzsudibí

Szküzé moá mindenkitől, aki nem tudta tegnap milyen csatornára érdemes váltani, azonban két Való Világ hogyvolttól egymás után az ember hamarabb kiég, mint a féklámpa az egyszeri nyugdíjas swiftjében, de most itt vagyok, újult erővel, és összegyűjtöttem nektek mindent, amit ezen a héten nézni érdemes. 

Romantikus

11.20-án kedden este 21.00-kor Julia Roberts a Filmbox Premiumon keresi a boldogságát és az élet értelmét az Ízek, imák, szerelmek című filmben. 11.22-én este a Flashdance-re flesselhetünk a Cinemaxon 23.35-től, és amely film nagyon sokáig meghatározta az elképzelt szakmai pályafutásomat gyerekként, mert én is táncos és hegesztőmunkás akartam lenni, mert akkor biztos olyan szép hajam lesz, mint Alexnek. 11.23-án nagyon kora hajnalban, 01.25-kor a Szív hídjai című romanitkus filmet vetítik a Super TV2-n, mely filmről az első emlékem, hogy anyukám nézte sokszor vasalás közben vidijókazettán, és mindig sírt a végén, úgyhogy én is sírtam, bár nem voltam benne biztos, hogy mi a nagy szomorúságunk oka. 

375350.jpg

Krimi, ákcijó

11.20-án délután Salt ügynök menekül a CIA és a KGB elől a Sony Movie Channel-en 16.55-től, hogy bizonyítsa igazát, és kiderítse, ki árulta el. Szintén kedden este pedig az RTL+-on Bradley Cooper maxolja ki a képességeit egy szupertitkos gyógyszer segítségével a Csúcshatásban 19.55-től. 11.23-án hajnalban a Film+-on Szemtől szemben 01.45-kor, olyan nevekkel, mint Robert de Niro, Al Pacino, Val Kilmer, Natalie Portman, Jon Voight és Ashley Judd, akik az évszázad bankrablásának történetét mesélik el. Kill Bill rajongóknak nagy nap a szombati, ugyanis este a Cinemax 2-n egymás után az első és a második részt is 22.00-tól, ami nettó 4 órás elfoglaltságot jelent, érdemes feltankolni popcornnal. Akiknek kevesebb popcornja van otthon, azoknak a Cinemax nyújthat alternatívát a Ponyvaregénnyel 23.00-tól. 

heat-1995-01-g_1439828878.jpg

Vígjáték

11.20-án este 23.20-kor a Viasat 3 műsorán Még egy kis pánik Robert de Niro-val és Billy Crystallal, melyben Paul Vitti, a rettegett maffiavezér készen áll, hogy új életet kezdjen, és ehhez szintén kezelésre szoruló pszichiátere, Ben segítségét kéri. Másnap, azaz 11.21-én 19.25-kor az AMC-n Borat, azaz Sascha Baron Cohen fedezi fel Amerikát egy kazah szemével, és drukkolunk neki, hogy a végén megtalálja Pamelát. Netflixen magyar felirattal is elérhető Jim Carrey nagy klasszikusa, az Ace Ventura: Állati nyomozó című vígjáték (Finkle az Einhorn!). 

borat-mankini.png

Dráma

11.20-án, kedden este a Film+-on Harcosok Klubja 23.10-től, mely a csodálatos Edward Norton és Brad Pitt főszereplésével vezet minket végig egy olyan világon, ahol mindig több és több kell, és melynek csattanóját egy idő után sejteni lehet, azért a végén mégis nagyot üt, szó szerint is. Szerdán, 11.21-én 21.35-től a Cinemaxon Ryan közlegényt mentik, de nagyon Steven Spielberg klasszikusában. November 24-én szombaton hajnalban 01.35-kor Django elszabadul a Filmbox Premiumon, és senki nem állíthatja meg. A Netflixen a Phillips Kapitány nézhető bármikor, magyar felirattal, Tom Hanks-szel, meg nagyon nagyon aranyos angol akcentussal beszélő feka kalózokkal. 

Sorozat

Az HBO 3 műsorán éjféltől a Westworld futurisztikus világa jelentkezik a második évaddal, ráadásul rögtön dupla résszel, melyben robotok és emberek harcolnak egymás ellen és a saját igazukért, hogy kinek van nagyobb létjogosultsága ezen a világon. Egyik kedvenc könyvem, Ken Follett klasszikusa, A katedrális sorozatosítva a FilmBox Plus-on este 21.00-tól tekinthető meg, amely egy generációkon átívelő, magával ragadó történet a kingsbridge-i katedrális építéséről. Egy másik nagy kedvencem, a Californication, avagy magyarul a Kaliforgia David Duchovny főszereplésével nekem egy olyan sorozat, amit bárhol, bármikor, bárhányadjára, ezt az HBO Go-n pedig meg is tehetem. 

411_0_0_97_1280x640.jpg

Fantasy

Harry Potterről nagyon sok bőrt le lehet még húzni, erre remek példa a Legendás állatok és megfigyelésük, melyet az HBO3 tűzött műsorára 11.21-én szerdán 17.00-kor, nagy a pofám egyébként, mert én is nagyon szeretem. Akik szeretik a fantasy műfajt, azok esténként mindenképp kapcsoljanak az M1 Híradóra este 18.00 órától, ahol megannyi izgalmas, fantáziadús hírt hallhatnak egy nemlétező világról. 

milyenekabevandorlok7.jpg

Ismeretterjesztő, showműsor

Pénteken, azaz november 23-án este 21.00-tól a National Geographic műsorán betekintést nyerhetünk a Kim-dinasztia és Észak-Korea titokzatos életének kulisszái mögé, rögtön dupla résszel. Hétköznap esténként 19.00-tól az RTL-en a Konyhafőnök VIP-ben mérik össze erejüket a magyar sztárok és celebek, ahol megtanulhatjuk, hogyan készítsünk konfitált csigacsápot, vagy lecsós cápát egyszerűen. Kétgyerekesként nekem a vasárnap ugyanolyan nap, mint egy átlag kedd vagy a január 1, de emlékszem még azokra az időkre, amikor jólesett egész délelőtt az ágyban fetrengeni másnaposan, és főzőműsorokra csorgatni a nyálamat, miközben arra nem voltam képes, hogy a hűtőig elhúzzam magam a tegnapelőtti maradék krumplis tésztáért, és általában valami ordas nagy kajarendelés lett a szenvedés vége. Mindenesetre, azoknak, akik megtehetik, az RTL Klubon 12.55-től Lila füge Havas Dórával, utána pedig Street Kitchen Zével, majd írjátok meg, milyen volt. Netflixen újdonság a Hip-hop revolution című sorozat, mely a klasszikus amerikai hip-hop történelmét meséli el nekünk egészen a kezdetektől, aki nem tudja, mi az az east coast-west coast, annak kötelező darab. 

mg_6079-1920x1280.jpg

Címkék: heti ajanlo
2 komment

SWAT 2x08 - LeBron James nem szélhámos

2018. november 20. 15:00 - szde

Az előző rész margójára: az 1974-es ügy tényleg megtörtént, egy másik sorozatban is emlegették, ezért kerestem rá, akit érdekel: bővebb információ itt.

Hondo és Nia utaznak este, a pasas felhívta a hotelt, hogy fedezze a kárt, de a nő már megtette helyette, és még egy ok, hogy Hondo kiakadjon, meg elmondja, hogy az anyukája őt nem ilyennek nevelte. Másnap Chris és Kira találkoznak, kávéznak, Chris megérti, hogy miért akar a barátnője hozzámenni Ty-hoz, és tök nyitott a dologra, de/ámbár/csakhogy fél, hogy mit fognak mások gondolni. Kira szerint, ha most nem érzi ezt okésnak, akkor a későbbiekben annak fogja?

vlcsnap-2018-11-18-19h08m32s430.png

Tovább
Szólj hozzá!

Odaát 2x13 - Angyalok otthona

2018. november 20. 13:00 - Szencsike

A sorozat utolsó hogyvoltja óta le sem merem írni, hány év telt el, de úgy gondolom, hogy a Supernatural/Odaát megérdemli, hogy folytatódjon. Fogalmam sincsen, hogy mikor érjük be Baby-t és a fiúkat, akik immár a 14. évadot kezdték meg idén októberben és már a 300. epizódot is megünnepelték. A második évadtól vesszük fel a fonalat, ahol a tesók még szinte fel sem nőttek, olyan kölyökképük volt és legnagyobb gondjuk az volt, hogy hogyan intézzék el a Sárgaszemű démont, régi szép idők… Akkor kezdjünk is, menjünk a Rhode Island-i Providence városába, késő este van, egy unott, kiélt,  ribancosan öltözött csaj kapcsolgatja a tévét, mígnem rátalál egy tévés prédikátor műsorára. Nem hatották meg az Úr szavai, kikapcsolja a készüléket és rögtön utána villogni kezdenek a lámpák, a tévé önmagától bekapcsol, a prédikátor azt kéri a nézőktől, hogy fogadják be az Urat. Az egész lakás remeg, mintha földrengés lenne, a lány azt se tudja, mi történik, majd egy fényalak tűnik fel a folyosón…

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Outlander 3x05 - Freedom & Whisky

2018. november 20. 11:00 - pethő.anni

A várakozás, hogy a két hősszerelmes viszontlássa egymást, lassan a végéhez közeleg, ám a történetnek előtte még annak rendje és módja szerint el kell érnie az érzelmi mélypontját. A főcím végi easter egg a karácsonyra utal, majd Claire-t látjuk, ahogyan épp műt, hiszen értelemszerűen, miután reményvesztetten visszatért Skóciából, a munkába vetette magát. Rizikós a dolog, a többiek sürgetnék már, hogy ne kockáztasson, de ő csakazértis végigcsinálja, s lám, neki van igaza. Ha eddig nem lettünk volna benne biztosak, most ezzel a jelenettel demonstrálják nekünk, hogy Dr. Randall egy biztos kezű, nagy tudású sebész, aki tudatában van kiváló képességinek.

outlander3x5_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

Való Világ 9x15 - Van két videóm, jutyuber vagyok (18+)

2018. november 19. 17:44 - Dzsudibí

ke_pernyo_foto_2018-11-19_17_27_51.png

Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha megbocsájtjátok nekem apró-cseprő hibáimat. Peti bajsza meg lett szabályozva, és azt ígéri, ma rengeteg izgalom vár még ránk, hiszen Radics vagy Era, Era vagy Radics, mindenkinek egy szavazata van, és nekem hiányzik, ahogy Bencus azt mondja huncut szemekkel, hogy én ezzel az egy szavazatommal úgy sáfárkodok, ahogy kedvem szottyan. 

Táncdalfesztvál - 1978.

1_18.png

Tovább
711 komment

Billions 3x11 - Kompenso

2018. november 19. 13:00 - orsika29b

Nusret török hentessel indul a rész, ez az a fazon, aki az alkarja segítségével sózza a steaket az éttermeiben. Kate tisztára rá van gerjedve az pisére és roppant hálás Chucknak, hogy elhozta ide. Befut a kopaszodó kolléga is, sajnos erősen döcög a Jeffcoat nyomozás, nincs bizonyíték arra, amit eddig kiderítettek.

46440235_289946294973527_797934589212360704_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

200 első randi – 31-35. rész

2018. november 19. 11:00 - Gillotte

Eljött a hét, amikor a tervek szerint a hallgatók, és Luca is végső búcsút vesznek Félixtől, hiszen indul a tévéműsor, így Luca ülhet Félix székébe a rádióban. Luca egyébként szerelmesebb a rádiósba, mint valaha, az az előző esti csók adott számára bizonyságot arról, hogy Félix odáig van érte. Bence szerint ez baromság, de Luca meg sem hallja. Műsorvezetőként debütál ma, és valami elkezdődött Félixszel, szuperül kezdődik a hét! – lelkendezik. Félix már nem ilyen szerencsés: találkozóra hívja őt Várkonyi Zsolt, a rádiós örök ellensége, akivel aznap kezdődnének a közös tévéműsor munkálatai. Várkonyi azonban azt a szomorú hírt közli, hogy a rádiója többet ajánlott érte, mint a tévé, ezért inkább marad a mikrofon mögött, magyarán a műsor ugrott. Félix nagyon szeretne felébredni álmából és jót röhögni az egészen, de sajnos nem álom. Feltételezi, hogy Várkonyi nagyon csúnyán megviccelte, és a televíziós szerződés is kamu volt, de a fickó állítja, hogy erre meg ő sem lenne képes, csupán inkább visszatáncol a rádióba. Félix érthető módon kiakad, bár az valamiért nem merül fel benne, ami bennem rögtön: ez hogy a fenébe lehetséges aláírt szerződés esetében, a munka kezdetének napján, hogy csak úgy kilép a másik egy tévés produkcióból?! Bár láttunk már olyat a való életben, amikor a csatorna vállalta a büntetés kifizetését is, de ha még ez is történt Várkonyi esetében, akkor sem hiszem, hogy Félixszel így el lehetne bánni – már ami a dolog jogi oldalát illeti. Viszont azt, hogy Félix végre nagyon megszívja, kifejezetten szorgalmaznám, alább olvashatjátok, miért.

7_1.jpg

Tovább
Címkék: 200 elso randi
1 komment

Való Világ 9x14 - Csak az kiabál aki fél (18+)

2018. november 18. 15:38 - Dzsudibí

0.png

Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek, mindkét tábornak üzenem, hogy szevasztok. Úgy tűnik Petit addig csesztettük a bajsza miatt, hogy ezen a héten egy zacskóval a fején ücsörgött otthon egy bögre meleg kakaó és a kedvenc fikusza társaságában, Anikó szerint holnap már lesz, de Anikó azt is mondja, hogy gyufásskatulyákat egymásra helyezni nem olyan könnyű feladat, szóval nem vagyok benne biztos, mi az igazság. Mindenesetre ténysvaló, hogy a nyomoroncok egyike másika csoda, hogy nem felejt el levegőt venni parittyázás közben, úgy tényleg nehéz, a párbaj egyébként félrekúráselőttleveszemagyűrűt Vivi és Era között zajlik, a tét pedig Era joker szuperképessége. 

1_17.png

Tovább
1300 komment