Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X64 – ValóVilágrekord

2021. január 17. 19:32 - Fálki

Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem.

A Sötétség -ezúttal is feketébe öltöztetett- papnője fogad minket ezúttal, combközépig felvágott szoknyában. Nekem ez így bejön, végre fel tudták dögösen öltöztetni.
kepernyofelvetel_393_egyedi.png

Tovább
1110 komment

Való Világ 10X63 – Je suis Szilágyi Vivien

2021. január 16. 17:34 - dmr94

Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval ha valami véletlen folytán megnyernék a játékot és az ő személyiségük sem fejlődne egy cseppet sem azzal, hogy pénz áll a házhoz.

vv10x63_57.png

Tovább
1501 komment

Való Világ 10x62 - Kicsim, a zacskómon zavar a szőr?

2021. január 15. 07:03 - Dzsudibí

Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és Merci tart rövid évértékelőt - Hogy vagy? - kérdi Fru Mercitől. Merci jól van, a körülményekhez képest persze, ma már nem alszanak együtt Móval, de ez nem azt jelenti, hogy Merci Dante poklát járná éppen mezítláb, és felhagyna minden reménnyel. Szerinte ugyanis ha békénhagyná Mót, akkor ő is nagyon hiányozna a fiúnak, ezért nem fogja, ha elég türelmes, egyszer csak megtörténik a csoda és viszontszereti majd, mondja csillogó szemekkel Frunak, és magabiztos léptekkel, arcán fátyolmaszkkal megindul a háló felé, hátha most jön el az a pilllanat. De hát, kérdem én, ki ne tudná szerelemmel szeretni a vasálarcost?

ke_pernyo_foto_2021-01-15_4_45_45.png

Tovább
1128 komment

VALÓ VILÁG 10X61 – Sakk, matt, patt...

2021. január 14. 13:50 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_97.jpg

Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.
Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért olyan rosszkedvű a lány. Bálint is megérkezik és bár az elején elkezdi bíztatni, hogy fel ne adja, mert kevesebb van hátra a játékból, mint amennyin már túl vannak, utána Vivi megemlíti hogy hízott 5 kilót, nincsenek szempillái sem és ez az a pont amikor Bálint komolytalannak érzi Vivit, így ott is hagyja. Elmész te a picsába – mondja befelé menet – mire Mó megszólal, hogy eddig nem voltak ilyen vonalon. És tényleg addig nem viccelődtek és most először látom szimpatikusnak ezt a srácot, mert úgy tűnik őszintén próbál segíteni Vivinek. És egyébként tök mindegy miért csúszik bele ebbe a letargikus állapotba bárki, az nem segít ha az arcába vágjuk, hogy ezért a szarért sírsz? Hülye vagy! Először meghallgatom, beszéltetem, tanácsot adok, majd utána viccelődünk rajta és jöhet a hülye vagy rész. Ám az csak a legvégén. Mindenesetre Mó tud olvasni a sorok között és bent a nappaliban három szóval elmondja, amihez szegény Vivinek hosszú körmondatok kellettek: elveszítette a nőiességét. Az asztalnál ülve kérdezi Robit, hogy te nem vetted észre? – mármint nem azt, hogy Vivi kevésbé nőies, hanem azt mennyire maga alatt van. És meséli a sírva elalvást és mindent amit Vivitől hallott. Robinak végre leesik a tantusz, hogy Vivcsó bajban van és elvonul vele beszélgetni és végre úgy viselkedik, mint ahogy egy barátnak kell ilyen esetben. Jól van, megnyugodtam, úgy néz ki Vivi meg fogja kapni a támogatást ami ahhoz kell, hogy kimásszon ebből a hullámvölgyből. Ezt későbbi jelenetek is megerősítik, úgy tűnik erőt vesz magán Vivi és nem adja fel a játékot.

kepernyofelvetel_101.jpg

Tovább
614 komment

Better Than Us - Episode Nine

2021. január 14. 08:30 - hektor_

Viktor még mindig bekarmolva üldögél az egyik robotringyó lába között, aztán megjön Maszló, és beszámol neki Arisza új gyilkossági kísérletéről, és hogy ha vége a tendernek, megszabadul a lánytól, mivel köpött Szafronovéknak a korábbi ügyekről. Na jójó, apukám, de ha megsemmisíted a prototípust, szerinted hogy fogjuk legyártani a többit? - teszi fel a jogos kérdést a feleségdöngető barát. Azzal ne törődj, egyelőre javítsd meg a robotot, a többi az én dolgom – mondja Toropov. Maszlovszkij pörgő szemekkel elhagyja a helyiséget, aztán jön Gleb és megerősíti a hírt, miszerint Szafronov paktumot kötött a KBCS-vel, úgyhogy megkapja az ukázt: tudod, mi a dolgod.

1.png

Tovább
Címkék: better than us
Szólj hozzá!

VALÓ VILÁG 10X60 – A szóbaenyeledés és az incselkedés művészete

2021. január 13. 12:31 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_3.jpg

Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló.
Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol. Amellett hogy hangosak, nincsenek ritmusban és hamisak is. Miután vérző füllel nem lehet aludni, úgy dönt felkel. A vendégek a nappaliban továbbra is tojnak a vendéglátóikra és nem hajlandóak betartani az együttélés alapvető szabályait. Bálint tehát - bár kettőig nem lát - feltakarítja a meglepetéseket amiket a nappali különböző pontjain hagytak a kutyusok. Szépen lassan a többi egybites is ébredezik és bele is futunk azonnal az első egybites problémába. Virág nem fogja megkérni Dani kezét – bármennyire is erősködik Bálint – mert Dani megint haragszik azért, hogy Virág néz (de nem lát, azt hozzá kell tenni). Egy csapás ez a Dániel, nem értem Virág mit eszik rajta. Nekem rendesen hányingerem van mikor megjelenik, ha meg még beszélni is kezd az kész horror. Nah, kellett nekem horrort emlegetni, kezdődik. Virág kutyázik, mármint játszik a kutyákkal és feltűnik neki, hogy Daniéké nyüszög amikor hozzáérnek, így rákérdez miért van ez? A kérdésre Mó válaszol. Közben bevágják Dani ökölbe szorult arcát. Én azt gondolom, ez egy ártatlan kérdés volt, amire bárki válaszolhat. Dani meg úgy gondolja, hogy Virág kussoljon és kussoljon mindenki más is, de főleg Mó harapja le a saját nyelvét és ne merjen hozzászólni Dani tulajdonához Virághoz. Kint a teraszon veri a nyálát Dániel, Bálint pedig próbál értelmet verni a primkó fejébe, teljesen sikertelenül. A lényeg, hogy Dani világában Mó és Virág nem szólhatnak egymáshoz, mert ha igen, akkor a mi világunkban ez történik: Dániel értelmetlenül magyaráz idegből. Ő talán tudja mit akar mondani, de az agya és a szája között valami történik a betűkkel és szavakkal és ez a borzalom lesz belőle. Mit szépítsem, Dani most úgy csinál, mint Jámbor Jack, fullba nyomja a kretént, pedig ez aranyszabály, sose nyomd fullba a kretént!

kepernyofelvetel_18.jpg

Tovább
719 komment

VALÓ VILÁG 10X59 – Világuralmi terveim és a kiskutyák

2021. január 12. 16:00 - Fálki

Napfényes hóolvasztó keddet kívánok mindenkinek és az a jó (...) hírem van, hogy világuralmi terveim apró részeként a HV-író csoportban is átvettem az irányítást, úgyhogy ma is én írok. A monitorok, telefonok és tabletek előtt ne legyetek restek hangosan ujjongani, örülni, táncikálni és tapsolni…

Vágjunk is bele a kutyázásos részbe.. És nem, itt most nem egymás kutyázása lesz a központban, hanem minden tiltakozásom ellenére csak kaptak kutyákat az ápoltak. De erről majd egy kicsit később, 
először nézzük inkább a mai porondmestert, Anikót.
kepernyofelvetel_335_egyedi.png

Tovább
505 komment

VALÓ VILÁG 10X58 – Fújjuk le, hozd a bort!

2021. január 11. 16:23 - Fálki

Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi.

PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és énekélné nekünk azt, hogy Kiáltsd hát te is azt, hogy Hónaljmirigy
kepernyofelvetel_272_egyedi.png

Tovább
1074 komment
süti beállítások módosítása