Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 20/2 - Mystery of the Blues / Chicago, May 1920

2021. április 07. 19:42 - Gabba

Idegesen kopognak öreg Indy ajtaján, ideges szomszédok jönnek idegesen reklamálni, megint elviselhetetlen a hangzavar a garázs felől. Nyilván a Spike gyerek és haverjai próbálnak ismét, visít a gitár, puffog a lábdob, stb. Indy hátramegy velük és nemes egyszerűséggel kiszedi a biztosítékot a villanyórából, mire Spike dühösen feltépi az ajtót. A szomszédok a rendőrséggel fenyegetőznek, Indy viszont az unokáját támogatja természetesen, és úgy érzi, a kedélyek lenyugtatása érdekében jó lesz, ha elmesél egy újabb történetet fiatalkorából.

indiana20_2_00.jpg

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

Jöttem, láttam, buktam 01x13 Exclusive JLGY - Vivi

2021. április 07. 09:05 - Fálki

A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött.
Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39 percnek.
Emlékszik még valaki erre az egészre? Tudjátok, VV10, Vivi, én pedig Fálki vagyok, csapjunk bele a mindennél utolsóbb utolsó részbe, aztán decemberig felejtsük el tényleg ezt az egészet.
kepernyofelvetel_33_egyedi.png

Tovább
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 20/1 - Mystery of the Blues / Chicago, April 1920

2021. április 06. 17:05 - Gabba

Hát ezt is megértük, kedves olvasók, közeledve a sorozat vége felé olyat látunk, amit eddig még nem. Dupla rész, ez még hagyján, viszont kétféle bevezető! és ily módon kétféle befejező!! bookend tartozik hozzá!!! Az eredeti sugárzásban ez volt a 2x11 epizód, amit hosszúsága ellenére egyben adott le az ABC Amerikában, és a nézettség növelése érdekében Lucas mester a bookendben bevetette Harrison Fordot, akit a közönség addigra már megismert Indyként a mozifilmekből. A sorozat nemzetközi, pl. brit sugárzásában viszont két részben adták le ezt az epizódot, és mindkét részhez öreg Indyvel készült a bookend.

Az amerikai verzióban 1950-be ugrunk, a téli hótakaró alatt nyugvó kies Wyomingba, ahol a csendes vidéket autózúgás és lövöldözés hangja veri fel. Középkorú Indy barátunk és Szürke Felhő nevű indián haverja menekül egy kék GMC furgonban, amit egy vörös Mercury Coupe üldöz. Indyékre lőnek piszkosul, közben az Indy mozifilmek zenéje szól, szerencsére a havas utat a furgon jobban bírja és sikerül lerázniuk a Mercuryt, ami fennakad egy hóakadályon. Indy tovább nyomja a gázt, ám kissé elbízza magát, ezért pár perccel később a furgon is lecsúszik az útról és elakad, mehetnek gyalog tovább. Mondanom se kell, hogy a kalap a fejen és a nadrágszíjra fűzött szériafelszerelés ostor megvan Indynél. Sietős léptekkel botorkálnak az egyre erősebb havazásban és mielőtt teljesen belepné őket a hó, menedékre lelnek egy elhagyatott faházban. Tüzet raknak a kandallóban, Szürke Felhő megnyugodva vesz elő a hátizsákjából valami ősi békepipát (kalumetet, ahogy azt Winnetoun felnőtt olvtársak nyilván tudják), törzsének legfontosabb ereklyéjét, ezt sikerült visszaszerezniük az üldözőktől. Indy meg talál a sarokban egy szopránszaxofont, fúj rajta pár taktust és felidézi első évét a Chicagói Egyetemen, amikor tanulás mellett egy kajáldában dolgozott pincérként.

indiana20_1_00_1.jpg

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment
süti beállítások módosítása