Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jöttem, láttam, buktam 01x12 - Robi

2021. március 19. 11:18 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves, beoltott és oltás nélküli, Ancsa kedvelő és kevésbé kedvelő kitartó VV HV rajongónak! Itt az utolsó JLB, ezúttal a legjobb nem győztessel, Lóbelttel, akinek a nagyinterjúja mellé már most kiteszem a 8milliós számlálót és egy egyszerű ding jelzéssel fogom jelezni, amikor elhangzik a szám. Sőt, az is lehet, hogy egyszerűen csak minden mondatom végére odaírom ezt, a hangot képzeljétek oda, ding.
kepernyofelvetel_11_egyedi.pngTermészetesen már a felvezető két mondatban elhangzik egyszer a dolog, ding.
kepernyofelvetel_7_egyedi.png


Mizu Roberto, hogy vagy?
Jól vagyok, köszi, minden rendben. Minden pozitív, mert rengeteg ilyen visszajelzést kapok ismeretlenektől, családtól, barátoktól és ez megerősít.

Sok csaj írogat?
Nem csak csaj.

Nem bántad meg, hogy nyíltan vállaltad ezt a... dolgot? Én ki merem mondani, amit Ancsa nem mert: a biszexualitásodat?
Nem bántam meg, mert ettől vagyok önazonos. És kell is valaki, aki úttörője lesz ennek itthon. Ilyen már volt pár, de abban egyetértünk, hogy végre kellett valaki, aki normális.
Mindenki azt gondolja, hogy aki férfi és nem heteroszexuális, az feminin. De jó látni, hogy Ancsa már most két perc utána mennyire kényelmetlenül érzi magát.. :D
kepernyofelvetel_6_egyedi.png

Milyenek a kommentek?
Jóval több a pozitív, de a régebbieket annyira nem is olvastam el, inkább csak azokat figyeltem, amik azóta jönnek, hogy kijöttem. De mondjuk ilyen 90-10 az arany a pozitív kommentek irányába.

Az nagyon jó, ha megkérdeznéd Renátót, Ő nem tudná ugyanezt elmondani.
Ahahaha, még nem beszéltem Renátóval…

És bárki mással aki kiesett?
Vivivel folyamatosan beszélünk, de Mohval és Mercivel is tartom a kapcsolatot.

Mások? Dani? Bálint? Bálint! Mi van Bálinttal? Édes istenem Ancsa, de béna vagy...
Bálinttal nem beszéltem azóta, de úgy gondolom, hogy ami bent volt, azt bent is tudjuk hagyni, úgyhogy ha úgy alakul, akkor le fogunk tudni ülni egymással és meg fogjuk tudni beszélni.

Gondolkodtál a párbajotokon? Itt kint Bálint abszolút favoritnak tűnt és ding! Gyerünk Anikó, bátran vállald fel, hogy neked is Ő volt a kedvenced és bebizseregsz tőle.
kepernyofelvetel_3_egyedi.png
Igen, így utólag én is tudom, hogy elég komoly felfordulást okoztam azzal a dinggel, de egyáltalán nem bántam meg /az első nem megbánás, amivel egyetértek/ hogy ott és akkor azt tettem.
Már bent is úgy éreztem, hogy engem a ding vitt be a fináléba.

Mennyire volt ez tudatos? Úgy értem, hogy utána ott sírdogáltál, megcsináltad a vlogot, stb, szépen mintha minden előre fel lett volna építve.
Anikó bmeg, dehogy. Egyszerűen csak azt gondoltam, hogyha egyszer mar felvállaltam magam azzal a dinggel, akkor végig is viszem és kiállok magamért.
Ding, ding, ding.

Szeretnéd rendezni Bálinttal a kapcsolatodat? Fontos ez neked bármennyire is? Anikóra fogok rakni egy Bálintszámlálót. Gondolom Ő se bánná, Bálint számolgatna rajta...Haha.
kepernyofelvetel_1_egyedi.png
Mindenféleképpen szeretném. Megértem az Ő nézőpontját és szeretném, ha Ő is megértené az enyémet.

A fináléban mire gondoltál? Mire számítottál?
Arra, hogy harmadik leszek. Nem is izgultam túlzottan, mert én ott már csak pozitívan jöhettem ki belőle, barmi is történt.


Nézzük a történéseket afterfinálé.
Finálé utáni monológ: a sztereotípiákat megváltoztatni, példaképként viselkedni.
Családegyesülés: anyuka, tesó és tesópasija? várja Robit és ölelkezés, nagyon nehéz a játék, ding és mindennek így kellett lennie.
kepernyofelvetel_13_egyedi.png

Hugi csalódott.. Nem ez mégse hugi, mert „anyukádnak” szólítja Robi anyukáját, uh azok ott ketten valószínűleg barátok anya mellett és nem rokonok.
A második hely azért jó, mert lehetőségeket teremt és új kapuk fognak megnyílni, de Robi nem várja hogy nála kopogtassanak, hanem Ő fog kopogtatni és menni fog előre és kikaparja magának a gesztenyét.
A Bálintos párbaj volt a kulcs, ebben mindannyian egyetértenek. És az volt a jobb, mert ott a saját igazáért harcolt, a fináléban pedig csak a győzelemért.
Egy kis lebaszás azért, mert nem tudta Robi az ecetes megoldást azonnal és március 20-án disznótor, amin kötelező a megjelenés a villadisznóvágás után.
Robi erre a disznóvágásra vinné Vivit is, mert olyan terveik vannak, hogy amikor Vivcsó Pestre jön, akkor Robinál bandázhat, úgyhogy két segítő kéz jól fog jönni azon a mészárláson.

Egy karnyújtásnyira voltál a fődíjtól, mi járt olyankor a fejedben? Én sose jutottam el oda..Tudjuk, Ancsa, fos9, tudjuk.
Másodiknak lenni nem jó. De így, hogy a Vivi nyert, aki a barátom, így nem para a dolog. Örülök hogy Ő nyert és ez így kerek. Mikor bementem a villába, akkor sem volt 36 millióm és amikor kijöttem, akkor sem. Viszont kaptam rengeteg élményt, barátságot, szeretetet és fejlődtem is ott bent, szóv…

Miben változtál?
A jellemem és az értékrendem is fejlődött és talán nem magamat és a munkámat helyezem majd a jövőben előtérbe, mert korábban volt olyan, hogy 70 órát is dolgoztam egy héten és...

Jézusom. Nem hiteles Anikóóóóóóó, nem hiteles!!!!
.. mindig azt éreztem, hogy elmegy mellettem a munka miatt a baráti köröm. Ha mást nem is, ennyit biztos hogy nyertem: Felismertem, hogy az emberi kapcsolataimra jobban oda kell figyelni és kiemelten kell kezelnem.

Valahol olvastam, hogy Ti Vivivel megbeszéltétek, hogy segítitek egymást, ha a másik nyer. Parancsolsz? Valahol olvastad!? Ott mondták el a stúdióban, neked.
Amikor még 8an voltunk, a Vivi-Fru párbaj előtt, már akkor megbeszéltük, hogy ha én nyerek, akkor Vivi kap új ciciket, bár nem értem hogy miért, de ha neki ez kell, akkor elfogadom. Ha Ő nyer, akkor pedig beszáll a kocsimba, mert most épp nincs.

Reméljük Vivi nem felejtette ezt el… A rosszindulat. Mert humornak ez szar.
Nem felejtette el, mert a fináléban a bekapcsolás előtt is pont azt mondta Vivcsó, hogy azzal hogy ketten maradtunk, tuti lett a bolticici és a kocsi is.


Hazaút.
Telefonbekapcsolás, 41.5k insta követő, úúúúúúúúúristen és tyűűűű. Bent azt hittük, hogy az instakövetőszám /miért kell nekem ilyen szavakat leírnom???/ az alapja mindennek és az nyerhet, akinek a legtöbb van… De ebből is látszik, hogy mennyire vakon voltunk.
Róbert továbbra is azt érzi, hogy Bálint győztesnek hitte magát, de a másik három ember se engedte volna ki Őt a dinggel, szóval az ott egy túlkapás volt B-től.
Hazai pályán az első igazán nagy anyai ölelés és a könnyek, egyetértenek abban, hogy ez a 99 nap nagyon hosszú volt.
Komplett fogadóbizottság, négy kisgyerek, mama, mindenki ottvan, de én sajnos továbbra sem értem, hogy ki kicsoda. Nem mintha számítana, hogy én mit értek :D
Közös megbeszélés az utolsó pár napról, majd a Vivivel való tényleg mély és valós baráti kapcsolat elemezgetése. Mégiscsak a testvére a szőke csaj? Az a szőke csaj, aki elmondja, hogy legalább kétszer telibeverte volna Renátót. Értem én, hogy ez képletes dolog, tehát a Vvben és a kísérőműsorokban elhangzó telibeverések közül nagyon kevés lenne az, ami a való életben is megvalósul, de tényleg így kommunikálnak felnőtt emberek egymással, hogy ki kit verne telibe? Wtf?
Kunhegyes összefogott Robiért, még a Bodor Móni is kampányolt, akárki legyen is az. Ingyen hajvágás volt annak, aki Robira szavazott. Szóval a falu fodrásza! Utánanéztem, bocsánat, Kunhegyes város.
Normális emberek ezek itt mindannyian egykupacon, jó ezt látni.
kepernyofelvetel_16_egyedi.png
Vissza Pestre a saját kis hajlékba, itt minden furcsa egyelőre, mert hősünk egyedül van, nincs kihez szólni, csend van és nyugalom. Aztán váratlanul megjelennek a barátok és kezdődik a hangos ünneplés.

kepernyofelvetel_17_egyedi.png

kepernyofelvetel_18_egyedi.png

kepernyofelvetel_20_egyedi.png


Az egyik nagyonvárosi lány megkéri Robit, hogy mutassa meg, hogy szalajt a bicikli… Ne már, hogy emberek ezt tényleg nem tudják.
Az egyik haver dobja be, hogy Ők a Gyurival azt beszélték, hogy 10000-ért is kijöttek volna :D :D :D
Jön még egy meglepetésvendég is, így elsőre én nem tudom ki ez. Fél perc múlva kiderül, hogy ez bizony a digitális randipartner, aki szinten jött Robit köszönteni.. Egy kinyúlt pólóban.. gondolom Ő már az ottalvásra is felkészült :D
kepernyofelvetel_22_egyedi.png

Robi szerint ez egy remek lány, akivel már az online randi alatt is egy hullámhosszon voltak és most méginkább. Konklúzió: Ebből egy életre szóló barátság lehet.
Hogymivan? Amikor nekem ilyen érzéseim vannak, akkor én ott fálkizni szeretnék, nem barátkozni. Főleg nem 99 nap után.
Ez a lány, hát, khm, nem szép az én szememnek.
kepernyofelvetel_26_egyedi.png
De a lány nem alszik ott, akinek a neve Viki.
Lehet hogy mégis ottalszik, mert visszamentek a gangról a többiek közé.


Stúdió.
Viki is úgy gondolja ezt szerinted, hogy barátság?
Igen, ezt letisztáztuk utána, hogy ez most ennyi. Ráadásul én most nem is vagyok nyitott és a saját dolgaimra szeretnék koncentrálni. Mit is mondtál korábban erről?

Miiiijééért, mire kell koncentrálnod, Robi? Egy kistétest fogadást azért tennék arra, hogy ez a Viki nem egy csak egy random lány, sőt, azt is megkockáztatom, hogy talán még Ancsa is ismeri.
A saját céljaimra.

Mik a céljaid?
A saját közösségi médiás oldalaimat szeretném pörgetni, nyomni oda a kontentet és üzenetet közvetíteni az embereknek. Szeretnék vlogot a villa utáni visszarázódásról; befejezni a borbélysulit; tanulni mást is; gasztrovilágba belemerülni..

Akkor még egy Konyhafőnök szereplés is becsusszanhat!
Imádnám.


Szóval tovább tart az RTL részéről a saját celebeknek a gyártása. Én sajnálom, hogy ebbe Robi is belement, kár érte, kiváló ügynök volt.
maxresdefault_egyedi.jpg

359 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheLynx70 2021.03.26. 19:02:45

Fálki, én például hiányolom a kvízt! :) Igaz, nulla eredményt értem el benne, de tetszett. :)

TheLynx70 2021.03.26. 19:04:41

Láttam Vivi fotóját, meg nem tudnám mondani melyik oldalon... Tyűűűű! :DDD

Gia 2021.03.26. 19:07:23

@VV11Vikcsii: A világért sem akarlak rábeszélni az Exatlonra..Viszont az első Éden hotelt én is ajánlom.Kristóf,Ádám(Don Corleone) és szövetségesei nagy formák voltak.

Gia 2021.03.26. 19:10:35

@Egyfejű: Láttad,hogy a tavalyi bajnok Tóth Dáviddal újraélesztik a Nagy Ő realityt?Nekem kicsit túl merev a fickó,de azért majd belenézek.

evacat 2021.03.26. 19:17:47

Ha már visszaemlékezés: nekem az első valóságshow élményem a viasaton a Bár volt, még
Novák Péter vezetésével. Onnan/stól/ kezdve mindegyiket ehhez hasonlitottam. Még mindig
dereng Napsugár és Tiger neve. Ott nem egész napos herevere volt a program, hanem reggel
összelapátolták magukat és mentek a Bárba dolgozni. Ha jól emlékszem az Andrássyn volt
a Bár és nap közben be lehetett menni egy kávéra, bármire, mert tényleg müködő hely volt.
Kár, hogy már csak egy-két videó lelhető fel róla.
Ez pl a döntő:
www.youtube.com/watch?v=39gGHTS4bi8
bele is kukkantok. Aztán lehet, hogy egy nagy csalódás lesz, és megkérdezem magamtól,
vajon miért is lelkesedem érte husz éve?

K_Attila 2021.03.26. 19:22:20

@evacat: Azt nem néztem, csak emlékszem egy olyan botrányra benne, hogy azt mondta a lány a cigánynak, hogy fürödj a Gangeszben, erre az lecsulátózta.

evacat 2021.03.26. 19:23:21

@TheLynx70: Mondjuk én sem gondoltam volna, hogy egy hónappal a befejezés után én is naponta bekukkantok, hátha feljött valami jó téma akár vv-s, akár más.
De látom, hogy mások is igy vannak ezzel.
Aztán majd innen vonulunk át testületileg szeptemberben a survivor topikba, vagy ha a NagyŐ
beelőz, akkor oda.

evacat 2021.03.26. 19:36:16

@evacat: S persze nem hagyhatom ki a Bár 2.0-t sem pár évvel később.
Ez bevallottan akkora bukás volt, hogy idő előtt be is fejezték.
Viszont kitermelte a valóságshowk királynőjét Baukó Évát, akitől azóta
sem szabadulunk.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 19:36:34

@Gia: jaja giám nem tudom ki ez a dávid? de noszály sanyinál merevebb nem lesz :))))))
noszály sanyi a salakkirály :)

@TheLynx70: marhatrágyás föld vagy komposzt
nagyon finom föld
meghúzod a sort 2-3 centi mély sorok , finoman végöntözöd iszapolod de finoman (valami nagyon lágy zenére nem gitár szólóra)
jó súrún megveted lehetőleg csávázott maggal., betemeted már nem locsolod kikelésig mert cserepes lesz a föld.Kikel öntözöd ha a földed szegény tápelemben akkor valami zöldség zöldtrágyával az elején.
disznótrágya nem jó mert attól kukacos lesz a répa.
később egyezed . kb ennyi.

Egyfejű 2021.03.26. 19:42:23

@Gia: Ez elkerülte a figyelmemet :) Lássuk, mire elég a sármja.

Egyfejű 2021.03.26. 19:44:29

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szia, Mesterem és petrezselymek mestere! Te aztán komolyan nyomod a témát :)

Egyfejű 2021.03.26. 19:51:06

@evacat: Hű, volt ilyen? Ez nálam teljesen kimaradt.

evacat 2021.03.26. 19:58:57

@Egyfejű: 2001. Éltél már egyáltalán? biztos a csattogós lepkét kergetted. :))

Egyfejű 2021.03.26. 20:14:44

@evacat: Bizony éltem, és bárcsak csattogóslepke-korszakomban lettem volna, de akkor már hetedik éve a nagybetűs életben caplattam :)

TheLynx70 2021.03.26. 20:15:58

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Köszönöm Nyunyó! Marhatrágya már nincs, de galamb guáno van rengeteg, az nem jó? Tényleg csak a zöldje kellene, mert tiszta szégyen, hogy kert mellett a boltban kell venni. :-( A föld most frankó, mert végre ősszel lett felásva, és felénk azért rájött több napon keresztül mínusz 14-15 celsius fok. :)) Porhanyós. :)

TheLynx70 2021.03.26. 20:17:04

Szia Sárkánylyány! :))

evacat 2021.03.26. 20:18:01

@Egyfejű: abban a korban még biztosan más programjaid voltak mint a tévé előtt dekkolni.
Meg ez a műfaj annyira uj volt, meg a viasat se mindenütt volt elérhető. Sajnálom, hogy ma
már nem fellelhetőek az adások.

Egyfejű 2021.03.26. 20:20:06

@evacat: Nem, emlékeim szerint valóban nem volt akkor még mifelénk Viasat.

TheLynx70 2021.03.26. 20:20:46

@evacat: Én ezt nagyon szerettem. :) Lehet, hogy ciki, de ez van. :) Napcsinak most is előttem van az arca, Tigerbe meg majdnem szerelmes lettem. :DDD
A VV-ből meg mindenkit elfelejtettem... :O

evacat 2021.03.26. 20:22:24

@TheLynx70: mert nagyrészt felejthetőek.

TheLynx70 2021.03.26. 20:26:20

@Egyfejű: Valamelyik nap néztem a Vacsoracsata főzőműsort Bodrogi Gyulával. Elénekelte a Süsüt, és az egyfejű erdélyi sárkány jutott eszembe, nem a mese! :))))

TheLynx70 2021.03.26. 20:32:02

És nincs valami trash szenny, amin utálkozni lehetne? :)
Mondjuk Berki Krisztián, NEM az olimpiai bajnok tornász, hanem a másik. :)

Egyfejű 2021.03.26. 20:33:08

@TheLynx70: Awww! :))
@evacat: Én erre a korra a szappanoperák, sorozatok aranykoraként emlékszem, abban az értelemben, hogy az is új volt, és nagyjából mindenki rájuk volt cuppanva. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 20:34:52

@TheLynx70: kellene akkor valami tápoldat és mehet galambokat hagyjuk :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 20:35:37

@Egyfejű: amikor még julcsi a szomszédokban mindenhol kerek volt. :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.03.26. 20:36:23

@VV11Vikcsii: reality... celeb vagyok, páratlan páros... sacra ennyi nézhető van... pedig én csípem a műfajt...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 20:39:43

celeb vagyok ments ki innen azt szerettem , vadon jani meg bali, és a delhusza volt a kedvencem , mint egy tesco gazdaságos John Rambo

evacat 2021.03.26. 20:40:29

@Egyfejű: Olyannyira, hogy emlékszem szegény apám mindig panaszkodott, hogy a
madárhegyi kertben kora délután el kellett dobnia kapát-kaszát, mert anyám rohant
haza, mert kezdődött a Homok titkai.
Nekem akkor még esélyem se volt arra, hogy megnézzem, mert még javában dolgoztam.
Akkor még nem volt sorozatbarát meg youtube ahol be tudjam pótolni.
Viszont a Dallas meg a Dinasztia meg a Szomszédok nekem is kihagyhatatlan volt.
Bár nem tudom, hogy most ezeket időben jól helyeztem-e el a kétezres évek elejére.

Gia 2021.03.26. 20:41:41

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nyunyóka küldök egy szivecskét,mert olyan kis kedves vagy. :-) <3

TheLynx70 2021.03.26. 20:46:05

Én soha nem voltam normális, nekem ez is tetszik. :)) Előre közölném, lesz@rom a pártokat, és a politikát, no meg múltat sem hibáztatom, elmúlt. :)
www.youtube.com/watch?v=IdVOAxhst2s

Egyfejű 2021.03.26. 20:46:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :) Nekem a dél-amerikai, spanyol és hasonló társai maradtak meg, nagy közös tévézések voltak eleinte a szomszédságokban, mivel nem volt mindenkinek még tévéje. Olyankor kár is volt bármilyen ügyes-bajos dolgoddal beállítani valakihez, rád se bagóztak, húztak egy széket neked is, és megvárhattad, míg vége lesz. :)

Gia 2021.03.26. 20:47:39

@evacat: Nem tudtam,hogy Évike Bár-os volt,vagy már elfeledtem. :-o Látni nem láttam az fix.

TheLynx70 2021.03.26. 20:50:15

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az is jó volt. :) De nem abba ordította Győző a "nagyon kígyót" ? :) Nem vagyok biztos benne... :)

Gia 2021.03.26. 20:51:07

@TheLynx70: Ezt nem ismerem,én a Tátikát néztem kis koromban.:-)

evacat 2021.03.26. 20:53:08

@Gia: de bizony az volt ám: www.youtube.com/watch?v=tei-IbrlWQU
Akkor még a corvinusra járt, s ezt minden második mondatába bele is szőtte nehogy
elfeledkezzünk róla.

Gia 2021.03.26. 20:53:18

Nálam a helyesírás ma lemondott..

Egyfejű 2021.03.26. 20:53:46

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Hihihhi, tescogazdaságos John Rambo - ezen most nagyon kacarászok :D

Egyfejű 2021.03.26. 21:00:46

@evacat: Igen, ugyanez volt a helyzet :D Homok titkai, A pampák királya, Bor és hatalom, Rubi vagy mi.... több nem jut eszembe. Engem is csak a meló mentett meg ezektől :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:00:58

@TheLynx70: nem
az előbbi volt egyel asszem.
elment azt 1 vagy 0 csillagot gyűjtött aztán napokig éheztek , mert a nézők mindig őt küldték kaját szerezni.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:03:13

@Gia: köszike nyunyó szereti a szívecskét. :))

Gia 2021.03.26. 21:03:55

@Egyfejű: Volt valami Esmeralda is..

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:04:06

megyek pápá holnap sok dolgom van meg akarok egy meggyes lepényt sütni ahhoz van mindenem
jo8 csumpirudik!

TheLynx70 2021.03.26. 21:04:49

@Egyfejű: Nekem bejön! :))
Azért a legjobban (a Pow Wow mellett) a magyar táncok a legjobbak. :)
Érdemes figyelni a kamerakezelést, amikor a bemondó leány sejhajára közelít az elején. :)))
www.youtube.com/watch?v=WCWgFr3TnPQ

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:05:25

meg a lány aki csúnya volt aztán megjött minden idők legjobb sorozata szerdánként duplarésszel és csak másfél órás reklámboggal..
Szulejmán!

Egyfejű 2021.03.26. 21:05:51

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jó éjt, mesterem! (Azért kicsit kegyetlen volt a végére odaszúrni a meggyes lepényt:))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:07:17

csak 150 évig sanyargattak bennünket csak meg kellett venni....

Egyfejű 2021.03.26. 21:07:48

@Gia: Tényleg!
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ja, az is! Szulejmán már egy következő éra kezdete - visszajöttek a törökök! :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:08:38

@Egyfejű: még soha nem csináltam holnap elmondom milyen lett.

Egyfejű 2021.03.26. 21:13:04

@TheLynx70: :D :D Szemfüles operrtőrje :D
A buranovói nagyikat imádom, legjobb pillanata (vagy fricska) volt az Eurovíziónak, hogy ők képviselték az országot, és kis híján meg is nyerték. Az a legkisebb nénike übercuki :)

TheLynx70 2021.03.26. 21:22:34

Ki volt Angyal Bandi? Wiki-vel nem ér! :) Nekem mondjuk majdnem osztálytársam, de csak a Bandi stimmelt. :D
www.youtube.com/watch?v=6Vk3F871GDg

Egyfejű 2021.03.26. 21:25:31

@TheLynx70: Nekem meg apukám volt, Bandi is, angyal is - és cseppet se volt betyár :D

TheLynx70 2021.03.26. 21:47:50

Na, mivel úgyis hülye vagyok, ezt Fálkinak küldeném (és az összes rokonomnak, akik úgysem értenek meg), pedig remek. :) www.youtube.com/watch?v=mLO0Wt49Xzc

Egyfejű 2021.03.26. 22:02:49

@TheLynx70: Sok-sok Táncoló Felhő! (Ha már sorozat, eszembe jutott a Dr . Quinn című vadnyugati sztori, ami anyukám nagy kedvence volt, én csak azért néztem, mert imádtam belőle Táncoló Felhőt, az indiánt :) )

TheLynx70 2021.03.27. 06:13:24

Sárkánylyány, nekem van kedvenc indiános "mini" sorozatom (is), a filmek mellett. :) Into The West. Igen kedvelem. :)) Mivel majdnem minden érdekel, este náci tömeggyilkosokról néztem dokumentum filmet, és közben Joy Adamsontól olvastam az Elza és kölykeit.... :DDD

VV10 Bálint 2021.03.27. 14:47:19

@TheLynx70: A Subbán 2013 áprilisa óta él egy topic (Szexi estét mindenkinek), amit csak a kommentelők tartanak életben, mert maga a Subba már megszűnt. 27521 komment van pillanatnyilag.

Lilith.Inanna.1 2021.03.27. 14:57:07

@VV10 Bálint: ...es a lany azota sem oregedett semmit. :D

Fu Szekh Li 2021.03.27. 19:38:06

@TheLynx70: Én mondjuk a Mardi Gras indiánokat bírom, akik nem is indiánok :)

TheLynx70 2021.03.27. 19:53:21

@Fu Szekh Li: Ez de jó! :))) Oszt majdnem eltaláltad az egyik jelszavamat a Baba Yagával, annak idején arra gondoltam, ez úgysem jut senkinek eszébe: :DDD

TheLynx70 2021.03.27. 20:00:54

@Fu Szekh Li: Erre rá kellett gugliznom, de így már én is bírom őket! :))

Fu Szekh Li 2021.03.27. 20:02:06

@TheLynx70: Imádnivaló társaság volt Jamievel meg Bornaival. Sajnos élőben nem hallottam őket, de a Secret Combination az egyik kedvenc lemezem volt :)

TheLynx70 2021.03.27. 21:42:04

@Fu Szekh Li: Jamie-t én is bírom, meg Bornait is, de bevallom nőiesen, nem mélyedtem bele a munkásságukba.
Mivel szombat este van, megint csapongok. :) Erre emlékszel? A filmet is szerettem (főleg Firga bácsit), de a zene is bejön. :)
www.youtube.com/watch?v=p081KALvqcM

Fu Szekh Li 2021.03.27. 22:11:23

@TheLynx70: Nekem ez kimaradt, akkor már egyetemista voltam, és nem igazán néztem tv-t a koleszben :)

TheLynx70 2021.03.27. 22:15:28

@Fu Szekh Li: Pedig Firga hatalmas volt! Aszonta a szerelmének, ha beindul: "Letarollak, mint buldózer a tégla budit!" Melyik nő szívét nem lágyítaná meg egy ilyen mondat? :))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.28. 16:51:12

gondolom azért nincs senki , mert mindenki az idén nyitó f1 rajtot várja hátha lesz " törés".
addig Vác - Fehérvár cicaharc kézilabdában.

Gia 2021.03.28. 17:06:34

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Már érdekesen is kezdődik..Remélem jó futam lesz.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.28. 18:31:10

@Gia: te is nézed? kis suméker hogy tudott a legrosszabb autohoz szerzodni?
mr baumgartner zsolt.

2021.03.28. 19:45:06

Már rég írtam ide.

LaciHogyVoltol 2021.03.29. 16:42:43

@Gia: Ha már említésre kerültek a telenovellák, a College Humor YouTube csatornájának van egy nagyon jó sorozata, ahol zanzásítva elmesélik mi minden történt 1-1 telenovellában. TELENOVELLAS ARE HELL a sorozat címe. Érdemes megnézni mert sírva röhögős, persze angol tudás kötelező hozzá.

Például egy történetfoszlányra nem emlékeztem már a Marimar-ból, de az világosan megvolt, hogy olyan tekintélyes mellszőrzetet, amit a férfi főszereplő ott villantot azóta sem láttam (szerencsére) :P Így amikor bevágták, hogy:
"One day Marimar goes on a date with her dad to the opera...and goes who she runs into? Her shag-carper-chested husband" kiköptem az innovalómat :D :D :D

LaciHogyVoltol 2021.03.29. 16:59:46

Ja meg nem tudom, hogy ezt tárgyaltátok-e mert az elmúlt napokban nem jártam erre, de az még megvan nektek, hogy annó Bálint bent többször elmondta, hogy egy fotózás miatt növeszti a haját és a bajszát? Na most a napokban Moh tolta instán, hogy egy fotózás miatt kellett megnövesztenie a haját és a bajszát és minkettőt ki is szőkítették neki hidrogénszőkére egy Lakatos Márkkal közös projekthez...de közben meg Bálint fotózása mintha elmaradt volna, legalábbis nem osztott meg róla semmit. Akkor most dobták Bálát Mohért? :O

Lehet Bála túl sokat hízott a villába, így már nem mehet modellkedni :P

2021.03.29. 19:03:40

@LaciHogyVoltol: Valószínűleg Lakatos Márk meleg szemeinek kellemesebb Moh látványa, ezért Bálint ejtve lett.

Krétagarbó 2021.03.30. 09:08:24

@Fu Szekh Li: tévedés. Vagy te 12 évesen kezdted az egyetemet?:)

Fu Szekh Li 2021.03.30. 14:46:10

@Krétagarbó: Igen, és tíz évesen voltam katona :D

2021.03.30. 17:30:28

Sziasztok! Valaki tudna nekem küldeni sorozatbarát meghívót?

kétszeres vuvuzelaművész 2021.03.30. 23:07:21

Csak az én figyelmemet kerülte el, vagy nem is lesz JLGY?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.04.01. 18:34:45

Jó lett, mint mindig. Bár azt hittem már rég elfelejtette ezt mindenki. Hiszen ezer éve kint volt az összes JLB + Vivi JLGY- je is most + ultra retek oldalon

Egyfejű 2021.04.03. 21:28:08

Boldog nyulat mindenkinek! :)

TheLynx70 2021.04.04. 16:51:54

Most volt időm visszaolvasni mindent, és nagyon röhögtem. :D Mindenkinek boldog húsvétot! :)

TheLynx70 2021.04.04. 17:08:18

Mivel jól esik leírni, nálunk az ökölvívás a sport. :) Mai napig is szájtátva nézem a meccseket. Mérkőzést nem hozok, mindenki megtalálja, ha szeretné. :) Saul "Canelo" Alvarez a pound for pound bokszoló, én pedig már évek óta szurkolója vagyok. :) Csak egy edzést linkelek be, ezt sem a szél hordta össze neki. :)) www.youtube.com/watch?v=YaUj3CrTyHA

TheLynx70 2021.04.04. 19:22:11

@TheLynx70: Ja, nyilván elírtam, tehát Canelo Alvarez pound for pound number one! :DD
Most olvasom, hogy letojom mit olvasok, itt van a jelenlegi állás. www.ringtv.com/ratings/?weightclass=251
Canelo Alvarezt csak Floyd Mayweather verte meg, de ő mindenkit megvert. :) Ja, meg GGG is megverte, csak azt a meccset elcsalták! :)) Viszont továbbra is vallom, hogy súlycsoport függetlenül Alvarez a legjobb bokszoló! :)

bel ami 2021.04.05. 15:36:24

Volt itt minden. Ami kell,
meg olyan is, ami nem.
Bezárhat bazárajtó,
hadd legyek én az utolsó!

Fálki 2021.04.06. 21:01:13

@VV11Vikcsii: Beleírtam az új posztba :)

2021.04.06. 21:17:23

@Fálki: Király, várjuk :)
süti beállítások módosítása