Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jöttem, láttam, buktam 01x12 - Robi

2021. március 19. 11:18 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves, beoltott és oltás nélküli, Ancsa kedvelő és kevésbé kedvelő kitartó VV HV rajongónak! Itt az utolsó JLB, ezúttal a legjobb nem győztessel, Lóbelttel, akinek a nagyinterjúja mellé már most kiteszem a 8milliós számlálót és egy egyszerű ding jelzéssel fogom jelezni, amikor elhangzik a szám. Sőt, az is lehet, hogy egyszerűen csak minden mondatom végére odaírom ezt, a hangot képzeljétek oda, ding.
kepernyofelvetel_11_egyedi.png



Természetesen már a felvezető két mondatban elhangzik egyszer a dolog, ding.
kepernyofelvetel_7_egyedi.png


Mizu Roberto, hogy vagy?
Jól vagyok, köszi, minden rendben. Minden pozitív, mert rengeteg ilyen visszajelzést kapok ismeretlenektől, családtól, barátoktól és ez megerősít.

Sok csaj írogat?
Nem csak csaj.

Nem bántad meg, hogy nyíltan vállaltad ezt a... dolgot? Én ki merem mondani, amit Ancsa nem mert: a biszexualitásodat?
Nem bántam meg, mert ettől vagyok önazonos. És kell is valaki, aki úttörője lesz ennek itthon. Ilyen már volt pár, de abban egyetértünk, hogy végre kellett valaki, aki normális.
Mindenki azt gondolja, hogy aki férfi és nem heteroszexuális, az feminin. De jó látni, hogy Ancsa már most két perc utána mennyire kényelmetlenül érzi magát.. :D
kepernyofelvetel_6_egyedi.png

Milyenek a kommentek?
Jóval több a pozitív, de a régebbieket annyira nem is olvastam el, inkább csak azokat figyeltem, amik azóta jönnek, hogy kijöttem. De mondjuk ilyen 90-10 az arany a pozitív kommentek irányába.

Az nagyon jó, ha megkérdeznéd Renátót, Ő nem tudná ugyanezt elmondani.
Ahahaha, még nem beszéltem Renátóval…

És bárki mással aki kiesett?
Vivivel folyamatosan beszélünk, de Mohval és Mercivel is tartom a kapcsolatot.

Mások? Dani? Bálint? Bálint! Mi van Bálinttal? Édes istenem Ancsa, de béna vagy...
Bálinttal nem beszéltem azóta, de úgy gondolom, hogy ami bent volt, azt bent is tudjuk hagyni, úgyhogy ha úgy alakul, akkor le fogunk tudni ülni egymással és meg fogjuk tudni beszélni.

Gondolkodtál a párbajotokon? Itt kint Bálint abszolút favoritnak tűnt és ding! Gyerünk Anikó, bátran vállald fel, hogy neked is Ő volt a kedvenced és bebizseregsz tőle.
kepernyofelvetel_3_egyedi.png
Igen, így utólag én is tudom, hogy elég komoly felfordulást okoztam azzal a dinggel, de egyáltalán nem bántam meg /az első nem megbánás, amivel egyetértek/ hogy ott és akkor azt tettem.
Már bent is úgy éreztem, hogy engem a ding vitt be a fináléba.

Mennyire volt ez tudatos? Úgy értem, hogy utána ott sírdogáltál, megcsináltad a vlogot, stb, szépen mintha minden előre fel lett volna építve.
Anikó bmeg, dehogy. Egyszerűen csak azt gondoltam, hogyha egyszer mar felvállaltam magam azzal a dinggel, akkor végig is viszem és kiállok magamért.
Ding, ding, ding.

Szeretnéd rendezni Bálinttal a kapcsolatodat? Fontos ez neked bármennyire is? Anikóra fogok rakni egy Bálintszámlálót. Gondolom Ő se bánná, Bálint számolgatna rajta...Haha.
kepernyofelvetel_1_egyedi.png
Mindenféleképpen szeretném. Megértem az Ő nézőpontját és szeretném, ha Ő is megértené az enyémet.

A fináléban mire gondoltál? Mire számítottál?
Arra, hogy harmadik leszek. Nem is izgultam túlzottan, mert én ott már csak pozitívan jöhettem ki belőle, barmi is történt.


Nézzük a történéseket afterfinálé.
Finálé utáni monológ: a sztereotípiákat megváltoztatni, példaképként viselkedni.
Családegyesülés: anyuka, tesó és tesópasija? várja Robit és ölelkezés, nagyon nehéz a játék, ding és mindennek így kellett lennie.
kepernyofelvetel_13_egyedi.png

Hugi csalódott.. Nem ez mégse hugi, mert „anyukádnak” szólítja Robi anyukáját, uh azok ott ketten valószínűleg barátok anya mellett és nem rokonok.
A második hely azért jó, mert lehetőségeket teremt és új kapuk fognak megnyílni, de Robi nem várja hogy nála kopogtassanak, hanem Ő fog kopogtatni és menni fog előre és kikaparja magának a gesztenyét.
A Bálintos párbaj volt a kulcs, ebben mindannyian egyetértenek. És az volt a jobb, mert ott a saját igazáért harcolt, a fináléban pedig csak a győzelemért.
Egy kis lebaszás azért, mert nem tudta Robi az ecetes megoldást azonnal és március 20-án disznótor, amin kötelező a megjelenés a villadisznóvágás után.
Robi erre a disznóvágásra vinné Vivit is, mert olyan terveik vannak, hogy amikor Vivcsó Pestre jön, akkor Robinál bandázhat, úgyhogy két segítő kéz jól fog jönni azon a mészárláson.

Egy karnyújtásnyira voltál a fődíjtól, mi járt olyankor a fejedben? Én sose jutottam el oda..Tudjuk, Ancsa, fos9, tudjuk.
Másodiknak lenni nem jó. De így, hogy a Vivi nyert, aki a barátom, így nem para a dolog. Örülök hogy Ő nyert és ez így kerek. Mikor bementem a villába, akkor sem volt 36 millióm és amikor kijöttem, akkor sem. Viszont kaptam rengeteg élményt, barátságot, szeretetet és fejlődtem is ott bent, szóv…

Miben változtál?
A jellemem és az értékrendem is fejlődött és talán nem magamat és a munkámat helyezem majd a jövőben előtérbe, mert korábban volt olyan, hogy 70 órát is dolgoztam egy héten és...

Jézusom. Nem hiteles Anikóóóóóóó, nem hiteles!!!!
.. mindig azt éreztem, hogy elmegy mellettem a munka miatt a baráti köröm. Ha mást nem is, ennyit biztos hogy nyertem: Felismertem, hogy az emberi kapcsolataimra jobban oda kell figyelni és kiemelten kell kezelnem.

Valahol olvastam, hogy Ti Vivivel megbeszéltétek, hogy segítitek egymást, ha a másik nyer. Parancsolsz? Valahol olvastad!? Ott mondták el a stúdióban, neked.
Amikor még 8an voltunk, a Vivi-Fru párbaj előtt, már akkor megbeszéltük, hogy ha én nyerek, akkor Vivi kap új ciciket, bár nem értem hogy miért, de ha neki ez kell, akkor elfogadom. Ha Ő nyer, akkor pedig beszáll a kocsimba, mert most épp nincs.

Reméljük Vivi nem felejtette ezt el… A rosszindulat. Mert humornak ez szar.
Nem felejtette el, mert a fináléban a bekapcsolás előtt is pont azt mondta Vivcsó, hogy azzal hogy ketten maradtunk, tuti lett a bolticici és a kocsi is.


Hazaút.
Telefonbekapcsolás, 41.5k insta követő, úúúúúúúúúristen és tyűűűű. Bent azt hittük, hogy az instakövetőszám /miért kell nekem ilyen szavakat leírnom???/ az alapja mindennek és az nyerhet, akinek a legtöbb van… De ebből is látszik, hogy mennyire vakon voltunk.
Róbert továbbra is azt érzi, hogy Bálint győztesnek hitte magát, de a másik három ember se engedte volna ki Őt a dinggel, szóval az ott egy túlkapás volt B-től.
Hazai pályán az első igazán nagy anyai ölelés és a könnyek, egyetértenek abban, hogy ez a 99 nap nagyon hosszú volt.
Komplett fogadóbizottság, négy kisgyerek, mama, mindenki ottvan, de én sajnos továbbra sem értem, hogy ki kicsoda. Nem mintha számítana, hogy én mit értek :D
Közös megbeszélés az utolsó pár napról, majd a Vivivel való tényleg mély és valós baráti kapcsolat elemezgetése. Mégiscsak a testvére a szőke csaj? Az a szőke csaj, aki elmondja, hogy legalább kétszer telibeverte volna Renátót. Értem én, hogy ez képletes dolog, tehát a Vvben és a kísérőműsorokban elhangzó telibeverések közül nagyon kevés lenne az, ami a való életben is megvalósul, de tényleg így kommunikálnak felnőtt emberek egymással, hogy ki kit verne telibe? Wtf?
Kunhegyes összefogott Robiért, még a Bodor Móni is kampányolt, akárki legyen is az. Ingyen hajvágás volt annak, aki Robira szavazott. Szóval a falu fodrásza! Utánanéztem, bocsánat, Kunhegyes város.
Normális emberek ezek itt mindannyian egykupacon, jó ezt látni.
kepernyofelvetel_16_egyedi.png
Vissza Pestre a saját kis hajlékba, itt minden furcsa egyelőre, mert hősünk egyedül van, nincs kihez szólni, csend van és nyugalom. Aztán váratlanul megjelennek a barátok és kezdődik a hangos ünneplés.

kepernyofelvetel_17_egyedi.png

kepernyofelvetel_18_egyedi.png

kepernyofelvetel_20_egyedi.png


Az egyik nagyonvárosi lány megkéri Robit, hogy mutassa meg, hogy szalajt a bicikli… Ne már, hogy emberek ezt tényleg nem tudják.
Az egyik haver dobja be, hogy Ők a Gyurival azt beszélték, hogy 10000-ért is kijöttek volna :D :D :D
Jön még egy meglepetésvendég is, így elsőre én nem tudom ki ez. Fél perc múlva kiderül, hogy ez bizony a digitális randipartner, aki szinten jött Robit köszönteni.. Egy kinyúlt pólóban.. gondolom Ő már az ottalvásra is felkészült :D
kepernyofelvetel_22_egyedi.png

Robi szerint ez egy remek lány, akivel már az online randi alatt is egy hullámhosszon voltak és most méginkább. Konklúzió: Ebből egy életre szóló barátság lehet.
Hogymivan? Amikor nekem ilyen érzéseim vannak, akkor én ott fálkizni szeretnék, nem barátkozni. Főleg nem 99 nap után.
Ez a lány, hát, khm, nem szép az én szememnek.
kepernyofelvetel_26_egyedi.png
De a lány nem alszik ott, akinek a neve Viki.
Lehet hogy mégis ottalszik, mert visszamentek a gangról a többiek közé.


Stúdió.
Viki is úgy gondolja ezt szerinted, hogy barátság?
Igen, ezt letisztáztuk utána, hogy ez most ennyi. Ráadásul én most nem is vagyok nyitott és a saját dolgaimra szeretnék koncentrálni. Mit is mondtál korábban erről?

Miiiijééért, mire kell koncentrálnod, Robi? Egy kistétest fogadást azért tennék arra, hogy ez a Viki nem egy csak egy random lány, sőt, azt is megkockáztatom, hogy talán még Ancsa is ismeri.
A saját céljaimra.

Mik a céljaid?
A saját közösségi médiás oldalaimat szeretném pörgetni, nyomni oda a kontentet és üzenetet közvetíteni az embereknek. Szeretnék vlogot a villa utáni visszarázódásról; befejezni a borbélysulit; tanulni mást is; gasztrovilágba belemerülni..

Akkor még egy Konyhafőnök szereplés is becsusszanhat!
Imádnám.


Szóval tovább tart az RTL részéről a saját celebeknek a gyártása. Én sajnálom, hogy ebbe Robi is belement, kár érte, kiváló ügynök volt.
maxresdefault_egyedi.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K_Attila 2021.03.19. 11:31:40

Bálintnak volt jó randipartnere, mármint nem a fura néni, hanem a sajnálatosan széttetovált, értelmes hangú lány.

MozambikiZombi 2021.03.19. 12:31:23

Jokat rohogtem, koszi! :D

"Bent azt hittük, hogy az instakövetőszám /miért kell nekem ilyen szavakat leírnom???/ "
- Aterzem. :D

A szoke lanyon kileten en is agyaltam, eloszor azt hittem, hogy Robi sogornoje, mert a nema srac mellette nekem Robi a 70-es evekbol. :D

"És kell is valaki, aki úttörője lesz ennek itthon." - Valamiert sokan ezt gondoljak magukrol Magyarorszagon. Lehet, hogy tenyleg fontos ezeket kihangsulyozni, viszont en egyuttal arcoskodasnak is erzem. :D

Parszor kiveseztuk mar Anikot, de azt hiszem nekem ebben es a Vivis epizodban volt a leghiteltelenebb talan. Pontosan az ilyenek miatt:

"Valahol olvastam, hogy Ti Vivivel megbeszéltétek, hogy segítitek egymást, ha a másik nyer. Parancsolsz? Valahol olvastad!? Ott mondták el a stúdióban, neked."

Krétagarbó 2021.03.19. 12:39:12

Köszi Fálki! Anikó hozta a szokásos semmit.

Szerintem a szőke csaj Robi sógornője és a srác Robi fiútestvére.
Meggyőződésem, hogy Robi már inkább csak egy kapura focizik, de ez az ő dolga, szerintem ott bármilyen (Vikinél szebb) csajnak is max. egy barátságra lehet esélye.

Robi most nekem sokkal tudatosabbnak tűnt, bár azt elhiszem, hogy a "dinget" még nem tudatosan dobta be (szerintem nem gondolta, hogy az ennyire kiveri a biztosítékot bárkinél is), de aztán mikor látta, hogy Bálint hogyan reagál rá és hogyan vágja maga alatt a "fejszét", onnantól már Robi ezt az aduászt használta. Nem is baj, ez a játék. Ebből szerettem volna kicsit többet, nem csak a végén.

Én a JLB-n kívül nem nézek a villalakók utóéletéről szinte semmit (Live, insta stb..), így csak a leírásokból tudom, hogy ki mit csinál, hogyan alakul az élete. Tudatosan nem akarom befolyásolni a magamban kialakított képet, én a villalakó Robira voltam kíváncsi, azt bírtam, jó arcnak, jószívű, normális értékrendű srácnak ismertem meg.

kozi001 2021.03.19. 12:56:50

Robinak a 8 misi olyan, mint Obi-Wan Kenobinak a "High ground"! :P

prnt.sc/10pwni6

2021.03.19. 13:42:41

Csak nekem volt egyértelmű hogy a vöri srác Robi tesója. Hát tök hasonlít rá!

Fálki 2021.03.19. 13:43:25

@silvermansarah: De Te vagy itt a legokosabb, nyilvan neked leesett egybol

hereverő heverő 2021.03.19. 13:50:33

Köszi az utolsót is Fálki.

Anikót ki öltöztette kohásznak?
bit.ly/3tGeLKL

2021.03.19. 13:51:10

Köszi Fálki! Anikót csak mellvonal felett mutatták? Olyan darazsas a színösszeállítás, hátha lejjebb keresztcsíkos volt....
Nagyon kíváncsi vagyok a JLNY-re, remélem érdemi beszélgetés zajlott, és alaposan kivesézték az implant mellett és ellen szóló érveket, amikoris Anikó sajátélményei végre relevánsak lehettek. (Túlzok persze, az pl. tetszett, amikor Bálintot azzal sokkolta, hogy bizony Ő is koccolt volna a 8 misivel.)

2021.03.19. 13:54:30

@hereverő heverő: Szia Heverő, ha újabb, jó zenéket keresek retrorock vonalon, keress rá a leggitar.blog.hu-ra. 2017. óta nem frissül, de kiapadhatatlan kincsesbánya, remekül megírt cikkekkel.

hereverő heverő 2021.03.19. 13:59:10

@metatroll: Szia,

Rá fogok nézni, bár már túl vagyok az 1 TB határon mp3 vonalon, nem nagyon van hova tenni :( De mindig tanul az ember újakat, szóval inkább rendelek nagyobb diszket :/

2021.03.19. 14:13:14

Köszi, most is jól szórakoztam :D Bár most nemcsak a 8 milliós, hanem az Ancsának beszólogatós számláló is rendesen kiakadt, ezért a szokásos 10/10 helyett csak 9/10 :P „Parancsolsz? Valahol olvastad!? Ott mondták el a stúdióban, neked.” Ez nem igaz, a finálé utáni belevalóban árulták el először.

2021.03.19. 14:13:56

@MozambikiZombi: Miért írtad, hogy hat?? Hiszen harmadik lettél vagy ezt most nem értem

2021.03.19. 14:20:49

@Krétagarbó: Szerintem mindig is csak egy kapura játszott, csak nem merte bevallani magának. Szégyelli, ezért inkább biszexuálisnak vallja magát (az kevésbé gáz- gondolja ő). A bemutatkozó kisfilmjében nem is árulta el, hogy biszex (meleg) és még az anyjának se mondta el. Ha Dani nem kérdezi meg az elején lehet nem is beszélt volna erről a játék során.

Krétagarbó 2021.03.19. 14:26:05

@VV11Vikcsii: mondjuk megértem, nem elég, hogy az embernek először saját magának is el kell fogadja, hogy más, még utána jön a szűkebb - tágabb környezet. Biztosan nagy lelki hullámvasút, és hát, hosszú évek..

Krétagarbó 2021.03.19. 14:29:53

@silvermansarah: szerintem is hasonlít. És 4 kisgyereke van. Emiatt tűnt a képen (amit Robinak mutattak a játék vége felé a műsorban) úgy, mintha valami mormon családból származna Robi. Sokan voltak a képen: sok gyerek, több nő és egyetlen férfi.

alma_szósz 2021.03.19. 15:04:14

nagyon köszi a posztot, szerintem ez volt eddig a legunalmasabb JLB rész, nem is néztem végig

Számomra eljött az a pillanat amikor elengedem Robit. Nagyon nem tetszik ez a wannabe influenszerkedése sem az ahogy a többi trash celeben próbál felkapaszkodni. Pár napja amikor 48 órás Mercédesszel és Amandával pózolt valahol csak néztem nagyokat. Az is eléggé kibaszta nálam a biztosítékot amikor leutazott meglátogatni Vivit és felrakta az egészet tiktokra és nagyon látszik hogy mennyire jólesnek neki azok a kommentek amik azt írják hogy neki kellett volna nyerni stb.

Az utolsó csepp az volt ahol az egyik táncos kollégájával reklámozott valami túlárazott MLM terméket, na számomra az a trash celebkedés legalja.

Sargabogre 2021.03.19. 15:28:27

Ancsát most pornós könyvtárosnak öltöztették: mintha nem tudta volna eldönteni a sztájliszt, mit akar garbó + bőrszerkó.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.19. 17:26:37

@alma_szósz: hát figyelj ő volt a legjobb 36 misi elszállt , megragad mindent ,hogy egy kis pénzt összekukázzon , a miként már nem fontos.

2021.03.19. 18:02:31

@Fálki: dehogy én vagyok.

2021.03.19. 18:03:27

@alma_szósz: én Pinit is. Greggel pacsizás nálam nagyon nem.

2021.03.19. 18:04:54

@Krétagarbó: ugyehogyugye? Tiszta Robi, csak idősebb. :)

K_Attila 2021.03.19. 18:48:39

@alma_szósz: Az milyen durva lenne, ha a 48 órás Mercédesz is sztárrá válna valami elképesztő felkapaszkodási műveletekkel :D

MozambikiZombi 2021.03.19. 18:51:02

@K_Attila: Az a csaj mar most tobbet kihozott a 3 napjabol, mint Gina a 2 honapjabol.... :D

K_Attila 2021.03.19. 18:54:19

@MozambikiZombi: Nem csodálkoznék rajta, ha pár hét után egy alternatív Gina lett volna belőle, mert a 2 napja alatt is előjött belőle egy kurvaanyád.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.19. 19:41:18

@MozambikiZombi: Amanda és Háromnapos Mercédesz jó barátok lettek...ment kint a mulatás

evacat 2021.03.19. 20:21:12

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Hogy meg lehessen különböztetni Mercikétől. Három napig volt benn.

ibsen 2021.03.19. 20:26:51

Sziasztok!

Szerintem nincs Robival semmi gond, mondom ezt a fanyalgóknak. Eddig is dolgozott ezután is fog, nyílván kihasznélja a lehetőségeket amik jönnek. A covid miatt most úgyis sok minden borult. Bálint futárkodik a KIOSK-nak akinek a tulaja egy meleg pasi és kapcsolatban él egy orvos sráccal. Szóval a nagy "ingyen" élet mint korábban nem nagyon lesz senkinél. Ancsának Bálint volt a favoritja ezt lehetett érezni meg látni rajta, meg ugye a közös alomból vannak. Bálint annyira rágörcsölt arra, hogy nyerni fog és már övé a pénz hogy elbaszta. De az utóbbi időben nem is volt már annyira szimpi bent. Robi végig normális maradt. Érdekes volt mikor Daninak őt ajánlgatta Bálint vigye ki mert nincs vele baja meg normális csak olyan szürke. Hát nem mindenki arénázik végig egy műsort. Robi szerintem felesleges dolgokba nem ment bele, közösségi ember maradt mégis a balhékba nem állt be max ha őt vették elő. Volt hogy úgy éreztem ez egy szerep nála és majd lehullik a jófiú image de nem. A 8 millás dolog szerintem ok volt, mindenki a pénzért jött és nem osztozkodni rajta. Azért Robinak is kedveztek sokszor, ő volt aki a végén rakta a jeleket meg sok mindenben erősítették a feladatok győzelmei. Kicsit a poénosabb oldalát is mutathatták volna többet.

Fálki 2021.03.19. 20:28:59

@ibsen: Bent szerintem sem volt semmi baj vele. Meg gondolom a tobbseg is egyetert ezzel.

Azzal van a baj, amit itt kint az instán meg a tiktokon lemuvel.

2021.03.19. 20:31:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én is kíváncsi lettem, rákerestem. Ránézésre tartósabbnak tűnt - volt benne anyag. Főleg mellben.

ibsen 2021.03.19. 20:35:26

@Fálki: Az instáján nem láttam gáz dolgokat a tiktokon nem vagyok fenn

ibsen 2021.03.19. 20:42:23

Én ezeket láttam, Moh, 48 órás Mercédesz és Robi:
www.youtube.com/watch?v=USWYuixtxws

Dennissel: www.youtube.com/watch?v=Bw_awF7ZbF4

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.19. 20:44:30

@ibsen: hát én nem láttam semmit , azt hittem Robi nyer , de nem.
Tőlem mutatkozhat bárkivel .Kíváncsi leszek meddig lesznek képernyőn .

Nekem is youtubernek kellene lennem, minden meg van hozzá vagyis csak a tehetség és a gyilkos humor.Meg mások azt mondták szép vagyok , jó ez mondjuk lánynál csúnyát jelent.
Mondjuk nem vagyok tesó és fekete sem ez mondjuk hátrány, nincs meg a múlt , hogy kiemelkedek a mocsárból , mint a brazil favellákból Ronaldinnyó.

ibsen 2021.03.19. 20:50:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):

Szoros volt a vége de egy hajszállal nyert Vivi.
Mindenkinek el kell menni elöbb utóbb melózni, az értelmesebbje vagy akiben a retek lát fantáziát 1-2 dologban még foglalkoztatja majd szerintem.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.19. 20:56:58

fálki minden 10. dingnél becsaphattál volna egy csupa izom csonka picit

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.19. 20:58:03

@ibsen: robi jobban megérdemelte volna.Nekem szimpatikusabb volt.Habár csak HV olvasó voltam.

ibsen 2021.03.19. 21:02:16

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Igen szerintem is. De ez van, szerintem nem elveszett gyerek megtalálja a helyét majd. Annak örülök, hogy Bálint nem lett Top 3-as azok után ahogy viselkedett.

sztropNat 2021.03.19. 21:15:40

@silvermansarah: Őszintén engem az zavart meg, hogy az a srác mennyire beleolvadt a háttérbe, a csaj (a sógornő) meg pörgött ezerrel, még anyukát is némileg háttérbe szorítva. Én is így lefagytam, hogy most ez a húga, aki megtalálta Robi fura hasonmását, mint élete szerelmét? És a túllelkes hozzátartozó nő az aktivitásával mindvégig ebben a bizonytalanságban tartott.
Legalábbis tőlem távol állna, hogy a párom tesójával kapcsolatban főzászlóvivőként ott szerepeljek.

ibsen 2021.03.19. 21:36:43

@Fu Szekh Li: Köszi, belenéztem. Jó hogy összejöttek.

Fu Szekh Li 2021.03.19. 21:59:04

@Peni a Valdes: Együtt bulizik az ötös: Vivi, Merci, Bálint, Moh Robinál.

LaciHogyVoltol 2021.03.19. 21:59:49

Valaki világosítson már fel, hogy ha elvileg csak élsportolói igazolással lehet konditeremben járni, akkor BÁLINT miért posztolhat büntetlenül naponta "work in progress" selfieket edzőteremből. Félreértés ne essék, se nem vagyok korlátozás párti, se nem vagyok Anti-Bálint fan, csak érdekes, hogy 85 ezres követőbázissal rendelkező egyértelműen (jelenleg) nem élsportoló influenszereket miért nem éri utol sosem a jogi rendszer? És nem ő az egyetlen...

Amúgy engem ez tényleg csak azért zavar, mert én kispancserként várom az enyhítéseket, hogy újra elmehessek edzeni 'tisztán", mert rám is simán felszaladt 10 kiló karantén plusz, erre azt látom a tömegmédiában, hogy a többség önfeledtelen éli szabadon az életét, kondateremből, házibulikból posztolgat mindenféle következmény nélkül...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.19. 22:06:11

@LaciHogyVoltol: na igen, persze ha te bárhol odaírod hogy ez így felelotlenseg, akkor te vagy a hulye

2021.03.19. 22:19:11

@MozambikiZombi: Gondolom nem esett le a "hatalmas" poén, de talán nem is baj :D
@Fu Szekh Li: Na ez király. Majd később lehet, hogy beletekerek.

2021.03.19. 22:21:43

@ibsen: Robi nekem a vv alatt sem volt kedvencem. Az, hogy viszonylag normális nem kéne nagy előnynek lennie egy valóság showban szerintem. Minden évadban van konfliktuskerülő tuja, most kettő is volt. Értem, hogy miért szimpatikus a nézőknek és hogy miért választják ezt a taktikát egyes játékosok, de valljuk be, hogy ha csak ilyen normális emberek alkotnák a villalakók táborát, akkor az rohadt unalmas lenne. Robi tudatosan megúszós taktikát választott, mindig gondolt arra hogy azt mondja ki, amit a nézők helyesnek gondolnak és hogy kerülje a konfliktushelyzeteket, ezzel szemben Bálint végig megvívta a háborúit és mindig volt körülötte történés. Az utóbbi kettő szempont Robinál egyáltalán nem játszott, s a szavazók ma már csak a normalitást tartják értéknek. Az egyik első kommentemet kikerestem: „A Bálint-Robi párbaj olyan volt, mintha Jerzy legyőzte volna Alekoszt, mintha Attila kikapott volna Csaba ellen vagy mintha Aurelio vesztett volna Zsófikával szemben! A mai nézők hiperérzékenyek lettek a játékosok hibáira, így pl. a három említett korábbi győztes ma már nem lenne képes egy vv-t megnyerni, mert azért ők műveltek olyan dolgokat, amelyek elítélendőek. Szóval nem örülök, hogy a többség itt Robira szavazott.” És valóban. Ma már nem lenne képes győzni egy első napon helikopterező Aurelio – hamar kiesne. A gyakran szemét Attila biztosan nem vinné el a fődíjat. És még sorolhatnám. Észrevettem, amikor még csak kommentolvasó voltam, hogy hv-n végig Pini és Lobi volt az abszolút favorit, illetve az előző évad során Roli. Itt egyértelműen azt kedvelik jobban, aki közelebb áll egy átlag nézőhöz és így ritkán válhat kedvenccé a karizmatikus Bálint vagy a félistennő Zsuzsu. Vivit egyébként még Robinál is jóval kevésbé szeretem. Majd lehet, hogy írok róla is máskor

LaciHogyVoltol 2021.03.19. 22:23:44

@silvermansarah: :D

Na igen, ide akartam kilyukadni. Ha kivesszük az átfedéseket a követőik közül akkor is van kb. 100.000 egyén, aki követi ennek az ötösnek minden mozzanatát. Akkor hol hibázik a korlátozások betartása: ott, hogy a 100.000 között nincs senki aki felnyomja őket (elég nehéz elhinni, főleg úgy hogy Amanda mind az ötöt követi :D :D :D) vagy hogy a hatalmi oldalról amúgy pont szarnak rá...

És megint félreértések elkerülése végett nem lennék semmivel boldogabb, ha őket megbasznák pár tízezerre, csak legyen következetesség, ha én továbbra sem ülhetek be egy kávézóba meginni egy kávét, akkor hobbisportoló ne posztoljon már 85 ezres követőtáborának gym selfiet következmények nélkül...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.19. 22:28:02

@LaciHogyVoltol: nem pár 10.0000-re, hanem kicsit tobbre, lehetne gyujteni a pénzt

LaciHogyVoltol 2021.03.19. 22:40:47

@VV11Vikcsii: Azt én is támogatom, hogy a PC-ségnek is meg kell húzni a határát, én általában itt a ANTM (America's Next Top Model)-el szoktam példálózni, amit a PC-ség nyírt ki és utólag még boszorkányüldözést is folytatnak ellene, mert milyen ördögtől való cselekedet olyat mondani egy ÖNJELÖLT MODELLnek, hogy igenis tartsa magát versenysúlyban. Vagy milyen gonosz cselekedet egy alabamai fekete gettóban növekedett lányt, akinek eddig nem volt hozzáférése normális fogorvosi ellátásra elküldeni ingyen és bérmentve rendbehozni a fogait, mert neki tetszettek csálén és műsor ezáltal ráerőltette, hogy elveszítse az identitásának egy darabját, a csálé fogsorát (Istenem most gyere le a mennyből, mert itt van már a világ vége...)

DE azokkal a példákkal amiket te felhoztál Attilát kivéve (akinek az évadát nem láttam és ezért nem tudok róla nyilatkozni) nem tudok egyetérteni. Mert a kérdést úgy is fel lehet tenni, hogy megérdemelt volt-e a győzelmük, helyénvaló volt-e akkor, hogy nem azt néztük, hogy a cselekedeteik vállalhatóak-e, hanem azt, hogy mennyire mélyre voltak hajlandóak süllyedni a beígért jutalomért (=főnyeremény cserébe).
És tudom, hogy ezeket előre nem lehet látni, de ergó a 4. évad fődíját senki nem vitte haza, mert Alekosz amikor átment a TV2-höz szerződést szegett és elbukta a lakást meg az autót, Auréló meg kb. az egészet drogra és prostikra költötte, utána pedig még emberrablási botrányba is keveredett, a fantasztikus alvilági kapcsolatinak háza, míg az általad kiemelt "unalmas" Jerzy és Zsófika számára soha nem volt büdös a munka és mindketten tisztességes polgári foglalkozást választottak, Jerzy ugye külföldön telepedett le és alapított családot, Zsófikát pedig 4-5 éve amikor még jártam többször láttam a Sofitel casinojában dolgozott. Na náluk mindkettőjüknél sokkal jobb helyen végezte volna az a fődíj, mint Alekosznál és Aurelionál, és én azt nem tartom feltétlenül bajnak, hogy ilyen alakok ma már nem tudnának nyerni...ennek köszönhetjük, hogy se Renátó se Proli Úr nem tudott diadalmaskodni még csak 1 párbajon sem az idén, pedig ők is mindketten gyártották a beszámolnivalót a bulvármédiának...

Fálki 2021.03.19. 23:04:04

@LaciHogyVoltol: Te is mehetsz ugyanigy "magyarosan" edzeni barhova, csak be kell lépned egy sportegyesuletbe.

A kijaras sem teljesen szabad igy, hanem az edzesed helyszinetol a lakcimedig szól.

Engem vettek már elő ilyenért a sunok és bizony számitott az, hogy épp nem a legrovidebb utvonalon mentem haza.

2021.03.20. 00:21:58

@LaciHogyVoltol: A fenti résszel EKG. Az alsó bekezdéssel viszont kevésbé, máshogy ítélem meg a látottakat. Ha valaki tisztességes társadalmi életet folytat még nem egyenlő azzal, hogy unalmas is – de a fenti példákban említett személyek kevésbé voltak érdekesebbek, mint a nyertesek. Rencsiéket azért nem keverném ide, mert ők nem voltak érdekesek. Ha kimegyünk az utcára, bizonyos részeken rengeteg Dani féle illetővel találkozhatunk. Alekoszék nem feltétlenül voltak mindennapi figurák és a hibáik ellenére volt bennük valami szerethető. Továbbra is értem, hogy miért kedvelik sokan Robit/Jerzyt stb., csak én más szempontokat is figyelembe veszek.

LaciHogyVoltol 2021.03.20. 00:25:33

Ja meg annyi, hogy nem tudom melyik Robi interview-ban, talán a Dennis-esben volt, hogy rákérdeztek, hogy hogyan indult nála ez a "melegség" téma, és azt mondta, hogy egy pultos kollégája, aki szerepelt egy olyan reality show-ban, ahol "fontos volt, hogy hogyan néznek ki" kapta le egyszer műszak után a kocsiban. A kérdező visszakérdezett, hogy "ez az a műsor amiben meztelenül voltak", amire Robi azt mondta, hogy nem, nem az, de többet nem mondd el, mert azzal nagyon belőne. Ezek alapján maradt:

-Éden Hotel 1-3
-Exek az Édenben
-Love Island

Ezekből én a TV2-s Éden Hotel és az Ezek az Édenben kivételével mindet láttam, de fingom sincsen ki lehet a delikvens. Valakinek valami tipp? :P

TheLynx70 2021.03.20. 02:21:01

Sziasztok! Köszi a posztot Fálki! Ha tehetném sem nézném vissza Lobit. :) Nekem ő a legsemmitmondóbb egyéniség, de szerintem ezt leírtam néhányszor. :) Most virrasztok, mert az újonnan feltelepített vírusírtóm (ránézek) 11óra és 25 perce nézi át a rendszeremet. Ez idő alatt kettő megoldatlan elemet talált, az egyik az operációs rendszer lehet, a másik meg a tűzróka. :)))

Cérnahuszár 2021.03.20. 05:35:03

@LaciHogyVoltol: Miért olyan fontos beazonosítani hogy kivel smárolt? Vakarom a fejem.

kozi001 2021.03.20. 07:35:54

@TheLynx70: Nekem Robi szimpatikus volt egy darabig.
Jó volt látni, hogy amíg a többiek reggel már a 10. cigit tolták el addig ő már lefutott 3 km-t.
Jó volt látni h süt, főz, takarít.
Jó volt látni, hogy egészségesen él. Nem tolja a csokit izomból. Ipari mennyiségű csirkemell+párolt zöldség/rizs kombó. Szimpatikus volt az életfelfogása is.
Úgy láttam, h milyen jóban vannak Bálinttal és közösen szívatják Vivit.
Mindenki azt várta h a fináléban dől el h Bálint vagy Robi. Ha a fináléban verte volna meg Bálintot, egy szót nem szóltam volna rá.

De iszonyatosan túltolta a 8 misis történetet.
Utolsó 2 héten csak meg lóbálta a meleg kártyát.
Eleve egy RTL-es belenyúlásnak gondolom ezt az ucsó hetet, hogy a mérhetetlenül kiszámítható szezonba bele akartak csempészni vmi izgalmat.
Azóta meg úgy gondolom h a edzés+egészséges kaja inkább csak a munkaköre miatt van. A sztriptízesnek kik kell nézni valahogy a leánybúcsúkon.
Utána kiderült h annyira nincs is jóban Bálinttal. Nem beszélte meg vele dolgokat. Kint lehet, de az irreleváns már.

Valljuk be ucsó hét nélkül Robi valszeg bukott volna Bálinttal szemben.
Így lapot kért 19-re ezzel a 8 misis cuccal és így is bukott, mert a Bálint szavazók akkor már megverették Vivivel.
De épphogy mondjuk.
Viszont így már nem olyan szimpatikus. Egy loophole-t akart kihasználni.
Dehát majd megoldja az életét remélhetőleg.

Azon is töprengtem h anno 10 éve egy sztriptízesre, Jerzyre biztos nem szavaztam volna.

TheLynx70 2021.03.20. 09:32:49

@kozi001: Nekem nincs bajom Robival, és pont ez a bajom. Ha lenne valami, ami miatt szerethetném vagy utálhatnám, az azt jelentené, hogy valamiféle érzelmet kivált belőlem. De semmi... :O

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 11:12:08

@LaciHogyVoltol: egyenlőség akkor lesz, ha a Földön egy ember lesz.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 11:23:15

@TheLynx70: egy hiúz tűzrókát használ? mi lesz így a világgal?

2021.03.20. 12:53:17

@kozi001: "Azon is töprengtem h anno 10 éve egy sztriptízesre, Jerzyre biztos nem szavaztam volna." És mi a helyzet VV Csokival?
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szia! Hol hagytad Úgymond olvasó MMKK-t? Azt hittem, hogy ti mindig együtt jelentek meg és tűntök el.

ibsen 2021.03.20. 13:38:00

@kozi001: Semmit nem tolt túl szerintem. A meleg kártya elő sem volt véve párszor elhangzott ez a biszex dolog de ennyi. Nem egy szereplős típus. Jobb az amikor valaki a kameráknak játszik állandóan mert azt hiszi ezzel őszintébbnek fog tűnni mint amilyen (nem)? Dani állandóan a kamerába nézett azután mikor mondott valamit, hogy majd bólogat hogy jót mondott. A 8 milla egy játék volt az RTL részéről, szerintem sokan tudták hogy nem nyerhetnek de egyik se vállalta be hogy beírja igen elviszem a pénzt. Robi nem volt még párbajozni egyedül a benntmaradtak közül meglépte és így is gondolta. Bálint miatt lett ebből egy nagy csinnadratta mert az egója nem bírta elviselni hogy más is nyerhetne és robi az olimpián szarrá verte mindenben pl. Ő kimondta amit gondolt nem volt álszent és ennek nem is volt tétje.

ibsen 2021.03.20. 13:47:42

@VV11Vikcsii: Miért jobb ha egy olyan nyert akit egy ország ismer a tévéből és a csatorna még így futtatja is? Ez mennyire ok dolog? Szerintem semennyire. Bálint szimpi volt egy darabig de szereintem ő is taktikából kezdett el dani felé húzni pedig elég különbözőek. Robi elmondta felesleges vitákba nem megy bele. Egyszer sem mondták neki hogy sunyi még a táblánál sem jelet se kapott csak a végén kettőt. ha valakiknek ennyire szurja a szemét az kibukik előbb utőbb egy jelben de azt sem emiatt kapta. Tény hogy nem volt annyira izgalmas mint egy Bálint de mindent láttunk? Nem. van aki nem szerepelni megy be. Robi nyílván helyezkedett mint mindenki más ez természetes. nagy pofával meg az én vagyok az őszinte nem sokáig lehet bent vinni a játékot. Robival nem biztos hogy barátkoznék az életben de jó volt nézni hogy van valaki aki ért is a mindennapi dolgokhoz és érdekli is és kitartó és nincs leragadva ahol a többség.

TheLynx70 2021.03.20. 14:21:28

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szia Nyunyó! Nem használom, alternatív böngészőnek lett feltelepítve, de minek?! :) Egyébként mással volt gondja az új antivírusnak. :))

TheLynx70 2021.03.20. 14:28:02

@ibsen: Bálintot nem látom a csatorna játékosának. Ennyire csak nem lehetnek hülyék, vagy de? :O Az tény, hogy sokáig jól játszott, aztán elkaszálta magát sok embernél. :) Nálam egyébként nem, de utólag már mindegy. :)

ibsen 2021.03.20. 14:56:01

@TheLynx70: Mivel az rtl saját gyártású napi sorozatában játszott az.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 16:29:04

@VV11Vikcsii: hát igen olvasóval egy utcában lakunk , de ő a völgyben ,mert olyan magas onnan is kilát. Én meg a dombon tengerszint felett 14 méterrel (mi csak úgy mondjuk kisalföldi K2) .
Megsértődött rám ,mert én azt mondtam neki ,hogy oraculum , de ő meg oralisnak értette.
Felajánlottam neki egy trüffelkrémes tibi csokit ,amit egy fogyókúrás csaj kapott nők napjára ,de a szénhidrátot azt szerette volna én bontsam le glükózra , de kiderült olvasó csak a kiwikrémes macesz gombócot szereti.
Szóval megromlott az addigi tökéletes kapcsolat mondhatni olyan volt , mint az Amerikai álom Kevin Spacey családjának felfokozott szentimentális élete.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 16:31:24

@ibsen: jah Robi nagyon nagy volt az "olimpián".

17h 30 min Magyarország - Szerbia , hvoltot én fogom írni ide a legjobb , mondhatni a legenda . a sárkánymester.

Fálki 2021.03.20. 16:31:58

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):

"Én meg a dombon tengerszint felett 14 méterrel (mi csak úgy mondjuk kisalföldi K2)"

hjajj geci, nagyon rohogok, ez micsoda duma :D :D :D :D :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 16:36:27

@Fálki: gyerekkoromban kaptam sílécet , kimentem a kisalföldi k2re , egy csúszás letört az orra. Haverom apja megragasztotta , visszamentem letört a másiknak az eleje .
maradt a szánkó. :P
Hazajöttem elújságoltam mi történt . Mondja nagyfater:
- Vidd fel a padlásra az összetört húsdaráló mellé.

2021.03.20. 17:08:15

@ibsen: Bálint 1 évig játszott egy nyomi mellékszerepet az Éjjel-Nappalban. Ez nem olyan jelentős, sőt inkább hátrány volt. Nagyon sokan írták :"Ne szavazzatok rá! Ha ő nyerne, az igazságtalan lenne, hiszen ő az RTL embere."

2021.03.20. 17:10:11

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Oké, köszi! Nem csalódtam benned. :DD
@úgymond olvasó mmkk: Benned viszont igen.

Krétagarbó 2021.03.20. 17:13:55

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): az a domb a Zalában már hegy. Minden domb hegy. Ha kimentünk a kertvárosba a hétvégi házhoz szőlőt metszeni, akkor is a hegyre mentünk.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 17:23:32

nah túl vagyok hajvágáson fürdésen . Tiszta udvar rendes ház.

MsIreneAdler 2021.03.20. 17:53:32

Nagyon szépen köszi a posztot Fálki.
Nekem még mindig szimpi Robi, ha ő nyerte volna akkor sem lettem volna bánatos.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 18:13:25

@MsIreneAdler: :P
szia röné ez egy 40 éves fa gyökere , de elkuxxxx.Ne gondolj semmi rosszra, amúgy de.

MsIreneAdler 2021.03.20. 18:22:46

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem gondoltam semmi rosszra, amíg nem mondtad, hogy ne gondoljak semmi rosszra :). Franc, most meg csak rosszra gondolok :)

Lilith.Inanna.1 2021.03.20. 18:49:10

@Krétagarbó: Zalaban mindenkinek hegye van. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 18:49:19

Hun- Srb 29 -22 még 5 minuten
Háfra klujber gyenge többiek jók , főleg a Misi!
Meg lesz a kvóta a csajsziknak Tokióba!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 18:50:14

@Lilith.Inanna.1: zalában már ha valakinek kicsivel nagyobb az orra az már egyből serpáért kiált.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.20. 18:53:20

szép volt lányok!irány Tokió!
Helembai Fanni sálálálálálálá!

úgymond olvasó mmkk 2021.03.20. 20:38:47

@VV11Vikcsii: együtt tudok élni ezzel a tudattal.

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szóval nálatok is van szánkózódomb?

ibsen 2021.03.20. 21:08:55

@VV11Vikcsii: Szerintem fontos. Aki nap mint nap a tévében van azért tud dobni a bentlétén.

kozi001 2021.03.21. 00:50:14

@TheLynx70: Ja hogy h se íze se bűze? :)

kozi001 2021.03.21. 00:51:28

@VV11Vikcsii: "És mi a helyzet VV Csokival?"
Csokit rühelltem, mint a sz*t!
Aki 10 centiről leüvölt egy nőt, mint az az állat, azt baseball ütővel kóstoltatnám meg!

Krétagarbó 2021.03.21. 09:58:54

@Fu Szekh Li: akkor jó. Valami ilyesmit várnék Ancsától, ami a kérdéseket illeti.

.Zsu 2021.03.21. 10:23:55

@Krétagarbó: ez egy tök jó interjú. köszi.
a legtöbb VV utáni megnyilvánulásból, és viselkedésből nekem Vivié a legszimpibb.
tudatos, önazonos, és van egy egészséges önképe.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.21. 10:40:08

mindenki várja gondolom az 5 fogásos ebédet a jól befűtött lakásban / házban meghitt családi környezetben és szól az evangélikus istentisztelet a Petőfi rádióból.

Fu Szekh Li 2021.03.21. 10:50:20

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Persze, most pihenjük ki a tegnap esti féktelen bulikat. Mondjuk az asszonyságok korán keltek, hogy levágják a tikot, és odategyék a levest, de nekünk az inas már kitöltötte a szilvát.

2021.03.21. 10:55:14

@Krétagarbó: Köszi.:) Megérdemelten nyerte, és még ésszel is fogja elkölteni. Egy vérbeli trashműsortól többet aligha várhatunk.

Krétagarbó 2021.03.21. 10:58:34

@metatroll: szívesen. Én is azt gondolom, hogy végre sikerült egy olyan nyertest találni, aki teljes mértékben szerethető, normális figura.

úgymond olvasó mmkk 2021.03.21. 11:30:52

@Fu Szekh Li: az a tik már tegnap este óta fő.

Fu Szekh Li 2021.03.21. 11:58:15

@úgymond olvasó mmkk: Mondjuk tikból még nem főztem éjszakás húslevest, csak marhából, de az is jó lehet.

2021.03.21. 12:40:18

@úgymond olvasó mmkk: "együtt tudok élni ezzel a tudattal." Azt mégis hogyan???

2021.03.21. 12:43:09

@.Zsu: Kár, hogy a riportszobában, a feladatokban és a párbajokon soha nem nyilatkozott ilyen szépen, összeszedetten.Most egy kicsit szimpatikusabb.

Fu Szekh Li 2021.03.21. 13:01:02

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): A technika szempontjából szerintem mindegy, hogy milyen húsból készül, csak a bolti tyúkban nem biztos, hogy van annyi íz, hogy megérje, csak másmilyet most nem igazán tudok beszerezni. Gyöngytyúkot vagy fácánt, amiből még nagyon jó, meg pláne.

LaciHogyVoltol 2021.03.21. 15:32:56

@Cérnahuszár a naív: Csak azért érdekel hogy ki lehet, mert az említett reality-k patron ugye mind heteroszexuális párkeresők voltak, aminek az volt a lényege, hogy csak fiú-lány párok alakulhatnak. Persze mindenki tudja, hogy az egész koncepció kamu és oda is csak a 15 perc hírnévért mentek az emberek, nem ténylegesen szerelmet keresni, de kíváncsi vagyok melyik játékos volt annyira törtető, hogy melegként heterónak hazudja magát, csak hogy egy ilyenben részt vehessen...

úgymond olvasó mmkk 2021.03.21. 15:42:55

@VV11Vikcsii: úgy, hogy beállítottalak azoknak a sorába, akiknek valamilyen formában csalódást okoztam. 2040 körül kerülsz sorra, majd akkor foglalkozom veled.

2021.03.21. 16:39:03

@úgymond olvasó mmkk: Hű, szép kis sor! Éppen most beszélgetek az előttem lévőkkel; sok összetört szívű férfi található itt, akiket valamilyen formában kikosaraztál.

Gia 2021.03.21. 23:32:40

Holnap este Vivcsó lesz a Fókuszban.

K_Attila 2021.03.22. 12:54:02

Random off komment (Forma 1, női kézilabda, furcsa zene, recept)

Egyfejű 2021.03.22. 13:35:46

Jobb későn, mint soha: köszi a posztot, Fálki! Üdv, mindenki!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.22. 13:45:24

@Egyfejű: Szia Süsüm!
Hó elolvadt?Nálunk ramaty szeles idő van 7 fok.

2021.03.22. 14:15:20

@K_Attila: Random off komment (Vikcsii csajozási kísérlet, időjárás jelentés)

2021.03.22. 14:16:31

@K_Attila: Random off komment
Zsuzsu insta live-ban csapott össze R Márkkal és Bish Barbieval: www.youtube.com/watch?v=DMNZIlQ0TPc
Nem értem, hogy a félistennő Zsuzsu miért foglalkozik ezekkel a gyökerekkel… Ennek ellenére érdemes megtekinteni a videót, mivel elmélyíti a vitakultúra/érveléstechnika kurzuson megszerzett ismereteinket.

alma_szósz 2021.03.22. 14:20:42

@VV11Vikcsii: esküszöm ennek a nőnek ez az élete. majdnem minden napra jut neki valami kamu balhéja ezzel a bandával

Egyfejű 2021.03.22. 14:28:12

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szia, Mesterem! Tegnap elolvadt, de még mindig újabb havazásokkal fenyegetnek, hideg is van, s minden. Szóval ramaty itt is.

2021.03.22. 14:51:32

@Figyuzzka: Gratulálok neki. Tőle van egyébként a gyerek?

2021.03.22. 14:52:36

@alma_szósz: Szép kis élet ez.
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): @Egyfejű: Nálunk a sarokban 90 fok van.

K_Attila 2021.03.22. 16:02:04

@VV11Vikcsii: Ezeket a válogatott hulladékokat miért nézték hatezren?

alma_szósz 2021.03.22. 17:27:22

@K_Attila: szerintem a Bish miatt mert amúgy Zsuzsut csak ilyen 700an szokták

Krétagarbó 2021.03.22. 18:07:27

@VV11Vikcsii: kik ezek és mit keresnek itt?

Figyuzzka 2021.03.22. 18:08:40

@VV11Vikcsii: Úgy tudom tőle, bár Anikó tudja csak a tutit :))

2021.03.22. 19:49:22

@Krétagarbó: Kik ők? Mit tettek le az asztalra? Miért nézik őket ennyien? Mit keresnek itt és miért nem ott vannak? Miért linkeltem be? Miért néztél bele?
@Figyuzzka: Lehet, hogy ő sem. :)

2021.03.22. 19:50:30

@VV11Vikcsii: „Miért linkeltem be?” kérdésre a válasz (ürügy): Mert szerepel benne VV Zsuzsu, illetve mert a VV-k ebbe az irányba haladnak. Most is szerepelt négy kisebb influenszer (Béla, Virág, Merci, Digó), s a következő szériákban még több lesz valószínűleg. Akár rejtett bejutási követelmény lesz az adott követőszám. Ezért Fálkiékon nagy a felelősség: be kell bizonyítaniuk a castingosoknak, hogy nem feltétlenül ez a helyes út.

Krétagarbó 2021.03.22. 20:05:47

@VV11Vikcsii: Jók a kérdések. Nem csak te nem érted, én sem :DDD

Krétagarbó 2021.03.22. 20:09:09

@VV11Vikcsii: nem néztem a VV9-et, csak hallottam róla, az is elég volt. Ilyen szempontból (mármint a trash faktor növekedése) a VV10 nekem pozitív volt, sokkal emberibb, hétköznapibb figurákat szerepeltettek, mint az előző szériában. Talán (és ez most lehet, hogy naivitás a részemről) a castingért felelősök is érezték a VV9 után, hogy túl messzire rúgták azt a pöttyöst...

MozambikiZombi 2021.03.22. 21:06:07

@VV11Vikcsii: ez jo, azt hiszem egyetertek veled. :)

2021.03.22. 21:54:37

@Krétagarbó: EKG! :) Bár most is bekerült 1-2 vállalhatatlan alak, biztos, ami biztos.
@MozambikiZombi: Köszi, puszillak ♥ :P

Genialisszimusz 2021.03.23. 13:05:24

@VV11Vikcsii: Fálkiéknak kb. annyi ráhatásuk van a castingosokra, mint a kakaskukorékolásnak a napfelkeltére.

2021.03.23. 18:40:46

@Genialisszimusz: Nos, lehet hogy félreérthető voltam. Fálkhy és Adamadam megbeszélték itt régebben, hogy fognak jelentkezni a következő szériába. Ők gondolom nem influenszerek (mondjuk soha nem lehet tudni) és taktikázni fognak . Ha népszerűek lesznek, akkor az egy jelzés lehet a castingért felelősöknek, hogy érdemes több idősebb, komoly és intelligens személyt is beválogatni. Persze így sem fogják megnyerni egy bizonyos valaki miatt, de szép próbálkozás lesz – bízom benne.

evacat 2021.03.23. 20:10:19

@VV11Vikcsii: Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység. - Bástya elvtárs mondta, vagy esetleg az a bizonyos valaki?

TheLynx70 2021.03.23. 20:15:18

@VV11Vikcsii: Megnyeretjük velük. :)
Egyébként GENIALISSZIMUSZ csodálatos az avatarod. :) H.P. Lovecraft jut eszembe róla, ami nem baj, sőt! :)) Cthulhu... :)

TheLynx70 2021.03.23. 20:32:19

Egyébként régi Eddás vagyok. :) Szó szerint, tehát csak a régi Eddát szeretm, ahol Slamovits is ott volt. :-) Akkor még Pataky Attilát sem vitték el az UFÓ-k. :( Egyébként hatalmas hangja volt mindig, viszon t időnként szégyenkeni kellett miatta. :(
Ezt Földimalacnak, Metatrollnak, és mindenki másnak, aki szereti.:)
Ez a legkedvencebb Edda számom Miskóciából. :-) www.youtube.com/watch?v=EcBS2vFLMAU

Sargabogre 2021.03.23. 21:57:47

kicsit off de engem is őszintén érdekelne, hogy Bálint hogy járhat edzőterembe, ráadásul még hirdeti is az instajan... ha okosba elintézte, lehet jobb lenne hallgatni.

Fálki 2021.03.23. 22:59:24

@Sargabogre: Nincs ebben semmi nagy titok vagy rejtegetnivaló.

Bárki járhat edzoterembe ma Magyarországon, aki sportegyesulet tagja.

2021.03.24. 11:55:05

@evacat: Bástya elvtárs mondta, de az a bizonyos személy is ezt vallja :)
@TheLynx70: Én nem tudok elvonatkoztatni Pataky személyétől. Nagyon gáz a pali.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.24. 16:11:16

@Sargabogre: bolsevik ösztön jelentsük fel.
feketevágás is volt ez is van.

Sargabogre 2021.03.24. 16:31:25

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): dehogy jelentem. viszont teljes EKG LaciHogyvoltollal abban, hogy amíg én november óta várom, hogy lemehessek edzeni, addig lepten-nyomon abba futok, hogy egyértelműen nem versenysportolok posztolgatnak edzotermekbol. persze, mindent ki lehet játszani, de ennek pont az lenne a lényege, hogy ne már... ez a kiskapuzás, ami nem tetszik. mindegy, hogy épp Bálint volt most az, aki kitette. lassan szerintem bárki beléphet már egyesületbe igazolt sportolónak, mégse teszi meg mindenki.

Fálki 2021.03.24. 16:36:47

@Sargabogre: Te is mehetsz. Edzoterembe is, nyilvan ahhoz kell egy egyesuleti tagsag.. Ami kb megegyezik azzal, hogy havonta tagdijat fizetsz/bérletet veszel.

Vagy mehetsz a szabadteri kondiparkokba is szabadon, az sosem volt tiltva. Nalunk kb rogyasig van mindig mindegyik..

En kicsit azt erzem, hogy savanyu neked ez a szolo...

Sargabogre 2021.03.24. 16:49:19

@Fálki: edzek itthon + bringa. de jelen esetben nem szeretnék csak azért belépni valahova, hogy lejarhassak egy terembe. őszintén remélem hogy nemsokára a helyzet is engedi majd, hogy ezek a helyek újra nyitva legyenek, addig marad a bringázás, kirándulás.

TheLynx70 2021.03.24. 18:16:16

@VV11Vikcsii: Tényleg gáz, de nagyon nagy hangja van Patakynak. Régen vitte a showt is. :)) Edda Művek Miskolc overálban. :) Viszont nem egyedül, ott volt Slamó, Zsöci és mindenki más. Nekem 1983-ban ért véget az Edda, pedig csak tizenhárom éves voltam. :) De az első három lemez örökké való. :)

TheLynx70 2021.03.24. 18:22:20

@TheLynx70: Talán Földimalacnak és Metatrollnak még megvan a Gárdonyi Géza Ifjúsági Park....:)) Sok jó zenész lépett ott fel, és sok fiatalt kellett kihúzni az egyébként kikövezett Hejő medréből. :))

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.24. 18:40:13

@TheLynx70: Nagyon köszi. Jó volt újra meghallgatni.
Nekem ez a kettő a kedvencem:
www.youtube.com/watch?v=ekked3K6Byo&ab_channel=Mosolyh%C3%ADd
www.youtube.com/watch?v=xLJhd0QBilM&ab_channel=vivi8003
és most fedeztem fel egyet, amit nem is ismertem, de tetszik:
www.youtube.com/watch?v=rN0Cuj8xiKA&ab_channel=eddamuvekofficial
Ebből talán látszik, hogy nem voltam kifejezett rajongójuk, de amikor ők az "igazi Edda" voltak, akkor én még majdhogynem csattogós lepkét tologattam, csak sokkal később fedeztem fel őket is.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.24. 19:05:25

Na eddig azt gondoltam, hogy Vivi a szemplillaimádata ellenére egy normális értékrendű, vagány csaj, de amellett, hogy még így is az elfogadhatóbbak közé tartozik, mégis csalódtam benne. Volt valami beszélgetése, amiben a csávó kérdezgette, hogy kiket tart jó pasinak és nők közül példaképnek. Fiúk: egybájt Alex, dzsasztinbíber; lányok: Zimány Linda, Sarka Kata(Í), Aranyásó Vivien. Most erre mit mondhatnék? Hogy így már nem is csodálkozom rajta, amiért a cicijét akarja elsőként megcsináltatni.
www.youtube.com/watch?v=MSkdaCpBXsU

2021.03.24. 19:34:54

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): Vivi rendszeresen fog edzeni és a cicit is megcsináltatja. Pár év múlva szerepelni fog a Feleségek luxuskivitelben című remekműben. Bálint titkos szerető lesz, hétvégente füvet fog nyírni Viviéknél. Félmeztelenül.

Fálki 2021.03.24. 19:59:23

@Gézamalac (HajráPiniésLobi):

Ő (és a generációja) ezeken a neveken nőttek fel. Mégse mondhatta anyáink idoljait, Alain Delont vagy Sophia Lorent, ahogy az enyémeket Mads Mikkelsent vagy Deborah Ann Woll - t se...

Szerintem nincs ezzel gáz.

Illetve annyi van, hogy egyre alacsonyabban van a léc...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.24. 20:00:21

@Sargabogre: azért ez az "urambátyám" "protekcionizmus" "kiskapuk" "magyar tombradyk "
"nem vagyok kövér ember" országa
photoshoppold magad rá egy konditermes képre azt csá otthon meg nyomd a saját testsúlyos edzést , árnyékboxot , zuhany utáni tükör előtti feszítést.
Falkinak meg vegyél egy tojáslabdát.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.24. 20:01:41

@VV11Vikcsii: :D
Vivi szerintem sosem fog edzeni, mert nem olyan típus. A villában sem csinálta, pedig nem volt más dolga. Inkább apránként átszabatja magát. Viszont ha lesz a luxusfeliknek aranyásópalis változata, ott lehet ő a sugarmami és Bálint tényleg félmeztelenül toszogatja majd... a fűnyírót

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.24. 20:07:35

@Fálki: vagy az enyémek DéVid Hasselhoff , Mila Jovovich , Trokán Péter az erdész a Szomszédokból, Vágási Feri akinek az első eredeti windows 3.1.e volt , Louis DE funes ,

evacat 2021.03.24. 20:08:49

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): 1975 tavaszán voltam Leninvárosban/!/ valami gyári bálban.
A zenét az EDDA együttes szolgáltatta. Persze ez még nem a rockbanda volt. Mindent játszottak,
amit egy kisvárosi rendezvényen játszani kell a megfelelő hangulathoz. Sőt a zenekarban még egy nő is játszott.
Ebből is látszik, hogy nem vagyok egy mai csirke.
Meg abból is, hogy ezt annyi év alatt sem felejtettem el.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.24. 20:08:52

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): be van oltva sport ellen , esetlen , nem lennék személyi edzője.

evacat 2021.03.24. 20:13:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): igen, és arra készült, hogy karácsonyig beszáll az internetbe. Ezt a mondatát nagyon megjegyeztem, mert akkor még jóformán azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák.:
www.youtube.com/watch?v=waYivn9vVxk

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.24. 20:26:53

@evacat: Az ilyen élményekért is érdemes élni

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.24. 20:34:47

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Még bőven tartott a VV, amikor a nővérével készítettek interjút. Ő említette, hogy Vivinek van/volt valami születési egészségügyi problémája. Nem tudom, mi lehet, de talán emiatt esetlen. Mondjuk ettől még meg tudna csinálni egy saját testsúlyos edzést vagy body artot, callanetics-et, de nem hiszem, hogy ezt az utat fogja választani.

Fálki 2021.03.24. 20:37:42

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): Egy tunya, esetleg szerencsecsomag az egész nő, tipikusan az, aki valami kamu felmentéssel ellogta az összes tornaórát. Én szeretem imádom a Vivcsojelenséget, de borzasztóan felbasz az, hogy egy bukfencet sem MER megcsinalni és olyan teszetosza, mint egy medvedisznóember.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.24. 20:58:25

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): mindenképpen séta - ,kocogás - futás sorrend
vagy kerékpározás ,úszás neki való aerobic , saját súlyos edzés felülésen kívül talán 2 év múlva.,
csajtorna( speciális gyakorlatokkal rengeteget fejlődne , alakulna)
RRékát be kell likeolni azt követni , megtanítja mindenre :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.24. 20:59:28

legkisebb befektetéssel alakformáló tréning

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.24. 21:00:17

egy kibaszxxx felmelegített babzsákon vonaglás :P

Krétagarbó 2021.03.24. 21:02:03

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szerintem is. Anyám legalábbis így mesélte:)

Krétagarbó 2021.03.24. 21:05:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szerintem Réka elsőre erős lenne neki. De láttam már pár átalakulást, csak akarat kérdése. 20-on pár éves, még bármi is lehetne belőle.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.24. 21:21:28

@Fálki: Ok, ahhoz ismernie kellene őket. De miért ne mondhatna egy harmincas színésznőt vagy énekest? Vagy bárkit, aki elért valamit az életben és nem az a fő profilja, hogy faszról faszra ugrál? Mondjuk megkövetem, mert mondta Köllő Babettet is, őt pedig még én is csípem.

Fálki 2021.03.24. 21:25:11

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): Nem ismeri azokat.

Azokat ismeri, akiket YouTubeon meg instán lát.. Meg a mindenféle celebes, tehetségkutatós műsorokban.

2021.03.24. 21:26:03

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): Erről jut eszembe... Ha valaki ismer valahonnan egy Sugarmommy-t, az kérem szóljon nekem és ugrok rögvest.
@Fálki: A bukfencet érdemes elkerülni. A hátrabukfencet még inkább ne csinálja senki, mert ott fennáll a nyaktörés veszélye.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.24. 21:28:36

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jéka a kaksit is kihajtaná belőle. Nem neki való. Meg rögtön rátukmálnál az egészséges ételeit, mert az olyan megúszós

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.24. 21:36:14

@Fálki: Jó, de az anyukája nálunk idősebb korosztály. Soha nem ültek le a lányaival közösen videózni? Én sem vagyok 100 éves, mégis ismerem Kabos Gyulát vagy Dajka Margitot, mert nagymamám szerette őket és ha volt valamilyen film velük, megnéztük. Jó, én eleinte inkább csak szolidaritásból. De mondhatta volna példaképnek a nővérét vagy az anyukáját is, hiszen elég jól megállják a helyüket. Férfiideálként is By Alex. Hogy mi? Miért nem Bálint... ha már

Fálki 2021.03.24. 21:48:36

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): Nem. tudod miert nem? Mert Te vagy en - azt feltetelezve, hogy nagyjabol ua a korosztaly vagyunk- még abban a korban voltunk gyerekek, amikor nem volt youtube, insta, okostelefon, celeb, berkikrisztian, valovilag és a tobbi ilyen dolog, hanem egy vagy ket TV volt jo esetben egy lakasban 5-6-8 csatornaval...
És egyutt neztuk a szuleinkkel es a nagyszuleinkkel a Dallast meg a nemet szerencsekereket. Meg beszélgettunk, kártyáztunk szigoruan magyarkartyaval, gazdalkodj okosant jatszottunk stb...

Ma nem ul le a csalad kozosen muvelodni nemhogy a TV ele, de sehova. Mert ezek a Z generacios /vagy mondjuk ha Vivi inkabb y vagy X- kolykok allandoan nyomkodjak a kijelzot és nem nyitottak arra, hogy Kaszas Attilarol, Schumacherrol vagy akar Szentgyorgyi Albertrol beszelgess veluk.
Unjak, leszarjak, nem erdekli oket.

Ilyen a vilag, en nem hibaztatom oket. Mi sem olyanok voltunk, mint anyaink vagy nagyanyaink, csak kisebb volt a szakadék.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.24. 21:55:53

@Fálki: kihagytad kedden volt a sportvarázs (bundesliga, NBA meg még valami)

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.24. 22:44:39

@Fálki:
Na és tiroli erotikus filmeket szigorúan szülők nélkül.
Igazad van, mi tényleg nem válogathattunk ilyen bő médiakínálatból. Nem hibáztatom a mai srácokat, túl sok az inger körülöttük és a szüleiknek is kényelmesebb ellenőrizetlen tartalmak elé ültetni őket, mert addig is csendben maradnak. Aztán ma is vannak olyanok, akik nem akarnak VV-ben vagy X faktorban szerepelni, mert vannak reálisabb céljaik. Én is ismerek többet, pedig nem is forgolódom köztük túl gyakran.
De ne legyünk boomerek. Minket is szídtak, hogy semmirekellők vagyunk, aztán valahogy csak sikerült talpon maradnunk, eredményeket elérnünk. Viszont a VV is 20 éve indult és abban az időben is már minden kis hülye tévés valaki akart lenni. Előtte meg mindenki szupermodell vagy fiúzenekar alapító. Az év tanára már akkor sem akart senki sem lenni. Meg olimpikon sem, mert az küzdelmes, lemondásokkal jár.
Vivi életéről is azt szűrtem le, hogy korán elege lett a szülői felügyeletből, külön költözött, követett el súlyos tévedéseket, de a villabeli idióták után átértékelte és jólesik újra a rokonokkal lenni. Persze amíg önjelölt yt sztárocskák meghívják magukhoz nézettségnövelés céljából és nem jön rá magától, hogy nem ő az érdeklődés tárgya, hanem a meghívó csatornája, addig jó eséllyel marad ő is felszínes. Meglátjuk.

Fálki 2021.03.24. 22:53:04

Naná, perszehogy vannak kivetelek, sot, bizzunk benne, hogy ok vannak tobben. En is ismerek sok olyan fiatalt, aki nem tiktok meg instafuggo, hanem normalis eletet el, tanul, celjai vannak..stb.
Csak akik meg nem, azok a hangosabbak altalaban, meg nekik van YT csatornajuk 11 évesen sminktippekkel.

Szerintem az elso VV és Bb idejen meg nem akart az osszes apolt TVben elhelyezkedni utana. Nyilvan voltak akik ilyen cellal mentek oda, meg olyanok is, akik csak ugy ottragadtak, de ott azert meg nem csak ilyen 18-20 éves munkanelkuli wannabe celebeket valogattak be, hanem voltak ertelmes, tanult emberek is.

MozambikiZombi 2021.03.25. 11:45:28

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): ez engem is meglepett, de ja, ahogy Falki is irta, egyre alacsonyabb a lec. Eveken at emeszgettem anno, hogy kik es miert "kovetnek" peldaul egy Berki Krisztiant... Csak mostanra kezdtem feldolgozni azt hiszem. :D Olyasmi lehet ez, mint anno, amikor kb. 3 radiot lehetett jo minosegben befogni, aztan ezeken a platformokon addig-addig jatszottak ugyanazt a fostalicska szamot (_szejetem a bőjöd ijjatát_), amig slager nem lett beloluk... Kicsit viccesek vagyunk mi is, hogy "a szerintunk normalis ertekrendet" varjuk el trash-valosagshowhosoltol. :D
Ebbe a hibaba en is beleestem Vivinel, Robinal es Balintnal, mert olyan "normalisnak tuntek" a tobbiekhez kepest. ;)
Vasvari Vivien... Uramatyam.. Az mondjuk meg igy is gyomros volt szamomra is, amikor kimondta. :)))

MozambikiZombi 2021.03.25. 12:14:49

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): Nekem pont az altalad emlitett riportban volt Vivi nagyon szimpi, amikor a media-karrierre azt a valaszt adta, hogy tisztaban van a kvalitasaival es tudja, hogy ehhez neki meg nagyon sokat kellene tanulnia es fejlodnie, ugyhogy ez nala most kevesbe prioritas, mint a tobbieknel.

MozambikiZombi 2021.03.25. 12:22:03

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Lütyő (őrmester talan?) anyamek nagy kedvence volt, es mindig neztuk is amikor adtak. Sokra nem emlekszem sajnos, szerintem keverem a Benny Hillel, de arra egesz tisztan, amikor elvittek ot is az UFOk, mint az Attilat es egy csomo Lütyő klont eresztettek vissza a planetara. Tavaly baromira meglepett, amikor Saint-Tropez mellett (ott szolgalt a sorozatban) ratalaltam egy Luis de Funes muzeumra, sajnos a covid miatt zarva volt, de kuldtem muternek Lütyős kepeslapot meg hutomagnest. :D

museedefunes.fr/?lang=en

TheLynx70 2021.03.25. 16:50:54

Mingyá visszaolvasok rendesen, de ez megvan valakinek? :) Szilveszter, de itt már legalább 9 éves voltam. :) 1979. www.youtube.com/watch?v=MPurI-T6MkQ

TheLynx70 2021.03.25. 18:08:49

@metatroll: :))) Az én hülye macskám mindent megfog, ami él és mozog. Ilyen volt, amikor besírta magát hozzám. kepkuldes.com/image/QXvbR7

TheLynx70 2021.03.25. 18:14:39

@metatroll: Ez is fantasztikus volt! :)

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.25. 18:21:40

@Fálki: A média egyértelműen azokat az embereket vonzza tehetségtől függetlenül, akik meg akarják mutatni magukat. Az anyáink idejében játszódó Ki mit tudokba belenézve kb. nem értem, egy-egy produkció hogy jutott képernyőre (illetve biztos kiváló dolgozó volt a szülőjük, meg jó pártkatona, de ezt hagyjuk). Az igény akkor is megvolt a magamutogatásra, csak a lehetőség volt kevés.
A VV-kről nem tudok nyilatkozni, mert csak a 4-5-öt néztem és most a 10-et. A tinglitangli kisgyerekek bármilyen jövőkép nélkül akkor is jelentkeztek szerintem, csak akkor a szerkesztői döntés inkább az idősebb, "erotikus múlttal rendelkező" játékosoknak kedvezett. Azt nem tudom, milyen koncepció alapján került be Attila, de az egyik legjobb döntés volt szerintem. Viszont minden taktikussága ellenére ő is egy nagyon sérült ember. Elképesztő reakciókat adott nagyon emberi élethelyzetekre. Őt mondjuk el tudtam volna képzelni valamilyen provokatív műsor vezetőjeként, de nem tartottak rá igényt állítólag.
@MozambikiZombi: Nekem is szimpatikus amúgy Vivi, mert a VV lakók közül a normálisabbak között volt, de még így is feltűnő, hogy mennyire befolyásolható. Eddig azt hangoztatta, hogy Martfűazisten. Most már sokszor alszik Pesten hol itt hol ott és nagyon tetszik neki a nyüzsgés, meg az életforma. Igazából :D IGAZÁBÓL féltem őt, mert befolyásolható és nem szeretném, ha elkapná a gépszíj, elherdálná a pénzt és lezüllene.
Mercit (szerintem nagyon helyesen) elvitték a tesói külföldre, mert jól ítélték meg, hogy nem kell neki azokkal barátkoznia, akik most meg akarják lovagolni a népszerűségét. Már ha ez sajnálatosan bizonyos körökben annak számít.

TheLynx70 2021.03.25. 18:24:15

@TheLynx70: Oszt most meg ilyen. :D Nem túl jó kép, de kényelmesen alszik. :) kepkuldes.com/image/QXvbR7

TheLynx70 2021.03.25. 18:32:00

@TheLynx70: Bocsánat, ez megint ugyanaz, régen sokkal jobb volt minden. :)))

TheLynx70 2021.03.25. 18:40:12

@TheLynx70: Tudom, hogy sokan utálják Csernust, de ez a lány nagyon sokat veszített a nyereségével. :(

Gia 2021.03.25. 18:40:39

Vivis JLGy nem lesz?Mondjuk megérteném,lassan aktualitását veszti..

TheLynx70 2021.03.25. 18:41:31

@TheLynx70: Tudom, hogy sokan utálják Csernust, de ez a lány nagyon sokat veszített a nyereségével.

TheLynx70 2021.03.25. 18:48:13

@Gia: Lopnám, de nem lopom, mert az tilos! Mindenki a saját macskájának kovácsa! :)) Egyébként gyönyörű (nagyon), és biztos vagyok benne, hogy saját egyénisége van, mint minden macskának. :)
Azt utálom a legjobban, amikor a macskákat fogyóeszköznek tekintik, pedig... :)

Gia 2021.03.25. 18:55:43

@TheLynx70: Ekg.:-)Én csak vígszínházként szoktam jellemezni a macskuszom,mert folyamatosan csinálja a műsort.:-)Jó nézni,jó hogy van.

TheLynx70 2021.03.25. 19:04:02

Szóval Pipitér kényelmesen fekszik. :) kepkuldes.com/image/QXpXqi

TheLynx70 2021.03.25. 19:08:11

@TheLynx70: Nem tudom, miért írtam kétszer, de BB Évit nagyon sajnálom. :(

TheLynx70 2021.03.25. 19:12:47

@Gia: Macskázzunk egy kicsit, Himalája? :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.25. 19:24:26

@TheLynx70: az enyém is ledarál mindent és a fejét a lábtörlőre teszi, gondolom nem kellett volna velem dexter morgant nézetnem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.25. 19:26:55

@metatroll: én iskolában is szenvedtem vele, hátra ment de előre..

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.25. 19:27:17

@Gia: jajj de modell alkat ez a cica , milyen fajta?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.25. 19:28:28

@Peni a Valdes: én meg ugró csoport tagja voltam , nagy dobbantóról , régi szép boldog gyerekkorom.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.25. 19:32:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): na a dobbanto a másik...én amig lehetett dobbantó nélkul ugraltam fel a szekrényre..de a legjobb az a tigrises játék volt, amivel..és erre csak késobb, már vénfejjel jottem rá, megalapoztuk a parkourozast..

TheLynx70 2021.03.25. 19:33:06

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :))) Nyilván Dexter ártott meg. :) Az én testvérem postagalambokat tart, a macska (Pipitér) a galambdúc tetejéről űzött le egy kifejlett patkányt, ami majdnem a tesóm nyakában landolt. :) Tesó nem fél az állatoktól, de azt mondta, akkor majdnem összesz@rta magát! :)) Ja, és Pipi kinyírta a patkányt! :)

TheLynx70 2021.03.25. 19:50:21

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Tényleg nem eszi meg, de amikor írtam, hogy egy fél patkányfejbe léptem bele szombat reggel, kezemben a kávémmal, az úgy volt. :( Lehet, akkor még dúlt benne a kamaszkor. Most éppen alszik a radiátornál, néhányszor megkérdeztem: Pipi, kimész? (Miskóciasan. :D) Oszt rámásított, pedig tökéletesen tisztában van a mondat jelentésével. :)

TheLynx70 2021.03.25. 19:53:27

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Viszont rengeteg múmiát lehet találni a pincegádornál, cinege, gerle, galamb, egér, patkány, sikló, rozsdafarkú... :(

Gia 2021.03.25. 20:02:07

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Köszii!:-)Himalájai perzsa.Anyuka sziámi,apuka perzsa.Bolondos kis szeretetgombóc.:-)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.25. 20:29:24

@TheLynx70: galambot szereti a legjobban , de nem válogatós.Rendbe rakja az udvart.Sajnos itt a többség kutyás azok meg csak díszállat. :)))
és veszélyes a macskáimra :(

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.03.26. 07:08:53

@TheLynx70: Persze, hogy emlékszem. Nem neki kellett volna nyerni, akkor talán normális élete lehetett volna. Csernushoz nem tudom, járt-e vagy csak a műsor kedvéért ült be hozzá.

Egyfejű 2021.03.26. 09:08:22

Ó, macskatéma volt, s én nem voltam itt? @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): @Gia: @TheLynx70: Csókoltatom az állatkákat! Hiúzka, Dexter nekem (is) nagy kedvencem. :)

Gia 2021.03.26. 10:52:18

@Egyfejű: A csókot csak dobni fogom a szőrmóknak,köszönöm.:-)
Ez maradt nekünk,vv-s téma nemigen akad.Én Exatlont nézek továbbra is,nagyon ügyes volt tegnap a válogatott magyar csapat.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.03.26. 11:15:32

@Fálki: Köszi a az Öfit!

Ha ilyen celebek fognak kieesni az RTL-ből, mint Vivi, Bálint és Robi felőlem csinálhatják!
Ha Pumped Gabó/Győzike kategóriák elmehetnek nyugdíjba... bár még Gabó is a tolrálható szinten mozog...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.03.26. 11:16:46

@Gia: nem bírom magamat rávenni az exatlonra... inkább Lehetettlen küldetés a TV2 Comedy-n (Wipe Out)

Egyfejű 2021.03.26. 11:25:06

@Gia: @Brigante: Az elhúzott műsormenetet én se díjazom, elejét-végét általában kihagyom, de a futamokat végigszurkolom. #teamkrisztián :)

2021.03.26. 17:52:33

@Gia: @Brigante: @Egyfejű: Az Exatlon érdektelen és túlnyújtott valami.Ráadásul Palik Lászlóhoz képest a mi Ancsánk is zseniális műsorvezetőnek számít. Ezeket figyelembe véve kíváncsi vagyok, hogy a VV-hez képest milyen a nézettsége.
Az újabb realitykkel nem vagyok megelégedve, "nemrég" adták a Love Island-et, ami szintén gyenge próbálkozás volt. VV-n és Survivoron kívül volt egyáltalán szerintetek nézhető magyar valóságshow?

2021.03.26. 18:18:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jó estét! Örülök, hogy egyezik a véleményünk :D Mi újság?

Krétagarbó 2021.03.26. 18:28:01

@VV11Vikcsii: az Éden Hotel nekem tetszett, amíg a viasaton ment. Annál a reality-nél találtam rá a HV-ra, a műsor és a blog is klassz volt, megvolt a napi 1-2 óra móka-kacagás.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 18:35:38

@VV11Vikcsii: exathlon nem volt rossz de mindenből megárt a sok ...

@Krétagarbó: az első évadot asszem én is láttam de lehet kettőt nem volt rossz

TheLynx70 2021.03.26. 18:45:11

Életben tarjuk ezt a topicot, oszt majd néznek a népek, amikor 233424325 hozzászólás lesz! :))

MozambikiZombi 2021.03.26. 18:47:18

@Krétagarbó: Dejo, en is pont igy! :D Utana viszont esett az is, Berkistul.

TheLynx70 2021.03.26. 18:49:22

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nyunyó, azt mond el nekem, hogyan kell petrezselymet nevelni, csak a zöldjéért. :O Amit elvetünk általában ki sem kelt, pedig locsoltuk, tavaly gyökeret ástunk el, de az is csak limitált zöldet adott. :(

2021.03.26. 18:51:43

@Krétagarbó: Igazából még azt nem is láttam. Ha pár hónapon belül nem kezdődik a Survivor, akkor lehet belenézek.
@TheLynx70: Támogatom :D

TheLynx70 2021.03.26. 19:02:45

Fálki, én például hiányolom a kvízt! :) Igaz, nulla eredményt értem el benne, de tetszett. :)

TheLynx70 2021.03.26. 19:04:41

Láttam Vivi fotóját, meg nem tudnám mondani melyik oldalon... Tyűűűű! :DDD

Gia 2021.03.26. 19:07:23

@VV11Vikcsii: A világért sem akarlak rábeszélni az Exatlonra..Viszont az első Éden hotelt én is ajánlom.Kristóf,Ádám(Don Corleone) és szövetségesei nagy formák voltak.

Gia 2021.03.26. 19:10:35

@Egyfejű: Láttad,hogy a tavalyi bajnok Tóth Dáviddal újraélesztik a Nagy Ő realityt?Nekem kicsit túl merev a fickó,de azért majd belenézek.

evacat 2021.03.26. 19:17:47

Ha már visszaemlékezés: nekem az első valóságshow élményem a viasaton a Bár volt, még
Novák Péter vezetésével. Onnan/stól/ kezdve mindegyiket ehhez hasonlitottam. Még mindig
dereng Napsugár és Tiger neve. Ott nem egész napos herevere volt a program, hanem reggel
összelapátolták magukat és mentek a Bárba dolgozni. Ha jól emlékszem az Andrássyn volt
a Bár és nap közben be lehetett menni egy kávéra, bármire, mert tényleg müködő hely volt.
Kár, hogy már csak egy-két videó lelhető fel róla.
Ez pl a döntő:
www.youtube.com/watch?v=39gGHTS4bi8
bele is kukkantok. Aztán lehet, hogy egy nagy csalódás lesz, és megkérdezem magamtól,
vajon miért is lelkesedem érte husz éve?

K_Attila 2021.03.26. 19:22:20

@evacat: Azt nem néztem, csak emlékszem egy olyan botrányra benne, hogy azt mondta a lány a cigánynak, hogy fürödj a Gangeszben, erre az lecsulátózta.

evacat 2021.03.26. 19:23:21

@TheLynx70: Mondjuk én sem gondoltam volna, hogy egy hónappal a befejezés után én is naponta bekukkantok, hátha feljött valami jó téma akár vv-s, akár más.
De látom, hogy mások is igy vannak ezzel.
Aztán majd innen vonulunk át testületileg szeptemberben a survivor topikba, vagy ha a NagyŐ
beelőz, akkor oda.

evacat 2021.03.26. 19:36:16

@evacat: S persze nem hagyhatom ki a Bár 2.0-t sem pár évvel később.
Ez bevallottan akkora bukás volt, hogy idő előtt be is fejezték.
Viszont kitermelte a valóságshowk királynőjét Baukó Évát, akitől azóta
sem szabadulunk.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 19:36:34

@Gia: jaja giám nem tudom ki ez a dávid? de noszály sanyinál merevebb nem lesz :))))))
noszály sanyi a salakkirály :)

@TheLynx70: marhatrágyás föld vagy komposzt
nagyon finom föld
meghúzod a sort 2-3 centi mély sorok , finoman végöntözöd iszapolod de finoman (valami nagyon lágy zenére nem gitár szólóra)
jó súrún megveted lehetőleg csávázott maggal., betemeted már nem locsolod kikelésig mert cserepes lesz a föld.Kikel öntözöd ha a földed szegény tápelemben akkor valami zöldség zöldtrágyával az elején.
disznótrágya nem jó mert attól kukacos lesz a répa.
később egyezed . kb ennyi.

Egyfejű 2021.03.26. 19:42:23

@Gia: Ez elkerülte a figyelmemet :) Lássuk, mire elég a sármja.

Egyfejű 2021.03.26. 19:44:29

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szia, Mesterem és petrezselymek mestere! Te aztán komolyan nyomod a témát :)

Egyfejű 2021.03.26. 19:51:06

@evacat: Hű, volt ilyen? Ez nálam teljesen kimaradt.

evacat 2021.03.26. 19:58:57

@Egyfejű: 2001. Éltél már egyáltalán? biztos a csattogós lepkét kergetted. :))

Egyfejű 2021.03.26. 20:14:44

@evacat: Bizony éltem, és bárcsak csattogóslepke-korszakomban lettem volna, de akkor már hetedik éve a nagybetűs életben caplattam :)

TheLynx70 2021.03.26. 20:15:58

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Köszönöm Nyunyó! Marhatrágya már nincs, de galamb guáno van rengeteg, az nem jó? Tényleg csak a zöldje kellene, mert tiszta szégyen, hogy kert mellett a boltban kell venni. :-( A föld most frankó, mert végre ősszel lett felásva, és felénk azért rájött több napon keresztül mínusz 14-15 celsius fok. :)) Porhanyós. :)

TheLynx70 2021.03.26. 20:17:04

Szia Sárkánylyány! :))

evacat 2021.03.26. 20:18:01

@Egyfejű: abban a korban még biztosan más programjaid voltak mint a tévé előtt dekkolni.
Meg ez a műfaj annyira uj volt, meg a viasat se mindenütt volt elérhető. Sajnálom, hogy ma
már nem fellelhetőek az adások.

Egyfejű 2021.03.26. 20:20:06

@evacat: Nem, emlékeim szerint valóban nem volt akkor még mifelénk Viasat.

TheLynx70 2021.03.26. 20:20:46

@evacat: Én ezt nagyon szerettem. :) Lehet, hogy ciki, de ez van. :) Napcsinak most is előttem van az arca, Tigerbe meg majdnem szerelmes lettem. :DDD
A VV-ből meg mindenkit elfelejtettem... :O

evacat 2021.03.26. 20:22:24

@TheLynx70: mert nagyrészt felejthetőek.

TheLynx70 2021.03.26. 20:26:20

@Egyfejű: Valamelyik nap néztem a Vacsoracsata főzőműsort Bodrogi Gyulával. Elénekelte a Süsüt, és az egyfejű erdélyi sárkány jutott eszembe, nem a mese! :))))

TheLynx70 2021.03.26. 20:32:02

És nincs valami trash szenny, amin utálkozni lehetne? :)
Mondjuk Berki Krisztián, NEM az olimpiai bajnok tornász, hanem a másik. :)

Egyfejű 2021.03.26. 20:33:08

@TheLynx70: Awww! :))
@evacat: Én erre a korra a szappanoperák, sorozatok aranykoraként emlékszem, abban az értelemben, hogy az is új volt, és nagyjából mindenki rájuk volt cuppanva. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 20:34:52

@TheLynx70: kellene akkor valami tápoldat és mehet galambokat hagyjuk :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 20:35:37

@Egyfejű: amikor még julcsi a szomszédokban mindenhol kerek volt. :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.03.26. 20:36:23

@VV11Vikcsii: reality... celeb vagyok, páratlan páros... sacra ennyi nézhető van... pedig én csípem a műfajt...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 20:39:43

celeb vagyok ments ki innen azt szerettem , vadon jani meg bali, és a delhusza volt a kedvencem , mint egy tesco gazdaságos John Rambo

evacat 2021.03.26. 20:40:29

@Egyfejű: Olyannyira, hogy emlékszem szegény apám mindig panaszkodott, hogy a
madárhegyi kertben kora délután el kellett dobnia kapát-kaszát, mert anyám rohant
haza, mert kezdődött a Homok titkai.
Nekem akkor még esélyem se volt arra, hogy megnézzem, mert még javában dolgoztam.
Akkor még nem volt sorozatbarát meg youtube ahol be tudjam pótolni.
Viszont a Dallas meg a Dinasztia meg a Szomszédok nekem is kihagyhatatlan volt.
Bár nem tudom, hogy most ezeket időben jól helyeztem-e el a kétezres évek elejére.

Gia 2021.03.26. 20:41:41

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nyunyóka küldök egy szivecskét,mert olyan kis kedves vagy. :-) <3

TheLynx70 2021.03.26. 20:46:05

Én soha nem voltam normális, nekem ez is tetszik. :)) Előre közölném, lesz@rom a pártokat, és a politikát, no meg múltat sem hibáztatom, elmúlt. :)
www.youtube.com/watch?v=IdVOAxhst2s

Egyfejű 2021.03.26. 20:46:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :) Nekem a dél-amerikai, spanyol és hasonló társai maradtak meg, nagy közös tévézések voltak eleinte a szomszédságokban, mivel nem volt mindenkinek még tévéje. Olyankor kár is volt bármilyen ügyes-bajos dolgoddal beállítani valakihez, rád se bagóztak, húztak egy széket neked is, és megvárhattad, míg vége lesz. :)

Gia 2021.03.26. 20:47:39

@evacat: Nem tudtam,hogy Évike Bár-os volt,vagy már elfeledtem. :-o Látni nem láttam az fix.

TheLynx70 2021.03.26. 20:50:15

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az is jó volt. :) De nem abba ordította Győző a "nagyon kígyót" ? :) Nem vagyok biztos benne... :)

Gia 2021.03.26. 20:51:07

@TheLynx70: Ezt nem ismerem,én a Tátikát néztem kis koromban.:-)

evacat 2021.03.26. 20:53:08

@Gia: de bizony az volt ám: www.youtube.com/watch?v=tei-IbrlWQU
Akkor még a corvinusra járt, s ezt minden második mondatába bele is szőtte nehogy
elfeledkezzünk róla.

Gia 2021.03.26. 20:53:18

Nálam a helyesírás ma lemondott..

Egyfejű 2021.03.26. 20:53:46

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Hihihhi, tescogazdaságos John Rambo - ezen most nagyon kacarászok :D

Egyfejű 2021.03.26. 21:00:46

@evacat: Igen, ugyanez volt a helyzet :D Homok titkai, A pampák királya, Bor és hatalom, Rubi vagy mi.... több nem jut eszembe. Engem is csak a meló mentett meg ezektől :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:00:58

@TheLynx70: nem
az előbbi volt egyel asszem.
elment azt 1 vagy 0 csillagot gyűjtött aztán napokig éheztek , mert a nézők mindig őt küldték kaját szerezni.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:03:13

@Gia: köszike nyunyó szereti a szívecskét. :))

Gia 2021.03.26. 21:03:55

@Egyfejű: Volt valami Esmeralda is..

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:04:06

megyek pápá holnap sok dolgom van meg akarok egy meggyes lepényt sütni ahhoz van mindenem
jo8 csumpirudik!

TheLynx70 2021.03.26. 21:04:49

@Egyfejű: Nekem bejön! :))
Azért a legjobban (a Pow Wow mellett) a magyar táncok a legjobbak. :)
Érdemes figyelni a kamerakezelést, amikor a bemondó leány sejhajára közelít az elején. :)))
www.youtube.com/watch?v=WCWgFr3TnPQ

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:05:25

meg a lány aki csúnya volt aztán megjött minden idők legjobb sorozata szerdánként duplarésszel és csak másfél órás reklámboggal..
Szulejmán!

Egyfejű 2021.03.26. 21:05:51

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jó éjt, mesterem! (Azért kicsit kegyetlen volt a végére odaszúrni a meggyes lepényt:))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:07:17

csak 150 évig sanyargattak bennünket csak meg kellett venni....

Egyfejű 2021.03.26. 21:07:48

@Gia: Tényleg!
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ja, az is! Szulejmán már egy következő éra kezdete - visszajöttek a törökök! :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.26. 21:08:38

@Egyfejű: még soha nem csináltam holnap elmondom milyen lett.

Egyfejű 2021.03.26. 21:13:04

@TheLynx70: :D :D Szemfüles operrtőrje :D
A buranovói nagyikat imádom, legjobb pillanata (vagy fricska) volt az Eurovíziónak, hogy ők képviselték az országot, és kis híján meg is nyerték. Az a legkisebb nénike übercuki :)

TheLynx70 2021.03.26. 21:22:34

Ki volt Angyal Bandi? Wiki-vel nem ér! :) Nekem mondjuk majdnem osztálytársam, de csak a Bandi stimmelt. :D
www.youtube.com/watch?v=6Vk3F871GDg

Egyfejű 2021.03.26. 21:25:31

@TheLynx70: Nekem meg apukám volt, Bandi is, angyal is - és cseppet se volt betyár :D

TheLynx70 2021.03.26. 21:47:50

Na, mivel úgyis hülye vagyok, ezt Fálkinak küldeném (és az összes rokonomnak, akik úgysem értenek meg), pedig remek. :) www.youtube.com/watch?v=mLO0Wt49Xzc

Egyfejű 2021.03.26. 22:02:49

@TheLynx70: Sok-sok Táncoló Felhő! (Ha már sorozat, eszembe jutott a Dr . Quinn című vadnyugati sztori, ami anyukám nagy kedvence volt, én csak azért néztem, mert imádtam belőle Táncoló Felhőt, az indiánt :) )

TheLynx70 2021.03.27. 06:13:24

Sárkánylyány, nekem van kedvenc indiános "mini" sorozatom (is), a filmek mellett. :) Into The West. Igen kedvelem. :)) Mivel majdnem minden érdekel, este náci tömeggyilkosokról néztem dokumentum filmet, és közben Joy Adamsontól olvastam az Elza és kölykeit.... :DDD

VV10 Bálint 2021.03.27. 14:47:19

@TheLynx70: A Subbán 2013 áprilisa óta él egy topic (Szexi estét mindenkinek), amit csak a kommentelők tartanak életben, mert maga a Subba már megszűnt. 27521 komment van pillanatnyilag.

Lilith.Inanna.1 2021.03.27. 14:57:07

@VV10 Bálint: ...es a lany azota sem oregedett semmit. :D

Fu Szekh Li 2021.03.27. 19:38:06

@TheLynx70: Én mondjuk a Mardi Gras indiánokat bírom, akik nem is indiánok :)

TheLynx70 2021.03.27. 19:53:21

@Fu Szekh Li: Ez de jó! :))) Oszt majdnem eltaláltad az egyik jelszavamat a Baba Yagával, annak idején arra gondoltam, ez úgysem jut senkinek eszébe: :DDD

TheLynx70 2021.03.27. 20:00:54

@Fu Szekh Li: Erre rá kellett gugliznom, de így már én is bírom őket! :))

Fu Szekh Li 2021.03.27. 20:02:06

@TheLynx70: Imádnivaló társaság volt Jamievel meg Bornaival. Sajnos élőben nem hallottam őket, de a Secret Combination az egyik kedvenc lemezem volt :)

TheLynx70 2021.03.27. 21:42:04

@Fu Szekh Li: Jamie-t én is bírom, meg Bornait is, de bevallom nőiesen, nem mélyedtem bele a munkásságukba.
Mivel szombat este van, megint csapongok. :) Erre emlékszel? A filmet is szerettem (főleg Firga bácsit), de a zene is bejön. :)
www.youtube.com/watch?v=p081KALvqcM

Fu Szekh Li 2021.03.27. 22:11:23

@TheLynx70: Nekem ez kimaradt, akkor már egyetemista voltam, és nem igazán néztem tv-t a koleszben :)

TheLynx70 2021.03.27. 22:15:28

@Fu Szekh Li: Pedig Firga hatalmas volt! Aszonta a szerelmének, ha beindul: "Letarollak, mint buldózer a tégla budit!" Melyik nő szívét nem lágyítaná meg egy ilyen mondat? :))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.28. 16:51:12

gondolom azért nincs senki , mert mindenki az idén nyitó f1 rajtot várja hátha lesz " törés".
addig Vác - Fehérvár cicaharc kézilabdában.

Gia 2021.03.28. 17:06:34

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Már érdekesen is kezdődik..Remélem jó futam lesz.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.28. 18:31:10

@Gia: te is nézed? kis suméker hogy tudott a legrosszabb autohoz szerzodni?
mr baumgartner zsolt.

2021.03.28. 19:45:06

Már rég írtam ide.

LaciHogyVoltol 2021.03.29. 16:42:43

@Gia: Ha már említésre kerültek a telenovellák, a College Humor YouTube csatornájának van egy nagyon jó sorozata, ahol zanzásítva elmesélik mi minden történt 1-1 telenovellában. TELENOVELLAS ARE HELL a sorozat címe. Érdemes megnézni mert sírva röhögős, persze angol tudás kötelező hozzá.

Például egy történetfoszlányra nem emlékeztem már a Marimar-ból, de az világosan megvolt, hogy olyan tekintélyes mellszőrzetet, amit a férfi főszereplő ott villantot azóta sem láttam (szerencsére) :P Így amikor bevágták, hogy:
"One day Marimar goes on a date with her dad to the opera...and goes who she runs into? Her shag-carper-chested husband" kiköptem az innovalómat :D :D :D

LaciHogyVoltol 2021.03.29. 16:59:46

Ja meg nem tudom, hogy ezt tárgyaltátok-e mert az elmúlt napokban nem jártam erre, de az még megvan nektek, hogy annó Bálint bent többször elmondta, hogy egy fotózás miatt növeszti a haját és a bajszát? Na most a napokban Moh tolta instán, hogy egy fotózás miatt kellett megnövesztenie a haját és a bajszát és minkettőt ki is szőkítették neki hidrogénszőkére egy Lakatos Márkkal közös projekthez...de közben meg Bálint fotózása mintha elmaradt volna, legalábbis nem osztott meg róla semmit. Akkor most dobták Bálát Mohért? :O

Lehet Bála túl sokat hízott a villába, így már nem mehet modellkedni :P

2021.03.29. 19:03:40

@LaciHogyVoltol: Valószínűleg Lakatos Márk meleg szemeinek kellemesebb Moh látványa, ezért Bálint ejtve lett.

Krétagarbó 2021.03.30. 09:08:24

@Fu Szekh Li: tévedés. Vagy te 12 évesen kezdted az egyetemet?:)

Fu Szekh Li 2021.03.30. 14:46:10

@Krétagarbó: Igen, és tíz évesen voltam katona :D

2021.03.30. 17:30:28

Sziasztok! Valaki tudna nekem küldeni sorozatbarát meghívót?

kétszeres vuvuzelaművész 2021.03.30. 23:07:21

Csak az én figyelmemet kerülte el, vagy nem is lesz JLGY?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.04.01. 18:34:45

Jó lett, mint mindig. Bár azt hittem már rég elfelejtette ezt mindenki. Hiszen ezer éve kint volt az összes JLB + Vivi JLGY- je is most + ultra retek oldalon

Egyfejű 2021.04.03. 21:28:08

Boldog nyulat mindenkinek! :)

TheLynx70 2021.04.04. 16:51:54

Most volt időm visszaolvasni mindent, és nagyon röhögtem. :D Mindenkinek boldog húsvétot! :)

TheLynx70 2021.04.04. 17:08:18

Mivel jól esik leírni, nálunk az ökölvívás a sport. :) Mai napig is szájtátva nézem a meccseket. Mérkőzést nem hozok, mindenki megtalálja, ha szeretné. :) Saul "Canelo" Alvarez a pound for pound bokszoló, én pedig már évek óta szurkolója vagyok. :) Csak egy edzést linkelek be, ezt sem a szél hordta össze neki. :)) www.youtube.com/watch?v=YaUj3CrTyHA

TheLynx70 2021.04.04. 19:22:11

@TheLynx70: Ja, nyilván elírtam, tehát Canelo Alvarez pound for pound number one! :DD
Most olvasom, hogy letojom mit olvasok, itt van a jelenlegi állás. www.ringtv.com/ratings/?weightclass=251
Canelo Alvarezt csak Floyd Mayweather verte meg, de ő mindenkit megvert. :) Ja, meg GGG is megverte, csak azt a meccset elcsalták! :)) Viszont továbbra is vallom, hogy súlycsoport függetlenül Alvarez a legjobb bokszoló! :)

bel ami 2021.04.05. 15:36:24

Volt itt minden. Ami kell,
meg olyan is, ami nem.
Bezárhat bazárajtó,
hadd legyek én az utolsó!

Fálki 2021.04.06. 21:01:13

@VV11Vikcsii: Beleírtam az új posztba :)

2021.04.06. 21:17:23

@Fálki: Király, várjuk :)
süti beállítások módosítása