Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10 - Így láttuk mi

2021. március 03. 18:51 - Dzsudibí

Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. 

ke_pernyo_foto_2021-02-16_9_50_52.png

Laura Ingalls

Kedvenc szereplő
Vivi, már a játék korai szakaszától.

Szereplő akit nem kedveltem
Az Éleslátású, bár az ágyasa szorosan mögötte van holt versenyben Jámbor Jackkel (Dani) együtt.

Legnagyobb csalódás
Ilyen nekem nem volt. Nem tudok olyanokban csalódni, akikkel szemben abszolút nincsenek elvárásaim.

Meglepetés
Kellemes: Vivi jellemfejlődése.
Kellemetlen: az M&M sztori hosszúsága, mert nem gondoltam, hogy 105 napon át kell néznünk őket.

Kedvenc jelenet
Nagyon emlékezetes volt a Digó kiesése utáni, Amanda és Gina által produkált Oszkár-dílyat (sic!) érő alakítás. A taknyos-nyálas-teli szájjal sírás non plus ultrája volt.

Legviccesebb jelenet
Az emlékezetem rövidtávon kiválóan működik, viszont a felesleges dolgokat fénysebességgel szelektálja ki kicsiny elmém, szóval Indián-Robi nem oly’ régi bemutatkozása a legviccesebb. Plusz nagyon sok szerethető jelenete volt a Vivi-Robi-Bálint hármasnak belevalóban és való világban egyaránt, ám ahogy mondtam ezekre már nem emlékszem csak arra, hogy rajtuk sokszor és jól szórakoztam.

Legnyomasztóbb jelenet
Az Éleslátású főszereplésével sok nyomasztó jelenetet láthattunk. Nem tudok különbséget tenni, mert ő mint jelenség eleve szégyenteljes volt. Talán az volt az alja, amikor Fruzsival a hitvesi ágyban veszekedtek fél adáson keresztül (ekkor mondta Fruzsi békülés közben, hogy „ha olyat csinálok / adok rá okot megüthetsz”).

vv10x17_20.png

vv10x17_03.png

vv10x17_23.png

vv10x17_22.png

Casting
Az elejétől azt gondoltam, hogy a 10. évad szereplői magasan verik az előző két szériát (és itt most nem veszem figyelembe, hogy majdnem minden szereplő komoly segítségre szorulna a lelki sérülései miatt). A 8. évadot még láttam, bár a végén már csak hogyvoltot olvastam, a 9. szezont viszont nem voltam képes nézni és néhány hogyvolt után követni sem, mert annyira trash volt amire nem vesztegettem az időt, hiszen nem szórakoztatott cseppet sem.
Az idei szereplők értelmesebbek voltak, mint a korábbi merítés és volt bennük potenciál. Vártam az „agyasabb” feladatokat, mert a való világ elején azt reméltem, hogy jobban meg fogják mozgatni őket a készítők. Sőt, tovább megyek, bíztam benne, hogy valódi taktikázást is fogunk látni. Nos ehhez képest nagyon fantáziátlan volt a műsor és képtelenek voltak kiaknázni a szereplőkben rejlő lehetőségeket, amit nagyon sajnálok.
A fentiek mellett viszont nem tartom jó ötletnek Virág és Merci beválogatását, mert egyértelműen gyerekek még. Sokszor, sokan elmondták már: szükség van egy alsó korhatárra. Minimum 21 éves legyen a legfiatalabb szereplő (ha rajtam múlna 25 alatt nem engednék be senkit). Az, hogy sikerült Az Éleslátásút és Danit is beválogatni, sajnos benne van. Összetett pszichológiai teszt kellett volna ahhoz, hogy őket kiszűrjék. Bár ezen nem lehetett változtatni, hiszen beköltöztek, de amikor elkezdett kirajzolódni Renátó személyisége azonnal közbe kellett volna lépni. Ennél kevesebbért is zártak már ki játékosokat. Már az első igazi lerészegedésekor minősíthetetlen módon viselkedett, amit hamar megismételt. Ott kellett volna komolyan elbeszélgetni vele, hogy fiacskám még egy ilyen és mehetsz ahova akarsz.
Daninál dettó kellett volna egy fejmosás, mert nem normális ahogyan Virággal viselkedett. Azt meg lef.som (az ő szavaikkal élve), hogy együtt vannak Virággal. A ló is engedi, hogy ráülj miután betörted. Sőt, egy idő után még hozzád is dörgöli a fejét egy répáért.

Javaslatok, legyen-e újabb Való Világ?
Ideje pihentetni a VV-t, mert ez ebben a formában nem jó. Szóval ha nem változik semmi, nem akar megújulni és ezen a vonalon maradna a műsor, akkor ne legyen több, mert már így is bőven sok a tíz évad. Ha viszont a készítők nyitottak a változásra, akkor érdemes lenni picit megreformálni az egészet. Érdemes volna megnézni néhány évadot például az amerikai Big Brotherből. Mondjuk az első párat, az all star évadokat és az utolsó párat. A két műsor köszönő viszonyban sincs egymással. Értelmes (minimum főiskolás, vagy végzett) fiatalok és nem
olyan fiatalok is beköltöznek (összesen 16-an), alig három hónap alatt lezavarják, heti három adás van, rengeteg fizikailag és szellemileg is kihívást jelentő feladattal. Jah, és nem a nézők döntenek a kiesőkről, hanem a lakók. Természetesen rengeteg csavar színesíti a játékot, mely csavarokról viszont a nézők döntenek, tehát valamilyen módon tudják segíteni a kedvenceiket.
Megértem, hogy költségvetésben egy ilyen széria más lenne, cserében sokkal izgalmasabb is. Heti három adás sokkal eseménydúsabb lenne és egy valóban taktikát és szövetségeket igénylő játék több nézőt ültetne a televíziók elé. Ha a vezetőség nem bízik az új formátumban, itt volt a járvány adta lehetőség: meg lehetett volna kérni jó formában lévő értelmesebb celebeket, színészeket (hisz ők is pénzből élnek), hogy egy rövidített szériára költözzenek össze, mondjuk 12-en. Nem mutatják őket a zuhanyban, wc-ben, nem mennek rá a bulvárra (amit egyébként a BB kint nem csinál, tehát nincs meztelenkedés, szex, zuhanyzós, wc-s jelenetek), csak és kizárólag egy taktikai játékról van szó. A celeb jól jár, mert kap ezért gázsit, a csatorna meg fel tudja velük futtatni az új formátumot, mert a hírességekért a magyar bekapcsolta volna a tévéjét.
Sejtem, hogy a fentiek úgysem fognak megvalósulni, de a következőkön érdemes lenne elgondolkodni:
- kevesebb heti adás,
- rövidebb játékidő (bőven elég 3 hónap is),
- alsó korhatár bevezetése,
- a játékot befolyásoló elemek bevezetése, pl.: endurance challange végén megnyerhető
védettség, plusz szavazat, szavazat elvétel, vagy a nézők szavazatai alapján odaítélt
képességek. (Azért nem írok konkrétabb példákat, mert szerintem ez a kihívás-
kiválasztás koncepció is hibás. Itt is a kinti BB koncepcióját kellene követni, mert
abban több lehetőség rejlik.)
- a szerkesztők nézzenek meg amerikai BB-ket és onnan válasszanak játékokat, mert
rengeteg példa van amihez nem kell hatalmas stúdiót berendezni, mégis alkalmazható
a mi kis magyar valóságunkban is. Legyetek kreatív szerkesztők pritti plíííz!
Sokáig tudnám még elemezni a műsort és az újításokat is, de már így is túl hosszúra nyújtottam. Befejezésként csak annyit: ha lesz újabb való világ széria, akkor az legyen all star évad és legyen ötletesebb, mint az előző tíz volt és ha lesz újabb széria, szerintem én is jövök, mert addigra kipihenem ezt a tizediket. Addig is pusszantás mindenkinek!

febr_-08-2021_06-25-58.gif

dmr94

Nekem ez volt az első évad, amit végig igazán analitikus szemmel néztem már ha szabad ezt a kifejezést használnom. Bevallom korábban a blogot sem követtem igazán bár tudtam a létezéséről, most viszont rögtön beszippantott az atmoszférája. Örülök, hogy van egy (remélem nem is annyira elhanyagolhatóan) szűk közösség (azaz vagytok ti), akik magát a beköltözős valóságshow formátumát kedvelik és nem csupán alacsony minőségű szabadidős tevékenységként merülnek el a kereskedelmi tévézés nyújtotta trash élményben, hanem valamennyire igénylik is a róla való diskurzust, legyen szó vicces, komolyabb vagy néha egészen nyomasztó témákról.
Ezerszer lerágott csont szidni és semmibe venni ezt a műfajt de alapjában véve ha valami, akkor szerintem pont ez az, amivel lehet némi (sajátosan perverz) kulturális értéket teremteni azáltal, hogy mégiscsak valós civil emberi sorsokat ismerhetünk meg abban a korban, amikor a médiatermékek elsöprő része celebek semmirekellő ripacskodásából áll. Ez persze egy cseppet sem nem menti fel ezúttal sem a szerkesztőgárdát és az egész attitűdöt és hanyagságot, amivel a műsor készítői összerakták az idei évadot.
Visszaolvasva a korábbi szériák értékelőit, nem sok újdonságot tudok mondani, fájdalmasan ugyanaz volt a koncepció (avagy „az egyszerű képlet”), mint az előzőekben még ha a mostani társaság összességében látványosan kevésbé volt prosztó a legutóbbi eresztéshez képest. Ennek ellenére, na meg azért, hogy most többé-kevésbé hitelesen alkothassak véleményt – és ne klágdávidozzam el az értékelést – természetesen néztem az elejétől a végéig, egyetlen részt sem kihagyva. Így egyértelműen a jubileumi évad volt számomra a legintenzívebb és a 4. óta a legtöbb emlék is innen marad majd meg.
A kritikákat illetően amit említenék az a klikkek/szekértáborok nagyon korai megalakulása, ami érezhetően nem tett jót a történet dinamikájának, főleg hogy az erőviszonyok sem voltak túl kiegyensúlyozottak, mint arra utólag fény derült. A tematikus heteknek kevés kivétellel (pl. munkahét) nem volt meg az íve, sokszor tényleg csak 3-4 napig tartottak és addigra is bőven kifulladtak. Sokszor panaszkodtunk a közösségi média roppant kínos erőltetéséről és az ezzel kapcsolatos elemekről instalájvostul, követőszámhajhászóstul mindenestül, ennek kapcsán egyébként abszolút valid a telexes kritika is.
Szintén érdemes külön szót kell ejteni a párkapcsolati erőszakról, ami most volt jelen a legintenzívebben. Szerencsére ezzel foglalkoztak sok helyen, így én inkább ennek okát próbálnám fejtegetni. Ahogy időközben rendre megénekeltük, a bent kialakuló párkapcsolatok elképesztően lapossá tudták tenni a műsort, főleg, hogy bőven felül volt reprezentálva az összefoglalókban az általuk végzett semmi (vagy a többiek még ennyire sem voltak aktívak, amiben erősen kételkedem).
Ezt vagy a járvány miatti bezártság hozta ki belőlük, hogy ennyien (én a Mercike-Moh románcot is ideszámolom, főként az előbb említett érv miatt) mindenáron ilyen gyorsan ilyen szoros kapcsolatot akartak kialakítani, vagy szimplán sikerült becastingolni érzelmi függésre ácsingózó arcokat (rosszabb esetben szándékosan összeeresztve őket a domináns, elnyomó, abúzusra hajlamos egyedekkel).

kepernyofelvetel_67_egyedi.png

kepernyofelvetel_65_egyedi.png

38-46.jpg

27-14_szeretel_vagy_mi.jpg

06-20_amanda_a_szepseg.jpg

Kedvenc szereplő

Tudom, ilyenkor már könnyű osztani az észt de nekem Vivi az elejétől fogva szimpatikus volt, beköltözéskor a flegmasága, utána a szórakozott jelleme, végül pedig fokozatosan kibontakozva az egészen tudatosnak tűnő játéka miatt. Nem kételkedve egy percig sem persze abban, hogy élőben kellően idegesítő is tud lenni, egyértelműen az ő szavajárása maradt meg a legtöbbekben, ami jó indikátora lehet annak, hogy semmiképp sem jellemtelen és unalmas.
Természetesen Robit és (néhány szituációt leszámítva) Bálintot is full korrekt figurának gondolom.

Legellenszenvesebb szereplő

Gina és Dani. Előbbi a munkahéten nálam teljesen elvágta magát mikor még neki állt feljebb az egésznapos proliskodás közepette. Számomra rejtély miért tartották erős játékosnak a többiek és miért szimpatizáltak vele még az „ellenséges” csapat tagjai is sokszor. Proli urat illetően az első pillanattól kezdve taszított a nagyképű gőg és az elképesztően magas ló, amin azóta is ül. Nem tartom rosszindulatúnak, fixen motoszkál benne egy erős igazságérzet de még így is távol áll, hogy pozitív összképet alakítson ki bennem.

Legnagyobb csalódás

Nagyon benéztem amikor Renátóba a tizedik széria VV Roliját láttam bele eleinte, aki majd a kanapéról mackónadrágban figyelve taktikázza végig az évadot. Hiába próbálkozott vele, ha lett is volna rá néha affinitása, ösztönénje gyorsan felülkerekedett. A többi meg már történelem…
A játék szempontjából Bálint agresszív kitöréseit is ide sorolnám, minden bizonnyal ezeknek köszönheti vesztét, pedig részvétele izgalmasabbá tette volna a végjátékot (igen, még azt a 2 napot is). Emellett természetesen a szerkesztői munka, amin sokszor a hanyagságot és az erőfeszítés hiányát véltem felfedezni.

Legnagyobb meglepetés

Vivi győzelme azért ide kívánkozik, ahogy Mercike döntőbe jutása, illetve nekem még Gábor korai kiesése is. Az nyilván hamar (nagyjából a második „ezmiatt” után) kibukott, hogy bármennyire is őt szánta az „okos embernek” a csatorna, attól azért elég távol áll és messze nem lóg ki annyira a többiek közül, mind elsőre esetleg tűnhetett. Ettől függetlenül én többet vártam tőle és kicsit szerencsétlennek is éreztem, ahogy alakult a sorsa. Könnyeket persze nem hullajtottam utána.

Kedvenc jelenet

Talán Mercike és Fru rohamevése mielőtt megvonták tőlük a csomagolt kajákat az ökohéten. Emellett ténylegesen szórakoztató volt amikor a villalakók egymást utánozták, illetve a klasszikus trash pillanatok közül az ordenáré bulik amíg még többen voltak bent. Legviccesebb jelenet: Eszembe jut természetesen a siratóasszonyok kálváriája, Renátó wc-s jelenete („Meg fogom nyerni ezt a játékot!”), illetve Dani és Virág egészen szürreális, erotikusnak nehezen nevezhető mégis szexuális pillanatai, mint a véletlen anál vagy a szopásba átmenő hereborotválás. 

Legnyomasztóbb jelenet

Vivi #metoo comingoutja és az arra adott reakciók nálam veri ebben a nem túl előkelő összehasonlításban a párkapcsolati erőszakos szituációkat, lehet persze csak azért mert utóbbi olyan mértéket öltött, hogy kvázi megszoktuk egy idő után.

29-08_mo.jpg

30-37.jpg

01-20_virdzsi.jpg

23-54.jpg

Casting

Közepesre értékelném, szerintem Bálint mindenképp kellett, ő elég sokszor a hátán vitte a műsort, igazán egyedi karakter rajta kívül viszont talán csak Mercike volt és az ő villalétében sem volt mindig sok köszönet. Ahogy mondtam, most szerintem sem volt nagyon erős és domináns mocsár szekció, az önjelölt falkavezér alfahím archetípusból viszont megint túl sok került be, én ide sorolom Renátót, Dígót és Danit is.

A jövő margójára

Sokszor elhangzott már ez is, érdemes lehetne átlagosan idősebb játékosokat szerepeltetni, olyanokat, akiknek jobban kifejlődött már a személyiségük. Én személy szerint kíváncsi lennék mit eredményezne – hangozzék bármennyire is paradox módon – ha az exhibicionizmust legalább kicsit háttérbe szorítanák és nem ennyire a primer ingerek kielégítésére törekednének.
Visszautalva a kapcsolati erőszak témájára: ha valami, akkor talán pont ez lehet az ami kibillenti a készítőket az oly kényelmes, reklámpénzekkel kitömött fotelekből és arra készteti őket, hogy egy lépést lépjenek hátrébb. Lehet én vagyok naiv de láttuk az utóbbi években a píszí és a kultúrbal térhódítását és érdekérvényesítő képességét. Ha itt is hatást gyakorolna, azt bizonyos szempontból üdvözölném. Persze csak abban az esetben ha ez a kreativitást pörgetné fel, nem pedig még megúszósabb akarna lenni. Hiszem, hogy így lehetne izgalmasabb VV-t csinálni, különösen mert ami a nézettséget illeti (pontos számokat ugyan nem ismerek, írjátok meg ha ti igen!), nem gondolom, hogy túl sok veszíteni valója van az RTL-nek. És talán nem vállalok nagy rizikót azzal sem, hogy a BeleValót sokkal színvonalasabban meg tudná csinálni a blogról bárki, aki legalább közepesen alázatos és
érdekli a dolog. Ez a kísérőműsor továbbra is sürgős reformra szorulna.
------
Összességében nekem már most hiányzik minden hiányossága ellenére is, nagyon szerettem mind írni, mind olvasni a bejegyzéseket, elképzelhető, hogy lesz sorozat ami alkotásra késztet majd de ahogy mondtam, elsősorban ezen formátum szerelmese vagyok. Köszi az egész évados kitartó figyelmet és a sok konstruktív visszajelzést is!

vv10x17_34.png

26-00.jpg

kepernyofelvetel_109_egyedi.png

Fálki

Kedvenc szereplő

Nagyon nagy bajban vagyok, mert bár aktív Pinista voltam szinte a felétől kezdve, az elejétől mégis Bálintnak drukkoltam, a végén pedig Robira szavaztam. Nekem nem volt kedvencem. A pasik közül nem nagyon volt olyan, aki hatalmas haverommá válhatott volna, a csajok között pedig nem volt olyan, akire azt mondtam volna, hogy aztakurvademegfálkiznám. (mondjuk a csajok sem csak arra jók, khm, szerk. Dzsudi)

Leggyűlöltebb szereplő
Itt sem egyszerű a dolog, mert alapból lehet ugye utálni a két bántalmazó majmot vagy a folyamatosan a seggükben lógó két némbert, de én mégis Amanda és Gina közül mondanám az egyiket. Gina hozta a tipikus semmirekellő, mindenen óbégató, semmit tenni nem hajlandó kisebbségit.. de mégis inkább Amandát választom most, mert belőle lehetett volna szerintem vicces, mókás, pozitív szereplő sima top5 helyezéssel, ha nem
keveri bele magát a mocsárcsapatba és abba a spirálba, ami velük járt és ragad bele. De ez az utálat még mindig semmi ahhoz képest, amit Dr. Panyik dr. Andrea iránt éreztem és érzek, szóval ez itt csak egy belépő szint :D

Legnagyobb csalódás
Hoppá, ellőttem Amandát eggyel feljebb, akkor legyen Bálint, aki 100 napig kitartott, megküzdött 3 mocsárlénnyel, jópofát vágott mindenhez, amihez biztos hogy nem volt egyszerű lásd összeláncolva a menstruáló Ginával.., aztán nemhogy a célegyenesben, hanem annak a végén, kettő lépéssel a célvonal előtt kivette magát kettesből és kapcsolt egy rükvercet.

Meglepetés
A szerkiknek volt jó ötlete is. Végre a vége felé voltak olyan ötletek bedobva, amik túlmutatnak egy 8 éves gyerek gondolkodásán.. Ha játékosról beszélünk, akkor nehéz a dolog, mert olyan nagy pozitív meglepetést nem okozott senki, mivel buták és egyszerűek voltak kb mindannyian. Legyen Robi, aki nem húzta elő szinte végig a LMBTQ kártyát, mosott, főzött, takarított és nem adott okot senkinek arra, hogy beleálljanak.

Kedvenc jelenet/pillanat
Ebből se volt sajnos sok, mert gyenge volt ez a széria. Ötletes húzás volt Mohtól, amikor a Renátó elleni párbaja után a Beste Leben jelet mutatva tért vissza vagy amikor a fiúk dobálták Vivit a sikeres párbaja után, de nagyon kell kotorásznom az emlékeim között… Amikor Mercédesz zabált és pezsgőzött, legyen az.

Legviccesebb jelenet
Ezzel viszont nincs nehéz dolgom, szerintem egyértelműen Robi, amikor a buliban táncol és a csodálatos lekvárról beszél fánkevés közben. Egy kommenttársunknak köszönhetően le is van mentve a jelenet:
https://drive.google.com/file/d/11yn₅IYqQPOTl5fyt2WlVVhsFAM-ZxDG/view

febr_-23-2021_07-41-06.gif

Legnyomasztóbb jelenet
Itt azért bőven lehetne választani, de én mégse azok közül választanék, ami mindenkinek elsore beugrik. Volt ugye az elején Virág sárba tiprása a címkékkel, Renátó bármelyik agresszorkodása kb bármelyik villalakóval szemben… Számomra mégis az volt a legsokkolóbb, amikor egyszer a már vele párkapcsolatban lévő Fruzsival veszett össze, a lány végigsírta a villa összes helyiségét, majd aztán odament Renátóhoz és bocsánatot kért tőle. Pontosabban sajnos nincs meg a jelenet, de szerintem mindenki emlékszik rá. Ja és hát természetesen az a Frunátó szexjelenet is megdöbbentő, amikor Fru a szemfedőjében fekszik mint egy döglött hal, a jóember meg dolgozik mögötte…

Casting
Menet közben mindannyian egyetértettünk abban, hogy ez egy szar casting volt. Aztán ahogy telt az idő, mintha mindenki egyre elnézőbb lett volna és elment a dolognak az éle, de én bizony továbbra is fenntartom, hogy katasztrófa volt. Túl sok volt a buta, iskolázatlan, mindenféle tudástól mentes, énközpontú, használhatatlan semmirekellő és itt nem csak a mocsárcsapatra gondolok, mert ott pl bőven volt olyan, akivel lehetett volna mit kezdeni. Tessenek már beválogatni olyanokat, akik kreatívak, proaktívak, taktikusak, akik képesek belülről mozgatni a szálakat és történik velük valami. Akik saját maguktól is csinálnak valamit, mert nem elégíti ki őket az egész napos kanapénfetrengés.

Javaslatok
- Válogassanak be engem és AdamAdam barátomat.
- Tessék fizikailag is leterhelni az ápoltakat, legyenek csak valóban kimerültek.
- A tematikus hetek tartsanak egy hétig valóban, ne pedig vasárnaptól szerdáig, aztán egy
nap pihenés, utána buli, majd jöhet a másnaposság és a nyekergés.
- Kevesebb ajándék. Kívülről se kapjanak már kéthetente üzeneteket, de a kaja, pia, cigi,
hálószoba igenis legyen olyan dolog, amiért meg kell küzdeniük.
- A párok teljes elszigetelődését valami játékkal gátolják meg, mert senkit nem érdekel az,
ahogy fekszenek napokon keresztül és nem történik velük semmi.
- Legyenek váratlan húzások és meglepetések: kiesés, szegregálás, valódi dilemmák és
nehéz pillanatok
- A nézői szavazásoknak vagy legyen valóban tétje vagy engedjék el
- Legyenek titkos küldetések
- Válogassanak be engem és AdamAdam barátomat.
- Idén is legyen VV és HV, s minden zökkenő és döccenő ellenére érezzük magunkat
legalább ennyire jól a kommentszekcióban. Broáf, ezt nem is én írtam.

Dzsudibí

Az idei évad több szempontból is más volt, mint az eddigiek. Nem sikerült időben összerántani a csapatot, és hozzáteszem, az első néhány adás után én is úgy éreztem, nincs már kedvem nekem se csinálni. Tulajdonképp az egyetlen indok, amiért nem hagytam a picsába, az drága Pávó Réka művésznő volt, szerettem volna ilyen formán támogatni a gyógyulását és könnyebbé tenni a kórházban töltött napjait. Úgyhogy ha valakinek hálával tartoztok, az ő, sokszor puszilunk drága Réka. <3

Kedvenc szereplő

Az előző évadokban nagy fájdalmam volt, hogy nem drukkoltam senkinek, senki nem volt szimpatikus, és bár trash szempontból sokkal szórakoztatóbb, amikor Renyhe rekedtes hangon azt üvölti, hogy azt a faszt szopod, amibe én beleültem – amit sajnos azóta sem sikerült a bal farpofám fölé tetováltatni– azért kötődni igazán akkor lehet a műsorhoz, ha vannak benne olyan szereplők is, akiket az ember nem feltétlenül fejelne addig izomból, amíg bírja szusszal. Ebben az évadban nekem Bálint minden tahóságával és beképzeltségével szimpi volt, üdítő volt látni egy végre nem amőba szinten vegetáló lényt is a villa falai között, és nekem egy kicsit visszahozta a régi idők VV-jeinek életérzését, amikor még nem feltétlenül az volt az egyetlen alapköve a műsornak, hogy majd ordítanak, dugnak, oszt mi meg jól leadjuk főműsoridőben. A végére sajnos elfáradt, és egyébként attól függetlenül, hogy szimpi volt végig, az ő győzelmének nem tudtam volna őszintén örülni, úgyhogy én kicsit örülök, hogy ennyire túltolta ezt a pénz témát, akár megrendezett volt, akár nem.

Vivi ezzel szemben rettenet visszataszító volt, a kisfilmje alapján egy igazi sutyerák tapló, akinek ezidáig egyetlen értelmes gondolatfoszlányt sem sikerült még kifingania magából. A dolog valahol ott fordult meg nálam, amikor puszta kézzel megoldotta a WC dugulást, és nem is az volt számomra a legszimpibb, ahogyan utat vágott magának a vinnyogó nyomoroncok tömegében a wc-ig, majd egy fogd meg a söröm mozdulattal fogta, és könyéig lenyúlt a budi mélyére, hanem ahogyan örült, amikor sikerült. Abban a mosolyban nekem benne volt minden: hogy mennyire szeretné, ha szeretnék, ha elfogadnák, ha néha megdicsérnék. Sok volt és erőltetett, amikor a kiskutáykhoz beszélt, mint ahogyan azt is erősnek tartom, hogy utólag már tudatosan felépített stratégiáról beszél, meg hogy ő már sejtette, hogy megnyerheti. Sejtetted a faszomat, és azért azt hozzáteszem, hogy kurvára kellett nem kevés szerencse is ahhoz, hogy ő eljusson idáig, és aztán megnyerje Robi ellen. Ettől függetlenül nekem ő volt a favoritom, de még akkor sem lettem volna vígasztalhatatlan, ha Robi nyer. Őszintén remélem, hogy a pénzzel tud majd okosan bánni, és a 3 napig tartó ismertség nem fogja lelkileg tönkrebaszni.

Legutálatosabb szereplő

Amanda és Renátó, nem hiszem, hogy bővebb kifejtést igényelne. Renátó esetében egyébként a villában nyújtot teljesítménye egy dolog, amiért már önmagában faszkorbács járna, de hogy utána kijön, és mellét döngetve mondja, hogy itt kérem mindenki hülye, csak én vagyok helikopter, és egy félbecseszett másodpercig nem gondolkozik el azon, hogy mit lehetett volna másképp csinálni, na számomra ez az igazán visszataszító.

Legnagyobb csalódás

Szintén Renátó. Az elején nagyon szimpi volt, amikor bejött, én biztos voltam benne,hogy ez a gyerek benne lesz a top 3-ban, és nem hiszem, hogy egyedül lettem volna.  

Ennél is nagyobb csalódás volt, ahogyan a csatorna kezelte az egész Frunátó & Virániel tengelyen kialakult balhét. Persze, tök jó, amikor a műsor végén együtt csóváljuk a fejünket, hogy hát azért ezt mégse, meg különkiadást csinálunk Mérő Verával, de az igazán edukatív az lett volna, ha a csatorna igenis beleavatkozik a kialakult helyzetbe, beküld egy szakértőt, egy pszichológust, vagy akár csak a sarki zöldségest, aki elmondja a lakóknak, hogy miért nem egészséges az a fajta hozzáállás, ahogyan a kapcsolataikat kezelik. Valahol egyébként idesorolnám Mercit és Mót is, mert fújt mindenki Mercikére, meg metoo-t kiáltottunk, de én nem tudom Mercikét egyedül hibáztatni a kialakult helyzetért, Mó bőszen magyarázta Mercikének, hogy nem lesz itt semmi kéremszépen, miközben a seggét markolászta kimerítve ezzel a mixed signals fogalmát, nem csoda, ha Mercike képtelen volt tőle elhatárolódni, és azt mondani, ennyi és netovább.

Illetve hogy mennyire nincs semmiféle küzdeni akarás ebben a generációban – tisztelet a kivételnek. Szomorú volt látni, hogy mennyire kreatívak tudnak lenni, ha arról van szó, hogyan ússzanak meg egy-egy feladatot, pedig egyébként – és a kurva életbe is már de tényleg – semmi kibaszott dolguk nincs egész nap.

Legnagyobb meglepetés

Mercike mégis mi a jó istent keresett a top 3-ban??

vv10x70_67.png

vv10x70_36.png

vv10x70_58.png

Kedvenc jelenet/pillanat

Robi monológja a lekvárhoz. Abban minden benne van, amit az életről tudni kell.

Legviccesebb jelenet

Imádtam Puskás Peti előadásában az úszást. Meg egyébként Puskás Petit úgy általában. Bármennyit szidtuk az elmúlt években, idén éreztem rajta először, hogy kellő komolytalansággal tudta venni a műsorvezetést, nem volt mesterkélt sem erőltetett.

Illetve Gina, valahányszor benyomódott rajta a megbaszom a ciroksöprűt gomb. Érik egy tetkó a jobb seggpofám fölé is.

Legnyomasztóbb jelenet

Dani-Virág összes, Renátó-Fru összes. Meg amikor Fru ország világ előtt kinyilvánította, hogy teljesen rendben van, ha Rencsi pofánbassza ha odaégeti a rakottkrumplit.

Casting

Mindig van benne rizikó, mert senki nem tudja garantálni, hogy aki az interjúk során képes eljátszani, hogy ő valóban érdekes figura, az valóban az is lesz, meg hát sok függ attól is, hogy aztán a beköltözők egymásból milyen reakciókat váltanak ki. Érdemes most visszanézni a bemutatkozó kisfilmeket, és bár idén talán kevesebb volt a drámai pálfordulás –idézzük csak fel gyúrós Józsi mindenkit megbaszok kisfilmjét, majd két nappal később már a barátnője után sírt, meg hogy hiányzik neki a kondiszoli meg a mama kakashere perkeltje – de Mó például nem sokat mutatott abból, amit a kisfilmje alapján várhattunk volna tőle. Legközelebb – ha lesz legközelebb – én azt mondom, kevesebb Ginát és Amandát szeretnék, és több Bálintot vagy Attilát.

Javaslatok a jövő margójára, amit az RTL úgyis telibe fog szarni

Hagyjuk békében elhamvadni ezt a formátumot.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2021.03.03. 19:00:03

Negyedikkk! Tiszta véletlen volt! :)

Ármándójózsi 2021.03.03. 19:03:08

Úgy voltam vele, hogy nem írom meg, de most mégis késztetést érzek valamiért, hogy megosszam az én összegzésemet a VV10-ről.

Én két szempontból szeretném megvizsgálni és bemutatni ezt az évadot. Az egyik a szereplők, és ezzel a casting munkája, a másik a szerkesztők, vagyis az évadot levezénylők szerepe.

A VV10 szerintem az utóbbi 4 évad legjobbja volt a sok-sok hiba és kihagyott lehetőség ellenére is. A játék végső kimenetele és eredménye pozitív benyomásokat keltett bennem
és azt az érzést, hogy talán van még remény arra, hogy a nézők többsége jól itéli meg az ilyen szituációban szereplő karaktereket és azokat jutalmazza, illetve bünteti,
akiket a való életben is pozitív vagy negatív személyiségeknek lát.

A játékosok:
A szereplőválogatás szerintem nagyon jól sikerült, rengeteg érdekes és szerethető karakter került be ebbe az évadba és a trash karakterek aránya is jól volt elosztva.
Miért gondolom ezt? Bálint, Robi, Vivi szinte mindenki számára pozitív személyiségek voltak, minden kis hibájuk ellenére. Moh, Merci szintén abszolút válalható szereplők voltak,
bár itt már sokkal több volt a negatív kontent. Ők voltak nagyjából a szerethető emberek és ezt jól tükrözte az első 5-be kerülésük.
Szintén nagyon jó választás volt a válogatás szempontjából Dani és Digó is, de míg az előbbi a Virággal való kapcsolata miatt kiesett a játékból és nem tudta betölteni
azt a szerepet, ami egy félig negatív, félig pozitív karakterrel neki szánhattak. Jó lett volna benne. Digónak pedig az volt a szerencsétlensége,
hogy Bálint vagy tudatosan felismerve, hogy milyen erős karakterré nőheti ki magát odabent, vagy csak zsigerből kiejtette még mielőtt elindult volna felfelé a létrán.
Válogatás szempontjából ő is telitalálat, utálható karakter volt. Frú is az lehetett volna, eljátszhatta volna az igazi gonosz törpét, de Renátóval való kapcsolata őt is egyből lenullázta.
Renátó szerintem fel volt áldozva, biztosak voltak benne, hogy előbb, vagy utóbb bármiért is kijön belőle az állat, pont jó utálatos karakternek.
A többiek, Amanda, Gina, ide értve Virágot is, töltelék játékosoknak lettek eleve behozva.
Gábor volt szerintem a válogatóknak is a kakukktojás, vagy fekete ló ha úgy tetszik, akiről feltételezték, hogy megkavarhatja a szálakat.
Egyszóval, a történtektől függetlenül, szerintem a Casting nagyon jól végezte a munkáját. Egy ilyen csapatnak csak örülhettek a szerkesztők.

A játékot irányító, levezénylő szerkesztői gárdáról már nem lehet ilyen jókat elmondani...
Ezekkel a játékosokkal, szereplőkkel, meggyőződésem szerint, minden idők egyik legjobb Való Világát össze lehetett volna hozni.
De nem tudtak felnőni a feladathoz, sőt, kifejezetten rosszul vezették a játékot. Hibát hibára halmoztak és a kijavításukra tett kisérletek csak újabb hibákat eredményeztek
a nézhető, izgalmas játék rovására. Nem tudom, hogy a felkészüléssel volt-e a hiba, vagy egyszerűen túlbecsülték a képességeiket, de mindegy is, mert kihagyták ezt a ziccert.
Képtelenek voltak irányítani, alkalmazkodni a benti eseményekhez és annak tükrében módosítani a feladatokat, keverni a szálakat.
Elnézték, nem tudtak reagálni a kialakult párok szétválasztására, amikor már látszott, hogy ez tunyaságba fullasztja majdnem az egész villát.
A feladatok többsége unalmas volt, nem volt szinte semmilyen hatása a benti hierarchia megváltozására, más, újabb szövetségek érdekcsoportok létrehozására.
Maradt végig minden az első hetekben kialakult két csapat harcára kihegyezve, ami már az első perctől láthatóan lefutott volt és csak unalmas, izgalom nélküli párbajokat eredményezett.
A tematikus hetek 1-2 kivételtől eltekintve borzasztóan unalmasak voltak és ezekkel sem kiséreltek meg változtatni a belső viszonyokon.
Mintha senkinek nem lett volna egy épkézláb ötlete a szerkesztői gárdából, csak sodródtak az eseményekkel, vagy esetenként kullogtak utána.
Még hosszan folytathatnám a sort, kezdve a teljesen felesleges, nyilvánvalóan túlgondolt karácsonyi lila kendő hulláson keresztül, folytatva a Robi által felvett random lila kendő
tikolásán keresztül (ami szintén nem változtatott meg semmit), egészen a kudarcba fulladt gyenge kisérletekig, amelyekkel megpróbálták befolyásolni a játékot,
de már így is félek, hogy nem fogok beleférni az 5000 karakterbe.

Összegzésül:
Nagyon szerettem a Való Világ 10-et, mindazok ellenére amit leírtam! Nagyon jó érzésekkel állok fel előle, különösen azért, mert a végjáték különösen izgalmasra sikerült.
Nem, nem feltétlenül a szerkesztők miatt (bár itt volt az egyik kivétel, hogy jót is mondjak róluk, a 8 milliós nyeremény elvitelének belengetése), sokkal inkább
az igazán szerethető karakterek miatt, akikről néha azt is nehéz volt eldönteni, hogy ki mögé álljon be az ember, melyiknek szorítson a továbbjutásért, és végül a győzelemért.

Nem csak a TV közvetítések és az összefoglalók, hanem az itteni kiválló közösség is nagyon sokat jelentett abból szempontból, hogy miért volt és lesz emlékezetes
számomra ez a széria. Köszönöm Nektek! :)

alma_szósz 2021.03.03. 19:04:38

nagyon nagyon köszi a rengeteg munkátokat

alma_szósz 2021.03.03. 19:12:58

az a legviccesebb, hogy az RTL mennyire nyomta ezt a tiktok/insta infuenszer követőszámlálás dolgot

aztán ki nyert???

Na ki nyert kedves RTL klub???

Na?

(drámai szünet)

Hát persze hogy akinek a legkevesebb követője volt végig

úgymond olvasó mmkk 2021.03.03. 19:15:30

köszönjük a munkát, amit ebbe az évadba is beletettetek.

Gia 2021.03.03. 19:16:58

Köszönöm az összes posztot minden írónak! <3

úgymond olvasó mmkk 2021.03.03. 19:17:50

@alma_szósz: ezt a tiktokot nem kellene erőltetni, ha lesz következő évad

Cérnahuszár 2021.03.03. 19:20:07

nagyon tetszik az összefoglaló, nem kell milliom kommentet végigrágni és szűrni alényeget, szépen össze van szedve, mit gondol a néző
lehet rágódni rajta a a csatornának
+ az elhasalt játékosoknak

és most jöhet a lovaglás a naplementébe :)

alma_szósz 2021.03.03. 19:23:21

az meg a szerkesztőbrigád szégyene amikor a villalakóknak kellett saját kis játékokat kitalálniuk annyira nem tudtak nekik normális feladatokat adni, lásd: Bálint-Moh portvisharc koreográfiája, amikor a srácok az felfordított asztal lábára dobáltak célba ruhaaksztóval, Bálint színitanodás szituációs játékai, Vivi feleltetése, Bálint-Vivi prank war is ide sorolható, ez akármi is legyen www.tiktok.com/@valovilagrtl/video/6922372247206366469?is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6914429483593434630

Lilith.Inanna.1 2021.03.03. 19:24:31

Koszonok mindent. :)
Visz lat pisz lav.

alma_szósz 2021.03.03. 19:29:15

nekem nagyon fog hiányozni ez a kommentszekció is ♥

érdekes jelenség hogy a sorozatbarátos kommentekben úgy láttam hogyott is kialakult egy a miénktől kisebb de hasonlóan aktív közösség akik ugyanúgy elemezték napról napra a műsort, mint mi

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.03. 19:30:26

@úgymond olvasó mmkk: A többit sem. Oké vén majom vagyok, szal az ilyenek zsigerből kizárva nálam, de akkor is. Ja, akkor már a nyomorék weboldala a műsornak is egy szép méretes pacikukit ér. Régen (első jópár évad) minden fontos dolog fent volt, nem geciztek, hogy csak a ki#Fálkizott Most plus premium ultra qanyád accounttal lehet nézni az érdekesebb dolgokat.

alma_szósz 2021.03.03. 19:32:33

@úgymond olvasó mmkk: szerintem addigra már nem lesz menő a tiktok (ne legyen igazam) de lesz helyette valami hasonló

Gia 2021.03.03. 19:32:44

@Fálki:Anita,nem Andrea.Tudod,a Panyik.:-)

Silversan 2021.03.03. 19:34:48

Köszönöm minden HV írónak az évadot, jobb volt, mint maga a VV. És köszönöm minden kommentelőnek a társaságot, az igazi szórakozást, a komoly témákat, a szarkasztikus humort, a sok"off"-ot. Tanultam, szórakoztam, jól éreztem magam veletek, és a VV is sokkal jobb volt sok szemmel nézve, több szempontot figyelembe véve, más megközelítésből. És remekül tippelve végig, ez a sok különböző ember azt hiszem kimondhatom, egységesen drukkolt az első 2 helyezettnek. Ez csak jelent valamit. ..

Ármándójózsi 2021.03.03. 19:37:38

Nagyon szépen köszönöm, köszönjük a több mint 100, bátran mondhatom, kiváló összefoglalót a szériáról! Élvezet volt Titeket olvasni, erre kitűnő bizonyíték, hogy mennyire vártuk az összefoglalók írások megjelenését, már szinte előre tudtuk, hogy kinél, mikorra számíthatunk rá, ugye Dani? :DDD
Mindannyian kitettetek magatokért, hatalmas TISZTELET, hogy időt áldoztatok erre, ránk, különösen úgy, hogy hosszú volt az évad és sokszor sajnos az adások színvonala, messze átlag alatti volt és sokszor unalmas is. Ebből kihozni a legjobbat nagyon nehéz és fárasztó, de nektek mégis sikerült.
Nagyon jó csapat gyűlt össze a HV írók között és az egymástól eltérő stílusotok is csak emelte a posztok fényét. Én egyformán szerettem mindegyikőtöket bajban lennék, ha különbséget kellene tenni, hogy kit szerettem a legjobban. (Nyilván Laurát, de őt is leginkább azért, mert nála örök első vagyok és viszont. :))) )

És akkor itt a komment szekcióban is elképesztően jó társaság gyűlt össze, ami mellett így bucsúzóul nem lehet elmenni szó nélkül. Nagyon sok időt eltöltöttem itt, és élveztem majd minden percét, amikor itt lehettem. Még egyszer köszönöm Nektek is, talán majd találkozunk valahol, valamikor... Vigyázzatok magatokra!!! :)))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.03. 19:39:45

Számomra ez a VV sokkal jobb volt mint az elozo, ahol pár adás után kikapcsoltam a tévét , hogy ezt megfogja nyerni a bolond lány----és meg is nyerte

úgymond olvasó mmkk 2021.03.03. 19:44:54

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: az elso evadokat nem neztem, szoval kenytelen vagyok elhinni, hogy igy volt :)

@repuloezustmokus #Piniteam: @alma_szósz: nem ertem a tiktokot, oregasszony vagyok hozza

úgymond olvasó mmkk 2021.03.03. 19:49:59

@repuloezustmokus #Piniteam: a dedunokaknak diktalom, mit irjanak a kutyube

2021.03.03. 19:50:56

Szeretném én is megköszönni a HV író csapat munkásságát és kitartását. Akárcsak a kommentszekcióét ... :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.03. 19:55:38

hatalmas grat , hogy volt írók , nagyon sok ekgt adok nektek , már-már annyit ,hogy már páran ferde szemmel néznek s úgy gondolják túlzás.

de akivel 100% ig egyetértek ő a kedvencem : dmr94

Ármándó végigsírtam a hozzászólásod , mi is szerettünk és elviseltünk.

2021.03.03. 19:56:21

@úgymond olvasó mmkk: Ellenkezőleg, Te olyan fiatal vagy, hogy azt sem tudod, ki az a Gróf Aranka rendőrszázados. Sebaj, olyan vagyok, mint egy úttörő, ahol tudok, segítek. Figyelj:
Nanana-naa-naa-naa-nana,
Nanana-naa-naa-naa-nana ...

2021.03.03. 19:57:58

@metatroll: Ughh ... , na jó, még egy kis segítség:
www.youtube.com/watch?v=ao7IcUHkTVU

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.03. 20:02:13

@Ármándójózsi: Azért még gyere majd a JLB Bálint, Merci, Moh, Robi és JLGY Vivi HV-re is.

2021.03.03. 20:03:27

@metatroll: Nem is tudtam, hogy ilyen jól nanázok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.03. 20:06:44

@metatroll: (Most nem azér' de mindenre gondótam volna csak kék fényre nem a nanázásból.)

Kosztarika 2021.03.03. 20:10:05

Először is szeretném én is megköszönni nektek: Dzsudi, Laula, Fálki és dmr94 a sok befektetett időt és munkát. Csak ritkán lehetetett érezni, hogy ez munka. Mintha ti is élveznétek a hv írást. Ez az, amiért szerethető volt minden öfi. Mert tudtunk veletek együtt elszörnyedni, utálkozni, felháborodni, sajnálni, kedvelni, cinkosan együtt nevetni, netán kinevetni a lakókat. Igen, volt, hogy másként láttunk, láttatok dolgokat. Ez a mostani összefoglalón is látszik. Kicsit más a szemüvegetek, eltérő a stílusotok, de az értékrendetek nem.
Ahogy a kommentszekció is azért lett ilyen jó banda, mert még az eltérő vélemények megvitatása is kultúrált formában történt, nem volt bűn másnak szurkolni.
Csipkelődtünk, viccelődtünk, ment a kultúra magvainak elhintése és közben nagyon jól szórakoztunk.
Köszönöm, hogy a közösség tagja lehettem. Mielőbbi viszlát, Csumpirudi kicsikéim!
;)))
Ps: a readonly olvasóknak üzenem. A következő évadokban lehet csatlakozni, az íratlan szabályok betartásával. :)

zsaniBP84 2021.03.03. 20:10:08

Köszönöm minden HV írónak az évadot, jobb volt, mint maga a VV. Én végig readonly voltam és csak emiatt a poszt miatt regeltem! :)
Nagyon szerettem mindegyikőtök írásait, de nekem valamiért mégis Fálki állt a legközelebb a szívemhez, a stílusa és az újításai miatt.
Oké, volt amelyik nem jött be, tudjátok az az olvashatatlan, de emellett aktív volt itt is és beleírt mindig titeket is a posztokba, meg volt neki az a filmes kezdeményezése is, aminek a hatására a foschcsi VV ellenére sem ült le a kommentszekció.

Most meg a Quiz!

Köszönök minden időt, energiát és karaktert amit ránk szántatok, szeretünk benneteket kedves HVírók.

Csók.

Ego0123 2021.03.03. 20:14:33

Köszönet az íróknak!

LaciHogyVoltol 2021.03.03. 20:15:33

Jó kis ölik voltak ezek, köszi még1x HogyVolt crew!

Nekem is hiányzik a VV, meg az itteni kibeszélések is, rendesen üresek az estéim nélküle, bár amióta nem virrasztok éjfélig jelentősen javult az alvásminőségem, szóval valamit valamiért :)

Legundorítóbb pillanat felsorolásból nagyon hiányoltam, hogy senki nem említette meg a hashtag-es játékot az első (vagy második?) hétről, talán kicsit már a feledés homályába merült, mert annyira rég volt, de annak már az alapfelvetése is undorító volt. Főleg mivel látszott, hogy a szereik adtak nekik jelzőket (gondolom nem volt bizodalmuk benne, hogy 1. tudják az ápoltak mi a jelző (a VV9-es lekvár ige után ugyebár...), 2. abban végképp nem bíztak, hogy 12 jelzőt ki tudnak magukból préselni), ezért volt nagyon felháborító, hogy ilyen aljas, undorító jelzőket adtak nekik szabad felhasználásra...

Legnagyonn pozitív csalódás nekem is Pini és az egész játéka volt, emlékszem, amikor a beköltözés napján a nagyon antipatikus wrkfilmje után a kis "szerencsétlen" külsejével és az amorf járásával elindult a villa felé fogtam a fejemet, hogy mi értelme van őt beküldeni, amikor ordít róla, hogy csak addig lesz bent, amíg valaki kék kendőt nem köt rá...aztán nagyon nem így lett :)

Legnagyobb negatív csalódás nekem Bálint volt a végén, a 8 milliós játék nálam már csak a jéghegy csúcsa volt, nekem már 1-2 héttel az IQ teszt előtt is kezdett kilógni a lóláb, hogy nem annyira "vakok közt félszemű" ő, mint amennyire próbálta magát annak beállítani. Nagyon sok olyan megnyilvánulás volt lately, amiből sütött a...nem is tudom igazán ez a butaság vagy csak a tanulatlanság, de a 2-ből az egyik. És bár így is simán a 3 legértelmesebb és egyenesebb karakter közé tudnám sorolni (mondjuk a 3 legszimpibb közé már nem feltétlen, mert én sokakkal ellentétben bírtam Moht), de a végére egyértelműen be- "predesztinálta" magát Vivi és Robi alá. DE PONT azért furcsállom, hogy mindenki azt írta, hogy rövidebb évadokat kultiválna, nekem pont, hogy most, hogy vállalhatóbb volt a felhozatal, mint a VV8-ban és a VV9-ben iszonyat rövidnek tűnt ez a 105 nap, és pont itt látszik, hogy bár Renátó és Dani nagyon rövid ideig tudta fenntartani a látszatot, hogy szimpatikus, értelmes emberek, Bálintnak sokkal tovább sikerült "moderálnia" magát, épp ezért látszik, hogy ha ezt a 105 nap, ha több Bálint kaliberű ápolt lett volna kevésnek bizonyult volna ahhoz, hogy tényleg mindenkiről biztosan lehulljanak az álarcok...

MozambikiZombi 2021.03.03. 20:18:38

@alma_szósz: EKG ! ◖|◔◡◉|◗ Ez minositi ugy altalanosan az "influenszerkampanyok" letjogosultsagat is...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.03. 20:19:08

@Cérnahuszár a naív: grat az első helyért
grat majomnak és Rönének is a dobogóhoz.

Fu Szekh Li 2021.03.03. 20:19:44

@Ármándójózsi: Hát öcsém...
erre most hatalmas EKG.

LaciHogyVoltol 2021.03.03. 20:21:11

@Gia: Jaj, én is elfelejtettem kiemelni, hogy mennyire jól esett a lelkemnek, hogy megint EKG-zhatok valakivel a Dr. Panyik Dr. Anita Dr. Asszonyság ellen érzett mélyen gyökerező gyűlöletben! Számomra legutálatosabb magyar reality szereplő, pedig azért ilyen mezőnyben, ahol Renátók és Danik garázdálkodnak szabadon ez nagy szó!

Fálki 2021.03.03. 20:24:31

@LaciHogyVoltol: Messze kiemelkedően a legidegesitobb karakter valaha. De nem csak a realityszereplok kozott, hanem ugy osszessegeben az életemben is, akit valaha láttam/hallottam..

LaciHogyVoltol 2021.03.03. 20:26:45

Egyébként mivel a végére megkedveltem Robit (játék első 2/3-ában én annyira nem bírtam) miután Instán nagyon hirdette a TikTok-ját lecsekkoltam...hát...mit mondjak...majdnem visszamenőleg kiesett a kegyeimből...legyen elég annyi, hogy felnőtt férfiaknak (nemi identitástól függetlenül) nagyon nem áll jól ez a közeg és ezek a típusú tartalmak...szerintem ezt tényleg hagyjuk meg a teen és preteen korosztálynak!

Fálki 2021.03.03. 20:34:00

@LaciHogyVoltol: Dede, en megemlitettem:

"Volt ugye az elején Virág sárba tiprása a címkékkel".

Fu Szekh Li 2021.03.03. 20:35:04

Köszönöm én is a posztíróknak az öfiket, alapjában véve jók voltak, nagy munkát öltetek belé. Egy kicsit több empátiát szeretnék tőletek kérni, nekem néha sok volt az ápoltazás meg a mocsárlényezés. A többi meg...

nézőpont kérdése. Még egyszer, kösz Nektek!

A kommentszekciót meg csókoltatom :)

Krétagarbó 2021.03.03. 20:57:56

Hát eljött ez is, utálok búcsúzkodni. Nagyon köszönöm a sok remek HV posztot és az időt - munkát, amit beleraktatok. Örülök annak, hogy még megmaradt ez a kis közösség, hogy összefogtátok az elején és minden nap megkaphattuk a mindennapi kenyerünket- posztunkat.

A kommentszekciónak is jár a gratuláció, szerintem hatalmas erő/tudás/szórakoztatófaktor van a kis közösségünkben, ami nagy kincs:)
Örülök, hogy a tagja lehetek, remélem, hogy jövőre veletek ugyanitt<3

sztropNat 2021.03.03. 21:04:42

Köszönöm én is a szuper posztokat!

Nálam is a Bálint hasítása után egy ponton előkelő helyre került Pini, aki szerethető és szimpatikus volt. Ugyanakkor itt a visszaemlékezések kapcsán nekem is meg előjött, hogy beköltözésekor fú, de sajnáltam mikor megláttam, hogy szegény ilyen "nyomi", de magára erőlteti ezt a Szörnyella stílust. Elképesztő, ahogy a végére milyen kedves mosolyú, élettel teli, bolondos kiscsaj lett belőle. Egészen más az a kétcopfos, mosolygós énje, mint ez a vontatott beszédű, csücsőrítős műszempillás.. (Bár biztos van benne az is, különben miért akarna annyira műcsöcsöket? - Ezt amúgy valaki elárulhatná, hogy egy Vivi mell-adottságú nő, ugyan mit akar a keblein operálni?!)
Azért kíváncsi vagyok mennyire találnak ki ők maguknak valami karaktert, vagy ez a kérés, hogy legalább az elején viselkedjenek már úgy, mint a kisfilmjükbe, amit a szerkesztők(kel) alkotnak meg?

Krétagarbó 2021.03.03. 21:05:04

@Ármándójózsi: Ármándó kedves, ez most a szívemből szólt. Mivel a mocsár nagy része kiesett, mire csatlakoztam az évadhoz, így mindig olyan kibic érzéssel nyilatkozom ezekről a dolgokról, de folyamatosan az volt a mozim, hogy ez a casting nem volt most rossz. Kicsit olyan első évados VV feelingem volt néha, azt leszámítva, hogy a jó karakterek mellett a műsor szerkesztése és a kreatívok (aha, nem azok:) teljesítménye a béka segge alatt volt 2 méterre.

Krétagarbó 2021.03.03. 21:07:40

@sztropNat: gondolom feszesítés a cél, ahogy elnéztem, nem túl bomba kebelügyileg. De aztán ki tudja, ilyenkor szoktak előjönni az xxz köbcentis rémálmok is.

Fálki 2021.03.03. 21:09:25

@sztropNat: Szerintem Ő ponthogy felvarratni/kisebbiteni szeretné, mert azok ott szerintem egészen hatalmas és egészen szomorú tekintetű cicik lehetnek.

.Zsu 2021.03.03. 21:23:34

január elején kezdtem el kommentelni és 2872 kommentet írtam. ez lesz a 2873.
azt hiszem ez mindent elmond arról mit jelentett/jelent nekem ittlenni :)))))

minden posztírónak nagyon köszönöm! úgy vártam a bejegyzéseket mint a messiást. VV-vel feküdtem, és VV-vel keltem :D
és a kommentszekciónak is külön köszönet. hát no, nem is tudom mit mondjak. már 3 kurvanyálas dolgot leírtam, majd kitöröltem, de úgyis tudjátok h csumpirudizlak Titeket <3

@alma_szósz: ezen nagyon mosolyogtam. annyira boldo vagyok, h nem számított a követők száma, és meg tudta nyerni a mi Vivcsónk :)))
igazi, "basszátok meg megmutatta" érzés

MozambikiZombi 2021.03.03. 21:23:55

@Fálki: "szomorú tekintetű cicik" :D :D :D

@sztropNat: Ezen a cici-teman en is gondolkodtam vele kapcsolatban, szamomra is erthetetlen. Kicsinek nem kicsit, ha meg a formajaval van gondja, akkor sem egy Amanda kaliber, hogy egybol varrni kelljen. Megfelelo sporttal 21 evesen lazan hetykesithetne oket.

"Azért kíváncsi vagyok mennyire találnak ki ők maguknak valami karaktert, vagy ez a kérés, hogy legalább az elején viselkedjenek már úgy, mint a kisfilmjükbe, amit a szerkesztők(kel) alkotnak meg?" - valamilyen szinten keszen kapjak (nyilvan rajtuk is mulik), sot igy is terelgetik az elejen az elejen, hogy szerepben maradjanak. Sokszor kilog azert a lolab a karakter es a valosag kozott.

.Zsu 2021.03.03. 21:31:29

@Ármándójózsi: te is vigyázz magadra, meg a hódító szívedre. :D
ma integettem neked mikor Budaörsön kirándultam a hegyekben.

ratsliveonnoevilstar 2021.03.03. 21:33:03

,,Oh, megoldó biztos X!
Minden folyót vár a Styx."

,,Az alvilágot folyók osztják fel. Legjelentősebb a Sztüx (jelentése „visszataszító”, "undorító")
(…) Nevezetes még a Kókütosz (a "zokogás") és a Léthé (a "feledés") folyója.]"
,, A Sztüx furcsa tárgyakat sodort magával: törött gyerekjátékokat, szakadt egyetemi diplomákat és hervadt csokrokat. Emberek álmait, amik elvesztek az életükkel együtt."

www.youtube.com/watch?v=JIkydyVvjdA

alma_szósz 2021.03.03. 21:33:11

belegondoltam hogy az elején Vivit utáltam Frut pedig kedveltem és most undorodom magamtól

.Zsu 2021.03.03. 21:39:41

@alma_szósz: nekem renátó volt szimpi... :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.03. 21:44:32

@.Zsu: na én ezzel nem dicsekednék:)
na jo nekem meg Virág

MozambikiZombi 2021.03.03. 21:49:08

@repuloezustmokus #Piniteam: Azon is gondolkodtam, nem-e Mercitol vette at ezt a cicicuccot(a vege fele atvettek egymastol egy csomo baromsagot), gyanitom, hogy senki nem latja ertelmet ennek Vivin kivul. Inkabb menjen edzeni Robival es javitsanak a testtartasan, az jotekony hatassal birna a cicire is. :D

MozambikiZombi 2021.03.03. 21:49:47

@.Zsu: DE Maouuni..... Na, most idegallapotba kerultem.

sztropNat 2021.03.03. 21:50:26

Nah, ha Vivi csak felvarratni szeretné az biztos olcsóbb, mint Robi kocsija. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.03. 21:55:05

@MozambikiZombi: nálunk lányoknál a mell az amivel mindig van vmi bajunk...még akkor is ha semmi baj vele

KékCsöcsűPini 2021.03.03. 21:55:28

@repuloezustmokus #Piniteam: Nekem is megfelel teljesen Vivi cicije!

Legelő x nekem is szimpatikus volt a Renátó, mondtam is magamban, hogy ritka az ilyen svéd mint a fehér olló !
NA rá is cáfolt a retek !
nem hiába a mondás : a svéd nem válik vízzé !

budapest23 2021.03.03. 21:59:06

tölem is köszönet, tisztelet, csóközön!

.Zsu 2021.03.03. 22:01:14

@repuloezustmokus #Piniteam: amikor egyedül ő védte be Vivit, nekem akkor szimpi volt. kb 2 adással később meg már nem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.03. 22:02:17

@.Zsu: akkor okés volt, de az csak egy villanás..

cavanagh 2021.03.03. 22:03:15

Sziasztok! Szeretném én is megköszönni a hv íróknak és a kommentelőknek is a mindent :) Jobban berántott az egész mint szerettem volna, de nem bánom :)

Ugyanitt a maradék JLB részekre van egy sorozatbarát meghívóm ha valaki szeretné.

ErdélyiSárkánylány 2021.03.03. 22:23:46

Sziasztok. Szeretném én is megköszönni a HV író csapat munkásságát. Bár én főként csak readonly voltam, ETTŐL FÜGGETLENÜL jól szórakoztam. :D Hiányozni fogtok!

Fálki 2021.03.03. 22:44:45

@MozambikiZombi: Vivi még valamikor a jatek elejen is mondta, hogy szeretne megcsinaltatni a melleit, akkor meg szerintem eszre se vette, hogy Merci is a villában van.

Ahogy Te is irtad, Vivinek inkabb testmozgasra lenne szuksege, mert lathatoan pohos és sajnos meg lathatobban soha nem mozgott kb semmit. Javulna a testtartasa, az onbizalma, az énképe.. És ha ezek utan még mindig ugy gondolja a logo cicikre, hogy meg kellene csinaltatni, akkor csinaltassa meg.
Csak félek hogy Ő pl nagyon konynen bele fog csuszni a plasztikasebeszet-fuggosegbe, mert azonnali a megoldas. S nem csak cicifelvarrás lesz, hanem zsírleszivas, ilyen implantátum, olyan implantátum.. Mert ugye pénz az most van rá.

ilona12 2021.03.03. 22:52:25

Sziasztok! Köszönöm a HV íróknak a remek összefoglalókat, a kommenttársaknak a sok szórakoztató, elgondolkoztaó kommenet. Hiányozni fog a társaság :)

SirLemming 2021.03.03. 23:05:02

Jó estét mindenkinek!

Kedves HV írói gárda, nagy köszi. Szép munka volt.
Külön élvezet volt elő adás után másnap képregényt olvasni, agymunkának meg ott volt az egybeírt fejtörő.

Nagyjából a felénél pottyantam be... onnan nézve a gazdahét és a tudóskodás jött be, előbbiből ahogy megvezették őket a répákkal a másodikból az a pár pillanat amikor megcsillant a srácok szemében némi értelem.

Saját listámat Bálint vezeti, végig tett bele energiát, végig jelen volt, szvsz ezt az évadot simán nyerhette volna. ha...

Legnagyobb fejlődést nyilván Vivi mutatta be (rá is szavaztam végül), a legnormálisabb ember díja Robit illeti, a legnagyobb csalódás összességében számomra Fru volt. (Nem tudom elengedni, hogy ő lehetett volna a józan ész női oldalon, ehhez képest...)

VV jelen állapotában tényleg tesco gazdaságosnak hatott, de nem bánnék egy VV11-et, de csak a HV miatt, magamtól érdekelne. Hála a sör feltalálóinak, mert anélkül nem ment volna végig is nézni főleg a BVket.

Negatív jeleneteket / karaktereket jól leírtátok már, egy jelenetet adnék csak hozzá: amikor Anikó bekérdezte Vivit a párbaja előtt a nemi erőszak témáról, azt (is) indokolatlannak éreztem.

Köszi még egyszer, csuda kis társaság a HV szekció, nem nevesítek mert minek. Nem bánom az elégetett órát, jó hobbi voltatok pár hónapig.

Remélem jópáran aktiváljátok majd magatok, soon-to-be (aka (még) Readonly) kommentelőknek üzenem, hogy nagyobb buli részt is venni a fal életében mint csak olvasni.

Mindenkinek sok sikert, szerencsét a "Való Világban". (Be akartam ide biggyeszteni a Black Adder utolsó jelenetét, de annyira azért nem akkora a dráma... :D )
3282 karakter maradt még.

Jó éjt, álmodjon mindenki olyat amilyet csak szeretne.

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.03. 23:32:47

Én is köszönöm az összes posztot, kommentet, virtuálisan együtt töltött órákat... Minden este megnéztem, én hülye, hogy másnap elolvashassam... :D Az alvási és tanulási időknek jót fog tenni, hogy vége (de bevallom, már hiányzik, szóval warm welcome az összes JLB-knek :)).
A szereplőkről csak annyit, hogy az elején nekem nagyon szimpatikus volt fiúcsapat, csodálkoztam is, de aztán 1-2 nap alatt kiderült, hogy nincs új a nap alatt.
A szimpátialistámon az átlaghoz képest előrébb van Mörszike. Oké, hogy tanulatlan, de szerintem nem buta. Ráadásul empatikus, neki azért majd mindenkihez volt kedves szava. A Moh-s sztoriért nagyon sajnálom, látszik, mennyire vágyik szeretetre... Kedves lány.
A kommentszekciónak mindent köszi, a tavalyi évaddal behúztatok a csőbe (azt nem néztem, csak olvastam), idénre menthetetlen lettem... :DDDDDD
A belevaló szerintem ahogy van, kuka, a szexuális kontent unalmas, legalábbis ilyen mértékben. Háttérinfóknak, kimaradt játékoknak sokkal több teret adnék. A JLB is jó ötlet.
Már most agyalok, hogy hogy lehetne megmenteni ezt a nagyon kellemes kommentszekció-társaságot a széthullástól.
És külön köszi Sarah-nak és ki is volt a másik? Bocs nem emlékszem a nickre, de nagyon jó volt, hogy szakmai szemmel is nézték és hozzá is tették a szakértő véleményüket, gondolataikat.
Hogy stílusos legyek - Csumpirudi kicsikéim, de csak ideiglenesen, még találkozunk a JLB-knél! :)
:*

Cimili2 2021.03.04. 00:02:01

Úgy utálok búcsúzkodni és most nagyon szomi vagyok.:(( Hatalmas köszönet az öfik íróinak, én mindegyiket imádtam!! Már amelyiket olvastam, mert ilyen évad még nem volt, h egyszerűen nem volt időm mindegyiket elolvasni, épp csak bezuhantam az esti műszakosokhoz, h közvetítsük azoknak, akik nem tudják nézni élőben. Ármándó, neked is külön köszönet az összefoglalóért!! A kommentszekciónak is köszönöm, nagyon jó fejek vagytok!! Imádtam az offokat akkor is amikor hülyültetek, viccelődtetek, meg akkor is, ha komoly témában offoltatok. Ez volt az első évad, h napközben nem értem rá itt lenni, és én is offolgatni. Nagyon fogtok mindannyian hiányozni!! Nagyon remélem, h lesz VV11, és drukkolhatunk Fálkinak és AdamAdamnak. Fálki egyszer megígérte, h lesz HV a Survivor-nél, akkor találkozunk ismét. Puszcsi mindenkinek <3 :)

K_Attila 2021.03.04. 00:24:07

Megtanultam ebből a műsorból, hogy a legmeghatóbb ajándék a fotónyomtatott párna és fürdőköpeny.

dmr94 2021.03.04. 00:28:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Neked külön köszönöm a sok dicséretet, a végére majdnem zavarba jöttem. :D

@LaciHogyVoltol: Robi TikTokját nekem is volt szerencsém látni, nagyon rossz/kínos a kontent.

Ami a JLB-ket illeti, én legszívesebben Győzővel néznék meg egyet ha a csatorna útnak eresztené, mint BV műsorvezető, azt fixen lehogyvoltoznám.

Illetve többen emlegettek itt egy VV kívzt ha jól értettem, ez releváns téma még vagy lemaradtam róla?

Ármándójózsi 2021.03.04. 00:42:12

@Cimili2#teampini: Most itt elmondom, hogy csak miattad írtam meg végül az én összegzésemet, mert megkértél rá.

Ármándójózsi 2021.03.04. 00:51:33

@Gyapjászati egérszippancs: A nick amire nem emlékszel P.Y.T. alias Manka.

Ármándójózsi 2021.03.04. 00:54:24

@dmr94: Khhhmm... én is megemlékeztem Rólad név szerint. :DDD

ilona12 2021.03.04. 02:00:01

@dmr94: szia, Fálkinak kell írni priviben hogy érdekel a kvíz és megfelel a péntek 20,30 -as időpont

2021.03.04. 05:38:11

Nagyon nagy köszönet a HV íróknak, sokszor szarból kellett várat építeni, és mmkk jobban szórakoztam az írásokon, mint a műsoron.
A kommentszekciótól pedig a sok nézőpontot, külön ritkaság hogy nem esett senki senki torkának a kedvence miatt, ilyen téren béke szigete volt itt lenni a sok gyűlölködés és politika helyett. :)
Köszönöm a sorozat, film és zene ajánlásokat.
A lakókról most nem írnék.
Viszont nekik is jár a pacsi a szókincsem bővítése miatt, hogy tegyem magam kettesbe szalajtós biciklin, csumpirudik, a vamzer mindenit, innenstől viszont jó ideig nem fogom használni az attól függetlenül-t és az igazából-t.
:))
Puszi kicsikéim, már most hiányoztok!
Remélem minél többet jöttök a quizre!

2021.03.04. 05:41:11

@silvermansarah: nem is én lennék. :D
Tehát: minél többen

ficekence 2021.03.04. 06:24:01

Minden posztírónak köszönöm az eddigi munkát, imádtam az írásaikat, mivel a műsort /amit nagyon kedvelek/ nagyon ritkán tudtam nézni telefonról vagy az RTL oldalról.
Dzsudibi írásait kedvelem már évek óta a legjobban, fantasztikus amilyen könnyedén odavágja a történetet, a legkevésbé elfogult posztíró, nem akar bennünket terelgetni
és remélem, bármennyire is bele van fáradva jövőre is találkozunk még vele.
Szerintem jó volt a casting, ez egy trash műsor és ennek megfelelően kell a szereplőket beválogatni. Mindegyik " karakterre" szükség volt, hiszen ezen tudtunk naponta nevetni, dühöngeni, felháborodni.
A kommentszekció vélemény áradatát is nagyon élveztem, volt amikor sikerült szinte az összes hozzászólást elolvasni. Sokat nevettem, sok okos és szellemes ember van közöttünk és örültem, hogy az idei évadban nem volt megkülönböztetés a más véleményt hangoztatókkal szemben.
Remélem, hogy lesz VV11, és remélem, hogy itt leszünk mindannyian. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.03.04. 07:33:18

@Fu Szekh Li Mi lesz velem VV nélkül???: Ezzel egyetértek, én is. A posztokban nem szabad ennyire sztem sem személyeskedni a játékosokkal kapcsolatban. A VV-k jövőjével kapcsolatban nekem is az a meglátásom, hogy a trash irány már ki lett maxolva, és szűkülő reklám piac ide vagy oda dolgozni kell, hogy amennyiben úgy dönt a stáb, hogy belevág még egy (vagy több) szériába, akkor bele kell tenni apait-anyait, pénzt, kreativitást és ötleteket. A casting szerintem közepes volt, mert csak 6-7 játékos ütötte meg a nézhető szintet, a másik 6-7 nagyon nem vált be. Túl nagy volt a kontraszt a mocsár és a nem mocsár között, ezt mutatták a nagy különbségű párbaj eredmények. A játék pedig ritmikáját tekintve lassú ezzel a két hetes kiesési ciklussal a legjobb 5-ig. Sztem az elején kellene hagyni az egész társaságot egyben az utolsó beköltözőtől számított legalább 4 hétig, több tematikus hetet is megcsinálva, de utána heti rendszerességgel kellene párbajoztatni a játékosokat.

Van der Waals 2021.03.04. 07:42:40

Helló!

1. A HV írók előtt le a kalappal! Lecserélődött a teljes gárda, de szvsz jobbak voltak a hv-k, Laura és Dzsudi különösen. Jó volt olvasni és várni is az öfiket, bárki is írta!

2. A szerkikkel kapcsolatban ambivalens vagyok. voltak jó ötletek (szivatómata, állatkert) de inkább sz@r munkát végeztek. A lakókkal EKG minden fentebb íróval, jobb volt így mint csoki- rencsula- szefósvivi- fosoma vonala.

Vicces volt még Vivi- Moh híradója és a smink. És annyira nem volt mókás de Rencsula gorilla mókája is *emberi * volt.

Megújítani a szériát szintén leírtatok hogy lehetne. Ha nagyon low budget ötlet kell, akkor adnék pár társast be, akár alap fekete Pétert is. De már szupi jó játékok vannak, egy gazdálkodj okosant is lehet saját szabályokkal upgradelni (ha valakivel azonos mezőre lépsz fizet neked pl.) és olyanokat is amikben csapatban kell dolgozni (pl. a bányászos-labirintusos). Lenne konfliktus és szerintem móka is ha már maguktól egy barchoba vagy activity se megy.
Emellett bedobnék egy pszicho hallgatót/ fejlesztőt hogy ő is mozgassa meg a lakókat csoportként, eskü én be is vállalnék egy ilyet!

kétszeres vuvuzelaművész 2021.03.04. 07:51:25

Szolgálati közlemény! A csatorna vezetősége megelégelve a műsort ért rendszeres negatív kritikákat úgy határozott, hogy a következő évadban a szereplőkön kívül a nézőket és a kommentelőket is castingolni fogja. Valamint a hv írókat is.

evacat 2021.03.04. 08:27:12

@kétszeres vuvuzelaművész: A végét lehagytad:
Casting fődirektor: Hosé Ármándó tizszeres kukkdijas örökös tag.
A szép és ritmusos beszédre figyelő alvezir: Kovács Cicero Dániel
Etikettrénerek: Balázs teddbe Merszi, Bakonyálas Renátó
Első rostáló vallatótiszt: Pác Viktória

Spitzbauer 2021.03.04. 09:02:02

Jó volt ez az évad.

Dzsudibí (és burkoltan Laula is) épp jó helyen írja, hogy el kéne engedni a formátumot. Mi rajongók vagyok, hahó! Mi nem szeretnénk elengedni. Szerintem a retek is megtalálta a számítását, megvolt a kábelcsatornától elvárható nézettség, és én is sokszor ott ragadtam a BV után is a Sóder Klubra, meg a hétvégi limonádé filmek elejére, szóval fogysztottam a rekámot rendesen.

Recska és VV(a)Gina beválogatása telitalálat volt. Lehet, hogy még érdekesebb lett volna egy Dhígauval "erősített" mocsár csapat hosszabb "tündöklése", de így se volt rossz. Akkor igazi trash tartalmat láthattunk volna. Kár, hogy Bála az elején kivéreztette őket.

Üdv mindenkinek, a posztíróknak nagy köszönet, és hála.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.04. 09:29:58

Nos, akkor újra köszi minden HV írónak a 106 + JLB + hogy láttuk részeket.
Az írások színvonala messze felette volt a műsorénak, ez aligha lehetett bárkinek is kérdés.
A kommenttársak között sok új emberkét fedeztem fel, ez jó, viszont a régiek közül sajnos jópáran most nem voltak itt, ez szomorú.
A szereplőket nem nagyon akarom elemezni, engem baromira idegesített a mocsárcsapat + Dani és Vircsi ribcsi (mocsárba süllyedők). Szóval az utolsó 5 + hasonlók kellettek volna az egész műsorba. Szerintem.
Jövök a kvízre :-)

SzabadEzANév? 2021.03.04. 09:54:44

Gyerekek, a legviccesebb jelenet az a Robi részeg lábsérülése, és a többiek szintén ittas állapotban való segítségnyújtása volt. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze újra, sőt, egymás után többször újra, mindig csak 1 adott szereplőre koncentrálva. Abban a jelenetben valahogy mindenki vicces volt, és szerethető.

VV pedig szerintem nem igényel éppen ekkora változásokat mint amik a posztban vannak említve, csak egy olyan kreatívos meg szerkesztőbrigádot kellene valahogy összeszedni, akiket érdekel is a műsor és jó ötleteket tudnak megvalósítani, illetve ha kell, menet közben is alkalmazkodni a szitukhoz, mert az ideit egy lagymatag nemtörődömség és a "jóvanazúgy" szellemisége járta át.

hereverő heverő 2021.03.04. 09:55:47

Lóreggelt

Én is nagyon köszönöm az összes HV írónak a munkáját, Dzsudinak hogy összeverbuválta a csapatot és hogy ti mindannyian nem hagytátok kimúlni ezt a műfajt. Nagyon örültem a kommentelőknek is, jó volt viszontlátni a régieket és jó volt látni újakat, jó volt marhulni ismét.
Sok elhalt neuron, még nagyobb terhelés az amúgy is rossz májamnak - ez a mérleg az idei VV-ben. De végre lehetett jó szívvel szurkolni valakinek, végre nem csak egy vértrash állatkertet nézhettünk. A szerkesztők lusta disznók, szeretném ha mennének a Campona körül a már többször megénekelt kisbusszal amíg az aprómajmok el nem fáradnak (ezután sajnos már csak páviánokat tudtunk szerezni, de állítólag azok is szeretik az orált szóval szerkikéim, semmi probléma). Don Tattikánó, neked külön LFS - ilyen szarul mozgatott szereplőgárdát rég nem láttam, és a legsúlyosabb bűnötök, hogy itt még a mocsárcsapattal is lehetett volna mit kezdeni, volt annyi bennük.

Szóval még egyszer köszi az egész munkát Dzsudi, DMR, Fálki, Laura. Remélem ti is élveztétek annyira mint én.

Mindenkinek szép napot, jó időtöltést. A céda Ármándónak jó csajozást, a harisnyakötőmet megtarthatod.

hereverő heverő 2021.03.04. 10:01:47

És a kommentelőktől is elköszönök, aki akar nekem bármit mondani priviben megteheti.
A következő viszontlátásig a lányokat ölelem, a fiúknak kézfogás. Sziasztok

Sayonara.

Balu91 2021.03.04. 10:02:00

Amivel valamennyit spékelni lehetett volna szerintem azok ezek a " szuperképességek" amiket valamiért egyik évadba bedobnak valamelyikbe nem.
Az írtakon kívül nekem még Vivitől tetszett nagyon az a beszólás a gazda héten amikor mint egy jó anyuka - asszem Moh meg valaki ment ki - végig kérdezett mindent van-e nálatok kaja stbstb majd a végén: és viselkedni tudtok? + az utolsó hetekben volt hogy befeküdt Balint ágyába és " kellette magát"az is jopofa volt.

ErdélyiSárkánylány 2021.03.04. 10:03:51

@silvermansarah: Neked külön köszönet a szakmai hozzászólásokért :)

Genialisszimusz 2021.03.04. 10:06:00

Én meg így láttam:

1. Dzsudibí
2. Laura Ingalls
3. dmr94
4. Fálki

MozambikiZombi 2021.03.04. 10:45:02

@SzabadEzANév?: En is Robi labmutetet kerestem tegnap, de nem talalom. :) Nincsen linked hozza?

MozambikiZombi 2021.03.04. 11:06:40

@alma_szósz: Jajj, ukonnyesre rohogtem magamat. Ez egyuttal Danitol is a kedvenc jelenetem. Foleg amikor mutet kozben indittatast erez, hogy Robi fejet egyuttal egy pattanastol is megszabaditsa. :D

.Zsu 2021.03.04. 12:20:22

az én kedvenc jelenetem Vivi ritmikus sportgimnasztikája:

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-merci-rsg-gyakorlat-vv-vivi-vv-virag-villampia-hete

4perc10mptől jön ő. amikor eldobja a buzogánybotizét, hát azon hangosan nevetek, meg imádom a srácok arcait is :D

@Fálki: figyeled rml a link szövegében h van a villa olimpia összerakva egy szóvá.
azmár majdnem villámpina.

Fálki 2021.03.04. 12:22:10

@.Zsu: Amikor egy lábon ugrál, az nagyon epic. Én HVztam, visitottam rajta :D :D

jaja, majdnem olyan. MAJDNEM.

.Zsu 2021.03.04. 12:29:06

@Fálki: abban az ugrálásban, meg ebben az egész rsg-ben, (azzal együtt ahogy a 3 fiú reagált) Vivi egész lényének, és játékának az ars poeticája benne volt.

Fálki 2021.03.04. 12:32:34

@.Zsu: Nagyon nagyon nagyon cuki volt és imadtam, de azért benne van az a faktor is, hogy ezt se csinálta meg rendesen. Mert ááááááááááááááááááááááá, nem mer bukfencezni, áááááááááááááá nemtudja hogy hogylegyen, áááááááááááááááá tokmindegy, leszarja, majd rogtonoz valamit.

És igen, Pinisták vagyunk meg cuki, meg minden, de ettől még nálam nem megy át minden a pozitiv halmazba csak azert, mert Pini csinálta és vicces.

Szóval ezt imádtam, vicces, de azért részemről aggályos is.

.Zsu 2021.03.04. 12:39:08

@Fálki: áhh, nem kell ennyire komolyan venni ezt :))
számomra ez abszolút pozitív halmaz .

Fálki 2021.03.04. 12:47:24

@.Zsu: Én neha ilyen szigoru vagyok...:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.04. 13:01:32

@Fálki: Milyen fan vagy te? Pini csinálta --> ultrafaxa. :-)

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 13:02:33

@.Zsu: Ez kurva nagy volt... megnéztem most és szétröhögtem magam :D :D
Amikor elszáll a kezéből a buzogány a picsába ! :D
Vagy amikor suhogtatja a kötelet és mindenki bújik elől és a végén pofánveri vele magát :D :D

A mindennapokban talán nem lenne könnyű vele, de szerintem tudna ő bújos, szeretgetős csaj is lenne, nem csak balfasz....

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 13:04:23

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: legelején azért eléggé utáltam....
Aztán az az erőszakolós dolog... még ma se tudom, hogy igaz volt-e
Szerintem lehetett alapja, de költőio tulzások voltak benne
a "body"-s baromság pedig egyértelműen idétlen túlkapása volt Vivinek !

Fálki 2021.03.04. 13:17:07

@SelyemSonkaPini: Ott elmondta es kihangsulyozta tobbszor is, hogy rajta MINDIG body van... Aztan kurvasokszor meg nem az volt.

Szoval most én is azon az allasponton vagyok, hogy tortent ott valami, de anynit agyalt mar rajta Pini, hogy kicsit a sajat fejében más már a sztori, mint a valosag. Csak Ő ugye azt éli meg, amit gondol.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.04. 13:17:33

@SelyemSonkaPini: Oké, volt pár kevésbé nyerő húzása, de azért összességében mégiscsak bírtuk ugye.
(Néztem a gyakorlata végén Merci hogy lenyomta lendületből a spárgát, aztán rájöttem, hogy 19 évesen én is meg tudtam csinálni. :-)))

2021.03.04. 13:30:37

@SelyemSonkaPini: ez ilyen ám. Ezért megy a vita a szemtanúk vallomásai miatt, mennyire megbízható. Hát nem nagyon, az emlékeket torzítjuk, főleg a traumatikusakat. :((

2021.03.04. 13:31:06

@silvermansarah: már a jogászok között.

ficekence 2021.03.04. 13:58:56

@Fálki: Köszönöm, mégiscsak ésszel látod az eseményeket.

Fálki 2021.03.04. 14:09:20

@ficekence: hogyhogy mégiscsak? :D :D

ficekence 2021.03.04. 14:12:48

@Fálki: Amit leírtál, azzal kapcsolatban.
Egész végig nag y Vivi fan voltál, soha nem írtál még le ilyen jellemzően fontos dolgot.
Úgy látom most folynak a reális elemzések, persze ettől még bőven megérdemelte, hogy nyert. :)

Szociál.is 2021.03.04. 14:51:35

Nagyon egyet értek valamennyi író gondolataival, meglátásaival.
Az fogalmazódott meg bennem, hogy így a vírus felfutásában indítani egy ilyen műsort, azért is volt kihívás (főleg hogy nagyon halovány volt a szerkesztők ötlettára és kreatív hozzáállása), gyakorlatilag az ország nagy része így vagy úgy, de be volt zárva, ki ténylegesen, hosszabb időre, ki -ki már a saját elméjébe és gondolataiba a folyamatos megszorításokkal, vérintézkedésekkel, hogy így, ebből a nézőpontból nézni tizedpár embert, akik luxuskörülmények közé vannak zárva, önkéntesen, pénzért, három hónapra, így nagyon sok pluszt gyakorlatilag nem adott, csak nyomasztóbbá tette a mi amúgy is több hónapja tartó "bezártságunkat". számomra, innen nézve ezt csak hihetetlenül kreatív megoldásokkal, ötletekkel lehetett volna meglépni.

alma_szósz 2021.03.04. 14:59:57

Nagyon szeretem Robit de annyira erőltetetten nyomja az influenzerkedést instán, hogy az már fájdalmas.

Figyuzzka 2021.03.04. 15:07:49

@alma_szósz: Megnéztem, hát igen, a legtöbb instázó legyen az ismert vagy nem, a hozzá írt hashtagekkel vagy a szöveggel égeti le magát, még ha jó dolgot is tesz ki - pláne, ha komolyan is veszi amit kiír :D

De azért Merci jól néz ki ezen a képen! ;) Ez a baj a villás ruhaszponzorokkal, amikor béna a kínálat, és amúgy jobb ruhái vannak az illetően úgy amúgy - ha ez a sajátja persze :D

www.instagram.com/p/CL_6DTgBD18/

Figyuzzka 2021.03.04. 15:11:02

Amikor a bennlévők nagy ismertségre, sok megkeresésre, tévés karrierre számítanak, elfelejtik, h régen nem az RTL2-n mentek a műsorok, és nem 10-kor, ezért több emberhez jutott el, így ne várják már most is azokat a hozadékokat...

MozambikiZombi 2021.03.04. 15:21:59

@alma_szósz: Vivi meg az ellenkezoje, eddig egy uj posztot sem rakott fel. :D Robira visszaterve, gondolom, hogy nem mi vagyunk a celcsoportja erre. A tiktok generacional meg lehet, hogy ez a stilus tudja csak fenntartani az erdeklodest.

Apropo, azt a royal vodkas 1 millio forintot vajon o nyerte?

Egyfejű 2021.03.04. 15:32:28

Én már megejtettem az érzékeny búcsút pár poszttal korábban, de azért most újra megköszönöm a HV-írók egész évados áldozatos munkáját, a kommentszekció társaságát - jó volt veletek. Viszlát és kösz a halakat! :)
@ErdélyiSárkánylány: Tőled a rokoni szálak miatt külön is elbúcsúzok. Hiányoltalak ám! Vigyázz magadra, kevesen maradtunk!:D

MozambikiZombi 2021.03.04. 15:33:59

@repuloezustmokus #Piniteam: pl. hogy most mindenhova odairja, hogy "tegyem magam kettesbe" ? :)

Ez gondolom az uj selfbrandingjenek a resze. Vivinek a "csumpirudi" es a "szevasztok kicsikeim" , Mohnak ugye a "Beste Leben" .. Szerintem nincsen ezzel gond, de megertem azt is, hogy ez Almaszosznak fura Robitol, ahogy a tiktokozas is. :D

MozambikiZombi 2021.03.04. 15:34:35

@Egyfejű: .. de hat meg ne bucsuzzal! Meg lesz JLB is!

Egyfejű 2021.03.04. 15:37:57

@MozambikiZombi: Igyekszem jönni majd azokra is, sőt egyesekkel a kvízen is találkozunk. A búcsú azoknak szól, akikkel nem. :)

Spitzbauer 2021.03.04. 15:39:06

Egészen elképesztő méreteket ölt itt a Pini-imádat. ;-) Azért ennyire nem volt májer. Főleg nem Bálához vagy Lobihoz képest. Szerintem a jó csapatban végiglinkelte az egészet, és végülis ő maradt egyedül, aki nem tett semmilyen rossz fát a tűzre. Szerintem Lobi, sőt Bála is jobb volt, talán kicsivel jobban is megérdemelték volna a nyereményt.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.04. 15:43:13

@MozambikiZombi: azért a túlzásba vitt influenszerkedes nem itt indul, ne essünk már túlzásba

alma_szósz 2021.03.04. 15:59:35

@Figyuzzka: egk az egészre, főleg Merci ruháira

MozambikiZombi 2021.03.04. 16:03:36

@repuloezustmokus #Piniteam: Nem irtam olyat. :D Vagy ez most nekem szol egyaltalan?

Annyit irtam Almaszosznak, hogy ertheto, ha valakinek fura az influenszer Robi, de mivel o tenyleg szeretne beepulni a koztudatba, ez kb. a minimum, kulonben pillanatok alatt elfelejtodne. Annyira sok inger eri (foleg a fiatalabb generaciokat) napi szinten, hogy nem ulhet a baberjain.

alma_szósz 2021.03.04. 16:08:10

@MozambikiZombi: persze értem én is hogy ez self branding, de nagyon túltolja, minden posztnál, minden hashtaggel már túl sok.
Igazából én már a tiktok generációba sorolnám magam de ez így is too much. Mondjuk abból a szempontból okos hogy üti a vasat amíg meleg.
Valószínűleg Vivi csumpizára is ugyanennyire zavarna ha ennyire nyomná de ő eléggé csendben van.

@repuloezustmokus #Piniteam: ez nem túlzott influenszerkedés (nem volt még about you meg minden faszom promokód stb) csak kicsit erőltetett

alma_szósz 2021.03.04. 16:16:23

@Figyuzzka: pedig 7 millió ember nézte őket, ezen még mindig nevetek

MozambikiZombi 2021.03.04. 16:25:03

@Figyuzzka: Nekem az volt a benyomasom, hogy sokkal kevesebb ruhat kaptak, mint pl. a VV7-ben. (VV8/9-et nem lattam) Komolyan nem fert bele a budgetbe, hogy neha kuldjenek be zoknikat meg papucsokat? (Erre minden kieso panaszkodott, a legnagyobb kincs a zokni volt. )

Viszont ugy latom, hogy Fru mar tobb promocuccot begyujtott, mint barki mas a szeriabol. Nagyjabol rajtuk mulik, mit tudnak majd kezdeni ezzel a kis tiszavirag lehetoseggel.

Merci nagyon csini, haja is jo vegre, sajnalom hogy a 105 nap alatt nem kaphattak egy fodraszt/ kozmetikust/ stylistot. Renato es Robi is probalt segiteni hajugyileg, de megfelelo eszkozok nelkul azert ez nehez lehetett.

MozambikiZombi 2021.03.04. 16:31:04

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):

Nyunyooookaaaam! Csak most, csak nektek, marcius 15-ig az uj maxi legtrendibben innovativ szempillaidhoz hasznald fel a #malibuibuli kuponkodot a @sexyeyeslashmax szalonban, es a legujabb ujabb uj, 99D - s szempilla felrakasakor 20! akarom mondani HUSZ! szazalek kedvezmenyben reszesulhetsz (nekem koszonhetoen).

Nem kell megkoszonni, en ertetek vagyok. ;)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.04. 16:37:17

@MozambikiZombi: na pl számomra a Fru felé módszer zavaró mint robie

MozambikiZombi 2021.03.04. 17:22:30

@repuloezustmokus #Piniteam: Nem irtam olyat, hogy tetszene Fru stilusa. :) Par nappal ezelott, pontosan az influenszerkedesen viccelodtunk itt paran. Csak mint egy materialisan hatekony a exVVlako jegyeztem meg Fru "influenszerkedeset".

Mivel tomondatokban valaszolsz, nem tudom eldonteni, hogy felreertesz-e, vagy csak nehany erdes homokszemcse kerult a fogaskerekeink koze. ;)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.04. 17:30:46

@MozambikiZombi: én sem írtam hogy neked tetszik Fru stílusa...csak meg kellett védeni a Robit

2021.03.04. 17:31:36

@Spitzbauer: Egyetértek. Vivien ugyanabban a "kategóriában" indult, mint anno VV9 Zsuzsu, csak Zsu sokkal érdekesebb, illetve szerethetőbb volt ( és szebb is, de ez kevésbé szempont)
Zsuzsu egy mártír volt, míg Vivcsó mártírkodott (A kettő nem ugyanaz!). Vivi egyszer sem állt ki maga mellett, mert tudta, hogy az áldozat szerep százalékokat fog hozni. Ezzel szemben Zsuzsi a konfliktus helyzetekben mindig jelen volt, határozottan kiállt magáért.
Zsuzsanna a saját szériájának központi szereplője volt, míg Vivit Bálint és Robi nélkül észre sem vettünk volna, hamar kiesett volna.
Szóval ja. Csalódtam, hogy ő nyert.

MozambikiZombi 2021.03.04. 17:32:08

@repuloezustmokus #Piniteam: Nah... akkor ugyanabban a loveszarokban vagyunk Mokuska. ;)

MozambikiZombi 2021.03.04. 17:33:33

@hanyoktoletek: Fru, Te vagy az? :D Hianyoztal nekunk! - ja, nem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.04. 17:36:29

@hanyoktoletek: próbáld majd feldolgozni, tudom nehéz, de hiszek benned

Ármándójózsi 2021.03.04. 17:38:18

@hanyoktoletek: Jó a nicked!!! :D Mondjuk konkrétan én is hányok tőled! :DDD
Pláne úgy, hogy amit itt leírtál, az kb. köszönő viszonyban sincs a valósággal. Hányás közben elfelejtetted, hogy az itteni gárda látta az előző évadot és pont úgy hányt Zsuzsu-től, mint most kb. tőled. :DDD

MsIreneAdler 2021.03.04. 17:40:53

Kedves Posztírók! Elképesztő, hogy szabadidőtökben, teljesen ingyen és bérmentve ilyen minőségű írásokat produkáltatok a mi örömünkre. Úgy gondolom hogy elsősorban ezeknek a posztoknak köszönhető, hogy ilyen hihetetlenül értelmes, intelligens, nyitott és befogadó kommentszekció jöhetett létre itt.
Kedves Kommentelők! A hozzászólások színvonala, az értelmes viták és a páratlan humorral feloldott helyzetek újra és újra ámulatba ejtettek. Azt hiszem már írtam : visszaadtátok a hitemet, hogy igenis a mai világban is létrejöhet és épülhet értelmes online közösség. Szóval köszönöm nektek is :) :*:*

2021.03.04. 17:42:07

Egyébként én is köszönöm a blogbejegyzéseket és a kommenteket! Olvastalak titeket az elejétől kezdve és jól szórakoztam. Lusta voltam hozzászólni idáig, de talán jobb is, mert trollnak gondoltattok volna.

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 17:44:51

@hanyoktoletek: Jó a nicked basszalak sorjásra ! Mély TISZTELETTEL ! :D

MsIreneAdler 2021.03.04. 17:46:01

@SelyemSonkaPini: sorjás :)! De rég hallottam ezt a szót :)

MsIreneAdler 2021.03.04. 17:46:37

@hanyoktoletek: ilyen névvel? Ugyan miért gondoltunk volna trollnak :D??

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 17:46:57

@Ármándójózsi: ZSUZSU fun ? vagy ZSUZSU maga ???
Akkor visszavonom a "basszalak sorjásra"-t !

Helyette : Szarjon sünt, szopjon kommodói sárkányt !

Ármándójózsi 2021.03.04. 17:47:24

@hanyoktoletek: Most is annak gondolunk, csak már leszarjuk, mert úgyis vége. :DDD

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 17:47:49

@MsIreneAdler: @MozambikiZombi: Tudjátok, amikor kirojtosodik a pinije a végére.... :D

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 17:49:28

ZSUZSU nem mártír volt, hanem egy gonosz elmebeteg szörnyeteg ! Kiemelve a GONOSZT-t !

MozambikiZombi 2021.03.04. 17:49:37

@repuloezustmokus #Piniteam: Miss Röfit is sikerult integralnunk a csapatba!. Kurvajok vagyunk egyutt! Sok kicsi cuki mokuska gonoszos szovjet hadseregeket is meggyozni. :D

MsIreneAdler 2021.03.04. 17:49:57

@SelyemSonkaPini: kösz. Igen. Nos lelki szemeim megint olyat mutattak, amit nem akartam látni :D

K_Attila 2021.03.04. 17:50:16

Breaking news: Őrizetbe vették Piero Pini vágóhíd-milliárdost és ügyvédjét

MozambikiZombi 2021.03.04. 17:51:25

@SelyemSonkaPini: Olyan jo, hogy az avatarod segit ezt az informaciot vizualisan is feldolgozni, te szofisztikalt gepsonka!

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 17:53:10

@MozambikiZombi: Mindent a női nem felvilágosításáért teszek ! Egy angyal vagyok....

TheLynx70 2021.03.04. 17:54:59

Sziasztok! Én is köszönöm a posztokat, nem szeretnék senkit kiemelni, mert mindenkiét nagyon vártam. "Legyen már!" élmény... :)) A kommentszekcióhoz félve csatlakoztam, nem volt könnyű, nem bántam meg, csak időnként! :DD Tehát köszönöm anyukámnak, apukámnak, a tágabb családomnak, az ismerősöknek, azoknak akik elmentem mellettem azt utcán... Köszönöm! :))

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 17:55:51

@TheLynx70: IGEN !!!!!!! Ez a vége már nagyon kellett ! :D :D

TheLynx70 2021.03.04. 17:57:25

@hanyoktoletek: Bebaszott a korlátozás? :)

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 18:00:06

@TheLynx70: Egyébként legelsőre "hiánykötelék"-nek olvastam, csak az nagyon bonyolult volt számomra filozofiailag és ezért újraolvastam :D :D :D

ErdélyiSárkánylány 2021.03.04. 18:00:55

@Egyfejű: Szia Süsüke. :) Itt voltam végig és itt EKG-ztam is veletek legtöbb esetben, de nekem a csendben figyelés jobban megy mint a kommentelés. Találkozunk a Sörvájverben :D

Krétagarbó 2021.03.04. 18:03:42

@alma_szósz: @MozambikiZombi: részeg Robit nagyon bírtam, imádom, amikor valaki ilyen lütyővé issza magát. Ahogy ette héjastól a narancsot, harapva, mint az almát! :D

Krétagarbó 2021.03.04. 18:09:50

@Fálki: Bár én nem vagyok Pinista, most egy kicsit meg kell védjem. Szerintem nem kell mindent tökéletesen tudni, mindenhez is érteni. Pini nem egy sportwoman nnna, ez tény, meg is látszik rajta. Mondjuk a talajtorna és a szertorna rajtam is kifogna. Én ebben a jelenetben inkább azt értékeltem, hogy nem rágörcsölt, hanem tudott magán is nevetni. Az önirónia nagy adomány, ettől is volt annyira szerethető és emberi.
Egyébként meg ha másban kellett összemérni a tudásukat, ami jobban feküdt neki, azt azért nem mindig bohóckodta el (pl. IQ teszten második lett). De ha pl. egy vacsoracsatát vívtak volna, ott is lefőzte volna a többieket szerintem (Robit talán nem, de Robi mindenben jól teljesített, ez tény.)

TheLynx70 2021.03.04. 18:09:55

@ErdélyiSárkánylány: Szia! Te lány vagy:) Kérdezné Ármándó, de átjön a nevedből. :) Az avatárod ismerős (láttam már sárkányt álmomban), de hol voltál eddig. :)

2021.03.04. 18:13:05

@hanyoktoletek: Figyi, a hányás - a mérgezés esetét kivéve - kurvára egészségtelen.
Namármost, ha valami méreganyag (drog, alkohol) dolgozik a kis szervezetedben, akkor nem tőlünk hánysz, de ezesetben hajrá, legyél rajta túl mielőbb.
Méreganyag híján viszont csak magadnak ártasz, ha idejössz, hogy hányjál tőlünk.
Kicsit bő lére eresztettem, de hátha átmegy, hogy szerintem mit kellene csinálnod.

ErdélyiSárkánylány 2021.03.04. 18:13:26

@TheLynx70: Szia. Armandó már megkérdezte. :D Párszor kommenteltem, de aztán visszahúzódtam a barlangomba és onnan figyeltem az eseményeket :D

TheLynx70 2021.03.04. 18:14:48

@SelyemSonkaPini: A filozófia nekem is bonyolult, félre is löktem a konyhapulton, oszt maradok a realitásnál. :)) Téged is bírlak Pini, és direkt nem beszélek múltidőben. :))

Krétagarbó 2021.03.04. 18:18:06

@SelyemSonkaPini: sorjásra? Azt hiszem, újabb kinccsel bővült a szókincsem:D

TheLynx70 2021.03.04. 18:18:42

@ErdélyiSárkánylány: Jó lett volna, ha előjössz a barlangodból, de megértelek. :)

Krétagarbó 2021.03.04. 18:20:25

@TheLynx70: nekem mondjuk, be. De értem, hogy szükség van rá.

TheLynx70 2021.03.04. 18:23:19

@Krétagarbó: Én egy percig nem sajnálom Vivitől a nyereményt. Soha nem gondoltam volna, hogy ő nyeri meg, de nem is bánom. :) Furcsa lány, továbbra is azt mondom, nagyon kevés időt tudnék eltölteni a társágában, de nem sajnálom tőle. :)

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 18:24:04

@Krétagarbó: Örülök ha tudtam nyújtani valami újat :)
Egyébként egy jó menet után dicséretnek is remek tud lenni, ha egy nő mondja a partnerének mosolyogva ....

( A fordította pedig előjátéknak jó : "Csupa sorjás vagyok, csiszolj verdefényesre Béla! " :D

Krétagarbó 2021.03.04. 18:25:57

@TheLynx70: bár a kommentben védtem, mint írtam, én sem voltam Vivi fan. Bálintnak szurkoltam sokáig, de nagyon elrontotta a végét, így Robira szavaztam. Ténylegesen (úgy igazából, de kerülöm most ezt a szót:) mindegy volt hármójuk közük, hogy ki nyeri, de legjobban Robinak örültem volna. Meg annak, ha Bálint végigtolja rendesen.

Krétagarbó 2021.03.04. 18:28:24

@SelyemSonkaPini: mindenképpen megjegyzem, remélem a gyakorlatban majd nem marad el a pozitív visszacsatolás egy ilyen dicséret után:D

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 18:30:08

@TheLynx70: Én is Téged csaj'e! Soxor EKG-ztünk, emlékszem (most még:)

KékCsöcsűPini 2021.03.04. 18:32:28

@Krétagarbó: "SZÓKINCS" milyen szép szó ez... azt sugalja, hogy az ismert és használt szavak halmaza "kincs" a birtokosa számára.... és valóban a jól pofázás hatalom !
milyen kibaszott lírai vagyok :)

Krétagarbó 2021.03.04. 18:35:20

@SelyemSonkaPini: helyenként már filozófikus:) Egyébként amikor leírtam a kincset és a szókincset, én is elgondolkoztam azon, hogy milyen szép és "beszédes" a magyar nyelv.

TheLynx70 2021.03.04. 18:38:59

@SelyemSonkaPini: Nekem is megvan az EKG, és együnk is. :) Csirkepörkölt, nokedlivel, és van benne csirkecomb, farhát, nyak, láb, zúza, máj. Nyilván időeltolódás, mert nem egyszerre főnek meg, okosban kell főzni. Mellé csípős savanya, szerintem halálra ennénk magunkat. :)))

2021.03.04. 18:50:35

@SelyemSonkaPini: @Ármándójózsi: és a többiek, szeretlek titeket! Még két dolgot szeretnék veletek közölni, utána esküszöm, hogy békén hagylak titeket!
- A Bálint-Robi párbaj olyan volt, mintha Jerzy legyőzte volna Alekoszt, mintha Attila kikapott volna Csaba ellen vagy mintha Aurelio vesztett volna Zsófikával szemben! A mai nézők hiperérzékenyek lettek a játékosok hibáira, így pl. a három említett korábbi győztes ma már nem lenne képes egy vv-t megnyerni, mert azért ők műveltek olyan dolgokat, amelyek elítélendőek. Szóval nem örülök, hogy a többség itt Robira szavazott.
- Ahogy Fálki és Adamadam, úgy én is indulok a következő szériában, VV Hanyoktoletek néven (Volt már VV Kismocsok, szóval miért ne?) Nem fogok taktikázni, tiszta szívvel fogom a nézőket és a többi játékost is idegesíteni. Kicsit olyan leszek, mint VV Gaben és Zsuzsu eltitkolt gyereke. Remélem legalább Ádámékkal jól fogok kijönni.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.04. 18:56:41

@SelyemSonkaPini: imádom amikor ilyen kibaszottan vagy lírai tesó, belebizsereg a pinim

Berborosz 2021.03.04. 19:06:42

@SelyemSonkaPini: És melyik tulajdonsága révén nyerte meg mégis?

kipcsak harcos 2021.03.04. 19:22:37

@SelyemSonkaPini: így jártál :D
Gondolom ismered, milyen hatása van annak, amikor Piszkos Fred dicsér valakit?
Most ezt láthatjuk, csak itt Fred kapitány HANYOKTOLETEK :D
Idézet nagyjából:
"@SelyemSonkaPini: szeretlek!

alma_szósz 2021.03.04. 19:25:42

@hanyoktoletek: de Attila és Alekosz szériájában még teljesen máshogy működött a szavazás (ugye sms alapú) lehet hogyha már akkor aplikációval szavazubk volna mindketten kikapnak a végén.
Azt még még tegyük hozzá, hogy Alekosz mindössze 6 százalék különbséggel győzött a finákéban, ami nem egy elsöprő győzelem ahogy Robié sem volt az a mostani párbaján.

Aurelio évadából egy percet sem láttam de ő is mindössze 50.25 százalékkal nyert.

MozambikiZombi 2021.03.04. 19:43:59

@Krétagarbó: :DDDD Te egy olyan kedves es megerto Lady vagy Krétàcska!

Konstruktivabb hozzaszolasom, hogy en sem voltam elvakult Pinifan... Az elejen meg csak szimpi sem volt, bar az a benyomasom, hogy amikor meg sokan voltak, akkor a szerkesztokon kifogott, hogy kirol mennyi jelenetet osszanak meg. Vivi/ Robi, az elejen szinte total mellozve voltak a tobbiekhez kepest.
Nyilvan Vivinek is volt egy csomo baromsaga, tobbnyire legalabb kesobb felismerte oket, es nem kepzelte magat tokeletesnek, tevedhetetlennek. Egy ido utan persze kilepve a megadott szerepebol, felvette ezt a kisse bugyuta maszkot vedekezeskeppen (lecserelve a szamara definialt karaktert) es ahogy en lattam a sportosabb feladatokat tenyleg elviccelte, de ahogy dugulastharitott, vagy logisztikailag megoldotta a gazdahetet (amikor nem kaptak kajat, csak cserekereskedelemmel), szamomra nem azt mutatta, hogy en bloc lusta lenne, mindossze a fizikai dolgokban alulbecsuli magat. :)

Szoval en spec. nem skatulyaznam a lusta, meguszos halmazba. (lsd. Dani)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.04. 19:47:05

@TheLynx70: csirkéből paprikást , kakasból pörköltet szoktam.

kipcsak harcos 2021.03.04. 19:50:23

@MozambikiZombi: olvass értően, majd csak megérted... talán.

MozambikiZombi 2021.03.04. 19:58:38

@kipcsak harcos: ahhh, hulyevagyok ehhez. szorri, hogy feltartottalak.

2021.03.04. 20:03:11

@hanyoktoletek , @Berborosz:
Vivi a szomszéd csaj, akivel innen sokan (meg a szavazók többsége) szívesen cimbiződnének. Fiúk, lányok egyaránt.
A VV rém egyszerű játék, egy feladat van, MINDEN párbajt meg kell nyerni, megnyerni kizárólag a SAJÁT párbajodat tudod.
Ezért aztán a vége szempontjából nem releváns, hogy dehát Bálint mennyivel milyenebb volt már, mint Vivi.

A döntőről:
Robi volt a játék során végig önazonos, végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtó, szerethető arc.
Vivi meg az alulról induló, önmagát reálisan látó, öniróniára is képes, de komoly fejlődést bemutató, szerethető arc.
Innestől egyéni preferencia kérdése - a végét meg ismerjük.

Zsuzsuról nem szeretnék egy sort sem írni, jó lenne elfelejteni.

2021.03.04. 20:10:49

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én is úgy csinálom, mint Földim. Pörkölt, de az asztalon elérhető távolságban van a tejföl, ha valaki úgy szereti.

2021.03.04. 20:30:16

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Már városrészre bontva leegyeztettük Hiúzkával meg Gézamalaccal a leegyeztetendőket:)

TheLynx70 2021.03.04. 20:34:19

@metatroll: Szia földi. :) Jól mondtad, Vivi tényleg szomszéd lány volt, aki meglepetést tud okozni. :) Nagyon sok horrorfilmben láttam ilyet. :)

TheLynx70 2021.03.04. 20:40:32

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): De jó lenne egy kakas! :) Úgy emlékszem évente cseréltük őket, de legalább kétévente. Az embernek ezt nem merem mondani, mert magára venné. :) Pedig még a taréja is belefőtt a pörköltbe.

2021.03.04. 21:07:42

@alma_szósz: Igaz, nem vettem figyelembe ezeket a tényezőket. Azonban még mindig tartom, hogy a mai néző szenzitívebb a tapasztalataim alapján.
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): A Szefós
@metatroll: Én Mercikével szívesebben cimbiznék. Vivi szerintem kevésbé megbízható. Robival egyetértek, de az ő játéka túlságosan biztonsági, kimért volt (persze megértem, mert mindenki nyerni jött), s sokáig körülötte nem volt semmi történés. Ezért Bálint jobban megérdemelte volna szvsz a győzelmet

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.04. 21:18:46

Ja, írt Pini a Face csoportokba. :-)

MozambikiZombi 2021.03.04. 21:22:21

@Kosztarika: Asszem ram az egesz VV alatt, megiscsak Kosztarika volt a legnagyobb hatassal... Kb. 10 perce vettem repjegyet, igaz vegul nem Costa Ricara, bar szoros volt a verseny, de Dominika kerult ki gyoztesen.. :D

MozambikiZombi 2021.03.04. 21:24:07

@repuloezustmokus #Piniteam: Majdnem olyan szexika, mint Kosztarika :D

Tündérfürtöcske 2021.03.04. 21:27:18

Sziasztok!

Köszönöm a poszt írók áldozatos munkáját, idén is, mint mindig, jobbak voltatok, mint a műsor! Bele se merek gondolni, hogy mennyi munkaórátok van benne, és mindezt a mi szórakoztatásunkért. Lávcsi!!!

Részemről kár, hogy nem Robi nyert, de Vivitől sem sajnálom a nyereményt, és remélem nem kell végignézni majd a lecsúszását...

Köszönöm, hogy itt lehettem, és rendkívül jól szórakoztam a posztok mellett a kommenteken is, legalábbis azokon amiket vissza tudtam olvasni a mindennapi bőséges termésekből :)

Csumpirudi kicsikéim!

TheLynx70 2021.03.04. 21:36:47

@hanyoktoletek: Na, ez mindjárt másabb írás. A véleményedet tiszteletben tartom. :) Ha rajtam múlik, senkinek nem adtam volna egy forintot sem. Sőt, kifizették volna a kecót albérletileg, plusz két hónap kaució + rezsi, no meg az ellátás. :) De ember tervez... :DDD Gonosz-e vagyok? :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.04. 21:38:27

@alma_szósz: Hát, hogy köszöni a szavazatokat meg örül, hogy ennyien kedvelik, ilyesmik.

Fu Szekh Li 2021.03.04. 21:39:03

@MozambikiZombi: Vivi első megjelenései a BV-ban voltak. Ott viszonylag hamar elkezdtek Bálinttal színészkedni. Én akkor sajnáltam is, hogy miért nem került a rendes összefoglalóba.

TheLynx70 2021.03.04. 21:40:53

@TheLynx70: Szerintem Vivi az egyetlen, akinek ez sikerült volna. :)

Kosztarika 2021.03.04. 21:56:58

22 h instagramon Bálint élőzik. ;)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.04. 21:58:27

@Kosztarika: igen, igen már várom hogy tudjak rácsatakozni

TheLynx70 2021.03.04. 22:01:56

Utálom a Disney filmeket, de ha valakinek volt, van, lesz kutyája, ez nagyon ott van.:) Filmajánló következik. :) Togo tényleg létezett, és ez a film elkapta a lényeget, emellet Willem Dafoe nagyon jó színész. És a kutya (kutyák) is. :) Az Iditarod pedig most is kemény. www.youtube.com/watch?v=IUOiouEIf2k

2021.03.04. 22:02:30

@hanyoktoletek:
Azt írod, "... a mai néző szenzitívebb a tapasztalataim alapján."
#meetoo, pedofília, papok, politikusok zaklatási ügyei.
Régen, a modern média születése előtt akár hetek is elteltek, mire Amerikában értesültek arról, Európában melyik király halt meg utód nélkül. Ma mindent azonnal megtudsz, mert aki a hírversenyben lemarad, az kimarad. Szóval sokkal több és intenzívebb az inger, de szerintem nem lesz ez mindig így, előbb-utóbb vissza fogunk esni a ló egyik oldalára.

Mercike ügyében pedig: látod, ez az egyéni preferencia. Fogadd el, hogy a többség Vivivel cimbizne. Robival szemben is, Mercivel szemben pláne. Nem én találom, ki, ez lett az eredmény.

Bálint meg simán elmasírozhatott volna a döntőig, és szerintem meg is nyerte volna, ha nem csinálja azt, amit. Így lett egy vesztes párbaja, kettővel a döntő előtt - azaz kiesett. Azért pont Őt nem félteném.

kétszeres vuvuzelaművész 2021.03.04. 22:07:17

Ha valamely hv író(k)nak a hirtelen elvonástól tünetei támadnak, javaslom az első időkben kihagyott néhány rész utólagos megírását.

Fálki 2021.03.04. 22:28:29

@TheLynx70: Koszi, én mindenkepp megnezem.

WD szerintem is zseni.

prakp 2021.03.04. 22:30:25

@Kosztarika: Szia! Minden siker?
@all Sziasztok!

A szerkik ötlettelenségével agyhullám-simítózok, szerintem ezért lett szétoffolva ez a fórum. Aki sokat beszél, keveset hall.

Kevesebb pillanatkép..., asszem ennyi a kritika.

Mindenkinek köszönöm az évadot, aki hozzátett, jó volt olvasni!

Fálki 2021.03.04. 22:31:39

@Fálki: @metatroll: És itt és most utoljara jelezném is, hogy Ti ketten még nem jelentkeztetek a kvízre.

Ha azért volt, mert jo az idopont, akkor bocsi :)

Kosztarika 2021.03.04. 22:40:55

@prakp:
Szia :)
Köszi mégegyszer. Nekem más a szolgáltatóm, de lett gazdája. ;))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.04. 23:13:28

na meg van hogyan lehet talizni Bálával

Fálki 2021.03.05. 00:24:49

Frunátóék kozos szalont nyitnak Szombathelyen.

MozambikiZombi 2021.03.05. 00:45:33

@Kosztarika: eniiiiiis o((◕ฺ∀ ◕✿))

MozambikiZombi 2021.03.05. 00:49:30

Mindekozben eppen most baszodom ossze az uj szomszedokkal. :D Ha valakinek van barmi jo otlete, ossza meg velem! :D Holnap reggel 8-kor tuti megcsorgetem oket. ;)

MsIreneAdler 2021.03.05. 06:36:14

@repuloezustmokus #Piniteam: és ezt a felbecsülhetetlen információt megtartod magadnak?? :D na szép.. :)

2021.03.05. 07:23:29

@Fálki: Szia Fálki, mikor megírtad az időpontot, priviben jeleztem Neked (e.a. monogramos mailről), hogy ma este családi okból nem tudok résztvenni a játékban. Jó szórakozást és győzzön a legjobb!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.05. 08:15:22

@MsIreneAdler: hát nem is osztogatom mint nagymama a linzer tésztát

2021.03.05. 08:17:20

@Fálki: Asszem erre mondják, hogy pazar időzítés.

Spitzbauer 2021.03.05. 08:27:37

Ez a kép pedig a Palpatine Császárt mutatja egy gonoszul vidám pillanatában: m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/vv10/10x26/23-54.jpg

MsIreneAdler 2021.03.05. 08:35:06

@repuloezustmokus #Piniteam: azért bíztam benned! Nos, hol is kell Bálinttal találkozni :D?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.05. 08:39:05

@MsIreneAdler: na jó neked megsugom..
Rendelje a Kiosk étteremből és lehet Bálint hozzá ki. Feltéve ha budapesti vagy, de Vecsés is belefér

Ja és lehetett relikviákat nyerni, az egyiken rajta volt Bálint DNS is

MozambikiZombi 2021.03.05. 09:06:41

Jozsikam, te egy akkora zseni vagy! Barcsak irnal meg csodasabb scripteket, amivel megmented a vilagot, stop the war!
Ehelyett elfecsereled a zsenialitasod egy idiota musor idiota blogjara... Csalodott vagyok. :(

body_andras 2021.03.05. 09:19:42

ebben a cirkuszban pronyókat mutogatnak a szintén pronyó nézőknek. mit kell ezen reformálni? taktikai játék, na meg az édes f*om. aki ilyen élményekre vágyik és még szórakozni is akar, az beindít egy online multiplayer játékot, annak még jó piaca is van mostanság. súlyos tévedés hgy a trash reality bárkit is szórakoztatni akar. az atlétás mackónadrágos piás tahókat tartja mesterien azon a szellemi szinten ahol jól érzik magukat. kultúra, szórakozás (neadjisten izgalmak!) csak kibillentenék őket és akkor a médiabirodalom lehúzhat a budin 1-2 csatornát sok-sok tízmilliós eladható médiafelülettel együtt.

MozambikiZombi 2021.03.05. 09:31:28

@body_andras: Koszonjuk szepen az intellektualis felvilagositast, eddig total vakon voltunk!

Ármándójózsi 2021.03.05. 09:38:30

@body_andras: Ez most komoly, hogy admin vagy a "Sajtológia" blogban és amúgy, mint egy igazi gyökér paraszt idejössz egy másik blogba oltani az itteni közösséget? :S :/
Én szeretem a sajtot, de ha nem így lenne se mennék trollkodni a blogodba, hogy az is fasz aki a tehén emlőiből származő bociknak "készült váladékot" fogyasztja bármilyen formában...
Kicsit figyelj már oda, mit csinálsz... :/

evacat 2021.03.05. 09:50:28

Irigylem azt a társadalmat, ahol a legalja a szánalmas életű társadalmi selejt @metatroll: @repuloezustmokus #Piniteam: @Lilith.Inanna.1: @MsIreneAdler: @Fálki: meg a meg nem
emlitett többiek.
Ezek szerint mindenki már felettünk áll. Hurrá! Mi is igyekezni fogunk felzárkózni.

Büszke vagyok, ha nevesitetlenül is, de ebbe az idióta társaságba soroltattam.
Köszönettel.

ibsen 2021.03.05. 09:52:24

Sziasztok!

Jó volt olvasni az értékeléseket. Most nézem vissza, egyelőre Robi beköltözése óta az adásokat. De lehet a beköltözéstől kéne mert akkor még Amanda is elviselhetőbb volt. Hát épp a kiválasztása után történt adást néztem tegnap este. Szégyen az ikertesójával együtt (Gina). Amit az leművelt a bulikon, meg az összes ordenárésága Renivel szinte kezet is foghatnának. Amandán sokszor látszott hogy szarul estek neki amikor szembesítették velke milyen de nem tudta sokáig hozni ezt a viselkededést szerintem csak azt hitte ezzel lesz valaki bent ha bunkó és pletykás. Fru nekem a lányok közül a legerősebb személyiségben, nem beszél összevissza de valahogy félrement nagyon benézte Renátót szerintem. Mercihez szerintem nem volt rosszindulatú amikor Moh miatt szólt neki de késöbb kijött sajnos. Renátó nekem azóta nem szimpi mióta Bálintnál magyarázta a dupla jelét és a többi részeges arcoskodása amin senki nem háborodott fel igazán. Gina a másik a munkahéten bebizonyította hogy a kisebbség sokszor az amiért utálják őket. Egy bohóc aki nem tudja uralni az érzelmeit és röhogni lehet rajta egy ideig de utána már irritáló. Gábor nekem olyan volt mint egy robot. Benyomod a play gombot és ömlik a szó belőle. Durva hogy vannak ilyen emberek ez tőlem nagyon távol áll. Dani egy suttyó de meglepően választékos és nagyon jól látja a helyzeteket. Virágot is és használta hol így hol úgy. Persze egy érettebb nővel ezt nem tudta volna megtenni. Virág meg asszisztált hozzá szerencsétlen a 18 évével. Merci is karakteres lány neki még ezeket a kislány hangokat is elnézem ami baromi idegesítő tud lenni egyébként. Elvolt, nem egy észkombájn de legalább nem keverte a dolgokat. Moh meg a takarózásai egy idő után unalmas volt. Azt szerette volna hogy a kecske is jóllakjon de a káposzta is megmaradjon, hát ez soha sem fog menni. Ő kb ennyi. Bálintról már írtam, ő volt az a karakter aki a normalitást képviselte emberi volt még a mocsáriakhoz is sokadszorra...de aztán nagyon akart nyerni és ez visszaütött. Robiból keveset mutattak a feladatokon kívül (eddig) azokban jó volt, ő szerintem az életben is keresni fogja a kihívásokat és feltalálja majd magát. Vivi nyert elkönyveltem inkább ő mint Bálint vagy egy Dani. A Top 3-mal se volt bajom, Mercike boldog volt legyen neki ennyi elég. A műsor sajnos nem sokat javult a casting ismét gyenge, az életben vannak jobb arcok is. érdekes a briteknél a BB sokadik szériája megy nálunk kettő adás után megbukott. A VV lehetne jobb és izgalmasabb de baukóék után kezdett ellaposodni. Talán a Vikis volt még nézhető. Az hogy nincs 0-24 es online közvetítés, hogy annyira megszűrik a dolgokat hogy na egy csomó minden kimarad, hogy mindenkiről az unos untalant adják folyamatosan ezzel a néző is elhiszi hogy az illető tényleg csak az amit mutatnak róla. Pihenni kéne a műsornak. Egy online valóságshow lenne jó oda persze szponzorok kellenek és nem tudom mennyire lenne kapós.

MozambikiZombi 2021.03.05. 10:21:36

@ibsen: "Az hogy nincs 0-24 es online közvetítés, hogy annyira megszűrik a dolgokat hogy na egy csomó minden kimarad, hogy mindenkiről az unos untalant adják folyamatosan ezzel a néző is elhiszi hogy az illető tényleg csak az amit mutatnak róla. Pihenni kéne a műsornak. Egy online valóságshow lenne jó oda persze szponzorok kellenek és nem tudom mennyire lenne kapós."

Nagyon adom! A szerkik filtereztek nekunk a sajat elbaszott izlesuk alapjan.... Az o szinvonaluk meg nagyjabol a kaki-pisi-paplanporno tengelyen mozgott, ami egy jobb kepessegu 10-12 eves erdeklodesi koret utotte meg.. :S Makjuk volt a casting ertelmesebbik felevel, gyakorlatilag ok csinaltak a show-t sajat szorakoztatasukra es a musor szerencsejere.

2021.03.05. 10:30:57

A Bálintos élőben kiderült mennyi minden kimarad azért az adásokból. Moh-t behívta és azt se tudtam miről beszélnek.
Dániellel még mindig öribarik, nem tudom ez hogyan-miért alakult Bálintnál így, nem igaz hogy nem látja hogy qrvaciki.

Robi influenszerkedése tényleg gáz, a normális átlagember nem "eladható" instagramon. Senkit se érdekel hogy ma reggel futottál, ez akkor érdekes amikor látod hogy majdnem összeesik de még mindig nyomja (benti versenyek).

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.05. 10:48:12

@silvermansarah: na én azért jó pár olyan influenszert ismerek aki a maga mindennapi életéről csinál tartalmakat..viszont az is igaz hogy ezen rész eléggé be van telitodve

bel ami 2021.03.05. 10:54:17

Ecc, pecc, kimehetsz,
jövöre újra jöhetsz.
Robikákra, Vivikékre,
tán a VV11-re.

2021.03.05. 11:24:20

Jóska19 botot nem lehetne kibaszarantani?
Előre is dánke.

naty77 2021.03.05. 11:32:35

Köszönöm Nektek!

2021.03.05. 11:42:42

@jozsef_10: Hát te még mindig itt incelkedsz?

2021.03.05. 11:46:11

@metatroll: ez van ha bezárják az óvodákat.

2021.03.05. 11:56:32

@silvermansarah: Meg nem bántva az érintetteket, gondolom, a Szexuális Szolgáltató Szektor sem dübörög. Tessék, itt az eredménye...

2021.03.05. 12:06:38

Köszönjük az intézkedést!

Post Modern Prometheus 2021.03.05. 12:13:11

Köszi srácok az egész évados munkát <3
A következő [trash] realitynél tala :)

.Zsu 2021.03.05. 12:24:16

@silvermansarah: miket mesélt? feladatok is kimaradnak?

Vivi instájan is cuki. épp martfűn volt fodrásznál, aki ha jól vettem ki pajtása is :)) ő ma fog élőzni.

Krétagarbó 2021.03.05. 12:38:43

@Fálki: akkor szoros felügyelet alatt lesz Fruzsina.

Fálki 2021.03.05. 12:40:13

@metatroll: Szia, sajnos az nem ért ide hozzám. Kár, hogy nem jossz

@Krétagarbó: Ha neki ez kell...

Krétagarbó 2021.03.05. 12:46:49

@Fálki: inkább még nem tudja, hogy ez nem kellene neki. De tény, hogy az ő dolga.

Fálki 2021.03.05. 12:48:44

@Krétagarbó: Én tényleg nem tudom elhinni, hogy ezek ketten valoban erzelmeket táplálnak egymas irant.

Krétagarbó 2021.03.05. 12:52:29

@silvermansarah: elkezdtem nézni, de ez komolyan 102 perces?!
Ennyi időt nem szánok rá.

Krétagarbó 2021.03.05. 12:57:29

@Fálki: az azért elég furcsa indítás, hogy Fru-nak nem is tetszett igazán Renátó, ritkán alakul ki érzelem kémia nélkül. (Nem véletlenül kellett a szemére az a szemfedő :D)

Fálki 2021.03.05. 13:00:07

@Krétagarbó: igen, ezert nem is ertem. Eleve nem is ezt a tipust szereti állitolag a Grincs, raadasul lathatta, latnia kellett, hogy micsoda egy vadparaszt...Eleinte teljesen elutasító volt vele, aztan valami bekapcsolt nála és biztos hogy nem Pini féle bizsergés...

Én nemtudom.. #SaveFru

body_andras 2021.03.05. 13:06:25

@Ármándójózsi: évek óta inaktív blog.
milyen közösséget szapulok? a blog olvasóit, netán az íróit?
nem, sőt még a VV nézőit sem. teljesen tárgyilagos dolgokat mondtam róluk.
lehet vitatni de van egy olyan érzésem hogy talán a kereskedelmi média háttérmunkáiba sokkal több betekintésem volt mint annak aki sértődöttségében visítva gyökér paraszt státuszt osztogat a neten.
kattintottál egyet, hogy "na, most jól megtudok róla valamit és beszólok." nem jött be.

félreértés ne essék, nagyra értékelem a poszter őszinteségét és konstruktivitását; csak arra hívtam fel tisztelt figyelmét, hogy törekvése kissé olyan mintha ékszerteknősöket próbálna vakvezető kutyának idomítani. a másik öreg hiba, hogy a referenciákhoz való hasonlítgatás (pl amerikai big brother) kissé irreleváns dolgokat próbál összehozni, ugyanis nagyon más célközönségnek készülő produkciókra hivatkozik.

Krétagarbó 2021.03.05. 13:21:06

@body_andras: klassz, hogy ezt így megosztottad velünk, pronyó nézőkkel. Egy szót hiányoltam a kinyilatkoztatásból, máskor tedd majd hozzá kérlek, hogy “szerintem”. Mert egyébként lehetsz te Kolosi Péter vagy akár Árpa Attila is, az ilyen magas lóról lefelé ugatás itt nem divat. Véleményekre kíváncsiak vagyunk, de vannak íratlan viselkedési szabályok, amiket - nem csak itt - de bármilyen társaságban illik betartani.

2021.03.05. 13:38:11

@Fálki: Én se értem, taktikailag nagy hiba volt a villa legnagyobb gyökerével összejönni és nem hiszem, hogy szeretné Renátót (Mégis ki szeretne bele? - számomra teljesen elképzelhetetlen) Jobban járt volna, ha Bálint felé kezd el közeledni az elején. Béla is kevésbé lett volna a végén feszült, ha párszor parittyázott volna.

Krétagarbó 2021.03.05. 13:41:19

@Fálki: Fru saját bevallása szerint is eddig mindig csak vadparasztokkal volt dolga. Ki tudja, lehet, hogy ez nála valami séma, valamiért tudat alatt ilyeneket válogat ki.
Majd egy pszichológus kikezeli, ha egyszer eljut odáig, hogy őt is zavarni kezdi és megfogalmazza magának, mint problémát.

Fálki 2021.03.05. 13:47:00

@Krétagarbó: Nem fogja piszochologus soha kezelni, mert O nem fog eljutni oda, hogy szakemberhez forduljon. Neki mmkk igaza van és jol csinal dolgokat, nem ban meg semmit. Hozza ennek a tipusnak az osszes jellemzőjét.
Nincs azzal baj, ha valaki a rosszfiukat szereti, sot... :) , de legalabb annyi esze lehetne, hogy felismeri a rosszfiut, meg a budos agressziv parasztot.

Megint a saját BDSM életemből tudok példát hozni. Nem az a domináns, aki eroszakos, agressziv és bantalmazo és azt hiszi, hogy két pofon meg egy kemenyebb 20 perces dugás dominancia és BDSM, hanem az, aki tudja hogy hogy mukodnek ilyenkor a dolgok. S nem ugy, ahogy a szurkeben volt.

Fru elvileg egy tapasztalt, nem tizenéves csitri, akinek voltak már jó és rossz élményei is a rosszfiukkal, de tovabbra sem jutott el gondolkodasban arra a szintre, hogy kulonbseget tudjon tenni.

Raadasul mindez egy olyan csávóval, aki elvileg nem is az esete kulsore.

Teljesen erthetetlen es felfoghatatlan számomra.

Fálki 2021.03.05. 13:48:29

@hanyoktoletek: Mára kiderult, hogy ez nem taktika volt a részéről. Mert akkor Renátó kiesése után vagy a sajat kiesese utan pontot kellett volna tennie a dolgo végére.

Ennek a nonek tenyleg enynire keves esze van es a szeme elott lévő rozsaszin kodtol nem latja a feje felett levo fekete fellegeket.

K_Attila 2021.03.05. 13:49:04

A "rosszfiúkhoz vonzódom" jelszó vajon eleve beteg dolog?

Ármándójózsi 2021.03.05. 13:54:16

@body_andras: Inaktív a sajtblog? És??? Kit érdekel? Attól még tűpontos volt amit visítottam, Gyökérparaszt! :DDD És láthatóan bejött, különben nem mentegetőznél itt utólag, hogy jaaaa, nem is úgy gondoltam. ;) :D
Pedig, de. Pontosan úgy gondoltad, Tesó! :DDD

Krétagarbó 2021.03.05. 13:54:16

@Fálki: igen, ez egyébként tényleg jellemző, hogy a nők sokszor a rosszfiúkat nem tudják megkülönböztetni a vadparasztoktól, vagy ami még nehezebb, sokszor nem ismerik fel a lelki terror különböző fajtáit. Fru - igaz, hogy nem tizenéves, de - szerintem nem sok párkapcsolatitapasztalattal

Krétagarbó 2021.03.05. 14:04:12

@Krétagarbó: na ezt előbb elküldtem.
Szóval Fru nem sok párkapcsolati tapasztalattal rendelkezhet, sajáttal semmiképpen, a családját elnézve onnan sem jöhetett ép minta nagyon.
Hogy később eljut e a segítségkérésig, nem tudom, bár én már láttam olyan embert, aki szintén mindig mindent tökéletesen tudott, aztán a 100. magánéleti pofon után csak eloldalgott a szakemberhez.

A BDSM világához nem nagyon tudok hozzászólni, még az 50-ben látható szinthez sem, mivel nem láttam a filmet, nem olvastam a könyvet, valahogy sosem izgatott az, ami ennyire felkapott és mainstream lesz. Nekem max. a Billionars-ből vannak meg képkockák erre vonatkozóan:) Ez amúgy egy jó kis sorozat, nekem nagy kedvenc. De amúgy értem, amit a dominanciáról mondani akartál.

MozambikiZombi 2021.03.05. 14:10:15

@Fálki: Talan komikusan hangzik, de az en intuiciom Renatoval/Danival kapcsolatban eppen az, hogy nagyon birna, ha o lenne egy kicsit megdorgalva. ;)

alma_szósz 2021.03.05. 14:20:07

@jozsef_9: tagelj be már engem is tesó, legyen a szánalmas kis életemnek némi öröme

nemtudokegyjónevetsem 2021.03.05. 14:24:03

Sziasztok!
Eddig re üzemmódban voltam, de most úgy gondoltam regisztráltok, hogy leírjam Bálint tegnapi live-jának lényegét, ha érdekel valakit :)

Nagyon megviselte a kiesés, a hotelbe érve kb. fél órán keresztül sírt, hogy lehetett ilyen barom, hogy elrontotta ( érezte, hol úszott el a dolog) és nagyon sajnálja, hogy ilyen stílusban beszélt Robival. A véleményét továbbra is tartja, de elismeri, hogy túllőtt a célon. Robi kereste, elméletileg ma találkoznak.
Danival, Mohval és Vivivel beszélt eddig. Talán Vivivel a legtöbbet, volt, hogy videochateltek vagy 1,5 órát és volt Pesten is amikor találkoztak és fel is ment Bálinthoz, ahol nagyon zavarban volt a nagyasszony. Bálint továbbra sem szerelmes, de nagyon szereti mint barát.
Kérdezték, milyen típusú nők jönnek be neki. Azt mondta, hogy szereti azokat a nőket akik megtudják nevettetni, akiknek lehet szívni a vérét (oda-vissza), legyen öniróniája a csajnak és ne az legyen neki fontos, hogy milyen ruha van rajta. Külsőleg a szép szem a gyengéje.
A saját szemére vonatkozóan elmondta , kivitték a villából orvoshoz. Valami pattanás féle volt rajta, ami attól alakult ki, hogy munka közben a motoron nem húzta le a sisak rostélyt és tele ment a szeme porral.
Két dolgot bánt meg a villában (Vivis és Robis csúnya beszéd), anyukája is megszólta érte, de egyébként büszkék rá.
Bármikor visszamenne a villába és újrakezdené az egészet.
Gina üzenetben bocsánatot kért tőle, Gáborral nem beszélt. Viccesnek találta, mikor a mocsár csapat azt találta ki, hogy bekamuzza a párbaj eredményeit.
A jövőre nézve vannak tervei, bár sok dolgot nem árult el, igen sejtelmes volt. Danival terveznek valami projektet. Éjjel-nappalba nem valószínű, hogy visszamegy, megy a karaktere nem szépen távozott.

MozambikiZombi 2021.03.05. 14:25:52

@jozsef_9: Ezdemeno! Koszi, hogy beemeltel a valtozokba *BuszkeZombi!
Lav csi!
ɾ⚈▿⚈ɹ

hereverő heverő 2021.03.05. 14:27:04

@body_andras: Kedves Bódy András,

Te egy fasz vagy. Tök tárgyilagosan.
De meg is indoklom, jó?

-- milyen közösséget szapulok? a blog olvasóit, netán az íróit? nem, sőt még a VV nézőit sem. teljesen tárgyilagos dolgokat mondtam róluk.
-- ebben a cirkuszban pronyókat mutogatnak a szintén pronyó nézőknek. mit kell ezen reformálni?

Érted már, Micimackó?

Ha neked nem tetszik amit mi itt csinálunk, akkor mi a retkes lófaszért jöttél ide? Hidd el, mi pronyók is tudunk gondolkozni, sőt mi pronyók egymás között érezzük magunkat igazán jól. Néha még egymás között is szaporodunk, én pl. tegnap meghágtam anyámat de örült neki. A szomszédasszonyt is meghágtam. Meg egy lovat is, de érdekes módon az nem örült annyira mint a szomszédasszony.
Szóval légyszives menj vissza a nem működő sajtblogodra vagy ahonnét érkeztél és ránts kettőt a parittyán. Mindenkinek sokkal jobb lesz.
Köszönöm Bódy elvtárs. A Nép és a Párt hálás önnek.

body_andras 2021.03.05. 14:29:16

@Ármándójózsi: én csak emaileket kapok róla, hogy egy c-típusú gyerek mit ugat. egy röpke pillanatra az az ötletem támadt hogy felvilágosítalak, de nyugi már elszállt, hülye ötlet volt. de örülök hogy itt vagy, addig se lopni jársz a többi rajjal ;)

ppupu #Fantom for President 2021.03.05. 14:30:08

Hukk. Szóhoz sem jutok, mi minden történik itt.

2021.03.05. 14:32:07

@nemtudokegyjónevetsem: Köszi szépen, hogy összefoglaltad! :)

hereverő heverő 2021.03.05. 14:32:24

@nemtudokegyjónevetsem: Ezt nagyon köszi!
mindezek után nem tudom, miért nem tetszik neki Pini, hiszen lehet szívni a vérét, meg tudja nevettetni és van öniróniája is. Azt persze megértem, hogy nem szerelmes, nyilván azért messze nem ugyanaz amit mi láttunk itt kinn mint amit ők ott benn 0-24 -ben

hereverő heverő 2021.03.05. 14:34:08

@ppupu #TEAMPINI: Hello öreg :) szóra sem érdemes, hidd el. Van egy botunk meg egy trollunk aki hülyébb mint a bot. Átugorjuk oszt készen van

alma_szósz 2021.03.05. 14:44:24

@nemtudokegyjónevetsem: köszi szépen hogy leírtad ♥ már a kiesése után a belevalóban is látszott hogy ki vannak egy kissé sírva a szemei

Fu Szekh Li 2021.03.05. 14:46:05

@body_andras: Nyuszika!

Az elmúlt években már többször talált ide olyan cuki kis észosztó, mint te. Örülj a tizenöt vagy több perc megkapott figyelmednek, azután húzz nyugodtan tovább a saját felsőbbrendűséged tudatában. Hidd el, nem fogsz hiányozni.

Puszi az itteni közösség nevében: Fu

Krétagarbó 2021.03.05. 14:47:32

@nemtudokegyjónevetsem: nagyon köszi, engem érdekelt, és így spóroltál nekem 1,5 órát.
Azért majd lehet, hogy még belekukkantok, ha lesz időm.

alma_szósz 2021.03.05. 14:47:38

@hereverő heverő: leírás szerintem is nagyon passzolt Pinikére, de hogy a külső nem számít az tuti vetítés, nézzünk csak rá az exére aki még mindig a legjobb csaj az Éjjel-Nappalban

hereverő heverő 2021.03.05. 14:49:50

@alma_szósz: De tudod, hogy a külső nem minden. Fru erre a legjobb példa. De hogy tovább nyúzzam a rókát, aki csak a külsőt nézi, az felületes :)

Krétagarbó 2021.03.05. 14:49:50

@hereverő heverő: szerintem azért ők nem egy kategória, ezt érezte is Pini mindvégig. Nem véletlenül kellett ahhoz a Pácz Viki féle idióta tanács, hogy álljon ki Bála elé és valljon szerelmet. Magától nem lett volna ennyire hülye, tudta ő, hogy rossz fára hugyozik.

K_Attila 2021.03.05. 14:51:09

De azért Józsi arra nem sajnált elbaszni pár órát minimum, hogy csináljon egy ilyen botot.

MozambikiZombi 2021.03.05. 14:51:43

@Fu Szekh Li: Kicsit elgondokodtam a Boldog Sajtkeszitonek (is) koszonhetoen (most), tenyleg fura egy csapat vagyunk. :D Ezt az osszetetelt, amit itt produkaltunk a HV-k alatt, nem tudod vasarlasra targetalni tipik algoritmusokkal, pedig valoszinusitem, hogy fizetokepesek vagyunk. :D

Krétagarbó 2021.03.05. 14:55:01

@hereverő heverő: azért az nem véletlen, amikor 2 külsőleg nagyon eltérő kaliberű ember egy párt alkot, akkor azon mindenki egy kicsit elcsodálkozik. Én értem és megértem ezeket a píszi meg jól hangzó mondatokat, mint a külső nem számít, de azért ha kicsit őszinték vagyunk, de. Számít. És ez nem felületesség. Most nem akarok az állatvilágra hivatkozni, ahol például a hím madarak nagy részének milyen csiribiri külsőt rittyent a természet, csak hogy a nőstény figyelmét felkeltve tovább örökítse a génjeit, vagy mit:)

2021.03.05. 14:57:15

@Krétagarbó: lehet tekerni benne. Én este néztem, félzombi üzemmódban. :)

MozambikiZombi 2021.03.05. 14:57:53

@Krétagarbó: Lattad ezt a filmet? (ez csak egy reszlet, de zseni!!) youtu.be/rX40mBb8bkU

hereverő heverő 2021.03.05. 14:59:50

@Krétagarbó: Nem, szerintem nincs ebben igazad. Vivi pont ugyanaz a kategória mint Bála. Van olyan pasi akinek tetszik Vivi mint nő és szeretni is tudná és mégsem csak egy fokkal szebb mint az ördög. És nyilván van olyan nő akinek meg Bálint nem jön be. Ha a mainstream divatizlést nézzük akkor persze Bála szép Pini meg átlagos.
És lehetne ragozni, hogy Bála nem pucolta ki a WCt csak sopánkodott, Vivi meg megtette. Illetve Bálint tudta mikor halt meg Májkül, Pini pedig nem. Mindenkinek más fontos.
Egy dologban jobb Bála: Sokkal több az önbizalma. Ha Vivinek ezt sikerülne valahogy kigyúrnia magában, akkor ugyanolyan sikeres lehetne mint B.

Viszont szerintem is Pini jól látja, hogy Bála nem kiváncsi rá mint nőre, csak sajnos elhitte hogy kívülről a Pácz Rosszindulat Viki többet lát mint ő bentről.

alma_szósz 2021.03.05. 14:59:54

@hereverő heverő: én komolyan nem értem mit láttok Fruban. Szerintem legalábbis női szemmel egyáltalán nem szép, a szempilla+smink sokad ad hozzá de anélkül egyáltalán nincs szép arca. Persze az alakja jó de az is inkább a genetikának köszönheti meg szerintem annak hogy a palijai nem merték nyilvános helyekre vinni étkezni mert kiesik a falat a száján.

amit írtál az meg 100 százalékban ekg

Fu Szekh Li 2021.03.05. 15:00:49

@MozambikiZombi: Majd valaki egyszer ránk ereszti az AI-t, és az majd kitalálja :)

hereverő heverő 2021.03.05. 15:03:50

@Krétagarbó: Na jó, de a madaraknak mindnek ugyanaz az izlése, nekünk embereknek meg nem. Nekem a Vivi tetszik, de Ármándónak a Vanda. És egymás nőjére csak akkor fanyalodunk, ha a sajátunk éppen vásárolni van és épp nyílik rá alkalom (fanyalodni).

Krétagarbó 2021.03.05. 15:05:51

@MozambikiZombi: nem láttam, de köszi az ajánlást, megnézem majd.

Krétagarbó 2021.03.05. 15:10:29

@hereverő heverő: tudom, hogy ízlések különbözőek, de nekem van/volt egy olyan érzésem, hogy Pinit megszépítette az itt több férfi kommenttársam szemében, hogy nap mint nap látta és kiderült róla, hogy alapvetően - a többi bent lévő lányhoz képest (és ez fontos infó) - jó fej és humoros. De elsőre blikkre szerintem kevesen mondtátok rá, hogy szép, helyes dögös kis csaj. Bálintra meg inkább első blikkre mondtuk azt, hogy jól néz ki. (Aztán elhobósodott, de ez már villatörténelem:)

2021.03.05. 15:10:56

@alma_szósz: lehet rosszindulat, de nekem Frú malacképű. A szemei szépek, de az Virgácsának is.

2021.03.05. 15:12:36

@Krétagarbó: szerintem a nők szemében is. Imádtam melegítőben, mikiegécopffal, a vagánysága miatt kezdett a szememben szépülni.

2021.03.05. 15:13:29

Eltűnt egy kommentem.
:((

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.05. 15:15:33

@Krétagarbó: inkább az a stílus csufitotta az elején ami karaktere volt, de alapjáraton messze nem egy bányarém..jo nem is szépségkirálynő, de teljesen okés

alma_szósz 2021.03.05. 15:16:17

@silvermansarah: köszönöm, ezt nem tudtam volna ilyen tökéletesen megfogalmazni de igen pontosan az

hereverő heverő 2021.03.05. 15:16:42

@Krétagarbó: Igazad van, én csak a saját férfiszemem nevében tudom mondani, hogy külsőleg sincs semmi baj Vivivel. Nem egy extra modellalkat, de nem is az a szakmája.
Bálintról nincs véleményem - akinek egy Dani a haverja, az nekem sosem lesz cimborám.

2021.03.05. 15:16:45

@repuloezustmokus #Piniteam: a férjem szerint se rossz nő, de ezt elengedtem a fülem mellett.

Krétagarbó 2021.03.05. 15:16:50

@MozambikiZombi: jájj, nagyon vagány madár, szegény szürke madárkát ahogy bubolná :D Szép az a türkiz szín rajta.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.05. 15:16:53

@silvermansarah: olyan mint akinek mindig van valami a pofazacskoban

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.05. 15:17:50

Látom megvolt a seprés, remek. Remélem egy lifetime ban is társult hozzá a 2 okostojásnak. :-)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.05. 15:18:11

@hereverő heverő: nekem pl Bálint nem esetem, de elismerem hogy nem ronda

hereverő heverő 2021.03.05. 15:19:06

@silvermansarah: @alma_szósz:

már amikor beköltözött, már akkor találgattuk, hogy plasztikázott-e az orra. Szerintem egyébként igen.

2021.03.05. 15:21:27

@hereverő heverő: Bálint férfias, magas, szélesvállú, izmos, magabiztos. Első ránézésre jó pasi, aztán a nagyképűségbe megy át a magabiztosság, akkor már nem annyira jó pasi, a suttyóság extrán rombol rajta, a pénzen való szétrágása meg végképp mocsári szintre tette. Így lett nálam (külsőre) is Robi > Bálint
Ha nagyon felszínes akarok lenni, akkor Bálint ne táncoljon mert kiábrándító. :D

2021.03.05. 15:22:01

@hereverő heverő: hát akkor jól elkúrták neki.

nemtudokegyjónevetsem 2021.03.05. 15:22:33

Én sokkal szebbnek látom Vivit mint Frut. Frura teljesen ráillik a Grincs elnevezés, nekem teljesen olyan külsőleg, bár az alakja tényleg jó. Vivi pedig teljesen kivirult a végére, és szerintem jól állt neki az is, hogy a haja elkezdett világosodni.

Azt egyébként elfelejtettem írni az előbb, hogy Bálint 16 kg-t szedett fel még bent volt. 84kg-val ment be, akkor nagyon le volt fogyva egy baleset miatt (munka közben elütötték) .

MozambikiZombi 2021.03.05. 15:23:37

Lehet, hogy ez egy hulye kerdes, de szerintetek letezik olyan ertelmes ember, akinek "nem szepek a szemei" ?

2021.03.05. 15:24:28

@repuloezustmokus #Piniteam: nekem a Moh típus nem jön be, de nem ronda.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.05. 15:26:38

@silvermansarah: na pl szerintem a Moh nem rossz és szépek a szemei

2021.03.05. 15:28:09

@repuloezustmokus #Piniteam: na, veled lennék kollégista szobatárs. :))))

2021.03.05. 15:28:54

@MozambikiZombi: mindenkinek más szép. Nekem tetszik az ázsiai nők szeme, tök szexi.

MozambikiZombi 2021.03.05. 15:29:27

@MozambikiZombi: Van egy teoriam a "szep szemek"-rol is. :D Szoval ez a ket kis lyuk a koponyadon, vegulis arra szolgal, hogy az agyad kikucsukalhasson rajta es szemrevetelezgesse mi a fasz van odakint. :D
Ergo, ha az agyad bordazata kelloen suru, izgi es selytelmes, a szemed/ tekinteted kelloen szexi lesz, barmilyen szabasu lyukon tekingetsz kifele a koponyadbol es akarmilyen mennyisegu pigmentreteggel boritod is azt. :D

K_Attila 2021.03.05. 15:30:01

@MozambikiZombi: Egyáltalán mi az a szép szem? A szivárványhártya színe? Vagy a szemnyílás formája?

hereverő heverő 2021.03.05. 15:31:38

@MozambikiZombi: Rossz a mondat:
Szoval ez a ket kis lyuk a koponyadon, vegulis arra szolgal, hogy az agyad kikucsukalhasson rajta es szemrevetelezgesse: van fasz van odakint? :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.05. 15:31:52

@silvermansarah: voltam kollégista 9 másik lánnyal. anyám mondta hogy amikor eljottek miutan bekoltoztettek azon tanakodtak apummal hogy ez nagyon durva...koravén csajok..
de aztán hamar elfoglaltam a helyem..bár ebben akkor még sokat segített az akkor még meglévő filmsztáros karizmám:D
meg persze a fiuk..

MozambikiZombi 2021.03.05. 15:32:08

@K_Attila: @MozambikiZombi: szerintem igy :D de kivancsian varom az ellenpontokat!

MozambikiZombi 2021.03.05. 15:35:24

@hereverő heverő: :DDDD AAAAAA... Feljegyeztem am!

Asszem erre kene felepitenem a PhD-mat es a koszonouzenetemben a 3. oldalon, a HV blog iroi es kommenteloi lennenek. :D

Krétagarbó 2021.03.05. 15:35:51

@MozambikiZombi: nem. Van, akinek van szeme, és van akinek szép a szeme:)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.05. 15:37:22

@MozambikiZombi: azért vannak olyan szemek amiknek a gondolatátol letépném...:D

Krétagarbó 2021.03.05. 15:37:27

@hereverő heverő: elsőre így is olvastam. Aztán még egyszer nekifutottam.

hereverő heverő 2021.03.05. 15:42:19

@Krétagarbó: És van a láma szeme, ami sötétkék

MozambikiZombi 2021.03.05. 15:45:02

@Krétagarbó: mondanam, hogy Freud, de az klise lenne, szoval nem mondom. :D

@repuloezustmokus #Piniteam: na de az milyen??? Tenyleg erdekel! Foleg mert most eppen egy szem vagy nekunk. :D

MozambikiZombi 2021.03.05. 15:46:58

@hereverő heverő: Valaki oljon meg most engem, szoviccerzekeny vagyok, bitte! :D

Krétagarbó 2021.03.05. 15:56:52

@hereverő heverő: na most kapcsollak ki benneteket :DDD

KékCsöcsűPini 2021.03.05. 16:08:08

Hát még mindig itt basszátok a rezet ?
Már lassan egy hete VÉGE ! FINE END KONYEC GECIBE! ( ez utóbbi svédül :)

Mi a rizsporos vérvörös hámkóros büdös picsáról tudtok még dumálni, kérdem mély tisztelettel ( mer az fontos!) ?

TheLynx70 2021.03.05. 16:09:26

@alma_szósz: Tttyyyűű, de röhögök! :DDD "Kiesik a falat a száján."

hereverő heverő 2021.03.05. 16:13:37

@SelyemSonkaPini: Te is itt vagy, minek jöttél?
:DDD

KékCsöcsűPini 2021.03.05. 16:15:03

Egy csepp adalék VV ZSU-ról ! (friss) :
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-greg-vv-zsuzsu-balhe/pvzk60v

Természetesen Greg is egy frissen kikevert szardarab... de akkor is

TheLynx70 2021.03.05. 16:16:14

@silvermansarah: Lehetne szép, ha a belseje valami meleget árasztana. De olyan gonoszság jött le az arcáról... :O A posztírók sokszor nagyon jól megragadták képekkel. Nekem ez eléggé sokkoló. Nagyjából az állatvilágot kedvelem, de ott nem látni ilyet, már kapisgálom, miért. :) Most éppen Elzát olvasom újra, gyermekkorom kedvenc könyve(i) volt. :) Csak hogy offoljak is. :)

KékCsöcsűPini 2021.03.05. 16:17:32

@hereverő heverő: Mert egy büdös köcsög vagyok :D

Egyébként Grincs messze a legjobb tesű nő volt benn és kinn is tolható lenne, de az arca, főleg a szája lehúzta az összképet és az evése valamint főleg a természete pedig ellenszenvessé tette!

De csukkot szájjal, nem pofázva lehetne tolni mint a lopoot biciklit ( szigorúan tisztelettel)

kozi001 2021.03.05. 16:20:44

@SelyemSonkaPini: Nézni is nehéz ezt a nyomorék szubhumán Greget!

kozi001 2021.03.05. 16:21:59

@SelyemSonkaPini: Ekg. Jó csaj volt. Főleg amikor bejött.

K_Attila 2021.03.05. 16:22:30

- Szerintem is Fru az egyetlen jó kinézetű nő a mostani felhozatalból, mert feltehetőleg sokat edz, és mellé elég bögyös is. Mindamellett annyira vehetjük csak szépnek, amennyire Bálintot okosnak, azaz vakok közt effektus van érvényben, tesó.
- Ezt a VV Zsuzsut úgy elfelejtettem, mintha soha nem is lett volna, pedig végignéztem azt a szériát.
- A Vízöntő ultimátumot kap párjától, az Oroszlán összefut az exével, a Bak szegénységtől való félelme valósággá válik. (a VV Zsuzsu cikk mellett volt)

hereverő heverő 2021.03.05. 16:22:44

@SelyemSonkaPini: az a véleményem, hogy tökéletesen megérdemlik egymást.

TheLynx70 2021.03.05. 16:29:01

@hereverő heverő: Olyan rossebes nyavalya, hogy nem tudom mire válaszolok, de átlagban igazad van. :) Bocsánat! :))

Fu Szekh Li 2021.03.05. 16:34:34

@SelyemSonkaPini: Nehéz a leszokás ecsém. Heverő is elbúcsúzott már tegnap, oszt ma mégis itt bassza a rezet.

TheLynx70 2021.03.05. 16:38:43

@Fu Szekh Li: Jösztök-e? Nem káromkodni Miskolcra, hanem a kvízbe, ahol én leszek az utolsó. :)

alma_szósz 2021.03.05. 16:41:00

@SelyemSonkaPini: Greg egy nagyon undorító alak de valamiért iszonyatosan jól tudok rajta szórakozni

TheLynx70 2021.03.05. 16:43:11

@hereverő heverő: TISZTELET a második nevem, és tudom, hogy igazad van, mert igazából így gondolod! :)))

Fu Szekh Li 2021.03.05. 16:43:20

@TheLynx70: Ha mennék, én lennék az, mert csak offolni jártam ide :D
Majd úgyis elmondjátok, hogy ki a nagyokos.

Fu Szekh Li 2021.03.05. 16:45:21

@SelyemSonkaPini: Na ők mutatják meg, hogy mennyire nem volt rossz a mostani casting.

KékCsöcsűPini 2021.03.05. 16:48:07

gyerekek, a kibaszott ErSTE honlapon a Dzsorzsos reklám-kurvája is kibaszott unszimpatikus !

hereverő heverő 2021.03.05. 16:48:49

@Fu Szekh Li: jajjaj de még mennyire! MegaEKG

TheLynx70 2021.03.05. 16:48:50

@Fu Szekh Li: Bocsánat, az előbb nagyon gyors voltam. Szóval! Én nem fogok szabadkozni, hogy nem régen vagyok itt (éppen azt teszem), de nagyon bírtam az offokat. :DD Rengeteg zenét hallgattam általad. :))

Fu Szekh Li 2021.03.05. 16:57:16

@TheLynx70: Ne szabadkozz, én se teszem. Ha valakinek nem tetszik, majd szól. Én meg vagy figyelembe veszem, vagy nem attól függően, hogy ki teszi :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 17:17:42

sziasztok!

micsoda nap volt micsoda nap!
Atyaúristen!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 17:19:06

a java maradt , ledagasztok egy buktát hétvégére legyen nyami!

.Zsu 2021.03.05. 17:23:45

@K_Attila: te vagy a kedvenc kommentelőm.

TheLynx70 2021.03.05. 17:23:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szia Mester! :)) Én meg főzök egy könnyű tárkonyos ragulevest (baromi sok karfiollal, mert kívánom), oszt még van pörkölt is. :D Utána hülyét csinálok magamból a kvízzel, de bevállalom. :))

hereverő heverő 2021.03.05. 17:25:27

@TheLynx70: de a paplant szögezd le éjjelre, jobb a biztonság

Fu Szekh Li 2021.03.05. 17:32:27

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én bízom egy joghurtos fánkban...

(drágám, ha olvasod, lécci, lécci, léccíííí...)

TheLynx70 2021.03.05. 17:34:43

@hereverő heverő: És miért? :) A gázok végett? Vagy átszökik ez a rosszéletű Nyúnyóhoz buktáért? :DD Egyébként téged is mindig kedveltelek. :)) Akkora szívem van.... :))

TheLynx70 2021.03.05. 17:37:02

@Fu Szekh Li: Joghurtom van, kérem a receptet. :) Úgyhogy már ketten kérjük. :)

TheLynx70 2021.03.05. 17:40:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az embert majd verd el a környékedről fáklyákkal, szuronyokkal. Mondtam neki, hogy nincs bukta, de veres lett a szeme... Lehet, agyvérzést kapott. :)))

TheLynx70 2021.03.05. 17:46:05

@Fu Szekh Li: Meghallgattam, de ez nem lesz az én zeném. Peace! :)

2021.03.05. 17:58:06

@SelyemSonkaPini: Ó drága Zsuzsum! Szerintetek lenne esélyem nála? (Mondjuk az már biztos, hogy nem fogok neki intim képet küldeni :D)
Egyébként Greg volt a VV9 legtaktikusabb játékosa és nem Roli... Pedig többször hangoztatta, hogy ő szív játékos és hogy Rollerék milyen sunyik stb. Milyen érdekes.

Fálki 2021.03.05. 18:04:57

@silvermansarah: Mennyira imadom én is a keletázsiai szemeket...

Két legszebb szempár:
prnt.sc/10dt3v9

prnt.sc/10dt4ty

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 18:06:55

@TheLynx70: hihi :)
2 tepsivel lesz , szüleim elnyammognak rajta a hétvégén :)
én nem nagyon ehetek szálkásítok , csak hús és persze karfiol (én is szeretem a karfiolt)

2021.03.05. 18:07:11

@hanyoktoletek: az nem taktika ha az összes (7 millió

K_Attila 2021.03.05. 18:12:19

De amit szokásos kelet-ázsiai szemnyílásnak gondolunk, az nem feltétlenül reprezentatív. Az lesz főszerepeket kapó színésznő, akinek aránylag tágra nyílt szeme van, akár természetes, akár műtéti úton.

Fálki 2021.03.05. 18:13:40

@silvermansarah: Gyonyoruek azok a nok. Az én egyik szempárom Az utolso szamurajbol volt, ott Taka szerepét játszó Koyuki nevé színésznő. Csekkold, megéri :)

Fu Szekh Li 2021.03.05. 18:15:15

@TheLynx70: 16 kanál liszt, 4 kanál cukor, 1 joghurt, 1 tojás, 1 vaníliáscukor, 1 sütőpor. Össze kell jól kavarni, és forró olajba kiskanállal beleszaggatni.

alma_szósz 2021.03.05. 18:17:12

@Fálki: 20:30 kor kezdődik a kvíz ugye?

2021.03.05. 18:17:54

@silvermansarah: Greg alapvetően mindenkinek ügyesen nyalt és tudatosan mindig mantrázta, hogy Roli milyen gonosz. Sokan a kommentek alapján el is hitték. Illetve az volt a "legjobb" tőle, amikor az utolsó kiválasztásnál leste, hogy Zsu mit írt a kiválasztó papírra. Nem szerette volna, ha Roli vagy Hunor lett volna a kiválasztott, mert akkor lehet ő lett volna a kihívott. Ennek eredményeképpen Zsuzsu lett az utolsó kiválasztott és elkerülte az utolsó párbajt.

2021.03.05. 18:22:15

@Fálki: fúú, nagyon adom

alma_szósz 2021.03.05. 18:22:41

@Fálki: thanks, akkor még egy gyors edzés belefér

TheLynx70 2021.03.05. 18:26:32

@Fu Szekh Li: Köszönöm! :) Így talán már nem megy az ember Nyúnyóhoz portyázni. :) Igaz, vaníliás cukor, meg sütőpor nincs itthon, de lenyugtatom, és holnap veszek. :)

Fu Szekh Li 2021.03.05. 18:27:39

Fálki egyik hozzászólásáról eszembe jutott, hogy nem tudja itt valaki, hogy mi lett az Emil.Rulez oldallal? El szeretném újra olvasni a novellákat, meg meghallgatni a régi koncertfelvételeket.

2021.03.05. 18:30:06

@TheLynx70: sütőpor helyett kicsit kevesebb szódabikarbóna, és vanília aromád ha van, meg is vagy.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 18:32:18

@silvermansarah: én is.

@K_Attila: műtéti vagy európai egyik szülő .

@Fu Szekh Li: hajós bandi törölte

MozambikiZombi 2021.03.05. 18:33:36

@Fu Szekh Li: azt nem tudom, de egyszer Hajossal egyutt pisiltunk Efotton. :D

Ez ido tajt:
youtu.be/IuIqC3lG5UE

TheLynx70 2021.03.05. 18:37:21

@Fu Szekh Li: Az utolsó link nagyon bejövős. :)) Igaz, biliárd van az elején, és én a snookert sokkal jobban kedvelem, de a zene az enyém. :))

Fu Szekh Li 2021.03.05. 18:38:01

@Fálki: Na így már tudom idézni (szabad asszociáció):
- Azt kellene megénekelni, ahogy a Kukást lefentem - mondja tehát inkább Eldée, immár öltözködés közben, nem is sejtve, hogy említett akciója milyen mélyen érintette barátját, aki addig nem gondolta volna, hogy Eldée ennyire mélyre is tud süllyedni; Kukás ugyanis - foglalkozásáról nyervén bájos és kifejező becenevét - abban a sajátos testszervezeti helyzetben volt, hogy a világ legtökéletesebb női felsőtesét viselhette egy valószínűtlen láb- és fenékberendezés, továbbá egy rémisztő arc között. Winkler sohasem tudta megérteni, hogy Eldée számára hogy lehet annyira fontos Kukás felsőtestének bitroklása, hogy cserébe elviseli a keret szörnyűségeit. "Mégsem vághattam három felé" védekezett Eldée, mikor e kérdés szóba került; homályosan azonban ő is sejtette, hogy túllőtt a célon, amikor Kukást is beemelte a Kályha Melletti Panteonba - ahogy ő a lefent cicaszerű idegenek sorát nevezte.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 18:39:57

@alma_szósz: bele , toljad komolyba.

@TheLynx70: nem lövöm ám le , de valami egyedi megkülönböztető jelet tegyél rá , nehogy söréttel a fenekébe és buktával a szájába menjen haza. szilvalekváros lesz.

TheLynx70 2021.03.05. 18:41:25

@silvermansarah: Pppssszz! :))) Ezt nehogy meghallja az ember. :))) Nincs már hozzá kedvem, majd holnap, így legalább van kifogás. :) Olyan szépen tudna kérlelni, hogy nem lenne szívem ellenállni, de na! :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 18:42:55

@Fu Szekh Li: ez valami kult film? vagy te írtad?elég zavaros!

TheLynx70 2021.03.05. 18:44:37

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):Nem teszek, mert a szilvalekvárost én is szeretem. Tehát legalább kettőt rakjál a szájába. A sörétet majd kiszedem. :) A szájammal, hogy neki is jó legyen. :))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 18:47:08

@TheLynx70: nővérem már nekiugrott forrón mondtam neki hasa megfájdul.

TheLynx70 2021.03.05. 18:52:06

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Tyűűű, igazából a szilvalekvárosért... :DD Az a legjobb, mert édes, de nem túl édes. Kínozz még nyugodtan. :))

Fu Szekh Li 2021.03.05. 18:53:13

@Fálki: Csak annyi, hogy meddig vesszünk el a részletekben :)

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nem, anno Hajósék írtak a dalokhoz kapcsolódó novellákat, pl ezt is: web.archive.org/web/20060210083624/http://www.emilrulez.hu/kerti_novella.html
Csak eszembe jutott Fálki megjegyzéséről, hogy meddig érdemes menni a részletezésben :)

Fálki 2021.03.05. 18:53:50

@Fu Szekh Li: Ezt értem, de ez melyik hozzaszolasomrol ugrott be?

TheLynx70 2021.03.05. 18:54:31

@Fu Szekh Li: Emil .RuleZ?? Másra már nem tudok gondolni... :O

Fu Szekh Li 2021.03.05. 18:56:34

@Fálki: A keletázsiai szemekről.

Fálki 2021.03.05. 18:58:07

@Fu Szekh Li: jaaaaa, azthittem valami Vivizés... :D

Fu Szekh Li 2021.03.05. 19:12:20

@TheLynx70: Nézd meg az oldalon a zenéket :D

ppupu #Fantom for President 2021.03.05. 19:19:25

Na, akkor beszéljünk a hüvelygombáról.

TheLynx70 2021.03.05. 19:31:34

@Fu Szekh Li: Hajóst kedvelem is, meg nem is. :) A zenéjét igen, a ripacskodását nem mindig. :) Azért általában pozitív irányban hajlik el a dolog.

TheLynx70 2021.03.05. 19:36:19

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Inkvizítorok nem tettek ilyet a középkorban, de kínozz nyugodtan tovább. :)) Nem kedvelem az édességet, ezért jönnek be a savanya lekvárok, akár egy semleges palacsintában is. Gondolom, holnap azt is sütsz... :DD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 19:40:29

holnap lehet palacsinta lesz vagy nem tudom még , vasárnap ugye ünnepi ebéd (hús hússal), keresztény ünnep lesz.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 19:42:33

cáki nagyanyám 1kila gyümölcshöz 1 kiló cukrot tett baracklekvárba nah azután kidobhattad a hasnyálmirigyed a kukába.
mondjuk kőszegen a mustba is kurva sok cukrot tettek , 2x 1 decitől már nehéz volt lemenni a hegyről.

TheLynx70 2021.03.05. 20:06:19

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Engem etethetnél Nyúnyó, azt gondolom nagyjából egyforma az ízlésünk. :) Frankó kajáid vannak. :)

alma_szósz 2021.03.05. 20:16:25

@silvermansarah: nagyon de azért slow internet gang rise up
így már nem vagyok magamban annyira biztos

Rugdoll 2021.03.05. 20:29:19

Dr.Panyik dr. ANDREA az surviorbol Panyik anita? Mi a baja vele Fálkinak?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 20:31:32

@Rugdoll: bakancslistáján van , le akarja vágni a fejét és kiszegezni nem tudom hova.

ANA8 2021.03.05. 20:38:11

Köszönöm az íróknak a HV-kat és a kommentelőknek a remek hozzászólásokat!

Iridiel 2021.03.05. 21:03:54

Míg ti quizeltek, addig egy rövid gondolatomat megosztanám :)
Szerintetek mennyire gáz az, hogy a villa 3 "szerelmespárja" mennyire nem tartotta azt fontosnak, hogy a nő is élvezze valamennyire a szexet? Mindegyik jelenet, amit láttam, totál csak a fiú örömére fókuszált... Fru láthatóan unta, még néha be is aludt, Daniék megbeszélték egyszer, hogy Virág mit szeret és akkor talán 1 alkalom volt, ami neki is jó volt... Merciéket meg sem említem, mert kb 2 perc volt...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 21:28:55

@Rugdoll: nemtom nem ismerem panyik ot , de itt többen is rettegnek tőle.

@Iridiel: hát ez hatalmas probléma szerintem is.Srácoktól nem is láttam , hogy a nők belső combján nyelvvel köröznek.Mondjuk mást sem láttam.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 21:30:41

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): de a csajok is olcsó xxbancok voltak, szerintem zsák a foltja esete állhatott fent , persze első fokon.

alma_szósz 2021.03.05. 21:37:05

Bálint próbál csatlakozni a Vivi Robi insta live-ba de nagyon nem sikerül

Figyuzzka 2021.03.05. 21:38:26

@alma_szósz: Pedig Robi helyett talán jobb lenne ;) :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 21:41:55

biztos x- szel zárják Bálint tesót el ne vigye a showt.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.03.05. 21:51:16

csatlakozok én is az ágyamra jó8 csumpirudik! teljesüljön minden álmotok!

Figyuzzka 2021.03.05. 22:05:08

Ó vazze, én Vivinél vártam a live-ot, erre Bálintnál jön be

alma_szósz 2021.03.05. 22:18:14

na csak sikerült az a hármas live

Figyuzzka 2021.03.05. 22:21:25

Édes hármas - lesz miről álmodnia Vivinek... Zeusszal :D

ilona12 2021.03.05. 22:23:33

@Fálki: Fálki mester, én nem kaptam infót mailen a kvízről, a spamfiltert is megnéztem, de nincs mail tőled. Igaz, bealudtam, csak most kerestem ...

SirLemming 2021.03.05. 22:38:34

@ilona12: 20:30kor kezdték a kvizt egy szupertitkos topicban. :)

Fálki 2021.03.05. 22:47:26

@ilona12: De kaptál, ez egészen biztos.

Arra a mailcimre ment, ahonnan ide regisztralva voltal. Nem szeretnem kiirni ide a mailcimedet, de i*****@n*****.sk

Fálki 2021.03.05. 22:48:10

@alma_szósz: Itt is gratulálok alma, surranópályán szépen behúztad a gyozelmet :)