Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X105 – Femme fatale + finálé felszopás

2021. február 27. 15:07 - dmr94

Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt. Nem látunk beállást a párbajozók mögé, se feladatokat és az ezzel járó kötelező köröket, amit mondjuk a legkevésbé sem bánok és valljuk be, feszültség sincs már nagyon odabent. Erre a párbajra is gyakorlatilag teljesen fölöslegesen jönnek ki, le lehetne tolni a kanapéról az egészet. Ezek szerint már beküldték az összes olyan korábbi villalakót, aki pozitív irányba változott szereplése óta/vállalhatóan képes és hajlandó is megjelenni a képernyőn, így én nem írhatok olyan nagyágyúkról, mint Kárszeg, Debílió vagy a szegény ember Pumped Gabója (bár ugyanennyi erővel lehetne PG is a szegény ember Farkas Somája, egyik sem egy nagy elismerés). Cérnalábú Anikó köszönt minket ismét, HÁT PERSZE, HOGY Ő, HÁT Ő ANNO EBBEN A FÁZISBAN ESETT KI, ÉPP A DÖNTŐ ELŐTT EGY NAPPAL, HA VALAKI AKKOR Ő AZTÁN PONTOSAN TUDJA MILYEN ÉRZÉS ILYENKOR KIESNI.

vv10x105_01.png

Mindenesetre újfent brutál jól össze van rakva, büszke lehet az új kanja, aki valamit nagyon tudhat ha még ki se hűlt a Weisz Fannival való házasságát jelképező jegygyűrű helye az ujján, máris Anikót hegeszti, mindezt úgy, hogy a személyi igazolványában az a név szerepel, hogy Hajmásy Péter. Ami pedig a történéseket illeti: Bálint out, jön a következő párbaj, őrült tempó, még őrültebb közönség. Ki küzdhet tovább a 36 mikulásért? Moh vagy Vivi, Vivi vagy Moh, duett vagy limbó, limbó vagy duett, valaki kurvára elhúzott, nagy a különbség (72 - 28), mármint nem a félidei szégyentelenkedés mivoltáról, az a kutyát nem érdekli.

vv10x105_02.png

Láthatjuk a tegnapi nap gyors rezüméjét a mai riportokkal egybekötve, Robi megőrülése, aminek végére állítása szerint nem is nagyon emlékszik, akkora katarzis és adrenalintöltet volt számára. Visszatérésekor még Moh is szeretettel fogadja, Mercikének mondjuk fasza kivan már ezzel a sok párbajjal és a győztes is arról vall, hogy a játék ezen fázisában már tudnak örülni egymás sikerének és nem a riválist látják a másikban.

vv10x105_03.png

Meséli a többieknek, hogy biztos tök gázul viselkedett kint ahogy Baukóévázott örömében, Moh pedig gyorsan felvilágosítja: igen Robika, itt már mindenki élt át párbajt az elmúlt hetekben, tudjuk milyen érzés. Itt lehet Anikó gyomra is összerándult, hogy a babérjaira törnek de ezen a téren Győző alkotott nagyobbat az elmúlt napokban, erről majd később.

vv10x105_04.png

vv10x105_05.png

Moh meglepődött, hogy jött  is következő kiválasztás, Robi számára libabőrös pillanat volt, amikor Vivi magára kötötte a zöld kendőt, bátor lépésnek gondolja, ami kockázatos de le a kalappal, fasza csaj ez a Vivcsó, aki elmondása szerint készült valamennyire egy utolsó párbajra és gondolkodott kit vinne ki ha úgy alakul. Moh örült a kék kendőnek, felszabadult, ha nyer akkor még a döntő előtt utolsó alkalommal láthatja szeretteit majd bevallja, hogy ha ő kapta volna a zöldet, ugyanilyen felállásban mennének párbajozni. Megvitatják, hogy mennyire ADRENALINOS este volt (by Mercike), Vivi most azt mondja mégis meglepődött, Robiban pedig tudatosult, hogy döntős de nem gondolta volna, hogy így lesz, számított egy hármas párbajra itt a végén valamikor.

Merdzsó aggódik Mohért, saját helyzete miatt sem tud megkönnyebbülni mert félti őt (féltheti is), Moh viszont megnyugodott, hogy ő lett kihívva és nem a kislány mert ettől félt amikor Vivi kicsapta a lőcsöt és magát küldte párbajra. Ismétlik magukat és egymást, izgulás, nyáladzás, Mohra biztos sok lány fog szavazni – mondja Mercike héliumhangon, majd már a kinti pamacsolásra flessel, amit gyorsan korrigál, hogy természetesen csak együttlógásról van szó. Ebban a pillanatban pedig remélem nem csak az én bal vállamon jelent meg a kisördög arra ösztönözve, hogy írjam meg hol látnám őket szívesen együtt lógni... Vivi Robival konzultál még egyet a szobában: meg szeretné mutatni magának és ennek a pöcsnek (itt Bálint ágyára csap egyet ha jól értem), hogy igenis van még benne abból a martfűi töltetből. Robi egy motiváló öleléssel zárja a jelenetet.

Az összefoglaló ennyi lett volna, jöhet is a nagyon izgalmas párbaj, Moh még készülődik, Ancsa figyelmezteti nehogy úgy járjon, mint Viki érkezésekor. Pedig nincs is jobb, mint egy masszív, párbaj előtti hígfosás. Vivi elköszön, nagyon hálás, sosem felejti e temérdek élményt, nagy ölelés, puszi a kicsikéknek. Különösebben megint nincs kikerázva de a legutóbbi párbajos szetthez képest ég és föld. Legjobb pillanatai során a feladás van a középpontban, majd sikítás compilation, buta-nem buta kérdéskör, szarkavarás és hazudozás, ami inkább az első hetekben volt aktuális, végül pedig a Bálinttal való kapcsolata/barátsága/crusholása. A stúdióba megérkezve szolid köszönés, a közönég soraiban is talán érezhetően mögötte van nagyobb tábor, Anikó mintha még mindig szkeptikus lenne vele kapcsolatban vagy csak simán nem kedveli és azzal a kérdéssel nyit, hogy hitt-e magában, gondolta volna, hogy eljut idáig. Vivcsónak szeme se rebben: igen, össze tudta szedni magát a mélypont után, köszöni a kérdést, itt van és ragyog.

Jöhet Moh, aki Vivit is megszólítja búcsúbeszédével, nem tud újat mondani lévén ahhoz a csapathoz szól akik őt támogatták alig egy hete Dani ellen, így gondolatait már ismerik, mindenesetre reméli ő térhet vissza a döntőbe, hogy beszállhasson a 36 micimackóért folyó végső csatába. Best of Moh: beste leben, kapcsolata Mercikével, visszautasítás és szilveszteri smárolás, néhány balhés pillanat, nézői üzenetekre való reakciók, nagyképű, helyes, szép, okos majd bejátszások, hogy mindez miért nem igaz. Még több Merci és pillanatok az utóbbi napokból. Ingben érkezik de lengeti az MI gang pólót, ellenfelét öleléssel köszönti, nagyon szoros párbajra számít, amit két hete még nem így gondolt volna de Vivi azóta megerősödött (nem is tudja mennyire). Vivit nem halljuk mert túlüvölti a közönség majd mutatják az állást: nem szoros.

vv10x105_34.png

A napi szavazás végeredményeként pedig duettezni fognak de hogy ez miért kompetitív feladat arról fogalmam sincs. Mindenesetre nincs az az isten, hogy belenézzek, szóval hajrá! (Utólag persze csak rányomtam a kurva értesítésre, nyilván rém kínos volt, cirka 30 másodperc után ki is nyomtam, a VV főcímdalt kellett volna énekelniük de a szöveget se tudták.)

vv10x105_35.png

Pár percig még mindig lehet szavazni, addig viszont láthatjuk hogyan alakult a mai főszereplők kapcsolata bentlétük során. Öltánc, reggelikészítés, a pletykálós sztori ismét, amikor Vivin csattant az ostor pedig tényleg elhangzott az ominózus mondat valamilyen formában, a lány hőssé válása a wc dugulás megoldásával, seggrázás, jacuzziba dobás, feladásos nyomorúság és egymás támogatása párbajokon összesen háromszor.

vv10x105_36.png

Anikó tiszta vizet szeretne önteni a pohárba most, hogy végre láthatták ők is miként történt valójában a Mercis-kamuzós-kihasználós eset. Moh szerint szavait kicsit kiforgatták és túl lett reagálva az egész, ott akkor elvileg tisztázta magát de most mintha zavarban lenne emiatt, nem emlékszik teljesen a szituációra. Vivinek tüskeként maradt meg, hogy összeveszett vele és másokkal is akkor, egyedül érezte magát de sajnálja. Sikerül is mindezzel szimpátiát/együttérzést/szolgai rajongást kiváltani a közönségből, jár a taps. Terítékre kerül Kárszeg kérdése is: Vivi bizonyítani szeretne ezért hívta ki Mót. "Moh, miért gondoltad ezt?" "Mert volt egy mélypontja és jön fel de nem lesz elég." "Vivi mit gondolsz az M&M’s kapcsolatról?" "Látom, hogy Mercike tiszta szívéből szereti és nagyon cukik de amúgy nem akarok beleszólni kívülről." "De szólj bele!" Vivi nem tudná csinálni Moh helyében ezt így mert bűntudata lenne és hiába nem ellenkezett Mercike se soha, csak megtörtént az aktus, stbstb. Anikó kacsint Mohra, hogy ezt a témát bizony nem fogják ejteni egyhamar, mire a srác kicsit magyarázkodik, hogy ez nem kihasználás, ő nem lesz szerelmes, hallottuk már ezt is.

vv10x105_37.png

Közben Moh egyenlít az „ezmiattok” versenyében, 1-1, legalább itt szoros a küzdelem. "Mi lesz veled és Mercivel odakint?" "Biztos sokat leszünk majd együtt mert egyik barátom és az ő egyik barátnője összejöttek így összeér a két társaság." Hogy ezt honnan tudja, az mondjuk számomra rejtély de lehet bevittek egy táblát/molinót valamelyik párbajra, amin nagy betűkkel állt, hogy "Martinka <3 Roxána since 2021". Valami ilyesmi neveket képzelek a spanjaiknak. "Gondoltátok volna, hogy fogtok egymás ellen párbajozni?" Vivi: "valamikor latolgattuk az esélyeket és akkor igen."

Kortársak: Robi nem hallotta a gongot de elkezdi: "Szavazzatok Vivcsóra mert csupaszív csajszi és sokat bizonyított: nem buta, nem unalmas, sokszínű, küldjék vissza barátomat, hálótársamat, bizalmasomat, továbbá küldjék vissza mert rajta van a zoknim, ami kell. Csumpirudi és puszi kicsikéim."

vv10x105_41.png

Mercike is köszönt mindenkit, Moh rászólt, hogy mindig csak a lányokat buzdítja szavazásra így most a fiúkákat is megkéri, hogy küldjék vissza lelkitársát, aki egyszerű de csupaszív csávó. Nagyon erős a kötelék kettejük között, hiába veszekednek sokszor, nem ez a lényeg, hanem hogy hányszor békülnek ki. Lelke rajta. "Küldjétek vissza az anyukák kedvencét, a cukikát!"

vv10x105_42.png

Szavazás lezárva, közönség extázisban, mintha Bálint üvöltését is hallanám de lehet csak beképzelem ahogy fortyog magában Robi 8 milkacsokis szökési kísérletén. Ki esik el utolsó pillanatban a 36 mikiegértől, KI JUT ANIKÓ SORSÁRA? Igaza volt-e Mohnak, hogy nagy arányban győz vagy Vivi döntött jól, hogy őt hívta ki? A közönség üvölti a neveket mintha számítana bármit is. Jöjjenek a fantomképek és a százalékok:

vv10x105_43.png

28.61% vs. 71.39%, Vivcsó nyer, ölelés Mohnak, sikítás, közel sem annyira katartikus, mint Robi tegnap, már menne is vissza, Anikó még stoppolja 2 mondatra, Vivi nagyon boldog (már amennyire ezt mimikája ki tudja fejezni) majd elindul vissza INSTALÁJVBAN!!!

Jön a vesztes szembesítése/felkérdezése: "Moh, erre gondolom nem számítottál." "Nem nagyon, vagyis de, de ha most nem jött össze akkor holnap sem tudtam volna nyerni. Csalódott vagyok de örülök a szerzett tapasztalatoknak." Nos, meghiszem azt. "Két párbajt is megnyertél, elég nagy különbséggel, ez okozta a veszted?" "Nem tudom, nem szeretnék ezen agyalni." Ancsa szerint azért érdemes lenne ennek kapcsán megmozgatni az agytekervényeket de miszter emáj geng hajthatatlan és arról magyaráz nem bánt meg semmit, ha bármit máshogy tett volna az nem ő lett volna, kimaxolta a bentlétet, a 36 milánói makaróni csak bónusz lett volna. Egyszóval a szokásos proli mantrákat tolja. Most mindenesetre egy hatalmasat szeretne bulizni a haverokkal mire Anikó felelős ertéeles módjára jelzi, hogy azzal még óvatosan. Amúgy tisztelet Mohnak és fegyelmezettségének, hogy egy gyors vibe check után nem bámulja tovább Anikó melleit, amik időközben rabigájukat fokozatosan levetve kelnek életre.

A búcsúfilm semmi extra, sok félmeztelen kontent, megköszönik egymásnak, Moha hálás a műsornak, természetesen itt lesz a finálén is. Vivi visszatér, Robi extázisban, a nyertes robbantja is egyből a hetvenkétszázelékot, kicsapja a lőcsöt ismét, Mercike erre zokogni kezd, gondolom itt jön rá, hogy így ő is esélytelen a harminchat mignonra. Magát kezdi ostorozni, biztos miatta esett ki szívszerelme. Full kivan, megidézi a siratóasszonyokat, Vivi pedig Robinak kezdi mesélni, hogy milyen jeleneteket mutattak kint de itt elkapcsol a hang, nem halljuk a befejezést.

Elindult a szavazás a döntősökre, hogy kié legyen a 36 midwayi csata de ezúttal már nem lehet menet közben változtatni. Gyors BeleValó Hozéval, Mercike továbbra is könnyek tengerében, amikor bejelentkeznek. „Ne pityeregjél Babó, bent vagy a döntőben és amikor kijössz, megyünk moziba, baráti moziba persze és szeretlek, szurkolok neked, a legjobb pillanatokat veled éltem meg bent.” Moh nem bír magával, Győzőnek is le kell csillapítania, hogy a mozi még offos szóval ebből maximum Netflix & chill lesz. Kicsit nyüstöli még, hogy miért nem jött össze a kislánnyal, ő szurkolt nekik nagyon majd rákérdez miért látszott az, hogy Moh a párbaj felénél elengedte a dolgot. Kiderül, hogy a közönség soraiban ülő haver most nem jelzett biztató gesztusokkal felé úgy ahogy az előző párbajain. Erre a jelenségre ráerősít a villába visszatérő Vivi is, aki anyukája viselkedéséről számol be, ellenkező előjellel nyilván. Mindez bőven vet fel kérdéseket az izgalmakkal kapcsolatban, ha már számunkra kommenteket olvasva rendszerint egyértelmű a végkimenetel, legalább a szereplőknek ne legyen az.

vv10x105_63.png

Pár "érdekesség" még: ismét megcáfolja, hogy Virág valaha is bejött volna neki, ő szabadabb szellemű gyerek, mint Dani, ezért volt ebből konfliktus. Valami rejtélyes oknál fogva Digóval mindenképp szeretne kint találkozni. Nem gondolta magát sosem köpönyegforgatónak, mindig jó helyre állt a párbajoknál, nem kellett semmilyen döntést magára erőszakolni, így nem érti a kétszínű jelzőt sem, amit egyszer megkapott. Legnagyobb hibájának azt tartja, hogy nem választott online randipartnert, amin még Győző is teljesen kiég. Legjobb BV-s pillanatai között felidézhetjük a légfrissítő hónaljba fújását és a banán mélytorkozását is. Moha tippjei holnapra: harmadik Vivi, második Merci, első Robi mert nem ismert még soha senkit, aki ennyi mindenhez ért, mint ez a srác.

vv10x105_64.png

Ármándó úr még tart egy kis castingot a BV műsorvezetői pozíciójára, azok után, hogy előző nap Bálint szemébe mondta, hogy őt szeretné a posztra, most Armand (lehet pusztán erre a névre flesselt rá Hozé) is esélyt kap, hogy megmutassa magát és elköszönjön, így közösen parádéznak és pózolnak, sőt az is kiderül Mercike tisztasági betétet rakatott Moh hónaljába nehogy összeizzadja azt a szép inget. Moh így üres kézzel távozik de egyszerre jelentkezett be Anikó és Győző szerepére is, utóbbi remélem már látja, hogy számára lefőtt a kávé. Vagy mi fogunk kurvanagyot koppanni kedves kommentelők.

vv10x105_65.png

Ami a mai döntőt illeti, nem tudjuk még hogyan alakul majd a voksok eloszlása de majd számolunk belőle Pini-indexet. Én nem gondolom, hogy olyan szereplő nyeri majd, aki épp csak elhagyta pinédzser korát, a pinimális tiszteletet viszont remélem megadják majd egymásnak a résztvevők és senki sem lesz olyan agresszív mint a híres Pinnie Jones. Mercike most már magára lesz hagyva, nem fog tudni pin(i)csikutya módjára Moh seggében létezni de ha hazaér, össze is dobhat egy Pin(i)terest oldalt a VV-s képeiből. Sajnos ezt a bekezdést nem tudtam Piniciáléval kezdeni de kívánom, hogy a győztes tiszteletére szóljon majd a pinimál techno és érkezzen annyi szavazat, hogy az bekerül a Puinness rekordok közé. Köszönöm én is az egész évados figyelmet én is, erről picit bővebben majd a lezáró bejegyzésben, addig is az alábbi játékkal kívánok mindenkinek jó szórakozást ma estére!

vv10x105_00.png

2074 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu91 2021.02.27. 18:11:51

@Raspberry Cake: Viki még mindig szereti Moh-t Fosoma meg továbbra se tud beszelni. :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:15:49

Ha meg akartok döbbenni, akkor itt van két teljesen friss szavazás!!! Nézzétek a megtekintések számát, még ha nem is mindenki szavaz azok közül, de nyilván a legtöbben.

A jelenlegi 3-as -> ibb.co/mz2W76F

Az esetleges lánypárbaj -> ibb.co/MkrLRpq

Brutálisan meglepő!!! Ezek után kiváncsi vagyok...

alma_szósz 2021.02.27. 18:17:07

@Ármándójózsi: le fogom rágni a körmöm ma este már látom

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 18:24:26

41,35 - 29,48 - 29,17 ez a mostani állás

ibsen 2021.02.27. 18:25:56

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Köszi ez még változhat. Az lesz az érdekes amikor ketten lesznek és újraíndítják a szavazást.

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:26:28

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Na, akkor ez a hivatalos! Ez kicsit jobban néz ki, de csak kicsit...
Szerintem Vivi vezet és Robi - Merci fej-fej mellett... áááááá ez is milyen már... Merci??? Hogy a picsába??? :S :(

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 18:26:58

@ibsen: persze, hogy változhat. ez a 18:00 órai állás, most tették ki hivatalos oldalakra.

SzabadEzANév? 2021.02.27. 18:29:36

Merci honnan hozott össze ennyi százalékot? :O

MozambikiZombi 2021.02.27. 18:30:58

@Raspberry Cake: Elvileg szerintem meghivtak oket, egy insta liveban azt mondta Dani es Virag, hogy mennek. Bar amiota Balint kiesett, azt hajtogatja mind a ket gyikagy, hogy senki sem erdemli meg a 36 mikulast es hogy ne nezzen sennki ValoVilagot, hanem inkabb Dani rappeleset. :D Sirok, ghec. Gabor szerintem tutira ott lesz, o a legnagyobb VV fan mind kozul.

evacat 2021.02.27. 18:31:37

Na megyek, letöltöm az appot.
Nekem mindegy, hogy Vivi vagy Robi, de Mercinek még a második helyével sem tudnék kibékülni.
Nem, nem és nem!
Sipitozós, elkényeztetett buta liba. Legkisebb gyerek, a tesók és az apukája elkényeztette, megmaradt ovodásnak.

MozambikiZombi 2021.02.27. 18:33:07

@SzabadEzANév?: ex-mocsar fanoktol? Dhigo, Frunato, Dzsina meg a tobbi obegatos.... Gabor Vivinek drukkol, de o szerintem sosem volt az az igazi mocsar, ot csak beszippantotta a sotet oldal.

evacat 2021.02.27. 18:33:31

@MozambikiZombi #teamPini: Meghivták??? Berendelték! Abban a hosszú szerződésben pontosan le lehet szabályozva, hogy a csatornának rendelkezésre kell állniuk.

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:33:51

@evacat: De ha Vivire szavazol, szerintem, akkor az nem biztos, hogy jó lesz, mert ő vezet... Most Robira kell, ha két kör van, de megvárom az adást, mert ott biztos elmondják. Javaslom Neked is. :)))

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:35:18

Bakker, mindjárt döntő és mindenki punnyad... :/
Azt hittem, nagy nyüzsi lesz itt ilyenkor... :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 18:35:29

Remélem Vivi vezet! Már csak azt lenne jó tudni, hogy ez mennyi szavazatból van?

alma_szósz 2021.02.27. 18:35:59

instán Vivi vezet, Merci kicsit lemaradva, Robiról nem ír senki szóval ő elég wildcard

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:36:13

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Az összesből. :D Nem mindegy? Ez hivatalos. :)))

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:37:41

Bakker, ha van hivatalos eredmény, akkor miért beszélünk még az ilyen-olyan egyéb szavazásról? :S :DDD

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 18:39:06

@SzabadEzANév?: rejtett rajongok, plusz sajnálat...sokan ugy vannak vele, hogy Robi nem buta, ossze tudja magát dolgozni, Vivi családnak étterme van, tehát Vivi nem csoro, Mercit meg a nagymama nevelte, és szegény, ezért szavaznak rá..rája

MozambikiZombi 2021.02.27. 18:40:42

@Ármándójózsi: Eleg tre, hogy nem kozoltek sehol, hogyan zajlik ez a mostani szavazas, nem tudom, hogy manipulasra akarjak-e felhasznalni a kodositest mar megint, de nagyon tre mindenesetre, ha csak veletlenul nyomoroncok akkor is. Mindenfele baromsagot raknak storyba meg mindenfele, de a szabalyt keptelenek megosztani? :D

Balu91 2021.02.27. 18:43:17

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: szerintem Vivi vezet de a második kört elbukhatja. Nem tetemes az előnye és a kieső szavazói megfordíthatják. Pláne ha Merci esik ki.

alma_szósz 2021.02.27. 18:44:49

@.Zsu: én is, remélem ez a mindenki Vivire szavaz akkor én inkább Robira attitűd nem nyomja ki Vivit a top2-ből

Jó, én Robinak is nagyon örülnék, de szeretném hogy egyszer a kedvencem nyerjen.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 18:45:44

@.Zsu: nem tudom...ha a kommenteket nézem akár facen, akár instán, Robi le van maradva, és a két lány van fej-fej mellett. mellesleg Merci előretörését nem nagyon értem...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 18:46:31

@Ármándójózsi: Hogy lenne mindegy? Ha csak mondjuk 50 ezerből, akkor a 230 ezer ami a Robi-Bálint párbajon volt jelentősen átalakíthatja a számokat. Ha mondjuk 150k-ból, akkor már nem lehetnek egetverő változások. :-)

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:48:53

@.Zsu: Az meg, hogy jött ki nálad???? :O :O :O Az biztos, hogy az egyik 29 Robié...

Sargabogre 2021.02.27. 18:49:49

ivós játékhoz plusz 1, de akkor nem tartana sokáig: Mercike azt mondja, hogy "igazából"

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:50:13

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: De gondolod, hogy mindenki kivár az utolsó pillanatig, mint itt néhányan???? Nem hiszem...

Raspberry Cake 2021.02.27. 18:52:49

@MozambikiZombi #teamPini: Erről lemaradtam, csak a tegnap esti rappelését láttam:DD
@evacat: Pont erre gondoltam, hogy logikus lenne, ha nemcsak az interjúkat, Rtl-es műsorokban (Reggeli, Fókusz stb.) való szereplést, hanem ezt is előírnák nekik, bár a mostani helyzetben nem tudom mennyire megvalósítható. Ha mindannyian egyedül mennek, akkor is plusz 11 fővel kell számolni. Mintha valamelyik live-ban arról beszélt volna Dani tesója Gáborral, hogy 20-an mehetnek szurkolni, feltételezve, hogy a másik párbajozónak is ugyanennyien mehettek, akkor 40-en lehetnek összesen a nézőtéren. Gondolom a 3 finalista családja, barátai is ott szeretnének lenni...

Kosztarika 2021.02.27. 18:52:51

@Ármándójózsi:
Ezért irtam korábban ezt: :((((

KOSZTARIKA 2021.02.27. 14:06:37
ez a hármas szavaztatás nagy genyóság, egyébként. sztem. Ha két favoritod van a nyereményre, egyiket mindenképpen "gyengíted" azzal, hogy a másikra szavazol. A Merci ellen szavazók megoszlanak Vivi és Robi között, surranópályán ott lehet a kettőben. :((

.Zsu 2021.02.27. 18:52:56

@alma_szósz: ugyanígy vagyok :)))
@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: remélem nem húzza be Merci basszus.
@Ármándójózsi: csak nagyon izgulok. :)))

Krétagarbó 2021.02.27. 18:53:23

@dmr94: köszi ezt a posztot is, és az eddigieket is!

Cérnahuszár 2021.02.27. 18:55:50

ha vivié a 40, és robié az kevesebb 29-es, akkor ha kiesik, vivié lesz a zöme a szavazatainak sztem.
ha vivi 40, mercié a kevesebbik 29 és kiesik, akkor robi megszoríthatja vivit
ha robié a 40, vivi a kieső 29, akkor robi nyer mert vivi szavazati nála lesznek
ha mercié (aaaaaznemlehet) a 40, akkor megint bukhatja a finálét akár robi, akár vivié a kisebbik 29 %

MozambikiZombi 2021.02.27. 18:55:53

Az elobb lattam VVMercedesz bejelentkezeset, ok mar ott vannak: Frunatoval, Amandaval es Gaborral kiabaljak a kameraba, hogy senkinek nem szurkolnak. Vegul aztan megis hozzateszik, hogy "hajra Merci! "Kiveve Mercedesz, aki "hajra Robi!"
Lehet, hogy tenyleg kotelezo nekik, de nyilvan orulnek is, hogy ott lehetnek. @evacat:

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 18:56:03

@Ármándójózsi: mindenki elment piát venni ,Csajok meg mignont meg fél tortát csoki öntettel.

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:56:11

@.Zsu: Egyem a szíved, Drága!!! <3 <3 <3
(Egyébként én is...)

zellerlevél 2021.02.27. 18:57:06

@Figyuzzka: "Akkor kíváncsian várok egy 10 fős listát, h kiket tennétek bele játékosnak, az összes évadból? :)"

Nem emlékszem már a szereplők nagy többségére. Akire véletlenül igen, azt nem nagyon küldeném be, elég volt egyszer is.

alma_szósz 2021.02.27. 18:57:24

Vivi szerintem jól fogja nyomni ha a fináléban is beszéltetik őket. Most szerintem még lubickol a párbajgyőzelmében és eddig mindkét párbaján egész ügyes volt, ezzel szemben Mercinek elég nagy törés lehetett tegnap hogy Moh hazament

evacat 2021.02.27. 18:57:27

@Raspberry Cake: csak azért gondoltam a "berendelést", mert az eddigi döntőkben mindig az első sorban ültek a már kiesettek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 18:57:27

@Ármándójózsi: Megint az van, hogy a bizonytalanok várnak. Aki tuti Vivi fan vagy Robi vagy Merdzsó az már rég lenyomta a kedvencére. Csak azt nem sejtem, hogy mennyien vannak ilyen biztos szavazók.

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:58:09

@Kosztarika: Már mondtam, hogy Neked mindig igazad van!!!! <3 Szerike van ám és láttam, hogy kikosaraztad a kápihuszárt!!! :D Jól tattikáztál!!! :DDD

ibsen 2021.02.27. 18:58:49

@repuloezustmokus #Piniteam: Mercire én voksolnék ha nem lenne ilyen sötét szegény és csinált volna többet annál mint hogy Moh seggében volt. Ezért nem jár nyeremény. Egyébként a csajok közül Vivi mellett ő volt a legnormálisabb de ennyi kb.

alma_szósz 2021.02.27. 18:59:00

@MozambikiZombi #teamPini: ajj életük utolsó tv szereplése, kiivéve Fuzsinának aki majd még megy be a Reggelibe sírni mert Rencsi behúz neki párat

Kosztarika 2021.02.27. 19:00:03

@MozambikiZombi #teamPini:
Hajra Mercit kiabál a takony Fru?? Mercit, akit ki akart záratni Amandával szövetkezve??
Gábor bötűt sem érdemel.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 19:00:48

@ibsen: Merci a szegény, nehézsorsu lány kártyával tud plusz szavazatokat szerezni...

SirLemming 2021.02.27. 19:01:34

@dmr94: Akkó nem búcsúzóul: köszi neked is a sok-sok ráfordított időt, a Pinálén most is nevettem. :D

Sajna a szavazatom rajtaragadt Vicsón, tartok tőle hogy így Robi hullik ki harmadikknak. :D

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:03:42

vivnek 3x van esélye nyerni, robinak 3x, mercinek egyszer se, mert akárki esik ki mellőle, odaadja a másiknak a szavazatot.

cavanagh 2021.02.27. 19:04:22

Az megvan esetleg valakinek hogy talán Gábor live-ban Amanda üvölt hogy vedd fel a bodyt Vivi? A többi mocsár meg ezen röhög. Rohadt szomorú vagyok, hogy még mindig nem fogták fel mennyire aljadék módon viselkedtek, őszintén hittem hogy legalább Amandának több esze van

Balu91 2021.02.27. 19:05:55

@cavanagh: Gina is? Én őt éreztem egy fokkal jobbnak a többinél.

alma_szósz 2021.02.27. 19:06:04

@cavanagh: undorító, tuti nagyon irigyek rá

.Zsu 2021.02.27. 19:06:22

na ivós társaság, nálam már itt a gintonic, ki más készült még?

cavanagh 2021.02.27. 19:07:54

@Balu91: Frunátó tűnt fel, Gina nem

cavanagh 2021.02.27. 19:08:55

@alma_szósz: Persze, nagyon drukkolok Vivcsónak. Amanda meg láthatólag nem tudja túltenni magát azon hogy Pinit mennyire megszerette Bálint, mikor ő már lestoppolta a beköltözése napján :P

Kosztarika 2021.02.27. 19:09:23

@ibsen: Hogy lehetsz ilyen? Annyira megfontoltan költené a nyereményt. Lenne új cici és mikiegérfül Disneylandben... Ne irigyeld tőLLLe. ;)))
Tudom, mindenki arra költi, amire akarja, de azért, na. :(

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:10:42

@.Zsu: nincs még kicsit korán? :D

.Zsu 2021.02.27. 19:10:44

@cavanagh: ez iszonyat szánalmas tőle. ilyan keserű picsa, de kb az összes kieső ilyen irigy kutya attítűd.

.Zsu 2021.02.27. 19:11:13

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: kezembe nyomták vendégségben :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:11:40

@Cérnahuszár a naív: Ja, ahhoz, hogy Mercinek valóban esély legyen eleve 50% fölé kell kerülnie amíg 3-an vannak! Igazából az lenne a legjobb, ha Robi és Vivi elosztanák a nagy zsét. Tök mindegy, hogy milyen helyeken végeznek (mondjuk 1 és 3) szép csendben feleznék a lóvét.
Mercike meg kapna pár kiló csokit :-)

Hétkilenced 2021.02.27. 19:13:09

@.Zsu: itt bor természetesen, de még várok egy kicsit.

Mi volt azzal a bodyval? Egy darabig csak olvastam, nem követtem tévén.

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:13:50

@.Zsu: az jó ha ezt ordibálja
vivi malmára hajtja vele a vizet, mert együtt éreznek vele az emberek :)
annyira ártani akar, pont segíteni fog :D így működik ez

Hétkilenced 2021.02.27. 19:14:29

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: egész pontosan legyen Mercié 35 Milka, ahogy dmr sugallta.

cavanagh 2021.02.27. 19:15:48

@Cérnahuszár a naív: ebben igazad van, ennyire ostoba :D meg jól be is van már állva

alma_szósz 2021.02.27. 19:17:11

@cavanagh: láttam Mercédesz instáján hogy délután óta alapoznak

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:18:45

@Kosztarika: Ahh, kovetkezetlenek es gyerekesek. Miert lennenk pont ezen meglepodve. :)))
Legnagyobb tajparasztsag talan az volt, hogy Renato uvoltve kutyazott a kozonseg soraibol a Vivi - Fru parbajon es a Merci - Virag parbajon is. Elobbin Vivit, utobbin Viragot pocskondiazta. Be sem engednem a retek helyeben, de ezek nem hogy beengedik, meg mosdatjak is ugye. Ez az RTL igazi nagy hibaja a szememben, es logikatlan is, tekintve, hogy nekiallt terjeszteni retek ellenes dolgokat. Dani tenyleg par fokkal kevesbe vegleny Rencsinel.

Amugy itt, az utolso sztorik: www.instagram.com/stories/vv10mercedesz/2518493098420444758/

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 19:18:53

@alma_szósz: hát egyik sem egy szépség, így megértem hogy sok alapozo kell nekik

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:19:32

hivatalos állás 19 óra: 40,82 - 29,69 - 29,49

Gia 2021.02.27. 19:19:47

Na szóval.Megvan valakinek Robi folyamatos indiántánca?Nagyon megköszönném!!!:-)

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:19:56

@alma_szósz: Remelem nem ittak obegatosra magukat. Szamomra hihetetlen, hogy tenyleg semmi sportszeruseg nincsen ebben a gyulolkodo klikkben.

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:20:28

@cavanagh: aha, itt mondta korábban már valaki, hogy hülyék a kiesők, semmit nem tudnak piszkos fredről
ő ha ki akart valakivel baszni, elkezdte dicsérni, rögtön mindenkinek gyanús lett az illető és elkezdték kerülni :D
néha nem árt olvasni valóban.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:21:39

HAjrá Renáááááátttttttttttóóóóó, Te vagy az etalon !!!!!!!Csuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllll !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:22:39

@Cérnahuszár a naív: Rejtő Jenőt felvették már a kánonba ?

alma_szósz 2021.02.27. 19:22:48

@repuloezustmokus #Piniteam: ettől az alapozótól nem lettek szebbek

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:23:47

Hát buzi vagyok ÉN ? NEM !
Szép a melle Pinikémnek ? IGEN !

Akkor : NYERJÉL PINI ! NYELJÉL PINI ! NYERJÉL PINI ! NYERJÉL PINI !

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:23:58

@SelyemSonkaPini: hát most vakarom a fejem milyen kánonra gondolsz
kereszténybe nem hiszem, mert zsidó volt :)

ibsen 2021.02.27. 19:24:35

Most nézem vissza....Ez a Dani mekkora tapló volt, már ezért kiszavaztam volna. bejön Robi tök naivan elmondja a kérdésére a szaunában hogy kétkapura játszik, Dani előadja a nagy barátot ha bajod van gyere hozzám stb másnap a cigizőben Digonak és Ginának kibeszéli.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:24:36

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: szóval 1 óra alatt minimálisan változott a vezető kárára.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:24:37

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: aztakurva aztakurva aztakurva... Merci nem lehet a 48 !

alma_szósz 2021.02.27. 19:24:51

a mocsár csapat együtt megy a fináléra, van ebben valami szép ahogy sorban egymás után kiestek

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:25:30

@cavanagh: Amanda szerintem vagy fogyatekos, vagy fogyatekos es ADHD-je is van. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:25:34

@Cérnahuszár a naív: A telibebaszott középiskolai kánonra gondoltam.
Ahová a faszom Herczeg Ferencet meg VAss Abertett meg hasonló fosokat felvettek...

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:27:00

@SelyemSonkaPini: ja, oda nem :D de ha indítasz valami mozgalmat, támogatód leszek, mmkk

ibsen 2021.02.27. 19:28:25

@Kosztarika: Szemét vagyok tudom:D Senki előéletének nem néztem utána de mondjuk hogy a kiscsaj asztalos az meglepett. Dolgozott is a szakmában?

alma_szósz 2021.02.27. 19:28:44

Azért én Bálinttól vártam volna egy posztot, jó elhiszem hogy most szar neki és a családdal barátokkal szeretne lenni de akkoris.

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:28:51

@.Zsu: Elkuldod megint a streamlinket ha "szepenkerem"? ^^
Lehet ma en is csatlakozom.

cavanagh 2021.02.27. 19:30:25

@MozambikiZombi #teamPini: :D csak tényleg bíztam, hogy valaki tanul a csúfos kiesésből

Amúgy fúj Dani meg Virág, de legalább nem ezekkel óbégatnak

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:30:32

@ibsen: Nem. :D Valami olyasmit nyilatkozott, hogy amennyit fureszelgetett az iskolaban, neki annyi eleg is volt. Szerette, de otthonra nem kene neki. :D Bolti elado volt a villa elott egy trafikban.

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 19:30:35

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 56.44% [57]
- Robi: 36.63% [37]
- Merci: 6.93% [7]

Szimpátiaszavazás összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 19:31:09

az lenne aztan csak igazan vilagrengeto esemeny, ha merdzso behuzna

cavanagh 2021.02.27. 19:31:35

@alma_szósz: igen, én is frissítgettem az instáját hogy hátha, de nem :(

Kosztarika 2021.02.27. 19:31:48

@SelyemSonkaPini:
Az talán nem. De kiejtheti Robit, vagy Pinit :((((

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:32:40

@SelyemSonkaPini: Csak 40,8%. Ha véletlen Merci lenne, akkor se nyeri meg, mert ha Robi/Vivi kiesik, akkor együtt már leverik 60-40-re. :-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:33:23

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: én is ellőttem a szavazatom tegnap...az arányok változásából talán Robi lehet a harmadik, elkezdték őt nyomatni a Vivi fanok, hogy Merdzsót kinyomják a kettesből...

.Zsu 2021.02.27. 19:33:57

@Cérnahuszár a naív: na ez elég jól hangzik :)) rml így van.

ibsen 2021.02.27. 19:34:45

@MozambikiZombi #teamPini: Jobban hangzik az asztalos mint a bolti eladó. :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:35:35

@ibsen: Mert Dani ilyen oszinte srac volt. :D A streamjeben meg mindig azon rugozott par napja, hogy Robi "tipikusan a sunyi vendeglatos" szerinte, akinek ha felteszel egy kerdest, gondolkodik mielott valaszolna. :D :D :D

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:36:53

@.Zsu: de akkor is megszakadunk, mert még mindig kell választani hogy vivi vagy robi....
ugyan ott vagyunk mint egy nappal ezelőtt :D

zellerlevél 2021.02.27. 19:37:09

@Raspberry Cake: "Robira szavaztam, de Vivcsó győzelme esetén sem lennék szomorú:)) Korábbi szériák villalakói így látják az esélyeket youtube.com/watch?v=t5Kl6bVmcIo"

Felírhatták volna a neveiket...
A piros kabátos szőke kicsoda? És az autóban ülő nő? Soma előtt és után beszélőt sem tudom, ki.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:37:43

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Ha sikerülne Mercit kitolni 3.helyre onnantól már hawaii Dj, nem bánom ki nyeri a 2 kedvencből.

Raspberry Cake 2021.02.27. 19:38:31

@alma_szósz: Facebookra tett fel egy köszönetnyilvánító posztot, gondolom tegnap JLB-t forgattak vele, örül, hogy végre kicsit a családjával, barátaival lehet www.facebook.com/balint.filipanics

ibsen 2021.02.27. 19:39:22

@MozambikiZombi #teamPini: Úgy beszél állandóan mint aki be van baszva :D

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:39:26

@Kosztarika: senki nem linkel robi indián táncot neki
én is várom

Kosztarika 2021.02.27. 19:40:01

@zellerlevél: A piroskabátos Adri a Rolis szériábol.
Az autós Kinga az Atillás évadból.
Soma előtti: a neve nem ugrik be, a szinésznő. Fanniék évadából.
Az utolsó hülyegyerek Hunor. őt ütötte ki bolon Zsu.

Kosztarika 2021.02.27. 19:41:04

@Gia: akkor??? Itt vagyok/vagyunk. Mondjad.

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:41:55

@.Zsu: Merci! Egesz fura erzes, hogy most neked koszonhetoen van tevem, amiben raadasul magyarul beszelnek. Ettol vasarnap delutani retro erzesem van, gyerekkorombol. :D

Raspberry Cake 2021.02.27. 19:42:19

@Kosztarika: Megelőztél a válasszal :DD Reni:))

Gia 2021.02.27. 19:42:42

@Kosztarika: kellene Robi indiántánca.De már írtam.

alma_szósz 2021.02.27. 19:43:15

@Raspberry Cake: köszi, elfelejtettem hogy ő már az a korosztály leht aki facebookot használ

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:44:07

@zellerlevél: autós csaj Kinga (VV Attila kedvenc csaja)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:44:11

@Ármándójózsi: két vagy három éve egy csikket dobtak ki az autópályán az autóból, utána egy hétig égett a berek...most is biztos ez volt...kezét törném pépesre az ilyennek, de mindkettőt a biztonság kedvéért...:((

Szociál.is 2021.02.27. 19:44:28

Sziasztok, csatlakoznék az eddig a háttérből csendben olvasgató, majd a vége felé mégis hozzászóló hogyvolt olvasók táborához. Ugyan eddig nem követtem az összes való világ szériát, de látom, többetek tartja a legaljának ezt az évadot. Számomra az ez előtti, kilences volt teljesen kritikán aluli, teljesen érthetetlen szereplőkkel, ennél a mostaninál, leszámítva az elején még magas számban levő kirívó egyedeket (Amanda, Renató, Fruzsina Gábor, Digo, Gina, stb.) azt gondolom, hogy most a játékosokban több potenciál lett volna, ha a szerkesztők is oda teszik magukat, gyakorlatilag unalomba azért fulladt a széria, mert se értelmezhető feladatokat nem kaptak/ nem vetítettek le, se tartalmilag nem tudtak úgy összerakni egy összefoglalót, hogy abban akár a konfliktusok, valós érzelmek, élethelyzetek teret kapjanak, számomra így nem is a szereplők többsége, inkább a szerkesztők teljes csapata okozott kudarcot. Itt most több olyan szereplő van, aki valamiért érdekes volt. És ehhez kapcsolódva gondoltam végig Vivi helyzetét ( én neki szavaztam meg a győzelmet) aki az elején az általam látottak alapján kereste a helyét, próbált valakihez kapcsolódni. Akár úgy, hogy megoszt magáról valamit a többiekkel, ez ugye rosszul sült el, akár igaz volt, akár nem. ( ugye itt a lányok felé nyitott volna, de láttuk milyen eredménnyel.) Merthogy mindenki ezt tette, de több mint 10 emberrel nem lehet egyszerre felvenni a versenyt, főleg ha a másik nagyobb karakterének tartja magát. A többiek többször mondták, hogy a legjobb villa mester ő volt, okosan barátkozott, és amint egyre fogytak az ellenfelek, már bátrabban tudta önmagát megmutatni. Én azt nem láttam az adatokban, hogy buta lenne, ellenben Mercivel, aki kevés dologban tájékozott. Itt a végén, az utolsó hetekben már kimondottan érdekesen és nyíltan játszik. Robi győzelmének is nagyon örülnék, ő szinten egy szerethető karakter. Bocsi a sok sok szóért, élvezettel olvassak benneteket, jó kis csapat vagytok.

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:44:33

@ibsen: Nekem meg olyan, mintha beszed kozben 3 aprobb diocskaval a szajaban zsonglorkodne ebredes utan. :D

Kosztarika 2021.02.27. 19:44:55

@Gia:
En csak az SOS, meg a senkit olvastam és beparáztam. :DDDD

Egyfejű 2021.02.27. 19:45:56

Sziasztok, sziasztok, avagy jó estét, jó szurkolást! Idegállapotba' van-e már mindenki? :)

etikette 2021.02.27. 19:46:46

Hu de izgulok!!! Meddig tart kb? Lehet hogy csak 22kor tudok csatlakozni...le ne maradjak

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 19:46:56

@Egyfejű: én már nagyon frl vagyok izgulva itt este, már meg is csináltam magamat rajosra

Ármándójózsi 2021.02.27. 19:47:07

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Tudod, hogy "félig" én is odavalósi vagok a környékre, eskü, most mennék segíteni oltani, ha lehet. De bárhol van ilyen, akkor is. Még VV-t is leszarnám... :(

.Zsu 2021.02.27. 19:47:45

@Cérnahuszár a naív: jaj nekem nem lesz gond mert Vivifan vagyok.:)))

@MozambikiZombi #teamPini:
ugyanez a feeling volt, mert sokáig rtlmoston néztem csak utólag. most már nem lesz neked, de egy idő után már a reklámokat is vágtam kivülről :DD

Fu Szekh Li 2021.02.27. 19:48:02

@.Zsu: A sör, amit hoztunk elfogy addigra, de Jack és Olivér velünk vannak :)

Raspberry Cake 2021.02.27. 19:48:11

@alma_szósz: Ugyan már, nagyszüleimnek is van már Instája :DD

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:49:04

@.Zsu: Legalabb megismerem vegre a Linderines demont! Olyan izgatott vagyok! :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 19:49:30

@Szociál.is: Teljes EKG, legközelebb korábban gyere!!! ;) :D

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:49:31

@Raspberry Cake: Nekem nincsen ! MEg olyan fasz bukom se !
Fosom le az ilyeneket. De PornHub kártyám van :D

Egyfejű 2021.02.27. 19:50:10

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Mostanig emésztettem, úgy belaktam :) A sütire még rá fogok járni közben izgalmamban :)
@repuloezustmokus #Piniteam: Azt látom, még az avatarod is megváltozott :)

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:51:18

@MozambikiZombi #teamPini: Fiygelj csaj'e ! HA jó formás kemény segged van, akkor húzzá fel egy kombinét, szakítsd szét hátul kőmüves dekoltázsig és állj háttal a tükörnek majd fordulj vissza a fejeddell ! NA ez a Liderines érzés !

ilona12 2021.02.27. 19:51:22

@Ármándójózsi: a Maestro hattyúdala - ekkor már tudták, hogy nem sok van neki hátra :(

Egyfejű 2021.02.27. 19:52:40

@dmr94: Köszi a posztot, ezt meg az összeset!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 19:52:46

@SelyemSonkaPini: de a Liderines csaj nem is fordul vissza, csak megy mint egy...

ibsen 2021.02.27. 19:52:59

@MozambikiZombi #teamPini: Most nézem a szerelmesek első "randijait" a nyugiban Virág meg Dani értekezik:D Hát egymásnak valók.

Fálki 2021.02.27. 19:53:11

@Raspberry Cake: Ezt a VV Erát bizony régen is megfálkiztam volna és ez nem változott.. :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:53:13

@Ármándójózsi: @.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Aztapicsa. :o

Eredetileg en is "onnanstol "vagyok, sot anyam meg meg most is. Gyajjj, szegeny kis Fonyodkam... Neha a loszfal esik szet es porlik ra a regi 7-esre... Maskor meg Fenyvesen tulcsordul a Balaton aztan omlik kifele. Ott mindiiiig minden korulmenyek kozott tortenik valami.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 19:54:05

ma sem maradtok szar zene nélkül, guess what bitch, i'm a unicorn

www.youtube.com/watch?v=CQLv_mGImbo

Ármándójózsi 2021.02.27. 19:54:26

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Basszus és gondolom, ott is fúj a szél rendesen... :(((

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:55:12

@repuloezustmokus #Piniteam: Igen de ha MozambikiZombi #teamPini nem fordul meg,
akkor nem látja meg amit leírtam, viszont igazad van: közben távoldojon a tükörtől !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:56:43

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Nem hazudtál : tényleg nagyon szar ! ( PP szarabb)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:57:19

@MozambikiZombi #teamPini: valamivel mindig küzdünk, de azért szeretjük nagyon :))

@Ármándójózsi: azt nem tudom, most nem ott vagyok...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 19:58:02

@SelyemSonkaPini: mikor hazudtam olyat egy zenéről, hogy jó, ha nem jó? na ugye

Ármándójózsi 2021.02.27. 19:58:28

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: A Szamosnál, vagyis izé, a Kaposnál? :S

Gia 2021.02.27. 19:59:55

@Kosztarika: no para.De senki se segít.:-(

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:00:03

@Egyfejű: én csak felbasztam az agyam, és ilyenkor szar zenéket hallgatok (és csúnyán beszélek), hadd vigyen el az agyvérzés :D

@SelyemSonkaPini: köszönöm.

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:00:58

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Ez a Te korodban eléggé valószínűtlen azt tudod, ugye? :DDD

MozambikiZombi 2021.02.27. 20:03:27

@MozambikiZombi #teamPini: @SelyemSonkaPini: Hulye vagyok teso, azt hittem a kombine = otthonka. :D Igy mar ertem!

MozambikiZombi 2021.02.27. 20:04:08

@Ármándójózsi: Es tukrozgeted a hatsodat benne ?

Kosztarika 2021.02.27. 20:04:28

@SelyemSonkaPini: A youtubon Dennis Lacika videójában a régi villalakok között ott van Adri is. Nézd meg, ha még érdekel. Igazi műcsaj lett belőle.
Mozambikizombi linkelte is.

.Zsu 2021.02.27. 20:04:47

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: na pont ezeket a piakat sskk nem iszom.
jó nem sskk, de extra ritkán.
@MozambikiZombi #teamPini: őt nem szabad kihagyni.

Hétkilenced 2021.02.27. 20:04:50

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: én a csúnya beszédre azt mondom, hogy inkább az jöjjön ki mint a mentő.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:05:32

@Hétkilenced: látod, azt mondják, a mentő nem fog értem jönni :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:05:47

@MozambikiZombi #teamPini: Nem, de ha valaki nem hoz magával, azt ki tudom segíteni...

zellerlevél 2021.02.27. 20:06:19

@Kosztarika: Köszönöm. Kinga az egyetlen, akire emlékeznem kellett volna.

Egyfejű 2021.02.27. 20:07:25

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szijaaaaaa, Mester!
@.Zsu: Ti már előre isztok? Kinek a bőrére? Vagy még csak bekészítve?

ilona12 2021.02.27. 20:07:25

@repuloezustmokus #Piniteam: ha visszafordulsz, megszületik a Pinis Liderines verzió :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 20:08:30

állás 20 óra: 40 - 30,14 - 29,86

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:08:43

@SelyemSonkaPini: Hogy ki van a kötelező olvasmányok között.

alma_szósz 2021.02.27. 20:08:49

40,
30,14
29,86
8 órai állás

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:09:11

@Egyfejű: szija Süsü én is ettem . Kinek szurkolsz?

ibsen 2021.02.27. 20:10:04

@alma_szósz: Komoly. Hajrá szalajtós bicikli:D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:12:22

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: túl közel van a 2. és a 3. egymáshoz, nehogy merdzsó kiüsse lobit vagy pinit

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: cukormókus vagy, de van, amire szót nem érdemes pazarolni, csak szar zenét :)

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:13:08

@.Zsu: Kinek a pap, kinek a paplan. Azért ez a Flexman IPA egészen jó :)

Egyfejű 2021.02.27. 20:13:25

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Robinak, mesterem. De akkor se fogok búsulni, ha Vivi nyer. Mercit nem szeretném..

.Zsu 2021.02.27. 20:15:28

@Egyfejű: nem VV néző barátnőimmel elkezdtünk iszogatni meg társasozni. szal 9 előtt csak fél szemmel vagyok itt.

Egyfejű 2021.02.27. 20:16:38

@.Zsu: Ó, de jó nektek! Mit játszotok?

ibsen 2021.02.27. 20:16:59

Tudja valaki ki énekli a mostani főcím dalt?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 20:17:34

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: egy csomó külsős szavazáson Merdzsó vezetett ma, bármi lehet...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:19:32

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: ha merdzsó megnyeri, tényleg agyvérzést fogok kapni

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:20:25

@Egyfejű: Bírom nagyon az öreglányt, elég rendszeresen pakol fel friss felvételeket, a 90 éves szülinapi koncertjét nagyon szerettem.

TheLynx70 2021.02.27. 20:20:36

Dmr94 köszönöm a posztot, remek volt. És az összes többi is. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 20:20:43

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Nem nyeri meg, mert ahhoz 50% feletti % kéne már amíg 3-an vannak.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.27. 20:21:25

@alma_szósz: Köszi a százalékot!

Szerintem a sorrend, Robi, Vivi, Merci... ha a kiesik Merci, Vivi behúzhatja! Hajár csajos!

TheLynx70 2021.02.27. 20:21:54

Telihód van, remélem mindegyik vérállat megveszett, és megy éccaka ragadozni! :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:22:35

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: nem nullázódik le, mikor a harmadik távozik?

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:23:33

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: DE!!! Lenullázódik mindig. Másképpen teljesen igazságtalan.

Egyfejű 2021.02.27. 20:26:16

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Ne csináljátok, ma már nem terveztem menni sehova :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:27:09

@Ármándójózsi: nem megy nekem idegállapotban sem ez a matematika, szóval mindegy is, a lényeg az agyvérzés

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:28:15

@TheLynx70: kéményt én már becsináltam.

@Egyfejű: jó választás

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: majd anikó megmondja

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: a közjegyző itt majd ő ellenőriz

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 20:29:05

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 56.86% [58]
- Robi: 36.27% [37]
- Merci: 6.86% [7]

Szimpátiaszavazás összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:30:23

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Mondjuk ezt nem értem, mert pl a tavalyi Zsuzsunál még mindig klasszisokkal jobb. Egy nem túl okos, de aranyos, jószívű, szeretethiányos kislány, akinek csak az a hibája, hogy szerelmesnek hiszi magát Mohba.
Az elég valószínű, hogy az ő kezéből folyna ki legkönnyebben a pénz, és őt vezetné meg leginkább a környezete, de most nem erről szavazunk.

Egyfejű 2021.02.27. 20:30:29

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Kik szoktak nálad betámadni a kéményem, mester? :)

TheLynx70 2021.02.27. 20:31:41

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :)) Tényleg, a kémény! :) Ez soha nem jutott eszembe. :O Pedig egy vérLemming simán bemászik teliholdkor... :DD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:32:53

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: szerintem az nem hiba, hogy szerelmesnek hiszi magát múba, amiatt még sajnálni is tudom. egyszerűen szimpátia alapján szeretném, hogy lóbelt nyerjen, vagy ha ő nem, akkor pini.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:32:53

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: pánikroham? lélegezz egy neylon zacskóba úgy hogy az orrod befogod.

Hétkilenced 2021.02.27. 20:33:41

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: ez igaz, a tavalyi félkegyelmű Zsuval szemben még okosnak is tűnt volna, ha akkor szerepel.

Kosztarika 2021.02.27. 20:35:23

Jókívánságok vv10 módra
Visítson a füledbe a Vivi!
Dani fegyelmezzen és neveljen téged!
Merci legyen beléd szerelmes!
Legyen a tiéd Bálint jégárpája!
Fru legyen veled őszinte!
Renátó köpjön a szádba!
Virág lógjon rajtad egész nap!
Utasítson vissza a Móh!

:DDDDD

Amanda mossa ki a ruhádat!
Szarjon le Gina apja.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:35:35

@TheLynx70 , @Egyfejű: : sirlemming nemhiába nincs itt , a kéményeket nézi hova fér be a kis sörhasával.

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: ha vv zsu nyert bárki nyerhet

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:37:17

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Én is jobban szeretném őket, de nem fogok a nemlétező kardomba dőlni, ha Merci nyer. Viszont még mindig támogatom, amit Krétácska írt, hogy emeljék fel a korhatárt 21 évre.

Egyfejű 2021.02.27. 20:38:03

@TheLynx70: Vérlemming :)) Ennél biztos nem veszélyesebb:
www.youtube.com/watch?v=QX7CgtOfEbU

TheLynx70 2021.02.27. 20:39:44

@Kosztarika: :DD "Szarjon le Gina apja!" :DD Engem már sokszor leszart, állítólag szerencsét hoz, de nem. :))

gazo 2021.02.27. 20:39:47

@Kosztarika: :D Gina apja már lassan Stifler mamája státuszban

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:40:51

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: ezt én is támogatom. meg nézzék már meg jobban, kiket válogatnak be.

Kosztarika 2021.02.27. 20:41:29

@gazo: :DDDD

..es legyen közös pedikűrösöd Gáborral :))

Rendben vagy?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:42:59

@Kosztarika:

Gina apja szálljon rátok ,
Renátó legyen az apátok ,
Dani tartson nektek montenegrói bakot ,
Meniszkusza helyére meg egy sertésfület kapott.

Egyfejű 2021.02.27. 20:43:06

@Kosztarika: :D :D
Akartam valami elismerőt írni, de inkább bókoljon neked Dani! :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:44:03

@TheLynx70: nekem sem hozott szerencsét más madáralakban sem.

alma_szósz 2021.02.27. 20:45:31

@Kosztarika: imádom hogy Gábor annyira érdektelen hogy elsőre bele sem írtad és én ezt észre se vettem

TheLynx70 2021.02.27. 20:45:46

@Egyfejű: Ez hatalmas! :D Pont így csináltam ma, amikor a tesóm meg akarta inni a vodkámat! :DD Csak még hozzátettem emberi hangon, hogy Pityuneeee! :))

Krétagarbó 2021.02.27. 20:47:23

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: igen igen, Krétácska támogatja, majd írunk egy petíciót:)

Nagyon izgulok, itt követlek benneteket, a TV-t most sajnos nem tudom nézni. Majd néha beköszönök

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:48:57

@Krétagarbó: Mi fontosabb van abban a kurva TV-ben, mint a VV10 döntő??? :S :/

Egyfejű 2021.02.27. 20:48:59

@TheLynx70: Hát ezek után semmiféle vérállattól nem féltelek, simán lefejeled :D

ibsen 2021.02.27. 20:49:50

@alma_szósz: Ma néztem a csajok táncát hát ő volt az egyedüli aki karót nyelve rezzenéstelen arccal ült ott olykor olyan kifejezéssel az arcán mit keresek én itt?:))

gazo 2021.02.27. 20:50:04

@tvbuzi: sőt nazgulok is, csak be ne rottyancsunk a la Ba la

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:50:46

@Krétagarbó: talán majd valaki közvetíti , valami rendes tag(kiégett hobbynyúl) :P

naty77 2021.02.27. 20:51:04

Na kérem beszéltem a sráccal aki pár éve szerkesztő volt, hagyjuk az évadot. Nem nézte a mostanit, azzal sincs képben mennyivel gázabb a szerkesztő csapat, csak sejti.
Szóval nagy bánatomra megerősítette hogy nincs beépített ember. De van olyan aki már rtl-s arc és kicsit jobban érti a dolgokat (lásd Bálint).
A szerkesztők 12 oraznak es scripteket írnak minden elhangzó mondatrol majd másnap reggel egy értekezleten 4-5 pontot kiemelnek amivel érdemes foglalkozni és kihivjak villanoverhez őket és belekérdeznek. Ezzel tudják kicsit mozgstni a szálakat. Ráerősíteni vagy visszafogni a történetet.
Nyilván a konfliktus generálás a cél.

Kérdeztem szerinte melyik karakter nyer a meleg fiú vagy a lány -nem tud róluk sokat. (Mercit nem tettem esélyesnek)
Szerinte a lány semmilyen, de ha a srác nyer nem a meleg szál miatt.

Mondtam neki, hogy Moh emlékeztett rá néha (elsősorban külsőre), mire énekelt nekem egy számot szóval szerenádot is kaptam cserébe telefonon. :)

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 20:51:25

Na Béláim, 10 perc aztán zsa :D
[ @tvbuzi: én még a párbajok alatt is, még ha nem érdekel akkor is, mert sajnos hat rám a hülye feszültségkeltő zene xdd]

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 57.28% [59]
- Robi: 35.92% [37]
- Merci: 6.80% [7]

Szimpátiaszavazás összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

TheLynx70 2021.02.27. 20:51:41

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: Ez egy nagyon jó film. :) Moziban láttam először, mert akkor még jártam moziba. :) De jó, hogy eszembe juttattad, újra megnézem. :)

MsIreneAdler 2021.02.27. 20:52:24

@dmr94: fantörpinisztikus poszt volt. Az ivós játék a végén nagyon tetszik! Nincs merszem kipróbálni :D

Cimili2 2021.02.27. 20:52:35

@Ármándójózsi: nem jó a végére hagyni, mert tapasztaltam többször is, h olyankor szokott lefagyni az app. nem bírja a terhelést. szal, jól gondold meg, h mikor szavazol!!
sziasztok, élvezzük együtt az uccsó adást!! :) be tudok dobni a közösbe, csokis banánt, smarnit, a mókuskák kedvéért mogyorót is. :)
dmr94, köszi szépen a posztcsit. nagyon klassz lett!! :)

Kosztarika 2021.02.27. 20:53:20

Aki most a vv-t nyeri,
sok.sok lóvét elvheti.
Meggküzdöttek érte
folyt is Robi vére.
Dani Virágot nevelte,
közben dugta estelente.
Reni ordított a Fruval,
hallgattuk, de füldugóval.
Mohára a Merci mászott,
végül aztán furulyázott.
Bálintot, ki szerette
benne hitét vesztette.
Ma finálé lesz hamar
hv népe mit akar?
Pini nyerjen vagy Lobi
Különben kell egy doki!

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:54:29

@Kosztarika: Ma este nem is Kosztarika vagy, hanem Sziporka!!! <3 :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:54:52

@tvbuzi: tegnap láttam a lidl-ben rózsaszín lady gagás oreot. wtf?

naty77 2021.02.27. 20:54:57

@Kosztarika: zseniális jókívánság volt, köszönjük

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:55:19

@tvbuzi: Az van itt is, most kóstoltam először, de qrva édes. Mondjuk ettől még el fog fogyni :D

ibsen 2021.02.27. 20:55:24

@Kosztarika: A koszorús költőnk Glázser Bozsó elbújhat melletted:D

naty77 2021.02.27. 20:55:58

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: a sima oreo van lady gaga csomagban. Belül nem rózsaszín. Létezik olyan is epres, a lányom imadja oreot de az rpreset nem bírja megenni

TheLynx70 2021.02.27. 20:56:02

@naty77: Köszi az infót. :-) Kíváncsi lennék, a szerkesztők Renátó idejében milyen szálra próbáltak ráerősíteni? Mert visszafogni nem akartak, az kiderült. :))

SirLemming 2021.02.27. 20:56:50

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): @Egyfejű: Épp felveszem a fonalat. :D
Az a sörhas épp nőtt a karantén alatt és tériszonyos vagyok, a kémények kimaradnak:D

.Zsu 2021.02.27. 20:57:05

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: harry potter társasozás megy itt mellettem :))

Egyfejű 2021.02.27. 20:57:10

@Cimili2#teampini: Szia, cimiliii, a jókedvű avataroddal! :) De rég ettem smarnit!

naty77 2021.02.27. 20:57:12

@Cimili2#teampini: sós chips és vörösbor felajánlásom van a közösbe

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:57:18

@tvbuzi: :DDD

@naty77: múltkor láttam egy videót, amiben a lady gagás oreo pink volt, belül valami zöld krémmel, azt hittem, ez is olyan

MozambikiZombi 2021.02.27. 20:57:30

@Kosztarika: :D Ez kurvajo.
Fingjon melletted Balint diszkreten.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:58:06

@.Zsu: finoman jeleztem az illetékeseknek, hogy szülinapomra szeretnék harry potter társast, inkább nem idézem, milyen csúnyaságokat mondtak :D

.Zsu 2021.02.27. 20:58:43

@Egyfejű: Halálfalók társasjáték, de én már csak VV után csatlakozom :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 20:58:57

@Cimili2#teampini: @tvbuzi: én is tudok a közösbe karácsonyi gyömbéres kekszet és málnás/szedres zselés olasz cukrot dobni :DD

Cimili2 2021.02.27. 20:59:45

@Egyfejű: nyisd ki az ablakot, küldöm is, MOST!!:)

TheLynx70 2021.02.27. 21:00:21

@gazo: :DDD Nazgúúúúl! :)) Az is bejön a kéményen. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:00:28

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: úgy látom nem egy adagot kaptál , hanem egy bográccsal?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:00:30

Sziasztok, szép estét! :-)

Remélem, hogy Mercikét nem szavazzák be a 2-be... azért az odabacna egy pöppet.

Egyfejű 2021.02.27. 21:00:33

@SirLemming: Szia, Lemming! :) Úgyis kiderült, hogy hiúzkával nem érdemes szórakázni :)

.Zsu 2021.02.27. 21:00:48

kezdőőőőddiiiik!!!

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:00:51

Ittvagyok és nagyon szurkolok Pininek

SirLemming 2021.02.27. 21:00:57

NO! Kezdődik a VV10 Döntőőőőőő!

PÓTPUPU PÓTPUPU PÓTPUPU

Krétagarbó 2021.02.27. 21:01:03

@Ármándójózsi: társasozunk, barátok, stb... ja és senki nem nézi, csak én nézném

tvbuzi 2021.02.27. 21:01:16

Mi ez a cucc Vivienen??

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:01:26

Olyan nincs naaa hogy Mercike előbb legyen mint Pini

gazo 2021.02.27. 21:01:30

Vivit lecserélték másik színesznőre ? :)

barby03 2021.02.27. 21:01:31

klikkesedjél :DDDDD

alma_szósz 2021.02.27. 21:01:45

milyen bazári majmoknak öltöztették őket

.Zsu 2021.02.27. 21:01:49

klikkesedjéél. :DDD beszarok

SirLemming 2021.02.27. 21:01:59

Anikó függönynek öltözött, PP a Kék Osztrigába készül

Tündérfürtöcske 2021.02.27. 21:02:02

Jóestét!
Nem volt még időm visszaolvasni, ivós játék valaki?

gazo 2021.02.27. 21:02:07

Es Ani klikkesedik :) aszittem jön Béci is

Hétkilenced 2021.02.27. 21:02:44

Még nem járok itt a vv4 visszanézésével, de várom a klikket meg a kultúrcsürhét.

Hétkilenced 2021.02.27. 21:03:32

Tavaly a nyertes Zsu is pirosban volt a döntőn, csak mondom.

tvbuzi 2021.02.27. 21:03:34

VV Anikót pisztáciának öltöztették

nicu71 2021.02.27. 21:03:36

Sziasztok hazaértem én is, csatlakozok

SirLemming 2021.02.27. 21:04:13

Utolsó ÉV? Vagy rosszat hallottam?

t_edka 2021.02.27. 21:04:13

Jézus mi ez a szerkó a lányokon?? A százalékok nagyon durvák

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:04:19

@Cimili2#teampini: ah a ruha felsőrészétől nem ajulok el, egy v kivágása sokkal kellemesebb lenne, mondjuk nem koldokig csak úgy decensen

gazo 2021.02.27. 21:04:21

Merci twoface öltönye nembejövős

_Pipp 2021.02.27. 21:04:25

Sziasztok!

Nagyon szoros, nem gondoltam, hogy Mercire ennyien szavaznak.........

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:04:26

Ápoltak kikerázták magukat, visszaszámolnak, a stúdióban PP szokásához híven pörög, Ancsára a tesco gazdaságos év jegyében megkapta az utolsó függönyt magára.
Kapcsolunk a vellába, kötelező bájolgás.
39,06-30,86-30,08 az állás.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:04:39

közvetítsetek azért, de azt ne mondjátok el, ha nem merdzsó lesz a harmadik.

.Zsu 2021.02.27. 21:04:41

fuhh, jó szoros. nem bírom ezt a feszkót :DD

Egyfejű 2021.02.27. 21:04:50

@tvbuzi: Vagy egy szolid kínai kelnek :)

Tündérfürtöcske 2021.02.27. 21:04:55

Engem is ráz a hideg ettől az állástól

ficekence 2021.02.27. 21:05:01

Sziasztok.
Anikónak nagyon szép a ruhája.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:05:28

@_Pipp: Szia! Ráadásul megint Merci-Merci zúg a stúdióban. :/ Úgy látszik, nagy a család.

Cimili2 2021.02.27. 21:05:45

@SirLemming: ne má!!!!biztos rosszul hallottad.

gazo 2021.02.27. 21:06:04

Robi kétszívű :)

zellerlevél 2021.02.27. 21:06:11

Mutatják a tegnapi párbaj utáni perceket.

ibsen 2021.02.27. 21:06:26

Mercit komolyra öltöztették.:D

TheLynx70 2021.02.27. 21:06:28

@SirLemming: Szia VérLemming! :)) Pici sörhas nem gond. :)

Cimili2 2021.02.27. 21:06:28

@ficekence: először ebben a szériában.

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:06:29

@szociál: Hagyd már a faszomba, annyira unalmas vagy baszdmeg...

readonlyvv 2021.02.27. 21:06:34

Merci hogy néz már ki? 1993-as burda katalógusból választott a stylist.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:06:36

Ugye nem nyer Merci...rosszul leszek

.Zsu 2021.02.27. 21:06:40

@Ármándójózsi: itt mellettem a barátnőim kiröhögnek :DDD
@Kiégett Hobbynyúl: reméljük csak a stúdióban van többségben.

t_edka 2021.02.27. 21:07:06

Jaj nem volt elég tegnap a Mercihisztiből?? Most megint végig kell nezni?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:07:17

biztos a hajmási úr anikót nem engedi túlöltözni (tanult danitol)
- Vagy ezt a szatyort veszed fel vagy itthon maradsz !

SzabadEzANév? 2021.02.27. 21:07:18

Stylistok mit csináltak a finalistáinkkal? Eléggé kísérleti szerkók :)))

mocskosmacska 2021.02.27. 21:07:39

Mi ez a zene a háttérben?

ficekence 2021.02.27. 21:07:41

Úgymond érdekesek a százalékok.

Ego0123 2021.02.27. 21:07:43

Fiam azt mondta, inkább nem..........

_Pipp 2021.02.27. 21:07:51

@Kiégett Hobbynyúl: nem igazán akarom elhinni... :D de remélhetőleg 3. lesz

Ego0123 2021.02.27. 21:07:59

szektások vagyunk :):):)

barby03 2021.02.27. 21:08:06

Ez a 106 nap ez semmi, Alekoszék 165 napjához, és Attilék 163 napjához képest.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:08:11

Stúdióban én inkább Robit hallottam még egy pici Vivit talán

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:08:13

Eeeeeljenek a FANTOMKEPEK!!!!

.Zsu 2021.02.27. 21:08:13

amúgy Merci nem először érez rá ilyen jól a dolgokra. most is megértette a szitut.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:08:13

@Krétagarbó: Láthatjuk a tegnap párbaj végét, a visszatérést, Merci műkönnyeket a százalékok hallatán.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:08:27

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Tündérfürtöcske 2021.02.27. 21:08:30

Akkor Anikó szettjére mehet a feles? :D

_Pipp 2021.02.27. 21:08:33

@repuloezustmokus #Piniteam: de MIÉRT? :D tegyem magam kettesbe

ficekence 2021.02.27. 21:08:34

Nem olyan hülye ez a lány!

mocskosmacska 2021.02.27. 21:08:36

Merci azért sír, mert tudja, hogy Moha kint rá sem fog nézni, csak bent kell neki, mert nincsen más?

gazo 2021.02.27. 21:08:39

@t_edka: reméljük .zip verzióban

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:08:56

Most kimagyarázza Merci, Robiék aranyosan vígasztalják.

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:09:01

Csak szólok, ha Mercike kiüti akár Pinit, akár Robit a top2-ből az a ti lelketeken száraz. Én megmondtam a Virdzsi-Merci párbaj előtt, hogy mind1 milyen unszimpi volt Dani második számú Segglyuka, de azt a lehetőséget meg kellett volna ragadni, hogy a Héliumosat eltakarítsuk a finálé környékéről is!!!

zellerlevél 2021.02.27. 21:09:06

(Most valamiért eszembe jutott VV Évi. Ahogy ült egyedül, és várta, hogy kimehessen. Aztán megindult, volt abban valami szívszorító, és most, tudva az azóta történteket, elgondolkodtató, hogy van-e felelőssége, és kinek a történteteket illetően. Csak az jár az eszemben, hogy moöst hármuk közül egyikük se jusson az ő sorsára.)

readonlyvv 2021.02.27. 21:09:08

@mocskosmacska: 15 perc hírnévért sírt babó baba

SirLemming 2021.02.27. 21:09:20

@Cimili2#teampini: @tvbuzi: Annyira a Mina Harker Anikón cosplayen gondolkodtam, simán félrehallhattam.

Egyfejű 2021.02.27. 21:09:20

@ficekence: Igazából,megmondom az őszintét, hogy azok :)

.Zsu 2021.02.27. 21:09:22

@Ármándójózsi: tudooom, meg te is olyan bolond VV függő vagy mint én <3 :)))

Cimili2 2021.02.27. 21:09:26

@mocskosmacska: tudja, h itt van vége számára.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:09:31

@.Zsu: Én is remélem. Sokk lenne, ha vele nyeretnék meg.
Ez a héliumhang... nehogy Viviék örlhessenek a győzelemnek, nehogy.

Iridiel 2021.02.27. 21:09:31

játékját :D a la Merci
egyébként ez a narancsos szín nagyon jól áll Pininek

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:09:55

@.Zsu: igen, de ha ezt a nyigast meg sokaig kell hallgatni.. lehet hogy feladom a streamelest :D hianyzik a kis porgeto. Babaaaa, nynenyenyenyegügyügyüttyü, babaaaaa.
Fakkmi.

malevil2050 2021.02.27. 21:10:13

Ha kijössz , akko majd béteszem/toszom.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:10:16

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

Kosztarika 2021.02.27. 21:10:38

Most sajnáltatják Mercit, vagy lenyomni akarják ezzel???

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:10:44

Mondjuk az hogy miután kihull a harmadik nullázódik a tally jó hír, így nem feleződik meg teljesen Vivi és Robi közös tábora...

.Zsu 2021.02.27. 21:10:50

fuuuh ez a Merciműsor most nehogy feleőrsítse. jaj Merci ne nyerjen. legyen 3. faszom.

Cimili2 2021.02.27. 21:10:55

ez most merci felszopása.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 21:11:07

ezen miért nem tudtunk már tegnap túlesni, de tényleg????

ilona12 2021.02.27. 21:11:08

Sziasztok, nyomtam Vivire a százalékok ismertetése után, szóval az enyém még nem volt benne :)

t_edka 2021.02.27. 21:11:27

Merdzsónak egy könnycsepp nem sok annyi sem jött ki

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:11:27

@Kosztarika: Komolyan mondom ez a lany, mint valami kibaszottszar azsia porno. Mute gomb nelkul meghalsz tole.

mocskosmacska 2021.02.27. 21:11:30

Most az egész összefoglaló merci hisztiéjről fog szólni?

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:11:38

Milyen jó érzés lehetett Vivinek és Robinak, hogy utolsó estéjüket, amiket élvezniük kellett volna széktúrja ez a HP...

ppupu 2021.02.27. 21:11:45

ezt a nyivogó hülye picsát agyhelyen verné valaki, pls

_Pipp 2021.02.27. 21:11:45

Most megy a Merci felszopii

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:11:54

@.Zsu: Basszus, most hozzák be a második helyre...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:11:59

Na, Lobi vagy Marci lesz a 3.? Melyik jobb Pininek?

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:12:07

Haligali mindenki!

Lattatok ti is? Mennyire mennek a fantomkepek? Tiszta extazisban vagyok.
Azelott mutattak, hogy Merdzso nyekergett.

tvbuzi 2021.02.27. 21:12:22

Mintha meghalt volna moha bá

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:12:23

merci a villában volt rosszindulatú?

.Zsu 2021.02.27. 21:12:46

@MozambikiZombi #teamPini: ne add fel!! halkítsd le max, éld át a teljes élményt így a végére. :))
idegesítő h nem lehet belepörgetni :D

SirLemming 2021.02.27. 21:13:00

@TheLynx70: Pici 5 literes heineken hordó formájú sajna, de tavaszodik végre. :D

@LaciHogyVoltol: Ah, esélytelen volt. Akkora különbség nem a HV-n múlt. :)

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:13:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Se Pini, se Robi nem érdemli meg, hogy Hélium beelőzze...

Hétkilenced 2021.02.27. 21:13:30

Na, letöltöttem az applikációt és szavaztam Pinire. Hát nehogymárne!

Kosztarika 2021.02.27. 21:13:34

ha az rtl ezzel a sajnáltatással Merci malmára hajtja a vizet, akkor sozptyanak fagyott kutyalábat olvadásig, sőt azon túl. GRRRRR

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:14:09

Robi riport neha úgy tud idegesíteni...mintha a hülyének magyarazna...szép lassan hogy mindenki értse

TheLynx70 2021.02.27. 21:14:14

@Kosztarika: Szerintem lenyomni, mert a szerkik sem teljesen hülyék, tudják, hogy ez negatív. :) Ennyit a "tiszta" játékról. :)

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:14:17

@Hétkilenced: Szerintem ezt most rosszul tetted, de tévedhetek...

mocskosmacska 2021.02.27. 21:14:21

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Egyre esetre emlékszem, amikor merci rosszindulatú volt.

gazo 2021.02.27. 21:14:42

Marci nefeledd : Mohnak, aki betette is

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:14:57

@LaciHogyVoltol: Nem bizony. Ha kinyomják ezzel Robit vagy Vivit... akkor tudjuk, hogy ki állt a 2. helyen, mert egyelőre megoszlanak a szavazatok.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:15:25

@halványlevendula #TEAMPINI: A bentlévő agyi kapacitásokat figyelembe véve, ne csodáld. :DDDDDDDDDD

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:15:34

Hogy lebasztak Dani kepet az also sorba, hehehe a mocsarhoz.- :D

Hétkilenced 2021.02.27. 21:15:35

Nem is Pini lenne, ha sikerülne elsőre felraknia a képét. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:15:43

Azé az látszik, hogy Ők ott bent 3-an tök jól elvannak egymással, nem úgy, mint az idióta balhézók a közösségi média oldalain. :-)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 21:15:57

@Kosztarika: vannak akik Merciben látják a népmese host, a szegény ember legkisebb lánya....

ppupu 2021.02.27. 21:16:18

Teljesen elérzékenyültem, csak csajok vannak a döntőben :DDD

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:16:26

Mercinek az a sittes, kivarrt kar...

Hétkilenced 2021.02.27. 21:16:33

@Ármándójózsi: hátbocsi, elkezdtem borozni már. Hátha tényleg kiesik Mörszi.

Cimili2 2021.02.27. 21:16:41

@Ármándójózsi: most legalább müxik. a véghajrában könnyen lefagy a rendszer. Rtl nél szokott olyat csinalni.

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:16:42

Továbbra is azt mondom Vivi a 39 százalék...

TheLynx70 2021.02.27. 21:16:49

@Kosztarika: Dehogy, pont az ellenkezőt akarják elérni, és sikerült is. :))

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:16:50

@Kiégett Hobbynyúl: nem kérdés szerintem, hogy pini vezet, az a kérdés, hogy a győzelméhez nem lenne-e jobb ha lobi esik ki? lobisták inkább szavaznának át rá

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:16:50

@ppupu #TEAMPINI: :DDDDDD Ilyen sem volt még a vv történetében. :D

SirLemming 2021.02.27. 21:16:52

Durva amikor Robiból kijön a csaj. :D

Egyfejű 2021.02.27. 21:17:01

Ha a dobogót nézzük, a képek helyzete helyi értéknek pont jó lenne.

nicu71 2021.02.27. 21:17:15

Én mindhármukat szeretem.Héliumot is.Bár Bála is megérdemelte volna,de nagyon csúnyán elqrta.
Vivi fog nyerni.

mocskosmacska 2021.02.27. 21:17:21

Hogy ezek mennyire tudnak örülni mindennek.

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 21:17:25

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 57.69% [60]
- Robi: 35.58% [37]
- Merci: 6.73% [7]

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:17:31

@Cimili2#teampini: De így szerintem Robi kiesik és akkor besírok...

Cimili2 2021.02.27. 21:17:48

@tvbuzi: és darabra ugyanannyit nyomtunk.:)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:18:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Abban nem vagyok biztos, hogy átszavaznának.

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:18:13

@ppupu #TEAMPINI: Mostantol pedig mar egyutt menstualnak igy mind a harman, amig meg nem haaaaaalnak.

Cimili2 2021.02.27. 21:18:17

@Ármándójózsi: lelked rajta, én szóltam:)))))

SirLemming 2021.02.27. 21:18:27

@ppupu #TEAMPINI: Kihagytad az utolsó Pupuzást. :(
De jó, hogy ideértél. :)

zellerlevél 2021.02.27. 21:18:53

Jajj, tudom, hogy már írtam, de Mercit tényleg nem lenne szabad egyedül kiengedni a világba. :(

.Zsu 2021.02.27. 21:18:59

mit csinálhat a Moh?
rögtön megtesz minden olyat más csajokkal, amiről te csak álmodtál Mercikém.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:19:19

mindenesetre én bízom marci ellendrukkereiben, ha ő futna be vivi mellé a másodiknak

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:19:37

@SirLemming: Olyankor egyebkent hajlamos pont ugy becsampitani, mint Vivi. :D Mondjuk engem szorakoztat.

.Zsu 2021.02.27. 21:19:59

ja, és ma Telihold van.

gazo 2021.02.27. 21:20:25

Marci hogy egyből kettesbe tette magát

Hétkilenced 2021.02.27. 21:20:25

Most nagyon édesek. A nemtévézőknek mondom, hogy reggel a VV főcímmel ébresztették őket, és Merci kipattant az ágyból, átment a másik kettőhöz ugrálni az ágyra, majd ölelgették egymást 3-an. Ezt jólesik nézni.

alma_szósz 2021.02.27. 21:20:26

örülök hogy Vivi nyugodt, én izgulok helyette is

ppupu 2021.02.27. 21:20:34

@.Zsu: Moh már tegnap este 3 csajt pörgetett a .... ööö

barby03 2021.02.27. 21:20:36

@.Zsu: na ki fog vérfarkassá válni a stúdióban?

ppupu 2021.02.27. 21:21:09

@.Zsu: Uhhhh akkor ma megint vérteve leszek

alma_szósz 2021.02.27. 21:21:20

Merci hogy rá van fixálva a pénzre
mondjuk valahol megértem

Egyfejű 2021.02.27. 21:21:36

@zellerlevél: Én már felvetettem erre egy alternatívát a délután folyamán :)

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:21:46

A középső jött fel, szóval az Merci...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:21:57

@Hétkilenced: Képzeld el ezt a jelenetet Csulátóval, Dhigóval és Gabennel

TheLynx70 2021.02.27. 21:22:08

@TheLynx70: Én mindig nőkkel dolgoztam, de soha nem menstruáltunk egyszerre. :) Nem biztos, hogy érdekel valakit ez az info... :)))

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:22:17

Uuu na ki jött fel második helyre? Nem vagyok hajlandó elengedhetetlen hogy Pini vezet

.Zsu 2021.02.27. 21:22:20

@alma_szósz: EKG, énis nagyon. rendesen elszomorodnék ha 3. lenne.
@ppupu #TEAMPINI: és előtte mindegyikkel CSÓKOLÓZOTT :DD

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:22:24

Valamiért azt gondolom, Robi az utolsó fantomkép...

mocskosmacska 2021.02.27. 21:22:30

@.Zsu: Nekem is ez jutott először eszembe, amikor Merci kérdezte, hogy mi lehet Mohval.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:22:38

Ancsa szerint nincs több szavazás...

Cimili2 2021.02.27. 21:22:46

@Hétkilenced: igen. képzeld, ha dani, vagy rencsula maradt volna bent.

gazo 2021.02.27. 21:22:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: és közben Dhigo két ujja bűnbe esik...

SirLemming 2021.02.27. 21:22:58

@.Zsu: Ki is raktam a víztisztító holdköveimet tölteni XD XD

@alma_szósz: Majd később esik le. Fog ő még bizseregni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:22:58

@LaciHogyVoltol: Bammeg, ha kiejti Robit... na az lesz undorító.

alma_szósz 2021.02.27. 21:23:03

Vivi anyukáját beültették Amanda mögé, remélem felpofozza

tvbuzi 2021.02.27. 21:23:06

Az összes agyhalott bement tapsolni?

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:23:16

@halványlevendula #TEAMPINI: Senki. Mindig így volt az állás. A második kép volt a második.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:23:17

@barby03: Penivájsz jelmezben képzeld el, kérlek tisztelettel.

Hétkilenced 2021.02.27. 21:23:19

Most szünet, aztán lezárják a szavazást és kiesik a 3.

TheLynx70 2021.02.27. 21:23:42

@ppupu #TEAMPINI: Egyem a púpod! :) Szó szerint! :DD

zellerlevél 2021.02.27. 21:23:42

@.Zsu: "rögtön megtesz minden olyat más csajokkal, amiről te csak álmodtál Mercikém"

Biztos vagy benne? Az elmúlt hetekben többször felmerült bennem, hogy nem biztos, hogy a lányok iránt érdeklődik.

Kosztarika 2021.02.27. 21:23:52

Ez úgy lenne tisztességes, ha kiszavaztatnának valakit.
Szavazzanak a nézők, ki essen ki.
Ez igy egy faszság.

mocskosmacska 2021.02.27. 21:23:58

Tök tetszik Ancsa ruhája.

ibsen 2021.02.27. 21:24:06

Kemény, mindjárt kiderül ki a harmadik