Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X104 – Addig jár a korsó a kútra...

2021. február 26. 17:03 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó.
Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a végét, mert itt ma bizony exlegjobbbarátok párbaja a főfogás, utána kiválasztódás és a kihívogatás, tehát mindenki kaphat elég adásidőt.

Puskás Pózoló Pizsamás Péter porondmesterkedik és fátyolos tekintetű hercegnőként vonul be valami olyan zenére, amit ismét nem ismerek és bizony, ezt is kitalálhattátok, be van mindenezve.

kepernyofelvetel_1473_egyedi.pngkepernyofelvetel_1474_egyedi.png

kepernyofelvetel_1475_egyedi.png

kepernyofelvetel_1477_egyedi.png

kepernyofelvetel_1480_egyedi.png

A párbaj nagyon szoros:
1_egyedi.png


De ez valószínűleg csak előbemindenezés, mert szombaton a Finálé alatt kell majd igazán nagyot robbantania Ancsa mellett. A szavazás már most rekord és nagyon szoros:

Megyünk is rögtön be a villába, tegnapelőtt reggel van ugye, szerda, ébredeznek – vánszorognak az ápoltak, már mindenki azzal álmodik, hogy költi a pénzt, annyira közel a vége. Bálint még mindig azon rugózik, hogy mennyire felbassza Őt Robi lopási kísérlete, hogy meg akart lépni a 8 Mikulással. S nem, nem vmi elfajzott bulira gondolok itt, aholis Lóbelt 8 Joulupukki társaságában élvezi a bulit, hanem már készülök VV6 Aurelio érkezésére, akinek szavajárása a millióra a mikulás.
Moha is jelzi Bálintnak, hogy sok lesz ez már, hogy minden mozdulatába és szavába belekötsz az embernek, Bálint szerint pedig ez nem véletlen és ha Robi füle mögött nem lenne vaj, akkor felvenné a kesztyűt és nem hagyná magát basztatni.

kepernyofelvetel_1483_egyedi.png

kepernyofelvetel_1484_egyedi.png

kepernyofelvetel_1485_egyedi.png

kepernyofelvetel_1486_egyedi.pngGina apukáját is érdeklik az események, felülről kémleli ahogy Vivi és Robi a dohányzóteraszon nyekeregnek. Robi az árnyéka önmagának saját bevallása szerint és Vivitől kér egy kijózanító KIS pofont, Vivcsó meg egy olyan parasztlengőt lever neki, amivel komoly esélyekkel indulhatna a pofonosztó világbajnokságon.

kepernyofelvetel_1489_egyedi.png

kepernyofelvetel_1492_egyedi.pngKi a Káááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááároly?

kepernyofelvetel_1494_egyedi.png
Megérkezik Au, aki akármilyen felbűnöző, drogos és bármi egyéb is, egy magából jó hangulatot árasztó vidám gyerek. Na egy ilyen karakter is nagyon hiányzott idén ebből a Vvből. Nem olyan, aki helikopterezik, hanem aki kedvesen, viccesen flúgos.
Fosoma tegnap elmondta az ápoltaknak, hogy hogyan kell elkölteni a pénzt, Au ma elmondja, hogy hogyan kell a picsájára verni.
Bejátszásokat hoz a nyomorultaknak a családjuktól, közel a vége és nagy a feszkó, kell egy kis pozitív megerősítés kintről.
Mohéknál összegyűlt a teljes MI Gang, jelentsen ez bármit is és szavazásra biztatnak mindenkit, aki eddig bizonytalan volt és azokat is, akik már szavaztak Mohra.
Vivinek anyuka csumpirudizik egyet Martfűről, a tesója kampányol Ciprusról, meg még pár random ember. Ááááááááááááááááááááááááááá.
Au azt hitte, hogy ezek Vivi exei.
Robi szerint az egész nap néznénk :D

kepernyofelvetel_1497_egyedi.png

kepernyofelvetel_1498_egyedi.png

kepernyofelvetel_1499_egyedi.png

kepernyofelvetel_1503_egyedi.pngKis szünet, Au jól körbenyalja a nyomorultakat – szavakkal!!, ti perverzek-, merthogy az idei a legjobb évad és tudja hogy nagy a feszkó ilyenkor már, de itt mindenki annyira jó és teljesen megjósolhatatlan, hogy ki viszi el a pénzt, de az majd mindent megváltoztat.

Mercikének a két testvére üzen és bizony Robinak mindkét tesó bejön, nagyon szép emberek és Robi szerelmes beléjük és mindkettőt bevállalná. Lelke rajta. Érdekes hogy pont Mercikét nem, aki ott vonaglott előtte 100 napig..
Bálintnak az öccse és a haverjai üzennek, jönnek a mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan-ok, ennyibaszdmeg-ek, dejóóóóóóóóóók és a szlogen: Bálint a pizzafutár, aki mindent visz. Mint snapszerban az ász-tíz-negyven.
Robiéknál összegyűltek 17en, kicsik és nagyok.. nem, ezt nem. Egy életre el akarok felejteni mindent, ami arra a tapló Renátóra emlékeztet… Szóval Robiéknál sokan vannak és az Ő fordított világukban egy kisbaba itatja cumisüvegből az anyukáját. Erre figyeltem, bocsánat, nemtudom mit mondtak, de a végén volt egy közös Hajrá Robi és amúgy nagy a család.

kepernyofelvetel_1503_egyedi.png

kepernyofelvetel_1505_egyedi.png

kepernyofelvetel_1506_egyedi.png

kepernyofelvetel_1510_egyedi.png

kepernyofelvetel_1513_egyedi.png


Au bebassza a gránátot közéjük: Robi, én is hazavittem volna a 8ast, ha ennyien vagyunk.
Bálint azonnal védi az álláspontját, merthogy Au baszdmeg, azt tudod, hogy az a nyereményalapból ment volna, az meg az én pénzem. Abból senki nem kap, az az én dláááágaszáááágom.Jönnek a személyekhez szólások, ha az a kedves, aranyos, édes, pozitív Viki elmondta hogy ki miért nem nyerhet, akkor Au elmondja, hogy ki miért igen.
Bálint: Seggfej voltál Robival és fogadd el, hogy nem mindenki olyan mint Te. De amúgy hiteles és jóarc vagy, meg kurva jól is nézel ki és jó példa lehetsz.
Moh: Te vagy a tökéletes élsportoló. Egy példakép. Egy olyan faszi, aki bejön ide 4 hónapig és tud uralkodni magán. Te Au, biztos hogy ugyanazt a műsort néztük mi? Mercikével is nagyon korrekt voltál, arról nem beszélünk, amikor hősként hagytad magad leszopni.
Cukika: Te nagyon bonyolult figura vagy. Tesó.. Ne már gecc. A Johari ablak, az bonyolult.
kepernyofelvetel_1514_egyedi.png
Te vagy a legőszintébb és ennyit tudok kipréselni magamból. Biztosan van sok néző, aki hozzád hasonlóan pontegyszerű és együtt tudnak érezni a szenvedéseddel, amibe a Mohval keverted magad, aztennyi.
Vivcsó: Rólad azt hitte mindenki, hogy mennyire butuska vagy, de igazából nem. Te vagy az, aki mindenképpen nyerni fog. Ölelés.
Roberto: Téged sskk nem lehet utálni és tőled fosnék a legjobban egy párbajon. Normális, kitartó és tisztelettudó vagy, sokat lehet tőle tanulni.
Azonnal Bálinton a kamera és látható a testbeszédén, hogy eddig tartott a nagy elbizakodottság, mert ha valaki kintről azt mondja, hogy Robi jó dolgokat mutat, szerethető és valószínűleg népszerű, akkor lehet hogy inkább ki kellene békülni vele.

Közös ölelés, majd Au távozik és felajánlja, hogy egy megosztással bárkinek segít. Mindjárt vége van és mindjárt itt lesz valakinek a 36 mikuláááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás. Na végre baszdmeg, ezt vártam már :D

Kihívás utáni megbeszélgetés Robi és Bálint között: Ne legyen köpködés és kutyázás, mindenki gondolhasson amit akar, nem vagyunk egyformák. Konklúzió: Amiben egyetértünk, abban nagyon, amiben pedig nem, abban nagyon nem.

A párbaj még szorosabb:
2_egyedi.png

Besorakozás: Mercike Robi
mögé áll, mert mindkét párbaja előtt Ő támogatta. Moh Bálintot választja.
Vivcsó percek: sírás-rívás-pityergés, az egyiket így szereti, a
másikat meg úgy. Nagyon rosszul áll Vivinek szerintem ez a nadrág. Legyen Robi, mert Bálint mögött már állt háromszor.

kepernyofelvetel_1515_egyedi.png

kepernyofelvetel_1517_egyedi.png

kepernyofelvetel_1518_egyedi.png

kepernyofelvetel_1522_egyedi.png

kepernyofelvetel_1523_egyedi.png

kepernyofelvetel_1525_egyedi.png

kepernyofelvetel_1526_egyedi.png

kepernyofelvetel_1528_egyedi.png


Robi, Te voltál a kiválasztott, gyere ki!
Volt itt minden, élmények, küzdés, szenvedés,
öröm, sírás, nevetés. Gyertek egy közös ölelésre és húzok kifelé, mert nagyon kíváncsi vagyok.
kepernyofelvetel_1529_egyedi.png
Bálint, gyere negyedszer is haver, neked ez már rutin.
Több mint száz nap együtt, ismerjük egymás lélegzetét, bélmozgását, lábszagát. Tudtam hogy hosszú és nehéz lesz, de a dlágaszááááágélt mindent, szóval nem búcsúzok, mert még pár napot kihúzok valahogy veletek.
kepernyofelvetel_1530_egyedi.png

Smalltalkokat a stúdióban szokás szerint átugranám, de van pár mondat, ami szerintem karaktereket kíván.
Hol romlott meg a kapcsolatotok?
B: Robi eltávolodott,
ködösített és én mindent megtettem hogy megtörjem a jeget.
R: Szerintem az egész dolog a Top Secretes dologgal indult és nekem az fáj, ha a megkérdezésem
nélkül alkotnak véleményt rólam.
B: Én nem alkottam véleményt, nekem mondtak egy véleményt.
Mert ugye mindenkinek lehet egy véleménye, mint azt megtanultuk idén. De mi ezt megbeszéltük és igazat adtam neked, ezt ne felejtsd el.

A párbaj nem annyira szoros mint az előbb, de szorosabb mint korábban:
3_egyedi.png

kepernyofelvetel_1533_egyedi.png

kepernyofelvetel_1534_egyedi.png

kepernyofelvetel_1535_egyedi.pngTényleg megbeszélték? Én lemaradtam ezek szerint róla ésvagy Robi is vagy nem emlékszik rá vagy nekünk nem mutatták. Vagy lehet hogy megbeszélték, de az Robi számára nem volt elegendő magyarázat.

Előpárbaj nem volt, kortársak viszont vannak.
Vivi: Robi egy full egyszerű srác, de egyben maga a csoda. Minden feladatot maximálisan elvégzett és Én felnézek rá. Ő egy személyben a hálótársam, a bizalmasom és a barátom.
kepernyofelvetel_1536_egyedi.png

Moh: Bálint egy jó ember, akinek az a legfontosabb, hogy bele tudjon nézni a tükörbe. Neki az igazság a legfontosabb, akármiről is van szó.
kepernyofelvetel_1537_egyedi.png

Pár szavazat híján 230ezer szavazat, most már elmondja az RTL, hogy ne máshonnan szivárogjon ki.. :D Én azt gondolom, hogy Bálintot visszaszavazza a nép most is, de Robinak drukkolok és be merem vállalni a tippversenyen: Robi 50,4.
Ottvan baszdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg: 50,11 Robi.
Lóbelt teljesen megbokrosodik és egy fetrengés nélküli Baukóévázást mutat be, valamint a tudtán kívül megdönti az egy percen belüli legtöbb pároslábas térdfelhúzás világrekordját.
Robi extázisban, Bálint szúrós szemmel nem boldog.

kepernyofelvetel_1538_egyedi.png

kepernyofelvetel_1539_egyedi.png

kepernyofelvetel_1540_egyedi.png

kepernyofelvetel_1542_egyedi.png

kepernyofelvetel_1543_egyedi.png

kepernyofelvetel_1545_egyedi.png

kepernyofelvetel_1546_egyedi.png


Robi visszaindul, Bálinttal pedig pár mondatos záróinterjú van és bár nem mondja ki, Ő is tisztában van vele szerintem, hogy ezzel a 8 milliós kiakadással elszúrta.

Robinak mindenki örül bent, Ő pedig a végére már nem is emlékszik, de nagy extázis volt.
Egyem azt a vörös rák fejedet – Merci így gratulál.

PP jelentkezik be, kiválasztás-kihívás, amiről szerencsére az ápoltak nem sejtenek semmit. Rendes meglepődés is van, pedig még csak azt tudják, hogy zöld kendőzni kell ma:
Vivi: Moh, mondtál valamit ami nem tetszett
Moh: Vivi, mert ha adtál, akkor kapsz is
Robi: Moh, a két lány mögém állt, Te meg nem
Mercike, szó szerint: „Itt ül velem szembe két nagyon jó barátnőm és egy nagyon-nagyon jó barátnőm. De mivel a két fiúval még nem volt eltávolodásom, így Vivi.” Kérdésem: Hányan ülnek Mercikével szembe? A helyes megfejtéseket a kommentszekcióba légyszi.
kepernyofelvetel_1548_egyedi.png

Így szavazategyenlőség van, Pini a vm, ő dönt.
Magára teszi a zöldet.

A kihívás előtt még egy bejátszás, hogy ki mire költené a 36 milliót.
Robi: mamahotel hitele, kisbuszos eurotrip, önfejlesztés, rászoruló gyerekeknek segítés, ami egyrészt csodálatos dolog, másrészt biztos hogy szerzett most vele egy rakat szavazatot.

Merci: mellműtét, Sisa bár – jelentsen ez bármit is, Párizs - Eurodisneyland

Moh: szemműtét, élmények családdal, barátokkal, mamával; MI GANG stúdió; Játékkonzol; egészhátas VV tetkó – amit idegenek mondhatnak meg, hogy milyen legyen. WTF?

Pini: étteremfelújítás; anyagi függetlenség = „Engem nem érdekel a pénz, de számomra a legfontosabb, hogy legyen nálam mindig pénz”; költene Martfűre is, venne fákat, amit az újszülötteknek ültetnek; kempingbicikli aminek mindegy, hogy milyen a színe; esküvőszervezés ha már 21 éves koráig nem jött neki össze a lamour.

kepernyofelvetel_1549_egyedi.png

kepernyofelvetel_1551_egyedi.png

kepernyofelvetel_1550_egyedi.png

kepernyofelvetel_1552_egyedi.png

kepernyofelvetel_1553_egyedi.png

kepernyofelvetel_1554_egyedi.png

kepernyofelvetel_1559_egyedi.png


Vivi Moht hívja ki.
kepernyofelvetel_1563_egyedi.png


És akkor a a búcsúzás, gong az eleje, gong a vége:
Nekem is ez volt az utolsó VVHV posztom, köszönöm mindenkinek a megtisztelő figyelmet; a gratulációkat ahhoz, amikor elsőzni tudtam :D ; a beszólogatásokat; a savazásokat; az EKG csoporttal való hullámvasutazást és kivétel nélkül minden egyes kommentet, ami az én posztjaim alatt született. S bár tudom hogy velem sem egyszerű, de veletek sem az :D
Ahogy kezdeni szoktam, köszönöm minden kedves és kevésbé kedves olvasónak az egész éves figyelmet és én bizony most fel fogok sorolni minden rengeteg nicket. Nyilván lesz olyan, aki kimarad…:D
Köszönöm nektek, hogy emeltétek a színvonalat:
Alice, VV10 VV, Pipp, Úgymond, Krétagarbó, Malevil, Sirlemming, Metatroll, Lacihogyvoltol, Gia, egyfeju, mozambikizombi, hereverő, ibsen, Ármándó, .Zsu, repulo ezustmokus, qqts, spitzbauer, kosztarika, kozi001, zsidisznó, almaszósz, sarah, pyt, Áderné Irén, Brigante, Ratslive, doktorszoszi, figyuzzka, ppupu, nyunyo, zellerlevél, fornit, hétkilenced, sargabogre, matteo14, budapest23, cérnahuszár, kipcsak, TISZTELET, silversan, ilona12, evacat, pomac, Balu91, fuszekli, mocskosmacska, brigante, cimili2, etikette, naty77, Ármándó, barby03, gézamalac, valinda1, kiégett hobbynyúl, Mokica, gazo, mme chauchat, postmodern, tunderfurtocske, tvbuzi, egykecske, nicu71, szabadezanév, peachcat, charlie100, aliceinchains, ...

És most esik le hogy mennyire lehetetlen küldetésre vállalkoztam akkor, amikor össze akartalak írni benneteket, főleg úgy, hogy ne legyen belőle sértődés. Mondjuk régebben az se érdekelt, ha van...


2011 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 17:09:30

Na végre, felébredtél! :D

2021.02.26. 17:12:18

"Gina apukáját is érdeklik az események, felülről kémleli ahogy Vivi és Robi a dohányzóteraszon nyekeregnek. "

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

etikette 2021.02.26. 17:12:26

Dicsak poszt dejo :)

2021.02.26. 17:12:50

Köszcsi posztcsit, olvasok tovább! :))

TheLynx70 2021.02.26. 17:12:51

Köszönöm a posztot, Fálki! :) Gina apukáján besírtam a röhögéstől, érzékenyen érint, na! :) Van sok postagalambunk... :DD

alma_szósz 2021.02.26. 17:16:16

Köszönjük Fálki ♥

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 17:24:42

Na, csak megvan a Robi victory poszt, yeah!

2021.02.26. 17:25:05

Ha reggel nem olvasom végig az esti-éjszakai műszak termelését, felkészületlenül ért volna az és akkor Vivi Moh-t válsztotta ki fordulat.
Köszönöm az eddigieket, élvezet volt olvasni Téged is.
Ha lesz VV11 (VV10 fényében remélem nem) és
AdamAdammal együtt bejuttok (az eddigiek szériák fényében ádehogy) és
nem lesz Nálatok is jobb arc a lakók között (az RTL útjai kifürkészhetetlenek),
akkor Nektek fogok szurkolni:)
Továbbra is readonly módban.

Charlie100 2021.02.26. 17:25:40

Köszi Fálki! Szuperek voltak a posztjaid! Kívánok neked sok Mikulást a VV11-ig!

Nets 2021.02.26. 17:27:26

Köszi az egész szezonos munkátokat, jó pár részt feldobtatok, amik egy mp-t se érdemeltek volna. A kommentszekciót is megdicsérném, nagy százalékban jó kis viták, értelmes vélemények voltak, amiken lehetett agyalgatni, lehetett őket boncolgatni és nagyon sokat hozzátettek a műsorhoz.

Jó volt egy-egy döntés vagy esemény után felnézni, látni milyen vihart kavart vagy milyen poénok születtek belőle, nem elmenve a komoly eszmecseréket érintő témákról, akár off topic területeken.

Mindenkinek pacsi és köszi az élményeket!

2021.02.26. 17:28:04

"... felkészületlenül ért volna az és akkor Vivi Moh-t válsztotta ki fordulat" - nem a kiválasztásra értem, hanem Vivi tökösségének a nem említésére.

Fálki 2021.02.26. 17:30:12

@readonlyvv: @Nets: ah bocsi, titeket nagyon bírlak, véletlenul maradtatok ki :)

Fálki 2021.02.26. 17:31:41

@metatroll: Szerintem az ott egy logikus és taktikus lépés volt Pinitől, azért nem foglalkoztam vele tobbet. Ha atadja valakinek a zoldet és ugy hivjak ki, mert a MM duo tuti Őt vitte volna, akkor írtam volna róla tobbet.

2021.02.26. 17:32:18

Ok, igazad van:)

Gia Gianea 2021.02.26. 17:33:39

Szuper lett Fálki,kösziiii!

Ármándójózsi 2021.02.26. 17:34:39

@Fálki #TEAMPINI: Na, itt vagy végre! :)))
Faszányos az uccsó teljes posztod az évadról! :) Nem voltál itt élőben, nem tudom nézted-e, de kurva izgi volt szerintem. Sajnáltuk itt azért néhányan Bálát, a legjobb 3-ban lett volna a helye, Mercikének pedig nem...
Köszi, hogy engem kétszer is megemlítettél a végén, hiába, tudat alatt azért NA! :DDD

ForniT #TeamPini 2021.02.26. 17:34:58

Kedves Fálki! Kösz mindent neked is, ennek a szériának (is) a VV Páöhd Báj BB-posztokkal volt értelme. :D

Fálki 2021.02.26. 17:38:20

@Ármándójózsi: Ahj baszdmeg, tul koran vetted eszre... Direkt irtalak ketszer, donjuan barátom, de csak később akartam bedobni, hogy ki vette észre... :D

.Zsu 2021.02.26. 17:38:36

@Fálki #TEAMPINI: nagyon köszi a posztjaidat Fálki!

_Pipp 2021.02.26. 17:38:59

@Fálki #TEAMPINI: Köszönöm a posztjaidat, és hogy rendszeresen aktív kommentelő voltál Te is, mikor még readonly voltam is nagyon jókat szórakoztam a hozzászólásaitokon! :) Majd dobok pár szavazatot a 11-ben :P

Gina apja volt a kedvenc villalakóm, sírva röhögtem amikor először megjelent, tegnap is, és most is kurva jól szórakozom rajta. :D #teamGinafater

2021.02.26. 17:39:59

@Ármándójózsi: "Nem voltál itt élőben, nem tudom nézted-e, de kurva izgi volt szerintem. "
Ez király:)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 17:40:00

Koszonjuk szepen! Hianyozni fognak a posztcsik.

#teamFalki ❤️

HajraPINI!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 17:40:24

#Fálki #TeamPINI:
Mikor láttam, hogy van lista, egyből tudtam, hogy kihagytál. :-)
Nem mintha számítana Fálki mester! Úgyis csak egy ostoba majom vagyok. :-)
Köszi a sok fasza posztot, meg az ovis elsőzéseket!
Ne feledd, jövőre rátok robbantjuk a Villát és lelépünk a pénzetekkel! :-)

2021.02.26. 17:41:38

Köszönet a sok szuper posztért, a közös írás egy élmény volt!

ForniT #TeamPini 2021.02.26. 17:42:12

Mit ajánlatok a VV után?

Balu91 2021.02.26. 17:44:44

Wow megemlítettél pedig csak pár napja írok
Köszi:)
Köszi a posztokat.is Gina apukája tényleg mindent vitt

Fálki 2021.02.26. 17:44:57

@Ármándójózsi: Mindig nezem élőben, azert nem kommentelek olyankor, mert szeretem a sajat megélésem alapján írni a posztokat... és az itteni kozos nézés félrevinne.

2021.02.26. 17:45:05

@_Pipp: Amit mindg tudni akartam, de sosem mertem megkérdezni:
Hogy értitek a "readonly"-t?
Néztem, olvastam korábban is, aztán egyszercsak írtam is, vagy sosem néztem, csak olvastam, aztán egyszercsak írtam is?

Ármándójózsi 2021.02.26. 17:46:37

@Fálki #TEAMPINI: Jogos így, hogy Te írtad másnap, nagyon pörögtünk, gondolhatod! :D Idegállapotban voltam... :DDD

_Pipp 2021.02.26. 17:47:53

@metatroll: néztem, olvastam korábban is, aztán egyszer írtam is :)

tvbuzi 2021.02.26. 17:49:02

Gina apukáján felnyerítettem

Raspberry Cake 2021.02.26. 17:49:33

@Fálki #TEAMPINI: Rosszul írta le Merci, de gyanítom, hogy shisha bar= vízipipa bárra gondolt :))

_Pipp 2021.02.26. 17:50:27

@.Zsu: Survivorben remélhetőleg több Bálint típusú fiúka lesz majd :D lehet csorgatni a nyálunkat majd :D
a celeb szekcióra kíváncsi leszek, vajon próbálnak majd sportosabb celebeket, netalántán sportolókat összeválogatni, vagy mehet minden paprikajancsi szenvedni :D mondjuk PP-t megnézném a játékokban :D főleg ha be van mindenezve :) Robi is mehetne, neki testhezálló lenne:)

barby03 2021.02.26. 17:51:13

Köszönjük az egész évados posztjaidat!

Amikor visszanéztem az összefoglalót és ráközelített a kamera a galambra, rögtön az jutott eszembe, hogy Gina apja. Az volt az egyik kedvenc jelenetem. "ott van Apu! "

Sajnálom, hogy Bálint kiesett, így marad Pini. Hajrá Szolnok-megye!

Nagyon meglepődtem, hogy én is ott vagyok a felsorolásban, nem számítottam rá. Nagyon sokáig csak olvasóként voltam itt, míg nem olyan régen vettem a bátorságot, hogy kommenteljek. Inkább csak szombat este kommenteltem, nagyon jó volt beszélgetni veletek.

Kosztarika 2021.02.26. 17:51:29

@Fálki #TEAMPINI:
Jó munkához idő kell, meg a lassúhoz is. ;)
De most megérte várni, mert faca lett, mint általában, kivéve, mikor nem. Hullámzott, mint a kapcsolatunk a lilakapitól a majdnem végleges szakításig. :))))
Viccet félretéve köszönöm a ránk fordított időt, mindig örömmel olvastalak, na jó, a komm. szekcióban nem mindig, vagyis nem mindent. ;)
Összességében jó volt veled bandázni.
Csumpirudi, kicsikém.

Fálki 2021.02.26. 17:52:28

@Raspberry Cake: Ha sisha bárnak irja, akkor se tudtam volna :D

2021.02.26. 17:54:41

@Fálki #TEAMPINI: Frú biztos tudta volna, vagy Dubajból, vagy Az Arab c. mestermű alapján.
:DDDDDDDD

TheLynx70 2021.02.26. 17:54:59

Egyébként miért búcsúzkodunk ennyire? Nem lehet tovább beszélni, vagy nem lesz miről? :)

Fálki 2021.02.26. 17:55:07

@Kosztarika: En is szeretlek csumpi, de ez nem szép amit írsz.

Azzal basztatni bennunket/engem, hogy lassuak vagyunk szerintem kibaszottul nem fair. Minden massal basztatni teljesen legit, de en ma pl reggel 5 óta fennvagyok, vezettem 500km-t, dolgoztam, mindenféle fiszemfaszom meetingeken voltam, de ugy csinaltam a napomat, hogy lehetoleg 5re kész legyen ez.

2021.02.26. 17:55:51

@_Pipp: Hát, köszönöm ... :(
Én a másik változat vagyok, engem halálosan felidegelne, ha nézném. Ebben a szériában megnéztem Renátót, Fruzsinát, Virágot és Danit a JLB-ben és ez is elég volt. Ma meg láttam Danit és Virágot együtt, azóta sem térek magamhoz.

MsIreneAdler 2021.02.26. 17:56:23

@Fálki #TEAMPINI: nagyon szépen köszönjük a posztokat es a minőségi plusz munkát, amit ezek megírására fordítottál. Én nagyon jól szórakoztam ezalatt a pár hónap alatt, nagyon vártam mindig az írásaidat.

Szerintem mondtam már, de nem győzöm elégszer dicsérni az itt összegyűlt, értelmes, normális, jó humorú és befogadó társaságot. Nem tudom, hogy a bazi nagy telihold vagy ez a korán jött tavasz teszi, de bevallom, kicsit elérzékenyültem. Nagyon örülök, hogy a részese lehettem ennek az "őrületnek". Köszönöm a bolondozást, a mélyebb beszélgetésejet és a korrekt vitákat. Tuti, hogy árgus szemekkel fogom figyelni, milyen tartalom kapcsán gyűltök megint össze, és jövök :)

.Zsu 2021.02.26. 17:56:41

@Ármándójózsi: kihordtam 2 infarktust :))
@_Pipp: az mondjuk biztos. jó lesz. nézzük majd együtt :))

kozi001 2021.02.26. 17:57:46

3. Vörö@_Pipp: Ilyenkor tűnik fel, hogy milyen jó kiállásúak voltak a VV10-es srácok.
Soma és Aurélió kifejezetten alacsony gizdának tűntek mellettük.
Au megjelenésén a cigánykondi se segített.

Ármándójózsi 2021.02.26. 17:58:16

@Kosztarika: Elég viharos, érzelmileg és erotikusan fűtött volt a kapcsolatotok, tisztára, mint a legjobb szappanoperákban... A lilakápinál én mondjuk konkrétan elpirultam...mert értettem ennek a mély, fullasztóan érzéki tartalmát... :DDD

MsIreneAdler 2021.02.26. 17:58:51

@TheLynx70: én itt fogom rágni a virtuális küszöböt :)

2021.02.26. 17:59:10

@kozi001: mi az a cigánykondi?

.Zsu 2021.02.26. 18:00:32

én nem néztem az Aus szériát de nekem is hiányzott egy ilyen laza, szókimondó vicces bohócfigura. tök jó energiákat vitt be a srác :))
nem baj ha kicsit proli de nem úgy mint a mi proli urunk.

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:00:41

@.Zsu: Fekve vagy lábon? :P Mert az előbbi esetben azt én kihordtam volna Veled!!! :D
De tudod mit, így a vége felé, az utóbbi esetben is!!! :DDD

_Pipp 2021.02.26. 18:00:43

@metatroll: Ha nem lenne HV lehet már én sem nézném, sokszor így is csak háttérzaj, nem figyelek, itt olvasom, hogy mi történt éppen, de HV-k és a társaság nagyon vicces és itt mindig jó a hangulat is (legalábbis nagyrészt).

.Zsu 2021.02.26. 18:02:26

@Ármándójózsi: helyes, legyen is mindegy h fekve vagy lábon van ;)))

_Pipp 2021.02.26. 18:03:42

@kozi001: nekem nem is igazán jut eszembe kimondottan jó pasi a VV szériákból, de van pár ami kimaradt... vagy amit néztem is meg nem is... de idén Bálint, Mó, és Robi is jó pasik, ha Dani tudna beszélni és megcsináltatná a fogait akkor külsőleg vele se lenne probléma..
az első BB-ben volt nagy szerelmem Bálint de 12 éves voltam kb, és titokban néztem, mert a szüleim nem nagyon engedték :D

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:03:56

@Fálki #TEAMPINI: Pedig vannak ilyen helyek már itthon is:DD
@silvermansarah #TEAMPINLOBELT:
Valóban, az araboktól ered, a kultúrájukhoz tartozik a vízipipázás. Mikor pár éve kinn dolgoztam nyáron animátorként egy hotelben, akkor mesélték a helyiek és láttam is, hogy nem teázni járnak 5-kor, hanem vízipipázni , valamint a hotelben is volt egy helyiség tele vízipipával, naponta voltak szeánszok.

Kosztarika 2021.02.26. 18:03:57

@Fálki #TEAMPINI:
Fel ne kapd már a tak... vizet. Tudid, hogy imádlak szivatni. ;) Én/mi pedig tudjuk mekkora meló munka mellett pusziért hv-zni.
Szercsi, lávcsi Falki. :))))

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:04:02

@.Zsu: u.i.: Azt az évadot (VV6), szívesen megnézném Veled, már csak azért is, mert kíváncsi lennék, mit szólnál hozzá. De komolyan! Aurelio-t én ott az első perctől kezdve kedveltem, a végére egyre jobban és nyilván követett el hibát, nem is egyet, de annyira megszerettem, hogy azóta is imádom, és előre röhögök, ha meglátom. :DDD

kozi001 2021.02.26. 18:04:06

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Amikor csak mellre és karra gyúrsz, de mivel eszel rendesen szép nagy beled van. Kidobós jelenség.
8kertől nem messze lakok, ott szoktak álldogálni.

Tündérfürtöcske 2021.02.26. 18:05:08

@Fálki #TEAMPINI: Köszi a szupi posztokat, nagyon szeretem az írásaidat. Ha tényleg bekeverdsz a 11-be a szavazatom fixen a tied :)

kozi001 2021.02.26. 18:05:37

@_Pipp: lol. Öreg vok. Azt is néztem egy kicsit. Vmi kis hisztis csajjal össze is jött.

kozi001 2021.02.26. 18:07:12

@_Pipp: Jó pasi? Ffi szemmel VV8 Dávid. De őt meg lehet sokan nem tartanák karizmatikusnak.

MsIreneAdler 2021.02.26. 18:07:44

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: szerintem, mikor elmarad a lábnap, de a két dinnye meg ott figyel a hóna alatt :D

2021.02.26. 18:11:01

@kozi001: :DDD ez kurva jó, használni fogom!
Cserébe elárulom, hogy az év madara a cigánycsuk!
(NAgyon helyes madár amúgy) :)))

2021.02.26. 18:12:21

@kozi001: az a baj ezekkel a VV Jópasikkal, hogy megszólalásra csúnyulnak
:((((

_Pipp 2021.02.26. 18:12:53

@kozi001: azt hiszem Angélának hívták, de nem biztos :D mai szemmel már nem jönne be Bálint:)
Nekem VV8 Dávid nem jött be annyira, mm jó pasi volt, de nekem valamiért mégsem

Valinda1 2021.02.26. 18:13:06

Awww köszönöm az említést (még úgy is, hogy inkább readonly-nak mondom magam :D ).
És a sok sok posztot és kommentet is, jó volt olvasni titeket és hiányozni fog ez a rutin a home officeomból.

Ma és holnap pedig hajrá Vivi!! (:

Genialisszimusz 2021.02.26. 18:13:20

@TheLynx70: Miért ne beszélgethetnétek tovább? Hogy miről? Eddig is kb. 70 % volt az OFF.

_Pipp 2021.02.26. 18:14:38

@Ármándójózsi: 28 éves vagyok :D most megnéztem 2002-ben volt a BB, akkor 9 voltam... de ez nagyon durva, többre emlékeztem :D egyik barátnőmmel full szerelmesek voltunk Bálintba, de h 9 évesen :D így megértem a szüleimet, h nem engedték nézni :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.26. 18:17:05

@Fálki #TEAMPINI: Köszi az egész évados munkádat és ha lesz survivor és tudsz majd írni és lesz HV arra is.... én tutti biztos ott leszek és olvasni foglak.

Jókat írtál, van hozzá tehetséged!

Brigante a,
A 47-es ügynök

2021.02.26. 18:17:20

@_Pipp: ez nagyon cuki, ez az a srác aki végig aludt? :DD

Sargabogre 2021.02.26. 18:17:27

köszönöm a HVkat neked is és minden kedves kollégának :) (és kicsiknek és nagyoknak..) hiányérzetem lesz, ha vége lesz.

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:18:38

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Adok én Neked mindjárt elsőt, nem látod, hogy az én vagyok??? :PPP És mást sem látsz??? Pedig kellene!!! ;) :)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:19:04

@kozi001: Pont ezt irtam egy masik poszt ala, hogy minden VV fiu 185, vagy afolotti volt ebben az evadban. Szerintem ez koncepcio lehetett, mert a KSH szerint a magyar ferfiak atlaga 176 cm.

alma_szósz 2021.02.26. 18:19:09

@_Pipp: én a VV4-et néztem full titokban, nemrég derült ki hogy a szüleim milyen büszkék voltak rá hogy a kislányuk nem néz ilyen trash műsorokat aztán meg kellett nekik mondanom hogy dehogyisnem

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:20:06

@_Pipp: Szerintem VV7-ből Robin, VV8-ból Dávid jól nézett ki, előzőben nem volt egy helyes pasi sem, mostaniban Bálint, ő veszettül jóképű:DD

2021.02.26. 18:20:46

@MozambikiZombi #teamPini: te is megnézted a pénisztáblázatot? :DDD

2021.02.26. 18:21:17

@Raspberry Cake: hát azért a veszettül túlzás, de kinek mi :)))))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:21:52

@Fálki #TEAMPINI: mióta érdekel téged, ha itt sértődés van? :)) magamba szálltam néhány nappal ezelőtt, aminek az eredménye ugyan nem látszik rajtam, DE. volt, ami volt.. fejlődni sosem késő nekem sem, neked sem. meg rencsónak sem. ja, de, neki késő. szóval összességében izé.. köszönöm. (most kurvára zavarban vagyok, hát mi lesz így a renomémmal? még a végén azt hiszik itt rólam, hogy kedves ember vagyok.)

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:21:54

@_Pipp: Tessen kérem megfelelő, helyes adattal szolgálni legközelebb, mert félremegy a számolás!!! :D És most már nyugodtan nézheted, még akkor is, ha Bála Bálvány Imádó -> BBI vagy Te is, mint PontosZsu és Irénkedrága... :DDD

kozi001 2021.02.26. 18:23:46

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Ezt se tudtam. :)
Hát meg eltelik pár év és mintha más ember lenne. Ld Kárszeg.
Ilyenkor látszik h mi meló egy külföldi A listás celebnek h formába tartsa magát.

@_Pipp: Sejtettem. Ő inkább 'body goals', de nem biztos h bejövős. :)
Angéla igen. Kevertem. A Zsanett volt a nagy hisztis. Korabeli Baukó Éva :P

Cérnahuszár 2021.02.26. 18:24:11

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: hú én is remélem valaki lebeszéli mercit arról a ciciműtétről

jó húzás volt a csatornától, hogy beszéltették a maradék ápoltakat ki mit akar
remélem ha mercike nyeri akkor asztalos üzemet csinál, mert azt azért tanulta 3 évig és ott tudja hogy mozognak a zsinórok, az a bármicsoda vagy mi, nem sok rálátása lehet
abból lehet akkora bevétel (ha a fiam mesterének havi bevételét nézem ihajja) hogy második körben összerakja a bárt? és 2 lábon is állhat

a bárt inkább robinak tudnám elképzelni, ha megcsinálja + egy lakáska, rábízza valakire mert ő tisztában van a működéssel, nagyon nem tudják átbacni.
Abból van annyi jövedelem hogy a barangoldást megvalósítja, és ha hazatér, még mindig van hova visszajönni. Ez a barangolás annyira bejön nekem, szabadság forever

vivcsó étterem befektetése is tetszik, úgy is övé lesz hát miért ne, látom a franciás kisfilmet, a kemping biciklivel a hóna alatt egy bagettel teker kinyitni...talán lesz egy kutyája is, akinek a neve gyere ide takarodj lesz

moha tetkóját nem értem, a szemmműtétet se, azt meg lehet csinálni kevesebből, és nem kell hozzá nyerni. Egyedül őnála nem látok befektetést, hanem csak elköltést.

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:24:21

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Jó, főleg a beköltözés előtti Instás képein az, bent volt, mikor nagyon elhanyagolta magát, a hatalmas, nem formázott szakáll nem állt neki jól:))

Egyfejű 2021.02.26. 18:26:01

@TheLynx70: Én is ezt akartam kérdezni, nem lesz egy kis szolid afterparty erre?
De egyébként köszi a posztot, ezt is, meg mindegyiket, Fálki! Tudom,hogy már írták páran, de a Gina apukája hatalmas. Mostantól minden galambról eszembe fog jutni. :)

Silversan 2021.02.26. 18:26:21

Nagyon köszönöm Fálki, élvezetes volt minden írásod. Itt a vége felé szeretném megköszönni a komment szekciónak hogy befogadtatok, így sok éves olvasás után én is hozzászólhattam. Remek emberek vagytok, imádom a humort, a csipkelődést, a néha, nagyon sok tudást felsorakoztató elemzéseket, a sokszínűséget, egyszóval, hogy jól szórakoztam veletek. Remélem a VV11 előtt, más műsorok összefoglalói alatt is találkozunk. Sok izgalmat a döntőhöz, és hajrá Vivi!!!

Éva01 2021.02.26. 18:26:46

Köszi FÁLKI!!! Ismét nagyon jót nevettem. Ezért ( és semmi másért) érdemes volt nézni ezt a hatalmas kultúrális élményt nyújtó VV10 et.

ibsen 2021.02.26. 18:27:03

Köszi az öfit! Jó volt.

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Hát az volt kb:D Robi mint egy kényes liba kb:))

TheLynx70 2021.02.26. 18:27:19

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Kedves ember vagy, lebuktattad magad. :) Azért Rönóval kapcsolatban nem lennék optimista. :)

ibsen 2021.02.26. 18:29:37

Kiváncsi vagyok Vivi ennyire erős-e mint gondoljuk. Mohnak többen követik az instáját is pl. De lehet hogy ez már rég nem oszt nem szoroz.

etikette 2021.02.26. 18:29:57

Gina apukajan istenyugosztalja negyed oraig nevettem ez annyira ott volt! :D

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:30:11

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Az Europa terkepes illusztraciot mondod? :D Szerintem ott a magyar pasik jo nagyot kummantottak bemondasra. :DDD

2021.02.26. 18:30:37

@kozi001: A CSAK gyúrósok lassúak, így aztán nem gyorsak, pláne nem robbanékonyak. Vizuális effektnek okék.
Láttam már gyúrós kidobótól a mivan-mivan-mivan után három másodperccel vérző orral földönszomorkodást.
Mondjuk nem 8ker, hanem Miskolc, de talán releváns:)

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:32:09

@ibsen: Viragot lassan 75000-en kovetik, szerintem annyira nem mervado. Mondjuk az is biztos, hogy mi itt egy kis burokban vagyunk mas csoportokhoz kepest, szoval a mi velemenyunk sem feltetlenul mervado. :D

etikette 2021.02.26. 18:32:46

@ForniT #TeamPini: survivor mindenkeppen! Amit az ejjelnappalos jozsi fog vezetni. Mar ez onmaga megerne egy posztot

2021.02.26. 18:33:28

@MozambikiZombi #teamPini: neem, de az nagyon vicces, a románok jól megkapták :DDDD
van egy oldal ahol statisztikák vannak és ha az országonkénti átlagmagasságra keresel rá, a cikk legeslegvégén van egy link a valódi átlagméretről :DD
Itt, a legaljától felfelé a második bekezdésben a link :DDD
www.worlddata.info/average-bodyheight.php

alma_szósz 2021.02.26. 18:34:44

@Raspberry Cake: nagyon örülök, hogy a mit bántál meg kérdésre azt mondta, hogy ahogy Vivivel beszélt, jó gondolom mondták neki a haverjai hogy az nagyon nem volt oké, de akkor is.

ibsen 2021.02.26. 18:35:23

@MozambikiZombi #teamPini: Lehet. Várom a párbajt szerintem Vivi lesz a magabiztosabb. De nekem ez a feladási dolga bármennyire is szimpi lett az utóbbi időben nagyon gáz.

alma_szósz 2021.02.26. 18:36:45

az instagram kommentek alapján Vivit majdnem 10x szeretik jobben, mint Moh-t

Krétagarbó 2021.02.26. 18:38:10

@Fálki #TEAMPINI: köszi Fálki, klassz lett a poszt! És benne vagyok:)

Ma esti tippmix játék? Az én tippem: 34 - 66 Vivcsó javára:)

TheLynx70 2021.02.26. 18:38:13

@metatroll: Már voltál Miskolcon, vagy te is földi vagy, mint Földimalac? :)

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:38:23

@alma_szósz: Ekg, végre valaki, aki belátja, hogy hibázott, nem a sztenderd "mindent ugyanúgy csinálnék" dumával jön. Biztos vagyok benne, hogy Robival is meg tudják majd beszélni a konfliktusukat. Vivcsóról is mennyi pozitívumot mond:))

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:39:07

@alma_szósz: Jaja, én is így látom, kb. ez az arány ott. Ami persze jó, csak Merci TOP 3-ba jutása még mindig felbasz... :/

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:40:16

@Krétagarbó: 68%-32%, természetesen Vivcsó javára:)) Megérzésem szerint ez nem lesz olyan szoros párbaj, mint az elmúlt 2:DD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 18:41:11

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: dehogy gondoljuk , hogy kedves vagy velünk , ne ijedj meg . :P

@Silversan: szívesen , én engedélyeztem.

@Egyfejű: szija Süsüm!

Krétagarbó 2021.02.26. 18:41:28

@kozi001: múltkor ki kellett gugliznom, hogy ki ő. És még úgy sem rémlett:D

Fálki 2021.02.26. 18:43:04

Csumpirudik, hoztam még nektek egy statisztikát, mert én ilyenfajta hulye vagyok, hogy ezt is osszeirtam - illetve az egyik gyakornokom, de az mindegy-.

Szóval... A Kompetitív Óvodások Versenye, vagyis a ki volt első legtobbszor verseny állása:
Falki 13
Kosztarika 12
gia, mmechauchat 7-7
fuszkli, drszoszi, .zsu 4-4
Armando 3

2 elso hellyel rendelkezok:
natha ellen balna, herevero
qqts
pomac
ugymond
Hedo
rrami
msireneadler
kenadams
silvermansarah

Egyszeres győztesek:
tvbuzi
ppupu
mentoros lecso
repuloezustmokus
K_Attila
kawazu
princejesus
zsidisznó
ilona12
massimo88
mindennickfoglalt
szellemlányka
trns
ficekence
charlie100
lacihogyvoltol

_Pipp 2021.02.26. 18:43:05

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: igen :D kis cukika volt, és majdnem meg is nyerte, van egy olyan érzésem, hogy Robival is így járok (bár Vivit is kedvelem nagyon, BB Évit nem szerettem):)

@alma_szósz: :))

@Raspberry Cake: Ú Robin nem is jutott eszembe, de igen Ő bejött

Egyfejű 2021.02.26. 18:43:50

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szija, Mesterem, jól elkerültük egymást mostanában! :)

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:44:48

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Nem ismertem ezt az oldalt, na de ebbol is latszik, hogy az az az Europa terkepes bemondasos kamu volt. :D

Viszont amin meglepodtem, az a BMI indexek:
Sracok: 1.76 m / 87.6 kg/ 28.2
Lanyok: 1.62 m/ 70.1 kg/ 26.6

Valahogy nem ez a kep a fejemben, hogy a magyar nok dundik lennenek. Pedig egy 162 cm-es magassaghoz a 70 kilo az nem olyan jo, vagy az normalis? Most elbizonytalanodtam.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:44:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): veled aztán pláne nem, aztán, hogy le merészelted írni, hogy 52 évesnek tartasz!

2021.02.26. 18:44:57

@TheLynx70: Miskolcon születtem, nőttem fel, éltem 2000-ig. Hogy mikortól, azt hagyjuk..., de kb. egyidősek lehetünk:) Szóval igen, földik vagyunk:)
Szentpéteri kapu.

alma_szósz 2021.02.26. 18:45:19

@Ármándójózsi: engem is, de szerintem nyerni nincs esélye

_Pipp 2021.02.26. 18:45:40

@Ármándójózsi: amúgy Robit választanám pasimnak, Bálintot pedig egy éjszakára :D

free spirit 2021.02.26. 18:45:46

Élvezet volt olvasni az írásaidat. Köszi!

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 18:46:59

@Fálki #TEAMPINI: Kimondottan elszomorít a megnem említésem, mivel ha jol tudom bizony én kezdtem el a #TEAMPINIT és ilyen rútul elbánni velem...Vendettáért kiállt :))))).
Előre elnézést kérek ha más is TEAM-elt előttem :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 18:47:14

@Fálki #TEAMPINI: voltak nagyszerű írásaid ami nagyon sokat nevettem , voltak kevésbé humorosak , de összeszedettek.Én nézni sem tudtam neked meg írnod kellett róla . Hatalmas tisztelet és köszönet.
Itt szeretném megköszönni a többi HV író munkáját is.
S nem utolsósorban Kiégett Hobbynyúlnak , aki mindig közvetített Mókicával és Cimilivel a konténer mellöl.danke schön( s ezzel el is lőttem német nyelvtudásom 66.6 %át) (nem találjátok ki mi a maradék hát a Spitzbauer)

kozi001 2021.02.26. 18:47:26

@Raspberry Cake: Így van. Az alázást valóban nem lehet majd szoros párbajnak nevezni. :P

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:47:59

@MozambikiZombi #teamPini: hát, rohadjak meg itt helyben, ha igaz, hogy a magyar férfiak átlagmagassága 176 centi :DDDD

Fálki 2021.02.26. 18:48:35

@Brigante: Koszi, lesz Survivor es Hv is és én is.

@Krétagarbó: Szorosabb lesz annal, két n-nel.... :D Itt a végén már nem lesz szerintem akkora kulonbsegu parbaj, mint korabban... De nem is lesz annyira szoros, mint a tegnapi: 55-45 Pini

TheLynx70 2021.02.26. 18:48:38

@Egyfejű: Szia, Sárkánylyány! :) Próbálok ráérni, de mindig zaklat valaki a családból, most éppen a macska, mert itt vekeng, szórakoztatni kellene... :))

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:48:50

@alma_szósz: Nincs, persze, na de azért inkább Bálintnak kellene ott lenni, vagy Mohának, de utóbbival sokan nem értenének velem egyet. :)))
És persze VIVI nyerje meg!!! :)))

_Pipp 2021.02.26. 18:49:53

@MozambikiZombi #teamPini: 162 cm az átlag magyar nők magassága? ez picit meglepett :D kicsit többre gondoltam, 168-169-re, de ahhoz valóban sok a 70 kg...

a pasik átlagmagassága nem lepett meg, szívem szerelme se több :D

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:49:59

@Fálki #TEAMPINI: Annál nagyobb! Tippem: 68 - 32 Vivi javára.

Fálki 2021.02.26. 18:50:10

@halványlevendula: Ó neharagudj, de cserébe a kovetkezo JLB-t teleírom veled :)

Fálki 2021.02.26. 18:51:13

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: De most komolyan, neked nem tokmindegy h mennyi az atlag? ugyis a tetejéről tudsz csak valogatni, hogy normalisan nezzetek ki egymas mellett.

Annyit mondanék, hogy mellettem még egy magassarku is belefer... ;)

Egyfejű 2021.02.26. 18:51:50

@TheLynx70: Szia, Hiúzka! Én is kicsit így vagyok... A minihiúzodat csókoltatom! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 18:52:37

@Krétagarbó: Legyen 62-38 Vivi javára (Ezt sokkal nehezebb eltalálni, mint a Robi-Bálintot)

Fu Szekh Li 2021.02.26. 18:53:04

@Fálki #TEAMPINI: Az abszolút első hely akkor is az enyém :D

Kösz Neked is a posztokat, jó volt a csapat, amennyire visszaemlékszem, most volt a legegyenletesebb a posztok színvonala. Egyenletesen jó :)

TheLynx70 2021.02.26. 18:53:23

@metatroll: Szia, földi. :) Hejőcsaba! :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 18:54:11

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: most már tudom min sértődtél meg. Először jóval kevesebbet írtam azt mondtad nagyon messze vagyok , ekkor emeltem meg a számot.
Nem a hozzászólásaid miatt.

@halványlevendula: ez a team dolog jó ötlet volt , de én sem láttalak. :P

.Zsu 2021.02.26. 18:54:22

@Fálki #TEAMPINI: ha jól megnézzük a tabellát, mindenkinek látható h én nyertem. te nem számítasz mert posztíró vagy, és ovis csaló, plusz hozzászámoljuk h januar közepén kezdtem el kommentelni tehát fontos az időarány, és így nézve sztm egyetérthetünk h enyém a győzelem :))))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:54:49

@Fálki #TEAMPINI: még átlagmagasságú pasit se láttam mostanában közelről, nálam magasabbat meg kb. a főiskolán utoljára, hat évvel ezelőtt. azok voltak a szép idők, még egy könnycseppet is elmorzsolnék, ha lennének érzéseim. de nincsenek :DDDDD

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:54:57

@Cérnahuszár a naív: Volt egyszer egy hasonlo jatek, ott is lejott, hogy a lakok tobbsegenek fingja nincsen, mennyit er ez a penz valojaban, raadasul szerintem azt sem vagjak, milyen sokat kell majd belole adozniuk. Egyebkent en nem emlekszem, hogy Robi akkor emlitette volna anyukaja hitelet, Vivivel szemben, aki viszont mar akkor is mondta, hogy segitene az edesanyjanak, talan azt mondta, hogy 2 millio forinttal.

(Vivinek amugy van am kutyaja :)

Krétagarbó 2021.02.26. 18:55:54

@Fálki #TEAMPINI: A maradék JLBk-ről még írtok? Dejó!

Krétagarbó 2021.02.26. 18:56:53

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: szerintem nagyjából te vagy a 3., aki ezt tippeli.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:57:46

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): bármilyen egyén (legyen férfi, nő, vagy sellő) magasságát akkor hiszem el, ha a saját szememmel látom :D

Fálki 2021.02.26. 18:58:03

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): @.Zsu: jaja, mindenki azt hiszi, hogy O nyert, de a szamok bizony makacs dolgok.
:D :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 18:58:15

@MozambikiZombi #teamPini: Kinek mi. (magasság-100)*0.85 vagy kevesebb. Nálam az a nyerő.

TheLynx70 2021.02.26. 18:58:17

@Fálki #TEAMPINI: Köszönöm én is a posztokat, istenkirály voltál, és a többiek is. :) Nem búcsúznék, mert nem szeretnék. :)

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:58:34

@Fálki #TEAMPINI: Akkor teged tenyleg elvisznek a VV11-be. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:58:39

szerintem 65-35-tel hazaküldi vivi mohát.

Fálki 2021.02.26. 18:59:36

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: posztgrad kepzes volt az vagy kozvetlen kozepiskola utan mentel oda? Mert a korod szempontjabol nem mindegy... :D

AMugymeg rossz helyen keresgeltel, latod, itt is ittvan Armando... Ja, nem, Ő kicsi... Szóval itt vagyok én.

Fálki 2021.02.26. 19:00:33

@MozambikiZombi #teamPini: Minden jel arra mutat, igen...:D :D

TheLynx70 2021.02.26. 19:01:06

@Egyfejű: A minihiúz egy zsarnok, állandóan foglalkoztatni kellene, pedig nagyon fáradt vagyok. :) De megoldom. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 19:01:58

@Fálki #TEAMPINI: most toboroznak az Avatar 2be , úgymond olvasóval elmehetnétek.

.Zsu 2021.02.26. 19:02:43

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): csak nem irigykedsz? :)))) A te nevedet nem látom ott.

@Fálki #TEAMPINI: számítanak a körülmények és ugyebár minden amit tudományosan levezettem már. nem fogadok el holmi számadatokat. :D

Egyfejű 2021.02.26. 19:03:08

@TheLynx70: Ilyenek ezek, de így szeretjük őket :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 19:04:03

Szerintem azért várjátok Meg Kosztarikát majd ő eldönti ki nyert. Ő döntötte el azt is kié lesz Kipcsak veséje.

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:04:31

@Ármándójózsi: Engem is. :( Sot gyanitom, hogy Balintot is nagyon. :D

Ezen en is felrohogtem, amikor Aurelio nagyon odaakart nyalni mindenkinek.

"Cukika: Te nagyon bonyolult figura vagy. Tesó.. Ne már gecc. A Johari ablak, az bonyolult."

Mostanra mar tenyleg nagyon meguntam, hogy az emberek tobbsegenel az "oszintenek lenni" egyenlo az impulziv, vegletes, onkontroll mentes letezessel.

.Zsu 2021.02.26. 19:04:43

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): mennyi olyan nick aki azóta nem kommentel már. durva.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 19:04:54

Bálintot kicsit sajnáltam a végére, de ilyen amikor előre iszik valaki a medve bőrére.
Drága Pininknek így sokkal jobbak az esélyei :D
Amúgy kibukik belőlem de épp a párbaj előtt láttam az egyik legnagyobb magyar LMBTQ youtubernél insta sztoryban hogy ő nem néz valóvilágot teljesen elhatárolódik az ilyen trashtől és bár ne is lenne ilyen műsor, de ha már van LMBTQ emberke bent, akkor szavazzon már mindenki rá, hogy nyerje ő, mert milyen fasza lenne ha LMBTQ emberke nyerné a VV-t. Namármost nálam az ilyenkor nyílik ki kicsit a bicska a zsebemben. Nem ismerem a delikvenst, nem láttam vele a műsort de nyerjen mert LMBTQ. Senki ne nyerjen azért mert "más". Nyerjen mert jól csinált valamit. Azután aztán végképp nem érdekel, hogy meleg, hogy féllába van, hogy pánszexuális stb stb. Remélem átment mire gondolok. Nem és nem is fogok vitába szállni, ez az én homokszemnyi meglátásom :D nem akarok zavarni ezzel senkit :D

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:05:48

@.Zsu: Nálam Te vagy a nyerő PontosZsu!!! <3 :DDD

naty77 2021.02.26. 19:05:59

@_Pipp: Szabolcs jó pasi volt. ;)

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:06:53

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Ezek nagyon viccesek :D

"- Vivi [az utolsó beköltöző] meg szegény ember orosz Drew Barrymoreja" by Post Modern Prometheus :)))

.Zsu 2021.02.26. 19:07:04

@MozambikiZombi #teamPini:
"Mostanra mar tenyleg nagyon meguntam, hogy az emberek tobbsegenel az "oszintenek lenni" egyenlo az impulziv, vegletes, onkontroll mentes letezessel."
nagyon EKG
én azon is ki vagyok amikor kérdezés nélkül véleményt alkotnak. mert h őszinte és ő egyenes.
jólvan csak senki nem kérdezett és kíváncsi rád :D

.Zsu 2021.02.26. 19:08:35

@Ármándójózsi: mondjuk ezen a nyerőlistádon nem vagyok egyedül, de én így is nagyon értékelem :)))

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:09:26

@halványlevendula: Annyira átjött, hogy kibaszott kurva nagy EKG-t mondanék, ha mocskos szám lenne, de így csak nagyon nagy EKG!!! :D

TheLynx70 2021.02.26. 19:09:40

@halványlevendula: Nekem átjött. Sokáig írtam és sokat, de kitöröltem, mert minek!? :) A lényeg, átjött. :)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:09:51

@halványlevendula: En is belefutottam tobb ilyenbe is ma, ahogy szorfozgettem a neten. Sot Robi is rament erre, valami olyasmit nyomott mielott kiment parbajra, hogy o beakarja bizonyitani, hogy attol meg, hogy o mas es kilog a sorral, nem biztos, hogy vele van gond, lehet, hogy eppen a sorral... En birom Robit, de ez pont nem tetszik, illetve a nyomorkartya kijatszasa is visszatetszo.

naty77 2021.02.26. 19:09:52

@MozambikiZombi #teamPini: ha szeretnéd mutatok magamról fotót 163 cm 73 kg ezek szerint átlagos. :)

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:10:31

@.Zsu: :D Aztan meg jon a "Beszelek!"

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:10:59

@.Zsu: Fálki mondott erre valamit alattad, de most az egyszer rosszul tudja, és Te is...

Fálki 2021.02.26. 19:11:37

@naty77: Ne mondj ilyet, mert Armando innentol kezdve nem fog békénhagyni ...

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:12:05

@.Zsu: Ay mama pl kifejezetten hiányzik. És még sokan mások :)

2021.02.26. 19:13:51

Kicsit olyan a hangulat, mint amikor már KÁCIÓ! van felírva a táblára:)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 19:14:56

@halványlevendula: hát ez így szokott lenni , mintha ők egy csapat lennének.

Fálki 2021.02.26. 19:15:14

@Ármándójózsi: muhahahahaha

Amit Te itt osszedonjuankodtal elmeletben, azok utan gondolod a ma szuletett baranyokon kivul hisz neked még valaki, amikor azt mondod, hogy csak Ő? :D :D :D

2021.02.26. 19:16:01

54,6-45,4 Vivinek észből, szívből már szavaztam itt.

naty77 2021.02.26. 19:16:12

@Fálki #TEAMPINI: nem neki akartam mutatni :)
Egyébként 163 centivel pici vagyok (a kislányom 182) de a 73 kilóval nem vagyok kövér.
Viszont ruhát venni kb lehetetlen ha valaki nem elől deszka hátul léc. :(

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:16:30

@.Zsu: Én egy vaskos A4-es teleírt irattömböt azért nem neveznék listának.

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:16:51

@MozambikiZombi #teamPini: szinten az elso HV alatt:

"A Geben gyerek olyan, mintha Jehova tanúja lenne.... tökre várom mikor kopog be a nyugi szobába és mondja: Örömhírt hoztam!"

.Zsu 2021.02.26. 19:17:01

@Ármándójózsi: na figyeljél ide Józsi :))))
választhatsz egyetlen egy nőt innen a kommentszekcióból, akivel szombati VV után eltölthetsz egy hosszúhétvégét. közös kaják, beszélgetés, filmezés stb.
a játék kedvéért a nő is bennevan és tényleg akárki lehet.
kit választanál?
de gondold meg jól!

Kosztarika 2021.02.26. 19:17:05

@Fálki #TEAMPINI:
En tényleg nyertem. 12x . :P:P :P

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:18:26

@.Zsu: engem tuti nem választ, mert utáljuk egymást, szabad a pálya a hölgyeknek :DDDDD

Balu91 2021.02.26. 19:18:42

@halványlevendula: ki ezba youtuber? Csak kivi vagyok nézek párat, de lmbtq-t csak zsótit ismerem.

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:19:16

@.Zsu: Táged. De ez nem volt nehéz kérdés, nem kellett meggondolnom. :)))

Krétagarbó 2021.02.26. 19:19:29

@MozambikiZombi #teamPini: nem lehet, hogy ebben az esetben (kilógni a sorból) ő a 8 millás játékra gondolt? Mert mintha szóban is ez elhangzott volna tőle valamikor a műsorban és ott kifejezetten azzal kapcsolatban, hogy ő kilógott a sorból azzal, hogy nem nullát írt a papírra.

.Zsu 2021.02.26. 19:19:42

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: jó hát az egyértelmű, a ti románcotok később fog beteljesülni amúgyis :DD

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:20:43

@Ármándójózsi: Nyilván nem felejtettem el beszélni, szóval "Téged", gondolkodás nélkül. :)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:20:51

@naty77: 182? Az igen! Nem nagyon vagom ezeket a BMI-s dolgokat es pont azert kerdeztem, mert nem gondolom a magyar noket kulonosebben teltnek, azota viszont talaltam ilyesmit, szoval igy mar jobban ertem. Armandonak ne kuldj fotot! :D

https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/9KIuELIn48zAgjkdA80umoBYRAU/fit-in/2048xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2017/08/24/940/n/1922729/ac021ba9599f4634b09dc5.43016671_edit_img_image_43932584_1503609345/i/BMI-Bullsht.jpg

Krétagarbó 2021.02.26. 19:21:16

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): én Dottykát fedeztem fel a kommentek közül. Ő is hiányzott nekem az elmúlt 1,5 hónapban, mióta itt lopom a napot veletek.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:24:15

van egy véleményem (illetve sok van, de most csak egyet osztok meg), azt látom a saját korosztályomnál, hogy trendi lett kilógni a sorból. ilyen szintre gondolok kb: "átlag maris szereti a piros színt meg a farmerszoknyát magassarkúval? hát én nem vagyok olyan, mint a többi lány, én egyedi vagyok, nem hordom azt, amit egy átlagos lány" és lassan eljutunk odáig, hogy mindenki nagyon egyedinek hiszi magát (természetesen én ebben is kilógok a sorból, mert nem hordok magassarkút, így fel sem merül bennem, hogy azért ne hordjam, mert más igen)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:25:22

@.Zsu: semmiféle románc és semmiféle beteljesülés nem lesz itt :DDDD

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:26:52

@Krétagarbó: Hat eloszor en is erre gondoltam, viszont visszafele menet a villaba is elsutotte a massag kartyat. De mindegy, en ezt is megertem, hogy miert nyomta, csak nekem nem annyira jon be. Viszont az teny, hogy nagy zserol van szo, tehat most mar mindenki probal mindent gondolom.

A hemperges mentes Bauko-fele orjonges viszont irto cuki volt a sliccel. :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 19:27:18

@Ármándójózsi: Ennek nagyon örülök, nem akartam egy újabb vihart a biliben :D csak nem bírtam nem elmondani :D

TheLynx70 2021.02.26. 19:29:03

@metatroll: Cső Tesó! :D Úgymond! :) Miskolc nehéz város, de valahogy ott van az ember bőre alatt. Kettős érzés, mert lehet iparváros és lehet egy csodálatos hely, a Bükk lábánál. :)

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 19:32:14

@MozambikiZombi #teamPini: Én sem bírom Robinál, hogy biza elővette a nyomor kártyát, ami nálam megint kicsit bicskanyitogató, amikor a szomorú zenére sirdogált a riportban, meg hogy a nyereményből szegény gyerekeket ápolna... Kalapom emelem ha így lesz, csak hát számomra ezek akkor is visszatetszők. Bár azt is el kell ismerni, hogy a másságával Robi haknizott a legkevesebbet OsVVáth és Greg után

Fálki 2021.02.26. 19:32:32

@TheLynx70: EGy nagyon csodalatos no miatt jarkaltam oda en is még pár éve... Én bírtam a várost is.

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:32:55

@Krétagarbó: Dottykára én írtam rá, akkor nézett be, de utána eltűnt. Hedóka itt volt egy darabig, ő a január 4-i sajnálatos események után vonult vissza.

.Zsu 2021.02.26. 19:33:07

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: a másik ilyen; jaj nekem csak fiúbarátaim vannak, nem jövök ki a lányokkal, és a fiúkkal sokkal egyszerűbb bullshitelés.
nem jössz ki a lányokkal mert direkt nem is akarsz és különlegesnek akarod érezni magad és megkapod a pasiktól azt a figyelmet. ebben ennyi van.

tudom én h nincs semmi románc hisz mindenkit utálsz :))

Fálki 2021.02.26. 19:34:03

@halványlevendula: Robi elovette a massag es a nyomorkartyat, ami minuszpont viszont elovette a szegeny gyerekek segiteset is, ami meg hatalmas plusz. Főleg hogy Ő ezt mar tavaly is, 36 mikulás nélkül is csinalta.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 19:35:07

@Fálki #TEAMPINI: Ezt nem tudtam, hogy már tavaly is segített...akkor az tényleg plusz pont. Mea culpa.

.Zsu 2021.02.26. 19:35:13

@Ármándójózsi: naiv voltam h arra számítottam mást írsz. mondjuk odaírhattam volna h engem nem választhatsz :)))

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 19:36:25

Ohh, de kezd elérzékenyülni itt mindenki, pedig reméltem erre csak holnap kerül sor. :-(
Tegnap nem volt időm nézni este a műsort, de nyitva hagytam a hv ablakot, hogy a kommentekből értesüljek róla mik a fejlemények, és mondhatom jobbak vagytok, mint Hajdu B. :)))
Köszi a mai posztot Fálki, és az összes többit is, neked és mindenkinek.
Hajrááá Piniii!

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:39:04

@.Zsu: Én meg tudtam, hogy csak költői volt a kérdés, mert ha Téged választalak, rögtön kihátrálsz. :DDD De akkor is Téged választottalak. :P :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:39:33

@.Zsu: mindenkit, csak őt egy kicsit jobban :D nekem ez a téma eszembe sem jutott. több fiú barátom van, mint lány, de ez tök véletlen. a személyiségemből adódik, de eszembe se jutott soha azzal indokolni, hogy nem jövök ki jól a lányokkal :D

Hétkilenced 2021.02.26. 19:39:55

"Kérdésem: Hányan ülnek Mercikével szembe?" Meg ugye milyen neműek? :D Ezen sírtam élőben is. Köszi a posztokat neked is Fákli. Jövök a kövire is - legyen az bármi is. Ha nem is gyakran írni, olvasni biztosan.

.Zsu 2021.02.26. 19:41:52

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: persze nekem is sok fiúbarátom van, csak van egy ilyen tipik csajtípus. akinek a csajokkal való barátkozás "túl sok drámával" jár :))

@Ármándójózsi: persze, nyilván az egész játszásiból volt feltéve :))

hereverő heverő 2021.02.26. 19:41:57

Lóestét.

@Fálki #TEAMPINI: Köszi a posztot és a posztokat. És csapj bele haver, én itt leszek a survivoron is.

ps.
-Gina apjánál kijött az orromból a sör, Fálki ez a drága nedű sokba fog kerülni neked!
-Moha hátára egy egészalakos faszt szeretnék, léccilécci.

most elkullogok holnapig. tippen ma este 54.5-45.5 Pininek

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:43:55

Én most itt olvasom a kommenteket:
hogyvolt.blog.hu/2015/02/26/valo_vilag_7x102_a_nagy_crossover_villaromanc?full_commentlist=1#comments
Nem kevesen voltak már akkor is itt :)
Nekem meg azért fontos, mert ez után a poszt után kezdtünk el privátban is levelezni a barátnőmmel. Aki eddig nem tudta, melyik nick alatt írt (ugye Ármándó?), az itt most biztos rájön :)

TheLynx70 2021.02.26. 19:45:21

@Fálki #TEAMPINI: Tényleg megosztó város, de a hírneve rosszabb, mint amilyen valójában. A témánál maradva, én továbbra sem látok Robiban semmit, nem tehetek róla, nekem egy nagy nulla. Moh is. Merci idegesít, de nagyon! Pini is! :) Úgyhogy felőlem bárki nyerhet. Innenstől! :DD

Kosztarika 2021.02.26. 19:46:11

@Majom1Parádé #Team PINLobelt:
Cuki. A pálesz meg fincsi. Köszi:))
Remélem ma is iszunk Pinire. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:47:06

@.Zsu: pedig ha tudnák, hogy a pasik milyen rohadékok tudnak lenni.. :DD

kozi001 2021.02.26. 19:47:16

@TheLynx70: Nekem Robi színtelen, szagtalan gáz, de mindegy!

Moh! Itt az idő...

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:47:49

@.Zsu: LoL! Anno a Trump-fele realityben, ahol azert versengenek, hogy Trumpnak dolgozhassanak, az egyik no ezt a kartyat jatszotta be, hogy ot a tobbi no direkt kiutalta. Kerdezik tole, hogy de hat mit gondol, miert. Hat mert ora mindig feltekenyek a masik nok, mert o csinos es hat nincs is meglepve, o sose jott ki jol nokkel, a ferfiakkal jobban tud egyutt dolgozni. Erre kamera zoom Trump munkatarsara (aki egy csinos, ertelmes no). Kerdezi Trump, hogy akkor vele hogyan fog majd egyutt dologni?

TheLynx70 2021.02.26. 19:49:05

@kozi001: Szerinted Armand nyerhet? :)

kozi001 2021.02.26. 19:50:37

@TheLynx70: :D Nagyobbat csúszik majd ki Moha az utcaajtón, mint amikor a hokiban felvágták... :P

.Zsu 2021.02.26. 19:50:43

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: óhh igen, és néha jobban pletykálnak mint a nők. :))

Spitzbauer 2021.02.26. 19:50:43

@Fálki #TEAMPINI: Jó lett! A Dzsina apja priceless! Köszönjük az áldozatos munkát, és magas színvonalú, néha humoros, néha nagyon humos posztokat!
Még előhozhatnám, hogy hol a gyesznyó, de nem hozom. ;-DDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.26. 19:51:01

@Fálki #TEAMPINI: Most nem köszönöm meg a posztodat, remélem kitalálod, hogy miért ? Köszönésemmel úgy sem emelem a HV kommentszekció színvonalát, meg tegnap már amúgy is bőven megköszöntem... :-)

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:51:01

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Nahat! Itt meg mas nevem volt, de ugyanez a profilkep. Szerintem Sixx miatt kellett valtanom.

zellerlevél 2021.02.26. 19:51:01

Középtájon Merci a képen úgy néz ki, mint tízéves.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 19:51:17

@MozambikiZombi #teamPini: azért azt hozzá kell tenni, hogy az átlagos magyar nő nincsen kikondizva.....mert akkor jaj izmos leszek...én pl egyeduli csajként jártam le...vagyis voltak még mások is, de nem vitték tulzasba...

2021.02.26. 19:51:53

@MozambikiZombi #teamPini: "Mostanra mar tenyleg nagyon meguntam, hogy az emberek tobbsegenel az "oszintenek lenni" egyenlo az impulziv, vegletes, onkontroll mentes letezessel."

Ezt a mondatot felírtam és ez lesz a síromon.
:D

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:52:42

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Jájjjjjj, ne hozz szégyenbe itt mindenki előtt. :DDD
Full ciki volt... :(

TheLynx70 2021.02.26. 19:53:38

@kozi001: Egyébként ma mi lesz? Kihívás? Bocsánat , de tényleg elvesztem a hétköznapokban. :)

.Zsu 2021.02.26. 19:53:43

@MozambikiZombi #teamPini: jaj, de utálom az ilyet :DD
"azért utálnak a nők mert szexi vagyok és féltékenyek, nem tehetek róla. "
nem kisanyám, azert utálnak mert egy hülye picsa vagy aki bálkirálynőként viselkedik.

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:55:18

@MozambikiZombi #teamPini: Az se volt rossz név :D
Mit nyert Cérnahuszár???

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:59:27

@Ármándójózsi: Az, de én nem haragszom :)
Ha ott a nyolc utáni hozzászólásaimat és a reakciókat elolvasod, akkor rájössz. Többet már nem segítek :)

alma_szósz 2021.02.26. 19:59:40

nagyon fura belegondolni hogy jelenleg Vivi a legnagyobb esélyes a győzelemre de nagyon örülök neki

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:59:40

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Hat teged?!
Vagy esetleg Kosztarika? Ezek most a tippjeim.

Charlie100 2021.02.26. 19:59:53

@Fálki #TEAMPINI: Nagyon komolyan tolod a statisztikát! Király!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 20:00:35

@.Zsu: néha? állandóan. mást se csinálnak, csak jártatják a szájukat :D

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:02:46

@MozambikiZombi #teamPini: Én hetero vagyok, Cérnahuszár nevében nem nyilatkozom, de nem ő volt :D

Spitzbauer 2021.02.26. 20:06:13

@.Zsu: Virgács esetében tuti, hogy nem erről volt szó. Ugyanis ő egy cseppet sem szexi :-DDD

TheLynx70 2021.02.26. 20:07:43

@Ármándójózsi: Bocsánat, tényleg nem tudtam milyen napot írunk. :D Ha döntenem kellene, akkor döntenék, de szerencsére nem kell. Vivit nagyon bírom saját maga miatt, Moht meg azért, mert rezzenéstelen arccal tolta végig a gyalázását, a játék elejétől kezdve. :)

Kosztarika 2021.02.26. 20:08:31

@MozambikiZombi #teamPini: szia tesanő! :)
Miről van szó?? Telón nem látom. :((

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:08:53

@TheLynx70: párbaj lesz ma nem?és mikor mert kilencig maradhatok fent , szüleim utána kihúzzák a routert.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:10:54

Most igy belegondolva, ez a VVDennis akkora egy trash karakter volt, mellette VVDigo egy finom angol Lord.

Ebben a klipben egy csomo VVDori van korulotte:

youtu.be/OGDSlNsRVlQ

Elso komment: "Minosithetetlen".

Gia 2021.02.26. 20:11:04

@Kosztarika: Gyaj,be kell készíteni a páleszt.A tegnapi egy stampedlivel meg a maival meg lesz az éves adagom.:-)

.Zsu 2021.02.26. 20:11:10

@Spitzbauer: de ő hiheti ezt magáról. :))

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 20:11:12

Miután sikerült az előzőhöz kopipasztáznom, itt van itt is :D

Vivi VS Moh: strawpoll.com/jgzur9odk
91.80% [112] - 8.20% [10] a pillanatnyi állás Vivi javára.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/oea213h5a
[Nincs igazán értelme 4 játékosnál 3-at kiemelni :D]
- Vivi: 58.95% [56]
- Robi: 34.74% [33]
- Merci: 3.16% [3]
- Moh: 3.16% [3]

Ármándójózsi 2021.02.26. 20:11:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Tízkor Tesó! Majd elmesélem holnap a reggeli kakaó és kuglóf után. :D

TheLynx70 2021.02.26. 20:12:05

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ármándó már megírta, hogy de, csak én addig nem tudtam. :) Sajnálom, tényleg kihagytam sok részt.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:13:00

@Kosztarika: Tippelgetem ki Fu Szekh li barinoje egy 5 evvel ezelotti poszt alapjan.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:13:11

@MozambikiZombi #teamPini: de vvdennisz jó seprűket csinált, szegelt kint is bent is.

.Zsu 2021.02.26. 20:13:35

@Gia: @Kosztarika: na ma csatlakozom az alkoholfogyasztáshoz :))

.Zsu 2021.02.26. 20:14:18

@MozambikiZombi #teamPini: én tudoom! ebből írom a forgatókönyvet a kövi filmemhez :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 20:14:59

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Sajnos 10-től lesz szokás szerint. De péntek van, holnap nincs suli, se munka. Mér nem maradhacc fent tovább? Szombaton a Final 9-kor indul!

TheLynx70 2021.02.26. 20:15:04

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Mondjuk a posztokból tudhattam volna, de mostanában sztereóban olvasok. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:15:06

@TheLynx70: én sem tudtam.

@MozambikiZombi #teamPini: azért nem szeret bennünket fuszekhli már ha jó úton jársz Columbo.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 20:16:08

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): jaja, a seprűk hát az epic volt. Meg a popitakarós szex Fannyval (RIP)

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:17:07

@Krétagarbó: Bujumburi (ugyanez a kepem volt)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:17:12

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: mert fél hatkor kelek és vezetek és fáradtan nem tudok meg olyankor olyan vagyok mint a pokróc.(annyira nem mint ugymond olvasó) és a fel nem dobott labdákat is leütöm.

.Zsu 2021.02.26. 20:18:20

@MozambikiZombi #teamPini: neeeem, én csak idéntől vagyok aktívan jelen itt.

Krétagarbó 2021.02.26. 20:19:43

@MozambikiZombi #teamPini: a név megmaradt, de a kép nem rémlik:)

TheLynx70 2021.02.26. 20:19:47

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Tényleg Nyunyó, ha már úgyis offolok, te mit szólsz a sütőzacskóhoz? Nagyon elvetemült ötlet? A koszt jó volt benne, csak nem tudom...

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:20:35

@Krétagarbó: Nem tudom, nem emlékszem. Soha nem ármándóztam le :D

alma_szósz 2021.02.26. 20:21:01

na valaki (Vivcsó) 72%-kal vezet

.Zsu 2021.02.26. 20:21:25

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): nem haladok vele, szombat után több időm lesz ;)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:21:29

pedig szívem szerint maradnék nagyon jó az éjszakai műszak . Nézek egy kis meccset azt over.

TheLynx70 2021.02.26. 20:21:54

@.Zsu: Én is csatlakozom, de simán csak az alkoholhoz. :)))

Kosztarika 2021.02.26. 20:21:57

@MozambikiZombi #teamPini:
En tudom, de nem árulom el, míg Zokni nem járul hozzá.

Visszaolvastam. Ezt a 6 évvel ezelőtti bejegyzésemet most is vállalom. (Akkoriban komoly veszekedések voltak a tagok között :D)
Kosztarika
5 éve
@dare: Nekem az a véleményem, hogy egy-egy párbaj, de még a végső győzelem sem érveken és ellenérveken múlik. A nézők szavaznak és eldöntik, kivel szimpatizálnak (akár első pillanattól) Aki szimpatikus nekik, annak mindent elnéznek, attól minden jópofa, az antipatikus a feje tetejére állhat sem nyerhet.
Elfogultak vagyunk mi is és semmivel sem különbek, mint a villalakók. Ítélkezünk, egymás agyára megyünk, közben elfelejtünk játszani és szórakozni. :)
Ez talán rendben is van így, ezért -is- gyarló az ember. Ami engem kiakaszt, ha valaki nem az illető játékával, akár jellemével példálózik, hanem a külsejével, netán a saját vélt igazával állítja, hogy xy kurva, mert mit csinált a diszkóban stb. Honnan tudja? Hogy veszi a bátorságot megalázni másokat?

:DD

.Zsu 2021.02.26. 20:21:57

@Krétagarbó: dede, én emlékszem h mondta is :))

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.26. 20:22:24

@Fálki #TEAMPINI: Köszi, hogy megemlékeztél Alice-ról is. Íme az utolsó YT linkem neked, a lehető legteljesebb, e mögé az URL rövidítés mögé rejtve. Kivételesen klikkelj rá: bit.ly/2O5769j

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:23:17

@TheLynx70: régebben divat volt , én nem használok :)

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: jah de fálkiban Lítium akkumulátor van.

TheLynx70 2021.02.26. 20:24:11

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Van egy ilyen remek horror. :) Éjszakai műszak. :) By Stephen King. :)

Egyfejű 2021.02.26. 20:25:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Azért holnap este a búcsúbulira gyere, ha tudsz! :)

Krétagarbó 2021.02.26. 20:25:27

@MozambikiZombi #teamPini: hát nem volt meg így elsőre, köszi:))
A mostani neved nagyon bejövős nekem.

Kosztarika 2021.02.26. 20:25:48

@Gia:
@.Zsu:
Akkor szó szerint csaj(pini)buli lesz, Pini "tiszteletére" :)
Gyertek, gyertek;)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:26:29

@Kosztarika: Ezt en is olvastam az elobb es milyen bolcs Kosztarika voltal mar akkor is.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 20:26:31

@MozambikiZombi #teamPini: A nőket kellett volna megkérdezni a pasik méretéről. Vagy a pasik bemondása közben figyelni a partnereik arcát és a szemkerekedés, félrenézés, vigyor mértékétől függően levonni 5 centitől fölfelé.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:26:35

@TheLynx70: imádom Stephen King könyveit filmadaptációit is . Láttam asszem mind. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 20:26:51

@alma_szósz: ja, 27.68 vs. 72.32
tegnap óta úgy látszik az a divat, hogy a kiválasztott (zöld kendős fényképe van hátul)

Egyfejű 2021.02.26. 20:27:32

@Kosztarika: Jövök én is valami alkoholmentes gyömbérsörrel, ha meg nem gyalázom vele a bulit! :)

Krétagarbó 2021.02.26. 20:27:52

@Kosztarika: nekem is úgy maradt meg, hogy a VV7 alatt nagyon ment a fight itt is a kommentelők között. Nekem személy szerint volt, akivel nem kommunikáltam, mert nem tudtam volna eléggé választékosan elküldeni a picsába.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:27:53

@Egyfejű: jó lennél sütnél valamit , csajoknak csak teljes kiőrlésű lisztből.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 20:29:34

@Krétagarbó: a vv7 alatt nem mertem kommentelni :D

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:29:48

@Krétagarbó: Nekem is tecccik a tied, meg mar regen is tetszett, emlekeztem is ra a VV7-bol.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:31:24

@Krétagarbó: Ott ez a VV Zsu / VVEdina meccsek mentek? Azt tudom, hogy engem a Reni irritalt nagyon, de szerencsere hamar repult.

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:31:44

@Gia: Ééééés...
IGEN! :)

K_Attila 2021.02.26. 20:32:41

Eredményhirdetés előtti másodpercekben a stúdióközönség:
- Megcsinálod, Bálint!
-Fogd már be.

TheLynx70 2021.02.26. 20:35:19

@Kosztarika: EKG! :) Tényleg gyarló az ember, és néha elvisznek az indulatok az egyik irányba, vagy a másik irányba. Ez benne van. A te kommentjeid arról szólnak, hogy nagyon szép ember vagy. :) Ezt nem is ragoznám tovább. :)

alma_szósz 2021.02.26. 20:37:17

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): a százalékot? hivatalos VV posztolta instagram story-ba

Ármándójózsi 2021.02.26. 20:37:43

@alma_szósz: Na, akkor még keveset is mondtam... Durva vezetés. :D

Kosztarika 2021.02.26. 20:38:27

@Egyfejű:
Juhuuuu. Nálam a VIP páholyban vagy. :))
Te is Krétácska. ;)
És UOMMKK ;)
Zsu, Gia, Qqts és sokan még.
Ezek csak a csajok.
(Tulajdonképpen az egész szekció, kivétel nélkül.)

Egyfejű 2021.02.26. 20:38:57

@Kosztarika: Örülök, hogy ebben az évadban nem voltak effajta kilengések, vagy ha mégis, a kommentszekció szépen helyretette.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.26. 20:40:41

Szia Mindenkinek! Csatlakozom a hálálkodók táborához, köszönet az összes hv írónak az ideg- és időörlő melóért.
Nekem mmkk Dzsudi a kedvencem, de a többiek előtt is le a kalappal, tényleg csak egy hajszál a különbség.
A zsűri különdíját ( ha lenne ) pedig Fálkinak ítélném. Engem erősen emlékeztet Sixx-re, ami jelen esetben bók, én ugyanis bírtam a morcos vénembert.

Ármándójózsi 2021.02.26. 20:40:52

@Kosztarika: És én???? :'( :'( :'(
Tudodm, hogy nem vagyok csaj, de azért, NA!!! :DDD

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:41:16

@alma_szósz: Én boomer vagyok, nincs instám :) Kösz az infót!

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:42:47

@Egyfejű: Basszameg, ez azt jelenti, hogy felnottunk? Nemááá...

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:43:50

@Egyfejű: Azért a január eleje elég húzós volt...

TheLynx70 2021.02.26. 20:44:26

@Gézamalac (Antibála): Szia, Földimalac! :) Nekem már az maradsz, nem Géza, de azért nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Cérnahuszár 2021.02.26. 20:45:04

@MozambikiZombi #teamPini: lány vagyok, de facér
nem én vagyok a szerencsés aki megcsípte fuszeklit
(irigylemazagyát)

Nets 2021.02.26. 20:45:11

Nekem még mindig elképesztő, hogy valaki egy szinte biztos (de legalábbis nagyon nagy esélyű) győzelmet így eldobjon magától, mint Bé. Lehet minimális különbség volt, de akkor is az egyik legnagyobb hülyeséget csinálta, amit lehetett. Nem néztem/ismerem a Farm című műsort (vagy mi volt az), írták páran, hogy ott volt hasonló, hogy egy végső győzelemre nagyon esélyes fickó megtömött egy tetkós tinit a végén, amivel bukta az egészet.

Csak kíváncsiságból: vannak még ilyen példáitok, ahol hasonló műsorokban a főnyeremény előtt bukik el valaki, mikor előtte szinte borítékolható volt, hogy behúzza a műsort?

Egyfejű 2021.02.26. 20:46:32

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Akkor még nem voltam, hónap végén csatlakoztam :)

Egyfejű 2021.02.26. 20:47:22

@MozambikiZombi #teamPini: Csak bölcsebb fiatalok lettetek :)

Cérnahuszár 2021.02.26. 20:48:19

@Nets: példám nincs, meg nagyon fáradt is vagyok, de azért idenyomok egy lózungot

egyszer azt mondta nekem valaki, hogy mindenki akkor esik a legnagyobbat pofára az életben, amikor képes belőle tanulni
(remélem igaza volt és akkor én már túl vagyok rajta :) )

TheLynx70 2021.02.26. 20:48:47

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Nekem a karácsony környéke. :) Azt sem tudtam hová keveredtem, pedig olvastam a háttérben. :)

Kosztarika 2021.02.26. 20:48:58

@Ármándójózsi:
Mit vársz? A választásnál el sem gondolkodtál. Megértem, .Zsu cuki kiscsaj... de hazudhattad volna, hogy nehéz a választás.
:DD

Egyfejű 2021.02.26. 20:49:11

@Kosztarika: Majd kellő mennyiségű szeszesital után lövünk ilyen szelfiket az insta-évad emlékére :D
kepkuldes.com/images/5d4b0d6b6b1d36165a645034efde188a.jpg

K_Attila 2021.02.26. 20:49:44

Bálint összerakhatta volna a végére, hogy az a szabály, hogy mindig az agresszív, kontrollvesztett paraszt esett ki.

kozi001 2021.02.26. 20:51:16

@K_Attila: és a fegyelmezett chippendéles marad!

alma_szósz 2021.02.26. 20:51:36

Moh végig azt fogja hinni hogy a zsebében a győzelem aztán koppanni fog. Nem szép dolog a kárörvendés de most kell egy kicsi.

Kosztarika 2021.02.26. 20:52:24

@TheLynx70: :)
Köszönöm, remélem, igyekszem.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:53:41

@Nets: Szerintem anno Oliver is eselyes volt (VV4) de remlik, hogy valami tipitapi ment Anikoval es teljesen elgyengult, mint karakter. (Mindekozben kint varta a noje, akivel azota is egyutt vannak) Engem Balint neha ra emlékeztetett, csak neki nem Alekosza volt, hanem Vivije. :) Na es ki nyerte vegul azt a szeriat?

Gia 2021.02.26. 20:53:41

Anno vv Béci mikor esett ki?Ő is nagyon elhitte,hogy nyerni fog.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 20:53:59

jut eszembe, ma még nem döntöttük el, milyen az ideális pasi.

Gia 2021.02.26. 20:54:20

@MozambikiZombi #teamPini: Oli félidőben kiesett.Szóvsl nagyon korán.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:55:01

@K_Attila: Osszerakta, de mar nem volt visszaut.

Gia 2021.02.26. 20:55:32

@MozambikiZombi #teamPini: Ja és Oli vezetett Belevalót,de nem ment neki annyira jól.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:55:47

@Gia: Igen, de sztem pont emiatt. Visszakuldtek par szazalekkal Becit.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 20:56:07

@MozambikiZombi #teamPini: Alekosz. Annyira megnyerte, hogy utána bent is maradt a Villában egy saját műsorra egy tucat lánnyal. Nem ám, mint a mostaniak kimennek 106 nap után? Alek bő 200-at tolt egyfolytában MMKK. :-)

kozi001 2021.02.26. 20:57:21

@MozambikiZombi #teamPini: Asszem Olivér vezetett anno vmi VivaTV-t vagy ilyesmi zene TVt.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 20:57:40

@Fálki #TEAMPINI: Köszönöm az eddigi posztjaidat és ma meg is hatódtam, mert még soha, de soha nem voltam benne az első 50-ben (most sem, de a 60-ban már igennnn)!

kozi001 2021.02.26. 20:58:25

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Mondjuk Alekosz portás volt.
Munkakörből és karakterből is adódott, hogy jobban bírta az egyedüllétet.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:59:34

@Gia: Tenyleg? Ezt sajnalom. Lehet, nem a BV a legjobb musor az Rtl-en. Ugy emlekszem Bauko es Aurelio vezette a 7es alatt, azok sem voltak olyan nagyon jok.
Mondjuk en nem lattam a VV4 es a VV7 kozottieket. Aztan a VV7 es a VV10 kozottieket sem. Ezek alapjan valszeg legkozelebb a VV13-nal tali megint.

Fálki 2021.02.26. 21:00:04

@Lilith.Inanna.1: Téged is jol kihagytalak, pedig neked nagon dogos az avatarod :D

bocsi

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): Orulok :)

Balu91 2021.02.26. 21:01:24

@Nets: azért Virág is szerintem eleinte esélyes volt és akár nyerhetett is volna ha nem..... hát szoval tudjátok, mint a nyulak

TheLynx70 2021.02.26. 21:02:43

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Olyan nincs. :) Ahogyan ideális nő sem. :) A legöbb pasi a külsőre fog menni, pedig azt is megunják előbb-utóbb. A nők is ráunnak az olyan pasikra, aki csak izomból áll. :)

Fálki 2021.02.26. 21:04:37

@TheLynx70: annyira irnek erre valamit, de egyszer volt már ebből egy januar negyedike :D :D :D

zellerlevél 2021.02.26. 21:06:02

@Fálki #TEAMPINI:

Köszi neked is, jól szórakoztam.

Csak a HV, és az itteni társaság miatt nézem a műsort. (Többnyire utólag, és beletekerve, de az utóbbi napokban élőben néztem.)

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:06:16

@Kosztarika: Igazad van. De nem tehettem mást! A szívemre hallgattam...
És úgy gondoltam, hogy a lilakápi miatt esélyem sincs nálad... :(

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:06:32

@TheLynx70: lehet igazad van, és nem kellene megint olyanokat ideírnom, amin aztán rugózni kezd a társaság :D

Fu Szekh Li 2021.02.26. 21:07:29

@Fálki #TEAMPINI: Hátraköttetem valaamelyik csajjal a kezed, ha írni mersz :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:08:14

@MozambikiZombi #teamPini: Én is bírtam Alekoszt anno. Most meg ugye Pini és Robi lett a kedvenc.

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 21:08:21

Vivi VS Moh: strawpoll.com/jgzur9odk
92.13% [117] - 7.87% [10] a pillanatnyi állás Vivi javára.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/oea213h5a
[Nincs igazán értelme 4 játékosnál 3-at kiemelni :D]
- Vivi: 59.60% [59]
- Robi: 34.34% [34]
- Merci: 3.03% [3]
- Moh: 3.03% [3]

TheLynx70 2021.02.26. 21:08:53

@Fálki #TEAMPINI: Írjál nyugodtan, nekem vastag bőr van a képemen. :)

Fálki 2021.02.26. 21:10:08

@TheLynx70: Ja jó, én b.sz.si potenciál alapján választok :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:10:36

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Nem bonyolult. Mindenkinek legyen saját ideálja és ne baszogassa a többieket, ha az övék teljesen más. :-)

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:11:40

TISZTELETET! Hogy a faszom verjem mindenkibe már tényleg !

ELSŐ ! az utolsó előtti napon :(

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:13:56

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: 180-182 cm, barna haj, és kék, zold vagy barna szem. legyen jo a keze, az nagyon fontos

ForniT #TeamPini 2021.02.26. 21:14:59

@zellerlevél: Pont ugyanez a helyzet nálam is.

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:15:44

Most eppen 27,68% - 72,32% ez azert odabasz.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:16:37

@Fálki #TEAMPINI: kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a pap lova

@MsIreneAdler: tegnap 43-as lába volt az ideális pasinak, a mait még nem találtam ki, de igyekszem hamarosan találni valamit, ami roppant fontos egy férfi szempontjából :DDDDD

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:16:40

@Fálki #TEAMPINI: Aham!
Egyebkent lesz azert meg JLB?

Krétagarbó 2021.02.26. 21:17:00

@TheLynx70: van az a mondás, hogy "minden jó nőt un valaki." (férfiakra is igaz)

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:17:34

@repuloezustmokus #Piniteam: át ez ÉN vagyok baszki !
Mellé még kedves udvarias, nőimádó és nem iszok nem dohányzok és kurva okos vagyok.
kb....

HA ENNEK VÉGE HOL TALÁLLAK TIKTEKET ? van valami egyéb hogyvolt vagy ilyesmi ?

.Zsu 2021.02.26. 21:18:16

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): hahaha azt inkább ő csinálja, nem? :D

@repuloezustmokus #Piniteam: milyen a jó kéz? tok sok csajnak fontos.

K_Attila 2021.02.26. 21:18:47

@repuloezustmokus #Piniteam: Az eleje érvényes, köszönöm, a kézhez pedig: engem egyszer MAJDNEM kiválasztottak Adrian Brody kézdublőrének. Kettőnket küldtek oda a lakókocsijához kezet összehasonlítani vele, a másik srácé egy kicsivel jobban hasonlított, úgyhogy ő kapta a szerepet. Mondjuk lehet, szívás lett volna a kártyatrükköket gyakorolnom a jelenethez.

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:18:49

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: és a ministráns gyereket se hagyjuk ki ( l. egyházi személyek és egyéb gyermekimádók)

Fálki 2021.02.26. 21:19:06

@MozambikiZombi #teamPini: JLB lesz.

Azon az estén és éjszakán volt itt a kommentszekcioban egy kis elborulas és tul sok és az EKG-csoport szerint tul mély és felszabadult értekezés az én BDSM szokasaimrol, mindenfele gusztustalan pornofilmekrol és mindenfele nem vaniliaszexrol.

S ettol par embernél kiborult a bili és azt mondtak, hogy nem jonnek inkabb ide tobbet.
Páran visszatértek, páran pedig nem.

tvbuzi 2021.02.26. 21:19:17

Vmi out of HV poll a ma esti phárbajról elérhető vhol?

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:19:49

@.Zsu: ÉN meg tudom mutatni, hogy milyen....

.Zsu 2021.02.26. 21:20:56

@Fálki #TEAMPINI: akkoriban readonly voltam és jobban szórakoztam a kommenteken mint a VVn :DD

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:21:04

@SelyemSonkaPini: Az IQ teszted is 150 folotti, specialis tesztek kellenenek a pontos meresehez.
Mindezek mellett imadsz fozni, valamint hobbimasszor is vagy.

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:21:15

@repuloezustmokus #Piniteam: Ennek örülök, de ettől még nem tudom hol tudnánk elérni egymást... :)

Krétagarbó 2021.02.26. 21:21:55

@Fálki #TEAMPINI: minek pontozod ki baszki, ne legyél már modoros. Fél percig nézegettem, mire rájöttem, mit írtál.

.Zsu 2021.02.26. 21:22:01

ja meg amikor vadmalac megjelent, akkor is elszabadultak az indulatok. jó mozi volt :)))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:22:32

@.Zsu: szeretem ha hosszuak az ujjai, meg ha olyan formás a keze. egyszer ismertem egy marha szép kezu embert

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:22:35

@MozambikiZombi #teamPini: Ismersz ? Hát beszarok....
TE vagy az a lány a kék izével? Az IQ tesztem csak neki mutattam...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:22:42

@tvbuzi: Van egy csomó, mindegyikben (amit láttam) Vivi vezet 70% feletti részesedéssel. De a valódi szavazáson is kb. ennyire vezet.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:23:17

@SelyemSonkaPini: de, hagyjuk ki őket inkább. a pap lova éppen elég a történetbe :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:23:19

@SelyemSonkaPini: miért akarsz engem elérni? nem vagyok én vonat:D

Fálki 2021.02.26. 21:23:34

@Krétagarbó: Mert nem akarom, hogy megint felhuzzak a szemoldokuket azok, akik a baszást szeretkezésnek szeretik hívni mmkk :D

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:23:36

@SelyemSonkaPini: Így kell ezt nyomni Tesó. Én is ilyen vagyok!!!
Amúgy egy alkoholista, láncdohányos, buta fasz, hogy basszam a száját annak aki nem hiszi és még az én kurva anyámat is!

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:23:46

@Krétagarbó: Én meg észre se vettem hogy ki van pontozva ! :D :D
Most néztem vissza :D
Ez mitől lehet ?

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:23:53

@repuloezustmokus #Piniteam: nincsen bajom a szőkékkel :)

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: miért nem 42? Tudod az élet, a világmindenség meg minden!
De gondolkodom majd én is roppant hasznos tulajdonságokon :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:24:13

ja igen

Vivcsoooooouuuu ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Krétagarbó 2021.02.26. 21:24:29

@tvbuzi: azt nem tudom, de a fantom képes szavazáson valaki nagyon elhúzott (72-28 cca.)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:24:57

@MsIreneAdler: nekem sem, de a nagyon világos nem annyira kedvenc

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:25:06

@Fálki #TEAMPINI: Oké, neked vannak ilyenjeid. de azoknak nyissál egy Fálki BDSM posztot. Akkor mindenki eldönti, hogy szeretné-e olvasni/kommentelni/kipróbálni. :-)
Szerintem.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 21:25:22

@Gia: bécit a meleg pornós ejtette ki ,akinek a szájában megaludt a tej , aztán alekosz vágta le a döntőben.

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: én is neki szurkoltam

@MozambikiZombi #teamPini: Au egy mondatot sem tudott elmondani (folyamatosan súgtak a fülére)(érdemes visszanézni), Éva klasszisokkal verte műsorvezetésben.

Krétagarbó 2021.02.26. 21:25:35

@MozambikiZombi #teamPini: és választékos, szabatos szókinccsel udvarol :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:25:37

@MsIreneAdler: pont azért, mert a 42 nyomába nem érhet semmi, se nő, se férfi, se kutya, se macska, nemhogy egy ideális pasi :DD

.Zsu 2021.02.26. 21:25:58

@Krétagarbó: amúgy írtam néked pár napja privi üzit. megkaptad? :))

Krétagarbó 2021.02.26. 21:26:56

@Fálki #TEAMPINI: nem hiszem, hogy ezen akadtak ki, ahogy feljebb olvasom.

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:27:10

@repuloezustmokus #Piniteam: ismertem olyan srácot, aki konkrétan nem látszott a diákigazolványán, olyan szőke volt :)
A haj nem fontos. Csak ne ilyen torgyánjózsis átfésült kopasz legyen :)

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:27:12

@Ármándójózsi: Nem baj Tesó! Letettünk valamit az asztalra !
Ilyenek vagyunk! Tiszta szívű vén gecik!
De A TISZTELET amit ontunk magunkból és amit elvárunk a söpredéktől ! EZ a mi erőnk, hitvallásunk és ettől állunk mi fasz a szélviharban, az erkölcstelenség tengeréből kiemelkedő sziklaként és hajózunk felvetett fejjel Avalonba Artúr Tesvérünkhöz.......

Krétagarbó 2021.02.26. 21:27:57

@.Zsu: nem, de majd utánanézek.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 21:28:03

jo8 pápá csók a családnak
papi eltolja a verolexet.

TheLynx70 2021.02.26. 21:28:36

@Fálki #TEAMPINI: Simán válaszolnék, ha érteném miről van szó! :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:28:57

@MsIreneAdler: ja, az a lényeg, hogy legyen neki szakadt farmerje..:)

.Zsu 2021.02.26. 21:29:12

@Krétagarbó: igazából tökre nem lényeges már, a lelkemet akartam megnyugtatni. :))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 21:29:20

már megint el kezdték a kopasz témát , ez milyen érzékeny ffi téma . lol.

Fálki 2021.02.26. 21:30:17

@Krétagarbó: Hááát.. Szerintem ezen. Lehet ezt szépiteni, meg mismásolni, de szerintem mindenkinek jobb, ha elengedjuk.

Nincs ott semmi torolve, vissza lehet olvasni.

Szerintem nem volt ott semmi olyan, amit ne vállalnék fel egy f2f beszélgetés alatt barhol barmikor.
Más pedig nem így gondolja.

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:30:30

@Krétagarbó: Miről is Drága Garbóm ? Előbb kicsit elragadott a hév és nem tudom pontosan miről is volt(am ) szó! :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:30:32

@Fálki #TEAMPINI: sose fogom magamról lemosni azt a kurva államvizsgát. megyek kukoricára.. ja, nem, oda nem megyek inkább, jobb nekem a békesség :D szóval megyek canossát járni és hamut szórni a hajamba ismét, aztán kérek a vigyorgóba egy két hetes wellnessre időpontot, mert ptsd-m van az államvizsgától.

Fu Szekh Li 2021.02.26. 21:30:41

@Krétagarbó: Nem találtad ki, minek a rövidítése? :)

Fálki 2021.02.26. 21:31:15

@TheLynx70: Én arra válaszoltam, hogy szerinted a ferfiak kulso alapjan választanak. Én meg nem.

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:31:44

@Krétagarbó: Ellenallhatatlan humorerzekkel. :D

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:32:41

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ja értem :).
Szóval adott a lábméret. Esetleg a szempilla hossza?

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:32:48

@SelyemSonkaPini: Kibaszott szépen beszélsz, azt szeretem benned és a TISZTELETET, amit minden körülmények között megadsz még az elbaszott csicskageciknek is ha úgy van. És kurva keményen kiállsz emellett, még ha felkúr is a sok balfasz...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:32:53

@Fálki #TEAMPINI: a férfiak a faszuk szerint választanak. roviden és tomoren

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:33:13

@SelyemSonkaPini: @Krétagarbó: En meg biszexualisnak olvastam, na es az mitol. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:34:26

@MsIreneAdler: ezen még nem gondolkodtam. de, most, hogy mondod, egy csomó pasinak gyönyörű, hosszú szempillája van, én meg irigy dög vagyok :DDDD

Krétagarbó 2021.02.26. 21:35:19

@.Zsu: senkire nem haragszom semmiért, ha ilyesmiről volt szó:)

Az az igazság, hogy fogalmam sincs, hova megy az üzenet, mert a regisztrációmkor megadott e-mail-em már régen nincs meg, közben cseréltem e-mail címet, de arra meg nem jött semmi. Az is lehet, hogy nem e-mailre megy? Passz.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:36:17

@Krétagarbó: nekem a spam mappába rakja őket újabban

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:36:39

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: És én még vágom is, amitől itt többeket levert a víz! :DDD

Fálki 2021.02.26. 21:36:43

@Krétagarbó: Emailre megy. Ha nincs meg a mail, akkor ird meg Te zsunak az élő mailcimedet és akkor oda tud neked irni.

.Zsu 2021.02.26. 21:36:47

@Krétagarbó: jajaja, ilyen volt. de éreztem már utána is szal akkor békésség van és nincs rosszérzés :))) ez a lényeg

.Zsu 2021.02.26. 21:37:31

@.Zsu: meg békásság
béseggség, békékség

kozi001 2021.02.26. 21:37:33

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Tudtam én!
Buta Bálint fordított sapka+póló kombó helyett abban a fekete ing+naciba ment volna ki, nyert volna :P

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:38:20

Annyira rohogok nehany regebbi kommenten. Szinte hianyzik Rencsi. :D

QQTS 2021.01.05. 08:23:54
Rencsula tattikus. Nagyon komoly strategiaja van, de en figyeltem es megosztom veletek.
“Meg tudjuk mi ezt forditani hidd el. Kint kell hagyni, akit kiviszunk”

Ennyi bmeg! Ilyen pofon egyszeru!
A hulye maradek csapat ezt nem erti

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:38:46

@kozi001: igazság szerint bálint kimehetett volna meztelenül is, akkor se szavaztam volna rá :DDDD

Krétagarbó 2021.02.26. 21:39:07

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): pont ez az, hogy azt hittem, hogy rövidítés. De nem az csak a magánhangzókat kipontozta. Vagy rövidítés? (megzavarodtam)

Krétagarbó 2021.02.26. 21:40:15

@SelyemSonkaPini: Ööö, már én sem tudom követni magamat:D

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:40:21

@repuloezustmokus #Piniteam: az kell!! Bár szerintem 30, na jó de 40 felett kicsit az már ciki!

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ugye? Viszont a hosszúszempilla-gének miatt jól jöhet.
Egyik volt gimis osztálytársnőmnek mindegy volt, csak rokker legyen a srác :). Az is milyen fontos már!

Fu Szekh Li 2021.02.26. 21:40:23

@kozi001: De mit tudtál?
Hogy még nem gondolkodott, vagy hogy egy csomó pasinak gyönyörű, hosszú szempillája van, vagy hogy egy irigy dög?

TheLynx70 2021.02.26. 21:40:37

@Fálki #TEAMPINI: Közben azért én is visszaolvastam valamennyit, és azt tudom mondani, senkinek semmi köze nincs egy másik ember intim szférájához, amibe a szexualitás is beletartozik, méghozzá úgy, ahogy neki és a partnerének kölcsönösen megfelel.

Fálki 2021.02.26. 21:41:06

@Krétagarbó: BASZÁS.

Szívesen leírom még párszor, ha kéred :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:41:22

@Ármándójózsi: vágod a centit a vv végéig? nyilván attól veri le a víz a többieket :P

Krétagarbó 2021.02.26. 21:41:25

@MozambikiZombi #teamPini: először én is, akkor most bevallom. Gyanús is vagyok magamnak.

Fálki 2021.02.26. 21:42:29

@TheLynx70: És ezzel most mit mondasz?

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:43:07

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ja, ja, én sem szavaztam volna rá, de azért elgondolkodtam volna... :D

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:43:10

@Ármándójózsi: Becsülöm Benned , hogy kiállsz ami mellett ki kell állni. Égő csipkebokrom vagy, ha eltévedek a sötétben (vagy lehugyozom magam a kocsma mellett a sarkon) !
A TISZTELET és a BIZALOM, e kettő amivel illetni tudlak és ezen állva ki tudjuk fordítani a földet a helyéből.
A kezem nyújtom Neked Drága Tesvérem Baszom alássan: Megtiszteltetés volt Veled szolgálni itt a népet, okosítani a tévelygőket, felismertetni mindenkivel önnön nagyságát és gátlástalanul kedvesnek lenni mindenkivel, aki nő vagy annak vallja magát vagy szeretne az lenni vagy fasztudja miért !

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:43:19

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: egész nap bálinttal kapcsolatos kommenteket kapok tőle, erre muszáj volt reagálnom :)

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:44:12

@repuloezustmokus #Piniteam: "a férfiak a faszuk szerint választanak. roviden és tomoren"
Ezt csak most láttam. Én soha nem aszerint választottam, már ha most nem egy-két-27 éjszakás kalandról beszélünk, hanem párkapcsolatról...

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:44:27

@Fálki #TEAMPINI: hallod, mint az ovis, aki végre kimondhatja a csúnya szót... :D :D :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 21:45:30

@Kosztarika: Csatlakozhatok az ereszd el a hajamat partihoz?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:45:33

@Ármándójózsi: ugy értettem hogyha tetszik nekik valaki akkor az tetszik nekik.
ezen egyébként szoktam gondolkodni néha

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:45:51

@Ármándójózsi: Énse sose. Mindig a mellét néztem meg elsőnek... aztán a seggét
aztán az arcát...
a pinijét csak jóval később! Én egy ilyen régivágású úriember vagyok

Fálki 2021.02.26. 21:46:08

@MsIreneAdler: Otszor elmondtam mar, de meg mindig nem ment át... Nembaj, le tudom én irni mág sokféleképpen... :D

Balu91 2021.02.26. 21:46:16

Ma csak 1 órás lesz a cucc. Ki se kell jönniük párbajozni elég ha Moh kijön.

kozi001 2021.02.26. 21:47:03

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Hogy ilyeneket néznek meg a nők. Szempilla! :)

Krétagarbó 2021.02.26. 21:47:13

@Fálki #TEAMPINI: sejtettem, hogy ez lehet a háttérben. Akkor ne írjatok nekem privit, úgysem kapom meg :)

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:48:07

@Fálki #TEAMPINI: én lemaradtam arról, hogy mit is akarsz a sok baszással mondani, csak azt láttam, mennyire visszatérő motívum ez most nálad :D

Fálki 2021.02.26. 21:49:04

@Krétagarbó: A Beállitásaidban tudod modositani amugy az emailcimedet.

baszás.

Krétagarbó 2021.02.26. 21:49:40

@Fálki #TEAMPINI: jól van már, a hátrányom az előnyöm: mindent tudni akarok.

Fálki 2021.02.26. 21:49:43

@MsIreneAdler: Kicsit kell csak felgorgetni és aztan mehet a b.sz.s :D

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 21:49:51

SZEP VOLT FALKI! SZEP VOLT FALKI!

Jo poszt lett, amugy Board Gamert kihagytad..es Sutiket is..es GinaCsocset is..engem meg ugye kis betuvel “nemecsekesitettel” te voros inges te...

Jaaaaa es amuuuuuugy

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:50:04

@Balu91: EKG.
Én a kis perverz kíváncsi lennék mit csinál addig Mercike és Lóbelt kettesben, amíg Pini és Moh a stúdióban párbajoznak!

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 21:50:22

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:50:34

@SelyemSonkaPini: Ne ez az IGAZI TISZTELET, és ez az IGAZI BIZALOM, amikor együtt hányunk egymás mellett a földön négykézláb, hogy utána kikérjük a következő kibaszott kört. Ekkor mutatkozik meg az IGAZ BARÁTSÁG, és nem amikor egymás faszát szopjuk. Ettől vagyunk emberek, akár tetszik ez, akár nem a sok telibevert köcsögnek!!!

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:50:38

@kozi001: ez csak poén, senkit nem érdekel a szempilla. Szóval ne parázz, ha rövid!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 21:50:51

@Fálki #TEAMPINI: a végén canossat fogsz járni. megint. :DD

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:52:47

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Ezt a nagybetűzést már soha nem fogja megtanulni... :/
Jó a hashtaged csaje!!! :DDD

Krétagarbó 2021.02.26. 21:53:20

@Fálki #TEAMPINI: megnézem, köszi.

ez még csak kettő volt.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 21:53:38

@TheLynx70: Nagyonköszönöm a köszöntést, bár csak annyira vagyok Géza mint amennyire malac :D
Viszont ex Győri kapui lakos az tuti, hogy vagyok

Balu91 2021.02.26. 21:53:55

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: tedd be tedd be tedd beeeeeeee. Ez lenne ha kettesben maradnának.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.26. 21:53:58

Jó szórakozást mindenkinek, a mai helyett az alvást választom, úgyis lefutott párbaj.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:54:16

@MsIreneAdler: Azé ezt nem tudhatod olyan biztosra. max. téged hidegen hagy.

Na, 5 perc és a főposztoló B műveleteit felfüggesztjük, mert gyünnek a kis lemmeingjeink!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:54:21

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

_Pipp 2021.02.26. 21:54:51

Sziasztok!

Alig várom, hogy megmutassák a jelenlegi állást az ápoltaknak, és lássam Mó önbizalommal teli arcát, ahogy azt gondolja lealázza Vivit, és visszamegy megnyerni a 36 milliót, majd szintén élvezet lesz végignézni az arcát amikor megtudja, hogy övé a kellemetlenül kevés %. Jajj de jó lesz! :)))))))

Balu91 2021.02.26. 21:54:51

@Cérnahuszár a naív: vagy visszafele kicsuzhatna a szivatomatán

Fálki 2021.02.26. 21:54:56

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Van olyan is, aki nem veletlenul maradt ki.

Ginacsocse az nem selyemsonkapini? Mert akkor Ő ottvan.

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 21:55:10

@Ármándójózsi: koszonom szepen. Szerintem neki van a legtobb eselye, ezert neki drukkolok

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:55:11

@Balu91: És ha Lóbelt télleg betenné? Megnézhetnénk a holnapi összefoglalóban? :-)

Fu Szekh Li 2021.02.26. 21:55:19

YEAHHH!!! ™️®️©️

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:55:48

ma nincs szerencsétek, úgy döntöttem, kicsit tovább maradok, mint szoktam.

SirLemming 2021.02.26. 21:55:54

Hát ez a nap is eljött, képtelen voltam 8 óra nettó meetinghegy után elolvasni minden kommentet....

De... @Fálki #TEAMPINI: Köszi a melót, a megemlítést, a halakat. Jó buli lehetett. Összesen belement olyan 60-80 munkaóra a szezonba? Esetleg 100? Ha alulbecsülném akkor is sok.
Az egész gárda kiszámlázná rendes órabérrel lenne itt meglepődés. Köszi neked is, a többieknrk is, bár a búcsúkönnyeket holnapra tartogatom.

@MsIreneAdler: Miért? Népies megnevezése egy kellemes tevékenységnek.