Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X104 – Addig jár a korsó a kútra...

2021. február 26. 17:03 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó.
Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a végét, mert itt ma bizony exlegjobbbarátok párbaja a főfogás, utána kiválasztódás és a kihívogatás, tehát mindenki kaphat elég adásidőt.

Puskás Pózoló Pizsamás Péter porondmesterkedik és fátyolos tekintetű hercegnőként vonul be valami olyan zenére, amit ismét nem ismerek és bizony, ezt is kitalálhattátok, be van mindenezve.

kepernyofelvetel_1473_egyedi.png



kepernyofelvetel_1474_egyedi.png

kepernyofelvetel_1475_egyedi.png

kepernyofelvetel_1477_egyedi.png

kepernyofelvetel_1480_egyedi.png

A párbaj nagyon szoros:
1_egyedi.png


De ez valószínűleg csak előbemindenezés, mert szombaton a Finálé alatt kell majd igazán nagyot robbantania Ancsa mellett. A szavazás már most rekord és nagyon szoros:

Megyünk is rögtön be a villába, tegnapelőtt reggel van ugye, szerda, ébredeznek – vánszorognak az ápoltak, már mindenki azzal álmodik, hogy költi a pénzt, annyira közel a vége. Bálint még mindig azon rugózik, hogy mennyire felbassza Őt Robi lopási kísérlete, hogy meg akart lépni a 8 Mikulással. S nem, nem vmi elfajzott bulira gondolok itt, aholis Lóbelt 8 Joulupukki társaságában élvezi a bulit, hanem már készülök VV6 Aurelio érkezésére, akinek szavajárása a millióra a mikulás.
Moha is jelzi Bálintnak, hogy sok lesz ez már, hogy minden mozdulatába és szavába belekötsz az embernek, Bálint szerint pedig ez nem véletlen és ha Robi füle mögött nem lenne vaj, akkor felvenné a kesztyűt és nem hagyná magát basztatni.

kepernyofelvetel_1483_egyedi.png

kepernyofelvetel_1484_egyedi.png

kepernyofelvetel_1485_egyedi.png

kepernyofelvetel_1486_egyedi.png



Gina apukáját is érdeklik az események, felülről kémleli ahogy Vivi és Robi a dohányzóteraszon nyekeregnek. Robi az árnyéka önmagának saját bevallása szerint és Vivitől kér egy kijózanító KIS pofont, Vivcsó meg egy olyan parasztlengőt lever neki, amivel komoly esélyekkel indulhatna a pofonosztó világbajnokságon.

kepernyofelvetel_1489_egyedi.png

kepernyofelvetel_1492_egyedi.png



Ki a Káááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááároly?

kepernyofelvetel_1494_egyedi.png
Megérkezik Au, aki akármilyen felbűnöző, drogos és bármi egyéb is, egy magából jó hangulatot árasztó vidám gyerek. Na egy ilyen karakter is nagyon hiányzott idén ebből a Vvből. Nem olyan, aki helikopterezik, hanem aki kedvesen, viccesen flúgos.
Fosoma tegnap elmondta az ápoltaknak, hogy hogyan kell elkölteni a pénzt, Au ma elmondja, hogy hogyan kell a picsájára verni.
Bejátszásokat hoz a nyomorultaknak a családjuktól, közel a vége és nagy a feszkó, kell egy kis pozitív megerősítés kintről.
Mohéknál összegyűlt a teljes MI Gang, jelentsen ez bármit is és szavazásra biztatnak mindenkit, aki eddig bizonytalan volt és azokat is, akik már szavaztak Mohra.
Vivinek anyuka csumpirudizik egyet Martfűről, a tesója kampányol Ciprusról, meg még pár random ember. Ááááááááááááááááááááááááááá.
Au azt hitte, hogy ezek Vivi exei.
Robi szerint az egész nap néznénk :D

kepernyofelvetel_1497_egyedi.png

kepernyofelvetel_1498_egyedi.png

kepernyofelvetel_1499_egyedi.png

kepernyofelvetel_1503_egyedi.png



Kis szünet, Au jól körbenyalja a nyomorultakat – szavakkal!!, ti perverzek-, merthogy az idei a legjobb évad és tudja hogy nagy a feszkó ilyenkor már, de itt mindenki annyira jó és teljesen megjósolhatatlan, hogy ki viszi el a pénzt, de az majd mindent megváltoztat.

Mercikének a két testvére üzen és bizony Robinak mindkét tesó bejön, nagyon szép emberek és Robi szerelmes beléjük és mindkettőt bevállalná. Lelke rajta. Érdekes hogy pont Mercikét nem, aki ott vonaglott előtte 100 napig..
Bálintnak az öccse és a haverjai üzennek, jönnek a mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan-ok, ennyibaszdmeg-ek, dejóóóóóóóóóók és a szlogen: Bálint a pizzafutár, aki mindent visz. Mint snapszerban az ász-tíz-negyven.
Robiéknál összegyűltek 17en, kicsik és nagyok.. nem, ezt nem. Egy életre el akarok felejteni mindent, ami arra a tapló Renátóra emlékeztet… Szóval Robiéknál sokan vannak és az Ő fordított világukban egy kisbaba itatja cumisüvegből az anyukáját. Erre figyeltem, bocsánat, nemtudom mit mondtak, de a végén volt egy közös Hajrá Robi és amúgy nagy a család.

kepernyofelvetel_1503_egyedi.png

kepernyofelvetel_1505_egyedi.png

kepernyofelvetel_1506_egyedi.png

kepernyofelvetel_1510_egyedi.png

kepernyofelvetel_1513_egyedi.png


Au bebassza a gránátot közéjük: Robi, én is hazavittem volna a 8ast, ha ennyien vagyunk.
Bálint azonnal védi az álláspontját, merthogy Au baszdmeg, azt tudod, hogy az a nyereményalapból ment volna, az meg az én pénzem. Abból senki nem kap, az az én dláááágaszáááágom.



Jönnek a személyekhez szólások, ha az a kedves, aranyos, édes, pozitív Viki elmondta hogy ki miért nem nyerhet, akkor Au elmondja, hogy ki miért igen.
Bálint: Seggfej voltál Robival és fogadd el, hogy nem mindenki olyan mint Te. De amúgy hiteles és jóarc vagy, meg kurva jól is nézel ki és jó példa lehetsz.
Moh: Te vagy a tökéletes élsportoló. Egy példakép. Egy olyan faszi, aki bejön ide 4 hónapig és tud uralkodni magán. Te Au, biztos hogy ugyanazt a műsort néztük mi? Mercikével is nagyon korrekt voltál, arról nem beszélünk, amikor hősként hagytad magad leszopni.
Cukika: Te nagyon bonyolult figura vagy. Tesó.. Ne már gecc. A Johari ablak, az bonyolult.
kepernyofelvetel_1514_egyedi.png
Te vagy a legőszintébb és ennyit tudok kipréselni magamból. Biztosan van sok néző, aki hozzád hasonlóan pontegyszerű és együtt tudnak érezni a szenvedéseddel, amibe a Mohval keverted magad, aztennyi.
Vivcsó: Rólad azt hitte mindenki, hogy mennyire butuska vagy, de igazából nem. Te vagy az, aki mindenképpen nyerni fog. Ölelés.
Roberto: Téged sskk nem lehet utálni és tőled fosnék a legjobban egy párbajon. Normális, kitartó és tisztelettudó vagy, sokat lehet tőle tanulni.
Azonnal Bálinton a kamera és látható a testbeszédén, hogy eddig tartott a nagy elbizakodottság, mert ha valaki kintről azt mondja, hogy Robi jó dolgokat mutat, szerethető és valószínűleg népszerű, akkor lehet hogy inkább ki kellene békülni vele.

Közös ölelés, majd Au távozik és felajánlja, hogy egy megosztással bárkinek segít. Mindjárt vége van és mindjárt itt lesz valakinek a 36 mikuláááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás. Na végre baszdmeg, ezt vártam már :D

Kihívás utáni megbeszélgetés Robi és Bálint között: Ne legyen köpködés és kutyázás, mindenki gondolhasson amit akar, nem vagyunk egyformák. Konklúzió: Amiben egyetértünk, abban nagyon, amiben pedig nem, abban nagyon nem.

A párbaj még szorosabb:
2_egyedi.png

Besorakozás: Mercike Robi
mögé áll, mert mindkét párbaja előtt Ő támogatta. Moh Bálintot választja.
Vivcsó percek: sírás-rívás-pityergés, az egyiket így szereti, a
másikat meg úgy. Nagyon rosszul áll Vivinek szerintem ez a nadrág. Legyen Robi, mert Bálint mögött már állt háromszor.

kepernyofelvetel_1515_egyedi.png

kepernyofelvetel_1517_egyedi.png

kepernyofelvetel_1518_egyedi.png

kepernyofelvetel_1522_egyedi.png

kepernyofelvetel_1523_egyedi.png

kepernyofelvetel_1525_egyedi.png

kepernyofelvetel_1526_egyedi.png

kepernyofelvetel_1528_egyedi.png


Robi, Te voltál a kiválasztott, gyere ki!
Volt itt minden, élmények, küzdés, szenvedés,
öröm, sírás, nevetés. Gyertek egy közös ölelésre és húzok kifelé, mert nagyon kíváncsi vagyok.
kepernyofelvetel_1529_egyedi.png
Bálint, gyere negyedszer is haver, neked ez már rutin.
Több mint száz nap együtt, ismerjük egymás lélegzetét, bélmozgását, lábszagát. Tudtam hogy hosszú és nehéz lesz, de a dlágaszááááágélt mindent, szóval nem búcsúzok, mert még pár napot kihúzok valahogy veletek.
kepernyofelvetel_1530_egyedi.png

Smalltalkokat a stúdióban szokás szerint átugranám, de van pár mondat, ami szerintem karaktereket kíván.
Hol romlott meg a kapcsolatotok?
B: Robi eltávolodott,
ködösített és én mindent megtettem hogy megtörjem a jeget.
R: Szerintem az egész dolog a Top Secretes dologgal indult és nekem az fáj, ha a megkérdezésem
nélkül alkotnak véleményt rólam.
B: Én nem alkottam véleményt, nekem mondtak egy véleményt.
Mert ugye mindenkinek lehet egy véleménye, mint azt megtanultuk idén. De mi ezt megbeszéltük és igazat adtam neked, ezt ne felejtsd el.

A párbaj nem annyira szoros mint az előbb, de szorosabb mint korábban:
3_egyedi.png

kepernyofelvetel_1533_egyedi.png

kepernyofelvetel_1534_egyedi.png

kepernyofelvetel_1535_egyedi.png



Tényleg megbeszélték? Én lemaradtam ezek szerint róla ésvagy Robi is vagy nem emlékszik rá vagy nekünk nem mutatták. Vagy lehet hogy megbeszélték, de az Robi számára nem volt elegendő magyarázat.

Előpárbaj nem volt, kortársak viszont vannak.
Vivi: Robi egy full egyszerű srác, de egyben maga a csoda. Minden feladatot maximálisan elvégzett és Én felnézek rá. Ő egy személyben a hálótársam, a bizalmasom és a barátom.
kepernyofelvetel_1536_egyedi.png

Moh: Bálint egy jó ember, akinek az a legfontosabb, hogy bele tudjon nézni a tükörbe. Neki az igazság a legfontosabb, akármiről is van szó.
kepernyofelvetel_1537_egyedi.png

Pár szavazat híján 230ezer szavazat, most már elmondja az RTL, hogy ne máshonnan szivárogjon ki.. :D Én azt gondolom, hogy Bálintot visszaszavazza a nép most is, de Robinak drukkolok és be merem vállalni a tippversenyen: Robi 50,4.
Ottvan baszdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg: 50,11 Robi.
Lóbelt teljesen megbokrosodik és egy fetrengés nélküli Baukóévázást mutat be, valamint a tudtán kívül megdönti az egy percen belüli legtöbb pároslábas térdfelhúzás világrekordját.
Robi extázisban, Bálint szúrós szemmel nem boldog.

kepernyofelvetel_1538_egyedi.png

kepernyofelvetel_1539_egyedi.png

kepernyofelvetel_1540_egyedi.png

kepernyofelvetel_1542_egyedi.png

kepernyofelvetel_1543_egyedi.png

kepernyofelvetel_1545_egyedi.png

kepernyofelvetel_1546_egyedi.png


Robi visszaindul, Bálinttal pedig pár mondatos záróinterjú van és bár nem mondja ki, Ő is tisztában van vele szerintem, hogy ezzel a 8 milliós kiakadással elszúrta.

Robinak mindenki örül bent, Ő pedig a végére már nem is emlékszik, de nagy extázis volt.
Egyem azt a vörös rák fejedet – Merci így gratulál.

PP jelentkezik be, kiválasztás-kihívás, amiről szerencsére az ápoltak nem sejtenek semmit. Rendes meglepődés is van, pedig még csak azt tudják, hogy zöld kendőzni kell ma:
Vivi: Moh, mondtál valamit ami nem tetszett
Moh: Vivi, mert ha adtál, akkor kapsz is
Robi: Moh, a két lány mögém állt, Te meg nem
Mercike, szó szerint: „Itt ül velem szembe két nagyon jó barátnőm és egy nagyon-nagyon jó barátnőm. De mivel a két fiúval még nem volt eltávolodásom, így Vivi.” Kérdésem: Hányan ülnek Mercikével szembe? A helyes megfejtéseket a kommentszekcióba légyszi.
kepernyofelvetel_1548_egyedi.png

Így szavazategyenlőség van, Pini a vm, ő dönt.
Magára teszi a zöldet.

A kihívás előtt még egy bejátszás, hogy ki mire költené a 36 milliót.
Robi: mamahotel hitele, kisbuszos eurotrip, önfejlesztés, rászoruló gyerekeknek segítés, ami egyrészt csodálatos dolog, másrészt biztos hogy szerzett most vele egy rakat szavazatot.

Merci: mellműtét, Sisa bár – jelentsen ez bármit is, Párizs - Eurodisneyland

Moh: szemműtét, élmények családdal, barátokkal, mamával; MI GANG stúdió; Játékkonzol; egészhátas VV tetkó – amit idegenek mondhatnak meg, hogy milyen legyen. WTF?

Pini: étteremfelújítás; anyagi függetlenség = „Engem nem érdekel a pénz, de számomra a legfontosabb, hogy legyen nálam mindig pénz”; költene Martfűre is, venne fákat, amit az újszülötteknek ültetnek; kempingbicikli aminek mindegy, hogy milyen a színe; esküvőszervezés ha már 21 éves koráig nem jött neki össze a lamour.

kepernyofelvetel_1549_egyedi.png

kepernyofelvetel_1551_egyedi.png

kepernyofelvetel_1550_egyedi.png

kepernyofelvetel_1552_egyedi.png

kepernyofelvetel_1553_egyedi.png

kepernyofelvetel_1554_egyedi.png

kepernyofelvetel_1559_egyedi.png


Vivi Moht hívja ki.
kepernyofelvetel_1563_egyedi.png


És akkor a a búcsúzás, gong az eleje, gong a vége:
Nekem is ez volt az utolsó VVHV posztom, köszönöm mindenkinek a megtisztelő figyelmet; a gratulációkat ahhoz, amikor elsőzni tudtam :D ; a beszólogatásokat; a savazásokat; az EKG csoporttal való hullámvasutazást és kivétel nélkül minden egyes kommentet, ami az én posztjaim alatt született. S bár tudom hogy velem sem egyszerű, de veletek sem az :D
Ahogy kezdeni szoktam, köszönöm minden kedves és kevésbé kedves olvasónak az egész éves figyelmet és én bizony most fel fogok sorolni minden rengeteg nicket. Nyilván lesz olyan, aki kimarad…:D
Köszönöm nektek, hogy emeltétek a színvonalat:
Alice, VV10 VV, Pipp, Úgymond, Krétagarbó, Malevil, Sirlemming, Metatroll, Lacihogyvoltol, Gia, egyfeju, mozambikizombi, hereverő, ibsen, Ármándó, .Zsu, repulo ezustmokus, qqts, spitzbauer, kosztarika, kozi001, zsidisznó, almaszósz, sarah, pyt, Áderné Irén, Brigante, Ratslive, doktorszoszi, figyuzzka, ppupu, nyunyo, zellerlevél, fornit, hétkilenced, sargabogre, matteo14, budapest23, cérnahuszár, kipcsak, TISZTELET, silversan, ilona12, evacat, pomac, Balu91, fuszekli, mocskosmacska, brigante, cimili2, etikette, naty77, Ármándó, barby03, gézamalac, valinda1, kiégett hobbynyúl, Mokica, gazo, mme chauchat, postmodern, tunderfurtocske, tvbuzi, egykecske, nicu71, szabadezanév, peachcat, charlie100, aliceinchains, ...

És most esik le hogy mennyire lehetetlen küldetésre vállalkoztam akkor, amikor össze akartalak írni benneteket, főleg úgy, hogy ne legyen belőle sértődés. Mondjuk régebben az se érdekelt, ha van...


2011 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 17:09:30

Na végre, felébredtél! :D

2021.02.26. 17:12:18

"Gina apukáját is érdeklik az események, felülről kémleli ahogy Vivi és Robi a dohányzóteraszon nyekeregnek. "

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

etikette 2021.02.26. 17:12:26

Dicsak poszt dejo :)

2021.02.26. 17:12:50

Köszcsi posztcsit, olvasok tovább! :))

TheLynx70 2021.02.26. 17:12:51

Köszönöm a posztot, Fálki! :) Gina apukáján besírtam a röhögéstől, érzékenyen érint, na! :) Van sok postagalambunk... :DD

alma_szósz 2021.02.26. 17:16:16

Köszönjük Fálki ♥

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 17:24:42

Na, csak megvan a Robi victory poszt, yeah!

2021.02.26. 17:25:05

Ha reggel nem olvasom végig az esti-éjszakai műszak termelését, felkészületlenül ért volna az és akkor Vivi Moh-t válsztotta ki fordulat.
Köszönöm az eddigieket, élvezet volt olvasni Téged is.
Ha lesz VV11 (VV10 fényében remélem nem) és
AdamAdammal együtt bejuttok (az eddigiek szériák fényében ádehogy) és
nem lesz Nálatok is jobb arc a lakók között (az RTL útjai kifürkészhetetlenek),
akkor Nektek fogok szurkolni:)
Továbbra is readonly módban.

Charlie100 2021.02.26. 17:25:40

Köszi Fálki! Szuperek voltak a posztjaid! Kívánok neked sok Mikulást a VV11-ig!

Nets 2021.02.26. 17:27:26

Köszi az egész szezonos munkátokat, jó pár részt feldobtatok, amik egy mp-t se érdemeltek volna. A kommentszekciót is megdicsérném, nagy százalékban jó kis viták, értelmes vélemények voltak, amiken lehetett agyalgatni, lehetett őket boncolgatni és nagyon sokat hozzátettek a műsorhoz.

Jó volt egy-egy döntés vagy esemény után felnézni, látni milyen vihart kavart vagy milyen poénok születtek belőle, nem elmenve a komoly eszmecseréket érintő témákról, akár off topic területeken.

Mindenkinek pacsi és köszi az élményeket!

2021.02.26. 17:28:04

"... felkészületlenül ért volna az és akkor Vivi Moh-t válsztotta ki fordulat" - nem a kiválasztásra értem, hanem Vivi tökösségének a nem említésére.

Fálki 2021.02.26. 17:30:12

@readonlyvv: @Nets: ah bocsi, titeket nagyon bírlak, véletlenul maradtatok ki :)

Fálki 2021.02.26. 17:31:41

@metatroll: Szerintem az ott egy logikus és taktikus lépés volt Pinitől, azért nem foglalkoztam vele tobbet. Ha atadja valakinek a zoldet és ugy hivjak ki, mert a MM duo tuti Őt vitte volna, akkor írtam volna róla tobbet.

2021.02.26. 17:32:18

Ok, igazad van:)

Gia Gianea 2021.02.26. 17:33:39

Szuper lett Fálki,kösziiii!

Ármándójózsi 2021.02.26. 17:34:39

@Fálki #TEAMPINI: Na, itt vagy végre! :)))
Faszányos az uccsó teljes posztod az évadról! :) Nem voltál itt élőben, nem tudom nézted-e, de kurva izgi volt szerintem. Sajnáltuk itt azért néhányan Bálát, a legjobb 3-ban lett volna a helye, Mercikének pedig nem...
Köszi, hogy engem kétszer is megemlítettél a végén, hiába, tudat alatt azért NA! :DDD

ForniT #TeamPini 2021.02.26. 17:34:58

Kedves Fálki! Kösz mindent neked is, ennek a szériának (is) a VV Páöhd Báj BB-posztokkal volt értelme. :D

Fálki 2021.02.26. 17:38:20

@Ármándójózsi: Ahj baszdmeg, tul koran vetted eszre... Direkt irtalak ketszer, donjuan barátom, de csak később akartam bedobni, hogy ki vette észre... :D

.Zsu 2021.02.26. 17:38:36

@Fálki #TEAMPINI: nagyon köszi a posztjaidat Fálki!

_Pipp 2021.02.26. 17:38:59

@Fálki #TEAMPINI: Köszönöm a posztjaidat, és hogy rendszeresen aktív kommentelő voltál Te is, mikor még readonly voltam is nagyon jókat szórakoztam a hozzászólásaitokon! :) Majd dobok pár szavazatot a 11-ben :P

Gina apja volt a kedvenc villalakóm, sírva röhögtem amikor először megjelent, tegnap is, és most is kurva jól szórakozom rajta. :D #teamGinafater

2021.02.26. 17:39:59

@Ármándójózsi: "Nem voltál itt élőben, nem tudom nézted-e, de kurva izgi volt szerintem. "
Ez király:)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 17:40:00

Koszonjuk szepen! Hianyozni fognak a posztcsik.

#teamFalki ❤️

HajraPINI!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 17:40:24

#Fálki #TeamPINI:
Mikor láttam, hogy van lista, egyből tudtam, hogy kihagytál. :-)
Nem mintha számítana Fálki mester! Úgyis csak egy ostoba majom vagyok. :-)
Köszi a sok fasza posztot, meg az ovis elsőzéseket!
Ne feledd, jövőre rátok robbantjuk a Villát és lelépünk a pénzetekkel! :-)

2021.02.26. 17:41:38

Köszönet a sok szuper posztért, a közös írás egy élmény volt!

ForniT #TeamPini 2021.02.26. 17:42:12

Mit ajánlatok a VV után?

Balu91 2021.02.26. 17:44:44

Wow megemlítettél pedig csak pár napja írok
Köszi:)
Köszi a posztokat.is Gina apukája tényleg mindent vitt

Fálki 2021.02.26. 17:44:57

@Ármándójózsi: Mindig nezem élőben, azert nem kommentelek olyankor, mert szeretem a sajat megélésem alapján írni a posztokat... és az itteni kozos nézés félrevinne.

2021.02.26. 17:45:05

@_Pipp: Amit mindg tudni akartam, de sosem mertem megkérdezni:
Hogy értitek a "readonly"-t?
Néztem, olvastam korábban is, aztán egyszercsak írtam is, vagy sosem néztem, csak olvastam, aztán egyszercsak írtam is?

Ármándójózsi 2021.02.26. 17:46:37

@Fálki #TEAMPINI: Jogos így, hogy Te írtad másnap, nagyon pörögtünk, gondolhatod! :D Idegállapotban voltam... :DDD

_Pipp 2021.02.26. 17:47:53

@metatroll: néztem, olvastam korábban is, aztán egyszer írtam is :)

tvbuzi 2021.02.26. 17:49:02

Gina apukáján felnyerítettem

Raspberry Cake 2021.02.26. 17:49:33

@Fálki #TEAMPINI: Rosszul írta le Merci, de gyanítom, hogy shisha bar= vízipipa bárra gondolt :))

_Pipp 2021.02.26. 17:50:27

@.Zsu: Survivorben remélhetőleg több Bálint típusú fiúka lesz majd :D lehet csorgatni a nyálunkat majd :D
a celeb szekcióra kíváncsi leszek, vajon próbálnak majd sportosabb celebeket, netalántán sportolókat összeválogatni, vagy mehet minden paprikajancsi szenvedni :D mondjuk PP-t megnézném a játékokban :D főleg ha be van mindenezve :) Robi is mehetne, neki testhezálló lenne:)

barby03 2021.02.26. 17:51:13

Köszönjük az egész évados posztjaidat!

Amikor visszanéztem az összefoglalót és ráközelített a kamera a galambra, rögtön az jutott eszembe, hogy Gina apja. Az volt az egyik kedvenc jelenetem. "ott van Apu! "

Sajnálom, hogy Bálint kiesett, így marad Pini. Hajrá Szolnok-megye!

Nagyon meglepődtem, hogy én is ott vagyok a felsorolásban, nem számítottam rá. Nagyon sokáig csak olvasóként voltam itt, míg nem olyan régen vettem a bátorságot, hogy kommenteljek. Inkább csak szombat este kommenteltem, nagyon jó volt beszélgetni veletek.

Kosztarika 2021.02.26. 17:51:29

@Fálki #TEAMPINI:
Jó munkához idő kell, meg a lassúhoz is. ;)
De most megérte várni, mert faca lett, mint általában, kivéve, mikor nem. Hullámzott, mint a kapcsolatunk a lilakapitól a majdnem végleges szakításig. :))))
Viccet félretéve köszönöm a ránk fordított időt, mindig örömmel olvastalak, na jó, a komm. szekcióban nem mindig, vagyis nem mindent. ;)
Összességében jó volt veled bandázni.
Csumpirudi, kicsikém.

Fálki 2021.02.26. 17:52:28

@Raspberry Cake: Ha sisha bárnak irja, akkor se tudtam volna :D

2021.02.26. 17:54:41

@Fálki #TEAMPINI: Frú biztos tudta volna, vagy Dubajból, vagy Az Arab c. mestermű alapján.
:DDDDDDDD

TheLynx70 2021.02.26. 17:54:59

Egyébként miért búcsúzkodunk ennyire? Nem lehet tovább beszélni, vagy nem lesz miről? :)

Fálki 2021.02.26. 17:55:07

@Kosztarika: En is szeretlek csumpi, de ez nem szép amit írsz.

Azzal basztatni bennunket/engem, hogy lassuak vagyunk szerintem kibaszottul nem fair. Minden massal basztatni teljesen legit, de en ma pl reggel 5 óta fennvagyok, vezettem 500km-t, dolgoztam, mindenféle fiszemfaszom meetingeken voltam, de ugy csinaltam a napomat, hogy lehetoleg 5re kész legyen ez.

2021.02.26. 17:55:51

@_Pipp: Hát, köszönöm ... :(
Én a másik változat vagyok, engem halálosan felidegelne, ha nézném. Ebben a szériában megnéztem Renátót, Fruzsinát, Virágot és Danit a JLB-ben és ez is elég volt. Ma meg láttam Danit és Virágot együtt, azóta sem térek magamhoz.

MsIreneAdler 2021.02.26. 17:56:23

@Fálki #TEAMPINI: nagyon szépen köszönjük a posztokat es a minőségi plusz munkát, amit ezek megírására fordítottál. Én nagyon jól szórakoztam ezalatt a pár hónap alatt, nagyon vártam mindig az írásaidat.

Szerintem mondtam már, de nem győzöm elégszer dicsérni az itt összegyűlt, értelmes, normális, jó humorú és befogadó társaságot. Nem tudom, hogy a bazi nagy telihold vagy ez a korán jött tavasz teszi, de bevallom, kicsit elérzékenyültem. Nagyon örülök, hogy a részese lehettem ennek az "őrületnek". Köszönöm a bolondozást, a mélyebb beszélgetésejet és a korrekt vitákat. Tuti, hogy árgus szemekkel fogom figyelni, milyen tartalom kapcsán gyűltök megint össze, és jövök :)

.Zsu 2021.02.26. 17:56:41

@Ármándójózsi: kihordtam 2 infarktust :))
@_Pipp: az mondjuk biztos. jó lesz. nézzük majd együtt :))

kozi001 2021.02.26. 17:57:46

3. Vörö@_Pipp: Ilyenkor tűnik fel, hogy milyen jó kiállásúak voltak a VV10-es srácok.
Soma és Aurélió kifejezetten alacsony gizdának tűntek mellettük.
Au megjelenésén a cigánykondi se segített.

Ármándójózsi 2021.02.26. 17:58:16

@Kosztarika: Elég viharos, érzelmileg és erotikusan fűtött volt a kapcsolatotok, tisztára, mint a legjobb szappanoperákban... A lilakápinál én mondjuk konkrétan elpirultam...mert értettem ennek a mély, fullasztóan érzéki tartalmát... :DDD

MsIreneAdler 2021.02.26. 17:58:51

@TheLynx70: én itt fogom rágni a virtuális küszöböt :)

2021.02.26. 17:59:10

@kozi001: mi az a cigánykondi?

.Zsu 2021.02.26. 18:00:32

én nem néztem az Aus szériát de nekem is hiányzott egy ilyen laza, szókimondó vicces bohócfigura. tök jó energiákat vitt be a srác :))
nem baj ha kicsit proli de nem úgy mint a mi proli urunk.

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:00:41

@.Zsu: Fekve vagy lábon? :P Mert az előbbi esetben azt én kihordtam volna Veled!!! :D
De tudod mit, így a vége felé, az utóbbi esetben is!!! :DDD

_Pipp 2021.02.26. 18:00:43

@metatroll: Ha nem lenne HV lehet már én sem nézném, sokszor így is csak háttérzaj, nem figyelek, itt olvasom, hogy mi történt éppen, de HV-k és a társaság nagyon vicces és itt mindig jó a hangulat is (legalábbis nagyrészt).

.Zsu 2021.02.26. 18:02:26

@Ármándójózsi: helyes, legyen is mindegy h fekve vagy lábon van ;)))

_Pipp 2021.02.26. 18:03:42

@kozi001: nekem nem is igazán jut eszembe kimondottan jó pasi a VV szériákból, de van pár ami kimaradt... vagy amit néztem is meg nem is... de idén Bálint, Mó, és Robi is jó pasik, ha Dani tudna beszélni és megcsináltatná a fogait akkor külsőleg vele se lenne probléma..
az első BB-ben volt nagy szerelmem Bálint de 12 éves voltam kb, és titokban néztem, mert a szüleim nem nagyon engedték :D

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:03:56

@Fálki #TEAMPINI: Pedig vannak ilyen helyek már itthon is:DD
@silvermansarah #TEAMPINLOBELT:
Valóban, az araboktól ered, a kultúrájukhoz tartozik a vízipipázás. Mikor pár éve kinn dolgoztam nyáron animátorként egy hotelben, akkor mesélték a helyiek és láttam is, hogy nem teázni járnak 5-kor, hanem vízipipázni , valamint a hotelben is volt egy helyiség tele vízipipával, naponta voltak szeánszok.

Kosztarika 2021.02.26. 18:03:57

@Fálki #TEAMPINI:
Fel ne kapd már a tak... vizet. Tudid, hogy imádlak szivatni. ;) Én/mi pedig tudjuk mekkora meló munka mellett pusziért hv-zni.
Szercsi, lávcsi Falki. :))))

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:04:02

@.Zsu: u.i.: Azt az évadot (VV6), szívesen megnézném Veled, már csak azért is, mert kíváncsi lennék, mit szólnál hozzá. De komolyan! Aurelio-t én ott az első perctől kezdve kedveltem, a végére egyre jobban és nyilván követett el hibát, nem is egyet, de annyira megszerettem, hogy azóta is imádom, és előre röhögök, ha meglátom. :DDD

kozi001 2021.02.26. 18:04:06

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Amikor csak mellre és karra gyúrsz, de mivel eszel rendesen szép nagy beled van. Kidobós jelenség.
8kertől nem messze lakok, ott szoktak álldogálni.

Tündérfürtöcske 2021.02.26. 18:05:08

@Fálki #TEAMPINI: Köszi a szupi posztokat, nagyon szeretem az írásaidat. Ha tényleg bekeverdsz a 11-be a szavazatom fixen a tied :)

kozi001 2021.02.26. 18:05:37

@_Pipp: lol. Öreg vok. Azt is néztem egy kicsit. Vmi kis hisztis csajjal össze is jött.

kozi001 2021.02.26. 18:07:12

@_Pipp: Jó pasi? Ffi szemmel VV8 Dávid. De őt meg lehet sokan nem tartanák karizmatikusnak.

MsIreneAdler 2021.02.26. 18:07:44

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: szerintem, mikor elmarad a lábnap, de a két dinnye meg ott figyel a hóna alatt :D

2021.02.26. 18:11:01

@kozi001: :DDD ez kurva jó, használni fogom!
Cserébe elárulom, hogy az év madara a cigánycsuk!
(NAgyon helyes madár amúgy) :)))

2021.02.26. 18:12:21

@kozi001: az a baj ezekkel a VV Jópasikkal, hogy megszólalásra csúnyulnak
:((((

_Pipp 2021.02.26. 18:12:53

@kozi001: azt hiszem Angélának hívták, de nem biztos :D mai szemmel már nem jönne be Bálint:)
Nekem VV8 Dávid nem jött be annyira, mm jó pasi volt, de nekem valamiért mégsem

Valinda1 2021.02.26. 18:13:06

Awww köszönöm az említést (még úgy is, hogy inkább readonly-nak mondom magam :D ).
És a sok sok posztot és kommentet is, jó volt olvasni titeket és hiányozni fog ez a rutin a home officeomból.

Ma és holnap pedig hajrá Vivi!! (:

Genialisszimusz 2021.02.26. 18:13:20

@TheLynx70: Miért ne beszélgethetnétek tovább? Hogy miről? Eddig is kb. 70 % volt az OFF.

_Pipp 2021.02.26. 18:14:38

@Ármándójózsi: 28 éves vagyok :D most megnéztem 2002-ben volt a BB, akkor 9 voltam... de ez nagyon durva, többre emlékeztem :D egyik barátnőmmel full szerelmesek voltunk Bálintba, de h 9 évesen :D így megértem a szüleimet, h nem engedték nézni :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.26. 18:17:05

@Fálki #TEAMPINI: Köszi az egész évados munkádat és ha lesz survivor és tudsz majd írni és lesz HV arra is.... én tutti biztos ott leszek és olvasni foglak.

Jókat írtál, van hozzá tehetséged!

Brigante a,
A 47-es ügynök

2021.02.26. 18:17:20

@_Pipp: ez nagyon cuki, ez az a srác aki végig aludt? :DD

Sargabogre 2021.02.26. 18:17:27

köszönöm a HVkat neked is és minden kedves kollégának :) (és kicsiknek és nagyoknak..) hiányérzetem lesz, ha vége lesz.

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:18:38

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Adok én Neked mindjárt elsőt, nem látod, hogy az én vagyok??? :PPP És mást sem látsz??? Pedig kellene!!! ;) :)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:19:04

@kozi001: Pont ezt irtam egy masik poszt ala, hogy minden VV fiu 185, vagy afolotti volt ebben az evadban. Szerintem ez koncepcio lehetett, mert a KSH szerint a magyar ferfiak atlaga 176 cm.

alma_szósz 2021.02.26. 18:19:09

@_Pipp: én a VV4-et néztem full titokban, nemrég derült ki hogy a szüleim milyen büszkék voltak rá hogy a kislányuk nem néz ilyen trash műsorokat aztán meg kellett nekik mondanom hogy dehogyisnem

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:20:06

@_Pipp: Szerintem VV7-ből Robin, VV8-ból Dávid jól nézett ki, előzőben nem volt egy helyes pasi sem, mostaniban Bálint, ő veszettül jóképű:DD

2021.02.26. 18:20:46

@MozambikiZombi #teamPini: te is megnézted a pénisztáblázatot? :DDD

2021.02.26. 18:21:17

@Raspberry Cake: hát azért a veszettül túlzás, de kinek mi :)))))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:21:52

@Fálki #TEAMPINI: mióta érdekel téged, ha itt sértődés van? :)) magamba szálltam néhány nappal ezelőtt, aminek az eredménye ugyan nem látszik rajtam, DE. volt, ami volt.. fejlődni sosem késő nekem sem, neked sem. meg rencsónak sem. ja, de, neki késő. szóval összességében izé.. köszönöm. (most kurvára zavarban vagyok, hát mi lesz így a renomémmal? még a végén azt hiszik itt rólam, hogy kedves ember vagyok.)

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:21:54

@_Pipp: Tessen kérem megfelelő, helyes adattal szolgálni legközelebb, mert félremegy a számolás!!! :D És most már nyugodtan nézheted, még akkor is, ha Bála Bálvány Imádó -> BBI vagy Te is, mint PontosZsu és Irénkedrága... :DDD

kozi001 2021.02.26. 18:23:46

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Ezt se tudtam. :)
Hát meg eltelik pár év és mintha más ember lenne. Ld Kárszeg.
Ilyenkor látszik h mi meló egy külföldi A listás celebnek h formába tartsa magát.

@_Pipp: Sejtettem. Ő inkább 'body goals', de nem biztos h bejövős. :)
Angéla igen. Kevertem. A Zsanett volt a nagy hisztis. Korabeli Baukó Éva :P

Cérnahuszár 2021.02.26. 18:24:11

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: hú én is remélem valaki lebeszéli mercit arról a ciciműtétről

jó húzás volt a csatornától, hogy beszéltették a maradék ápoltakat ki mit akar
remélem ha mercike nyeri akkor asztalos üzemet csinál, mert azt azért tanulta 3 évig és ott tudja hogy mozognak a zsinórok, az a bármicsoda vagy mi, nem sok rálátása lehet
abból lehet akkora bevétel (ha a fiam mesterének havi bevételét nézem ihajja) hogy második körben összerakja a bárt? és 2 lábon is állhat

a bárt inkább robinak tudnám elképzelni, ha megcsinálja + egy lakáska, rábízza valakire mert ő tisztában van a működéssel, nagyon nem tudják átbacni.
Abból van annyi jövedelem hogy a barangoldást megvalósítja, és ha hazatér, még mindig van hova visszajönni. Ez a barangolás annyira bejön nekem, szabadság forever

vivcsó étterem befektetése is tetszik, úgy is övé lesz hát miért ne, látom a franciás kisfilmet, a kemping biciklivel a hóna alatt egy bagettel teker kinyitni...talán lesz egy kutyája is, akinek a neve gyere ide takarodj lesz

moha tetkóját nem értem, a szemmműtétet se, azt meg lehet csinálni kevesebből, és nem kell hozzá nyerni. Egyedül őnála nem látok befektetést, hanem csak elköltést.

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:24:21

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Jó, főleg a beköltözés előtti Instás képein az, bent volt, mikor nagyon elhanyagolta magát, a hatalmas, nem formázott szakáll nem állt neki jól:))

Egyfejű 2021.02.26. 18:26:01

@TheLynx70: Én is ezt akartam kérdezni, nem lesz egy kis szolid afterparty erre?
De egyébként köszi a posztot, ezt is, meg mindegyiket, Fálki! Tudom,hogy már írták páran, de a Gina apukája hatalmas. Mostantól minden galambról eszembe fog jutni. :)

Silversan 2021.02.26. 18:26:21

Nagyon köszönöm Fálki, élvezetes volt minden írásod. Itt a vége felé szeretném megköszönni a komment szekciónak hogy befogadtatok, így sok éves olvasás után én is hozzászólhattam. Remek emberek vagytok, imádom a humort, a csipkelődést, a néha, nagyon sok tudást felsorakoztató elemzéseket, a sokszínűséget, egyszóval, hogy jól szórakoztam veletek. Remélem a VV11 előtt, más műsorok összefoglalói alatt is találkozunk. Sok izgalmat a döntőhöz, és hajrá Vivi!!!

Éva01 2021.02.26. 18:26:46

Köszi FÁLKI!!! Ismét nagyon jót nevettem. Ezért ( és semmi másért) érdemes volt nézni ezt a hatalmas kultúrális élményt nyújtó VV10 et.

ibsen 2021.02.26. 18:27:03

Köszi az öfit! Jó volt.

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Hát az volt kb:D Robi mint egy kényes liba kb:))

TheLynx70 2021.02.26. 18:27:19

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Kedves ember vagy, lebuktattad magad. :) Azért Rönóval kapcsolatban nem lennék optimista. :)

ibsen 2021.02.26. 18:29:37

Kiváncsi vagyok Vivi ennyire erős-e mint gondoljuk. Mohnak többen követik az instáját is pl. De lehet hogy ez már rég nem oszt nem szoroz.

etikette 2021.02.26. 18:29:57

Gina apukajan istenyugosztalja negyed oraig nevettem ez annyira ott volt! :D

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:30:11

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Az Europa terkepes illusztraciot mondod? :D Szerintem ott a magyar pasik jo nagyot kummantottak bemondasra. :DDD

2021.02.26. 18:30:37

@kozi001: A CSAK gyúrósok lassúak, így aztán nem gyorsak, pláne nem robbanékonyak. Vizuális effektnek okék.
Láttam már gyúrós kidobótól a mivan-mivan-mivan után három másodperccel vérző orral földönszomorkodást.
Mondjuk nem 8ker, hanem Miskolc, de talán releváns:)

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:32:09

@ibsen: Viragot lassan 75000-en kovetik, szerintem annyira nem mervado. Mondjuk az is biztos, hogy mi itt egy kis burokban vagyunk mas csoportokhoz kepest, szoval a mi velemenyunk sem feltetlenul mervado. :D

etikette 2021.02.26. 18:32:46

@ForniT #TeamPini: survivor mindenkeppen! Amit az ejjelnappalos jozsi fog vezetni. Mar ez onmaga megerne egy posztot

2021.02.26. 18:33:28

@MozambikiZombi #teamPini: neem, de az nagyon vicces, a románok jól megkapták :DDDD
van egy oldal ahol statisztikák vannak és ha az országonkénti átlagmagasságra keresel rá, a cikk legeslegvégén van egy link a valódi átlagméretről :DD
Itt, a legaljától felfelé a második bekezdésben a link :DDD
www.worlddata.info/average-bodyheight.php

alma_szósz 2021.02.26. 18:34:44

@Raspberry Cake: nagyon örülök, hogy a mit bántál meg kérdésre azt mondta, hogy ahogy Vivivel beszélt, jó gondolom mondták neki a haverjai hogy az nagyon nem volt oké, de akkor is.

ibsen 2021.02.26. 18:35:23

@MozambikiZombi #teamPini: Lehet. Várom a párbajt szerintem Vivi lesz a magabiztosabb. De nekem ez a feladási dolga bármennyire is szimpi lett az utóbbi időben nagyon gáz.

alma_szósz 2021.02.26. 18:36:45

az instagram kommentek alapján Vivit majdnem 10x szeretik jobben, mint Moh-t

Krétagarbó 2021.02.26. 18:38:10

@Fálki #TEAMPINI: köszi Fálki, klassz lett a poszt! És benne vagyok:)

Ma esti tippmix játék? Az én tippem: 34 - 66 Vivcsó javára:)

TheLynx70 2021.02.26. 18:38:13

@metatroll: Már voltál Miskolcon, vagy te is földi vagy, mint Földimalac? :)

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:38:23

@alma_szósz: Ekg, végre valaki, aki belátja, hogy hibázott, nem a sztenderd "mindent ugyanúgy csinálnék" dumával jön. Biztos vagyok benne, hogy Robival is meg tudják majd beszélni a konfliktusukat. Vivcsóról is mennyi pozitívumot mond:))

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:39:07

@alma_szósz: Jaja, én is így látom, kb. ez az arány ott. Ami persze jó, csak Merci TOP 3-ba jutása még mindig felbasz... :/

Raspberry Cake 2021.02.26. 18:40:16

@Krétagarbó: 68%-32%, természetesen Vivcsó javára:)) Megérzésem szerint ez nem lesz olyan szoros párbaj, mint az elmúlt 2:DD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 18:41:11

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: dehogy gondoljuk , hogy kedves vagy velünk , ne ijedj meg . :P

@Silversan: szívesen , én engedélyeztem.

@Egyfejű: szija Süsüm!

Krétagarbó 2021.02.26. 18:41:28

@kozi001: múltkor ki kellett gugliznom, hogy ki ő. És még úgy sem rémlett:D

Fálki 2021.02.26. 18:43:04

Csumpirudik, hoztam még nektek egy statisztikát, mert én ilyenfajta hulye vagyok, hogy ezt is osszeirtam - illetve az egyik gyakornokom, de az mindegy-.

Szóval... A Kompetitív Óvodások Versenye, vagyis a ki volt első legtobbszor verseny állása:
Falki 13
Kosztarika 12
gia, mmechauchat 7-7
fuszkli, drszoszi, .zsu 4-4
Armando 3

2 elso hellyel rendelkezok:
natha ellen balna, herevero
qqts
pomac
ugymond
Hedo
rrami
msireneadler
kenadams
silvermansarah

Egyszeres győztesek:
tvbuzi
ppupu
mentoros lecso
repuloezustmokus
K_Attila
kawazu
princejesus
zsidisznó
ilona12
massimo88
mindennickfoglalt
szellemlányka
trns
ficekence
charlie100
lacihogyvoltol

_Pipp 2021.02.26. 18:43:05

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: igen :D kis cukika volt, és majdnem meg is nyerte, van egy olyan érzésem, hogy Robival is így járok (bár Vivit is kedvelem nagyon, BB Évit nem szerettem):)

@alma_szósz: :))

@Raspberry Cake: Ú Robin nem is jutott eszembe, de igen Ő bejött

Egyfejű 2021.02.26. 18:43:50

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szija, Mesterem, jól elkerültük egymást mostanában! :)

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:44:48

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Nem ismertem ezt az oldalt, na de ebbol is latszik, hogy az az az Europa terkepes bemondasos kamu volt. :D

Viszont amin meglepodtem, az a BMI indexek:
Sracok: 1.76 m / 87.6 kg/ 28.2
Lanyok: 1.62 m/ 70.1 kg/ 26.6

Valahogy nem ez a kep a fejemben, hogy a magyar nok dundik lennenek. Pedig egy 162 cm-es magassaghoz a 70 kilo az nem olyan jo, vagy az normalis? Most elbizonytalanodtam.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:44:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): veled aztán pláne nem, aztán, hogy le merészelted írni, hogy 52 évesnek tartasz!

2021.02.26. 18:44:57

@TheLynx70: Miskolcon születtem, nőttem fel, éltem 2000-ig. Hogy mikortól, azt hagyjuk..., de kb. egyidősek lehetünk:) Szóval igen, földik vagyunk:)
Szentpéteri kapu.

alma_szósz 2021.02.26. 18:45:19

@Ármándójózsi: engem is, de szerintem nyerni nincs esélye

_Pipp 2021.02.26. 18:45:40

@Ármándójózsi: amúgy Robit választanám pasimnak, Bálintot pedig egy éjszakára :D

free spirit 2021.02.26. 18:45:46

Élvezet volt olvasni az írásaidat. Köszi!

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 18:46:59

@Fálki #TEAMPINI: Kimondottan elszomorít a megnem említésem, mivel ha jol tudom bizony én kezdtem el a #TEAMPINIT és ilyen rútul elbánni velem...Vendettáért kiállt :))))).
Előre elnézést kérek ha más is TEAM-elt előttem :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 18:47:14

@Fálki #TEAMPINI: voltak nagyszerű írásaid ami nagyon sokat nevettem , voltak kevésbé humorosak , de összeszedettek.Én nézni sem tudtam neked meg írnod kellett róla . Hatalmas tisztelet és köszönet.
Itt szeretném megköszönni a többi HV író munkáját is.
S nem utolsósorban Kiégett Hobbynyúlnak , aki mindig közvetített Mókicával és Cimilivel a konténer mellöl.danke schön( s ezzel el is lőttem német nyelvtudásom 66.6 %át) (nem találjátok ki mi a maradék hát a Spitzbauer)

kozi001 2021.02.26. 18:47:26

@Raspberry Cake: Így van. Az alázást valóban nem lehet majd szoros párbajnak nevezni. :P

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:47:59

@MozambikiZombi #teamPini: hát, rohadjak meg itt helyben, ha igaz, hogy a magyar férfiak átlagmagassága 176 centi :DDDD

Fálki 2021.02.26. 18:48:35

@Brigante: Koszi, lesz Survivor es Hv is és én is.

@Krétagarbó: Szorosabb lesz annal, két n-nel.... :D Itt a végén már nem lesz szerintem akkora kulonbsegu parbaj, mint korabban... De nem is lesz annyira szoros, mint a tegnapi: 55-45 Pini

TheLynx70 2021.02.26. 18:48:38

@Egyfejű: Szia, Sárkánylyány! :) Próbálok ráérni, de mindig zaklat valaki a családból, most éppen a macska, mert itt vekeng, szórakoztatni kellene... :))

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:48:50

@alma_szósz: Nincs, persze, na de azért inkább Bálintnak kellene ott lenni, vagy Mohának, de utóbbival sokan nem értenének velem egyet. :)))
És persze VIVI nyerje meg!!! :)))

_Pipp 2021.02.26. 18:49:53

@MozambikiZombi #teamPini: 162 cm az átlag magyar nők magassága? ez picit meglepett :D kicsit többre gondoltam, 168-169-re, de ahhoz valóban sok a 70 kg...

a pasik átlagmagassága nem lepett meg, szívem szerelme se több :D

Ármándójózsi 2021.02.26. 18:49:59

@Fálki #TEAMPINI: Annál nagyobb! Tippem: 68 - 32 Vivi javára.

Fálki 2021.02.26. 18:50:10

@halványlevendula: Ó neharagudj, de cserébe a kovetkezo JLB-t teleírom veled :)

Fálki 2021.02.26. 18:51:13

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: De most komolyan, neked nem tokmindegy h mennyi az atlag? ugyis a tetejéről tudsz csak valogatni, hogy normalisan nezzetek ki egymas mellett.

Annyit mondanék, hogy mellettem még egy magassarku is belefer... ;)

Egyfejű 2021.02.26. 18:51:50

@TheLynx70: Szia, Hiúzka! Én is kicsit így vagyok... A minihiúzodat csókoltatom! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 18:52:37

@Krétagarbó: Legyen 62-38 Vivi javára (Ezt sokkal nehezebb eltalálni, mint a Robi-Bálintot)

Fu Szekh Li 2021.02.26. 18:53:04

@Fálki #TEAMPINI: Az abszolút első hely akkor is az enyém :D

Kösz Neked is a posztokat, jó volt a csapat, amennyire visszaemlékszem, most volt a legegyenletesebb a posztok színvonala. Egyenletesen jó :)

TheLynx70 2021.02.26. 18:53:23

@metatroll: Szia, földi. :) Hejőcsaba! :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 18:54:11

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: most már tudom min sértődtél meg. Először jóval kevesebbet írtam azt mondtad nagyon messze vagyok , ekkor emeltem meg a számot.
Nem a hozzászólásaid miatt.

@halványlevendula: ez a team dolog jó ötlet volt , de én sem láttalak. :P

.Zsu 2021.02.26. 18:54:22

@Fálki #TEAMPINI: ha jól megnézzük a tabellát, mindenkinek látható h én nyertem. te nem számítasz mert posztíró vagy, és ovis csaló, plusz hozzászámoljuk h januar közepén kezdtem el kommentelni tehát fontos az időarány, és így nézve sztm egyetérthetünk h enyém a győzelem :))))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:54:49

@Fálki #TEAMPINI: még átlagmagasságú pasit se láttam mostanában közelről, nálam magasabbat meg kb. a főiskolán utoljára, hat évvel ezelőtt. azok voltak a szép idők, még egy könnycseppet is elmorzsolnék, ha lennének érzéseim. de nincsenek :DDDDD

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:54:57

@Cérnahuszár a naív: Volt egyszer egy hasonlo jatek, ott is lejott, hogy a lakok tobbsegenek fingja nincsen, mennyit er ez a penz valojaban, raadasul szerintem azt sem vagjak, milyen sokat kell majd belole adozniuk. Egyebkent en nem emlekszem, hogy Robi akkor emlitette volna anyukaja hitelet, Vivivel szemben, aki viszont mar akkor is mondta, hogy segitene az edesanyjanak, talan azt mondta, hogy 2 millio forinttal.

(Vivinek amugy van am kutyaja :)

Krétagarbó 2021.02.26. 18:55:54

@Fálki #TEAMPINI: A maradék JLBk-ről még írtok? Dejó!

Krétagarbó 2021.02.26. 18:56:53

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: szerintem nagyjából te vagy a 3., aki ezt tippeli.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:57:46

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): bármilyen egyén (legyen férfi, nő, vagy sellő) magasságát akkor hiszem el, ha a saját szememmel látom :D

Fálki 2021.02.26. 18:58:03

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): @.Zsu: jaja, mindenki azt hiszi, hogy O nyert, de a szamok bizony makacs dolgok.
:D :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 18:58:15

@MozambikiZombi #teamPini: Kinek mi. (magasság-100)*0.85 vagy kevesebb. Nálam az a nyerő.

TheLynx70 2021.02.26. 18:58:17

@Fálki #TEAMPINI: Köszönöm én is a posztokat, istenkirály voltál, és a többiek is. :) Nem búcsúznék, mert nem szeretnék. :)

MozambikiZombi 2021.02.26. 18:58:34

@Fálki #TEAMPINI: Akkor teged tenyleg elvisznek a VV11-be. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 18:58:39

szerintem 65-35-tel hazaküldi vivi mohát.

Fálki 2021.02.26. 18:59:36

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: posztgrad kepzes volt az vagy kozvetlen kozepiskola utan mentel oda? Mert a korod szempontjabol nem mindegy... :D

AMugymeg rossz helyen keresgeltel, latod, itt is ittvan Armando... Ja, nem, Ő kicsi... Szóval itt vagyok én.

Fálki 2021.02.26. 19:00:33

@MozambikiZombi #teamPini: Minden jel arra mutat, igen...:D :D

TheLynx70 2021.02.26. 19:01:06

@Egyfejű: A minihiúz egy zsarnok, állandóan foglalkoztatni kellene, pedig nagyon fáradt vagyok. :) De megoldom. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 19:01:58

@Fálki #TEAMPINI: most toboroznak az Avatar 2be , úgymond olvasóval elmehetnétek.

.Zsu 2021.02.26. 19:02:43

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): csak nem irigykedsz? :)))) A te nevedet nem látom ott.

@Fálki #TEAMPINI: számítanak a körülmények és ugyebár minden amit tudományosan levezettem már. nem fogadok el holmi számadatokat. :D

Egyfejű 2021.02.26. 19:03:08

@TheLynx70: Ilyenek ezek, de így szeretjük őket :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 19:04:03

Szerintem azért várjátok Meg Kosztarikát majd ő eldönti ki nyert. Ő döntötte el azt is kié lesz Kipcsak veséje.

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:04:31

@Ármándójózsi: Engem is. :( Sot gyanitom, hogy Balintot is nagyon. :D

Ezen en is felrohogtem, amikor Aurelio nagyon odaakart nyalni mindenkinek.

"Cukika: Te nagyon bonyolult figura vagy. Tesó.. Ne már gecc. A Johari ablak, az bonyolult."

Mostanra mar tenyleg nagyon meguntam, hogy az emberek tobbsegenel az "oszintenek lenni" egyenlo az impulziv, vegletes, onkontroll mentes letezessel.

.Zsu 2021.02.26. 19:04:43

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): mennyi olyan nick aki azóta nem kommentel már. durva.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 19:04:54

Bálintot kicsit sajnáltam a végére, de ilyen amikor előre iszik valaki a medve bőrére.
Drága Pininknek így sokkal jobbak az esélyei :D
Amúgy kibukik belőlem de épp a párbaj előtt láttam az egyik legnagyobb magyar LMBTQ youtubernél insta sztoryban hogy ő nem néz valóvilágot teljesen elhatárolódik az ilyen trashtől és bár ne is lenne ilyen műsor, de ha már van LMBTQ emberke bent, akkor szavazzon már mindenki rá, hogy nyerje ő, mert milyen fasza lenne ha LMBTQ emberke nyerné a VV-t. Namármost nálam az ilyenkor nyílik ki kicsit a bicska a zsebemben. Nem ismerem a delikvenst, nem láttam vele a műsort de nyerjen mert LMBTQ. Senki ne nyerjen azért mert "más". Nyerjen mert jól csinált valamit. Azután aztán végképp nem érdekel, hogy meleg, hogy féllába van, hogy pánszexuális stb stb. Remélem átment mire gondolok. Nem és nem is fogok vitába szállni, ez az én homokszemnyi meglátásom :D nem akarok zavarni ezzel senkit :D

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:05:48

@.Zsu: Nálam Te vagy a nyerő PontosZsu!!! <3 :DDD

naty77 2021.02.26. 19:05:59

@_Pipp: Szabolcs jó pasi volt. ;)

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:06:53

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Ezek nagyon viccesek :D

"- Vivi [az utolsó beköltöző] meg szegény ember orosz Drew Barrymoreja" by Post Modern Prometheus :)))

.Zsu 2021.02.26. 19:07:04

@MozambikiZombi #teamPini:
"Mostanra mar tenyleg nagyon meguntam, hogy az emberek tobbsegenel az "oszintenek lenni" egyenlo az impulziv, vegletes, onkontroll mentes letezessel."
nagyon EKG
én azon is ki vagyok amikor kérdezés nélkül véleményt alkotnak. mert h őszinte és ő egyenes.
jólvan csak senki nem kérdezett és kíváncsi rád :D

.Zsu 2021.02.26. 19:08:35

@Ármándójózsi: mondjuk ezen a nyerőlistádon nem vagyok egyedül, de én így is nagyon értékelem :)))

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:09:26

@halványlevendula: Annyira átjött, hogy kibaszott kurva nagy EKG-t mondanék, ha mocskos szám lenne, de így csak nagyon nagy EKG!!! :D

TheLynx70 2021.02.26. 19:09:40

@halványlevendula: Nekem átjött. Sokáig írtam és sokat, de kitöröltem, mert minek!? :) A lényeg, átjött. :)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:09:51

@halványlevendula: En is belefutottam tobb ilyenbe is ma, ahogy szorfozgettem a neten. Sot Robi is rament erre, valami olyasmit nyomott mielott kiment parbajra, hogy o beakarja bizonyitani, hogy attol meg, hogy o mas es kilog a sorral, nem biztos, hogy vele van gond, lehet, hogy eppen a sorral... En birom Robit, de ez pont nem tetszik, illetve a nyomorkartya kijatszasa is visszatetszo.

naty77 2021.02.26. 19:09:52

@MozambikiZombi #teamPini: ha szeretnéd mutatok magamról fotót 163 cm 73 kg ezek szerint átlagos. :)

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:10:31

@.Zsu: :D Aztan meg jon a "Beszelek!"

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:10:59

@.Zsu: Fálki mondott erre valamit alattad, de most az egyszer rosszul tudja, és Te is...

Fálki 2021.02.26. 19:11:37

@naty77: Ne mondj ilyet, mert Armando innentol kezdve nem fog békénhagyni ...

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:12:05

@.Zsu: Ay mama pl kifejezetten hiányzik. És még sokan mások :)

2021.02.26. 19:13:51

Kicsit olyan a hangulat, mint amikor már KÁCIÓ! van felírva a táblára:)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 19:14:56

@halványlevendula: hát ez így szokott lenni , mintha ők egy csapat lennének.

Fálki 2021.02.26. 19:15:14

@Ármándójózsi: muhahahahaha

Amit Te itt osszedonjuankodtal elmeletben, azok utan gondolod a ma szuletett baranyokon kivul hisz neked még valaki, amikor azt mondod, hogy csak Ő? :D :D :D

2021.02.26. 19:16:01

54,6-45,4 Vivinek észből, szívből már szavaztam itt.

naty77 2021.02.26. 19:16:12

@Fálki #TEAMPINI: nem neki akartam mutatni :)
Egyébként 163 centivel pici vagyok (a kislányom 182) de a 73 kilóval nem vagyok kövér.
Viszont ruhát venni kb lehetetlen ha valaki nem elől deszka hátul léc. :(

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:16:30

@.Zsu: Én egy vaskos A4-es teleírt irattömböt azért nem neveznék listának.

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:16:51

@MozambikiZombi #teamPini: szinten az elso HV alatt:

"A Geben gyerek olyan, mintha Jehova tanúja lenne.... tökre várom mikor kopog be a nyugi szobába és mondja: Örömhírt hoztam!"

.Zsu 2021.02.26. 19:17:01

@Ármándójózsi: na figyeljél ide Józsi :))))
választhatsz egyetlen egy nőt innen a kommentszekcióból, akivel szombati VV után eltölthetsz egy hosszúhétvégét. közös kaják, beszélgetés, filmezés stb.
a játék kedvéért a nő is bennevan és tényleg akárki lehet.
kit választanál?
de gondold meg jól!

Kosztarika 2021.02.26. 19:17:05

@Fálki #TEAMPINI:
En tényleg nyertem. 12x . :P:P :P

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:18:26

@.Zsu: engem tuti nem választ, mert utáljuk egymást, szabad a pálya a hölgyeknek :DDDDD

Balu91 2021.02.26. 19:18:42

@halványlevendula: ki ezba youtuber? Csak kivi vagyok nézek párat, de lmbtq-t csak zsótit ismerem.

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:19:16

@.Zsu: Táged. De ez nem volt nehéz kérdés, nem kellett meggondolnom. :)))

Krétagarbó 2021.02.26. 19:19:29

@MozambikiZombi #teamPini: nem lehet, hogy ebben az esetben (kilógni a sorból) ő a 8 millás játékra gondolt? Mert mintha szóban is ez elhangzott volna tőle valamikor a műsorban és ott kifejezetten azzal kapcsolatban, hogy ő kilógott a sorból azzal, hogy nem nullát írt a papírra.

.Zsu 2021.02.26. 19:19:42

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: jó hát az egyértelmű, a ti románcotok később fog beteljesülni amúgyis :DD

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:20:43

@Ármándójózsi: Nyilván nem felejtettem el beszélni, szóval "Téged", gondolkodás nélkül. :)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:20:51

@naty77: 182? Az igen! Nem nagyon vagom ezeket a BMI-s dolgokat es pont azert kerdeztem, mert nem gondolom a magyar noket kulonosebben teltnek, azota viszont talaltam ilyesmit, szoval igy mar jobban ertem. Armandonak ne kuldj fotot! :D

https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/9KIuELIn48zAgjkdA80umoBYRAU/fit-in/2048xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2017/08/24/940/n/1922729/ac021ba9599f4634b09dc5.43016671_edit_img_image_43932584_1503609345/i/BMI-Bullsht.jpg

Krétagarbó 2021.02.26. 19:21:16

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): én Dottykát fedeztem fel a kommentek közül. Ő is hiányzott nekem az elmúlt 1,5 hónapban, mióta itt lopom a napot veletek.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:24:15

van egy véleményem (illetve sok van, de most csak egyet osztok meg), azt látom a saját korosztályomnál, hogy trendi lett kilógni a sorból. ilyen szintre gondolok kb: "átlag maris szereti a piros színt meg a farmerszoknyát magassarkúval? hát én nem vagyok olyan, mint a többi lány, én egyedi vagyok, nem hordom azt, amit egy átlagos lány" és lassan eljutunk odáig, hogy mindenki nagyon egyedinek hiszi magát (természetesen én ebben is kilógok a sorból, mert nem hordok magassarkút, így fel sem merül bennem, hogy azért ne hordjam, mert más igen)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:25:22

@.Zsu: semmiféle románc és semmiféle beteljesülés nem lesz itt :DDDD

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:26:52

@Krétagarbó: Hat eloszor en is erre gondoltam, viszont visszafele menet a villaba is elsutotte a massag kartyat. De mindegy, en ezt is megertem, hogy miert nyomta, csak nekem nem annyira jon be. Viszont az teny, hogy nagy zserol van szo, tehat most mar mindenki probal mindent gondolom.

A hemperges mentes Bauko-fele orjonges viszont irto cuki volt a sliccel. :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 19:27:18

@Ármándójózsi: Ennek nagyon örülök, nem akartam egy újabb vihart a biliben :D csak nem bírtam nem elmondani :D

TheLynx70 2021.02.26. 19:29:03

@metatroll: Cső Tesó! :D Úgymond! :) Miskolc nehéz város, de valahogy ott van az ember bőre alatt. Kettős érzés, mert lehet iparváros és lehet egy csodálatos hely, a Bükk lábánál. :)

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 19:32:14

@MozambikiZombi #teamPini: Én sem bírom Robinál, hogy biza elővette a nyomor kártyát, ami nálam megint kicsit bicskanyitogató, amikor a szomorú zenére sirdogált a riportban, meg hogy a nyereményből szegény gyerekeket ápolna... Kalapom emelem ha így lesz, csak hát számomra ezek akkor is visszatetszők. Bár azt is el kell ismerni, hogy a másságával Robi haknizott a legkevesebbet OsVVáth és Greg után

Fálki 2021.02.26. 19:32:32

@TheLynx70: EGy nagyon csodalatos no miatt jarkaltam oda en is még pár éve... Én bírtam a várost is.

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:32:55

@Krétagarbó: Dottykára én írtam rá, akkor nézett be, de utána eltűnt. Hedóka itt volt egy darabig, ő a január 4-i sajnálatos események után vonult vissza.

.Zsu 2021.02.26. 19:33:07

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: a másik ilyen; jaj nekem csak fiúbarátaim vannak, nem jövök ki a lányokkal, és a fiúkkal sokkal egyszerűbb bullshitelés.
nem jössz ki a lányokkal mert direkt nem is akarsz és különlegesnek akarod érezni magad és megkapod a pasiktól azt a figyelmet. ebben ennyi van.

tudom én h nincs semmi románc hisz mindenkit utálsz :))

Fálki 2021.02.26. 19:34:03

@halványlevendula: Robi elovette a massag es a nyomorkartyat, ami minuszpont viszont elovette a szegeny gyerekek segiteset is, ami meg hatalmas plusz. Főleg hogy Ő ezt mar tavaly is, 36 mikulás nélkül is csinalta.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.26. 19:35:07

@Fálki #TEAMPINI: Ezt nem tudtam, hogy már tavaly is segített...akkor az tényleg plusz pont. Mea culpa.

.Zsu 2021.02.26. 19:35:13

@Ármándójózsi: naiv voltam h arra számítottam mást írsz. mondjuk odaírhattam volna h engem nem választhatsz :)))

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 19:36:25

Ohh, de kezd elérzékenyülni itt mindenki, pedig reméltem erre csak holnap kerül sor. :-(
Tegnap nem volt időm nézni este a műsort, de nyitva hagytam a hv ablakot, hogy a kommentekből értesüljek róla mik a fejlemények, és mondhatom jobbak vagytok, mint Hajdu B. :)))
Köszi a mai posztot Fálki, és az összes többit is, neked és mindenkinek.
Hajrááá Piniii!

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:39:04

@.Zsu: Én meg tudtam, hogy csak költői volt a kérdés, mert ha Téged választalak, rögtön kihátrálsz. :DDD De akkor is Téged választottalak. :P :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:39:33

@.Zsu: mindenkit, csak őt egy kicsit jobban :D nekem ez a téma eszembe sem jutott. több fiú barátom van, mint lány, de ez tök véletlen. a személyiségemből adódik, de eszembe se jutott soha azzal indokolni, hogy nem jövök ki jól a lányokkal :D

Hétkilenced 2021.02.26. 19:39:55

"Kérdésem: Hányan ülnek Mercikével szembe?" Meg ugye milyen neműek? :D Ezen sírtam élőben is. Köszi a posztokat neked is Fákli. Jövök a kövire is - legyen az bármi is. Ha nem is gyakran írni, olvasni biztosan.

.Zsu 2021.02.26. 19:41:52

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: persze nekem is sok fiúbarátom van, csak van egy ilyen tipik csajtípus. akinek a csajokkal való barátkozás "túl sok drámával" jár :))

@Ármándójózsi: persze, nyilván az egész játszásiból volt feltéve :))

hereverő heverő 2021.02.26. 19:41:57

Lóestét.

@Fálki #TEAMPINI: Köszi a posztot és a posztokat. És csapj bele haver, én itt leszek a survivoron is.

ps.
-Gina apjánál kijött az orromból a sör, Fálki ez a drága nedű sokba fog kerülni neked!
-Moha hátára egy egészalakos faszt szeretnék, léccilécci.

most elkullogok holnapig. tippen ma este 54.5-45.5 Pininek

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:43:55

Én most itt olvasom a kommenteket:
hogyvolt.blog.hu/2015/02/26/valo_vilag_7x102_a_nagy_crossover_villaromanc?full_commentlist=1#comments
Nem kevesen voltak már akkor is itt :)
Nekem meg azért fontos, mert ez után a poszt után kezdtünk el privátban is levelezni a barátnőmmel. Aki eddig nem tudta, melyik nick alatt írt (ugye Ármándó?), az itt most biztos rájön :)

TheLynx70 2021.02.26. 19:45:21

@Fálki #TEAMPINI: Tényleg megosztó város, de a hírneve rosszabb, mint amilyen valójában. A témánál maradva, én továbbra sem látok Robiban semmit, nem tehetek róla, nekem egy nagy nulla. Moh is. Merci idegesít, de nagyon! Pini is! :) Úgyhogy felőlem bárki nyerhet. Innenstől! :DD

Kosztarika 2021.02.26. 19:46:11

@Majom1Parádé #Team PINLobelt:
Cuki. A pálesz meg fincsi. Köszi:))
Remélem ma is iszunk Pinire. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 19:47:06

@.Zsu: pedig ha tudnák, hogy a pasik milyen rohadékok tudnak lenni.. :DD

kozi001 2021.02.26. 19:47:16

@TheLynx70: Nekem Robi színtelen, szagtalan gáz, de mindegy!

Moh! Itt az idő...

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:47:49

@.Zsu: LoL! Anno a Trump-fele realityben, ahol azert versengenek, hogy Trumpnak dolgozhassanak, az egyik no ezt a kartyat jatszotta be, hogy ot a tobbi no direkt kiutalta. Kerdezik tole, hogy de hat mit gondol, miert. Hat mert ora mindig feltekenyek a masik nok, mert o csinos es hat nincs is meglepve, o sose jott ki jol nokkel, a ferfiakkal jobban tud egyutt dolgozni. Erre kamera zoom Trump munkatarsara (aki egy csinos, ertelmes no). Kerdezi Trump, hogy akkor vele hogyan fog majd egyutt dologni?

TheLynx70 2021.02.26. 19:49:05

@kozi001: Szerinted Armand nyerhet? :)

kozi001 2021.02.26. 19:50:37

@TheLynx70: :D Nagyobbat csúszik majd ki Moha az utcaajtón, mint amikor a hokiban felvágták... :P

.Zsu 2021.02.26. 19:50:43

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: óhh igen, és néha jobban pletykálnak mint a nők. :))

Spitzbauer 2021.02.26. 19:50:43

@Fálki #TEAMPINI: Jó lett! A Dzsina apja priceless! Köszönjük az áldozatos munkát, és magas színvonalú, néha humoros, néha nagyon humos posztokat!
Még előhozhatnám, hogy hol a gyesznyó, de nem hozom. ;-DDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.26. 19:51:01

@Fálki #TEAMPINI: Most nem köszönöm meg a posztodat, remélem kitalálod, hogy miért ? Köszönésemmel úgy sem emelem a HV kommentszekció színvonalát, meg tegnap már amúgy is bőven megköszöntem... :-)

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:51:01

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Nahat! Itt meg mas nevem volt, de ugyanez a profilkep. Szerintem Sixx miatt kellett valtanom.

zellerlevél 2021.02.26. 19:51:01

Középtájon Merci a képen úgy néz ki, mint tízéves.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 19:51:17

@MozambikiZombi #teamPini: azért azt hozzá kell tenni, hogy az átlagos magyar nő nincsen kikondizva.....mert akkor jaj izmos leszek...én pl egyeduli csajként jártam le...vagyis voltak még mások is, de nem vitték tulzasba...

2021.02.26. 19:51:53

@MozambikiZombi #teamPini: "Mostanra mar tenyleg nagyon meguntam, hogy az emberek tobbsegenel az "oszintenek lenni" egyenlo az impulziv, vegletes, onkontroll mentes letezessel."

Ezt a mondatot felírtam és ez lesz a síromon.
:D

Ármándójózsi 2021.02.26. 19:52:42

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Jájjjjjj, ne hozz szégyenbe itt mindenki előtt. :DDD
Full ciki volt... :(

TheLynx70 2021.02.26. 19:53:38

@kozi001: Egyébként ma mi lesz? Kihívás? Bocsánat , de tényleg elvesztem a hétköznapokban. :)

.Zsu 2021.02.26. 19:53:43

@MozambikiZombi #teamPini: jaj, de utálom az ilyet :DD
"azért utálnak a nők mert szexi vagyok és féltékenyek, nem tehetek róla. "
nem kisanyám, azert utálnak mert egy hülye picsa vagy aki bálkirálynőként viselkedik.

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:55:18

@MozambikiZombi #teamPini: Az se volt rossz név :D
Mit nyert Cérnahuszár???

Fu Szekh Li 2021.02.26. 19:59:27

@Ármándójózsi: Az, de én nem haragszom :)
Ha ott a nyolc utáni hozzászólásaimat és a reakciókat elolvasod, akkor rájössz. Többet már nem segítek :)

alma_szósz 2021.02.26. 19:59:40

nagyon fura belegondolni hogy jelenleg Vivi a legnagyobb esélyes a győzelemre de nagyon örülök neki

MozambikiZombi 2021.02.26. 19:59:40

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Hat teged?!
Vagy esetleg Kosztarika? Ezek most a tippjeim.

Charlie100 2021.02.26. 19:59:53

@Fálki #TEAMPINI: Nagyon komolyan tolod a statisztikát! Király!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 20:00:35

@.Zsu: néha? állandóan. mást se csinálnak, csak jártatják a szájukat :D

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:02:46

@MozambikiZombi #teamPini: Én hetero vagyok, Cérnahuszár nevében nem nyilatkozom, de nem ő volt :D

Spitzbauer 2021.02.26. 20:06:13

@.Zsu: Virgács esetében tuti, hogy nem erről volt szó. Ugyanis ő egy cseppet sem szexi :-DDD

TheLynx70 2021.02.26. 20:07:43

@Ármándójózsi: Bocsánat, tényleg nem tudtam milyen napot írunk. :D Ha döntenem kellene, akkor döntenék, de szerencsére nem kell. Vivit nagyon bírom saját maga miatt, Moht meg azért, mert rezzenéstelen arccal tolta végig a gyalázását, a játék elejétől kezdve. :)

Kosztarika 2021.02.26. 20:08:31

@MozambikiZombi #teamPini: szia tesanő! :)
Miről van szó?? Telón nem látom. :((

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:08:53

@TheLynx70: párbaj lesz ma nem?és mikor mert kilencig maradhatok fent , szüleim utána kihúzzák a routert.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:10:54

Most igy belegondolva, ez a VVDennis akkora egy trash karakter volt, mellette VVDigo egy finom angol Lord.

Ebben a klipben egy csomo VVDori van korulotte:

youtu.be/OGDSlNsRVlQ

Elso komment: "Minosithetetlen".

Gia 2021.02.26. 20:11:04

@Kosztarika: Gyaj,be kell készíteni a páleszt.A tegnapi egy stampedlivel meg a maival meg lesz az éves adagom.:-)

.Zsu 2021.02.26. 20:11:10

@Spitzbauer: de ő hiheti ezt magáról. :))

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 20:11:12

Miután sikerült az előzőhöz kopipasztáznom, itt van itt is :D

Vivi VS Moh: strawpoll.com/jgzur9odk
91.80% [112] - 8.20% [10] a pillanatnyi állás Vivi javára.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/oea213h5a
[Nincs igazán értelme 4 játékosnál 3-at kiemelni :D]
- Vivi: 58.95% [56]
- Robi: 34.74% [33]
- Merci: 3.16% [3]
- Moh: 3.16% [3]

Ármándójózsi 2021.02.26. 20:11:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Tízkor Tesó! Majd elmesélem holnap a reggeli kakaó és kuglóf után. :D

TheLynx70 2021.02.26. 20:12:05

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ármándó már megírta, hogy de, csak én addig nem tudtam. :) Sajnálom, tényleg kihagytam sok részt.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:13:00

@Kosztarika: Tippelgetem ki Fu Szekh li barinoje egy 5 evvel ezelotti poszt alapjan.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:13:11

@MozambikiZombi #teamPini: de vvdennisz jó seprűket csinált, szegelt kint is bent is.

.Zsu 2021.02.26. 20:13:35

@Gia: @Kosztarika: na ma csatlakozom az alkoholfogyasztáshoz :))

.Zsu 2021.02.26. 20:14:18

@MozambikiZombi #teamPini: én tudoom! ebből írom a forgatókönyvet a kövi filmemhez :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 20:14:59

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Sajnos 10-től lesz szokás szerint. De péntek van, holnap nincs suli, se munka. Mér nem maradhacc fent tovább? Szombaton a Final 9-kor indul!

TheLynx70 2021.02.26. 20:15:04

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Mondjuk a posztokból tudhattam volna, de mostanában sztereóban olvasok. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:15:06

@TheLynx70: én sem tudtam.

@MozambikiZombi #teamPini: azért nem szeret bennünket fuszekhli már ha jó úton jársz Columbo.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 20:16:08

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): jaja, a seprűk hát az epic volt. Meg a popitakarós szex Fannyval (RIP)

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:17:07

@Krétagarbó: Bujumburi (ugyanez a kepem volt)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:17:12

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: mert fél hatkor kelek és vezetek és fáradtan nem tudok meg olyankor olyan vagyok mint a pokróc.(annyira nem mint ugymond olvasó) és a fel nem dobott labdákat is leütöm.

.Zsu 2021.02.26. 20:18:20

@MozambikiZombi #teamPini: neeeem, én csak idéntől vagyok aktívan jelen itt.

Krétagarbó 2021.02.26. 20:19:43

@MozambikiZombi #teamPini: a név megmaradt, de a kép nem rémlik:)

TheLynx70 2021.02.26. 20:19:47

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Tényleg Nyunyó, ha már úgyis offolok, te mit szólsz a sütőzacskóhoz? Nagyon elvetemült ötlet? A koszt jó volt benne, csak nem tudom...

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:20:35

@Krétagarbó: Nem tudom, nem emlékszem. Soha nem ármándóztam le :D

alma_szósz 2021.02.26. 20:21:01

na valaki (Vivcsó) 72%-kal vezet

.Zsu 2021.02.26. 20:21:25

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): nem haladok vele, szombat után több időm lesz ;)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:21:29

pedig szívem szerint maradnék nagyon jó az éjszakai műszak . Nézek egy kis meccset azt over.

TheLynx70 2021.02.26. 20:21:54

@.Zsu: Én is csatlakozom, de simán csak az alkoholhoz. :)))

Kosztarika 2021.02.26. 20:21:57

@MozambikiZombi #teamPini:
En tudom, de nem árulom el, míg Zokni nem járul hozzá.

Visszaolvastam. Ezt a 6 évvel ezelőtti bejegyzésemet most is vállalom. (Akkoriban komoly veszekedések voltak a tagok között :D)
Kosztarika
5 éve
@dare: Nekem az a véleményem, hogy egy-egy párbaj, de még a végső győzelem sem érveken és ellenérveken múlik. A nézők szavaznak és eldöntik, kivel szimpatizálnak (akár első pillanattól) Aki szimpatikus nekik, annak mindent elnéznek, attól minden jópofa, az antipatikus a feje tetejére állhat sem nyerhet.
Elfogultak vagyunk mi is és semmivel sem különbek, mint a villalakók. Ítélkezünk, egymás agyára megyünk, közben elfelejtünk játszani és szórakozni. :)
Ez talán rendben is van így, ezért -is- gyarló az ember. Ami engem kiakaszt, ha valaki nem az illető játékával, akár jellemével példálózik, hanem a külsejével, netán a saját vélt igazával állítja, hogy xy kurva, mert mit csinált a diszkóban stb. Honnan tudja? Hogy veszi a bátorságot megalázni másokat?

:DD

.Zsu 2021.02.26. 20:21:57

@Krétagarbó: dede, én emlékszem h mondta is :))

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.26. 20:22:24

@Fálki #TEAMPINI: Köszi, hogy megemlékeztél Alice-ról is. Íme az utolsó YT linkem neked, a lehető legteljesebb, e mögé az URL rövidítés mögé rejtve. Kivételesen klikkelj rá: bit.ly/2O5769j

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:23:17

@TheLynx70: régebben divat volt , én nem használok :)

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: jah de fálkiban Lítium akkumulátor van.

TheLynx70 2021.02.26. 20:24:11

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Van egy ilyen remek horror. :) Éjszakai műszak. :) By Stephen King. :)

Egyfejű 2021.02.26. 20:25:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Azért holnap este a búcsúbulira gyere, ha tudsz! :)

Krétagarbó 2021.02.26. 20:25:27

@MozambikiZombi #teamPini: hát nem volt meg így elsőre, köszi:))
A mostani neved nagyon bejövős nekem.

Kosztarika 2021.02.26. 20:25:48

@Gia:
@.Zsu:
Akkor szó szerint csaj(pini)buli lesz, Pini "tiszteletére" :)
Gyertek, gyertek;)))

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:26:29

@Kosztarika: Ezt en is olvastam az elobb es milyen bolcs Kosztarika voltal mar akkor is.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 20:26:31

@MozambikiZombi #teamPini: A nőket kellett volna megkérdezni a pasik méretéről. Vagy a pasik bemondása közben figyelni a partnereik arcát és a szemkerekedés, félrenézés, vigyor mértékétől függően levonni 5 centitől fölfelé.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:26:35

@TheLynx70: imádom Stephen King könyveit filmadaptációit is . Láttam asszem mind. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 20:26:51

@alma_szósz: ja, 27.68 vs. 72.32
tegnap óta úgy látszik az a divat, hogy a kiválasztott (zöld kendős fényképe van hátul)

Egyfejű 2021.02.26. 20:27:32

@Kosztarika: Jövök én is valami alkoholmentes gyömbérsörrel, ha meg nem gyalázom vele a bulit! :)

Krétagarbó 2021.02.26. 20:27:52

@Kosztarika: nekem is úgy maradt meg, hogy a VV7 alatt nagyon ment a fight itt is a kommentelők között. Nekem személy szerint volt, akivel nem kommunikáltam, mert nem tudtam volna eléggé választékosan elküldeni a picsába.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 20:27:53

@Egyfejű: jó lennél sütnél valamit , csajoknak csak teljes kiőrlésű lisztből.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 20:29:34

@Krétagarbó: a vv7 alatt nem mertem kommentelni :D

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:29:48

@Krétagarbó: Nekem is tecccik a tied, meg mar regen is tetszett, emlekeztem is ra a VV7-bol.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:31:24

@Krétagarbó: Ott ez a VV Zsu / VVEdina meccsek mentek? Azt tudom, hogy engem a Reni irritalt nagyon, de szerencsere hamar repult.

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:31:44

@Gia: Ééééés...
IGEN! :)

K_Attila 2021.02.26. 20:32:41

Eredményhirdetés előtti másodpercekben a stúdióközönség:
- Megcsinálod, Bálint!
-Fogd már be.

TheLynx70 2021.02.26. 20:35:19

@Kosztarika: EKG! :) Tényleg gyarló az ember, és néha elvisznek az indulatok az egyik irányba, vagy a másik irányba. Ez benne van. A te kommentjeid arról szólnak, hogy nagyon szép ember vagy. :) Ezt nem is ragoznám tovább. :)

alma_szósz 2021.02.26. 20:37:17

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): a százalékot? hivatalos VV posztolta instagram story-ba

Ármándójózsi 2021.02.26. 20:37:43

@alma_szósz: Na, akkor még keveset is mondtam... Durva vezetés. :D

Kosztarika 2021.02.26. 20:38:27

@Egyfejű:
Juhuuuu. Nálam a VIP páholyban vagy. :))
Te is Krétácska. ;)
És UOMMKK ;)
Zsu, Gia, Qqts és sokan még.
Ezek csak a csajok.
(Tulajdonképpen az egész szekció, kivétel nélkül.)

Egyfejű 2021.02.26. 20:38:57

@Kosztarika: Örülök, hogy ebben az évadban nem voltak effajta kilengések, vagy ha mégis, a kommentszekció szépen helyretette.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.26. 20:40:41

Szia Mindenkinek! Csatlakozom a hálálkodók táborához, köszönet az összes hv írónak az ideg- és időörlő melóért.
Nekem mmkk Dzsudi a kedvencem, de a többiek előtt is le a kalappal, tényleg csak egy hajszál a különbség.
A zsűri különdíját ( ha lenne ) pedig Fálkinak ítélném. Engem erősen emlékeztet Sixx-re, ami jelen esetben bók, én ugyanis bírtam a morcos vénembert.

Ármándójózsi 2021.02.26. 20:40:52

@Kosztarika: És én???? :'( :'( :'(
Tudodm, hogy nem vagyok csaj, de azért, NA!!! :DDD

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:41:16

@alma_szósz: Én boomer vagyok, nincs instám :) Kösz az infót!

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:42:47

@Egyfejű: Basszameg, ez azt jelenti, hogy felnottunk? Nemááá...

Fu Szekh Li 2021.02.26. 20:43:50

@Egyfejű: Azért a január eleje elég húzós volt...

TheLynx70 2021.02.26. 20:44:26

@Gézamalac (Antibála): Szia, Földimalac! :) Nekem már az maradsz, nem Géza, de azért nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Cérnahuszár 2021.02.26. 20:45:04

@MozambikiZombi #teamPini: lány vagyok, de facér
nem én vagyok a szerencsés aki megcsípte fuszeklit
(irigylemazagyát)

Nets 2021.02.26. 20:45:11

Nekem még mindig elképesztő, hogy valaki egy szinte biztos (de legalábbis nagyon nagy esélyű) győzelmet így eldobjon magától, mint Bé. Lehet minimális különbség volt, de akkor is az egyik legnagyobb hülyeséget csinálta, amit lehetett. Nem néztem/ismerem a Farm című műsort (vagy mi volt az), írták páran, hogy ott volt hasonló, hogy egy végső győzelemre nagyon esélyes fickó megtömött egy tetkós tinit a végén, amivel bukta az egészet.

Csak kíváncsiságból: vannak még ilyen példáitok, ahol hasonló műsorokban a főnyeremény előtt bukik el valaki, mikor előtte szinte borítékolható volt, hogy behúzza a műsort?

Egyfejű 2021.02.26. 20:46:32

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Akkor még nem voltam, hónap végén csatlakoztam :)

Egyfejű 2021.02.26. 20:47:22

@MozambikiZombi #teamPini: Csak bölcsebb fiatalok lettetek :)

Cérnahuszár 2021.02.26. 20:48:19

@Nets: példám nincs, meg nagyon fáradt is vagyok, de azért idenyomok egy lózungot

egyszer azt mondta nekem valaki, hogy mindenki akkor esik a legnagyobbat pofára az életben, amikor képes belőle tanulni
(remélem igaza volt és akkor én már túl vagyok rajta :) )

TheLynx70 2021.02.26. 20:48:47

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Nekem a karácsony környéke. :) Azt sem tudtam hová keveredtem, pedig olvastam a háttérben. :)

Kosztarika 2021.02.26. 20:48:58

@Ármándójózsi:
Mit vársz? A választásnál el sem gondolkodtál. Megértem, .Zsu cuki kiscsaj... de hazudhattad volna, hogy nehéz a választás.
:DD

Egyfejű 2021.02.26. 20:49:11

@Kosztarika: Majd kellő mennyiségű szeszesital után lövünk ilyen szelfiket az insta-évad emlékére :D
kepkuldes.com/images/5d4b0d6b6b1d36165a645034efde188a.jpg

K_Attila 2021.02.26. 20:49:44

Bálint összerakhatta volna a végére, hogy az a szabály, hogy mindig az agresszív, kontrollvesztett paraszt esett ki.

kozi001 2021.02.26. 20:51:16

@K_Attila: és a fegyelmezett chippendéles marad!

alma_szósz 2021.02.26. 20:51:36

Moh végig azt fogja hinni hogy a zsebében a győzelem aztán koppanni fog. Nem szép dolog a kárörvendés de most kell egy kicsi.

Kosztarika 2021.02.26. 20:52:24

@TheLynx70: :)
Köszönöm, remélem, igyekszem.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:53:41

@Nets: Szerintem anno Oliver is eselyes volt (VV4) de remlik, hogy valami tipitapi ment Anikoval es teljesen elgyengult, mint karakter. (Mindekozben kint varta a noje, akivel azota is egyutt vannak) Engem Balint neha ra emlékeztetett, csak neki nem Alekosza volt, hanem Vivije. :) Na es ki nyerte vegul azt a szeriat?

Gia 2021.02.26. 20:53:41

Anno vv Béci mikor esett ki?Ő is nagyon elhitte,hogy nyerni fog.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 20:53:59

jut eszembe, ma még nem döntöttük el, milyen az ideális pasi.

Gia 2021.02.26. 20:54:20

@MozambikiZombi #teamPini: Oli félidőben kiesett.Szóvsl nagyon korán.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:55:01

@K_Attila: Osszerakta, de mar nem volt visszaut.

Gia 2021.02.26. 20:55:32

@MozambikiZombi #teamPini: Ja és Oli vezetett Belevalót,de nem ment neki annyira jól.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:55:47

@Gia: Igen, de sztem pont emiatt. Visszakuldtek par szazalekkal Becit.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 20:56:07

@MozambikiZombi #teamPini: Alekosz. Annyira megnyerte, hogy utána bent is maradt a Villában egy saját műsorra egy tucat lánnyal. Nem ám, mint a mostaniak kimennek 106 nap után? Alek bő 200-at tolt egyfolytában MMKK. :-)

kozi001 2021.02.26. 20:57:21

@MozambikiZombi #teamPini: Asszem Olivér vezetett anno vmi VivaTV-t vagy ilyesmi zene TVt.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 20:57:40

@Fálki #TEAMPINI: Köszönöm az eddigi posztjaidat és ma meg is hatódtam, mert még soha, de soha nem voltam benne az első 50-ben (most sem, de a 60-ban már igennnn)!

kozi001 2021.02.26. 20:58:25

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Mondjuk Alekosz portás volt.
Munkakörből és karakterből is adódott, hogy jobban bírta az egyedüllétet.

MozambikiZombi 2021.02.26. 20:59:34

@Gia: Tenyleg? Ezt sajnalom. Lehet, nem a BV a legjobb musor az Rtl-en. Ugy emlekszem Bauko es Aurelio vezette a 7es alatt, azok sem voltak olyan nagyon jok.
Mondjuk en nem lattam a VV4 es a VV7 kozottieket. Aztan a VV7 es a VV10 kozottieket sem. Ezek alapjan valszeg legkozelebb a VV13-nal tali megint.

Fálki 2021.02.26. 21:00:04

@Lilith.Inanna.1: Téged is jol kihagytalak, pedig neked nagon dogos az avatarod :D

bocsi

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): Orulok :)

Balu91 2021.02.26. 21:01:24

@Nets: azért Virág is szerintem eleinte esélyes volt és akár nyerhetett is volna ha nem..... hát szoval tudjátok, mint a nyulak

TheLynx70 2021.02.26. 21:02:43

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Olyan nincs. :) Ahogyan ideális nő sem. :) A legöbb pasi a külsőre fog menni, pedig azt is megunják előbb-utóbb. A nők is ráunnak az olyan pasikra, aki csak izomból áll. :)

Fálki 2021.02.26. 21:04:37

@TheLynx70: annyira irnek erre valamit, de egyszer volt már ebből egy januar negyedike :D :D :D

zellerlevél 2021.02.26. 21:06:02

@Fálki #TEAMPINI:

Köszi neked is, jól szórakoztam.

Csak a HV, és az itteni társaság miatt nézem a műsort. (Többnyire utólag, és beletekerve, de az utóbbi napokban élőben néztem.)

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:06:16

@Kosztarika: Igazad van. De nem tehettem mást! A szívemre hallgattam...
És úgy gondoltam, hogy a lilakápi miatt esélyem sincs nálad... :(

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:06:32

@TheLynx70: lehet igazad van, és nem kellene megint olyanokat ideírnom, amin aztán rugózni kezd a társaság :D

Fu Szekh Li 2021.02.26. 21:07:29

@Fálki #TEAMPINI: Hátraköttetem valaamelyik csajjal a kezed, ha írni mersz :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:08:14

@MozambikiZombi #teamPini: Én is bírtam Alekoszt anno. Most meg ugye Pini és Robi lett a kedvenc.

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 21:08:21

Vivi VS Moh: strawpoll.com/jgzur9odk
92.13% [117] - 7.87% [10] a pillanatnyi állás Vivi javára.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/oea213h5a
[Nincs igazán értelme 4 játékosnál 3-at kiemelni :D]
- Vivi: 59.60% [59]
- Robi: 34.34% [34]
- Merci: 3.03% [3]
- Moh: 3.03% [3]

TheLynx70 2021.02.26. 21:08:53

@Fálki #TEAMPINI: Írjál nyugodtan, nekem vastag bőr van a képemen. :)

Fálki 2021.02.26. 21:10:08

@TheLynx70: Ja jó, én b.sz.si potenciál alapján választok :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:10:36

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Nem bonyolult. Mindenkinek legyen saját ideálja és ne baszogassa a többieket, ha az övék teljesen más. :-)

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:11:40

TISZTELETET! Hogy a faszom verjem mindenkibe már tényleg !

ELSŐ ! az utolsó előtti napon :(

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:13:56

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: 180-182 cm, barna haj, és kék, zold vagy barna szem. legyen jo a keze, az nagyon fontos

ForniT #TeamPini 2021.02.26. 21:14:59

@zellerlevél: Pont ugyanez a helyzet nálam is.

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:15:44

Most eppen 27,68% - 72,32% ez azert odabasz.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:16:37

@Fálki #TEAMPINI: kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a pap lova

@MsIreneAdler: tegnap 43-as lába volt az ideális pasinak, a mait még nem találtam ki, de igyekszem hamarosan találni valamit, ami roppant fontos egy férfi szempontjából :DDDDD

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:16:40

@Fálki #TEAMPINI: Aham!
Egyebkent lesz azert meg JLB?

Krétagarbó 2021.02.26. 21:17:00

@TheLynx70: van az a mondás, hogy "minden jó nőt un valaki." (férfiakra is igaz)

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:17:34

@repuloezustmokus #Piniteam: át ez ÉN vagyok baszki !
Mellé még kedves udvarias, nőimádó és nem iszok nem dohányzok és kurva okos vagyok.
kb....

HA ENNEK VÉGE HOL TALÁLLAK TIKTEKET ? van valami egyéb hogyvolt vagy ilyesmi ?

.Zsu 2021.02.26. 21:18:16

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): hahaha azt inkább ő csinálja, nem? :D

@repuloezustmokus #Piniteam: milyen a jó kéz? tok sok csajnak fontos.

K_Attila 2021.02.26. 21:18:47

@repuloezustmokus #Piniteam: Az eleje érvényes, köszönöm, a kézhez pedig: engem egyszer MAJDNEM kiválasztottak Adrian Brody kézdublőrének. Kettőnket küldtek oda a lakókocsijához kezet összehasonlítani vele, a másik srácé egy kicsivel jobban hasonlított, úgyhogy ő kapta a szerepet. Mondjuk lehet, szívás lett volna a kártyatrükköket gyakorolnom a jelenethez.

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:18:49

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: és a ministráns gyereket se hagyjuk ki ( l. egyházi személyek és egyéb gyermekimádók)

Fálki 2021.02.26. 21:19:06

@MozambikiZombi #teamPini: JLB lesz.

Azon az estén és éjszakán volt itt a kommentszekcioban egy kis elborulas és tul sok és az EKG-csoport szerint tul mély és felszabadult értekezés az én BDSM szokasaimrol, mindenfele gusztustalan pornofilmekrol és mindenfele nem vaniliaszexrol.

S ettol par embernél kiborult a bili és azt mondtak, hogy nem jonnek inkabb ide tobbet.
Páran visszatértek, páran pedig nem.

tvbuzi 2021.02.26. 21:19:17

Vmi out of HV poll a ma esti phárbajról elérhető vhol?

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:19:49

@.Zsu: ÉN meg tudom mutatni, hogy milyen....

.Zsu 2021.02.26. 21:20:56

@Fálki #TEAMPINI: akkoriban readonly voltam és jobban szórakoztam a kommenteken mint a VVn :DD

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:21:04

@SelyemSonkaPini: Az IQ teszted is 150 folotti, specialis tesztek kellenenek a pontos meresehez.
Mindezek mellett imadsz fozni, valamint hobbimasszor is vagy.

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:21:15

@repuloezustmokus #Piniteam: Ennek örülök, de ettől még nem tudom hol tudnánk elérni egymást... :)

Krétagarbó 2021.02.26. 21:21:55

@Fálki #TEAMPINI: minek pontozod ki baszki, ne legyél már modoros. Fél percig nézegettem, mire rájöttem, mit írtál.

.Zsu 2021.02.26. 21:22:01

ja meg amikor vadmalac megjelent, akkor is elszabadultak az indulatok. jó mozi volt :)))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:22:32

@.Zsu: szeretem ha hosszuak az ujjai, meg ha olyan formás a keze. egyszer ismertem egy marha szép kezu embert

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:22:35

@MozambikiZombi #teamPini: Ismersz ? Hát beszarok....
TE vagy az a lány a kék izével? Az IQ tesztem csak neki mutattam...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:22:42

@tvbuzi: Van egy csomó, mindegyikben (amit láttam) Vivi vezet 70% feletti részesedéssel. De a valódi szavazáson is kb. ennyire vezet.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:23:17

@SelyemSonkaPini: de, hagyjuk ki őket inkább. a pap lova éppen elég a történetbe :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:23:19

@SelyemSonkaPini: miért akarsz engem elérni? nem vagyok én vonat:D

Fálki 2021.02.26. 21:23:34

@Krétagarbó: Mert nem akarom, hogy megint felhuzzak a szemoldokuket azok, akik a baszást szeretkezésnek szeretik hívni mmkk :D

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:23:36

@SelyemSonkaPini: Így kell ezt nyomni Tesó. Én is ilyen vagyok!!!
Amúgy egy alkoholista, láncdohányos, buta fasz, hogy basszam a száját annak aki nem hiszi és még az én kurva anyámat is!

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:23:46

@Krétagarbó: Én meg észre se vettem hogy ki van pontozva ! :D :D
Most néztem vissza :D
Ez mitől lehet ?

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:23:53

@repuloezustmokus #Piniteam: nincsen bajom a szőkékkel :)

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: miért nem 42? Tudod az élet, a világmindenség meg minden!
De gondolkodom majd én is roppant hasznos tulajdonságokon :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:24:13

ja igen

Vivcsoooooouuuu ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Krétagarbó 2021.02.26. 21:24:29

@tvbuzi: azt nem tudom, de a fantom képes szavazáson valaki nagyon elhúzott (72-28 cca.)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:24:57

@MsIreneAdler: nekem sem, de a nagyon világos nem annyira kedvenc

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:25:06

@Fálki #TEAMPINI: Oké, neked vannak ilyenjeid. de azoknak nyissál egy Fálki BDSM posztot. Akkor mindenki eldönti, hogy szeretné-e olvasni/kommentelni/kipróbálni. :-)
Szerintem.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 21:25:22

@Gia: bécit a meleg pornós ejtette ki ,akinek a szájában megaludt a tej , aztán alekosz vágta le a döntőben.

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: én is neki szurkoltam

@MozambikiZombi #teamPini: Au egy mondatot sem tudott elmondani (folyamatosan súgtak a fülére)(érdemes visszanézni), Éva klasszisokkal verte műsorvezetésben.

Krétagarbó 2021.02.26. 21:25:35

@MozambikiZombi #teamPini: és választékos, szabatos szókinccsel udvarol :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:25:37

@MsIreneAdler: pont azért, mert a 42 nyomába nem érhet semmi, se nő, se férfi, se kutya, se macska, nemhogy egy ideális pasi :DD

.Zsu 2021.02.26. 21:25:58

@Krétagarbó: amúgy írtam néked pár napja privi üzit. megkaptad? :))

Krétagarbó 2021.02.26. 21:26:56

@Fálki #TEAMPINI: nem hiszem, hogy ezen akadtak ki, ahogy feljebb olvasom.

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:27:10

@repuloezustmokus #Piniteam: ismertem olyan srácot, aki konkrétan nem látszott a diákigazolványán, olyan szőke volt :)
A haj nem fontos. Csak ne ilyen torgyánjózsis átfésült kopasz legyen :)

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:27:12

@Ármándójózsi: Nem baj Tesó! Letettünk valamit az asztalra !
Ilyenek vagyunk! Tiszta szívű vén gecik!
De A TISZTELET amit ontunk magunkból és amit elvárunk a söpredéktől ! EZ a mi erőnk, hitvallásunk és ettől állunk mi fasz a szélviharban, az erkölcstelenség tengeréből kiemelkedő sziklaként és hajózunk felvetett fejjel Avalonba Artúr Tesvérünkhöz.......

Krétagarbó 2021.02.26. 21:27:57

@.Zsu: nem, de majd utánanézek.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 21:28:03

jo8 pápá csók a családnak
papi eltolja a verolexet.

TheLynx70 2021.02.26. 21:28:36

@Fálki #TEAMPINI: Simán válaszolnék, ha érteném miről van szó! :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:28:57

@MsIreneAdler: ja, az a lényeg, hogy legyen neki szakadt farmerje..:)

.Zsu 2021.02.26. 21:29:12

@Krétagarbó: igazából tökre nem lényeges már, a lelkemet akartam megnyugtatni. :))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.26. 21:29:20

már megint el kezdték a kopasz témát , ez milyen érzékeny ffi téma . lol.

Fálki 2021.02.26. 21:30:17

@Krétagarbó: Hááát.. Szerintem ezen. Lehet ezt szépiteni, meg mismásolni, de szerintem mindenkinek jobb, ha elengedjuk.

Nincs ott semmi torolve, vissza lehet olvasni.

Szerintem nem volt ott semmi olyan, amit ne vállalnék fel egy f2f beszélgetés alatt barhol barmikor.
Más pedig nem így gondolja.

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:30:30

@Krétagarbó: Miről is Drága Garbóm ? Előbb kicsit elragadott a hév és nem tudom pontosan miről is volt(am ) szó! :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:30:32

@Fálki #TEAMPINI: sose fogom magamról lemosni azt a kurva államvizsgát. megyek kukoricára.. ja, nem, oda nem megyek inkább, jobb nekem a békesség :D szóval megyek canossát járni és hamut szórni a hajamba ismét, aztán kérek a vigyorgóba egy két hetes wellnessre időpontot, mert ptsd-m van az államvizsgától.

Fu Szekh Li 2021.02.26. 21:30:41

@Krétagarbó: Nem találtad ki, minek a rövidítése? :)

Fálki 2021.02.26. 21:31:15

@TheLynx70: Én arra válaszoltam, hogy szerinted a ferfiak kulso alapjan választanak. Én meg nem.

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:31:44

@Krétagarbó: Ellenallhatatlan humorerzekkel. :D

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:32:41

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ja értem :).
Szóval adott a lábméret. Esetleg a szempilla hossza?

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:32:48

@SelyemSonkaPini: Kibaszott szépen beszélsz, azt szeretem benned és a TISZTELETET, amit minden körülmények között megadsz még az elbaszott csicskageciknek is ha úgy van. És kurva keményen kiállsz emellett, még ha felkúr is a sok balfasz...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:32:53

@Fálki #TEAMPINI: a férfiak a faszuk szerint választanak. roviden és tomoren

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:33:13

@SelyemSonkaPini: @Krétagarbó: En meg biszexualisnak olvastam, na es az mitol. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:34:26

@MsIreneAdler: ezen még nem gondolkodtam. de, most, hogy mondod, egy csomó pasinak gyönyörű, hosszú szempillája van, én meg irigy dög vagyok :DDDD

Krétagarbó 2021.02.26. 21:35:19

@.Zsu: senkire nem haragszom semmiért, ha ilyesmiről volt szó:)

Az az igazság, hogy fogalmam sincs, hova megy az üzenet, mert a regisztrációmkor megadott e-mail-em már régen nincs meg, közben cseréltem e-mail címet, de arra meg nem jött semmi. Az is lehet, hogy nem e-mailre megy? Passz.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:36:17

@Krétagarbó: nekem a spam mappába rakja őket újabban

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:36:39

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: És én még vágom is, amitől itt többeket levert a víz! :DDD

Fálki 2021.02.26. 21:36:43

@Krétagarbó: Emailre megy. Ha nincs meg a mail, akkor ird meg Te zsunak az élő mailcimedet és akkor oda tud neked irni.

.Zsu 2021.02.26. 21:36:47

@Krétagarbó: jajaja, ilyen volt. de éreztem már utána is szal akkor békésség van és nincs rosszérzés :))) ez a lényeg

.Zsu 2021.02.26. 21:37:31

@.Zsu: meg békásság
béseggség, békékség

kozi001 2021.02.26. 21:37:33

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Tudtam én!
Buta Bálint fordított sapka+póló kombó helyett abban a fekete ing+naciba ment volna ki, nyert volna :P

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:38:20

Annyira rohogok nehany regebbi kommenten. Szinte hianyzik Rencsi. :D

QQTS 2021.01.05. 08:23:54
Rencsula tattikus. Nagyon komoly strategiaja van, de en figyeltem es megosztom veletek.
“Meg tudjuk mi ezt forditani hidd el. Kint kell hagyni, akit kiviszunk”

Ennyi bmeg! Ilyen pofon egyszeru!
A hulye maradek csapat ezt nem erti

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:38:46

@kozi001: igazság szerint bálint kimehetett volna meztelenül is, akkor se szavaztam volna rá :DDDD

Krétagarbó 2021.02.26. 21:39:07

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): pont ez az, hogy azt hittem, hogy rövidítés. De nem az csak a magánhangzókat kipontozta. Vagy rövidítés? (megzavarodtam)

Krétagarbó 2021.02.26. 21:40:15

@SelyemSonkaPini: Ööö, már én sem tudom követni magamat:D

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:40:21

@repuloezustmokus #Piniteam: az kell!! Bár szerintem 30, na jó de 40 felett kicsit az már ciki!

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ugye? Viszont a hosszúszempilla-gének miatt jól jöhet.
Egyik volt gimis osztálytársnőmnek mindegy volt, csak rokker legyen a srác :). Az is milyen fontos már!

Fu Szekh Li 2021.02.26. 21:40:23

@kozi001: De mit tudtál?
Hogy még nem gondolkodott, vagy hogy egy csomó pasinak gyönyörű, hosszú szempillája van, vagy hogy egy irigy dög?

TheLynx70 2021.02.26. 21:40:37

@Fálki #TEAMPINI: Közben azért én is visszaolvastam valamennyit, és azt tudom mondani, senkinek semmi köze nincs egy másik ember intim szférájához, amibe a szexualitás is beletartozik, méghozzá úgy, ahogy neki és a partnerének kölcsönösen megfelel.

Fálki 2021.02.26. 21:41:06

@Krétagarbó: BASZÁS.

Szívesen leírom még párszor, ha kéred :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:41:22

@Ármándójózsi: vágod a centit a vv végéig? nyilván attól veri le a víz a többieket :P

Krétagarbó 2021.02.26. 21:41:25

@MozambikiZombi #teamPini: először én is, akkor most bevallom. Gyanús is vagyok magamnak.

Fálki 2021.02.26. 21:42:29

@TheLynx70: És ezzel most mit mondasz?

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:43:07

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ja, ja, én sem szavaztam volna rá, de azért elgondolkodtam volna... :D

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:43:10

@Ármándójózsi: Becsülöm Benned , hogy kiállsz ami mellett ki kell állni. Égő csipkebokrom vagy, ha eltévedek a sötétben (vagy lehugyozom magam a kocsma mellett a sarkon) !
A TISZTELET és a BIZALOM, e kettő amivel illetni tudlak és ezen állva ki tudjuk fordítani a földet a helyéből.
A kezem nyújtom Neked Drága Tesvérem Baszom alássan: Megtiszteltetés volt Veled szolgálni itt a népet, okosítani a tévelygőket, felismertetni mindenkivel önnön nagyságát és gátlástalanul kedvesnek lenni mindenkivel, aki nő vagy annak vallja magát vagy szeretne az lenni vagy fasztudja miért !

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:43:19

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: egész nap bálinttal kapcsolatos kommenteket kapok tőle, erre muszáj volt reagálnom :)

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:44:12

@repuloezustmokus #Piniteam: "a férfiak a faszuk szerint választanak. roviden és tomoren"
Ezt csak most láttam. Én soha nem aszerint választottam, már ha most nem egy-két-27 éjszakás kalandról beszélünk, hanem párkapcsolatról...

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:44:27

@Fálki #TEAMPINI: hallod, mint az ovis, aki végre kimondhatja a csúnya szót... :D :D :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 21:45:30

@Kosztarika: Csatlakozhatok az ereszd el a hajamat partihoz?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.26. 21:45:33

@Ármándójózsi: ugy értettem hogyha tetszik nekik valaki akkor az tetszik nekik.
ezen egyébként szoktam gondolkodni néha

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:45:51

@Ármándójózsi: Énse sose. Mindig a mellét néztem meg elsőnek... aztán a seggét
aztán az arcát...
a pinijét csak jóval később! Én egy ilyen régivágású úriember vagyok

Fálki 2021.02.26. 21:46:08

@MsIreneAdler: Otszor elmondtam mar, de meg mindig nem ment át... Nembaj, le tudom én irni mág sokféleképpen... :D

Balu91 2021.02.26. 21:46:16

Ma csak 1 órás lesz a cucc. Ki se kell jönniük párbajozni elég ha Moh kijön.

kozi001 2021.02.26. 21:47:03

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): Hogy ilyeneket néznek meg a nők. Szempilla! :)

Krétagarbó 2021.02.26. 21:47:13

@Fálki #TEAMPINI: sejtettem, hogy ez lehet a háttérben. Akkor ne írjatok nekem privit, úgysem kapom meg :)

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:48:07

@Fálki #TEAMPINI: én lemaradtam arról, hogy mit is akarsz a sok baszással mondani, csak azt láttam, mennyire visszatérő motívum ez most nálad :D

Fálki 2021.02.26. 21:49:04

@Krétagarbó: A Beállitásaidban tudod modositani amugy az emailcimedet.

baszás.

Krétagarbó 2021.02.26. 21:49:40

@Fálki #TEAMPINI: jól van már, a hátrányom az előnyöm: mindent tudni akarok.

Fálki 2021.02.26. 21:49:43

@MsIreneAdler: Kicsit kell csak felgorgetni és aztan mehet a b.sz.s :D

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 21:49:51

SZEP VOLT FALKI! SZEP VOLT FALKI!

Jo poszt lett, amugy Board Gamert kihagytad..es Sutiket is..es GinaCsocset is..engem meg ugye kis betuvel “nemecsekesitettel” te voros inges te...

Jaaaaa es amuuuuuugy

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:50:04

@Balu91: EKG.
Én a kis perverz kíváncsi lennék mit csinál addig Mercike és Lóbelt kettesben, amíg Pini és Moh a stúdióban párbajoznak!

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 21:50:22

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:50:34

@SelyemSonkaPini: Ne ez az IGAZI TISZTELET, és ez az IGAZI BIZALOM, amikor együtt hányunk egymás mellett a földön négykézláb, hogy utána kikérjük a következő kibaszott kört. Ekkor mutatkozik meg az IGAZ BARÁTSÁG, és nem amikor egymás faszát szopjuk. Ettől vagyunk emberek, akár tetszik ez, akár nem a sok telibevert köcsögnek!!!

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:50:38

@kozi001: ez csak poén, senkit nem érdekel a szempilla. Szóval ne parázz, ha rövid!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 21:50:51

@Fálki #TEAMPINI: a végén canossat fogsz járni. megint. :DD

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:52:47

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Ezt a nagybetűzést már soha nem fogja megtanulni... :/
Jó a hashtaged csaje!!! :DDD

Krétagarbó 2021.02.26. 21:53:20

@Fálki #TEAMPINI: megnézem, köszi.

ez még csak kettő volt.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 21:53:38

@TheLynx70: Nagyonköszönöm a köszöntést, bár csak annyira vagyok Géza mint amennyire malac :D
Viszont ex Győri kapui lakos az tuti, hogy vagyok

Balu91 2021.02.26. 21:53:55

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: tedd be tedd be tedd beeeeeeee. Ez lenne ha kettesben maradnának.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.26. 21:53:58

Jó szórakozást mindenkinek, a mai helyett az alvást választom, úgyis lefutott párbaj.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:54:16

@MsIreneAdler: Azé ezt nem tudhatod olyan biztosra. max. téged hidegen hagy.

Na, 5 perc és a főposztoló B műveleteit felfüggesztjük, mert gyünnek a kis lemmeingjeink!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:54:21

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

_Pipp 2021.02.26. 21:54:51

Sziasztok!

Alig várom, hogy megmutassák a jelenlegi állást az ápoltaknak, és lássam Mó önbizalommal teli arcát, ahogy azt gondolja lealázza Vivit, és visszamegy megnyerni a 36 milliót, majd szintén élvezet lesz végignézni az arcát amikor megtudja, hogy övé a kellemetlenül kevés %. Jajj de jó lesz! :)))))))

Balu91 2021.02.26. 21:54:51

@Cérnahuszár a naív: vagy visszafele kicsuzhatna a szivatomatán

Fálki 2021.02.26. 21:54:56

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Van olyan is, aki nem veletlenul maradt ki.

Ginacsocse az nem selyemsonkapini? Mert akkor Ő ottvan.

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 21:55:10

@Ármándójózsi: koszonom szepen. Szerintem neki van a legtobb eselye, ezert neki drukkolok

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:55:11

@Balu91: És ha Lóbelt télleg betenné? Megnézhetnénk a holnapi összefoglalóban? :-)

Fu Szekh Li 2021.02.26. 21:55:19

YEAHHH!!! ™️®️©️

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 21:55:48

ma nincs szerencsétek, úgy döntöttem, kicsit tovább maradok, mint szoktam.

SirLemming 2021.02.26. 21:55:54

Hát ez a nap is eljött, képtelen voltam 8 óra nettó meetinghegy után elolvasni minden kommentet....

De... @Fálki #TEAMPINI: Köszi a melót, a megemlítést, a halakat. Jó buli lehetett. Összesen belement olyan 60-80 munkaóra a szezonba? Esetleg 100? Ha alulbecsülném akkor is sok.
Az egész gárda kiszámlázná rendes órabérrel lenne itt meglepődés. Köszi neked is, a többieknrk is, bár a búcsúkönnyeket holnapra tartogatom.

@MsIreneAdler: Miért? Népies megnevezése egy kellemes tevékenységnek.

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 21:56:05

@Fálki #TEAMPINI: de igen. Es? Nem erdekel, hogy az aktualis nick-jevel odairtad...

Ármándójózsi 2021.02.26. 21:56:46

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Tetszik, amikor valaki ennyire átlátja ezt a játékot!!! :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:56:47

@_Pipp: EKG

vagy ahogy a főposztoló mondaná idegen nyelven: Fuck yeah! :-)

MozambikiZombi 2021.02.26. 21:56:55

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Te most ugy kerultel ide, hogy megideztelek egy regi kommenteddel az elobb?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 21:57:03

Sziasztok, szép estét! :-)

@Fálki #TEAMPINI: Drága vagy, hogy megpróbáltál mindenkit felsorolni, köszönjük szépen. Ahogyan a posztjaidat is, amiken remekül szórakoztunk. Survivor hv alatt ott leszünk. :-)

MsIreneAdler 2021.02.26. 21:57:44

@Fálki #TEAMPINI: tisztára elfáradt az ujjam ebben a görgetésben :D. De most már látom. Vigyázz, Fálki, vigyázz :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 21:58:08

@SirLemming: Oszt' kiderűne, hogy többet kaszálna, mint a VV nyertese. :-)

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:58:10

@Fálki #TEAMPINI: Nem vagyok :( BE is depiztem miatta csak nem akartam szólni, mert a
kibaszott telibeverten érzékeny lelkem nem bírná ki , ha még kiderülne, hogy oka is volt :(

De akkor is jó lett az írásod..... sajnos :)

Balu91 2021.02.26. 21:58:30

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: el is vesztené mint a farmos csávó.

malevil2050 2021.02.26. 21:58:31

Dáj dáj dáj dá dáj,,,,,,,

Fálki 2021.02.26. 21:59:09

@SirLemming: Nem szamolom, de kurvasok...

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Neked mindig okoskodni kell, lábatlan majom.

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 21:59:20

@MozambikiZombi #teamPini: uuu taggeld be valahogy kerlek.
Lehet megideztel, bar azthittem magamtol jottem.
Hianyoztok nagyon, csak ez a kocsog cimbim folyton beszel es nem tudtam ratok figyelni.
Most is beszel, de lehet leutom ma meg

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 21:59:37

Kezdődik, hágjalak rommá !

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:00:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Jó éjt! :-)
@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Szééép, Digo? Azt hittem, Gabent mondod majd. :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:00:08

@tvbuzi: én is ezt mondtam, mikor ránéztem az órára

Fálki 2021.02.26. 22:00:21

@SelyemSonkaPini: BAszdmeg teso, komolyan, TISZTELETTEL mondom, hogy meg vagy TISZTELVE ott elég nagybetus TISZTELETTEL, hogy az én kurva anyámat tényleg, hogy azt feltételezem rolad, hogy tudsz olvasni . !

Tündérfürtöcske 2021.02.26. 22:00:24

Szép estét mindenkinek!

Azon elmélkedek, hogy ha Robit szeretném holnap győztesnek, akkor most tattikailag a Mohra kellene szavaznom? Nem visz rá a lélek...

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 22:00:35

@Fálki #TEAMPINI: igy vagyok fantasztikusan, frenetikusan csodalatos

SirLemming 2021.02.26. 22:00:39

No. Kezdődik a haddelhadd mindenkinek jó szórakozást kíván a majdnem telihold ezüstveretes fényénél az isteni és megismételhetetlen Ppupu nevében a

PÓTPUPU PÓTPUPU PÓTPUPU PÓTPUPU

Konténereket elő, kezdődik az Ápoltak Viadala!

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:01:18

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: engem sokminden hidegen hagy, ami a külsőt illeti :D

@kozi001: jól érzem, hogy nem őszinte a mosolyod :)?

t_edka 2021.02.26. 22:01:39

már megint mi van Anikón? :DD

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 22:01:40

@Ármándójózsi: figyeltem, levontam a konzekvenciakat. Az egyetlen nyertes Diiiihiiigooohoouuu

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:02:08

Pini carrá veri Mohát. :DDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2021.02.26. 22:02:11

szép estét mindenkinek, megérkeztek a kontérek a ma esti bulira :)))))

szavazat állás: 28-72 :))) hajrá vivi!!! :DDDD

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 22:02:21

Vivi VS Moh: strawpoll.com/jgzur9odk
91.60% [120] - 8.40% [11] a pillanatnyi állás Vivi javára.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/oea213h5a
[Nincs igazán értelme 4 játékosnál 3-at kiemelni :D]
- Vivi: 61.32% [65]
- Robi: 33.02% [35]
- Merci: 2.83% [3]
- Moh: 2.83% [3]

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 22:02:27

Fuck yee! Pini elég nagy arányba fog nyerni ezek alapján a % -ok alapján.

tvbuzi 2021.02.26. 22:02:31

VV Anikó jól bevásárolt cicikből

gazo 2021.02.26. 22:02:39

Aniko a csöccsös ördög ma.

Sok kicsi a százalék

Remélem Pini vezet

_Pipp 2021.02.26. 22:03:00

@Tündérfürtöcske: Mondjuk ebben igazad van, nekünk Lóbelt fanoknak Móra kellene, de úgyis mindegy, túl nagy a különbség... :D

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:03:05

@SirLemming: jajj, nekem semmi bajom ezzel a tevékenységgel, de tényleg, nevezzük bárhogy is :D

_Pipp 2021.02.26. 22:04:33

Mó azért örült annyira amikor Lóbelt visszament, mert kiesett a fő ellenfele, ó ha tudná.. :D

.Zsu 2021.02.26. 22:04:42

na nálam bekészítve a borocska. hajrá Vivcsóó!
cuki a Robi :))

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 22:04:44

@Fálki #TEAMPINI: Itt kurvuljak el, de komolyan nem látom magam ott!

Ármándójózsi 2021.02.26. 22:05:45

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Nyomtam is Digooooúúú-ra egy szavazatot.

Krétagarbó 2021.02.26. 22:06:27

@Mók_Ica: Szia Móki! Köszi a konténereket. Ma estére hajrá Pini!

.Zsu 2021.02.26. 22:06:29

istenem ezen már tegnap is kivoltam :DD mit lepődtek meg ezek a szerencsétlenek, hogy kiválasztás?? hát tudják mennyi nap van hátra, vagy nem tudják?? nem néztek eddig sosem ValóVilágot?

Hát hol az a kurva tisztelet mostmár tényleg!?? :DD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:06:32

@Mók_Ica: Szia!^^ Be is kullogok a konténer mellé. :D
@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Én sem mernék tippelni, hogy melyikük nyer, még az is lehet, hogy a fekete ló Grincs lesz az.

Mók_Ica 2021.02.26. 22:06:46

@Fálki #TEAMPINI: meghatódtam :))))) pusszancs :***

Ármándójózsi 2021.02.26. 22:08:07

@.Zsu: Nyugodj meg, attól megnyugszol.

Cimili2 2021.02.26. 22:08:15

Jöttem szurkolni, sziasztok!:))
A posztcsit csak holnap tudom elovasni, bocs Fálki!:))

_Pipp 2021.02.26. 22:08:31

@.Zsu: egészségedre, én fél pohár bortól azonnal elalszok, pedig annyira szeretem, de emiatt nem szoktam inni :( úgyhogy szisszentettem egy jó IPA-t

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:08:33

diiiihigggoooohoooou úgy hiányzol, mint üveges tótnak a hanyattesés!

t_edka 2021.02.26. 22:08:36

jaj, lesz itt Merdzsó vernyákolás, mikor Vivi visszamegy

kozi001 2021.02.26. 22:08:38

@gazo: Tényleg? Na csak keresek akkor egy online streamet!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:08:41

@.Zsu: Azt se tudták, mikor lesz a Bála-Robi párbaj. Eddig ilyen azért nem volt, főleg, hogy vágták 106 nap. :DDDD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 22:08:52

@.Zsu: nekem is irsai olivér...csak pezsgő :)) egs! :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:09:18

@SelyemSonkaPini: hát bazdmeg, tisztelettel, ne legyél már vak.

Krétagarbó 2021.02.26. 22:09:25

@.Zsu: én is kiakadtam ezen tegnap.

Moh micsoda lovag.

Hétkilenced 2021.02.26. 22:09:26

Jövök én is szurkolni ma, hajrá Vivi!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:09:33

@Mók_Ica: Jövünk, jövünk. :-)))
Moha, Moha... nagyon lebecsülöd a többieket...

malevil2050 2021.02.26. 22:09:41

Arany csillagom, add má' fel!

Ármándójózsi 2021.02.26. 22:09:51

@Mók_Ica: Mokika, szerintem ma már nem kell konténer!

tvbuzi 2021.02.26. 22:09:59

Nem tudja elképzelni, hogy nem megy vissza??

Balu91 2021.02.26. 22:10:09

Jajjjj most játsza ezt a hőst. Nem menti meg

Hétkilenced 2021.02.26. 22:10:16

@.Zsu: 3-as párbajra készültek, azt mondják.

barby03 2021.02.26. 22:10:23

Jajj, de butus ez a Mercike :D ha nyer a végén nyereményt arra költi, hogy Moh-t fizetett szeretőként tarthassa.

.Zsu 2021.02.26. 22:10:23

@_Pipp: köszönömm :)) mellé eszem szalonnát magában, az adja az erőt.
@Kiégett Hobbynyúl: kicsit gondolkozhatnának na :))

Krétagarbó 2021.02.26. 22:10:35

@Mók_Ica: mindjárt töltök is, te is kérsz?

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 22:10:43

Ezek után a Moha kijelentések után még jobban fogom élvezni, mikor kiesik.

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:10:44

Jajj Merci, elég már...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:11:00

Vivi megmutatja "annak a pöcsnek" :-)

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 22:11:08

@Kiégett Hobbynyúl: hat akkor beszarok. Baaaar Rencsulan jobban meglepodnek

Mók_Ica 2021.02.26. 22:11:09

@Ármándójózsi: az öfire kelleni fog szerintem :DDD de ha nem használjuk, attól még lehet bulit tartani mellette.... ne fanyalogj, gyere és csatlakozz hozzánk :D

barby03 2021.02.26. 22:11:13

ennyi volt az összefoglaló?!

.Zsu 2021.02.26. 22:11:51

@.Doktor.Szöszi.: jaj azt sokkal szívesebben innék, vagy vörösbort, vagy gintonicot :D de egyik sincs itthon. egészségedre :))

@Hétkilenced: ehh, igen, de nem tudom. akkor sem értem.

Ármándójózsi 2021.02.26. 22:11:55

@Mók_Ica: Oké, most kicsit elcsitulok, eszem valamit.

SirLemming 2021.02.26. 22:11:59

@MsIreneAdler: Várgyá megírom a címem, pill. Taxit fizetem. :D

@.Doktor.Szöszi.: Pezsi? Édes? Attól fáj a fejem.
Cinzano Asti típus jött be. Tudom, olaszoknál az nem pezsgő, de... nyam..

Cimili2 2021.02.26. 22:11:59

szegény bála, kimaradt a javából. picit sajnizom, de ő baszcsizta el.

tvbuzi 2021.02.26. 22:12:01

Öfi nuku, phárbaj on

kozi001 2021.02.26. 22:12:07

Na! Ancsa tényleg dögös! :)

gazo 2021.02.26. 22:12:09

@kozi001: Sőt ahogy most oldalról mutatják segges is. Hiába a bűrgatya az bűrgatya

Mók_Ica 2021.02.26. 22:12:23

@Krétagarbó: még jó hogy :DDD köszi :DDD kaptok marcipános csokit :DDD

kipcsak harcos 2021.02.26. 22:12:46

@SelyemSonkaPini: persze, hogy kimaradtál Te jelentéktelen szürke egér. Mire számítottál? Itt tujáskodtál nap mint nap, egy szavadat sem hallottuk :D

MozambikiZombi 2021.02.26. 22:13:01

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Pont par perce szemezgettem nehany regi mokas kommentet es az egyik a tied volt: 21:38-kor

@MozambikiZombi #teamPini:

Hétkilenced 2021.02.26. 22:13:14

Istenem, Anikó lábai között nem csak átköpni, átfutni is tudnék.

Mók_Ica 2021.02.26. 22:13:21

@SirLemming: ó jaj... az az én kedvencem is..... van is itthon..... :DDDD

Ego0123 2021.02.26. 22:13:30

Ma nagy öröm ért pedig nem akartam szavazni már, de beláttam, hogy mindig kell választani, így szavaztam Vivire. Mégha kihagytak a felsorolásból is........:)

Cimili2 2021.02.26. 22:13:32

@Mók_Ica: azt mmkk én is kérek:)))

Mók_Ica 2021.02.26. 22:14:03

bazzzzzzzzzzzzzzz..... fru gyilkos szemöldöke....... kiégett a szemem.......

tvbuzi 2021.02.26. 22:14:08

De hiányzott Fru meg a szemöldökfestés

MozambikiZombi 2021.02.26. 22:14:13

@Cimili2#teampini: Merci helyett nagyon adtam volna Balat a finishben. :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:14:15

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: Ne is mondd... sok nekem ez az izgalom egyszerre. :D
@Cimili2#teampini: Őt én is sajnálom, ott lett volna a helye akkor is. :(

Hétkilenced 2021.02.26. 22:14:29

Nem tudom, kik boroznak, de én is. Egészségetekre!

gazo 2021.02.26. 22:14:33

Most akkor nincs ki ki mögé áll vagy csak nem vettem észre? Vagy csak a pamlagon ucsörgés volt? Meg vagyok zavarodva....

kozi001 2021.02.26. 22:14:40

@Hétkilenced: Bezzeg Viki lába közt nem megy át semmi! :P

Cimili2 2021.02.26. 22:14:41

@Mók_Ica: de jó, h pont nem neztem oda.

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.26. 22:14:58

gud ívning, maj ném íz vivien

Az jutott eszembe, milyen szép üzenet, h elég kefelni es akko vv top leszel

szóval a kövi évad tematikája borítékolható

Mók_Ica 2021.02.26. 22:15:15

@Ármándójózsi: jó étvágyat :DDDD

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: gyere, neked félretettem egy csücsköt belőle :DDDd

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:15:16

@gazo: Nem vetted észre. :D Volt az, csak nagyon gyorsan átugrottak rajta. :D

Egyfejű 2021.02.26. 22:15:24

Csak én látom úgy, hogy Vivit mintha kicserélték volna? Más a testbeszéde, hanghordozása, arckifejezése : )

Cimili2 2021.02.26. 22:15:26

@gazo: most nincs. te kis telhetetlen:)))

alma_szósz 2021.02.26. 22:15:35

@gazo: instán voltak valami videók

Krétagarbó 2021.02.26. 22:15:39

Frú szemöldökétől csak most jutok szóhoz. beégett.

.Zsu 2021.02.26. 22:15:48

@SirLemming: az nővéremmel a közös pezsgőnk :)))

@Krétagarbó: jahmásfél hónapig olyasmit nyomtam, és megtartottam belőle bizonyos dolgokat.
már mindent meg tudok ennyi kenyér nélkül. ezt elképzelhetetlennek tartottam régen, most meg már természetes.

Aliceinchains 2021.02.26. 22:15:50

Jaj de izgulok Piniért:)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:15:54

@Mók_Ica: tudtam, hogy rád mindig számíthatok :)

kozi001 2021.02.26. 22:15:58

NIncs öfi, rögtön mehet a kivégzés! :P

SirLemming 2021.02.26. 22:16:15

@Mók_Ica: Ok, a Martini Asti se volt rossz. Szóval az Asti.

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Nekem is van 2 tábla csokim meg egy kiló nutellám. Osztozhatnánk. Just sayin' :D

Vivideoból kimaradt a feladom rész... Hmm... konteógyár?

Cimili2 2021.02.26. 22:16:23

szavaztatok az app.on???

Mók_Ica 2021.02.26. 22:16:53

@Cimili2#teampini: neked is van itt egy csücsök félretéve :DDDD ismerlek már titeket :DDDD

@Krétagarbó: látod miket hagytál ki, hogy csak a végére cstlakoztál? :DDDDD

gazo 2021.02.26. 22:16:55

@Cimili2#teampini: valahogy nagyon pörgetik most. Már nem nagyon van content

Jé ott van fél Martfű

.Zsu 2021.02.26. 22:16:59

@gazo: semmi sincs, öfi sem volt.

Vivi nagyon cuki és szimpi.

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 22:17:11

@MozambikiZombi #teamPini: oooo es tenyleg! Mekkora komment volt. Kibebaszott nagy zseni vagyok

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:17:18

@Krétagarbó: Az biztos... nem számítottam arra, hogy ismét látnom kell. :D
@Cimili2#teampini: Naná.

SirLemming 2021.02.26. 22:17:21

@.Zsu: Még kiderül hogy női pezsi... pfej.
Urak! Van pálinka alapú pezsgő? :D

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:17:43

@SirLemming: aha, már indulok is, csak várj türelmesen :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 22:17:43

@Cimili2#teampini: bakker, én elfelejtettem...köszi! :)

.Zsu 2021.02.26. 22:18:21

@SirLemming: no miért,az nem lehet h mi iszunk tesómmal férfias piákat? :DD

Mók_Ica 2021.02.26. 22:18:22

@SirLemming: most épp cinzano van itthon.... tudod, mikor melyik az akciJós :DDDD

@Cimili2#teampini: még jó hogy.... már tegnap :DDD

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: <3

Cimili2 2021.02.26. 22:18:42

@Mók_Ica: oké, de tvbuzinak ne, mert ő se adott nekünk tegnap. mindent egyedül falt fel.:((((

gazo 2021.02.26. 22:18:47

És Marci már tudja hogy most látta utoljára Moht. Ne konténert, Titanicot ide!

tvbuzi 2021.02.26. 22:18:52

Ettől a beste lébentől is kivagyok már

Hétkilenced 2021.02.26. 22:19:20

@kozi001: látod őt most a lelki szemeid előtt? Szegény. :D

Moh-t úgy látom, nem felszopják, hanem le... de nem úgy, ahogy szeretné.

tvbuzi 2021.02.26. 22:19:39

@Cimili2#teampini: :DDDDDDDDDD
dehát küldtem fénypostán!!!!

Balu91 2021.02.26. 22:19:42

Ja igen. Most hogy már regisztráltam és hozzászólok. Mi a jó élet ez a beste laben vagy micsoda meg a mi gang és honnan jött ez nekik?

naty77 2021.02.26. 22:19:46

Anikó tiszta Tina Turner a Mad maxből. :)
A férjem szerint TYŰ!

SirLemming 2021.02.26. 22:20:08

@MsIreneAdler: Ok, "állok" addig a "harmadik" lábamon és levegőt se veszek... oké? :D

Szvsz Moh kapja a lejáratós videót... :/
Nem mintha bánnám, de ha tényleg sok-kevés lesz akkor talán túlzás.

Cimili2 2021.02.26. 22:20:30

@tvbuzi: jaaaaa, akkor bocsika:))()

gazo 2021.02.26. 22:20:36

@Kosztarika: szia :) köszi már sokkal jobban mint Proli térde. Tényleg aludni aludni, aztán rohamos javulás

Krétagarbó 2021.02.26. 22:20:44

@.Zsu: a szalonna nekem is necces kenyér nélkül, így első hallásra.

MozambikiZombi 2021.02.26. 22:20:50

@tvbuzi: Ugy erted, Fru es a szigeteloszalag?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 22:21:01

@SirLemming: pálinka is van kéznél, nemcsak pezsi...csaxólok :D

_Pipp 2021.02.26. 22:21:04

Mi van ha Mó megy vissza? Annyira magabiztosak vagyunk :D

Mók_Ica 2021.02.26. 22:21:09

durva moha túlsúly van a stúdióban...... :((((((((((((((((((((

mocskosmacska 2021.02.26. 22:21:10

Nem öltöztették őket túl.

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 22:21:31

Azert nem szavazok Vivire, mert bekerte a vibrit, de nem hasznalta.

Kesz, slussz-passz

ibsen 2021.02.26. 22:21:41

Ani egy rockercsaj:D

tvbuzi 2021.02.26. 22:21:47

Devárom a pofáraesést

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:21:51

MOH: Vivi nagyon felerősödött...

gazo 2021.02.26. 22:21:53

@Mók_Ica: remélem Moha meg durván sötétben van

MozambikiZombi 2021.02.26. 22:21:59

@.Zsu: Uuu, de kar, hogy nem lathatom, meseljetek! :D

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 22:22:06

Vivi VS Moh: strawpoll.com/jgzur9odk
91.67% [121] - 8.33% [11] a pillanatnyi állás Vivi javára.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/oea213h5a
[Nincs igazán értelme 4 játékosnál 3-at kiemelni :D]
- Vivi: 60.75% [65]
- Robi: 33.64% [36]
- Merci: 2.80% [3]
- Moh: 2.80% [3]

Kosztarika 2021.02.26. 22:22:19

@gazo: örülök, vigyázz magadra!! :))

t_edka 2021.02.26. 22:22:25

@_Pipp: nekem is ez fordult meg a fejemben, hallva, mi megy a stúdióban. De nehezen hiszem, hogy van eesély arra, hogy Moh ilyen sokkal vezessen

Hétkilenced 2021.02.26. 22:22:26

@_Pipp: megiszok még egy pohárral. :D Hajrá Vivi, de a világ nem dől össze.

ibsen 2021.02.26. 22:22:32

Vivinél kemények voltak ezek a számonkérések...

.Zsu 2021.02.26. 22:22:39

@Balu91: valami német rapcucc, a youtubeos kutatásaim alapján legalábbis. meg mintha Moha is említette volna.

naty77 2021.02.26. 22:22:54

@Egyfejű: Vivi az elmúlt napokban igazán csinos, ma is kifejezetten jól néz ki ebben a dzsekiben. (Egy fodrász azért ráférne)
Én nem látok gáz plusz kilókat se rajta.

Mók_Ica 2021.02.26. 22:22:58

@Cimili2#teampini: ok, én is besértődtem rajta...... vagyy most mmégis adunk neki???

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:23:00

Na, Vivi+Moh duett, az oda#Fálki :-)

gazo 2021.02.26. 22:23:18

@Kosztarika: igenis, köszönöm, megTISZTELSZ :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:23:23

@gazo: Szerintem a százalékokat látva már nincs. Érzi a vesztét.

Hétkilenced 2021.02.26. 22:23:28

Reklámokat is kommenteljük? Csak kérdezem. Ha nem, kimegyek egy cigire, ami fújj, meg káros meg nem trendi.

Cimili2 2021.02.26. 22:23:28

ó, ennyire nagy a % különbség. akkor pini nagyon vezet.:))))))

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:23:29

@SirLemming: szuper! Ha tudnád honnan megyek, ezt azért háromszor is meggondolnád :D. De értékelem az állóképességed!

Aliceinchains 2021.02.26. 22:23:29

Nem gondoltam h ekkora százalék különbség lesz. Csak van több Vivifan mint szomszédgyerekfej :((

ppupu #Fantom for President 2021.02.26. 22:23:45

Azt hiszem, holnap simán kiderül ki nézte ma este a párbajt instagramon. Aki nézte, annak a hallása meghalt. :DDDD

.Zsu 2021.02.26. 22:23:46

@Krétagarbó: megértem, én imádom. esetleg almát eszem mellé.
@MozambikiZombi #teamPini: nem tudod most nézni a műsort?

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 22:23:55

@_Pipp: Ez bennem is felmerült, de azért na!

Krétagarbó 2021.02.26. 22:24:15

@Mók_Ica: Jó is ez így. A mocsárból ennyi is elég, amit itt néha elkapok egy egy videóban.

ilona12 2021.02.26. 22:24:15

@Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU: a döntő előtti éjszakára szánja:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:24:37

@_Pipp: Nem létezik. Aki tegnap Robira szavazott + aki Bálintra az is Vivire voksol. Szerintem.

Cimili2 2021.02.26. 22:24:39

@Mók_Ica: mmmm, kapjon, mert nagy jó szívűek vagyunk.:))

Hétkilenced 2021.02.26. 22:24:45

@naty77: Vivinek a tartása nagyon rossz, meg feszesítés ráférne, de szerintem lehetne jól öltöztetni is.

Mók_Ica 2021.02.26. 22:24:45

@gazo: én most úgy érzem, hogy a stúdióban lévő túlsúly nem reprezentatív..... sztem tuti vivi megy vissza...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:24:53

@Mók_Ica: Ez nem számít. Bála párbaján Digo ellen is Digozás ment ezerrel, mégis Bála nyert.

Ego0123 2021.02.26. 22:25:08

@Mók_Ica: 20 -22 éves koromban ittam utoljára Cinzanót, előtte csaskis Éva vermutot

gazo 2021.02.26. 22:25:10

Lacit és Jocit a döntőbe!

MozambikiZombi 2021.02.26. 22:25:18

@Balu91: Az egy belga (francia nyelvu) slager nemet valtozata:

youtu.be/pNPEuUrn6ps

Ez meg az eredeti:

youtu.be/VHoT4N43jK8

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.26. 22:25:18

@ilona12: :)))
Ezzel osztonzi a nezoket, hogy ot kuldjek vissza?

SirLemming 2021.02.26. 22:25:20

@_Pipp: @Mók_Ica: Upsz. Hát... akkor Robi nyer a döntőben?

@.Doktor.Szöszi.: Hmm... hmmm... ah, te jogmókus vagy, nem is próbálom megszerezni. :D
Milyen pálinka? Hátha szeretem és jobban szenvedek majd....

@ibsen: @naty77: Igen! Akárki alá feküdt akármiért, vállalható... sőt.

naty77 2021.02.26. 22:25:31

@Krétagarbó: cukorbeteg vagyok éhesen bármilyen felvágott sonka szalonna jóféle kolbász tojás mehet pekaru nélkül akkor nincs szénhidrát ehetek büntetlenül. ;) meg lehet szokni.

Krétagarbó 2021.02.26. 22:25:32

@SirLemming: engem az unicumos érdekelne. A pálinkát nem bírom.

ppupu #Fantom for President 2021.02.26. 22:25:57

@Hétkilenced: StarTrek Voyager ? Hetes ? Hmmmm... :DDD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.26. 22:25:58

Huu láttátok a százalékoknál Mohának arcát... 100%-ban biztos benne, hogy ő megy vissza... Ez fájni fog ...

.Zsu 2021.02.26. 22:26:14

@Hétkilenced: Vivi nekem akkor tetszik a legjobban amikor cukin fel van kétkontyban a haja fogva, és kapucnis pulcsiban van.

Mók_Ica 2021.02.26. 22:26:27

@Krétagarbó: megértelek :DDDD

@Cimili2#teampini: oksa :DDD

@Hétkilenced: nyugi, vannak itt még ebben társaid :))))

Figyuzzka 2021.02.26. 22:26:27

A semmiből eszembe jutott, h ez a Momo gyerek lehet többet érdemelt volna, mint Robi - mármint százalékban, h ő legyen ott a végén - nem mintha sokan különböznének egymástól a semmittevésben se, hisz mindketten egy nő miatt kerültek a képernyőre

Azért Robi tegnapi (meg)örülése nem hinném, h normális dolog :))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 22:26:39

a duettpárbaj kegyetlen....halláskárosult lettem...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:26:42

@Ego0123: Ez erősen behatárolja azt az időszakot amiben ezt tetted. :-)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:27:27

@.Doktor.Szöszi.: De jóóóó, hogy instám. Sajnállak titeket. :D
@Figyuzzka: Sokkot kapott, tisztán látszott. Ő sem hitte el.

Balu91 2021.02.26. 22:27:35

@MozambikiZombi #teamPini: wooow köszi. Az eredetit ismerem, bár azt gondolom elég sokan.

Egyfejű 2021.02.26. 22:27:45

@naty77: A megnőtt magabiztossága vagy komfortérzete egészen más kisugárzást ad neki. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:28:01

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Még nem, még kubu reklám van és a hyaluronic.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.26. 22:28:09

Megvaltoztattam a velemenyem. Dobom Diiiigooohooouuuoooot es a tutira megyek

GYERE FANTOMKEEEEEEEP GYEREEEE

barby03 2021.02.26. 22:28:12

Vivi nagyon leblokkolt. A súgógépen miért nem ment a szöveg? ennyire ne alázzák már őket

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:28:22

@ppupu #TEAMPINI: bizony, ő az! Már én is megörültem neki a múltkor :)

Nátha ellen bálna 2021.02.26. 22:28:34

@tvbuzi: A reklám alatt szeretnék mindenkit figyelmeztetni, mert holnap nem biztos, hogy lesz időm nézni a műsort. Holnap ugye döntő van. Ha emlékeztek, GABEN a kihívottjának a megnevezése előtt IDŐT kért Anikótól arra, hogy előadhassa a CSAVART. Elméletem szerint ezt az időt Gaben valójában MEGKAPTA.

Úgyhogy csak egyet mondok: nagyon figyeljétek holnap a döntőt, mert jön GABEN CSAVARJA!

ibsen 2021.02.26. 22:28:52

A mai történéseket holnap látjuk

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 22:28:58

@SirLemming: hmm, lássuk csak...van körte, kajszi (eznagyonfinom), de én mmkk a 65 %-os borpárlatra savazok :DD

Krétagarbó 2021.02.26. 22:29:07

@tvbuzi: ne sírj:))) kérsz sütit?

Cimili2 2021.02.26. 22:29:13

@Figyuzzka: sztem meg tök aranyos volt, h így fejezte ki az örömét. ne felejtsd el, h mennyire felfokozott állapotban volt!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:29:21

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Igaz. Idén a fantomkép hatalmasat ment. Azt hiszem joggal mondhatjuk, a vv10 nyertese a Fantomkép. .D

barby03 2021.02.26. 22:29:34

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Én Gina galamb apjának szurkolok :D sokat látott az a szegény állat :D

Figyuzzka 2021.02.26. 22:29:35

@Kiégett Hobbynyúl: Ezért mondom, h nem biztos, h ez orvosilag noormáális :D
Talán az egészsége érdekében, jobb ha nem nyeri meg a végén, nem mutatna jól, ha ott megállna a szíve :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.26. 22:29:58

@Ego0123: Az Éva vermut halálos cucc volt. De nagyon vagánynak tüntünk tőle :DDD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.26. 22:30:08

@SirLemming: kétesélyes a holnap este, lehet, hogy Vivi behúzza! Őszinte legyek az ő karaktere fejődött a legtöbbet! Ez a Vivi, nem az aki bejött. Ez egy érett nő! Nem az esetem, de barátként tökre csípném!

naty77 2021.02.26. 22:30:15

@.Zsu: a kislanyom hordja sokszor két kontyban a haját (Minni egér) de neki 3 ember mennyiségű haja van és göndör így baromi jól néz ki. Mikor látta Vivit két konttyal akkor nagyon röhögött rajta. :)

Figyuzzka 2021.02.26. 22:30:18

@Cimili2#teampini: Lehet h aranyos volt, de ijesztő is :) nekem

tvbuzi 2021.02.26. 22:30:30

@Krétagarbó: igen, de a többieknek is kérek:))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:30:32

@Nátha ellen bálna: Miért? Bedobják majd a stúdióba? Már a csavart, nem Gabent. :-)))
(AZóta is azt próbálom megfejteni, vajon mire gondolt. :DDDD)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:30:37

@Ego0123: Nem akartam konkretizálni, de amúgy még többre tippeltem...

ilona12 2021.02.26. 22:30:39

@Figyuzzka: Bálint volt az esélyesebb, nem csoda ha Robi elszabadult, hisz tudta hogy ezzel a döntőbe került.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:30:56

@Nátha ellen bálna: jó estét kívánok, örömmel látom, hogy megjelentél :)

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.26. 22:30:56

@tvbuzi: @Kiégett Hobbynyúl: mondom nektek, hogy FANTOMKEEEEP!

Amugy! Ma Moh megy vissza. Csak mondom

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 22:31:10

@Krétagarbó: már én is pótoltam gyorsba :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:31:43

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: kivárom. későn ittam kólát, még csak nem is ásítottam ma este, pedig ilyenkorra már ki vagyok dőlve rendesen.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:31:44

@Figyuzzka: Teljesen normális. Vannak ilyen reakciók, és nem, ettől nem fog megállni a szíve. :))))

MozambikiZombi 2021.02.26. 22:31:54

@Kiégett Hobbynyúl: Emlekszem, a Fantomkep Rencsi elleneben brutal jol szaladt, aztan megerkezett Moh es elrontotta az egeszet.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.26. 22:31:59

@barby03: hat hany nicket csinaljak meg? A Galamb fater is nagyon jo

Cimili2 2021.02.26. 22:32:04

@Figyuzzka: ijesztő??? rencsula megnyilvánulásai voltak ijesztőek.

Iridiel 2021.02.26. 22:32:09

szeretném, ha Vivi nyerné meg, de ez így nekem nagyon uncsi... Moh totál semmilyen Merci nélkül (vele meg irritáló)

_Pipp 2021.02.26. 22:32:43

JAJ elment az áram pár percre :D vidéki élet szépségei :D

SirLemming 2021.02.26. 22:32:46

@ppupu #TEAMPINI: Holnap itt leszel időre?

@MsIreneAdler: Csak a szám nagy (amígy megy befele a sör), vérlemming csak holnap lehetek. :(
De! "Szergej fasza gyerek nem fázik, még a hidegben is tornázik." Hátha nátha. Und sag schon.
Amúgy... legalább BPről jönnél? Az van legközelebb. :D

@Krétagarbó: Unimukk... hát... a szilvást bírom, a többit csak megiszom. :D

@.Doktor.Szöszi.: Uh. Nagyobb kaliberrel dolgozol mint valaha gondoltam volna. 65%. Érezni ott ízt is, vagy kupica le, másnap fel? :D

zsanbatiszt 2021.02.26. 22:32:57

Köszöntöm a kicsiket-nagyokat, fiúkat-lányokat! (Bocs Fálki, nem hagyom, hogy elfelejtsd rencsulit ;) Last minutebe’, a voyager módból kilépve veszem a bátorságot és végre megkérdem: EKG mit jelent??? Felemészt, hogy nem tudom...mentségemre legyen ez az évad későn birizgálta meg a trash relém, az elején nem voltam jelen readonlyba’ se :( Köszönöm a felvilágosítást előre is! :)

Nátha ellen bálna 2021.02.26. 22:32:58

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Jóóóóó estét! Látom, Kegyed is Lóbelt fan.

Mók_Ica 2021.02.26. 22:33:06

@Iridiel: valóban ..... hajrá vivi

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:33:41

@ilona12: Így van.
@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Csakis az. Gondolod? Ha valami csoda folytán így lenne, abban biztos vagyok, hogy a döntőben nem nyer.
@.Zsu: Ezt azt hiszem, nem hallgatom meg inkább. :DDD

.Zsu 2021.02.26. 22:34:12

@naty77: megpróbáltam a napokban úgy megcsinálni a hajamat, de nagyon sikertelen volt a végeredmény. :D

Hétkilenced 2021.02.26. 22:34:16

@ppupu #TEAMPINI: igen.

@kozi001: bármilyen izomtömeg felszedése a babaháj helyett.

Atyaég, mennyit írtok.

Balu91 2021.02.26. 22:34:42

Ezeket a tegnapi történéseket játszák már le még háromszor

Krétagarbó 2021.02.26. 22:34:46

@Hétkilenced: semmit nem sportolt szerintem eddig. Ideje lesz elkezdenie, ehhez a testtartáshoz és petyhüdtséghez még fiatal.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:35:02

@MozambikiZombi #teamPini: Igen, az nagyon csúnya volt, azóta sem tudtam megbocsátani Mohának ezt. :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:35:13

@Nátha ellen bálna: jó uram, ismeri a bálint iránt táplált, kissé negatív irányba tendáló érzéseimet.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 22:35:25

@SirLemming: ha hozzá vagy szokva, fel sem tűnik, és másnap sincs baj...de láttam már embereket sírni tőle :DD

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.26. 22:35:40

@zsanbatiszt: az EKG-t nem eme evad szulte. Evek ota cipeljuk magunkkal. Auhoz kotheto. EKG -egyetertek egy velemenyen vagyunk

Hétkilenced 2021.02.26. 22:35:53

@Krétagarbó: igen, pontosan erre akartam utalni.

gazo 2021.02.26. 22:36:08

Most miről hadovál moha, valami 3 hónapos esetet Anikó üti vágja a hokist eddig

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:36:18

@Hétkilenced: csokit nem ettem ma, azt csak virtuálisan kaptam :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:36:32

Bálint most TANULHAT Vivitől, hogyan kell elsimítani a problémákat...

Krétagarbó 2021.02.26. 22:36:54

@naty77: a szükség nagy úr. sajnalom a betegséget:(

naty77 2021.02.26. 22:37:02

@.Zsu: :D elhiszem. Nagyon sok haj kell hozzá hogy jól mutasson. Én neki se kezdenék, sajnos nem örököltem a gyerek haját vagy mi. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:37:08

@Nátha ellen bálna: tegnap aludtam, ébredésemmel együtt ért a hír, hogy bálint kiesett, és vivien kihívta mohát.

.Zsu 2021.02.26. 22:37:16

fuh azért izgulok, nagyon remélem h most is bejön amit mi itt HV-n szeretnénk, és akinek a többség szurkol.

Cimili2 2021.02.26. 22:37:23

@Hétkilenced: én is csak azokat szeretem.:)))

barby03 2021.02.26. 22:37:35

Én azt mondanám, ha Merci-Moh kapcsolatáról kérdeznének, hogy rohadt unalmas már...

Hétkilenced 2021.02.26. 22:37:36

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: úgy legalább nem hízlal.

Vivi de jól nyomja. Anikó próbálja belevinni, de ügyesen reagál és cuki, ez az!

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:37:58

@SirLemming: nyugi, én is csak hangember vagyok. Nincs az a három lábú pasi, aki miatt elhagynám a kanapét most :). Igen, mondhatjuk, hogy BP... ;)

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.26. 22:38:04

@zsanbatiszt: a 4. vv évadban nyögték be az ápoltak, amikor arra akartak utalni, hogy egy hullámhosszon vannak

alma_szósz 2021.02.26. 22:38:14

Vivi azt mondta hogy neki Moh helyében bűtudata lenne. brutál

tvbuzi 2021.02.26. 22:38:23

Na, elég a dumából

naty77 2021.02.26. 22:38:24

@Krétagarbó: kedves vagy, de a cukorbetegség nem nagy dolog ha megtanulod és odafigyelsz. Némi önfegyelmet igényel.
Szerencsére az alkohol lefelé viszi a cukrot, lehet enni mellé. ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:38:35

Nem, többet már nem fog feljönni a téma, mert MOH ma hazamegy.
Nem fog átfordulni BENT, mert csak 1 nap van hátra.
Mi lesz kint? Pamacsolunk....

t_edka 2021.02.26. 22:38:51

ki kivel jött össze Mó haveri körében???

Egyfejű 2021.02.26. 22:39:04

Szegény Merci, hát mégse fog szabadulni.

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:39:04

Moh tényleg azt hiszi, ő megy vissza.
Mi az, hogy a barátaik összejöttek...??

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:39:29

Pini hol van? (Nem Vivi, a mi Pinink) Nem nézi a párbajt? :(
@.Zsu: Eddig 100%-os volt a tipp, nem törhet meg most a sorozat. :D

barby03 2021.02.26. 22:39:47

Moha honnan tudja, hogy egyik haverja összejött Merci barátnőjével?!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:39:48

@Nátha ellen bálna: láttam, kérem

@Hétkilenced: mostanában nem szeretem annyira a csokit. jön a fagyiszezon minnnnyá, az az én időszakom.

ilona12 2021.02.26. 22:39:50

Moh néz mint borjú az új kapura, fogalma sincs hogy mondott ilyet :)

gazo 2021.02.26. 22:40:03

@MsIreneAdler: már megint valami összefonódásra derül fény, plusz honnan tudja moh, vagy korábban történt ?

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:40:10

@alma_szósz: nagyon ügyesen mondta. Nem alázta le, nem kérte számon.

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 22:40:16

Vivi VS Moh: strawpoll.com/jgzur9odk
91.73% [122] - 8.27% [11] a pillanatnyi állás Vivi javára.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/oea213h5a
[Nincs igazán értelme 4 játékosnál 3-at kiemelni :D]
- Vivi: 60.19% [65]
- Robi: 33.33% [36]
- Merci: 3.70% [4]
- Moh: 2.78% [3]

alma_szósz 2021.02.26. 22:41:00

@MsIreneAdler: én hónapok óta mondom hogy nem buta ez a lány, tud ha akar

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:41:07

@alma_szósz: Igaza volt.
@Krétagarbó: Kiindulva az x faktoros délutánból, megértem. :-))))) Nem kell ide halláskárosodás. :D

gazo 2021.02.26. 22:41:35

Szegény Marci ebben a fullfehérben olyan kicsit mint egy tömlőssajt....de azert cuki is :)

.Zsu 2021.02.26. 22:41:41

@Kiégett Hobbynyúl: Ármándóval eltűntek, biztos elmentek illegálba kocsmázni.

Hétkilenced 2021.02.26. 22:41:45

Mondjuk én agyfaszt kapok a barnából induló szőkében végződő frizurától, de ők tudják.

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:41:46

Merci, az a melltartó szürke. Szürke a fehér csipkés felső alatt...broáf.

t_edka 2021.02.26. 22:41:53

hát nemtom Mohnak mekkora szüksége van Merdzsóra, fordítva még elhiszem

Cimili2 2021.02.26. 22:42:03

:DDDDDD robi nagyon jó kortest mondott. a végén még azt említette, h vivin van a zoknija, ezért is küldjek vissza.

SirLemming 2021.02.26. 22:42:04

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Negatív mint övön aluli?

@Brigante: fun (vicces) a csaj, simán lehet fan (rajongó/legyező) az utolsó 1 napra... :D
Ha visszamegy.

@.Doktor.Szöszi.: Uh. Oké. Ittam már ilyen kalibert párszor, egyik fullko, többi azért elfért.
Ízt akkor már a sok alkoholtól mondjuk nem éreztem. :/ Ezért inkább a gyengébb de ízesebb típusok jönnek be inkább.
Mondjuk ha bármilyen rövidbe chili kerül onnantól mindegy, jöhet.

ibsen 2021.02.26. 22:42:10

Moh még mindig szabályozza az érzéseit?:D

Figyuzzka 2021.02.26. 22:42:15

Merci ha normálisan beszél, olyan a hangja, mint Miley Cyrusnak, még az arca is hasonlít hozzá :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:42:15

Most pedig MOH behal az eredménytől....

malevil2050 2021.02.26. 22:42:20

Zárd már leeeeeeeeeeeeeeeee

nicu71 2021.02.26. 22:42:32

moh már tudja sztem...

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:43:00

@.Zsu: nagyon összemelegedtek, nekem is feltűnt :D

Krétagarbó 2021.02.26. 22:43:14

@tvbuzi: vaníliás karikám nincs

zsanbatiszt 2021.02.26. 22:43:15

Köszi a kisegítést mindenkinek :) Hajrá Piniiiii!

tvbuzi 2021.02.26. 22:43:20

@gazo: szép hasonlat :DDDD

SirLemming 2021.02.26. 22:43:35

@MsIreneAdler: Ok, akkor gyalogtáv, mehetek én is. :D :D :D

tvbuzi 2021.02.26. 22:43:42

@Krétagarbó: sajnos nálam is elfogyott

.Zsu 2021.02.26. 22:43:44

nem bíírom, nem bíírom. derüljön már kiii!

Krétagarbó 2021.02.26. 22:43:50

Ezt gyorsan lepörgették

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 22:44:31

VIIIVVIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!

Mók_Ica 2021.02.26. 22:44:36

na, vivike megy vissza :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:44:36

28,61-71,39.
Ez az Vivcsóóóóóó

barby03 2021.02.26. 22:44:38

Martfű megcsinálta :D

Pillecukor 2021.02.26. 22:44:41

Piniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:44:42

@SirLemming: negatív, mint tivadar a vv nemtudommenyiben

Nátha ellen bálna 2021.02.26. 22:44:51

na a lófasz jóska mehet haza

SirLemming 2021.02.26. 22:44:59

:( Így most neccesebb dönteni Robi és Vivi közt. :(
XD

.Zsu 2021.02.26. 22:45:07

jaaajdejóóóóóóó. itt tapsikolok mint egy hülye :DD
Viviiiiiii, meg kell nyerned!!!

Hétkilenced 2021.02.26. 22:45:10

Éveken keresztül nem nyertek csajok szépfiúk ellen. Szerintem nem hiszik el még mindig, hogy nem változott a világ, és mások az igények.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:45:15

Vivike, csak ne sikítozz, könyörgöm. :D

Most meg jön Merdzsó nyígás...

Silversan 2021.02.26. 22:45:15

Viviiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 22:45:15

Amíg összesítem az összes szimpátiaszavazást, addig itt az Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj

tvbuzi 2021.02.26. 22:45:16

Moh megérdemelte ezt a sallert

Egyfejű 2021.02.26. 22:45:17

Kocc-kocc, lányok! :)

gazo 2021.02.26. 22:45:22

Na meglett a nagy pofáraesés

Hétkilenced 2021.02.26. 22:45:27

@.Zsu: én is tapsoltam pont úgy :D

.Zsu 2021.02.26. 22:45:33

@.Zsu: mármint az egészet!! :D

mocskosmacska 2021.02.26. 22:46:05

Most már sajnálom a kiesőket, tegnap Bálát, ma meg Moht.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:46:14

De nem ám MOH! Nem lett volna holnap sem esélyed.

Cimili2 2021.02.26. 22:46:29

@tvbuzi: igazából ekg igazából.:))

tvbuzi 2021.02.26. 22:46:35

VV Anikó a zs kategóriás művésznő

Hétkilenced 2021.02.26. 22:46:49

Moh nekem a se hús se hal, nem tudok az ilyennel mit kezdeni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:47:03

@tvbuzi: Meg, meg.
@mocskosmacska: Mohát nem sajnálom, nagyon nagy volt az a mellény.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:47:03

24.hu fb oldalán már alázzák mút.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 22:47:05

Ó de jó volt látni Mú önelégült képét átfordulni értetlenbe. Gonosz vagyok, tudom. Bestenlébenhaver!

kozi001 2021.02.26. 22:47:06

Na végre kiesett a taknyos!
Közönség találkozón majd mesél a spermakóstolásról meg a pornhubos élményeiről.

kozi001 2021.02.26. 22:47:17

Ezzel nemcsok Moh vesztett és kipukkadt, hanem Dani is. Ennyit ért kb.

MozambikiZombi 2021.02.26. 22:47:28

@.Zsu: De ez leakarja kapcsoltatni az adblockeremet... Te regota hasznalod? Meglehetosen paranoid alkat vagyok, ha cybersecurityrol van szo.

barby03 2021.02.26. 22:47:35

Megsajnáltam Moh-t. Anikó biztos átérzi a helyzetet, ő is 1 nappal a finálé előtt esett ki

blacktiger3 2021.02.26. 22:47:36

Szék volt Móh
Veszte lében

t_edka 2021.02.26. 22:47:37

jaj most remélem most nem Merdzsó kis lelkét kell ápolgatnia Pininek meg Robinak, már készülök a nyávogásra :(((

gazo 2021.02.26. 22:47:42

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: már megkezdte a párbaj alatt. Aniko nagyon nyomja a meetoo csendőrt, Marci miatt néz rá mint a rongyra

Ego0123 2021.02.26. 22:47:42

Végre megszabadult Mercitől, így neki megkönnyebbülés, hogy kiesett.

SirLemming 2021.02.26. 22:47:42

Aszondja az csak plusz lett volna. Ok. Jó lesz neked kint is.

mocskosmacska 2021.02.26. 22:47:51

@Kiégett Hobbynyúl: Nem tudom, nekem inkább megijedtenk tűnt. De csak fél szemmel néztem a párbajt.

argo001 2021.02.26. 22:47:56

Ezt Vivi megnyerte. Mármint az egészet.

nicu71 2021.02.26. 22:48:07

Moh abszolút aranyos most,jol viseli a kudarcot,és igaza van.

_Pipp 2021.02.26. 22:48:14

Örülök, hogy Pini ment vissza, valószínűleg meg is nyeri holnap. Szép volt Vivi!

.Zsu 2021.02.26. 22:48:19

@tvbuzi: primadonna sztájl.
Moh tök normálisan reagál. mondjuk ez is uncsi tőle :DD

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:48:35

@SirLemming: hát simán. Azért csomagolj egy kis hidegélelmet meg sört, mielőtt nekivágsz ;) :).

readonlyvv 2021.02.26. 22:48:59

honnan volt külsős infójuk, hogy M&M barátai egymásra találtak?

ibsen 2021.02.26. 22:49:04

Merci surranópályán bejutott. Két csaj meg egy srác érdekes lesz.

Ego0123 2021.02.26. 22:49:14

@barby03: Ott cipőgyár volt, még úgy tanultam

.Zsu 2021.02.26. 22:49:17

@MozambikiZombi #teamPini: itt nagyon sokan használják, én is 2 hónapja, no para. céges gépemen tolom, és semmi gond nincs.

barby03 2021.02.26. 22:49:28

ilyenkor vagy negyed órát várnék, hagy kiabáljanak :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:49:30

@mocskosmacska: Miután látta a százalékokat, igen, megijedt, de addig... neki mindenki ellen van esélye... ez volt. :D

_Pipp 2021.02.26. 22:49:54

Merci csak kibír EGY napot Mó néékül :D vagy nem?

barby03 2021.02.26. 22:49:56

@Ego0123: meg egy sorozatgyilkos :D

gazo 2021.02.26. 22:49:57

Titanicot Marcinak is!

Hétkilenced 2021.02.26. 22:50:03

jajj egyem meg de cukik ezek a csumpirudik. Mercike meg bömböl. Egy nap van hátra...

mocskosmacska 2021.02.26. 22:50:08

Merci mi miatt sír? Holnap ő is kimegy, és találkozhatnak.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:50:19

Merciben most tudatosult, hogy Moha a 30%-ot sem érte el.

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.26. 22:50:20

tultolva.
holnap láthatja egymást a 2 driccmadár

Nátha ellen bálna 2021.02.26. 22:50:26

Merci első arckifejezésén azt láttam, hogy nem hiszi el. De most mit műhisztizik a hülye picsa, holnap döntő.

alma_szósz 2021.02.26. 22:50:27

Na Merci meghallotta a százalékot rögtön kezdődött a színdarab

Iridiel 2021.02.26. 22:50:37

miért kell most nevetnem ezen a síráson?

malevil2050 2021.02.26. 22:50:38

Ne rijjá, holnap te jössz

readonlyvv 2021.02.26. 22:50:40

@ibsen: becincogta magát a döntőbe.

fú ezek a műkönnyek, Vivi nyert és siratóasszony módra elveszi a figyelmet...

Nátha ellen bálna 2021.02.26. 22:50:46

ne arénázzál már te fasztalicska

mocskosmacska 2021.02.26. 22:50:50

Merci tök önző. Vivi nem is örülhet a győzelmének, mert neki hisztiznie kell egy hülyeség miatt. Holnap úgyis látja.

ibsen 2021.02.26. 22:50:57

Robi nagyon rendes volt

kozi001 2021.02.26. 22:50:57

@barby03: Emlékszem annyira ki voltam, hogy be sem mentem melózni másnap. :D

naty77 2021.02.26. 22:51:22

@Ego0123: a cipő gyár nemrég zárt be, barátnőm oda járt vásárolni rendszeresen, mert nagyon jó áron jó minőségű cipők voltak

tvbuzi 2021.02.26. 22:51:41

Dehogynem kapcsolok

t_edka 2021.02.26. 22:51:42

@Iridiel: örülök, hogy nem vagyok egyedül :DDD

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:51:43

Szerintem igazából azért sír Merci, mert Moh már kint el tud menekülni előle, de így lett volna még egy napjuk. Nem fognak ők kint "pamacsolni".

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 22:51:57

Na, szavazzunk a győztesre!
Pini vagy Lóbelt? Még megálmodom.

ibsen 2021.02.26. 22:52:04

Szerintem nem játszott meg semmit Merci, szar hogy nem az jött vissza kit várt.

argo001 2021.02.26. 22:52:07

@Cimili2#teampini: Én Robinak drukkolok, de úgyse nyer. Vivi is megérdemli, ő is szimpatikus karakter.

SirLemming 2021.02.26. 22:52:08

Szegény Merci. :( Igen. Miattad IS esett ki. Amúgy meg azért, mert annyira mozgatott meg Moh, hogy vígan söröztem míg 'feladom'-'hülyevagyok' Vivi lenyomja mint szöget egy tank lánctalpa.

Hétkilenced 2021.02.26. 22:52:18

onnantól hogy Merci kiesik 3.-ként, nekem tökmindegy lesz. Talán picit jobban Vivi, de Robi se baj, ha nyer.

.Zsu 2021.02.26. 22:52:23

hogy kikapcsolták Vivi microportját amikor elkezdett anyukájáról beszélni, h mutogatta a párbajon, h neki van több %a :DD

Cimili2 2021.02.26. 22:52:26

gyorsan szavaztam pinire.:)

alma_szósz 2021.02.26. 22:52:30

szerintem csúnya volt ahogy a hisztihercegnő elvette Vivitől a siker perceit

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:52:46

@Kiégett Hobbynyúl: meg hogy kint szarik majd rá nagyívben...

ibsen 2021.02.26. 22:52:49

Vivi kb úgy ment vissza mint aki tudta hogy nyer.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:52:59

@readonlyvv: Nem is voltak könnyek ott...
@mocskosmacska: Sebaj, a 3. helyen ki is esik.

barby03 2021.02.26. 22:53:25

@kozi001: én Évának szurkoltam :D

.Zsu 2021.02.26. 22:53:29

@ibsen: szerintem sem. elragadták a szar érzések. összeszedi majd magát, kisírja magát, és szívből fog gratulálni Vivinek.

Pillecukor 2021.02.26. 22:53:33

Kire szavazunk? Eddig azt hittem Pininek drukkolok, de rájöttem, mosz Lobinak :)
Uhhuhu, de nehéz!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:53:34

@MsIreneAdler: Ezt eddig is tudhatta volna... Ja nem, ahhoz buta szegénykém.
@ibsen: Így is volt.

alma_szósz 2021.02.26. 22:53:35

@mocskosmacska: EKG, rendesen felidegesített

Hétkilenced 2021.02.26. 22:53:36

@kozi001: LOL akkor hempergett Baukó amúgy?

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 22:53:49

Szerintem a Liderines csajnak a SEGGE beszél ! most néztem meg alaposabban !

Nátha ellen bálna 2021.02.26. 22:54:01

@ibsen: Merci mindent IS megjátszik.

kozi001 2021.02.26. 22:54:15

Na én szavaztam Héliumra aztán majd látom a döntőt.

Tündérfürtöcske 2021.02.26. 22:54:19

Hogy lesz vajon holnap? Kiesik a 3.(Merci) és újraindul a szavazás az 1. 2.helyért?

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.26. 22:54:20

Gratula, Pini!
Anikó öltözékfelelősét úgy szájba rúgnám! Hát miért kell ennyire kiemelni, hogy hipervékony? Láttam a háttérben Robiékat a lábai között

Ego0123 2021.02.26. 22:54:29

@naty77: akkor elég sokáig bírta, sajnos , hogy bezárt.

barby03 2021.02.26. 22:54:35

@Hétkilenced: akkor is, meg Giginél is :D védjegye lett :D

Cimili2 2021.02.26. 22:55:23

@argo001: ha robi nyerné sem esnek kétségbe, de pininek jobban örülnék. talan az lenne a legjobb, ha feleznék a pénzt az rtl-nél és 2 győztes lenne.

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:55:29

@Ármándójózsi: sajnálom ám, mert biztosan fáj a szíve, de ez van.
Ti merre jártatok @SelyemSonkaPini: - vel :D??

SirLemming 2021.02.26. 22:55:41

@ppupu #TEAMPINI: Ha Fálki nem biggyeszti be egy HVba nem is tudom miről beszéltek. Reklám=felállok a székből.

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 22:55:48

Nem kedvelem Mercit, de kénytelen vagyok megírni: azt, ahogy Merci mondta, hogy "tuti miattam", nagyon jellemző, ahogy ilyenkor a nő azonnal önvádol (jelen esetben jogosan, nyilván), azonban egy férfitól, például Danitól ezt sose láttuk volna, ha befagy a pokol, akkor se, pedig Virág is miatta esett ki. Bocsi, ezt kénytelen voltam kiírni magamból, ugorjátok át.

ibsen 2021.02.26. 22:55:59

Nekem most Robi inkább a nyerő.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:56:40

@SelyemSonkaPini: Merre jártál? Aggódtam, hogy nem nézed a párbajt. :-))))
@Cimili2#teampini: Á, erre nincs esély. :-( Aztán az, hogy ők miben állapodnak meg... az más kérdés.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 22:56:55

@Nátha ellen bálna: ennél még egy random 3 éves dackorszakos gyerek is jobb műhisztit tol

MsIreneAdler 2021.02.26. 22:56:57

@tvbuzi: tudom, de ez jutott eszembe. Kint Moh meg sem fogja ismerni Mercit... Bentre jó vokt, na de kint várják őt a fulkos, kikerázott instanők.

SirLemming 2021.02.26. 22:58:03

@MsIreneAdler: Oké, csak az irányban segíts majd mielőtt átmászok a Glóbuszon. :D

@Gézamalac (HajráPiniésLobi): Spec most ez jó szerkó. Vékonka hát vékonka, a lényeg máshol van.

.Zsu 2021.02.26. 22:58:32

@Alice_in_Wonderland: Ekg. és nem játszotta meg. sztm tényleg kivolt emiatt. pedig max közösen baszták el, nem ő egyedül. :/

Silversan 2021.02.26. 22:58:41

Azért Vivinek kell nyerni, mert a végére mindenki visszafelé ment egy kicsit, egyedül ő jött felfelé. Hajrá Vivcsó!

Krétagarbó 2021.02.26. 22:58:48

A mai tippmixet Ármándó Józsi és Raspberry Cake Sütkieeee nyerték fej -fej mellett:)))

Gratulálok nekik, a nyereményüket a havonta utaljuk a megadott bankszámla számra, de előtte levonjuk belőle Robi 8 mikulását :D (+ÁFA)

gazo 2021.02.26. 22:58:59

Na Pini vagy Lobi, Lobi vagy Pini

Holnap meglátjuk
Addig vizslát mindenkinek, jó éjt

SirLemming 2021.02.26. 22:59:14

@Alice_in_Wonderland: EKG
Bár ne írtad volna. Most tényleg megsajnáltam.

Ármándójózsi 2021.02.26. 22:59:27

@MozambikiZombi #teamPini: Mondjuk Mercit is verte volna,de kissebb százalékkal.

Cimili2 2021.02.26. 22:59:28

@Kiégett Hobbynyúl: tudom, csak úgy eljátszottam a gondolattal.

SzabadEzANév? 2021.02.26. 22:59:33

Na Vivi vagy Robi? A Hogyvolt hivemind kinek szurkol? :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 22:59:38

@MozambikiZombi #teamPini: Ez az. :DDD Merci helyett azért Bála ott lehetett volna.

_Pipp 2021.02.26. 22:59:56

Szavaztam Robira! :) Nagyon szeretném, ha megnyerné, úgyhogy szavazzon mindenki Lóbeltlee! :D

ibsen 2021.02.26. 23:00:59

@MozambikiZombi #teamPini: Egymást hívták volna ki így is. Inkább jól hangzott Vivi döntése ezt ügyesen kigondolta hatásos volt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 23:01:10

@Cimili2#teampini: Egyébként az mekkora lenne, ha két ember a döntő után ezt bejelentené? :DD Ilyesmire sem volt még példa, csak arra, hogy adtak egymásnak.
@Pillecukor: Én is, de részemről Robi felé billen a mérleg nyelve.Tudom. :-)))

Fálki 2021.02.26. 23:01:40

Betegek vagytok, ennyi uj komment egy óra alatt.. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:01:49

Moh soha az életben nem fog találkozni Mercivel "véletlenül" ...
És megint itt a szefós győző.....

ibsen 2021.02.26. 23:02:10

Robi szerintem a játékban jobb volt emberileg is. Vivinek sok mankója volt

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:02:28

Pinit Pinit Pinit Pinit !!!!!!!

Hétkilenced 2021.02.26. 23:02:57

@Kiégett Hobbynyúl: pontosan.

MsIreneAdler 2021.02.26. 23:03:16

@SirLemming: mikor a gpsed már fél órája üvölti, hogy "újratervezés", na onnan fogod tudni, hogy jó helyen jársz :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 23:03:18

@SelyemSonkaPini: miért nézed győzőt? az rtl-en éppen ömlik a vér a páciens minden szabad testnyílásából. sokkal izgibb :D

SirLemming 2021.02.26. 23:03:19

Robinak a mamahotel kiváltására kell a zsé Vivinek meg a családi vállalkozásba?

_Pipp 2021.02.26. 23:03:21

@.Zsu: mindig van pár lázadó kis fiatal hippi :D

Fálki 2021.02.26. 23:03:36

@SelyemSonkaPini: Basszalak meg, Te vagy a listában a TISZTELET!!!

ibsen 2021.02.26. 23:03:37

Moh jól látja a helyét nem sajnáltatja magát meg a többi. szerencséje is volt.

zellerlevél 2021.02.26. 23:03:48

@SzabadEzANév?: Csak ne a nevető harmadik nyerjen.

Egyfejű 2021.02.26. 23:04:03

@SirLemming: @.Zsu: @Alice_in_Wonderland: Én is így látom. Belehabarodott és most lelkiismeretfurdalása van, hogy ő okozta a vesztét. Valóban volt benne része, de Moh leginkább a saját hülyeségének köszönheti, hogy kiesett.

Tündérfürtöcske 2021.02.26. 23:04:17

@Ármándójózsi: Én ezen nagyon ledöbbentem, hogy facebookon nagyon sok Merci szurkoló van. Mondjuk a Dani és a Bálint fanok is többséginek tűntek a szavazás előtti kommentcunamiban.

_Pipp 2021.02.26. 23:04:24

Baráti mozi, de elmegyünk :D Mó bmeg :D

Hétkilenced 2021.02.26. 23:04:31

Moh: "megyünk moziba" jah, mondhatta volna jelen helyzetben, hogy akkor találkozom veled, ha piros hó esik. :D

t_edka 2021.02.26. 23:04:42

fuuuh de kivagyok Merdzsótól máá. hajrá Lóbeeelt!!!

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 23:04:58

Nagyon remélem, ha lesz 11, Győző helyett ezeket a kilépő interjúkat Bálint vezeti majd. Annyival érdekesebb és értelmesebb lenne.

MsIreneAdler 2021.02.26. 23:05:14

Oh bazdmeeeg Moh...
"Majd kapsz egy fagyit, egy nyalókát, aztán megengedem, hogy leszopj a moziban..."

kozi001 2021.02.26. 23:05:21

@Hétkilenced: Asszem igen.
De mire kijött Baukó a Belevalót már Ancsa vezette. :P

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 23:05:25

@Fálki #TEAMPINI: Nem is írtunk sokat. :D
@ibsen: Ezért szavaztam Robira most.

Az baj, hogy Mercike sírni sem tud? Bála, Bála... gyakoroltathattad volna vele, ejnye. :D

Spitzbauer 2021.02.26. 23:05:33

Őzinek jár a pont: Moziba nem mentek, more, mert a járvány közepén vagyunk :-DDDD

Mók_Ica 2021.02.26. 23:05:35

@Fálki #TEAMPINI: de ez bejön neked, nem? :DDDDDD nyomj egy ekg-t és kész :DDDD

Fálki 2021.02.26. 23:06:16

@MsIreneAdler: Fagyi vagy nyalóka! A ketto egyutt tuti nem! :D :D

t_edka 2021.02.26. 23:06:18

@Tündérfürtöcske: hol? Amiket én néztem, ott mindenhol Vivcsó vezet toronymagasan

Hétkilenced 2021.02.26. 23:06:26

@Alice_in_Wonderland: Bálint megy az összes trashizébe: konyhafőnök, és amit a többiek mondtak, új csajjal nyerő páros, akár survivor, akármi. De én neki műsort is adnék, viszont a BV túl alja, annál ő többre képes.

zellerlevél 2021.02.26. 23:06:40

Moh azt hiszi, hogy érdekes, amikor egy pár nyüglődésével telik a műsoridő.

ibsen 2021.02.26. 23:06:40

@Egyfejű: Moh is kicsit Robi típus nem akar senkit sem megbántani inkább marad egy szar helyzetben vagy nem beszél róla. Viszont itt egy viszony volt és azért Moh nem volt elég határozott. Szerintem neki kellett volna ezt jobban kezelnie.

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 23:07:35

@Egyfejű: Abszolút saját maga okozta a vesztét, a hideg beképzeltség a végére nagyon unszimpatikussá tette. Mercike mea culpázása, egy általános női tulajdonság, hajlamosabbak a nők azért is bocsánatot kérni, amiben nem voltak hibásak.

Krétagarbó 2021.02.26. 23:07:51

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: asszem a hullámhossz nem jutott eszébe, csak az EKG

Tündérfürtöcske 2021.02.26. 23:07:52

@_Pipp: Én is nagyon izgulok Robiért, remélem ő fog nyerni!

Hétkilenced 2021.02.26. 23:08:03

@kozi001: neki is volt esélye, csak bemindenezve ment munkába, az az álmoskönyvek szerint akkoriban még nem jelentett jót, ma már szinte elvárás.

alma_szósz 2021.02.26. 23:08:06

@Tündérfürtöcske: instán pedig kb mindenki Vivi fan

annyira uncsi, hogy mindig az instagrammal jövök de eddig az összes párbajt be lehetett lőni onnan

Fálki 2021.02.26. 23:08:06

@Hétkilenced: Reggelibe tokeletes lesz a Szabo Zsofival...

Spitzbauer 2021.02.26. 23:08:32

Én sajnálom Marcit. Olyan aranyos, hogy felfogta, hogy Mú miatta esett ki.
Mellesleg sokkal jobban tetszik így pufin.

.Zsu 2021.02.26. 23:08:53

@alma_szósz: nem uncsi, én szeretem h hozod az infókat. ne hagyd abba :)

Hétkilenced 2021.02.26. 23:09:34

@Fálki #TEAMPINI: na most betagellek, köszi az említést, utoljára a VV4 idejében voltam posztban, ja és az öfi az én találmányom ijs. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 23:09:39

Lehet mOH-nak mutogatni a kapcsolatát Mercivel, de nem fog semmin meglepődni, mert pontosan tudja ...

Fálki 2021.02.26. 23:09:45

@alma_szósz: Semmi extra info nem uncsi itt. Se a fb csoportok, se az insta, se semmi

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 23:09:48

@Hétkilenced: A BV-nek nem kéne ilyen aljának lenni, lehetne ez értelmes is. Egy kilépő interjú például kifejezetten jó lehetőség lenne egy kicsit a még sokkos kiesők lelkében való vájkálásra, és Bálintnak tapasztalatból jól menne.

MsIreneAdler 2021.02.26. 23:09:54

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: hádde nem? Ez nálam most nagyon kiverte a biztosítékot.

@Fálki #TEAMPINI: na igen ;) . De most így Mercinek szegenynek...

@Ármándójózsi: mostmivan :D?

Silversan 2021.02.26. 23:10:05

@ibsen: Vivi mikor levette a villamester jelet megígérte, ha döntetlen lesz és ő dönt, magát fogja jelölni.Ezt tartotta be.

Nátha ellen bálna 2021.02.26. 23:10:28

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Lehet, hogy Merci ma este feladja a játékot, mert nem bír ki egy éjszakát Mú nélkül.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.26. 23:10:31

GYEEEEERTEEEEEWK! GGYEEEREEE FANTOMKEEEEEP

Tündérfürtöcske 2021.02.26. 23:10:39

@t_edka: a vv oldalán olvasgattam kommenteket, nem is feltétlenül csak a párjábaj kapcsán, hanem úgy általában az elmúlt 1-2 hétből. Csoportban nem vagyok egyikben sem, ott nem tudom mi a helyzet.

ibsen 2021.02.26. 23:10:50

@Kiégett Hobbynyúl: Robiban több kurázsi. Vivit nem tudtam hova tenni sokszor a kavarásai miatt a feladás a rinyálásai miatt de nem gondolom hogy rossz ember szerethető, támogató valaki.

tvbuzi 2021.02.26. 23:11:20

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: mit raktál az iqos (vagy mi a bánat) ba?

Spitzbauer 2021.02.26. 23:11:27

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Neked a legjobb: mindig a fantomkép kapja a több százalékot ;-)

Ármándójózsi 2021.02.26. 23:11:49

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Ööööööö...asszem kicsi lemaradtál...de így is jó!!!

Hétkilenced 2021.02.26. 23:11:54

@Alice_in_Wonderland: nem kellene, de sokszor éreztem azt, hogy nem maguktól kérdezik azokat, amiket. És ugye mutatják is. Haladunk szépen az Idiocracy film felé, amikor azon vihogtak a népek, hogy a tévében valakit tökön rúgnak.

SirLemming 2021.02.26. 23:12:42

@MsIreneAdler: Gyalog? :)

@Alice_in_Wonderland: Nem lenne meg az a faktor, hogy egy része az embereknek az utálat miatt nézi....

Tündérfürtöcske 2021.02.26. 23:12:54

@alma_szósz: örülök az instás infóknak mert nekem olyanom nincs :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.26. 23:13:19

Dani fasz volt, teljesen alap. Az Ő hibája kb 99%.

Hétkilenced 2021.02.26. 23:13:49

Moh a Digóval szeretne bandázni. :D A szemetet összefújja a szél.

SirLemming 2021.02.26. 23:14:01

Győzi intelligensebbnek tűnik mint Moh. Ijesztő.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 23:14:21

@alma_szósz: Hozd csak az infót, nekem sincs instám. :D
@Spitzbauer: Ezt az évadot, ha mindent összevetünk, tényleg a Fantomkép nyerte. :)))))

kozi001 2021.02.26. 23:14:46

@SirLemming: Moh néha iszonyat dekoncentrált.

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 23:14:48

@Hétkilenced: Abszolút, már Győző személye is a trasht jelzi. Csak azt nem értem, arra miért kísérőműsor, hogy az emberek megnézhessék a takaró alatti maszatolásokat, amikor az internet azért sokkal több lehetőséget ad erre.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.26. 23:15:01

@Spitzbauer: tutira megyek. Mindig a Fantomkep nyer, csak mindig megforditjak

zellerlevél 2021.02.26. 23:15:08

@SirLemming: Éppen valami ilyesmit fogalmazgattam.

.Zsu 2021.02.26. 23:15:42

pömpölő :DDD
lehet a bor teszi, de ez vicces szó :D meg még Győző is vicces volt ahogy mondta.

Hétkilenced 2021.02.26. 23:15:43

Úristen bazmeg Moh, "ki az aki nem megy el egy randira". Ezt bánja. Azt hogy, Mercivel nem csinált semmit, azt nem. OMG.

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:15:45

@Fálki #TEAMPINI: Ó hogy a faszod rágja le egy driccmadár ! Hát nem jöttem rá, tegyem magamba! :D
Jóvan tesó akkor, mit iszol ? :D

zellerlevél 2021.02.26. 23:16:08

Jé, ez most a söprűnyél magyarázata volt?

ibsen 2021.02.26. 23:16:42

Most néztem egy adást amiről lemaradtam. Puskás Peti aszongya: Rohanok haza hogy Bogival együtt megnézhessem a meztelen testeket a Belevalóban"Úúúúúúúúú.

kozi001 2021.02.26. 23:16:53

@Hétkilenced: Ja arra emlékszem. Egyszer bement vendégnek Baukó a BV-be, de iszonyat be volt cuccolva és/vagy tütükézve.
Olivér próbálta csitítgatni. :D

MsIreneAdler 2021.02.26. 23:16:54

@SirLemming: gyalog is :).
Egyébként tényleg fura a szitu, én sem akarom elhinni, hogy Moh mellett intelligensnek látszik Hozé.. :)

Fálki 2021.02.26. 23:17:02

@SelyemSonkaPini: Végre odaert basszalak meg, hogy a fene a fogyatekos imadnivalo fejedet !

TISZTELLEK, de csak vmi rostos gyumolcslevet :D

MozambikiZombi 2021.02.26. 23:17:04

@Ármándójózsi: Szerintem is egyertelmuen Balint, mint Merci, de hat ez van. Kicsit sajnalom Moht is, mert ha nem keveredik bele a MerciGate-be, joval eselyesebb lett volna. Abbol sajna kb. lehetetlen volt kiszallnia, pedig erezte o, hogy nem kene... Mi a faszert nem fogtak fel az idei evadban, hogy ha nyerni akarnak, akkor nem a bena fapados pornojukkal fogjak? Vagy az uncsi brazil szappanopera kopiajukkal?
Ha teszem azt Balint es Vivi kavartak volna, Balint nagyobb szazalekkal hullik ki es talan Vivi sem megy vissza most. Tudom, hogy szeretjuk mentegetni Merciket, mert szegeny kis osszetort szivu odaado cuki lany, de en rosszul vagyok az ilyen tipusu "needy" emberektol, belelegeznek az arcodba, kb. nem kapsz toluk levegot, de nyilvan megbantani sem akarod, mert olyan kis tiszta lelkuek.

Sajna volt szerencsem ilyen tipusu partnerhez. Nagyon-nagyon nehez kezelni ezt. (Kicsit Renato es Dani is hasonlo kategoria nalam, csak Rencsi az agressziv verzio, Dani meg a passziv-agressziv, szamomra.)

Hétkilenced 2021.02.26. 23:17:05

Evés közben a szar evéséről beszélnek. Ezek milyen emberek, ki nevelte őket, farkasok?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 23:17:09

@.Zsu: megártott a bor....Hozé egy barom :DDD

zsanbatiszt 2021.02.26. 23:17:22

Am itt pár napja pedzegetve volt a netflixes too hot to handle... pont a múlt héten kezdtem el nézni...szétadnám én is ha lenne HV róla :D jó alapanyag;)

t_edka 2021.02.26. 23:17:47

@Tündérfürtöcske: én is csak egyben vagyok benne, de ott nagyon Vivi párti mindenki, plusz instán is eléggé, ahogy említették is előttem

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:18:46

@.Doktor.Szöszi.: Csatlakozom ! Hozé egy hányadék !

.Zsu 2021.02.26. 23:19:52

@SelyemSonkaPini: @.Doktor.Szöszi.: áhh, én tök szeretem őt. fan vagyok :D

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:20:33

Adná az ég... hopgy feladná győző !

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 23:20:33

@.Zsu: jól van, remélem holnapra kialszod! :D

Egyfejű 2021.02.26. 23:20:41

Mennyi jó pillanat, Moh, valóban! Örök emlék, ja, nem.

kozi001 2021.02.26. 23:20:45

@MozambikiZombi #teamPini: Mondjuk a VV9-ben sokan azt hitték hogy a kufirc a nyerő. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 23:21:05

Mohának nem való a műsorvezetés, de még mindig jobb, mint Hozé. :D Ez gááááz.

alma_szósz 2021.02.26. 23:21:41

me aranyosak vagytok, akkor holnap még hozok pár infót instáról, csak most nincs kedvem rendesen kibontani a témát

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:21:41

Legyen MOH győzi helxyett !

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 23:21:48

@SelyemSonkaPini: A próféta szóljon belőled. :-))))))
@kozi001: Most is.

ibsen 2021.02.26. 23:21:59

Győzike legjobb pillanati szerintem egy nagy szünetjel és azt senki nem teszi adásba:D

barby03 2021.02.26. 23:22:03

@Egyfejű: ezen a mondaton jót nevettem :D

.Zsu 2021.02.26. 23:22:08

@.Doktor.Szöszi.: hát de csak annyit írtam h vicces volt a pömpölő :))
és elkezdtétek írni, h egy barom. hát ez egyértelmű. szinte bárkit szívesebben látnék ott helyette.

zsanbatiszt 2021.02.26. 23:22:22

Fuh de cringe ez a kijelentkeés...jeeeeez

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 23:22:27

Nem bírom, nem lehetne ezt a bohóckodást abbahagyni?

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:22:40

@.Zsu: még egy ilyen mondat és tönkre erőszakollak !
(mondjuk amúgy is szívesen :D )

Fálki 2021.02.26. 23:22:47

@alma_szósz: Ha van még kedved és energiad, akkor szerintem fejtsd ki, lassan ugyis ejszakai muszak lesz, ahol kevesebb a komment

SirLemming 2021.02.26. 23:23:01

Well, a végén képernyő pozitív volt a búcsú. Mínusz betét, b+.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.26. 23:23:20

@MozambikiZombi #teamPini: ^^

Mára eltolom a bringát, jó éjt nektek, jó szórakozást az éjszakai műszaknak. :-))))

Ármándójózsi 2021.02.26. 23:23:20

@Hétkilenced: Betét volt a hónaljában...
Hmmm, nem rossz, mondjuk én nem izzadom szarrá az ingemet, de ez egyénfüggő...

SirLemming 2021.02.26. 23:23:38

@SelyemSonkaPini: Moh/Bála BV? Vanda meg viszi a párbajokat?

Gia 2021.02.26. 23:24:02

@Ármándójózsi: A fehét ingen nem is látszott volna..

Fálki 2021.02.26. 23:24:25

@MozambikiZombi #teamPini: Ezek ketten osszeillenek baszki, marmint ugy igazabol.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 23:24:58

@Ármándójózsi: mondjuk én nem lettem volna kíváncsi Mohtól erre az információra :DD

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:25:20

@Kiégett Hobbynyúl: Jójéjt Nyúl Nővér ! Megyek én is lassan....

ibsen 2021.02.26. 23:25:51

Ma nem rágtuk le a körmünket, majd holnap :D Jó éjt!

Ármándójózsi 2021.02.26. 23:26:44

@.Doktor.Szöszi.: Te, nekem ne mond meg, hogy mire vagy kiváncsi! Még egy világvégét sem élnél túl...

Hétkilenced 2021.02.26. 23:26:53

@Ármándójózsi: annyira fura volt, hogy minden egyes testi folyamatot megosztottak egymással, hogy már itt is így búcsúzik. Mondjuk én vígan éltem volna ezen info nélkül is.

.Zsu 2021.02.26. 23:27:18

@Kiégett Hobbynyúl: jóóóéééjt!

@SelyemSonkaPini: hogy mondod kérlek? :DD :O
ebbe most rendesen belepirultam.

Gia 2021.02.26. 23:27:33

@MozambikiZombi #teamPini: Aranyosak.:-)Robinak van egy kis hangja.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 23:28:10

@Fálki #TEAMPINI: ne kertelj már, mondd ki, hogy baszás

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:28:10

@.Zsu: Csak vicceltem, jólnevelt vagyok és félénk természetű....

Fálki 2021.02.26. 23:28:59

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: nem merek én ilyen szavakat... Olvasni is csak csukott szemmel tudom.

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 23:29:09

@MozambikiZombi #teamPini: Már rég óta gondolkodom, hogyan jöhetett volna ki jól Moh a MerciGate-ből, mert direkt, de kedvesen többször elmondta, hogy nem. Ahogy viszont írtad Merci needy és megy, függ, kapaszkodik, nem tudta a sima nemre abbahagyni, és csak barát lenni. Ha úgy hangosan, látványosan küldi el a fszba, akkor is kiejti magát Moh. Nyilván a végső kaput a tedd be- betétele volt, de enélkül sem látom, hogy hol lett volna a jó megoldás.

Ármándójózsi 2021.02.26. 23:29:52

@.Doktor.Szöszi.: Istenem... A világvégét nem lehet megbaszni...ő basz meg Téged! Semmit nem tanultál...

SirLemming 2021.02.26. 23:30:34

Fognak tudni aludni Viviék, vagy éjjel végig megy a Mohsiratás?
Merci Moh ágyán alszik majd vagy a 'sajátján'?
Komoly kérdések ezek.

Lesz hajnali 3kor ébresztő vagy próba tűzriadó?

Fálki 2021.02.26. 23:30:53

@Alice_in_Wonderland: Sehogy nem tudott volna jol kijonni belole. Ezzel baszta el.

Az egyetlen ut az lett volna, ha tattika az egesz és két héttel a vége elott eljatsza hogy nala is becsongetett a szerelem. Mert akkor siman TOP3 Ő is, meg Mercike is.

MozambikiZombi 2021.02.26. 23:31:21

@kozi001: Azt nem lattam. :) De ha igy szerettem volna lovehoz es "tapasztalathoz" jutni, ahogy ok, akkor alap, hogy vegigneztem volna a regi szeriakat es "tanulok" belole... :D Persze en nem vagyok az az "ööööööszinte" (zsigeri) alkat valszeg, de szerintem logikus, hogyha mar egyszer szetbaszom a renomemat egy VV-vel, akkor szeretnek erte penzt kapni. :D

Fálki 2021.02.26. 23:32:04

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Ahh nem... Csak 14 centi...

De 105 kilóval tudom lökni.

Tündérfürtöcske 2021.02.26. 23:32:07

@Alice_in_Wonderland: szerintem az megoldás lehetett volna, hogy kedvesen elutasítja többször, és utána békén hagyja, nem megy a babázás, taperolást, ölelgetés, puszilgatás, meg a bújci. Szépen tartani kellett volna a 2 lépés távolságot.

Figyuzzka 2021.02.26. 23:32:11

@Alice_in_Wonderland: Pl h nem alszanak együtt, lett volna belőle sértődés, de kisebb lett volna az esélye Mercinek, h jobban belezúg - bár lehet, h amikor már összeköltöztek az ágyba, akkor már belezúgott, úgyh a kiábránduláshoz kellett vna a külön ágy :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 23:32:36

@Ármándójózsi: a világvége? megbasz? engem? az ki van zárva....:DD

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 23:32:40

@Fálki #TEAMPINI: Nice! ez az egy nem jutott eszembe, hogy szerelmet tettet, de talán annyira nem aljas, vagy csak nem okos.

SirLemming 2021.02.26. 23:32:42

@Alice_in_Wonderland: @Fálki #TEAMPINI: Elején lepattintja és kerüli mint a leprát. Talán. Akkor. A nagy szerelem valószínű kevés lett volna a győzelemhez.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 23:32:57

@Fálki #TEAMPINI: a gyűrűsujjad vagy a mutatóujjad? nem mindegy

Krétagarbó 2021.02.26. 23:33:29

@Hétkilenced: erre most ilyen hányós szmájlit képzelj ide. Nincs ilyen a gépen.

.Zsu 2021.02.26. 23:33:43

@SelyemSonkaPini: vicc persze :DD én már nem hiszek neked.
nem kell itt rögtön beszarni :D

SirLemming 2021.02.26. 23:33:53

@.Doktor.Szöszi.: Ha nincs nálad kellő mennyiségű WCpapír akkor márpediglen ez leszend az sorsod.

Fálki 2021.02.26. 23:34:34

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Nekem az egyforma hosszu. Azzal nalad jovagyok?

Ármándójózsi 2021.02.26. 23:34:58

@.Doktor.Szöszi.: Viccelsz, ugye? A világvége mindenkit megbasz!!! És ha nem vigyázol, meg is halhatsz!!!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 23:35:18

@SirLemming: na persze, ne gyere te is ezzel a baromsággal...azt majd én eldöntöm, ki és mikor...:DD

KékCsöcsűPini 2021.02.26. 23:35:40

@.Zsu: NA jó van csaj'e ! [nekigyürkőzik]
Most 2 napig állva alszol......

( olyan szegény nem vagyok, hogy ígérni ne tudnék:)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 23:36:56

@Fálki #TEAMPINI: hát nem is tudom. hordasz rózsaszínt?

Krétagarbó 2021.02.26. 23:37:18

@MozambikiZombi #teamPini: nekem is volt ilyen. És az a legszarabb, hogy először nem is érted, csak azt hiszed, óóóóh de szeretnek aztán rájössz, hogy rábasztál, és győzöd levakarni magadról...

Alice_in_Wonderland 2021.02.26. 23:37:23

@Tündérfürtöcske: @Figyuzzka: Kettejükről illetve, erről a diszfunkcionális kapcsolatról a codependency jutott eszembe. Lehet full fals a párhuzam, de mintha mind a ketten ezzel élték volna túl ezt a 100 valahány napot.

mocskosmacska 2021.02.26. 23:38:11

Én a fináliban a mocsár csapat fejére vagyok kíváncsi, amikor leesik nekik, hogy az általuk nagyban lenézett vivi nyeri meg. Bár szerintem ez nekik csak az eredményhirdetés után nagyjából fél órával fog leesni, így azt már nem láthatjuk.

mocskosmacska 2021.02.26. 23:39:01

@SirLemming: Azért merci semmi villaanyó és gina digo siratásához képest. Ha túl tudja szárnyalni, akkor rászavazok.

Fálki 2021.02.26. 23:39:29

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Aha. Vettem magamnak olyan rozsaszin pulcsit, ami PP-n volt.

Egyfejű 2021.02.26. 23:39:36

@Kiégett Hobbynyúl: Jó éjt!
@MozambikiZombi #teamPini: Mely kedves jelenet! :)
Én is fekvésnek indulok, hogy kipihenjem magam a holnapi záróbuli előtt. Jó éccakát mindenkinek!

Figyuzzka 2021.02.26. 23:41:06

@Alice_in_Wonderland: Moh lehet jobban kibontakozott volna, bár lehet h nem volt ennyire punnyadt a bent lét, mint ami az összefoglalóból lejött - mert néha a BV-ban az jött le, h van ott élet, jól érzik magukat - mármint pia nélkül is :)

Fálki 2021.02.26. 23:41:26

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Szerencsére. Remélem ezzel kibaszom nálad a biztositekot, mert mar kellemetlen volt a nyomulásod.

Legyszi privibe se irj tobbet.

MozambikiZombi 2021.02.26. 23:41:44

@Fálki #TEAMPINI: Mindig is csiptem az outsider tipusokat. Titokban en is az vagyok, viszont eleg reziliens ahhoz, hogy tudjak switchelni onhasonulas nelkul. Ellenben nagyon sokunknak nehez ez a tipusu integralodas. :D Szamomra meg mindig nagyon erdekes, ahogy ez a Balint-Robi-Vivi trio kialakult. Egyaltalan, hogyan kezdodott, hogy Robi es Vivi egy agyba kerult?

Hétkilenced 2021.02.26. 23:41:57

Én is megyek, reggel 6-kor munka, hogy baszná meg (ha már a baszásról is szó van). Holnap szerintem jövök megint a végére. Jó volt veletek. :)

Krétagarbó 2021.02.26. 23:42:07

@Fálki #TEAMPINI: ez még csak a 3. Számolom ám, és közben csapok az korbáccsal. :DDD

alma_szósz 2021.02.26. 23:42:35

@mocskosmacska: nagyon megnézném Amandát ahogy otthonról nézi ahogy az általa lenézett, kiközösített Vivi milyen közel kerül Bálinthoz (aki amint tudjuk Amanda álompasija) és szépen lassan az egyik legnagyobb esélyes lesz

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 23:43:18

@Fálki #TEAMPINI: rózsaszínűt csak igazi férfi tud megfelelően hordani...

Fálki 2021.02.26. 23:43:44

@MozambikiZombi #teamPini: Az elejetol egyutt alszanak szerintem. De szerintem egy nagyon nagy win-win lenne mindegyikuknek, ha osszejonnenek.

MozambikiZombi 2021.02.26. 23:44:07

@Hétkilenced: "Én is megyek, reggel 6-kor munka, hogy baszná meg (ha már a baszásról is szó van). Holnap szerintem jövök megint a végére. Jó volt veletek. :)"

Pfuuu... nem lennek holnap reggel 6-kor egy HÉTKILENCED, a béke legyen veled teso!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.26. 23:45:20

@Fálki #TEAMPINI: én nem mondtam, hogy rád értettem :DD

MozambikiZombi 2021.02.26. 23:45:28

@Fálki #TEAMPINI: Marmint szexualisan erted? Sajna amugy lemaradtam az elejerol, nem tudom, hogyan alakult ez igy, hogy egyutt alszanak, egyutt furdenek.

Fálki 2021.02.26. 23:45:29

@Krétagarbó: Furcsa lenne, ha Te csapnál...

Hétkilenced 2021.02.26. 23:45:33

@MozambikiZombi #teamPini: <3 mi borg vagyunk, bírjuk :) na pá!

SirLemming 2021.02.26. 23:46:07

@Hétkilenced: @Egyfejű: @Kiégett Hobbynyúl: Joccak!

@alma_szósz: :D én azt nézném meg hogy most rámegy-e Bálintra, hisz Nyilván Miatta Nem Mászta Meg Vivit!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 23:46:17

@Gia: robi benne van a hot man dance-ben?

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 23:46:31

Előpárbaj: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 52.38% [11]
- Robi: 38.10% [8]
- Merci: 9.52% [2]

Vivi VS Moh párbajeredmények:
Saját: 91.73% [122] - 8.27% [11] Vivi javára.
TV: 28.61% - 71.39% szintén Vivi javára.
Megint egy kicsit elhúztunk :D

Szimpátiaszavazás [nyilván nem lesz ebből már több] összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

Azt hiszem lezárt statokkal már nem vagyok adós [egy párszor azért spammelem majd, hogy mindenki meg tudja nézni, aki szeretné, és ne keverdjen nagyon el]

Fálki 2021.02.26. 23:47:05

@MozambikiZombi #teamPini: Szerintem emberileg is jot tennenek egymasnak. Robi turelmes, Vivi pedig tanulhatna.. Idealis vezeto lenne szamara Robi.

Figyuzzka 2021.02.26. 23:47:42

@Gia: Kár jelentkeznie az utca emberének, ha a játékosok úgyis a már ismerősök által megismert emberekből lesznek :D

Fálki 2021.02.26. 23:48:04

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Mondtam hogy ne irj tobbet, legyszimá, mit vagy most Merci?

Krétagarbó 2021.02.26. 23:48:49

@Hétkilenced: Jó éjt, a fináléra pihend ki a melót és várunk:)))

Ármándójózsi 2021.02.26. 23:48:56

Lányok, fiúk!!!
Most akkor, hogyan lesz? Kétkörös lesz a szavazás, ahogy eddig mindig, vagy egykörös? :S
Nem mondta Ancsa, akit már nézni is alig bírok, de tudom, ez egyéni szocproblem... :/

naty77 2021.02.26. 23:49:02

Azért én megnéztem volna ma a párbaj után Bálint fejét is. :)

Gia 2021.02.26. 23:49:16

Ne álmodozzatok Vivcsó és Robi sosem lesz több barátnál.

naty77 2021.02.26. 23:49:48

@Ármándójózsi: pedig Ancsa lány és találsz róla képeket is. ;) :D

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.26. 23:50:25

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

.Zsu 2021.02.26. 23:50:26

@Post Modern Prometheus: nagyon köszi, hogy mindig csinálod a szavazásokat! :)))

Ármándójózsi 2021.02.26. 23:50:28

@naty77: Azért az nem úgy van, ahogy látszik... :P :DDD

MozambikiZombi 2021.02.26. 23:50:30

@Gia: Nice shot! Nyilvan tudjuk, hogy belterjes a kozeg, de meg igy is vicces. Ezert nem fert a fejembe a Dani-Virag interju, ahol elzarkoznak a tobbiektol.. Baszki, hat az egesz media akarminek a networking a lenyege... rettenetesen szuklatokoruek es gyerekesek.

SirLemming 2021.02.26. 23:50:56

@Post Modern Prometheus:
1. Durva Bálint zuhanása...
2. Lehetne a HV a VV szavazós teknőse, végeredményben a győztesek edfig bejöttek.

Ármándójózsi 2021.02.26. 23:51:27

Bassza meg, megint beszoptan ezt a random kommentet!!! Mindig megilyedek újra és újra... :/

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 23:51:30

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

Fálki 2021.02.26. 23:52:24

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Az elejen megmondtam, hoyg nem lesz koztunk semmi.
Vagyis csók nem.

Lesz.phatsz és be is rakom majd egyszer, de ez a max. Meg a mozi.

SirLemming 2021.02.26. 23:52:26

@Gia: Boldog Szülcsinapcsit, vagy hetet! Láttam ma mindenfélét.

Cimili2 2021.02.26. 23:53:17

@Fálki #TEAMPINI: csak visszajöttem, mert rájöttem, h el se olvastam a mai posztot. szal nagyon köszi, és az eddigieket is!! jövőre meg nagyon fogok szurkolni neked és Adamadamnak, biztos élvezet lesz nézni titeket. drukkcsizok, h megugorjátok a castingot!! :)

Gia 2021.02.26. 23:53:43

@MozambikiZombi #teamPini: M1,2007,nem kísértem figyelemmel.

Fálki 2021.02.26. 23:53:59

@Cimili2#teampini: koszi, annyira édes vagy :* Te vagy a kedvenc legkedvesebb kommentelő :)

SirLemming 2021.02.26. 23:54:00

@Fálki #TEAMPINI: Dehát covid van, more. Max házi vagy kerti mozi lesz az.
És mit néztek? :)

Gia 2021.02.26. 23:54:42

@SirLemming: Jaj,köszönöm szépen! :-)<3

Silversan 2021.02.26. 23:54:45

@Post Modern Prometheus: Köszi az összes szavazást, statisztikát, összesítést, tippet a VV10 alatt!

.Zsu 2021.02.26. 23:55:03

@Ármándójózsi: én azt hallottam horrorfilmet készülnek belőle csinálni.

MsIreneAdler 2021.02.26. 23:55:37

Visszatértem. Nem tudok aludni. Megint.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 23:55:43

@SirLemming: best of merdzsó-mú, digó-ginamanda és dani-virág videókat

Ármándójózsi 2021.02.26. 23:55:46

Ha valaki keresne, ami nem valószínű, olvasni mentem.

Fálki 2021.02.26. 23:56:07

@Gia: Csak Ő akar.. Lassan már posztotírni sem merek, mert ott is allandoan megjelenik...

Post Modern Prometheus 2021.02.26. 23:56:42

@.Zsu: nincs mit :) [valami perverzió lesz ez, mert szeretem ezeket csinálni, de csak így vizuálisan, számolgatni ne kelljen, max nagyon basic dolgok jöhetnek :D:D]
@SirLemming: Bálintén én is mindig meglepődtem, mert zuhanása ide vagy oda. nagyon sokáig még így is favorit volt itt és alig volt észrevehető eleinte, hogy csökken a népszerűsége, kb 2-3 hete zuhant így be.
:D:D:D Igen, egész jók a tippek, csak néha nagyon "elmennek" a százalékok :D

Gia 2021.02.26. 23:57:13

@MsIreneAdler: Pedig kellene.Én holnsp melózok is...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 23:57:22

@Gia: covid alatt még a kocsmába se lehet járni. de oda se vinném, kiinna a vagyonomból

SirLemming 2021.02.26. 23:57:28

@Fálki #TEAMPINI: kreatív randis mozi némi ráutalással. Vmi szoft bemelegítésnek vagy termékbemutató kicsit keményebb tartalommal? Giant fetish nem tudom van-e... Gondolom igen.

MsIreneAdler 2021.02.26. 23:57:43

@Fálki #TEAMPINI: áh ne is mondd. És ezen ti sem szoktatok segíteni :). Nem vagytok elég unalmasak! Kivéve Ármandót, aki elment olvasni :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.26. 23:58:51

@SirLemming: hogy te mekkora egy genyó vagy :DDDDDDDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.02.26. 23:59:06

@Gia: oh szegény. Én nem dolgozom, de lesz mit csinálni :)

Fálki 2021.02.26. 23:59:45

@SirLemming: Van... Beteges dolog.

Létra ez az osszes...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 00:00:06

@Gia: messziről jött ember azt mond, amit akar

Gia 2021.02.27. 00:01:13

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Messziről jött ember sokára ér ide.:-D

Ármándójózsi 2021.02.27. 00:01:24

@MsIreneAdler: Telóról azért figyelem az insomniádat...

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:02:03

@SirLemming: összeállítjuk a műsort nekik. Először egy laza liderin reklám, aztán Gina csöcsei, majd Virág és Dani ATM, utána visszalépünk Fru es Rencsi szemkötős dugására (ami máig a wtf kategóriában van nekem), s végül Merci nyekereg, hogy tedd beeeee. És nem lesz happy end. Csak. Mert. :)

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:02:13

@Fálki #TEAMPINI: Jaja, baratkent, szemelyi edzokent, mentorkent mindekeppen. Szexualisan Robi mellett nem valoszinu, hogy jo lenne neki, mert Vivinek most arra lenne szuksege, hogy valaki femme fatale-kent kezelje, azt meg egy Robi karaktertol nem tudna megkapni. Parkapcsolatilag viszont Vivinek mindenkeppen kellene egy kis ido. Mar most is annyit valtozott a bejovetele ota... osszesitve: ugy erzem, jo uton jar. Keves emberke fejlodott ennyit odabent mint o.

Rohogni fogtok, de szerintem pl. Digo ezzel a 2 hettel nagyon sok onismereti utat jart be. Ami interjukat lattam tole azota, eg es fold. Gondolom az is kell hozza, hogy nem kepzeled magadat tokeletesnek es vegervenyesnek, mint Renato.

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:02:56

@Ármándójózsi: tudtam :D! Azért gondoltam gonoszkodok veled!

Ármándójózsi 2021.02.27. 00:04:12

@MozambikiZombi #teamPini: Még koraiak a hosszú posztok, főleg, ha ON, nem alszik még mindenki...

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:04:51

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: de az mi a tosz volt?? Fru azt hitte bem látják, ha ő sem látja, vagy miiii :D?

Gia 2021.02.27. 00:04:57

@MsIreneAdler: Ez jó volt Szirénke!:-))

Fálki 2021.02.27. 00:05:09

@MozambikiZombi #teamPini: Szerintem ponthogy Robi kellene Vivi mellé.

Ha nyer, akkor foleg meg fognak szaporodni korulotte a ferfirajongok.. Nem csak azok, akik meg akarják Krétagarbózni, hanem azok is, akik le akarják húzni.

Robi pedig szerintem szexualisan is pont ugyanolyan gondoskodo, mint amilyen a mindennapokban.

Krétagarbó 2021.02.27. 00:05:13

@Fálki #TEAMPINI: megmondom az őszintét :D téLLeg furcsa lenne.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 00:06:38

@MsIreneAdler: egy biztos, hogy tosz nem volt. Egy valosagos tosznal nem fekudhet ilyen higgadtan egy ember. Az kizart. Az maximum taszigalas lehetett. Nem tudom elhinni h barmelyiknek is jo lett volna.

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:07:07

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ilyen a művészet. Akkor jó egy alkotás, ha ilyen erős hatással van a közönségre. Oszkár gyanús film lesz, érzem :D

SirLemming 2021.02.27. 00:08:14

@Fálki #TEAMPINI: Kemény az a colos csaj törpékkel... nem a magasak viadala. Jeebus. A perverzió határtalan, úgy hiszem.

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Köszönöm szépen, ezt bóknak veszem. :)

@MsIreneAdler: Igazi elsőrandis material. Ha elfut, akkor IJ. Ha élvezettel nézi, gyorsabban kell eltüntetni mint bűvész a nyuszit. Ha röhög rajta, elő kell venni a szemfedőt. :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:09:19

@Fálki #TEAMPINI: Nyilvan majd megosztom itt, ugye? :D Ellenben mai napig meglep, hogy Korda Gyorgy meg eletben van. Mar akkor sem tudott a sajat vilagarol, mindent 600x ujra kellett venni miatta. Kurvafaraszto volt. Voltak vicces sztorik, viszont tenyleg sokat koszonhettem annak, hogy egyutt logtam mas zeneszekkel. Ezert basz fel, hogy nem ertik ezek a szerencsetlenek, hogyha a reflektorfenyben akarnak maradni, akkor tegyek felre a gyerekes sertettseget es mozogjanak egyutt minel tobbet. Eddig gyakorlatilag egyedul Gabor fogta ezt fel.

Fálki 2021.02.27. 00:10:07

@MozambikiZombi #teamPini: Priviben is johet, ugyis igertel mast is a Taycannal kapcsolatban és az sem ért ide soha.

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:11:01

@Gia: igen. A végén meg biztos kukucskukuccsolt mint egy gyerek :D

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: áh Fru ilyen diszkrét lány. Meg se moccan, nehogy Rencsinek ne legyen jó. Egyébként én sem értem, ezt miért nevezik szeretkezésnek, erre még Fálki szava sem illik, abban legalább van szenvedély.

Krétagarbó 2021.02.27. 00:11:11

@MsIreneAdler: mert Virdzsi úgysem élvezi.

Fálki 2021.02.27. 00:11:56

@SirLemming: Az ilyen nyúlánk bulák mindig feszesek.

Krétagarbó 2021.02.27. 00:12:07

@MozambikiZombi #teamPini: egyébként pont emiatt a jellemfejlődés miatt nyerhet. Azt kajálják az emberek.

Krétagarbó 2021.02.27. 00:14:01

@Ármándójózsi: Na de ilyen még egy 40 éves házasságban is gáz, nemhogy egy bimbózó kapcsolatban.

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 00:14:43

@Silversan: nincs mit :)

Előpárbaj: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 52.38% [11]
- Robi: 38.10% [8]
- Merci: 9.52% [2]

Vivi VS Moh párbajeredmények:
Saját: 91.73% [122] - 8.27% [11] Vivi javára.
TV: 28.61% - 71.39% szintén Vivi javára.
Megint egy kicsit elhúztunk :D

Szimpátiaszavazás [nyilván nem lesz ebből már több] összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

Azt hiszem lezárt statokkal már nem vagyok adós [egy párszor azért spammelem majd, hogy mindenki meg tudja nézni, aki szeretné, és ne keverdjen nagyon el]

.Zsu 2021.02.27. 00:15:30

@MsIreneAdler: jajmert h ők szerelmesek, és ha Rencsó lekakiklja Frú hasát majd utána berakja neki, az is szeretkezés, mert ott voltak érzelmek.
ennyi a megfejtés :D

Fálki 2021.02.27. 00:15:43

@Post Modern Prometheus: En is koszonom PMP, hogy nyomattad ezt a szavazas kontentet.

kozi001 2021.02.27. 00:15:51

Amúgy Fru többet hozott, mint Moh! :P

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:16:08

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: jó hogy mondod!! A kedvenc jelenetem kimaradt: Driccmadár a zuhany alatt :)

@SirLemming: tökéletes. Mondjuk úgy elég jól megszűri a nőket :)

Krétagarbó 2021.02.27. 00:17:47

@MozambikiZombi #teamPini: nem tudom, nekem Digó fejétől kiver a víz. Ritkán érzem ezt, de ha meglátom, egyszerűen rosszul leszek tőLLe.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 00:17:48

Előszavazás Face nagy csoportjában:
Vivi : 601
Merci : 340
Robi : 167

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 00:18:52

@Krétagarbó: na igy mar ertem, hogy ket l-lel van a tolle

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:19:05

@Krétagarbó: detto. Az a halszeme, vagy mi... Meg azok a bájos tetkók...

kozi001 2021.02.27. 00:19:21

@Krétagarbó: EKG. Mint egy felpüffedt fejű hobo a Keletinél.
Eleinte azt se értettem, hogy rakhatták be! Ennyire nincs ember?

Fálki 2021.02.27. 00:19:37

@Krétagarbó: Engem is felbasz. A megjelenese es a megszolalasai is.

.Zsu 2021.02.27. 00:20:25

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: elnézést elnézést, próbáltam vmi nagyon olyan szélsőséges példát hozni amit sskk nem hívnék szerelmeskedésnek.

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:20:45

@.Zsu: ez így is van :). A szívnek nem lehet parancsolni!

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: és természetesen én is elképzeltem, de nem akartam :)

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 00:21:11

@Krétagarbó: amugy a Diiiigiihiiihoohoouuuu engem is irritalt a sertes szemeivel es a -szerintem- mufogsoraval

Krétagarbó 2021.02.27. 00:22:35

@.Zsu: nyugodtan írd le hogy #Fálkizás, ma már többször leírták itt.

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:22:36

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: sertés! Jajj de gonosz vagyok, de sajnos tényleg...

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:22:49

Most sikerult vegre valamit visszaneznem a mai adasbol, de Mercike mint martir... fuuuuuuuuuh...

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-moh-kiesett-vv-merci-zokogva-omlott-ossze

Tudom, hogy itt mi szeretjuk sajnalgatni Merciket ilyen-olyan okokbol kifolyolag, de engem sajna kiraz a hideg ettol.

Amugy is 1 nap mulva vege az egesz cirkusznak... VV7Dorit idezve: "Hagggggggyukmaaaaaar"

SirLemming 2021.02.27. 00:22:53

@MozambikiZombi #teamPini: El a kezekkel Gyuritól, annó ha ő nincs nem érdekelt volna a póker 5 percre se. :D

@Fálki #TEAMPINI: Hmm.. kereszten? :D Na jó.

@.Zsu: Kimaradt a strandpapuccsal szétcsapás.

@MsIreneAdler: És olcsó. Megveszed az akciós bort, akciós chipset, letolod a múvit, a környezet is mindegy mert vagy kikerül a képből hamar vagy nem lát semmit. Zsöniális.
Mondjuk fordítva pasin kikpróbálnád? Én aggódnék a helyedben.

Gia 2021.02.27. 00:23:07

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Daninak is sertésszeme van..

Krétagarbó 2021.02.27. 00:24:02

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: műfogsor, az igen. Vajon a kivehető van neki?

.Zsu 2021.02.27. 00:24:12

@Krétagarbó: a kakiszex az #Fálkizás? :DDDD
minden az átlagtól eltérő "baszás" akkor az? jaj akkor ezt így fogom használni :D

Fálki 2021.02.27. 00:24:13

Vivcso szerintem ezt innestol siman nyeri

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:24:16

@Krétagarbó: wow! Ez így beigésedett :)? Szuper ismerkedős szöveg : jössz Fálkizni egyet ;)?

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:24:32

@Fálki #TEAMPINI: Hmmmm.. ez elegge erdekes amit irsz, nekem ilyen hug-batty cuccnak tunik a kapcsolatuk, elegge aszexualisnak, de erdekes ez a felvetes is.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 00:25:07

@Gia: Daninak az egesz fizimiskaja sertes, de bargyu sertes. Mint a Babe, aranyos, de megiscsak a szart turja.

Huuu le kell tolteni a Babe-t az olyan aranyos film

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 00:25:14

asszem inkább aludnom kellene

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:26:10

@SirLemming: viccelsz? Olyan pasi a közelembe sem kerülhet, aki ezt a csodás, művészi montázs filmet nem értékeli :)

Krétagarbó 2021.02.27. 00:26:30

@Gia: és nagyobb a cicije, mint az enyém bakker.

Gia 2021.02.27. 00:26:31

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Babe nevében kikérem az összehasonlítást.:-D

.Zsu 2021.02.27. 00:26:34

@SirLemming: az valóban kimaradt, úgy fröccsen Rencsó fejére a kula közben, mint az amerikai pszichóban batemanre a vér.
jaaaaj :DDDD abbahagyom, most!

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 00:28:47

@.Zsu: hmm. Erre kapsz tolem egy fujt. Ez a komment annyira undorito lett, mintha en irtam volna

Krétagarbó 2021.02.27. 00:28:52

@.Zsu: ennyire nem gondoltam túl, csak simán ami baszás, az #Fálkizás.
Meg fog lepődni a férj, ha megkérdezem, hogy hashtagfalkizunk egyet? :D

.Zsu 2021.02.27. 00:28:52

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: tudomtudom, sajnálom,, csak automatikusan továbbképzeltem.

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:28:58

@.Zsu: kész :D:D. Tiszta Ash vs Evil dead!

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ki tudja...?

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:30:28

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: oh, majd ha hallod mááár a szív szavát :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 00:30:29

na jo, most mar tenyleg kitikkasztottatok, megyek aludni. auf wiedersehen.

Krétagarbó 2021.02.27. 00:31:19

@Fálki #TEAMPINI: Na ezt most látom, ezért még kapsz. Most tényleg elgondolkoztam egy korbács beszerzésén.

Fálki 2021.02.27. 00:31:59

@Krétagarbó: Nem a ferjedtol kellene kerdezni... ;)

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:32:10

@Fálki #TEAMPINI: Melyik? :D
Olyan gyorsak lettetek, gyozok scrollozni megint... raadasul elkezdtem froccsozni es mindekozben Mercike is felbaszott a drama queen szerepevel, meg ahogy ellopta a showt Vivi visszateresetol.
Konyorgom, hat holnap vagy holnaputan mar talalkozik a hokisaval. Mar ha Moh meg mindig akar majd "betenni dolgokat" ezek utan....

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:33:00

@Krétagarbó: szerintem azért utalj rá máshogy is, hogy mit akarsz, biztos, ami biztos!

Krétagarbó 2021.02.27. 00:33:40

@kozi001: Bizony. Képzeld el akkor Dani értékét, akit még egy Frúnál is olcsóbb Moh szarrá vert. Nem irigylem Proliúrat, ma biztosan ilyeneken vergődik.

MsIreneAdler 2021.02.27. 00:36:10

@MozambikiZombi #teamPini: dehogy találkozik... Mohnak ez ennyi volt.

Fálki 2021.02.27. 00:37:12

@Krétagarbó: Szerintem itt olyan nagy jelentosege nincs annak, hogy valaki 11., 7. vagy 4.

ugyanugy nyeremeny nelkul folytathatka a b.sz.st egesz eleteben.

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:38:35

@MsIreneAdler: Hat ez az, gecire felbasz ez a show - az oszintetol... Nekem most mar lassan mindegy, hogy Robi vagy Vivi nyer, csak pliz, Merci legyen a harmadik.

.Zsu 2021.02.27. 00:38:39

@Krétagarbó: :DDD jaj, bár talán magyarázat nélkül is érteni fogja. :D kacsintgassál hozzá csábosan, és nyald meg a szád szélét. ez a tuti.

SirLemming 2021.02.27. 00:39:07

@MsIreneAdler: :D ez jó. Két feles és repetázok is érted, ha kell. :D

@.Zsu: Azaz. És még mindig kíméletesebb a strandpapucs mint a biciklilánc.
Oh, wait... Amerikai pszichoban volt Batman?

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Jó éjt, álmodj szadimenteseket!

@Krétagarbó: Büdös életbe eszébe se jut...

Krétagarbó 2021.02.27. 00:40:14

@Fálki #TEAMPINI: EKG

De biztos lehetsz benne, hogy Dani sertésagya a mai párbajt látva beárazta magát. Aztán gyorsan talált hibást. (Virdzsi tehet róLLa)

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:40:29

@Krétagarbó: :))) Na varjal csak, Dani kimagyarazza majd maganak, hogy az nem ugy van es egyaltalan nem savanyu am a

.Zsu 2021.02.27. 00:40:48

@MozambikiZombi #teamPini: na de zombikám. sztm ott nem az volt a kiborulás fő oka, h hiányzik neki. hanem bűntudata van h biztos ő baszta el a játékát. túlérzékenykedi talán, de ilyen a Merci. sztm holnapra feldolgozza. :)

.Zsu 2021.02.27. 00:41:54

@SirLemming: végülis igen :DD abban volt.

Krétagarbó 2021.02.27. 00:43:40

@.Zsu: hú, köszi , ezeket a praktikákat már el is felejtettem. Azért a pamutpizsi helyett ma csak egy csipke harisnyatartó lesz rajtam, ki tudja, talán leesik neki :DDD

.Zsu 2021.02.27. 00:44:07

@Fálki #TEAMPINI: ezt most nem tudom mire írtad, a mercis sírásra? a strandpapucs jelenetre? nem ugrik a megfelelő kommenthez ez a hülye :)

kozi001 2021.02.27. 00:44:32

@Krétagarbó: Moh fejével együtt, DAni fejét is megnéztem volna.
Kb ennyit érnek egy erősebb ellenféllel szemben.
Még Fru is többet hozott náluk...

kozi001 2021.02.27. 00:45:08

@Krétagarbó: Valszeg leveri Virágon éjszaka.

SirLemming 2021.02.27. 00:46:17

@.Zsu: Az maráha érdekel majd. Annyi esze és lélekjelenléte csak van, hogy nem pityereg majd a döntőben is.
Kérdés, hogy sikerül-e a szánalomrulttet bepörgetni... mert azt eddig is sejtettük, hogy Moh gyengébb itt kint, de talán Merci se erős úgy kb semennyire...

Krétagarbó 2021.02.27. 00:46:21

@MsIreneAdler: ezt Mercike is pontosan tudja, emiatt vált a mai öfiben siratóasszonnyá.

Krétagarbó 2021.02.27. 00:48:20

@MozambikiZombi #teamPini: ha mégis, majd leuralja Virágon. Szerintem attól jobban beindul, mint egy A2M-től.

SirLemming 2021.02.27. 00:49:03

No drága jó komment kommandó, elhúzok csökkentett üzemmódba.
Ha nem látnátok már éjjel az avatarom az azt jelenti, hogy tente baba tente befigyelt.

Jó éjt, álmodjatok ezúttal is szépeket! :)

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:49:43

@.Zsu: Baszki, lehet hogy igazad van.... Kicsit hamar itelkeztem, valoban. Engem csak siman irritalnak azok, pl. Mercike dramazasai, akik igy lopjak a show-t szamomra erdekesebb karakterektol, akik kevesbe hangosak...

De mar emlitettem fentebb, en egy outsider alkat vagyok, toredelmesen bevallom, hogy egykori Alekosz, jelenleg Vivi drukker :D

Fálki 2021.02.27. 00:49:47

@.Zsu: A jovoben majd akkor figyelek a jelekre. Ki tudja mikor veszem hasznat a tanacsodnak :)

Krétagarbó 2021.02.27. 00:50:10

@SirLemming: Jó éjt, és ne feledd, holnap telihold:)

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:50:27

@Krétagarbó: Mondanam, hogy sajnalom Viragot, de a multkori riport utan, nem tudom ravenni magamat. :D

nicu71 2021.02.27. 00:51:29

@Fálki #TEAMPINI: köszönjük a remek hogyvoltokat remélem lesz még majd valamikor ,valaha :) a nevem emlitésekor és olvasásakor a felsoroláson bebizseregtem :))) dikk :)
igazábol :D

Fálki 2021.02.27. 00:52:19

@nicu71: Biztos hogy lesz. Koszi a szép szavakat :)

.Zsu 2021.02.27. 00:54:57

@MozambikiZombi #teamPini: kisgyerek még nagyon, beleszerelmesedett hülyén ebbe a mohagyerekbe, és kivolt. sztm ez a mostani hisztije Vivi felé hajtja csak a vizet.

@Fálki #TEAMPINI: igenigen, érdemes figyelmesnek lenni :)

Krétagarbó 2021.02.27. 00:55:36

Na ellépek én is, holnap veletek ugyanitt. Jó éjt :)

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 00:58:26

Irtó vicces hogy Moha minden megjelenése előtt narancssárgára alapoztatja magát

MozambikiZombi 2021.02.27. 00:59:18

@.Zsu: Pont azt erzem, hogy ezzel a martirkodassal szerzi a kobor szavazatokat. Viszont egyertelmu, hogy nem tudatosan csinalja. Nem haragszom ra, csak idegesito szamomra. :)

MozambikiZombi 2021.02.27. 01:02:14

Amugy csak engem erdekelne sokkal jobban a reszletei annak, amikor visszater valaki a parbajrol? Beszelgetesek a visszavaro hattercsapattal, kozos elemzesek? A visszateres eszenciait valahogy mindig lebutitva kaptuk meg.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 01:04:10

@Fálki #TEAMPINI: nagyon vicces.
Ezek 4-en lehettek egy unalmasak ott bent...öfi se volt róluk

Fálki 2021.02.27. 01:05:13

@MozambikiZombi #teamPini: Ezektol az 1.0as krumpliszsákoktól szerintem ne várj sokat. Ha lenne ott ertelmes tartalom, mutatnák.

Fálki 2021.02.27. 01:06:19

@halványlevendula: Igen, én is azon rohogtem, hogy a napjukrol nem is volt semmi.. Oke, bele kellett ferni az adasidobe egy parbajjal, de VALAMIT azert csak csinaltak tegnap este óta :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 01:09:30

@Fálki #TEAMPINI: De mit. Moha Merci gügyögott, merci evett csokit, Robi és Vivi takarított meg főzött

MozambikiZombi 2021.02.27. 01:10:05

@Fálki #TEAMPINI: ami nekem itt megtetszett, hogy vegre kaptunk valami benfentesebb beszelgetest, mikozben Mercedes Benz nyigott "UUUUUUUristen" ..

Vivi meseli Robinak, hogy amikor mutattak a szazalekokat, akkor anyukaja mutogatta Vivinek, hogy "tevagyaaaz"! Ez szerintem cuki. De hat persze lehalkitjak az etelmes beszelgetes, mert kell a drama es a kurva sipakolast kell hallani megint, mintha legalabbis meghalt volna Moh.
Baszki legkesobb 2 nap mulva talalkozhatnak...

Fálki 2021.02.27. 01:12:39

@MozambikiZombi #teamPini: En biztos vagyok benne, hogy a korabbi parbajoknal is voltak kulso jelzesek. Asszem talán Virág párbajánál láttam, hogy mar az eredmenyhirdetes elott megzuhant és latszott rajta, hogy jeleztek neki... Meg vmelyik pasinal is volt már.

@halványlevendula: Nemtudom, akkor vagjak be azt. Vagy kuldtek volna be nekik egy fodraszt, mert Mercikének kb a fuleig le van ove a haja..

MozambikiZombi 2021.02.27. 01:14:35

@Fálki #TEAMPINI: Amugy tenyleg! Most vegre feltoltottek az eredmenyhirdetest, szoval megtudtam nezni, es latom Moha arcat, hogy tudja...

MozambikiZombi 2021.02.27. 01:16:28

Vivi bucsumondata Mohnak: "Nagyon szeretlek kicsim." :D Neki tenyleg nem talaltak el a karakteret a casting csoportban, nagyon meleg lelku lany (szerintem).

Hajra PINI!!!

Fálki 2021.02.27. 01:18:09

@MozambikiZombi #teamPini: Nem csak a lelke lehet olyan.. :D

.Zsu 2021.02.27. 01:23:33

amúgy Merci azért is akadt ki, mert Moht nagyon erősnek hitte, elég nagy %okkal visszajött. és ezt az ő sikerének könyvelték el. de inkább szólt ez az ellenfelek mocsarasságáról.
most most azt hitte ő húzta le Mohát, pedig csak olyan ellenfelet kapott, aki szerethető karakter.

MozambikiZombi 2021.02.27. 01:29:52

@.Zsu: Jajaja, adom, nekem csak az nem tetszett, ahogy ellopta a showt Robitol es Vivitol... Nem tudnak orulni onfeledten, hogy most benne vannak a finisher csapatban, mert jajj szegeny Mercike szomoru... faszomatm, en kurvara unom mar ezt a mercishow-t, de kegyetlenul. Kifejezetten empatikus ember vagyok, de ez mar nagyon sok nekem. Barcsak Balint lenne ott most Merci helyett.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 01:30:23

Legnagyobb VV-s kibeszélő csoportban szavazós poszt alatt 2600 szavazatból 1600 Pini 483 Robi a maradék meg Marci
#TEAMPINI

Fálki 2021.02.27. 01:34:06

@halványlevendula: Tessék szepen beleirni a nikkedbe is, hogy hozzank tartozol :)

Fálki 2021.02.27. 01:35:35

@MozambikiZombi #teamPini: Szerintem sajnos nem lenne sokkal jobb. Bálint nagyon elguritotta a sajat gyogyszeret az utobbi ket hetben, en tartok tole, hogy nem tudna orulni a baratainak, hanem a rivalist latna bennuk.

Fálki 2021.02.27. 01:40:18

@halványlevendula: Ha geprol vagy, akkor katt a nevedre, Beallitasok és ott.

Ha telorol, akkor nemtudom :D

.Zsu 2021.02.27. 01:43:17

@MozambikiZombi #teamPini: hidd el, jobb ez így. Vivinek főleg :))
morálisan én is jobban örültem volna neki, de esélyesebb így pinike.
azzal meg EKG, h sok a nyavajgás Mercitől, és faszért nem örül kicsit.

K_Attila 2021.02.27. 01:44:11

Merci jó nagy party pooper.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 01:45:59

Arra egy alternatív valóságban kiváncsi lennék, hogyha Merci nyerne akkor vajon Moha beleszeretne? :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 01:47:15

@Fálki #TEAMPINI: Már csak egy műszempilla kellene :D
Gondoltátok volna, hogy a végén Pininek fogunk szurkolni?

Figyuzzka 2021.02.27. 01:48:11

@halványlevendula #TEAMPINI: Akkor Bálint szeretne bele :D

Csóri Mercinek engedjétek már meg, hadd sírjon mert kiesett a szerelme :)
Ennél csak értelmetlenebb, érzelem mentes sírások voltak anno :D

.Zsu 2021.02.27. 01:50:30

szerintem az igazán jó arcoknak nincs semmi a nevük mellett. igaz @K_Attila: ? :D

K_Attila 2021.02.27. 01:51:55

@Figyuzzka: Tudta volna több méltósággal is, de muszáj volt ellopnia a show-t.

Ármándójózsi 2021.02.27. 01:52:28

@halványlevendula #TEAMPINI: Majd talán ma visszakeresem a tavaly decemberi (első) szimpátia sorrendemet, de szerintem ott már Vivi a harmadik volt.

Figyuzzka 2021.02.27. 01:53:05

Vivi története eléggé népmesés, kis túlzással :)
Ahhoz képest, h az elején ment a szarkavarás - igaz nem szándékosan, haza is akart menni, de ehhez képest végigvergődte ő is, igaz úgy, mint aki mindig kedélyjavító hatása alatt volt, még a végén meg is nyeri :))

Szerintetek manapság nyerhetne Alekosz, Aurelio, vagy már változott a világ annyit, h nem? :D

K_Attila 2021.02.27. 01:53:06

@.Zsu: Így igaz, tesó!
(alapvetően azért, mert rossz helyen keresgéltem, amikor át akartam írni valami erőltetetten viccesre, aztán meguntam)

MozambikiZombi 2021.02.27. 01:53:41

@halványlevendula #TEAMPINI: en nem... Balintnak drukkoltam, kesobb Robinak, erre most idaig fajultam... De meg mindig sajnalom Balint kieseset. Tisztara, mint Oliver anno. Kicsit maskeppen, de ugyanugy elbaszta az eselyeit. Oliverre is nyomtak akkoriban, hogy tutira beepitett ember. :)

Fálki 2021.02.27. 01:54:23

@halványlevendula #TEAMPINI: En mar az 55-60. napon mondtam, hogy pinista vagyok és toltam is a posztokban es kommentekben is pinit, mondjuk akkor meg mas okbol.. :D

De mára meg is kedveltem.

Figyuzzka 2021.02.27. 01:55:10

@K_Attila: De ha épp akkor döbbent rá, h mi történt, nem tud várni az érzéseivel, h Vivi kiörülje magát, és utána sírjon, akkor meg az lett volna színészi :D
Vivi meg majd örül ma este :D

K_Attila 2021.02.27. 01:55:50

@Fálki #TEAMPINI: Aki a műsor második felétől szurkol Vivinek, az csupán alpinista.
(Háháhá!)

K_Attila 2021.02.27. 02:00:10

@Figyuzzka: Szerintem egy érett személy, aki nem tud ellenállni a sírásnak az adott helyzetben, ilyenkor összeszedi magát, gratulál a győztesnek, majd észrevétlenül elvonul valahova bánkódni. De tudom, itt Merciről van szó.

.Zsu 2021.02.27. 02:00:52

@K_Attila: kedvellek tesó. ja és nekünk kettőnknek van csak kb itt "embernevünk" :D
(hogy tovább gyarapítsam itten a csoportosulásunkra ráfűzhető indokokat. :)))

MozambikiZombi 2021.02.27. 02:01:29

@Figyuzzka: Hat ez egy nagyon jo kerdes. Alapvetoen a szerkiken is mulik, hogy kibol mit hoznak ki. De en tartom, hogy az underdog kuloncok messzire tudnak jutni, ha nem roppannak ossze. Lasd a Reddit arcokat, akik megfingattak most a wallstreetet..

MozambikiZombi 2021.02.27. 02:02:03

@.Zsu: ti lesztek majd az uj undergroind a HV-n!

Ármándójózsi 2021.02.27. 02:02:17

@.Zsu: Miért, nekem állatnevem van talán?

MozambikiZombi 2021.02.27. 02:04:15

Na, en is megyek a pizsim utan, joejt es kossz a halakat!

youtu.be/vrl46JJyCH0

Figyuzzka 2021.02.27. 02:04:57

@K_Attila: Akkor Aurelio is ezért sírt rosszkor a Villában :D bár neki ez már rutinból jöhet, ha csak a jövőjére gondol, vagy az eltapsolt pénzre :D

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 02:05:49

@Fálki #TEAMPINI: Jajj, hát most láttam csak [most értem a végére :'D] a hv-ban a kiemelést <3

K_Attila 2021.02.27. 02:05:54

@.Zsu: Mi őszinték vagyunk, nem taktikázunk. Szívvel játsszuk ezt a játékot.

Figyuzzka 2021.02.27. 02:07:01

@MozambikiZombi #teamPini: Aurelioból is pont ennyi elég volt, amíg benn volt, igaz, ki is tűnt a többiek között, h mennyivel szórakoztatóbb, de nem emlékszem rá, h régen is így álltam-e hozzá, vagy Alekhez :D

K_Attila 2021.02.27. 02:08:12

@Figyuzzka: Auréliónak lehet valami siratóasszony OKJ-ja, annyira profin nyomja.

.Zsu 2021.02.27. 02:12:35

@Ármándójózsi: benne van a magyar utónévkönyvben h ÁRmándóJózsi? naugye h nincs. :))
sajnálom, de itt tisztán lefektetett csoportszabályok vannak.

@K_Attila: ja de ez csak a látszat, közben van előre kidolgozott tervünk.

@MozambikiZombi #teamPini: jóóóééjt!
én is megyek aludni.

MozambikiZombi 2021.02.27. 02:14:23

@Ármándójózsi: Wow! Akkor te ilyen josolda lehetsz.

K_Attila 2021.02.27. 02:17:48

@MozambikiZombi #teamPini: Dani szerintem felnőttképzési szakember és life coach.

Ármándójózsi 2021.02.27. 02:20:59

@MozambikiZombi #teamPini: Ezt a szivárványos szivecskézést én akartam PontosZsu-nak a búcsú napján az utolsó kommenjeim egyikében...

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 03:36:47

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 51.11% [23]
- Robi: 42.22% [19]
- Merci: 6.67% [3]

Vivi VS Moh párbajeredmények:
Saját: 91.73% [122] - 8.27% [11] Vivi javára.
TV: 28.61% - 71.39% szintén Vivi javára.
Megint egy kicsit elhúztunk :D

Szimpátiaszavazás [nyilván nem lesz ebből már több] összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

Azt hiszem lezárt statokkal már nem vagyok adós [egy párszor azért spammelem majd, hogy mindenki meg tudja nézni, aki szeretné, és ne keveredjen nagyon el]

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.02.27. 04:44:13

Van ember aki benyeli h nem volt 1% Balint es Robi kozott???
Ez az aplikacio egy vicc, tenyleg madarnak nezik a szavazokat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.02.27. 05:08:33

Annak ellenere hogy mahinaljak, egy utolsot nyomok Vivire.
Vivi - Moh realis kulonbseg volt.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 07:23:55

hogy ti mennyi mindent képesek vagytok összeírni, miközben az ember lánya alszik

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 07:38:21

Tegnap Vivire szavaztam, ma Robira fogok végig, mert szerintem Merci lesz a harmadik. Vivi szimpatikusan hajrázik, és ha ösztönösen játszik, akkor is szerethető, amit csinál, ha meg tudatosan, akkor zseniális, de megint az összesített 3 hónapot veszem alapul:

1, Robi végigdolgozta a hétköznapokat a villában, sütött-főzött takarított.
2, Megynyerte szinte az összes kitartásos, illetve sportos feladatot, valamint a munka hetet, és az iskola hetet stb.
3, Ugyanazokban a feladatokat, amiben Robi maximálisan odatette magát Vivi maximálisan elszabotálta. Teljesen látványosan dobta be szinte mindig elsőként a törülközőt az egész csapatból.
4, Robi szinte soha sem ment a nézők, és a társai idegeire, míg Vivi ezekkel a mi lesz, ha nem lesz meg a make up készletem, műszemoillám, a sikítozásaival, kényeskedéseivel és nyávogásával eléggé gyakran, különösen a játék első felében.
5, Vivi fel akarta adni menet közben a játékot, ha a többiek bent erre egy kicsit rábeszélik, akkor már rég kisétált volna az ajtón. Ebben az időben az egyik legnagyobb lelki támasza Robi volt.
6, Vivi mosolyperceit Robitól sokáig hiányoltuk, viszont a végefelé a részeg indiános fánkos monológjában egy csapásra kiegyenlített.
7, Robi soha a játékban nem támogatott párbajvesztest, tehát mindig a legjobban érezte a realitásokat.
8, Robi a legjobb ütemben és arányérzékkel lépett ki a másodhegedűs szerepkörből, amikor finoman provokációt szított a toronymagas esélyes Bálinttal szemben ösztönösen, vagy tudatosan, vagy is-is.
9, Végül, de nem utolsó sorban Robi verte ki a játék abszolút favoritját, Bálintot, ehhez képest Vivi tegnapi párbaja Moha ellen (és nem a papirforma Merci ellen) számomra eltörpül, ráadásul jól is választott Vivi, mert Merci ellen szorosabb lett volna (sztem 60:40, vagy még szorosabb 55:45 Vivi javára).
Mindezen érvek mentén nálam a döntőbe jutottak sorrendje Robi-Vivi-Bálint.

Ps: Ezzel együtt a széria döntője számomra nem csak azért okozott nagy meglepetést, mert Bálint kiesett, de azért is, mert kezdetben a rossz castingot magyarázva teljesen határozottam állítottam, hogy különösen a lányok vonatkozásában volt rossz a casting, hiszen mindegyik olyan semmilyen volt, akiket a fiúk az elején le is domináltak, erre most a hármas döntőbe jutott két lány is, de ha rajtam múlik egyikük sem fog nyerni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 07:41:49

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Helyesebben a döntőbe jutottak sorrendje: Robi-Vivi-Merci, feljebb nyilván Freudi elszólásom volt. :-D

hereverő heverő 2021.02.27. 07:46:19

Lóreggelt. Visszaolvastam az eredményig, de visszanáézni nem fogok.

2021.02.27. 08:02:15

Jó reggelt!
Szép volt Vivi, gratulálok, csak így tovább:)
Moh-nak kívánom, hogy így 22 évesen még érjen egy kicsit. Kezdje azzal, hogy 100x leírja, hogy az IGEN az IGEN, a NEM pedig NEM.
Az is fontos, hogy nincsen olyan, hogy megtöcskölöm egy kicsit. És ha nemet mondtam, az a kalippózásra is kiterjed. A megsajnálásból szexelés pedig szá-nal-mas.
Remélem nem hagytam ki semmit.

Cérnahuszár 2021.02.27. 08:04:02

@Post Modern Prometheus: köszi szépen a bajlódást a folyamatos szavazásokkal :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 08:08:27

@metatroll: Furcsa Téged olvasva, hogy téged még Moha kiesése foglalkoztat. Nekem az ő játéka annyira önző, inkorrekt, semmitmondó, határozatlan, és sehova sem mutató volt, hogy szinte úgy érzem, mintha a Merci töcsköléseitől, és ujjazásaitól eltekintve ott sem lett volna a játékban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 08:09:21

@Cérnahuszár a naív: Ez neki sztem nem bajlódás, ez inkább hobbi. :-)

Cérnahuszár 2021.02.27. 08:12:17

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: igen mondta, meg szakma is egy kicsit, de megköszönöm mert folyamatos volt, lehetett rá számítani, ezt nagyon csípom

naty77 2021.02.27. 08:13:30

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: az érveid tökéletesek.
Én sem tudok választani ma.
Viszont bennem van olyan érzés hogy Vivi valójában teljesen más, olyan mint az utolsó napokban, sokkal okosabb nagyobb tartással, nőiesseggel. Persze ha végig tudta csinálni megjátszva magát akkor zseniális.
Ami miatt rá szavaznék egyrészt mert nő és vendéglátós. (Én szállodás voltam tavalyig)
Egyenlőre nem szavaztam senkire, érlelem.

2021.02.27. 08:14:13

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Ja, csóri Moh legjobb pillanatai Marci volt.

naty77 2021.02.27. 08:14:34

@szociál: szerint Bálint beépített ember volt. :)

Cérnahuszár 2021.02.27. 08:16:53

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: engem a moha srácban az zavart hogy inkább úgy tett mintha nem lenne probléma, mert akkor nincs is.
elmosolyogta az egészet, tényleg vakarom a fejem hogy milyen sportoló volt? Azt mondta hogy le kell nyelni a pályán ha beleállnak, azért ilyen, de nekem ez mégsem kerek, mert a saját érdekeit kell a pályán átvernie

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 08:18:00

@Cérnahuszár a naív: Az idén a belső polljaink nem nagyon voltak tűpontosak. A tendenciát mutatták, de a tényleges szavazási eredményekhez képest nem mutattak exit poll pontosságú egybeesést. Persze ez a legkevésbé sem Prometheus hibája, ellenben nálunk a posztok stílusa, a posztírók -nevezzük elfogultsága- valamint a komment szekció nyájszelleme is kicsit túltolta a játékosok közti tényleges különbségeket...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 08:21:00

@naty77: Szíved joga, mondjuk ebből a szempontból Robi is vendéglátós, hiszen go-go sztriptíz táncos.

Sargabogre 2021.02.27. 08:21:17

Moh azóta már épp új személyazonosságot kreál és megvette a repjegyét Ausztráliába, mielott Merci kijön, már ne legyen itt.

Cérnahuszár 2021.02.27. 08:21:36

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: korábbi vv-k során eltaláltuk? Akkor is volt hogy leesett a hv szekció álla nem?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 08:23:52

@Sargabogre: megy digó mellé a tanúvédelmi programba

2021.02.27. 08:37:51

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA:
Nem nézem a műsort, így ma reggel értesültem róla, hogy Moh esett ki. Nincsen benne semmi meglepő, de azért gondoltam, összeállítok egy kis csomagot Moh-nak, útravalóul. Hátha olvassa...
Újdonsággal itt nyilván nem szolgáltam senkinek:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 08:47:04

@Ármándójózsi: Tulajdonképpen igen, mert Győzi közelebb áll az állathoz

Sargabogre 2021.02.27. 08:47:20

Merci egyébként most attól omlott össze, hogy kerek 1 napot nélküle kell eltöltenie a villában?

2021.02.27. 08:47:22

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Lehet persze, hogy az előzőn továbblépve már erre vártál választ, hát tessék:
1-9. pontokban írtakkal EKG, nehéz lenne cáfolni, nem is akarnám. De szerintem Robi a Bálint elleni győzelemmel kifutotta magát, a döntőben meg fogják Bálintért büntetni, így bármennyire is validak az érveid, SZERINTEM végül Vivi nyer. Mégpedig a játékban mutatott karakterfejlődése miatt. Én Vivinek fogok szurkolni, itt már le is adtam a szavazatomat. Máshova nem fogok szavazni, sosem teszem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 09:01:52

@metatroll: Robinak is volt karakterfejlődése, kilépett a komfortzónájából a párbaja előtt, és beleállt a konfliktusba Bálinttal. Vivinek volt honnan karakter fejlődnie, mert nagyon mélyről indított. Robi pedig mindig hozott egy kiszámítható stabilitást. Ezen kívül abban a kérdésben biztos, hogy nem fejlődött Vivi most sem, hogy szinte az összes feladatot, amit a játék során a szerkiktől kaptak elszabotált. Ha Vivi bármilyen fizikai, szellemi, vagy egyéb feladat teljesítményétől függött volna az, hogy kapnak-e bent enni, vagy sem, vagy fűtenek-e a villában avagy sem akkor 6 hét alatt mind éhen haltak volna, vagy megfagytak volna, illetve mind feladta volna a játékot... Az egész szériában csak Robi, utána Fru, majd Bálint, és helyenként Mercike (pl asztalos munka) próbálta meg odatenni magát a feladatokhoz, valamennyire szívósan.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 09:18:13

@repuloezustmokus #Piniteam: Igen fontosak, mert ennek a játéknak van egy kvázi "survivor" szála is, és a feladatmegoldásokkal bár egyénileg produkálod magad, de ebben a játékban a szerkik díjazása miatt sokszor a köznek is jót teszel. Vivi a "nyeglesége", vagy "akaratgyengesége", vagy vélt, illetve valós "önbizalomhiánya" miatt leszart mindent, egyéni produkciós faktort is (ami elismerem, hogy elmehet egy stréberkedési túlzásba is), de közért való tenni akarást is.

Gia 2021.02.27. 09:25:15

Elnézve a face vv-s rajongói oldalait ha Robi nem rakja magát gyorsan kettesbe,akkor bronzérmes lesz..:-/

Ármándójózsi 2021.02.27. 09:28:37

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Ez a hosszú, pontokba szedett hozzászólásodra válasz...
Néhány pont kivételével egyetértek Veled annyira, hogy elbizonytalanítottál...
Imádom Vivi-t és úgy éreztem rá fogom tenni a szavazatom mindenképpen. De most fenntartva, hogy továbbra nagyon kedvelem, a Robiról általad összefoglalva leírtak jócskán bizonytalanságot keltettek bennem, mert Robi kurvára megérdemelné, hogy nyerjen... Egyszerűen nem tudom, mit csináljak... Az utolsó pillanatig gondolkodni fogok, ez már biztos!

Gia 2021.02.27. 09:28:55

@Sargabogre: Merci attól omlott össze,hogy Moh-t a végső győzelemre is esélyesnek hitte és most magát okolja,amiért Moh kiesett.Nem azért,mert 1 napig nem látja,hanem mert igazolást nyert,hogy a nézőknek annyira nem volt szimpi a vergődésük.Talán azt is leszűrte ebből,hogy akkor neki is meszeltek.

Gia 2021.02.27. 09:30:03

@Ármándójózsi: Ekg.De én Robi győzelmének egy icipicivel jobban örülnék.

Ármándójózsi 2021.02.27. 09:35:13

@Gia: Kár, hogy nem lehet megosztott győztes, bent is, kint is elégedett lenne mindenki egy Vivi, Robi holtversennyel...
18 mikulás, szerintem mindkét játékos álmai beteljesülése lenne, és most úgy látom, igazságos is.

Sargabogre 2021.02.27. 09:35:55

@Gia: lehet. mondjuk nekem már mindegy, hogy Robi vagy Vivi. Most Vivire szavaztam, de Robinak is örülnék ugyanúgy. Csak Vivinél bennem van az is, hogy végig szekálták meg hülyének nézték és szerintem nem is gondolták volna, hogy idáig eljut (Bálint meg végképp nem szerintem, hogy ő előbb kiesik mint Vivi)

Krétagarbó 2021.02.27. 09:37:27

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Jó reggelt! Nálam is Robi a befutó, de én nem tudok ennyi érvet felhozni. Hogy miért ő a nyertes? Szimpatikusabb Viviennél. Vele sincs komolyabb bajom, de nem tudom még mindig hová tenni, nem tudom, hogy mennyire ösztönösen vagy éppen ellenkezőleg, tudatosan játszik, talán ez zavar benne a legjobban.

ibsen 2021.02.27. 09:37:54

Jó reggelt!

@Gia: Igen ez is benne lehet. Bár nem gondolom, hogy ő a Bálint féle nyerteskeént kelek és fekszem lett volna. Robi szerintem a játékban is odatette magát még Moh is elismerte tegnap hogy mennyi mindenhez ért. Fetrengésért meg feladom a játékért meg hülye vagyok de második leszek az iq versenyen azért nem ok annyira

Gia 2021.02.27. 09:38:12

@Ármándójózsi: Jó lenne az is,ha Robi és Vivcsó megegyeznének abban,hogy a nyertes ad 1-2 milkát a vesztesnek.

Krétagarbó 2021.02.27. 09:39:07

@hereverő heverő: ne is nézd, nem volt nagy szám a tegnapi öfi, a párbaj meg a szokásos.

ibsen 2021.02.27. 09:40:14

Vivi szerintem rájátszott arra hogy buta meg szerencsétlen. annyira nem pl. A tánc utáni sztori amit a csajok nem hittek el szerintem felesleges volt én sem hittem hogy igaz teljesen meg többször kapták azon hogy nem mond igazat. Ha nem karolják fel a srácok akkor neki annyi lett volna szerintem Szürke veréb.

Krétagarbó 2021.02.27. 09:43:13

@Sargabogre: elvileg azon, hogy miatta szenvedett ekkora vereséget Moh.

Krétagarbó 2021.02.27. 09:45:34

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: de ez nem sorverseny. Miért olyan fontos ez neked? Amiatt, mert a kitartást, mint tulajdonságot nagyra értékeled? Miért?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 09:46:10

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: én máshogy látom, a feladatok számomra arról szólnak hogy lekötik a bentlakokat, de senkinek
Nem adnék nyereményt azért mert o építette a legmagasabb tornyot..Robinak sem azért adnámert hanem mert jó arc.

Krétagarbó 2021.02.27. 09:47:16

@Gia: mondjuk az, h Merci megveri, az enyhén szólva is túlzás.

Cérnahuszár 2021.02.27. 09:47:27

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: nem, az gina volt aki látványosan elszabotálta a feladatokat, kihúzta magát
vivi csak nem tudta megcsinálni, nem volt kompatibilis vele, lásd sikongatás hegyek bálinton egyensúlyozva XD
énekelni sem tud, de azért megpróbálta
minden feladathoz odaállt emlékeim szerint, de hát kifogott rajta. Mégsem volt úgy vele mint renátó meg dani hogy inkább leült.
Vivi önbizalomhiánya. Amikor bálint kiordította a szobából, utána szakadt össze. Nem látott esélyt rá hogy megszűnjön a teljes elszigetelődése.
ha most vivi ellendrukker lennék, akkor persze azt mondanám hogy vivi bálinték nélkül értelmezhetetlen...de robi-bálint volt az akivel szellemileg tudott azonosulni, ezt támasztja alá az iq teszt is.

ibsen 2021.02.27. 09:48:58

A feladatok szerintem fontosak. Hányszor volt olyan hogy egy "tuja" nyert valamit aki egyébként nem sok vizet zavart bent a villában. és akkor rácsodálkoznak jé ez a gyerek egész jó fej vagy ügyes és könnyebben beilleszkedik már a csapatba. De ez pl mindig megmutatja ki milyen ember mennyire ügyes vagy kreatív és szerintem a 0-24 döglésnél meg az ezerszer elmondott sztoriknál minden jobb ami más.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 09:49:11

@Cérnahuszár a naív: meg akart sütni pogácsát is, egyébként ott Bálint aranyos volt

Gia 2021.02.27. 09:50:15

@Cérnahuszár a naív: Ne feledkezzünk meg arról,hogy Vivinek sok mindenhez volt gyomra,amihez a többieknek nem.Furcsa löttyök megivása,duguláselhárítás,stb.:-)

Gia 2021.02.27. 09:51:47

@Ármándójózsi: Gelátókám ne bizonytalankodj!Szavazz Lobira,elvisz Kaliforniába.:-)))

ibsen 2021.02.27. 09:52:16

Azért az érdekes hogy elmondása szerint gyűlöli a férfiakat aztán mindenféle pasijairól mesél...nem tudom nekem ez is furcsa.

2021.02.27. 09:53:15

Lóreggelt!
Szeretnék egy VV-t ahol Vivcsó anyukája is szerepel :))))))
A stylosztot ütném amiért Anikóra bőrleggingszet ad, mekkora egy szemét állat.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 09:53:48

@ibsen: én is utálom ármándót, aztán néha mégis kénytelen vagyok beszélni róla, hogy érezze a törődést

Krétagarbó 2021.02.27. 09:54:03

@Gia: igen. Én is remélem, h nem.

MozambikiZombi 2021.02.27. 09:54:06

@repuloezustmokus #Piniteam: Ebbol Fru volt a legjobb, az egy labon allas mestere. Hogy azt hanyszor felhozta ervkent Vivi elen. Miss Frumingo.

Gia 2021.02.27. 09:55:26

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Nekem tetszett Ani.Csak nem tudom,hogy akkor jobb ha egymás mellé teszi a lábait,vagy x-be.Tényleg nehogy eltörjön.Amikor a vv4-ben volt,akkor ez nem volt ilyen feltünő.

Krétagarbó 2021.02.27. 09:56:18

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: minden nap felírok a táblára egy napikoeljót. Jó lesz?

ibsen 2021.02.27. 09:57:00

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Hát még érdekesebb hogy Bálintnak kínálta fel magát...huss el is tünt a nagy utálat:D

Krétagarbó 2021.02.27. 09:57:27

@Ármándójózsi: az jó, az a lényeg, hogy tudjál azonosulni vele

Gia 2021.02.27. 09:57:33

A helyesírási elütéseim miatt keressétek fel orvosaitokat,gyógyszerészeiteket..

MozambikiZombi 2021.02.27. 09:57:43

@ibsen: Valszeg te nem nagyon erted az osszetortszivu/ csalodott huszonpareves lanyokat, nincs ezzel gond. Te majd szavazol Lobila, az is jo.

Moha fejerol kene egy gif. Vegre volt rajta egy csomo erzelem. Szajrol olvasas: "ez van". By Moha.

ibsen 2021.02.27. 09:59:29

@MozambikiZombi #teamPini: Szerintem sokszor ők sem magukat, még van ideje változni:D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 10:00:39

@MozambikiZombi #teamPini: asszem pont heverőnek mondtam, hogy én azért kicsit sajnáltam merdzsót is, mert úgy tűnik, összekeveri a szerelmet a vággyal

Gia 2021.02.27. 10:01:26

@MozambikiZombi #teamPini: Látta a nézőtéren a barátja arcán,hogy bukó van..

2021.02.27. 10:02:32

@Krétagarbó: nálam is. De ha Pini nyer sem leszek szomorú.

Ármándójózsi 2021.02.27. 10:03:10

@Krétagarbó: Pont ez az, hogy pillanatnyilag nem tudok azonosulni magammal, Szilvernénire van szükségem, de Ő meg tökre utál... Talán UOMMKK-nál is jobban...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 10:03:46

@Ármándójózsi: szeretem, amikor kölcsönös érzésekre lelek valakiben

@repuloezustmokus #Piniteam: nagyon.

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:04:01

@Gia: hát az biztos hogy nem kényeskedett. Bár a wc-s akciótól agyfaszt kaptam :D
Én annyira tennék a fejére pár könyvet, vagy a lapockái közé képzeljen egy kislabdát amit szorít, hogy úgy mászkáljon, régen a kisasszonyoknál ezt csinálták, egyensúlyozni kellett, és a tartásukat így javították. Muszáj volt kihúzniuk magukat, nem volt görbe hát

Ármándójózsi 2021.02.27. 10:05:00

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Jaja, ez még bármilyen irányba fejlődhet...

MozambikiZombi 2021.02.27. 10:05:22

@ibsen: Pontosan erre akartam utalni.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 10:06:00

@Ármándójózsi: tudnál még ennél jobban is utálni? maga lenne a mennyország, ha nem fálki utálna a legjobban, hanem te

ibsen 2021.02.27. 10:06:46

@metatroll: Igen ez igaz de Mercire is ráhúzhatnám ugyanezt jóval kevesebb tudatossággal. Buta szegény de nem rosszindulatú. Ahhoz képest hogy Moha és páfrány voltak végig csoda a döntő neki.

ibsen 2021.02.27. 10:08:39

@MozambikiZombi #teamPini: Szerintem akarta hogy befogadják szeressék a többiek de sokszor elcseszte.

Sargabogre 2021.02.27. 10:11:33

mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy Mercike döntős lesz... Azért valahol ez gáz, hogy közben meg Bálint kiesett, pedig én nem neki szurkoltam a végén.

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:11:45

@repuloezustmokus #Piniteam: megnéznélek egy ilyen ruhában
2.bp.blogspot.com/-vT4MKQSt7wk/UXEDJmfI9sI/AAAAAAAAAtk/iQtKX-WOpFI/s1600/1805c.jpg

de érzékelem hogy amit írtam annyira fura, mint amikor megkértem heverő kezét XDDD

MozambikiZombi 2021.02.27. 10:11:59

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:.... Hat ott akkora kavar van, hogy silvermansarah konyvet irhatna rola. Sajna en mar elvesztettem a Merdzsora pufferelt turelmemet. Igaz, en eleve nem vagyok oda erte, ha valaki folyton az arcomba maszik "viccbol". Nekem ez nem cuki. Na, de mar csak ma kell hallgatni, remelem 3-ent minel hamarabb. :) Remelem odakint segitenek majd neki a tesok. Novere nekem eleg joarcnak tunik amugy.

2021.02.27. 10:13:11

@Gia: Ancsa szép csaj, de nagyon rosszul öltöztetik. Feszülős nadrágot soha nem szabadna ráadni. Sztem.

.Zsu 2021.02.27. 10:13:53

ez hülyeség h Vivi a fiúk nélkül senki nem lenne. ők egymást erősítették. plusz basszus, nyilván azért vannak jóban valakivel mert bírják, és a VVnek az is a lényege. bent is jól lavírozz, legyenek meg a kapcsolataid, és kint a nézőknekn is legyél szimpi.
nem ráakaszkodott a fiúkra, hanem szerették.

és Vivi végig jószívű és nyugodt maradt, kijött abból is hogy fel akarta adni.
meg elég sokszor utolsó helyre tették, cseszegették, lenézték. akár viccből is. de emellett maradt erős.
rengeteget fejlődött.
értelmes, egyre több az önbizalma, és nekem nagyon szimpi az is benne, h igenis gondolta h eljut idáig. hitt magában, hisz ezért jelentkezett. amikor Anikóék kérdezik nem álszerénykedik, de nem is beképzelt.
nyíltszívűbbnek érzem mint Robit, és jobban kedvelem.
szal Hajrá Vivcsó!!

Gia 2021.02.27. 10:14:22

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Talán egy hosszú csizmával jó lett volna.

Krétagarbó 2021.02.27. 10:15:00

@Ármándójózsi: miért utálna?! Szerintem nem pazarol ennyi energiát rád:DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 10:15:12

@MozambikiZombi #teamPini: én is remélem, hogy harmadik lesz, és nem nyeretik meg vele

tvbuzi 2021.02.27. 10:15:29

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: a tévében nem kéne mutogatni VV Anikót szerintem, műsort ne vezessen

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 10:16:52

@tvbuzi: guten morgen, schönen samstag, donnerwetter, undsoweiter!

2021.02.27. 10:18:09

@Gia: Szoknya-csizma.
Szerintem nem szereti a stylist, a bakancsok is amiket ráadnak a lábfejét nagyítják, optikailag még vékonyabbak a virgácsai.
Na mindegy, nem offolok tovább. :)))

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:19:02

@Gia: meglepő
abból a szempontból mercire tennék, hogy neki tényleg nincs semmije.
Robi pasas, megoldja önerőből, jég hátán is megél
vivinek ott az étterem
mercinek mi?
az értelmi képessége is nagyon szerény hogy azzal megoldja, nem véletlen hogy a testi adottságokkal próbálkozik :(

SirLemming 2021.02.27. 10:19:21

Madártsitsergősh jóreggölt!

@Cérnahuszár a naív: Nagyiról van is olyan kép hogy fiatal lányként könyvvel a fején sétálgat...

@Ármándójózsi: EKG

Nehéz szülés a szavazat nálam is. Vivit nem viseltem jól mikor nyűglődött meg összeomlott... Viszont ahogy csökkent a zaj úgy bújt ki a csigaházból.
Érdekes mód az első párbaja óta egyszer se merült fel itt se, hogy kiszínez dolgokat. A végére kettesbe tette az agyát is, nem csak túlélni akart.

Robi meg... A konstans. Kis mérési hibahatáron belül önazonos végig.

Vivinél viszont talán jobban hasznosulna a pénz.

Krétagarbó 2021.02.27. 10:19:42

Nah elköszönök, ma még be-benézek, de este nem biztos, hogy tudom veletek követni az eseményeket:(
Csumpirudi, puszcsi

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:20:27

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: a másik meg amikor zsákba öltöztetik, akkor meg elveszik benne, az is kiemeli hogy sovány és nem gömbölyded

Gia 2021.02.27. 10:20:29

@Cérnahuszár a naív: Merci azonnal elszórná hülyeségekre.

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:21:34

@SirLemming: óóó
annyira megnézném, lehet valahogy?
ha publikus, ide, ha nem akkor valahogy privát?

alma_szósz 2021.02.27. 10:21:52

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: annyit azért hozzátennék hogy Vivi is ugyanúgy főzött rájuk, nem adta fel az összes feladatot, de ezekhez a sportosakhoz egyszerűen nincs meg a fizikuma, engem hiába állít valaki a futópadra, lehetek bármennyire is kitartó nem tudtam volna lefutni Virágot vagy Frut, és a többi feladatban azért teljesített: disznóvágásnál, a sajtkészítést is nagyon jól megoldotta az angollal is próbálkozott, a tudós feladatban ő találta ki, hogy ecetbe kell tenni, a munkahétre nem emlékszem pontosan de valahogy mégis összeszedte a pénz kajára és a vibrátorra, amit irreálisan drágára áraztak be, az újrahasznosításban is nagyon lelkes volt. Szerintem Robi és Vivi egymás támaszai voltak végig.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 10:23:39

@SirLemming: jó reggelt :)

@Ármándójózsi: de, tudom. mindent is tudok.

Gia 2021.02.27. 10:24:59

@SirLemming: Kedves Lemi a majdnem közös éjszakánk emlékére légyszi szavazz inkább Robira!Megérdemli.:-)))))

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:26:07

@Gia: nagyeséllyel :(
ezért nem tudom nem tudom, látom nem vagyok egyedül ezzel
estig még van idő

Gia 2021.02.27. 10:27:27

Először azt hittem Anikó miatt akadtatok ki rám,de aztán leesett,hogy a szavazati arányok miatt.Durva is.

.Zsu 2021.02.27. 10:27:29

@alma_szósz: EKG

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: valamiért engem nem zavar az h mutatják h vékonyka. nem takargatja, csinos sztm. és hát ez ő.
meg mondhat nemet a ruhákra amit ad neki a sztájliszt ha nem tetszik neki.

Ármándójózsi 2021.02.27. 10:28:51

@.Zsu: Te itt ne EKG-zgassál hanglány... :/ :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 10:30:41

@.Zsu: maxi EKG :D

Ezen a "Vivi felkapaszkodott a fiuk hatan" mindig meglepodom. Eleve a masik 3 lanynak voltak pasi ugyei, nem neki. (Bar en azokat sem latom felkapaszkodasnak, de egy kis bujci sokat segithet, amikor melyponton van az ember) Raadasul o is ugyanugy adott hozza a sracok jatekahoz. Ezt Balint is mondta a kiesese utan.
Dehat ez ebben a szep sokfelekeppen ertelmezzuk ugyanazt a szitut. :)

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:30:51

@Krétagarbó: a csumpirudit ki találta ki?
vivi anyukája, vagy balboa?
vagy valaki más?

ibsen 2021.02.27. 10:32:28

@Gia: Ez durva. Remélem nem jön be. Nem érdemelné meg.
@Cérnahuszár a naív: Ez baromság hogy pasi és akkor oldja meg. Egy nő is ugyanúgy megtudja oldani ennyi erővel nem így kell nézni. Merci nem sok mindent tett le az asztalra odabent.

.Zsu 2021.02.27. 10:33:45

@Ármándójózsi: na most mivanmi? :)))

láttam ám h lehet Robira szavazol mert 5 pozitív dolgot összeírt róla Erőlegény kolléga.
inkább szedd össze magad és nyomassad Vivire, ne legyél hűtlen.

Ármándójózsi 2021.02.27. 10:34:25

@Gia: Azért én a legnagyobb FB-s kibeszélő csoportnak jobban hiszek a 30K tag miatt.
Itt kissé más a helyzet -> ibb.co/TW9xK90

budapest23 2021.02.27. 10:34:57

Vicces lenne, ha Vivi és Robi kötnének egy vérszövetséget, hogy amennyiben ök ketten maradnak az utolsóak, mindegy hogy ki nyer, fele-fele arányban osztoznak a pénzen...

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:36:08

@ibsen: nem, én arra gondoltam hogy robi megoldja. Nem azért mert pasi. (de azért is, mert a pasik előtt több út van nyitva és nagyobb lóvékért, meg ők általában elveszik amit akarnak és nem kérnek, meg meghúzzák a vonalat mennyiért és nem másokra bízzák hogy mennyit adnak...szóval őt nem féltem és befejeztem XD)

ibsen 2021.02.27. 10:37:21

@Cérnahuszár a naív: szerintem ez nem teljesen igaz, sokféle pasi és nő van. nem lehet ráhúzni senkire sem egy sémát.

MozambikiZombi 2021.02.27. 10:37:31

@budapest23: Aurelioeknal volt valami ilyesmi, hogy a nyertes ad valamennyit a 2. es a 3. helyezettnek.

Kicsit "ehezok viadala" lenne egy ilyen befejezessel, amit emlitettel.

2021.02.27. 10:37:44

@Cérnahuszár a naív: szerintem Vivi anyukája, de ha nem akkor is. :DDDDD

Ármándójózsi 2021.02.27. 10:37:58

@.Zsu: Szerinted? :P
Sohasem voltam hűtlen. Sok mindent el lehet mondani rólam, de a hűtlenség nagyon messze áll tőlem...

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:40:41

@ibsen: na mégegyszer, nem arra utaltam hogy oldja meg mert pasi, hanem arra hogy meg fogja oldani mert pasi.
láttuk is amiket csinált a feladatokban

2021.02.27. 10:40:58

@alma_szósz: szerintem Vivi vicces volt amikor nem tudott a feladatoknál teljesíteni, nem ez a faszom bele én nem csinálom (mint Gina, Rencsike) vagy fáj a vállam, bokám, térdem, derekam kifogással.
Nálam a Vivcsó EPIC momentum az volt, amikor kirongyolt egy szakadt melegítőben, mikiegér frizurával párbajozni. :DDD
Onnanstól mellette állok :DD

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:41:38

@ibsen: ha részleteket nézünk, nem lehet ráhúzni, de ha nagyátlagot akkor igen

.Zsu 2021.02.27. 10:41:45

@MozambikiZombi #teamPini: ez azert IS van mert még mindig férfiközpontú társadalomban élünk. nem hiába nyer meg szinte minden szavazós rtles versenyt férfi.

sokak szemében az amit Vivi adott a pasiknak a barátságával és társaságával nem akkora plusz érték, hisz a férfiember, erős kemény materiál, nem lenne szüksége amúgy a Vivilányra de ha már ottvan elvan vele...
pedig tökre nem erről van szó. a 2 fiúnak sokszor jobbá tette a napját ő is, és egymás támaszai, pajtásai voltak. főleg Robinak.
ezek lehet nem annyira szembetűnő értékek, nem olyan "hangosak" de nem kevesebbek.

MsIreneAdler 2021.02.27. 10:42:58

Gyönyörű szép délelőttöt mindenkinek!
Van valaki, aki Mercinek drukkol? :D

2021.02.27. 10:43:12

@Krétagarbó: csumpirudi ikertesó! :*

SirLemming 2021.02.27. 10:43:24

@Cérnahuszár a naív: kizárt. Apám nem igen menne bele, max ha személyesen intézkedem, az meg nyár előtt nem lesz.
De érdekes album, karácsonyi faterlátogatásnál nézegetem mindig.

@Gia: Még eltöpizek rajta mert a srác is megérdemelné. Nála viszont akkora "hippi" klán van a háttérben, hogy az már fura. Azon se csodálkoznék ha vallási megfontolás is lenne a háttérben. :D

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Jó reggelt önnek is, hogy szolgál a jókedve? Mai döntőt remélem te is itt töltöd. Kár, hogy nem lesz teljes a létszám bármennyire is durva kommentáradatot rittyentettünk össze az este is.

2021.02.27. 10:43:30

@MsIreneAdler: a német autógyártás.

.Zsu 2021.02.27. 10:44:28

@budapest23: ez nekem is eszembejutott és nagyon bírnám :))
@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: nekem amikor RSGzett. potyogtak a könnyeim annyira nevettem.

@Ármándójózsi: jólvan akkor Vivivel szemben se legyél. számít rád :))

Sargabogre 2021.02.27. 10:44:36

@alma_szósz: EKG. Vivi szerintem is sokat főzött, segített nekik.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 10:44:36

@SirLemming: gyorsan aludtam sokat :)))) igyekszem itt maradni este is, de nem ígérek semmit.

2021.02.27. 10:44:40

@Cérnahuszár a naív: igen, Ancsát derékon felül kellene hangsúlyozni és lent szoknyásítani, és a bakancsot elfelejteni.

2021.02.27. 10:46:05

@.Zsu: az is :DDDDD
atyaég, ott mit leművelt. :D
Meg amikor gugolt és Robi instruálta.
A párbajos rúdontáncolás is hatalmas volt.

Na, nem szopkodom tovább Lóbeltnek is hajrá!!

ibsen 2021.02.27. 10:46:31

@.Zsu: Erről már sokan és sokszor beszéltek már ami a férfiak nyerését illeti különböző műsorokban. Sokkal több nő néz ilyen műsort és szavaz is. A férfiak kevésbé vann így ezzel. Érzelmi oka van szerintem leginkább.

MsIreneAdler 2021.02.27. 10:48:09

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: köszi :D

@.Zsu: teljesen egyetértek veled! Pont nem Vivi csüngött egy pasin, nem is értem m8 okból vádolja ezzel bárki is.

alma_szósz 2021.02.27. 10:49:34

Soma rakta ki tegnap, hogy feleslegesen ment be a villába ha Moh arra költené a pénzt, hogy kitetováltassa a hátát

Ármándójózsi 2021.02.27. 10:51:02

@.Zsu: Majd átgondolom...
De látom a linkem nem rázott fel senkit, pedig 3500-an szavaztak ott...

2021.02.27. 10:51:04

@alma_szósz: háttetováltatás meg szemműtét. Ezek ilyen párszázezres tételek, nem is értem. A többit meg elbaszná Mi gagnezésre, bulikázásra, meg nyaralásra. Idióta.

2021.02.27. 10:51:36

@Ármándójózsi: Fb-n Bálát is kihozták győztesnek többször is, toronymagasan, nem?

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:51:40

@SirLemming: kár, de persze ezek belső családi dolgok
fájó szívvel elengedem :)

MsIreneAdler 2021.02.27. 10:54:19

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: fogalma sincs mennyi ez a pénz. Annyira nem sok, mint gondolja, ahhoz viszont már igen, hogy elszórja.

Ármándójózsi 2021.02.27. 10:54:41

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: De, csak annyi a különbség, hogy még akkor, amikor Bálint nem kezdte leépíteni magát... átrakni meg nem lehetett. De már a szimpátia szavazásban régóta Vivi volt a második, csak az meg azért volt szar, mert egyszerre többet lehetett jelölni...

2021.02.27. 10:54:46

Ja, igen.
Vivcsó lábai viszont NAGYON jók, kicsit izmosodna hasra, meg fogyna a bébihájból derékon felül totál jó csaj lenne.
Nem is értem miért plasztikában gondolkodik (amit a riportban mondott)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 10:54:55

@MsIreneAdler: Addig erőltette derék főposztírónk, hogy IJ lett. Ezentúl mmkk ezt fogjuk írni, főleg, ha tudjuk, hogy olvassa. Új szinoníma született :-)

alma_szósz 2021.02.27. 10:55:03

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: nálam ez volt az ultimate queen Vivi moment rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/micsoda-vv-vivivel-mindenki-szexelni-akar-szulinap itt mér a kedvencem volt de szerintem ez a VV10 egyik legjobb pillanata

.Zsu 2021.02.27. 10:55:17

@ibsen:
igen, de azért is mert a férfi kvalitásokat, erőket értékelik jobban a nők is.
és a férfiak is.
átlagban :))
és persze ehhez az érzelmi okok is hozzájönnek, plusz a nők nagyon irigyek tudnak lenni a saját nemükre.

2021.02.27. 10:55:34

@Ármándójózsi: szerintem azért nem reagálunk rá, mert Pini vagy Lobi, Lobi vagy Pini, itt 90%-nak mindegy. :)))

Gia 2021.02.27. 10:55:59

@Ármándójózsi: Nekem az a szavazás sem tetszik amit belinkeltél.:-/ Hát mivel jobb Merci,mint Robi?

Fu Szekh Li 2021.02.27. 10:56:25

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Azt például nagyon sajnáltam, hogy nem mutatták meg, hogy hogyan jött össze neki az a cucc, csak mesélte, hogy a mögéállók ruhája van rajta. Mint ahogy most is Robi zoknija :)

Egyfejű 2021.02.27. 10:56:37

Szevasztok!
Feladatokról úgy általában: nyilván nem azon fog múlni senki győzelme, hogy képes-e két órán át fél lábon állni, meg hasonló hülyeségek. Mégis fontosnak tartom a feladatokat, pontosabban azt a hozzáállást, ami megmutatkozik velük kapcsolatban. Egyrészt, a játékos vállalta ezeket, amikor bement, hozzátartoznak a játékszabályokhoz, ha kell a nyeremény, igenis dolgozzon meg érte ilyen értelemben is. Másrészt, sosem lehet tudni, melyik feladatnak milyen következménye lesz, akár az egyén, akár a közösség számára, már csak ezért is érdemes együttműködőnek lenni - lehet, hogy olyan szankciót/jutalmat kap, amivel megnehezít/megkönnyíti a saját játékát (kendők pl.), azonkívül fennáll a lehetősége, hogy miatta kollektív büntetést kapnak, ami a nézők felé se szimpatikus, és a közösségen belüli megítélést is befolyásolhatja, akár jelek képében. Harmadrészt, a feladatok ignorálása néha egy olyan általános emberi gyengeséget leplez le, ami a fejlődést leginkább gátolja: a kudarcoktól való félelmey. Hogy kiderül, hogy ebben nem vagyunk jók, csalódást okozunk magunknak, beégünk stb. és ezzel nem tudunk, nem akarunk szembenézni, pláne nem akarjuk, hogy ennek mások is tanúi legyenek, pláne nem akkor, ha a magunkról kialakított képet ez csorbíthatja. Pedig, aki megpróbálja és kitartó, még ha nem is sikerül, az esendőséggel is sokkal több pozitívumot árul el magáról, mint aki nyeglén rálegyint, hogy kit érdekel, leszarom (mint Tudjukki, aki pont ezért nem fog tanulni semmit ebből a kalandból szerintem).

Ármándójózsi 2021.02.27. 10:58:05

@Gia: Ne haragudj rám, nem én voltam mind a 3500 szavazó, amúgy meg nem jobb Merci. :D

Sargabogre 2021.02.27. 10:58:23

@budapest23: én simán kinézem belőlük, hogy megbeszéltek valami hasonlót

Ármándójózsi 2021.02.27. 10:58:52

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Te másra sem reagáltál, de azt betudom, az utálatnak. :D

2021.02.27. 10:59:20

@alma_szósz: :DDD hát ez hatalmas ezt nem is láttam :DDDDDDDDDDDDDDD

Cérnahuszár 2021.02.27. 10:59:42

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: az állából ha én lennék én levetetnék, az kicsit markáns neki
a férfiak akik nővé operálják magukat, az állukat faragtatják hegyesebbre, hogy az arcuk keskenyebb legyen.
de nem tudom hogy az később mennyire fáj, ugye egy csontot vacakolnak, egy törés is mennyire kínozhat idősebb korban

2021.02.27. 11:00:12

@Ármándójózsi: haggyadmá' ezt az utállak dolgot. Szeretlek mint embert, bujcizzunk, baba, gyere pattanj az ölembe'.
:))

Gia 2021.02.27. 11:00:45

@alma_szósz: Itt van amikor Rencsi fojtogatja Frut,Robi meg napszemcsiben Ryan Goslingozik.:-)

2021.02.27. 11:01:27

@Cérnahuszár a naív: neeeeeem szabad. A szája tök jó, ha normális frizurája lenne, helyes az arca is. A homlokát kéne a hajával kicsit kisebbíteni, és be is bizseregnék tőLLLLLe

2021.02.27. 11:01:47

@Gia: Frunátó, fujjj.

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:02:48

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: cuki Vivi meg minden, de láttad mennyire megy neki az edzés. A műtét igazából csak pénz kérdése, az eredmény azonnali és sokkal látványosabb, mint kitartó munkával formálódni. Szerintem ezért.

2021.02.27. 11:02:58

@Ármándójózsi: ki, te kis erőszakszervezet :DD

Cérnahuszár 2021.02.27. 11:03:33

@.Zsu: a nők hamarabb szavaznak mert az érzelmek hajtják őket,
a férfiak nem, mert versenynek fogják fel, győzzön a jobb, kűzdj meg érte

@ibsen: na megint átlagolok

kétszeres vuvuzelaművész 2021.02.27. 11:04:09

Sajnos nincs időm kivárni az új hv-t, de vegyétek a vv10x105-höz, hogy ELSŐ!

2021.02.27. 11:04:25

@MsIreneAdler: emberek változnak. 21 évesen én se edzettem SSKK, pont leszartam, és zabáltam mindent, mert lehetett.
Vivi érdekes csaj, sztem nem lehet tudni mi van még benne, lehet hogy van ott akaraterő. ;)

Gia 2021.02.27. 11:04:57

Vivcsóval (kis külső kikupálás után) tényleg lehetne vmi társkeresős műsort forgatni.Csal vigyázni kell,hogy ne mondjon absztrakt dolgokat.:-)

2021.02.27. 11:06:25

@Gia: Pont hogy mondjon! Én ezt imádom benne, tényleg fiús kicsit és veszi a poént, nem sértődik be (hamar) és olyanokat mondd, hogy fényt kapsz. Legjobb barátnőm lenne ha egyidősek lennénk és mondjuk martfűi lennék. Imádnám.

Ármándójózsi 2021.02.27. 11:07:09

@kétszeres vuvuzelaművész: Ok. Fálkival fel is iratunk a listára. :D

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:07:21

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: persze, hogy változnak! Én is egészségesebben élek, mint húsz éve :D. Az is lehet, hogy nem bízik magában, hogy sikerülne, de szerintem is simán menne neki.

.Zsu 2021.02.27. 11:08:07

@alma_szósz: ezdejó :DD nem is láttam.

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: azt én is sajnálom h nem mutatták, ezek tökre érdekes dolgok lennének pedig.

alma_szósz 2021.02.27. 11:09:16

@Gia: Merci pedig megkérdezi hogy tényleg szülinapja van-e

2021.02.27. 11:09:42

Várjatok. Most nézem vissza a tegnapit, Moh honnan tudja, hogy Merci legjobb barátja, és az ő legjobb barátja összejöttek kint?

Ármándójózsi 2021.02.27. 11:09:46

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: @MsIreneAdler: Én meg kurva egészségtelenül éltem/élek/élni fogok mindig...
És ezt nem büszkeségből mondom, csak tény. Biztosan meg is lesz a böjtje, tudom...

2021.02.27. 11:10:30

@Ármándójózsi: body destruction > body building ;)

Ármándójózsi 2021.02.27. 11:10:57

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Na, ez jó kérdés volt már akkor is. Fogalmam sincs, hogy ez az infó honnan volt meg neki... :/

ibsen 2021.02.27. 11:11:31

@alma_szósz: Fruék kb mintha ott se lennének a többiek. A szülinapos meg le van sz...va

alma_szósz 2021.02.27. 11:12:08

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: instagrammon az a teória hogy egymás mellett ültek és mutatták Mohnak hogy együtt vannak de ez így is eléggé sántít

ficekence 2021.02.27. 11:12:58

@MsIreneAdler: Igen! ÉN! :D :D
Szép napot!

Ármándójózsi 2021.02.27. 11:13:49

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Ha csak nincs valamilyen egyelőre rejtett mentális genetikai betegségem, akkor a testem előbb fog cserbenhagyni mint az agyam, az biztos...

2021.02.27. 11:14:56

@alma_szósz: ja, én meg Sarah Silverman vagyok. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 11:15:34

@budapest23: Ezt én is maximálisan támogatnám, csak SENKINEK ne kössék az orrára!

Fu Szekh Li 2021.02.27. 11:15:53

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Döntő napján szercsi, lavcsi, puszcsi van és nem gyűlölködés, vagy nem? :)

Színt vallottam, egyébként nálunk 1:1 az arány Vivire és Robira, de Mercikét is szeretjük.

2021.02.27. 11:15:58

@alma_szósz: merthogy ha mutatták, Moh honnan tudja hogy az a valaki Merci legjobb bármije?

Gia 2021.02.27. 11:16:38

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Már Merci párbaján is együtt ültek a lelátón,illetve a beküldött videókban is látták őket.

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:16:48

@Ármándójózsi: nekem meg volt a böjtje, szóval nem valami úri passzió ez nálam :)

@ficekence: örülök! Unalmas lett volna, ha nincs Merci-drukker!

.Zsu 2021.02.27. 11:17:48

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: kapott Merci képeket kintről nem? lehet onnan, meg ott nagyon sokmindent lemutogattak nekik. simán el lehet ezt activitizni.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 11:17:56

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: törjön le a kezem, ha leírom azt, amit te az első mondatodban :DDD

Gia 2021.02.27. 11:18:53

@ibsen: Nem volt Vivinek szülinapja,csak hülyéskedtek.Felezőbuli volt.

Ármándójózsi 2021.02.27. 11:20:00

@MsIreneAdler: Te most is csini vagy, én is "gyárilag" voltam jópasi, ezért muszáj voltam ezt lerombolni. :D

2021.02.27. 11:20:42

@.Zsu: mondjuk ennek több értelme van, jaja.

ficekence 2021.02.27. 11:23:14

@MsIreneAdler: Majd amikor kiesik, akkor természetesen Robira szavazok
Valószínű nem ő nyeri, de megérdemelné.

Ármándójózsi 2021.02.27. 11:25:39

@ficekence: De most akkor két lépcsős lesz, ahogy szokott??? Biztos? :S

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:26:57

@Ármándójózsi: elégedettebb vagyok magammal, mint fiatal koromban mondjuk így :).
Nos igen, megértem hogy fárasztó volt állni a nők folyamatos ostromát, és tenned kellett valamit :D

2021.02.27. 11:28:19

Nem látom Bét sem, nem volt ott Vivi párbaján? :(((((((((((((((((((((((((((((

Ármándójózsi 2021.02.27. 11:29:50

@MsIreneAdler: Nyilván nem ez volt a motíváció, nem volt fárasztó, egyszerűen csak nem bírok ellenállni az élvezeteknek. :DDD
Egy kivétellel, és azok a tudatmodosító szerek. Az ki van zárva.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 11:31:16

Azt a telibefosott fémasztalát, mély TISZTELETTEL!
Hát mekkora nap van megint !!!!
UTSÓ :(
Gyere Vivi gyere ! Tele már a here ! HA nyersz megcsinállak, ha nem akkor meg azért !
HAJRÁ VIVI, gyere kicsi lány,apa kicsinál !

JARÁ VIVI HAJRÁ VIVI HAJRÁ VIVI! letöltöm az appot... így döntöttem :D

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:31:32

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: jaaaa! Igen! Ezt szeretném, ha szállóige lenne :)

@ficekence: sajnos én sem sok esélyt adok Mercinek, egyébként ha nagyon belegondolok, én is tudnék érveket felhozni mellette, de szerintem is most ő kevés lesz ehhez

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 11:31:56

@MsIreneAdler: nem szép dolog a szüleivel szemben ez azért. lerombolni, amit ők csináltak neki.. :DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 11:32:22

@Ármándójózsi: ÉS a PIA ? az nem tudatmódosító? Basszalak fodrosra, kérdem TISZTELETTEL!

MozambikiZombi 2021.02.27. 11:32:56

@alma_szósz: Nagyon jo. Nekunk kene osszeallitani egy moka-valogatast. :D
De hatterben Frunatoek meg epikusabb szintre emelik ezt a jelenetet.
Kulonben hogy van az, hogy Fru is tud ilyen ciganyzenesen tancolni? Vagy mindenki tud, csak en maradtam le rola?

Megneztem a Belevalot, szimpi volt Moh. A Viragos balhe elejen meg nem neztrm a musort, hogyan kezdodott, de azon berohogtem, hogy a 3. oka Daninak az az volt, hogy egyszer Virag veletlenul Moh nevet mondta Dani helyett. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 11:33:14

@MsIreneAdler: KI aza Merci ? Aki MOh-ra ragadt kis szutyadék ? Hát az már kiesett.... nálam :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 11:33:45

@Ármándójózsi: Annak kellene lenni, de pl. az gyanús, hogy nem lehet megváltoztatni a szavazatot. Mondjuk az is belefér, hogy este 10-ig tart az első kör, akkor a legkevesebb szavazatos 3.lesz és ELÖLRŐL kezdik a top2 esetén a szavazást. Én nem ezt csinálnám, mert akkor ha valaki véletlen nem nézi az nem tud szavazni a végső győztesre. De amilyen idióták a szerkik lehet valami hülye csavart belevisznek...

2021.02.27. 11:34:05

na. ilyen sem volt még, h döntésképtelen legyek. vivinek és lóbinak is szurkcsizok...

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 11:34:43

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Szia CSAJ'E Csókdosom a cipőd nyomát !
MA van az utsó közös napunk!
Bevallom Neked : NAGYON BÍRLAK egyelek le szántszándékkal !

ibsen 2021.02.27. 11:34:49

@Gia: Köszi ezt nem láttam, de jó volt:)

Cérnahuszár 2021.02.27. 11:34:53

@Ármándójózsi: én úgy gondoltam h 2 lépcsős o.O
mennyi ideig tart aműsor? bele fér 2 szavazás?

Ármándójózsi 2021.02.27. 11:35:27

@SelyemSonkaPini: Tesó, de jó, hogy jössz!!! Képzeld el, elbizonytalanodtam... Ez a Robi gyerek is megérdemelné... Most itt állok és nem tudom, ki tiszteljek meg a szavazatommal... :/

Fu Szekh Li 2021.02.27. 11:35:34

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: Visszakerestem, szerintem ugyanaz a Robi zokni volt rajta mindkét párbajon :D

.Zsu 2021.02.27. 11:35:37

@MozambikiZombi #teamPini: minálunk vidéken mindenki is tud mulatósra táncolni. ha szereted ha nem, tudsz :DD

Krétagarbó 2021.02.27. 11:36:07

@Cérnahuszár a naív: fogalmam sincs. Én csak loptam a műsorból.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 11:36:36

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Drága Tesóm, ezt nem lehet "véletlenül" nem nézni !
Aki nem néz a döntőt de egyébként nézegette és nem gyűlöli a műsort, az egy faszkorbács,
ganétalicska ! Egy TISZTELETLEN fos !
Be vagyok mindenezve aszem ma :D

2021.02.27. 11:36:48

háhá! csak sikerült ismét visszaküzdeni magam, komolyan nem vágom, mifasz baja van a beléptetéssel, ha mobilról jövök.
#szentségel

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:36:55

@Ármándójózsi: azok a gonosz mignonok :). Bár, ha nem alkoholizálsz és drogozol, azért olyan sokat nem tettél a magad tönkretételéért, szóval nem gondolom, hogy olyannyira megkopott a régi fényed.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 11:38:22

@Ármándójózsi: Nem haragszom meg Drága Jó Egyetlen Tesvérem :
ahogy a szíved diktálja ! ÉN Vivi párti vagyok,de ha Lóblet nyeli,a kkor se lesz bennem tüske !

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:38:52

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: csak az alap dolgokat csinálták a szülők, a többit ő növesztette :)

MozambikiZombi 2021.02.27. 11:38:56

@.Zsu: Komoly! Csak hesszeltem, hogy itt a VV-ben szinte mindenki tudott.
Be is ugrott, hogy pont emiatt is gurult be egyszer Daniella hercegno, mert Virag nem megfeloen tancolt ra, hanem odarazta a segget Mohoz. :D

Azert asszem a legnagyobb hiszterika ebben az evadban Dani volt, ha lehetne ra szavazni. Ilyen poll nincsen?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 11:39:42

@SelyemSonkaPini: hogy szakadna rád az égbolt, tisztelettel :D

2021.02.27. 11:39:48

minden hv írónak és kommernek köszi mindent, kizárólag innen tudtam tájékozódni, mert csak a mezzót nézem, és csak a spektrumot hallgatom.

alma_szósz 2021.02.27. 11:39:57

@MozambikiZombi #teamPini: oda kellett volna írnom a videóhoz hogy ´warning: Frunátó´

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:40:34

@SelyemSonkaPini: fiatalság, bolondság, ne feledd :)!

ficekence 2021.02.27. 11:42:37

@MsIreneAdler: Én csak azért szavazok rá, hogy ne legyen olyan megalázó a veresége. :D
Azt persze nem tudom máshol hogy áll, de azt látom, itt szinte egyedüliként nyomom rá a szavazatot.
Nem is érdemelné meg a nyereményt. Az, hogy aranyos az kevés, mint ahogy nálam Vivinél sem jelent semmit.
Azért a 36 millka... na...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 11:42:40

Az egyik FB szavazás így áll:
Vivi 1122
Merci 676
Robi 324

Cérnahuszár 2021.02.27. 11:42:52

@MozambikiZombi #teamPini: mi lett volna ha élne még a párbaj szokás, renátó meg dani most küldenék a segítőket mohhoz hogy válasszon, pisztoly vagy kard
ő meg csak a fejére tenné a párnát hogy nemá már megint

MozambikiZombi 2021.02.27. 11:42:55

@Biriksz_Krokiksz: en is pont igy voltam, bar en mindekozben Elet es Irodalmat olvastam.

Kosztarika 2021.02.27. 11:43:19

@Sargabogre:
sziasztok :)
Szerintem Merci azert omlott össze,mert mind a ketten azt gondolták - es ezt többször meg is beszélték - hogy az ő "szerelmi száluk" milyen szórakoztató lehet a nézőknek.
Most, hogy Moh ekkora különbséggel kiesett, felderengett neki, hogy emiatt lehet. Sőt az is, hogy igy neki sincs esélye nyerni.

ficekence 2021.02.27. 11:44:50

@Biriksz_Krokiksz: Örülj, mert engem egyáltalán nem fogad el mobilról. Nem is tudok itt lenni annyit mint szeretnék. :))
Persze lehet, hogy ez jó is valamilyen szempontból. :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 11:45:14

@MsIreneAdler: Vannak azért még ott dolgok amik kifejezetten rombolják a testet, és abban nem igazán tartok mértéket. És de "régi fényed lekopott már, hagyd abba és menj tovább" ahogy a dal is mondja...

www.youtube.com/watch?v=VKxU1jhF-NU&list=PL53E3DA61D53B899A&index=10&ab_channel=juanboy01

2021.02.27. 11:45:48

@MozambikiZombi #teamPini: mítú dettó, csak azt már nem mertem írni, sznobkodásnak is van határa

SirLemming 2021.02.27. 11:47:17

@Kosztarika: Ennyire nem komplex az a csaj. Szimplex szegény. Meg szerelmetes. Félteném a fődíjtól, felebarátilag se szavaznék rá. :(

2021.02.27. 11:47:20

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: jáá akkor robit meg kell tolni, lehet h mégis szavazok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 11:47:36

@SelyemSonkaPini: Előfordulhat, hogy más hétvégi program van a családban...

Egyfejű 2021.02.27. 11:47:51

@Kosztarika: Szia! Ekg, plusz szerelmetes és aggódó lányként magára vette a szeretett Moh bukását.

SirLemming 2021.02.27. 11:48:44

@Biriksz_Krokiksz: Ne jelentkezz ki oszt kész. Az ráér ma este/éjjel amikor lehúzzuk a rolót, bár nem tudom döntő után még hány 1000 komment születik.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 11:49:05

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: nem fog tudni válaszolni, rászakajtottam az égboltot :DDDDDDD

MozambikiZombi 2021.02.27. 11:50:52

@SirLemming: + hatha kapunk meg JLB-t is fagyi helyett

ficekence 2021.02.27. 11:50:56

Ki emlékszik a szavazásra?
Amikor a harmadik kiesik, akkor újra kell szavazni még akkor is, ha azon hagyod a szavazatot akire eredetileg is nyomtál volna?

Egyfejű 2021.02.27. 11:51:10

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Ne idegesíccccsééé! Ha megtörténik az a balfordulat, hogy Merci megnyeri, várom a kijáratnál, elhurcolom a barlangomba, és addig nem eresztem szabadon, míg el nem végez egy OKJ-s Hogyan bánjunk jól a pénzzel tanfolyamot. Meg amíg hisz a sárkányokban :D

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:51:14

@ficekence: egy szóra odaadná Mohnak, amenbyit csak kér :(

@Ármándójózsi: na jó, hát én igazán nem akarlak megzavarni koporsó válogatás közben, csak a véleményem mondtam el, hogy én hogy látom :) ;).

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 11:52:04

@Fálki #TEAMPINI: nem is vagy te olyan kis szemérmes, éjszaka kipontozod, most meg nem

@Ármándójózsi: jól van már, tudom, hogy első akarsz lenni az utálatban

Fálki 2021.02.27. 11:52:23

@Egyfejű: Sajnos mercike olyan lemaradasban van agyilag, hogy a piócás ember se tudna segíteni rajta... Nemhogy egy vagy tobb tanfolyam.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 11:52:53

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:53:13

@Fálki #TEAMPINI: már Fálkizás a neve, haladj a korral! :D

Fálki 2021.02.27. 11:54:42

@MsIreneAdler: a rólam elnevezett tevékenységet csak nem mondogathatom... Az olyan beképzelt, magas lóról való odamondas lenne és hát nem vagyok én qqts.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 11:54:57

@Fálki #TEAMPINI: nem tudom mirol van szo, de sose voltal bator

Fálki 2021.02.27. 11:56:10

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Alice szerint az voltam és az Ő véleménye számít, a tied meg nem.

kozi001 2021.02.27. 11:57:00

@Egyfejű: HA Merci nyer, Moh összejön vele? :P

MsIreneAdler 2021.02.27. 11:58:09

@Fálki #TEAMPINI: értem értem. Valóban tökre furcsa és idegen lenne tőled ez az attitűd :D

2021.02.27. 11:58:16

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: xdxd

@SirLemming: így e!

@ficekence: nem jó, én téged is bírcsizlek. jaja mobilról idegörlő.

Krétagarbó 2021.02.27. 11:58:41

@Ármándójózsi: szerintem még a szerkik sem tudják. Az attól függ. Tudod, a gumiszabály.

ficekence 2021.02.27. 11:58:48

@MsIreneAdler: Nem kétséges. Sajnálom szegényt, hogy ennyire nem az életre nevelték. Talán itt tanult valamit és még menthető.
Amit eddig láttam, az siralmas.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 11:58:52

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Mé mondaszt ilyet rám Szívem Hercegnője ? :(

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 11:59:15

Szevasztoooook, sokat isztok bebasztoooook

Az van, hogy ma igy vege a cumonak es azzal a baratnommel nezem, akinek van VV nezesi kulturaja (ertsd: befogja a szajat es tudok tole figyelni ratok) szoval Qqts egyik szeme ma rajtatok ❤️

Mit irtam regen? Triumviiireim egyesuljetek!

@Fálki #TEAMPINI: hogy te milyen hulye vagy

Krétagarbó 2021.02.27. 11:59:23

@Biriksz_Krokiksz: Krokodilom, hát mi ez a profilkép? Rád sem ismerek!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 11:59:28

@Egyfejű: Nos, Merci azért csak nem nyeri meg. Ha mégis, akkor örökre Veled marad, hiszen pláne hinni fog a sárkányokban, mikor 1 épp fogva tartja és okulásra kényszeríti. :-)

Fu Szekh Li 2021.02.27. 11:59:42

@SirLemming: EKG, szerintem ő egy teljesen egyszerű sérült kisleány, hatalmas szeretetéhséggel. Egyetértek Krétával, fel kéne emelni az alsó korhatárt 21 évre.

Ármándójózsi 2021.02.27. 12:00:17

@Krétagarbó: Akkor jó, hogy óvatos voltam, eddig nem szavaztam, talán majd elmondják az adás kezdetén. Ráérek akkor nyomni...

MsIreneAdler 2021.02.27. 12:00:56

@ficekence: ne felejtsük el, anyuka nélkül nőtt fel csóri.

ficekence 2021.02.27. 12:01:10

@Biriksz_Krokiksz: És évek óta így működik, semmi fejlesztés, őskori színvonal.
Nagyon dühítő.
Engem most sem enged be PC-ről vagyok.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 12:01:37

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Elég annyit mondeni neki, hogy TE vagy Moh csak inkognitóban (a nyeremény miatt) és le se tudod vakarani soha az életben !

MsIreneAdler 2021.02.27. 12:02:09

Ha két kör lesz, és valószínűleg Merci esik ki harmadikként, akkor őt megkérdezik majd vajon, hogy kit támogat?

2021.02.27. 12:02:31

@Fálki #TEAMPINI: á megvagy. kösz a posztcsikat tesss, az -ás -és kivételével mind jó volt.

Egyfejű 2021.02.27. 12:02:49

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Én is így gondoltam, majd beosztom én neki a csokiravalót :D

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 12:03:05

@kozi001: Szerintem Moh ahhoz is hülye , hogy érdekből összejöjjön vele !

2021.02.27. 12:04:04

@Krétagarbó: most éppen emily vagyok!
am' puszi <3

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 12:04:13

@SelyemSonkaPini: Én egy majom vagyok, nem én akarom fogva tartani Mercit, hanem Egyfejű :-)

MsIreneAdler 2021.02.27. 12:04:39

@Krétagarbó: akkor sikerült tegnap.... :D

ficekence 2021.02.27. 12:04:47

@MsIreneAdler: Pont ezért sajnálom, mert amúgy egyetlen tettével sem tudok "azonosulni".
Szegény nagymamája gondolom a minimumot tudta nyújtani, ez az asztalos szakma is ? Pfej !
Nem jött össze egy fodrász, körmös, akár varrónő, bolti eladó... mit tudom én, valami nőies szakma.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 12:04:48

@Biriksz_Krokiksz: Jó néző ki csaj'e ! Te is kurva régi motors vagy, emlégszeg Rád! :D

K_Attila 2021.02.27. 12:05:14

Péter nem tudom, hová tudja fokozni a fináléban a visítozó műhisztériáját. Lehet, tényleg betol valamit az idegrendszerébe.

2021.02.27. 12:06:10

@ficekence: sztem már végleg el is engedték a 'kezét' fejlesztésileg.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 12:06:56

@Fálki #TEAMPINI: különben is, este azt mondtad, nem szereccc, még egy moziba se vinnél el, hordasz rózsaszínt, ráadásul az ujjaid egyforma méretűek, hát, nem tudom..

Egyfejű 2021.02.27. 12:07:14

@kozi001: Ha fog, mert nem mer majd bejönni a barlangba :)

2021.02.27. 12:07:41

@SelyemSonkaPini: molettykÉm, egyem a beledet, hát én is rád, idei évadban is jókat rötyörésztam rajtad xd

MozambikiZombi 2021.02.27. 12:08:13

@K_Attila: Szegény Bucinak is mennyi cuccot kellett magaba raknia anno. Ez egy kemeny sportmusor en MMA Petinek is szurkolok most mar.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 12:08:20

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Én elviszlek saját mozimba, szerizlek is mint állat,
nem hordok rózsaszínt se lillát se! ÉSa középső ujjam a leghosszabb!
Bemutatok bárkinek!

MsIreneAdler 2021.02.27. 12:08:56

@SelyemSonkaPini: amilyen kis eccerű :D

@ficekence: az asztalossággal nincs gond, anyukám pl hegesztő lakatos :D, ez nekem nem nagy szám. Inkább a más nőies dolgok maradtak el, tartás, igényesség, viselkedés...stb.

Fálki 2021.02.27. 12:09:17

@ficekence: De ott vannak az idosebb testverei is, szóval nem csak egy darab terhelt nagymama van. De nemtudjuk hogy mi és hogyan zajlott az eleteben, de mivel mar a nagyon nagyon alap dolgok is hianyoznak neki, szerintem arra sem tanitotta meg soha senki, hogy hogy kell figyelni és tanulni.

Kb altalanos iskola 2.-3.os szinten van, sajnos.

A telefonjához ért, meg ahhoz ami azon van és kész.

Egyfejű 2021.02.27. 12:09:19

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Ha ügyes lesz és jól tanul, néha hozok a közeli faluból delikvenst erre a célra. :)

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 12:09:46

@Biriksz_Krokiksz: Ez azért érdekes, hogy rajtam kívül szinte minden régi Tesó emlékezett a nickemre....
Igaz a többiekére én is, csak a sajátom veszett el valahogy :D

ficekence 2021.02.27. 12:09:57

@Biriksz_Krokiksz: Sajnos igen, csak remélni tudjuk, hogy tanult a benti létből és nem elégszik meg a mocsár szinttel.
Kicsi az esély.
Az RTL megmenthetné egy kis időre. Ha belekóstol a jóba, a más minőségebe, akkor talán magától is fejleszthetné a tudását.
Remélem egyszer elszakad a sárkányos színvonaltól. :DDD

Fálki 2021.02.27. 12:10:25

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Meg azt is mondtam, létra, hogy ne nyomuljál már ennyire, Babó.
A bekoltozés utan megmondtam, hogy nem lesz koztunk semmi, reszemrol ez csak ilyen barati dolog.

Egyfejű 2021.02.27. 12:11:26

@Fálki #TEAMPINI: És sajnos a sárkányok képességeiben se lehet bízni mindig :D
kepkuldes.com/images/05c523c28d7f8dab6c69fa9f0daa1aa6.jpg

MozambikiZombi 2021.02.27. 12:11:28

@ficekence: Szerintem kircsi a szakmavalasztas, gondolom fius kiscsaj volt. Ismerek asztaloslanyokat, meg karpitoslanyokat is, bazi jo cuccokat csinalnak, eleg artsy szakma tud az lenne es a della is jo.

Ott inkabb az volt a problema, hogy annyira nem erdekelhette megsem, meg talan lusta is volt, csak lazadasbol valasztotta. Szvsz.

2021.02.27. 12:12:22

Ki az az Alice?
Mindig szóba kerül.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 12:13:01

@Egyfejű: Szabadidejében - amikor épp nem tanul - bedolgozhatna az IKEA-ba. A fizuja egy részét kaphatná édességben.

2021.02.27. 12:13:27

@MsIreneAdler: +1 meg ekg gépek

@ficekence: sztem az asztalosság ultramenő egy kiscsaj esetében, elég ritkaságszámba megy, azt hittem, h sokkal nagyobb egyéniség lesz. :/

2021.02.27. 12:14:24

@MozambikiZombi #teamPini: csak ahhoz vállalkozni kell.
Ha van eszed vállalkozást csinálni szénné keresheted magad, de az nem olyan egyszerű. Alkalmazottként meg lófaszt keresne.

Cérnahuszár 2021.02.27. 12:14:25

@SelyemSonkaPini: na most a végén már eláruljuk hogy nem is te vagy moletty :D

2021.02.27. 12:15:12

@Fálki #TEAMPINI: japersze, teee ki vagyok én Mercike? :D

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 12:15:30

@Fálki #TEAMPINI: maradjal mar magadnak. Ket kezed osszetenned, ha ugymond egy masodperc erejeig figyelne rad

Krétagarbó 2021.02.27. 12:15:37

@Ármándójózsi: át lehet rakosgatni a szavazatot, úgyhogy akár most is teheted bármelyikre. Lehet, hogy most Mercire teszem, aztán a vége előtt Robira.

Ármándójózsi 2021.02.27. 12:16:00

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: Pedig most igazat mondott, a körömlakk kivételével. :DDD

2021.02.27. 12:16:23

@SelyemSonkaPini: xdxdxd
nincs sok jelentősége a névnek, ha a stílus összetéveszthetetlen ;)

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 12:16:24

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM:
After the name Alice in the song, the disc jockey Onno Pelser turned down the volume and the crowd sang "Alice, who the fuck is Alice?". :D :D

Sargabogre 2021.02.27. 12:16:39

@Kosztarika: mondjuk ehhez nagyon vakon kell lenni, hogy azt gondolja, hogy ez bárkinek érdekes lehet, ahogy héliumhangon vernyog, hogy "szeresssss" meg "legyél már belém szerelmes". és itt elég egyértelmű, hogy pont az a nyerő, ha nincs szerelmi szál, persze ezt előre nem látták, de Robi, Bálint és Vivi volt a legnépszerűbb (és szerintem most is, csak Robi így választott) pont azok, akik teljesen elhatárolódtak ettől.

2021.02.27. 12:16:49

@Ármándójózsi: annyit vicceskedik, hogy már nem hiszek neki :)))

Ármándójózsi 2021.02.27. 12:16:49

@Krétagarbó: Neeeee, vigyázz, azt mondták most nem lehet átrakni!!!

2021.02.27. 12:17:03

@Cérnahuszár a naív: ne zavard már össze te meg!!!

Fálki 2021.02.27. 12:17:09

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Jaja, meg a két lábamat is...

Attol mert ugy csinaltok mint a bálkirálynő meg az udvarholgye, még nem vagytok azok :D

2021.02.27. 12:17:47

@Krétagarbó: szerintem se, hátha nem lehet áttenni, aztán viszi a nyereményt a Merci és MI gang jól bulizik majd 3 hétig belőle.

ficekence 2021.02.27. 12:17:51

@MozambikiZombi #teamPini: Képzeld én csak fiú asztalosokat ismerek. :DD Biztos azért olyan morbid számomra egy ilyen kislány szakmaválasztása.
Az asztalosság egy kemény szakma, az kevés, hogy fiús. :D

ficekence 2021.02.27. 12:18:56

@Biriksz_Krokiksz: De mint láttuk nem. Az igaz, ha valaki elhiszi, hogy Erdélyben sárkányok vannak, az egészen elképesztő. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 12:19:35

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: nem hát, megzavarnak itt

@SelyemSonkaPini: egyem a szívedet kérgesre sütve!

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: azért túlzásba nem kell esni, bébi ♥ :DD

SirLemming 2021.02.27. 12:19:58

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: Na neki megszavaznék egy kis képzést meg egyebet. Még adakoznék is rá. Amint van papírja arról hogy amúgy képes lenne felfogni dolgokat és tanulni... :D

Egyfejű 2021.02.27. 12:20:39

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Vagy az egészet, mint az umpalumpák :) Pénze úgyis lesz a takarékban :)

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 12:20:54

@prakp: @Cérnahuszár a naív: nincs mit, szerettem ezekkel szórakozni, ha hamarabb nem is, majd a Survivorra is kitalálok valamit, ha lesz belőle hv :D

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 52.78% [38]
- Robi: 38.89% [28]
- Merci: 8.33% [6]

Szimpátiaszavazás összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

Cérnahuszár 2021.02.27. 12:21:03

@ficekence: ha sikerül mesterré válnia, akkor már nem neki kell forgatni a szekrényeket, lesz pár fiú aki a keze alá dolgozik :)
akkor jól keresne, milliós bevétellel

2021.02.27. 12:21:03

@ficekence: én ismerek nő asztalost (eredetileg közgazdász) aki annyira beleszerelmesedett GYES alatt a fajátékokba, hogy elkezdett ő is csinálni.
Elvégezte az OKJ-t és bio (semmivelkezelt, természetes mittoménmilyen) fajátékokat csinál.
Boldogabb, mint közgazdászként, ő ebben találta meg magát. (mondjuk nagyon kreatív csaj)

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 12:21:42

@Fálki #TEAMPINI: bocsassal meg, de boldogan lennel te udvari bolond a birodalmunkon.
TRIUMVIIIREK MINDENEK FELETT ES RANDOM OFF KOMMENT RULEZ!

Ármándójózsi 2021.02.27. 12:21:42

@SirLemming: De értsétek meg, hogy ő nem is akar tanulni... Pont elég az Insta, TikTak.. stb.

2021.02.27. 12:22:26

@Ármándójózsi: TikTak :DDDDD és gumicukor :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 12:22:27

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: így van, köszönöm, hogy válaszoltál helyettem ennek a majomparádénak :)

K_Attila 2021.02.27. 12:23:39

Fun fact: 36 millió Ft-ból 12,2 tonna Milka tejcsokoládét vagy 2068 lufitöltő héliumpalackot lehet venni.

ficekence 2021.02.27. 12:23:40

@Fálki #TEAMPINI: Szerintem a testvéreit ugyanúgy elhagyták, ha a nagyinak még azokat is istápolni kellett az igazi szívás.
Iszonyú buta szegény, sajnos a szemeiben sem látszik több értelem.
Viszont dekoratív, azzal még kezdhet valamit. :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 12:24:10

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: Isminek van egy uzeme Erd korul es par eve ki volt bukva, hogy nem talal asztalost az uzembe fel misi alatt. (butorasztalosokat) Jo, mondjuk ahhoz tapasztalat is kell, az elejen nyilvan nem fizet jol, ha alkalmazott asztalos vagy. Mondjuk a legdurvabbak azok az acsok, bar az nagyon mas szakma, azt nem hiszem, hogy fizikailag birna Merci. Na ok viszont lazan mernoki aron dolgoznak. Pillanatra elkepzeltem, ahogy Merci a tetorol futtyoget le a csinos fiuknak. Meg lekiabal nekik, hogy tedd beee!

2021.02.27. 12:24:57

@ficekence: viszont ő a legkisebb. A bátyja és a nővére Németországban dolgoznak, a nővére még csak sötétnek sem tűnik.

Fálki 2021.02.27. 12:25:25

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: nincs az a 36 mikulás, hogy én a két szornyella de frasz birodalma kozelebe menjek.. Biztos veletlenul vagytok épp szinglik mindketten :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 12:26:22

@Fálki #TEAMPINI: ha csak te vagy a választék, akkor inkább mindketten szinglik maradunk örökre

MozambikiZombi 2021.02.27. 12:26:58

@SirLemming: Crowdfundingban benne vagyok en is. Csak nehogy valami Dani fele tanfolyamra /atnevelotaborba kuldjuk veletlen.

ficekence 2021.02.27. 12:27:38

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: Az megint más, mert ehhez van tehetsége, szerintem ő nem asztalos, hanem művész. Pláne, ha azt mondod, hogy kreatív.
Szerintem Mercike soha nem jut el ide. :)
Nála a tik-tok a csúcs

2021.02.27. 12:27:44

@MozambikiZombi #teamPini: sztem a bútorasztaloshoz is férfi fizikum kell. Illetve részfeladatokat biztos tudna nő is csinálni, de az milyen.
Annyira én nem vagyok híve az egyenlősdinek ilyenekbe, igenis egy férfi fizikuma más mint a nőé, ne legyünk már bányászok nőként, és a faszik se legyenek óvónők.
A magasabb képzettségenél nyilván más a helyzet, pl mérnök, tudós, orvos, stb.

2021.02.27. 12:28:09

@Sargabogre: ezen múltkor elméláztam, és arra jutottam, h esetleg ilyen szerkis ukáz is lehetett akár a háttérből, h 'mercike, ha kell a képernyő, akkor menj rá móra bmi áron'

petsze simán lehet, h nem így volt, de vhol nagyon fura, h vki ennyire nyomuljon, mikor számtalanszor lepattintották...

2021.02.27. 12:28:44

@MozambikiZombi #teamPini: ún. felnőttképzés by Kovács 23. Nem kell egyben kifizetni, később is lehet a munkabér százalékával kompenzálni.

ficekence 2021.02.27. 12:29:09

@MozambikiZombi #teamPini: : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 12:29:43

@Fálki #TEAMPINI: te fogsz minket a szingliség szakadékába lökni

MozambikiZombi 2021.02.27. 12:29:49

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: Tok birom az ilyen sztorikat. :D De ja ehhez azert kell gogyi, hogy menjen. Merci ehhez lusta sajna. Neki valami tancikalos dolog lenne jo.

Egyfejű 2021.02.27. 12:31:18

@K_Attila: A hélium alapfelszereltség, mostmár csak azt kéne kiszámolni, mennyi a napi átlagfogyasztás csokiból, és így mennyi időre elég a nyeremény.

MozambikiZombi 2021.02.27. 12:31:26

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: Itt van egy csomo "ferfiovono" amugy, tok vicces, amikor latom oket setalgatni a kis torpekkel. :D

2021.02.27. 12:31:30

@Cérnahuszár a naív: jó, de te kicsit térdszalagrendes genya vagy xd

Egyfejű 2021.02.27. 12:32:44

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: Merci is csinálhatna hasonló brandet pici sárkányokkkal :)

Cérnahuszár 2021.02.27. 12:33:11

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: ilyen székekhez nem kell, ide kézügyesség, nem nehéz felemelni mint egy szekrényt
ennek darabja tavaly 18ezer volt, álmaim széke
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=432almaimsz_ke.jpg

2021.02.27. 12:33:53

@Egyfejű: mondjuk én kajak vennék. Lenne rajta egy gomb, megnyomod és héliumhangon visítana: csokiiiiiiit! Tedd beeeeee! :DD

ficekence 2021.02.27. 12:34:10

@Egyfejű: Az nagyot ütne! :D
Még be is jöhetne neki. :D

2021.02.27. 12:35:03

@Cérnahuszár a naív: hát ezt 18. 000 forintért hogy a picsába gyártod le kézzel? Óránként 20 forintra jönne ki :DD

SirLemming 2021.02.27. 12:36:15

@Ármándójózsi: Ez stimm. Megértem, de nehezemre esik elfogadni. Számomra ez menekülésnek tűnik.
Az agyam egy rejtett zuga azt ordibálja, hogy simán ennyi van benne és kész, a maradék meg lehurrogja hogy dehát kislááány, nem lehetne mégis bebizonyítani neki, hogy nagy átlagban a wannabe 'influencerek' elvéreznek?
Pláne hogy korrekt családnak tűnik, csak kustesóként már kevesebbet kapott mint a többiek...

2021.02.27. 12:36:32

@Berborosz: áh halika beriori, hogysmint? kinek szurkolászolsz?

Fu Szekh Li 2021.02.27. 12:37:59

@Fálki #TEAMPINI: Azért ha látnád őket, szerinte meggondolnád :)

Cérnahuszár 2021.02.27. 12:38:09

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: ma már nem kézzel meg vésővel faragják, mindjárt keresek egy videót

Sargabogre 2021.02.27. 12:38:31

@Biriksz_Krokiksz: szerintem Mercike ahhoz túl egyszerű, hogy bármilyen komolyabb előre eldöntött eseményt rábízzanak :D szerintem ez az egoja volt. Esztergomban biztos ő volt a sztár meg a jó csaj, és zavarta, hogy most nem ezt váltja ki itt, meg mi az, hogy Moh leszarja. egyértelmű hogy nem szerelmes belé, csak azt hiszi, mindig is csak az egojat piszkálta az egész. ha Moh viszonozta na, rögtön nem lett volna olyan érdekes, ebben biztos vagyok.

2021.02.27. 12:39:20

@Cérnahuszár a naív: az hótszentség h ez nem 18e forintban...

2021.02.27. 12:39:24

@alma_szósz: hű, de kikeráztad magad a döntőre!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 12:39:54

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: max víremmel kapcsolatban gondolná meg magát, mert ő bomba. attól engem még belelökne a szakadékba szívesen :D

2021.02.27. 12:40:29

@Cérnahuszár a naív: ja, hogy gyári. De az meg nem érinti a kezdő asztalos vállakozót, nem tud komoly gépeket venni, meg akkora helyiséget ahol elfér. Még brutto 36 millióból sem.

alma_szósz 2021.02.27. 12:40:43

pár napja láttam tiktok-on, hogy Moh fogkefés ötletét már valaki feltalálta

Egyfejű 2021.02.27. 12:42:13

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: @ficekence: :) És esetleg öngyújtószerűen még egy pici lángot okádna, hogy legyen haszna is :D

2021.02.27. 12:42:57

@Egyfejű: :DDDDDDD ez mekkora! és Merci-arcúra faragná :DD

Cérnahuszár 2021.02.27. 12:43:59

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: nem gyári, ilyet boltban nem veszel, maszek bútorasztalossal beszéltem, de sztem maró? géppel vagy mivel csinálhatja. (nemtudom mi a szerkentyű pontos neve) A videót persze nem mentettem el amit akartam... abban egy ajtóba vágnak sablonnal mintákat, tiszta barokk styl.

Egyfejű 2021.02.27. 12:44:42

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: Küldjünk neki Gina apukájával üzleti tervet :D

2021.02.27. 12:44:43

@Sargabogre: jaja ez volt a másik, amin még mélázgattam.
ha vettem volna a fáradságot visszanézdegézni az adásokat, talán könnyebben mondanék értékítéletet - saját szűrőn kereszesztül ofkórszjesz...

2021.02.27. 12:48:47

@Cérnahuszár a naív: barokk ááá erről barinőm jut mindig eszembe, művtöri előadás stb, hangosan vmelyik festményre: 'bzdmg de utálom ezt a barokk tuszkolódást'

kozi001 2021.02.27. 12:49:08

@Sargabogre: Moht a parfis vagy Vivi szempilla spirálja is kint hagyta volna. :P

SirLemming 2021.02.27. 12:50:40

@alma_szósz: asszem 1997-es találmány, de lejárt már a szabványról a védettség. Attól még jó volt. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 12:53:47

[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=906balint_vivi.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/02/27/906balint_vivi.jpg[/img][/URL]

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 12:55:12

@kozi001: az összefoglalóban eddig meg nem mutatott szobanövénnyel lett volna talán egy kicsit szorosabb párbaja

_Pipp 2021.02.27. 12:55:31

Csumpirudi kicsikeim!
Hogy tegyem magam kettesbe, de izgulok ki nyeri meg! Hajrá szalajtos bicikli! ❤️

ficekence 2021.02.27. 12:57:39

NÁLATOK MŰKÖDIK A SZAVAZÁS??

Fu Szekh Li 2021.02.27. 12:58:05

Ha véletlenül nem Vivi nyer, akkor a kommentszekció vehetne neki egy kempingbiciklit :)

MozambikiZombi 2021.02.27. 12:58:29

@alma_szósz: Lam-lam, te mar fel is vetted a mai partyoutfitet estere? Csak nem a Grimes lettel?

Cérnahuszár 2021.02.27. 12:58:42

@silvermansarah #SzalajtósbicikliCsumpirudi TEAM: nyááá megvan, cnc famaró gép
9 percnél
www.youtube.com/watch?v=n0i461_cRp8

de azt mondja a kölök 2 mkillánál kezdődnek :D

SirLemming 2021.02.27. 12:59:02

@kozi001: @úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Ú. Vivinek a VVibrit kellett volna küldenie Moh ellen. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 12:59:08

@ficekence: Nálam már nem, mert tegnap szavaztam és NEM lehet változtatni.

Fu Szekh Li 2021.02.27. 13:00:26

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: Én tudom, ő meg csak szeretné :)

SirLemming 2021.02.27. 13:00:36

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: ebben is benne vagyok. Btw, isteni a neved most olvastam csak végig. :D

Egyfejű 2021.02.27. 13:02:27

Na, megyek ebédet csinálni, mert enni kell, aztán kirittyentem magam a döntőre és jövök!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 13:04:51

@SirLemming: a vibrire még én is szavaztam volna :D

Kosztarika 2021.02.27. 13:10:31

@.Zsu: tegnap is elhangzott Vivi szájából: rengeteg alázást kaptam. Ezen ne lépjünk túl. Kapott a mocsár csapattól és valljuk be: Bálinttól és néha Robitól is, eleget. A fiúk nem vették észre, hogy meddig poén és mikortól bántó. Ez is vezetett oda, hogy mélypontra került és fel akarta adni, amivel most sokan támadják. Rendben van, hogy a srácok mellé álltak, de ők is benne voltak vastagon, hogy eljusson odáig.
Hajrá Vivien! :)

2021.02.27. 13:13:42

@Egyfejű: nem beszólás, DE ;) elég szalajtós biciglid lehet neked is, ha még most állsz neki az ebédnek :)
(mitmitmit amúgy?)

Ármándójózsi 2021.02.27. 13:14:23

@Kosztarika: Teljesen igazad van... Amúgy is, szinte mindig... :))) és ezeket én is figyelembe veszem, ugyanakkor Robi is szimpatikus és szegény megelégedett volna a 8 mikulással is és kedvelem őt is és...jááájjj, most nehéz a döntés, ilyen még nem volt nálam egyetlen VV-ben sem... :/

zellerlevél 2021.02.27. 13:15:39

@SirLemming: "Még eltöpizek rajta mert a srác is megérdemelné. Nála viszont akkora "hippi" klán van a háttérben, hogy az már fura. Azon se csodálkoznék ha vallási megfontolás is lenne a háttérben. :D"

Jé, ez bennem is felmerült. De elhessegettem a gondolatot, talán az anyukája reakciója miatt.

2021.02.27. 13:16:13

@Ármándójózsi: ugyehogy?
#szétszakadás #meghasonulás

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 13:16:15

@Biriksz_Krokiksz: Gondolom gyorsan megy, csak bedobja a hozzávalókat és rálehel a bográcsra egy kis tüzet. :-)

Kosztarika 2021.02.27. 13:16:27

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:
Grüss Gott, meine liebe Schwesterchen! :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 13:16:44

@Ármándójózsi: szavazz robira, különben nem foglak utálni

alma_szósz 2021.02.27. 13:21:30

@Kosztarika: remélem ezt az alázás dolgot valahogy bedobja ma este is, tényleg nem szabad elfelejteni mennyi mindent el kellett tűrnie

engem a helyében kényszerzubbonyban kellett volna elvonszolni, tuti összeomlottam volna ennyi szekálástól

kozi001 2021.02.27. 13:21:54

Jobb is hogy vége a VV-nek. Jó hosszú volt ez már nekem.

A 9-esnél normálisabb emberek voltak most, az biztos.
Hú ott de gáz emberek voltak és még a fináléra is maradt.

Oda innen max Renátó vagy Dani(Digó) ütné meg a mércét.

Viszont a párbajok rohadt unalmasak és kiszámíthatóak voltak.
Most h megvannak a párbaj eredmények, talán Fru tudott volna egy szorosabb párbajt hozni, hogy legyen vmi meglepő ebben uncsi szezonban. Ha mondjuk egy Virággal, Danival vagy Mohval megy ki. De csak pár héttel később.

Ez az utolsó műbalhé a végén sztem röhejes volt. Így gondolom ment a vállveregetés, hogy olcsón tudtak mégis egy szorosabb párbajt hozni.
A költségvetés lepacsizik a szerkikkel h egy fillérjükbe se került.

Több pénz maradt az Xfaktor kasszába.
Nem kellett őket kivinni se, max sz*rt lapátolni az épület mellé.
Nem kellett behívni senkit. Max Auréliót kikérték, miközben a felügyeleti tisztek vártak a kapuban. :P

Vki vigye el aztán roló.

2021.02.27. 13:22:08

@Ármándójózsi: sztem akkor legyen vivi. ha vkinek elég a 8m, akkor azt kb 'könnyebben' összegereblyézi, mint a 36m-t.

Balu91 2021.02.27. 13:25:01

Totál meglepetés de vannak szavazasok, ahol Merci vezet. Lehet jobb is ha Robi/Vivi kiesik 3.-nak. Valószínű a szavazói a másikra dobják a voksukat.

Egyfejű 2021.02.27. 13:25:26

@Biriksz_Krokiksz: Már oda volt téve, csak most értem a finiszálási folyamatokhoz. Ünnepi ebéd a döntőnap tiszteletére: marhahúsleves, krumplipüré főtt marhahússal és áfonyamártással, cseresznyés crumble :)

ilona12 2021.02.27. 13:27:50

@Balu91: miért, ha Merci esik ki 3.-nak (gondolom kiesés lévén 1.-t akartál írni), akkor nem Robi vagy Vivi mikulásozik?

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 13:33:40

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 51.90% [41]
- Robi: 39.24% [31]
- Merci: 8.86% [7]

Szimpátiaszavazás összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 13:36:15

Orulok, hogy iden (is) VV Erolegennyel egyutt kommentelhettem

.Zsu 2021.02.27. 13:36:15

@Kosztarika: @alma_szósz: szívemből szóltatok. örülök h más szerint is fontos aspektusa ez a véghajrának.

SirLemming 2021.02.27. 13:45:04

No ebéd, szundi, aztán majd re.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 13:47:55

ne próbáljatok eltéríteni Lóbelttől.

Egyfejű 2021.02.27. 13:58:57

@Biriksz_Krokiksz: Őshüllő tartomány, Mitológia dűlő, lemész a földútról, a furcsa alakú sziklánál balra fordulsz, a második bokor után jobbra. Vackorfa van a bejárat előtt, de innen már illat után is odatalálsz :D

Kosztarika 2021.02.27. 13:59:04

@Ármándójózsi: most Vivire szavaztam a rtl-n, hogy Merci kiessen. Ha újrainditják a szavazást, akkor valószínűleg a bejátszások alapján, vagy hangulatból döntök. Mindkettőjük győzelmének tudnék szívből örülni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 14:03:02

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Szavazz csak Lóbeltre, úgyis valamiért nagyon elnyomják most minden szavazáson hátul kullog.

Krétagarbó 2021.02.27. 14:04:55

@Ármándójózsi: akkor nem teszem Mercire, köszi!
De akkor Vivi vagy Robi, Robi vagy Vivi?

Krétagarbó 2021.02.27. 14:06:07

@Kosztarika: látom te sem tudod, mi legyen igazán. Én is bizonytalan vagyok, de hajlom Robi felé.

Kosztarika 2021.02.27. 14:06:37

@Balu91: ez a hármas szavaztatás nagy genyóság, egyébként. sztem. Ha két favoritod van a nyereményre, egyiket mindenképpen "gyengíted" azzal, hogy a másikra szavazol. A Merci ellen szavazók megoszlanak Vivi és Robi között, surranópályán ott lehet a kettőben. :((

Balu91 2021.02.27. 14:08:05

@Kosztarika: Simán lehet hogy női döntő lesz.

Krétagarbó 2021.02.27. 14:10:04

@SelyemSonkaPini: hát mert felejthetetlen vagy?
Na ma többet nem puncsolok, ez is sok volt:)

Kosztarika 2021.02.27. 14:10:16

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: drágám, mindenki arra szavaz akire akar.
A triumvír ettől nem fog feloszlani. :)))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.27. 14:10:53

@Kosztarika: én is mind a kettőjüknek (Robi és Vivi) tudnék örülni, de Vivire fogok szavazni.

Valaki írta, hogy mennyit szivatták a csajt ... ez pontosan így volt.

Kosztarika 2021.02.27. 14:13:53

@Brigante: én voltam, meg .Zsu és almaszósz.
de a fentiek miatt félek, hogy az esti kiesés nem úgy alakul majd, ahogy várjuk.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 14:14:48

@Kosztarika: jókat írtok viviről, csak azért bátorkodtam megjegyezni :)

alma_szósz 2021.02.27. 14:14:57

a VV social team vagy elaludt vagy szándékosan nem posztolnak semmit, hogy ne tudjunk a kommentekből következtetni az esélyekre

TheLynx70 2021.02.27. 14:17:25

Sziasztok! Tegnap elaludtam, ahogy szoktam. :) Szerintem ma is ez lesz a menetrend. :)) Mindegy, tájékozódtam a hozzászólásokból, mint a denevér. :) Nagyjából elengedtem a VV-t, ha mégis döntenem kellene, ne Robi legyen a győztes. :D Persze, ha mégis ő nyer, akkor sem lesznek álmatlan éjszakáim. :D

alma_szósz 2021.02.27. 14:19:44

a tegnapi fókuszos riportban (amit ugye nem néz senki) Vivit tüntették fel a legjobb fényben

Kosztarika 2021.02.27. 14:23:11

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: egy triumvír nem is lehet más, csak bátor, még akkor is, ha ezzel időnként ráb@szik. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 14:26:31

@alma_szósz: fókusz az mi? a majom csak a kókusz-t ismeri.
@Kosztarika: azt úgy kell írni, hogy rá#Fálkizik. :-)

Fu Szekh Li 2021.02.27. 14:28:42

@Egyfejű: Cseresznyés crumble??? Papanasit nem tudsz?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 14:33:18

@Kosztarika: nem tajgetosz, az örök szingliség szakadéka.. :DDDD

Egyfejű 2021.02.27. 14:35:03

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: Ma csak ilyen fagyasztóból előrántott desszertre futotta a kedvből :) A papanasi is bejövős, de azt inkább, ha többen vagyunk,s elfogy frissen. Erre a cuccra meg rájárhatok. :)

Kosztarika 2021.02.27. 14:36:12

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:
Csodálkoztam is, ahhoz kicsit túlkoros vagy. :D
Odalöktek?Nem tudom, ki tett ilyet, de örülj neki :))))
Megválogathatod, kivel, mikor, mit. ;)))

Fu Szekh Li 2021.02.27. 14:38:33

@Egyfejű: Szóljál, ha csinálsz megyünk! :D

MsIreneAdler 2021.02.27. 14:46:52

@alma_szósz: nem is tudtam, hogy a "nagy" csatorna is foglalkozik az ápoltakkal :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 14:51:58

@MsIreneAdler: persze, a new amsterdamot azért szakítják meg rendszeresen, hogy promózzák a vv-t

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.27. 14:55:13

@ficekence: ha beszart az app, szedd le és rakd fel újra... nálam működött!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.27. 14:57:29

@Post Modern Prometheus: nézem a szavazást, tegnap is egészen jól modellezte a végeredményt :)

alma_szósz 2021.02.27. 14:59:24

VV9 Zsuzsu Bálint kiesése után nagyon arról posztolt hogy ő nem szavaz senkire, mindegy neki ki nyer, erre most elkezdte nyomni Mercit, azzal a dumával, hogy aki anno rá szavazott az most nyomja Mercire.

érdekes

MozambikiZombi 2021.02.27. 15:06:24

@alma_szósz: Szines Grimes szosz!
..te szereted ezt a szamot? (Eddig meg nem talalkoztam senkivel, aki igen)
youtu.be/OXor30_XZMY

@Balu91:
Lehet itt meg kuszasag emiatt, hogy Vivi es Robi kozott megoszlanak a szavazataink. Igy viszont legalabb erdekes lesz a finish. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 15:08:59

@MozambikiZombi #teamPini: igaz, nem tőlem kérdezted, de én igen :)

MozambikiZombi 2021.02.27. 15:15:30

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: DEJO! :D Micsoda nap! Valamiert senkinek sem szokta, en meg de, es nem ertettem, hogy mi lehet a baj.

alma_szósz 2021.02.27. 15:20:50

@MozambikiZombi #teamPini: bevallom neked ezt még sosem hallottam tőle, a refrén nem tetszik de a többi nagyon rendben van

TheLynx70 2021.02.27. 15:44:43

Teljesen off, de most akadtam rá egy hazánkfia vidójára, aki "veszélyes nagyvadat" ejt el. Nem linkelem be, és mindenkit megkérek, ne keressen rá, ne gyarapítsa a kattintások számát, ahogy én is tettem. :( Értelmezhetetlen, miért kell hím oroszlán vadászat Dél-Afrikában... :O Gyűrném pofán, vagy egy egy dárdát adnék a kezébe, nem távcsöves puskát! Nem lehet kommentelni a videó alá, valószínűleg nem véletlenül. Ja, egy halott oroszlán mellett pózol a távcsöves puskájával a "nagy vadász". A gyomrom fordul ki!!

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 15:54:46

@TheLynx70: A szorakozásból vadászókat mindet agyonlőném élen Tömjén zsoltival !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 15:56:26

@alma_szósz: VV9 Zsuzsut be kellett volna falazni a villába vagy kitömni !

MozambikiZombi 2021.02.27. 15:57:58

@kozi001: "Több pénz maradt az Xfaktor kasszába.
Nem kellett őket kivinni se, max sz*rt lapátolni az épület mellé.
Nem kellett behívni senkit. Max Auréliót kikérték, miközben a felügyeleti tisztek vártak a kapuban. :P"

Fodraszt sem kaptak, 3 honapig, csak bekuldtek 1 Renatot meg 2 borbely tanoncot (Robi es Dani szemelyeben) Balint azota is noveszti a hajat. :D :D :D :D

@TheLynx70:

TheLynx70 2021.02.27. 15:58:07

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Engem ez olyan szinten felháborít, hogy elmondani nem tudom. :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 16:01:52

@TheLynx70: Teljesen megértem.
@SelyemSonkaPini: Még volna pár csoport, akikkel ugyanezt kéne tenni...

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 16:03:39

@TheLynx70: Komolyan mondtam: minden hobbi vadászt ki kellene irtani !
A kurva anyját szórakozik szerencsétlen állatokon, irtsák egymást a rohadékok !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 16:05:43

@Krétagarbó: Drága Garbóm! Most jöttem vissza és most olvastam kedvességedet.
Hogy puszilgassam a lábad nyomát, igyak pezsgőt a topánkádból ! ::)
Én sem felejtettelek ám el Téged sose !

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:06:31

@Krétagarbó: @Kosztarika: @Brigante: És mindenki aki még nem szavazott!!! Szerintem várjul meg a műsorkezdést, hátha elmondják, hogy megy a szavazás és megmutatják a pillanatnyi állást. Ha két fordulós a szavazás, akkor még mindig lehet variálni, hogy az első körben kire rakjunk.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 16:07:58

"Rácz Zsófia helyettes államtitkár, de szerinte diploma sem kell a munkájához"

Szerintem se kell : szopjon jól azt jóvan !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 16:08:46

@Ármándójózsi: Rendben tesó! MEgvárom! CSak még le kell töltenem az app-t !

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:13:53

@SelyemSonkaPini: Hogy TISZTELJE meg minden testnyílását egyszerre egy-egy póniló és annak is aki kinevezte...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:17:23

@Ármándójózsi: mintha az atomkódok lennének szétszórva a három csajnál és nálad. Egyszerre szavazzunk!

sziasztok!@
TheLynx70: Dél afrikában van olyan háztáji fehér oroszlán tenyésztés , azt jön a paraszt aztán akkor elengedik neki aztán lesz nagy sztori , hogy lett pont véletlen fehér oroszlán trófeám.

TheLynx70 2021.02.27. 16:17:57

@SelyemSonkaPini: EKG! És ez nem Széchenyi Zsigmondról szól, igaz őt sem értettem, hanem három éves videó. Egy gyönyörű hím oroszlán teteme, mellé támasztva egy távcsöves puska, mellette pedig a nagy magyar vadász. Rohadjon meg! :(

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:18:53

én pont három hete nem ittam alkoholt , várom szépüljön az a fehér kényes bőröm.

Kosztarika 2021.02.27. 16:22:31

@SelyemSonkaPini:
@Ármándójózsi:
Én meg nem nyilatkozom, mert nem tudnék finom és nőies maradni ahogy megszoktátok, ezért csak annyit mondok:
Hogy baszódjon meg véres, tűzbe mártott aranydárdával, naponta 50x mig éhen nem hal.

TheLynx70 2021.02.27. 16:23:01

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Akkor máma igyál. :) Úgyis vége a játéknak, ünnepeljük meg. :) Én már ünneplek.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:25:30

@TheLynx70: arra gondolok majd tequila bumbummot iszok és lélekben veletek leszek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 16:27:23

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én olyan videót akarok látni, hogy az oroszlán széttépi a rohadékot!

evacat 2021.02.27. 16:28:35

@Ármándójózsi: Hogy most hogy lesz a szavazás, nem tudom. De volt olyan, hogy a műsor egy pontján megállitották a szavazást, akinek a legkisebb %-a volt, attól elbucsuztak. A két maradó szavazatát összeadták, ezt egésznek vették, ebből ujabb %.ot számoltak majd lehetett ujabb szavazatokat leadni. De azt hiszem változtatni akkor már nem.
De lehet, hogy most marhaságokat irtam. Csak az megmaradt bennem, hogy sokan azóta se értik hogyan számolták ujra a százalékokat, amikor ketten maradtak.

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:28:47

@Kosztarika: Finom maradtál, nőies és csodálatos!!! <3 <3 <3
De ha jön a kápihuszár és közénk áll újfent, akkor szomorú leszek... :(

Fu Szekh Li 2021.02.27. 16:29:25

Ha már zenedélután van, ez most jött szembe (igen, tudom, hogy már több mint kéthetes :D):
www.youtube.com/watch?v=0RMYCzzCztA&ab_channel=WillieNelsonVEVO

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:30:28

@evacat: Neeeem, össze nem adták soha az első forduló szavazatait a másodikkal. A harmadik kiesett és onnantól (onnastól) új szavazás indult.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:32:08

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: youtubeon egyszer láttam olyat 5 méterről lő az oroszlánra , félelmetes milyen gyors amúgy a nagymacska ,a vadásznak remeg keze lába meg a fekete oroszlánfelhajtó, aztán egyszer csak felugrik az oroszlán és elfut.(azért biztos van amikor az oroszlán nyer)

evacat 2021.02.27. 16:33:11

@Ármándójózsi: lehet, nem vagyok matektanár :))
De akkor miért mondta tegnap Anikó, hogy nem lehet módositani?
Este megtudjuk.
Nekem nagyjából mindegy, ha Merci kiesik, onnasttól jöhet bármi.

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:36:23

@evacat: Mert nem lehet, ezt jól mondta, tavaly sem lehetett, nem tudom miért... Talán azért, mert ha itt állást mutatnak, akkor könnyen lehet taktikázni a szavazat átpakolással... Vagy a fene tudja...

Fu Szekh Li 2021.02.27. 16:38:08

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Nekem is tetszett. Meg is lepődtem, hogy az öreg most ilyen Sinatra style-ban nyomja. Diana Krall hangja meg...

De itt egy kis blues is, ha érdekel: www.youtube.com/watch?v=_Dc2Yb7v76E&ab_channel=akikumar

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 16:40:17

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én nem leszek olyan kifinomult, mint KosztaRika.
Remegjen is a szájbaFálkizott q annyát a lába a mocskos gyökér faxopó vadászának. Mi a gecinek megy a szemétládája a nagyvadak útjába? Így is minden kis életterületet elvesznek az állatoktól...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 16:41:36

@evacat: Tegnap este szavaztam a döntőre már és MOST nem engedi megváltoztatni. Azért mondta. Nyilván, ha lesz ÚJ szavazás, akkor majd arra lehet megint.

Kosztarika 2021.02.27. 16:42:20

@Ármándójózsi: Attól egy percig se félj. Annak az esélye nem 0, hanem ( hogy stilusos maradjak) - 2 - nem centi - %. Ha arról lenne szó, önként mennék a szakadékba ;)))
Vele tattikáztam, te meg a Moh-ám vagy. Nincs esélyem a sok vetélytárs mellett de én imádlak! :)

Kosztarika 2021.02.27. 16:44:29

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):

Jajjjj neeeeem.!!!! azt hittem Armandóra gondolsz. :DDDDD

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:46:37

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!:
Én ezen, a háttér történet tudatában úgy sírtam, nem is sírtam, konkrétan bőgtem, mint Aurelio...

Karel Gott & Charlotte Ella Gottová - Srdce nehasnou
www.youtube.com/watch?v=BibNLUQG_-4&ab_channel=SUPRAPHON

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:48:54

@Kosztarika: fuszeklié akkor ármándó?
kezdtek megkeverni . Pedig felvettem a szürke velúr columbo dzsekim

Fu Szekh Li 2021.02.27. 16:52:03

@Ármándójózsi: De akkor írd meg a sztorit is!

Kosztarika 2021.02.27. 16:56:00

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):
Fuszekli fiú. Barátnője kiingattak nick néven futott 2015-ben, itt jöttek össze, igazából!
Armándó az -egyik - ügyeletes pinabubus, sok barátnővel" . :))

Krétagarbó 2021.02.27. 16:56:49

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Fuszekli barátnője most nincs a blogon, régen (vv7?) volt, ott ismerkedtek meg.

Kosztarika 2021.02.27. 17:00:52

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!:
És?? nem szereted a meglepit? Olyat kapnál, mint életedben még soha. ;)))

@Fálki #TEAMPINI:
Ez egy játék, a taktika megengedett. Én nyertem. Viszem a lóvét ;)))))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 17:23:47

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: Jó az a séta, de a sörnek már a hűtőben kéne lenni. Vagy kérheted házhozszállítással is. :-)

Ármándójózsi 2021.02.27. 17:44:42

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: Te tudod a sztorit? :S

Mindegy, akit érdekel és esetleg nem tudja, annak leírom.
Karel Gott a legendás cseh énekes abban a videóban a 13 éves lányával énekel duettet.
A felvétel 2019 tavaszán készült az énekes apa, aki a videóban is jól láthatóan nagyon bensőséges szülői kapcsolatban van a lányával, fél évvel később 2019 október másodikán elhunyt... El sem tudom képzelni, azt a bánatot, szomorúságot amit az a kislány érzett, hogy elvesztette a szeretett édesapját...

Nekem 3 lányom van, sokan tudjátok ezt itt, és hasonlóan bensőséges nagyon jó kacsolatban vagyok mindegyikükkel, mint amilyet a klippben is láthattatok, ezért is érint meg ennyire ez a tragédia, a gyermek oldaláról... :'( :'( :'(

Fu Szekh Li 2021.02.27. 19:06:55

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Pont az a jó benne, hogy el kell sétálni érte :)

Gia 2021.02.27. 19:09:56

Robi folyamatos indiántáncát betudja vki nekem linkelni??Please...

Gia 2021.02.27. 19:20:57

@Fálki #TEAMPINI: rossz helyre írtam,na!:-)

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:05:43

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

pszichomama_ 2021.02.27. 22:08:14

Nem bírtam dönteni, feldobtam egy érmét. Pinire ment a voks.
süti beállítások módosítása