Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X103 – This is SPARTA, avagy itt a lét a tét baszd meg!

2021. február 25. 17:26 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_771.jpg

Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az események. 3 nappal a vége előtt el is várom, hogy történjen valami.
Onnan folytatjuk ahol tegnap abbahagytuk. Bálint felkérdezi Robit. Na mit gondolsz? Azt, hogy nem vagyok gyáva. Ahha, jó, akkor hazug vagy. Kb. ezen a vonalon megy a vita. Bálint provokálja Robit, először a kiválasztásról kérdezi, majd amikor ez Robiról lepattan, utána témát vált és hazugnak nevezi. Robi a hazugozásra azzal válaszol, hogy nem akarta Bálintot megbántani és jobbnak látta, ha nem kezdeményez beszélgetést. Bálint őszintézik, nem fogadja el az érvelést és lehet egy véleményezik és van egy véleményemezik, majd megint a 8 milliós feladásos lemezt kezdi pörgetni. Bálint küzdésről beszél, arról, hogy Robi nem tett semmit a 8 millióért, aztán meg mártírkodásról és nem érdemled meg a 36 milliótról, mert elvitted volna a többiektől a 8 milliót. Azért azt fontos megjegyezni, hogy ez a pénz még nincs, teoretikus az egész és mindegyik összepisilné magát a gyönyörűségtől, ha csak 28 milliót is hozzávágnának. Elhangzik az is hogy „emberként jöttem be és úgy is megyek ki”, ami végképp túlzás. Kezdem azt érezni, hogy Bálint csak azért mondja a hülyeségét, hogy Robi kikeljen magából. Amikor a mocsárlényekkel párbajozott egyikkel sem beszélt így, bármikor bármilyen vitája volt, nem viselkedett így. Sőt tovább megyek, kezdi elérni vita közben az általa lenézettek (és azóta btw már kiesett játékosok) szintjét. Robi ugyan ingerült, de továbbra is értelmesen beszél és jól érvel. Bálint nem tudja elviselni, hogy rajta kívül senki nem köt bele Robi döntésébe és juszt is folyamatosan kóstolgatja. Azt felejti el, hogy előtte sokan estek ki emiatt a stílus miatt és nagyon kilóg a vakok között a félszemű a király szerepből, amiben egészen eddig tetszelgett.
Az első blokk vége Robi riportjával zárul, ahol a könnyeivel küszködve beszél a létbizonytalanságról. Arról, hogy milyen nehézzé vált az élet mikor elkezdődött a járvány és igazán sokat jelentett volna neki ez a 8 millió forint. Egészen egyszerűen: a biztonságot.

kepernyofelvetel_774.jpg

kepernyofelvetel_776.jpg


A kis kísérleti nyulaink kaptak egy hatalmas méretű vászonkép „csekket”, hogy ha elfelejtették volna, akkor most már jegyezzék meg alaposan mennyi is a főnyeremény. Megkérdezték tőlük a riportban, hogy mit gondolnak a nyereményről. Bálint lejátszójába rendesen beleragadt a 8 milliós kazetta, most épp arról beszél, nagyon rossz lett volna csak 28 milliót nyerni. Ha nekem ennek a felét ideadnák, egy szavam sem lenne a hálásan köszönömön kívül. Robi szépnek látja az összeget, de amellett, hogy motiválja félelmetes a hozzá kapcsolódó sok elvárás. Mó vizualizál, odaképzeli a nevét a csekkre. Ez a srác legalább annyira elhiszi, hogy megnyerheti a pénzt, mint Bálint. Irigylem ezt a fajta magabiztosságot.
Megmutatják, hogy Vivi megkérdezi Bálintot, mi történt közte és Robi közt a teraszon. Nem akarok erről többet írni, nincs benne ennyi. Bálint nyomatja megint a parasztvakító demagóg dumáját, kicsit Robi ellen hangolja (legalábbis próbálná) Vivit és Mót, mialatt Robi Merci véleményét kérdezi a hálóban és szintén a 8 millió körüli vitán és az érvelésén töpreng. Nincs ebben most több, ennyike.

kepernyofelvetel_786.jpg

kepernyofelvetel_787.jpg

kepernyofelvetel_788.jpg

Nah, csak nem úszom meg. Megint ez a rohadt lóvé. Robi arról beszél Móval, hogy meg akarja beszélni mindkét lánnyal, hogy mi történik ha a „faszijukat” hívja ki. Eközben Bálint a következő kérdést teszi fel Mercinek, idézem: ti ezt hogy a faszomba tudjátok ilyen kurva könnyen kezelni, hogy valaki csak így fogná magát oszt lelépne a pénzetekkel? Amikor ti is azér’ 36 millió forintért jöttetek be! Nem tudom, hogy ti ezt hogy tudjátok ilyen könnyen kezelni. Nekem ez két dolgot jelent: Bálintot tényleg idegesíti, hogy a többiek nem fröcsögnek Robira és tényleg úgy érzi, hogy meglopta Robi azzal, hogy 8 millióval boldogan elhagyta volna a villát. Majd hozzáteszi, hogy Robi egyszerűen befosott és menekül, mert nem viheti el a nagy lóvét. Tudod mit édes egy haverom? Szerintem meg te foscsiztál be Robitól és azért haknizol ezzel a sztorival 3 napja, mert nem tudsz egyebet felhozni ellene és tele van a gatyesz, hogy a jól felépített kis játékodat Robi, akit te esélytelennek tartottál elveszi és ellovagol a te pénzeddel barátom a messzi távolba. Mondom úgy, hogy mindenki értse: e z e g y j á t é k v o l t . Ehhez képest Robi azóta is azt próbálja megértetni Hegylakóval, aki szerint csak egy maradhat, egy aki mindent visz, hogy miért érte volna be annyival és miért volt ez neki fontos. Ezt a nyugiban is videóra veszi Robi, mert Bálint folyamatos piszkálódásai és provokációja miatt úgy érzi magyarázatra szorul a döntése. Mesél arról hogyan alakultak a kapcsolatai a villában, miért ő lett a kiválasztott, beszél Bálintról és hogy szerinte miért reagált így és azzal zárja, hogy akkor is újra végig csinálná ezt, hogy tudja mivel is jár a játék.

kepernyofelvetel_789.jpg

kepernyofelvetel_790.jpg

kepernyofelvetel_791.jpg

kepernyofelvetel_793.jpg

kepernyofelvetel_794.jpg

kepernyofelvetel_795.jpg

kepernyofelvetel_796.jpg

kepernyofelvetel_797.jpg

Abban eddig is egészen biztosak lehettünk, hogy kedvenc villalakóinkból nem túl valószínű, hogy 21. századi Petőfi, Radnóti, vagy Ady válik, ám ha bárkinek mégis kétségei lettek volna efelől, akkor ezen bejátszó után végérvényesen lezártnak tekintheti a kérdést. Történt ugyanis, hogy azt kapták feladatnak, írjanak verset villalétről, a nyereményhez, a nyereményhez vezető útról. Szorgos méhecskeként dolgozott a művön mindenki. Merci bevallotta, nem tud verset írni. Na ne! Pedig azt hittem. Ugyanezt mondhatja el mindenki, bár Mó saját bevallása szerint ehhez is ért, szeret verset írni. Nos, Merci magához képest és valljuk be, a mezőnyhöz képest…meg úgy egyébként is ügyes volt. Bár nehezen indult:
„benne vagyok a VV 10-be’, s úgy élek itt mint hal a vízbe’”, de ezt a kis szépséghibát leszámítva nekem tetszett. Szilágyi Vivien levelét megírta, melynek címe Vivcsó villaléte lett. Nem volt rossz, picit döcögött, olyan Vivis lett.
Mó szerint egy jó győzelmi vers „az igazából az embert kell hogy tükrözze aki írja”. Mó, ha ez volt a célod, szerintem sikerült elérni, mert a versnek se eleje se vége, értelmetlen viszont cserébe még szar is. Oh, pardon a franciámért, nem lett jó nah! Még egy mínusz pont, hogy előadni sem tudta, mert azt hitte sikerült megjegyezni, de másfél sor után egy baszd meg kíséretében mégis elővette a papírját.
Robi írása állt legközelebb a vershez, ő komolyabbra vette a figurát, nálam ő az első. Bálint odamondogatott a versében is, nem tudta Robit kihagyni belőle. Vivi sem értette miért kell ezt. Az én sorrendem a verseket tekintve: 1. Robi, 2. Merci, majd megosztott helyen Vivi és Bálint és a sor végén kullog az Arany János wannabe, Mó.

kepernyofelvetel_798.jpg

kepernyofelvetel_799.jpg

kepernyofelvetel_801.jpg

kepernyofelvetel_802.jpg

kepernyofelvetel_803.jpg

kepernyofelvetel_805.jpg

kepernyofelvetel_806.jpg

kepernyofelvetel_809.jpg

kepernyofelvetel_813.jpg

kepernyofelvetel_815.jpg

A mai meglepetés vendég a villában VV Soma, akinek érkezését várták / remélték / kicsit talán számítottak rá. Nem sokkal azelőtt, hogy valóban megérkezett, Bálint még viccelt is ezzel, mert Merci és Vivi nagyon várták. Szerencséjükre megérkezett Somika, aki a győzelme óta rendesen összeesett, kis cingár koboldmanó forma, rendesen fél az ember mikor meglátja, hogy mi van ezzel a kisfiúval, beteg tán’? Somika nemhogy nem beteg, de villabeli önmagához képest nagyon értelmesen és összeszedetten beszél és szuper tanácsokkal látja el a lakókat, hogy mire NE verjék el a könnyen jött 36 milliót. Mutatom képeken Soma alapvetéseit:

kepernyofelvetel_817.jpg

kepernyofelvetel_819.jpg

kepernyofelvetel_822.jpg

kepernyofelvetel_823.jpg

kepernyofelvetel_824.jpg

kepernyofelvetel_827.jpg

kepernyofelvetel_828.jpg

kepernyofelvetel_829.jpg

Hasznos tanácsai voltak Somának, felhívta a legnagyobb csapdákra a játékosok figyelmét és a saját ballépéseiről is mesélt nekik. Én kellemesen csalódtam. A végén egy, az elméjéből kipattant bölcsességet mutat: A Nagy Testvér a legnehezebb csatákat a legjobb harcosainak adja. Majd hogy kerek legyen a sztori hozzá teszi széles vigyor kíséretében: és itt a lét a tét baszd meg! A teringettét, de szépen mondtad. Jah, nem.
A teraszon beszélgetnek még egy kicsit, Soma mond még néhány jó tanácsot, ami a játék ezen pontján inkább vélemény, mint tanács amit megfogadhatnak, de 5 perc adásidőnek ez is jó volt. Meg arra is, hogy halljuk Bálint önfényezését, ami egy betűt sem kap tőlem.

kepernyofelvetel_830.jpg

kepernyofelvetel_831.jpg

A kihívás előtti utolsó bejátszóban megnézhetjük, hogy mindenki Bálintot javasolja Robi párbajellenfelének. Az indok, hogy vele van most konfliktusa. Bálint megint akkora arccal megy be a nyugiba Robihoz, hogy talán még picit be is szorult amikor belépett. Továbbra is tolja a lekezelő stílust, nagyon le akarja uralni, magas lóról beszél vele. Mindenáron ki akarja hozni a sodrából és láthatóan roppant mód idegesíti, hogy Robiról lepattannak a próbálkozásai. Annyira megnézném az arcát, ha egy esetleges párbajon Robi menne vissza a villába ellene.
Mielőtt élőben kapcsolják a villát, megmutatják a napi szavazás eredményét. A kérdés mi más lenne, kit hív ki Robi? A szavazatok jelentős része Bálintra ment és ezzel a felütéssel kapcsolják nekünk a villát.

kepernyofelvetel_835.jpg

kepernyofelvetel_836.jpg

kepernyofelvetel_838.jpg

kepernyofelvetel_839.jpg

kepernyofelvetel_840.jpg

Anikó a bemelegítő kérdések után azt kérdezi előbb Bálinttól, majd Robitól hogy mi kell ahhoz, hogy valaki kiérdemelje a győzelmet. Jószerencse. Haladjunk má’.
Kék kendő villába be, mutatják a kiválasztást, majd Anikó Bálintot kérdezi mi volt a baja Robival a „milliós játék” előtt. Az a válasz, hogy mikor Bracsó Krisztián kérdezgette őket, Robi azt mondta csalódott Bálintban és ez őt váratlanul érte. Picit menjünk vissza az időben, oda ahol Bálint Danival kibeszélte Robit a háta mögött és ezt Robi megtudta. Robi akkor gondolta át a kapcsolatukat és akkor volt az az ominózus beszélgetése Vivivel, hogy nem érti Bálint miért nem mondta ezt el neki és ekkor lépett ki Bálint a teraszra, amit sokan Robi számlájára írnak, de emlékezzünk már, hogy onnan indult, hogy kibeszélték Robit a háta mögött és azt a fene nagy őszinteséget amit Bálint számon kér Robin, pont Bálint nem adta meg Robinak. Ezután a 8milliós lemez pörög, ami már rongyos. Bálint ugyanazt mondja amit már ma hallottunk, Robi pedig elmondja, hogy olyan mintha Bálint zsebéből húzta volna ki ezt a pénzt.
Anikó dumcsizik egyet Robival a riportban az őszinteségéről, megbánta-e hogy 8 milliót írt a papírra. Ha nem bántad meg, miért magyarázkodsz annyit? Nem magyarázkodtam, hanem próbáltam megértetni velük, de nem sikerült. Miért gondolja Bálint, hogy övé a 36 millió? Talán, mert 3 párbajt megnyert. Köszi, menj a nappaliba és kezdheted a műsort.

kepernyofelvetel_842.jpg

kepernyofelvetel_843.jpg

kepernyofelvetel_844.jpg

kepernyofelvetel_845.jpg

Senki ilyen összeszedetten és értelmesen nem beszélt még kihíváskor, mint Robi. Az indoklását arra építette fel, hogy Bálint azt mondta neki, hogy úgy jutott el eddig, hogy nem kellett érte megküzdenie. De bizony! Itt mindenki megküzdött azért, hogy itt lehessen. Megküzdöttünk saját magunkkal, az érzéseinkkel, azzal ha egy feladatban valami előttünk van, megküzdünk azzal, hogy átlépjük a saját határainkat, tehát a játék folyamatos küzdés, nemcsak a párbaj. Megmutatom, hogy igazi küzdő vagyok, this is Sparta, Bálint téged hívlak ki!
Bálint csak a kamerának játszik. Képes azt mondani fa arccal Robinak amíg még az elő adás tart (sejtheti, hogy nem veszik el azonnal a képet), hogy nagyon rosszul esett neki, amit Robi a kihívás előtt mondott. Mégis miért gondol ilyet Bálintról? Mármint, hogy zsebében érezte a pénzt. Érdekes most milyen erősen reagál minderre, pedig a mai adásban 16:17-nél amikor Bálint Robit kóstolgatta a teraszon, miközben Robi banánt evett, Robi ugyanezt mondta „látom hatalmas a sérelem, lehet már túlságosan sajátodnak érzed, mintha a te zsebedből húztam volna ki” és ekkor Bálint gúnyos mosollyal mondja, hogy nem erről van szó. Nem is foglalkozott vele, most meg hirtelen újabb vitát generál. Bálint mindig azt hangoztatja, hogy a nézők mindent látnak. Ezt is láttuk.

Ebben a szériában ez volt az utolsó hogyvoltom. Jövünk még a vége után a szokásos összegzéssel, de most szeretném megragadni az alkalmat a búcsúzásra. Nagyon szépen köszönöm a figyelmeteket, remélem többnyire jól szórakoztatok! Jó szurkolást kívánok mindenkinek és természetesen pusszantás! ;)

kepernyofelvetel_847.jpg

kepernyofelvetel_849.jpg

kepernyofelvetel_850.jpg

kepernyofelvetel_851.jpg

1973 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figyuzzka 2021.02.25. 17:30:21

Ez a poszt téma már kibeszélve, jöhet a ma este eseménye :D

Ármándójózsi 2021.02.25. 17:31:22

@.Zsu: Megcsípted, "kislány"? :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 17:32:54

kérdezem azoktól, akik gyakrabban és mélyebb érdeklődéssel nézték/nézik ezt az évadot: mi az istentől lett bálint ekkora gyökér?

Figyuzzka 2021.02.25. 17:37:21

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Ha valaminek közeledik a vége, azt már mindenki nehezebben bírja, pláne ha ennyi hülyével van bezárva :D Meg ugye neki van igazságérzete is...

pszichomama_ 2021.02.25. 17:37:44

"Azt felejti el, hogy előtte sokan estek ki emiatt a stílus miatt és nagyon kilóg a vakok között a félszemű a király szerepből, amiben egészen eddig tetszelgett."

Ez nagyon ott van, pontosan így gondolom én is. Egy ideig jó volt, hogy van bent még +1 ember aki nem szarja körbe a szobát, de mostmár kezd ez nagyon kevés lenni, és egyre jobban megmutatkozik az az igazi ÉNB-n nevelkedett, suttyó társaságba keveredős, parasztkodós gyökér stílusa, ami végig ott volt benne. Fú de megnézném a fejét, ha veszítene ma. Szerintem még soha nem láttam olyan VV játékost, aki nála biztosabb volt benne, hogy meg fogja nyerni.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 17:38:24

nyolcadik utas a halál fákk
ezt csináld utánam fálki

zellerlevél 2021.02.25. 17:38:27

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Jó kérdés, Gina biztos azt mondaná, hogy nem tudott tovább színészkedni. :)

hereverő heverő 2021.02.25. 17:42:12

@Laura Millió és még millió köszönet a posztokért, az elhalt agysejtekért, az idődért!
A posztírás közben ledöntött feleseket pedig írasd a számlámra, a vendégem voltál.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 17:42:25

Bálint innen nehéz és szép lesz nyerni.

Kosztarika 2021.02.25. 17:44:35

Nagyon klassz kis öfi Laura!
Nagyon fogom sajnálni, hogy a vége után egy darabig biztosan nem 'találkozom' pár emberrel. Tudom, nem sokat számít, de kimondom: köztük vagy.
Köszönöm az idődet, gondolataidat, amikkel szinte minden esetben ekg

Pihenj és gyere hv-zni, ha lesz mit.
:)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 17:46:36

@Figyuzzka: az igazságérzet az oké, de ilyen rövid idő alatt ekkorát változni.. kb. mintha véget ért volna a farsangi bál és lehúzta volna magáról a jelmezt

@zellerlevél: :DDDDDD

Figyuzzka 2021.02.25. 17:47:25

@pszichomama_: Két hét vergődés miatt, én nem venném el tőle a nyereményt, hisz előtte végig kiegyensúlyozott volt
Persze Robi is csak kb ennyiszer borult ki, csak ő kb zavartan végig pironkodta és röhögcsélte a 3 hónapot - pedig egy párbajon nem sok eséllyel jutott volna tovább, max ha a süllyedő emberekből kap valakit ki - bár végülis ez a Moh féle kisfiús stílus bejött a lakóknak, a nézőknek, ezért is figyelmeztette az anyja a vitája után, h inkább tartsa magában a véleményét - ezt meg is fogadta :)

2021.02.25. 17:47:53

Laura köszönet, szuper lett!

Jajj de jó hogy vannak stillek a nyugiból. Robi mindenkinél hátradől, Bálintnál felé.
Nem gyáva!!!!!

.Zsu 2021.02.25. 17:50:49

Laura nagyon nagyon köszi a posztot, ezt is és az összeset is!
szuperséges összefoglaló lett :))

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: sztm mindig is ilyen volt, csak most bukott ki.

én arra jöttem rá, h felőlem még akár Bálint is megnyerheti, csak ne Moh nyerjen. Merci is akár, csak ne Moh :D

Figyuzzka 2021.02.25. 17:51:44

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Robiban is benne van ez a stílus, láttuk is már, csak neki kb senkivel nem volt gondja, így nem tudod kijönni belőle
Én nem élem meg ezt nagy változásnak - amúgy az a baj, ha ennyi ideig együtt vagy másokkal, még akkor is veszel át tőlük szóhasználatot, stílust, ha te előtte nem viselkedtél úgy, nem beszéltél úgy
Nem azt mondom, h Bálintnál tutira ez van, de akár lehet is, sok volt a rossz példa előtte hónapokon át :)

2021.02.25. 17:51:51

"Bálint csak azért mondja a hülyeségét, hogy Robi kikeljen magából. Amikor a mocsárlényekkel párbajozott egyikkel sem beszélt így, bármikor bármilyen vitája volt, nem viselkedett így. Sőt tovább megyek, kezdi elérni vita közben az általa lenézettek (és azóta btw már kiesett játékosok) szintjét."

Ezt is köszönöm Laura, megfogalmaztad, amit én eddig így nem.

kozi001 2021.02.25. 17:53:24

@.Zsu:

"Ez a palid itt bent Merci?"

:D Visszamenőleg ment egy szavazat VV6 Vikire! :P

Figyuzzka 2021.02.25. 17:54:13

@.Zsu: Nálam Moh egyszinten van (agyilag is) Robival, talán ezért nem akarom Robit se nyertesnek :D

ForniT #TeamPini 2021.02.25. 17:54:33

Laura! Köszi a posztokat, szerettem őket!

kozi001 2021.02.25. 17:55:43

@Figyuzzka: De, hogy pampogott Moh amikor Viki beszólt neki.
Mehetett volna többször is. :P

Sargabogre 2021.02.25. 17:55:48

hajrá Lóbelt itt is! :D és jó, hogy előjött ez a történet régebbről, amikor kiderült, hogy Dani meg Bálint kibeszélték Robit. Bálint tényleg a zsebében érzi már azt a 36 millió forintot (ami nem is annyi ugye).

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 17:56:02

@.Zsu: lehet.

@Figyuzzka: mindenesetre ha ma bálint visszamegy, akkor megnyeri az egészet.

Ármándójózsi 2021.02.25. 17:56:51

@Laura Ingalls: Azt már sokszor megbeszéltük, hogy Nálad én vagyok az első és nem is tudom, hogy ezt a hatalmas megtiszteltetést, milyen módon kell szerényen kezelni, mert nem igazán lehet... :)))
De azt még talán nem jelentettem ki így mindenki előtt, hogy bizony nálam is Te vagy az első, a legjobb! :)))

Nem mintha a többieket nem szeretném, Dzsubi, dmr94, Fálki, nagyon jók ők is, élvezet volt olvasni, de Laura...nos Ő nekem csupa nagybetűvel a Hogyvoltírók gyöngye, az összefoglalók királynője: LAURA INGALLS!!!

Köszönöm szépen az utolsó teljes VV10 posztodat! :)))

Figyuzzka 2021.02.25. 17:57:45

@kozi001: Én benn Viki stílusát hoznám, úgyh vagy nagyon kedvelnének a nézők, vagy nagyon nem :D

.Zsu 2021.02.25. 17:59:50

@kozi001: jaj azt imádtam :DDD

@Figyuzzka: szívem és szimpátiám szerint Vivinek adnám, vagy senkinek.
de belegondoltam és igazi mély ellenérzésem csak akkor lenne ha Moha nyerne.

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: és ez mennyire szép megfogalmazás valóban.
Bálinttól a mocsárcsapat "elvette" az agressziót, és a gyökérséget.
amikor van egy parás helyzet és valaki nagyon parázik mellettem, pánikban van, akkor lemegy rólam az addigi para is, mert a másik annyira érez, h leveszi rólam a terheket.
szóval kimentek a prolik, és visszament Bálintba az összes ilyen negatív érzés ami eddig nem rajta volt :))

Figyuzzka 2021.02.25. 18:00:31

@Sargabogre: Bálintot nagy eséllyel az zavarta, h ő tudta, h bruttó a 36, és akkor abból még Robi elszaladna 8-cal :D Meg is értem, hisz végig az van a fejében, h 36, még azt is át kell állítania agyban, h 25+ ami lesz abból a végén :D

Hétkilenced 2021.02.25. 18:00:40

Én is köszi Laura! Nem nagyon írtam, de rendszeresen olvastalak téged is. :)

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: én is így gondolom. Bár nagyon nem sírnék, ha Bálint nyerne, azért jobban drukkolok Robinak vagy Vivinek. A másik kettőnek nem.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 18:00:40

hajlá Lóbelt, csakazértis!

MissRöfi 2021.02.25. 18:01:06

@Sargabogre: Aztan az hogy volt,mikor Robi beszelte ki Vigivel Bálát?Meg mikor kiment cigizni a szemébe röhögött, de jó itt vagy?

ForniT #TeamPini 2021.02.25. 18:01:07

Drága Vivien! Kérlekszépen, vásárolj egy jobb mellytartót. :D De hagyjuk ezt, így is neked drukkolok. :)

Hétkilenced 2021.02.25. 18:01:52

@Figyuzzka: Én meg nagy eséllyel baukóéváznék. :D

kozi001 2021.02.25. 18:02:42

@Figyuzzka: Sztem 3 hónap alatt Moh elszokott már attól, hogy a benti punnyadókkal ellentétben karakán, konfrontatív személyiségek is vannak, mint Vivki és mismásolással nem tud mindent megoldani. :P

Figyuzzka 2021.02.25. 18:02:57

@.Zsu: Csak akkor legalább Vivi szülei ne kérjék, h öntse a pénzt a főzőfazékba, és Vivi se ajánlja fel, h majd felfuttatja abból a pénzből a családi izét :D

alma_szósz 2021.02.25. 18:03:06

Szerintem a 8 millás kérdésben nem volt igaza Robinak, nem volt jó ötlet bármit is írni a papírra DE Bálint akkora egy tapló bunkó parasztként viselkedik, hogy 3 különböző készülékről szavaztam Robira.

kozi001 2021.02.25. 18:03:42

@Hétkilenced: Italt össze öntenéd, köpködnél és a műsorvezető előtt fetrengenél? :P

Ármándójózsi 2021.02.25. 18:04:28

@Figyuzzka: Miért ne? A melleit csináltassa meg inkább, vagy mit csináljon? Utazza el? :S

Figyuzzka 2021.02.25. 18:04:45

@Hétkilenced: Azért a hajad legyen majd fésültebb :D

Sargabogre 2021.02.25. 18:04:48

@MissRöfi: arra pont a fenti posztban van leírva a magyarázat.

Figyuzzka 2021.02.25. 18:05:56

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Akkor inkább vegyen egy házat a "falujában", hisz a vállalkozás nyilván ment eme pénz nélkül is, ha meg nem, ettől se fog jobban, max elbukja
Mellét meg úgyis megfogja :D

Sargabogre 2021.02.25. 18:06:34

@Figyuzzka: :DDD de amúgy ez így tényleg szar, hogy bruttót mondanak, mert mindig tudatosiítani kell, hogy de az nem ám annyi lesz. mármint gondolom így jobban hangzik, de sose látnak annyi pénzt. de ahogy fentebb többen is írták, én is boldogan elsétálnék még a 8 millió (bruttó) val is :D

Hétkilenced 2021.02.25. 18:07:23

@kozi001: azt a kettőt (köpést, ital összeöntést) pont nem, de bárkit kiviszekéskinthagyok, aztán földön pörgök.

.Zsu 2021.02.25. 18:08:00

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: ja, nem hajrá ármándó? :D
@Figyuzzka: nekem mindegy mire költi. :))
@alma_szósz: ekg. én is mindig erre jutok. vagyis inkább csak addig, hogy én nem írtam volna semmit.

Spitzbauer 2021.02.25. 18:08:42

LAULA LULEZ! (Laura Rulez!)

Figyuzzka 2021.02.25. 18:09:02

@kozi001: Még annyi esze sem volt, h azt mondja Mercinek, tetovált barátnő nem kell, pláne aki még cigizik is, le lett volna tudva a gondja egy életre :D
Mondjuk Merci is jobban kioszthatta volna, de utána megsajnálja, és még jobban kiengesztelte volna :D

Figyuzzka 2021.02.25. 18:11:38

@Sargabogre: Ha Vivi, vagy Merci nyeri, fog is reklamálni, h miért nem 36?! :D
Majd azt hiszik, h Robi tényleg magkapta a 8-at :D:D

kozi001 2021.02.25. 18:11:39

@Hétkilenced: Ja meg a hárítást.
Mint az arc nélküli manus mini finálé videóban. :D

Ármándójózsi 2021.02.25. 18:11:52

@Figyuzzka: Miért vagy ebben annyira biztos a Covidos időkben? :S Nekem mindegy, de azt kijelenteni, hogy a vállakozásban nem lenne helye a pénznek,ami utána neki is "fialna" így látatlanba kijelenteni, szerintem merész...

@.Zsu: De az mindig!!! :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.25. 18:12:14

@Figyuzzka: A másik poszt alatt a hozzászólásodon nagyot nevettem! :-D

kozi001 2021.02.25. 18:13:03

@Figyuzzka: Ő úgyis Voksán Virágokról álmodozik és még a rajongóival se áll szóba. :D

Gia 2021.02.25. 18:13:06

Gyerekek én szeretném,hogy Moh nyerjen!
Egy hetet valahol Vv Vikivel összezárva!:-DD

matteo14 2021.02.25. 18:13:31

Most a híradóban Erős Antónián van ugyanaz a Stasi-zöld cucc, mint a múltkor Anikón. VV11-nél figyelni kell majd, hogy hány nap eltólódással cserélődnek köztük a ruhák, lehet egész jó gyűjtemény lesz belőle :D

ilona12 2021.02.25. 18:13:39

@pszichomama_: "+1 ember aki nem szarja körbe a szobát," - a teraszt viszont telibe csulázza, és úgy fingogat, hogy mellette ülnek a villatársai...

.Zsu 2021.02.25. 18:14:06

@Gia: a szívbajt hoztad rám :DDD

Figyuzzka 2021.02.25. 18:14:11

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Covidos időkben étterembe fektetni? :) hááát :))
Akkor már jobban jár egy pesti panellakással kiadásra, vagy a bitcoinnal :D

budapest23 2021.02.25. 18:14:59

Vazeg vége a szériának és a büdiéletben nem tudtam elsözni, pedig itt F5-ölök percenként...

Ármándójózsi 2021.02.25. 18:15:45

@.Zsu: Pedig már intézem, hogy Moha becsöngessen hozzád egy vasárnapi ebéd előtt egy gyönyörú csokorral a kezében. :)))

Ármándójózsi 2021.02.25. 18:17:58

@Figyuzzka: Ajjjjj, ne értetlenkedj... A Covidos idők miatt, gondolom, nem úgy megy, mint ahogy mehetne, de ez nem tart örökké, ezért nem biztos, hogy hülyeség abba befektetni.

MissRöfi 2021.02.25. 18:18:25

Megyek szerezzéek,vegyek,lopjak telefonokat szavazni....nagy az Istenke állatkertje

Cérnahuszár 2021.02.25. 18:18:26

klassz öfi, köszi laura :D
tetszik ahogy beletetted a horgokat, miben nem áll meg bálint gondolkodása

2021.02.25. 18:18:39

Kösz a posztot, Laura, szeretem olvasni az írásaidat:)
Szerintem Bálint súlyosan benézte ezt a helyzetet. Önmagában az, hogy már háromszor volt párbajozni, csak annyit jelent, hogy egyszer a többség, illetve ketten konkrétan kipöckölték volna a fészekből, csak az ellenfelek gyengébbnek bizonyultak Nála. A szavazatarány már senkit nem vezet félre, ezek nem vissza-, hanem kiszavazások voltak. Ebből a múltból az egyetlen pozitívum a párbaj rutin.
Robi ezek szerint hozta a papírformát, nem fosta össze a bokáját, beleállt abba, ami előbb-utóbb elkerülhetetlen volt, más nem ejtheti ki Bálintot. Ha kibírta Bálint folyamatos agresszióját, a párbajtól nem féltem, párbajrutin nékül sem.
Nyilván a 8 mio lesz a "tematika", szerintem az ellen könnyű érvelni, a "megúszós" párbajmentes játék, mint érv pedig a mai nappal érvényét veszti.
Remélem, Robi megy vissza, a végén pedig Robi-Vivi deathmatch lesz.
Bármelyikük jobban megérdemil a zsét, mint Bálint.

kipcsak harcos 2021.02.25. 18:18:58

Most akkor hány lélegeztető gép van? (Állítólag cca 18 ezret vetteÜNK.)
Azt mondta Orbán főni a híradóban, hogy mindegyikre szükség lesz :(((
Jelenleg 400-at használnak.

.Zsu 2021.02.25. 18:19:08

@budapest23: akkor biztos jobban fogod érezni magad, 2 órája nem nyitottam meg a HV-t, hanem épp szerencsém volt, és amikor ránéztem ott volt a poszt :)

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: jöjjön nyugodtan, hozzon tulipánt, vagy cserepes virágot, és elbeszélgetek én vele szívesen. csak nyerni ne nyerjen :)

Figyuzzka 2021.02.25. 18:19:15

@kozi001: Voksánhoz képest akkor inkább Merci! :)) Amúgy még az is lehet, h összejönnek - ha közel laknak egymáshoz :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 18:19:25

@MissRöfi: de te már kiszabadultál onnan, mert ellopták a kerítést.

Ármándójózsi 2021.02.25. 18:20:40

@.Zsu: Ezt ügyesen kiszedtem most belőled...ne mond, hogy nem! :D (Meg is jegyeztem. ;) :))) )

Figyuzzka 2021.02.25. 18:21:20

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Én biztos nem fektetnék étterembe, még normál időkben sem, vidéken meg pláne... ezért se ajánlanám neki :)

zellerlevél 2021.02.25. 18:21:23

@Laura Ingalls "Ebben a szériában ez volt az utolsó hogyvoltom."

Köszönjük.

Ármándójózsi 2021.02.25. 18:22:42

@Figyuzzka: Jaaaa, azt nem tudtam, hogy Te befektetési tanácsadó vagy, mert akkor én kérek elnézést! :D

Figyuzzka 2021.02.25. 18:23:14

Bálintnak lehet csak azért fájt Robi 8 millás licitálása, mert vele jóban volt...
Lehet ha Renátó mondja, azt mondja rá: Ó te ostoba észlény mit akarsz itt, mennyémáhazamagadnak :D

MissRöfi 2021.02.25. 18:23:27

@kipcsak harcos: Majd vész meg egy párat Lobi a nyereményből, mert mindenkit szeret

kozi001 2021.02.25. 18:23:58

@Figyuzzka: Ja igen. Ha nem rohanják le Mohát a várt plázacica rajongók vagy az exe odakint, akkor lehet Mercire fanyalodik. :P

Kosztarika 2021.02.25. 18:24:09

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:
Így csak az tud viselkedni, akiben alapjáraton megvannak ezek a tulajdonságok. Az összezártság, bezártság, ingerszegény környezet felerősítheti, de ellentétes irányba megváltoztatni senkit nem képes.
Belőle nemcsak az alpáriság és agresszió tört felszínre, hanem a kapzsiság, önzés és az önteltség.
Kint ezek nyilván nem ilyen szembetűnő.
Persze van sok jó tulajdonsága is, de a kérdés most nem azokra vonatkozott.
Bocs #teambála :)

.Zsu 2021.02.25. 18:24:32

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: renátóval is elbeszélgetnék. vagy hitlerrel. érted.
főleg ha hoznának virágot :DD

Figyuzzka 2021.02.25. 18:24:52

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: :D:D de tény, a mellébe fektetni az még jövedelmező lehet 1-2 fotózásnál (ha vannak még ilyenek :) és a műtétek ára se lesz olcsóbb :))

Silversan 2021.02.25. 18:25:49

Köszi Laura! Bálint egy öntelt paraszt lett, aki igen is csak azt tudja elfogadni, hogy ő nyer. Robit már régóta kóstolgatja, fél tőle, ez látszik. Semmi megértés nincs benne, nem képes a másik helyzetébe belegondolni. A viselkedése is egyre bunkóbb. Nagyon nem szeretném, ha győzne. Ha kiesne, és Robi menne vissza, az nagyban növelné Vivi esélyeit.

Ármándójózsi 2021.02.25. 18:26:18

@.Zsu: Úgy érzem ebbe az itt általad felvázolt kategóriába még talán én is beleférnék. :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 18:26:56

@Figyuzzka: az olyan kis városokban, mint pl. ahol én is élek, a covid előtt kifejezetten jó biznisz volt éttermet nyitni. konkurencia nagyon nincs, a nagy városokból nem éri meg kiszállíttatni a kaját, tuti bevételed van. akkor meg pláne, ha hétköznap menü is van. az más kérdés, hogy most a covid meg a korlátozások mit tettek ezekkel a helyekkel.

Figyuzzka 2021.02.25. 18:27:05

@kozi001: Hát nem tudom a kinti csajokat h kezelné, nekem úgy tűnik, azt is megszeppenve, inkább csak a szája nagy :)
De amikor Merci megkérdezte tőle, h kint majd szexelnek-e, azt mondta rá, h igen - hacsak nem a hiú reményt akarta táplálni a kis édesszájúlánykába :))

LaciHogyVoltol 2021.02.25. 18:28:03

Mondjuk ez a kép világ klasszis.

m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/vv10/10x103/kepernyofelvetel_830.jpg

Elképzelem, ahogy Dzsudibí buborékokban megjelentetné a villalakók belső gondolatait:

Bálint: "Én vagyok a fasza gyerek"
Moh: "gagagagagagaga"
Robi: "zzzzzzzzzzzzzzz"
Merci: "Moh...Moh...Moh...Maxi King"
Vivi: "Zen...én nem is itt vagyok...nem ezekkel a gyökerekkel"

:D :D :D

kozi001 2021.02.25. 18:29:09

@LaciHogyVoltol: Vivi és Lobi már alfába vannak.

Cérnahuszár 2021.02.25. 18:29:22

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: több minden állhat a háttérben
eltűntek mellőle az ultra gáz emberek, nincs kontraszt, most látszik hogy ő se jófiú, mert tud ő is alpári lenni ha veszélyben a játéka
robi már többször legyőzte a feladatokban, iq-ban is jobban teljesített, nem ő lett az első, sokkal erősebb mentálisan robi
érzi hogy robit nem tudja irányítani, és nem rosszabb nála :D mint az eddigi párbaj ellenfelei.
fél, ahogy heverő mondta.

Figyuzzka 2021.02.25. 18:29:38

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Oké, majd ráírunk 1 év múlva Vivire, h hová lett a lé!? :D
Nyilván nem tudom, h nálunk mi a helyzet, lehet h jól ment - bár akkor elvileg nem kellett volna pénzért bemennie a játékba :)

Spitzbauer 2021.02.25. 18:30:51

@Figyuzzka: Szavazz Marcira, ő nincs velük egy szinten!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 18:30:57

@Figyuzzka: hová, hová, hát a melleibe rakta.. :DDD

kozi001 2021.02.25. 18:31:00

@Figyuzzka: mindenképpen csak a szája nagy.
El tudom képzelni hogy felhívja Mercit, de sztem azt pár napon belül kell megtennie.
Odakint 50 Viki lesz aki ugyanezt mondja majd Mercinek...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 18:32:25

@Gia: Moha megtanulna repülni :P

@Figyuzzka: ekg ,nagyon könnyű megbukni vele.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 18:32:32

@Cérnahuszár a naív: dihigohou, ginamanda meg rencsula mellett valóban maga volt a megtestesült tökéletesség

alma_szósz 2021.02.25. 18:32:38

@ilona12: ez vicces mert pont Bálint volt aki beszart a szobában Virág szülinapján

Silversan 2021.02.25. 18:33:50

@alma_szósz: Amikor Bálint azt mondja, hogy Robi nem küzdött meg semmiért nagyot téved. Azért is meg kellett küzdeni, hogy ne kapjon jeleket. Azért nem kapott, mert támogatta a hetek minden párbajozóját, mert főzött mindenkire, mert nem engedte, hogy a villa disznóóllá váljon, mert mindenkit meghallgatott, mert minden feladatnak maximális erő bedobással állt neki, mert humoros volt és jópofa és soha nem bántott senkit. És igen is megvédte magát keményen, ha kellett. És sohasem volt bunkó, alpári...Mindig értelmesen beszélt, indokolt. Pedig ő kapta kintről a legkevesebbet, mégis ember maradt. Neki drukkolok most, egyébként hajrá Vivi!

Figyuzzka 2021.02.25. 18:34:27

@kozi001: De látod, Frunak, Virágnak se ért semmit a szülői ész, együtt lógnak a Mártírkodás lovagjaival :) persze fegyverhordozóként :D

Spitzbauer 2021.02.25. 18:36:27

A ma esti műsortól azt várom, hogy amikor Lóbelt távozik a stúdióból és PP odaül Bálához, sajnálkozva így szól: "Mi történt Bálint? Tudod, hogy 3 nappal ezelőttig torony magasan vezettél? Miért kellett ez?" Ancsa, mondjuk, jobban tudná ezt hozni, de ma PP van. Holnap egy Mú-Marci párbajt néznék szívesen. Valami büntivel elintézhetnék a szerkik. (Szerkik! Ugye milyen jó ötlet? Ugye?) :-DDDD

Figyuzzka 2021.02.25. 18:36:42

@Silversan: De ha benn is olyan vagy, olyan tudsz maradni mint kinn, abban mi a küzdelem? :D
De Bálint elmondta, ő a bárbajra gondolt a küzdelemnél - de nyilván ezt azok értik, érzik át, akik már voltak párbajon - így Robi csak holnap :)

LaciHogyVoltol 2021.02.25. 18:37:48

@Figyuzzka: Nem tudom mit vered még itt a Bálint rezet, az IQ tesztben már kiderült, hogy mi az agyi rangsor az ápoltak között.

Amúgy FoSoma is ezerrel Bálintnak kampányol és az Insta szavazásában 65-35% van az új Swamp Thing javára, szóval sanszos, hogy ma este te fogsz vígadni...

ilona12 2021.02.25. 18:37:59

@alma_szósz: azt nem akartam előhozni - balesetnek tekintem, de a csulázás, fingás nem baleset.

Figyuzzka 2021.02.25. 18:38:41

@Spitzbauer: De akkor legalább a bociszeműmúú essen ki, Mercinek hadd legyen valami jó élménye is a játékban :D mármint h bekerül a fináléba :D

ilona12 2021.02.25. 18:40:26

Laura Ingalls, köszi a HV-ket, nagyon tetszettek :)

Figyuzzka 2021.02.25. 18:41:10

@LaciHogyVoltol: Attól még, h esetleg én normális felfogású vagyok az életben, és helyén tudom kezelni önmagam és a dolgokat, nem biztos, h egy IQ teszten jól szerepelnék :D
Nyilván tudom, h Bálint elbaaszta az esélyeit - de amúgy ritkán, vagy soha nem az nyert eddig a végén, akit én szerettem volna, szóval... :D

Silversan 2021.02.25. 18:41:29

@Figyuzzka: Olyat szóvá tenni, számon kérni, ami nincs-azért mert te sem akartad, hogy legyen-, értelmetlen. Hogyan küzdött volna, ha még jelet sem kapott? Ezzel támadni, nonszensz. Most kapott, nem ijedt meg, megy, és a legerősebbet hívta ki. Mi kellene még Bálintnak?

Kosztarika 2021.02.25. 18:41:47

@kipcsak harcos:
Ha ma Bálint kiesik, neki mindenképpen szüksége lesz 1 db-ra, meg egy defibrillázorra is.
Nekem meg egy üveg pezsgőre. ,))

LaciHogyVoltol 2021.02.25. 18:45:45

@Figyuzzka: Amúgy az egy elég nagy tévhit, hogy az IQ és EQ külön-külön működnek, tudósok már rég kinyilvánították, hogy erősen függ egyik a másiktól. VV "Proli" Dani ennek az ékes példája, aki ezerrel verte a rezet, hogy ő nem "book smart" hanem "street smart" meg milyen gondolkodása és mély érzései vannak, ennek ellenére a cselekedeteivel bebizonyította, hogy a legarrogánsabb, legnagyobb lelki terrort gyakorló utolsó genetikai hulladék, aki csak önmagát hypoelja és a saját szükségleteit mindig mindenki más elé helyezi, és emberszámba sem hajlandó venni, ha valaki akár csak egyszer is hajlandó nem az ő akarata szerint cselekedni...

kipcsak harcos 2021.02.25. 18:46:06

@Kosztarika: ezt csak neked merem megsúgni... elnézve az itteni hangulatot.
Nem lesz szükséged pezsgőre :P :D

Figyuzzka 2021.02.25. 18:46:09

@Silversan: Akkor lehet nem támadnia kellett volna vele, hanem csak tényként közölni
Az h most ki merte Bálintot hívni, az nem nagy dolog, nyilván ő se akart cikibe lenni a nézők előtt, h mást visz ki - bár nálam benne volt, h a régi haverságra való tekintettel Mót viszi
Én ezt sose néztem így, mint ők benn, h bátorság kihívni valakit vagy nem, meg ki erős stb
Eleve "bátor", aki jelentkezik ebbe a játékba :D

LaciHogyVoltol 2021.02.25. 18:46:31

@Kosztarika: Amúgy én ezek után kinézném Bálintból, hogy ha kiesne az utolsó szó jogán a BeleValóban még mindig Robinak ugatna a magas lováról...

Cérnahuszár 2021.02.25. 18:47:04

bálint milyen volt amikor be volt rúgva?
erre nem nagyon emlékszem, nekem ez még fontos

kozi001 2021.02.25. 18:47:33

@LaciHogyVoltol: Amelyik IQ teszten Dani a 3., az hibás. :D

Figyuzzka 2021.02.25. 18:48:46

@LaciHogyVoltol: De ezt azért is tudta megtenni ő és Renátó is, mert találtak ehhez két ostoba nőt - Vikivel már nehezebben ment volna neki, pláne, h Dani minden rá mondott rossz szónál kb elsírta magát - bár lehet jobb lett volna, mert ehelyett inkább hülyeségeket beszélt
Amúgy pont ezért illett össze a két pár, mert egy szinten vannak négyen...

MissRöfi 2021.02.25. 18:50:59

Lassan kezdem megérteni miért kampányoltok Robinak,mer hozza hasonló a gondolkozás,sunyi kétszínű, kihasználó, oprtunista!

evacat 2021.02.25. 18:51:08

@pszichomama_: "+1 ember aki nem szarja körbe a szobát"?
Tulajdonképp már ez sem igaz, mert volt valami történés, ahol a nappaliban Bála eleresztett egy keveset a sűrűjéből. Még Robi sietett a segitségére nedveskendővel.

kipcsak harcos 2021.02.25. 18:51:41

@kozi001: a helyezésszámból még nem tudhattunk meg semmit. Csak egy pillanatnyi relatív sorrend.
Akár 100 alatt lehetett mindahány, s ugye így átlag alatt vannak :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 18:53:53

@MissRöfi: Ezt sürgősen fejezd be Röfike! Ha nem, felperzseljük a bőrödet! :-)

ForniT #TeamPini 2021.02.25. 18:54:01

Remélem, hogy Bálint ma nem a fehér varázsgarbóban nyomja, mert az rossz ómen Robinak. :D

free spirit 2021.02.25. 18:54:23

Nagyon élveztem az írásaidat.

Figyuzzka 2021.02.25. 18:55:47

@MissRöfi: Én pont ezért nem kampányolok neki :D

kozi001 2021.02.25. 18:55:52

Abba amúgy nem gondoltatok bele, hogy Bálint nem feltétlenül csak Robira haragszik.

Azért az kicsit kemény lenne az RTL-től, hogy 3 hónap kékeres szívás után osztozósba megy át a nyeremény. A VV meg Éden Hoteles alkudozásba.
Ha ezt mindenki megszavazza akkor azt végig vitték volna?

Ha én Lottózok, ne gondoljon egy olyat a Szerencsejáték RT, hogy átcsoportosítja a jutalmat. (kicsit hülye a példa. Na mind1.)

Spitzbauer 2021.02.25. 18:56:23

@Figyuzzka: Természetesen. Mút nem szeretem, Marcit meg igen.

Gia 2021.02.25. 18:57:19

Sajnos nem csak Soma kampányol,hanem Bálint ÉNB-s kollégái is.

Cérnahuszár 2021.02.25. 18:57:54

@MissRöfi: na figyelj miss
amikor másokra mutogatsz hogy szerinted milyen, vedd észre hogy a többi ujjad saját magad felé mutat.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 18:59:09

még mindig túl sok hülye van szabadlábon

Figyuzzka 2021.02.25. 19:00:46

@Gia: Aki eljutott eddig, az nagyjából meg is érdemli a nyereményt, ha azt nem nézzük, h ezért a "teljesítményért" kap valaki ennyi pénzt
Kár, h nem 5 emberből kell szavaznia a nézőknek, h ki nyerjen

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 19:01:02

@Cérnahuszár a naív: Egy ilyen alkalommal küldte el Vivit melegebb égtájra nem éppen szépen.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 19:02:01

@Figyuzzka: most épp 5-ből csak nem egyszerre. az majd 3-nál lesz ugye, de ott is kettébontják.

Figyuzzka 2021.02.25. 19:03:20

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: De a 3-2 maradékból már nehezebben választ a néző, mint 5-ből :D

kipcsak harcos 2021.02.25. 19:04:16

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: pontosan mire gondolsz?
Én nem sajnálom tőle a pezsgőt, de így nem fog inni :D

Spitzbauer 2021.02.25. 19:06:33

@ilona12: Túl sok időt töltött Prolival. ;-)

Spitzbauer 2021.02.25. 19:07:41

@Figyuzzka: Ja, és ne sértegesd a bocikat!

ibsen 2021.02.25. 19:08:42

Sziasztok!

Köszi Laura nagyon jó volt ismét, kb ezt gondolom én is. Benéztem az index fórumra ott nagyon Bálint drukker mindenki a hozzászólásokat elolvasva de ez van. Már azt is írták hogy a Soma az ÉNB-sek meg a KIOSK nevü étterem főnöke is Bálintot nyomja. Gusztustalan ez az egész na. Sok mindent nem láttam így Laurától tudtam meg hogy Daniék Robit kidumálták. Nem tudom ez mekkora dolog volt akkor de lehet emiatt sem mond el mindent már Bálintnak a srác. A pénz még senkié jelenleg meglátjuk hogy alakul.

pomac 2021.02.25. 19:10:11

szerintem bála fogy ma nyerni , és a végső győztes is ő lesz ,ha lehetne fogadni tennék rá nagyobb összeget is :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 19:10:34

@Figyuzzka: Azt gondolom, hogy a több lehetőség elsősorban Bálintnak kedvezne. Így lehet a mai párbajt "döntőnek" minősíteni.

Kosztarika 2021.02.25. 19:12:34

@kipcsak harcos:
Nem fogom megöngyilkolni magam. Ez egy játék, nekem sem jobb, sem rosszabb nem lesz attól ki nyer (ellentétben a való világgal).
Persze, kiakaszt az emberi butaság, agresszió, másik alázása, de tenni csak IRL tudok tenni ellene a magam kis mikrokozmoszában és amit lehet teszek is.
De hogy a villából kit b@sznak ki éppen, vagy ki kapja a lóvét, ahhoz kevés vagyok. Ezért igazából nem is húzom fel magam rajta.

Cérnahuszár 2021.02.25. 19:14:51

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: á oké
csak mert fixa ideám hogy az ital kihozza mindenkinek a valódi énjét
olyankor eltűnik a kontroll
csináltam már pár vállalhatatlan dolgot úgy XD

robitól meg a vicces ént láttam berúgva, láttatok vállahatatlant?

Laura Ingalls 2021.02.25. 19:21:41

@hereverő heverő: köszönöm heverő, vacsi után be is dobok egyet a konty alá! Hosszú menet volt. :p
@Kosztarika: kedves Kosztarika, köszönöm és sokat számít. :) Ha már így színt vallunk. Azt tudhatjátok, hogy össze-vissza olvasgatok bele a kommentekbe - önző módon általában a saját posztok alatt - de a feltűnt, hogy egy ideg nem láttalak és akkor hiányoztál. :) Jó kis társaság gyűlt itt össze, nekem is lesz azért némi hiányérzetem.

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: @.Zsu: @ForniT #TeamPini: @Hétkilenced: @Spitzbauer: @Cérnahuszár a naív: @metatroll: @zellerlevél: @Silversan: @ilona12: @free spirit: és mindenki akit esetleg kihagytam, köszönöm a kedves szavakat, engem ezekkel kenyérre lehet kenni. :) ;*

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: azért vagy első, mert olyan kitartóan körbe udvaroltál, hogy annak az én szentimentális kis szívem nem tudott ellenállni. Most is olyat írtál, hogy csak irulok-pirulok. :) puszcsi <3

Cérnahuszár 2021.02.25. 19:22:15

@Kosztarika: én is így vagyok, jó lenne ha bálint esne ki, de ha nem, nem ugrok a kútba
dani bent maradását megsinylettem volna, ha bálint marad az nem zavar annyira
abban az esetben tuti hogy moh is lapát, szóval van benne jó is, a moha szál még nincs lezárva

Balu91 2021.02.25. 19:22:16

@ibsen: szürkének nevezte.

Robi amúgy hamarabb kezdte a kibeszélő showt amikor asszem a média héten a cigizdében osztotta Bálintot Vivinek, az meg amikor megjelent szépen mosolygott rá.

2021.02.25. 19:22:23

ATTÓL FÜGGETLENÜL a VV-t megnyerő sem mindig abszolút nyertes, ezt láttuk a korábbi elsők példáján. Ha Bálint ma nyer, illetve akár meg is nyeri, a büdös életbe, sósavval sem mossa le magáról a VV Bálint jelzőt.
Robi boldogulni fog a jég hátán is.
Szóval ahogy Marcika mondaná, fosom le ha nyer, az erkölcsi győzelem Robié.

schanc 2021.02.25. 19:25:05

Laura, nagyon szerettem a posztjaidat, köszi az írást!

kipcsak harcos 2021.02.25. 19:25:07

@Kosztarika: én csak annak örültem, hogy nem fogod pusztítani az agysejtjeid alkohollal :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 19:26:15

simán ketten végigtolhatták volna és a nyertes ad két millát a havernak , volt már ilyen .
Lehet azért balhéznak , hogy végig nézhetetlen legyen a műsor , égessék ki a retinánkat.Vagyis a tieteket.

Cérnahuszár 2021.02.25. 19:26:50

@repuloezustmokus #Piniteam: cseréljünk
meggondolatlan szexelőt tudok felajánlani

Fu Szekh Li 2021.02.25. 19:27:18

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Szerintem egyszerűen csak hasonul: Mohnál úgy ül, ahogy Moh, Bálintnál úgy, ahogy Bálint. Ő a VV10 Zeligje.

Gia 2021.02.25. 19:28:11

@Laura Ingalls: Laula fenomális voltál!Köszönöm én is a posztokat!

2021.02.25. 19:28:36

@Fu Szekh Li: ja, mert ő olyan labilis személyiség, Jézus ereje.

Kosztarika 2021.02.25. 19:30:03

@Cérnahuszár a naív:
Akkor zavarta ki egy vita után Vivit ordítva: " takarodjál ki a szobából"
Vivi pedig lehajtott fejjel kiment a hálóból. Durva volt.

2021.02.25. 19:31:13

@Kosztarika: "takarodjál ki a gecibe" volt.

Fu Szekh Li 2021.02.25. 19:33:08

@kipcsak harcos: Ennyien kapnak rohamot a mai párbaj után?

kipcsak harcos 2021.02.25. 19:34:45

@Fu Szekh Li: azt én nem tudhatom, de Kosztarika nem fog pezsgőzni :D

budapest23 2021.02.25. 19:35:02

@LaciHogyVoltol: erröl kérhetek alkalomadtán egy linket? mer a gyakorlat valahogy nem ezt igazolja vissza, jellemzöen a magas iq-jú emberek inkább agyuk feldolgozókapacitására hagyatkoznak, vagy ahogy mondani szokták, észérvekre, semmint érzelmekre. Az IQ ennek mentén valójában a problémamegoldóképességröl ad hitelt, míg az EQ a frontális lebeny empatikus akció-reakció levezénylését felügyeli (leegyszerüsítve, egy külsö inger mennyire alakul át belsö érzéssé). A kettö közt nemhogy korrelációt nem ismerek tanulmányaimból, de ahogy írtam tapasztalati szinten inkább kontrasztot. Viszont konkrétum nagyon érdekelne, ha valami mást hallottál erröl.

Annyi még, hogy az IQ a szoros értelemben vett üzleti és tudományos siker egyik fontos összetevöje, az EQ meg a szociális háló struktúráját alakítgatja. Természetesen nem vitatom, hogy mindkét szám magas értéke EGYÜTT a kiteljesedett, boldog élet titka lehet... de azért sok ilyen embert nem ismerek :)

_Pipp 2021.02.25. 19:35:13

Sziasztok!

@Laura Ingalls: nagyon köszönöm a posztjaid, bevallom őszintén a Te posztjaid voltak a kedvenceim!:)

Ma pedig hajrá Lóbelt! Mindenki szavazott már Lóbeltre? :)

hereverő heverő 2021.02.25. 19:36:53

@Cérnahuszár a naív: óóóóó
Ezt csak most mondod, hogy feleségül mentem hozzád? Bakker....nyitva van még az éjjelnappali, ott szokott lenni cseresznye

Cérnahuszár 2021.02.25. 19:37:03

@Kosztarika: ja igen, az volt az első amikor néztünk hogy ez most mi volt? tud ilyet is?

Cérnahuszár 2021.02.25. 19:37:49

@hereverő heverő: jaj nagyon röhögök :DDDD
de peninek nem kell az énem, valahogy sejtettem :D

kipcsak harcos 2021.02.25. 19:37:58

@Kosztarika: a Te finom éneden átszűrve így hangzott " takarodjál ki a szobából".
Más megfigyelő szerint: "takarodjál ki a gecibe". :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.25. 19:38:46

Laura! Köszi az Öfit...

Én még mindig nem tettem X-et... baszus ez nekem nehéz... Bármelyikük is győz most, Vivi húzza be az évadot. Aminek örülök, de de de...

budapest23 2021.02.25. 19:39:50

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: De ez azért a feladás-környéki maszatolásnál volt, az vesse az elsö követ, aki még akár alkohol nélkül is egy adott pillanatban nem ugyanezt mondta volna. Esetleg nem ezekkel a szavakkal, de... nah. Ne legyünk már álszentek.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.25. 19:40:37

@Laura Ingalls:

Nem tudom, hogy fogsz-e még írni, de köszi az évados munkádat!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 19:44:19

@_Pipp: Szia Pipp! nekem dmr94 volta kedvencem , de laura is ott van a szeren.

Nálam telihold van , jól zárjátok be az ablakokat Piton professzor nehogy berongyoljon a kéményen keresztül.
@budapest23: "magas iq-jú emberek inkább agyuk feldolgozókapacitására hagyatkoznak, vagy ahogy mondani szokták, észérvekre, semmint érzelmekre" de miben?
ezt nem valahonnan másoltad?
5+5 okos az eszét használja a buta meg az érzelmét? :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 19:45:00

@kipcsak harcos: az takarodjál ki a szobából volt.. én láttam.

alma_szósz 2021.02.25. 19:45:09

az instagram népénél még mindig Robi vezet

Fu Szekh Li 2021.02.25. 19:46:01

@Laura Ingalls: Engem kihagytál, mert én nem köszöntem meg. Eddig. Kösz Neked és a többieknek is, nagy munka volt.

Cimili2 2021.02.25. 19:46:35

Laura, köszi a posztcsit!! :)

_Pipp 2021.02.25. 19:47:43

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ő nálam is szorosan Laura mögött van, nagyon szorosan! :)

Kosztarika 2021.02.25. 19:51:33

@kipcsak harcos:

Szóval szerinted kevés van belőle. :(
Felkerültél a listára!! ;))

Silversan 2021.02.25. 19:52:16

Bálint valamilyen szinten ismert, kamerákhoz szokott, RTL-es kollégákat ismerő emberként ment a villába, nyilván nagy támogató réteget maga mögött tudva. Ez nagyon nagy előny. Szerintem ezt nem tudta a játékában hozni, csak vesztett folyamatosan, Hiába mondja, hogy emberként jött, emberként akar kimenni, én pont ezt nem látom. Támogatta a Danit, elnézte, amit Virággal művelt, hogy Renátóval haverkodott.Folyamatosan gúnyolta, alázta Vivit, lenézett mindenkit, pedig sorra bukta a játékokat, IQ tesztet (bármilyen is volt), és a viselkedése is egyre közönségesebb lett. Okoskodott, ítélkezett, vagdalkozott. Nem fejlődött, hanem visszafejlődött, vagy lepergett róla a felvett máz, és ez az eredeti Bálint. Miért kellene neki nyernie akár most, akár a végén.Hatalmas előnyből küzdötte le magát.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 19:52:41

@.Zsu: nálam akkor úgy látszik előre hozták. (gyorsan elő kell vennem az ugrabub talárt a tarocot meg a varázsgömböt)

barby03 2021.02.25. 19:53:11

Sziasztok!

A szavazatom Bálintra ment. Itt a végjátékban nem volt mindig szimpatikus amit csinált, de összességében az egész játék során meghatározó játékos volt. Uralta az eddigi kiválasztás-kihívás-párbaj végeredményeket, a mocsárcsapatot felszalámizta, amit például Moh biztos nem tudott volna megcsinálni. Az előző szériákban már taktikus játékosok nem is voltak.

Figyuzzka 2021.02.25. 19:54:40

Arra emlékeztek, amikor a mindig őszinte Robi épp kibeszélte kinn Bálintot, de amikor Bálint megjelent, vörösödve témát és stílust váltott, még Puskás Peti is eljátszotta a jelenetet :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 19:57:20

Tudjátok van a hotdog evő világbajnokság , Mercy rápróbálhatna.Kanállal tolhatná , mint a somlóit.

_Pipp 2021.02.25. 19:58:33

@Figyuzzka: Bálint is kibeszélte Robit Daniellával, és még folytathatnánk. Szerintem mindenki ki szokta beszélni a barátait, de ez normális dolog szerintem, hiszen miről beszéljünk ha nem azokról az emberekről akik hatással vannak az életünkre? Úgyhogy én ezt nem tartom ördögtől valónak. Bár az is igaz, hogy én az adott emberkének is elmondom ami a szívemet nyomja, legyen az pozitív vagy negatív dolog.

Fu Szekh Li 2021.02.25. 20:02:00

@Kosztarika: Egyébként van otthon pezsgőd?

Figyuzzka 2021.02.25. 20:02:01

@_Pipp: Jah, persze, nincs ezzel semmi baj, csak ők hiszik azt h van, másról nehéz benn beszélni :)
Csak azért említettem, mert a kibeszélések között az egy emlékezetes jelenet volt :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 20:02:45

@Figyuzzka: sztem olyan ember nem létezik a földön, aki mindig őszinte

Fu Szekh Li 2021.02.25. 20:06:02

Muzik, a poharamban levő Mango Bayről jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=KtaU9OkTHWo&ab_channel=KEXP

Figyuzzka 2021.02.25. 20:07:34

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Az élet, és a másik ember kényszerít bele, h ne lehessünk mindig azok :D

kipcsak harcos 2021.02.25. 20:08:26

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: én meg nem láttam. Kénytelen vagyok az összevissza látásotokra hagyatkozni :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 20:10:41

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!: tetszik a nicked, kő kóla?

@kipcsak harcos: pedig neked vannak olyan szép, nagy, vizenyős, gülü szemeid, amivel mindent is láthatsz :D

Fu Szekh Li 2021.02.25. 20:11:36

@hereverő heverő: Komolyan az jött be a basszusszólamról, hogy:
Neon alatt tépem hajad
egy tincs a kezembe marad :D

kipcsak harcos 2021.02.25. 20:12:33

@Kosztarika: nem tudom milyen listára, de gondolom a kedves emberek jegyzékére :)

etikette 2021.02.25. 20:13:40

Kicsit sajnalom hogy mindjart vege. Jo volt borzadozni a “gyerekeken”
Felolem barki nyerhet, nem az en penzem. Ha az enyem lenne akkor Merci kapna egy tabla csokit, Vivi egy csomag muszempillat, Balint egy fesut, Moh egy tukrot es Robi egy fakanalat. Igy 4500 ftbol kijonne az egesz. Netto.

kipcsak harcos 2021.02.25. 20:14:13

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ez igaz, de ha nem vagyok ott (nem néztem) kénytelen vagyok ilyeSfajta rossz megfigyelőkre hagyatkozni.

hereverő heverő 2021.02.25. 20:14:15

két fecske nem csinál sarat
elolvad számban az utolsó falat
lehugyozom a villa sarkát
elmegyek aludni, jóéjsarkát.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:14:52

@barby03: Moh ugyanúgy minden mocsárt kint hagyott volna. Jobb, ha tőlem tudod... Kettőt kint is hagyott.
@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Dr. House: Mindenki hazudik. :-)

Kosztarika 2021.02.25. 20:14:54

@Figyuzzka:
Nem csak neked szól!!
Könyörgöm szakadjatok már le erről a 'kibeszélés' témáról.
Be vannak zárva, hónapokig nem történik semmi, miről beszéljenek?
Egy családban sem bűn, ha anyuka elmeséli apukának, mi történt a gyerekkel az iskolában, Jóska azt mondta, hogy... , az anyósnak begyulladt a tyúkszeme.
A villában is arról beszélnek, ami körülöttük történik. Ha y megbántja z-t és ő megosztja valakivel az már kibeszélés??
Más mikor megfúrni, befeketíteni, kellemetlen vagy kínos helyzetbe akarja hozni a másikat.
Minden részrehajlás nélkül, tegye mindenki kezét a szívére. Ez utóbbi, többször is, Bálint volt.

hereverő heverő 2021.02.25. 20:15:03

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!: :DDDDDD minimál :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:15:51

@Kosztarika: Ha Robi nyer, majd küldök Neked pezsgőt, csak írd meg a címet privibe!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 20:16:13

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: house ♥

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit (is)!!!: udvarolni próbáltam :)

Balu91 2021.02.25. 20:16:20

Facen stroyban:
20:00 állas 50,77-49,23

kipcsak harcos 2021.02.25. 20:17:22

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: nono! Én ismerek olyat. Nem is kell messzire menni :D

Silversan 2021.02.25. 20:17:26

@Kosztarika: Úgy látszik, ma (is) mindenben EKG:-)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:17:40

@kipcsak harcos: Mondd csak medve! Tényleg van neked egy olyan halállistád? Van, nyuszika....
:-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:18:42

@Balu91: Ez teljesen jó lesz végeredménynek, nyilván Robi javára. :-)

Figyuzzka 2021.02.25. 20:19:26

@Kosztarika: Mint írtam is, engem nem zavar a kibeszélés, a villalakókat zavarja :)

naty77 2021.02.25. 20:19:49

@LaciHogyVoltol: mivel eléggé sok autista van körülöttem és pont olyanok akiknel magas sz IQ-ja így bátran mondom hpgy sok esetben nem függ össze az EQ-val.
A nárcisztikusok is sokan vannak hasonlóan.
Gyanítom sok sorozatsgyilkos is sorolható lenne. :D

Maradjunk annyiban, hogy IQ EQ nem jár együtt. ;)

naty77 2021.02.25. 20:22:41

@Laura Ingalls: köszönöm Neked is, többieknek is, kommentszekciónak pláne. ❤

Kosztarika 2021.02.25. 20:24:10

@Majom1Parádé #Team PINLobelt:
Psszt, figyi: utálom a pezsgőt. Ritkán iszom, de akkor házi törkölyt, vagy bármilyen nemes gyümölcspálinkát.
:)))

barby03 2021.02.25. 20:25:01

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: igen, kint hagyta őket, de én arra gondolok, hogy Digo párbaj után Bálint mögé soroltak be Mohék is. Létre tudott hozni egy szövetséget,amit a többiekből nem nézek ki.

kipcsak harcos 2021.02.25. 20:26:43

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: nekem is ilyesfajta sejtésem támadt :D
Azért próbálkoztam, hátha.

Figyuzzka 2021.02.25. 20:27:31

@naty77: Pedig már kezdtem örülni :( :D

Kosztarika 2021.02.25. 20:28:29

@barby03:
Nézőpont kérdése, szerintem pusztán elhatátolódtak a mocsár csapattól. De tévedhetek:)

Ármándójózsi 2021.02.25. 20:29:06

Na, most jött el az a pont, hogy a Villában sincs barátság, meg már itt sem!!!
Úgyhogy, a Bálint drukkereknek fagyjon le az androidja a párbaj végéig és ha már szavaztak rá, akkor az szálljon át Robira!

Háborúúúúúúúúú!!! :D

naty77 2021.02.25. 20:29:40

Segítség mit kell letölteni a szavazáshoz? Letöltöttem az rtl24et, ott látom a való világot, de hol a szavazás? Vagy nagyon rossz helyen járok?
Köszi!

Ármándójózsi 2021.02.25. 20:30:55

@naty77: Menü kopp, Való Világ, alul -> szavazás.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:31:14

@Laura Ingalls: Én is köszönöm a posztjaidat! Nagyon tetszettek. (ha jól értelmeztem, akkor ebben az évadban ez a mai volt az utolsó amit írtál nekünk)

(Ha bárkit érdekel minden posztíró igencsak jót alkotott, ami elég nagy fegyvertény annak tükrében, hogy ezen évad legtöbb napja komoly kihívást jelentett, hogy a "semmi sem történt, most mi a retket lehet erről írni" feladatot abszolváljátok. Ha szeretitek a sorrendet, akkor az enyimé:
1. Dzsudibí
2. Laura Ingalls
3. dmr98
4. Fálki

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 20:31:29

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): ő megtanulta már, hogy csak azoknak szívom a vérét látványosan, akiket kedvelek :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:31:48

@naty77: Az első kép Robié, arra kell szavazni! :-)

ibsen 2021.02.25. 20:31:53

@Kosztarika: Jogos. egyébként a való életben max elkerülöd az illetőt vagy megbeszéled valakivel a viselt dolgait. Ott bent ha mindenki mindent a másik arcába mondana mint ami őszinte fasza csávó Bálintunk ugye akkor egymást ölnék:D

Kosztarika 2021.02.25. 20:32:48

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:
Tévedsz (és csalódsz :P) itt békés beszélgetés és poharazgatás, nótázás folyik.
Dodo mitiszó? :D

Krétagarbó 2021.02.25. 20:34:18

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: na basszus, letöltöm az app-ot. Pedig azt hittem, idén is megúszom igazi szavazás nélkül.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:34:25

@Kosztarika: Bocs, azt sajna nem tudok küldeni max, virtuálisan a képét

2021.02.25. 20:34:28

@Krétagarbó: nem, hogy csesszék meg :((

Ármándójózsi 2021.02.25. 20:34:28

@Kosztarika: Miiiii??? Be is lehet rúgni? :S
Jaaaaaaa, akkor most milyenre igyam magam? Agresszívra, vagy aranyosra? :S :DDD

Kosztarika 2021.02.25. 20:35:46

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:
Báncsá mà meg engemet is. Vagy nem szeretöl? ;(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:36:05

@Krétagarbó: ja, 9-kor. Ma sok dolog lesz. öfi, párbaj, kiválasztás, kihívás... BV a kiesővel.

Krétagarbó 2021.02.25. 20:36:06

@Laura Ingalls: köszi a posztot és az összes többit is. Az egyik kedvenc voltál:)

naty77 2021.02.25. 20:36:30

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: megtaláltam a szavazást juppi.
És igen most Robi.
De a végén akár Ő akár Vivi.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 20:36:43

@Kosztarika: szeretlek, imádlak, de legközelebb egy pohárral kevesebbet igyál, oszt nem leszel szentimentális :*

Cérnahuszár 2021.02.25. 20:37:33

ja tényleg ma is vettem chipset, megyek lefizetni a kölköt

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:39:15

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Ja, nem. Most ránéztem és sajna csak 10-kor. MA biztos nem lesz vége. :-( De üsse kő, csak Robi menjen vissza!

Ármándójózsi 2021.02.25. 20:39:33

@Kosztarika: Én mindig használható vagyok, legfeljebb nem emlékszem!!! <3 :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.02.25. 20:40:00

Pörögtök mint szomszédasszony a pöcsömön ! :D
De kb. visszaolvastam :)
Hajlá Lobi ! De kicsit sajnálom, ha kiesik Bála !

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:40:45

@Cérnahuszár a naív: Mit csinál a csipszért? Szavaz Robira vagy valami mást?

Cérnahuszár 2021.02.25. 20:42:04

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: arra szavaz akit én mondok :D
a chips nagy úr

Ármándójózsi 2021.02.25. 20:43:02

@SelyemSonkaPini: Te csak kurvára ne sajnálj semmit, nyomj aZ összes telefonon Robira TISZTELETTEL, mert az a rongybatekert búbánatos faszom sem tudja, hogy mi a kibaszott állás ebben a kurva játékban...

Fu Szekh Li 2021.02.25. 20:44:14

@Kosztarika: Na most engem lejóistenezett. Akkor nagyon utál? :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 20:44:40

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: 8-kor 50,77 vs. 49,23 volt
legalábbis Face hivatalos webódalon ezt írták

KékCsöcsűPini 2021.02.25. 20:46:16

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Tesó! TE mindig olyan szépen ízesen megvilágítod nekem a helyzetet, hogy örvendezik az én lelkem ! ÉS mindig a TELIBEBASZOTT TISZTELET alapon !
Amit mindennél többre értékelek !
Ahogy Vitéz Kunbajai Szaniszló lovasgárda lobogóján is állt: "TISZTELET vagy ANÁL"
NEM, bocsi az Danién volt! emezeknek ANÁl helyett HALÁL !

Ármándójózsi 2021.02.25. 20:47:08

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Jaja, láttam, és megőrülök, biztos fél szavazaton múlik, Moha megmondta, az övénél egy volt. Akkor ez fél...vagy negyed...

budapest23 2021.02.25. 20:49:10

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): "magas iq-jú emberek inkább agyuk feldolgozókapacitására hagyatkoznak, vagy ahogy mondani szokták, észérvekre, semmint érzelmekre" de miben?
ezt nem valahonnan másoltad?
5+5 okos az eszét használja a buta meg az érzelmét? :) "

Nem másolok, általában kútfö :)
Hogy miben hagyatkoznak magas IQ-jú emberek problémamegoldó képességeikre inkább, mint ilyenolyan érzelmekre?
Hát például
- feladatmegoldás (IQ tesztben ez szépen le van vezetve szabadasszociációs és kreatív kérdéseknél, súlyozottan bele is számít hogy high iq emberek ott hogy szerepelnek, szemben mondjuk a matekpéldákkal)
- konfliktuskezelés
- párválasztás
- befektetési hajlandóság és kockázatkerülési tendencia (nemcsak pénz, érzelem esetében is!!!)
- projektmenedzselés (nemcsak üzlet, életpálya is)
stb.

Egy magas EQ-jú, de alacsony IQ-jú ember teljesen más válaszokat ad az életben felmerülö kérdöjelekre, mint fordítottja, vagy közepes de közel azonos IQ/EQ szintü ember, vagy mint az unikornis High IQ High EQ emberek... stb. Ha végiggondolod, biztos találsz a személyes ismerettségi körödben embereket, akiknél tudod hogy hasonló szitukat milyen módon oldanának meg különbözöképpen. És ebböl általában, ha 10-15 embert így megfigyelsz, már lejönnek bizonyos tipológiák, karakterológiák.

Én úgy tudom, és erröl szólt a hsz-em csupán, hogy _általánosan_ (ejtsd, mérten/bizonyítottan) nincs korreláció a magas IQ és EQ között, söt a saját tapasztalati görbém (ami ennyi év után már szinte empírikusnak is nevezhetö, lol) inkább fordított viszonyt mutat.

Kosztarika 2021.02.25. 20:51:20

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is):
Áldd meg és várj, hogy imádkozzon hozzád. ;)

2021.02.25. 20:51:27

@budapest23: nincs róla, van számos kutatás, és mind konklúziója az, hogy lehet, vagy nem lehet. :))
Viccet félretéve, még egyik teória sem bizonyított.

Kosztarika 2021.02.25. 20:55:22

@budapest23:
Namost ebből a felét sem értettem. Az baj? :( Remélem életben maradok. ;)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 20:57:55

@Krétagarbó: ne is, mert jön a csendőrség :DDD

budapest23 2021.02.25. 21:00:50

@budapest23: Még annyit tennék hozzá (amit a blogmotor sajna nem enged), hogy ezzel TERMÉSZETESEN nem azt akarom mondani, hogy sajthülyének kell lenni ahhoz, hogy érzö, kedves lény lehess, vagy a fordítottja, hogy minden zseni egy született köbunkó :)

De ha van egy olyan állítás, hogy minél nagyobb az EQ, annál nagyobb az IQ (ami szerintem ugye nem így van), akkor ennek következménye lenne, hogy a szignifikánsan okos emberek kivételesen empatikusak és kedvesek.

Amúgy meg ez tényleg csak elméleti szinten érdekes, mert nemhiába határozták meg a normát 100as IQnál, és erre nem mondják azt, hogy sajthülye. Miközben az IQ-teszteket is lehet persze szídni (föképp a himihumi verziót amit itt elöadtak a villában, hah), hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen bölcsis, ovis és iskolarendszerben nö fel egy gyerek a világon (és ez messzire vezetne, de pl. a világszerte lesajnált/lehülyézett rétegek/szubkultúrák háttérproblematikájáról is sokat elmond, lsd. pl fekete egyenjogúság vagy cigánysors vagy Neukölln)...

Hogy valami egyszerüt és szépet is mondjak illusztrálásul a végére: Szerintem az itt kommentelük legnagyobb többség lazán 120 felett lebeg IQ-ban, és ha a hsz-ek túlnyomó részét figyelem, az érzelmi intelligenciájuk és jóval túlmutat a nagyátlagon.

Krétagarbó 2021.02.25. 21:01:01

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: a héten alig aludtam. Minden nap 5 órákat kb..., már mosott szar vagyok:(

Kosztarika 2021.02.25. 21:02:08

@Krétagarbó: @úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:
Hiáb jön. 3 nap és feloszlatjuk magunkat úgyis. ;)

Krétagarbó 2021.02.25. 21:03:15

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): én nem. Próbáltam az appot letölteni, de a regisztrációkor azt írja ki hogy szerverhiba. Próbáltam párszor, de ugyanúgy hibát jelez. Fogtam és letöröltem az appot. Nem hiszem, hogy az én szavazatom fog hiányozni.

budapest23 2021.02.25. 21:03:18

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: ezért nem is teorizáltam, csak tapasztalatigörbéztem a saját véleményem mellett :) és igen, pont ezért figyeltem fel, mikor Lacihogyvoltol azt mondta, bebizonyították az egyenes viszonyt.

2021.02.25. 21:03:38

@Krétagarbó: ne aggódj, én át fogom aludni a párbajt, ugyanezen okok miatt. Majd reggel visszanézem. :)

El is köszönök minden csumpiruditól, jó éjt kicsikéim!

2021.02.25. 21:05:46

@budapest23: igen, én is csodálkoztam, de direkt nem reagáltam, semmi kedvem senkivel veszekedni, meg ma párbaj nap van, hadd szóljon erről a diskurzus.
Jó éjt neked is. :)

SirLemming 2021.02.25. 21:07:29

@budapest23: másodjára hittem azt, hogy utólértem a csordát erre jön a wall of text. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 21:08:13

@Krétagarbó: Remélem Robi így is nyer, aztán majd a döntőre már Nálad is működni fog!

Kosztarika 2021.02.25. 21:08:30

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT:
Jó pihenés szia Sarah. :)

@Krétagarbó:
Olyan érdekes, hogy kicsiben és nagyban mindig történik valami a szerverekkel, mikor szavazás van
Hmm

SirLemming 2021.02.25. 21:09:46

@Krétagarbó: Van gép a környékeden? Rtl fiókot gépen regisztráltam, appon csak bejelentkeztem.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:09:50

jah szóval ennek volt egy előzménye lacihogyvoltol nah azt már nem olvasom el.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 21:10:50

@Fu Szekh Li Gyűlöljünk mindenkit!!! (is): végigmegyek a trash körömön, és mindenképpen meghallgatom (ha nem alszom el addig, akkor majd holnap)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:11:26

@Krétagarbó: pihend ki magad , én kialvatlanul elviselhetetlen vagyok sőt sokkal élesebb.(gyilkosabb)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:16:10

9 kor nem az már biztos , a 6 meccs közül melyiket is nézzem?

Krétagarbó 2021.02.25. 21:18:45

@SirLemming: céges, nem akarok ezen mókolni, eléggé le van védve. Az általatok megosztott képeket sem mind nyitja meg pl.
Mindegy, majd még próbálkozom a telón. Rtl most appom van régóta, onnan nem lehet átmenni?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 21:21:36

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): ennél sokkal rosszabbakat is mondtál már nekem, ez az egy pluszban már nem osztott, nem szorzott volna

kozi001 2021.02.25. 21:26:00

Vicces, hogy egy szerkik a borzasztóan kiszámítható és eleve lefutott, unalmas párbajokkal teli szezont próbálnak feldobni ezzel a nem is teljesen etikus dologgal és csak így tudnak pár "izgalmasabb" napot okozni a végére...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:26:26

dr csontban nektek is Zack Addy volt a kedvenc szereplőtök?

Krétagarbó 2021.02.25. 21:26:38

@SirLemming: és sikerült! szavaztam.
(Apple ID-vel beléptem, hagytam a regisztrációt a francba.)

Krétagarbó 2021.02.25. 21:28:00

@Kosztarika: Megvan, Robi még egy szavazatot behúzott:)

_Pipp 2021.02.25. 21:28:31

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én a BMG - Manchester Cityt nézem, és közben fűrkészem a lelátót, hátha lebukik Vitya, h ott nézi :P

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:30:53

@_Pipp: az ismétlés és 0:2 lesz asszem
szeretett vezérünk is ott van? :P

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: rád bántót nem mondtam te vagy túl érzékeny :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 21:31:55

@_Pipp: az is eldőlt már az első meccsen

_Pipp 2021.02.25. 21:33:51

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): tudom, csak tegnap nem tudtam nézni, és értelmesebb az ismétlés is, mint a Mi kis falunk ezredjére :) máshoz túl fáradt vagyok, nem tudom h maradok ébren a párbajig :)))
szerintem a páholyban sörözött

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:34:09

többiek biztos most mikrózzák az esti nasit, azért nem jönnek. :)

SirLemming 2021.02.25. 21:34:29

@Krétagarbó: grat! :D
Azt nem tudtam volna úgyse hogy retek most app is ment volna-e.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.25. 21:35:27

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:
"kérdezem azoktól, akik gyakrabban és mélyebb érdeklődéssel nézték/nézik ezt az évadot: mi az istentől lett bálint ekkora gyökér? "
Mindig is az volt, de a svédek szokásos mentalitása mellett megfakult. Amikor már csak a szolidabb játékosok maradtak bent, rögtön kiütközött. Lehet persze mentegetni azzal, hogy 100 nap, meg sok idegesítő embert kell elviselnie, meg hogy a férfierejét nincs kivel megcsapoltatnia, de szerintem inkább az első 70-80 nap alatt még tartott az álca, aztán lehullt.
Ja igen. Ezt csak úgy ideteszem, nem Neked szól. Bálint rossz színész. Nagyon rossz, ripacs. Lehet sok rosszat mondani Gináról, még többet Renátóról, stb., de amikor az arcába vágták, hogy nem őszinte, hogy megjátssza magát, szerintem erre gondoltak. Nem a szokásos "magamat adom, őszinte vagyok" lőzungra, hanem hogy Bálintnál a karakter egy felvett szerep és nem hiteles.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:35:28

@_Pipp: hát én biztos nem nézem .
Harmadik hullám csak be ne döntse az egészségügyet.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 21:36:03

@_Pipp: biztos ott szotyolázott valamelyik sarokban.. magassága alapján nem nehéz elrejteni :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 21:37:15

@Gézamalac (Antibála): Bárcsak minden bizonytalan szavazó most ezt olvasná!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:37:48

@Gézamalac (Antibála): vagy ismerték kintről :) Hiszen érdekes győző is ismer mindenkit a bentiekből. Ki kell mondanunk ez egy beltenyészet és ez sajna nemcsak a genetikájukon látszik meg.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:40:19

és hogy megnőtt svédországból az emigráció kis hazánkba.

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: van ízlésed öcsém , amúgy érdekesség nálam sertéspöri van nokedlivel de lefekvéshez már nem eszek.(tej lekváros kenyér:))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 21:41:57

@Gézamalac (Antibála): én is valami ilyesmit írtam korábban, hogy digó, gina és társai mellett maga volt a megtestesült tökély. biztos vagyok benne, hogy ő is bennfentes.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.25. 21:43:26

megyek én is, jó éjzt, jó szurkolást, hajlá Lóbelt

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.25. 21:44:24

jo8 nektek papi elhajózik.
Simon olvastam az üzeneted , remélem még összefutunk.
Hármas koli , este 10 óra , csirkefoci . .)))

kozi001 2021.02.25. 21:48:10

@Gézamalac (Antibála): Most komolyan már az ún. mocsárcsapatnak van igaza? :)
Ezt akkoriban nem sokan mondták. :)

Figyuzzka 2021.02.25. 21:54:10

Ebben szó nincs arról, h Robi azért jött a Villába, h az anyja hitelét kifizesse
rtl.hu/rtl2/valovilag/bemutatkozas-rigolyas-kisfilm-vv-robi
De ügyes próbálkozás volt, akár még be is jöhet neki :D azért 3 hónap utáni sírás a riportban azért az túlzás volt :D

Valinda1 2021.02.25. 21:55:55

Sziasztok szép estet! Nem tudom írta e már valaki (bocsi ha igen) de 21:00kor a párbaj állása 50.85-49.15 volt.
Forrás: valovilag insta sztori

SirLemming 2021.02.25. 21:56:39

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: vagy csak látta a "How not to be seen" oktatóvideót. :D
Joccak.

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Joccak!

Műsorról: annak azért örülök, hogy tévedtem és Viv bem zakkant meg.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 21:57:11

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Igazából ezt úgy kaptuk apáméktól, de fincsi volt. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 21:57:59

@Valinda1: Köszi! Szerintem még nem írta senki (vaksi majom nem látta)

SirLemming 2021.02.25. 21:58:32

@Valinda1: Elöl a kihívó van?

Alig pár perc és kezdődik az utolsó előtti előtti epizódja a VV10-nek!

Krétagarbó 2021.02.25. 21:58:42

@Figyuzzka: és csak arra költheti, amit a bemutatófilmjében is mondott? Másra már nem is költheti majd?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 22:00:06

Na, jöjjön a párbaj! :-) Hajrá Lóbelt!

Krétagarbó 2021.02.25. 22:00:16

@SirLemming: Ppupu hol van? Így a végére úgy eltűnt:(

kipcsak harcos 2021.02.25. 22:00:25

@SelyemSonkaPini: az nem lehet, mert, akkor kosztarika lerészegedik :D

Kosztarika 2021.02.25. 22:00:47

Nincs se ppupu sem pót ppupu???
Akkor figyelem: pupu pót pupujanak pót pupuja:

Kezdődik az ÁPOLTAK VIADALA, MOST!

Figyuzzka 2021.02.25. 22:01:05

@Krétagarbó: Nem, hisz nem mondott semmit :D lehet épp akkor találta ki, lehet h nem :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.25. 22:01:25

@Krétagarbó: nem költhti másra, csak arra amit mondott a filmjében

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:01:32

Sziasztok, szép estét! :-)

Utolsó előtti öfi... :D Már nincs sok hátra, de ma párbaj. :-)) PP meg... még mindig kérdezem, mit használ? :D

_Pipp 2021.02.25. 22:01:36

PP ma este is be van mindenezve :))))

Cimili2 2021.02.25. 22:01:55

@Kosztarika: köszcsi, jöttem is.:)))

mocskosmacska 2021.02.25. 22:01:56

P.P.nek mi miatt kell úgy viselkednie, mint egy kikiáltó?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:02:16

Azt a ku.va... baromi szoros... :DDDDDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 22:02:22

Má aszonta 10.párbajt....
50.91 vs 49.09

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.25. 22:02:24

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

gazo 2021.02.25. 22:02:32

Hu de közel a szavazat

Mók_Ica 2021.02.25. 22:02:33

sziasztok, 50,91-40,09.... hát asszem én ezt annyira nem hiszem el.....

Kosztarika 2021.02.25. 22:02:44

@kipcsak harcos:
Le én, ha Robi megy vissza. ;)

PP pizsamában. :DDDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 22:02:48

fekvőtámasz, hogy Bálint veszítsen megint!

Krétagarbó 2021.02.25. 22:02:49

@Kosztarika: remélem ma este még koccintunk:)
Izgulok:D

gazo 2021.02.25. 22:03:10

Na jön a pörgettyű

Post Modern Prometheus 2021.02.25. 22:03:30

Robi VS Bálint: strawpoll.com/x8eq2cdf6
80.81% [80] - 19.19% [19] Robi javára, a jelenlegi állás. 23:30-ig lehet szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/qhc7pxc6p
TOP3:
- Vivi: 49.64% [68]
- Robi: 26.28% [36]
- Bálint: 17.52% [24]

Cimili2 2021.02.25. 22:03:40

na már csak au hiányzott a vellából!!

Mók_Ica 2021.02.25. 22:03:57

moha jól látja, bálint már mindentől idegállapotba' kerül..... máóunika :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:04:00

Akármi lesz a végeredmény, azért megnézem majd Bála arcát, amikor meglátja, hogy bizony nem volt ez olyan egyértelmű, mint ahogyan ő azt gondolta.

_Pipp 2021.02.25. 22:04:06

Gina apja visszatért, láttátok? :D

mocskosmacska 2021.02.25. 22:04:11

Bálint nagyon megakadt ennél a 8 millánál. Illetve, ha nyerni akar, akkor nem kellene folyton beszólogatnia.

.Zsu 2021.02.25. 22:04:15

@Kiégett Hobbynyúl: de nem árulja eel.
amúgy szia :)

Tündérfürtöcske 2021.02.25. 22:04:16

Jó estét, jó szurkolást!
Hajrá Robi :)

De jó pörög tovább a lemez...

mögénéző 2021.02.25. 22:04:43

@Krétagarbó: tudom vitatható.. de ha kijelentkezel az appból és ha van gmail-es accountod (akár több is), akkor azokkal is regisztráció nélkül be tudsz lépni és így több szavazatot is tudsz adni + Fb accounttal ugyanúgy. Így elég sok plusz szavazat össze tud jönni egy egy telón..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 22:05:02

Vivi annyira cuki.
Robi a kis önkritikus...

malevil2050 2021.02.25. 22:05:12

A fehér kőnél is haloványabb árnyék vagy lobika.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:05:18

@.Zsu: Majd kiszedjük belőle, bár a pólót sem mondta meg Pytnek. :D

.Zsu 2021.02.25. 22:05:26

na, Vivit most zárják ki :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 22:05:48

Vivi, de hülye... még szerencse, hogy nem zárják ki érte.

_Pipp 2021.02.25. 22:05:49

na itt a másik bemindenezett :D

mocskosmacska 2021.02.25. 22:05:52

Auréliónak nem sitten kellene lennie?

Qqts #TEAM DIIGGGOHHHOUUU 2021.02.25. 22:05:58

@SirLemming: nyuuugalom, mar megszereltem. Itt a kis kameleon baba

Kosztarika 2021.02.25. 22:06:07

Mekkorát lebaszott Vivi Robinak. Csak úgy csattant. :DDD

.Zsu 2021.02.25. 22:06:07

@Kiégett Hobbynyúl: én is ráírtam instán :D elég hosszan. de még csak el sem olvasta.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:06:08

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Ez a nem mindegy, amikor valaki elgondolkodik saját magán is, és nem csak nagy mellénnyel tolja.

Aurelio... komolyan... még jó, hogy Radicsot nem küldik be nekik...

Cimili2 2021.02.25. 22:06:10

@tvbuzi: nyer? vagy mi a szösz?

malevil2050 2021.02.25. 22:06:18

Du libe zájt, a pörgettyűs.

Ármándójózsi 2021.02.25. 22:06:22

@Mók_Ica: Szükség lesz a konténerre...már látom...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 22:06:26

@malevil2050: De majd visszajön a színe, mikor Bálintot kint hagyja. :-)

tvbuzi 2021.02.25. 22:06:28

Mit szeretnek ezen a faszkalapon?

Mók_Ica 2021.02.25. 22:06:33

@Kosztarika: szia :))) a múltkor elenának nevezett folyamatosan az egyik partnerünk embere email-ben..... megírtam neki a nevemet.... elég nemzetközi.... és ennek ellenére is elenázott... a végén már úgy írtam alá, hogy elena..... szóval ennyi erővel lehetek Mónika is :DDDDD

au nem hiJányzott...... igazi pöcsfej......

mocskosmacska 2021.02.25. 22:06:41

robi úgy érezte, hogy aurélio király? Ha szavaztam volna rá, akkor most levenném róla a szavazatomat.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:06:54

@Kosztarika: Azon jót röhögtem. :DDDD
@.Zsu: Tééényleg, te is kérdezted. Szomorú, hogy ezt a titkot nem tudjuk meg. :-(

kozi001 2021.02.25. 22:07:30

@Post Modern Prometheus: De durva. 1 hete még minden szavazást Bálint vezetett.

Krétagarbó 2021.02.25. 22:07:33

@mögénéző: áááá, annyira azért nem vagyok elvakult, de köszi:)

2021.02.25. 22:07:45

Jó estét jó szurkolást!

Cimili2 2021.02.25. 22:08:14

@tvbuzi: megint veszíteni szeretnél.:)))

Mók_Ica 2021.02.25. 22:08:30

@Krétagarbó: szia Krétácska :DDD

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: nyugi, hoztam..... így a végére mindig extrahiperszupergigamega nagyságút hoztam :DDDDD

nicu71 2021.02.25. 22:08:48

De hiányzott már Aurelia ordibálása...

tvbuzi 2021.02.25. 22:08:52

Az összes játékost elengedtem

.Zsu 2021.02.25. 22:09:04

istenem valamiért h látszik a kurzor, ahogy elindítják a videókat az annyira száni :D

gazo 2021.02.25. 22:09:13

Vivcsónak nővére Ciprusról, mi a csöcs

MsIreneAdler 2021.02.25. 22:09:18

Ideértem én is :D
Jó estét mindenkinek!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:09:26

@Mók_Ica: Szia!^^ Jaj de jó. :DDDDDDD

Laura, neked köszönjük ezt a posztot és az eddigieket is! Szuperek voltak. Nagy melót csináltatok mindannyian. :-))))

tvbuzi 2021.02.25. 22:09:28

@Cimili2#teampini: milyen megint? Milyen megint?!?!?!
:DDDDD

Krétagarbó 2021.02.25. 22:09:53

Vivi nővére elég helyes csajszi.

SirLemming 2021.02.25. 22:09:57

@mocskosmacska: Úgy tűnik a többiek is le vannak petézve ránézésre Mr. 10 év szigorított megjelenésétől. :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:10:18

@kozi001: Ugye?
@Mók_Ica: Beállok a konténer mellé, ha lehet. :D
@MsIreneAdler: Szia!^^

zellerlevél 2021.02.25. 22:10:21

Jobb lenne, ha nem okoskodnának.

MsIreneAdler 2021.02.25. 22:10:44

@Krétagarbó: elorozta a jó géneket :) (de egy rohadék vagyok :D)

pomac 2021.02.25. 22:10:48

@tvbuzi: én már akkor mikor a bűvös hatos kiesett :)

gazo 2021.02.25. 22:10:51

Merci nővére is pláne mi a csöcs

Cimili2 2021.02.25. 22:10:52

@tvbuzi: mint mindig:DDDDD csak vicceltem teeeeee:))))))

Mók_Ica 2021.02.25. 22:11:07

@MsIreneAdler: @Kiégett Hobbynyúl: sziasztok :DDD gyertek mindannyian a konténerhez :)))
kezdjük a bulikát :)))) szombatig buliiiii :DDDD

malevil2050 2021.02.25. 22:11:19

Aullalélió nem vagy te azé oly okos gyerök, csak 1 kis hópihécske.

tvbuzi 2021.02.25. 22:11:45

Csúcs ez az érzés

malevil2050 2021.02.25. 22:12:28

@mocskosmacska: Azt mindig kifelejtik, így szebb.

gazo 2021.02.25. 22:12:29

Bála mit ordít mint a fában az a bizonyos

Mók_Ica 2021.02.25. 22:12:36

@Kiégett Hobbynyúl: mmkk várlak :DD

robi családi képén, aki beszélt, tiszta robi :DDDD

Kosztarika 2021.02.25. 22:12:43

@Mók_Ica: Mókicát írtam, a telom okoskodik. :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 22:12:52

Na, Robinak elég nagy családja van, ha mindenki visz még 1 embert, akkor legyőzi Bálintot! :-)

Ármándójózsi 2021.02.25. 22:12:54

Bála üvöltése nem jött be...

mocskosmacska 2021.02.25. 22:13:01

@malevil2050: Végül is 36 millió, de van egy része, amit meghatározott célra kell elkölteni.

Mók_Ica 2021.02.25. 22:13:02

@gazo: idegállapotba' van.... :DDDD

MsIreneAdler 2021.02.25. 22:13:02

@Mók_Ica: köszi! A konténerjeid nélkül nem is bírnánk :)

gazo 2021.02.25. 22:13:08

Robiék mormonok, vagy mi

.Zsu 2021.02.25. 22:13:17

Robi családja tök szimpi :)

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.25. 22:13:22

Lobibol van meg egy csak másképp fesuli a hajat

Krétagarbó 2021.02.25. 22:13:37

Na, még AU is megmondja, na!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:13:40

Hoppá. Aurelio is hazavitte volna a 8 millát. Újabb pofon Bálának.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 22:13:47

Au is megmondta, hogy Bála egy pöts. :-)

Mók_Ica 2021.02.25. 22:13:55

@Kosztarika: nem baj :DDD csak eszembe jutott az elenás sztori :DDDD

gazo 2021.02.25. 22:14:10

Na erősítik Robit a pörgettyűvel, Bála gondolkodhat most. Mégis megnyeretik vele a párbajt ?

Cimili2 2021.02.25. 22:14:12

@Krétagarbó: mindent megbocsájtok aunak.

SzabadEzANév? 2021.02.25. 22:14:24

@SzabadEzANév?: (Itt nem lehet kommentet szerkeszteni? (: )

malevil2050 2021.02.25. 22:14:30

@mocskosmacska: Igen, én azt hittem megy mint nyereségadó vagy valami ilyesmi.

Mók_Ica 2021.02.25. 22:14:33

@Krétagarbó: @Kiégett Hobbynyúl: @Majom1Parádé #Team PINLobelt: au kap egy piros pontot.... küldünk neki a böribe egy körömreszelőt :DDDD

Krétagarbó 2021.02.25. 22:14:42

Mondjuk elég nagy segítség a párbaj előtt ez Bálintnak, egy komoly figyelmeztetés kintről.

Ármándójózsi 2021.02.25. 22:14:49

Ne értsél egyet, mert egy kibaszott, hülye fasz vagy! Mit gondolsz, miért mondta Au???

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:14:53

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Meg, pedig bevallom, tőle ezt nem vártam. "Túlértékelte a hozáállásomat"... ne már.

peachcat 2021.02.25. 22:14:55

balintnak egy csepp onkritikaja sincs.

Krétagarbó 2021.02.25. 22:15:29

@Cimili2#teampini: @Mók_Ica: én bírtam AU-t, anno neki szurkoltam. Az más kérdés, hogy mekkora fasz lett azóta.

mocskosmacska 2021.02.25. 22:15:31

Bálint szerintem is jól néz ki, de nem lehetne példakép. Már eleve senki nem lehet példakép, akinek a vv a célja.

tvbuzi 2021.02.25. 22:15:37

Tud uralkodni magán Moha??

gazo 2021.02.25. 22:15:47

Azt hittem azt mondja au hogy Moh te egy akkora fasz vagy... :D

malevil2050 2021.02.25. 22:15:58

Bála bá' lehet h bájbájszása lesz.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:15:59

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Reméltem, hogy legalább most magához tér, de nem.

Mók_Ica 2021.02.25. 22:16:13

@repuloezustmokus #Piniteam: höhöhöhöhöhö

@Cimili2#teampini: nem esünk azért túlzásba :DDD

viki lealázta őket, hogy ki miért nem nyerhet, au meg felszopja őket, hogy ki miért nyerhet
mecsoda szerkesztői koreográfia :DDDDD

mocskosmacska 2021.02.25. 22:16:13

@Mók_Ica: Mondjuk szerintem elmondták neki, hogy miket mondjon mielőtt bement.

Kosztarika 2021.02.25. 22:16:14

Na már Bálint is kezdi. "Mindent jól csináltam"
Na ez a szomorú. Ha indulatból jön, meg csak-csak, de higgadtan is???

.

zellerlevél 2021.02.25. 22:16:29

Tisztelet... (Mindjárt menekülőre fogom.) :)

Cimili2 2021.02.25. 22:16:41

@Krétagarbó: én a villa utáni húzásaira gondoltam

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:16:47

@Mók_Ica: Megszavazok neki egy rendes reszelőt. :D Ezért a kijelentéséért mindenképp. Vagy több körömreszelőt. :D

tvbuzi 2021.02.25. 22:16:52

Amúgy
Amúgy
Amúgy
Amúgy
Amúgy
....

gazo 2021.02.25. 22:17:02

Na Marci lassan felfogja merre hányméter

Charlie100 2021.02.25. 22:17:22

@metatroll: Teljesen igaz! Komoly lenne ha Robi nyerne. Akkor Bálintnak is leesne, hogy 8M - ért hazaküldhette volna a legnagyobb ellenfelét.

nicu71 2021.02.25. 22:17:44

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: mindazonáltal Au borzalmasan néz ki.Azok a börtön tetkók,kurvára meghizott,arany fuxok mindenütt,az a randa póló...fertelmes.

Krétagarbó 2021.02.25. 22:17:49

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: egyébként most megint azt az arcát hozza, amit én nagyon nagyon bírtam.

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.25. 22:17:53

minden a hokizásra vezethetó vissza

Mók_Ica 2021.02.25. 22:17:58

@Krétagarbó: igen, akkor volt egy szórakoztató faktora, de azóta elszállt, mint a győzelmi zászló

@Cimili2#teampini: szervezünk gyűjtést :DDDD

azért felröhögtem, amikor mercinek köszönt au..... te vagy a kedvenc autóm...... :DDDDD

MsIreneAdler 2021.02.25. 22:18:11

Aurelio olyan furán barna.

Krétagarbó 2021.02.25. 22:18:13

@MsIreneAdler: nem vagy az, nagyjából ezt gondolom én is.

Kosztarika 2021.02.25. 22:18:48

@malevil2050: felszáll a driccmadár ?? Vagy turul? Fészekre Bálint!
Sicc dricc. :DDD

mocskosmacska 2021.02.25. 22:19:11

Milyen tojást neveztek el viviről? Miről maradtam le?

Mók_Ica 2021.02.25. 22:19:13

@Kosztarika: elvesztettük ....

no, és megint előjött auból a sírás.... :DDDD

pomac 2021.02.25. 22:19:17

milyen tojásról beszél ?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.25. 22:19:20

@SzabadEzANév?: Nem, nem lehet sajnos. Elírtad, akkor elírtad.
@Kosztarika: ekg.

.Zsu 2021.02.25. 22:19:20

ez annyira arrogáns Bálinttól, h azért akadt ki bizonyos embereken jobban, mert nagyon közel állnak hozzá.
azért tartom soknak ezt, mert az a mérce számít amit ő felállított a másikról. hol az empátia? hol az elfogadás?
nem csak az az atyaúristen, és az alaptörvény amit ő gondol a világról. lehetnek különbség.

Aliceinchains 2021.02.25. 22:19:26

Most komolyan Aurelio adja a húsvéti tojást Bálintnak? És Bálintnak még mindig nem esik le:(

mocskosmacska 2021.02.25. 22:19:43

Aurelio mondott bármit is közhelyeken kívül?