Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X102 – A forgószél, akit Vikinek hívnak, avagy szartál vagy nem?

2021. február 24. 16:56 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_679.jpg

Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos, az egész egy feladattal kezdődött.
A lakóknak arra a kérdésre kellett választ adni, hogy a főnyereményhez képest mennyi pénzért hagynák abba a játékot azonnal? Mindannyian egy papírra írták fel az összeget, amivel hajlandóak lennének kisétálni az ajtón. Természetesen ez az összeg a megnyerhető 36 millió pénzből kerül(ne) levonásra. Ami engem illet simán írtam volna 15 misit. Azért nem többet, mert adózás után ez is szép összeg és a nyertesnek mégis jusson több mint nekem. Ehhez képest mindenki beszariskodott (kivéve Robit), még úgy is, hogy (számomra) egyértelmű volt, hogy ezzel konfliktust akarnak generálni. Jött is a következő levél: valaki a lakók közül 8 millióval gondolkodás nélkül elindulna haza, mielőtt bárki azt mondhatná igazából megmondom az őszintét, de mivel nem eszik olyan forrón a krumpli levest, így a Nagy Testvér szavazásra bocsátotta a kérdést, hisz ez a Való Világ eddig is olyan demokratikus képződmény volt. A többség természetesen úgy szavazott, hogy a(z) - eddig még ismeretlen – delikvens ne kaphassa meg a kívánt összeget, majd jött Róbertünk és elmondta, hogy 1.) én kérném a pénzt, 2.) azért, mert konkrét célokkal érkeztem ide, amik közül az egyik, hogy ezzel az összeggel segíthetnék anyukámon, akinek így ki tudom fizetni a hitelét, 3.) a büszkeségemet és a többi tervemet félre tudom tenni azért, aki nekem a legfontosabb.
Ezután jött a vihar a biliben.

kepernyofelvetel_698.jpg

kepernyofelvetel_683.jpg

kepernyofelvetel_685.jpg

kepernyofelvetel_686.jpg

kepernyofelvetel_690.jpg

kepernyofelvetel_691.jpg

kepernyofelvetel_692.jpg

Bálint eleve azt mondta, hogy nem korrekt ha valaki most feladja a játékot, mert az ő fogalomtárában ez feladás. Másrészt megijedt, hogy van arra esély, hogy egyikük a szavazás után kisétálhat és utána c s a k 28 milliót kap a nyertes. A többiek megértőek voltak Robi érvelése előtt is, utána pedig még inkább. Bálint már az érvelés előtt is tüzet hányt orrán-száján és elhangzottak a csalódás, gyávaság, megfutamodás közhelyek. Viszont miután Robi színt vallott és Merci megtapsolta, mert szerinte ezért jár a taps, a többiek pedig bólogattak, Bálint dühében így reagált: haGGYad má’ baZdmeg, szedd a cuccod oszt’ húzz a picsába, gyáva szar vagy! Szerinted az én anyámnak nincs hitele? Nekem nincs hitelem baZdmeg?
Az a véleményem, hogy Bálint már rég kereste a fogást Robin és az alkalmat, hogy összerúgja vele a port. Ezt a helyzetet nem kicsit reagálta túl és olaj volt a tűzre, hogy a többiek nem csatlakoztak hozzá, hanem még csitították is. Az első gondolatom az volt, hogy úgy csinál, mintha a zsebéből húzták volna ki azt a pénzt, pedig bármelyikük megérdemelné, hogy azonnal elvihessen ennyi pénzt, mert mind ott vannak már 102 napja. Mindenki maga dönti el, hogy megéri-e megragadni ezt a lehetőséget, vagy bízik a szerencséjében, hogy pár nap múlva elviszi az ultimate nyereményt. Ennek az esélye 5 az 1-hez. Tegyétek a szívetekre a kezeteket. Sokan vannak köztetek is, akik az azonnali nyereményt választanák és egyik döntésért sem lehet hibáztatni senkit. Bálint nagyon hisz abban, hogy nyerni fog és ezért is érintette ez rosszul. Robi viszont annak ellenére, hogy tudta nem valószínű, hogy ezt megkapja és még ki is derülhet mit írt a papírjára mégis megtette, mert mi van ha…? A nézőktől most azt kérdezik, hogy szerintük kinek van igaza. Szerintem Robinak és Bálint bár elmondhatja a véleményét, de ez az ordenáré stílus nálam kiveri a biztosítékot. Azt is mondhatta volna, hogy: Robi, szerintem úgy tisztességes, hogy végig csinálod, ha eddig azt hangoztattad, hogy semmit nem adsz fel. Értem miért csináltad ezt, de elfogadni nem tudom. Ehhez képest Bálint, mint egy előember kikelt magából ami vagy annak a jele, hogy egyéb gondjai is vannak Robival, vagy pedig rájátszott az érzelmeire, hogy végleg el tudjon ezzel határolódni Robitól a végső győzelem érdekében. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, mi a válasz a mai nézői kérdésre. Ez azért is érdekes, mert ezzel a csatorna fel tudja mérni kivel szimpatizálnak a nézők és ez a kiválasztás után még fontosabb lesz, hisz láttuk Dánielünk felsz.pását egy héten keresztül, ami valljuk be nagyon eredményes volt.

kepernyofelvetel_684.jpg

kepernyofelvetel_693.jpg

kepernyofelvetel_694.jpg

kepernyofelvetel_695.jpg

kepernyofelvetel_696.jpg

kepernyofelvetel_697.jpg

Ezek után megérkezett a mai vendég: a VV6 Vikije. Ma nagyon őszinte napom van, ezért rögtön az elején színt vallok: engem kivert a víz Vikitől amikor a VV6-ot néztem és amint megláttam visszatért ez az érzés. A lakók viszont örültek az érkezésének. Viki hozza a formáját, darabosan beszél, kötekszik. Mónak egyből beszól, aki mikor Viki betoppan a villába épp befejezte a mosogatást, majd bevonult a budiba. Viki leülteti a többieket a nappaliban, de nem bírja már a várakozást és Mó után megy a fürdőbe, hogy felkérdezze: még meg sem jöttem és már beszartál, vagy mi? Mó válaszol, hogy mosogatott előtte, nagyon kellett már neki, így bement mert nem bírta volna ki. Jóvan gyökér, így tisztelsz meg! Ahol van input, ott output is van, mondja Bálint, de Viki azért tovább húzza őket (nagyon helyesen), hogy pont most kellett? Egész nap nem volt rá idő? Mónak ebbe bele kellett volna állni és azt mondani, amint megláttalak egyből ihletet kaptam, bocccs. Mindegy, mit is vártam Mótól. Viki viszont kap egy piros pontot.
Ezután Viki ránéz a szavazós táblára: én is elvittem volna a 8 milliót, kár hogy nem szavazták meg! A legjobb, nem? Nem értem, hogy miért írtatok álszent nullát! – köszönöm szépen Viki, még egy piros pont. Még a végén megkedvelem.

kepernyofelvetel_699.jpg

kepernyofelvetel_700.jpg

Miután mindenki leül Vikivel szemben a nappaliban a kanapéra, Viki elkezdi a sztoriját. Nemcsak az első helyezett nyer itt a VV-ben, hanem a szereplés lehetőséget ad mindenkinek, csak tudni kell élni vele. Viki, aki a saját évadában 3. helyen végzett, most casting director. Ezért van ma itt, hogy egy Magyarországon még nem forgalmazott csokihoz forgasson videót. Nem találjátok ki, hogy ki a kiszemelt a feladatra. Merdzsó. Váááá, szörpráááájz.
Első kérdés: Mercike beszél-e bármilyen idegen nyelvet? Persze, magyarul. Jól indul… Bálint segít, angolul és németül is beszél. Szuper, ez az jelenti, hogy el tudsz mondani egy promó mondatot ha valamilyen idegen nyelven kellene – mondja Viki. Nanápersze. Jó, akkor többiek hess picsába udvarra, nyugiba don’t care, te meg Merdzsó munkára, chop-chop, nem érek rá napestig.
Mielőtt elkezdenék A Forgatást, Viki béke jobbot nyújt Mónak, de azért odaszúr, hogy nem volt szép, hogy mikor Viki megérkezett Mó elment szarni. Mó vetít.
-Nem szarni mentem, hanem kezet mosni.
-Persze, te nyomorék mosogatás után elmész kezet mosni?
-Igen, hogy megtiszteljelek, hogy ne olyan kézzel fogjunk kezet.
-Meg szartál.
-Ezt ne tegyük már hozzá, kezet mostam.
-Szartál, vagy nem szartál? – válaszolj már te kretének gyöngye!
Mó képtelen azt mondani, hogy igen, de nagyjából beismeri. Viszont nem ez a lényeg, hanem az, hogy Mót nem tisztelte meg Viki, hogy kezet fogjon vele, mikor mosogatás után odanyújtotta a vizes kezét. Legalábbis Mó ezen lovagol, Viki pedig továbbra is azon, hogy kulázott, vagy nem kulázott, hisz ez itt a kérdés. Én meg közben rájöttem Mó miért nem vitázott eddig senkivel. Mert nem tud. Össze-vissza hadovál és következetlen. Viki úgy elpicsázta ebben a szópárbajban, hogy csak úgy nyekkent. Egyrészt leiskolázta pillanatok alatt, másrészt Mó annyira kijött a sodrából ahogy az elmúlt 101 adásban még nem láttuk. Látszik, hogy igazán mérges, mert az a penészvirág színe egyből elkezdett pipacsosodni. Plusz miután dühöngve kimegy cigizni és még puffog egy sort, visszaszól az ajtón Vikinek: jó fej vagy amúgy tényleg azér’ is hogy beszélek hozzád és rám csukod az ajtót! Jézus ereje! – mondom erre Vivcsó után szabadon. Viki meg megkérdezi Mercitől: Mi baja van ennek a fiúnak? – és kineveti. Én is nevetek, ez nagyon tetszett, mégis kedvelem ezt a Vikit.

Kezdődjék hát a forgatás. Ha eddig nem sejtette volna senki, Viki elárulja nekünk a riportban, hogy a promó mondatos forgatás csak egy játék. Arra volt kíváncsi Merci tényleg annyira naiv és hiszékeny, mint amilyennek látszik, vagy esetleg van némi remény. Nagyon tapintatosan nem nevezte Merdzsót butusnak, de tény, hogy Merci nem az eszéről híres. Azzal indítunk, hogy a videókban többféleképpen kellene Mercinek csokit enni. Például habzsolva, vagy a csokit szopogatva, de semmiképp se menjünk át erotikusba. Merci bőszen bólogat, nagyon figyel. A következő, hogy a csoki neve „Brock”. Mivel Merci nem tud angolul nem esik le neki, hogy miről van szó. Viki viszont nem tud Merci szemébe nézni ezután és a másik irányba fordulva beszél, mert biztos vagyok benne hogy ellenkező esetben elneveti magát. Tehát a brock szón Merdzsó nem akad fenn. Ok, a következő lépcső az első szlogen: Nem kell rá ok, Brock! Majd indul az első videó és Merdzsókám, mint a kis angyal mondja a szöveget és harapja a csokit. Nagyszerű, egy kész. Következő: Merdzsó habzsol és előtte ezt mondja: Amit bármikor falnátok, Brock! Ok, semmi nem történik, így jön a táncos videó: Brazil szamba, gyere a számba! – Merdzsó hullámzik egyet a karjaival, majd nagyot harap a Brockba. Megyünk tovább.

kepernyofelvetel_717.jpg

kepernyofelvetel_718.jpg

kepernyofelvetel_719.jpg

kepernyofelvetel_720.jpg

kepernyofelvetel_722.jpg

kepernyofelvetel_724.jpg

kepernyofelvetel_726.jpg

A legfontosabb csoki, a Brock! – mondja Merci olvasztott csokis arccal, majd a szájába dob egy kocka csokit. Viki nem tudta addig a pontig fokozni a játékot, hogy Merci rájöjjön itt valami nem stimmel.
A következő promó mondat: A csoki-brocky mindig jó! Namármost. Képtelen vagyok felfogni, ha azt kell mondani, hogy a csokibroki mindig jó, majd úgy kell csinálni, mintha ledugnád a torkodon a csokit egészen a vastagbeledig, akkor erről a jelenetről melyik univerzumban nem ordít, hogy most éppen rongyosra szívatnak? Jah, de tudom! Mercike unikornisokkal, csokoládéval és csokoládé unikornisokkal tömött univerZIUmában. Ezen a ponton Viki sem bírja tovább és hallható, hogy már a mondat közben nevet, utána pedig alig bírja összeszedni magát. Merci ezt kérdezi: most miért, szar volt? Nem drágám, tökéletes. Édesemnek azért leesik, hogy vicces a mondat, de továbbra sem látszik jele annak, hogy kételkedne a forgatás valódiságában. Az utolsó mondatot németül mondja, amit csak sejtek, hogy mit jelent, de nem ismertem fel az utolsó szót, tehát kérem, hogy kommentekben valaki homályosítson fel. Köszönöm.

kepernyofelvetel_728.jpg

kepernyofelvetel_730.jpg

kepernyofelvetel_732.jpg

kepernyofelvetel_733.jpg

kepernyofelvetel_736.jpg

kepernyofelvetel_737.jpg

kepernyofelvetel_738.jpg

Ezután Viki elhívja Mercit beszélgetni és elárulja neki, hogy nincs Brocky-csoki, csak megviccelte. Merci természetesen csalódott. Viki azzal folytatja, hogy ezzel igazolást nyert, hogy Mercivel itt a villában bármit meg lehet csinálni és Viki arra kíváncsi, hogy Merci egyébként is ilyen naiv-e és ilyen alárendelt szerepet játszik a saját életében is? Mert amit Mónak megenged az nagyon kellemetlen és érdekli Vikit, hogy miért történik mindez? Viszont ne beszéljen Merci mellé, legyen őszinte (mert Viki segíteni akar és őszintén kedveli Mercit). Merci beszél, de Viki közbevág, hogy hol van Merci tartása? Merci ezt már többször is elmondta, hogy ő még nem futott egy fiú után sem és még soha nem utasították vissza. Jó, kérdezem másképp: miért szoptad le a Mót, ha ő azt mondja, hogy nem kellesz neki és egy csicska vagy? Mert szerelmes vagyok belé. Arra viszont nem tud választ adni miért szereti Mót. Mert. Csak. Akkor most ezt emésztgesd kicsit: nem fogod így megnyerni a VV-t, ha hagyod, hogy ezt csinálja veled Mó. Nem tudom milyen álomvilágban élsz, de kezdjél el felébredni.
Mercinek jól esett beszélgetni Vikivel és hálás azért, amiket mondott neki. Bármilyen hálás, azt gondolom Merci nem fogja tudni betartani azt amit Viki kért tőle.

kepernyofelvetel_739.jpg

kepernyofelvetel_740.jpg

Ezután Vivi van soron. Viki azzal kezdi, hogy azért hívta be beszélgetni, hogy elmondja neki miért nem fogja megnyerni a játékot. Az ok az őszinteség, vagyis annak a hiánya. Tetszik neked a Bálint? – kérdezi Viki. Vivi rávágja, hogy igen. És miért nem mondod el neki? Azért, mert félek az elutasítástól és nincs önbizalmam. – feleli Vivcsó. Ezután Viki összehúzott szemöldökkel azt mondja Vivinek, hogy nem fog tudni úgy nyerni, ha nem őszinte. Én meg azt mondom, hogy valóban igaz lehet, hogy egy hiteles játékosnak könnyebben megszavazzák a nyereményt a nézők, de ez a jelen esetben nem igaz. Vivi nem fog csak azért nyerni, mert elmondja Bálintnak mit érez iránta. Elmondja, na bumm és mi lesz akkor? Joli néni emiatt Robi helyett Vivire szavaz a végén (mert tegyük fel mindketten ott ülnek)? Ez amit most látunk bullshit, de annyi kiderült, hogy Vivi valóban vonzódik Bálinthoz és megerősítette azt is, hogy tele van komplexusokkal és semmi másra nem vágyik, mint bátorító szeretetre lehetőség szerint végre nem a szüleitől, hanem valaki olyantól akihez vonzódik.
Viki azt gondolta befejezte a mai napot, Mó viszont megállítja, hogy beszélgetnek-e. Világossá válik, hogy Mó nem volt rajta Viki listáján. Egy pillanatig sem ellenkezik, visszamegy Móval a nyugiba. Megbeszélik mi is történt, ki mit gondolt a korábbi szóváltásról. Mó ideges volt és Viki megbántotta, Viki elnézést kér, mert ez nem állt szándékában. Viszont megjegyzi, hogy viselkedjen már ilyenkor úgy, mint aki tényleg ideges és egyébként is olyan tejbetök vagy, mint a faszom!
Majd vágás: barátságból kefélnél velem? Csak kérdezem. – mondja Viki. – Nem. – feleli Mó, mosolyogva. – Azért mert duci vagyok? – kérdez vissza Viki. Én meg hangosan felnevetek, mert megint cafatokra szedi Mót. Szembesíti azzal hogyan viselkedik Mercivel és érdekes kérdést tesz fel: különbség van a tudatosság és a tudatlanság között, te melyik vagy? Nyilván a tudatos, mondja erre Mó, Viki meg felröhög, hogy akkor most haragudjon egy tudatlan kislányra? És Mó össze-vissza beszél megint és teljesen egyértelmű, hogy kihasználja szerencsétlen Mercit, mert ő meg olyan hülye, hogy hagyja neki. És ami igazán epic, hogy Mó szájából elhangzik a következő: itt is amúgy mondhatni egy kis köcsög fasz vagyok amúgy, de az nem igaz hogy megdugom a röptébe’ a legyet.
Viki utolsó riportjából kiderül, hogy mindenkivel beszélt, mi nézők viszont nem tudtuk meg mit mondhatott Robinak és Bálintnak. Engem érdekelt volna, mert érdekes volt mindhárom megmutatott beszélgetés.

kepernyofelvetel_741.jpg

kepernyofelvetel_742.jpg

kepernyofelvetel_744.jpg

kepernyofelvetel_745.jpg

kepernyofelvetel_746.jpg

kepernyofelvetel_747.jpg

kepernyofelvetel_748.jpg

Viki látogatásának egyenes következménye, hogy Vivi melleit kidobva (nem értem miért van rajta ez a body egész nap) behívja Bálintot a nyugiba és pironkodva bevallja neki, hogy igaz az amivel régóta gyanúsítják, tetszik neki Bálint, szereti, jó csávó, jó ember. Bálint a hír hallatára felpattan és azonnal megöleli Vivit, teljesen normálisan reagál, meghallgatja és végül elmondja, hogy nem viszonozza Vivcsó érzelmeit, de megbeszélik, hogy nem változik ezzel semmi köztük, Bálint ugyanúgy szereti Vivit és továbbra is barátok. A végén még megkérte Vivi Bálintot, hogy ami elhangzott maradjon kettőjük között. Az alkut egy cigivel pecsételték meg.
Én nem kedvelem Bálintot, de nagyon emberi és kedves az egész jelenet és hinni akarom, hogy most nem játszotta meg magát.

kepernyofelvetel_760.jpg

kepernyofelvetel_761.jpg

kepernyofelvetel_762.jpg

kepernyofelvetel_763.jpg

kepernyofelvetel_764.jpg

kepernyofelvetel_765.jpg

Ezután megmutatták még nekünk a kiválasztást újból. Ma már érthető Bálint miért beszélt úgy a táblánál ahogy és miért mondta azt amit. A kiválasztás után újra tetőfokára hág a hangulat, vagyis inkább Bálint van paprikás hangulatban, de Anikó azt mondja nekünk, hogy ezt a vitát már csak a következő adásban mutatják meg. Node! A nézői kérdésre most derül ki a válasz: a szavazók 57,62 %-a gondolja úgy, hogy Robinak van igaza, ami – legalábbis én úgy hallom – meglepte Ancsát, egy pillanatra meg is állt mielőtt folytatta a mondatot. Ez akkor lesz érdekes, ha Robi meghúzza a váratlant és kihívja Bálintot. A kihíváson kívül láthatjuk majd Robi és Bálint újabb veszekedését, a villalakók a 36 millióról fognak verselni – még szerencse, hogy Dani nincs ott hogy „rappeljen” – és Soma drága is megjelenik, ő a következő meglepetés vendég.

kepernyofelvetel_766.jpg

kepernyofelvetel_767.jpg

kepernyofelvetel_768.jpg

kepernyofelvetel_769.jpg

1644 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2021.02.25. 14:59:42

@Krétagarbó: és ne tudd meg mi volt itthon, mikor römiztünk a szüleimnel egyforintos alapon :)

Krétagarbó 2021.02.25. 15:00:35

@zellerlevél: Megvan már: Moh állt Bálint mögé, a két lány pedig Robi mögé.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.25. 15:01:26

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: én a meló kiszervezésére szavazok, sskk nem piszkolom be a kezem vele....de a végrehajtásra vonatkozóan vannak ötleteim :DD

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:02:04

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Köszi, aranyos vagy! :))) (Ne tiltakozz!!! Az vagy és kész! :P :D )

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:02:53

@.Doktor.Szöszi.: Húúú, nekem is!!! Összedughatnánk!!! ;) :)))

Krétagarbó 2021.02.25. 15:03:50

@SelyemSonkaPini: Pontosan. (Már várom a végét kicsit.)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 15:04:19

@Krétagarbó: Mint látszik akadnak kivételek, mint most Bálint, aki nem tisztelte Robit, hanem elgurult a bogyója és már 3 napja azt keresgéli... :-)

Laura Ingalls 2021.02.25. 15:04:21

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: jajj, akkor megnyugodtam :D :*
Egyébként elkészültem a mai poszttal, csak az élesítésre vár. :)

zellerlevél 2021.02.25. 15:04:41

@Krétagarbó: Akkor nem figyeltem. Vagy rossz adást néztem. :)

Spitzbauer 2021.02.25. 15:05:37

@ficekence #TEAM BÁLA: Azt, hogy Pini "mennyire" népszerű, honnan tudjuk? Csak innen? Vagy a szennymédiából/fb-ról is? Mert szerintem, ő itt csak harmadik lehet, még így is, hogy Bála ma valószínűleg repül.

Krétagarbó 2021.02.25. 15:05:47

@MsIreneAdler: nem tudom, hogy Robi akkor is ráírta -e volna a 8 milliót, ha azt is hozzáteszik, hogy nem elméleti a kérdés, hanem valós. Mert azt a következő levélben mondták csak, nem?

hereverő heverő 2021.02.25. 15:06:40

@ficekence #TEAM BÁLA: nem értesz. Bálint egyszer volt döntési helyzetben, amikor tudott választani. A másik két esetben őt választották, egyszer Gábor, másodszor Gina. Ha akarta, ha nem, ment párbajozni.
És ha ő nem is látta hogy ez könnyű párbaj lesz, azt simán tudta, hogy egyikük sem lesz veszályes. Azonkívül semennyire sem érdem egy megnyert párbaj, akárki akárkit is ejt ki. Az csak a nyerési esélyeit növeli, de senki nem lesz se jobb se rosszabb ember attól, hogy egy másikat sikeresen kigolyózott a villából. Ez egy egyéni játék, és csak egy maradhat. Épp ez a lényege.
Azt tökéletesen megértem, ha neked nem szimpatikus valaki, sőt meg is fontolom az érveidet. Ellenben akkor te is fogadd el az én vagy a mások érveit. Vagy győzz meg az ellenkezőjéről, hogy neked van igazad - ebben is partner tudok lenni. De az érveid ne a szimpátiából vagy utálatból táplálkozznak.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 15:07:12

@ficekence #TEAM BÁLA: Fálki és AdamAdam (valamint a női versenyzőnk KosztaRika) jövőre biztosan nem dőlnek be egy ilyen trükknek. a többi leendő villalakó még kérdéses.

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:07:50

@Laura Ingalls: Köszi!!! :)))
Alig várom, hogy elolvassam szépen nyugodtan, annak tudatában, hogy nekem már nem kell elsőznöm, hiszen mindketten tudjuk. ;) )))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 15:08:13

@Krétagarbó: Ezt csak akkor tudnánk, ha kezünkben lennének a levelek.

Kosztarika 2021.02.25. 15:08:38

@5. Iljics:
Ha a többieknek nem lesz kapacitása a kovetkező evadban vállalj hv írást.
Nagyon tetszett, gratulálok. :)

Spitzbauer 2021.02.25. 15:08:52

@Krétagarbó: Árpa Attila találta ki, nem? És helyesen licenSe, akartam írni. De megnéztem, csak az USÁ-ban.

Krétagarbó 2021.02.25. 15:10:55

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: de a műsorból nem derüllt ki? Nekem úgy rémlik, két levél volt. Majd visszanézem.

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:11:36

@Spitzbauer: Szeretnél FB-s szimpátia állást? :D
Bálint (333) - Vivi (223) - Robi (146).
Ez a legnagyobb csoport, több, mint 30K-s , de egyszerre több játékosra is lehet szavazni, ami balfaszság...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 15:11:40

@Spitzbauer: A VV-t igen, a póvered báj bigbráner-t nem tudom hogyan illesztették be és pontosan mikor. (és lusta is vagyok utánanézni)

Krétagarbó 2021.02.25. 15:12:42

@Spitzbauer: licenc-nek írjuk magyarul a szerződésekben (-e nélkül). Jaja, az amcsik s-sel írják. (Nekem úgy jobban tetszik amúgy.)

Krétagarbó 2021.02.25. 15:13:53

@Spitzbauer: Az eredetit igen, de aztán jött ez a powered by BB és ennek nem tudom a hátterét. (Ki mit vett meg és hogyan?)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 15:13:53

@Krétagarbó: 2 levél, de a 2.ban már azt írték, hogy valaki 8 millával lelépne.
Mondjuk a majom lyukas agyával sokminden elképzelhető...

Spitzbauer 2021.02.25. 15:15:40

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: A Big Bránert azért tették bele a névbe, és egyeztek meg a liszensz tulajdonosával is, mert a TV2 is gondolkodott egy újabb BB évadban, és így a retek ezt, amolyan retekesen, okosba' megoldotta. Magyarul szokás szerint megszpatta a TV2-t.

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:16:28

@Krétagarbó: Pereskedtek hosszú éveken keresztül, végül így egyeztek meg. De lehet, hogy PontosDoktorPontosSzösziPont ezt jobban tudja...

Krétagarbó 2021.02.25. 15:16:49

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: engem az is zavar, hogy Bálint tegnap végig hivatkozott arra, hogy Robit elhívta beszélgetni és akkor R. belehazudott a képébe. Ezmiez? Miért nem lehet ezt nekünk megmutatni? Ezek olyan momentumok, amelyek azért fontosak lehetnek a szituáció megítélésében.

hereverő heverő 2021.02.25. 15:18:19

@Krétagarbó: Valószínűleg az Endemol beperelte (vagy megfenyegette) őket, hiszen az egész ötlet a Big Brother koppintása, az pedig az Endemol szellemi terméke. Gondolom amikor a TV2 beindította az első Big Brothert, és Árpáék szemrebbenés nélkül lenyúlták a formátumot, akkor a hollandok már el is kezdték fogalmazni a levelet. Aztán a BB2 megbukott (az elcseszett castingon leginkább) és az egészből nem lett semmi

LaciHogyVoltol 2021.02.25. 15:20:00

@alma_szósz: mert mostanában pont újranéztem pár részt a Skins-ből, és tegnap amikor valamelyik ámokfutót felkérték itt, hogy tegyen már be avatart, hogy könnyebb legyen kiszűrni nekem is bekattant, hogy így az utolsó 2 napra beteszek én is valamit, mert mindig amikor pár óránként visszanézek tök nehéz megtalálni a legutolsó kommentemet...

hűholélek 2021.02.25. 15:22:39

@hereverő heverő: Jaj, ezt a kétfogas szotyizás odamondást meg kell tanítanom a csajoknak, jó lesz nekik suhancrámenősség ellen:D De ragaszkodom, azonnal küldjék a fotót, már látom a fiúkák arcát, ahogy bennszorul a mondandójuk. Köszi!

hereverő heverő 2021.02.25. 15:23:08

@LaciHogyVoltol: Kaya Scodelario jó választás avatarnak, csak aztán vigyázz mert Armandó rádkérdez hogy lány vagy-e, aztán egy hétig nem fogsz tudni leülni

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 15:23:16

@Krétagarbó: Ez az lehetett, hogy Robi azt mondta, hogy úgy érezte, mindenki eltávolodott tőle egy kicsit vagy mi. De lehet, hogy volt még másik eset is.
Bezzeg amikor (anno az első pár évadot) 0-24-be lehetett nézni ingyen kamerákon, akkor nem lehetett átqrni a néző fejét...

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:23:47

@hereverő heverő: Az Edemol akkor rágott be igazán, amikor az RTL eladta a VV licenszet két szomszédos országba is. Az egyik azt hiszem talán Szlovákia...

zellerlevél 2021.02.25. 15:23:54

Na, a BV is tragikus volt.
A "mutatom most"-nál titokban körülnézek, valami lapátféleségért, a pózolásnál meg keresem a hánytálat. Kigondolja, ez bárkinek is tetszik?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.25. 15:25:19

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: érdekelne, hogy erre a következtetésre hogyan jutottál? csak mert egyszer azt találtam mondani, nekem a BB1 jobban bejött? :D
pedig ezt pont nem tudom. minden mást is igen :DD

Spitzbauer 2021.02.25. 15:25:32

@Krétagarbó: Már az előbb is liszenszet írtam. Milyen boldogok a cirillel író országok, hogy fonetikusan írnak: pl. Люк Скайуокер :-DDDDD

hereverő heverő 2021.02.25. 15:26:35

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: tényleg, hallottam erről de nem emlékeztem rá. Most hogy mondod eszembe jutott, elég nagy genyóság.

Spitzbauer 2021.02.25. 15:28:55

@zellerlevél:
Őzike tegnap nagyon szépen megköszönte azoknak is, akik utálták.
Én: Szívesen!

alma_szósz 2021.02.25. 15:31:46

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: ha a szlovákoknak el is adták, műsor sosem lett belőle

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:34:25

@.Doktor.Szöszi.: Azt gondoltam, Te mindent tudsz és ebben csak akkor inogott meg hitem, amikor nem értetted, hogy mi van ha ott állsz egyedül egy mezőn és... A többit tudod. :D

alma_szósz 2021.02.25. 15:38:28

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: jó kijavitom magam, 5 perc wikipedia keresés után rájöttem, hogy mégis volt ilyen de csak 1 évad

Spitzbauer 2021.02.25. 15:38:56

@hereverő heverő: Én a Пинк Флойд-ot is szeretem, de a Jethro Tullnak pl. a Budapest c. száma is nagyon tetszik, bár lehet, hogy azért mert a Дáйp Стрейц-re hajaz: www.youtube.com/watch?v=8iKuHv0imaI

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:39:36

@alma_szósz: De lett valahol, mindjárt linkelem. :P :D

Cseh -> www.youtube.com/watch?v=TMQGuZuRDVE&ab_channel=VladimirKovacs
És még Szlovákiában is volt, de azt nem linkelem. :D

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:41:20

@alma_szósz: A cseheknél legalább két évad.

hereverő heverő 2021.02.25. 15:42:59

@Spitzbauer: :)) Mindkét bandát szeretem, a Jethro Tull mellett is. Természetesen a Crest of a Knave (JT) is megvan, ezért kaptak Grammyt 1987-ben.
Hey Miss Moscow what your story? If don't want to say aloud jut whisper...

KékCsöcsűPini 2021.02.25. 15:46:40

Most akkor van új vagy nincs ?

alma_szósz 2021.02.25. 15:46:56

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: találtam egy videót a csehről, nagyon peak trash és 2 girl on girl csókkal több, mint amire számítottam www.youtube.com/watch?v=ibGU_1oFbTg

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.25. 15:49:31

@MsIreneAdler:

Az Éden Hotelre emlékszel. A srác kiszámolta hol a fele az összegnek és azt mondta, hogy ez neki elég.

Ő megkapta, a párja meg hazament pénz nélkül... ha megvárják a végét akkor osztozhattak volna.... ennyi...

Na az szemétség volt, azt a gyereket én is utálnám

Laura Ingalls 2021.02.25. 15:51:06

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: de Ármándó, arról volt szó ez kettőnk között marad! ... XD

@SelyemSonkaPini: van, de sajnos még nem éles :(

KékCsöcsűPini 2021.02.25. 15:51:50

@alma_szósz: Mennéztem ! Megerősödött bennem a gondolat: ha lány lennék leszbikus lennék !
ÉS sokszor megcsöcsörészném magam....

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:54:46

@alma_szósz: A kopasz gyereket, meg a rendőrök vitték el? :O Az is jó széria lehetett!!! :DDD

Ármándójózsi 2021.02.25. 15:55:58

@Laura Ingalls: Ne haragudj, nem bírtam magamban tartani, de ezentúl jobban figyelek!!! :)))

Ármándójózsi 2021.02.25. 16:05:27

@Kosztarika: Hihi!!! Én mondtam, hogy: Catch Me If You Can! :DDD

alma_szósz 2021.02.25. 16:15:47

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: én azon csak pislogtam, a szlovákban meg összeverekedett két csaj és a kizárás után az egyiket még el is vitték kihallgatásra

ficekence 2021.02.25. 16:16:31

@hereverő heverő: Többször is leírtam az előző kommentjeimbe, hogy mindenkinek elfogadom a véleményét. Nem kell a kioktató hangnem. Én is csak egy véleményt írtam, tisztelettel.
Ha neked pont nem, akkor most írom.
Elfogadom a véleményed.

ilona12 2021.02.25. 16:19:00

@alma_szósz: dehogynem lett műsor belőle! Vyvolení volt a neve, több éved is volt, és az egyiket egy érsekújvári lány nyerte, valami Linda.

Ármándójózsi 2021.02.25. 16:21:44

@ilona12: Ezen már túl vagyunk, én tudtam, de @alma_szósz: -al most éppen azt beszéljük, hogy mit akadunk ki itt minden kis marhaságon, bezzeg ott még keményebben tolták a videók alapján. :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 16:23:12

Hol az új posztcsi?
Ha már szegény Laura duplázott.
Most nincs itt Fálki, lehetne elsőzni a többieknek szabadon.

ilona12 2021.02.25. 16:23:17

@alma_szósz: 3 évad volt a szlovák wikipédia szerint : "Víťazom 1. série sa stala Melinda Drevenková alias Linda. Víťazom 2. série bol Erik Hilár Lakatošovie. Víťazom 3. série (s podtitulom Dom snov) sa stal Igor Džadoň." (az első kettőt láttam is :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 16:24:25

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Most meg visszakaptuk a Mintaapákat a Szlovákoktól, de "büntetésből" a TV2-nek adták :-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.25. 16:26:24

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Te csak azt hiszed, nincs itt...lesből fog támadni :DD

alma_szósz 2021.02.25. 16:29:06

@ilona12: ja azóta rájöttem én is :D a harmadikban meg házat építenek

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 16:34:20

@.Doktor.Szöszi.: Mindegy én megyek anyóshoz a hangot megszerelni a computerén. De remélem valaki elviszi Fálki elől az első 10 hsz-t. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.25. 16:35:48

@alma_szósz: Megnézném a mi lemmingjeinket, ha a Villát nekik kellene felépíteni mielőtt beköltöznek. :-)

ilona12 2021.02.25. 16:36:14

@alma_szósz: volt ott is egy-két emlékezetes figura :) ... a cigány, aki pakisztáni nagypapát és olasz apát hazudott magának, persze milliomosokat, a saját anyját letagadta, amikor beküldték neki a riportba, a többieknek meglepetést színlelve mondta, hogy valami asszony jött hozzá, aki az anyjának hazudja magát :)

Ármándójózsi 2021.02.25. 16:48:33

Na, jó elsőzést, nekem most dolgom van, majd jövök olvasni Laura új posztját kicsit később. :)))

KékCsöcsűPini 2021.02.25. 17:06:31

Én nem találtam az ujat

MsIreneAdler 2021.02.25. 17:14:38

@Brigante: pont azt az ÉH-t követtem valamennyire egyébként. Az durva volt. Ha jól emlékszem ráadásul ott a lány reszéről érzelem is kialakult, ezért mind lelkileg, mind anyagilag is kapott egy sallert a csaj. Na szóval azért van különbség a büdös, pofátlan haszonszerzés meg a nem túl etikus, esetleg megkérdőjelezhető döntések között. Ez utóbbi volt Robi, Bálint meg túlreagálta.

MsIreneAdler 2021.02.25. 17:21:37

@Krétagarbó: ez egy rohadt jó kérdés, hogy Robi vajon mennyire gondolt arra, hogy a kérdés egyáltalán nem költői és akár reális esély is lenne arra, hogy ezzel a pénzzel valóban ellovagoljon a naplenentébe.
Na ezt szívesen megkérdezném tőle is. Remélem most csak ezért és azon nyomban regisztrál amint kijut a villából, hogy nekem válaszolhasdon :D

Figyuzzka 2021.02.25. 17:23:52

Azért ha ma Bálint megy vissza, akkor Robisok, légyszi ne szidjátok majd Bálintot, hisz mindent elkövetett azért, h esélye legyen kiesni, szóval megérdemelten megy majd vissza! :))

Figyuzzka 2021.02.25. 17:28:19

@MsIreneAdler: Tuti komolyan gondolta :)
Visszakéne nézni, h mit mondott a bemutatkozó filmjében, h eleve azért ment be, h az anyjának kifizesse a tartozását?
De amúgy jó nagy tökfej, h csak 8 kellett erre neki, és magára nem is gondolt, legalább 1-2 millió maradjon neki is... bár lehet úgy volt vele, h az itt szerzett népszerűségével, mégha maszkban is, de összetáncolja pár hónap alatt azt a lét :D

kozi001 2021.02.25. 17:36:03

@hereverő heverő: De ha meg iylen votl q@metatroll:
Nálam eleve piros pont h Viki szívatta Moht.
Egy elég karakán személyiség és a tesze-tosza Moh meg elszokott h nem úszik meg mindent a mismásolással a bentiekkel.

MsIreneAdler 2021.02.25. 19:27:17

@Figyuzzka: te, én már nem is tudom, hogy én azt láttam-e, minden esetre érdekes megnézni az összes bemutatkozó filmet így a történések fényében.

Figyuzzka 2021.02.25. 19:57:37

@MsIreneAdler: Majd ma látni fogunk ismét belőlük :D
Bírom én is ezt az előtte/utána összehasonlításoklat a legszebb pillanatoknál :D

MsIreneAdler 2021.02.25. 21:22:22

@Figyuzzka: jah Fru "kizárt a szex", Virág a nagyon érdekes manipulátor... Nem manipulált szegénykém senkit, szinte végig a paplan alatt volt :)

Figyuzzka 2021.02.25. 21:35:32

@MsIreneAdler: Danit próbálta manipulálni, h végre pinibe is tegye be neki, de amikor meg megtette, akkor nem tudott elmenni :) igaz Dani se, amikor a fürdőben szájalt Virággal :D
Lehet Robival kellett volna összejönnie ;) nekem amúgyis olyan fazonnak tűnt :D

MsIreneAdler 2021.02.25. 21:55:23

@Figyuzzka: nagyon érdekes, milyen nagy mellénnyel mennek be, aztán a fele sem igaz. Azért kíváncsi leszek, ki megy ma vissza!

MsIreneAdler 2021.02.25. 21:58:33

@Figyuzzka: köszi! Na nála nem láttam a kontrasztot :)

Figyuzzka 2021.02.25. 22:31:32

@MsIreneAdler: Minden évadban kb ez van, h a kisfilm nem tükrözi a valóságot :))
Nem tudom maguktól mondják-e, vagy utasításra :))

MsIreneAdler 2021.02.25. 22:36:04

@Figyuzzka: szerintem megkapják, hogy ki milyen karakter, mire játszon rá. Aztán vagy bejön vagy sem!

Figyuzzka 2021.02.25. 22:44:09

@MsIreneAdler: Szóval Robi valójában nem meleg, ill langyos :D :D

MsIreneAdler 2021.02.25. 23:06:03

@Figyuzzka: két kapura játszik. Szóval elvileg a nőktől való bókokat is szívesen veszi! Nincs ebben semmi :)
süti beállítások módosítása