Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X102 – A forgószél, akit Vikinek hívnak, avagy szartál vagy nem?

2021. február 24. 16:56 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_679.jpg

Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos, az egész egy feladattal kezdődött.
A lakóknak arra a kérdésre kellett választ adni, hogy a főnyereményhez képest mennyi pénzért hagynák abba a játékot azonnal? Mindannyian egy papírra írták fel az összeget, amivel hajlandóak lennének kisétálni az ajtón. Természetesen ez az összeg a megnyerhető 36 millió pénzből kerül(ne) levonásra. Ami engem illet simán írtam volna 15 misit. Azért nem többet, mert adózás után ez is szép összeg és a nyertesnek mégis jusson több mint nekem. Ehhez képest mindenki beszariskodott (kivéve Robit), még úgy is, hogy (számomra) egyértelmű volt, hogy ezzel konfliktust akarnak generálni. Jött is a következő levél: valaki a lakók közül 8 millióval gondolkodás nélkül elindulna haza, mielőtt bárki azt mondhatná igazából megmondom az őszintét, de mivel nem eszik olyan forrón a krumpli levest, így a Nagy Testvér szavazásra bocsátotta a kérdést, hisz ez a Való Világ eddig is olyan demokratikus képződmény volt. A többség természetesen úgy szavazott, hogy a(z) - eddig még ismeretlen – delikvens ne kaphassa meg a kívánt összeget, majd jött Róbertünk és elmondta, hogy 1.) én kérném a pénzt, 2.) azért, mert konkrét célokkal érkeztem ide, amik közül az egyik, hogy ezzel az összeggel segíthetnék anyukámon, akinek így ki tudom fizetni a hitelét, 3.) a büszkeségemet és a többi tervemet félre tudom tenni azért, aki nekem a legfontosabb.
Ezután jött a vihar a biliben.

kepernyofelvetel_698.jpg

kepernyofelvetel_683.jpg

kepernyofelvetel_685.jpg

kepernyofelvetel_686.jpg

kepernyofelvetel_690.jpg

kepernyofelvetel_691.jpg

kepernyofelvetel_692.jpg

Bálint eleve azt mondta, hogy nem korrekt ha valaki most feladja a játékot, mert az ő fogalomtárában ez feladás. Másrészt megijedt, hogy van arra esély, hogy egyikük a szavazás után kisétálhat és utána c s a k 28 milliót kap a nyertes. A többiek megértőek voltak Robi érvelése előtt is, utána pedig még inkább. Bálint már az érvelés előtt is tüzet hányt orrán-száján és elhangzottak a csalódás, gyávaság, megfutamodás közhelyek. Viszont miután Robi színt vallott és Merci megtapsolta, mert szerinte ezért jár a taps, a többiek pedig bólogattak, Bálint dühében így reagált: haGGYad má’ baZdmeg, szedd a cuccod oszt’ húzz a picsába, gyáva szar vagy! Szerinted az én anyámnak nincs hitele? Nekem nincs hitelem baZdmeg?
Az a véleményem, hogy Bálint már rég kereste a fogást Robin és az alkalmat, hogy összerúgja vele a port. Ezt a helyzetet nem kicsit reagálta túl és olaj volt a tűzre, hogy a többiek nem csatlakoztak hozzá, hanem még csitították is. Az első gondolatom az volt, hogy úgy csinál, mintha a zsebéből húzták volna ki azt a pénzt, pedig bármelyikük megérdemelné, hogy azonnal elvihessen ennyi pénzt, mert mind ott vannak már 102 napja. Mindenki maga dönti el, hogy megéri-e megragadni ezt a lehetőséget, vagy bízik a szerencséjében, hogy pár nap múlva elviszi az ultimate nyereményt. Ennek az esélye 5 az 1-hez. Tegyétek a szívetekre a kezeteket. Sokan vannak köztetek is, akik az azonnali nyereményt választanák és egyik döntésért sem lehet hibáztatni senkit. Bálint nagyon hisz abban, hogy nyerni fog és ezért is érintette ez rosszul. Robi viszont annak ellenére, hogy tudta nem valószínű, hogy ezt megkapja és még ki is derülhet mit írt a papírjára mégis megtette, mert mi van ha…? A nézőktől most azt kérdezik, hogy szerintük kinek van igaza. Szerintem Robinak és Bálint bár elmondhatja a véleményét, de ez az ordenáré stílus nálam kiveri a biztosítékot. Azt is mondhatta volna, hogy: Robi, szerintem úgy tisztességes, hogy végig csinálod, ha eddig azt hangoztattad, hogy semmit nem adsz fel. Értem miért csináltad ezt, de elfogadni nem tudom. Ehhez képest Bálint, mint egy előember kikelt magából ami vagy annak a jele, hogy egyéb gondjai is vannak Robival, vagy pedig rájátszott az érzelmeire, hogy végleg el tudjon ezzel határolódni Robitól a végső győzelem érdekében. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, mi a válasz a mai nézői kérdésre. Ez azért is érdekes, mert ezzel a csatorna fel tudja mérni kivel szimpatizálnak a nézők és ez a kiválasztás után még fontosabb lesz, hisz láttuk Dánielünk felsz.pását egy héten keresztül, ami valljuk be nagyon eredményes volt.

kepernyofelvetel_684.jpg

kepernyofelvetel_693.jpg

kepernyofelvetel_694.jpg

kepernyofelvetel_695.jpg

kepernyofelvetel_696.jpg

kepernyofelvetel_697.jpg

Ezek után megérkezett a mai vendég: a VV6 Vikije. Ma nagyon őszinte napom van, ezért rögtön az elején színt vallok: engem kivert a víz Vikitől amikor a VV6-ot néztem és amint megláttam visszatért ez az érzés. A lakók viszont örültek az érkezésének. Viki hozza a formáját, darabosan beszél, kötekszik. Mónak egyből beszól, aki mikor Viki betoppan a villába épp befejezte a mosogatást, majd bevonult a budiba. Viki leülteti a többieket a nappaliban, de nem bírja már a várakozást és Mó után megy a fürdőbe, hogy felkérdezze: még meg sem jöttem és már beszartál, vagy mi? Mó válaszol, hogy mosogatott előtte, nagyon kellett már neki, így bement mert nem bírta volna ki. Jóvan gyökér, így tisztelsz meg! Ahol van input, ott output is van, mondja Bálint, de Viki azért tovább húzza őket (nagyon helyesen), hogy pont most kellett? Egész nap nem volt rá idő? Mónak ebbe bele kellett volna állni és azt mondani, amint megláttalak egyből ihletet kaptam, bocccs. Mindegy, mit is vártam Mótól. Viki viszont kap egy piros pontot.
Ezután Viki ránéz a szavazós táblára: én is elvittem volna a 8 milliót, kár hogy nem szavazták meg! A legjobb, nem? Nem értem, hogy miért írtatok álszent nullát! – köszönöm szépen Viki, még egy piros pont. Még a végén megkedvelem.

kepernyofelvetel_699.jpg

kepernyofelvetel_700.jpg

Miután mindenki leül Vikivel szemben a nappaliban a kanapéra, Viki elkezdi a sztoriját. Nemcsak az első helyezett nyer itt a VV-ben, hanem a szereplés lehetőséget ad mindenkinek, csak tudni kell élni vele. Viki, aki a saját évadában 3. helyen végzett, most casting director. Ezért van ma itt, hogy egy Magyarországon még nem forgalmazott csokihoz forgasson videót. Nem találjátok ki, hogy ki a kiszemelt a feladatra. Merdzsó. Váááá, szörpráááájz.
Első kérdés: Mercike beszél-e bármilyen idegen nyelvet? Persze, magyarul. Jól indul… Bálint segít, angolul és németül is beszél. Szuper, ez az jelenti, hogy el tudsz mondani egy promó mondatot ha valamilyen idegen nyelven kellene – mondja Viki. Nanápersze. Jó, akkor többiek hess picsába udvarra, nyugiba don’t care, te meg Merdzsó munkára, chop-chop, nem érek rá napestig.
Mielőtt elkezdenék A Forgatást, Viki béke jobbot nyújt Mónak, de azért odaszúr, hogy nem volt szép, hogy mikor Viki megérkezett Mó elment szarni. Mó vetít.
-Nem szarni mentem, hanem kezet mosni.
-Persze, te nyomorék mosogatás után elmész kezet mosni?
-Igen, hogy megtiszteljelek, hogy ne olyan kézzel fogjunk kezet.
-Meg szartál.
-Ezt ne tegyük már hozzá, kezet mostam.
-Szartál, vagy nem szartál? – válaszolj már te kretének gyöngye!
Mó képtelen azt mondani, hogy igen, de nagyjából beismeri. Viszont nem ez a lényeg, hanem az, hogy Mót nem tisztelte meg Viki, hogy kezet fogjon vele, mikor mosogatás után odanyújtotta a vizes kezét. Legalábbis Mó ezen lovagol, Viki pedig továbbra is azon, hogy kulázott, vagy nem kulázott, hisz ez itt a kérdés. Én meg közben rájöttem Mó miért nem vitázott eddig senkivel. Mert nem tud. Össze-vissza hadovál és következetlen. Viki úgy elpicsázta ebben a szópárbajban, hogy csak úgy nyekkent. Egyrészt leiskolázta pillanatok alatt, másrészt Mó annyira kijött a sodrából ahogy az elmúlt 101 adásban még nem láttuk. Látszik, hogy igazán mérges, mert az a penészvirág színe egyből elkezdett pipacsosodni. Plusz miután dühöngve kimegy cigizni és még puffog egy sort, visszaszól az ajtón Vikinek: jó fej vagy amúgy tényleg azér’ is hogy beszélek hozzád és rám csukod az ajtót! Jézus ereje! – mondom erre Vivcsó után szabadon. Viki meg megkérdezi Mercitől: Mi baja van ennek a fiúnak? – és kineveti. Én is nevetek, ez nagyon tetszett, mégis kedvelem ezt a Vikit.

Kezdődjék hát a forgatás. Ha eddig nem sejtette volna senki, Viki elárulja nekünk a riportban, hogy a promó mondatos forgatás csak egy játék. Arra volt kíváncsi Merci tényleg annyira naiv és hiszékeny, mint amilyennek látszik, vagy esetleg van némi remény. Nagyon tapintatosan nem nevezte Merdzsót butusnak, de tény, hogy Merci nem az eszéről híres. Azzal indítunk, hogy a videókban többféleképpen kellene Mercinek csokit enni. Például habzsolva, vagy a csokit szopogatva, de semmiképp se menjünk át erotikusba. Merci bőszen bólogat, nagyon figyel. A következő, hogy a csoki neve „Brock”. Mivel Merci nem tud angolul nem esik le neki, hogy miről van szó. Viki viszont nem tud Merci szemébe nézni ezután és a másik irányba fordulva beszél, mert biztos vagyok benne hogy ellenkező esetben elneveti magát. Tehát a brock szón Merdzsó nem akad fenn. Ok, a következő lépcső az első szlogen: Nem kell rá ok, Brock! Majd indul az első videó és Merdzsókám, mint a kis angyal mondja a szöveget és harapja a csokit. Nagyszerű, egy kész. Következő: Merdzsó habzsol és előtte ezt mondja: Amit bármikor falnátok, Brock! Ok, semmi nem történik, így jön a táncos videó: Brazil szamba, gyere a számba! – Merdzsó hullámzik egyet a karjaival, majd nagyot harap a Brockba. Megyünk tovább.

kepernyofelvetel_717.jpg

kepernyofelvetel_718.jpg

kepernyofelvetel_719.jpg

kepernyofelvetel_720.jpg

kepernyofelvetel_722.jpg

kepernyofelvetel_724.jpg

kepernyofelvetel_726.jpg

A legfontosabb csoki, a Brock! – mondja Merci olvasztott csokis arccal, majd a szájába dob egy kocka csokit. Viki nem tudta addig a pontig fokozni a játékot, hogy Merci rájöjjön itt valami nem stimmel.
A következő promó mondat: A csoki-brocky mindig jó! Namármost. Képtelen vagyok felfogni, ha azt kell mondani, hogy a csokibroki mindig jó, majd úgy kell csinálni, mintha ledugnád a torkodon a csokit egészen a vastagbeledig, akkor erről a jelenetről melyik univerzumban nem ordít, hogy most éppen rongyosra szívatnak? Jah, de tudom! Mercike unikornisokkal, csokoládéval és csokoládé unikornisokkal tömött univerZIUmában. Ezen a ponton Viki sem bírja tovább és hallható, hogy már a mondat közben nevet, utána pedig alig bírja összeszedni magát. Merci ezt kérdezi: most miért, szar volt? Nem drágám, tökéletes. Édesemnek azért leesik, hogy vicces a mondat, de továbbra sem látszik jele annak, hogy kételkedne a forgatás valódiságában. Az utolsó mondatot németül mondja, amit csak sejtek, hogy mit jelent, de nem ismertem fel az utolsó szót, tehát kérem, hogy kommentekben valaki homályosítson fel. Köszönöm.

kepernyofelvetel_728.jpg

kepernyofelvetel_730.jpg

kepernyofelvetel_732.jpg

kepernyofelvetel_733.jpg

kepernyofelvetel_736.jpg

kepernyofelvetel_737.jpg

kepernyofelvetel_738.jpg

Ezután Viki elhívja Mercit beszélgetni és elárulja neki, hogy nincs Brocky-csoki, csak megviccelte. Merci természetesen csalódott. Viki azzal folytatja, hogy ezzel igazolást nyert, hogy Mercivel itt a villában bármit meg lehet csinálni és Viki arra kíváncsi, hogy Merci egyébként is ilyen naiv-e és ilyen alárendelt szerepet játszik a saját életében is? Mert amit Mónak megenged az nagyon kellemetlen és érdekli Vikit, hogy miért történik mindez? Viszont ne beszéljen Merci mellé, legyen őszinte (mert Viki segíteni akar és őszintén kedveli Mercit). Merci beszél, de Viki közbevág, hogy hol van Merci tartása? Merci ezt már többször is elmondta, hogy ő még nem futott egy fiú után sem és még soha nem utasították vissza. Jó, kérdezem másképp: miért szoptad le a Mót, ha ő azt mondja, hogy nem kellesz neki és egy csicska vagy? Mert szerelmes vagyok belé. Arra viszont nem tud választ adni miért szereti Mót. Mert. Csak. Akkor most ezt emésztgesd kicsit: nem fogod így megnyerni a VV-t, ha hagyod, hogy ezt csinálja veled Mó. Nem tudom milyen álomvilágban élsz, de kezdjél el felébredni.
Mercinek jól esett beszélgetni Vikivel és hálás azért, amiket mondott neki. Bármilyen hálás, azt gondolom Merci nem fogja tudni betartani azt amit Viki kért tőle.

kepernyofelvetel_739.jpg

kepernyofelvetel_740.jpg

Ezután Vivi van soron. Viki azzal kezdi, hogy azért hívta be beszélgetni, hogy elmondja neki miért nem fogja megnyerni a játékot. Az ok az őszinteség, vagyis annak a hiánya. Tetszik neked a Bálint? – kérdezi Viki. Vivi rávágja, hogy igen. És miért nem mondod el neki? Azért, mert félek az elutasítástól és nincs önbizalmam. – feleli Vivcsó. Ezután Viki összehúzott szemöldökkel azt mondja Vivinek, hogy nem fog tudni úgy nyerni, ha nem őszinte. Én meg azt mondom, hogy valóban igaz lehet, hogy egy hiteles játékosnak könnyebben megszavazzák a nyereményt a nézők, de ez a jelen esetben nem igaz. Vivi nem fog csak azért nyerni, mert elmondja Bálintnak mit érez iránta. Elmondja, na bumm és mi lesz akkor? Joli néni emiatt Robi helyett Vivire szavaz a végén (mert tegyük fel mindketten ott ülnek)? Ez amit most látunk bullshit, de annyi kiderült, hogy Vivi valóban vonzódik Bálinthoz és megerősítette azt is, hogy tele van komplexusokkal és semmi másra nem vágyik, mint bátorító szeretetre lehetőség szerint végre nem a szüleitől, hanem valaki olyantól akihez vonzódik.
Viki azt gondolta befejezte a mai napot, Mó viszont megállítja, hogy beszélgetnek-e. Világossá válik, hogy Mó nem volt rajta Viki listáján. Egy pillanatig sem ellenkezik, visszamegy Móval a nyugiba. Megbeszélik mi is történt, ki mit gondolt a korábbi szóváltásról. Mó ideges volt és Viki megbántotta, Viki elnézést kér, mert ez nem állt szándékában. Viszont megjegyzi, hogy viselkedjen már ilyenkor úgy, mint aki tényleg ideges és egyébként is olyan tejbetök vagy, mint a faszom!
Majd vágás: barátságból kefélnél velem? Csak kérdezem. – mondja Viki. – Nem. – feleli Mó, mosolyogva. – Azért mert duci vagyok? – kérdez vissza Viki. Én meg hangosan felnevetek, mert megint cafatokra szedi Mót. Szembesíti azzal hogyan viselkedik Mercivel és érdekes kérdést tesz fel: különbség van a tudatosság és a tudatlanság között, te melyik vagy? Nyilván a tudatos, mondja erre Mó, Viki meg felröhög, hogy akkor most haragudjon egy tudatlan kislányra? És Mó össze-vissza beszél megint és teljesen egyértelmű, hogy kihasználja szerencsétlen Mercit, mert ő meg olyan hülye, hogy hagyja neki. És ami igazán epic, hogy Mó szájából elhangzik a következő: itt is amúgy mondhatni egy kis köcsög fasz vagyok amúgy, de az nem igaz hogy megdugom a röptébe’ a legyet.
Viki utolsó riportjából kiderül, hogy mindenkivel beszélt, mi nézők viszont nem tudtuk meg mit mondhatott Robinak és Bálintnak. Engem érdekelt volna, mert érdekes volt mindhárom megmutatott beszélgetés.

kepernyofelvetel_741.jpg

kepernyofelvetel_742.jpg

kepernyofelvetel_744.jpg

kepernyofelvetel_745.jpg

kepernyofelvetel_746.jpg

kepernyofelvetel_747.jpg

kepernyofelvetel_748.jpg

Viki látogatásának egyenes következménye, hogy Vivi melleit kidobva (nem értem miért van rajta ez a body egész nap) behívja Bálintot a nyugiba és pironkodva bevallja neki, hogy igaz az amivel régóta gyanúsítják, tetszik neki Bálint, szereti, jó csávó, jó ember. Bálint a hír hallatára felpattan és azonnal megöleli Vivit, teljesen normálisan reagál, meghallgatja és végül elmondja, hogy nem viszonozza Vivcsó érzelmeit, de megbeszélik, hogy nem változik ezzel semmi köztük, Bálint ugyanúgy szereti Vivit és továbbra is barátok. A végén még megkérte Vivi Bálintot, hogy ami elhangzott maradjon kettőjük között. Az alkut egy cigivel pecsételték meg.
Én nem kedvelem Bálintot, de nagyon emberi és kedves az egész jelenet és hinni akarom, hogy most nem játszotta meg magát.

kepernyofelvetel_760.jpg

kepernyofelvetel_761.jpg

kepernyofelvetel_762.jpg

kepernyofelvetel_763.jpg

kepernyofelvetel_764.jpg

kepernyofelvetel_765.jpg

Ezután megmutatták még nekünk a kiválasztást újból. Ma már érthető Bálint miért beszélt úgy a táblánál ahogy és miért mondta azt amit. A kiválasztás után újra tetőfokára hág a hangulat, vagyis inkább Bálint van paprikás hangulatban, de Anikó azt mondja nekünk, hogy ezt a vitát már csak a következő adásban mutatják meg. Node! A nézői kérdésre most derül ki a válasz: a szavazók 57,62 %-a gondolja úgy, hogy Robinak van igaza, ami – legalábbis én úgy hallom – meglepte Ancsát, egy pillanatra meg is állt mielőtt folytatta a mondatot. Ez akkor lesz érdekes, ha Robi meghúzza a váratlant és kihívja Bálintot. A kihíváson kívül láthatjuk majd Robi és Bálint újabb veszekedését, a villalakók a 36 millióról fognak verselni – még szerencse, hogy Dani nincs ott hogy „rappeljen” – és Soma drága is megjelenik, ő a következő meglepetés vendég.

kepernyofelvetel_766.jpg

kepernyofelvetel_767.jpg

kepernyofelvetel_768.jpg

kepernyofelvetel_769.jpg

1644 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2021.02.24. 17:02:20

@hereverő heverő: Na itt válaszolok,hogy nem mentegetőzök,szegény Lemming meg azt sem tudja,hogy miről van szó.:-))

hereverő heverő 2021.02.24. 17:03:12

Nagyon jó lett a poszt Laura, köszi! Merci első képe odaver :D

nlc.p3k.hu/uploads/2018/01/buci2.jpg

hereverő heverő 2021.02.24. 17:03:53

@Gia: majd visszaolvas, aztán pirul. Te meg számon kérheted az éjszakát

Kosztarika 2021.02.24. 17:08:10

Tulajdonképpen negyedik. :))

Fálki 2021.02.24. 17:11:33

Casa Bonita, Casa Bonita, kaja, pia és buli ezerrel, Casa Boniiitaaaa

Fálki 2021.02.24. 17:15:13

Angolul kellett volna azt mondania Mercikének, hogy: always brock in my mind.

ami fonetikusan ugy hangzana, hogy ólvéjsz brok in máj májnd

Ebbol ez lett: olvejsz brok in máj mind.

Gia 2021.02.24. 17:19:56

Köszi Laula,kafa lett!
Viki még valami olyat is mondott Mercinek miután Moh kiment,hogy"Ez a pasid??":-)

Fálki 2021.02.24. 17:26:38

Bocsánatot kérek, de a #TeamPini nevében két képpel hozzá kell szólnom a táblánal zajló 8 millios kérdéshez:

prnt.sc/105s7b0

prnt.sc/105s8aa

D.Leery 2021.02.24. 17:29:23

Vivi, mikor azt mondta, hogy van még mit megmutatnia magából, úgy értette, hogy a finisben kirakja a melleit :D

Kosztarika 2021.02.24. 17:29:40

Nagyon jó kis öfi lett, köszi Laula. :)))

kipcsak harcos 2021.02.24. 17:33:31

@Kosztarika: valójában 8. Kicsit ügyesebb lennél megcsíphetted volna a Fos9-est, így azt elorozta fángli :D

alma_szósz 2021.02.24. 17:37:26

Nagyon köszi a posztot! A Vivi Bálint vallomásos jelenet nekem annyira brutálisan second hand embarrassment volt, hogy át kellett mennem a másik szobába mer nem bírtam nézni, de nagyon örülök hogy rendes volt szegény lánnyal.

Kosztarika 2021.02.24. 17:37:27

@kipcsak harcos:
Nem. Ha valaki többször is ír, akkor is csak egynek számít.
Ha például Fálki tízszer elsőzik, rögtön utána második vagyok. Sőt első, mert ő nem számít. ;)))

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.24. 17:39:45

Ajj nagyon nem tudom mit szóljak a 8milliógatehez... Alapból úgy gondolom van igazság abban hogy Robika eddig mindig azt hajtogatta hogy tisztességesen mindent megkell próbálni, nyerni, játszani stb...és akkor most 8 millióval kisunnyogna...de ahh pénz beszél. Bélának is van igaza. Szerzik nagyon Bála Robi párbajt akarnak szerintem. Nem.tudom kire szavaznék. Az meg szerintem Robitól. Nettó sunyiság megint hogy anyuci miatt lépne le a 8 Misivel...ott Bálának nagyon igaza van hogy mindenkinek lenne valamiért amiért elfogadja az "alamizsnát".
Ezt a Vikit két szó után verném pofán olyan szinten idegesítő.

Fálki 2021.02.24. 17:44:32

@Kosztarika: El vagy Te itt tévedve neha egy kicsit, drágaszág. ;)))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.24. 17:52:50

@Kosztarika: Szerintem is diszkvalifikálni kell mmkk Fálkit :DDDD

kipcsak harcos 2021.02.24. 17:55:51

@Kosztarika: ne vedd el az örömöm :(
Legutóbb úgy lettem F9-es, hogy többszörösen elsőzőket is beszámítottam :(
Viszont azt alaposan bebiztosítottam, mert rányomtam még vagy háromszor :D

csendesülő 2021.02.24. 18:01:35

@halványlevendula: Ekg - már ha nekem is lehet ilyet mondani... :D
Vikitől engem is kiráz a hideg, és bár tényleg vannak jó gondolatai, de a stílusa nekem sok. Igazából az a baj, hogy vitatkozni nem lehet vele, nem tudja elismerni (sőt szerintem inkább elképzelni nem tudja) hogy nincs igaza. És emiatt baromi arrogáns.
Amúgy amit Mercivel csinált az nettó alázás, nem hiszem el, hogy 100 nap a tévében neki nem volt elég, hogy észrevegye, hogy a csaj nem a legerősebb izzó a csillárban, még ha oktató jelleggel akarta is csinálni, egyszerűen nem fair valakit így alázni, akiről előre tudod, hogy mindent megtesz amit mondasz. ezt szvsz nem lett volna szabad engedni neki..
Amúgy meg ez már régóta bennem van: lehet szidni Moh-t, én sem tartom az erkölcs bajnokának, és nyilván kihasználja a Mörszit, de azért ha valakivel össze vagy zárva és 100 napig agresszívan nyomul rád, néha azért tele lehet annyira a hócipőd, hogy akkor jól van csináld. (mert ugye annyira nem rossz azért neki)
Btw. volt már erről többször szó, de fordított esetben ebből igen komoly #metoo sztori lenne, ennél egyértelműbben nemet nehéz mondani.

kipcsak harcos 2021.02.24. 18:02:20

@Kosztarika: már megint nem színül (nem tudom kék, zöld és volt egyéb tipp is a múltkor) a link :(

hereverő heverő 2021.02.24. 18:04:07

@halványlevendula: Tiltakozom bírónő!
"Nettó sunyiság megint hogy anyuci miatt lépne le a 8 Misivel" - Feltételezés, nem tudhatjuk, a vádlott mit csinálna a milliókkal ez akár igaz is lehet. Vagy nem.

Ez tipikus fogoly dilemma, és robinak igaza van: az egyetlen nyerő stratégia a kis nyeremény felvétele. Nem kell megindokolnia, miért vinné el. Mondhatja azt is, hogy elrulettezi, vagy Viki fittnesszbérletére költi, hogy Moha is megdughassa amikor már lefogyott, vagy hogy bálnákat fog vele menteni vagy akár azt, hogy nemváltoztató műtétre kell neki hogy sellő lehessen. Bármi de tényleg bármi valid indok lehet, a többieknek semmi köze hozzá.

Kosztarika 2021.02.24. 18:05:15

@kipcsak harcos: nem baj, az arcod kitűnik a tömegből és mmkk elolvasom, amit te írsz. :)

kipcsak harcos 2021.02.24. 18:05:24

Itt lopom a napot és közben elkezdődött a híradó :(

kipcsak harcos 2021.02.24. 18:06:28

@Kosztarika: legalább 8 'színhelyretevő' eligazítást kaptam. :D

kipcsak harcos 2021.02.24. 18:08:10

@Kosztarika: akkor ez így már más minőség, nem naplopás :)

hereverő heverő 2021.02.24. 18:13:38

@csendesülő: ezzel vitatkoznék: Ha Moha nyígna mercinek és feküdne rá, és a többi hasonló, akkor is csak onnantól lenne zaklatás, ha Merci kerek perec kijelentené, hogy NE és ehez tartaná is magát. De amikor Moha legközelebb odafekszik, és Merci megkérdezi, hogy "kúrunk?" akkor a zaklatás már nem igazán erős érv...
Másrészt a METOO helyzetekben a nők alárendeltjei voltak a pasiknak, akik szexért cserébe voltak/lettek volna hajlandóak megadni azt ami egyébként is járt/járhatott volna a nőnek.
JElen esetben egyikük sincs alárendelve a másiknak, úyghogy ez messze nem zaklatás.
Moha paraszt módon kihasználja Marci érzelmeit, ennyi. Marci pedig az okos kis fejével nem érti, hogy a Moha egyszer szerelmes mert engedi magát leszopni, máskor meg nem szerelmes mert elhajtja őt, hát hogy a p.csába van ez?

alma_szósz 2021.02.24. 18:13:47

instán is nagyon sokan Robi mellett vannak úgyhogy lehet esélye Bálint ellen

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 18:15:20

@hereverő heverő: ahhoz nem kell szerelmesnek lennie mohának, hogy engedje a szopást mercinek

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.24. 18:15:51

@hereverő heverő:
Hmm...mondom nagyon nem tudom hova tenni. Logikus, hogy nem tartozik senkire hogy mit kezdene a pénzzel, viszont én ott az érzem, hogy ezt a hiteles cuccot felhozta, hogy védje és sajnáltassa magát. Nekem ez picit így jön le.
Amúgy azon is lehetne lamentálni, hogy Vivit mindenki elítélte hogy fel akarta adni...Robi ugyan úgy feladta volna...most hogy érzelmi vagy anyagi...erről is lehetne vitázni. Nagyon nem tudom ki felé billenne a mérleg nyelve nálam, Robi vagy Bála
Pinit nagyon sajnálom, ezt hogy bevallta hogy mit érez...sosem lesz már a barátságuk olyan amilyen volt...látszott az előzetesben is.
Konteó...Viki azért vallatta be Vivivel, hogy eltávolodjon Bálesztől megjobban, es Robi mögé álljon a R&B párbajon

alma_szósz 2021.02.24. 18:18:50

@halványlevendula: 100%-ban egyetértek mindennel amit írtál (talán a konteósat kivéve)

ibsen 2021.02.24. 18:19:28

Köszi Laura szuper volt! Viki egyébként normális az életben, de benne van az Ikrek jegye ebben a kettős viselkedésben. Robi jól döntött hogy bevállalja, most amikor mindenkinek vigyázni kéne semmi balhé, ő rögtön belecsapott a lecsóba. Volt mit vesztenie egy tuti jel vagy kettő és párbaj. Elfogadom a z érvelését más is elgondolkodott ezen csak nem állt be a sorba. Bálintot amennyire kedveltem az elején most jött ki a "cigánygyerek" énje. Robi nem állt le magyarázkodni, pityogni, meghunyászkodni bevállalta mert szerintem ő sem hülye annyira hogy ne gondolta volna nem derül ki ki mit írt. Ő aki utolsónak jött be lehet a végén utolsónak megy ki. nem bánnám. Az agyhalott Merci a lealázott fehérzoknis és a többiek menjenek haza. Bálint talán még takaríthat valahol:))

Krétagarbó 2021.02.24. 18:20:01

Köszi a posztot Laura, jó lett.

MozambikiZombi 2021.02.24. 18:21:25

@halványlevendula: Irtam neked egy eleg hosszu reakciot a nagypofaju Viki megsemmisitesi tervvel kapcsolatban, de aztan leesett, hogy ennel mi tobbek vagyunk itt.

ibsen 2021.02.24. 18:22:00

@halványlevendula: Amit Vivi csinált az akkora fos volt már bocsánat és mégis itt van. Robi csak logikusan gondolkodott egy lehetőségen és bevállalta. És erre ő a világ szemete meg gyávája. Amit én Viviből láttam annyira semmilyen mint a fehér csempe a fehér falon. Végjáték van és van akinek már zsebében a nyeremény úgy érzi.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.24. 18:22:58

Amugy azt se felejtsük el, hogy anno Robika 1mp alatt váltott Bálint szapulásból "Oh szia de szép napunk van, szeretlek"-be a cigizdében...Ilyenekből jön nekem le hogy van benne sunyiság nem is kevés.

Krétagarbó 2021.02.24. 18:23:22

@Kosztarika: csatlakozom. Hajrá Robi! (Harmadszorra sikerült leírnom a nevét, először Tobi lett, majd Ribi. A nyomi telefonbillentyűzet..:)

hereverő heverő 2021.02.24. 18:23:45

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Persze hogy nem, de marci fejecskéjében ez így csapódik le, hogy most akkor lehet tovább menni mert vannak jelek, hogy Moha is vevő a nyomulásra.

MozambikiZombi 2021.02.24. 18:24:07

@csendesülő: kb. igy erzem en is, mint te: @MozambikiZombi #teamPini:

Es ha ilyesmit tervezett az erteel, akkor nem az utolso heten kellett volna bejatszani.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 18:24:18

@Krétagarbó: ribi :))))) freudi elszólása volt a telódnak?

LaciHogyVoltol 2021.02.24. 18:24:27

@Fálki #TEAMPINI:

Amúgy tényleg ez volt a szlogen? Nekem csak az "in my M-I-N-D" magadt meg belőle, de ha tényleg ezt mondatták vele akkor azért az is gáz, hogy ők sem tudtak egy értelmes angol mondatot összetenni :D

Plusz a BROCK is magyarul jelent f@szt, nem angolul, és legalábbis sosem hallottam ilyen értelmben és megnéztem pár online urban dictionary-ben és ott sem társítanak hozzá ilyen jelentést, inkább ilyen "alja, gusztustalan pasit" jelent...na mind1, ezt is csak azért jegyzem meg, mert ehhez angolul sem kellett volna tudnia agyhalott Merdzsónak ahhiz, hogy kihallja belőle...

Kosztarika 2021.02.24. 18:24:52

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:
Neeem? Pedig azt hittem, hogy rengeteg szerelem szövődik pl. a discókban hétvégente.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.24. 18:25:47

@MozambikiZombi #teamPini: 100% EKG.
De töredelmesen bevallom az guilty pleasure volt ahogy Mohát szétszedte pillanatok alatt!

hereverő heverő 2021.02.24. 18:25:56

@MozambikiZombi #teamPini: Keblemre Tesó!... vagyis inkább a te kebledre, lehet?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 18:27:23

@hereverő heverő: szerencsétlen lány összetéveszti a vágyat meg a szerelmet. sajnálom érte, sokkal többet érdemelne

Ármándójózsi 2021.02.24. 18:27:49

@Laura Ingalls: Még nem olvastam, most értem be melóba, de szenzációs lett ez az összefoglaló is, imádom!!! <3 Ja és Téged is!!! <3 <3 <3 :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 18:29:44

@Kosztarika: vannak művésznők és művész urak, akik egy 20 perces videóban többször is szerelembe esnek egymással. állítólag.

Krétagarbó 2021.02.24. 18:30:36

@LaciHogyVoltol: az Éden Hotelben volt egy srác, akinek Broki volt a gúnyneve. Azt hiszem, ő volt az, aki részegen mindenhova is húgyozott a wc-n kívül. Egyik alkalommal a teraszról pisilés közben beborult egy szúrós (talán kaktusz) bokorba. Na mindegy, csak eszembe jutott.

Ármándójózsi 2021.02.24. 18:31:03

@csendesülő: Húúú, de nagy EKG!!! :)))
Te fiú vagy? :S :D

ilona12 2021.02.24. 18:31:45

@halványlevendula: Vivi nem állt volna be Bálint mögé, hisz elmondta, hogy Robi közelebb áll hozzá. Vivi feladási szándéka nem hasonlítható Robi 8 millás gondolatához. Vivi ki akart menni mert elgyengült érzelmileg, a barátai csupa kritikával illették, elfogyott körülötte a levegő. A Robi tök kiegyensúlyozott, és kapott egy kérdést, meghányta-vetette a dolgot és ésszerű döntést hozott figyelembe véve a pro- és a kontra-t. Ez nem feladás, menekülés, hanem ésszerűség. A Bálint azzal tüzelte a párbaj előtt Danit, hogy a Moh kijelentette, hogy nyerni fog és ez milyen nagyképűség, közben meg úgy viselkedik most Robival, mintha el akart volna tőle lopni 8 millát. Kifejezetten tapló volt amikor azt sziszegte, hogy költse gyógyszerre. Ugyanúgy, mint amikor lenézően nyilatkozott Viviről a riportban, hogy ilyen külsejű lány soha nem jöhetne nála szóba, és lebohócozta. Meg amikor Mercit ekézte a párbaja előtt a külsejét részletezve - szegény Merci majdnem elsírta magát.

schanc 2021.02.24. 18:33:37

Vikit lehet szeretni vagy nem szeretni - hosszú távon szerintem is idegesítő -, de legalább generált pár történést. Mohval való vitái során - főleg az elsőnél - amúgy Vikit is simán be lehetett volna tekerni a lepedőbe, csak hát Mohnak nem volt annyi esze, hogy ezt megtegye.
Vivinél nem tudom, hogy azért mondta-e, hogy legyen őszinte, mert tényleg ezt gondolja, vagy csak simán azt gondolta, hátha megkavarja a kakit a Vivi-Bálint viszonyban is.
Robi nagyon veszélyeset húzott ezzel a 8millióval. Én amúgy nem ítélem el érte, abszolút meg tudom érteni. Azt viszont nem érdemli meg, amit Bálinttól kapott ezután.

LaciHogyVoltol 2021.02.24. 18:34:05

Ja amúgy annyi, hogy azért a "KÖLTSD GYÓGYSZERRE!" bekerülhetett volna az öfibe...szerintem egyértelműen az volt a mélypont...

hereverő heverő 2021.02.24. 18:34:14

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Persze, én is sajnálom őt, tényleg sokkal többet érdemelne. Viszont annyi esze tényleg lehetne, hogy nem futja meg ugyanazokat a köröket ezredszerre is, ráadásul még saját maga is látja hogy felesleges. Mégis szereti azt a suttyót.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 18:34:14

@Krétagarbó: igen, azokra, akik trubadúrdalokkal szórakoztatják életük hölgyét :)

csendesülő 2021.02.24. 18:35:18

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Legjobb tudomásom szerint fiú. :D Azért tettem profilképet, mert ez a múltkor is kérdés volt. :)

Ármándójózsi 2021.02.24. 18:35:24

@hereverő heverő: Ezzel most nem értek egyet, mert valamikor tényleg így indult a #metoo, de ezen már régen túl vagyunk sajnos... Itt már bárkit bármivel meg lehet vádolni, mindentől függetlenül, 40 évre visszamenőleg. Már köze sincs alá és fölérendeltségi viszonyokhoz...

ibsen 2021.02.24. 18:35:33

Ez a Moh annyira vérszegény és sápadt mintha Merci kiszívott volna belőle mindent:D

Cérnahuszár 2021.02.24. 18:36:03

nálam bálint azért vágta el végleg magát, mert nem tiszteli a másik véleményét XDDD
de tényleg, aki így ordít azzal aki mást mer mondani mint amit ő jónak tart, az egy gyökér.
ha velem ordítana, hát elküldeném a picsba, (pedig még szakálla is van) hoyg ne akarjon már helyettem dönteni.

Kosztarika 2021.02.24. 18:36:21

@Krétagarbó:
A nevét nem tudtam volna, de a sztorira emlékszem. :DDD

Ármándójózsi 2021.02.24. 18:36:48

@csendesülő: Sejtettem, azért kérdeztem így, csak már nem emlékeztem... :)))

hereverő heverő 2021.02.24. 18:36:54

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: az megint más tészta, hogy kit mivel vádolnak a metoo ernyője alatt...

Krétagarbó 2021.02.24. 18:36:58

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: és éjjel kötélhágcsón másznak fel a vártoronyba a királykisasszonyhoz? De romi:D

Fu Szekh Li 2021.02.24. 18:37:25

Akkor most a gyűlöljük Bálintot napok vannak?

MozambikiZombi 2021.02.24. 18:38:03

@hereverő heverő: Az attol fugg, hogy milyen viszonyt apolsz a 80C-vel,

ibsen 2021.02.24. 18:38:58

@Cérnahuszár a naív: Azért amikor Viki elmondta hogy álszentség hogy nullát írtak mert ő is felmarkolta volna a pénzt Bálinton látszott hogy ezt elbaszta. A közös cigi érdekes módon megy kint Robival...Segget csinált a szájából.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.24. 18:39:08

@ilona12: Nem akarom Bálát védeni...de Robi sem ilyen szent mint ahogy te leirtad, szerintem.
Nem érzem jogosnak kritizálni Bélát itt most Vivi miatt. Szerintem okésan kezelte Vivi vallomását, nem láttam nagyképűnek.
Jelzem nem vagyok Bála fan.
TEAM PINI !

csendesülő 2021.02.24. 18:40:36

@hereverő heverő: ok, ne mondjuk rá h metoo, igazad van, nincs alá-fölé rendeltségi viszony. De tedd a kezed a szívedre, vagy valamelyik díszpárnára, és mondd őszintén hogy ez nem zaklatás.
Mondom, nem túl korrekt ez a Moh gyerek, az igaz, de szerintem már 400x elmondta h nem lesz semmi, és ehhez képest Marci nagyon erőszakosan nyomul. Persze cuki unikornis álcába bújtatva, de akkor is erőszakos.
És lehet ezért (is) fog bukni Moh, de azért tényleg nem tudom elítélni, h néha részegen, rengeteg nyomulas után néha neki is már annyira áll a cerka h enged egy kicsit... nem szép, de a bezártság is nagy úr.

ilona12 2021.02.24. 18:40:53

@ibsen: takarítón kívül lehetne ételfutár Viviék éttermében - így nem csak Budapest hídjaival lesz tisztában, hanem Martfű közelkedésével is :D

Krétagarbó 2021.02.24. 18:41:06

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: ja, akkor ne is túlórázz 7-ig. Jó munkát! (Már ha van ilyen:)

Fu Szekh Li 2021.02.24. 18:41:10

@Krétagarbó: Ha jól emlékszem, ki is érdemelte a nevét, mert több csajt is levart odabent. Viszont ő nem dobta el a gömböt a végén.

etikette 2021.02.24. 18:41:19

Valaki irta hogy Balint is ize...bize...ertitek...na ...Rencsi es Dani dns rokona? Vagy hogy mondjam szepen hogy ne ertsetek felre :) tovabba Gyozike barija o is? Ha igen komolYan lemegyek mar hidba tenyleg

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 18:41:42

@Fu Szekh Li: sose szerettem, de most már menő lett nem szeretni. dilemma.

@Krétagarbó: igen, a királylányok ledobják a hajukat, abba kapaszk..akarom mondani azon másznak fel a toronyba :DDDDD

Krétagarbó 2021.02.24. 18:41:47

@Fu Szekh Li: már vége a Valentin napnak, evvan.

Kosztarika 2021.02.24. 18:42:14

@Fu Szekh Li:
Nem. Realista napok vannak. :)

Fu Szekh Li 2021.02.24. 18:44:06

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Mint Kohn bácsinak az ingyenes disznócomb?

Cérnahuszár 2021.02.24. 18:44:34

@csendesülő: az van hogy máskor meg moha húzza magára mercit, meg magától megy oda puszilgatni
amikor meg sok neki, akkor szenvedő arccal rimánkodik, de később megint megy mercihez
egyik kutya, másik eb.

ilona12 2021.02.24. 18:44:55

@halványlevendula: nem írtam le és nem is tartom szentnek Robit, csak azt írtam, hogy szerintem nem futamodott meg, nem adta fel, csak hozott egy ésszerű döntést. A saját helyzetét, képességeit, esélyeit, ... figyelembe véve. Ez nem egy fekete-fehér világ, hogy szent-e a srác, vagy csicska .....

Krétagarbó 2021.02.24. 18:44:59

@Kosztarika: na az az egy reality volt, amit a férjem is hajlandó volt nézni. Szakadtunk a röhögéstől.
Abban a szériában volt Féltengely, ő megvan? Évekkel később megismerkedtünk vele egy nyaralás során Floridában. Akkor kint éltek.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 18:46:03

@Fu Szekh Li: tulajdonképpen élvezem a helyzetet, és szulkolok Lóbeltnek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 18:46:48

@Fu Szekh Li: Csak vasárnapig. Utána már nem érdekes.

Ármándójózsi 2021.02.24. 18:49:30

@Krétagarbó: Olyan is biztos van, de mi úgy mondjuk: Jó szolgálatot. :)))

Fu Szekh Li 2021.02.24. 18:50:37

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Szerintem a túlzott böjtölés okoz itt sok embernek indulatkezelési problémát :)

ibsen 2021.02.24. 18:50:52

Nem tudom melyik szériában volt már az a nagy darab gyerek akinek a jóképü haverja volt és Zsuval volt a döntőben. Azt a lavírozást kevesen csinálták végig úgy mint ő. Mondta is utána a srác, hogy a konfliktusokat balhékat mindig ő vitte el helyette is ki is esett azt hiszem 5-ikként.

Cérnahuszár 2021.02.24. 18:51:02

@etikette: már mindenkire rásütötték h cigány
elég csak célozni rá, és már megy is a híresztelés.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 18:51:43

@halványlevendula: Kb. az egyetlen dolog amit normálisan csinált Vivi vallomásának kezelése. De azt is csak szembe, utána milyen gyökér volt a riportszobában?

2021.02.24. 18:52:54

@etikette: szerintem vicc vót. A Filipánics eléggé horvát név, márpedig köztük vannak délies típusú arcok.

Balu91 2021.02.24. 18:54:05

@halványlevendula: ekg. Végre valaki emlékszik erre.

Krétagarbó 2021.02.24. 18:54:33

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: most meg kell kérdezzem: egyenruhád is van? (nem fétis, csak érdekel:D)

etikette 2021.02.24. 18:55:21

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: ach so :) na de mindegy is mar meg sem lepodom ha Gyozike telefonkonyvebol valogatnak...amugy meg a puncisnak drukkolok ill a felig puncisnak

Krétagarbó 2021.02.24. 18:55:27

@Fu Szekh Li: a szomorú kutyafejjel gömböztek a végén? Már nem nagyon emlékszem.

Charlie100 2021.02.24. 18:56:42

Nézhetjük úgy is, hogy Bálint 8 milkáért hazaküldhette volna a legnagyobb ellenfelét. Ez most szerintem Bálintnak jó üzlet lett volna, lehet hogy ezen múlik a győzelme, de majd hétvégén kiderül.

Krétagarbó 2021.02.24. 18:57:04

@Fu Szekh Li: ezt benéztem, már látom, hogy te is erre írtad. Azt hittem, a gyanúsra írod:D
Szar ez a telefon nézet.

2021.02.24. 18:57:18

@etikette: lecigányozom én neked, ezen ne múljon. ;) :D :P

K_Attila 2021.02.24. 18:57:42

Mercinek egy 20 fokos terpeszben is már összeér a combja.

Balu91 2021.02.24. 18:59:10

@ibsen: előző évad.
Rolinak hívták agyilag zokni Zsu ellen esett ki a döntő ellen. Kár mert tökre bírtam őt.

2021.02.24. 18:59:36

@repuloezustmokus #Piniteam: azt már nem tudjuk meg, pedig a tudományos "héten" Vivcsókám erősen érdeklődött a halottakkal foglalkozó emberek iránt. (BV-ben) Sanos ejtette az ötletet és Vivimasinát talált fel, pedig boncolhatott volna. :)))

Krétagarbó 2021.02.24. 18:59:53

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: a neve alapján inkább délszláv gyökerek lehetnek ott.

2021.02.24. 19:00:39

@Krétagarbó: Hidd el Krétaikertesóm, a Filipanic horvát név. :)

Krétagarbó 2021.02.24. 19:01:29

@K_Attila: hú basszus, lassan nekem is, megyek is tornázni egyet. Majd még benézek:/ (ahogy a nődoki elköszön)

Fu Szekh Li 2021.02.24. 19:02:34

@Krétagarbó: Miért gyökerezed le a neve alapján? :D

Krétagarbó 2021.02.24. 19:03:49

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: ők is délszlávok nem? Egyik dédanyám származott Csáktornyáról, mindig azt mondták, hogy szerbhorvát. Közben azért kiderült, hogy horvát származású volt az az ág.

Spitzbauer 2021.02.24. 19:05:44

Laula, lemek poszt.

Bála már eddig is a határára került, hogy elbaxxa a tuti nyerést, de most ha valakinek kétsége lett volna, el is baxxta. Csak abban bízhatnak a Báladrukkerek, hogy a fb-s slepp mégis meg tudja szavazni. Persze sok mindent letett az asztalra, de most nagyon rosszkor, rossz indokkal, rosszul robbantott. Lóbelt langyi, és itt nem a farturó orientációjára gondolok, hanem az egész játékára. Nálam a többiek szót sem érdemelnek a nyeremény szempontjából, bár Pinit kedvelem, Marcinak meg jó a segge. Mú: se-se.

ibsen 2021.02.24. 19:05:45

@Balu91: Roli ez az igen. De a haverja döntőzött Zsuval valami rendőr a neve nem ugrik be.

Ármándójózsi 2021.02.24. 19:06:07

@Krétagarbó: Kitaláltad már, hogy hol dolgozom? :D

2021.02.24. 19:06:24

@Krétagarbó: de, csak elég rossz néven szokták venni ha keverik őket, érthető okokból :DDD

Krétagarbó 2021.02.24. 19:07:09

@Fu Szekh Li: ja azt nem a nevére írtm:D

Na tényleg húzok el.

Krétagarbó 2021.02.24. 19:07:48

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: persze. De nem mondom meg. Úgyis tudod te is:)

ibsen 2021.02.24. 19:08:22

@Spitzbauer: Robi se tökéletes de legalább azt mondta amit tényleg gondolt. A többiek meg nem vállalták be, és a végén ez tuti jel sőt már párbaj is neki. Bálint elég álszent a nagy arcával együtt.

2021.02.24. 19:09:49

@Krétagarbó: menj tornászni, mert megnő a közös seggünk! :D

hűholélek 2021.02.24. 19:10:06

@halványlevendula: Igen. Mennyivel klasszabbul jött volna ki, ha amikor meglátta Bálát, a felderülő arc folytatásaként szépen elmondta volna szemtől szembe, pont rólad beszéltünk, nekem ez a véleményem, most ecsetelem. Nálam ott nyerte volna meg. De így nekem sem kellene barátnak, az biztos. Azért, most vigye Mohát, nyerjen ellene, Bálint képére kiváncsi lennék. Én a lehetetlen verziónak drukkolok, Pininek.

csendesülő 2021.02.24. 19:11:23

@Fálki #TEAMPINI: amúgy egy kérdés, hogy ha már szoba került az Éden hotel, meg amúgy is VV szekció, meg MM szekszuális vívódás stb... volt a netflixen egy “Too hot to handle” reality, ugye egy egész érdekes kerettel. Nálam már egy ideje listán van h meg kéne nézni, de inkább a VVt nézem még sorozatok helyett is. Szóval ha vége a VVnek, nem került esetleg szóba ennek a HVja? Ha nyomnátok, tuti végignézném veletek egyidőben. :D

Ármándójózsi 2021.02.24. 19:13:49

FIGYELEM, ÚJRAINDÍTOTTAM A SZAVAZÁST, HOGY AKI ELSŐRE ELTÉVEDT, TUDJON KORRIGÁLNI!!! :DDD
NE A VÁGY, HANEM A TÉNY LEGYEN A MEGHATÁROZÓ!

SZAVAZZATOK ARRA, HOGY KI LESZ A VV10 TOP 3 JÁTÉKOSA A SZOMBATI FINÁLÉBAN!!! READONLY KOLLÉGÁK IS SZAVAZHATNAK!
ITT -> strawpoll.com/s6uzczseh

A SZERDAI KIHÍVÁSIG LEHET SZAVAZNI!
JÓ LENNE, HA MINDENKI A SAJÁT NICKJÉVEL SZAVAZNA, MEGKÖSZÖNNÉM...
(TÖRÖLNI EMIATT NEM TÖRLÖK SZAVAZATOT, DE NA! :D )

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 19:14:58

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: ezzel a jó szolgálattal elárultál mindent (eseménymentest inkább) :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 19:17:24

@csendesülő: én most kezdtem el nézni, már a második részben ment az intrika :DDDD

Ármándójózsi 2021.02.24. 19:17:59

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Azt is. :))) Ugye mondtam, hogy nem állunk olyan távol egymástól? :D

Kosztarika 2021.02.24. 19:18:10

@Krétagarbó: Krisztián, ha jól rémlik. Vagy nem? Lusta vagyok rákeresni.

Kosztarika 2021.02.24. 19:24:05

@Balu91:
Csaxólok. Roli most szerki a vv-ben. Monnyon le!!!

Kosztarika 2021.02.24. 19:26:14

@ibsen: Hunor

Én meg lexikon. :))))

csendesülő 2021.02.24. 19:26:23

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ezek szerint érdemes nézni? Vacilálok rajta de mondom egy HV eldöntötté tenné nekem. :D

SirLemming 2021.02.24. 19:27:38

@Gia: @hereverő heverő: Typo, javítani meg nem lehet. :) Vicces hogy valakinek feltűnt, már el is felejtettem.

Most értem az öfi végére, darálom tovább a kommenteket.
Btw: jól megírt öfi ez, kb kár volt a tegnapi adást megnézni...

ibsen 2021.02.24. 19:28:27

Báli@SirLemming: Az öfi jobb volt mint az adás:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 19:28:28

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: 18 ember továbbra is vállalja az előző szavazatát, érdekes. De simán eltalálhatják - ami jelen pillanatban szerintem meglepetés lenne -

ibsen 2021.02.24. 19:29:01

@Kosztarika: Tény, kösz. jó gyakori név mint a Laci:)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 19:31:48

@csendesülő: egyik-másik szereplő nem a legélesebb kés a fiókban, de roppant szórakoztatóak :D

2021.02.24. 19:37:47

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Köszönöm, sosem szavaztam még itt, de most megtettem.

alma_szósz 2021.02.24. 19:38:10

@csendesülő: sszerintem megéri nézni, nekem tetszett. volt benne pár nagyon jó és pár utálni való karakter. ja és ott tök jó feldatokat kaptak

LaciHogyVoltol 2021.02.24. 19:40:02

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Attól még az édesanyja leánykori neve lehet Rostás...vagy Mata...vagy Lakatos :D :D :D

Kosztarika 2021.02.24. 19:41:52

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:
Te rendőr Vagy, Józsikám?
Imádom az egyenruhát!

Ármándójózsi 2021.02.24. 19:44:43

@Kosztarika: Neeeem, Isten őrizz!!! :D
És nincs egyenruhám. Eddig az hittem ez jó, de most, hogy írtad, sajnos... :( :D

Kosztarika 2021.02.24. 19:48:12

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:
Akkor félreolvastam valamit. Csak a szolgálatot láttam. Nem jut eszembe más, mint a zsaruk.
Vagy de: buszvezető, vasutas.
Megsúgod? BKV: 1
MÁV: 2
:DD

Kosztarika 2021.02.24. 19:49:47

@Kosztarika: nincs jelentősége, hisz tudod, akár hóhér is lehetnél, akkor is szeri van. Csak kíváncsi vagyok. ;)

Ármándójózsi 2021.02.24. 19:50:23

@Kosztarika: Nem adhatom ki magam, szuper titkos a projekt... :DDD

Kosztarika 2021.02.24. 19:52:09

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:
Basszus magammal beszélgetek :D
A előző, magamnak írt bejegyzésem is neked szól. ❤

Kosztarika 2021.02.24. 19:55:01

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:
Ne má. :) a pszichológusok is felvállalták. Igaz, rájuk szükség is van itt. ;)
Szóval magas beosztás, mi?!
Pilóta? :D

Ármándójózsi 2021.02.24. 19:55:42

@Kosztarika: Itt állok álló gumibottal, hogy rájössz-e? :D
@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Majdnem tudja. :D

Kosztarika 2021.02.24. 20:01:00

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:
Hmm gumibot. Bebizsregtem. ;)))
De csak akkor ér, ha megmondod, ha kitalálom.
Ka(o)tona?

Ármándójózsi 2021.02.24. 20:03:45

@Kosztarika: Nem játszunk ilyet, inkább nézz körül! ;) :)))

Ármándójózsi 2021.02.24. 20:04:20

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Nem, nem tudod, csak sejted, de rosszul. :P :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 20:04:52

@Kosztarika: ha magas beosztásban van, akkor meg fogom fenyegetni

SirLemming 2021.02.24. 20:05:55

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: akkor veled barkóbázok! Köze van a kötöttpályás közlekedéshez?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 20:09:55

@repuloezustmokus #Piniteam: :DDD

@SirLemming: az egy elég tág kategória :)) (amúgy szerintem igen, de biztos nem fogja megmondani csak azért sem :D)

dmr94 2021.02.24. 20:11:00

Valószínűleg már lepörögtt a téma de hadd mondjam engem is jól felkúrt a zsírdisznó troll Viki, nyilván ez volt a célja mindenkivel szemben és be kell vallani ezt nem is csinálja rosszul. Ettől függetlenül elképesztően magas lóról ugatott az ápoltaknak, amit elmondott azt gyakorlatilag bárki látja innen kintről, ezért kár messiás szerepében tetszelegni. Tény ugyanakkor, hogy tényleg több történést generált azalatt a pár óra alatt, mint néhány villalakó a teljes bentléte során.
Amit kiemelnék, az a Mercikés csokis kamureklám forgatás. Egyrészt ha már kijátszotta az érzékenység kártyát néhányszor az évad során az RTL, akkor itt is erősen jelen volt a szexista jelleg, másrészt ha tudjuk, hogy tényleg kőbuta a kislány akkor esetleg inkább felvilágosító előadást/beszélgetést kellene szervezni neki(k), hogy mire készüljenek kint, hogyan tudják kezelni az esetlegesen felmerülő szituációkat, amikben ki akarják majd őket használni.
Persze költői a kérdés, nyilván töredék annyi inger sincs ebben, mint ha csak hülyét csinálnak belőle és megalázzák a szerkesztők is, nem elég, hogy megteszi ő nap mint nap.

Egyébként én is a #TEAMPINIt erősítem, ennek örömére még profilképet is állítottam.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 20:16:27

Sajnos Robi tényleg nem említette a családját amikor a nyereménnyel találkoztak a lakók még az év elején.
rtl.hu/rtl2/valovilag/vv10-extra-36-millios-nyeremeny-erre-koltenek-a-villalakok-uzenet-a-nyeremenynek

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.24. 20:17:29

@Fu Szekh Li: Ha emiatt a .... sz@ság veszíteni Bálint, .... akkor pfffff

hereverő heverő 2021.02.24. 20:18:59

@dmr94: Vikit én már VV6 óta utálom mint amit a Moha szart. És őrá mondják hogy "megosztó személyiség" aha... micsoda eufemizmus a vérgecire

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.24. 20:19:08

@Majom1Parádé #Team PINLobelt:

Szerintem kamu (félig meddig) Robi pénzes sztorija... az anyukájának biztos adna belőle, de jól sakkozik a közönséggel az ember...

SirLemming 2021.02.24. 20:19:24

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Ismerhetsz már annyira hogy nem buktatnám le a Gentlemant, meg senkit.
De ha nincs egyenruha... Katonai múlt... Akkor ő a jegyautómata a Kelenföldiben! (Bocsii)

Amúgy áttételesen nekem is van kapcsolatom a vasúthoz, érzékem van az ilyesmihez.

MozambikiZombi 2021.02.24. 20:19:24

@dmr94: LOL! Osszefoglaltad ugyesebben , amit en is probaltam elotte... @MozambikiZombi #teamPini: De tudod mit? Keblemre teso! feat @hereverő heverő:

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.24. 20:20:19

@hereverő heverő: A Viki az az ember akivel nem bírok 10 percnél tovább egy légtérbe létezni...

Post Modern Prometheus 2021.02.24. 20:20:21

Robi VS Fantomkép: strawpoll.com/jb8kz6efk
78.85% [41] - 21.15% [11] a jelenlegi állás Robi javára.
Ma este 23:00-ig lehet szavazni.
A következő szavazásnál nem lesz Fantomképes verzió, mert ha jól nézem a menetrendet, rögtön utána tetemrehívás is lesz, így eléggé okafogyott. Viszont a szokásos lesz, mert cirka 24 óra akkor is lesz szavazni, aztán a döntő napján meg ugye 2 szavazás is lesz, egy 3-as és 2-es. [A vége mindig egy kicsit szomorú, pláne, hogy szerettem csinálni ezeket a szavazásokat. :)]

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/qhc7pxc6p
TOP3:
- Vivi: 53.68% [51]
- Robi: 22.11% [21]
- Bálint: 20.00% [19]

Ármándójózsi 2021.02.24. 20:20:35

@dmr94: Te is a nagyon jó arcok közé tartozol Dani. (A legkissebb lányom pasija is Dani és ő is marha jó fej, de ennek semmi köze semmihez :D ) A posztjaid is nagyon jók, kifejezetten kedvelem őket és teljes az EKG ezzel a kommenteddel is, annyit tennék hozzá, hogy én kb. a porba aláztam volna Vikit, úgy, hogy megbánta volna, hogy bejött, de ezek fostak tőle...

Ármándójózsi 2021.02.24. 20:21:30

@hereverő heverő: Na, így érzek én is, azon felül még fel is kúr, ha csak meglátom...

TheLynx70 2021.02.24. 20:21:35

Sziasztok! Viki miért kellett? Kellemesen elfelejtettem, de most előjöttek az emlékek. Nagyon intelligensnek tartom, és nagyon rosszindulatúnak. Ja, és nagyon sérült, legalábbis szerintem. Próbál úgy tenni, mint akit nem zavar a súlya, pedig de... Ez szomorú. :( Gondolom, rengetegen bántották miatta.

alma_szósz 2021.02.24. 20:22:48

@Brigante: jól sakkozna? szerintem nagyon átlátszó volt
aztán lehet mások simán elhitték

Kosztarika 2021.02.24. 20:25:35

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:
Leálltam. Remélem bem mentem túl messzire? Azért szeretsz? ;)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 20:27:16

@SirLemming: kelenföldön sose működnek a jegyautomaták, amikor éppen ott óhajtanék venni :D

hereverő heverő 2021.02.24. 20:27:23

@TheLynx70: sosem a súlya vagy az alakja miatt bántották, hanem a jelleme miatt. Au csak akkor zsírdisznózta le amikor már őt is felbaszta agyilag. És mi se a súlya miatt utáljuk, ahogy A Mandát se. Mikor jönnek rá, hogy egy ország látja őket és a tetteiknek súlya van?

dmr94 2021.02.24. 20:27:42

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Köszi szépen, igen , bőven lehetett volna mivel "támadni" őt is, legfőképp a Simonos kizárós incidensre gondolok. Lehet Robi és Bálint meg is tette, ezért nem mutatták :D

@TheLynx70: EKG, rosszindulatúnak és manipulatívnak tűnik. Sajnos lehet ez valóban egyfajta védekezési mechanizmus nála. Elég vakok közt félszemű a király jelleget öltött amikor oltogatta a villalakókat.

SirLemming 2021.02.24. 20:27:44

@dmr94: szvsz legalább utána elmondta neki, hogy na anyukám ennyibe tellik hülyére venni, szedd már össze magad.

Vikit korábbról nem ismertem, de Vivin kívül eddig az M&M megkapta amit érdemelt kb. :)
Ez a karakter az akit nem szeretek de ha már választani kell inkább az én csapatomban legyen, kíváló taktikai fegyer.
Viki, aláz!
Viki, öl!

hereverő heverő 2021.02.24. 20:28:58

@repuloezustmokus #Piniteam: óó Hát hogy egy genyó állat, aki mások alázásában leli örömét. Tegnap láthattuk, hogy nagy gyakorlata van benne

Fu Szekh Li 2021.02.24. 20:29:03

Egy kis lazító (túl jó a műsor, alig offolunk azóta):
www.youtube.com/watch?v=xeSFjSRorlk&ab_channel=RebekaAlig

2021.02.24. 20:29:23

Elhasználom én is a mindenkinek alanyi jogon járó 5000 karakteres kvótát, karaktertipológiára, meg esélylatolgatásra:

A Dögevők falkában járnak, mert csak úgy érzik magukat, egymást erősnek, cél a másik egyed totális, maradékmentes megsemmisítése. IRL a leszalámizás a taktikájuk, a VV10-ben ennyi eszük sem volt, egy egész csoportot akartak erőből felszámolni. Feszt hergelték egymást, a folyamatos vereségekből nemhogy levonták volna a tanulságot, de nem is értették. Moralitásuk kizárólag a falkához tartozás keretei között volt értelmezhető. Szívből játszottak és magukat adták – köszönjük, láttuk, értettük. Ezért aztán éles, 1:1 helyzetben azonnal kiderült a gyengeségük, ugyan igen hangosan ugattak, de hiába, kívülről könnyen észrevehetően papírkutyák voltak. Legyünk reálisak: a Hiénákat mindenki utálja, így a VV-ben sosem jutnak el addig, hogy egymás ellen kellene fordulniuk.
A VV10-ben ebbe a csoportba sorolnám Fruzsinával bezárólag az összes korábbi kiesőt (akiket úgy hívtok: mocsár). A tipizálásból kilóg Renátó, aki világos ragadozó jegyeket mutatott, de ő született amorális, szerintem lesz még baja a törvénnyel (meg a még nála is amorálisabbakkal).

A Ragadozó alapvető jellemzője, hogy tudja, hogy miért jött. A 36 misiért. Azért és csak azért. Pajtizás, (akár átmeneti) szövetség létezik, igaz, mély barátság kizárt. Szerelem pláne. Szex depláne. Folyamatos önkontroll jellemzi, igyekszik előre gondolkodni. Sőt, igyekszik a néző fejével gondolkodni. Képességei szerint odateszi magát, ha tudja, „tolja”, vérében van a versengés. Győzni akar, de tudja, hogy kintről figyelik, ezért alapvetően szabálykövető, igyekszik morális lenni. Alapvetően azonban olyan, mint a kakukkfióka: „Ejj, de szűk ez a fészek. És mennyi fölösleges tojás!”. Hagyja, hogy a fölösleges tojásokat mások lökdössék ki, de ha kell, szívesen segít. A többieket igyekszik irányítani, felhasználni, kihasználni. Nála a cél szentesíti az eszközt, ezért azokban – ha úgy adódik - nem válogat. Legfeljebb a riportszobából kikacsint. Vagy kidumálja. Erőssége egyben a gyengesége is, megosztó, sokan elutasítják, nem nagyon emlékszem ragadozó VV-nyertesre.
Ragadozónak látom Bálintot, korábban okosan tartott távolságot és élen járt a Dögevők kiiktatásában.

A Növényevők úgy értékelik, hogy a bejutásukkal már nyertek, köszönik szépen az irántuk való nincs mit, passzívak, a dolgokat nem csinálják, hanem a dolgok történnek velük. Már az ajtó előtt beárazták magukat és előre elfogadják azt, ami rájuk vár. Fel sem merül a 36 misi elérhetősége. Békésen legelésznek, néha egy kicsit összefeszülnek egy fűcsomón vagy a „most akkor párzunk vagy nem párzunk” kérdésen. De valójában a természetes kiválasztódásra bízzák magukat. Szavaznak persze, de a szavazatuk mögött se stratégia, se taktika. Még annyira se, hogy a természetes kiválasztódás esetleg egy héttel később sújtson le rájuk. „Bántottál – visszabántalak, nem bántottál, nem bántalak.” Valahol persze igazuk van, ki nem szarja le, hogy hatodikként vagy ötödikként szavazták ki. Ők is „szívből játszanak”, úgy viselkednek, mintha költségmentes napközis táborban lennének – hogy ezt hétmillióan nézik? Hát sebaj, sőt! Moh és Virág kiesése után Dani tipikus növényevők.

Mercit és Virágot beengedni a VV10-be nem hiba volt, hanem bűn. Semmi, de semmi keresnivalójuk nem lett volna ott, csak ártott Nekik az RTL. Lelkük rajta. Nem szeretnék dehonesztáló lenni, de a bumburnyák Danival együtt Ők voltak a Rágcsálók (mondjuk a Nyulak és a Pocok). Dani rossz társaságban simán Dögevővé tud válni, a VV-ben sokat köszönhet Bálintnak, Virágnak meg a kiesését.

Vivit pedig nem tudom hova tenni – ez van. A Növényevőkön és főleg a Rágcsálókon bőven túlmutat (bár néha jól titkolja), viszont ezzel az adag önbizalomhiánnyal messze nem ragadozó. Volt már persze olyan is, hogy surranópályán igazi szefós nyert (Alekosz, Zsuzsu), de Vivinél nem erről van szó. Ő csak Bálint-relációban értelmezhető, ha Bálint kiesik, akár nyerhet is, ha Bálint marad, csak veszíthet. Legyen talán akkor Ő a Mindenevő. Robival együtt, mert Robiból is hiányzik a gyilkos ösztön – bár erős benne a versenyszellem és kitartó - plusz nála nem önkontroll, hanem súlyos elfojtás van. A bebaszcsizás viszont még Nála is bebaszcsizás. Szerintem végül nem fog nyeri, ha Bálint ellen visszamegy, Vivi nyer. Ha pedig most Moh-t választja, a végén pont ezért fogják megbüntetni.

SZERINTEM.

cavanagh 2021.02.24. 20:29:57

Szerintetek van esély arra hogy Lobi kiejtse Bálát? én nagyon reménykedem benne, de a hv szekció kivételével más fórumokon nem ezt látom :(
#teampini

MsIreneAdler 2021.02.24. 20:30:10

@dmr94: én még emésztem a tegnapi Vikis részeket. Tény, hogy jól megkavarta a szart és nagyon erőszakosan és lényegretörően kérdezgetett, ami nem is volt feltétlenül rossz, de nekem maga az a nő egy borzalom. Így, hogy ő nekem ennyire unszimpatikus, nem tudtam felhőtlenül örülni az oltásoknak. A Mercis részt kegyeletből áttekertem...

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: az az igazság, hogy én is kiosztanám szegényt. Azért szegény, mert rohadtul nem tehet róla, hogy milyen nehezen tanultam meg kezelni az ilyen típusú embereket, mint ő, és félnék hogy most mindenért rajta csattanna az ostor :D

Ármándójózsi 2021.02.24. 20:31:06

@dmr94: Nem csak erre gondoltam, imádom az ilyen embereket IRL szarrá alázni és ez sajnos nagyon is megy nekem, de hozzá teszem, hogy a végén mindig megbánom, mert olyan hülye vagyok, hogy még a legrosszindulatúbb embereket akik egyébként bőven megérdemelték, még őket is megsajnálom utána...

MsIreneAdler 2021.02.24. 20:31:14

@hereverő heverő: szakállas vicc, de most eszembe juttatrad :D

Ármándójózsi 2021.02.24. 20:32:39

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: U.i.: Most mennem kell, mert a kolléganőm nem látta a tegnapi összefoglalót és meg kell nézni vele, még a kiválasztás előtt. :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 20:33:10

@Brigante: Emiatt meg az előzők (Vivi alázása, Dani mellé tagozódás "mindhalálig") miatt ne is nyerjen. Nyilván a többi sem hibátlan, mindenkinek lehet találni dolgokat. Bálint viszont most nagyon túllőtt a célon.

TheLynx70 2021.02.24. 20:39:14

@hereverő heverő: Belőle viszont a súlya miatt jön a rosszindulat. Ezért gondolom, hogy sokat bántották miatta, és ez becsípődött nála, valamiféle védekezési mechanizmus. Próbálja az "agyát" villogtatni, ha már mással nem tud hatni az emberekre. Csak sajnos nem jól használja a mentális adottságait. :( Legalábbis én így látom. Ebben az összefoglalóban is felhozta a súlyát, de minek? :O Ha jóban vagyok magammal, nem teszek fel ilyen provokatív kérdéseket. Nem tudtam még eldönteni, hogy szánalmas, vagy sajnálatra méltó.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 20:39:49

@TheLynx70: nem minden túlsúlyos nő rosszindulatú, ha szabad megjegyeznem egy ilyet

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.24. 20:41:18

@metatroll: nagyszerű lett tetszett . dévid átenborós

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.24. 20:43:34

vv vikit küldték be szóval akinek van hátszele az bejut bárhova (lásd vitorlás Fa Nándor)
kirázott a hideg tőle
kövér és rosszindulatú , 1-10 es skálán mindent összeadva kettes.

MsIreneAdler 2021.02.24. 20:43:58

@metatroll: nagyon tetszett ez az érdekes kis szösszenet :)

SirLemming 2021.02.24. 20:45:47

@hereverő heverő: :D ezt már meg kellett guglizzam mert csak a vége volt meg. :D
Jogos, nekiesne a brokinak azt hiszem én menekülnék szűkölve mint egy kiskutya.

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Mer a HV-n kommentel, látod. MIB2 óta tudom hogy az automatákban csak idegenek vagy törpék lehetnek.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.24. 20:45:50

@Krétagarbó: csak futni kell vagy biciklizni. Szurkolok csajok!

Krétagarbó 2021.02.24. 20:45:57

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: nem, de majd Úgymond olvasó MMKK megsúgja. Tippjeim vannak:)

ibsen 2021.02.24. 20:46:18

@TheLynx70: A szexelnél velem, Moh provokálása elmaradhatott volna már a gyerek is ezen kattogott a kézmosás is túl lett tolva. Nyílván más kaliber tapasztaltabb már megélt egy játékot stb. neki ez ujjgyakorlat volt. meg ne felejtsük el össze volt vágva és az jött le bejött a "főnéni". Gondolom nemcsak ez volt.

ibsen 2021.02.24. 20:48:28

Röhögnék ha a párbajon Robi esne ki és megkapná tényleg a 8 millát:D

hereverő heverő 2021.02.24. 20:48:38

@TheLynx70: lehet hogy bántották miatta, de szerintem ő ab ovo ilyen, a súlyát csak pajzsként használja, hogy valamire rá lehessen fogni hogy miért utálják.
Biztos mert dagi vagyok! Hát nem kisanyám, a jellemed miatt. De ne áltasd magad, téged még a 220V se fog megbaszni, a Moha meg pláne nem.

TheLynx70 2021.02.24. 20:49:30

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Egy szóval nem mondtam ilyet. :) Viszont nekem Vikiről az a véleményem, hogy neki ez nagyon nagy problémája. Fejben! Mercit a butaságával akarta szívatni, mégis csokival (a súlyával) basztatta. Ezzel az erővel feltehett volna neki általános műveltségi kérdéseket is, az ugyanúgy odavágott volna. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 20:49:42

@Krétagarbó: én utálom armandot, nem tudok róla semmit, de amit esetleg mégis, az bőven elég :DDD

@SirLemming: gonosz törpék vannak bennük, tuti.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 20:50:54

@TheLynx70: tudom, hogy nem mondtad, csak a te hozzászólásodra böktem rá :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.24. 20:51:41

@TheLynx70: ekg szánalmas volt és már másodszor vagy harmadszor küldik vissza?
Simon haveromat meg kivégezte.
Akkor csak azért nem zárták ki , mert belsős volt.

@metatroll: debiliót kihagytad.

SirLemming 2021.02.24. 20:53:34

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: mondtam már, hogy imádom amikor pozitívan látod a világot!

ibsen 2021.02.24. 20:53:40

Vikit szerintem túlgondoljátok. Eleve meg volt beszélve, hogy szivassa ezeket a bénákat. nem volt nehéz valljuk be. Feladatot teljesített na meg a reagálások is olyanok voltak amire vagy számított vagy nem. Nyílván benne van ez a stílus ha castingon ő választ ki embereket kell oda minden hogy kiderüljön az illető való-e egy adott műsorba. Benne van hogy ilyen is tud lenni, de láttam amikor őt alázták és eltört a mécses.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 20:55:07

@SirLemming: mi más lehet a magyarázata annak, hogy mindig akkor nem működött az automata, mikor nagyon nagyon siettem? :))))

Raspberry Cake 2021.02.24. 20:55:10

Robi anyukája szerint sem Bálintot kellene ma Robinak kihívnia www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-robi-edesanyja-bajban-a-fiam/jh38lgr
Krisztián nincs már együtt Micivel, és Bálintnak szurkol
nlc.hu/sztarok/20210224/vv8-krisztian-bracso-valovilag-utan-vv-micike/

hereverő heverő 2021.02.24. 20:55:51

@ibsen: az nem erény, ha őt is meg lehet ríkatni. Az az erény, ha te bár meg tudsz másokat ríkatni és mégsem teszed.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.24. 20:55:54

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: de sok sajnos az tud lenni, és azt tapasztaltam hogy foleg azok akik mindig dundik voltak..na de a full smink az megy..

Krétagarbó 2021.02.24. 20:56:36

@hűholélek: Most őszintén! Néha olyat várunk el tőlük (egy kamerákkal körülvett, minden egyéb szempontból is nehezített élethelyzetben), amit még mi is felnőtt fejjel sokszor nehezen teszünk meg. Tedd már a szívedre a kezed: veled még sosem fordult elő olyasmi, hogy ne adj isten rábeszéltél valakire, és nem érezted úgy (akármilyen okból: nem akartad megsérteni, nem akartál konfrontálódni, tudomisénmér') hogy ezt közölnöd kellene vele szemtől szemben is?
Én esendő lélek vagyok, bevallom, velem már fordult elő. Egyszer biztosan:) Ahogy Robival is a villában.
A konfliktusok elkerülésről: én nem vagyok az a típus, aki megfutamodik ilyesmitől, de a villalakók helyében szerintem én is meggondolnám, hogy kibe/mibe állok bele és mit engedek el. Össze vannak zárva X hónapra, nincs hol elkerülni egymást, teljesen más mint kint, ahol el tudsz vonulni, emészteni a dolgokat, adott esetben a másikat egy életre elkerülni.

Qqts 2021.02.24. 20:57:15

Jól látom, hogy ez egy...?!

Qqts 2021.02.24. 20:57:36

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 20:57:56

@repuloezustmokus #Piniteam: ez szerintem ugyanolyan sztereotípia, mint hogy a szőke nők buták.

hereverő heverő 2021.02.24. 20:58:22

@Qqts: ez nem egy hanem már három :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 20:59:03

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

hereverő heverő 2021.02.24. 20:59:15

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: vagy hogy a barna szemű pasik szépek. Az is csak sztereotípia. Én tudom

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 21:00:19

@ibsen: Nyilván ez nem fordulhat elő. Ha párbajon kiesik, akkor mire fel kapna bármennyit is?

Fu Szekh Li 2021.02.24. 21:00:51

YEAHHH! ™️®️©️

ibsen 2021.02.24. 21:01:28

@hereverő heverő: Nem azért írtam hogy erény vagy sem.

@Krétagarbó: Igen az hogy nincs hova menni ha balhé van nagy gond. Nem várható el az sem hogy mindig beleállj dolgokba, mindenkivel mert beledöglesz, de ez a kinti életben is így van.
Most látták egymást először és ez nem egy nyári táborozás mégha annak tűnik sokszor.

Laura Ingalls 2021.02.24. 21:01:31

Köszönöm mindenkinek! :) Holnap igyekszem hamarabb "érkezni". ;)
@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: drága Ármándóm, cuki vagy, mint mindig. :) Azért remélem elolvastad már azóta a posztot...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 21:01:53

@hereverő heverő: nem igaz, mert a világos szemű pasik a legszebbek.

ibsen 2021.02.24. 21:02:30

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Egy csavar lenne a játékban. Megnézném a többiek de főleg Bálint fejét:D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.24. 21:02:44

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: nekem volt egy ismerősöm a kávé automata nem adott neki soha poharat.

TheLynx70 2021.02.24. 21:03:17

@ibsen: Lehet, hogy itt túlgondoljuk, de a saját évadjában ugyanilyen szánalmas (szánnivaló) volt. Lever a víz, amikor mindenkit kioktat.

hereverő heverő 2021.02.24. 21:03:18

@repuloezustmokus #Piniteam: a kekszem? Nem adok!

Na jó, mégis. Csokis keksz

Krétagarbó 2021.02.24. 21:03:27

@Kosztarika: nem pilóta, nekik egyenruhájuk van, de Ármándónak nincs.

SirLemming 2021.02.24. 21:03:28

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Most mondd... amikor működik akkor az emberek jönnek, mennek. Szegénykém csak úgy tud ismerkedni, ha NEM működik. Igaz, félreérti, a káromkodás nem a szeretet jele, de neki ennyi jutott. Tehát biztos vagyok abban, hogy csak rádcsodálkozott és akart tőled valamit....

Vagy zen állapotban volt és meg akart tanítani arra, hogy a sietség az a nem-időben-elindulás egyenesági leszármazottja.

@Qqts: Te atya gatya! Ugye maradsz most már a végéig? Ugye? :)

hereverő heverő 2021.02.24. 21:04:23

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: az enyém pl. körben fehér. Az elég világos?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.24. 21:04:28

@hereverő heverő: most nem kérek, mert oda lesz a rég nem létezo bikinitestem

hereverő heverő 2021.02.24. 21:05:31

@Krétagarbó: meg azok tök okosak, Ármándó meg... nincs is egyenruhája, na.

K_Attila 2021.02.24. 21:05:43

"néz az alkoholista kék szemével"

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 21:06:00

@repuloezustmokus #Piniteam: akkor meglátod, hogy rosszak a fogai, és cseszheted az egészet?

Krétagarbó 2021.02.24. 21:06:26

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: és ez mit jelent? Nem gondolhatta közben át?
Néha olyan nüansznyi dolgoknak tulajdonítunk akkora jelentőséget.

Kosztarika 2021.02.24. 21:06:41

@Krétagarbó:
Tudom, viccből írtam csak a "magas" beosztásra. ;)
De már nem is érdekel. Nincs egyenruhája. :DDDD (ez sem komoly)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.24. 21:08:36

@SirLemming: kelenföldön általában ugyanazért sietnek az emberek: a vasút miatt. 2019 év elején valaki kiszámolta, hogy egy év alatt majdnem négy évnyi időt késtek a vonatok. ezt az automatás törpének illene tudnia :))))))

Krétagarbó 2021.02.24. 21:09:08

@TheLynx70: és ahogy elnézem, nem sikerült fogynia. Fiatal nőként is ez egészségileg sem egy életbiztosítás.

TheLynx70 2021.02.24. 21:09:20

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Majdnem az olvastam, volt egy kávéautomata ismerősöd... :DD Olyat én is szeretnék. Adja a kávét, a száját meg fogja be. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 21:10:00

@Krétagarbó: EKG, ez nem befolyásolja, hogy Robit támogatom. Ez csak a kákán is csomót kereső egyes Bálint szimpatizánsok "fegyvere" Robival szemben. A mienk meg az, hogy Bálint már akkor is úgy beszélt a pénzhez, hogy Ő bizony egyes egyedül Érte jött.

Valaki felvetette máshol, ha összejön a Robi-Bálint párbaj és netán MINDENKI Robi mögé állna az milyen lenne már....

ibsen 2021.02.24. 21:11:56

@TheLynx70: Sok mindent generált főleg balhékat, de kellett is ahogy emlékszem valami történés mert sokszor elég laposak voltak az adások. Voltak dolgok amikkel nem értek egyet a Simon féle kizárás illetve más dolgok. A normális oldalát is elő tudta venni azért. Nyílván nem költöznék össze vele de nem gondolom hogy egy szörnyeteg az életben, Nem alkalmazná senki. A súlya meg egy dolog még hízott is azóta de nem tudom mi az oka.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.24. 21:12:32

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: nem a törpék lopták el a poharat, mondjuk én nem tudom ki volt szóval lehet.

@TheLynx70: bár lett volna.

TheLynx70 2021.02.24. 21:13:33

@Krétagarbó: Nemhogy nem sikerült, még hízott is. Ez tény, mindenki látja, úgyhogy kimondom. Így is lehet párja, lehet van is, nem ez a legfontosabb. Szerintem őt a súlya belül egyfolytában zavarja, és ez a legrosszabb.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.24. 21:14:08

@ibsen: szereti a szénhidrátot gondolom.,esetleg hormon zavar.

Krétagarbó 2021.02.24. 21:18:07

@metatroll: ez szép volt, köszi:)
Simán benne van a pakliban, ha Bálint nem lesz döntős, akkor Robit Pini veri. Itt a HV-n nagy(obb) a szurkolótábora. Azzal nem vagyok képben, hogy a FB, Insta stb.. helyeken ez hogyan alakul, ott is jobban kedvelik e Vivit Robinál?

SirLemming 2021.02.24. 21:20:46

@Qqts:
Gyorstalpaló:
5 maradt: Bálint, Robi, Vivi, Merci, Moh.
Robi a kiválasztott, ma lesz kihívás.

A csoportdinamika le fog jönni úgyis, de:
Bála - Robi ellentét
Bála - Vivi feszkó
Moh-Merci pont ua mint hónapokkal ezelőtt.

Kész is vagy. :D

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: A vonat nem vár, ezért nem is használták őket a középkorban. Ez oké.
De ha késnek 4 ÉVET, akkor pláne minek sietni... ki az aki siet csak azért, hogy késhessen?

Az automatás törpe egyre szimpibb. Úgyis késik az a vonat, mennyé gyalog! :D

Krétagarbó 2021.02.24. 21:20:52

@hereverő heverő: megtanulta, már nem iszik tejet uborkával :D

KékCsöcsűPini 2021.02.24. 21:21:00

@K_Attila: Jó a csöcsöd tesó ! :D
Egyébként ELSŐ....

Veletek ellentétben én nagyon utáltam Vikit és most is utálom
Ma lesz kihívás ?

budapest23 2021.02.24. 21:21:50

@metatroll: "nem nagyon emlékszem ragadozó VV-nyertesre"
Attila.

A karakterológia alapos és sok elemében korrekt, bármelyik penge vállalati hr-es egy jól megfigyelt és jól elökészített assessment center után hasonló síkon döntene élet és halál felett :)

Amit másképp látok, az az egymásra hatásuk ilyen izolált környezetben. Csomó példa van rá, mennyire elferdíti a hozott vagy "többségi" jellemet, identitást az, hogy kivel hogyan interakciózgat valaki. Tökéletes példa erre Vivi (akire magad is mondod, hogy Bálint nélkül értelmezhetetlen), de akár Merci vagy felölem Virág is, (söt még tán Frú is) akik teljesen más fekvésü leánykák lettek volna illetve voltak (lásd Virág nyers érettsége a belevalóban, pusztán néhány perccel a sokk után!) az oldalkocsijaik nélkül. És itt tudatosan gondolom úgy, hogy mindhárom kapcsolatban valójában a motor - de legalábbis az irányító - a csajszi (volt).

Ráadásul az egy dolog, hogy vki hogy (ki-ként) megy be, de az hogy ott hogy tud érvényesülni, és pláne abból mit mutatnak meg a script-, de legalábbis treatmentfüggö szerkesztök, megint más tészta ugye. Bálintból, Viviböl, Robiból minimum három verziót láttunk/mutattak, és max az elsönevezettröl tudom elképzelni, hogy beépített ember. (Ez ugye nemsokára kiderül...)

---

Ami Robit illeti: Kizártnak tartom, hogy megnyeri, illetve akár visszatérne, ha most Moh-t vagy Bálintot vinné. Egyrészt a magyar társadalom továbbra is (bár nem annyira mint más Kelet-Európai) erösen homofób, bárhogy szeretnének mást elhitetni velünk multikulti-pc-nyugati csatornák, és igen, még a célcsoportra is igaz ez (érdemes /nem!/ például meghallgatni a folyamatos rosszindulatú b*zizást az eddig kiesettek peer-groupjaiban)... Másrészt meg a szórakoztatás szempontjából túlnyomórészt alapvetöen tuja volt látszólag nulla játékkal, hiába tette oda magát a valójában senki által nem érdekelt/értékelt, lényegtelen "feladatoknál". Nem maradt meg az emlékezetben, még annyira sem, mint a kiesett mocsári lények, és ráadásul helyböl kevesebb fanbase-t tud lázba hozni, mint akár egy Moh, pláne egy Bálint. Szóval ezek ellen se a végén, se ha most kihívná öket szerintem abszolút esélytelen.

Csajszi meg csak nagyon halvány mezönyben nyerheti meg sajnos a versenyt, mert itt megint bejön a magyar választói réteg másik fontos tulajdonsága (ami itt most még a müsorfolyamban is igazolást nyert), a "tökéletes", maradi hímsovinizmus, amire még pluszba rájátszik, hogy a nézöi réteg a célcsoportban (meg nem mondom már, hol olvastam, melyik évad után, de gondolom ez nem változott azóta) kétharmad arányban lány, akik meg a fiúkért "mennek oda".

Egyszóval (ezúton is bocs a terjedelemért és elismerésem, aki végignyögte...) nálam a befutó sorrend, miután most kiesik Robi, utána a várható Bálint-Merci során Merci, továbbra is leginkább Bálint-Moh-Vivi, ahol a két fiú közt 1) kivételesen el is hiszem majd a 49-51-et, és 2) sztem az fog dönteni, ki marad nagyobb arc/ember a maradék idöben és társasággal. És itt bizonybizony jelenleg a mérleg nálam inkább Moh felé billen.

Uff, én beszéltem.

alma_szósz 2021.02.24. 21:21:56

@Krétagarbó: azt nem tudom Robinak mennyien kedvelik viszont nagyon sokan utálják

TheLynx70 2021.02.24. 21:22:09

@ibsen: Én sem gondolom szörnyetegnek, a súlya sem érdekelne, ha őt nem érdekelné. Penge agya van, de mégis olyan rosszindulat él benne... Amit jóra is használhatna. Tipikusan az az ember, akinek egy szavát sem hinném el, akkor sem, ha vígasztalni akarna. :)

hereverő heverő 2021.02.24. 21:22:44

@SelyemSonkaPini: ma bizony. Mindjárt kakukkol a ppupu

Qqts 2021.02.24. 21:26:48

@SirLemming: hala es koszonet!

Bekapcsolodom: Balint kicsit tulzasba esett, bar az elejerol lemaradtam. A 8 millio, amit Robi felirt, azt elvettek volna a fonyeremenybol? Lehetett volna tobbet is irni? Miert nem irt 20at vagy 30-at? En siman beirtam volna.

Balint Vivi kozti ellentet? Cukik voltak tegnap, Vivi bevallotta az egyertelmut, Balint meg kedvesen haritott.

Merci, Mohrol nincs velemenyem. Unalmas

MozambikiZombi 2021.02.24. 21:27:15

Barmennyire is csipem Robit, ez martirkodas most:
rtl.hu/rtl2/valovilag/-vvlog-vv-robi-nehezen-viseli-hogy-mindig-csak-masodik-lehet

Vivire rabasztak igy a vege elott azt a kerdest, hogyha ugy alakul, akkor Robi, vagy Balint.. es o Robit valasztotta, pedig meg a pinije is belesajdult.

Ezek utan ez a martir duma Robitol, nekem nem jon be. :S

Ettol fuggetlenul meg mindig abban bizom, hogy a V-R-B trio egyik tagja viszi el a lovet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 21:27:42

Majomka sporthírei:

Amíg várunk és el kell ütni az időt belenéztem a kézi BL-be. Érdekes, hogy félidőben a Celje vezet a Barca ellen.
Újabb foci BL meccset rendeznek a Puskásban, ezúttal a M.City hajt a győzelemre a B. Mönchengladbach ellen.
A Fradi kikapott a Fehérvártól a magyar kupában.

hereverő heverő 2021.02.24. 21:27:50

Srácok én elhanyatlok. Szurkoljatok helyettem is
Joccakát

Krétagarbó 2021.02.24. 21:28:09

@hereverő heverő: az olyan sztereotípia, ami igaz:)
(Vagy ilyen kategória nincs?)

2021.02.24. 21:31:25

@metatroll: ez tök jó példa. Ám a Ragadozók is többfélék. Vannak akik egy áldozatot kiszemelnek és követik. Vannak akik ész nélkül (opportunista predator) az első szembejövőnek neki ennek, és vannak a kifigyelő, lesben álló, legideálisabb pillanatban támadók.

A Préda pedig többféleképpen védekezhet. Legfőbb fegyver a megfigyelés, a Ragadozó harci modorának megfejtése, valamint az éberség. A Ragadozó korábbi támadásainál megfigyelhető annak gyenge pontja(i).
A fizikai erő és állóképesség rendkívül fontos, megfordíthatja a támadás kimenetét.

Van bizony, hogy a zebra olyat rúg az oroszlán képébe, hogy eltöri az állkapcsát.

Még van a csoportba szerveződés, ez is megfigyelhető a Villafaunában, sajnos azonban annak előnyeit (miszerint együtt védekezünk) az idén prezentált egyedek nem ismerték fel.

Kérdés: melyik ápolt hová sorolható?
:DDDD

TheLynx70 2021.02.24. 21:34:15

Ja, megint mi volt ez a gönc Anikón? :O Főleg a "nadrág". Nekem valami ilyen jutott eszembe róla, előre is elnézést. :) www.youtube.com/watch?v=E_OzV1ebOhA&list=PLY7DR4iLXHbr7qwrTrTgvIkCKjbv3COYI&index=1

ibsen 2021.02.24. 21:34:16

@MozambikiZombi #teamPini: Nem olyan hangsúllyal mondta szerintem, ő így érzi. Vivit én simán kitettem volna amit művelt a feladom vagy nem rinyálásával. Rossz volt nézni. És akkor még a két srác is mellette volt aztán megunták. Nem csodálom.

PYT 2021.02.24. 21:34:18

@MsIreneAdler: Hozzászólnék én is ehhez a Merci-szivatáshoz, mert elmondhatatlanul gusztustalannak találtam, rossz volt nézni, és félre is vitt rendesen, mert Mercike naiv kislány, de ennyire ő sem hülye. Csak éppen bent van egy játékban, ahol folyton hangoztatják, hogy "bármi meg megtörténhet", plusz a szabályszegésekért büntetést osztogatnak, hogy a fenébe ne csinálná meg, amit kérnek tőle, pláne a döntő hetében?

A másik Vivi, előveszik ezt az ultragagyi "szerelmi" megint, és réveszik MEGINT, hogy vallja meg az érzéseit egy olyan valakinek, aki már félreérthetetlenül kinyilvánította - nem is egyszer -, hogy nem érez többet iránta barátságnál, és akiről Pini is tudja, hogy nem az ő súlycsoportja egyáltalán. És akinek Pini egyszer már megvallotta, hogy tetszik neki, és azután volt is már egy depressziós periódusa, amiből elég nehezen jött vissza. Most iért kellett ezt megismételtetni vele? A nézőt se érdekli, mert egyszer már láttuk ezt a műsort. Visszataszító húzás volta szerkiktől ez is. De mire volt jó, mi volt a mesterterv?

Csak nem Bálát akarják mégjobban leépíteni ezzel is? Előzőleg ingerülten reagálta le Vivi vallomását, talán most is ezt akarták kihozni belőle, nem tudom, de nem tudok másra gondolni, mert nagyon az ő lejáratására vannak most kihegyezve az öfik, és ez lesz majd még ma is. És ma kihívás van, és Robi ma nem nagyon hivhat ki mást, mint őt.

És Moh is megkapta a maga leoltás-adagját, fogalmam nincs, miért? Úgy játszik, ahogy akar, majd viseli szépen a következményeit, de direktben ennyire beleszólni bárki játékába? Ilyet még soha nem láttunk, és nem is indokolja semmi a létjogosultságát, följebb nem az utolsó héten.

A fantáziátlan, impotens szerkik vergődésének eredményét láthattuk ismét, őszintén remélem, ha terveznek még további VV-ket, velük nem számolnak többé.

MozambikiZombi 2021.02.24. 21:35:03

@budapest23: Huh, koszi, ez is erdekes, de szerintem picit elitista-pesszimista. :) Tetszik amugy, csak par dologrol pont az ellenkezojet gondolom.

Krétagarbó 2021.02.24. 21:36:14

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): kézilabdázott, komolyabb szinten, aztán abbahagyta (nem tudom az okát) és utána kezdett hízni.

Ármándójózsi 2021.02.24. 21:36:51

@Laura Ingalls: El, el, bár ne tettem volna... Most nem értek egyet Veled, Viki számomra...inkább nem írom le, hogy micsoda, mert nem szeretnék ezzel semmilyen vitát, vagy ellenérzést kiváltani és nagyon nem láttam, hogy akkora nagy szám lett volna, hogy bement, mert a tanácsok még hagyján, de a stílus...maga az ember és Vikit nekem nagyon nehéz emberként kezelni, mióta megismertem a VV6-ban... De ott láttam, ahogy bőgött, mint egy kislány, amikor már mindenki gyűlölte...És kárörvendenem kellett volna, de azt sem tudtam...

KékCsöcsűPini 2021.02.24. 21:37:13

@PYT #TeamBÁLA: EKG!
Eleve ez a minden szemét bemegy az előző VV-kból egy nagy szar !

budapest23 2021.02.24. 21:37:39

@MozambikiZombi #teamPini: "elitista-pesszimista. :)"
Szerintem ez a posztmodern világ tökéletes túlélési stratégiája... :DDD

SirLemming 2021.02.24. 21:37:42

@hereverő heverő: Legalább a döntőn végig leszel?

Joccakátot!

@Qqts: Levonták volna. Így Robi elsétált volna a naplementébe 8 misivel a 28 misi maradékért mentek volna négyen. :) Szóval nem 'ingyenpénz' volt bár szvsz akár Bálint helyében is megszavaztam volna ha a legnagyobb riválisom kiszáll ennyiért...

Vivi - Bálint tegnapi alapjánt lughtos volt, de a mai rész beharangotójában má remegő ajkakkal nyígta a nő, hogy nem tudok nélküled élni, vagy ilyesmit.
Ebből extrapoláltam, hogy nem lesz ez romantikus vígjáték, inkább pszichothriller ha Vivi megint az alapján omlik össze hogy nem kell kicsiby törzsük alfájának.

Merciben izgi lehet a száncsi faktor még, hogy bírja magát hülyére vetetni.
Moh... Viki féle terror után nem tudom. Merci gyűrögetős kispárnája szerep? Ha csak nem áll bele mondjuk Robiba ő is.

edimörfi 2021.02.24. 21:38:19

@budapest23: A majdani nyertessel kapcsolatos elemzés akár igaz is lehetne, csak szerintem van egy komoly szépséghibája. Jelesül, hogy végig a magyar társadalmat emlegeted, az azonabn nem bizonyított, hogy a VV-ben szavazók leképezik a magyar társadalmat. Mint ahogy szerintem nem is képezik le.

MozambikiZombi 2021.02.24. 21:40:21

@PYT #TeamBÁLA: EKG.
Ezt a pokhendi "KurvanagyokosViki bementavillaba es megmondtaatutit" - agressziv belenyulasnak erzekeltem, de ez valoszinuleg izles kerdese lehet, mert csomoan meg total kiviragoztak, hogy vegre tortent valami.

Barki taho random embert az utcarol bekuldenel a villaba jelenleg, minimum ugyanugy feltudna kavarni a fingot, mint ez a rohadalom Viki.

Ármándójózsi 2021.02.24. 21:40:22

@SelyemSonkaPini: Megvolt! Most várjuk, hogy újrakezdjük. :D
Már úgy értem a mai résszel!!! :D

Egyfejű 2021.02.24. 21:41:39

Szevasztok, én is beköszönök egy kis időre!

SirLemming 2021.02.24. 21:41:50

@SirLemming: sok a typo ülj géphez, ne mobilon irogass!

2021.02.24. 21:42:31

@MozambikiZombi #teamPini: rohadalom :DD
Ezt használni fogom. :D

K_Attila 2021.02.24. 21:43:12

@SelyemSonkaPini: Megtisztel a tiszteleted, tesó! Becsület!

TheLynx70 2021.02.24. 21:44:28

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Csak egy nagyon finom igazítás, és tényleg a legnagyobb tisztetelettel, és csakis az állatvilággal kapcsolatban. :) Az opportunista (generalista) ragadozók mindig túlélők, mert bármit elejtenek, amit tudnak. Ők a túlélők. A specialisták, akik egy-két zsákmányállatra koncentrálnak, addig maradnak fenn, ameddig a zsákmányállatok, tehát nagyon érzékenyek a környezetváltozásra. :)

TheLynx70 2021.02.24. 21:47:18

@Egyfejű: Szia Sárkánylyány! :) Én is keveset vagyok, hiába mondtam a főnökömnek, hogy ezek izgalmas idők. :D Igaz, én már nem izgulok, kiestek akiket kint szerettem volna látni. :)

Egyfejű 2021.02.24. 21:48:25

@TheLynx70: Hiányoltalak is, Mesteremmel együtt :)

SirLemming 2021.02.24. 21:48:27

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: :( Kár. Sajnálom. Jó éjt, álmodj működő automatákkal.

@All:
Az az érzésem, hogy eddig az volt a gond hogy lett egy status quo ami sokaknak nem tetszett. Most masszívan igyekeznek ezt felrúgni, most meg ez nem tetszik.
Hajlok arra, hogy elnéztem volna őket nagy hippi egyetértésben kézenfogva végigtáncolni az utolsó napokat, de egyáltalán nem bánom hogy belelógatták a bilibe a botmixert, hajrá káosz, legalább a kommentszekció pulzusa is 70 fölé ment.

KékCsöcsűPini 2021.02.24. 21:48:37

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Mingyá kezdődik ! Szíííííííííííííííja !

Egyfejű 2021.02.24. 21:49:33

@TheLynx70: Ja, és Vikivel kapcsolatban ugyanazt érzem.

Krétagarbó 2021.02.24. 21:49:46

@edimörfi: ebben nem biztos, hogy igazad van. De nem megyek bele bővebben, mert az már a tiltott terep (POLITIKA) lenne.

SirLemming 2021.02.24. 21:50:30

10 perc és kezdődik a móka und kacagás!
PÓTPUPU PÓTPUPU PÓTPUPU

KékCsöcsűPini 2021.02.24. 21:50:56

@Krétagarbó: 3-4 nap van, már semmi se tilos ! :)

PYT 2021.02.24. 21:52:54

@budapest23: egyetlen tétel kivételével maximálisan egyetértek veled a saját szakmai tapasztalataim alapján. A kivétel a magyar társadalomra való hivatkozás, mert noha más fejlett társadalmaknak jibb a píárja, felületesen szemlélve liberálisabbak ls elfogadóbbak, de közelebbről szemlélve egyáltalán nem. Jelen van mind a rasszizmus, mind a homofóbia, csak úgy, mint a hímsovinizmus. Egyébként igazad van. Továbbá, szerintem is Bé és Moh lesz ott a legvégén.

SirLemming 2021.02.24. 21:56:55

@Mme Chauchat #TEAM Bála: Az. Csak a kollégáim meg ne tudják... Dzsízusz... Oda lenne a tekintélyem! :D

@PYT #TeamBÁLA: Lehet arányosítani társadalmakban az említett jelenségeket? Érdekelne ahhoz képest 'mi' hogy állunk. Ha ugyanúgy akkor tényleg csak a PR a diff.

PYT 2021.02.24. 21:57:02

@MozambikiZombi #teamPini: oké, ellenszenves egy személyiség de azért azt vegyük figyelembe, hogy a szerkik kérték fel erre az ocsmány feladatra, és nyilvánvalóan szerkesztői kívánságra adta le a műsorát odabent...szumma, a szerkik sara ez az egész lényegében.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 21:57:20

@SirLemming: Az ilyen gyökér húzások mindig felidegelnek, mint MOhát Viki. 100 napig semmi aztán meg szopassunk "válogatás nélkül mindet" ami a csövön kifér? Hát drágalátós anyukátok ......

Post Modern Prometheus 2021.02.24. 21:57:26

Robi VS Fantomkép: strawpoll.com/jb8kz6efk
81.25% [52] - 18.75% [12] a jelenlegi állás Robi javára.
Ma este 23:00-ig lehet szavazni.
A következő szavazásnál nem lesz Fantomképes verzió, mert ha jól nézem a menetrendet, rögtön utána tetemrehívás is lesz, így eléggé okafogyott. Viszont a szokásos lesz, mert cirka 24 óra akkor is lesz szavazni, aztán a döntő napján meg ugye 2 szavazás is lesz, egy 3-as és 2-es. [A vége mindig egy kicsit szomorú, pláne, hogy szerettem csinálni ezeket a szavazásokat. :)]

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/qhc7pxc6p
TOP3:
- Vivi: 52.34% [56]
- Robi: 23.36% [25]
- Bálint: 19.63% [21]

MozambikiZombi 2021.02.24. 21:57:54

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: :))) Nem vagyok biztos benne, hogy letezik-e ebben a formaban a szo, viszont (tenyleg nem a kulsosegek miatt, de) valahogy belulrol erzem ezt az erjesztett almacefre szagot, ahogy rohadtul buszke magara, mint aki valami kulonleges cidert gyartott, pedig ez csak valami vegyes cefre ringloval, meg meggyel, nehany rohadt alma is van ott, amit a darazsak abuzalnak oktoberben.... :D

Mindenkozben, tenyleg barki megfeleloen tahot bekuldtel volna most a villaba, megtudta volna kavarni a pocsolyat ugyanigy.... de ez o no annyira buszke erre, amit veghezvitt most.

Lehet, hogy tenyleg valaszolok az insta storyjara, nagyon felbaszott ez a dölyfösködö kisgömböc. Jobban mint Dani + Rencsi eddig. :D

Az is lehet, hogy velem van a gond, ezt is fenntartom es elhiszem akarkinek (is)! :D

Engem emlekeztet ezekre a kicsit ertelmesebb arcokra az altalanos iskolabol, akik attol ereztek magukat jobbnak, hogy a "furcsabbakat" csesztettek es akiknek en sosem voltam preda, de neha oda kellett allnom egy-egy ember melle, mert nem birta a gyomrom.

Szamomra ez a tipusu vendeg megkoronazta a VV10-et, az tuti.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 21:58:56

Sziasztok, szép estét! :-)
Meglepődve látom fb-n, hogy bitony-bizony már nem akkora a Bála rajongás, mint volt, sőt. Pedig pár nappal ezelőtt kemény buzizással volt tele a fal.

Mók_Ica 2021.02.24. 21:59:14

sziasztok :) kezdődhet az esti szeánsz :)

PYT 2021.02.24. 21:59:19

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: igen, Vivi, de ő kiesik bronzérmesként vsz, és én csak a legvégére céloztam, éérted, a legeslegvégére.. ;)

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.24. 21:59:19

Elnezest
ettől fuggetlenul
amugy
jól láttam? tennap a pszicho ex vv csaj Balat pl. nem oltotta le

MozambikiZombi 2021.02.24. 22:00:07

@PYT #TeamBÁLA: ezt is adom, szamomra megkoronazta a VV10-et exVVViki

TheLynx70 2021.02.24. 22:00:26

Ma kihívás lesz? :)

SirLemming 2021.02.24. 22:00:27

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Szó se róla. De most vagy megküzdenek 36 misiért tökön babon át és állják a sarat, vagy nem. Emberként sajnálom őket, médiafogyasztóként nem.
Az események töménysége engem is meglep.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:00:35

@Post Modern Prometheus: Köszönjük szépen. :-) Sűrű napok lesznek. :D

SirLemming 2021.02.24. 22:01:20

No kezdődik a parádé, konténerek balra, szívlapátok jobbra. :)

TheLynx70 2021.02.24. 22:01:50

Máma tündének öltöztették Anikót! :DDD

_Pipp 2021.02.24. 22:02:20

hajrá Lobi <3 sziasztok, szép estét, kellemes kiválasztást :D

tvbuzi 2021.02.24. 22:02:20

Ezt az idiótát miért engedik be a stúdióba??
:(((((

Ármándójózsi 2021.02.24. 22:02:38

@PYT #TeamBÁLA: Nem fog. Ebben az esetben Moh lesz a harmadik.

Krétagarbó 2021.02.24. 22:03:17

Mi ez a hazudozás gate?

tvbuzi 2021.02.24. 22:03:37

Az a jó a VV-ben, hogy a végére az összes szereplőt megutálom.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:04:05

Azt nem értem, hogy a riportban miért mindig csak az egyik felet mutatják, hogy mi a véleménye? Ez így nem fair. Legalábbis szívesen meghallgattam volna sokszor a másik oldalt is.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:05:46

@tvbuzi: :DDD A Survivor-ban majd folytatjuk. :D

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.24. 22:06:50

elaludtam?
Már Lobi és BÁ legszebb pillanatai mennek?

peachcat 2021.02.24. 22:07:29

balint fogja mar be.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:07:58

Bála sajnos távolodsz attól, hogy emberként távozz.... te is.

Kábel Barát 2021.02.24. 22:08:02

Robi mentálisan km-kel van a többiek felett. Simán állja a mocsárlény Bálint kirohanását.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:09:07

@Kábel Barát: Ez most így van.
Amit a riportban elmondott, abban igazat adok neki. Az emberek többsége bezony bevállalta volna a fix, kisebb összeget is...

_Pipp 2021.02.24. 22:09:25

Lobiiii :'( ne sírj kis szívem

Ármándójózsi 2021.02.24. 22:09:34

Na ki kezdi a szinészkedés volt szöveget?

Figyuzzka 2021.02.24. 22:09:38

Jól mondtam én tegnap, h Robi jól fogja majd adni a szociális vonalat - végülis, a sajnálat pénz is pénz :D

Krétagarbó 2021.02.24. 22:09:59

Nekem még mindig nem világos, Robi mikor és miben hazudott Bálának. Valaki tudja?

Adamadam 2021.02.24. 22:10:36

Bálintnak az bassza a csőrét, hogy nagyon magáénak érzi a pénzt. Ezt nem tudja elengedni a kis mocsárlakó

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:11:07

@Krétagarbó: Az nem derült ki. Valószínűleg nem is fogjuk megtudni, kivéve ha Bála végig ezt mantrázza és valaki rá nem kérdez Ancsáék közül. :D

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.24. 22:11:33

VV-X-010???!
Ebből lesz több?

edimörfi 2021.02.24. 22:11:56

Ez a f@szkalap Bála úgy beszél, mintha már megnyerte volna a 36 millát.

Kábel Barát 2021.02.24. 22:12:19

Kurvára várom azt a jelenetet, amikor Robi kint hagyja Bálintot és megkérdezi, hogy na most elfogadnád a 8 milliót.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.24. 22:13:02

Nem tudom nem dühösen nézni már. Bálint is kritikán aluli, de Lobi aztán ezzel a műsorral még lejjebb tudott menni. MM már rég el lett engedve általam. A lényeg, kurva mérges leszek, ha nem Pini nyeri meg.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:13:29

@Krétagarbó: Persze, hogy nem. Tényleg nem tudom egyébként. Lehet, mi nem is láttuk... ami nem lepne meg a szerkiktől.

Bála viszont tovább ássa magát a gödörben ezzel a stílussal. :-(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 22:13:45

Bálint szépen vetít a többieknek, mikor Robi nincs ott.

SirLemming 2021.02.24. 22:14:11

Bálint se néz a kamerába, eddig belenézett. Játszik. +1 :D

_Pipp 2021.02.24. 22:14:12

@Kiégett Hobbynyúl: @Krétagarbó: amikor megbeszélték miért romlott meg a kapcsolatuk, akkor felmerült a top secret, és ott hangzott el valami, de én sem emlékszem pontosan mi volt az a hazugság :D

Adamadam 2021.02.24. 22:14:13

Bálint azt nem érti meg, hogy Robinak nem a 8-ast volt küzdelem leírni hanem eljutni idáig. Van kb 9 ember aki már kiesett és nem írhatott összeget, szóval Robinak igaza van

Krétagarbó 2021.02.24. 22:14:24

Még szerencse, hogy Bálintnak proliúr nem okozott csalódást.

PYT 2021.02.24. 22:15:12

@SelyemSonkaPini: pontosan, és ma is, könyörgöm, a FoSoma..? WTF!?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:15:28

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Ennyit az egyenességéről. :/ Sajnálom, de nem engedem el azt a szálat, hogy esetlegesen tényleg ki fogják kapni a játékból.

Kábel Barát 2021.02.24. 22:15:48

Amúgy kurva nagy faszok. 8 milláért megszabadulhatnának a legerősebb játékostól :) Így lenne esélyük a fődíjra. Bálint nagyon leszerepelt, maradna Vivi, Merci és Moh. Pont meg is tudnák szavazni, ha az össz IQjuk 75-nél nagyobb lenne.

Tündérfürtöcske 2021.02.24. 22:16:10

Sziasztok, fú, most tényleg holnapig még ezt kell hallgatni?!? Rohadtul idegesít már Bálint folyamagos fröcsögése és bazdmegelése. Léccilécci küldjék be neki az eredményt, hogy a többség Robinak szavazott igazat, hogy befogja már a pofáját, bazdmeg.

Spitzbauer 2021.02.24. 22:16:24

Szegény Bála, totál elbaxxa. 5-6 napot kellett volna kibirnia. Elfelejtette a rendezvény célját. Vagy ha ez tematikázás, akkor a japán Kamikáze pilóták tematikája ehhez képest életmentés volt.
Hülyébb, mint proli. Hajrá Lobi!

nicu71 2021.02.24. 22:16:33

Leveszem a kezem Bálintról,már kurvára undorító amit levág.

csodalámpa 2021.02.24. 22:16:33

jaj Bálintka kussoljál már el

PYT 2021.02.24. 22:16:40

@SirLemming: szeintem nem, látható módon feldúlt és kontrollt vesztett, amivel árt magának.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:17:00

@_Pipp: A topsecretes oaz egy Daniella-Bála beszélgetés volt, Robi ott csalódott Bálintban. Amiről meg Bála beszél, az a hálóban történt, csak nem tudjuk, mi az. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 22:17:08

Szóval Bálint egyáltalán nem akar a többieknek egy kanyit sem adni. Nem meglepő.

_Pipp 2021.02.24. 22:17:13

Szerintem Te vagy befosva Robitól, Bálint... :)) Vagy nem értem mire ez a nagy indulat... egyik mocsárlény se hozta ki így a sodrából .. na jó lehet, de azért Robiról beszélünk, irigységet és félelmet érzek a levegőben :))

Spitzbauer 2021.02.24. 22:17:44

@Krétagarbó: Elég sokat idéz Prolitól: egyenesség, kiállás, és a többi bullshit.

Nátha ellen bálna 2021.02.24. 22:17:49

Rumcájsz Robit tartja a legnagyobb ellenfelének, és most ezzel akarja lealacsonyítani a nézők szemében, ebbe kapaszkodik. Robi már rájött, és lepattintja.

Krétagarbó 2021.02.24. 22:18:21

@csodalámpa: Még egy Ó Bála siralom és felrúgom TV-től a Holdig.

_Pipp 2021.02.24. 22:18:52

@Kiégett Hobbynyúl: azt tudom, hogy Dani-B beszélgetés volt, csak azt hittem akkor hangzott el valami, amikor arról beszéltek nemrég, de már nem tudom követni :D

panamcat 2021.02.24. 22:19:06

Bálintka túltolod a BlahaLujzát, kurva unalmas.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 22:19:15

MOH is megmondta Bálintnak: Nem ment ki Robi, így már az ÉN malmomra hajtja a vizet, (hogy Te Bálint egy fasz vagy és nem engeded el...) - ezt a zárójelest nem mondta ki, csak alighanem gondolja

Spitzbauer 2021.02.24. 22:19:19

Bálintról többször is lehetett sejteni, hogy ostoba, de most már tudjuk is. És ez egy masszív tudás.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:19:57

@Krétagarbó: Betársulok. :D
@_Pipp: Nem, dehogy. Ne aggódj, mi sem. Lehet, örök homályba vész majd. :-))))

SzabadEzANév? 2021.02.24. 22:20:32

Bálint egyesével bujtogatja az embereket Robi ellen, "téged ez hogy nem basz föl?"

PYT 2021.02.24. 22:20:34

@Kábel Barát: még nem mérettette meg magát kint, ezért fogalmuk nincs róla, hogy Robi erős lehet-e, vagy sem... az meg már egy másik dolog, hogy nem is erős, csak itt, ebben a hv-s buborékban, az meg kevés lesz a végéelszámolásnál.

Adamadam 2021.02.24. 22:21:25

@PYT #TeamBÁLA: a tegnapi kérdést Robi vitte. Hogy kinek adnak a nézők igazat. Szóval én még nem írnám le őt

.Zsu 2021.02.24. 22:21:26

szép jó estét. elaludtam a BálintRobi veszekedést :(((
folytatódott ugyanaz?

Kábel Barát 2021.02.24. 22:21:30

@PYT #TeamBÁLA: a tegnapi szavazásból nem ez derült ki.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.24. 22:21:43

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Miért? Amit most Lobi csinál az mi? Vállalhatatlan. A Bálint iránt érzett gyűlölet úgy érzem nagyon eltorzítja a valóságot, hogy Róbertünk egy képmutató féreg.

Ármándójózsi 2021.02.24. 22:22:00

@.Zsu: Sokkal rosszabb volt, feltétlen nézd vissza!

SirLemming 2021.02.24. 22:22:14

@PYT #TeamBÁLA: Ennyire be tud akadni egy olyan dolog amit még ÉN is átlátok, hogy marhára nincs igaza és pont? Napok óta?

TheLynx70 2021.02.24. 22:22:20

Inenstől kezdve ugyanúgy nem tudom Robit sehová sem tenni, ahogy eddig sem. :) Nekem egyáltalán nem bejövős, de soha nem volt az. Peace! :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:22:22

@PYT #TeamBÁLA: Nem így látom, hatalmas fordulatot hozott Bála kirohanása. Már nem olyan egyértelmű Bála fölénye azért.

PYT 2021.02.24. 22:22:39

@_Pipp: szerintem a sunyulás hozta ki a sodrából ennyire, engem is kikasztana a helyében, ezért is tudom megérteni.

Ármándójózsi 2021.02.24. 22:23:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mondod Te. Ez is egy vélemény és tiszteletben tartom.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.24. 22:23:10

@SzabadEzANév?: Mert Bálint is leírta magát nálam. Nehéz felfogni, hogy nem kell egyetértenem Bálinttal ahhoz, hogy megvessem Lobit? Mind a kettő elbaszta.

zellerlevél 2021.02.24. 22:23:19

Lehet, hogy életemben másodszor szavazni fogok.
Érdekes, hogy első alkalommal is valaki ellen szavaztam, most is csak emiatt tenném: ne Bálint nyerjen.

PYT 2021.02.24. 22:23:23

@Kábel Barát: az csak az adott vitáról szólt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 22:23:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nyilván Robi sem egy maszületett bárányka, de messze elmarad jelenleg Bálint taplósága mögött.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:23:42

@.Zsu: Szia! ^^ Á... lassan legalja. :D

.Zsu 2021.02.24. 22:23:46

@Kiégett Hobbynyúl: na a survivorre benevezek én is.

omg, győzelmi versek.
kínoznám azokat a szerkiket akik még mindig ragaszkodnak bármilyen fajta rímkészítéshez.
iszonyúan gát volt eddig is.

Krétagarbó 2021.02.24. 22:24:38

@.Zsu: jajj, mit folytatódott. Bála házsártos öregúrrá baszta fel az agyát és csak mondja, és mondja és mondja.

Balu91 2021.02.24. 22:24:43

Na most ezután a mártíkodós vlog plusz az aláfestő hősies zene után még van kérdés hogy az rtl kit akar nyertesnek?

nicu71 2021.02.24. 22:24:44

Fujj nem tudom Dzdordzs undorítóbb,vagy Bála drámája

Adamadam 2021.02.24. 22:24:46

amúgy a "sunyiság" miért ennyire elítélendő egy taktikai játékban? Vagy póker közben is mutatni kéne a többieknek, hogy milyen lapunk van csak mert "szívből játszok"?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:24:56

@.Zsu: Alig várom.
Nézd a jó oldalát, talán Merci nem érdekel, de Proli már nem fog rappel kínozni senkit. :DDDD

Figyuzzka 2021.02.24. 22:25:08

Akik most Bálint ellen vannak, azokat ha bent laknának, nem zavarná, ha Robi elvinne 8 millát úgy, h még 1 párbajon se volt, miközben a többiek jópárszor? :)
Én még a 36-ot se adnám így neki, nem h 8-at :D

Krétagarbó 2021.02.24. 22:26:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez a te "valóságod", hogy képmutató féreg. Miért gondolod így? (nem felkérdezés)

_Pipp 2021.02.24. 22:26:26

@PYT #TeamBÁLA: Nem látom sunyinak Lóbeltet, más a habitusa, nem egy hangos, vezérbika. Ettől még nem sunyi.

Kábel Barát 2021.02.24. 22:26:44

@PYT #TeamBÁLA: ja mert a nézők nem szimpátia alapján szavaznak :)

MsIreneAdler 2021.02.24. 22:26:51

Még nem tudom nézni, remélem semmi extráról nem maradok le :)

@PYT #TeamBÁLA: ekg. A koncepciót valahol értettem, hogy "fel kell nyitni a villalakók szemét" de a kivitelezés... Egyébként a legjobb embert találták meg erre a munkára. "Van az a pénz" Viki, mindenféle emberi érzés, sajnálat nélkül tette a dolgát.

SzabadEzANév? 2021.02.24. 22:27:17

@Figyuzzka: ez volt a játék lényege, ott volt a lehetőség hogy felírjon más is a papírlapra összeget, plusz a táblánál meg szimplán nem megszavazni és kész. Ez is egy feladat volt, mint a többi.

Ármándójózsi 2021.02.24. 22:27:23

@.Zsu: Igen. De eddig 3 ember szerint szinház....

peachcat 2021.02.24. 22:27:29

@Figyuzzka: engem pl nem. bazira orulnek a 26 millionak.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.24. 22:27:37

@Figyuzzka: kit érdekel hogy ki hányszor volt párbajon?

ibsen 2021.02.24. 22:27:49

Bálint próbálja szítani a balhét hogy mennyire ki van akadva. Annyira manipulatívan magyarázza a többieknek hogy a zsebetekből akarja Robi kivenni a pénzt mintha ő találta volna ki ezt az egészet. ha eddig szúrta Robi a szemét miért nem tett rá jelet pl? Ez egy játék Bálintka azt bhiszi nyerni fog és ha valaki ebbe mégcsak játékból is betesz akkor kiakad. Hisztis kurva olyan. Robi is zavaros azért de legalább higgadt. Vállalja amit gondolt. Ki ne kapná fel az általa kiirt összeggel teli pénzt ha megtehetné? Sokan. Csak gyávák beismerni. Az RTL jó kis feszkót generált. Bálint kurva önző.

_Pipp 2021.02.24. 22:27:50

@Figyuzzka: Nem, mert én is felírtam volna valamennyi összeget ...

.Zsu 2021.02.24. 22:27:53

@Figyuzzka: dede, engem tuti kurvára zavarna. :DD sztm ahogy viselkedik az a gáz, nem feltétlenül azzal h ki van akadva. én értem mi a baja.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:28:07

@Figyuzzka: Nem. Én is felírtam volna egy összeget simán. Nem adom a szende szűzet, hogy semmi pénzért, mikor koránt sem biztos, enyém a győzelem. Aki nullát írt, az volt az álszent, mert hazudott magának, hazudott mindenkinek, nem mert beleállni.

Adamadam 2021.02.24. 22:28:10

@Figyuzzka: Soma úgy nyert vv-t, hogy párbajozni se volt. Bála meg olyan mocsárlények ellen ment vissza akiket egy hamutartó is kinthagyott volna. Takán csak Moh Rencsa elleni győzelme volt simább mint Bálint párbajai.
És miért kéne, hogy ez bárkit zavarjon? Akit zavar az ne szavazzon rá, mint ahogy nem is tették és kész, megy tovább az élet. Bálintot az zavarja ennyire, hogy teljesen abban a hitben van hogy már övé a pénz

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.24. 22:28:31

@Figyuzzka: Ha nem átverés lett volna akkor is magamat okolhatnám, miért nem írtam én IS egy nekem bejövős összeget. Előttem volt a lehetőség.
De mind totál idióta, aki egy másodpercig is elhitte, hogy valós a helyzet.

PYT 2021.02.24. 22:28:59

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: ki mondja, hogy színház? mert én nem, szerintem most végre önmagát adja, EZ ő.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.24. 22:29:12

@Adamadam: Tegnap is kifejtettem, azért sunyi, mert hülyének néz minket nézőket.

SirLemming 2021.02.24. 22:29:25

@Figyuzzka: Zavarna ha 3 nyertes párbajom lenne. De nem egyfeszt beakadva végtelenítve. Max kiröhögném, hogy hah azt hitted megúszod ennyivel? No nem gyere megbúolom a búrádat majd kiderül ki nevet a végén. Oszt pont.

Ármándójózsi 2021.02.24. 22:30:18

@PYT #TeamBÁLA: Nem jegyeztem meg, csak válaszoltam.

zellerlevél 2021.02.24. 22:30:23

@Figyuzzka: De ez nem volt egyáltalán lehetséges. Elméleti dolog volt, és ezt mindannyiuknak tudni kellett (volna).

Robi szerintem hülyeséget csinált, hogy belement ebbe az elméleti játékba.
Ettől még Bálint viselkedése elfogadhatatlan. Ez a kép, amit mutat magáról, számomra pont annyira taszító, mint amennyire Renátó vagy Dani taszító volt. Súlyosbítja a dolgot, hogy utóbbiaktól nem vártam mást. Tőle meg igen.

_Pipp 2021.02.24. 22:30:51

Ez a nem volt párbajozni soha.... hát mert nem küldtétek és nem hívtátok.. :D:D:D

csendesülő 2021.02.24. 22:30:55

@Adamadam: a taktika és a sunyiság nem ugyanaz, ahogy a gerinc nem zárja ki h valaki “takikázzon”. A te példáddal a pokerarccal nincs gond, de ha hergeled direkt a másikat már igen

Adamadam 2021.02.24. 22:31:06

@VV10 Velőtrázó Vélemény: és ezzel mi a baj? Van olyan néző akit én is hülyének tartok. Viccet félretéve ez egy taktikai játék, a taktika része pedig lehet a sunyiság is. Az ég világon semmi gond nincs vele, ez nem egy igazmondó verseny

Nátha ellen bálna 2021.02.24. 22:31:19

bmeg Merci, hagyd már azt a qrva reppppppet

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.24. 22:31:34

Mi lenne akkor, ha ezek után a végén, ha netán Lobi nyerne, csak 8 millát kapna?

gazo 2021.02.24. 22:31:37

Nyomorult fosoma miatt tart majd megint 2330ig...... hát már sosem alszom ki magam :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:31:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mert szefós Zsu nem nézett annak, és a többi, ugye? Ahogy a most bentlévő többi emberke sem, ugye? Miért csak egy ember a szálka a szemedben? Mindegyik a kamerának játszik, és megpróbálja előadni magát, megvéve a közönséget, akár hülyének nézve is... kivéve akinek amőba szintjén van az agyi kapacitása.

ibsen 2021.02.24. 22:31:49

@Figyuzzka: Ezt normálisan is lehet közölni a másikkal s nem leugatva meg elmondva mindennek. Ez csak egy játék volt van akit elgondolkodtatott komolyabban. Egy nyertes lehet csak. Van aki vállalta azt amit tényleg gondolt.

MozambikiZombi 2021.02.24. 22:31:54

@ibsen: Nezopont kerdese, elfogadom a tiedet is.

Az en velemenyem a klasszik B-V-R trioval kapcsolatban, bar kifejtettem mar parszor, hogy a musor elso 1/3-nal kb. ok voltak az outsiderek a tobbiekhez kepest, es ahogy osszealltak "szupercsapatta", vegul ok alkottak azt a tarsasagot, ahova a tobbiek is szerettek volna tartozni. :)

Sajnalom picit, hogy ilyen jellegu moralizalas indult el kozottuk a hajraban, de ertheto is valamelyest, vegulis 36 (net 28?) misirol beszelunk, ami jo par ev munkaja lenne nekik normal esetben.

tvbuzi 2021.02.24. 22:32:07

Hurrá. 2 amúgy/mondat

SirLemming 2021.02.24. 22:32:40

@zellerlevél: Szvsz Robi nagyot hibázott de Bálint beakadása elkensúlyozza. 1-1 egyelőre

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.24. 22:32:45

@Adamadam: Velem is megpróbált taktikázni, nem jött be. Ennyi.

.Zsu 2021.02.24. 22:32:48

attól még h nekünk nem gond h Robi nem volt még párbajozni, engem legalábbis nem érdekel, attól még Bálintot lehet h idegesíti, h vki így is nyerhet.
ez pluszban zavarhatja. az h ő 3x volt párbajon, és hangsúlyozom a saját szemében lehet, hogy magát édemesebbnek tartja emiatt a győzelemre.

Ármándójózsi 2021.02.24. 22:32:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Miért? Mert most felbasztad magad, azért? Mert egyébként nem sok értelme van annak amit írsz...

SzabadEzANév? 2021.02.24. 22:32:59

@Nátha ellen bálna: egy jó Digó Dani Merci közös repppp remélem lesz a széria után :)))

TheLynx70 2021.02.24. 22:33:15

@MsIreneAdler: Egyelőre nem veszítesz semmit. :))

Adamadam 2021.02.24. 22:33:17

@csendesülő: Anno Olivér hergelte Zsuzsát az megdobálta naranccsal és ki is zárták. VV6 Viki hergelte Simont az megrángatta és kizárták. Attila taktikájának meg szerves része volt a lelki terror például Vera ellen is. A pókerarc mellett a hergeléssel sincs probléma. Csak ettől a Viki féle provokációtól már elszoktunk a mostani gyatra játékosok miatt

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:33:21

@gazo: :DDDD
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hidd el, örülne a 8 millájának. Ha nem így lenne, 36 millát írt volna a papírra.

Krétagarbó 2021.02.24. 22:33:41

Mercike verse egész pofás:)

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.24. 22:33:45

holnaptól lesz önbizalmam.

I mean: csak az.

gazo 2021.02.24. 22:34:09

Marci mint egy zs kategóriás pornós Bukarestből....de a versikéje cuki, vajon ő írta?

.Zsu 2021.02.24. 22:34:16

@SirLemming: EKG
Bálint ezzel bassza el, h túltolja.

PYT 2021.02.24. 22:34:22

@Adamadam: mindenki mocsárlények ellen ment eddig vissza, Moh és Merci pedig a létező leggyengébb nem mocsarasok ellen, akiket a hamutartó is kint hagyott volna, ahogy mondod;, Moh is épp csak átcsusszant a küszöbön... Robit ki tartaná bent erősnek, mi alapján? Soha meg nem mérettetett, és a nézői üzenetekből is csak a jókat merte bekéretni magának, annyira parázott a visszajelzésektől. Ő van itt beszarva egyedül, nem más.

nicu71 2021.02.24. 22:34:24

Mercike egész jó kis versikét rittyentett

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.24. 22:34:56

@.Zsu: Ez viszont az ő gondjuk. Bárki kihívhatta volna, ott volt a lehetőség. Ez nem Robi hibája, hogy nem tették meg, hiába akarja Bála ezt is hibaként felhozni.
@Adamadam: Pontosan.

PYT 2021.02.24. 22:35:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: megérdemelné, ahogy mondta is... ;p
<