Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X98 – Katonadolog

2021. február 20. 17:48 - dmr94

Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden tisztátlanságtól, ami Mercike zaklatása által érte őt? Esetleg Dani távozik és egy hét után újraegyesülhetnek a #PRÜCSKOK?

vv10x98_79.png

A párbajra való hangolódás előtt azonban nem csak a résztvevő felek hanem a többiek is savazhatják kicsit egymást párban, a feladat keretében ironikusan kell egymást dicsérni és kiemelni a másik "pozitív" tulajdonságait. Mercike "szereti" amikor Robi párnával arconbassza, leköpi és macskabajuszt rajzol neki, amik mondjuk pont olyan dolgok, amiket akár jelezhetett is volna ha tényleg zavarják. Szóvá teszi, hogy folyton foglalja a mosógépet, akor is ha csak 2 rongyos póló vár tisztításra, illetve ugyanez a konyhában: ha a srác egy koszos poharat lát akkor egyből el is mossa.

vv10x98_02.png

Robi azzal kontráz, hogy valaki legalább takarít utána, ami persze kamu mert Mercike mindig elpakol maga után, sőt, még Moh szennyesét is ő intézi, kivéve amikor elfelejti mert akkor nem. Robinak az is "bejön", hogy a kislány önimádó, állandóan az arcába mászik és folyton nézegeti magát a tükörben. Ezzel szemben vele kapcsolatban az a kritika, hogy reggelente mindig elfoglalja a fürdőt Merci elől mert mossa a fogát meg izé, rááadásul meztelenül, így be se lehet menni mellé. Robi tanácsa, hogy dobja le Merdzsó is a textilt és fürödjenek mostantól együtt.

Bálint attól fél bele se fog férni az időbe, Vivi azzal indít, hogy Bé mindig lelövi esténként a bulit és miatta kell aludni menni, ami persze társa szerint ordas nagy kamu mert pont a lány az aki kurva idegesítően mindenkitől elköszön alvás előtt. És amúgy is "kedveli" benne, hogy folyton igazat mond, na meg hogy a természtes szépség híve. Vivi szerint odabent senki sem natúr ebben az értelemben majd kicsit VV9 Zsuzsusra veszi a figurát és számon kéri az élő adásban történő megalázást, utaljon ezzel bármire is. Van itt még kölcsönös idegesítés, sikítás, lowkey fizikai bántalmazás, piszkálás, fejeket vágás és ignorálás majd óvodások módjára zárják körüket és dobálják a verbális labdát egymás között oda-vissza.

Vivi mindenesetre élvezte az adok-kapokot, úgy érezte hagyta Bálintot kibontakozni aki viszont szerinte átesett a ló túloldalára és csodálja, hogy ilyen régóta elviseli őt. Mármint Bálint Vivit ha jól értem. A lányak viszont mostanra elég volt a negatív kritika, többet nem szeretne ilyesmit hallani.

vv10x98_08.png

Moh vs. Dani: a kiválasztott ismét a szokásos mantráival házal: "szereti", hogy Moh tisztelettudó, figyelmes és ha valamit megbeszélnek akkor az úgy is lesz. Azon kívül, hogy Virággal ellentétben őt nem sikerült beidomítania, azt hozza még fel, hogy a srác mindig félmeztelenül pózol meg valamit Mercikével kapcsolatban. A másik fél azt említi meg, hogy Dániel egyáltalán nem haragtartó, illetve, hogy könnyen megbocsájt és sosem emeli ki magát. Végül pedig odaszúr egyet a sportos feladatokból való sérülés miatti kimaradással és valami fürdőszobai incidenssel is.

Dani szerint sok minden kijött belőlük és ezek közül meg is beszéltek már ezt-azt de az igazi aduászokat szombatra tartogatja mert nem szeretné elviccelni, elvégre ő egy komoly felnőtt ember. Összességében nagyon unalmas és érdektelen blokk volt ez, minek írtam róla ennyit...

vv10x98_13.png

Másnap reggel kezdődik a katonai hét néhány nap, Robinak nem bejövős az ébresztő harsonaszó, Vivi viszont mintha tudná előre, hogy ez jön vagy csak ráhibázik a levél felolvasása előtt. Mohból nem váltott ki különösebb érzelmeket a téma elsőre, Bálintnak tetszik a szett bakancsostul-mindenestül, Mercikének kevésbé:

„Má’ nem azé', meghíztam de nem ennyire!”

-mutatja nadrágját a többieknek. Vivi elmondása szerint megpróbálta kicsit csajosabbra venni a figurát, ami annyit tesz, hogy kibaszta a melleit de egyébként neki is tetszik az öltözet és még kényelmes is. Első feladatként osztaguk zászlójának és indulójának megalkotását kapják. Mohék mindent a beste leben logó és fogalom köré építenek, Vivi próbál valamit kántálni de nagyon nincs ritmusérzéke, Robi pedig cserkészinduló-szerű szólamokkal kísérletezik.

Vivien igyekszik Moh értékes emberi tulajdonságait méltatni miszerint képes volt tanulni esetleges hibáiból és ezáltal fejleszteni jellemét, amire egyből be is csicskítja Robi és Mercike, hogy hogy képzeli már ezt a lájtos buziskodást, jó, hogy le nem térdel ellenfele előtt. Itt kérem csak a kőkemény hímsovinizmus és elnyomó dominancia jöhet szóba, az jelent értéket, nem ám holmi píszískedő, moralizáló attitűd! Az előző nap legintelligensebbnek megválasztott Robi ezután sem hazudtolja meg magát és egy erősen közepes rím is elismerést vált ki belőle: "Dik az Aranyjános!".

Daniék is ugyanezt a rigmust veszik elő de 2 sor után meglepő módon elfogy az ihlet, így a refrén kimerül abban, hogy Dani kurvajó és a proli élvezi is, ahogy egója simogatásra kerül. A szövegük elég szarul hangzik és Bálint szerint a zászlót sem akarták TÚLCICÁZNI, így a vége egy nagy D betű lett, amit legkésőbb vasárnap gondolom Virág meg is kap annak rendje és módja szerint.

Kovács XXIII és Filipánics XXX be is mutatják a kétszemélyes hadsereget, indulójuk refrénje inkább hajaz valami suttyó szurkolói nótára, meg is énekelik benne, hogy Dani a rendbontó és valamit (sört?) ki is locsolnak a végén ezzel összhangban. A parancsnok az egész produkcó közben hű marad önmagához, ezúttal azonban okosba' oldja meg a puskázást és a zászló mögé rejti a cetlit. Moh szerint ez simán az ő körük volt bár neki se megy fejből a szöveg és az egyszerre menetelés is gondot okoz de van saját beste leben tisztelgés, indulójuk pedig néhol halotti siratóénekekre hajaz.

Folytatódik az ütközet, ezúttal a villa bizonyos területeiért kell a csapatoknak megküzdeni egymással, elsőként a fürdőszobáért egy lézerharc keretében. Óriási taktikai megbeszélés és stratégiaalkotás előzi meg a barikádépítést, a szerkesztők láthatóan egy pillanatig sem foglalkoztak az esetleges esélykiegyenlítéssel és szabadjára engedték őket 4 a 2 ellen. Lehet persze, hogy ismét csak a korábban megpendített hozzáállás érhető tetten azaz a 2 nő úgysem számít a katonai tematikában, úgyhogy jóvanazúgy. A lézerharc a klasszikus szabályok szerint zajlik, Moh nagyon örül a feladatnak, szerinte már ezért megérte beköltözni a villába, amin én igencsak felhúztam a szemöldököm de inkább kiemelem a pozitívumot, jelesül, hogy Szlépka úr képes az apró dolgoknak is örülni az életben. Anno egyébként apja haverja mindig pisztolyos öcsisajtnak hívta gyerekként úgyhogy neki ez tuti a vérében van.

vv10x98_45.png

Moh bevallja, hogy hazudott a másik csapatnak arról hogy a szobából indulnak majd de hát háborúban mindent lehet úgyhogy rá is küldik a lányokat a szalmára Robival, ők pedig ládákat zsákolnak be a csapatnak. Az eszköztárt gazdagíthatná néhány Molotov-koktél is a kinthagyott sörök képében, mint nehézfegyver de ezek alkalmazására nem kerül sor. Közben a másik csapat is elkészül építményével, Dani kifejezetten elégedett a "bunkerrel".

Elindul a harc, szegény mackótestű Bálint egy sorozatlövés részeként el is veszít 17 életet, ami miatt csalódott is volt de megtett mindent. A lányok jól becampelnek lőállásaikba, túl sok kockázatot nem vállalnak, ezt a megmaradt életeik száma is hűen bizonyítja, Merci pedig egyszer még saját csapattárást is meglövi véletlenül. Moh hatalmasat kommandózik, elmondása szerint nagyon motivált volt mert mindent meg akart nyerni, főleg, hogy a fürdő volt a tét. Bálint közlegényt nem menti meg senki a végső pusztulástól, szépen lassan elfogy mind a 30 élete, így Dani egyedül marad, amin mint utólag elmondja nem lepődött meg, na nem azért mert Bálint szar, csak mert kiütközött a létszámhátrány. Ezután a kék csapat rá is tör a nyugiba visszaszoruló Danira és közelharcban kivégzik őt is.

Moh büszke minden egyes csapattagjára és a közösségre is, szerinte kiegyensúlyozottak és taktikusak voltak. Meg amúgy kettővel többen voltatok baszod! Bálint nagyon szívja a fogát, hogy 3 napig nem fürödhet mert neki ez lefekvés előtt mindennapi procedúra és azt a nagy szőrös testet nem is csoda ha gyakran kell mosni. Ennek ellenére visszautasítja Vivi ajánlatát miszerint majd ő megfürdeti.

vv10x98_67.png

vv10x98_68.png

Ezután valami akadálypályán kell végigmennie a két párbajozónak és kis zászlókat eljuttatni a konyháig. A feladat hasonlít az olimpiás döntőre, ahol Robi és Bálint versenyzett csak itt most rendesen ki van dolgozva a tematikus pálya és keményebbnek is tűnik kúszással, súlyokkal meg mindennel. Ex-sportoló Daninak azonban rögtön az első körben kimegy a bokája (vagy lehet a térde adja meg magát), így sajnos nem tudja folytatni, a győztes ismét Moh csapata, akik így a hálószobát is megnyerik maguknak. Az akadályokon egyébként Mercike is végigmegy egyszer majd elképesztő teljesítményéért Mohtól koldulna egy smárolást de ismét csalódnia kell. Csalódott természetesen Dani is, hogy nem tudta odarakni magát amennyire szerette volna.

Végül jön mindenki kedvence, az igazi körömrágós, pulzusrobbantó izgalom: a szópárbaj, amiben nyilván nem mond senki semmi újat. Moh arról érdeklődik miért érzi Dani magát felsőbbrendűnek/jobb embernek a többieknél mire Dániel közepesen hosszan regél arról, hogy ő mennyire máshogy gondolkodik és hamarabb jut eszébe bárkivel együttérezni mint kinevetni az illetőt. Moh szerint nem ismerték ki egymást eleinte kellően és ez okozta azt, hogy ellenfele mindenen feltriggerelődik azóta. Ha valaki valami véletlen folytán kíváncsi erre, akkor olvassa el mégegyszer az első blokk leíását a bejegyzés elején, kb. azt ismétlik meg. Moh szerint Dani a kinti tapasztalataira alapozza általános bizalmatlanságát, aki szerint ő csak simán baszott önzetlen és odaadó, magát képes folyton háttérbe helyezni és ebből az életben biztos származhat majd hátránya de hát aki a szentté avatódásra törekszik annak nincs könnyű dolga. Ennek kapcsán megkapja még, hogy akkor miért vár kötelezően hálát másoktól majd végül ejutunk a szokásos kulcsfogalmakig: tisztelet és neveltetés.

Dani várja már a párbajt, tudja, hogy sosem lesznek barátok, áll elébe élőben is a felkérdezésnek, tudja, hogy más a szocializációjuk, értékrendjük, életfelfogásuk és ez mindkettőjük számára világos. Moh Robinak mondja csodálkozva, hogy nagyon nyugodtak maradtak mindketten és nem ment át szardobálásba a szócsata. Robi szerint jó, hogy le nem smároltátok egymást, Moh viszont nem akarta elkezdeni a kutyapicsázást amíg őt nem érte komolyabb támadás. Meg is lepődött, hogy nem volt nagy feszültség, ahhoz hasonlítja mintha régi barátok találkoztak volna és úgy érzi neki ez kapóra jött. Vivi sem érti mi történt, hárman rágják még ezt a tök érdektelen csontot egy picit.

Vajon Dani mára tartogatja a titkos fegyvert vagy beletörődött a sorsába? Ne válaszoljatok, nem igazán érdekel. Ahogy a szavazás végeredménye sem, nincs kamuflázs fétisem, úgyhogy még Anikót sem biztos, hogy megnézném katonai szettben.

vv10x98_85.png

1337 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Zsu 2021.02.20. 17:54:20

@Kosztarika: cch, hát perszeee :D
előre ittál a medve bőrére :P :)))))

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 17:55:25

Most néztem meg ezt a tegnapi rettenetes öfit. Mi a tetves tyúkbélért nem fogják fel, hogy ennek a Kovács gyereknek tropa a lába? Mi a faszért kell ilyen feladatokat adni?

Kosztarika 2021.02.20. 18:01:46

@.Zsu: félre is nyeltem :))))

Cérnahuszár 2021.02.20. 18:02:13

tudom hogy most megint megtaláltam a lényeget, de Dani úgy megy párbajozni hogy 3 napja nem fürdött?
Isten irgalmazzon a stábnak, a nézőknek, a hullatakarítóknak

Cérnahuszár 2021.02.20. 18:09:28

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): én orvlövész vagyok, így ide is áthozom kozi találmányát, hátha van aki még nem unja

prnt.sc/101u7ah

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 18:10:12

@Cérnahuszár a naív: Ez a fürdőszoba tiltó büntetés meg aztán kurva értelmes, alapvetően a tisztálkodás legyen már alap.

Ez a katonás jó lett volna amikor nyolcan voltak és nem feltétlenül párbajnál, hanem simán azonos létszámú csapatokkal, így azonban 4-2 arányú játékos számnál olyan tré.

Ha meccsen lennék most mondanám, hogy kurvagyenge.

tvbuzi 2021.02.20. 18:10:40

Mindenki szavazott?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 18:22:16

hatalmas vagy dmr94 , nagyon jó lett. Jajj de nevetek, ha néztem volna biztos szar lett volna.
dani meg ne keménykedjen , ha nincs boka nincs térd menjen ki az erdőbe azt bújjon bele egy korhadt fába.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 18:29:50

lehet az rtl direkt csinálta így , hogy 4 vs 2 -ben Dani mártírrá válhat .Pár szavazat Daninak , akit 4-en lekaszálnak mikor sérült minden tekintetben.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 18:32:15

fehérvár - dvtk 1:2 76' , ilyen rossz fehérvárt még nem láttam :)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 18:43:05

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ez a gyerek eléggé láthatóan gallyra vágta a lábát a sporttal. Ez van amikor valaki feltesz mindent a focira és aztán a sérülések után ott van nulla ésszel és nulla pénzzel.

evacat 2021.02.20. 18:48:21

Csak nem állom meg, hogy meg ne jegyezzem: az elmult nagyjából száz nap alatt kufirc közben sose huzódott meg semmije. Ellenben ha feladat közben fel kellett állni a kerevetről, az első körben azonnal lesérült.

K_Attila 2021.02.20. 18:51:57

A bőrgyógyászok amúgy sem javasolják a napi zuhanyozást.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 18:52:08

@evacat: Azokban a kufircokban sem erőltette meg magát. De sajnos láttam már elég ilyen lábú srácot megtörni, nem egyedi eset.

gazo 2021.02.20. 18:52:15

Ezek,szerint a csipejében nincs protézis. Se Virgil nyakában

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 19:00:02

Pini esélye napról napra nő, Törppapáé meg ugyanilyen arányban csökken. Egy ideje úgy érzem Pini ráérzett, hogy meddig kell hergelnie Bálintot és utána miket kell reagálni.

ppupu #Fantom for President 2021.02.20. 19:00:09

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: 2 óra múlva kezdődik az Ápoltak Viadala! : Dani vs Moh

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 19:01:53

Ki mit tippel? Nekem nagyon fifty-fifty előérzetem van.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 19:02:00

@evacat: jó meglátás

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nagyon jó minőségű térdvédők vannak (amiben sportolhatsz is) ugyanígy bokavédők.(természetesen műtét után)
szerintem mártírkodik , vagy tényleg elbagatelizálta a sérülését velő úr.

Egyfejű 2021.02.20. 19:12:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: @repuloezustmokus: Szerintem is szoros lesz, és ez az a helyzet, amikor azt se tudom, mit szeretnék jobban. Szeretném, hogy Dani kiessen jó nagy különbséggel, és szeretném, hogy Moh eppecsak megnyerje, hogy neki is legyen keserű pirula a dologban. Skizofrénia a második nevem máma :D

Egyfejű 2021.02.20. 19:14:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ami Bálintot illeti, pont azon morfondíroztam, hogy Bálint talán azért kutyázza annyit Vivit, mert rájött, hogy a felkarolt, együgyűnek tűnő lány kinőtt az árnyékából, és nem csak ártalmatlan szavazathozó tesó.

2021.02.20. 19:16:08

Mi lesz a következő fertőzés a villában? E-coli-ra tippelek.
Fürdőszoba megvonás, mikor rohadnak így is.

2021.02.20. 19:17:58

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): mondjuk be is adhatnának neki, Renyhén is volt vállvédő mikor boxolt. (Mondjuk boxolni tényleg nem kellene sérült vállal)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 19:18:36

@silvermansarah: hát mivel wc után nincs kézmosás esélyes.

2021.02.20. 19:20:17

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): de most legalább a szőrös seggük is kakis lesz 3 napig.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 19:20:22

@Egyfejű: Nekem az tűnik fel, hogy a kutyázások után Pini mostabában erősebben jön ki, Bálint meg síkideg. Tegnap is piszkálta még a kanapén, Bálint meg ott durcizott.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 19:20:27

nem akarom danit bántani , de mi lett volna ha lenne aréna , mint a vv5-ben?
ülne a sarokban vagy nekiugrana aztán feladná 1 méter után?

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 19:21:56

@Egyfejű: Én arra hajlok, hogy Kávboj menjen most vissza nüansznyival, hogy aztán majd kellő nagy pofonnal essen ki.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 19:22:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: lehet érzi B , hogy rossz irányba mennek a dolgok. Ugye pini úgy volt feladja most meg kivirágzott mint a barackfa . (pini hamvas barack lesz)

2021.02.20. 19:22:28

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): de ezt nem neki kéne eldöntenie, megint a csatorna felelőssége. Vagy eleve ne menjen sérült ember be (vv9Reni, meg most Dani) vagy kezdjenek vele valamit, mondjuk rögzítsék vagy nem tudom.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 19:23:29

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nekem nem csak lustaságnak tűnik, inkább bazi nagy para van benne, fosik mindentől. Nekem meggyőző volt a pánikreakciója amikor vitték a jakuzziba. Az nem volt megjátszás.

2021.02.20. 19:23:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: engem meg meg se mozgat. Bárki megy vissza, van úgy cirka +2 napja bent.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 19:23:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ha D visszamegy , akkor elszáll szerintem nagyképű lesz , de természetesen rám cáfolhat.(mr mocsár)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 19:25:02

Ma a párbaj után lesz egyből kihívás vagy csak holnap? Nem emlékszem.

Egyfejű 2021.02.20. 19:26:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): És valóban számíthatott rá, hogy lesznek hasonló ilyen jellegű feladatok. Másrészről viszont, ha a szerkik tudtak a fizikai állapotáról, és mégis beválogatták, akkor viszont találjanak ki olyan feladatokat, aminél ez nem lehet kifogás vagy kibúvó. Senkivel szemben nem sportszerű: a sérülttel, mert sérült, a nemsérültttel, mert a mártírkártyával nehéz versenyezni.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 19:27:28

@silvermansarah: Sérült embernek ne ilyen feladatot találjanak ki. Mindamellett én Bálint helyébe felpattantam volna és beállok a sérült helyére. Még akkor is ha nem érvényes.

De az meg a másik, hogy minek ezek a tét nélküli feladatok a párbajnál? Soha semminek nincs tétje. Mondjuk ha megegyezne a két párbajozó, hogy ez a feladat (miután megtudták mi az), menjen 5% pluszért. Akkor lenne tétje.

Egyfejű 2021.02.20. 19:27:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Egyik fejem: Igen! Nem létező másik fejem: Neee! :D

2021.02.20. 19:27:59

@Egyfejű: és velünk szemben sem, mert nem tudjuk kiröhögni

MozambikiZombi 2021.02.20. 19:29:05

@silvermansarah: Pont te jutottal eszembe amikor visszaneztem az adast, raadasul telefonon, igy kaptam elott egy alapos Canesten reklamot is ele a biztonsag kedveert. Szinte kimondtam magamban rohoges kozben, hogy Saraaaaaaaa. :D

2021.02.20. 19:29:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: amúgy ez is jogos.
Van mindenki aki veszít, legyen közmunkás! Nagyon adnám. :DD

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 19:32:30

Kávboj és Törppapa irányába érzett együttérzésem jeléül ma nem zuhanyzom.

Beülök inkább egy kád illóolajos izomlazító hatású fürdővízbe! :-P

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 19:36:36

ma voltam az erdőben ne tudjátok meg mi volt

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 19:39:26

@ppupu: nem volt semmi különös csak mondom feldobom a hangulatot,

@silvermansarah: @MozambikiZombi #teamPini: ki adta kinek a gombát?vagy szedtétek?

Egyfejű 2021.02.20. 19:43:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ha kell, ha nem, ő mindig beszél :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 19:47:08

Moh nyerjen 74-26-ra ahogy megjósolta .

SirLemming 2021.02.20. 19:48:13

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Sok fák. Gumi nélkül... ?
Oszt túristaösvény volt-e vagy csak úgy bele a burgyingosba?

Egyfejű 2021.02.20. 19:50:05

Azért az elég merész kijelentés volt Mohtól, hogy 100%, hogy ő megy vissza.

Fálki 2021.02.20. 19:51:52

Nem tippelunk pontos eredmenyt?

Moh 55-45

Egyfejű 2021.02.20. 19:55:13

@Fálki #TEAMPINI: Efelé hajlok jómagam is, legalábbis mai skizó énem egyikével :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.20. 20:00:38

lyóestét
szerintem 57-43 múnak.

Kosztarika 2021.02.20. 20:04:38

52-48 Moha
Jóstét. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:04:54

@SirLemming: ösvény haha!!!!
ez nem fantasy :))))))))))))))))

@repuloezustmokus: szeretsz gombázni mókuska? Hát gondoltam , hogy egy Mókuska szereti az erdőt.

_Pipp 2021.02.20. 20:06:57

halihóó:)

51-49 Daniella

úgymond olvasó mmkk 2021.02.20. 20:12:55

@Kosztarika: igazad lehet, a páros számok szimpatikusabbak

SirLemming 2021.02.20. 20:13:13

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Akkor hivatalosan útvonal? :D

@Egyfejű: szerintem is, 100-0 arányban még senki nem nyert párbajt. :)

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Melyik illóolaj olyan?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:18:23

@SirLemming: útvonal :)))))nem GPS
nem volt út , kitaposott ösvény sem ,vaddisznő és őz nyom az volt

Kosztarika 2021.02.20. 20:20:36

@úgymond olvasó mmkk:
Nekem mindegy csak Proli húzzon haza.

Nemrég jutott eszembe, hogy nemrég még azt beszélték Viraggal, hogy milyen már Bálint (nem emlékszem miért) és mögéjük ne is álljon, ha párbajoznak. Jól meg is mondják majd neki. Ja, tényleg, jól.
.

Egyfejű 2021.02.20. 20:20:56

@repuloezustmokus: @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Hozzánk olyan közel van az erdő, hogy odalátszik. Apukámmal gyerekkoromban nagyon gyakran jártunk ott, pláne, hogy volt egy ilyen sajátgyártású folytatásos esti meséje neki, ami egy mókuscsaládról szólt. Mindig vittem neki diót meg ilyesmi rágcsákat, megterítettem nekik egy fa (A Fa) alatt mignonpapírokba, és láss csodát, másnapra eltűnt a kaja! :D Egyszer aztán beteg voltam, és jóideig nem jártam oda, és legnagyobb meglepetésünkre egyik nap egy mókus jelent meg az ablak előtt, a kapu tetején szaladgált ide-oda. Nyilván csak véletlen volt, tényleg közel lakunk és előfordult, hogy más állatok is közelmerészkedtek, de apám bemesélte, hogy Lizimókus eljött hozzám, hogy meglátogasson - életemben olyan boldog nem voltam, gyerekkorom nagy varázsos eseménye volt! Na, csak eszembe jutott erdőről meg mókusról.:)
(Közben megsült a kacsa, úgyhogy lelépek vacsizni, de osztán jövök!)

Ármándójózsi 2021.02.20. 20:22:50

53-47 Moh! (De félek... :/)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 20:23:07

@Egyfejű: rendes voltál, hogy vittél a rokonoknak rágcsát

Egyfejű 2021.02.20. 20:23:45

@repuloezustmokus: Azóta is nagyon szeretem a mókusokat. :)

Kosztarika 2021.02.20. 20:24:09

@Egyfejű:
Nagyon kedves történet. :))))

Fálki 2021.02.20. 20:24:36

@Egyfejű: Apukád nagyon okos ember, imadom az ilyen sztorikat :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:26:03

@repuloezustmokus: igen , szerencsére nem futottam beléjük.

@Egyfejű: nálunk is van mókus , a nyúl meg belezabál mindig a sárgarépába, elég pofátlan.

SirLemming 2021.02.20. 20:26:33

@repuloezustmokus: aztán "fejenként egy fél kalaptól reggelig röhögtünk"
youtu.be/XsuzAZvBJq4

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Na akkor a B, bele a burgyingosba. Vadászni ilyenkor mire lehet egyébként?

@Kosztarika: Tényleg volt ilyen, el is feledtem pedig nem volt az régen.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:27:51

@Egyfejű: rendes tag vagy süsü :)
kacsát szeretem jó pirosra sült bőrrel.

Fálki 2021.02.20. 20:28:44

Van esetleg onkentes, aki osszeirna a tippeket és a vegen gyoztest hirdetne?

Lehet h a holnapi posztba is bekerulne a dolog...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.20. 20:29:11

@Kosztarika: akkora a szájuk, mint a bécsi kapu :)

K_Attila 2021.02.20. 20:29:17

Igazából, megmondom őszintén, igazából nagyon izgalmas lesz, attól függetlenül.

SirLemming 2021.02.20. 20:30:40

@Egyfejű: Köszi, hogy leírtad, szívmelengető történet. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:31:17

@SirLemming: nem vadásztam , de szerintem most nem is lehet.(soha nem lőnék le állatot persze ha rámtámad az más) Erdei földért mentem meg lábon száradt akácot kerestem , kellene pár a szőlőmbe.(föld meg paprika meg paradicsom palántának.)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 20:32:13

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): fekete fold? azt mi is szedtunk nagymamával, egy titkos helyen volt, nem ott ahol a gesztenyék, mert az máshol volt

Kosztarika 2021.02.20. 20:32:54

@úgymond olvasó mmkk:
és és tényleg és tényleg tényleg és

evacat 2021.02.20. 20:33:38

51-49 Daninak.
Egyáltalán nem azért irom ezt, mert neki drukkolnék.
Drukkol neki helyettem az a sok hülye, akit az rtl az utóbbi pár napban megvezetett és arrafelé
terelgetett, hogy ez egy csupasziv, imádnivaló fiú akinek itt a helye a játékban.

Szavazni ma sem fogok, mert eltörne a mutatóujjam, amikor az apilikésönön ráböknék Móra,
mert őt aztán még annyira se csipem.
Patthelyzetben vagyok.

Figyuzzka 2021.02.20. 20:35:12

Sziasztok. Eddig csak olvasgattam, de rájöttem honnan tudom meg a jelszavam, így most vettem magamnak a bátorságot... :D

Ránéztem Virág instájára, h netán kampányol-e Daniért...
De csak azt láttam, h szinte mindent törölt, és megszüntette a hozzászólási lehetőséget :))
Szegény sok ember, aki csak azért követte be, h beszóljon neki :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:35:28

@repuloezustmokus: tölgyerdő első osztályú de az messze van és a kocsit sem akartam megúsztatni. szóval pihent akác föld lett.Van itt egy hód család is , de velük nem találkoztam csak a munkájukkal.

Kosztarika 2021.02.20. 20:35:50

@evacat:
En ezt úgy oldottam meg, hogy kivalasztás után azonnal szavaztam a fantomképre. ;)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 20:36:31

@Figyuzzka: Dehogy, csak árajánlatot kértek tőle.

Ármándójózsi 2021.02.20. 20:37:13

@Fálki #TEAMPINI: Oké, de a kerekítési szabályok játszanak, ne kelljen már kötelező jelleggel századra tippelni... Vagy kelljen?

evacat 2021.02.20. 20:37:36

@Fálki #TEAMPINI: én nem vagyok egy guru, de biztos össze tudnátok dobni egy szerkeszthető google táblázatot, amibe mindenki beirhatná a tippjét.

Figyuzzka 2021.02.20. 20:37:43

+ egy kérdés, ami már rég felmerült bennem, hogy Dani nem meleg? :))
Amivel nem is lenne gond, és nem azért kérdezem, mert nekem Virág inkább fiú, és Dani csak a hátsójába szerette betenni... hanem a viselkedése alapján, meg valahogy furán játssza a machót :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 20:37:55

@Figyuzzka: hozzá lehet szolni a képeihez. igazi instagirlt nem érdekli a hozzászolas csak legyen...tudod szponzorácio

Kosztarika 2021.02.20. 20:38:02

@repuloezustmokus:
Remélem elvesz így jó sok szavazatot Danitól.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 20:38:30

A tegnapi szavazás eredményén meglepődtem. Marci mennyivel volt szexisebb a gyakorló ruhában mint Pini? Semennyivel.

K_Attila 2021.02.20. 20:40:00

Az biztos, hogy a párbajon Dani részéről TISZTELET lesz.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:40:38

@evacat: ki szavaz danira?
1. hasonszőrűek , akiknek dani a falkavezér + suttyók
2. akik robbantani akarják a merci-moh "szerelmet"
3. esetleg B szimpatizánsok
4. merci gyülölők esetleg merci szimpatizánsok

Figyuzzka 2021.02.20. 20:40:50

@repuloezustmokus: És tényleg :D
És mi volt az első hsz rá: buzikra nem szavazok
:D

Figyuzzka 2021.02.20. 20:42:05

@repuloezustmokus: Követni nem követem, csak azt láttam, sehol nem maradt a jókívánságokból :D

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 20:43:38

@repuloezustmokus: Asztalos szépség. Elöl deszka, hátul... na most elbizonytalanodtam... legyen görcs.

Kosztarika 2021.02.20. 20:43:56

Majd figyeljetek a párbajon Proliur rajongói milyen hangosak és még merem kockáztatni milyen bunkók lesznek. :(
Amitől szegény Moh jól bef@sik és átmegy nyusziba.
Ne legyen igazam.

Fálki 2021.02.20. 20:44:05

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Kerekítés, hacsak nem a pontos eredmenyt dont a vegerol.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:44:38

@repuloezustmokus :csak egy két elhagyott sékelt láttam :)

Figyuzzka 2021.02.20. 20:45:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Közben ránéztem a danis Virágra, az egy másik profil :D
Amit elsőre láttam, az is hivatalosnak volt írva :D
De menő, h már az email címe is kinn van, úgy látszik bírja a kritikát :D

Fálki 2021.02.20. 20:45:56

@evacat: Az a baj, hogy azt ki kellene ide rakni publikba, amire jonne a sok magat viccesnek gondolo troll.... Olyan is, aki readonly, meg olyan is, aki csakazertis meg akarja mutatni, hogy O keresztbe tud tenni...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:47:26

@Figyuzzka: figyelj kaphat pénzért jó ajánlatot egy jól szituált svéd olajkutas sejktől .

Kosztarika 2021.02.20. 20:48:24

@úgymond olvasó mmkk:
Te nem tudod hogy ma van a párbaj? Anyám kenyere, hol élsz? :)))

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 20:49:09

@úgymond olvasó mmkk: Ma. Készítsd be az esemény utáni tablettát.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:49:20

dani szerintem csak szimplán változtatott , rtlnek miért jó ha bent marad ,a végén úgysem nyer , mártír még soha sem nyert , de ebben nem vagyok biztos.

Ármándójózsi 2021.02.20. 20:51:21

@Fálki #TEAMPINI: Okok, így gondoltam én is, Ha valaki pontosabb, mint a kerekítés, az nyert. Egy nick, egy tipp. :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 20:51:34

@Figyuzzka: rendes influenszer kirakja a bijoba a kontaktot, meg azt is hogy milyen nagykövet

úgymond olvasó mmkk 2021.02.20. 20:52:41

@Kosztarika: a két szomszéd ház mellett, és a szembeszomszéd házra merőlegesen :D

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem hiszem, hogy maradt agysejtem a műsor megtekintéséhez

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem ettem mignont már tök rég, haggggyábékén vele :P

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 20:54:09

@repuloezustmokus: Semi vagy full contact? Gumi nélkül mennyi?

Kosztarika 2021.02.20. 20:54:46

De van Pini, Krétácska, ppupu, cimili
Irén, Móki, Kipcsak, Pyt, Sarah, Mozambikizombi, Gia, Pipp, .Zsu kiégettnyúl, cérnahuszár és mindenkiiiii!!
Bocs hogy hirtelen csak ez jutott eszembe, de mindenki mást is hiányolok. ;)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 20:54:47

@úgymond olvasó mmkk: Minek ehhez agysejt ha a szereplőknek és a készítőknek is hiánycikk?

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 20:55:50

@Kosztarika: Persze én rohaggyakmeg, ezért vittelek táncba? :-P

úgymond olvasó mmkk 2021.02.20. 20:56:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: egy agysejt kell ahhoz, hogy felfogjam, mit látok abban a lapos dobozban

evacat 2021.02.20. 20:56:08

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): az rtl talán több konfliktusforrást lát Daniban, mint Moh-ban. A következő hét napban a kevés bennlakó között kell valami feszültség, Moh nem fog nekimenni senkinek. Eddig se volt konfliktusa Danin kivül senkivel.
Dani viszont találna kivetnivalót minden még bennlévővel, akiket ő a hátán hordozott és hálátlanul nem álltak mögötte, vagy nem eléggé támogatták.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 20:57:14

@Kosztarika: Kipcsak egy pártnál(nem mondhatom meg melyik) lett szóvivő

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.20. 20:57:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Miért nem mehetett Dani helyet Bálint? A kérdés jogos...

Kosztarika 2021.02.20. 20:57:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Te itt vagy, baszod, minek hiányoljalak? :DDD

SirLemming 2021.02.20. 20:58:04

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Igen, úgy képzeltem hogy puszta kézzel, nem fegyverrel.
Föld elgondolkodtatott, tulajdonképp eszembe se jutott volna pedig adja magát.

@All:
Pár perc és kezdődik! Mindenki készítsen konténert, nyugtatót! :D

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 20:58:54

@repuloezustmokus: Kupon nem működne, a végbélkúpon is csak kuncogna.

MsIreneAdler 2021.02.20. 21:00:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hopsz, elnyomtam :)

Szóval szép jó estét! Mindjárt csatlakozok en is!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:00:13

@evacat: szerinted fontos , hogy konfliktus legyen? általában a csendes tuják bejutnak háromba.

Tündérfürtöcske 2021.02.20. 21:00:53

Jó estét, jó szurkolást! Tessenek mondani, itt lesz a Danibúcsúztató?

Reményeim: 56/44 Dani ellen.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:00:55

Sziasztok, szép estét! ^^
Hoztam mindent, ropit, chipset, pogiz, sört és egyebeket.Lehet szükség lesz rájuk. :D

MsIreneAdler 2021.02.20. 21:01:00

@SirLemming: én már ittam meggyes sört. A bort már nem szívesen bontanám fel :)

Kosztarika 2021.02.20. 21:01:27

@SirLemming: .. tudtam, hogy valaki említésre méltót kifelejtek a felsorolásból. Bocsi:)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:01:32

Petike megint a buzirózsaszín pólóba feszít!

gazo 2021.02.20. 21:01:35

Na Puskin Péter van besten leben

ilona12 2021.02.20. 21:01:42

sziasztok, az én tippem 63,20 - 36,80 Armand javára :)

barby03 2021.02.20. 21:02:38

remélem Moh-é az 53%....

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:02:42

Mondtam, hogy szoros, mint Virág portjai. Ja nem.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:03:17

Akkor a 60% feletti eredményeket már be se írjátok.

barby03 2021.02.20. 21:03:22

miért nem versolvasás?! annyira sajnálom, hogy az elmaradt múlt héten

gazo 2021.02.20. 21:03:30

Csak le ne sérüljön Proli a szünetben az insta versenyben

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:04:00

röviden , ha említésre méltó írjátok le.köszi.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:04:18

Oh mondd, te kit választanál? Segítsetek!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:04:34

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szerintem olyan nem lesz, maximum a párbaj végeredménye. :DDDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:04:35

hehe, Robi ismét megveri Bálát :-)

_Pipp 2021.02.20. 21:04:41

de retkes az az "udvar"

gazo 2021.02.20. 21:04:54

52 48 lesz a hokisnak

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:04:54

Én kiülnék citromot nyalogatni eléjük.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:05:19

@MsIreneAdler: úgy vettem le nem szereted ,szóval leszel Irénke.

evacat 2021.02.20. 21:05:22

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nekem nem fontos, de az RTL-nek igen.
Most nem tud vendégeket beküldeni, valamivel ki kell tölteni a műsoridőt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:05:23

Vivinek bejön Robi, főleg katonának...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:05:25

@gazo: Várjál... a lépcső is veszélyes terep. :D

barby03 2021.02.20. 21:05:33

@gazo: be fog görcsölni a térde tuti....

Ármándójózsi 2021.02.20. 21:05:57

Nem bírták összehozni a hangot a képpel... :/

SirLemming 2021.02.20. 21:06:21

@Kosztarika: Mindjárt összepirulom magam. :) Nem sértődök ám meg akkor se ha kimaradok, csak egy strigulát húzok a kiskönyvembe. :D

@MsIreneAdler: Sima dreher gold. Aztán egy ipa mára a penzum és kész, vodka erre a hétre nem volt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:06:39

@Kosztarika: Lassan megérkezik mindenki. :))))) Reméljük.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vizet is csorgatnék... csak úgy, szeretetből.

Kosztarika 2021.02.20. 21:07:39

@MozambikiZombi #teamPini:
Imádlak, de telóról nem vállalom. Valaki esetleg,? Pls

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:07:42

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Annyi történt, hogy Lobi és Bála áll egy zászlóval, tisztelegve... most ezt nézzük. :D

gazo 2021.02.20. 21:08:16

Bála morzézik a kezével: Mentsetek meg Prolitól

Post Modern Prometheus 2021.02.20. 21:08:28

Dani VS Moh: strawpoll.com/s9ub8r39x
16.16% [16] - 83.84% [83] az állás jelenleg Moh javára, 23:00-ig tudtok szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 40.91% [90]
- Vivi: 29.55% [65]
- Bálint: 25.00% [55]

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:08:29

Bálint egy oktávval lejjebb tolja a rét.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:08:30

Megértem Bálintot, én 2 percig sem bírnám a foscsi gerincemmel.

MsIreneAdler 2021.02.20. 21:09:00

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): rendben, igazából ez sem az igazi nevem :)

@SirLemming: ilyen kicsivel a vége előtt hogy gondoltad vodka nélkül??? :D

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:09:11

Lobi meg eljutott a hangsebesség környékére, olyan a tisztelgésnél a tenyere, mint a Concorde orra.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:10:11

Lobi és Törppapa tisztelegbe zászlót tartanak a konyhahasználat jogáért.

_Pipp 2021.02.20. 21:10:45

ez az 'álljunk egy helyben és közben tartsunk a kezünkben valami tárgyat' játékok nagyon beakadtak, a Survivorben is erőltetik :D

barby03 2021.02.20. 21:10:47

Proli úr 2 perc után eldobta volna a zászlót, mert fáj a térde...

Cünör 2021.02.20. 21:10:59

@MozambikiZombi #teamPini:
Tévém nekem sincs, de kiváncsi vagyok a maira úgyhogy előkerestem a múltkor itt látott linket:
onlinestream.live/rtl2/videoplayer/6142-2

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:11:20

Lobi előtt megjelentek a belső számolásnál a bárányok és bealudt.

Kosztarika 2021.02.20. 21:12:26

Bála a legszexibb katona a szavazáson
:D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:12:31

@MsIreneAdler: nah tessék .

@MozambikiZombi #teamPini: és én csak pár mondat erejéig kérjük a közvetítést , hogy legyen vita tárgya.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:12:35

Robi beborult, Bálint meg nagyon tropára tolta magát.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:12:46

Visszatérve a tegnapi voksolásra. Most bemennék megcsinálni Pinit, ez a szerkó nagyon rendben van.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:13:37

Nekem a mai napig van kanálgépem. Lesz gyíkhús?

Ármándójózsi 2021.02.20. 21:13:55

Nem tudják, mi a kanálgép... Ppppfff... :/

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:14:24

@barby03: akkor dani szorítsa össze a fogát.
Nem hiszem el mártírként akar menybe menni , mint Dugovics Titusz.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:14:46

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Nem voltak katonák, na. Pedig... pedig kincstári darab. :D Kettőt is megőriztem.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.20. 21:14:49

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: levennéd a k betűt az elejéről, azt bezzeg tudnák

Cérnahuszár 2021.02.20. 21:15:35

jól tudom hogy konzerv csoki nincs? Mercike kipusztul

PYT 2021.02.20. 21:16:08

Szasztok, most tudok csak kapcsolódni, az állóképességi tusa nagy részétt már pont láttam, de az elejét nem, mutattak százalékot?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:16:39

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Most éppen a 1.5 órás ácsorgás utóhatásait látjuk, Moha csaapt konzervet kap, vizet és kanálgépet, mert nem léphetnek a konyha területére, és onnan nem is fogyaszthatnak. Bála kicsinálta magát, de sebaj.
Mercike ennek örömére elment szolizni. :D

MsIreneAdler 2021.02.20. 21:17:58

@repuloezustmokus: áh nem voltak ilyen kreatívak a szüleim :)

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): ezért igazából mindegy, hogy Irénke vagy Röné, amelyik neked jobban tetszik, írd azt :)

MozambikiZombi 2021.02.20. 21:18:45

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): @Cünör: @Kosztarika: Tudom, hogy ugyis kommentaljatok, ha tortenik valami extra. Az sokkal mokasabb onmagaban is, mint nezni a musort.

PYT 2021.02.20. 21:19:03

A hálóhasználat jogát is elvesztették Báláék..? when?

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:19:48

Ez a Move Like Jagger a hikomat duónak jó.

_Pipp 2021.02.20. 21:19:52

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: kíváncsiságból megkérdeztem a spanjaimat 4-ből, csak 1 tudta mi az :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:19:56

bálára ráesett valami?

köszi nyuszó

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:20:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ja, pont akartam írni, hogy nem Mercinek dobálta Lobelt a zsetont.

gazo 2021.02.20. 21:20:06

@PYT #TeamBÁLA: tegnap az akadálypályán amikor Proli lesérült

PYT 2021.02.20. 21:20:27

@Kiégett Hobbynyúl: köszi, ez igen szoros, hmmm... meglepő

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:21:15

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Vivien nyíg a babkonzerv miatt az ágyban... Robinak nem ízlik... Vivi tovább nyíg, de a riportban már finomnak titulálja. :D

Ármándójózsi 2021.02.20. 21:21:24

Annyira nem szar, mint ahogy itt előadják, nyilván sokkal jobb a hazai, házi, de azért ehető az...

PYT 2021.02.20. 21:21:42

@gazo: kösz neked is, proliúrnak nem új, Virgácskájával már szokhatta a világosban alvást...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:21:52

A kis finnyássak, tök ehető a konzerv babfőzi. 3 napig nem kapnának semmit, felfalnák a vasszöget is. :-)

barby03 2021.02.20. 21:21:53

Én a kanálgépet hadtáp néven hallottam

Ego0123 2021.02.20. 21:21:57

Ez elit kaja volt. A mai napig emlékszem a szőrös 5 db töpörtyűre vacsorára, a brómos teára meg a fekete mosogatóra.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:22:27

Vivi, neked az ilyen hajléktalanok jönnek be amúgy? Ú, Mercike....

SirLemming 2021.02.20. 21:22:41

Az elejét nem néztem.
Tehát Bála leverte Robit? Jézusom.

Vivi... nem finnyáz mindent megeszik. Ok, egy + pont.
Bálint meg a csövi. :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:22:46

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nem, csak beállt mindene a feladatnál. Azóta érzi, milyen bizonyos kor után arra kelni, hogy mindene merev. :DDDD
@PYT #TeamBÁLA: Nincs mit. Nem meglepő. Beindult a Daniella-féle csapat, Bála szavazói is szavaznak rá szerintem... holott ha lenne eszük, nem gyengítenék Bálát. :DDDDDDD

MozambikiZombi 2021.02.20. 21:23:10

@Cünör: @evacat: Rakttintottam azert, de na:

"Az online videó csak a reklámblokkoló kikapcsolása után nézhető zavartalanul!

Másokkal ellentétben a reklámokat az online adás közvetlen zavarása nélkül jelenítjük meg, tehát nyugodtan kikapcsolhatod a blokkolót ;)

Ezt az uBlock és az AdBlock letiltásával teheted meg. Brave böngésző esetén pedig ezen az oldalon kapcsold ki a pajzsot."

A kis huncutok!

Cérnahuszár 2021.02.20. 21:23:17

mercike nagyon félelmetes, ki akarja rabolni a nagy szőrös benga ellenfelet XD

SzabadEzANév? 2021.02.20. 21:23:18

PP a dani nevét hangosabban mondta ki mint a mohét!!! RÉSZREHAJLÁS!!!!!

PYT 2021.02.20. 21:24:05

Nekem tecc PP babapink pólója, mondjuk, nem bírom kiverni, mi van rányomva, túl messze van a tévé...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:25:08

Ennek a piros székes ribancnak szétcsúsztak a szemgödrei a tányérarcának szélére.

gazo 2021.02.20. 21:25:18

Lelökné valaki a Luccos nőt a nagy piros székről?

Post Modern Prometheus 2021.02.20. 21:25:20

Dani VS Moh: strawpoll.com/s9ub8r39x
16.83% [17] - 83.17% [84] az állás jelenleg Moh javára, 23:00-ig tudtok szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 40.91% [90]
- Vivi: 29.55% [65]
- Bálint: 25.00% [55]

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:25:56

@MozambikiZombi #teamPini: Persze, én aki CV-t sem vagyok hajlandó írni. Megoldom máshogy.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:27:36

@Ego0123: Megértelek. Nem merek eldőlni, mert akkor én is így járok, de azért hozok egy kispárnát. :D
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ha eltűnnék, akkor élvezem a párna társaságát. :DDDD

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:28:43

@Ego0123: Bevonuláskor kaptunk szarrá ázott ipari minőségű virslit. De mázlim volt, mert amint kiderült hova osztanak be egyből jött a seggnyalás.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:28:53

@repuloezustmokus: Nekem az a forgatókönyv is jó, ha az utolsó párbaj egy Lobi-Daniella. :D

_Pipp 2021.02.20. 21:30:11

@PYT #TeamBÁLA: cuki kutyik vannak rajta :)

SirLemming 2021.02.20. 21:30:27

@Kiégett Hobbynyúl: Ne. :D Elaludt... :D marha jó. Ennyire meg se erőltette a feladat vagy pont ezt kellett elkerülni?

@MsIreneAdler: Önvédelemből. :D

PYT 2021.02.20. 21:31:07

@úgymond olvasó mmkk: de most mé'? most pont egy szép árnyalatú pink van rajta... előítéletes vagy-e? ;pp

_Pipp 2021.02.20. 21:31:42

jön a legundorítóbb feladat ever

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:32:47

Milyen halál kajákat tolnak a szájukba?

PYT 2021.02.20. 21:32:55

@_Pipp: akkor pláne bejövős :)

_Pipp 2021.02.20. 21:33:11

@PYT #TeamBÁLA: van egy ismerősöm, egy srác, totál rózsaszín mániás a tag, szinte csak rózsaszínt hord, rózsaszín a szobája, és csak azért szurkolt a Racing Point F1-s csapatnak, mert rózsaszín volt az autó - sztem elég beteg tag :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 21:33:14

@MozambikiZombi #teamPini: igen, van egy ilyen program
rewildingeurope.com/

MsIreneAdler 2021.02.20. 21:34:17

@SirLemming: én még oda sem kapcsoltam. Félek megtenni... :)

Ármándójózsi 2021.02.20. 21:34:23

Orrcsipesz és bukta is, mert kurvára nem fogják érezni az ízeket...

PYT 2021.02.20. 21:34:30

@SirLemming: dehohy aludt, csak kibillent az egyensúlyából, a többi a kamumagyarázkodás volt csak.

SirLemming 2021.02.20. 21:34:50

@úgymond olvasó mmkk: Ez esetben nem tudok mást tenni mint bólogatni. Vagy legyen napalm.

Szegény lencsefőzi.
Miért nem kanállal etetik a szerencsétleneket? Így 'viccesebb'?

tvbuzi 2021.02.20. 21:36:11

Merci szokott enni normális kaját?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:37:51

Merci két pofára zabálja az összes édességet...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.20. 21:38:02

@PYT #TeamBÁLA: dehogy vagyok előítéletes, mindenkit egyformán utálok mindenkit (armandot egy kicsit jobban, mert azt szereti), nadeazért az a hímnemű lény, aki képes több alkalommal is babarózsaszínt felvenni.. eh..

@SirLemming: a napalm szót kerestem, köszönöm

MozambikiZombi 2021.02.20. 21:40:03

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): hat nem is tudom, dontsd el te:

[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=824bolenyke2.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/02/20/824bolenyke2.jpg[/img][/URL]

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:42:03

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Daniella kiköpte a lencsefőzeléket, nem találta ki. Moha kitalálta a borsófőzeléket. Daniella tudta a lisztet, Moha tudta a kelbimbót, Daniella nem tudta a mályvacukrot, szerinte az vattacukor, de elfogadták neki. Moha tudta a disznóbőrt. Daniella tudta a kocsonyát, Moha nem tudta a sűrített paradicsomot, Daniella tudta a cukrot, Moha nem tudta a tejszínt,. Daniella tudta a tejet, Moha nem tudta a paradicsomot... Daniella nyert... xD

_Pipp 2021.02.20. 21:43:42

hát ez.... undorító :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.20. 21:44:38

@_Lucifer_: megzavarodtam egy pillanatra, de egyébként kiváló. az egyik ördögszarv már ott is van a fejeden :))))))

MozambikiZombi 2021.02.20. 21:45:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Rakerdezhetek? Fejleszto vagy! // sajat vallakozas. :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:45:15

@_Pipp: racing point nagyon gagyi :P

@Majom1Parádé #AntiDani team: mert szereti

@repuloezustmokus: nem sértegettem :/ én a vízi lovakkal vagyok

SirLemming 2021.02.20. 21:45:17

@PYT #TeamBÁLA: Ah ok.

@úgymond olvasó mmkk: Oh szívesen, ilyesmiben jó vagyok.

@Majom1Parádé #AntiDani team: Brutális... csoda hogy még él.

Btw Daninak simán adtam volna már 2 pontot. Sokkal összetettebb dolgokat kap mint Moha.

MozambikiZombi 2021.02.20. 21:45:49

@repuloezustmokus: Tudom, hibasan linkeltem.. de na. :)))

barby03 2021.02.20. 21:47:07

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): most már Aston Martin-ként tarolni fog :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.20. 21:47:13

@SirLemming: én ma este nem. cintányéroznak a fejemben a lények.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 21:48:12

@MozambikiZombi #teamPini: Renato egy vadállat, a kisbölény meg lehetoséget kapott arra hogy bölénytársaival éljen, vagyis nem lehet egy szinten emlegetni a kettot. A bölény aranyos:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:48:46

Szagpárbaj. :D
Daniella nem tudta a vaníliarudat, Moha nem tudta a málna szörpöt, csak azt, hogy málna, Daniella nem tudta a tonhalat, Moha tudta a csokit, Daniella nem tudta a narancsot, Moha tudta a hagymát. Daniella nem tudta a kék sajtot, Moha tudta a mustárt, Daniella nem tudta a sült kolbászt, Moha tudta az ecetet. Ezt a kört Moha nyerte, így előpárbaj 1-1.

Következő feladat bútorösszeállítás vakon. :DDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:49:50

@MozambikiZombi #teamPini: hát nagyon befogadták , egyenrangú tagként.
400 méterrel kullog a csorda mögött , még a vokálban sincs.

TheLynx70 2021.02.20. 21:49:54

Ebben az évadban mindent össze tudtak hozni, amitől irtózom. :((( Előkészültem egy szalonnás, hagymás tojásrántottára, de ott pihen a pulton, mert hányingerem támadt, de komolyan. :(

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:52:06

@Kiégett Hobbynyúl: köszi nyuszi , úgy látom dani két hete nem fújta ki az orrát.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:52:49

Bunda, nem is Daniék nyertek az építésben sem.

MsIreneAdler 2021.02.20. 21:53:53

@Kiégett Hobbynyúl: köszönöm szépen a beszámolókat :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 21:53:57

@TheLynx70: ne nézd itt hobbynyúl megszűri az infót , olyasmi mint a calgon . Lágyít.

TheLynx70 2021.02.20. 21:54:01

@_Lucifer_: Te mióta vagy minden ördögök öregapja? :) Még szerencse, hogy maradt az avatarod. :))

SirLemming 2021.02.20. 21:54:17

@úgymond olvasó mmkk: "Trollok voltak?"
Hát csapjad őket lefele mint a taxiórátot... Nem vagyok Hannibál azt nem kérem hogy engem engedj be.

@TheLynx70: Jesszusom. Szegény rántotta. :(

SzabadEzANév? 2021.02.20. 21:54:51

Ez az idétlenkedős feladatmegoldás miért kell már egy órát kitegyen az adásidőből?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:55:05

Nyertes csapat elveszített a villát... most ez mi? Eddig miért nem volt ilyen? Tényleg prolit copják fel...

Post Modern Prometheus 2021.02.20. 21:55:59

Dani VS Moh: strawpoll.com/s9ub8r39x
16.98% [18] - 83.02% [88] az állás jelenleg Moh javára, 23:00-ig tudtok szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 40.54% [90]
- Vivi: 29.28% [65]
- Bálint: 25.23% [56]

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 21:56:33

@SzabadEzANév?: Azé van dupla adásidő, hogy ilyet láthassunk...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:56:38

Fertőtlenítőt a Sanyitól kell kérni?

SirLemming 2021.02.20. 21:57:14

Voltak korábban ilyen szanciók párbaly előtti bohóckodásnál?

TheLynx70 2021.02.20. 21:57:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Komolyan kikészít ez az igénytelenség, gondolom a szerkesztőkön múlik, én meg a fejemet csapkodom, miért kell nekem azt nézni, hogy különféle kajaszagokat egymásra lehellnek?? (Én vagyok a hülye.) Ettől már csak az lenne jobb, ha reggelente a másik székletét szagolnák, vajon mit evett előző este? :O

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 21:57:44

@SirLemming: Nem, pont ezt mondom. Most hirtelen lettek...

TheLynx70 2021.02.20. 21:59:27

@_Lucifer_: Megpróbálok majd visszaolvasni. :))

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 21:59:32

Basszus, elfelejtettem rendelni a Kifliről.

SirLemming 2021.02.20. 22:00:23

@TheLynx70: volt olyan managerhez szerencsém aki elküldte az asszisztensnek hogy tessék ilyet kulázott reggel, legyen oly kedves és nézzen már utána oké-e, az ő ideje túl drága ehhez.
:D

Egyfejű 2021.02.20. 22:00:43

@TheLynx70: szerencse, hogy már vacsoráztam :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:01:09

53-47 még mindig a hátsó fantomnak, ami elvileg Moh, hacsak a gyökér szerkik fel nem cserélték...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 22:01:22

@TheLynx70: jó hogy nem látom ,már értem amikor konténereztek.

Egyfejű 2021.02.20. 22:01:59

Ez a "csaltam mosolyt az arcára" szövegtől idegrángást kapok :)

SzabadEzANév? 2021.02.20. 22:02:26

@Egyfejű: főleg amikor ilyen ember száját hagyja el, mint a daniella

peachcat 2021.02.20. 22:03:15

elkepeszto, h vannak emberek es ennyien, akik kepesek danira szavazni.

Valinda1 2021.02.20. 22:03:38

@Majom1Parádé #AntiDani team: szerintem mindig a magasabb százaleku van elől, vagy nem?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:03:45

Danika 23 évesen 5 éves szintű gondolkodásod van. És akkor még hízelegtem...

barby03 2021.02.20. 22:03:53

büszke arra, hogy semmi végzettsége nincs, egy szakmája

nicu71 2021.02.20. 22:03:58

@Egyfejű: még mindig jobb mint a szóba enyeledni.De barmit mind full idegesítő.

Cérnahuszár 2021.02.20. 22:04:39

@Majom1Parádé #AntiDani team: egyáltalán nem biztos hogy moh van elől, mert a nagyobb százalék szokott elől lenni, nincs fix helye a játékosnak
úgy nagyon könnyű lenne kitalálni mi várható

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 22:04:43

@peachcat: én el sem hiszem
lehet vv zsu mozgosított dani mellett.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:04:44

@Valinda1: Te látod az adást? A hátsó kép mögé van írva a magasabb %. :-)

Kosztarika 2021.02.20. 22:04:45

Fúj de undorító ez az önfényezés Danitól. Nagyon taszító, ahogy a szájbalihegős, szagfelismerős játék.

Valinda1 2021.02.20. 22:05:23

@Egyfejű: “szóvá hoztam” is jó volt :))))

Egyfejű 2021.02.20. 22:05:50

@nicu71: Remélem, hogy az incselkedés se jön szóba :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:05:52

Jól van proli, a parasztságod ugyanakkora, mint volt. xD

SirLemming 2021.02.20. 22:05:59

@repuloezustmokus: Sose tudtuk meg, de nem is érdekelt minket. Nagyon droid volt a faszi csak +1 a túloptimalizálási lsitáján.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:06:09

@Cérnahuszár a naív: Eddig nemigen mutattak %-ot a párbaj alatt legtöbbször csak a legvégén. Meg aztán eddig elég nagy különbségek voltak...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:07:12

Ha fogy a vezető fantomkép százaléka az Mohoki lehet. Nem tudom elképzelni, hogy az MI Gang hajrázna.

TheLynx70 2021.02.20. 22:07:20

@SirLemming: Én kigugliztam volna egy halálos beteg székletét végső stádiumban, és orvosi szakvéleménnyel a közelgő halálról, továbbítottam volna az illető managernek. ;)

Kosztarika 2021.02.20. 22:07:24

Sikerült Robit is kihozni a sodrából. Kár, hogy nem ő viszi Danit, szerintem kinthagyná, simábban mint Moh - ha kinthagyja :(

barby03 2021.02.20. 22:07:47

milyen tervei vannak ennek a szerencsétlennek?

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:08:09

@barby03: ez engem mindig elképeszt. De hallod, hát ő feltalálja magát, ő nem esik kétségbe idekint....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:08:56

@Kosztarika: Ha Daniellát visszaszavazzák, akkor az utolsó párbaj az övéké lesz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:09:07

@Kosztarika: Inkább most essen ki Dani, nem mintha Robit félteném.

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:09:08

@SirLemming: neee. Ez ilyen ZS kategóriás vígjátékba illő jelenet lehetett :)

Tündérfürtöcske 2021.02.20. 22:09:35

Jól emlékszem hogy az első Vv-kben még mutattak szavazat számokat, nem %-ok voltak? Az vajon miért szűnt meg?

barby03 2021.02.20. 22:09:57

@MsIreneAdler: nagy rapper lesz, kis füzettel a hónalja alatt járja majd az országot.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:11:07

Moh faszán megindokolta - ha nem párbajozom, akkor biztos bent maradok. :-)

TheLynx70 2021.02.20. 22:11:09

@Kosztarika: Nem vagyok biztos benne, hogy kinthagyja. :(

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:11:24

@barby03: milyen füzet? a tenyerére írja majd repertoárt :)

tvbuzi 2021.02.20. 22:11:51

Pini gálába vágta magát

Kosztarika 2021.02.20. 22:12:26

@Kiégett Hobbynyúl:
Mert elírtam. Kár hogy nem ŐT viszi Dani most.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:12:40

Most mutatták a fényképeket és elöl van Dani, hátul Moh. Ha a százalékos képernyőn fordítva vannak az jó kis csavar lenne. De én bízom benne, hogy kellően hülyék a szerkik és nem figyelnek erre.

_Pipp 2021.02.20. 22:12:48

Ne menjen már vissza Dani :(

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 22:12:50

@repuloezustmokus: háborus filmek vagy romantikus filmek?
Kelly hősei vagy Ház a tónál?

barby03 2021.02.20. 22:12:54

@MsIreneAdler: változatos lesz a műsor :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:12:54

@TheLynx70: Én sem vagyok annyira biztos benne, mert az rtl mindent elkövetett, hogy felcopja Daniellát. Ráadásul afölött elsiklanak, hogy ő miket művelt Virággal... a többit nem is említem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:13:36

Dani legemlékezetesebb pillanatai: SZEX-Szex és mi a faxomat képzeltek magatokról?...

Kosztarika 2021.02.20. 22:14:13

Pont úgy ordított mint Rencsula.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:15:36

@Kosztarika: Semmivel sem jobb tőle, mégis más a megítélése...

peachcat 2021.02.20. 22:15:47

es persze semmit nem vagnak be a lelkiterrorrol, amit viraggal csinalt. hihetetlen.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:15:53

Hát Amandán röhögnöm kellett.

gazo 2021.02.20. 22:16:19

Fele fele a szurkolótábor a helyszinen

tvbuzi 2021.02.20. 22:16:29

Parázok, hogy Dani visszamegy

SirLemming 2021.02.20. 22:16:35

@MsIreneAdler: Amikor utólag kiderült jót röhötünk, mint plebs. Nyilván voltak még meredek storyk. Kis cég...

@TheLynx70: Csaj az kb egy cukibb/csinibb de hasonlóan nem túl bonyi 'Merci' volt. Ennyire nem volt rafinált, szerintem ezért is ő kapta a requestet. Másik csaj elküldte volna kb halál faszára világítótoronynak.

@Kosztarika: Hát jah. De elég lightos videót kapott.

Na. Stúdió nagy része igen hangos Danifan.

kicsipiros 2021.02.20. 22:16:36

Sziasztok! A tiszteletmantrát nyomó Daniella hagyja bárkinek, hogy elmondja a véleményét? Egyfolytában belebrekeg, mindenbe beleszól, borzasztó...

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:16:53

@barby03: ja lehet két tenyérrel nyomja majd :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:16:54

@repuloezustmokus: De, Vircsi kiesése után kellett... addig mindenki haza akarta küldeni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:17:17

Kerülő úton mentél be Győzike hátán, de egyenes úton fogsz kiesni gyökérke! :-)

SzabadEzANév? 2021.02.20. 22:17:17

már leírták többen is, daninak vannak belsős ismerettségei, győzikével is ismerik egymást, le van ez zsírozva előre kérem, magyarisztánban minden így megy

Mók_Ica 2021.02.20. 22:18:13

sziasztok :))) eddig online kvízjátékon voltunk :))) jó volt :)
a párbajra ideértem és természetesen a konténereket mér az öfi elejére idetoltam nektek :DDD

SirLemming 2021.02.20. 22:18:20

@_Lucifer_: Hmm... sanszos. Nem is nagyon csodálkoznék rajta. A marketing működik.

_Pipp 2021.02.20. 22:18:44

@Mók_Ica: szia! kellett is, köszönjük :))) de még kelleni fog, ha Daniella visszamegy :(

gazo 2021.02.20. 22:18:59

Vajon Moh lesz az áldozati bárány a Győzi féle span gang mészárszékén? Gyanús eddig a körítés

Mók_Ica 2021.02.20. 22:19:53

@gazo: ha így lesz, akkor most először teljesen ellentétes a házi szavazásunk eredménye a párbajéval......

TheLynx70 2021.02.20. 22:19:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nem engem kérdeztél, de Kelly hősei. :) Hatalmas film. :) Viszont Keanu Reeves jó pasi. :)

SzabadEzANév? 2021.02.20. 22:20:32

valamelyik szerkinek nagyon hiányzik az Eurovízió, a dalok a videók alatt mind Eurovíziósok :)))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 22:20:40

@Kiégett Hobbynyúl: nem teljesen, Dani mindig is más megítélés alá esett mint pl Rencsula.És ez kulcsfontosságu. Vircsit hibáztatták, hogy miatta nem tud kibontakozni, mert egyébként egy rendes, ilyenolyan srác.....sosem utálták annyira mint akármelyik mocsártagot

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:20:51

Szerintem Moh filmje jobban sikerült.

Mók_Ica 2021.02.20. 22:21:48

nagyon erős ez a daniellázás a stúdióban......

MozambikiZombi 2021.02.20. 22:22:11

@repuloezustmokus: Megneztem a linket, koszi, tetszik, ezeket nagyon szeretem. Kar, hogy Magyarorszagon nincs kijelolt teruletuk. :( Talan a Kis-Balaton lehetne beprotezsalva ebbe a klubba. :D

SirLemming 2021.02.20. 22:22:17

@TheLynx70: Kelly hősei, szigorúan szinkronosan.

@SzabadEzANév?: Olcsóbb a licencdíj?

TheLynx70 2021.02.20. 22:22:20

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nem engem kérdeztél, de Kelly hősei. :) Hatalmas film! Viszont Keanu Reeves jó pasi. ;)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:22:28

@repuloezustmokus: Azt nem is mondtam, de nem is kedvelték annyira, mint a tejfölös szájút, amit bevallom, ugyanúgy nem értettem. :D

nicu71 2021.02.20. 22:22:57

@SzabadEzANév?: Igy van pont a multkori euroviziot hallgattam a minap.Vanbak jo kis zenék benne,pl a dirty dancing ♥️

TheLynx70 2021.02.20. 22:23:09

@TheLynx70: Ez miért ment el kétszer??? :O

2021.02.20. 22:23:19

Szevasztok kedves covidolók akarom mondani kommentelők, rég jártam erre.

_Pipp 2021.02.20. 22:23:41

Szavazott már mindenki Móra? :D

Ármándójózsi 2021.02.20. 22:23:52

Csökken a különbség és úgy érzem ez nem túl jó Mohának... :(

SzabadEzANév? 2021.02.20. 22:24:02

@nicu71: Na de hogy a legutóbbi Eurovízió győztes balladáját miért kellett meggyalázni azzal, hogy Dani videója alá tették? Ez talán a párbaj legbotrányosabb része :))

nicu71 2021.02.20. 22:24:06

@Majom1Parádé #AntiDani team: basszus,nem akarom megérni hogy megforduljon a százalék

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 22:24:47

@Kiégett Hobbynyúl: persze, csak itt most megy a csodálkozás hogy jééé....hááát ez van ha nem éber az ember:D. Én bezzeg a susnyásbol figyelek mindig:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:24:48

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Nem bizony, majd hirterlen megfordul az eredmény és láss csodát, Hozé span visszamegy a villába... kinézem a szerkikből.

Post Modern Prometheus 2021.02.20. 22:25:19

Dani VS Moh: strawpoll.com/s9ub8r39x
17.59% [19] - 82.41% [89] az állás jelenleg Moh javára, 23:00-ig tudtok szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 40.63% [91]
- Vivi: 29.46% [66]
- Bálint: 25.00% [56]

Cimili2 2021.02.20. 22:25:24

sziasztok!!! látom nem késtem le a lényeget. majd visszaolvasok, mert nem láttam.

princejesus 2021.02.20. 22:25:25

Dani ha visszamegy a mostaninál is nagyobb arca lesz, nem tudom mit látnak benne a nézők

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:25:48

@nicu71: Ha ilyen marad a tempó akkor fordulni fog.

gazo 2021.02.20. 22:25:51

Moh lenyomta prolit

_Pipp 2021.02.20. 22:25:57

@Kiégett Hobbynyúl: ezért szavazzon mindenki aki eddig nem tette :D SZAVAZZATOK

TheLynx70 2021.02.20. 22:26:07

Vajon Virág tud Daninak plusz szavazatokat szerezni? Ha igen, akkor Merci is tud Moh-nak? Erre kíváncsi lennék, mert nem nagyon értek az insta követőkhöz.

peachcat 2021.02.20. 22:26:11

@repuloezustmokus: azert is, mert dani sokkal kifinomultabban kontollalta viragot, mikozben renato egy vadallat volt. dani azzal, h slut shamingelte viragot, h milyen erkolcstelen eletet elt, es h o ebbol kiemeli, ugy allitotta be, mintha o lenne a jo fiu. es bazi sok ember ezt be is veszi, ugy mint az eletben is.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:26:30

@repuloezustmokus: Úgy is kell. Remélem, azért álcáztad magad. :D

PYT 2021.02.20. 22:26:39

@_Pipp: perrszehogy!!

szerintetek fog bírni szkanderezni proliúr a térgye miatt? ;p

SirLemming 2021.02.20. 22:26:48

@Hannibal Gabter: Jó estét kívánok! Mi még nem találkoztunk, de olvastam a 'kilépődet'. Minden rendben?

@MsIreneAdler: Ah nem hiszem, szvsz te jóban lettél volna a 'legénységgel', mi jó arcok voltunk. Bár tény, hogy a karriert máshol osztogatták. :D

@Majom1Parádé #AntiDani team: Jobban? Több volt a savazás, szvsz. De tény, hogy volt benne akció, Danié elment volna altatónak.

Tündérfürtöcske 2021.02.20. 22:26:59

@SzabadEzANév?: Pont emiatt remélem, hogy kieesik ez a majom. (Elnézést a majmoktól ezúton is!) Annyit lett már promózva, hogy ki kinek a spanja, hogy erősen vitatható lenne a visszamenetele. Remélem.

Mók_Ica 2021.02.20. 22:27:33

mutattak már %-ot??? akkor nem tetszik nekik az eredmény.... :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:27:38

@Cimili2#teampini#pompomlány: Szia! ^^ Nem, dehogy.
Ja, és már nem tudom, ki dobta fel, de Kelly hősei viszi nálam a prímet. :-)))
@peachcat: Megérett az emberiség a pusztulásra.

barby03 2021.02.20. 22:27:53

@PYT #TeamBÁLA: sajnos veszített, tuti a térde miatt :D

Cimili2 2021.02.20. 22:27:53

@PYT #TeamBÁLA: majd hirtelen a válla is fájni fog.

gazo 2021.02.20. 22:27:59

@PYT #TeamBÁLA: 1 sec alatt lenyomta a hokis. Biztos hogy sérült volt

evacat 2021.02.20. 22:28:03

Ekkora tahót! Azzal kezdi a párbajt, hogy kerülő uton ment be a villába.
Mondjuk eddig is tudtuk, hogy a castingot Győzi ismerősei között tartották.

zellerlevél 2021.02.20. 22:28:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
"De az meg a másik, hogy minek ezek a tét nélküli feladatok a párbajnál? Soha semminek nincs tétje. Mondjuk ha megegyezne a két párbajozó, hogy ez a feladat (miután megtudták mi az), menjen 5% pluszért. Akkor lenne tétje."

Jó ötlet, egyetértek. Kicsit érdekesebb is lenne a műsor, és a játékosoknak is jól jönne valami, amivel bizonyítani lehet, hogy megérdemlik a győzelmet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:28:37

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: ha 50.01 - 49.99-re nyer Moh az is elég...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 22:28:38

@peachcat: meg ott van a Bálinttal valo kapcsolata is..

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:28:39

@Mók_Ica: Aha. 47-53-ról indult, most 48,45-51,55.

Cimili2 2021.02.20. 22:29:09

@Mók_Ica: szia Móki, azt hittem nem vagy itt. :)) na szurkolási mohnak.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.20. 22:29:27

@repuloezustmokus: azt a pasik nem értik , szóval engem ne kérdezz .
valami levél van benne ami a halál után csapódik le sandra bullocra vagy mr. Andersonra (nem ma láttam)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:29:30

@Mók_Ica: 3x is mutattak, folyamatosan csökkent a hátsó fantom előnye.

PYT 2021.02.20. 22:29:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na nehogy már! nem hiszem el... bár, meg kell mondjam, fílinges egy ilyen párbaj, ahol van erős szurkolótábor mindkét oldalon, szorosak a százalékok, akármi is lehet a vége, stb...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:30:19

@repuloezustmokus: Igen, azzal a Bálinttal, akiről hangoztatta, ne álljon be mögé... most meg megint nagy span, a támasza... ennyit az egyenességről. Bála is elásta magát azzal, hogy Lobinak ott papol arról, hogy Moha őt ajánlotta párbajra, de arról mélyen hallgat, hogy ugyanezt tette...

Ármándójózsi 2021.02.20. 22:30:56

Valamiért úgy érzem Moha vezet és ha nem mutatták volna a százalékokat, akkor így is maradt volna, de ugye valamiért most 15 percenként be kell mondani, hátha megfordul...Áááááááá, nem akarom, hogy ez a barom dani visszamenjen a játék is sokkel jobb lesz, ha Bálint nem szerelmeskedik többé vele...

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:32:46

@SirLemming: persze, ti biztos jófejek vagytok/voltatok, de ha egy kupac szart küldött volna a főnököm nekem, nincs az a a szuper kollektíva, ami ott tart :)

Egyfejű 2021.02.20. 22:32:50

Jaj,az incselkedés!!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:34:02

@repuloezustmokus: No de ez nem az, és itt kezdődnek a gondok. Bár miért is lepődök meg, amikor a fogalmakkal sosincsenek tisztában. :D

gazo 2021.02.20. 22:35:01

Na tisztelet megint

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:35:28

Moh sose volt tiszteletlen Virággal....

Cimili2 2021.02.20. 22:35:38

má negint azt a kibebaszott tiszteletet emlegeti dani.

2021.02.20. 22:36:03

@SirLemming: Szia! Hát ja, mostanában egyre jobb a cituáció. Csak rohadt unalmas és pronyó a vv, hetente kb 1x nézem, most így a finishre visszajövök

Cérnahuszár 2021.02.20. 22:36:09

nem vagyok mindenható, de majdnem --- Dani XDDDD

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:36:10

Moh figyeljen oda?? Mert ő hülye?

_Pipp 2021.02.20. 22:36:17

nem vagyok mindenható de majdnem, ó Daniella rohadj meg :D ha már kigondoltam, le isírtam :D

barby03 2021.02.20. 22:36:19

remélem ez a majdnem mindenható pöcs, haza takarodik ma

Kosztarika 2021.02.20. 22:36:23

Dsni: " nem vagyok minfenható, de majdnem. " pffff

2021.02.20. 22:36:33

Dani vezéregyéniség a vellában? Ilyen sok mindenről lemaradtam?

Cimili2 2021.02.20. 22:37:04

@_Lucifer_: má megint új név. egy fokkal jobb, de a tvbuzi a legjobb IGAZÁBÓL.:))))

zellerlevél 2021.02.20. 22:37:21

Nem tudom, ki szavazhatott Danira.

Mók_Ica 2021.02.20. 22:37:34

@Hannibal Gabter: helló,régen láttalak itt :))) üdv ismét a körünkben :))))
kinek drukkolsz, kire szavaztál?

2021.02.20. 22:37:52

Nem kedvelem Mohát, de tényleg létezik, hogy Dani nem 15-20%-al esik ki?

Cimili2 2021.02.20. 22:38:03

@Hannibal Gabter: ezt az elején hangoztatták a villatársai, és ő el is hitte.

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:38:09

Igaza van Mohnak, hergelte egymást Rencsi meg Dani.

Mók_Ica 2021.02.20. 22:38:10

@_Lucifer_: na, miért vettél fel új nevet? :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:38:19

@zellerlevél: Hozé ismerősei, Bála szurkolói.... Daniella családja...

2021.02.20. 22:38:19

@Mók_Ica: Szia, szia. Szavazni nem szavazok, de inkább Moh, amúgy meg Robben.

villamospótló 2021.02.20. 22:38:56

Attól függetlenül, ugyebár.

2021.02.20. 22:39:00

@Kiégett Hobbynyúl: A fél VV10 Győzike ismerőseiből került ki. Sajnos.

gazo 2021.02.20. 22:39:02

Remélem ma este ismét összebujcizhatnak, Proli es Proliné

Mók_Ica 2021.02.20. 22:39:03

daniella mindenkinek csak a javát akarta,mindenkit felemelt ..... ja, nem is.....

TheLynx70 2021.02.20. 22:39:08

@barby03: Volt ilyen sorozat...:) Kunta Kinte! :)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:39:12

Moha nem csak konfliktuskerülő, de érvelni sem tud. Evvan, ez az igazság...

Cimili2 2021.02.20. 22:39:18

@_Pipp: kurvára megérdemelné, h kiessen.

Kosztarika 2021.02.20. 22:39:35

Jobb lett volna, ha Dani esik ki előbb, aztán Virág. Nem jött volna fel ennyire Proli. Persze tudom, hogy a ha-val kezdődő mondatoknak nincs értelme. :(

Mók_Ica 2021.02.20. 22:39:44

@Hannibal Gabter: ekg :))) én szavaztam, mohára... egyébként meg igen,lóbelt

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:39:44

@Mók_Ica: Persze. :D Vivinek is ő segített, nem vár hálát, de mégis. :DDD

SirLemming 2021.02.20. 22:40:05

@MsIreneAdler: Az már az után van, hogy odajöttél és persze full ok. :D

@Hannibal Gabter: Az a jó. Remélem a vége megéri majd, mindenki érdekében.

OK. Dani elérte, hogy feltegyem azt a retek appot és Moh kapjon egy szavazatot innen is.
Annyira egydimenziós amit mond... Bocs az összes ponttól.

Ármándójózsi 2021.02.20. 22:40:13

Vazze, csak megfordítják ezek a köcsög RTL-esek... :(

2021.02.20. 22:40:18

@Kosztarika: Sokat nyüszített, és ezáltal szimpátiát ébresztett?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:40:20

@Hannibal Gabter: Bizony. Rencsula is... stb. Egyébként pedig tényleg hajlá Lóbelt! :D

Mók_Ica 2021.02.20. 22:40:31

@gazo: sátor nélkül és nagyi nem tud mit írni a naplóba :DDDDD

Cimili2 2021.02.20. 22:40:36

na szavaztam mohra még 2 telóról.

princejesus 2021.02.20. 22:40:38

@Kiégett Hobbynyúl: Dani meg beszél a semmiről perceken keresztül, az mitől jobb?

nicu71 2021.02.20. 22:41:01

@zellerlevél: olyan hasonszőrüek mint a studioban teszik az agyukat.Fujj Bàla,na most ez a kortesbeszed elég undorító lett.

Kosztarika 2021.02.20. 22:41:07

Bálint töröld le a nyelved. Dani seggét nem kell már törölni.

2021.02.20. 22:41:22

@princejesus: ekg . Sokszor amikor vita volt, percekig tesó ez meg az tesó így tesó úgy, de semmi értelme nem volt a mondandójának

PYT 2021.02.20. 22:41:43

huhh Bála.... dekkkuvvajól nézett ki!!!!

gazo 2021.02.20. 22:41:45

Marci milyen kis mangás ebben a szettben. Csak kicsi a szeme

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:41:55

@Kiégett Hobbynyúl: na igen. Moh nem (sem:) a szavak embere. Kicsit aggódom...

2021.02.20. 22:41:58

@Majom1Parádé #AntiDani team: fura egy világot élünk, ha Dani alfahím lehet :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:42:07

@princejesus: Ki mondta, hogy jobb? Nem írtam sehol, csupán megállapítottam valamit.
@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Megteszik basszus, az életben nem mossa le magáról Proli, hogy Győzike miatt tolták vissza. Menjen csak vissza Moha.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:42:17

@Hannibal Gabter: Zétahím. Nem neki drukkolok, én azt szeretném ha egyik se menne vissza.

Mók_Ica 2021.02.20. 22:42:50

na, most a hajrá mo erősebbnek tűnt......

nicu71 2021.02.20. 22:42:52

@Cimili2#teampini#pompomlány: én is az elérhető összes telefont beizzítottam

2021.02.20. 22:42:55

@nicu71: Ki az a Bála? Lemaradtam bocs

2021.02.20. 22:43:12

Ma is "eddigi legtöbb szavazat" lesz? Vagy csak szoros?

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:43:15

@PYT #TeamBÁLA: ami jó az jó, el kell ismerni :). Főleg ezután a copfolgatás, fonogatás után üdítő látvány!

Ármándójózsi 2021.02.20. 22:43:46

Na, maradt még valamennyi az előnyből, vagy megvárták még megfordul? :(

_Pipp 2021.02.20. 22:43:47

hajrááá Móóó

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:43:47

Gyerünk MOH, küldd haza gyökérkét Vircsihez!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:43:59

@Hannibal Gabter: Bálint.

Daniella nagyon önelégülten ücsörög... Rencsula is így kezdte... remélem, hogy ez a tendencia folytatódik, és Proli megy haza.

Mók_Ica 2021.02.20. 22:44:00

szegény pp..... csak mondja, mondja..... de semmit nem lehet érteni belőle....

zellerlevél 2021.02.20. 22:44:04

Ez az ordítás nagyon zavaró.

2021.02.20. 22:44:31

@Kiégett Hobbynyúl: Ja, jóvan fáradt vagyok :)

2021.02.20. 22:44:54

Jujj de szoros jujj de szoros közjegyző úr

Mók_Ica 2021.02.20. 22:45:17

győztünk :DDDD moha

Ego0123 2021.02.20. 22:45:23

A francba.............

_Pipp 2021.02.20. 22:45:31

EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

barby03 2021.02.20. 22:45:37

jeee, Proli úr takarodik haza

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:45:41

Yeah, a fasszopó gyökér mehet a gecibeeee

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:45:44

@Hannibal Gabter: Semmi gond. :-)

És Moha, yepp... még jó, hogy nem hosszabb a párbaj. :D

SirLemming 2021.02.20. 22:45:48

Franc. Kár volt szavaznom.
Oda a mesterterveem amit reggel felvázoltam. XD

2021.02.20. 22:45:59

Őrület van a stúdióban 30 ember miatt akik 1,5 méterre vannak egymástól

tvbuzi 2021.02.20. 22:46:07

Szép estéje lesz Mercinek

Kosztarika 2021.02.20. 22:46:08

IGEN!!!!!!
NÉZZÜK BÁLA FEJÉT!
:))))))))))))))))

2021.02.20. 22:46:14

@SirLemming: Mi volt a Masterplan?

Ármándójózsi 2021.02.20. 22:46:16

Yeeeeeessss!!!!!!!!! :DDDD

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:46:37

Hát ebből nem lett megalázó arány, ez vállalható neki. Jobb lett volna ha visszamegy.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:46:38

Most lesz érdekes... vajon Bála hová húz? A két csajnál fúrja Robit, vagy Mohát Robinál és Vivinél?

tvbuzi 2021.02.20. 22:46:43

Nem csalódott bár most bukott nettó 25milkát

Cimili2 2021.02.20. 22:47:01

de jó, h uccsó pillanatban szavaztam a többi telóról. na lássuk bála arcát!!

2021.02.20. 22:47:18

@_Lucifer_: Miért nettó 25? Úgy tudom 36 nettó amit kapnak

Cünör 2021.02.20. 22:47:24

Rendesen izgultam :P
és nem Moh-ért hanem Dani ellen...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:47:31

A csati bepróbálkozott, de bebukták. A valós eredmény jóval egyértelműbb lett volna, ha nem nyúlnak bele. De mindegy, MOH marad ez a lényeg!

Mók_Ica 2021.02.20. 22:47:35

bálint sírni fog??? sztem eddig ő félt danitól

Ego0123 2021.02.20. 22:47:44

Virág már nyomja a sikosítót.. már bocsánat...

tvbuzi 2021.02.20. 22:47:46

Igazából kiesett attól függetlenül

Kosztarika 2021.02.20. 22:47:50

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:
Józsikám, lépj hátrébb, mert hátha örömömben megcsókollak. : DDD

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:47:59

@SirLemming: a te szavazatod döntött :D:D?? Majd kitalálsz valami mást!

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 22:48:04

Nem igazán van mit mutogatni Proli Úr legszebb pillanatai címszó alatt...

Ármándójózsi 2021.02.20. 22:48:07

Ez kibaszott kemény volt!!!

2021.02.20. 22:48:13

@Majom1Parádé #AntiDani team: szerintem is. Korábbi szériákban is eljátszották ezt. Eléggé útált karakterek továbbjutottak kiestek 49-51 párbajokon (pl. Éva)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:48:22

Hát akkor most lesz 2-2 jel a két lányon, Lobi meg Mohokira tesz majd vagy Bálintra. Ki lesz a villamester? Ő fog dönteni.

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.20. 22:48:33

bakker.
most meg még nézegethetjük.

attól fuggetlenül

Egyfejű 2021.02.20. 22:48:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Azt a 2 (X) százalékot majd simán Virágra fogja, és kész.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:48:48

Petike: anyád picsáját játszott jól Danika

barby03 2021.02.20. 22:48:51

@LaciHogyVoltol: ugyanazok mint a legjobb pillanatok, csak szomorú zenével

Cérnahuszár 2021.02.20. 22:48:52

de jó, végre leesik az ápoltaknak hogy nem lehet végigkefélem az évadot-al nyerni.

2021.02.20. 22:48:56

@_Lucifer_: Nemhiszem. Ha igen, az már tényleg gáz lenne

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 22:49:03

PP monjjjjjjon leeeee!!!! Faszomért kell benyalni ennek a kreténnek!!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:49:04

@Cimili2#teampini#pompomlány: Ügyes. :D Nézzük, nézzük. :D
@_Lucifer_: Tisztelettel... ezt ki ne hagyjuk. :D

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:49:09

Fejlődéseeen?? Inkább fejlövésen...

Mók_Ica 2021.02.20. 22:49:54

moha meg sem tudta jegyezni a számokat :DDDD

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 22:50:04

Moh sem ert a százalékokhoz...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:50:06

Mohnak sem sikerült memorizálni a százalékokat.

tvbuzi 2021.02.20. 22:50:09

Egy szavazaton múlt

SirLemming 2021.02.20. 22:50:23

@Hannibal Gabter: Kb ez volt a vezérfonal:
Bála kattan egyet, hogy feláldozható haverja hirtelen vetélytárs lett Robi mellett. A csajoknál Merci megkattanhatott volna és vivi alá kerül. A többi sallang. Így Vivi Top3-ba kerülése szvsz neccesebb Moh visszamenetelével. :)

Mók_Ica 2021.02.20. 22:50:34

@Hannibal Gabter: dede, eddig is bruttó volt és most is az..... bruttó 36 misi

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:50:49

Írja még be valaki hogy Moh nem ért a százalékokhoz. :-)

2021.02.20. 22:51:30

@Cérnahuszár a naív: Hát úgy érzem évek óta nem esik le. Mert minden évadban vannak, akik ezzel próbálkoznak.Evelin Somán, Lacci-Román csaj, Lóri-Dina, Krisztián-Szőkevalaki+ ÓláhRadicsKolompár-Szőkevalaki , Dani-Virdzsó

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 22:51:33

@barby03: Én bealudtam az övi felénél és eredményhirdetésre ébredtem :D :D :D

De komolyan a "legjobb pillanatai' címszó alatt is azt mutogatták, hogy keresztbetett kézzel unott fejjel néz a semmibe? :D :D :D

Ármándójózsi 2021.02.20. 22:51:51

@Kosztarika: Dehogy lépek, gyerreeeeee, GYEREEEEEEE!!! :DDD
nagyon örülök, jobb lesz ez így!!!!

TheLynx70 2021.02.20. 22:52:07

Majomgyőző lesz ma?

SirLemming 2021.02.20. 22:52:15

@MsIreneAdler: @_Lucifer_: @Mme Chauchat #TEAM Bála: XD XD XD No fookin way. HA mégis, akkor bocsi a #TeamPini tagjaitól.

tvbuzi 2021.02.20. 22:52:18

Pföjj, mit evett Merci?

2021.02.20. 22:52:23

@Mók_Ica: Én Nettóról tudok...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:52:31

Próbáltam nézni Bálint arcát/reakcióit, visszafogott mosolyt láttam (amennyire ki tudtam venni) mikor MOh tért vissza.

Cimili2 2021.02.20. 22:52:34

@Mók_Ica: nem csodálom. gondold el, h milyen idegállapotban lehetett.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:53:15

@TheLynx70: Lécci ne hasonlítsd azt a köcsögöt egy normális majomhoz. :-)

etikette 2021.02.20. 22:53:23

Na somaklon visszakerult az agyhalott mercihez...mi lesz itt ejjel...teddbeteddbeteddbeeeeee

SzabadEzANév? 2021.02.20. 22:53:33

@Cérnahuszár a naív: de amúgy eskü szerintem lehetne, csak közben szimpatikusnak kellene maradni

ppupu #Fantom for President 2021.02.20. 22:53:37

Bruttó 36M. Az SZJA-t és egészségügyi járulékot vagy mi a tököt le fogják vonni

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:53:46

@_Lucifer_: broáf, én is azt néztem...

Kosztarika 2021.02.20. 22:54:25

Na akkor levezetésnek: valljátok be, ki áztatott tojást ecetbe? :)

2021.02.20. 22:54:26

@SirLemming: Volt régen valami szőke szilikon csaj is, aki top 3 lett, azt kb aludt végig, meg még anno a BB-ben a "kedvenc" karakterem, Bálint, aki tényleg, szó szerint átaludta a műsort. Vivi sem alkotott maradandót szerintem, már ha a megerőszakolós sztori, meg az állandó vibrátor/péniszről beszélgetés nem számít annak.

Ego0123 2021.02.20. 22:54:30

@Cimili2#teampini#pompomlány: Anális coitus, Egy punkzenekar volt, a Prosectura elődje

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:54:42

@SirLemming: ugyan, csak egy kis idő kell, és menni fog :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.20. 22:54:43

@MsIreneAdler: Miért bánkódna? Egy potenciális ellenféllel kevesebb.

gazo 2021.02.20. 22:55:09

@MsIreneAdler: valami tecsogazdi profiterol vagy fagyi ilyesmi

2021.02.20. 22:55:09

@ppupu: Nemá. Az nagyon gáz. Akkor egy garzon ára amit nyernek.

TheLynx70 2021.02.20. 22:55:12

@Majom1Parádé #AntiDani team: Elnézést kérek, nem gondoltam át a hozzászólásomat. :)

SirLemming 2021.02.20. 22:55:12

Btw. Ott volt Moh exe a párbajon?

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.20. 22:55:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: leirnam, de eszembe jutott, h mi fogalma lehet a 36 milkaról..?

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:55:24

Ez most nehezített pálya lesz így Pininek és Bálint is visszajöhet a játékba.

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 22:55:36

@repuloezustmokus: Hát a forgatókönyv szerint most annak kellene következnie...csak nehogy szar keveredjen a palacsintába...

MsIreneAdler 2021.02.20. 22:55:47

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): jó éjt :)

@Kosztarika: én ezen már gyermekkorban túl voltam :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:55:53

@Hannibal Gabter: Keményen adózni kell belőle, bruttó 36 az.

ppupu #Fantom for President 2021.02.20. 22:55:58

@Kosztarika: Basszus... tegnap kint maradt egy doboz tojás a télikertben.....

tvbuzi 2021.02.20. 22:56:23

Győző és Dani beszélget, Viri a meglepetés vendég? Neeeeem, köszönöm. Fellövöm a pizsit.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 22:56:43

Merci-Bálint vagy Vivi-Merci párbaj jöhet így.

2021.02.20. 22:56:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Lemaradtam kicsit, mi az ami miatt "visszajön a játékba"? Amikor még rendszeresen néztem, toronymagasan "Bála" volt a szimpatikus meg az értelmes meg a minden pozitív jelző élvezője. Mitől változott ez?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 22:56:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ezen gondolkodtam én is, vajon ki hová pakol majd. Lóbelt lesz a fekete ló.
@LaciHogyVoltol: Nálam is.

Ármándójózsi 2021.02.20. 22:56:51

Gratulálok annak, illetve azoknak, akik az 51 - 49-et tippelték Moh javára!!! Szép volt!!! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:56:53

@TheLynx70: Nincs gond. Tudom, megadod a TISZTELETET még a majmoknak is.
(Győzinek nem kell...)

2021.02.20. 22:57:33

@Ego0123: Nemá. Végén még kiderül, hogy te fizetsz a részvételért :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 22:57:52

Ti megnézitek hogyan xopják fel egymást Győzi és Dani a belebaxóban? :-)

ppupu #Fantom for President 2021.02.20. 22:57:58

@Ego0123: Tényleg basszus +10% nyugdíj járulék

etikette 2021.02.20. 22:58:17

@repuloezustmokus: egy harmadik osztalyos tankonyvvel utnem amig el nem hagyja a villat.

Kosztarika 2021.02.20. 22:58:33

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:
Én 1%-ot tévedtem és az csak 1 szavazat. ;)))

Cérnahuszár 2021.02.20. 22:58:45

@Hannibal Gabter: bála időnként bunkó volt vivivel, túltolta a szivózást
és beállt virág mögé aki kiesett, meg most dani mögé állt

Aliceinchains 2021.02.20. 22:59:01

@Majom1Parádé #AntiDani team: szerintem neki 50-50 volt csak a régi bromance miatt állt mellé. Bár azt is gondolom, hogy megkönnyebbült... Még mindig nem tudom miért látta Danit akkora karakternek, utána ment be? Onnan szűrte le h D erős?

kicsipiros 2021.02.20. 22:59:01

Ok, kiesett a másik főseggfej, de lehetett volna kicsit nagyobb a különbség.

Aliceinchains 2021.02.20. 22:59:46

@kicsipiros: sokan vannak mordorba RTL appal:'(

Egyfejű 2021.02.20. 23:00:01

@Hannibal Gabter: Ha lehet egy kérésem, a román csaj hadd legyen erdélyi, székelyföldi vagy legrosszabb esetben is romániai.

Cimili2 2021.02.20. 23:00:03

@kicsipiros: pontosan. de a lényeg, h kiesett az a paraszt.

PYT 2021.02.20. 23:00:04

hát akkor most szépen megmértük az angyalföldi vírek szavazóerejét is, elég durva volt, de asszem innen már nem sokat nyom a latban, hogy az összes tessó hazament - jó, bent van még Merdzsó, de ő a team Mohát erősíti, szal... ennyit erről.

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:00:20

Ma lesz a Kontroll! Ki nézi?

Mók_Ica 2021.02.20. 23:00:25

@Hannibal Gabter:
Első látásra szép summát, több mint 50 millió forintos fődíjat kap Alekosz a Való Világ negyedik szériájának megnyerésével, amivel az állam is jól jár. A nyeremények ugyanis adókötelesek, a fődíj adóvonzata pedig legkevesebb 9,3 millió forint, amit a tévécsatornának kell kifizetnie.

Alekosz nyerte meg a kocsit, a lakást, az egzotikus nyaralást és a 12 millió forintot, miután 56 százalékkal megverte Jerzyt a Való Világ vasárnapi záróshow-jában. A győztesnek járó díj értéke több tízmillió forint, így az adóvonzata sem elhanyagolható.

A fődíj értéke nem állapítható meg pontosan: az RTL Klub szóvivője, Dobsi Adrienn az [origo]-nak elmondta, hogy a partneri megállapodások miatt a csatorna nem árulja el a nyeremény teljes értékét. Pontosan csak a pénzbeli nyeremény meghatározható, ez bruttó 12 millió forint, emellett a győztesnek jár egy autó, egy 51 négyzetméteres, új építésű, 65 négyzetméteres terasszal rendelkező lakás a Corvin Sétányon, illetve egy luxusutazás.

gazo 2021.02.20. 23:00:59

@MsIreneAdler: gazdaságos, amennyire Marci kivolt a csokimegvonástól a cukrozott fosit is megette volna . Úgy is nézett ki

PYT 2021.02.20. 23:01:13

@kicsipiros: lényeg, hogy kint van, és innen lesz érdekes, hogy ki lesz a következő.

etikette 2021.02.20. 23:02:05

@repuloezustmokus: na a vegen meg gyartanak neki is egy tarskeresot musort mint a bolond alekosznak es kiengedheti a boldogsag galambjait :D

Mók_Ica 2021.02.20. 23:02:18

daninak remeg a hangja...... majdnem sír......

Cérnahuszár 2021.02.20. 23:02:25

@MsIreneAdler: én, bírom azt a filmet
badárt nagyon csípom

Cimili2 2021.02.20. 23:02:52

hozé, baz, má nem kell prolit felszopni!!

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:03:00

@gazo: ja, én meg sem mertem volna tippelni :)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:03:05

@Mók_Ica: A lakás csak egy évig járt használatba.

Gia 2021.02.20. 23:03:37

Bálint majdnem bőg..

2021.02.20. 23:03:58

@Egyfejű: Bocs, de hányok ettől a nemzethyeskedéstől. Nekem aki nem Magyarországon született, nem itt nőtt fel, és 8 osztályos szinten beszél legjobb esetben magyarul, azt hadd nevezzem már úgy ahogy... Szóval ezt ne nekem.

Mók_Ica 2021.02.20. 23:03:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: igen, volt olyan is..... Attilának meg nem is épült meg a nyereménylakása..... sokáig hotelben lakott ....

Cimili2 2021.02.20. 23:04:03

má megint dobálja a szavakat.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:04:41

Viszont Moh nem járt jól, mert szerintem Lobi és Bálint is nyugodt szívvel kivihetné, ha Kávboj ellen majdnem bukott.

2021.02.20. 23:05:01

@Cérnahuszár a naív: Nekem Mucsiféle hányós jelenet az nagy kedvenc

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 23:05:29

Dícsérd csak Renátót te degenerált "mennyire jó csávó"...ez is csak téged minősít...

Cérnahuszár 2021.02.20. 23:05:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: vigye is, a következő moh lesz aki menjen haza

Mók_Ica 2021.02.20. 23:05:36

@Cimili2#teampini#pompomlány: mitől változott volna.....darál, darál, darál.... és nem sokat mond, de azt is értelmetlenül :DDDD

Valinda1 2021.02.20. 23:05:49

@repuloezustmokus: a többieknél is van ilyen poszt amúgy, meglátjuk mi lesz ez

2021.02.20. 23:06:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Gondolom Lóbelt-Bála - Vivi/Merci döntő lesz

TheLynx70 2021.02.20. 23:06:12

Most húzta le a Bálint barátját. :D Renátós hasonulással. :))

Cérnahuszár 2021.02.20. 23:06:27

@Hannibal Gabter: mucsi egy őrült, szoktad nézni a videóit? XD
a kölök boldogít vele

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 23:06:28

@Cérnahuszár a naív: Kíváncsi leszek. :D
@etikette: Azt Vivinek fognak... Ezt szervezte Bála és Lóbelt. :D

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:07:06

@Hannibal Gabter: gyűlünk, gyülünk. Régen nem láttam!

gazo 2021.02.20. 23:07:07

Na takonyevést megmutatták

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 23:07:23

Na most adják le, amit én Proli Úr "legjobb pillanatai" vártam...

Mók_Ica 2021.02.20. 23:07:34

szex nélküli bv bejátszások daniról: farok fogdosás, tesózás, fikázás, káromkodás..... és remélem beadja az állandó böfögést is.......

2021.02.20. 23:07:47

@Cérnahuszár a naív: Jaja. Youtube-on is. Meg néztem a Munkaügyeket meg a Tóth Jánost( mondjuk az inkább kínzás volt az első pár rész után), meg a régi filmjei, videói- pl villanyszerelő is nagy kedvenc :D

Cimili2 2021.02.20. 23:07:53

fújjj, de undorító, gusztustalan pasi dániel.

2021.02.20. 23:08:17

@MsIreneAdler: Én is évek óta nem. Iszok egy kávét és meglesem

Mók_Ica 2021.02.20. 23:08:29

a fingást és arcon tüsszegést ki is felejtettem

Cimili2 2021.02.20. 23:08:45

@Mók_Ica: most meg arcon köpte virit. blöeeeee

2021.02.20. 23:08:46

Saját egyéni pózom, ..tarkóra rá és beküldöm neki torkig... kedvenc Danis jelenetem.

2021.02.20. 23:09:21

@Cimili2#teampini#pompomlány: Össze kéne kötni Renátóval, és száműzni Tiszaburára

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:09:50

@Mók_Ica: na azért :). Nem maradhatnak ki azok a gyönyörű pillanatok sem!

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:10:01

Bárhogyan is rágom a dolgot, kényszerpályán mozognak a villalakók. Bálint és Vivi szerintem következetesen Marcira fogják pakolni. Marci Vivire. Moh nem fog a fiúkra tenni, marad neki is Pini. Lobi meg Vivire nem fog tenni, Marcira meg azért nem, hogy ne ő döntse el. Ha tökös akkor Bálintra rak, de az eddigi "taktikája" alapján Mohra fog. Villamester dönt.

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 23:10:40

Remélem Moha is meghálálja a csapatának, hogy mögé álltak és így alakulnak a jelek holnap:

Bálint --> Robi/Merci
Vivi --> Merci
Merci --> Bálint
Robi --> Bálint
Moh --> Bálint

Bálint meg ha olyan hülye, hogy Robit viszi és nem Mercit akkor megérdemli, hogy csak 5. legyen...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 23:10:47

@MsIreneAdler: nekem a kedvenc jelenetem az volt mikor azt mondta hogy teso

ppupu #Fantom for President 2021.02.20. 23:10:56

Összefoglalnám a ma estét: az rtl megpróbálta felcopni Danit, engem meg az rtl copjon le

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:11:10

@Hannibal Gabter: codász lehet :). Melyik nő ne élvezné ezt??

Mók_Ica 2021.02.20. 23:11:10

@Cimili2#teampini#pompomlány: ja.... és győző azt mondja hogy így is szeretjük.... hát szeresse danit a győző.... sztem dani undi és kész

2021.02.20. 23:11:21

"férfiként be kell látnom szerelmes lettem" . Szegény Daninak sem ártana egy pszichomókus.

gazo 2021.02.20. 23:11:35

@Hannibal Gabter: ide ne küldd a közelembe őket :D

2021.02.20. 23:11:56

@MsIreneAdler: Virág azt is élvezné, ha Dani rákakkantana a mellkasára, strandpapuccsal meg...

Kosztarika 2021.02.20. 23:12:17

@Hannibal Gabter: bocs, hogy beleugatok. Ha jól emlékszem, nem a legbarátsagosabb hangulatban mentél el innen. Visszajöttél, ok.
DE: jogod van azt gondolni, amit írtál, de megtehető azt a szivességet, hogy ha valaki magyarnak érzi magát és szépen megkér valamire, ne degradáld személyében általános "elvek" mentén.
Egy hét van hátra, tolerancia pls.
Köszi

2021.02.20. 23:12:27

@repuloezustmokus: Tehát minden egyes mondat :D

Mók_Ica 2021.02.20. 23:12:28

@MsIreneAdler: rossz nézni..... azon gondolkodtam, hogy mi lenne a reakcióm, ha a pasim ezt tenné..... asszem kb. pofon vágnám....

2021.02.20. 23:12:39

@gazo: :DDDDDDDDDDDDDDDD

etikette 2021.02.20. 23:12:50

Elnézést, nem derült még ki hogy a Dani is ismerőse a Győzinek? Ha már leginkàbb az ő baráti köréből válogattak ugye…

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 23:13:28

@LaciHogyVoltol: Bála Mercire fog pakolni. Tart Robitól. Már próbált éket verni közé és Moha közé, terelni, hogy ha úgy alakul... ne ő legyen a kihívott pl.

gazo 2021.02.20. 23:13:30

Dani anyóspajtást megint ossza kissé

SirLemming 2021.02.20. 23:13:32

Böfikből nem vágtak össze zenei klipet........ :(

@MsIreneAdler: Sajnálom az időt filmekre pedig ÁLLÍTÓLAG ez egy kevésbé rossz film.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Aha, úgy érzem kb kiderült, hogy Merci erősebb Mohnál...

Dani meg kb beleáll a leendő családjába. :D Hát van ennek agya, káposztaléből. Zsugás normál család és keménykedik... oh well.

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:13:32

@ppupu: én ezt sem bíznám az rtl-re, de a te dolgod :D

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 23:13:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem Merci sértettségből most már Bálintra fogja tenni, mert már 2 jelet kapott tőle az elmúlt két kiválasztáson, ha van egy kis esze (ami nincs) akkor nem kezd konfliktust már mással...

Robi most húzhatna egy bátrat és tehetné Bálintra, semmivel nincs bentebb ha Mohra céloz, ha esetleg Mohra pattant fel a zöld, akkor is ő menne ki vele...

Gia 2021.02.20. 23:14:19

Nem hívják be Virágot?

Cérnahuszár 2021.02.20. 23:14:28

daniba jobban beleállnak mint renatoba nem?
több mindennel szembesítik, az összes undi dolgot megmutatják neki

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:14:59

Lobi és Pini voltak már kétszer villamesterek, azt hiszem Marci is. Akkor Bálint lehet ezúttal. Akkor Marci mehet párbajra. Vivi és Bálint közt dönthet, a párbajra küldés, Lobi duruzsolása, a mostani párbajos csapat és az én kívánságom szerint viszi Bálintot. Bálint meg simán nyer.

kicsipiros 2021.02.20. 23:15:39

@PYT #TeamBÁLA: Majdnem mindegy; a bent maradottak a látottak alapján nem rosszindulatúak,viszont empatikusak.

2021.02.20. 23:16:06

@Kosztarika: Nem a legbarátságosabb hangulatban mentem el ? Igen. Visszajöttem? Igen. Mert megtehettem, mint ahogy bárki más is megteheti. Ha nem tetszik valakinek, nem tetszik. Nem kommentelőre írtam amit, hanem úgy neveztem egy korábbi vellalakót, ami beugrott róla. Nem érdekel, hogy ki mennyire tolja a nemzethyes dumát, ha thaiföldön születik valaki magyar ősöktől, és töri a magyart, útlevelébe thai van beleírva, automatikusan thainak nevezem. Én sem sértődök meg azért, mert engem sokan inkább amerikainak tartanak ismerősök közül.

Cimili2 2021.02.20. 23:16:07

@etikette: de már régen kiderült. dani tesójat jól ismeri

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:16:08

@Mók_Ica: én szerintem meg sem bírnék mozdulni, annyira röhögnék, ha nagy határozottan megpróbálna egy ilyen fogalmatlan fickó össze vissza hajtogatni :D

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:17:03

@Kosztarika: Ebből megint tánc lesz. Mondjuk egy monti csárdás. :-)

etikette 2021.02.20. 23:18:34

@Cimili2#teampini#pompomlány: Jana erről lemaradtam, de tényleg jogos mert hát miért is ne töltsünk fel minden műsort Győzike ismerőseivel :D

2021.02.20. 23:18:56

Reppelni szeretne, RNB, Pop, Dani az egyéniség, majd Diegoval rappelhet

Mók_Ica 2021.02.20. 23:19:00

@MsIreneAdler: én az arcon böfi és vagy tüszentésre írtam :)))) dani szexpózára nincsenek szavaim.....elmenekülnék..... de asszem ennyire nem nézhetem be a párválasztást :)))

SzabadEzANév? 2021.02.20. 23:19:11

dani "reppet" szeretne csinálni. mindenki vigyázzon a dobhártyáira

ppupu #Fantom for President 2021.02.20. 23:19:17

@MsIreneAdler: Jól van na, hirtelen felindulás volt, de igazad van, átgondoltam :DD

kicsipiros 2021.02.20. 23:19:19

Sokáig Robi volt a favorit nálam, de az ecetnél azt mondani, hogy Vivi "vezette rá" ...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 23:19:29

@etikette: Remélem, azért már nem olyan nagy a család, elfogynak végre. :DDD

Senor... jól van Daniella...

barby03 2021.02.20. 23:19:32

Senor Danitóól mentsen meg az Isten

2021.02.20. 23:19:39

@MsIreneAdler: :D Tarkóra rá torkig

Cimili2 2021.02.20. 23:19:55

@Hannibal Gabter: ha fogja bírni a térGYe.:DDDD

etikette 2021.02.20. 23:19:59

Na mondjátok már el hogy mi történik! Virág meglepte? Hátulról? De nem úgy! Hanem Egy jó nagy szelet rántotthússal

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 23:20:23

Hát kurvára nem látszik rajta a gyakorlás...semmit nem sikerült előadnia úgy, hogy ne süljön bele...plusz ritmusérzéke sincs úgy alapból...

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:20:34

@SirLemming: igen, már mondtad:) de ez így van, ez jó film. Ha rám hallgatsz, adsz neki egy esélyt. Picit elvont, de nekem a képi világa meg főleg a helyszín nagyon bejön.

ppupu #Fantom for President 2021.02.20. 23:20:41

@etikette: meglepte egy felcsatolhatóssal... :DDDD

2021.02.20. 23:20:45

@LaciHogyVoltol: Manapság ez nem hátrány, sőt :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 23:20:58

@kicsipiros: Nem ezt mondta. Azt mondta, hogy Vivi is kellett hozzá, ő találta ki.

Mindent összevetve akkor is azt mondom, hogy hajrá Lóbelt! Aztán majd meglátjuk. Bála is egy hét alatt indult el a lejtőn...

Mók_Ica 2021.02.20. 23:21:15

dani nem vágyott a celebségre, de hát így alakult..... mivan???? győző nagyon gááááázok a felcopásaid......

Kosztarika 2021.02.20. 23:21:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Nem lesz, mert leszarom. Egyfejű nyilván személyes érintettségböl írta, szerintem. Ha valakiben nincs annyi intelligencia hogy ezt észrevegye és tolerálja, az nem méltó arra, hogy vitába szálljak vele.
Nem azért, mert magamat tartom sokra, hanem őt nem.
Részemről ez ennyi volt.

ppupu #Fantom for President 2021.02.20. 23:21:31

Ha a rap nem jön be, az a térgye miatt lesz, csak szólok

Ego0123 2021.02.20. 23:21:50

Elhangzott a kulcsszó: magamat adtam. Virág kikupálódott

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 23:21:59

@etikette: Nem. Virsi sehol nincs. Legalábbis eddig.

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:22:04

@Mók_Ica: jaaa. Azon nem röhögnék :)

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 23:22:05

Megint ez a "semmit nem csinálnék máshogy".

Most láttál egy 5 perces összefoglalót a faszvakarásodról, a tesózásodról, a fikaevésedről...de ne, ne csinálj semmit másképp!!!

Mók_Ica 2021.02.20. 23:22:13

@LaciHogyVoltol: a szöveget pedig mindig olvassa.....mert nm tudja megjegyezni :DDDDD

SzabadEzANév? 2021.02.20. 23:22:14

@ppupu: szerintem most is a térgye miatt nem kapott elég szavazatot

Cimili2 2021.02.20. 23:22:17

dani megint vakon van. szerinte merci lesz a bronz, moh az ezüst és bála nyeri meg a 36 millát.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:22:31

Az erősorrend kb. Lobi, Bálint, Marci, Moh, Pini lehet, de a "töredékszavazatok" többsége Pinié, amivel az MM duó elé tud keveredni. Marci van a legnagyobb veszélyben most, mert szinte fix párbajozó és a saját szavazóin kívül csak a nyugdíjas MM rajongók szavaznak rá. Még Moh szavazói is ellene fognak többségében, hogy megszabaduljanak tőle.

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.20. 23:22:39

@LaciHogyVoltol: ez mán a gyakorlás utáni stadijuma vót!

2021.02.20. 23:22:47

@MsIreneAdler: Én nem szeretem az elvont művész jellegű filmeket, de Badár-Mucsi jót alakít, egyébként meg a magyar színészet(akármi is a véleményünk róluk) krémje benne van, és mármár retro film. Múltkor a Valami Amerikát néztem meg :)

SirLemming 2021.02.20. 23:22:50

@Mók_Ica: Mé. Nem bonyolult. :D

@SzabadEzANév?: Max futottak még kategóriában ha egy nagyobb név fel nem kapja... Nem tartok tőle hogy rádióban főműsor lesz.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 23:22:59

@ppupu: Tényleg. :D Vagy ő lesz az első, aki ülve fogja tolni, olvasva. :D

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:23:09

@LaciHogyVoltol: most úgy mondod, mintha ezek feltételei kennének egy zenei karriernek kishazánkban :D

etikette 2021.02.20. 23:24:54

Kérlek nyugtassatok meg m, hogy ne zaklatottan aludjak el, ugye nem a somamo/merci páros nyeri meg?
A többiek közül nekem aztán édes mindegy hogy ki kapja a kamu 36 milliót de ez a kettő ne. Tedd be tedd be tedd be tedd be

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:25:11

@Kosztarika: A románozás kábé addig szokott tartani míg meg nem ismersz egy határon túli magyart.

Ármándójózsi 2021.02.20. 23:25:16

FIGYELEM, TOP 3 SZAVAZÁS!!! -> strawpoll.com/ua8z9gsda

SZAVAZZATOK ARRA, HOGY KI LESZ A TOP 3 JÁTÉKOS, KIK KÜZDENEK MEG A SZOMBATI FINÁLÉBAN A FŐDÍJÉRT!!!

SZAVAZZON MINDENKI A CSÜTÖRTÖKI PÁRBAJ VÉGÉIG!

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:25:47

@etikette: Minél tovább van bent az MM duó annál tovább gyengítik egymást.

Cérnahuszár 2021.02.20. 23:25:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: merci-moh pároson van a sor hogy kitegyék őket, nagyon irritáló volt a lamúrjuk
őket sztem még szétszedi a nép, ha moha megy ki előbb, a dani szavazók revansot vesznek, + aki csak dani ellen szavazott most (magamra nézek)
ha merci megy ki, úgy is jó, a lényeg hogy ne kelljen nézni a nyüglődést

etikette 2021.02.20. 23:25:56

@Kiégett Hobbynyúl: hát persze! Virág nem jelenhet meg Győzike műsorában úgyhogy a Dani is ott van még a végén azt hiszi a Dani hogy a Győzike is rámegy a kis virágbimbójára

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 23:25:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Legyen így! Én szívem szerint már az Amanda elleni párbajon kidurrantottam volna a Hélium lufit, de akkor még végül rá szavaztam, csak hogy fogyjon a mocsár...

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:26:35

@Hannibal Gabter: nekem a Valami Amerika volt az első olyan magyar film, amin hosszú idő után szívből tudtam nevetni. Nem szeretem én sem a művész, illetve inkább a művészieskedő filmeket, de ez a Kontroll valamiért bejött. A színészek jók benne. De sajnos láttam már kupac szar alkotást a jó színészek dacára is.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.20. 23:26:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na én nem szoktam románozni, de nagy általánosságban gyakran nincs jo véleményem roluk..legalábbis én nem mindig az elittel találkoztam..

Egyfejű 2021.02.20. 23:26:57

@Hannibal Gabter: Ez nem nemzethyeskedés, ezek tények. A nemzeti identitás nem attól függ, hogy melyik országba születtél, hol nőttél fel, mennyire beszélsz választékosan stb. Mindannyian, akik a magyart tartjuk anyanyelvünknek, azt beszéljük változó dialektusokban és - megengedem -színvonalon, magyar kultúrában nevelkedtünk és élünk, függetlenül a lakhelyünktől, magyarok vagyunk. Hogy romániai állampolgárok vagyunk adott esetben, az más kérdés. Nem fogok ezen rugózni, de nem is engedek belőle, mert sértő számomra.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 23:27:28

@kicsipiros: Semmi gond. Persze neki is vannak hibái, olyan húzásai, amik nem szimpatikusak.
@etikette: Ezt mi sem hisszük, ne aggódj. :D

TheLynx70 2021.02.20. 23:28:39

@Egyfejű: Nem volt időm visszaolvasni, de már megint miről maradtam le? :O

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:28:42

Azért Kovács Dániel villanélkülinek kijár egy búcsúdal, énekeljük együtt: youtu.be/rpBV46Qb3kA

2021.02.20. 23:30:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ha már... Ennyi év alatt találkoztam már pár határon.... Több mint 100 éves dologról beszélünk. Ezen nem lehet változtatni, így alakultak az országhatárok, és azóta felnőtt már vagy 5 generáció. Szerintem elvárható, hogy ha valaki egy adott ország határain belül él, az adott ország hivatalos nyelvét beszélje, és ha annak az országnak az állampolgára, akkor nem sértődik meg azon, ha azt mondják, hogy annak az országnak az állampolgára. Lehet a múltban élni, egyénfüggő ki meddig mutogat vissza, van aki "csak" 100 évet, van aki 200, van aki 500 évet. Én nem sértődök meg azon, ha valaki nem magyarnak mond, mivel fél életem nem itt éltem. Nekem ez nem életem kulcskérdése, hogy ki minek mond, szerintem vannak ennél jóval fontosabb dolgok is egy ember életében.

LaciHogyVoltol 2021.02.20. 23:31:16

Én Robi-Vivi-Moh top3-ra nyomtam, mert azért már korántsem olyan biztos, hogy Bálint megússza párbaj nélkül: akár Mercike, akár Robi kiviheti...és nem tennék rá komolyabb összeget, hogy bármelyiket is kinthagyná...

villamospótló 2021.02.20. 23:31:36

hogyan fog még 2 ember kiesni szombatig?

etikette 2021.02.20. 23:31:39

@Mme Chauchat #TEAM Bála: hallod ezeket bármennyivel át tudják majd b*szni, a kétszer 36-ot se tudja egyik sem kiszámolni…

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 23:32:59

Nem tudom, de olyan érzésem van, hogy Bálint nem jut döntőbe.
Nálam a jelenlegi sorrend:
Pini / Robi
Merci/MOH
Bálint

Post Modern Prometheus 2021.02.20. 23:33:19

Dani VS Moh:
17.27% [19] - 82.73% [91] lett az itteni szavazás alapján, ehhez képest 48.9% - 51.1% volt.

Szimpátiaszavazás [időrendben balról jobbra haladva]:
Bálint:..53.78% [64] > 49.59% [120] > 36.87% [125] > 33.95% [55] > 25.00% [56]
Robi:....21.01% [25] < 22.31% [54]...< 34.51% [117].> 32.72% [53] < 40.63% [91]
Vivi:.......7.56% [9]....< 14.46% [35]...< 17.70% [60]...< 24.07% [39] < 29.46% [66]
Merci:....5.88% [7]...> 3.31% [8]........> 3.24% [11].....< 4.94% [8].....> 1.79% [4]
Moh:......4.20% [5]...< 6.20% [15]......> 5.90% [20].....> 4.32% [7].....> 2.68% [6]
Virág:.....4.20% [5]...> 1.65% [4]........> 0.59% [2].......> 0.00% [0].....-..........X
Gina:......1.68% [2]...-.........X..............-.........X.............-.........X..........-..........X
Fru:........0.84% [1]...> 0.83% [2]........< 1.18% [4]........- ........X..........-..........X
Dani:......0.84% [1]...< 1.24% [3]........> 0.00% [0]........- 0.00% [0].....< 0.45% [1]
Renátó:..0.00% [0]...< 0.41% [1]........-.........X..............-........X...........-.........X

Remélem így kicsit jobban olvashatóbb a stat, de ha nem, akkor: kepkuldes.com/image/QW2n4i

Új szimpátiaszavazás: strawpoll.com/qhc7pxc6p

Ármándójózsi 2021.02.20. 23:33:49

@villamospótló: Csütörtökön és pénteken párbaj.

TheLynx70 2021.02.20. 23:34:35

@Hannibal Gabter: Egyéni preferenciád. Másnak pedig ez ellentétje. Ezt illik tiszteletben tartani. :) Béke! :)

etikette 2021.02.20. 23:34:45

@Majom1Parádé #AntiDani team: hát de gondolod hogy a nagymamák nem a Bálintra szavaznának? Nem beszél csúnyán, udvarias, pici esze is van, nincs tedd be tedd be tedd be tedd be… Mondjuk ha a tini lányokat nézem akkor ők meg a Moert vannak oda… nehéz megmondani, de szerintem a Mercinek esélye sincs Bálint ellen Monak talán van

SirLemming 2021.02.20. 23:35:00

@MsIreneAdler: Már emlegettem? bocs.
Azért rajta van a listán csak nem TV-n hanem gépen tervezem. Plusz érdekelnek a vélemények. Sajnos az itthoni filmekben nagyon nagy a szekunder szégyen faktor, óvatos vagyok. :)

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Maradjunk annyiban, hogy 50-50. A többi politika.

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:35:22

Dani most hasonlít Csányi Sándorra!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 23:35:43

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Plusz szombaton finálé.
De faszság volt így összezsúfolni a végét...

Mme Chauchat #TEAM Bála 2021.02.20. 23:35:49

@etikette: tartok tőle... Mint Jake a 2,5 pasiban, az 1000 Dollar lövi nyereményét egy roncsra költötte... amit pont annyiért árultak, amennyije neki volt...!
Tényleg, egy leleményes és rossz szándékú megfigyelő simán kihasználhatja ezeknek az egyszerű gyerekeknek a képességeit, ha nyernek

2021.02.20. 23:36:47

@Egyfejű: Te dolgod, hogy minek tartod magad. Engem nem érdekel kinek mi a nemzethy identitása. Én annyit mondtam, hogy a román csaj értsd román állampolgár és másik vv játékos viszonya... Nem keresgettem ki a pontos nevét, szerintem legtöbb embernek az maradt meg róla, hogy honnan jött. Pont.Én sem sértődök meg azon, hogy ha valaki azt mondja rám, hogy az amcsi pasas stb. Egyébként addig, amíg a jelenleg politikai garnitúra, és annak szatellit pártja nyilvános nyilatkozatban rekeszti ki a nemzetből az országban élő, magyar állampolgárokat, akik pl. máshogyan gondolkoznak sok dologról mint ők, addig nekem ez kicsit visszás. De szerintem ez messzire vezet, és nem itt kéne(már ha kéne egyáltalán) ezt megvitatni.

2021.02.20. 23:37:31

@MsIreneAdler: Öregnek érzem magam, mert ismerem a nevét. Mondjuk az is vagyok :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 23:38:04

@etikette: A mamókák szavazzanak inkább Robira! Vagy Pinire!

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:38:28

@SirLemming: na igen. Sajnos a magyar filmek...hát nem mindig sikerülnek. Szóval megértelek, ha nincs bizodalmad.

2021.02.20. 23:38:49

@TheLynx70: Szerintem ez fordítva is igaz. Én annyit csináltam az elején, hogy egy eléggé ismert tulajdonságát írtam le egy korábbi vv játékosnak. Azt meg nem érzem, hogy kevésbé lenne releváns, és tolerálandó az én véleményem, mint másé

Egyfejű 2021.02.20. 23:39:35

@TheLynx70: ÖÖ, hát egy kis vitába keveredtünk néhai VVEdina apropóján,hogy román lenne az istenadta vagy romániai. Pontosabban, csak én nem hagytam szó nélkül egy hozzászólást, mert ez egy olyan téma, amitől kicsit kinyílik a hordozható lángokádó a sárkányzsebemben. Ennyike :) De nem akarom tovább borzolni vele a kedélyeket. :)

etikette 2021.02.20. 23:39:38

@Majom1Parádé #AntiDani team: Szerintem Robi a bi-ségével elvágta magát a nyugdíjas korosztálynál akkor már inkább a Vivi

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:39:38

@Hannibal Gabter: A határon túli magyarok azon része, amelynek családja a trianoni diktátumok és a második világháborús következmények miatt lett más ország állampolgára, túlnyomórészt megőrizte kultúráját és nem asszimilálódott. Számukra többnyire igenis sértő, ha nem tartod magyarnak. Arról nem ők tehetnek, hogy az elmúlt időszakban felvettek olyan attitűdöket vagy pusztán berögzültek olyan dolgok, amik annak az országnak a sajátosságai. Nem ők voltak akik úgy döntöttek anno, hogy más országba kerülnek. Azok az országok pedig többnyire nem szolgáltak rá, hogy oda tartozónak érezzék magukat. Ha elmész Felvidékre, fájó, hogy a lakosságcserével mit ártottak. Ha elmész Erdélybe döbbenet, hogy mit megőriztek. Ha elmész mondjuk Munkácsra, ott bizony sírva fakadsz.

Ármándójózsi 2021.02.20. 23:39:53

Na mi van, nézitek a filmemet? :DDD Elég sok közöm volt hozzá. :D

MsIreneAdler 2021.02.20. 23:39:57

@Majom1Parádé #AntiDani team: hány éves kortól számít mamókának a mamóka, csak hogy tudjam... :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.20. 23:40:13

@etikette: Tényleg nem értem, mit esznek Mohán. Nem, nem szeretnék tini lány lenni. :DDD

Mára viszont eltolom a bringát. Jó éjt nektek, jó szórakozást az éjszakai műszaknak. :-))))

Ármándójózsi 2021.02.20. 23:41:42

A szavazásról annyit, hogy én nem szeretnék beleszólni, de szerintem ha el akarjátok találni a finálét, akkor nem biztos, hogy a szívetekre kell hallgatni, hanem inkább az eszetekre. :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 23:43:46

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Én inkább a szívemre hallgatok, ha nem találom el a dobogót, akkor Így jártam. :-)

Ármándójózsi 2021.02.20. 23:45:33

@Fálki #TEAMPINI: Nem tudom, de emlékszem valaki írt be 51-49-et, megkeressem, gépről vagyok?

2021.02.20. 23:46:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: De engem ez nem érdekel. Én máshogy gondolkozok. Ez patthelyzet. Ha "ti" nem fogadjátok el az én véleményemet, nem tudom nekem miért kéne...Nekem alap, ha egy adott országhoz tartozok, megtanulom a nyelvet. Direkt azt írtam, hogy értem, hogy amikor elcsatolták őket, akkor ők még nem asszimilálódtak, de 100 év alatt ha egy nép nem akar/nem hajlandó egyébként a saját érdekében(pl. állás), az számomra életképtelen. Lehet attól még magyar nyelvet beszélni otthon, mint ahogy sok nyugatra vándorolt családban is csinálják, de közben beilleszkednek az adott országba kultúrálisan és nyelvet illetően is. Mondom, ilyen erővel lehetne sorolni hogy melyik ország melyik határa "nem jogos", ha nagyon visszamegyünk Magyarország létezését is meg lehet kérdőjelezni, vagy Amerikáét, de kb bármelyik országét. Lehet siránkozni a múlton, de nem vezet sehova. Abba meg megint ne menjünk bele ki miért került más országba akár önakaratán kívül is, erről szerintem sok családnak van sztorija.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 23:46:36

@MsIreneAdler: Gondolom egy Virág korabelinek már jóval fiatalabb kornál kezdődik a mamóka státusz.

Kosztarika 2021.02.20. 23:48:31

@Kiégett Hobbynyúl:
Veled tartok. Tandem?? ;)
Jó éjt kommtársak. :)

Egyfejű 2021.02.20. 23:49:20

@Hannibal Gabter: Több dologban se értek egyet veled, de nem fogom ezt a kommentszekciót szétdúlni, a politikát meg pláne nem akarom belekeverni. Egyezzünk ki abban a fogalmi korrekcióban, hogy a román állampolgár nem egyenlő azzal, hogy román csaj. Nálunkfele semmiképp. Egyik területi hovatartozás, külső tényező, másik identitás, belső tényező is. Romániai vagyok, de magyar. És azért tettem szóvá, mert nekem igenis fontos kérdés. Slussz. Leezártam. Békegalamb!

Fálki 2021.02.20. 23:49:26

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Azthittem vegig jegyzetelgettél.. :D

Milyen munkaero vagy Te?

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.20. 23:50:29

@Hannibal Gabter: Semmi bajom a véleményeddel, mindenki úgy járatja le magát ahogy tudja, nekem is szokott sikerülni olykor. Én csak azt tudom, hogy ha ők túlnyomórészt ezt sértőnek tartják és elég nagy számban így van, akkor ezt tolerálom. De nem fogok kétszer ugyanabba a folyóba lépni, mert itt már az is baj volt, amikor a politikát kértem száműzni. Ha egyszer ezt akarod, románozz le bárkit, csak ne problémázz azon, ha ezt páran kikérik maguknak. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok 100%-ban magyar.

Ármándójózsi 2021.02.20. 23:50:37

@_Pipp: Majdnem telibe, @.Doktor.Szöszi.: nagyon közel. nyertes: AlulvonásPipp! :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 23:50:47

@Hannibal Gabter: Azért Magyarország létének jogosságát nem kéne megkérdőjelezni.
Ismered a viccet, nem?
".... csak azt akarom mondani, hogy mikor éjjel táboroztunk, a románok ellopták a lovainkat.
Szeretné jegyzőkönyvbe vetetni?
Nem, csak úgy mondtam.
.
.
.
(Újabb 5 ugyanilyen eset után a román követ vöröslő fejjel üvölti: De mi akkor itt sem voltunk!
Na, EZT vegyék jegyzőkönyvbe!"
:-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.20. 23:51:53

@MsIreneAdler: Oké, tudod én már egy vén majom vagyok

Ármándójózsi 2021.02.20. 23:54:25

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Pipp tippje 51 -49 De Daninak így nem érvényes!!!
Szösszencs a NYERŐŐŐ!!! 51.5 - 48.5 Moh javára!

Egyfejű 2021.02.20. 23:55:28

@repuloezustmokus: Ezt sajnálom. Természetesen mindenféle közösségben vannak ilyenek, olyanok, sajnálom, hogy nincsenek jó élményeid. :(

Ármándójózsi 2021.02.20. 23:55:33

@Fálki #TEAMPINI: Elkúrtam, majd nézd meg az igazit!!! :DDD

2021.02.20. 23:56:34

@Egyfejű: Bocs, én egy mindenféle offenzív szándék nélküli kommentet írtam, ismétlem egy korábbi játékos közismert tulajdonságát leírva. "nektek" ez kardinális kérdés, "nekünk" meg nem. Szerintem nincs egyértelmű igazság ebben. Neked ez sértő, szüleimnek meg pl. az sértő, hogy olyan emberek is szavaznak az országban, akik nem ide adóznak, és nem élvezik saját börükön a politikai garnitúra "áldásos" hatásait. Én itt születtem, de fél életem nem itt éltem, én nem is szavazok itt annak ellenére , hogy pl. jelenleg is adózok itt. Amikor Amerikába kerültem, én voltam a "magyar" gyerek, nem volt vele bajom, hiába én konkrétan az akkori rendszer megvetettjeként, az akkori rendszertől undorodva léptem le innen. Messzire vezet, nem itt kell ezt megbeszélni, és szerintem teljesen felesleges egyetlen komment egyetlen szaván ennyit lovagolni.

Egyfejű 2021.02.20. 23:56:55

@Kosztarika: Jó éjt, és köszönöm!

D.Leery 2021.02.20. 23:58:28

@Egyfejű: már a mókusos sztorinál éreztem, ami most már nyilvánvaló: jó bölcsőben ringattak téged.

Ármándójózsi 2021.02.20. 23:58:35

@Fálki #TEAMPINI: Jaja...Pedig Ő már így is CELEB!!! :DDD

2021.02.21. 00:00:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: "Semmi bajom a véleményeddel, mindenki úgy járatja le magát ahogy tudja, nekem is szokott sikerülni olykor." ez aranyos volt. Végülis, én egy korábbi exvillalakó közismert tulajdonságát írtam le megnevezésként. Ebből kerekítettétek ki amit. "csak ne problémázz azon, ha ezt páran kikérik maguknak." Ti se problémázzatok akkor, ha nekem vagy másnak természetes, hogy aki román állampolgár az román, aki magyar magyar, aki japán az japán. Pont nem adott ember nemzeti identitását jelöltem meg abban a kommentben, csak annyira túlhúzták már drága politikusaink ezt a témát, hogy szétdurran mindenkinek az agya attól, ha nevén nevezünk valamit, és ha nem tudom látatlanban ki milyen nemzeti identitással rendelkezik.

LaciHogyVoltol 2021.02.21. 00:01:08

@Hannibal Gabter: Én nem akarok nagyon belemenni a nagy Trianon siratás témába. Szerintem mindkettő oldalon vannak igazságok, de pl. ez egy nagyon érdekes videó a témában érdemes megnézni:

www.youtube.com/watch?v=u0gr2S876vg

Sokszor hajlamosak vagyunk a témát csak a magyarság szemszögéből vizsgálni, de azt is látni kell, hogy akár a Nagy Magyarország, akár az Osztrák-Magyar Birodalom területén rengeteg kisebbség élt, akik anno ugyanúgy vagy még jobban el voltak nyomva, mint a határontúli magyar kisebbségek. Szóval semmi nem garantálja, sőt erősen valószínű, hogy az 1920 előtti állapot nem lett volna fenntartható az elmúlt 100 évben, valószínűleg az elszakadás kikerülhetetlen lett volna, és lehet, hogy akkor ezt nem forszírozzák ránk sokkal fájdalmasabb módon történik, pl. lásd hogy zajlottak a dél-szláv háborúk. És bár az békésebb volt, de a csehek és szlovákok sem bírták sokáig együtt, pedig őszintén az a kettő nemzet azért eléggé egy kutya kölyke...szóval nem azt mondom, hogy ne lenne szomorú a külföldre szakadt magyarok sorsa, de ahogy a hazai szélsőjobb tolja ezt az egész Trianon témát az is egy nagyon egyoldalú szemlélet és nagyon túl idilizálják a régi "szép Nagy Magyarországot" pont azért mert sosem éltek benne és el sem tudják képzelni, hogy miként is nézett ki / működött igazából...

kicsipiros 2021.02.21. 00:01:10

Jó éjszakát/filmnézést!

SirLemming 2021.02.21. 00:01:58

@Fálki #TEAMPINI: Bocs, dobtam egy last minute szavazatot Mohra nyilván amiatt nyert épp Ő. :D

MsIreneAdler 2021.02.21. 00:02:24

Régen mennyiszer csinált ilyet a metró, hogy túlment és visdzatolatott :D

SirLemming 2021.02.21. 00:05:37

@MsIreneAdler: most meg azt, hogy előbb áll meg és araszol előre. :D

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.21. 00:06:02

@Hannibal Gabter: tolerancia kérdése, mint minden érzékeny téma, ennyi

Fálki 2021.02.21. 00:07:34

@SirLemming: Koszonjuk, egy szavazat kulonbseg volt :D

Fálki 2021.02.21. 00:08:16

@MsIreneAdler: En is azt nezem, az elso 55-60 percet imadom...Utana viszont borzaszto lesz ez a film.

MsIreneAdler 2021.02.21. 00:08:41

@SirLemming: hát változnak az idők, na :D. Fejlődünk!

2021.02.21. 00:09:35

@MsIreneAdler: Azért a metrómegállók is változtak sokat

MsIreneAdler 2021.02.21. 00:09:46

@Fálki #TEAMPINI: nos, zeneszámokra is szoktam mondani, hogy sokkal hosszabb, mint amilyen jó :D. Akkor neked ilyen a Kontroll.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.21. 00:10:07

@LaciHogyVoltol: Ez is megérne egy misét, én mint kisebbséghez tartozó, tudnék erről pro és kontra érveket harsogni, de ez csak az én nézőpontom lenne, így hanyagolom.

Ármándójózsi 2021.02.21. 00:10:36

@Fálki #TEAMPINI: Szerintem EPIC, de én érintett vagyok!!! :DDD
Most mennem kell, jók legyetek! :)))

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.21. 00:10:54

Jóéjt, jó metrózást, ha tart még.

MsIreneAdler 2021.02.21. 00:11:08

@Hannibal Gabter: igen. Mondjuk régen többet metróztam, ezért nagyon jó kis nosztalgia!

Fálki 2021.02.21. 00:12:30

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Azt szabad tudni, h mifele kisebbseghez tartozol?

Fálki 2021.02.21. 00:13:23

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Az elso 2/3ad visitva rohogos szerintem, minden pillanatat imadom. Utana viszont... meh.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 00:13:27

@MsIreneAdler: Annyira nem érzem, de az vagyok a naptár szerint. :-)

MsIreneAdler 2021.02.21. 00:17:22

@Majom1Parádé #AntiDani team: jah, én is így vagyok, hogy nem akarok hinni a naptárnak már :)

@Hannibal Gabter: ott a kocsik fel lettek újítva elvileg. A vonalat meg most csinálják. Lassan, de biztosan. De még mindig sokkal lepattantabb!

SirLemming 2021.02.21. 00:24:18

@Fálki #TEAMPINI: Hát ezen jót röhögtem. :D Matekzseni kéremszépen.

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: @VV10 Velőtrázó Vélemény: Joccak!

Hát ahogy nézem a filmet elhúzzák majdnem éjjel 2ig. :/

Jó éjt, jó filmezést nektek! :)

TheLynx70 2021.02.21. 00:25:21

@Hannibal Gabter: Nagyjából mindenki elfogadja Trianont, vannak szélsőjobbos hülyék, akik hőzöngenek.

Iridiel 2021.02.21. 00:26:23

@Hannibal Gabter: "Messzire vezet, nem itt kell ezt megbeszélni, és szerintem teljesen felesleges egyetlen komment egyetlen szaván ennyit lovagolni." de akkor miért nincsen befejezve? Miután kiderült, hogy ez érzékeny téma több kommentelőnek is, nem kellene még 3 másik hozzászólásodban fejtegetni. Javaslatom, hogy fogadd meg a saját tanácsodat.

TheLynx70 2021.02.21. 00:26:51

@Hannibal Gabter:Milyen régi magyarok mészároltak le mindenkit, amikor idejöttek? :DDD

Fálki 2021.02.21. 00:29:12

Ésssssssinnentől kezdve sajnos ez egy nagyon rossz film. Mennyire sajnalom, atyaeg. Mennyire akartam en, hogy jo legyen.

Ego0123 2021.02.21. 00:29:55

@TheLynx70: amikor elfoglaltuk a Kárpát-medencét és az itt élő népeket pl. avarok, szlávok leigáztuk Vae Victis alapon.

MsIreneAdler 2021.02.21. 00:33:05

@Fálki #TEAMPINI: valamiért sejtettem, hogy ez nálad a fordulópont :)

TheLynx70 2021.02.21. 00:39:05

@Ego0123: Ja, tényleg. :) Divide et impera. És egy idő után Erdély is a magyar királyok fennhatósága alá tartozott. :) Messzire vezet ez, a lényeg, hogy nagyon sok magyar van a határon kívül, és ezt mindenféle politika nélkül mondom.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.21. 00:40:16

Mi az hogy se Dani se Bála nem vágott döbbent arcot

Fálki 2021.02.21. 00:40:42

@MsIreneAdler: Teljesen egyertelmu... Innentol kezdve nekem ez nem egy muveszfilm, hanem a muveszieskedni akaro, hosszu snittekbol allo, ertelmetlen, osszefuggestelen katyvasz.

Pedig itt az en kis varosomban a meg egyaltalan mukodo muveszmozi muveszfilmes rendezvenyeire berletem is van....

TheLynx70 2021.02.21. 00:41:25

@Ego0123: Egyébként ezt nagyon jól tettük, legalább lehet ránk finnyogni! :DDD

Fálki 2021.02.21. 00:42:23

@halványlevendula: Szerintem egyertelmu, hogy Pini erosebb, mint a Heliumbarbi. Moh ellen azert mar neccesebb... Meglatjuk.

Volt itt sok megmondas ahogy atfutottam a kivalasztassal kapcsolatban de szerintem megint Merci lesz, mert BRV ra fognak szavazni.

ppupu #Fantom for President 2021.02.21. 00:44:42

Azt hiszem csatlakozom a #TEAMPINI-hez
Bálintot egyre jobban nem bírom, Moh egy puhapöcs, Merci... hagyjuk, és Robi is idegesít néha.
Szóval Ave Pini!

Ego0123 2021.02.21. 00:45:03

@TheLynx70: Sajnos, szerintem meg és nem akarok itt belemenni, ezért nagyon jó az EU és a Schengeni övezet. Most látjuk, amikor visszaállították a határellenőrzést.

ilona12 2021.02.21. 00:46:39

@Ego0123: szlovák alapiskola történelemkönyvében így szerepel a kárpát medence benépesítése : jöttek (felsorolják a különféle népeket időrendben) és letelepedtek a kárpát medencében. Egészen a magyarokig. A honfoglalás náluk így szerepel : jöttek a magyarok és leigázták a kárpát medencét. Nem írtak semmi gorombaságot, de a kis buksikba beleplántálják, hogy itt nem sima letelepedés történt, mint előtte százszor, hanem LEIGÁZÁS. Ez az, amit a Hannibal-félék nem értenek, hogy ők hiába fogadják el Trianont, ez Trianon haszonélvezőinek még így is kevés!

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.21. 00:47:52

Amúgy csak szerintem egyre lekezelőbb Robi Pinivel?
Figyeltétek, hogy Pini tudta egyből hogy mi az a kanálgép.

Fálki 2021.02.21. 00:48:22

@ppupu #TEAMPINI: Azert az erdekes, hogy egyszercsak ugy dontesz, hogy atallsz. Mi van, ha kém vagy? Honnan tudod, hogy beveszunk?

MozambikiZombi 2021.02.21. 00:48:39

@ppupu: Mi pedig hatalmas fogadunk.

Fálki 2021.02.21. 00:49:22

@halványlevendula: Szerintem tul lettunk erre erzekenyitve.

B és R neha tenyleg tultoljak Vivi basztatását, ez nekem sem szimpatikus. De azert mindenhol szerintem nem kell ezt belelatni a viselkedesukbe.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.21. 00:49:48

@Fálki #TEAMPINI: Mondjuk belegondolva szerintem Moh-Pini párbaj elég valószínűtlen. Ha Vivi kiválasztott akkor nem hiszem Mohát vinné ki...ha Meg Moha valami csoda folytán akkor ő sem vinné Pinit.

ppupu #Fantom for President 2021.02.21. 00:50:41

@Fálki #TEAMPINI: Milyen átállsz? Eddig még soha nem mondtam, hogy ki a választottam. De most commingoutolok.

Fálki 2021.02.21. 00:52:39

@ppupu #TEAMPINI: Jó, fizesd be a tagdijat muszempillaban, mondd azt fel labon állva háromszor Pinisen hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és johetsz.

cavanagh 2021.02.21. 00:53:12

@Iridiel: köszönöm ezt a kommentet szín magyarként (már ahogy egyesek értelmezik), de egy vajdasági mostohaapával. igen ha azt mondom hogy örülök, ő azt mondja örvendek, ha azt mondom hogy nevetek, ő kacag, ha szerintem "az a lényeg" szerinte "az tényállás" És? Magyar magyar oszt kész

ppupu #Fantom for President 2021.02.21. 00:53:44

@Fálki #TEAMPINI: Bekenettem magam testápolóval. Az is ér?

MsIreneAdler 2021.02.21. 00:54:17

@Fálki #TEAMPINI: nálam is zuhan a film ettől a ponttól, de nem akkorát.. Mintha azon kapta volna magát a stáb, hogy túl jókat hülyültek az elején, de ennek vége, most már aztán meg kell aszondani a komolyat.

MozambikiZombi 2021.02.21. 00:54:55

@Fálki #TEAMPINI: Jaja, hasonloan vagyok en is... Viszont lehet, hogy fura, de lassan Vivit erzem stabilabbnak Balinthoz kepest. Az pl., hogy kisse morikalva, de azert kedveseket bokolgatott Balintnak az egyenruhajaban, szemmel lathatolag elegge feltolotte Balintot, plane, hogy Mercike meg hat... nem.

Ego0123 2021.02.21. 00:55:09

@ilona12: Nem baj, majd kinövik, egyszer csak béke lesz. Én még átéltem, hogy Pozsonyban szlovákul kellett beszélnem, mert nem akartak kiszolgálni, meg na madarski za Dunaj. Ahhoz képest most teljesen jó, bár Pozsonyban az angolt értik jobban már. :)

Fálki 2021.02.21. 00:55:14

@ppupu #TEAMPINI: Az csak Team Pini junior tagság.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.21. 00:55:14

Mi ez a Marci féle csoki függőség úgy ült ott mint egy drogfuggő...hogy mi van ha kirabolja a konyhát

MozambikiZombi 2021.02.21. 00:56:13

@ppupu #TEAMPINI: Uhum, sot networkingeltem is rajta.

ppupu #Fantom for President 2021.02.21. 00:56:38

@MsIreneAdler: Ennek a szerencsétlen filmnek nagyon nagyon sokszor futottam neki, a végéig csak egyszer sikerült eljutni. Azóta az elejét megnézem aztán tovább kapcsolok. EKG-zek veled meg Fálkival is.

Fálki 2021.02.21. 00:56:57

@MsIreneAdler: Szerintem is.

Milyen jo vigjatekot csinaltunk baszdmeg... De hoho, nem errol volt szo. Uh mostantol hirtelen mindenki off, kuss van, a Csanyi megmutatja, hogy megy ez neki és majd osszevagjuk komolysagosra.

En meg csak pislogtam, hogy mi a fasz lett ebbol a filmbol?!

Ego0123 2021.02.21. 00:58:14

@Fálki #TEAMPINI: Fiam most jelentkezett castingra :):):)

ppupu #Fantom for President 2021.02.21. 00:58:54

@Fálki #TEAMPINI: Hát jó... de felébredt az asszony az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-zásomra, és megkérdezte mi a fasznak van rajtam műszempilla. Most magyarázkodhatok.

Fálki 2021.02.21. 00:59:44

@halványlevendula: a cukor ugyanolyan addiktiv, mint barmi mas.

Sajat példából is tudom :D

Botrany, hogy az a lany mennyire rosszul csinal mindent. Par napja irtam be itt pont, hogy most 18 évesen meg konnyen van, mert olyan az anyagcsereje, hogy mindent elbir. Mondjuk igy is hizott 50 nap alatt 10 kilot...
De ha nem jon meg az esze es 15 év mulva is ezen a csoki-kola-energiaital vonalon fog heliumozni, akkor amikor elkezd lelassulni az anyagcsereje, akkor ugy fog felpattanni ra 20+ kilo, hogy észre se veszi.

TheLynx70 2021.02.21. 01:00:18

@ilona12: Én ezt teljesen máshogyan gondoltam. Amikor azt mondtam, hogy elfogadom Trianont, azt tényként kezeltem, ami ellen nem tudunk tenni. Ez így van. :) A magyarjainkkal kell törődnünk, és nem politikailag! A Honfoglalás más, simán röhögök, ha leigázásnak vették. :DD

ppupu #Fantom for President 2021.02.21. 01:00:29

@MozambikiZombi #teamPini: Ha küldesz rám egy üzenetet visszaírok egy rendesen e-mailről, beszélhetünk róla, ha érdekel a dolog.

ilona12 2021.02.21. 01:01:11

@Ego0123: már az is a bajuk, hogy az ember akcentussal beszéli a szlovákot, szóval kigúnyolják az embert, lemongolozzák, és nincs mit tenni, ha nem beszéled napi szinten a szlovákot, óhatatlanul keresed a szavakat és előjön az akcentusod.

MsIreneAdler 2021.02.21. 01:01:44

@MozambikiZombi #teamPini: azért ha már szóba került, Bálint meg az egyenruha azért rohadt jó kombó vokt... :D

@ppupu #TEAMPINI: @Fálki #TEAMPINI:
Az a baj, hogy nekem személyes okokból rohadt nagy nosztalgia ez a film, így én nem tudom és soha nem is tudtam objektíven nézni, de persze érzem azt, amiről beszéltek :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.21. 01:01:59

@Fálki #TEAMPINI: Meg cukor beteg lesz a lelkem vagy inzulinrezisztens.

Fálki 2021.02.21. 01:03:07

@MsIreneAdler: Bennevagy? Vagy ez volt a randifilmetek az embereddel? :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.21. 01:03:36

@TheLynx70: De hát leigáztuk őket, vagy nem ? Helyesen tettük amúgy, bár kicsit mehettünk volna nyugatabbra :DDDDD

MsIreneAdler 2021.02.21. 01:04:58

@Fálki #TEAMPINI: nem, nem vagyok benne, de jól sejted, hogy pasi van a dologban :)

ilona12 2021.02.21. 01:05:10

@TheLynx70: persze, ők úgy tanítják, hogy a magyarok leigázták a szlovákokat és ezeréves elnyomás következett.

Fálki 2021.02.21. 01:05:41

@MsIreneAdler: Nem volt azert e olyan nehez feladvany :D

MozambikiZombi 2021.02.21. 01:06:19

@Ego0123: Jajj, tuti van egy csomo erdekes es meglepo sztorid ezekrol, meg nekem is nagyon sok van, bar nyilvan teljesen kulonbozo szitukban. Pl. egyszer Kolozsvarra kuldtek egy het treningre, marcius 15-e korul.

ppupu #Fantom for President 2021.02.21. 01:07:35

@ilona12: @ppupu #TEAMPINI: Én azt nem értem, hogy a törökök itt vendégeskedtek elég sokáig, de manapság csak viccelődünk velük ezen. Ez vajon miért van.?

Ego0123 2021.02.21. 01:09:50

@ilona12: Az én akcentusomat nem tudják eltalálni, mert keverék szlávot beszélek :), a csehek azt hitték vidéki morva vagyok, 2 sört kaptam, amikor megmutattam a magyar útlevelem.

MozambikiZombi 2021.02.21. 01:10:19

@ppupu #TEAMPINI: megis mi lenne, gyakorolsz a Tiktok karrieredre

TheLynx70 2021.02.21. 01:11:21

@ppupu #TEAMPINI: A Szulejmám című sorozat miatt. :)) Meg a sok tőtött étel. :) (Káposzta, paprika...)

kozi001 2021.02.21. 01:12:27

Ez a Dani párbaj bármelyik másiknak örömfoci lett volna.
Inkább Moht nem szeretik annyira...

TheLynx70 2021.02.21. 01:13:27

@ppupu #TEAMPINI: Ejnye! :) Mentünk mi nyugatabbra, nincs meg a kalandazások kora? :DDD

Ego0123 2021.02.21. 01:13:38

@MozambikiZombi #teamPini: Bukarestben jól berúgva a farkas (római kontiunitást jelző) szobor alatt üvöltöttük (szépen énekelgettük), hogy lesz még Bukarest magyar falu és táncolj Bukarest parádé! kiváló 3 hét volt.

Fálki 2021.02.21. 01:14:23

@TheLynx70: Az minden idok egyik legviccesebb tipikusmagyarnyugdijaskodása volt, hogy a szepkoruak Szulejmannak szurkoltak a magyarok elleni csatákban...

Vagy vmi ilyesmi, pontosan nem tudom, mert a sorozatot nem neztem, csak masodkezbol szarmazo infoim vannak.

SirLemming 2021.02.21. 01:18:07

Oké. Komolyan akartam venni ezt a filmet de pl elmagyarázná valaki ez a jelenet a fülhallgatós sráccal mi a frászkarika volt?

TheLynx70 2021.02.21. 01:21:08

@ilona12: Nem voltak még szlovákok. Szláv nyelvű csoportok, akiket nem nagyon neveznék szlovákoknak. A többség valószínűleg beleolvadt a Kárpát-medence olvasztótégelyébe, aki maradt, abból kialakultak a mai szloválok. :) Gondolom én. :)

Ego0123 2021.02.21. 01:21:17

@SirLemming: Ő szívatja az ellenőröket, nem tudták elkapni

ilona12 2021.02.21. 01:23:18

@Ego0123: persze, kocsmában buli az ilyesmi. De ha munkával kapcsolatosan, vagy hivatalos ügyet intézve kell megszólalni, az más tészta. Már azt is kigúnyolják, ha tökéletesen beszéled a nyelvet, csak akcentusod van, nem még hogy szláv keverék nyelven beszélsz! Itt nem arról van szó, hogy nem értenék amit mondasz, de lenéznek - náluk a mongol olyan szitokszó, amit ránk használnak és egyenértékű az ostobával.

MsIreneAdler 2021.02.21. 01:23:22

@SirLemming: ő a gyalogkakukk, aki elfut az ellenőrök elől. Mindig.

MozambikiZombi 2021.02.21. 01:24:28

@Fálki #TEAMPINI: Uuuh! Erre en is gondoltam am, nem tudom, hany centi Merci, olyan 165 korulire tippelem, mert Fru, a "gonosz torpe" picit alacsonyabb volt nala es sztem Fru lehet az en Kylie Minogue magassagom (szeretem elkepzelni, hogy en vagyok a kedves torpe Fru utan) . Viszont mivel en tenyleg melynovesu vagyok (160 cm) ilyen eloszlason az a plusz 10 kilo.. Hat az valami brutal ingadozas lehet a testnek. Foleg, hogy az izom ugye tobbet nyom kisebb terfogatot hasznalva.. Szoval ez valszeg tenyleg nagyon sok zsir. Viszont azt is gondolom, hogy pici, de aktiv emberek, nagyon ugyesen visszatudjak allitani a testzsirszazalekot. Remelem ez jo reality check lesz Mercinek, hogy felismerje, erre figyelnie kell majd, illetve az etrendnek hangulati hatasai is vannak...
Becsokizik: vercukor az egekben, tulporog, hiperaktiv, jajdejominden, high.
Lezuhan a cukor: enervalt, tulerzekeny, needy, hisztis...

Ego0123 2021.02.21. 01:24:33

@TheLynx70: Árva vára, ugye kulcsos, aki járt ott tudja, ottani idegenvezető srác angolul és szlovákul beszélt, és amikor azt mondta, hogy elnyomták a szegény szlovák jobbágyokat a magyar földesurak, kiröhögtük , utána nem szólalt meg.

TheLynx70 2021.02.21. 01:24:43

@Fálki #TEAMPINI: Nagy ottomán uralkodó volt, fergeteges szerelmi élettel. Én sem néztem, de olvastam róla. :) Ez már elég az influencerkedéshez nem? Még így holtában is... :DDD

ilona12 2021.02.21. 01:25:22

@TheLynx70: tudom én is, hogy nem voltak akkor még szlovákok, de ők így tanítják a gyerekeket az iskolában az ezeréves magyar elnyomásról.

Ego0123 2021.02.21. 01:26:42

@ilona12: igen tudom sajnos, idióták. Én hivatalosan németül és angolul nyomom.

SirLemming 2021.02.21. 01:27:10

@Ego0123: @MsIreneAdler: Arra gondolok hogy fut a srác aztán a kapucnis bebassza a metró elé az meg áll oszt kész... :)

MozambikiZombi 2021.02.21. 01:28:08

@ppupu #TEAMPINI: Ok! Meglesz. Nem voltam annyira extro mostanaban, Falky tesonak is akartam irni, de aztan nem tettem.

Fálki 2021.02.21. 01:29:58

@MozambikiZombi #teamPini: Sajnos Mercike az ABC-t es a szorzotablat sem ismeri, szoval nem fogja o ezt erteni, raadasul meg is rantja majd a vallat es "igazabol leszarja".

Fog majd kint nyilvan fogyni, aztan meg hizni és jojozni, de a teste nem fogja ezt tolerálni.

TheLynx70 2021.02.21. 01:32:46

@Ego0123: Én ilyenbe azért nem megyek bele, mert ez csak azt bizonyítja, hogy bizony magyar földesurak mondták meg a frankót. :) Nagy Magyarország. :) De csóró szlovák jobbágyoknak ugyanolyan szar lett volna, ha szlovák földesúr szedi a dézsmát, mert akkoriban nagyjából mindegy volt a nemzeti kérdés, nem voltak EU-s zászlók kitűzve a vár fokára. :)

MsIreneAdler 2021.02.21. 01:33:03

@SirLemming: na ez már a művészi része, és spoiler lenne, ha ezt elmondanánk :)

Ego0123 2021.02.21. 01:34:16

Na jó éjszakát! Dobre Noc! Iyi aksamlar ha már a törököket emlegett valaki.

Fálki 2021.02.21. 01:36:48

@Ego0123: Azoknak meg mindegy, igy is ugy is kattintanak.

MozambikiZombi 2021.02.21. 01:39:09

@TheLynx70: @Ego0123: Szerintem nagyon jopofa sztorikat lehetne ezekbol osszehozni, viccesen illusztralni ilyen parkockas kepregenyben. A partnerem szloven es halal vicces sztorijaim vannak, hogyan kepzelik el a szlovenok a Habsburg Monarchiat.. Meg a magyarokat ugy eleve. Illetve hat igy tanitjak nekik, hogy ok, a magyar es osztrak nemeseknek voltak a parasztjainak tartva a Monarchiaban. (Naluk raadasul a monarchia tenyleg azt jelentette, hogy a Habsburgok es a magyar nemesek egy szinten bitoroltak hatalmat.) Nekem nagyon erdekes temakor ez.

Ego0123 2021.02.21. 01:39:47

@TheLynx70: hát mert tényleg magyar földesurak voltak mégha lengyel, szláv nevük is volt, nem akarok a töribe belemenni, de akkor a fő különbség az nemes- jobbágy tengelyen volt, egyéb szereplőkkel pl. városi polgárság. A Zrínyiek és a Frangepánok és a Thurzók is magyar nemesnek is valották magukat , mert így vettek részt a Magyar Királyságban.

Fálki 2021.02.21. 01:41:52

@MozambikiZombi #teamPini: Amikor en Walesben éltem, ugyanilyen sztorikat gyujtottem a walesiekkal kapcsolatban, akik kb mint a mai "félnek" az angoloktol és amint megjelenik egy bennszulott angol CEO - vagy akar vmi alacsonyabb rangu csinovnyik- akkor annak Walesben azonnal igaza lesz, mert angol.

Fálki 2021.02.21. 01:42:33

@Fálki #TEAMPINI:
*mint a mai = mind a mai napig

Ego0123 2021.02.21. 01:43:45

@MozambikiZombi #teamPini: "Habsburgok es a magyar nemesek egy szinten bitoroltak hatalmat." Ebben van valami, mert pl. önálló Szlovénia nem létezett, mint Horvátoszág sem, a őhatalom az osztrákoké és a magyaroké volt, ez segítette elő a szláv nacionalizmus erősödését és ez elvezett Trianonhoz.

Ego0123 2021.02.21. 01:45:14

@Fálki #TEAMPINI: alattvaló mentalitás. Az angol aki dombra ment fel és hegyről jött le. Ez a háttérsztorija? :)

Ego0123 2021.02.21. 01:46:11

@Ego0123: nem kelett volna ennyit inni, irány az ágy!

TheLynx70 2021.02.21. 01:48:43

@Ego0123: Ezt nem is vitatom, én a zsellérekkel (jobbágyokkal) érzek együtt, nekik valószínűleg mindegy volt a hűbérúr származása és nemzetisége, mert ugyanúgy utálták. :)))

MsIreneAdler 2021.02.21. 01:50:09

@MozambikiZombi #teamPini: Kontroll :)

Én megyek, megpróbálok aludni! Jó éjt mindenkinek! Még lehet idekukkolok ám :)

Fálki 2021.02.21. 01:50:53

@Ego0123: Kaptak azert ott ok az angoloktol nagyon sok evig nagyon sokat, amit nem tettek zsebre és hiaba GBR egyik legszebb videki kb egesz Wales, a legszegenyebb is.

HOgy mindez miert van, abba itt nem mennek bele, valszeg annyira nem is vagyok penge a temaban, de a lenyeg az, hogy tenyleg mind a mai napig osszerezzennek, ha egy angol szol nekik valamit.

Amikor mi kikoltoztunk, akkor en nem kozvetlenul elotte eltem Londonban is és az ottani bennszulott angol fonokomtol volt ajanlolevelem, ahogy a foberlomtol is.
S igy kb csettintesre ment minden olyan, amivel mas heteket, honapokat nyuglodik, mert ha rolam egyszerre ket angol mondja azt, hogy jo ember vagyok, akkor az ugy is van, mert az angolok tevedhetetlen nagyurak.

SirLemming 2021.02.21. 01:52:48

@MsIreneAdler: Köszi, inkább utánaolvastam.
Ez is bekerül a szar film ne nézd meg fiókba. :)

MozambikiZombi 2021.02.21. 01:54:11

@Ego0123: Fuuu a Jugo haboru total mas tema, meg azok az orszagok sem dolgoztak fel, tul kozeli tortenet egyelore... En nem neveznem a szloveneket nacionalistaknak, naluk inkabb pont az a nehezseg, hogy nem letezett onallo identitaskent ilyen formaban elotte. (Gondolom Szlovakia hasonlo brandepitessel kuzd)

Ego0123 2021.02.21. 01:54:13

@Fálki #TEAMPINI: már az ágyból: ez gáz nekik, csóró walesiek

Ego0123 2021.02.21. 01:56:08

@MozambikiZombi #teamPini: nem felejtem el Ljubljana főterén a jugoszláv tank forgolódását

TheLynx70 2021.02.21. 01:57:59

@Ego0123: Aludj fekve tesó! :) Az a lényeg, hogy úgymond normálisan beszélgettünk, igazándiból semmin sem vesztünk össze, együtt vágtuk a baltát. :)))

zellerlevél 2021.02.21. 05:11:14

@etikette: @Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ:

"A szavazásról annyit, hogy én nem szeretnék beleszólni, de szerintem ha el akarjátok találni a finálét, akkor nem biztos, hogy a szívetekre kell hallgatni, hanem inkább az eszetekre. :))))"

A szavazók többsége nem arra hallgat.
(Ha arra hallgatna, akkor nem lett volna Daninak 48 %-a sem.

Ármándójózsi 2021.02.21. 05:43:06

@zellerlevél: Teljesen félreérted... Ha szavaz valaki egy párbajon, akkor gondolom mindig a szívére hallgat. Én is és ez így jó. De ha el szeretnéd találni, hogy ki lesz a TOP 3 játékos, akkor azért kell/kellene az eszedre hallgatni, mert figyelembe kell venni mások preferenciáit is.

A kérdés úgy szól, hogy KI LESZ a TOP 3 játékos és nem úgy, hogy KIT SZERETNÉL TOP 3 játékosnak. Szándékosan. :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.21. 07:19:38

Hát ennyire talán még soha sem vált el a HV-os poll szavazás eredménye a párbaj százalékok tekintetében a valós eredménytől, mint most. A várakozásaimhoz képest nagyon szoros eredmény született, nem zárnám ki, hogy az RTL klub a közjegyző bevonásával, vagy nem bevonásával, kozmetikázott egy kicsit rajta. Semmi sem indokolta ezt a szorosságot, sem a múlt heti, párok hölgytagjainak párbaja, sem az összesített teljesítmény, leginkább pedig a saját kis közvélemény kutatásunk. Ebből kiindulva azt gondolnám, hogy az oldalunkon levő Teampini kultusz és szimpátiaindex is egy kicsit a hogyvolt realitiy elit közönség vágyorientált torzítását mutathatja a Post modern prometheus által indított szavazás keretében, és a VV 10 Bálint és Robi, vagy Robi és Bálint kinek ahogy tetszik között fog eldőlni. A következő párbaj résztvevői még megjósolhatóak, ez Merci és Vivi lesz, szerintem Vivi győzelmével, és ebben az esetben a következő párbaj továbbra is megjósolhatatlan... Ha véletlenül Merci jönne vissza a Vivi elleni párbajról, akkor a következő párbaj megjósolhatóan Merci-Bálint lenne, a hármas döntőbe jutásért, és ebből szerintem Bálint jönne ki győztesnek, de ha Vivi nyer, akkor benne van a pakliban, hogy Vivi még egyszer kimegy párbajozni, Moha vagy Bálint ellen, és benne van egy előrehozott Bálint-Robi rangadó, ami nem lóg a levegőben az a Vivi-Robi, és a Moha-Bálint kombináció.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.21. 07:29:19

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Ja és ami még lehet mindkét lány visszajövetele esetében egy a kényszer szülte Moha-Robi gentleman's párbaj a négyben a három közé jutásért. Szerintem Robi és lány között nem lesz párbaj a hármas döntő előtt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.02.21. 07:30:19

Fullba nyomja a kretént az RTL.
Ne kábítsanak hogy 49%-a volt Daninak ??? :)))
Még a Bálint szavazók is utálják mint a fost.
Nagyon úgy néz ki hogy Bálinttal nyeretik meg, és neki is 51% lesz, ami a valóságban sztem max 40% egy Lóbelt vs Bálint döntőn.
Mikutyánkkölyke, ÉNBP, folytassam ? :)

Sargabogre 2021.02.21. 07:47:47

@szociál: én is ezen döbbentem le, hogy mégis hogy jött össze Proli úrnak 49? Most jöhetne Mercike, de szerintem Vivit fogják megszórni bár Robi is indokolt lehet, aki párbaj nélkül jutott el idáig.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.21. 07:56:40

@Sargabogre: Robi nem lesz megszórva mert mindenki tart tőle. Nem tudjuk, hogy ki most a villafőnök, az most nagyon sokat számít, sztem Vivi lesz megszórva. Vivi tartják benn a leggyengébbnek. Szerintem Vivi pedig kihívja Mercit. Robitól és Bálinttól tartanak...

hereverő heverő 2021.02.21. 08:16:58

Lóreggelt.

Kicsit visszaolvastam, hogy megtudjam a párbaj eredményét, de kár volt (olvasni).
Annak örülök, hogy Prolimalac hazakocogott, annak viszont nagyon nem, hogy a "mert megtehetem" nézőpont ismét megjelent itt.
Jobb lett volna nem visszatérni, de még mindig van esély "hazamenni" amerikába sikert sikerre halmozni és esténként rárántani a parittyára. Mindenkinek jobb lenne.

Fálkinak volt annyi vér a pucájában, hogy mindenkitől elnézést kért akit megbántott. De Gabter, te csak egy önző faszfej vagy. Ez a véleményem és leírom mert én is megtehetem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.02.21. 08:24:09

@Sargabogre:
Elfelejtettem felvenni a párbajt, az appon láttam a videókat, néztem ki a fejemből bmg.
Teljesen hülyére veszik a nézőket, még hogy szoros párbaj, muhaha

zellerlevél 2021.02.21. 08:26:35

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA:
"Vivi tartják benn a leggyengébbnek. Szerintem Vivi pedig kihívja Mercit. Robitól és Bálinttól tartanak..."

Érdekes, hogy nem vették észre: az ő sorrendjük már jó ideje nem igazolódott vissza. (Emlékszünk ugye, hogy ők ott bent egy időben Danit tartották a legerősebbnek? Még meg is koronázták.)
A szoros párbajból most az szűrték le, hogy akár Moh is lehet a legerősebb. szerintem nagyot tévednek, Moh valószínűleg negyedikként fog kiesni. (Bár én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Bálint lesz a negyedik.)
Vivi egyre szimpatikusabb. Ha Robi tovább ássa maga alatt a gödröt, és esetleg szükség lesz rá, akkor lehet, hogy életemben másodszor szavazni is fogok.

Magentax 2021.02.21. 08:56:14

Bálint vajon elgondolkodik most, hogy nagyon rossz úton jár?
Annyira okosnak és taktikusnak képzeli magát, ő nem hallotta/látta azokat a kommenteket, amiket proliúr és Virdzsi kaptak? Nem vette tán észre, hogy Virdzsit elzavarták a nézők? Mégis miből gondolta, hogy proliurat szeretik a nézők, ha egyszer egyértelmű volt, hogy a "szerelmi kettőst" nem fogadják be és ha Virágnak mennie kellett - Rencsula és Fru esete nyomán - proliurat is kiszavazzák....

D.Leery 2021.02.21. 09:03:03

@Magentax: Bálint nem tartotta esélyesnek Danit, de ezzel a támogatással most kezet tett proliúr szavazóira.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.02.21. 09:07:39

@Magentax:
Bálintka nem akarta arcon köpni magát, eddig Danizott, most a párbaján nem akart a Mó mellé állni, mondjuk fura is lett volna.
A gond az hogy már régen el kellett volna engedni Dani kezét, mikor látta mennyire beteges ez a kapcsolat a "kislánnyal".
Az meg hogy ennyire kutyába veszi Vivit se túl szimpatikus ettől a mankitól.
Lóbelt sokkal korrektebb játékos mint ez az éjjelnappalostangapapucsos.

MozambikiZombi 2021.02.21. 09:16:26

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: "HV-s #Teampini kultusz" :D Ezen most felrohogtem. En siman adom, hogy mi hipszterkedunk csak itt paran a Pinizmussal HV-n. Aztan lazan benne van a pakliban, hogy Merci kinn hagyja Vivit. Mindig is szerettem az "underdog" jellegu szurkolast.

zellerlevél 2021.02.21. 09:19:36

@szociál: lehet, hogy sikerült mozgósítani Virág és (kitöröltem a jelzőt) Győző netes követőit.

Magentax 2021.02.21. 09:24:47

@szociál: Bálint már többször tett kísérletet az "elszakadásra", csak valamiért mindig visszatáncolt. Ezért gondolom, hogy ő maga sem tudta eldönteni, érdemes proliúrral bandázni vagy sem.
Nekem Lóbelt egyre kevésbé szimpatikus. Végtelenül sunyinak tartom, nyíltan ugyan nem áll bele semmibe, nehogy elveszítse a nézők szimpátiáját, viszont bárkit kibeszél a háta mögött és sztem az a leggázabb, ahogy Vivcsóval bánik.
Elvileg legjobb barátok, de kiröhögi és őt is kibeszéli a háta mögött és pont annyira alázza és semmibe veszi, mint Bálint - csak sokkal gusztustalanabb, sunyibb módon.
Bálint legalább nyíltan szivatja, anyázza és szidja Vivit, Lóbeltke viszont full aljas módon.

MozambikiZombi 2021.02.21. 09:26:42

@zellerlevél: Gyozike multkor lebaszott egy "betelefonalot" elo adasban, aki Mohra szavazott Dani ellen. En ezt a Gyozi/Vanda duot mar reg kipenderitettem volna es valami exVVssel potolnam, van beloluk mar vagy 100!!! :D Bar leginkabb nem is kene semmi "vezetes" abba a kiseromusorba, csak a bejatszasok.

MozambikiZombi 2021.02.21. 09:28:20

@Magentax: En is erre jutottam legutobb. Bar Balint megitelese nalam folyton hullamzik, most megint Robi ele került nekem. Meglatjuk.

Sargabogre 2021.02.21. 09:33:21

Mercinel ez a csoki meg mindenféle edessegmania meg mindig pszichés lehet. ahogy tömte a szájába a pillecukrot a kostolasnal.. valami nagyon nem oké ott még mindig. mert lehet szeretni az édességet, de ez már a beteges kategória.

Gia 2021.02.21. 09:36:43

Begyött a "Mész innen" szlogen Daninál.:-)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.21. 09:40:31

@Sargabogre: igen, nem akarok személyes szálat hozni de sajna ismerős

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.02.21. 09:41:11

@Magentax:
Az a baj hogy néha csak tekerem az összefoglalókat, ezekről biztos lemaradtam.
Mondjuk Lóbelt szeretett helyezkedni, lehet a legjobb megoldás hogy nem szavazok senkire :)

@Sargabogre:
Boldogsághormonból kell neki a napi 5 000 kalória :)
Én pofázok, már én is kanalazol a mogyorókrémet.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.21. 09:41:56

@MozambikiZombi #teamPini: Győző hülye

Ezt anno mondta nekem anno egy családi baratja

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 09:48:48

@ppupu #TEAMPINI: Azért, mert a törökök azóta továbbmentek és elfoglalták Németországot. :-)
Plusz ismered a viccet:
"Brezsnyev a túlvilágon meglátogatja Szulejmán szultánt.
− Ide figyelj szultán, szeretnék tőled kérdezni valamit.
− Kérdezz bátran Leonyid Iljics…
− Tudod, soha nem értettem, miért nem szeretnek minket a magyarok, s ugyanakkor miért nem
utálnak benneteket. Holott mi csak négy évtizedig voltunk Magyarországon, ti pedig másfél
évszázadig.
− Mert nem jól csináltátok a dolgokat, Leonyid…
− Miben tévedtünk?
− Három dologban. Először is mi a százötven év alatt egyszer sem mondtuk, hogy ideiglenesen
állomásozó török hadsereg van Magyarországon. Másodszor: nem tettük kötelezővé az iskolában a török nyelv tanulását. Harmadszor pedig nem nyilvánítottuk a mohácsi vészt nemzeti ünneppé."

MozambikiZombi 2021.02.21. 09:48:55

@etikette: En mar erre a legendas Gyurira vagyok kivancsi, az o spanja a Gyozi es meg sokan masok. Sot, o kerte meg a sracokat is, hogy irjanak Dani slagert. Vegen meg kiderul, hogy egy bizonyos Kovacs Gyuri mozgatja az rtl-nel a szalakat.

SirLemming 2021.02.21. 09:57:33

@MsIreneAdler: Ugyan. Egynek elmegy, nem vártam többet. Fálkinak volt igaza kb.

kozi001 2021.02.21. 10:01:18

Na. Suttyótlanítás első része megvolt. Még maradt az utolsó rész!

Ármándójózsi 2021.02.21. 10:01:31

FIGYELEM, ÚJ SZAVAZÁS!!!
NE A VÁGY, HANEM A TÉNY LEGYEN A MEGHATÁROZÓ!

SZAVAZZATOK ARRA, HOGY KI LESZ A TOP 3 JÁTÉKOS, KIK KÜZDENEK MEG A SZOMBATI FINÁLÉBAN A FŐDÍJÉRT!!! ITT -> strawpoll.com/ua8z9gsda

A CSÜTÖRTÖKI PÁRBAJ VÉGÉIG LEHET SZAVAZNI!
SZAVAZZON MINDENKI! ÍRÓ, OLVASÓ, KICSI ÉS NAGY!

kozi001 2021.02.21. 10:03:39

@MozambikiZombi #teamPini: Én ismerem. Ugyanolyan kb, mint Dani.
Egy sértett típust képzelj el. Egy videót láttam Kovács Gyurival, amikor a Daniella először toszta farrba a "szerelmét" akkor védte.

2021.02.21. 10:04:06

én maradok hajlá lóbi team

van egy olyan halvány sejtésem, hogy a csati is őt "szeretné" nyertesnek

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 10:05:25

hajlá lóbelt.
kurvajóreggelt. vagy mit.

Sargabogre 2021.02.21. 10:07:02

@szociál: én már csak tekerve tudom nézni, annyira unalmas :D

MozambikiZombi 2021.02.21. 10:08:07

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: ööö.. de nekem csak vagyaim vannak, tenyem nem.

kozi001 2021.02.21. 10:10:47

@MozambikiZombi #teamPini: Nincs. Abból a face csoportból kivágtak. :D

kozi001 2021.02.21. 10:11:28

De, hogy pont ez a két alak hozta meg a várva várt szoros párbajt a VV10-ben.

MsIreneAdler 2021.02.21. 10:12:08

@Magentax: egyetértünk, annyi kiegészítéssel, hogy Bálint szerintem nem nagyon akart elszakadni. Nálam két lépcsőben építette le magát. Az első, amikor úgy ráförmedt Vivire, aztán mikor Virág anyukája üzebete után bőszen bólogatott, hogy bizony milyen jól tette proliúr, hogy megnevelte Virágot. Ezek között meg ahogy Vivivel vicceskedett,az sem tetszett. Ha taktikából haverkodott volna, ezer lehetőség, intő jel lett volna, hogy leváljon Daniról. Lehet ez a nagy barácccság most 36 misibe fog fájni neki.

@SirLemming: na jól van. Rosszul éreztem volna magam, ha pl időpocsékolás kategória lett volna nejed. Tudok ajánlani olyan filmet is ;) :)!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 10:12:34

Továbbra is fenntartom, ha Merci-Virág 75-25, akkor a Moh-Daninak is ennek az aránynak a közelében van a realitása, semmiképpen nem 51-49. Amúgy meg a Dani szavazók is hasonlítanak a példaképükre: Amikor a szívszerelmét kellett volna támogatni akkor leszarták, amikor Mr. TISZTELET volt veszélyben akkor persze a halott nagymamájuk telefonjáról is nyomták. Így nem lennék biztos benne, hogy Bálintot majd annyira nyomják, ha kell. Amúgy Győzike meg a csati is baromira hibás. Azon meg ne csodálkozzunk, hogy egy csomó ember megvezethető, a "kedvenc" vírusbahénk is ezt mutatja. :-(
Bálint megszórása azért nem annyira jó ötlet, mert hiába tudják indokolni, hogy nem az Ő csapatukhoz állt a legutóbbi párbajon, de akkor Bálint BÁRKIT kivihet és azért tartanak tőle, mégiscsak 3 párbajról már visszajött. Robit gondolom nem meri bevállalni, lányt kivinni azé ciki bár 1 hét sincs már hátra ha Vivit vinné, akkor a párbajig ugrathatnák egymást. Mondjuk én Pinire szavaznék az biztos.
De a lényeg, hogy Danika eltakarodott Vircsihez.
Mondjuk szerintem elég gáz, hogy egy 105 napos eventből csak az utolsó 7 ami ténylegesen hozhat valami izgalmasat.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 10:15:56

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Ha az előzőre valaki szavazott, akkor már nem tudja megváltoztatni csak másik helyről. :-(

MozambikiZombi 2021.02.21. 10:17:36

@Majom1Parádé #AntiDani team: szerintem Merci nem meri Balintra rakni, illetve neha nagyon a seggeben van, Merci Vivire fogja szerintem. En egy Merci - Vivi parbajt vizionalok, ami szinten szoros lesz.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 10:17:53

@Majom1Parádé #AntiDani team: eddig egyszer se szavaztam, de ha most bála bekerül a képbe akár kiválasztottként, akár a tetemre hívásnál, istenbizony letöltöm az appot, és bárkit visszaszavazok ellene

Cérnahuszár 2021.02.21. 10:19:54

@MsIreneAdler: vagy ezért nyeri meg, dani köre az övé, + még a sajátjai akik nem értettek egyet danival

ok hogy mi épp ezért kukáznánk, de mi csak egy kis szelete vagyunk a szavazóknak
a top3-ban ez épp elég, mindig egy kicsivel 50% felett lesz 3 játékosnál és 2 nél....

MozambikiZombi 2021.02.21. 10:20:23

Bala tudosok, ti hogy ertelmezitek Balint reakciojat a Merci fele hajlektalanozasra? Ha Vivi mondta volna ugyanezt, mar leobegatta volna. Ez azt jelenti, hogy kevesbe erdekli Merci velemenye? Vagy epp az ellenkezoje?

kozi001 2021.02.21. 10:21:31

@MozambikiZombi #teamPini: Nem tudom. Valszeg vmi Dani vagy Moh rajongó tyúkszemére léptem.
A VV kezdetén ugye kb ez volt a facén:
-Gyerünk tesó! Dani a legjobb! Nyomjaad!
-Moh olyan cuki. blabla.

kozi001 2021.02.21. 10:24:42

@Sargabogre: Azon én is röhögtem ahogy Merci izomból leeinstandolta a feladatos mályvacukort! :P

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.21. 10:25:27

@MozambikiZombi #teamPini: na ha belepsz akkor wh Viktória ismerősei között találod meg Gyurika t

Cérnahuszár 2021.02.21. 10:26:10

@Majom1Parádé #AntiDani team: sztem a vivi-merci párbaj után megszórják robit, mert ne sétáljon be a top3-ba. Bála is megszórja, mert hátha moh-t viszi ki. Amelyik csaj visszajön ő is robit szórja, hogy őt már hagyják békén.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.21. 10:26:19

fő a kakaspörkölt
sziasztok csumpirudik!

@Majom1Parádé #AntiDani team: ekg , dani megkapta a tiszteletet emelt fővel nem agyonverve esett ki.Amúgy félrokkantan nem tudom milyen esélyei vannak , de most kellene neki ami nincs intelligencia , hogy megéljen belőle.Jelentkezzen a Survivorba.

Daninak Virág szerintem a kisebbik rossz.

Mostmár tudom ám ki a gyuri a karcsi öccse.

Ármándójózsi 2021.02.21. 10:26:43

Az FB-n a legnagyobb VV10 kibeszélő csoport (~28 000 tag) szimpátia szavazásának állása 10 óra elteltével -> ibb.co/9yr84kM

kozi001 2021.02.21. 10:28:56

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Gyurinak ha ez lehetséges még nagyobb arca van , mint Daninak!

Ármándójózsi 2021.02.21. 10:28:59

@Majom1Parádé #AntiDani team: Milyen előzőre??? Ez ugyanaz, amit késő este linkeltem. Tehát csak egy szavazás van, kérem szépen. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.21. 10:32:23

@MozambikiZombi #teamPini: nem tudom de most éppen Mohrol veszik le a keresztvizet..
Hogy 10 év sem elég hogy elérje Dani szintjét.
Lassan kezdem azt hinni hogy ez vmi vallás és Dani benne a messiás

MozambikiZombi 2021.02.21. 10:32:28

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Te ilyen alkalmazott matematikus vagy? Statisztikus szakirannyal. :D
Amit linkeltel fb csopper a sok fovel, ott mennyire talaltak el a Dani-Moh merkozest? En instan lattam egy eleg sok fos szavazatot, de ott 40-60 volt a Dani-Moh.

kozi001 2021.02.21. 10:33:16

@repuloezustmokus: facésok, tesók, suttyók imádják Danit. :P

MozambikiZombi 2021.02.21. 10:34:11

@repuloezustmokus: Vagy Gyuri az atya, aki lekuldte fiat, Danielt, hogy megmentse a foldi halandokat, minket, de mi hulyek voltunk hozza, nem ertunk fel Daniel tiszta es csupasziv lelkehez.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.21. 10:35:11

@kozi001: picit árnyaltabb a kérdés...sokan Moh utálok voltak

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 10:36:34

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Pont az a probléma, aki már 1x szavazott nem tudja megváltoztatni, hogy NE a szíve szerinti legyen. :-)

SirLemming 2021.02.21. 10:37:47

Bála jól is kijöhet még Dani mellé állásból, kérdés, hogy utóbbi mennyire kampányol neki kintről. A többieknek nincs ilyen 'háttéremberük'.

Ármándójózsi 2021.02.21. 10:37:56

@MozambikiZombi #teamPini: Neeeem, csak kiváncsi:D
Abban a csoportban a Dani - Moh szavazást emlékeim szerint ~5000 szavazat leadása után (párbaj vége) 7 vagy 8 szavazattal Dani nyerte.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 10:38:05

@repuloezustmokus: igazad van, pont a lényeget hagytam ki.

kozi001 2021.02.21. 10:39:02

@repuloezustmokus: Amúgy én is ezt mondom. Nem a Bálint szavazók álltak Dani mellé, ahogy páran mondogatják.
Egyszerűen sok a MOh utáló és Moh gyenge.

2021.02.21. 10:39:35

Szevasztok csumpirudik!
Remélem elárasszák a vellát alkohollal a jövő héten, nem akarok Békementet/TISZTELETET/öribarizást.

kozi001 2021.02.21. 10:40:00

@úgymond olvasó mmkk: Pont ez kellett a tízóraim mellé! :DDD

Ármándójózsi 2021.02.21. 10:40:06

@Majom1Parádé #AntiDani team: Akkor így járt. Én szóltam előre is!!! De a kérdés is úgy van feltéve. Amúgy meg mindegy, mert az szavaz aki csak akar, úgysem lehetne utána arcoskodni, hogy én eltaláltam, mert nem lenne rá bizonyíték. :DDD

_Pipp 2021.02.21. 10:41:02

Jó reggelt csumpirudik! :)

Teljes nyugalommal elaludtam Daniella hangjára a Belevalón, remélem többé nem fogom hallani. :D Engem nem ért váratlanul a szoros eredmény, eddig a proli nézők/szavazók elbujdostak, annyira vállalhatatlanok voltak a proli játékosok, de Daniellát betisztelték, bebecsülték rendesen. A lényeg, hogy alul maradt.

Szerintem is Merci - Pini párbaj a következő, ahonnan remélem Pini megy vissza, de hogy a végén ki nyerje még, még mindig nem sikerült döntenem. Lóbelt felé húzott a szívem, de a játék nagy részében Bálintnak szurkoltam. Ha Pini nyerne se bánnám, de szerintem neki nincs reális esélye. Vélhetően amúgy Bálint meg fogja nyerni.

MozambikiZombi 2021.02.21. 10:41:07

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: :D Na, az akkor egesz kozel volt! Jobb, mint a Szondaipszosz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 10:41:08

@silvermansarah: Akkor hányóverseny lesz Pini és a kihívók között. :-)

Krétagarbó 2021.02.21. 10:43:03

Jó reggelt!

Gyorsan visszaolvastam az párbajt, szerencsére Moh nyert. Szoros volt, de nem számít, az a lényeg, hogy a Prolipár már kint csapatja.
Kosztarika, itt vagyok, csak beszippantott egy sorozat és csak próbálok utánatok olvasni, de rengeteg a komment.
Valamit még akartam... Ja, azt a furi nevű kanalat (elfelejtettem közben a nevét) én sem hallottam még.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 10:43:47

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Oké, akkor szavazok újra bantunéger IP címről. :-)

Ármándójózsi 2021.02.21. 10:45:07

@Krétagarbó: Kanálgép. És minden benne van kanál, villa, kés egy konzervnyitós tokban. :)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.21. 10:46:04

@: te igazi bolsevik ügynök vagy , székelyeket románozod ?akkor még hazaáruló is.
remélem kapsz majd egy dns szekvenciát apoptózis géndarabbal felütve a seggedbe.
Süsüt meg ne támadd nem paraszt mint te.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 10:46:50

@kozi001: örülök, hogy csillapodott hiányod

_Pipp 2021.02.21. 10:47:00

Most olvastam, hogy Dani már művésznevet is választott a rapkarrierjéhez :

Szenyor

:DDDDDDDDD

kozi001 2021.02.21. 10:50:28

@Kiégett Hobbynyúl: Ehh. Nem esznek ezek a pesti menő csávók paradicsomot. Hogy lehet nem felismerni.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 10:51:50

@Krétagarbó: nem voltunk katonák, nem érthetünk mi ehhez :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 10:52:32

@repuloezustmokus: gáborral kiegészülve lehetnének mély tisztelet

_Pipp 2021.02.21. 10:54:04

@úgymond olvasó mmkk: lehet duóban mennek majd el a válogatóra, Szenyorita úgysem mehet egyedül:D
@repuloezustmokus: :D ez sokkal jobb

2021.02.21. 10:54:54

@Krétagarbó: kanálgép, a katonaságnál van, ilyen egymásba rakott béna forműjú evőeszközkészlet.
Meg van Dani, az análgép. Szerencsére minket már nem traktál a "szokásaival".

kozi001 2021.02.21. 10:55:09

@repuloezustmokus: Hát nekem az a Bálint rajongó, aki Dani mellé áll az elég gáz.
Nem sokkal jobb mint a Dani rajongó.

2021.02.21. 10:55:39

Dani azt mondta hogy Ő KERÜLŐÚTON KERÜLT BE.
Ez mit jelent, ő ment Mercédesz helyett? Az elejét nem követtem.

MozambikiZombi 2021.02.21. 10:56:53

@repuloezustmokus: Szembejott magatol instan ez:

www.instagram.com/p/CLhHJxRgWpS/?igshid=kjt4f64jzntv

Az jutott eszembe, hogy valszeg, ha ebbol a 3 retardaltbol kene valasztanom, valszeg Virag lenne nalam a befuto BV musorvezetesre. Hova jutott ez a retekklub?

2021.02.21. 10:56:58

@_Pipp: Junior már van egy cigányból, most jön a SENIOR. :DD

2021.02.21. 10:57:27

@repuloezustmokus: akkor milyen kerülőúton? ???

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.21. 10:58:02

@_Pipp: illik hozzá :) virág meg szenyorita lesz :)

@Krétagarbó: milyen sorozat?

Dani népszerű volt kint , ez is elképzelhető azért elég suttyó van.

_Pipp 2021.02.21. 10:58:59

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: nagyon várom az első slágert :D remélem a felkapottak között lesz a jútyubon :D

2021.02.21. 10:59:20

Dani Bálinttal és Renátóval lesz kint jóban.
Jól beárazta Bálát.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.21. 11:00:27

@_Pipp: gyakorol...neki sok ideje...vagyis kb fél órája

2021.02.21. 11:00:51

@_Pipp: én is várom, hogy tudjam hogy kerülhetem el.
Nem vagyok hajlandó egy db Daniella interjút sem megnézni, nemhogy "ZENÉT".
Elég volt az értelmetlen mondatokból, az attól függetlenül ésésés dedede ésés tisztelet, család , SZERELMEM gagyiságból.

2021.02.21. 11:02:33

@repuloezustmokus: Gáspár Győző rokonsága üzlettársai és baráti köre?

2021.02.21. 11:04:26

Csajok! Zsu, Gia, Kréta és mindenki akit szeretek!
Mit szóltok a tegnapi síráshoz a mindenfáj/lenyorodtamegyéletre csapat részéről?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.21. 11:04:31

"hello itt a cowboy , jo jo jo alias szenyor
lököm a dumát , ha nem tetszik
hajam barátom Renátó metszi,
nagylábon élek , audim 6os
Karcsi öcsém , bigmac karos.
Ki itt az isten ? " Vokál (ren, fru , hub) -"Hát a szenyor!"
"Ki a Karcsi ?" - Bátyám tesó!"

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.21. 11:06:21

két és fél éves kakas mire puhul meg?
három negyed 8 tól fő.

Ármándójózsi 2021.02.21. 11:08:08

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Már linkeltem is, de Te is utálsz, mint ÚOMMKK... :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 11:11:25

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: én egy kicsit jobban, mint ő, ha ez megnyugtatja a kis lelked világát

Ármándójózsi 2021.02.21. 11:13:27

@úgymond olvasó mmkk: Mindjárt jobban érzem magam, meg is éheztem erre fel! :D

2021.02.21. 11:13:58

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: még változhat a véleményem, ATTÓL FÜGGETLENÜL, ha megadod a TISZTELETET, és nem leszel KANDESZ, TESÓ.

2021.02.21. 11:14:44

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: ja, és TUDOK AZONOSULNI azzal AMIT KÉPVISELSZ :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 11:18:56

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Meglátjuk Bálint mit szól ehhez. Főleg, ha megnyerné. Szerintem akkor lesz annyi esze, hogy messzire elkerüli a mocsár Rencsit meg Danikát

alma_szósz 2021.02.21. 11:19:05

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: arra gondolt, hogy ő még ne járt a stúdióban mert az udvarról költöztették be anno

Cérnahuszár 2021.02.21. 11:19:50

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): qva sokára. Van kuktád? A nyomás az segít

2021.02.21. 11:20:58

@Krétagarbó: a sorozatot mondjad, mit néztél?

2021.02.21. 11:23:11

ez a fostalicska nem enged visszajönni a @BiriKroki nikkemmel brühü

Ármándójózsi 2021.02.21. 11:30:28

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: Itt is -> www.katonai-munkaruha.hu/webaruhaz/honvedsegi-termekek/kanalgep, linkeltem. :)))
Nekem van, csak az még őskori honvédségi, elloptam...izé, kölcsönvettem.
Én nem használtam amúgy csak egy sima kanál volt az oldalzsebemben, az mindenre elég volt. :DDD

Ármándójózsi 2021.02.21. 11:31:17

@Biriksz_Krokiksz: Írd át ezt arra, oszt' jó napot! :)))

Ármándójózsi 2021.02.21. 11:36:48

@Biriksz_Krokiksz: Tegyél hozzá egy aláhúzást, eggyest, pontot, valamit amitől "majdnem" ugyan az. :)))

2021.02.21. 11:41:11

@Cérnahuszár a naív: nem hogy elengedné, és előkapna kis oldalast a fagyóból megfoGhagymázná, megsütné krumplival, majd tálalná salátával.
aztán szuszogna.
ehelyett itt stresszeli magát.

Ármándójózsi 2021.02.21. 11:44:38

@Biriksz_Krokiksz: Jól van, jól van!!! Biztosan megkapod! :D
Ugyanazzal az emailel lépsz be, mint a régi, szeretett nickeddel?

Gia Gianea 2021.02.21. 11:46:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Meg kell hogy dícsérjelek az avid miatt.:-)És még cicás is,yeee..

SirLemming 2021.02.21. 11:47:14

@Biriksz_Krokiksz: Ugyanaz a belépőd? Mail meg jelszav.
Ha ugyanaz akkor az inda szórakozik ha nem tudod kiválasztani a nevet.
Ha másik, akkor az bukó.

Post Modern Prometheus 2021.02.21. 11:48:52

Ha esetleg valaki nem látta volna és érkéli a tegnapi statot be kopipasztázom :D

Dani VS Moh:
17.27% [19] - 82.73% [91] lett az itteni szavazás alapján, ehhez képest 48.9% - 51.1% volt.

Szimpátiaszavazás [időrendben balról jobbra haladva]:
Bálint:..53.78% [64] > 49.59% [120] > 36.87% [125] > 33.95% [55] > 25.00% [56]
Robi:....21.01% [25] < 22.31% [54]...< 34.51% [117].> 32.72% [53] < 40.63% [91]
Vivi:.......7.56% [9]....< 14.46% [35]...< 17.70% [60]...< 24.07% [39] < 29.46% [66]
Merci:....5.88% [7]...> 3.31% [8]........> 3.24% [11].....< 4.94% [8].....> 1.79% [4]
Moh:......4.20% [5]...< 6.20% [15]......> 5.90% [20].....> 4.32% [7].....> 2.68% [6]
Virág:.....4.20% [5]...> 1.65% [4]........> 0.59% [2].......> 0.00% [0].....-..........X
Gina:......1.68% [2]...-.........X..............-.........X.............-.........X..........-..........X
Fru:........0.84% [1]...> 0.83% [2]........< 1.18% [4]........- ........X..........-..........X
Dani:......0.84% [1]...< 1.24% [3]........> 0.00% [0]........- 0.00% [0].....< 0.45% [1]
Renátó:..0.00% [0]...< 0.41% [1]........-.........X..............-........X...........-.........X

Remélem így kicsit jobban olvashatóbb a stat, de ha nem, akkor: kepkuldes.com/image/QW2n4i

Új szimpátiaszavazás: strawpoll.com/qhc7pxc6p
TOP3:
- Vivi: 48.15% [13]
- Bálint: 25.93% [7]
- Robi: 22.22% [6]

2021.02.21. 11:49:16

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: ikken ezért nem értek semmit :/

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: nem!

Am' valamit biztos elbasztukálaztam, de mindegy, marad ez.

2021.02.21. 11:50:06

@repuloezustmokus: elképesztő dilettantizmus

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 11:50:27

csodálkozom, hogy ma még nem volt zenei szekció

2021.02.21. 11:51:19

@SirLemming: minden fasza, csak szopat. de hagyjuk is.

SirLemming 2021.02.21. 11:53:49

@Post Modern Prometheus: Köszi. Látszik az itteni trend, kérdés a mostani pábaj különbsége jelenti-e azt, hogy itten mostantól vakon vagyunk vagy átlagban jó lesz-e a predikciónk.

@úgymond olvasó mmkk: Akár el is kezdheted. :)

2021.02.21. 11:54:39

@Post Modern Prometheus: szavaztam, megtoltam lóbelt szekerét.

SirLemming 2021.02.21. 11:54:50

@Biriksz_Krokiksz: Armando úgyis előbb írta míg átgondoltam a szitut. Ez esetben kérdés supportnak még mehet...

2021.02.21. 12:00:38

@repuloezustmokus: xdxd 'ezek' ilyenek!

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: koszi
@SirLemming: erre a pár napra már nem érzem fontosnak, csak kicsit behisztiztiztem.

Post Modern Prometheus 2021.02.21. 12:01:25

@SirLemming: Igen, erre én is kíváncsi vagyok, mert egy ideje kezd egyre nagyobb lenni a különbség a párbajok végeredményénél, és vagy mi kezdünk nagyon vakon lenni [ez így hülyén hangzik eléggé xdd] vagy a csati mókol az eredményekkel [nincs is minden párbajon közjegyző, kb hasraütés jelleggel jelentik be, hogy épp ott van vagy nincs].

@Biriksz_Krokiksz: Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy Robi vagy Vivi, Vivi vagy Robi :D:D

2021.02.21. 12:06:44

@SirLemming:
"Látszik az itteni trend, kérdés a mostani pábaj különbsége jelenti-e azt, hogy itten mostantól vakon vagyunk vagy átlagban jó lesz-e a predikciónk."

átlagban tuti, a dani (proliúr) megítélése is jó volt, viszont így az utolsó napokban számítani kell a szorosabb eredményekre (izgiség, végre!)

(hajra robi)

kozi001 2021.02.21. 12:08:52

@Biriksz_Krokiksz: Most nézem h még Robi állt bele jobban ebbe a Dani gyerekbe ahogy kellett volna.
Moh is max a párbajon.

Mert ugye annyit kellett volna Daniellának megértnie h az öndicséret büdös.

2021.02.21. 12:08:57

@repuloezustmokus: és ha szleng? na? na? na!

SirLemming 2021.02.21. 12:11:04

@úgymond olvasó mmkk: Belátásodra bízom, önnön kíváncsiságom nem helyezhetem a közösség érdekei elé.

@Post Modern Prometheus: Közjegyző... Jó kérdés. Kell ide egyáltalán? Túl, vagy épp nem eléggé hagyatkozunk arra, hogy a csatorna azt kamuzik amit akar?
Mert ha elfogadjuk, hogy értelmetlen amit gondolunk és rtl csinál amit akar kb marad a műsornézés, aztán utólag kitaláljuk mi történt miért.

Vakon lenni kifejezésért elnézést, tömény a VV így, ragad rám is a mentális kosz. :D

2021.02.21. 12:12:45

@Post Modern Prometheus: mindkettőt kedvelem, plusz bálát is, de.
konteo
sztem lobi nyer.
csaj már volt tavaly.
sziNpatikus bi még nem.

bel ami 2021.02.21. 12:15:12

98 napig kellett
nézni ezt az öntelt faszt,
Dani volt, de végre eltűnt
a városi vadparaszt.

2021.02.21. 12:17:35

@kozi001: nem láttam a párbajt, nekem rip-rap-dani eleve nem volt szimpatikus. meg mivel győzi haverpajtija, majd kap lehetőséget együtt szerepelni vele.

Gia Gianea 2021.02.21. 12:18:23

Gabterrel mi lett?Kicsekkolt megen?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 12:22:04

@SirLemming: Ezt a közjegyzős dolgot már lerágtuk az első pár VV alatt. Ha lenne is, azt tolnak elé monitoron szavazatszámok gyanánt, amit csak akarnak. Amikor a csati érdeke úgy kívánja akkor kozmetikáznak az eredményen, amit ott egyen meg a fene, csak az legyen a vége amit várunk. Ennyi fogjuk rá, hogy belefért. Danika kiesett a ....... és akkor utólag elnézzük a sok parasztvakítást amit letoltak. Persze azért a drága jó édes felmenőiket, de lenyeljük. Ha nem MOH ment volna vissza, az lett volna a probléma.

Gia Gianea 2021.02.21. 12:22:44

@Biriksz_Krokiksz: Szimplán csak érdeklődöm.:-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 12:22:47

@Biriksz_Krokiksz: nem hinném, hogy bárkinek jobban hiányozna, mint a kiesett villalakók. :-)

2021.02.21. 12:25:48

hopphopp megszökött a kakaspörköltös ebédje :(

"az emu szabadon csámborog a róka-hegyen, valószínűleg megszökött"

2021.02.21. 12:30:06

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: pedig úgy olvastam volna, ha még nyolcvannyolcszor leírja, hogy amerikás, és magyaro-n leamerikásozták.
marhára ugyanaz a kategória, mint amikor egy románia/szlovák stb magyart lerománoz/szlovákoznak.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 12:34:26

@Biriksz_Krokiksz: szerintem nem kell ahhoz itthon élni, hogy valaki magyar legyen. :-)

2021.02.21. 12:35:37

@Biriksz_Krokiksz: bocs ezt tegnap lett volna valid. elnézést kérek.

2021.02.21. 12:38:03

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: jaja, de ha már nincs itt, nem tud reagálni, ne piszkáljuk.

zellerlevél 2021.02.21. 12:38:16

@Kiégett Hobbynyúl:

"Hozé ismerősei, Bála szurkolói.... Daniella családja..."

Bálint szurkolóiban kételkedem. Vagy akkor nem azt a csoportot fogta meg, amelyikre gondoltam.

Post Modern Prometheus 2021.02.21. 12:40:07

@repuloezustmokus: Biztos, hogy valahol félúton [meg odaát] van az igazság.

@SirLemming: @Majom1Parádé #Team PINLobelt: Nem tudom, hogy kell-e mert ugye itt "ingyen" szavazol [alapból a belefektetett időddel fizetsz, de ez most mellékes ebben a tekintetben], de én csak azért jegyeztem meg, mert akkor vagy legyen vagy ne legyen, de ne ilyen ad hoc jelleggel jelentsék be, hogy épp ott van és ráért. Engem csak ez zavar ebben a közjegyzős kérdéskörben. :D

A "vakon vagyok/lenni" kifejezést én is a VV-óta használom, csak arra értettem, hogy ahogy én mondatba foglaltam, az sikeredett olyan bénára. :D

@Biriksz_Krokiksz: Bálintot én is nagyon sokáig kedveltem, de egy ideje kiesett a pixisből. Nem bánnám, ha Robi nyerne, még akkor sem, ha ezt reprezentációs szándékkal teszi a csatorna, mert ő milliószór vállalhatóbb lmbtqwertzuio karakter, mint az előzőekben a Zsolti vagy a Csillámfaszláma Greg voltak.

zellerlevél 2021.02.21. 12:41:34

@MozambikiZombi #teamPini:
"Gyozike multkor lebaszott egy "betelefonalot" elo adasban, aki Mohra szavazott Dani ellen. En ezt a Gyozi/Vanda duot mar reg kipenderitettem volna es valami exVVssel potolnam, van beloluk mar vagy 100!!! :D Bar leginkabb nem is kene semmi "vezetes" abba a kiseromusorba, csak a bejatszasok."

Egyetértünk. Én már hetekkel ezelőtt mondtam, hogy műsorvezető nélkül nagyobb nézettsége lenne a BV-nak. :)

Ármándójózsi 2021.02.21. 12:42:54

@zellerlevél: Nana!!! El a kezekkel Vandától!!! ^^

2021.02.21. 12:52:19

@Post Modern Prometheus: a greges évadot totál kihagytam, se hvt se komit nem olvastam (hazudok, egyszer hozzászóltam echo tv miatt, végén meg a csatákat olvastam elborzadva)

viszont előtte előtti évadban hatalmas zsóti csápoló voltam, imádtam. minden allűrje ellenére, yt-n azóta is nézdegézem.

zellerlevél 2021.02.21. 12:54:09

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Daniról is tévesen gondolták, hogy nagyon erős. Felmerülhetne már bennük, hogy esetleg Bálint sem annyira kedvelt.

2021.02.21. 12:54:51

@Biriksz_Krokiksz: (de én a vikit is imádoltam, mert pusztulok az agyas genyókért)

zellerlevél 2021.02.21. 12:55:10

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Nekem nincs bajom vele, simán elaludtam az utolsó két alkalommal. :)
Ha Győző van, akkor nem tudok elaludni közben.

Post Modern Prometheus 2021.02.21. 13:01:02

@Biriksz_Krokiksz: Akkor ne is pótold, az egy horror évad volt. Kiráz a hideg, ha rájuk gondolok. :D
Zsolti jól indult, de aztán beleesett ugyanabba a hibába, mint Bálint is [vagyis az időrendiség miatt fordítva]. Mikor elkezdte a youtube-ozást, belenéztem, aztán úgy határoztam, hogy nekem ez nem kell, nem emlékszem már pontosan mi volt az amitől felállt a nemlétező szőr is a hátamon, de nagyon nem. Mondjuk én egy beszélgetős yt műsort vagy vloggert sem követek, nálam az full szakbarbárkodás. Ez most lehet, hogy egy kicsit Danisan fog hangzani a szóhasználat miatt, de nem szeretem azokat az embereket, akiknek a kezük ügyébe akadt egy krumpli minőségénél valamivel jobbal bíró telefon, és a szakmát nem tiszteletben tartva azt hiszik, hogy mindenhez IS értenek, mert képesek megnyomni a REC gombot meg utána az uploadot, hovatovább live videót indítani. Ezzel szemben én megdolgoztam a filmes diplomámért, és szeretem ezt a szakmát.

Ármándójózsi 2021.02.21. 13:03:43

@zellerlevél: Felmerülhet, de Bálint ellen bárki kiesik csúnya százalékkal. Ez van jelenleg és már nincs sok hátra, hogy ez megváltozzon... Linkeltem friss FB szavazást, keresd vissza. Kevésbé téved a végeredményt illetően mint eddig bármilyen szavazás ami láttam...

Ármándójózsi 2021.02.21. 13:09:55

Friss VV10 kibeszélő csoport szimpátia szavazás! -> ibb.co/9yr84kM

2021.02.21. 13:16:20

@Post Modern Prometheus: akkor mesélek, én ezt mint felhasználó hogyan látom.
tartalom és tartalom közt van különbség, ahogy célközönség közt is, de amit neked mint szakembernek nem szabad elfelejteni, hogy van egy közös halmaz.

Krétagarbó 2021.02.21. 13:19:39

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: @silvermansarah #TEAMPINLOBELT: köszi, így már megvan. Láttam már ilyet, csak a nevét nem tudtam:)

Olvasom, hogy a Kontroll volt a téma. Mjuzik, vótmá'?
youtu.be/mN-8C8HR0CY

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:19:51

@Biriksz_Krokiksz: azt még most se bocsájtottam meg neked XDDD

SirLemming 2021.02.21. 13:27:22

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: @Post Modern Prometheus: abszolút jogos, ezt látom én is. Ami azt illeti nem számítanék másra. :D Csak miért adnának egyáltalán a látszatra... nekem kínos. Mint győzi hogy nem szurkolhat senkinek. Frászt, láttuk a BVben.

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Elkönyvelhetjük akkor Bálintot győztesnek azt annyi? Nem mintha meglepne, pár hete itt is favorit volt még.

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:29:01

@SirLemming: valami nagyon olyat kellene csinálnia sztem :(
mint a farm gergo

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.21. 13:31:20

hát gyerekek ilyen finom kakaspörköltet még nem csináltam.Négy óra alatt vaj puha lett.
Köszönöm azt a sok pozitív kommentet , hogy biztos nem puhul meg.
Azért háztájinak nincs párja sőt antibiotikummal sem nyomtam , ami nagyüzemiben alap.

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:34:30

hűha

24.hu/szorakozas/2021/02/21/valo-vilag-10-vv10-dani-moh-parbaj/

nem sok, de most szépen vissza lehet számolni mennyien szavaznak, amire úgy is kiváncsi vltam :D

hereverő heverő 2021.02.21. 13:34:43

Re. Lónapot. Lekorlátoztam a teraszt végre

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:35:48

@Biriksz_Krokiksz: naja :D
gondolkodtam ám hogy megalapítom a szent simon lovagrendet, de nem bitorolhatom el a nevét
így más uralkodóktól lopok térdszalagot

hereverő heverő 2021.02.21. 13:36:15

@Cérnahuszár a naív: Dani győzelme? Dani vesztett bmeg, Moha győzelme múlott ennyin. Hülyék.

hereverő heverő 2021.02.21. 13:37:27

@Cérnahuszár a naív: alapítsunk Szent Dániel lóvalagrendet

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:37:40

@Cérnahuszár a naív: ja jóvan nem kell visszaszámolni, benne van a cikkben
nem olvastam el csak gyorsan linkeltem ide

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:38:24

@hereverő heverő: tetszik, mint az arany málna díj

hereverő heverő 2021.02.21. 13:39:04

@Cérnahuszár a naív: és nem térdszalagrend lesz hanem farokkötő.
Szent Dániel lóvalagrend masnis farokkötője paksi mogyorókkal ékítve.

TheLynx70 2021.02.21. 13:39:33

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Egészségetekre, Nyúnyó! :) Igazad van a háztájival kapcsolatban, sajnos én már csak gyerek- és fiatalkorom emlékeire tudok hagyatkozni.

Kosztarika 2021.02.21. 13:41:12

MOST, hogy nagy nehezen visszaszurkoltuk Moht, eljött az idő, hogy kiessen. :DDD

TheLynx70 2021.02.21. 13:41:43

@hereverő heverő: Idáig nagy volt a mozgásigénye? :)

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:42:22

@Kosztarika: így így
mekkora copás, az utolsó héten kiesni :)
velő ezzel vigasztalódhat

TheLynx70 2021.02.21. 13:42:38

@Kosztarika: :DD Ilyen ez a rohadt VV! :)

hereverő heverő 2021.02.21. 13:50:52

@TheLynx70: nem, viszont esélyes volt hasast ugrani a fűbe (sárba, jelenleg) a teraszról. Most előbb az új korlátot kell megmászni ehez a mutatványhoz

MsIreneAdler 2021.02.21. 13:51:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): imádom a kakaspörköltet, én is nemrég csináltam! Ügyes vagy, jó étvágyat!

hereverő heverő 2021.02.21. 13:53:52

@Kosztarika: hihihi én olyan szivesen nézném Marci fejét mikor Moha nem jön vissza. De azért sajnálnám is szegény szerelmes kislányt.
Nem lehetne bekiabálni, hogy "Moha megdughatod Mercit, az Evelin már másnak terpeszt!"

TheLynx70 2021.02.21. 14:01:22

@hereverő heverő: Ügyes vagy. :) Az én uram csak a laptopot nyomkodja a szomszéd szobában, ami nem feltétlenül baj. :))

Post Modern Prometheus 2021.02.21. 14:03:44

@SirLemming: Jajj basszus, azt ne is mond... Győzike "műsorvezetése" tankonyvi példája lehetne a "hogyan ne" fejezetnek. Egyszerűen nem tudok okot és indokot sem megérteni sem elfogadni ami miatt az e félkegyelmű pojáca még mindig képernyőn lehet. Tényleg maximum azt tudom elképzelni, amit még a legelején is mondtam, hogy X évvel ezelőtt olyan szerződést köthetett a csatornával, hogy Y mennyiségű műsorban kell őt szerepeltetni, az mindegy, hogy vezeti a műsort vagy róla szól [bár neki ez ugyanaz] és ebből kihátrálni meg marha nagy kötbér lenne. Mert azt meg nem akarom, nem szeretném elhinni, hogy ennyire mindegy lenne a csatornának, azt meg pláne nem, hogy igény van rá, még ha igaz, akkor sem vagyok hajlandó elhinni.

Ármándójózsi 2021.02.21. 14:04:04

FIGYELEM, ÚJ SZAVAZÁS!!!
NE A VÁGY, HANEM A TÉNY LEGYEN A MEGHATÁROZÓ!

SZAVAZZATOK ARRA, HOGY KI LESZ A TOP 3 JÁTÉKOS, KIK KÜZDENEK MEG A SZOMBATI FINÁLÉBAN A FŐDÍJÉRT!!! ITT -> strawpoll.com/ua8z9gsda

A CSÜTÖRTÖKI PÁRBAJ VÉGÉIG LEHET SZAVAZNI!

TheLynx70 2021.02.21. 14:04:46

Most nézem vissza a tegnapi adást (nem mindent láttam belőle), azért Pini hozta a formáját. Volt nyekergős-nyígás rendesen! :DDD Nekem továbbra is Spejbl és Hurvinek jut eszembe róla. :)))

K_Attila 2021.02.21. 14:04:51

@repuloezustmokus: Becsület? Ez honnan jött? :D
Ez az erkölcsi pátosz valahogy mindig a legprimitívebb alakoknak jut.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:07:20

@Post Modern Prometheus: EKG

Nem szép ilyet mondani de Győzit egy túlélőshowba kellene betenni, hátha ottpusztul

hereverő heverő 2021.02.21. 14:09:30

@TheLynx70: én is majd holnaptól, de hétvégente örülök ha nem látok képernyőt. De ide azért benézek mert ezt az itteni bandát csípem

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:11:28

@hereverő heverő: kár, hogy nem ezt cintányérozzák a lények a fejemben :)

Ármándójózsi 2021.02.21. 14:11:29

@Biriksz_Krokiksz: Most itt arra szavazz, hogy szerinted ki lesz és ne arra, hogy kit szeretnél, hogy legyen, ;) :)))

hereverő heverő 2021.02.21. 14:12:23

Az jutott eszembe, hogy most hogy Virág és Proli is kiesett, vajon mivel fogják lefeszegetni az ágyukról a rászáradt lepedőt

TheLynx70 2021.02.21. 14:13:43

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Szavaztam, de nem kellett nicknév, ez így jó?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:15:51

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: az úgysem valósul meg, amit szeretnék, de azért szavaztam, lásd, kivel van dolgod.

TheLynx70 2021.02.21. 14:17:58

@TheLynx70:Ja, és már most szeretném megváltoztatni a szavazatomat, mert utána gondoltam. :) Azt lehet?

hereverő heverő 2021.02.21. 14:18:37

Na én is szavaztam. Moha Merci Amandát várom a döntőbe.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:22:46

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: áá Gaben esélytelen, még Virág ellen is kiesne

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:24:20

@hereverő heverő: a piroska néninek meg éva néninek álcázott humán térfigyelő rendszer is megmondta, hogy azok esnek ki, akik nem tiszteletteljesek. gabenben mélyen lakozik a tisztelet! nagyon mélyen.

TheLynx70 2021.02.21. 14:24:21

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Én Győzit, Vandát és Beja asszonyt, aki befutó lesz! :D

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:25:42

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Vanda multkor olyat hazudott es olyan benat, hogy majdnem kommenteltem a reteknek miatta. Ilyet megis ki es miert csinal? Nyalni egy exVVlakonak? Azon felul, hogy irritalo is, amikor szandekosan idetlenkedik cukiskodva, ez tenyleg nagyon melypont volt a BV-k torteneteben.
Barcsak megtarhatnad Vandacskat magadnak, otthonra.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:25:49

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: én tiszteletteljes vagyok.
Üdvözlégy Mária malaccal terhes...

Krétagarbó 2021.02.21. 14:29:03

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: jujj, most lebuktam. Napok óta csak olvasom itt a történéseket, de a tegnapi öfit és párbajt visszanézem:)
Utána tudok csak nyilatkozni.

TheLynx70 2021.02.21. 14:29:44

Egyébként az összeszerelésnél nem értettem, miért nem Mercit választotta Moh. Hiszen asztalos a kislyány.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:30:26

@TheLynx70: ha főzni kell a döntőben, akkor biztos :D

@hereverő heverő: tisztelettel, nem kéne minden jelenlévő és jelen nem lévő Mária hasába malacot vizionálni

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:32:18

@Cérnahuszár a naív: Koszi! En is kivi voltam, hogy hanyan szavaznak. Itt azt irjak, hogy a 2. legtobb szavazat erkezett erre a parbajra. Na, akkor errol is kamuztak az ofiben? Ugy remlik PP azt mondta rekordmennyisegu szavazat. Vagy ez mar csak a szavuk jarasa.

Krétagarbó 2021.02.21. 14:32:44

@Biriksz_Krokiksz: régi, szerintem neked már megvolt. (The last kingdom)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:33:46

@MozambikiZombi #teamPini: nekem úgy tűnik, minden phárbaj phávörd báj big brádhör végén azt mondják, rekordmennyiségű szavazat jön.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:33:58

@MozambikiZombi #teamPini: van a legtöbb szavazat, aztán a majdnem legtöbb, aztán jönnek a rekordszámú szavazatok, utánuk a nagyon sok szavazatok...

TheLynx70 2021.02.21. 14:34:00

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Én úgy tudom elképzelni Beja befutóját, hogy befut, és agyonveri Győzőt. :) Ez csak vágyálom, de szép. :)

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:34:31

@TheLynx70: Raadasul azt vettem eszre, hogy Mercike is eltanulta ezt a "gyeeeeeee" random besikitast. Mondom ez kesz.

Ármándójózsi 2021.02.21. 14:35:06

@TheLynx70: Direkt nem állítottam be, mert mindenki úgyis leszarta...

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Megint megtiszteltél!

hereverő heverő 2021.02.21. 14:35:37

@MozambikiZombi #teamPini: tényleg, ez hasznos. Hogy nőttem fel enélkül?
Gyeeee
Tyűűűű

TheLynx70 2021.02.21. 14:37:50

@TheLynx70: Bocsánat, nem tudom mi ez az üres izé mindig. Szóval, én nem szartam le, nagyon szívesen vállalom a nicknevemet és a szavazásomat. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:38:22

@TheLynx70: beját bírom egyébként, főleg, mikor olyanokat mond nyilvánosan, hogy győző beteges hazudozó :DD

Krétagarbó 2021.02.21. 14:40:00

@Biriksz_Krokiksz: a tavalyi VV nekem is totál kimaradt, még a szereplőkkel sem vagyok tisztában.

SirLemming 2021.02.21. 14:42:56

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Oh köszi. Micsoda szerelmetes ballada!

@Cérnahuszár a naív: NA megnyugodtam hogy nem rajtam múlt. :D

hereverő heverő 2021.02.21. 14:44:08

@Krétagarbó: addig jó nektek lányok. Ritka szar évad volt, kapitális melléfogás az egész. Viszont megtörtént a VVk történetének első tandem kúrása. Tyűűű!

TheLynx70 2021.02.21. 14:45:06

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Én is bírom amikor főz, nagyon ott van. És nem hülye, ez tény. Viszont ez a család nagyon "megcsinált", és ez gáz, már a gyerekeik is a celebségből élnek. :(

Krétagarbó 2021.02.21. 14:47:03

@Kosztarika: Valahogy így. De most érzésem szerint a lányok párbajoznak, és Vivi visszajön (bár szerintem szoros lesz az a párbaj is), és utána lesz egy Moh - ? párbaj.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:47:13

@SirLemming: nem, ez az aznapos cintányérozás a fejemben :)

@TheLynx70: sztem a családban Bea az egyetlen normális. bár, ha az én lányom mondaná, hogy ő túl jó ahhoz, hogy 8 órában egy irodában gürcöljön, elásnám a diófa alá, és nem adnám alá a lovat.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:47:25

A holnapi viszonlátásra, én eloldalgok

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.21. 14:49:10

@Krétagarbó: milyen sorozatot néztél tegnap ?elmaradtam .

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: béja asszony 10x értelmesebb humorosabb , mint az imbecil ura.

TheLynx70 2021.02.21. 14:54:01

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Szerintem ebben az édesapja vastagon benne van. Így lehet elbasszarantani egy normális embert. Nem normális irányba. Remélem hozzáértők megválaszolják.

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:54:19

@hereverő heverő: Erdekes lenne kiprobalni ezt a skillt tarsasagban is.

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:59:20

@Post Modern Prometheus: Vagy tud valakirol valami illegalisat es ezzel zsarolja oket, igy ott kell tartaniuk a kepernyon.

MozambikiZombi 2021.02.21. 15:08:46

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: :D De ok nem valtak meg el? Elkepzelem Beja asszonyt, amikor Gyozi az o neveben hazudozik. Mint Ginanak, kieseskor valami olyat, hogy "most hivott a Beja asszony, hogy sirt amikor kiestel, te voltal a kedvence." - hat persze Gyozi. Es most mar Vanda is tanulja el ezeket a baromsagokat.
Győzi-iskola. Eszem megall.

MozambikiZombi 2021.02.21. 15:39:08

@hereverő heverő: Mi az a tandem kuras? En sem lattam 9-et meg 8-at, ez uj definicio nekem.

hereverő heverő 2021.02.22. 15:24:19

@MozambikiZombi #teamPini: óóóóó, bocsánat, ezt csak most láttam. Tandem kúrás volt, amikor az egyik szobában a faszkalap Radics levarrta Özv. VV Ribi Vivient, a másik szobában meg Csoki töcskölte meg VV Ginut. Ohne takaró, ohne szemérem. Miután végeztek, Radics és Csoki összepacsiztak, mert ilyen se volt még tesó, egyszerre kúrelni ezer kamera előtt, ez már valami!
süti beállítások módosítása