Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X98 – Katonadolog

2021. február 20. 17:48 - dmr94

Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden tisztátlanságtól, ami Mercike zaklatása által érte őt? Esetleg Dani távozik és egy hét után újraegyesülhetnek a #PRÜCSKOK?

vv10x98_79.png

A párbajra való hangolódás előtt azonban nem csak a résztvevő felek hanem a többiek is savazhatják kicsit egymást párban, a feladat keretében ironikusan kell egymást dicsérni és kiemelni a másik "pozitív" tulajdonságait. Mercike "szereti" amikor Robi párnával arconbassza, leköpi és macskabajuszt rajzol neki, amik mondjuk pont olyan dolgok, amiket akár jelezhetett is volna ha tényleg zavarják. Szóvá teszi, hogy folyton foglalja a mosógépet, akor is ha csak 2 rongyos póló vár tisztításra, illetve ugyanez a konyhában: ha a srác egy koszos poharat lát akkor egyből el is mossa.

vv10x98_02.png

Robi azzal kontráz, hogy valaki legalább takarít utána, ami persze kamu mert Mercike mindig elpakol maga után, sőt, még Moh szennyesét is ő intézi, kivéve amikor elfelejti mert akkor nem. Robinak az is "bejön", hogy a kislány önimádó, állandóan az arcába mászik és folyton nézegeti magát a tükörben. Ezzel szemben vele kapcsolatban az a kritika, hogy reggelente mindig elfoglalja a fürdőt Merci elől mert mossa a fogát meg izé, rááadásul meztelenül, így be se lehet menni mellé. Robi tanácsa, hogy dobja le Merdzsó is a textilt és fürödjenek mostantól együtt.

Bálint attól fél bele se fog férni az időbe, Vivi azzal indít, hogy Bé mindig lelövi esténként a bulit és miatta kell aludni menni, ami persze társa szerint ordas nagy kamu mert pont a lány az aki kurva idegesítően mindenkitől elköszön alvás előtt. És amúgy is "kedveli" benne, hogy folyton igazat mond, na meg hogy a természtes szépség híve. Vivi szerint odabent senki sem natúr ebben az értelemben majd kicsit VV9 Zsuzsusra veszi a figurát és számon kéri az élő adásban történő megalázást, utaljon ezzel bármire is. Van itt még kölcsönös idegesítés, sikítás, lowkey fizikai bántalmazás, piszkálás, fejeket vágás és ignorálás majd óvodások módjára zárják körüket és dobálják a verbális labdát egymás között oda-vissza.

Vivi mindenesetre élvezte az adok-kapokot, úgy érezte hagyta Bálintot kibontakozni aki viszont szerinte átesett a ló túloldalára és csodálja, hogy ilyen régóta elviseli őt. Mármint Bálint Vivit ha jól értem. A lányak viszont mostanra elég volt a negatív kritika, többet nem szeretne ilyesmit hallani.

vv10x98_08.png

Moh vs. Dani: a kiválasztott ismét a szokásos mantráival házal: "szereti", hogy Moh tisztelettudó, figyelmes és ha valamit megbeszélnek akkor az úgy is lesz. Azon kívül, hogy Virággal ellentétben őt nem sikerült beidomítania, azt hozza még fel, hogy a srác mindig félmeztelenül pózol meg valamit Mercikével kapcsolatban. A másik fél azt említi meg, hogy Dániel egyáltalán nem haragtartó, illetve, hogy könnyen megbocsájt és sosem emeli ki magát. Végül pedig odaszúr egyet a sportos feladatokból való sérülés miatti kimaradással és valami fürdőszobai incidenssel is.

Dani szerint sok minden kijött belőlük és ezek közül meg is beszéltek már ezt-azt de az igazi aduászokat szombatra tartogatja mert nem szeretné elviccelni, elvégre ő egy komoly felnőtt ember. Összességében nagyon unalmas és érdektelen blokk volt ez, minek írtam róla ennyit...

vv10x98_13.png

Másnap reggel kezdődik a katonai hét néhány nap, Robinak nem bejövős az ébresztő harsonaszó, Vivi viszont mintha tudná előre, hogy ez jön vagy csak ráhibázik a levél felolvasása előtt. Mohból nem váltott ki különösebb érzelmeket a téma elsőre, Bálintnak tetszik a szett bakancsostul-mindenestül, Mercikének kevésbé:

„Má’ nem azé', meghíztam de nem ennyire!”

-mutatja nadrágját a többieknek. Vivi elmondása szerint megpróbálta kicsit csajosabbra venni a figurát, ami annyit tesz, hogy kibaszta a melleit de egyébként neki is tetszik az öltözet és még kényelmes is. Első feladatként osztaguk zászlójának és indulójának megalkotását kapják. Mohék mindent a beste leben logó és fogalom köré építenek, Vivi próbál valamit kántálni de nagyon nincs ritmusérzéke, Robi pedig cserkészinduló-szerű szólamokkal kísérletezik.

Vivien igyekszik Moh értékes emberi tulajdonságait méltatni miszerint képes volt tanulni esetleges hibáiból és ezáltal fejleszteni jellemét, amire egyből be is csicskítja Robi és Mercike, hogy hogy képzeli már ezt a lájtos buziskodást, jó, hogy le nem térdel ellenfele előtt. Itt kérem csak a kőkemény hímsovinizmus és elnyomó dominancia jöhet szóba, az jelent értéket, nem ám holmi píszískedő, moralizáló attitűd! Az előző nap legintelligensebbnek megválasztott Robi ezután sem hazudtolja meg magát és egy erősen közepes rím is elismerést vált ki belőle: "Dik az Aranyjános!".

Daniék is ugyanezt a rigmust veszik elő de 2 sor után meglepő módon elfogy az ihlet, így a refrén kimerül abban, hogy Dani kurvajó és a proli élvezi is, ahogy egója simogatásra kerül. A szövegük elég szarul hangzik és Bálint szerint a zászlót sem akarták TÚLCICÁZNI, így a vége egy nagy D betű lett, amit legkésőbb vasárnap gondolom Virág meg is kap annak rendje és módja szerint.

Kovács XXIII és Filipánics XXX be is mutatják a kétszemélyes hadsereget, indulójuk refrénje inkább hajaz valami suttyó szurkolói nótára, meg is énekelik benne, hogy Dani a rendbontó és valamit (sört?) ki is locsolnak a végén ezzel összhangban. A parancsnok az egész produkcó közben hű marad önmagához, ezúttal azonban okosba' oldja meg a puskázást és a zászló mögé rejti a cetlit. Moh szerint ez simán az ő körük volt bár neki se megy fejből a szöveg és az egyszerre menetelés is gondot okoz de van saját beste leben tisztelgés, indulójuk pedig néhol halotti siratóénekekre hajaz.

Folytatódik az ütközet, ezúttal a villa bizonyos területeiért kell a csapatoknak megküzdeni egymással, elsőként a fürdőszobáért egy lézerharc keretében. Óriási taktikai megbeszélés és stratégiaalkotás előzi meg a barikádépítést, a szerkesztők láthatóan egy pillanatig sem foglalkoztak az esetleges esélykiegyenlítéssel és szabadjára engedték őket 4 a 2 ellen. Lehet persze, hogy ismét csak a korábban megpendített hozzáállás érhető tetten azaz a 2 nő úgysem számít a katonai tematikában, úgyhogy jóvanazúgy. A lézerharc a klasszikus szabályok szerint zajlik, Moh nagyon örül a feladatnak, szerinte már ezért megérte beköltözni a villába, amin én igencsak felhúztam a szemöldököm de inkább kiemelem a pozitívumot, jelesül, hogy Szlépka úr képes az apró dolgoknak is örülni az életben. Anno egyébként apja haverja mindig pisztolyos öcsisajtnak hívta gyerekként úgyhogy neki ez tuti a vérében van.

vv10x98_45.png

Moh bevallja, hogy hazudott a másik csapatnak arról hogy a szobából indulnak majd de hát háborúban mindent lehet úgyhogy rá is küldik a lányokat a szalmára Robival, ők pedig ládákat zsákolnak be a csapatnak. Az eszköztárt gazdagíthatná néhány Molotov-koktél is a kinthagyott sörök képében, mint nehézfegyver de ezek alkalmazására nem kerül sor. Közben a másik csapat is elkészül építményével, Dani kifejezetten elégedett a "bunkerrel".

Elindul a harc, szegény mackótestű Bálint egy sorozatlövés részeként el is veszít 17 életet, ami miatt csalódott is volt de megtett mindent. A lányok jól becampelnek lőállásaikba, túl sok kockázatot nem vállalnak, ezt a megmaradt életeik száma is hűen bizonyítja, Merci pedig egyszer még saját csapattárást is meglövi véletlenül. Moh hatalmasat kommandózik, elmondása szerint nagyon motivált volt mert mindent meg akart nyerni, főleg, hogy a fürdő volt a tét. Bálint közlegényt nem menti meg senki a végső pusztulástól, szépen lassan elfogy mind a 30 élete, így Dani egyedül marad, amin mint utólag elmondja nem lepődött meg, na nem azért mert Bálint szar, csak mert kiütközött a létszámhátrány. Ezután a kék csapat rá is tör a nyugiba visszaszoruló Danira és közelharcban kivégzik őt is.

Moh büszke minden egyes csapattagjára és a közösségre is, szerinte kiegyensúlyozottak és taktikusak voltak. Meg amúgy kettővel többen voltatok baszod! Bálint nagyon szívja a fogát, hogy 3 napig nem fürödhet mert neki ez lefekvés előtt mindennapi procedúra és azt a nagy szőrös testet nem is csoda ha gyakran kell mosni. Ennek ellenére visszautasítja Vivi ajánlatát miszerint majd ő megfürdeti.

vv10x98_67.png

vv10x98_68.png

Ezután valami akadálypályán kell végigmennie a két párbajozónak és kis zászlókat eljuttatni a konyháig. A feladat hasonlít az olimpiás döntőre, ahol Robi és Bálint versenyzett csak itt most rendesen ki van dolgozva a tematikus pálya és keményebbnek is tűnik kúszással, súlyokkal meg mindennel. Ex-sportoló Daninak azonban rögtön az első körben kimegy a bokája (vagy lehet a térde adja meg magát), így sajnos nem tudja folytatni, a győztes ismét Moh csapata, akik így a hálószobát is megnyerik maguknak. Az akadályokon egyébként Mercike is végigmegy egyszer majd elképesztő teljesítményéért Mohtól koldulna egy smárolást de ismét csalódnia kell. Csalódott természetesen Dani is, hogy nem tudta odarakni magát amennyire szerette volna.

Végül jön mindenki kedvence, az igazi körömrágós, pulzusrobbantó izgalom: a szópárbaj, amiben nyilván nem mond senki semmi újat. Moh arról érdeklődik miért érzi Dani magát felsőbbrendűnek/jobb embernek a többieknél mire Dániel közepesen hosszan regél arról, hogy ő mennyire máshogy gondolkodik és hamarabb jut eszébe bárkivel együttérezni mint kinevetni az illetőt. Moh szerint nem ismerték ki egymást eleinte kellően és ez okozta azt, hogy ellenfele mindenen feltriggerelődik azóta. Ha valaki valami véletlen folytán kíváncsi erre, akkor olvassa el mégegyszer az első blokk leíását a bejegyzés elején, kb. azt ismétlik meg. Moh szerint Dani a kinti tapasztalataira alapozza általános bizalmatlanságát, aki szerint ő csak simán baszott önzetlen és odaadó, magát képes folyton háttérbe helyezni és ebből az életben biztos származhat majd hátránya de hát aki a szentté avatódásra törekszik annak nincs könnyű dolga. Ennek kapcsán megkapja még, hogy akkor miért vár kötelezően hálát másoktól majd végül ejutunk a szokásos kulcsfogalmakig: tisztelet és neveltetés.

Dani várja már a párbajt, tudja, hogy sosem lesznek barátok, áll elébe élőben is a felkérdezésnek, tudja, hogy más a szocializációjuk, értékrendjük, életfelfogásuk és ez mindkettőjük számára világos. Moh Robinak mondja csodálkozva, hogy nagyon nyugodtak maradtak mindketten és nem ment át szardobálásba a szócsata. Robi szerint jó, hogy le nem smároltátok egymást, Moh viszont nem akarta elkezdeni a kutyapicsázást amíg őt nem érte komolyabb támadás. Meg is lepődött, hogy nem volt nagy feszültség, ahhoz hasonlítja mintha régi barátok találkoztak volna és úgy érzi neki ez kapóra jött. Vivi sem érti mi történt, hárman rágják még ezt a tök érdektelen csontot egy picit.

Vajon Dani mára tartogatja a titkos fegyvert vagy beletörődött a sorsába? Ne válaszoljatok, nem igazán érdekel. Ahogy a szavazás végeredménye sem, nincs kamuflázs fétisem, úgyhogy még Anikót sem biztos, hogy megnézném katonai szettben.

vv10x98_85.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 12:22:47

@Biriksz_Krokiksz: nem hinném, hogy bárkinek jobban hiányozna, mint a kiesett villalakók. :-)

2021.02.21. 12:25:48

hopphopp megszökött a kakaspörköltös ebédje :(

"az emu szabadon csámborog a róka-hegyen, valószínűleg megszökött"

2021.02.21. 12:30:06

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: pedig úgy olvastam volna, ha még nyolcvannyolcszor leírja, hogy amerikás, és magyaro-n leamerikásozták.
marhára ugyanaz a kategória, mint amikor egy románia/szlovák stb magyart lerománoz/szlovákoznak.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.21. 12:34:26

@Biriksz_Krokiksz: szerintem nem kell ahhoz itthon élni, hogy valaki magyar legyen. :-)

2021.02.21. 12:35:37

@Biriksz_Krokiksz: bocs ezt tegnap lett volna valid. elnézést kérek.

2021.02.21. 12:38:03

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: jaja, de ha már nincs itt, nem tud reagálni, ne piszkáljuk.

zellerlevél 2021.02.21. 12:38:16

@Kiégett Hobbynyúl:

"Hozé ismerősei, Bála szurkolói.... Daniella családja..."

Bálint szurkolóiban kételkedem. Vagy akkor nem azt a csoportot fogta meg, amelyikre gondoltam.

Post Modern Prometheus 2021.02.21. 12:40:07

@repuloezustmokus: Biztos, hogy valahol félúton [meg odaát] van az igazság.

@SirLemming: @Majom1Parádé #Team PINLobelt: Nem tudom, hogy kell-e mert ugye itt "ingyen" szavazol [alapból a belefektetett időddel fizetsz, de ez most mellékes ebben a tekintetben], de én csak azért jegyeztem meg, mert akkor vagy legyen vagy ne legyen, de ne ilyen ad hoc jelleggel jelentsék be, hogy épp ott van és ráért. Engem csak ez zavar ebben a közjegyzős kérdéskörben. :D

A "vakon vagyok/lenni" kifejezést én is a VV-óta használom, csak arra értettem, hogy ahogy én mondatba foglaltam, az sikeredett olyan bénára. :D

@Biriksz_Krokiksz: Bálintot én is nagyon sokáig kedveltem, de egy ideje kiesett a pixisből. Nem bánnám, ha Robi nyerne, még akkor sem, ha ezt reprezentációs szándékkal teszi a csatorna, mert ő milliószór vállalhatóbb lmbtqwertzuio karakter, mint az előzőekben a Zsolti vagy a Csillámfaszláma Greg voltak.

zellerlevél 2021.02.21. 12:41:34

@MozambikiZombi #teamPini:
"Gyozike multkor lebaszott egy "betelefonalot" elo adasban, aki Mohra szavazott Dani ellen. En ezt a Gyozi/Vanda duot mar reg kipenderitettem volna es valami exVVssel potolnam, van beloluk mar vagy 100!!! :D Bar leginkabb nem is kene semmi "vezetes" abba a kiseromusorba, csak a bejatszasok."

Egyetértünk. Én már hetekkel ezelőtt mondtam, hogy műsorvezető nélkül nagyobb nézettsége lenne a BV-nak. :)

Ármándójózsi 2021.02.21. 12:42:54

@zellerlevél: Nana!!! El a kezekkel Vandától!!! ^^

2021.02.21. 12:52:19

@Post Modern Prometheus: a greges évadot totál kihagytam, se hvt se komit nem olvastam (hazudok, egyszer hozzászóltam echo tv miatt, végén meg a csatákat olvastam elborzadva)

viszont előtte előtti évadban hatalmas zsóti csápoló voltam, imádtam. minden allűrje ellenére, yt-n azóta is nézdegézem.

zellerlevél 2021.02.21. 12:54:09

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Daniról is tévesen gondolták, hogy nagyon erős. Felmerülhetne már bennük, hogy esetleg Bálint sem annyira kedvelt.

2021.02.21. 12:54:51

@Biriksz_Krokiksz: (de én a vikit is imádoltam, mert pusztulok az agyas genyókért)

zellerlevél 2021.02.21. 12:55:10

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Nekem nincs bajom vele, simán elaludtam az utolsó két alkalommal. :)
Ha Győző van, akkor nem tudok elaludni közben.

Post Modern Prometheus 2021.02.21. 13:01:02

@Biriksz_Krokiksz: Akkor ne is pótold, az egy horror évad volt. Kiráz a hideg, ha rájuk gondolok. :D
Zsolti jól indult, de aztán beleesett ugyanabba a hibába, mint Bálint is [vagyis az időrendiség miatt fordítva]. Mikor elkezdte a youtube-ozást, belenéztem, aztán úgy határoztam, hogy nekem ez nem kell, nem emlékszem már pontosan mi volt az amitől felállt a nemlétező szőr is a hátamon, de nagyon nem. Mondjuk én egy beszélgetős yt műsort vagy vloggert sem követek, nálam az full szakbarbárkodás. Ez most lehet, hogy egy kicsit Danisan fog hangzani a szóhasználat miatt, de nem szeretem azokat az embereket, akiknek a kezük ügyébe akadt egy krumpli minőségénél valamivel jobbal bíró telefon, és a szakmát nem tiszteletben tartva azt hiszik, hogy mindenhez IS értenek, mert képesek megnyomni a REC gombot meg utána az uploadot, hovatovább live videót indítani. Ezzel szemben én megdolgoztam a filmes diplomámért, és szeretem ezt a szakmát.

Ármándójózsi 2021.02.21. 13:03:43

@zellerlevél: Felmerülhet, de Bálint ellen bárki kiesik csúnya százalékkal. Ez van jelenleg és már nincs sok hátra, hogy ez megváltozzon... Linkeltem friss FB szavazást, keresd vissza. Kevésbé téved a végeredményt illetően mint eddig bármilyen szavazás ami láttam...

Ármándójózsi 2021.02.21. 13:09:55

Friss VV10 kibeszélő csoport szimpátia szavazás! -> ibb.co/9yr84kM

2021.02.21. 13:16:20

@Post Modern Prometheus: akkor mesélek, én ezt mint felhasználó hogyan látom.
tartalom és tartalom közt van különbség, ahogy célközönség közt is, de amit neked mint szakembernek nem szabad elfelejteni, hogy van egy közös halmaz.

Krétagarbó 2021.02.21. 13:19:39

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: @silvermansarah #TEAMPINLOBELT: köszi, így már megvan. Láttam már ilyet, csak a nevét nem tudtam:)

Olvasom, hogy a Kontroll volt a téma. Mjuzik, vótmá'?
youtu.be/mN-8C8HR0CY

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:19:51

@Biriksz_Krokiksz: azt még most se bocsájtottam meg neked XDDD

SirLemming 2021.02.21. 13:27:22

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: @Post Modern Prometheus: abszolút jogos, ezt látom én is. Ami azt illeti nem számítanék másra. :D Csak miért adnának egyáltalán a látszatra... nekem kínos. Mint győzi hogy nem szurkolhat senkinek. Frászt, láttuk a BVben.

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Elkönyvelhetjük akkor Bálintot győztesnek azt annyi? Nem mintha meglepne, pár hete itt is favorit volt még.

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:29:01

@SirLemming: valami nagyon olyat kellene csinálnia sztem :(
mint a farm gergo

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.21. 13:31:20

hát gyerekek ilyen finom kakaspörköltet még nem csináltam.Négy óra alatt vaj puha lett.
Köszönöm azt a sok pozitív kommentet , hogy biztos nem puhul meg.
Azért háztájinak nincs párja sőt antibiotikummal sem nyomtam , ami nagyüzemiben alap.

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:34:30

hűha

24.hu/szorakozas/2021/02/21/valo-vilag-10-vv10-dani-moh-parbaj/

nem sok, de most szépen vissza lehet számolni mennyien szavaznak, amire úgy is kiváncsi vltam :D

hereverő heverő 2021.02.21. 13:34:43

Re. Lónapot. Lekorlátoztam a teraszt végre

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:35:48

@Biriksz_Krokiksz: naja :D
gondolkodtam ám hogy megalapítom a szent simon lovagrendet, de nem bitorolhatom el a nevét
így más uralkodóktól lopok térdszalagot

hereverő heverő 2021.02.21. 13:36:15

@Cérnahuszár a naív: Dani győzelme? Dani vesztett bmeg, Moha győzelme múlott ennyin. Hülyék.

hereverő heverő 2021.02.21. 13:37:27

@Cérnahuszár a naív: alapítsunk Szent Dániel lóvalagrendet

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:37:40

@Cérnahuszár a naív: ja jóvan nem kell visszaszámolni, benne van a cikkben
nem olvastam el csak gyorsan linkeltem ide

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:38:24

@hereverő heverő: tetszik, mint az arany málna díj

hereverő heverő 2021.02.21. 13:39:04

@Cérnahuszár a naív: és nem térdszalagrend lesz hanem farokkötő.
Szent Dániel lóvalagrend masnis farokkötője paksi mogyorókkal ékítve.

TheLynx70 2021.02.21. 13:39:33

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Egészségetekre, Nyúnyó! :) Igazad van a háztájival kapcsolatban, sajnos én már csak gyerek- és fiatalkorom emlékeire tudok hagyatkozni.

Kosztarika 2021.02.21. 13:41:12

MOST, hogy nagy nehezen visszaszurkoltuk Moht, eljött az idő, hogy kiessen. :DDD

TheLynx70 2021.02.21. 13:41:43

@hereverő heverő: Idáig nagy volt a mozgásigénye? :)

Cérnahuszár 2021.02.21. 13:42:22

@Kosztarika: így így
mekkora copás, az utolsó héten kiesni :)
velő ezzel vigasztalódhat

TheLynx70 2021.02.21. 13:42:38

@Kosztarika: :DD Ilyen ez a rohadt VV! :)

hereverő heverő 2021.02.21. 13:50:52

@TheLynx70: nem, viszont esélyes volt hasast ugrani a fűbe (sárba, jelenleg) a teraszról. Most előbb az új korlátot kell megmászni ehez a mutatványhoz

MsIreneAdler 2021.02.21. 13:51:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): imádom a kakaspörköltet, én is nemrég csináltam! Ügyes vagy, jó étvágyat!

hereverő heverő 2021.02.21. 13:53:52

@Kosztarika: hihihi én olyan szivesen nézném Marci fejét mikor Moha nem jön vissza. De azért sajnálnám is szegény szerelmes kislányt.
Nem lehetne bekiabálni, hogy "Moha megdughatod Mercit, az Evelin már másnak terpeszt!"

TheLynx70 2021.02.21. 14:01:22

@hereverő heverő: Ügyes vagy. :) Az én uram csak a laptopot nyomkodja a szomszéd szobában, ami nem feltétlenül baj. :))

Post Modern Prometheus 2021.02.21. 14:03:44

@SirLemming: Jajj basszus, azt ne is mond... Győzike "műsorvezetése" tankonyvi példája lehetne a "hogyan ne" fejezetnek. Egyszerűen nem tudok okot és indokot sem megérteni sem elfogadni ami miatt az e félkegyelmű pojáca még mindig képernyőn lehet. Tényleg maximum azt tudom elképzelni, amit még a legelején is mondtam, hogy X évvel ezelőtt olyan szerződést köthetett a csatornával, hogy Y mennyiségű műsorban kell őt szerepeltetni, az mindegy, hogy vezeti a műsort vagy róla szól [bár neki ez ugyanaz] és ebből kihátrálni meg marha nagy kötbér lenne. Mert azt meg nem akarom, nem szeretném elhinni, hogy ennyire mindegy lenne a csatornának, azt meg pláne nem, hogy igény van rá, még ha igaz, akkor sem vagyok hajlandó elhinni.

Ármándójózsi 2021.02.21. 14:04:04

FIGYELEM, ÚJ SZAVAZÁS!!!
NE A VÁGY, HANEM A TÉNY LEGYEN A MEGHATÁROZÓ!

SZAVAZZATOK ARRA, HOGY KI LESZ A TOP 3 JÁTÉKOS, KIK KÜZDENEK MEG A SZOMBATI FINÁLÉBAN A FŐDÍJÉRT!!! ITT -> strawpoll.com/ua8z9gsda

A CSÜTÖRTÖKI PÁRBAJ VÉGÉIG LEHET SZAVAZNI!

TheLynx70 2021.02.21. 14:04:46

Most nézem vissza a tegnapi adást (nem mindent láttam belőle), azért Pini hozta a formáját. Volt nyekergős-nyígás rendesen! :DDD Nekem továbbra is Spejbl és Hurvinek jut eszembe róla. :)))

K_Attila 2021.02.21. 14:04:51

@repuloezustmokus: Becsület? Ez honnan jött? :D
Ez az erkölcsi pátosz valahogy mindig a legprimitívebb alakoknak jut.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:07:20

@Post Modern Prometheus: EKG

Nem szép ilyet mondani de Győzit egy túlélőshowba kellene betenni, hátha ottpusztul

hereverő heverő 2021.02.21. 14:09:30

@TheLynx70: én is majd holnaptól, de hétvégente örülök ha nem látok képernyőt. De ide azért benézek mert ezt az itteni bandát csípem

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:11:28

@hereverő heverő: kár, hogy nem ezt cintányérozzák a lények a fejemben :)

Ármándójózsi 2021.02.21. 14:11:29

@Biriksz_Krokiksz: Most itt arra szavazz, hogy szerinted ki lesz és ne arra, hogy kit szeretnél, hogy legyen, ;) :)))

hereverő heverő 2021.02.21. 14:12:23

Az jutott eszembe, hogy most hogy Virág és Proli is kiesett, vajon mivel fogják lefeszegetni az ágyukról a rászáradt lepedőt

TheLynx70 2021.02.21. 14:13:43

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Szavaztam, de nem kellett nicknév, ez így jó?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:15:51

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: az úgysem valósul meg, amit szeretnék, de azért szavaztam, lásd, kivel van dolgod.

TheLynx70 2021.02.21. 14:17:58

@TheLynx70:Ja, és már most szeretném megváltoztatni a szavazatomat, mert utána gondoltam. :) Azt lehet?

hereverő heverő 2021.02.21. 14:18:37

Na én is szavaztam. Moha Merci Amandát várom a döntőbe.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:22:46

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: áá Gaben esélytelen, még Virág ellen is kiesne

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:24:20

@hereverő heverő: a piroska néninek meg éva néninek álcázott humán térfigyelő rendszer is megmondta, hogy azok esnek ki, akik nem tiszteletteljesek. gabenben mélyen lakozik a tisztelet! nagyon mélyen.

TheLynx70 2021.02.21. 14:24:21

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Én Győzit, Vandát és Beja asszonyt, aki befutó lesz! :D

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:25:42

@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Vanda multkor olyat hazudott es olyan benat, hogy majdnem kommenteltem a reteknek miatta. Ilyet megis ki es miert csinal? Nyalni egy exVVlakonak? Azon felul, hogy irritalo is, amikor szandekosan idetlenkedik cukiskodva, ez tenyleg nagyon melypont volt a BV-k torteneteben.
Barcsak megtarhatnad Vandacskat magadnak, otthonra.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:25:49

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: én tiszteletteljes vagyok.
Üdvözlégy Mária malaccal terhes...

Krétagarbó 2021.02.21. 14:29:03

@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: jujj, most lebuktam. Napok óta csak olvasom itt a történéseket, de a tegnapi öfit és párbajt visszanézem:)
Utána tudok csak nyilatkozni.

TheLynx70 2021.02.21. 14:29:44

Egyébként az összeszerelésnél nem értettem, miért nem Mercit választotta Moh. Hiszen asztalos a kislyány.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:30:26

@TheLynx70: ha főzni kell a döntőben, akkor biztos :D

@hereverő heverő: tisztelettel, nem kéne minden jelenlévő és jelen nem lévő Mária hasába malacot vizionálni

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:32:18

@Cérnahuszár a naív: Koszi! En is kivi voltam, hogy hanyan szavaznak. Itt azt irjak, hogy a 2. legtobb szavazat erkezett erre a parbajra. Na, akkor errol is kamuztak az ofiben? Ugy remlik PP azt mondta rekordmennyisegu szavazat. Vagy ez mar csak a szavuk jarasa.

Krétagarbó 2021.02.21. 14:32:44

@Biriksz_Krokiksz: régi, szerintem neked már megvolt. (The last kingdom)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:33:46

@MozambikiZombi #teamPini: nekem úgy tűnik, minden phárbaj phávörd báj big brádhör végén azt mondják, rekordmennyiségű szavazat jön.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:33:58

@MozambikiZombi #teamPini: van a legtöbb szavazat, aztán a majdnem legtöbb, aztán jönnek a rekordszámú szavazatok, utánuk a nagyon sok szavazatok...

TheLynx70 2021.02.21. 14:34:00

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Én úgy tudom elképzelni Beja befutóját, hogy befut, és agyonveri Győzőt. :) Ez csak vágyálom, de szép. :)

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:34:31

@TheLynx70: Raadasul azt vettem eszre, hogy Mercike is eltanulta ezt a "gyeeeeeee" random besikitast. Mondom ez kesz.

Ármándójózsi 2021.02.21. 14:35:06

@TheLynx70: Direkt nem állítottam be, mert mindenki úgyis leszarta...

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Megint megtiszteltél!

hereverő heverő 2021.02.21. 14:35:37

@MozambikiZombi #teamPini: tényleg, ez hasznos. Hogy nőttem fel enélkül?
Gyeeee
Tyűűűű

TheLynx70 2021.02.21. 14:37:50

@TheLynx70: Bocsánat, nem tudom mi ez az üres izé mindig. Szóval, én nem szartam le, nagyon szívesen vállalom a nicknevemet és a szavazásomat. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:38:22

@TheLynx70: beját bírom egyébként, főleg, mikor olyanokat mond nyilvánosan, hogy győző beteges hazudozó :DD

Krétagarbó 2021.02.21. 14:40:00

@Biriksz_Krokiksz: a tavalyi VV nekem is totál kimaradt, még a szereplőkkel sem vagyok tisztában.

SirLemming 2021.02.21. 14:42:56

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Oh köszi. Micsoda szerelmetes ballada!

@Cérnahuszár a naív: NA megnyugodtam hogy nem rajtam múlt. :D

hereverő heverő 2021.02.21. 14:44:08

@Krétagarbó: addig jó nektek lányok. Ritka szar évad volt, kapitális melléfogás az egész. Viszont megtörtént a VVk történetének első tandem kúrása. Tyűűű!

TheLynx70 2021.02.21. 14:45:06

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Én is bírom amikor főz, nagyon ott van. És nem hülye, ez tény. Viszont ez a család nagyon "megcsinált", és ez gáz, már a gyerekeik is a celebségből élnek. :(

Krétagarbó 2021.02.21. 14:47:03

@Kosztarika: Valahogy így. De most érzésem szerint a lányok párbajoznak, és Vivi visszajön (bár szerintem szoros lesz az a párbaj is), és utána lesz egy Moh - ? párbaj.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.21. 14:47:13

@SirLemming: nem, ez az aznapos cintányérozás a fejemben :)

@TheLynx70: sztem a családban Bea az egyetlen normális. bár, ha az én lányom mondaná, hogy ő túl jó ahhoz, hogy 8 órában egy irodában gürcöljön, elásnám a diófa alá, és nem adnám alá a lovat.

hereverő heverő 2021.02.21. 14:47:25

A holnapi viszonlátásra, én eloldalgok

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.21. 14:49:10

@Krétagarbó: milyen sorozatot néztél tegnap ?elmaradtam .

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: béja asszony 10x értelmesebb humorosabb , mint az imbecil ura.

TheLynx70 2021.02.21. 14:54:01

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Szerintem ebben az édesapja vastagon benne van. Így lehet elbasszarantani egy normális embert. Nem normális irányba. Remélem hozzáértők megválaszolják.

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:54:19

@hereverő heverő: Erdekes lenne kiprobalni ezt a skillt tarsasagban is.

MozambikiZombi 2021.02.21. 14:59:20

@Post Modern Prometheus: Vagy tud valakirol valami illegalisat es ezzel zsarolja oket, igy ott kell tartaniuk a kepernyon.

MozambikiZombi 2021.02.21. 15:08:46

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: :D De ok nem valtak meg el? Elkepzelem Beja asszonyt, amikor Gyozi az o neveben hazudozik. Mint Ginanak, kieseskor valami olyat, hogy "most hivott a Beja asszony, hogy sirt amikor kiestel, te voltal a kedvence." - hat persze Gyozi. Es most mar Vanda is tanulja el ezeket a baromsagokat.
Győzi-iskola. Eszem megall.

MozambikiZombi 2021.02.21. 15:39:08

@hereverő heverő: Mi az a tandem kuras? En sem lattam 9-et meg 8-at, ez uj definicio nekem.

hereverő heverő 2021.02.22. 15:24:19

@MozambikiZombi #teamPini: óóóóó, bocsánat, ezt csak most láttam. Tandem kúrás volt, amikor az egyik szobában a faszkalap Radics levarrta Özv. VV Ribi Vivient, a másik szobában meg Csoki töcskölte meg VV Ginut. Ohne takaró, ohne szemérem. Miután végeztek, Radics és Csoki összepacsiztak, mert ilyen se volt még tesó, egyszerre kúrelni ezer kamera előtt, ez már valami!
süti beállítások módosítása