Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X96 – Igazából megmondom az őszintét

2021. február 18. 14:02 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_632.jpg

Szülinapra ébrednek a villalakók, nem is akárkiére. Dániel ünnepli 23. születésnapját és elárulja a riportban, hogy lelki szemei előtt többször megjelent, hogy e jeles napon zöld kendő lesz a karjára kötve és a feje előtt lebegő párbaj miatt izgul. Én is izgulnék ha a fejem előtt egy párbaj lebegne, főleg olyankor amikor a csúszós úton egyenesben kellene tartanom az autót ilyen nehezítő tényezők dacára. Dániel kis társai azt ötölték ki, hogy amíg Robi becsalja a delikvenst egy hajvágásra a fürdőbe, addig a többiek csendben feldíszítik a nappalit. A terv kiválónak bizonyult. Dani a fürdőszobában azt szakérti épp, hogy nagyon fontos ez a birkanyírás, mert szőrös a feje és ettől széles, odakint közben szépül az asztal, felkerülnek a lufik, torta, ajándék póló és minden ami egy rendes zsúrhoz kell. A szülinapos a fürdőből kilépve mosolyogva énekli a többiekkel a szülinapi dalt és tapsol magának mikor elfújja a gyertyát. Milyen édes. A meglepetéseknek ezzel nincs vége, Virdzsi köszön be egy videóban. Elsőre senki nem ismeri fel a kimerevített képet, még Kovács 23 sem. Ezen nem csodálkozom, mert Virdzsó valami Barbie-fej szűrőt tolhatott a videójára, ugyanis még egy nyamvadt mimikai ránc sem látszik a fején. Eddig is tudtuk, hogy létezik Virdzsó arca smink előtt és smink után, de ez egy újabb szint. Merci kérdezi: ez nem a Virág? De ez az. Szevasz Kovács 23, öreg vagy de szeretlek így is. Anyukád haverem lett, várlak idekint! Kovács 23 meghatódik, remeg a szája széle, de kb. 60 perc múlva ki fog derülni, hogy lehet nem is a viszontlátás öröme miatt ilyen zaklatott.

kepernyofelvetel_639.jpg

kepernyofelvetel_647.jpg

kepernyofelvetel_648.jpg

kepernyofelvetel_649.jpg

kepernyofelvetel_651.jpg

kepernyofelvetel_652.jpg

kepernyofelvetel_653.jpg

kepernyofelvetel_654.jpg

kepernyofelvetel_655.jpg

Miután Dani - anyukája szívének hercege - meghallgatta anyu hangüzenetét, újabb szakaszához ért a villatojás rejtélye. Ezúttal egy rejtvényt kaptak a tudósok, melynek megfejtésével a nappaliban található ládát záró lakatot tudják kinyitni. A ládában van valami ami segít közelebb kerülni a megoldáshoz. A feladványban első ránézésre én nem találtam logikát és nem is szeretném bántani Kovács (Herceg) 23-at, Bálintot, Mót és Mercit azért, mert ők sem tudták mi a megoldás. Törték a fejüket erősen, ám végül a vakszerencse a kezükre játszott. Bálint addig-addig próbálgatta random számok felhasználásával kinyitni a lakatot, mire az egyik kombinációval sikerrel járt (3-2-1-3). A ládában ezt találták egy papíron: 24 óra. Már nem azért a két fillérért, de egy napja még 12 órát mondtak nem? Mindegy. Míg a tudósok nagy része a nappaliban bohóckodik, addig Robi és Vivi cukros ecettel próbálkoznak. Először abba tesznek tojást, majd sós ecetbe tesznek tojást, aztán rájönnek, hogy egy ponton túl nem változik a tojás héjának az állapota és megvilágosodva elhagyják a sót és a cukrot és vájolá: csak ecetben fürdetik a tojásokat. Robi már megint viccelődik Vivi szellemi képességein, pedig Vivi mondta ki először, hogy ecetet használjanak csak és Vivi segítette ki Robit azzal is, hogy a sót másképpen nátrium-kloridnak mondják.

Újabb ötlettelen beszélgetésre ültetik le a villalakókat az étkezőasztalhoz. Kik maradnak utoljára, kik kerülnek be a három legjobb közé? Az alap, hogy mindenki mondja saját magát. Ha nem így lenne, akkor mit is keresnek egyáltalán ebben a játékban. A maradék két név így alakult játékosonként, akik ezúttal is igazából megmondták az őszintét:
Moh: Bálint, Merci – Mó még azt is ki tudta számolni, hogy 74 % az esélye annak, hogy megnyeri a 36 misit. Érdekelne mire alapozta a számításait.
Merci: Mó, Bálint
Bálint: Merci, Mó
Vivi: Robi, Bálint
Robi: Merci, Mó
Kovács 23: Bálint, Merci

Bálintot azért mondja mindenki, mert három párbajt megnyert. Mercit azért mondják döntősnek, mert nagy aránnyal verte az ellenfeleit. Igazán nem tudom eldönteni, hogy egy Vivi-Merci párbajon mi történik majd, de szerintem nem ilyen egyértelmű a kettejük helyzete, mint ahogy a villában látják. Általában a párbajok eredménye és az insta követők száma alapján hoztak döntést a lakók. Még mindig nem sikerült összerakniuk, hogy mi alapján szavazhatnak a nézők és az instát is túlértékelik annak ellenére, hogy Virágnak volt magasan a legtöbb követője. Pedig ha más nem, ez az utolsó párbaj aztán rávezethetné őket, hogy többnyire valaki ellenében szavaznak a nézők, mintsem a kedvencüket támogatnák.

kepernyofelvetel_665.jpg

kepernyofelvetel_666.jpg

Úgy érzem ma én is ötlettelen vagyok, mert bizony a következő húsz perc (is) egy dögunalmas fos volt és nem bírom összerántani, hogy emészthető legyen. Ezúttal azt találták ki a k r e a t í v o k , hogy Dani menjen ki az udvarra a két veszélyzónással és kémlelje a csillagokat. Ez idő alatt Merci, Vivi és Bálint esélyt latolgatnak a hálóban. Itt kell megemlítenem, hogy a következő blokkból kiderülne mit mondtak a kis nyomoroncok Kovács 23-nak a kihívott személyét illetően, ám Bálinték beszélgetéséből kiderül, hogy ez már megtörtént. Tehát. A csillagvizsgálást most nézzük, a tanácsokat meg 10 perc múlva, de a sorrend rossz, mert odabent Bálinték már arról beszélnek ki-kit ajánlott Daninak. Sebaj. A nézők okosak, nem lehet ezzel megzavarni senkit. Bálint tehát Robit küldené párbajra Kovács 23 ellen, mert szerinte több esélye van ezt a párbajt megnyerni, mintha Mó ellen menne. Merci Mót küldené, Vivi szintén. Ezalatt kint megy a diskurzus színes csillagokról, én meg elbambultam még valamikor bent a hálóban és hirtelen leestem a lóról, nem értem mi van. Aztán visszamászok nagy nehezen és felfogom végre, hogy idétlen metaforákat használva Robi és Mó épp egymásra próbálják rábeszélni Danit. Mármint arról győzködik miért a másikat vigye párbajra. Amíg a fiúk vicceskednek (próbálnak) addig megtudhatjuk, hogy Merci szerint Robi szerethetőbb, ezért van több esélye Daninak Mó ellen, Bálint viszont szürkének tartja és az is baj, hogy nem szenvedélyes. Nem emlékszem olyan győztesre, aki azért nyert, mert szenvedélyes volt. Érdekelne, hogy Bálint szerint Robi tényleg tuja, vagy azért nyomatja ennyire Robi jelentéktelenségét, mert azt reméli, hogy vagy Dani, vagy más kivinné egy párbajra még a döntő előtt.
A következő blokkban Bálint Daninak nyomatja ugyanazt amit később a hálóban a lányoknak mondott. Igazából Mót és Robit javasolta mindenki Daninak párbajellenfélként, akinek btw terve van, de még nem árulja el. Legvégül Kovács 23 a leendő Kovácsné fényképéhez beszél a párbajról, ami már tényleg mindennek az alja.

kepernyofelvetel_668.jpg

kepernyofelvetel_669.jpg

kepernyofelvetel_633.jpg

kepernyofelvetel_667.jpg

kepernyofelvetel_671.jpg

kepernyofelvetel_672.jpg

kepernyofelvetel_673.jpg

kepernyofelvetel_674.jpg

kepernyofelvetel_675.jpg

kepernyofelvetel_676.jpg

Elkezdődik az élő bejelentkezés, mindjárt kiderül kit hív ki Dani.
Az égvilágon semmi nem történik. Ki kell tölteni az adásidőt beszélgetések mennek, majd Dani a riportban beszél értelmetlen hülyeségeket és bizonyítja újfent, hogy nem sikerül szavakba önteni ami a fejében még értelmesnek tűnt.
Nagyon nehezen, de végre eljutunk a kihívásig, Dani beszél, majd jön az este fénypontja: azért hívja ki Mót párbajozni, mert amikor Virág videóüzenetben bejelentkezett Mó azt mondta „Bálint, (itt) egy új versenyző” és „ugyebár a vér nem válik vízzé és kutyából nem lesz szalonna, Mó te jössz velem párbajozni!”. Az vágesz, hogy Dani nem lát a féltékenységtől, de hogy a közhelydurrogtatás mi volt a végén azt csak Kovács 23 tudhatja.
Anikó nem érti, hogy wtf van, mit mondott Mó, miért baj ez? Dani szerint Mó már megint meggondolatlan volt és beszélt a szerencsétlen ahelyett, hogy elbujdosott volna amikor Virág agyonfilterezett feje feltűnt a tévéképernyőn. Nem igazán értem Dani világában mit jelent az, hogy Mó elrugaszkodott a valóságtól akkor amikor azt merészelte mondani, hogy „egy új versenyző a kegyeidért Bálint”, de ennyi idő után végtére is hozzá kellett volna szoknom ehhez, hogy Dánielhez nemhogy szótár, de minimum fordítógép kellene.
Az esti összefoglalóban tovább fárasztják a nézőket a tudományos hét eseményeivel és az M&M saga folytatódik, Merci szíve a változatosság kedvéért megszakad, de nem kell nagyon félteni, mert egy kis gorilla glue, vagy fiber fix biztosan rendbe hozza.

kepernyofelvetel_634.jpg

kepernyofelvetel_635.jpg

kepernyofelvetel_636.jpg

kepernyofelvetel_637.jpg

kepernyofelvetel_638.jpg

kepernyofelvetel_677.jpg

kepernyofelvetel_678.jpg

968 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ppupu #Fantom for President 2021.02.18. 23:51:35

Tezstvírek én kidőltem ez egy nagyoooon hosszú nap volt csá csumi csá

SirLemming 2021.02.18. 23:54:10

@MsIreneAdler: Szerencsére részletesen nem emlékszem, csak reggel a WTF hogy mit keresnek ezek az irodában. Pont egy túlórás nap után voltam. Vacsi, VV, szunya. :) Nem jó, kéne levezetésnek bármi ami nem ölős-beles-sírós.

MsIreneAdler 2021.02.19. 00:00:24

@SirLemming: nézz Big Bang Theory-t :). Könnyed, vicces.

MsIreneAdler 2021.02.19. 00:00:45

Éjfél van!
Jó éjt mindenkinek!

.Zsu 2021.02.19. 00:01:38

@MsIreneAdler: @SirLemming: jóééjt, szép álmokat.
pont bimbamozott az óránk is :D

cavanagh 2021.02.19. 00:15:20

na jó, segítséég :) teljesen összezavarodtam. amikor proli lett a kiválasztott azonnal nyomtam a fantomra. amikor moh fapofával ujjazgatta mercikét átraktam danira. amikor most dani ki van borulva vivin már remeg a kezem hogy változtassak. komolyan először nem tudom mit tegyek. #teamPINI

.Zsu 2021.02.19. 00:21:36

@cavanagh: hát igen, nehéz ügy. én Danira szavaztam, de bármi lehet szombatig, fenntartom.
úgy érzem Vivinek jobb lenne ha Dani menne vissza, és Mohát sem kedvelem.

cavanagh 2021.02.19. 00:24:58

@.Zsu: igen, én is így érzem jelenleg, hogy Vivcsó szempontból az lenne a jobb ha Dani menne vissza. Egyelőre még rajta a szavazatom, csak ne ásná már még mindig jobban le magát.. És Mohval kapcsolatban is EKG. Nekem tényleg az egyetlen szerethető karakter az Pini

Fálki 2021.02.19. 00:29:23

Mondjuk egy ilyen parbajon szerintem nagyon sokadrangu erv am az, hogy Pininek mi lenne a jobb... 8 nap van vissza, kurvamindegy az o szempontjabol, mert meg ugyis lesz parbaja, fuggetlenul attol szerintem, hogy melyik hulye megy vissza.

De azert azt megjegyeznem nagyon halkan, hogy sikeres volt a szerkik munkaja, mert az eddigi nagy Dani utalatbol itt is az lett, hogy 50-50...

cavanagh 2021.02.19. 00:33:53

@Fálki: Igen, ez tök jogos, bár én csak attól tartok, hogy ha Moh nyerne most, akkor automatikusan a top3ba vizionálják és senki nem meri párbajra hívni. Nagyon tetszene egy Robi,Bálint, Vivi döntő. Ahol az én vágyvezérelt elképzelésem szerint Pini nyerne, de sajnos nemfog. Csak adnám nagyon neki az önbizalom boostot, hogy csajok tekintetében no1 :)

.Zsu 2021.02.19. 00:36:56

@Fálki: de ez nem Dani utálatcsökkenés.

@cavanagh: de miért nem nyerheti meg? Robi és Bálint erőssége, meg a magyarországi férfirekönnyebbenvoksolok szavazóbázis miatt?

Fálki 2021.02.19. 00:39:57

@cavanagh: A RBV dontohoz szerintem pont az kellene, hogy Moh menjen vissza. Mert akkor a kovetkezo parbaj Merci vs Vivi, aztan pedig Moh kiesne barki ellen és meg is vagyunk.

Ellenben ha Dani megy vissza, akkor utana Dani Robi van...

cavanagh 2021.02.19. 00:43:36

@.Zsu: Így ahogy mondod :( ez a kommentszekció még viszonylag egy biztonságos közeg, ahol felismerik és érdemi viták mennek akár zaklatásról akár bullyingról. De sajnos a nagy átlag nem ilyen, belenéztem idevágó csoportokba, egyszerűen nem érzik és értik az emberek,hogy amit Bálint csinál Vivivel az mennyire káros, mérgező és most már azt kell mondanom gonosz. Summa általában: Vivi hülye picsa, örüljön hogy Bálint hozzászól. Semmit nem érzékelnek a verbális bántalmazásból, kb a minekmentoda szint. elkeserítő

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 00:45:00

Amikor Marcit majdnem belehalt a tükör tojásba akkor ez a jelenet jutott eszembe(Family Guy rajongok előnyben ):
www.youtube.com/watch?v=jkdm7UN2nsE
Drágám ereiben lehet mar kinder bueno folyik. :D

cavanagh 2021.02.19. 00:46:07

@Fálki: Ez a forgatókönyv is lehet valid valóban, őszinte volt a segélykiáltásom, hogy most szerintetek mi legyen vagy mi van :)

Fálki 2021.02.19. 00:49:08

@cavanagh: En napkozben szandekosan nem szolok hozza ehhez a Moh-Dani vitahoz, de egyaltalan nem erte, hogy barki ellen hogy merul fel egyaltalan, hogy ezt a bekepzelt parasztot szavazza vissza valaki, aki nyitott szemmel nezi a musort.

cavanagh 2021.02.19. 00:51:07

@Fálki: Melyik beképzelt parasztra gondolsz,mert véleményem szerint mindkettő az.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 00:51:24

Amúgy imádom, hogy Pini a tudós hetet magassarkúban tolta le, doktori címhez öltözött :D!
TEAMPINI!

cavanagh 2021.02.19. 00:53:10

@Fálki: Bár gyorsan hozzátenném, hogy amit a Merci - Moh zaklatás témában írtál azzal maximálisan egyetértek

cavanagh 2021.02.19. 00:54:31

@halványlevendula: és a legnagyobb imádat ehhez még az iq teszt volt :) #teamPINI

.Zsu 2021.02.19. 00:55:25

@cavanagh: én még látok Bálinton kötődést Vivi felé. mint egy kishúgot cseszegeti. azért törődik ő vele, de sokszor paraszt lenéző módon bántja verbálisan ezt adom. de köztük azért van egy szövetség. ő volt az egyetlen aki nem Vivit rakta a legutolsó helyre az intelligencia ranglistán pl. meg sztm támogatja.

@Fálki: pedig felsorakoztattunk egy csomó magyarázatot :)

Fálki 2021.02.19. 00:55:28

@cavanagh: Moh szerintem alomvilagban el es egy kis majom. De ehhez az elso pillanattol kezdve tartja magat.

Dani pedig egy buta, alaptalanul nagykepu primitiv paraszt szerintem, aki pontosan ugyanugy elkovetett mindent, amit Renato, csak "halkabban".

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 00:57:30

Amúgy lehet Moha mar azért megérdemelné hogy visszamenjen, mert Marcit elviseli0-24-ben. A tojásos feladatnál kb a picsaba küldtem volna el a hülyét...

Fálki 2021.02.19. 00:58:38

@halványlevendula: En ott elhiszem Mercinek, hogy nem akart rosszat, de amilyen balfasz, egeszen egyertelmu volt, hogy mi lesz a vege :D

.Zsu 2021.02.19. 00:58:54

@halványlevendula: nagy bajban vagyunk, ha már csak ilyen érveink maradtak :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 00:59:26

Bála nézése mikor Vivi olajjal belecsusszantsa tojást...Priceless

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 01:00:12

@Fálki: Nem akart rosszat persze, szimplán csak hülye

cavanagh 2021.02.19. 01:00:39

@.Zsu: Igen ebben igazad van, engem csak egyszerűen bánt,hogy csóri csaj bármit csinál, soha nem kap pozitív megerősítést, csak a leszólást, jobb esetben "csak" pofavágást.

@Fálki: Erre amúgy tényleg, hogy köszi hogy emlékeztetsz, igen, most fel is villant a "mész innen" tőle

Fálki 2021.02.19. 01:00:42

@halványlevendula: utana viszont kurvajo volt, ahogy atbasztak Balintot. Ezt a csibeszkedest hianyoltam en egeszen eddig.

cavanagh 2021.02.19. 01:02:36

@halványlevendula: ezt adom, rohadtul idegesítő volt és csodáltam moh önuralmát :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 01:02:56

@Fálki: Épp most nézem...zseniális...de nem vagyok meggyőződve, hogy elhitte. Mintha egy pici irónia lett volna a hangjában.
Jézus amikor Marci mondj Pininek hogy nincs iq

cavanagh 2021.02.19. 01:03:51

@Fálki: az megmosolyogtató volt, de nem vinnyogva röhögős mint egy VvÉnLázárLászló kiborulása a nutellán :)

Fálki 2021.02.19. 01:03:58

@cavanagh: Nekem van ilyen ismerosom, nevezzuk mondjuk Gyongyinek... Butabb mint Merci és ezt rendszeresen bizonyitja is. S hidd el, a 299. ilyen eset utan nagyon nehez mar nem leszolni vagy pofakat vagni ra...

Borzasztoan bele lehet ebbe faradni és ha a tobbi tenyezot is osszeadjuk, akkor en absz megertem, hogy Merciket mar nehezen turik.

S ezt tenyleg minden bantas nelkul mondom és kerdem, de ennek a lanynak van barmifele lexikalis tudasa? De ugy tenyleg barmirol, egy kicsi, icipici minimalis?

Fálki 2021.02.19. 01:04:35

@cavanagh: Azon rohogtunk itt este, nagyon imadom :D :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 01:04:47

És Pini kimondta, sokszor nem villantja meg az okos oldalát

.Zsu 2021.02.19. 01:05:06

@cavanagh: igen, megértelek, énis hiányolom ezt. de tudod ő olyan bizonytalanabb magában. és gondolom kihat ez a többiek véleményére is.
ezért is lenne szuper ha nyerne :))

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 01:07:13

IQ becslésnél Bála egy piros pont
Robi meg egy nagybetűs FASZ...Vivi fejtette meg az ecetet...és bemondja, hogy Vivi nem foglalkozott vele...

free spirit 2021.02.19. 01:07:46

Nagyon élvezem ezt a blogot. Mivel nem vagyok egyik játékosnak sem a fanja, nagyon tetszik az a finom irónia, ami átszövi a mondandót. Az ápoltak megnevezésen mindig jót kacarászok. Köszi, hogy olvashatom.

.Zsu 2021.02.19. 01:07:49

@halványlevendula: szerintem is ott ironizált, és nem hitte el.

cavanagh 2021.02.19. 01:08:07

@Fálki: Héé én itt Vivcsóról beszéltem, Mercikéről egy korábbi modellem jut eszembe, akit alapfokon próbáltam tanítani angolul és némi öniróniával azt mondta erre hogy "szegénykém nagy fejszébe vágtad a fejed".

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 01:09:44

Robi "Én nagyon szívesen kiprobálnám, azt hogy az iq-m hányadán állok"

cavanagh 2021.02.19. 01:09:48

@.Zsu: Rajtam nem múlni, csak a Vivcsó! :))

Fálki 2021.02.19. 01:10:43

jaaaa... bocsanat, most ertettem meg. Ettol meg igaz, amit irtam :D

Vivit egyebkent szerintem szeretik, csak tulzasba viszik ezt a havercsaj-kishug vonalat. Nagyon nagyon tulzasba.

.Zsu 2021.02.19. 01:10:45

@halványlevendula: Robi stréber diák, aki utálja ha nem ő teljesíthet a legjobban :DD
ez nagyon visszatetsző volt tőle nekem is, mert sokkal becsületesebb lett volna tőle, ha elismeri Vivit. és akkor utána még a táblánál is alázta... holott Merci sokkal nagyobb baromságokat mondott már mmkk.

@Fálki: hát hallod, sztm a lexikális tudás mint olyan, nem létezik nála. :D

Fálki 2021.02.19. 01:14:01

@.Zsu: De tenyleg, minden bantas nelkul... Kiderult az elmult 95 napban hogy tud ez a lany BARMIROL BARMIT?

Komolyan mondom, egy 8 eves gyereknek nagyobb tudasa van szerintem, mint ennek a lanynak.

S ez nem vicces, hanem szomoru.

cavanagh 2021.02.19. 01:16:22

@Fálki: de itt @.Zsu pont azt mondja amit te is szerintem :)

cavanagh 2021.02.19. 01:19:02

@Fálki: Akkor nincs is több szükség itt rám :P

.Zsu 2021.02.19. 01:19:31

@Fálki: nem, szegénykém tényleg semmit nem tud. SEMMIT.
felszedett tudása sincsen, filmekből, youtubeból, tiktokon is található csomó olyan tartalom, ami nem csak a picsarázás, meg a comedy vonal.

az életében nem volt meg valószínűleg az a családi közeg, ahol beletáplálták volna a tudás iránt vágyat.
ez sztm is nagyon szomorú, és eszembe jut ilyenkor, h mennyi gyerek/fiatal kamasz élhet hasonlóan mint Merci ahogy tűnik h "felnőtt."

MozambikiZombi 2021.02.19. 01:24:01

Ezt Nyunyo irta egy hete, de most feldobta a blogmotor es kurvajobb mint valaha eddig

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 01:25:33

Engem meglepett, hogy Pini Moha mögé állt. Vajon mi lehet az oka? Robinak akár imponálni?
Bála kijelenti, prolinak, hogy azért nem azért teszünk jót valakivel hogy vissza adja, erre ez a FASZ, hogy ja persze csak hát ilyenkor igenis DE!
Na ezért kellene kint maradjon. Mint valami Isten király, a mindenható földi helyhatója...hányok.

Fálki 2021.02.19. 01:30:35

@halványlevendula: Mintha el is mondta volna Vivi, hogy azert allt oda, mert Moh is moge allt es segitett kijonni a depibol... Amiben mondjuk Daninak is volt szerepe. Szerintem abban nem votl semmi meglepo, hogy odaallt.

MozambikiZombi 2021.02.19. 01:31:51

@Fálki #TEAMPINI: Szandika nagyobb szurkeallomany, mint Mercike...

MozambikiZombi 2021.02.19. 01:33:46

@.Zsu: Nemtom :( valszeg szivat a blogmotor mert felvallaltam a Piniseget....

Fálki 2021.02.19. 01:35:47

@MozambikiZombi #teamPini: Vagy csak igazi nő módjára osszevissza kattintgattál :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.19. 01:36:35

@Fálki #TEAMPINI: igaz, csak valljuk be Pini azért múltkor amikor Bélát kiakasztotta akkor Daninak köszönte meg, annyira nem Mohnak. De kit érdekel...Hajrá Pini

Fálki 2021.02.19. 01:37:23

@halványlevendula: Mert Dani volt az utolso, aki hozzaszolt. Az maradt meg neki.

.Zsu 2021.02.19. 01:39:30

@Fálki #TEAMPINI: pffff, "igazi nő módjára" ...de utálom az ilyen kifejezéseket. :D

.Zsu 2021.02.19. 01:47:40

olyan jó lenne ha @mozambikiZombi pasi lenne.

@halványlevendula: jóééjt!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.19. 04:23:33

Én nyitok akkor egy # TEAM Bálát, azt még nem láttam. :-)

ficekence 2021.02.19. 04:54:59

Jó reggelt!Ma nagyon jó volt a komment szekció, tök jó videókat hoztatok, sokat nevettem. :)
Itt már meg van a nyáj immunitás is. :))

ficekence 2021.02.19. 05:15:23

@Mme Chauchat #TEAM Bála: Szijjjja! Azért ez megnyugtat, hogy nem megy mindenki fejjel Vivinek. :))

Most látom, hogy pontatlan voltam, de a lényeg ugyanaz.

zellerlevél 2021.02.19. 05:44:46

@hereverő heverő:
"Nem fog. Bele fogják forgatni a családi étterembe, Pini mögött stabil családi háttér van és jó sok józan ész is."

Remélem. A sok pénz nagy hülyeségekre teszi képessé még a normálisabb embereket is.

zellerlevél 2021.02.19. 05:47:43

@Cérnahuszár a naív: Legyen igazad. (Nagyon nem szívesen látnám a nyereményt Daninál, és napok óta olyan érzésem van, hogy a műsor gazdáinak viszont ez lehet a tervük.)

ficekence 2021.02.19. 06:43:17

@zellerlevél: Ja, vagy elmegy egy egzotikus szigetre, ahol 2 pasival nyalakodnak majd.

Mintha ezt mondta volna, miután megerőszakolták nemrégen és megrendelte a vibrátort. :))
Cuki.

Krétagarbó 2021.02.19. 06:43:23

@SirLemming: ekg Mercikével kapcsolatban. Nem hiszem, hogy a viselkedése pszichológusért kiált. A 10 kg hízása sem egyedi eset, ugyanennyi idősen egyszer velem is megesett, amikor kezdtem az egyetemet, kollégistaként 2-3 hónap alatt 50 kg-ról 60 lettem (csak én nem a csokitól, hanem a lekváros kenyérről:). Szerintem nem kellett ugyanennyi idő, hogy leadjam.

ficekence 2021.02.19. 06:44:39

Amúgy mióta szempont a játéknál, hogy ki érdemli meg?
Nem a teljesítmény a lényeg?
Az éttermeket intézi az állam nem az RTL.

ficekence 2021.02.19. 06:47:08

@Krétagarbó: De jó! :-)) ez velem is megesett, csak én a kacsazsíros kenyérrel estem bűnbe. Mentségem, hogy spórlás céljából, mert könyveket vettem és szerettem moziba járni.
Nekem nehezen ment le, de utána 52 kilótól nem tudtam feljebb menni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.19. 07:13:03

@ficekence #TEAM BÁLA: @Mme Chauchat #TEAM Bála: Ráfér már egy kis támogatás, a sok Hogyvoltos kezdi elfelejteni, hogy azért végül is ő volt, és szerintem benn még mindig ő a nem Mocsár szellemi vezére, Robi csak hozzá képest helyezkedik mostanában is, Vivi pedig a közepén fel is akarta adni a játékot, állítólag...

ficekence 2021.02.19. 07:23:39

@VV Erőlegény # TEAM BÁLA:
Hú, szerintem is nagyon elfogultak, kicsit igazságtalanok Bálinttal szemben.
Egyébként be kell valljam, ingadozok
Bálint és Robi között. Nekem Robi játéka is tetszett.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.19. 07:24:36

@VV Erőlegény # TEAM BÁLA: Ennek ellenére most csont nélkül Mohára szavazok Dani ellenére, de leszarom, hogy a végjátékban ki kit támogat...

ficekence 2021.02.19. 07:27:28

@VV Erőlegény # TEAM BÁLA: Nem kérdés! Én is Móhra szavaztam, illetve a fantomképre. Számomra mindegy volt kit visz ki, mennie kell. Remélem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.19. 07:27:57

@VV Erőlegény # TEAM BÁLA: Na akkor ennek a mondatnak még egyszer nekiugrok. Ennek ellenére most csont nélkül Mohára szavazok Dani ellenében, és leszarom, hogy a végjátékban ki kit "támogat". Mellesleg azt is meg tudnám magyarázni, hogy Bála miért Danit támogatja (meg annak az ellenkezőjét is meg tudnám)... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.19. 07:33:41

@ficekence #TEAM BÁLA: Nekem a Bálintéhoz képest nem. Nekem Robi tisztán a második, de a műsorfolyam végéig hatalmasat kellene még Bálának hibáznia ahhoz, hogy megelőzze. Ennek a szériának a játékdinamikai fazonját egyértelműen Bála határozta meg, és többször is a saját bőrét vitte a vásárra. Három hónapon keresztül cölibátusba vonult, minden helyzetben jobban bevállalta a véleményét, mint Robi. Én az aktív játékot MMKK díjazom a tapétajátékkal szemben.

ficekence 2021.02.19. 07:40:29

@VV Erőlegény # TEAM BÁLA: Ezt már én is leírtam egyszer, nem is akarom ismételni, mert ez a van sapka, nincs sapka esete.
Ha nem tartja be az igéretét az a baj, ha igen, akkor az a baj. :)

ficekence 2021.02.19. 07:42:55

@VV Erőlegény # TEAM BÁLA: Azért azt el kell ismerned, hogy néha Bála is tud " nagyot hibázni, várok még egy kicsit a szilárd véleménnyel.
Viszont benne vagyok a csoportba Lyézussal együtt! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.19. 07:47:56

@ficekence #TEAM BÁLA: Igen, de ez egy emberi dolog. Az erényeket és a hibákat mindenkinél mérlegre kell raknunk. Aki bevállalja a véleményét az mindig nagyobb kockázatot vállal annál, mint aki lapít. Azt is elismerem, hogy lapítani is lehet jól és rosszul is, és Robi a jó lapítók közé tartozik. Ezért tőle sem sajnálnám a győzelmet, de nálam Bálával szemben nem nyerő, Bála hibái ellenére.

ficekence 2021.02.19. 07:54:11

@VV Erőlegény # TEAM BÁLA: Nálam sem nyerő a lapítás én ezt próbálom taktikának felfogni, mint ahogy az is taktika, hogy Bálint folyamatosan Robit akarta kihívatni Danival. Tudja ki az igazi ellenfél.

Krétagarbó 2021.02.19. 09:25:45

@VV Erőlegény # TEAM BÁLA: ezzel én is így vagyok. Nem tudnék Danira szavazni.

Cimili2 2021.02.19. 10:09:36

@Mók_Ica: na kit hagytál ki?? :))

Forgalmista 2021.02.19. 23:07:35

Sziasztok megint! Hogy lehet szavazni? :) RTL24 megvan....
süti beállítások módosítása