Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X95 – 5 tonnás kandesz tyúkok és A tojás

2021. február 17. 18:37 - dmr94

Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF, akit mindenki meg akar dönteni de a prímet Vivi viszi az orvosi köpenyhez párosított bőrnadrággal és magassarkúval. Mint valami rossz pornó, komolyan.

vv10x95_38.png

Újdonsült tudósaink be is mutatják nekünk az emberi test belső szerveit, a feladat jótékonyan oly módon kerülhetett kiadásra, hogy úgy magyarázzák el választott szervük működését mintha óvodásokhoz beszélnének. Feltételezte bárki is, hogy bármelyikük képes lenne ennél szofisztikáltabban megtenni mindezt? Mercikének nem meglepő módon ebbe is beletörik a bicskája és a műanyag tüdőket is majdnem sikerül beletörnie a bábuba amikor valahova a belek helyére próbálja betuszkolni őket. Moh igyekszik kedvesen instruálni, hogy ha nem megy akkor bizony nem kell erőltetni és ha én 4-5 éves gyerekként hallanám ezt az "előadást", akkor bizony kurva nagy bajban lennék, hogy mi is az a tüdő. Annyi azért remélhetőleg megvan Balázs doktornőnek, hogy ez az a szerv, amit a folyamatos bagózással tönkrekúr az évek alatt.

Moh a belekről mesél, azokat, illetve az emésztést a nagyszülőkhöz való utazásként bemutatva és érezhetően jobban abszolválja a feladatot, mint ágyasa. Büszke is magára és a tegnapi fogkrémes találmánya után ezt is sikerült úgy előadnia, hogy azt érzem ez a gyerek mégis egész talpraesett, bármennyire is bárgyúnak és életképtelen mamakedvencének tűnt sokáig. Dr. Vi szerint a vese olyan, mint egy fülcimpa és ismerteti, hogy ez bizony a bevitt folyadék feldolgozásáért felel, megtisztítja a testet a MÉRGES dolgoktól, mint a homokozóban a szita. A riportban azon gondolkozik később, hogy hol is találhatóak a VESÉJEINK. Hősszerelmes Daninak jut nyilván a szív, ami olyan, mint autónak a motor, mint Virágnak az anál, mint heréknek a vakarás, anélkül nem tudunk létezni, ez van bizony a legszorosabb összeköttetésben az aggyal, amilye Dánielnek mondjuk nem biztos, hogy van de ez most mellékes.

Bálint a májról mesél, vicces ahogy pont ő emeli ki, hogy nem kéne alkoholt inni, illetve ha már gyerekeknek szól az előadás akkor egy játékos kis tény: ez az egyetlen olyan szervünk, amiből ha levágnak egy darabot, akkor az újranő és már azt reméli hátha néhány lurkó miattuk kap majd kedvet a biológiához. Micsoda edukatív jelleget ölt a műsor kérem szépen. Robinak csak a maradék jut de nem nagyon jönnek rá mi is az: pitvar? húgyhólyag? Tippük az utóbbira esik de jön az üzenet a képernyőre, hogy ez bizony a hasnyálmirigy és a nyombél. Ezekről amúgy nekem sem lett volna sok lövésem. Dr. Ollári azt ecseteli, hogy ha pisilni kell és szólsz az óvónéninek, akkor ez a szerv van tele, olyan mint amikor egy lufiba vizet öntenek majd beismeri, hogy nem igazán megy neki az anatómia.

Vivi hoz még egy fun factet a belek bolyhosságáról majd szintén tol egy motivációs reklámfilmet a jövő orvoskutatóinak, hogy írjanak bátran nekik DM-et és ők állnak rendelkezésre. Én indítványozok is egy kisiskolásoknak szóló tehetséggondozó programot, amit még véletlenül sem Karikó Katalinról hanem Szilágyi Vivienről nevezzenek el!

A héj nélküli tojás titkát továbbra sem sikerült megfejteni, így itt is van az éteren keresztül Köbüki MZ/X Izabele Litvániából, Deborah Isztambulból, Eleonore Svájcból, Savanna Portugáliából és Patrick Londonból. Hirtelen nem esik le, hogy a feliratokat csak mi olvashatjuk de aztán látva a villalakók – különösen Bálint – arcát, világos, hogy itt az ápoltak lesznek szívesek megfejteni a rejtélyt a kutatók anyanyelvéből.

Na ez így nyilván jó geci feladat, így a tippek is ennek megfelelő színvonalúak: mi lehet a titkos összetevő? Moh szerint a petrezselyem is elhangzik de jellemzően a cukor-só-ecet hármas van fókuszban. Néhány latin szót/univerzális kifejezést is sikerül megérteni, mint a kalcium, a folyamatot pedig leginkább a kézmozdulatok dekódolásából sikerül összerakni. Robi felismeri a "vous" szócskát és kikéri a művelt közvéleményt, hogy vajon mit jelenthet? Vivi csípőből vágja rá, hogy "minden nyelven azért nem bír érteni" mintha a liván és török kollégát perfektül vágta volna ezt megelőzően. Bálint siet segítségükre az örökzöld "Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?" sláger címével, azon azonban könnyedén túllendül, hogy a szórend bizony nem feltétlenül egyezik minden nyelvben, így szerinte a vous azt jelenti, hogy ma.

Közben lassan mintha kapizsgálnák, hogy a tojásból kell kivonni a kálciumot ecet segítségével de a sót valahogy nem akarják elengedni és az ecet is valamiért kötelezően balzsamecetként szerepel, Dani le is ragad a balzsamnál és ideges is lesz kicsit. Patrick feltűnésekor jön az igazi izgalom, ismerős nyelv, hátha ebből talán megértenek valamit de visszaemlékezve az angolóráikra kevés reményt táplálok ezzel kapcsolatban Bálint szerint a kalciumba kell beletenni a tojást, Vivinek viszont legalább megvan, hogy a héját kell lemaratni az oldattal és Dani is kapizsgálja, hogy a sok színes szar csak a látvány miatt lett kitéve.

Újabb esélyként az esetleges földrajztudásukkal is közelebb kerülhetnek a megfejtéshez de Merdzsó számára már a topográfia szó is ismeretlen. Vaktérképen kell(ene) elhelyezniük európai fővárosokat de a lány meglepő módon ebben sincs otthon. Alamizsnaként megkapja az első kör lehetőségét, Budapestet választja és a biztonság kedvéért egy jó baszott nagy mágnes reprezentálja fővárosunkat, ami lefedi egész Magyarországot, így azon belül még véletlenül sem kell bajlódnia. Moh Bukarestet, Vivi Dublint helyezi el sikeresen, Daninak Spanyolországgal már meggyűlik a baja és rá is baszarintja Franciaország kellős közepére Madridot majd el is mondja, hogy csak tippelgetett és segítségre lett volna szüksége. Bálint Moszkvát rakja flegmán helyre, Robi Zágrábot, Mercike pedig azt se tudja mit válasszon és tátott szájjal nézi a városokat mintha ezekről még sosem hallott volna, amit nem is zárok ki. Pedig biztos ott van Párizs is, amit 1-2 napja még Parisként le is írt, mint álomrandijának helyszíne. Ehelyett inkább Amszterdamot próbálgatja bele minden országba a pozitív visszacsatolást keresve a többiek arcán miközben riportMoh udvariasan próbálja megerősíteni, hogy mekkora buta picsa is ez a kislány.

Vivi az országot eltalálja, Párizs pontos lokációját nem de Dani legalább ennek hatására javítja Madridot, majd Szarajevót kúrja rá Oroszországra, ahol már ott van Moszkva és nem esik le neki(k), hogy csak fővárosok szerepelnek, amiből testvérek között is csak egy van minden országnak. Bálint Szófiát, Robi Brüsszelt helyezi fel de Belgium helyett Hollandiába; Mercike megint teljes homály, azt ecseteli a riportban utólag, hogy a hasonló kellemetlen helyzeteket próbálja viccesen megoldani ami ezúttal kimerül abban, hogy szemeit eltakarva helyezi fel a következő várost mintha ettől bármivel is pontatlanabbul tippelne mint nyitott szemmel. Mohnak megvan Varsó és bármennyire is a kvázi hülyék kategóriájába sorolta Vivit, a lány is eltalálja Oslót még ha nem is teljesen magabiztos. Dani örül, mint majom a farkának, hogy a Dinamo Kijev focicsapat nevében bizony egy városnév bújik meg majd inkább Bernre esik a választása mert az biztos német de ne aggódjunk, Dánielünk elképesztő duplacsavart visz a játékba és helyesen teszi fel Svájc közepére az említett várost. Bálint Kijevet pipálja be, Robinak eszébe jut a híres koppenhágai csata(hm, most megnéztem, tényleg történt ilyen), ami szerinte Fehéroroszországban volt de legalább érzi, hogy cinkes ha csak nagyjából tudja elhelyezni a térképen.

vv10x95_36.png

A felrakott városok által képzett alakzatot kéne talán kiolvasni de ez ugye nem megy majd egykönnyen a hibák miatt na meg ha a cukor vegyjelét keresi az ember, az sem segít rajta. Vivi szerint a forma úgy néz ki, mint egy hal, mutatom a képet, nem tudom ez melyik bolygón hal. Majd saját magához hasonlítja, Bálint pedig egy rákhoz, Moh szerint mínusz só, a helyes megfejtés viszont ismét az ecet.

vv10x95_37.png

A szerkesztők lassan addig húzzák ezt a „rejtélyt”, hogy  a 36 millió helyett a győztes jutalma a végén még az lesz, hogy elárulják neki a titkot. Ezúttal szerencsétlen tyúkokat küldenek be, hogy az ápoltak a nyakukban lógó segítségül szolgáló valamiket szerezzék meg. A laborban pedig ma Dr. Bálint és Dr. Dani „kutathat”. Vivi konstatálja, hogy a tyúkok bizony odafostak az udvarra majd elmeséli a riportban a gyerekkori traumáit, amikor a nagyszülőknél megkergette őt egy liba, amit meg akart simogatni és ő azóta élő baromfihoz nem szívesen nyúl. Minden tiszta fos és szegény madarak sem szimpatizálnak túlságosan a lakókkal, szállnak össze-vissza. Robi próbálja összefogni a csapatot és rábírni a lányokat, hogy fogják meg az állatokat, mert hát nem 5 tonnás tyúkok de Merci szerint nehezek és még kandeszek is.

Bálint szerint nagyon motiváltak voltak a tojás titkát illetően, ennek ellenére majdnem megint palacsintát csinálnak és összeöntenek mindent. Vivi továbbra is ódzkodik, Robi szerint ha idegen emberekkel elmegy randizni akkor ez sem kéne, hogy akadályt jelentsen bár figyelmezteti, hogy a vérmes ragadozók bizony martfűi lányok húsát eszik. Vivi el is nevezi Bercinek az egyiket majd arról vall meg kéne barátkozni a csirkékkel mert ez így nem állapot. Végül csak megfogja miközben a köpenye belelóg a szarba, teszi mindezt természetesen folyamatos sikítás közepette.

Bálint mintha érezné, hogy elkezdett leoldódni a tojáshéj mert más a hangja amikor megkopogtatja aztán rájönnek, hogy mégsem. Nos igen, ha 12 óra van előirányozva akkor valószínűleg 15 perc alatt még nem érzékelhető szignifikáns változás. Dani hárommillióért amúgy beleinna az ecetes-cukros löttybe. Ha pedig a fizetett hogyvolt kommentelőknek szánt pénzből ennél többet félreteszünk akkor valami halálosabbat is szívesen keverünk neki. A többiek közben bent megfejthetik a tyúkok nyakából szerzett infókat, amikből az ecetsav képlete jön ki mert majd biztos pont ezt látva jön el bármelyiküknél a heuréka pillanat. A tippek között van minden, ami kell: csoki, kóla, cink, szénsav, Mercike pedig inkább mással foglalja el magát.

Bé szerint a héj nélküli tojás csoffadt focilabdára hasonlít, olyan mint egy vízibomba. Robi és Moh kivételes logikájában bízik, pedig megvan már az ecet, gyakorlatilag csak várni kéne de inkább rommá sózza az oldatot. Bent a többiek a konyhában kezdenek kisírletezni és némi progresszió rögtön tapasztalható is mert Robi meg tudja kapargatni a tojás héját. Végül elvileg az segített, hogy mi marja szét a fogakat, amikben ugye kalcium van de már nem nagyon tudok figyelni erre a vergődésre.

vv10x95_59.png

Megnézhetjük még mi történt a kiválasztás után. Robi szerint Anikó szép volt, Dani elfogadta mindenki jelét bár Vivi indoklását nem értette és még most sem érti de tökimndegy mert Vivi gondolkodását úgysem lehet érteni. Bent azt beszélik Bálinttal, hogy fura, hogy idáig nem volt rajta se zöld, se kék kendő. Vivcsót kérdezik fel a szobában, hogy miért rakta rá a jelet, aki hiába magyarázza el neki, hogy mert kérted baszod, a proli nem érti és tovább hőbörög, hogy neki ilyen meglepetést ne okozzon senki. Bálint próbál lavírozni kettejük között, Daninak meg ideje lenne elfogadni, hogy ha Vivi nem is tudja rendesen kifejezni magát, attól még messze ő (mármint Dani) az, aki lefelé lóg ki a mezőnyből szimpátia terén úgyhogy lassan taka van haza. Az persze igaz, hogy Vivi nem nagyon vállalt eddig kockázatot egy kiválasztáson se de konfliktusa sem igazán volt ha jól emlékszem. Ezen még élcelődnek kicsit alvás előtt aztán hallhatjuk Dani emberi nagyságát miszerint ő nem haragszik.

Volt valami napi kérdés is de sikerült elbaszni mert szerintem az adás elején meg se mutatták most pedig nem tudnak random eredményeket generálni. Holnap Proli úr szülinapját nézhetjük meg, ez a hét tényleg róla szól, a végén meg még tendencia lesz abból, hogy a szülinapos kiválasztott takarodik haza.

1671 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.18. 13:20:49

@Fálki: érhető bár itt kérdés hogy hány évesek voltak ekkor a ferfitarsak

.Zsu 2021.02.18. 13:21:23

@repuloezustmokus: @Fálki: én is szeretem a temetők hangulatát.

K_Attila 2021.02.18. 13:22:37

@Fálki: Én sosem kattintok yt linkre, de nem érzem szükségét, hogy az ízlésemnek megfelelő szabályokat erőltessek bárkire is.

Fálki 2021.02.18. 13:23:11

@repuloezustmokus: Azt értem én, csak nekem az nem érdekes.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:23:30

Én most inkább a Delain feloszlása miatt vagyok gyászos hangulatban. youtu.be/OpJ1ma3I0Ag

Fálki 2021.02.18. 13:23:49

@repuloezustmokus: 14-22 kozott szerintem mindenkinek porcosodott rá valamilyen szinten :D

mozambikizombikini 2021.02.18. 13:24:03

@silvermansarah: Aaaaaazigen! :D En is ilyet akarok majd! Meno!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.18. 13:25:01

@Fálki: na az ok úgy. Csak ha 40 lett volna a férfiember akkor azért..

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 13:25:17

@Fálki: a Házsongárdi temetőben voltál már? Ott tényleg nagyon komoly a csend..

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:26:13

@Fálki: Van aki meg a t.A.T.u. csajokra. :-P

Alizée csak egy gyenge Sophie Marceau utánérzet volt külsőleg.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 13:28:18

az én ízlésem alapján mostantól csak barna hajú, barna szemű, 44-46-os lábú férfi kosárlabdázók írhatnak ide. és punktum!

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:29:15

@úgymond olvasó mmkk: Belegondoltál, hogy milyen lábszaga van azoknak?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 13:31:50

@repuloezustmokus: nők kérdésében az én ízlésem, mint olyan, nem létezik

@Fálki: még szerencse, hogy nem armando. akkor írhatnám át az egészet.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a blog szagokat még nem közvetít :)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:32:58

Kávboj legyakja vajon Mohokit szombaton? A Campona melléki egy ház község nagyon erre izgul.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 13:34:20

@silvermansarah: akkor fálki citromos mignon is? per pillanat arról álmodozom

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:34:46

@úgymond olvasó mmkk: Még szerencse, vitriolszagú lenne minden. Villalakók kedvéért kénsav szagú.

Egyfejű 2021.02.18. 13:36:13

kepkuldes.com/images/6ce46f45ef6835ad59f826d6468b56a2.jpg

Küldöm szeretettel mindenkinek, a temetős off apropóján. Nemcsak csend van, de néha humor is akad, még az elmúlásban is.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.18. 13:36:17

@Silversan: hát igen, ebben ott a pont.... a BV-t még nem néztem. Ha engem kérdezel akár a fantomkép is megnyerhetné ezt a párbajt...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:36:34

Bepótoltam már a kieső időszakom vagy még trollkodjak tovább? Lezárom a szavazást, MOST. Elbasztátok, itt volt a lehetőség szavazni.

mozambikizombikini 2021.02.18. 13:38:18

@Egyfejű: AAAAaaaahhhh... ha ha aha :D

Nemtom miert, de:
youtu.be/_8ojvVAh9VU

Fálki 2021.02.18. 13:38:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: De nem arrol volt szo, hogy Te most nem jossz tobbet?

ratsliveonnoevilstar 2021.02.18. 13:39:00

@ilona12: a lakat kódja. mindig le kell írni az előző számsorban látott számjegyeket
1
11 (1 db 1-es)
21 (2 db 1-es)
1211 (1 db 2-es, 1 db 1-es)
.
.
13112221
1113213211 (=1db 1-es, 1 db 3-as, 2 db 1-es, 3 db 2-es, 1 db 1-es)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:40:10

@Fálki: Úgy ismersz? Ez még Sixxnek se jött össze. Kivi voltam hogyan emberkednek ha ezt lépem.

Egyfejű 2021.02.18. 13:41:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Azértsefogok :) Emlékeim szerint pl. filmek kapcsán eléggé egy ekg-n voltunk, ezt nézem :)

mozambikizombikini 2021.02.18. 13:41:56

@Brigante: Lehet, hogy narci vagyok, de szerintem elegge mindenki ertelmes emberke itt. :D

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:41:58

@Brigante: Igen. Egy temetői séta alkalmával szembe jöhetne, ezt búgva: Воскресение!

Fálki 2021.02.18. 13:42:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mondtam én, hogy csak az 5 perc hírnév kellett neked is, torgyánjóska! :D

hereverő heverő 2021.02.18. 13:42:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azért ennél értelmesebbnek ismertelek...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:44:04

@Egyfejű: Ez elhomályosítja, hogy egy primitív egoista gestapo tiszt viselkedésű troll vagyok? Hálám jeléül egy klasszikus: youtu.be/I9Q7jG_gWe8

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:45:12

@Fálki: Volt nekem rémhírnevem éppen elegendő mértékben. Nem hat meg.

Alice_in_Wonderland 2021.02.18. 13:46:08

Hello mindenki! Bejelentkeztem, kommenteltem néhány napot, aztán közbeszól az élet, és csak a hv olvasásra futotta időmből. Meg is lepődtem ma a kommenteket visszaolvasva, hogy elég kemény napok jártak erre is.
Na, de amit nem értek, hogyan jöhet szóba Daniella bármilyen formájú párbajgyőzelme? Nem csak a felügyelőtiszt, vagy a koherens mondatformálásra való készség teljes hiánya, ami zavar, hanem, a játékhoz való hozzáállása, az attitűd, hogy neki minden jár, levegőt venni is csak akkor lehet ha engedélyt ad rá, és az, ahogy tekint a nőkre. Tudom elcsépelt téma, de nekem nagyon beakadt, amikor a belevalóban néhány hete azt ecsetelte, hogy ő "mostmár béranyát akar fogadni, mert, a mai lányok nem alkalmasak az anyaságra, de neki már itt az ideje, hogy apa legyen".
Ami pedig a legjobban zavar, hogy Renátát igyekszik az rtl negatívan feltüntetni, szervezi köré az érzékenyítő műsort, de Danit mosdatja, elsikamikálja, sőt a héten még mintha, őt akarnák visszajuttatni. Plussz Bála arcát nagyon nagyon szeretném látni, amikor rájön, hogy eltaktikázta magát.
És amúgy hajrá Pini!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.18. 13:48:00

@Fálki: a Lolita számra válaszolva: a mai agyammal úgy visszamennék 18 évesnek :)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:48:31

@Alice_in_Wonderland: Nem fog nyerni a Kávboj. Mert azért is ellendrukker vagyok. Kapják be a szerki gyíkok.

hereverő heverő 2021.02.18. 13:49:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem ez az első tévedésem, nyilván nem is az utolsó. És volt már ennél fájdalmasabb melléfogásom is. Remélem szép napod van.

*megvonom a vállam.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:49:45

@Brigante: Az ilyen érzést hívják öregségnek.

mozambikizombikini 2021.02.18. 13:50:02

@Fálki: Torgyanjoska... igy hivtuk a kozos madarpokunkat a nehai hazastarsammal. :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.18. 13:50:09

@Alice_in_Wonderland: welcome back :)

Örülök, hogy nem hagytál itt minket!

Ja én is az mondom hajrá Pini Vivi

ppupu #Fantom for President 2021.02.18. 13:51:04

@mozambikizombi: Helló tesó dobj egy privát üzenetet visszaírok

Fálki 2021.02.18. 13:51:09

@Brigante: Ez az Alice nem az az Alice ám, akit az EKG csoport csoportosan betámadott..

Egyfejű 2021.02.18. 13:51:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
- Béla, én vagyok!
- Béla én vagyok! (hogy egy másik klasszikust idézzek)
Én kedves sárkány vagyok, először meg másodszor is megpróbálom a jót látni. Csak harmadszorra eszem meg az illetőt :D

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:51:48

@hereverő heverő: Köszi, remek, süt a nap, jó a kávé, Telekom nagyi nászúton vagy George-al.

Fálki 2021.02.18. 13:51:58

@Fu Szekh Li: Ezt imadom :D

De nyilvan ez is a legalja. De szerintem nem is gondolták komolyan. A padodot meg igen, ok maguk is.

Krétagarbó 2021.02.18. 13:53:35

@silvermansarah: szerintem nem kell szavazni erről, ez egy szabad hely, elfér sokminden. Annyira pedig tartom felnőttnek az itt kommentelőket, hogy nem szabadul el a pokol semmilyen témában.
Egyébként a korábbi téma max. szakpolitikai volt, semmiképpen nem pártpolitika, ami miatt ölik egymást az emberek.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:53:37

@Fu Szekh Li: Az igazán durva a Z'zi bolygó titka volt tőlük a Planetáriumban. Mentünk az osztállyal.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:55:12

@Fálki: Pszt, ne hibáztasd őket, tudod az álmoskönyvek meg ilyenek miatt.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 13:58:29

@Krétagarbó: a többiek majd gálánsan lemondanak a helyükről neked :))

hereverő heverő 2021.02.18. 13:59:27

@Fálki: A padödö is csak megélhetési zenekar volt, meg a Janicsákék is. Mindkettő ugyanaz a pálya. Nem véletlenül nem szólalt fel sem egy Dés vagy egy Presser sem akkoriban a silányság ellen. A nép ezt kajálta, ezt kapta. Akik viszont felszólaltak, azok a Voga-Turnovszki voltak, sajnos visszhang nélkül.
Magyarázd el, hogy mitől megy a Rolls Frakció...

.Zsu 2021.02.18. 14:01:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ezt most rákattintás nélkül tudtam, h melyik szám lesz :DDD

mozambikizombikini 2021.02.18. 14:01:43

@repuloezustmokus: :D Nem igazan, de egy icipici, ketszer vedlett madarpokot felnevelni eleg nehez am, mert nagy a halalozasi arany, azert szuletnek olyan sokan.
Ugy gondoltam a Torgyi nev egy harcos szellemnek hat, ezzel probaltam tamogatni a vedleseit... az nagyon nehez am nekik, altalaban abba pusztulnak bele . :(

Fálki 2021.02.18. 14:02:07

@hereverő heverő: Pont ezt mondtam párszázzal feljebb.

Csak az a nem mindegy ezeknél a megélhetési bohóckodóknál, hogy komolyan veszik magukat és ugy csinalnak mintha ok tenyleg lennenek valakik, lasd padodo vagy teljesen a helyen kezelik magukat, lasd Janicsák.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 14:02:42

@.Zsu: Erre büszke vagy vagy pedig szégyelled?

.Zsu 2021.02.18. 14:03:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: csak ezek közül lehet választani? :D

hereverő heverő 2021.02.18. 14:03:36

@Fálki: így igy, akkor EKG. Nem olvastam vissza, dolgozom közben.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 14:05:04

@.Zsu: Nem elég demokratikus? Kérdezzük meg Vágó Pistát, hátha segít megjelölni a helyes választ.

.Zsu 2021.02.18. 14:08:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: kicsit feketefehér.
de büszkeség töltött el akkor inkább. jelöljük meg kérem az A választ.

Fu Szekh Li 2021.02.18. 14:08:47

Egyébként a szar zenék világnapja van ma? Mert akkor bedobom az adu ászt:
www.youtube.com/watch?v=HY1_wYOZiHk&ab_channel=OFFICIALZEN%C3%89K
(egyébként ez qrva jó szerintem)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 14:09:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a válasz az életre, a világmindenségre, meg mindenre csakis a 42 lehet.

.Zsu 2021.02.18. 14:10:02

@Fu Szekh Li: :DDD jaj ez a dal. mindig jót nevetek rajta.

ficekence 2021.02.18. 14:23:10

@Fálki: Nekem
Meg neked
meg másoknak is.

mozambikizombikini 2021.02.18. 14:28:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Te meg mit politizalsz itt (?! )

;)

kuldenem a Belgatol a...... de nem merem :P

Krétagarbó 2021.02.18. 14:36:56

@kipcsak harcos: nem is ettem még ma ebédet, annyi a dolgom:)

Malacka még a füstölőben lógázik, húsvétkor lesz az asztal dísze. Ppuput egyelőre megkímélem, nem tudom, hogy nem rágós e nagyon a húsa:D

Krétagarbó 2021.02.18. 14:42:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: még jó, hogy nem köszöntem el tőled (állandó lemaradásban vagyok a kommentekkel), így most nem kell újra üdvözöljelek.

Örülök, hogy maradtál.

Silversan 2021.02.18. 15:51:20

@Spitzbauer: Blikk hírek, garázdaság. Tesójával vegzáltak egy biztonsági őrt, ezért most is nézi mindennap a VV-t a kapcsolattartó tisztje...Szegény:-)

Silversan 2021.02.18. 16:07:41

@Kábel Barát: bocs, hogy ellentmondok. Szerintem tudna rántottát készíteni, erre nem neki, hanem Mercinek van inkább szüksége.Ha nem kapna. csinálná. 5 évig volt barátnője, aki családtag volt náluk. Szerintem tiszteli a nőket, akit lehet. Én sajnálom Mercit, más körülmények között sokkal jobb lehetne, de sajnos ez a benti viselkedése sok tiszteletet nem érdemel, ehhez képest Moh a maga módján támogatja őt. Nem vagyok Moh rajongó, hajrá Vivi és Robi!

Silversan 2021.02.18. 17:17:24

@blindmap: Szerintem Moh kint soha semmilyen viszonyba nem került volna Mercivel, Én is a napokban kerültem ide, igaz, hosszú évek óta olvasom a blogot, és nagyon sok kommentelőt megkedveltem, bár természetesen nem mindenkivel értek mindig egyet, nagyon jól érzem magam. Színes, humoros társaság, és rengeteget tanulok, jól szórakozok Te vagy eddig az egyetlen, akivel szinte semmiben nem értek egyet eddig. Talán azért, mert nem érvelsz, hanem kinyilatkoztatsz, Néha lehet használni a szerintem szót.De nem baj, átgörgetem, nem zavar, szerintem amíg nem bántjuk egymást, itt mindenki "elfér".

mozambikizombikini 2021.02.18. 22:18:44

Juhuuuu, leszallt a Perseverance a Marson!!!!!
süti beállítások módosítása