Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X95 – 5 tonnás kandesz tyúkok és A tojás

2021. február 17. 18:37 - dmr94

Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF, akit mindenki meg akar dönteni de a prímet Vivi viszi az orvosi köpenyhez párosított bőrnadrággal és magassarkúval. Mint valami rossz pornó, komolyan.

vv10x95_38.png

Újdonsült tudósaink be is mutatják nekünk az emberi test belső szerveit, a feladat jótékonyan oly módon kerülhetett kiadásra, hogy úgy magyarázzák el választott szervük működését mintha óvodásokhoz beszélnének. Feltételezte bárki is, hogy bármelyikük képes lenne ennél szofisztikáltabban megtenni mindezt? Mercikének nem meglepő módon ebbe is beletörik a bicskája és a műanyag tüdőket is majdnem sikerül beletörnie a bábuba amikor valahova a belek helyére próbálja betuszkolni őket. Moh igyekszik kedvesen instruálni, hogy ha nem megy akkor bizony nem kell erőltetni és ha én 4-5 éves gyerekként hallanám ezt az "előadást", akkor bizony kurva nagy bajban lennék, hogy mi is az a tüdő. Annyi azért remélhetőleg megvan Balázs doktornőnek, hogy ez az a szerv, amit a folyamatos bagózással tönkrekúr az évek alatt.

Moh a belekről mesél, azokat, illetve az emésztést a nagyszülőkhöz való utazásként bemutatva és érezhetően jobban abszolválja a feladatot, mint ágyasa. Büszke is magára és a tegnapi fogkrémes találmánya után ezt is sikerült úgy előadnia, hogy azt érzem ez a gyerek mégis egész talpraesett, bármennyire is bárgyúnak és életképtelen mamakedvencének tűnt sokáig. Dr. Vi szerint a vese olyan, mint egy fülcimpa és ismerteti, hogy ez bizony a bevitt folyadék feldolgozásáért felel, megtisztítja a testet a MÉRGES dolgoktól, mint a homokozóban a szita. A riportban azon gondolkozik később, hogy hol is találhatóak a VESÉJEINK. Hősszerelmes Daninak jut nyilván a szív, ami olyan, mint autónak a motor, mint Virágnak az anál, mint heréknek a vakarás, anélkül nem tudunk létezni, ez van bizony a legszorosabb összeköttetésben az aggyal, amilye Dánielnek mondjuk nem biztos, hogy van de ez most mellékes.

Bálint a májról mesél, vicces ahogy pont ő emeli ki, hogy nem kéne alkoholt inni, illetve ha már gyerekeknek szól az előadás akkor egy játékos kis tény: ez az egyetlen olyan szervünk, amiből ha levágnak egy darabot, akkor az újranő és már azt reméli hátha néhány lurkó miattuk kap majd kedvet a biológiához. Micsoda edukatív jelleget ölt a műsor kérem szépen. Robinak csak a maradék jut de nem nagyon jönnek rá mi is az: pitvar? húgyhólyag? Tippük az utóbbira esik de jön az üzenet a képernyőre, hogy ez bizony a hasnyálmirigy és a nyombél. Ezekről amúgy nekem sem lett volna sok lövésem. Dr. Ollári azt ecseteli, hogy ha pisilni kell és szólsz az óvónéninek, akkor ez a szerv van tele, olyan mint amikor egy lufiba vizet öntenek majd beismeri, hogy nem igazán megy neki az anatómia.

Vivi hoz még egy fun factet a belek bolyhosságáról majd szintén tol egy motivációs reklámfilmet a jövő orvoskutatóinak, hogy írjanak bátran nekik DM-et és ők állnak rendelkezésre. Én indítványozok is egy kisiskolásoknak szóló tehetséggondozó programot, amit még véletlenül sem Karikó Katalinról hanem Szilágyi Vivienről nevezzenek el!

A héj nélküli tojás titkát továbbra sem sikerült megfejteni, így itt is van az éteren keresztül Köbüki MZ/X Izabele Litvániából, Deborah Isztambulból, Eleonore Svájcból, Savanna Portugáliából és Patrick Londonból. Hirtelen nem esik le, hogy a feliratokat csak mi olvashatjuk de aztán látva a villalakók – különösen Bálint – arcát, világos, hogy itt az ápoltak lesznek szívesek megfejteni a rejtélyt a kutatók anyanyelvéből.

Na ez így nyilván jó geci feladat, így a tippek is ennek megfelelő színvonalúak: mi lehet a titkos összetevő? Moh szerint a petrezselyem is elhangzik de jellemzően a cukor-só-ecet hármas van fókuszban. Néhány latin szót/univerzális kifejezést is sikerül megérteni, mint a kalcium, a folyamatot pedig leginkább a kézmozdulatok dekódolásából sikerül összerakni. Robi felismeri a "vous" szócskát és kikéri a művelt közvéleményt, hogy vajon mit jelenthet? Vivi csípőből vágja rá, hogy "minden nyelven azért nem bír érteni" mintha a liván és török kollégát perfektül vágta volna ezt megelőzően. Bálint siet segítségükre az örökzöld "Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?" sláger címével, azon azonban könnyedén túllendül, hogy a szórend bizony nem feltétlenül egyezik minden nyelvben, így szerinte a vous azt jelenti, hogy ma.

Közben lassan mintha kapizsgálnák, hogy a tojásból kell kivonni a kálciumot ecet segítségével de a sót valahogy nem akarják elengedni és az ecet is valamiért kötelezően balzsamecetként szerepel, Dani le is ragad a balzsamnál és ideges is lesz kicsit. Patrick feltűnésekor jön az igazi izgalom, ismerős nyelv, hátha ebből talán megértenek valamit de visszaemlékezve az angolóráikra kevés reményt táplálok ezzel kapcsolatban Bálint szerint a kalciumba kell beletenni a tojást, Vivinek viszont legalább megvan, hogy a héját kell lemaratni az oldattal és Dani is kapizsgálja, hogy a sok színes szar csak a látvány miatt lett kitéve.

Újabb esélyként az esetleges földrajztudásukkal is közelebb kerülhetnek a megfejtéshez de Merdzsó számára már a topográfia szó is ismeretlen. Vaktérképen kell(ene) elhelyezniük európai fővárosokat de a lány meglepő módon ebben sincs otthon. Alamizsnaként megkapja az első kör lehetőségét, Budapestet választja és a biztonság kedvéért egy jó baszott nagy mágnes reprezentálja fővárosunkat, ami lefedi egész Magyarországot, így azon belül még véletlenül sem kell bajlódnia. Moh Bukarestet, Vivi Dublint helyezi el sikeresen, Daninak Spanyolországgal már meggyűlik a baja és rá is baszarintja Franciaország kellős közepére Madridot majd el is mondja, hogy csak tippelgetett és segítségre lett volna szüksége. Bálint Moszkvát rakja flegmán helyre, Robi Zágrábot, Mercike pedig azt se tudja mit válasszon és tátott szájjal nézi a városokat mintha ezekről még sosem hallott volna, amit nem is zárok ki. Pedig biztos ott van Párizs is, amit 1-2 napja még Parisként le is írt, mint álomrandijának helyszíne. Ehelyett inkább Amszterdamot próbálgatja bele minden országba a pozitív visszacsatolást keresve a többiek arcán miközben riportMoh udvariasan próbálja megerősíteni, hogy mekkora buta picsa is ez a kislány.

Vivi az országot eltalálja, Párizs pontos lokációját nem de Dani legalább ennek hatására javítja Madridot, majd Szarajevót kúrja rá Oroszországra, ahol már ott van Moszkva és nem esik le neki(k), hogy csak fővárosok szerepelnek, amiből testvérek között is csak egy van minden országnak. Bálint Szófiát, Robi Brüsszelt helyezi fel de Belgium helyett Hollandiába; Mercike megint teljes homály, azt ecseteli a riportban utólag, hogy a hasonló kellemetlen helyzeteket próbálja viccesen megoldani ami ezúttal kimerül abban, hogy szemeit eltakarva helyezi fel a következő várost mintha ettől bármivel is pontatlanabbul tippelne mint nyitott szemmel. Mohnak megvan Varsó és bármennyire is a kvázi hülyék kategóriájába sorolta Vivit, a lány is eltalálja Oslót még ha nem is teljesen magabiztos. Dani örül, mint majom a farkának, hogy a Dinamo Kijev focicsapat nevében bizony egy városnév bújik meg majd inkább Bernre esik a választása mert az biztos német de ne aggódjunk, Dánielünk elképesztő duplacsavart visz a játékba és helyesen teszi fel Svájc közepére az említett várost. Bálint Kijevet pipálja be, Robinak eszébe jut a híres koppenhágai csata(hm, most megnéztem, tényleg történt ilyen), ami szerinte Fehéroroszországban volt de legalább érzi, hogy cinkes ha csak nagyjából tudja elhelyezni a térképen.

vv10x95_36.png

A felrakott városok által képzett alakzatot kéne talán kiolvasni de ez ugye nem megy majd egykönnyen a hibák miatt na meg ha a cukor vegyjelét keresi az ember, az sem segít rajta. Vivi szerint a forma úgy néz ki, mint egy hal, mutatom a képet, nem tudom ez melyik bolygón hal. Majd saját magához hasonlítja, Bálint pedig egy rákhoz, Moh szerint mínusz só, a helyes megfejtés viszont ismét az ecet.

vv10x95_37.png

A szerkesztők lassan addig húzzák ezt a „rejtélyt”, hogy  a 36 millió helyett a győztes jutalma a végén még az lesz, hogy elárulják neki a titkot. Ezúttal szerencsétlen tyúkokat küldenek be, hogy az ápoltak a nyakukban lógó segítségül szolgáló valamiket szerezzék meg. A laborban pedig ma Dr. Bálint és Dr. Dani „kutathat”. Vivi konstatálja, hogy a tyúkok bizony odafostak az udvarra majd elmeséli a riportban a gyerekkori traumáit, amikor a nagyszülőknél megkergette őt egy liba, amit meg akart simogatni és ő azóta élő baromfihoz nem szívesen nyúl. Minden tiszta fos és szegény madarak sem szimpatizálnak túlságosan a lakókkal, szállnak össze-vissza. Robi próbálja összefogni a csapatot és rábírni a lányokat, hogy fogják meg az állatokat, mert hát nem 5 tonnás tyúkok de Merci szerint nehezek és még kandeszek is.

Bálint szerint nagyon motiváltak voltak a tojás titkát illetően, ennek ellenére majdnem megint palacsintát csinálnak és összeöntenek mindent. Vivi továbbra is ódzkodik, Robi szerint ha idegen emberekkel elmegy randizni akkor ez sem kéne, hogy akadályt jelentsen bár figyelmezteti, hogy a vérmes ragadozók bizony martfűi lányok húsát eszik. Vivi el is nevezi Bercinek az egyiket majd arról vall meg kéne barátkozni a csirkékkel mert ez így nem állapot. Végül csak megfogja miközben a köpenye belelóg a szarba, teszi mindezt természetesen folyamatos sikítás közepette.

Bálint mintha érezné, hogy elkezdett leoldódni a tojáshéj mert más a hangja amikor megkopogtatja aztán rájönnek, hogy mégsem. Nos igen, ha 12 óra van előirányozva akkor valószínűleg 15 perc alatt még nem érzékelhető szignifikáns változás. Dani hárommillióért amúgy beleinna az ecetes-cukros löttybe. Ha pedig a fizetett hogyvolt kommentelőknek szánt pénzből ennél többet félreteszünk akkor valami halálosabbat is szívesen keverünk neki. A többiek közben bent megfejthetik a tyúkok nyakából szerzett infókat, amikből az ecetsav képlete jön ki mert majd biztos pont ezt látva jön el bármelyiküknél a heuréka pillanat. A tippek között van minden, ami kell: csoki, kóla, cink, szénsav, Mercike pedig inkább mással foglalja el magát.

Bé szerint a héj nélküli tojás csoffadt focilabdára hasonlít, olyan mint egy vízibomba. Robi és Moh kivételes logikájában bízik, pedig megvan már az ecet, gyakorlatilag csak várni kéne de inkább rommá sózza az oldatot. Bent a többiek a konyhában kezdenek kisírletezni és némi progresszió rögtön tapasztalható is mert Robi meg tudja kapargatni a tojás héját. Végül elvileg az segített, hogy mi marja szét a fogakat, amikben ugye kalcium van de már nem nagyon tudok figyelni erre a vergődésre.

vv10x95_59.png

Megnézhetjük még mi történt a kiválasztás után. Robi szerint Anikó szép volt, Dani elfogadta mindenki jelét bár Vivi indoklását nem értette és még most sem érti de tökimndegy mert Vivi gondolkodását úgysem lehet érteni. Bent azt beszélik Bálinttal, hogy fura, hogy idáig nem volt rajta se zöld, se kék kendő. Vivcsót kérdezik fel a szobában, hogy miért rakta rá a jelet, aki hiába magyarázza el neki, hogy mert kérted baszod, a proli nem érti és tovább hőbörög, hogy neki ilyen meglepetést ne okozzon senki. Bálint próbál lavírozni kettejük között, Daninak meg ideje lenne elfogadni, hogy ha Vivi nem is tudja rendesen kifejezni magát, attól még messze ő (mármint Dani) az, aki lefelé lóg ki a mezőnyből szimpátia terén úgyhogy lassan taka van haza. Az persze igaz, hogy Vivi nem nagyon vállalt eddig kockázatot egy kiválasztáson se de konfliktusa sem igazán volt ha jól emlékszem. Ezen még élcelődnek kicsit alvás előtt aztán hallhatjuk Dani emberi nagyságát miszerint ő nem haragszik.

Volt valami napi kérdés is de sikerült elbaszni mert szerintem az adás elején meg se mutatták most pedig nem tudnak random eredményeket generálni. Holnap Proli úr szülinapját nézhetjük meg, ez a hét tényleg róla szól, a végén meg még tendencia lesz abból, hogy a szülinapos kiválasztott takarodik haza.

1671 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kipcsak harcos 2021.02.17. 18:41:34

írjon még 7 ember és stop a fos9

nyunyo.de.silvermaster 2021.02.17. 18:46:04

eddig 6. volt a legjobb hely , egy 5.
kipcsak de nem bírlak de legalább most a szemedbe is mondom.Próbáld kitörölni magad egyből 2. leszek.

kipcsak harcos 2021.02.17. 18:47:01

dmr94 ez egész jó lett

kipcsak harcos 2021.02.17. 18:49:49

Mára minden fontos dolgot letudtam :D

BiriKroki 2021.02.17. 18:50:24

@kipcsak harcos: mert közben nyallerkodtál pfff
xdxd

Ármándójózsi 2021.02.17. 18:52:35

Na, vége már az ovinak, lehet újra normálisan OFF-olni? :DDD

nyunyo.de.silvermaster 2021.02.17. 18:54:59

@Kosztarika: ezért nem szeretlek , mindig megversz .

Ármándójózsi 2021.02.17. 18:56:46

@úgymond olvasó mmkk: Ezt nem ismertem, de gondolom egy újabb rosszindulatú megjegyzés irányomban. :D Van egy olyan érzésem, hogy Te degradálsz... ^^ :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 18:58:07

@Ármándójózsi: tegnap megbeszéltük, hogy utáljuk egymást, ezért naponta egyszer muszáj valami megjegyzést tennem :DDDD

kipcsak harcos 2021.02.17. 18:59:50

@BiriKroki: látod, így kell azt csinálni :P
A legjobbkor tettem. Meg is lett a jutalmam.
Mert például elsőnek könnyű lenni (bocs Koszta) de az F9-hez profizmus kell, az nem csak úgy lesz :D

nyunyo.de.silvermaster 2021.02.17. 19:01:25

dmr94 hát téged bírlak a legjobban , szeretem a stílusod, igaz sok újdonság nem volt mert hvs kiégett hobbynyúl este megírta. Köszönjük!

nyunyo.de.silvermaster 2021.02.17. 19:02:21

@úgymond olvasó mmkk: ármándót nagyon jól kezeled , de mi jóban vagyunk?

ForniT #TeamPini 2021.02.17. 19:05:05

Ezek szerint nem baj, hogy nem néztem meg az öfit. :D

etikette 2021.02.17. 19:07:15

Sírok, hogy lehet még fokozni Merci ostobaságát. 8 osztályt elvégezte egyáltalán? Vagy az sem sikerült neki? Szégyen, hogy csak a faszért tud könyörögni de amúgy életképtelen

Ármándójózsi 2021.02.17. 19:13:10

@HenGau: Még mindig a Tiéd az egyik legjobb avatar, mondom ezt úgy is, hogy nyilván most sem fogsz válaszolni. :DDD

BiriKroki 2021.02.17. 19:16:15

@kipcsak harcos: marhára nincs igazad, ha fákli írja a posztot, akkor mindenkinek bunkó az első tíz. szvl bekaphatod xdxd

Fu Szekh Li 2021.02.17. 19:19:24

Én nem igazán értem, hogy mi ezen a héten a koncepció, azon kívül, hogy mutassuk meg, milyen hülyék szegények. Eddig nem igazán kaptak olyan segítséget, talán az angol kivételével, ami tényleg hasznos lett volna. Aki a térképen ki tudta az ecetet olvasni úgy, hogy az első E konkrétan egy háromszög, a második meg totál torz, annak gratulálok. Ezzel az erővel azt is adhatták volna nekik, hogy egy dobozból meg egy plüssmacskából fejtsék meg a szuperpozíció elvét.
Most ennek mi értelme van???

BiriKroki 2021.02.17. 19:20:17

@etikette: lehet h csak játssza hülyét, mint abban a 'mulatságos' műsorban a viasaton..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 19:21:41

Yeah, új posztcsi. :-) (most mással vótam elfoglalva, szóval azé nem láttam egy órája. :-)

Kosztarika 2021.02.17. 19:23:02

@nyunyo.de.silvermaster:
Nem verlek még, csak jobb vagyok nálad. :P :P

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 19:23:20

@BiriKroki: Ha F írja a posztot akkor jövök és leóvodázom amennyiben az első hsz-ekre is rárepül. :-)

kipcsak harcos 2021.02.17. 19:24:20

@BiriKroki: nincs igazad :D
Volt már olyan, hogy annyira elbénázta, hogy még az első sem ő lett :D

Cérnahuszár 2021.02.17. 19:24:42

@ForniT: nézd meg, mert dmr kihagyott egy fontosat

hereverő heverő 2021.02.17. 19:26:14

@Fu Szekh Li: tök semmi. Meg az ecetsav képlete is.. aki nem vegy-ész annak ez nem segítség. Persze ostobák mint a tök, de ilyen segítségekkel én is csak néznék mint hal a szatyorban

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 19:27:28

nem is tudtam hogy Robi ennyire otthon van a hadtörténelemben..koppenhágai csata 1801

kipcsak harcos 2021.02.17. 19:27:44

@Kosztarika: jól csináljuk :D
Nekünk, jobbaknak, úgyszólván kötelességünk kioktatni a többieket :D

BiriKroki 2021.02.17. 19:28:36

@Majom1Parádé: igazad is van! xd
sztem egyik legnagyobb genyaság, ha a posztoló beleszarik az olvasópajtik homokozójába. xd

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 19:29:26

@Fu Szekh Li: csinálhattak volna pukkanos labdát is. ecet ahhoz is kell

mocskosmacska 2021.02.17. 19:30:10

@Fu Szekh Li: Erről a térképről én sem tudtam volna rájönni, hogy ez ecet. Pedig rendszeresen szabadulószobázok, úgyhogy szokva vagyok a rejtvényfejtéshez.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 19:30:21

@BiriKroki: VÉGRE valaki, aki úgy látja ahogy én! EKG és köszi!

BiriKroki 2021.02.17. 19:31:09

@kipcsak harcos: nem láttam, de akkor most utólag nevettem háhh!

2021.02.17. 19:31:47

@Fu Szekh Li: ugyanezen gondolkodtam, Észbontók hét van, ami kit érdekel, tegnap nem is néztem, most olvastam el, és ma sem fogom, majd reggel megnézem ki visz Proli.

Ármándójózsi 2021.02.17. 19:32:00

@kipcsak harcos: Azért el ne szállj már magadtól a többesszámmal, Te nem...

kipcsak harcos 2021.02.17. 19:32:42

@nyunyo.de.silvermaster: nehéz dolgod lesz, hiszen még számolni sem tudsz. Így soha nem emelkedhetsz olyan magasságokba ahol mi időzünk Kosztával :D

kipcsak harcos 2021.02.17. 19:34:57

@repuloezustmokus: ennél csak az lett volna jobb ha azt is tudja hol van Dánia :)

Fu Szekh Li 2021.02.17. 19:36:20

@silvermansarah: De legalább lenne esélyük. OK, hogy Kréta kölykeinél volt a suliban, de szerintem egy általános általános iskolában nem igazán. Olyan segítséget meg nem kaptak, amiből rájöhettek volna. Ez semmi másról nem szól, mint az alázásról, ami meg inkább a szerkiket minősíti, mint a lakókat.

hereverő heverő 2021.02.17. 19:36:41

A távozás hímes mezejére lépek, dalom eléri a kéklő eget és szellő lengeti varacskos zacsimat míg csiripelnek a pacsirták örvendve.
Joéjt nektek, sziasztÖk.

2021.02.17. 19:37:06

@Fu Szekh Li: szemetek a szerkik, ja

kipcsak harcos 2021.02.17. 19:37:49

@Ármándójózsi: alaptalan irigykedésed lepereg rólam

Cérnahuszár 2021.02.17. 19:37:57

@BiriKroki: @Fu Szekh Li: tök jó ezekkel olvasgatni a hv

tényleg, ma előbb kezdődik a vv?

Cérnahuszár 2021.02.17. 19:40:37

@ppupu: fene...reméltemm h előbb. köszi

Ármándójózsi 2021.02.17. 19:41:20

@kipcsak harcos: Irigy??? Mire, Tesó? Nincs olyanod. ;) :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 19:42:39

Ma már volt egymásba belekötés a posztokban ? Olyan híg így a kommentsexció

Cérnahuszár 2021.02.17. 19:44:17

@úgymond olvasó mmkk: ezt is de szeretem :D
pedig olyan félve kattintottam

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 19:44:37

Apropó. Ki ette meg Vadmalacot? Már napok óta nem került elő. Valljátok be, hogy valahol már a füstölőn lóg.

Egyfejű 2021.02.17. 19:44:48

@ppupu: Necsináld, teve koma, tegnap is elmenekültem hanyatt-homlok.
dmr94: pöpec összefoglaló
Egyébként meg driccedik, hogy eccer az életben én is bemondjak egy sorszámot! És helló mindenki.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 19:45:09

Na, akkor csapjunk a lovak közé érdemben.
A poszt fasza, dmr is hozta a szokásos színvonalát.
Aki a városok helyéből az ecet szót kirajzolta, azt úgy kéne picsán rúgni, hogy örök életére kirepüljön a Naprendszerből! Szerencsétlen lemmingjeinknek nem volt esélyük abból a szarból kihámozni a megfejtést.
A napi kérdés amúgy az volt, ami nem fért ki az adás végére, hogy megfejtik-e a tojás "származását" a lakók és valami 85-15 körüli eredmény jött ki. (vagyis ez rémlik, de asszem mégse ennyi volt9 mindegy, a nagy többség arra szavazott, hogy Hülyék szegény lakók ehhez.

Egyfejű 2021.02.17. 19:46:22

@hereverő heverő: Jó éjt! (vagy ha ilyenkor mész építgetni, akkor jó barkácsolást!)

Fu Szekh Li 2021.02.17. 19:46:29

@ppupu: Már többen bevallottuk :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 19:48:15

@Egyfejű: Jó van na... Tudom Degecen születtem, de érdekes figyelni, hogy ki mikor menstruál a társaságból (és ez nem csak a csajokra vonatkozik). Osztán olyan dolgokon megy sértődés, amin máskor amúgy jót röhög vagy le se szarja az ember.

BiriKroki 2021.02.17. 19:49:51

@Cérnahuszár a naív: fingom nincs, csak egy részt néztem vissza, amikor kiesett a rencsó, de az tetszett xdxd

hvt olvasom, meg a komikákat.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 19:50:25

@Fu Szekh Li: Akkor egy kis csülköt valaki ide lökhetne, de aztán kóser legyen :D Csinálok belőle babgulyást, összejövünk a Normafánál, megsíratjuk Vadmalacot, megesszük a bablevest és este VV nézés közben csendeses mindenkinél csak ezek a hangok hallatszanak: PUPU PUPU

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 19:50:32

sziasztok
eddig csak readonly voltam, de a tegnapi vaktérkép szíven talált, imádom a topográfiát
még a jó tanulók többségének is nehezen megy, a mai fiatalok nem tudnak tájékozódni
mi annak idején rengeteget játszottunk a padtársammal a földrajzi atlaszban ilyen keresőt
aztán ez egyre kisebb településekig fajult
sajnos mégsem lettem térképész
vivi nagyon ügyes volt, nem néztem volna ki belőle, pedig neki drukkolok
annyiszor írni akartam már, de a belterjesség elriasztott

Egyfejű 2021.02.17. 19:50:58

@ppupu: S pedig nekünk van lehetőségünk máshogy levezetni a feszkót - s akkor csodálkozunk, hogy labirintusba zárt fehéregereink meg vannak már borulva odabenn :D Lehet, csak simán csak szolidarizálunk :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 19:52:05

@úgymond olvasó mmkk: Életem, belehallgattam a zenébe, de csak a vizuális ingerekkel együtt volt élvezhető, ha becsuktam a szemem, ámokot akartam futni. Vagy lehet velem van a baj?

Egyfejű 2021.02.17. 19:53:25

@BiriKroki: Meg kell hogy mondjam, a teszkós-csokis beszólásoddal bearanyoztad a napom :)

_Pipp 2021.02.17. 19:54:07

Nagyon szuper lett a poszt! :) Köszönjük szépen!:)

Izgatottak vagytok már a mai kiválasztás miatt?

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 19:54:34

@repuloezustmokus: A hagyományok szerint elösször azt kell kérdezni: "Te lány vagy?" :DDD

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 19:55:42

@blindmap: ArmandoJozsi szokta megkérdezni hogy lány vagy e..

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 19:56:56

@blindmap: Mi riaszt el? Annyit írsz ide amennyit csak akarsz... Bontakozz ki.

Fu Szekh Li 2021.02.17. 19:57:18

@ppupu: De csak böjt után, nem hagyhatjuk ki Kipcsak Harcost :)

BiriKroki 2021.02.17. 19:57:28

@Egyfejű: akkor már megérte. de eskübecsszó leállok ezzel.
..amint megnyugodtam..

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 19:58:01

@repuloezustmokus: tudom, vártam is tőle a kérdést, de biztos másnak csapja a szelet
mint mondtam, readonly voltam, követtem a hogyvoltot

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 19:58:17

@_Pipp: Halálra izgulom magam. Mongyuk jelenleg azé, hogy a párom végre iderakja-e elém azt a nyűves tiramisut.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 19:58:27

@ppupu: természetesen veled volt a baj, ki mással lenne?

@Fu Szekh Li: csillagos hatos

@BiriKroki: ez meg pláne csillagos hatos

Kosztarika 2021.02.17. 19:59:52

@ppupu:
Itt várlak a Nimfafánál és most látom, hogy rossz helyre jöttem. :(

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:00:15

20:00 PUPU PUPU PUPU PUPU PUPU PUPU PUPU PUPU

_Pipp 2021.02.17. 20:00:26

@ppupu: húú de imádom a tiramusit, megértem, h türelmetlen vagy :D egészségedre

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:00:36

@ppupu: már mondtam, a belterjesség, néha teljesen követhetetlen az egész
de lehet, hogy ez a fórum bénasága, olykor eltéved az ember ki mire reagál

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:01:24

@Kosztarika: Nem késtél le még semmiről, még a csülök sem jött meg. A babot már beáztattam.

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:02:15

@úgymond olvasó mmkk: Kedvenc horrorom. A zenéje miatt is.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:02:43

@_Pipp: Köszi Bro... bolti szar, kicsit méltatlankodtam is... aszonták akkor csináljak... :DDD

Cérnahuszár 2021.02.17. 20:03:53

@ppupu: nézd meg hozzá az életrevalók c. filmet

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 20:04:13

@ppupu: igaza van, ha nem tetszik, ki lehet fáradni a konyhába, és meg lehet csinálni magadnak :DDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:05:07

@Egyfejű: Mongyuk azon én is csodálkozom, hogy az ápoltak még nem gyilkolták le egymást ott a diliházban. Lehet, hogy amúgy be vannak zárva bokszokba és csak akkor engedik ki őket mikor anyagot gyűjtenek az esti VV-hez.

Kosztarika 2021.02.17. 20:05:16

@ppupu: de főnök, tudod milyen messze van a Normafa Nimfafától? Mire odaérek, te már gázhajtással Kijevben leszel, maffia meetingen.

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:06:27

@blindmap: Szeretnéd, ha megkérdezném? :)))

_Pipp 2021.02.17. 20:06:40

@ppupu: :((((( az nem olyan finom, de amúgy nagyon egyszerű összedobni :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:06:52

@úgymond olvasó mmkk: De basszus egy cukrásszal élek együtt... és erre bolti tiramisu.. Na ma este fájni fog a fejem. :DDDD

nyunyo.de.silvermaster 2021.02.17. 20:07:07

@blindmap: 11 kék szemű van (Dűne leszármazottak) ez tényleg belterjes jól látod.

@ppupu: kedvesebben bánj az asszonnyal nem kell egyből Renatózni mert késik a desszert.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:07:52

@blindmap: Gyakorolni kell :D Még 10 év és nekem is menni fog.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 20:08:03

@ppupu: az első pasim kőműves volt, aztán mégse épített nekem házat :D

Kosztarika 2021.02.17. 20:09:33

@blindmap:
Te lebénáztad a játszóterünket? Bátor vagy.
:DDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:09:47

@nyunyo.de.silvermaster: Hát hülye vagyok én? Tudod milyen cuccok vannak a konyhába? Sodrófa 3 db. Tortavágó kés 6 db. Sütőlap 10 db . Olyan kedves embör vagyok itthon, azt el sem tudod képzelni

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:09:50

@Cérnahuszár a naív: Én nem, de Kipcsaknak, mint jó keresztény politikusnak csak kéne, és nem akarom kizárni a teve babgulyásából.

Kosztarika 2021.02.17. 20:10:42

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor valamit elb@sztál. Vagy nem jól. :DDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:10:49

@Ármándójózsi: ez a stílus bejött már valakinél gondolom azért erőlteted
ha nem egyértelmű kérdezd

Egyfejű 2021.02.17. 20:11:21

@ppupu: :)
Azért egy pirinyó pontocskán együtt tudok érezni Vivivel a tyúkok ügyében. Ugyan falun nőttem fel, de világéletemben féltem ezektől a lüke minidinoszauruszoktól. Ráadásul nekünk is volt egy nagyon "szökős" kakasunk, aki folyton zaklatott, de durván, akárhányszor hátratettem a lábam a tyúkudvarba, pedig bottal, seprűvel felfegyverkezve mentem. Azóta is van bennem zsigeri irtózás. Pedig kiscsirkeként még cukik.....

nyunyo.de.silvermaster 2021.02.17. 20:11:28

@repuloezustmokus: sok répa , bab , darált paprika ,fokhagyma , petrezselyem , és a végén berántom.(ha füstölt csülök van benne nem sértődök meg) Nagymamám túróstésztával csinálta ígytésztát is tett bele.
Nagymamám füstölt sertés bürkével is csinálta.
összefoglalva nagyon szeretem gyönge babból.

Egyfejű 2021.02.17. 20:12:39

@nyunyo.de.silvermaster: Szevasz, mesterem - vagy mostmár csak az ezüstöknek vagy mestere, nemtom. Én is barna szemű vagyok :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 20:12:46

@ppupu: akkor még azt hittem, ez a kedves mama dolga, nem az enyém. naiv voltam még :D

@Kosztarika: persze :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:12:47

@Kosztarika: melyik mondatomra gondolsz
nem egy korszerű motor pörög ezen fórum alatt

nyunyo.de.silvermaster 2021.02.17. 20:14:03

@úgymond olvasó mmkk: még szerencséd volt . hogy nem lettél Kelemenné , kőműves kelemenné.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:14:27

@Kosztarika: Covid miatt online meeting van. Kievet egyébként is rühelem. Rossz emlékeim vannak onnan. Szar volt a vodka :DD

Egyfejű 2021.02.17. 20:14:47

Egyébként kicsit kegyetlenség ám hamvazószerdán csülkökkel dobálózni. :)

nyunyo.de.silvermaster 2021.02.17. 20:14:56

@Egyfejű: akkor már 3-an vagyok a dominánsok :) szia

Egyfejű 2021.02.17. 20:15:32

@repuloezustmokus: Azok. És megeszik egymást :( Brrr.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:15:34

@Egyfejű: Bocsika, én csak Vadmalacot kerestem

nyunyo.de.silvermaster 2021.02.17. 20:16:15

@repuloezustmokus: hihi nem , ha gyúrt tésztát ment bele tészta is , ami nem ment a túrós tésztába Mókuska.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:17:20

M Á K O S N U D L I -t akarooooook

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:17:27

@Egyfejű: a baromfik alattomos állatok én se szívesen megyek közéjük
a csirke-rizs miatti vendetta lehet az oka

Cérnahuszár 2021.02.17. 20:17:39

@Fu Szekh Li: á ok, akkor most van itt az idő hogy lazuljak a víz alatt :D
megintnemfigyelek

Kosztarika 2021.02.17. 20:17:47

@blindmap:
"lehet, hogy ez a fórum bénasága, olykor eltéved az ember ki mire reagál"

Beszoktatás alatt vagy,de
legközelebb már te keresed vissza magadnak. :))))

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:19:32

@repuloezustmokus: azt én nem szeressem, csak a mákosat, de abból sokat

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:19:36

@blindmap: Nem tudom, hogy érted a "bejött már valakinél"-t, én azt hittem eddig, hogy ez egy VV blog, nem társkereső oldal, de hülyéskedni OFF-olni jó, pláne, ha az ápoltakkal nem igazán történik semmi, illetve, ha már mindenki leírta 2867-jére ugyanazt...
Úgyhogy nem kell válaszolnod, mert meg sem kérdeztem. ;) :)))

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:19:55

@nyunyo.de.silvermaster: Székelyeknél ne mondd, hogy tésztát teszel a levesbe, mert hülyének néznek.

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:20:49

@ppupu: Én meg kapros-túrós rétest!!! :'(

Kosztarika 2021.02.17. 20:21:13

@ppupu:
Keressél a kamrában mákot, oszt lógasd bele. ;)

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:22:03

@Fu Szekh Li: Jó, Neked lehetett!!! De az is múlt idő!!! :P :DDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:22:35

@Kosztarika: De mocsok vagy :D Én itt kitárulkozom, megmutatom az érzékeny lelkem, Te meg itt... itt... belegázolsz hüppp hüppp

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:22:58

@ppupu: Nagyon fini pedig!!! :)))
Viszont véletlenül van mignonom... hihi... :D

Krétagarbó 2021.02.17. 20:23:25

@Kosztarika: maradj ott, a Normafát lezárták. De Ppupunak egy szót sem:)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 20:23:45

@Kosztarika: na de mibe lógassa bele a mákot?

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:23:47

@Ármándójózsi: Csak a puncsos mignon ami érdekel, de mióta tudom miből készül már az sem.

Cimili2 2021.02.17. 20:23:56

@hereverő heverő: imádom az elköszönéseid, de azert sokkal jobb lenne, ha sokáig maradnál!!:))

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:24:37

@Krétagarbó: Szerinted miért írtam a Normafát :DDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:24:41

@Kosztarika: vissza tudom keresni, de nem tudtam, hogy a belterjesség vádja vagy a fórum kritizálása volt az észrevétel oka
de akkor ezek szerint itt bátorság kell leszólni egy elavult rendszert, oké
bár gondolom ez már csak így marad magára hagyatva, ahogy évek óta
ehhez képest kitartó a társaság, hiánypótló

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:24:55

@ppupu: Én a hupikék törpikés fagyira még mindig kíváncsi vagyok.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 20:25:00

@Egyfejű: szerintem valami vitaminkoktál miatt, meg lucernát. nálunk a pipiknek jo dolga volt. kis ház alvásra, tojofészek, árnyékot ado fa, kis mozgás, kapirgálás, friss levelek, kukorica....szerettem játszani a kukoricával, meg a lucernásban...

TheLynx70 2021.02.17. 20:25:13

Jó estét! Már megint főztök, még szerencse, hogy jóllaktam. :) Nyunyó, bableves után nálunk is túrós tészta volt a második fogás. :)

nyunyo.de.silverdragonmaster 2021.02.17. 20:26:40

@Fu Szekh Li: kösz szépen , nálunk vas megyében ez divat 300 éve.

@repuloezustmokus: tudom nagyi azt is csinált , de én azt nem szoktam.

Nagyon sok édességet esztek.

Kosztarika 2021.02.17. 20:27:27

@úgymond olvasó mmkk:
Te ezt a célzást nem érted, mert nincs nudlid.

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:27:34

@blindmap: Ne magyarázkodj, itt úgyis minden szavadat kiforgatják :D Üdv a klubban!

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:28:23

@Ármándójózsi: nem akartalak megbántani, csak elcsépeltnek tartom
a nem társkereső jelző és a macsó duma kicsit ellentmondásosak nekem
de tényleg nem bántás volt, vártam is a kérdést, bár azt gondolom egyértelmű a profilkép alapján

Egyfejű 2021.02.17. 20:28:42

@Fu Szekh Li: Csak annyira, mint minket, amikor murkot keresünk a piacon Magyarországon :)

Krétagarbó 2021.02.17. 20:28:43

@Fu Szekh Li: azt hittem, tudsz számolni :D

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:28:44

@ppupu: Nyilván ez az ami engem sohasem érdekel, hogy miből és hogyan készült. :) Finom, vagy nem? A többit le sem szarom. :D

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:28:58

@ppupu: Ne, csak kíváncsi vagyok, miből készül. Ha a csokis csokiból, az epres eperből, akkor...?

Kosztarika 2021.02.17. 20:29:13

@Krétagarbó:
Akkor ide gyertek, de itt pacal lesz. Kipcsak főzi, ha előkerül végre.

2021.02.17. 20:29:35

@blindmap: szia vaktérkép, üdv a fórumon!

nyunyo.de.silverdragonmaster 2021.02.17. 20:29:55

@repuloezustmokus: lucerna első osztályú kaja háztájinak.

@TheLynx70: nagymamám így csinálta és kb senki nem mert szólni, tőle örököltem az erőt .Csak vaskezűnek hívták. :)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:30:35

@Fu Szekh Li: köszönöm, fel vagyok készülve
egy edzőtábornak megfelelt végigkövetni a hv évadot
én sem vagyok könnyű eset, ez volt a másik oka amiért eddig nem szóltam
a vaktérkép az oka mindennek, jaj

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:30:55

@Egyfejű: A vinetéről már nem es beszélve :)

@Krétagarbó: Még egyszer: bocs mami :)

Krétagarbó 2021.02.17. 20:32:00

@ppupu: namostmáreléglegyen!!!

Itt szürcsölöm vacsora gyanánt a kókuszos fehérjeshake-et, te meg itten beszélsz a csülkös bablevesről, a tiramisuról meg a mákos nudliról. Hát van neked szíved a két púpod között???

Kosztarika 2021.02.17. 20:32:07

@blindmap:
Jéézusom. Te füllentettél.
Nem is olvasol minket.
Vagy nincs humorérzéked.
Utóbbin sajnos nem tudunk segíteni.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:32:41

@silvermansarah: szia, a te okfejtéseidet mindig érdeklődve olvastam
jó lenne több hasonló mélyebb és következetes vélemény ide

nyunyo.de.silverdragonmaster 2021.02.17. 20:33:02

@repuloezustmokus: babfőzeléket + sok lisztbe forgatott hagymát pirosra sütve + házi füstölt oldalast főzve :P

Krétagarbó 2021.02.17. 20:33:35

@blindmap: szia!

A neved a tegnapi vaktérképes feladatból jött?

Egyfejű 2021.02.17. 20:33:38

@Fu Szekh Li: Egy-két árdét melléje, s az egésznek egy pungát,amibe belétegyük :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:33:48

@Krétagarbó: ha ha ha ha kókuszos fehérjeshake???? Na megyek vágok magamnak egy szelet húsos szalonnát :DD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 20:34:31

a hupikék törpikés fagyi jobban lézba hozott, mint a bableves.
megyek a sarokba kukoricára térgyepelni.

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:35:49

@blindmap: Neked lehet, de egy éjjeli ámokfutásomban kifejtettem ezt az egészet elég hosszan. Régen volt. És azt is volt aki megkérdőjelezte... :D
Amúgy tök érdekesnek tartom ezt a hozzáálást, mindentől függetlenül, hogy valaki leír valamit, és az az első realció, hogy most biztos vetít... Néha a villalakókkal is indokolatlanul bánnak így egyesek szerintem.
Az összeesküvés-elméletek tarolnak mindenütt. :D Hajrá Konteók!!! :DDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:35:54

@Kosztarika: úgy látom valahogy rosszul indult ez a részedről felém
nem tudom mi lehet az oka
van humorérzékem, de lehet, hogy a humor minősége hiányzik az érzékeléséhez

nyunyo.de.silverdragonmaster 2021.02.17. 20:35:58

Kosztarika először lecsapja a labdát,
azt megy vele fejed ,s kezed,
örülj annak ha torzóként fél lábon ,
nyargalva ugrálsz egy kéjes délibábon.

TheLynx70 2021.02.17. 20:36:09

@Krétagarbó: Nem sokáig lesz két púpja, már ki van nézve az egyik evésileg. :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:36:32

Ja csak hogy belekössek a szerkikbe a vaktérképes feladatnál. Nem tudom a topográfiát hogyan keverték bele a dologba. Annak ehhez az egészhez semmi köze. Topográfia térképet manapság nagyon kevesen tudnak olvasni, ahhoz elösször meg kéne tanulni a jelkulcsot ami elég vaskos.

Krétagarbó 2021.02.17. 20:37:02

@Kosztarika: nálunk pöcsmácsiknak hívják is hívják :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:37:25

@Krétagarbó: igen, imádom a topográfiát, ez hozott elő a readonly barlangból
életem egyik fájdalma, hogy nem álltam a sarkamra és nem lettem térképész

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:38:11

@Egyfejű: Egy borkány ecetes, sült árdé jól jönne most is :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:38:30

@TheLynx70: Basszus má megint a púpjaimra pályázol... Még Vadmalac csülke sem fogyott el :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:40:02

@Ármándójózsi: a kosztarikás füllentésre gondolsz a vetítés kapcsán feltételezem
azon én is meg vagyok lepve, igaz csak kicsit
nem olvastam minden éjjeli ámokfutást, elsiklottam a sztori felett
nekem a valentin napi töménysége volt sok, anélkül érdekesebb vagy

BiriKroki 2021.02.17. 20:40:21

@Krétagarbó: figy. házi hotdogot ettünk. meghaltam.

2021.02.17. 20:40:43

@ppupu: eut kifejthetnéd, én vakon (haha) vagyok vaktérképileg.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:40:50

@Fu Szekh Li: Kigugliztam ujjjjjééééé a sült árdét én is komálom

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:41:29

@nyunyo.de.silverdragonmaster: Na jó, akkor én most egy kis cappuccino-t cinnamon-nal. :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 20:41:41

@Majom1Parádé: csakis azért, mert nem épített nekem házat :))))

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:42:25

@ppupu: végre egy hozzáértő
de a topográfiához hozzátartozik alapvetően a vaktérképezés

TheLynx70 2021.02.17. 20:42:34

@ppupu: A topográfia nem az az izé, ami olyan domborzat? :)) Lusta vagyok rákeresni.

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:42:43

@ppupu: Guglizni??? Há nem tudsz te magyarul???

2021.02.17. 20:43:02

@blindmap: na meséljetek valami érdekeset róla

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:43:26

@silvermansarah: Nem szeretnék tudományos fejtegetésbe bocsájtkozni, ezért ide másolom a wikipédia alap szócikkét melyben vannak kisebb hibák de alap felvetésnek jó:

A topográfia a földfelszín elemeinek, tereptárgyainak – közvetlen, helyszíni felkeresésen alapuló – leírásával, helyzeti információinak összegyűjtésével, térképi rögzítésével foglalkozó tudományág a térképészet, a földméréstan, a földrajz és más tudományok határfelületén. Az elnevezés a görög toposz (hely) és grafein (rajz) szavakból ered. A topográfiának jellemző vonása a domborzat részletes, szabatos bemutatása, valamennyi terepelem összefüggő, komplex ábrázolása, ezek révén a terepi tájékozódás elősegítése. Adatai a műszeres felmérésre, a domborzattan, a morfológia, a tájrajz, a távérzékelés eredményeire támaszkodnak.

A topográfiai térkép síkrajzot és domborzatot egyaránt tartalmazó, egyes tereptárgyakat alaprajzban, másokat meghatározott méretű és alakú egyezményes jellel összevontan feltüntető, névrajzzal magyarázott, alapvetően tájékozódást szolgáló közepes (1:5000-1:1 000 000) méretarányú térkép.

2021.02.17. 20:43:36

@TheLynx70: minek a google, van 2 szakértőnk :))

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:44:18

@blindmap: Nem arra gondoltam, sokkal régebben volt, de nem érdekes, mert én sem találnám meg. A bálint napos dolgot, pedig elég sokan félreértették, pedig utána még 2 posztban is elmagyaráztam, aztán fel is adtam, mert ha már magyarázni kell, akkor bizros én csesztem el valamit.

nyunyo.de.silverdragonmaster 2021.02.17. 20:44:32

az esti cukrozásról mondjatok le , nem szeretnélek idő előtt elveszteni benneteket.(de szépen mondtam)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:44:34

@repuloezustmokus: eredetileg közgazdász, de szedtem fel mindenféle egyéb skillt

2021.02.17. 20:44:36

@ppupu: hű, ez nem lesz a kedvenc tudományom
:D

Egyfejű 2021.02.17. 20:44:40

@Fu Szekh Li: Maszlinás borkányba jó lesz-e?

MsIreneAdler 2021.02.17. 20:44:48

Tetszett a poszt, köszönjük szépen!

Sziasztok! Ma lesz kihívás, ugye? Megpróbálok ébren maradni, ittam egy csésze bazi erős fekete teát :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:45:13

@Krétagarbó: Miért gondolsz ilyen ződséget??, kifejezetten bírlak

Kosztarika 2021.02.17. 20:45:16

Kosztarika
23 perce
@blindmap:
"lehet, hogy ez a fórum bénasága, olykor eltéved az ember ki mire reagál"

Beszoktatás alatt vagy,de
legközelebb már te keresed vissza magadnak. :))))

Ha valaki, aki olvas minket, ezen megsértődik.. hát jól van.
Kedves Blindmap. Nem muszáj nekünk beszélgetni.

Krétagarbó 2021.02.17. 20:46:11

@Fu Szekh Li: na, lehet úgyis kajáról beszélni, hogy közben nem kívánom meg.

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:46:31

@Egyfejű: Jó lesz, mikor küldöd? :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 20:46:48

@úgymond olvasó mmkk: Ja, ha már kőműves akkor épíccsen má az asszonynak valami faxa kéglit!

Ármándójózsi 2021.02.17. 20:46:50

@MsIreneAdler: Irénke, úgysem fog sikerülni. :P Majd elmeséljük. :D

Krétagarbó 2021.02.17. 20:47:36

@BiriKroki: egs, engem az nem annyira hoz lázba:)

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 20:47:38

@silvermansarah: jelenleg topográfiai térképet leginkább a katonák használnak, vadászok, turisták, bár a GPS-es cuccok a funkciói jó részét kiváltják.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 20:48:52

@Majom1Parádé: sokkal kevesebbel is beértem volna, de ha nem, akkor nem, isten áldja :)

2021.02.17. 20:49:21

@ppupu: nekem az tetszik, mikor terepasztalt csinál valaki. Olyat szívesen csinálnék én is. De majd ha nyugdíjas leszek! ( tehát soha)

Fu Szekh Li 2021.02.17. 20:49:40

@Krétagarbó: Ha tudnád, milyen finom is az...

MsIreneAdler 2021.02.17. 20:49:40

@Ármándójózsi: drukkoljál már nekem egy kicsit :D! Direkt tolom az esti rutinomat, hogy fentmaradjak! Mindent megteszek!

Krétagarbó 2021.02.17. 20:50:18

@ppupu: mert éhes vagyok? Biztos ez lehet az oka.

nyunyo.de.silverdragonmaster 2021.02.17. 20:51:17

@Egyfejű: igen Süsü!Jelen!

@repuloezustmokus: mikor csinálsz nekem bablevest?

Raspberry Cake 2021.02.17. 20:51:24

A posztban említett zenét régen nagyon-nagyon sokat hallgattam, egy sulis rendezvényre még koreográfiát is csináltunk rá páran. Eddigi tapasztalataim szerint, az átlagember pontosan a dalban szereplő mondatot ismeri franciául, valamint a déjá vu-t :))
www.youtube.com/watch?v=RQa7SvVCdZk
Eszméleletlen jó ötlet volt a tegnapi nyelvi kavalkád, bár azt hittem az angolt legalább Bálint megérti. A legviccesebb mégis Moh volt, mikor petrezselymet értett görüşmek üzere helyett:DD
Bálinttól egy meccsértékelő videó, amikor még a HFC kapusa volt: www.facebook.com/watch/?v=1036860573129179

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:52:10

@silvermansarah: @ppupu: a wikipédiát inkább hagyjuk
nagyon leegyszerűsítve a topográfia egy átfogó helyszínrajz bonyolult szabályok mentén
harci szempontból elég fontos dolog
de alapvetően mégis a vaktérkép az alapja oktatási szempontból
felskiccelt térképeken elsősorban városokat szoktak elhelyeztetni, ahogy tegnap is történt
de ez nagyon fapad még, a különböző domborzati tényezők, tereptárgyak elhelyezése bonyolítja
utána pedig ezek egymáshoz való viszonya, összeköttetése jön
bár én is csak műkedvelő vagyok a témában

Egyfejű 2021.02.17. 20:53:24

@nyunyo.de.silverdragonmaster: Csak arra reagáltam,hogy visszacsináltad a nevedbe a sárkányt :D

Krétagarbó 2021.02.17. 20:55:02

@Fu Szekh Li: kigugliztam, így sem izgatott fel:)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:55:10

@Kosztarika: hát nem
bár nem tudom hova tenni mi bajod velem, de a te problémád

mozambikizombikini 2021.02.17. 20:55:35

@ppupu: Ahh.... teljesen felbasztak. Vegre valaki.

2021.02.17. 20:55:49

@blindmap: hát ez nekem elég magas

alma_szósz 2021.02.17. 20:55:50

@Raspberry Cake: azta, 2018-as videó, azt hittem sokkal régebben abbahagyta. Elég alaposan leépült azóta az biztos.

nyunyo.de.silverdragonmaster 2021.02.17. 20:56:03

@Egyfejű: mindenki silver nem mertem felvenni a goldot előnévnek .Milyen nagyképű lett volna.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:56:27

@Ármándójózsi: nem csesztél el semmit, van aki vevő rá, van aki nem, ízlés kérdése
a póz mögötti mondataid érdekesebbek

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 20:57:01

@silvermansarah: az, lehet ha maradok ezen a vonalon még kockább lennék

TheLynx70 2021.02.17. 20:57:17

@Egyfejű: Azért még a Balboa hiányzik belőle. :)) Sőt, lehetne "Canelo" Balboa. :D

nyunyo.de.silverdragonmaster 2021.02.17. 20:57:39

@MsIreneAdler: én biztos nem nézem meg, a meccsbe belenézek s azt annyi.
amúgy is nézhetetlen.

Kosztarika 2021.02.17. 20:58:11

@blindmap:
Nekem ugyan nem probléma.
Egyébként jó gyorsan olvasol, ha ma regisztráltál.
:D

mozambikizombikini 2021.02.17. 21:00:05

@blindmap: kicsit lesajnaltad ezt a dolgot, de ez most pont nagyon fut am.. ;)

FYI --> www.esri.com
//The Science of Where ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 21:00:19

@nyunyo.de.silverdragonmaster: Mérnem mingyá gyémánt vagy egyéb drágakő? :-)

/Hát magának minden zafír?
Nem, hölgyem, csak akkor áll a farkam, ha magával táncolok/ :-)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:01:23

@Kosztarika: ugye azzal tisztában vagy, hogy olvasni lehet regisztráció nélkül is
komolyan nem értem mire célozgatsz

Kosztarika 2021.02.17. 21:01:49

Na most akkor lesz bableves/pacal vagy egyek egy joghurtot? :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 21:02:08

Amíg nem jönnek az ápoltak visszanézem ahogy Cicipasz 0-2-ről beszopatta Nadal bácsit az AO-n. :-)

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:03:38

@blindmap: Látom Te sem érted, én pedig annyira hülye azért nem vagyok, hogy ha majd mindenki szembe jön az autópályán akkor azt gondoljam ők a balfaszok, szerényen megállapítom, hogy én vagyok az, és kár volt feljönni a behajtón fordítva. :)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:04:19

@mozambikizombi: én még a komputerizáció előtti formájába szerettem bele
de biztos valami nerd lennék ha maradok a vonalon, mint már említettem
a térinformatika érdekelne, de nem fér bele az életembe

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:05:30

@MsIreneAdler: Irénkeeeee!!! Toltam egy fahéjjas kapucsínót!!! Mmmmm......, fini volt!!! :P :DDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:05:35

@Ármándójózsi: van akinek ez korral jár és nem tehet róla :)

mozambikizombikini 2021.02.17. 21:05:59

@blindmap: Ajajajajjj. Gyere vissza, most lenne a jo vilag neked! ;) Mire valtottal?

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:06:00

@blindmap: Sajnálom, hogy felhoztam ezt a topográfia témát, de minden tiszteletem mellet amit írtál az egy nettó hülyeség. A wikipédiás szócikk nagyon jól összefoglalta a topográfia lényegét, apróbb elhanyagolható pontatlanságok vannak csak benne. Igen én valóban értek a témához, több mint 20 évig dolgoztam topográfiai térképekkel a kartográfia (ami többek között az ilyen térképek készítésével foglalkozik) az egyik szakmám.
Egyszóval: Hidd el a vaktérképnek a topogfráfiai térképhez semmi, de semmi köze. A vaktérkép egy játék, egy oktatási eszköz.
Ezzel a témát én befejeztem, vissza térek itteni önmagamhoz Ppupuhoz az ukrán tevemaffia jeles tagjához.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:06:15

@Majom1Parádé: az én RÁFÁM!

porto 1. percben vezet , kapus védő gyönyörűen összehozták a potyát.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 21:06:43

@Majom1Parádé: azt hittem, rosszul hallottam a rádióban, mikor bemondták :D

TheLynx70 2021.02.17. 21:06:58

@Kosztarika: Egyél joghurtot, de dobd fel valamivel. :) Én kedvelem zöldfűszerrel, vagy fokhagymával kikeverve. :) Előfordul, hogy uborkát is reszelek bele, olyan mint a tzaziki.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:07:35

mielőtt megszólnak hogy ezért kár volt regisztrálnom VV témában is gondolkodom
valami miatt azt érzem, hogy dani robit fogja vinni

Raspberry Cake 2021.02.17. 21:07:45

@silvermansarah: @alma_szósz: 2018 nyarán hagyta abba, legalábbis azt említette a már korábban belinkelt interjúban (ha jól emlékszem), utána kezdett rögtön ÉNB-t forgatni. A cigit valóban letehetné, ha másért nem is, akkor egészségügyi okból.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:08:14

@TheLynx70: Basszus most ettem, de már éhes vagyok megint a sok kajás poszttól :DD

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:08:42

@blindmap: Köszönöm hogy kvázi "felmentettél", de azért, hogy nem értetted meg Te sem az kortól független, de ettől még lehetsz jó valami másban. ;) :)))

TheLynx70 2021.02.17. 21:11:01

@Egyfejű: Újra van ökölvívó sárkánymesterünk. :)

alma_szósz 2021.02.17. 21:11:07

@Raspberry Cake: jó is hogy mondod vissza akartam nézni pár ENBP részt amiben benne van

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:11:09

@TheLynx70: ugyanez kefírrel
kefír+ fél kanál darált pirospaprika , gerezd fokhagyma

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 21:11:19

@repuloezustmokus: Derék Djokovics is elhitette párakkal, hogy fullosra sérült, de azért csak elkecmergett már az elődöntőig.

SirLemming 2021.02.17. 21:11:25

Jó estét...

@Ármándójózsi: ne má. Egy világ omlott össze bennem, pedig úgy drukkoltam... :/

@blindmap: Üdv itt!
Egyszer kaptam futóknak szánt térképet túrához. El is tévedtem volna ha nem kapok mellé instrukciókat is.
Egy javaslat a kommentfalhoz: Mobil nézet kaka. Mobilon is érdemes desktop nézetben használni.

Raspberry Cake 2021.02.17. 21:11:50

@blindmap: Gábor tegnap élőzött Virággal Instán, csak a legvégét kaptam el. Virág szerint Moh-t fogja kihívni.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:12:32

@ppupu: süssél szalmakrumplit mellé valami mártogatós

Kosztarika 2021.02.17. 21:13:08

@TheLynx70:
Nagyon egyezik az ízlésünk. A joghurtot illetően 110 %. Tisztelettel. :))

@Ármándójózsi:
Gyere Ármándó beszélgess velem. ;))

Raspberry Cake 2021.02.17. 21:13:46

@alma_szósz: Szemlesütve bevallom, hogy még egy részt sem láttam a sorozatból, de majd ha lesz kicsivel több időm, akkor kíváncsiságból én is belenézek a Bálintos részekbe:))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 21:14:16

@Majom1Parádé: Nole mindig talál okot...hol a felhők, hol ez hol az..

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:14:36

@ppupu: jó neked, nekem maradt a műkedvelés
én is azt próbáltam mondani, hogy oktatásban így értik, de mindegy
földrajz tanárom kartográfus volt, isten nyugosztalja, ő a domborzati térképeken csinált "topográfiai" feleltetéseket
de meghajolok a szaktudás előtt :)
miért hagytad ott a szakmát?

Kosztarika 2021.02.17. 21:14:42

@ppupu:
Mert már csak abban leled örömöd. :P

TheLynx70 2021.02.17. 21:15:04

@ppupu: Nem baj, jót tesz a púpoknak, egyem azt a mosolygós avatarod. :))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:15:27

@Majom1Parádé: jah a kis genyó nem szeretem
beadja izomszakadás az . persze.
meg ha az ellenfél vezet egyből ápolást kér , hogy megtörje az ellenfél jó szériáját.
nem hiába fütyülik ki vagy 10 éve. nemtom mióta játszik.

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:15:38

@Kosztarika: Miről, Drága? :D Van hiányérzetem feléd, ugye azt tudod...

@Raspberry Cake: Sütikeeeeee <3
Sajnos, én is így érzem, de bárcsak ne lenne igazam és Robi lenne. Sokkal nyugodtabb lennék.

mozambikizombikini 2021.02.17. 21:16:24

@ppupu: Miert nem latom, hogy hova fut a linked ? Ez tul izgalmas igy most nekem, kedden este.... amikor egy blogmotor miatt nem talalom egy kacsintas forrasat... azert akkor GRRRR....
:D ;)

Elobb, vagy utobb, hadat fogok uzenni az AI-nak..

// mar most is van par trukk a tarsolyomban ;)

Egyfejű 2021.02.17. 21:17:05

@TheLynx70: A Balboáért reklamáljon a a Csendes-óceán, én csak örülök, hogy visszavette a dragont,mert nélküle olyan egyedül lennék sárkány, mint a kisujjam :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 21:17:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nole szerintem focistának készült, azok szenvednek olyan látványosan a semmin, mint ő

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:17:10

csajok joghurt oké , csoki nem oké :P

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:18:43

@mozambikizombi: sok irányt próbáltam, így most szakértek pár dologban, amihez összetett nézőpont kell

alma_szósz 2021.02.17. 21:19:15

@Raspberry Cake: ha egy részt sem láttál inkább ne kezdj bele, iszonyat egy alja műsor

SirLemming 2021.02.17. 21:19:17

@Kosztarika: Megesik az ilyen, 2-3 hetembe telt mire az első 40+ napot ledaráltam mire elkezdtem írni. :D

@úgymond olvasó mmkk: Önnek is hason lovakat!

@Majom1Parádé: Az amúgy nem volt semmi... jó a srác de ilyen helyzetből nem fogadtam volna rá.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 21:19:31

@úgymond olvasó mmkk: Novak nagy játékos ez tény, de valahogy van benne valami ami miatt nem tud igazi legenda lenni

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 21:19:50

@SirLemming: hason ló a hason lónak örül :)))))

Kosztarika 2021.02.17. 21:19:56

@Ármándójózsi: Bármiről ;)
Hiányérzet?
Elfelejtettem valamit?
(szégyenkezik)

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:20:32

@blindmap: Nem hagytam ott. Chuck Noris lettem. Feljebb lépetem a "Majd én azt tudom" kategóriába :DDDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:21:11

@repuloezustmokus: Federer ellen nemtom hol de GS döntő volt és alig tudta átvenni a trófeát , mert fütyülték. Már nem emlékszem mit csinált , de nem volt sportszerű.
Ottis kikérte az 5 perces ápolást s ugye federer nem fiatal könnyen lemerevedik kiesik a ritmusból.
Nem ez volt neki az egyetlen.Soha sem lesz közönség kedvenc.
Aztán volt a kizárása most szemközt dobta a vonalbíró csajt amiatt kizárták.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 21:21:22

@repuloezustmokus: terrorista, mondom. az ilyeneket fehér cukorral kell pusztítani

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:22:56

@repuloezustmokus: próbálom visszaszorítani a felesleges szénhidrát bevitelt lefekvés előtt, nemhogy támogatnál baby.

Egyfejű 2021.02.17. 21:23:00

@TheLynx70: Nyami! A sós joghurtitalt szeressed-e?

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:23:07

@mozambikizombi: ide, elmúlt 20 percben engem többször kidobott a blog.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:23:13

@repuloezustmokus: mert bálint miatt viviben nem gondolkodhat
merci számai virág ellen a lánytól is eltérítik
moh és robi közül pedig nem a nyilvánvalót fogja választani
az utóbbi időben mintha kihátrált volna tudatosan ebből a moh dologból
de a megérzésem is ez, aztán tévedhetek
ha robit viszi, akkor én danira szavazok

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:23:25

@Kosztarika: Most már mindegy. :)
Másfél hét és szétrobban a csapat amúgy is, és ki tudja lesz-e folytatás, VV11 és ha igen, lesz-e kedve kommentelni az ember lányának, fiának. :)))

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:24:45

@SirLemming: köszönöm, mobilon nem használom, keveset mutat
desktopon mindig átállítom hogy ne csak az utolsó százat mutassa, de olykor ezt elfelejti

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:24:50

@mozambikizombi:
Erre : @ppupu: Ahh.... teljesen felbasztak. Vegre valaki.

MsIreneAdler 2021.02.17. 21:25:00

@Ármándójózsi: aha. Ide is tolhatnál egy olyan capuccinot. Bár érzem, hogy ma jó lesz, ma meg lesz ez :)

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): lehet neked van igazad. Szerintem, ha izgi lenne, nem szenvednék így én sem.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:25:10

@úgymond olvasó mmkk: csak odafigyelek rátok.
Feltűnt hogy itt pár emberke fél tortákat eszik lefekvés előtt.
S mi lesz belőle? zsír.

Kosztarika 2021.02.17. 21:26:22

@Ármándójózsi:
Értem. Pont ezért nem..
Meg nehogy én legyek az összeférhetetlen.
Ha nincs a tegnap este..
Ééérted.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:26:45

@ppupu: csak az admin jogom próbálgattam bocsi.

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:27:20

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Erre mondhatnám, hogy faszt érdekli, legyen zsír, szarok rá, ha nekem így esik jól. :D És most elszívok egy cigit is. :DDD

_Pipp 2021.02.17. 21:27:22

egyfolytában kajáról beszéltek, én pedig mindent megettem amit találtam a nasifiókban :D

TheLynx70 2021.02.17. 21:28:16

@Egyfejű: Persze. :) Kovászos uborkával is finom. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:28:46

@ppupu: persze az fehérje ..., de ne másfél kiló krumplival. :)
zöldbabbal fokhagymával :P

@repuloezustmokus: szeretem a halat csak nehéz finomat venni :/

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:29:26

@úgymond olvasó mmkk: Ármándó a mignonos, szerintem hegyekben áll nála a hűtőben

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 21:29:42

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): fogni kell, bár én csak a teknosfogásrol láttam oktato filmet

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:30:04

@Kosztarika: Ha egy kicsit is megnyugtat, én összeférnék Veled szívesen. :)))
Éééérted??? Úgyis mindjárt meghalunk (egymásnak), nehogy már legalább az egyikünknek ne legyen jó! :DDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:30:30

ez a férfi tenisz már követhetetlenül gyors nekem, már nem mcenroe és borg szint
a női teniszt meg a williams nővérek (bátyók) tették tönkre, kurnyikova fan voltam
nekem a forma-1 meg a síugrás most a kedvenc

Kosztarika 2021.02.17. 21:31:02

@ppupu:
Nekem az most kevés lenne.
Bedurrantom a vízipipát. :D

SirLemming 2021.02.17. 21:31:08

@ppupu: Azt hittem nyugdíjas...

@blindmap: Arra is van tipp: amikor nem jó helyre ugrik a link miután megnéznéd ki mire regált sokszor egy back és újrapróbálás segít.

@úgymond olvasó mmkk: :D
Jól van ez ismét készületlenül ért.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:31:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Hála az égnek.... ceruza babbal és csőben sült spenóttal fogom enni, esküszöm.

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:31:35

@ppupu: Hegyekben nem, de most majd egy hétig nem volt, úgyhogy beszereztem néhányat ínséges időkre... :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 21:32:43

@SirLemming: ne haragudj, befogom a pofám úgyis most már :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:32:44

@SirLemming: Mindenki azt hiszi, de nem :D

@Kosztarika: Csaje, de lüke vagy :DDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:32:49

@_Pipp: nem tetszik robi átlátszó játéka, danié másért nem, de ő nem fog nyerni vivivel szemben

Egyfejű 2021.02.17. 21:32:50

@TheLynx70: Tudtam, hogy evőcimbora vagy! :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:33:00

@úgymond olvasó mmkk: a druszám mondta

@_Pipp: először a nasifiókot tedd a kazánra , ha már szépen kiürült. :P

@Ármándójózsi: @ppupu: 2 che guevara , szépen vagyunk.Szép dolog megkeveritek a langerhans sejteket cukorral aztán kivégzitek a szív koszorú ereit cigivel.

MsIreneAdler 2021.02.17. 21:33:17

Jó nektek, hogy cigizhettek, én már 5 éve leszoktam :(

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 21:33:26

@ppupu: nyunyo ellenorzi, eszed békésen a vacsid, aztán egyszer csak...

Raspberry Cake 2021.02.17. 21:33:56

@Ármándójózsi: Ármándó<3333 Robi szerintem nagyon simán kiejtené Danit, Moh esetén már nem vagyok ebben olyan biztos, én mindenesetre szavaztam a fantomképre, bármelyikük is lesz végül a kihívott. Dani az elmúlt 3 hónapban számtalan -az én mércém szerint- vállalhatatlan dolgot tett, különösen értem itt Virág módszeres alázását, nagyon remélem nem kap egy ilyen ember pozitív visszacsatolást a nézőktől (értsd: párbajgyőzelem).
@alma_szósz: VV-nél is aljább? :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.17. 21:33:57

@ppupu: mivel utálom ármándót, nem mondok erre semmit :D

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:34:18

@blindmap: Dani, ha lesz ilyen, de nem lesz, úgy kint hagyná Vivit a jelen állás szerint, mint a sicc.

Kosztarika 2021.02.17. 21:34:45

@ppupu:
Armándónál nem a mignon áll. ;))))

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:35:01

@MsIreneAdler: Én is má csa iqos-t használok

@repuloezustmokus: Ellenőrizzen, amúgy kib@szott egészségesen étkezem. :DDD

_Pipp 2021.02.17. 21:35:44

@blindmap: Dani sem fog Robival szemben, de nem őt fogja kihívni szerintem, mert ez Móhval becsületbeli ügy. Ha mégis Robit hívja ki, kicsit meglepett leszek, de akkor biztosabban kiesik, úgyhogy nekem végül is mindegy. :) De így már értem, miért szavaznál rá.

_Pipp 2021.02.17. 21:36:19

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): dehogy teszem, holnap feltöltöm, nyammm

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 21:36:53

@blindmap: F1? Az dögunalom Hamika miatt meg a Merci ugye a legbaszóbb kocsi...

Kosztarika 2021.02.17. 21:36:59

@úgymond olvasó mmkk:
Még ne próbáld befogni. Te mint vakok közt félszemű :))))))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:37:00

@blindmap: jó de mcenroe leszedte a bírót a székéből , igazi fenegyerek volt.

@repuloezustmokus: hálóval vagy dárdával?:)

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:37:09

@_Pipp: Dani nem tűnhet puhapöcsnek, Moh-t kell kihívnia. Ezt már bekódolta régen.

Fu Szekh Li 2021.02.17. 21:38:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Rájöttem: te vagy sóbertnorbi!!! Akkor a Jack mehet, ugye?

Gia 2021.02.17. 21:38:14

Jó estéket!Barna őzike-boci szemekkel lehet jönni?:-)
Ja és van egy vödör négercsókom isss... :-)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:38:30

@Majom1Parádé: suméker óta nem nézem csak a rajtot , hátha lesz törés :)
jah mercédesz miatt nézhetetlen.nem vv merci miatt

MsIreneAdler 2021.02.17. 21:38:36

@ppupu: az ilyen elektromos? Nekem hiányozna, hogy elnyomom a végén :)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:39:37

@_Pipp: robi esélyes játékos, van támogatottsága, de nem tudjuk mennyire elutasított akár a beállítottsága, akár a másokra való veszélyessége miatt
dani minden bizonnyal kiesne ellene, de legalább meg lenne mérve robi támogatottsága
egy dani és moh közötti csata már nem olyan egyértelmű

SirLemming 2021.02.17. 21:39:45

@úgymond olvasó mmkk: Ugyan. Pofája a lónak van. Akkor viszont a hason lónak is. Sőt, ezek szerint nekem is. Oh.

@ppupu: :D Jól hozod akkor a szerepet, mire oda jutsz már egyből feketeöves leszel.

@Ármándójózsi: Így van... De a döntőn legyen ivós játék.

Gia 2021.02.17. 21:39:52

Sia!Én is F1 mániás vagyok.Ki a kedvenced?

MsIreneAdler 2021.02.17. 21:40:02

@Gia: gyere, gyere! Kerülj beljebb! De a négercsókot dugd el, nehogy balboa meglássa, mert akkor végünk :)

_Pipp 2021.02.17. 21:40:35

@Majom1Parádé: A világbajnoki címért folytatott küzdelem valóban unalmad, de alatta vannak jó versenyek, és évek óta nem fordult meg ennyi ember a dobogón, mint tavaly. :) Én élveztem ezt a szezont, és mivel Hamilton szurkoló vagyok engem kevésbé visel meg az egyeduralma (persze én is unom, lehetne legalább egy normális csapattársa). Egyébként az alsóbb kategóriák a kedvenceim, az sokkal izgalmasabb, kikből lesz a cserebogár.

alma_szósz 2021.02.17. 21:41:01

@Raspberry Cake: na ez egy jó kérdés, mondjuk hogy VV ötvözve a Barátok közttel

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:41:38

@blindmap: Pedig esélyes. Tőlem arra szavazoé akire akarsz, de ha Danira teszed és visszamegy, jó eséllyel nézegetheted még jövő vasárnapig...
Én mondjuk nem szeretném, mert utálom, mint a szart, de félek, hogy mégis kelleni fog... :/

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:41:42

@MsIreneAdler: Ja ja... izzítja a dohányt... mióta lehet kapni itthon azt használom (kb 2 2 és fél éve), nem büdös nincs hamu meg kátrány. Nikotin mondjuk van dögivel :D és ha lemerül akkor szívás van, mert a rendes cigit már nem bírom elszívni.

Krétagarbó 2021.02.17. 21:41:59

@Gia: őzike barna bociszemekkel MMKK jöhetsz:)

Raspberry Cake 2021.02.17. 21:42:07

Ha teniszről van szó, akkor Matteo Berrettini, ha Forma 1-ről, akkor Daniel Ricciardo a favoritom:))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:42:22

@Fu Szekh Li: nem vagyok hobbit :(
előbb lehülyéztél most meg lehobbitoztál. :(

@Gia: nem ennél inkább egy kis sóskás müzli szeletet?

@_Pipp: finom rozsos étcsokis bucival (nem stholos bucival) amúgy az kokainos buci)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 21:42:27

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): rá kell ugrani. nem nevet, tényleg. Egy jo kiállásu ember mutatta hogy állsz a csónakban, és nézed a vizet, és amikor látod a teknost, akkor ráugrasz és magadhoz szorítod. A nézés a csörgőkigyó gyüjtésnél is fontos

Kosztarika 2021.02.17. 21:42:33

@Gia:
Lehet hát. :)
De ugye nem muszáj a négerrel csókolózni? :(

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:42:46

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): imádtam mcenroet, neki drukkoltam
egyszer 40 fokos lázas voltam gyerekként és néztem a borg elleni döntőt priznicben, ott is ment a műsor

alma_szósz 2021.02.17. 21:43:32

@_Pipp: a 2020-as évad iszonyat érdekes volt, mondjuk lehet azért mert ez volt az első amit jópár év kihagyás után végig követtem de akkor is

Fu Szekh Li 2021.02.17. 21:43:33

@Gia: mármint afro-amerikai csókod, ugye?

MsIreneAdler 2021.02.17. 21:43:42

@ppupu: és gondolom drága mulatság eltaposni a csikket végül :).

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:44:01

@Ármándójózsi: eddig is kibírtam, ezt a kis időt is kibírom dani háttérzajjal
csak nyerjen vivi

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:44:17

@Raspberry Cake: F1 : Kim Räikkönen, tenisz : háát bevallom nem érdekel

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:44:36

@repuloezustmokus: hát én is osakanak szurkolok főleg a gibbon ellen :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 21:45:04

@blindmap: Nekem nem pech, én viszont nyilván nem csípem. Ahogy anno Schumachert se bírtam. Nálam mindig a finnek voltak a kedvencek, meg anno Prost. :-)

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:45:15

Csaxolok, hogy aki a Formula 1-et szereti és nem a kis geci, zseni Verstappen a kedvence, az semmit nem tud erről a sportról. :DDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:45:26

@MsIreneAdler: idővel hozzászoksz, csak addigra nem lesz pénzed a cuccra így leszoksz :DDD

Gia 2021.02.17. 21:45:34

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): @MsIreneAdler: Gyerekek csak 57 kg vagyok 172 centihez.Inkább edzem,de eszek édességet. :-)

Fu Szekh Li 2021.02.17. 21:46:02

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ha megérdemled. :DDD
De csupa jószándékból :)

Gia 2021.02.17. 21:46:11

@Ármándójózsi: Megy a mercihez jövőre.Érdekes lesz.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:46:32

@repuloezustmokus: lakatlan szigetre kerülnénk biztos azt ennénk :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 21:46:33

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Osaka nálam is kedvenc, főleg Szerényke ellen. Nagyon szegénységi bizonyítvány a női teniszről, hogy Williams még mindig a top közelében tud lenni.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:46:55

@_Pipp: olyan negyven éve követem az f1-et, először még nem volt kedvencem, de aztán jött senna
utána a schumacherre felépített szabályrendszert gyűlöltem, de megmentette az f1-et
aztán jött lewis, az első aki senna mögé felsorakozott nálam
a mostaniak közül russellben látok lehetőséget, verstappen és leclerc jók, de nem az a kategória

Gia 2021.02.17. 21:47:53

@Kosztarika: Nem kell a négerrel csőrözni.:-)))

MsIreneAdler 2021.02.17. 21:48:15

@ppupu: hát nem tudom, én folyton szívnám, attól félnék. Nem érezném mikor van vége :)

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:48:26

@blindmap: Jó lenne, de teljesen esélytelen... Messze Bálintnak van a legnagyobb tábora és igen, bármilyen meglepő Mercikének is elég nagy. Úgyhogy Vivi csak akkor kerül a top 3-ba ha még történik valami, mert a papucsállatka értelmű szavazók, ahogy már írtam, csak az utolsó 24 órára emlékeznek.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 21:48:34

@Gia: Án hasonlo arányokkal rendelkezemm csak fordítva:D

_Pipp 2021.02.17. 21:48:49

@Ármándójózsi: sztem csk Alonsot utáltam jobban Verstappennél :DDD
@Gia: dehogy jön, már most rosszul vagyok ezektől a teóriáktól és még fél évig ezt kell majd olvasni mindenhol... van a Mercinek egy ugyanolyan tehetséges juniorja, Russell személyében :) Verstappen köré akkora mítoszt építettek, jó a gyerek, de vannak olyan jók a mezőnyben mint ő :D na már fel is idegesítettem magam :DD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:49:18

@Majom1Parádé: a finnek nekem sótlanok voltak mindig, az öreg keke rosberget sem csíptem, prost meg a kivárós öreguras taktikájával meg a szándékos senna elleni lépéseivel elásta magát
prostban több lett volna, ha van töke
de senna halála után előbújt belőle az ember, őt respektálom

MsIreneAdler 2021.02.17. 21:49:38

@Gia: balboa a szigorú. Felőlem 172 kiló is lehetsz az 57 centidhez, akkor sem tiltanálak el semmitől :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 21:49:44

@Ármándójózsi: Így jártam akkor Józsi. Persze inkább Max, mint Hamika, de a jövő Russell felségterülete lesz, amint beül egy fasza kocsiba.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:50:00

@Gia: nem fog menni verstappen a mercihez

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:50:33

@Gia: meg vagyok elégedve :)

@Ármándójózsi: az apja , hogy versenyzett geci , előzésnél 3 kocsit vágott totálkárosra + versenybíró halálát is okozta leszakadt kerék. Hasonlít rá a fia de annyira nem éles .

K_Attila 2021.02.17. 21:50:41

@Gia: Bizonyára a cica formája miatt úgy képzeltem, hogy kicsi és dagi vagy :D
Egyébként jó az a kép, hogy elmentettem.

Gia 2021.02.17. 21:51:33

@blindmap: Én azt szeretném ha Hami maradna.Vagy ha nem,akkor húzzon be még egy világbajnokságot.

_Pipp 2021.02.17. 21:51:45

@Gia: Én is pontosan ennyi vagyok, vagy 173 cm.. :D ezért is tömöm magam mindennel amit találok :D hátha feljön még pár kg

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:52:15

@_Pipp: @blindmap: A fasorban nincs olyan jó az egész mezőnyben, mint Verstappen, jelenleg.
De mint mondtam, ehhez a sporthoz is érteni kell, nem csak nézni. :P :DDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:52:22

megfelelő mozgás mellett természetesen.

Gia 2021.02.17. 21:53:11

@K_Attila: Kicsi és dagi?Nagyon nevetek!:-))))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:53:18

amúgy szólok hamilton most is geci volt , nemhiába az utolsó percben írtak alá vele.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:53:39

kicsi ves olyan mint az apja volt, nála leclerc is jobb, de russell kimagaslik
tippre haminak meglesz a nyolcadik és utána nyomnak egy közös utolsó évet russellel
utána gondolom lewis kiszáll és totoval együtt menedzselik russellt

Ármándójózsi 2021.02.17. 21:54:23

@blindmap: Majd visszatérünk rá a jövő héten, aztán kiderül, kinek lett igaza. ;) :)))
Én örülnék, ha Neked, mert csípem Vivit, nagyon. :) De sajnos nem lesz... :(

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 21:55:17

@_Pipp: rólam egyszer vki azt hitte hogy 170 vagyok, de mondtam neki hogy csak néha hosszuak a lábaim

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 21:55:57

ELSŐ !!!! :)

Szevasztok Drágácskák ( és olcsók :) !

Mi újság a placcon ?
Emberkedik még ez házmester VV10 Velőtrázó Vélemény ?
Vagy elhúzott a vérbe a tudálékos öntelt gőgös egójával ?

Mindegy is MA kiválasztás... és ez akár érdekes is lehet !
Kit tippeltek ?

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 21:56:00

@Ármándójózsi: kár hogy csak nézed akkor :)
lassan kezdődik a vv, majd utána elolvasom hogy miért nem értek az f1-hez :)

SirLemming 2021.02.17. 21:56:08

@Majom1Parádé: Pedig drukkoltam hogy Halep elkapja Serenát, bírom azt a csajt...
De a maradékból Osaka. Férfiaknál meg már mindegy, Djoker így nagy esélyes lett
Russel egyelőre csak merciben tudna menni VB címért az meg le van osztva...

@Ármándójózsi: Nem. Ha épp lenyomja a merciket az oké, egyébként nem szimpi.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 21:56:10

@blindmap: Prost mikor sennat baleset érte , kiállt a futamról ,érdekes akkor pont m. schumacher nyert , és prost a koporsó mellet is ment nagy barátok voltak abszolut nem ellenfelek.

alma_szósz 2021.02.17. 21:56:47

Itt mindenki magas és kék szemű? mert akkor nagyon kilógok a sorból

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 21:56:55

@_Pipp: Én adok szívesen pár kilót.... bárkinek !

Kosztarika 2021.02.17. 21:57:05

Már a kezemben a zászló Vigyázz.. kész..

_Pipp 2021.02.17. 21:57:05

@blindmap: Russell kimagaslik, valóban, de én hasonlóan jónak tartom Leclercet, és azért Maxit is. Lewis behúzza a 8-t és szerintem lelép, de természetesen én is azt szeretném, ha maradna. Mikor koronás volt, hiába lehetett velem madarat fogatni Georgi miatt, olyan ürességet éreztem, Lewis nélkül. :D Utána viszont nagyon sok srácnak szurkolok, nem tudom kinek fogok hasonló mértékben, mint Lewisnak... nyilván ilyen még egyszer sosem lesz. Na kellően szentimentális komment lett ez. :D

Raspberry Cake 2021.02.17. 21:57:24

@alma_szósz: Alacsony és barna szemű vagyok:DD

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 21:57:36

@alma_szósz: Van aki nem, de az meg szeretne az lenni ! :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 21:58:03

@MsIreneAdler: egy cigi 12-14 slukk és vége utánna várnod kell

MsIreneAdler 2021.02.17. 21:58:20

@SelyemSonkaPini: uncsi Moha lesz kihívva... Semmi taktika, semmi váratlan fordulat... Én feladtam.

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 21:58:31

@Kosztarika: Csókolgassam az íriszedet csaj'e ! :D

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 21:59:12

@MsIreneAdler: Igen ettől tartok :(
De mindenki más jópofa lenne...

MsIreneAdler 2021.02.17. 21:59:12

@repuloezustmokus: nekem még néha sem hosszú a lábam :D

K_Attila 2021.02.17. 21:59:43

Most valószínűleg spoilerezés lesz, úgyhogy zárom soraim, puszi: Erzsi.

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 21:59:53

@MsIreneAdler: Ismeritek a közmondást :
Ha rövid a lábad, told meg egy PINIvel ! lányoknál beválik :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 22:00:05

@Raspberry Cake: Már négyen barna szeműek vagyunk , hamarosan csúnya világ jön a night elfekre.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:00:10

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az Ápoltak Viadala!

_Pipp 2021.02.17. 22:00:21

@repuloezustmokus: mi hatására lesznek hosszúak? :D
@SelyemSonkaPini: :*

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:00:27

@ppupu: Szeva Öreg Teve Tesó !:D
Remélem Liderinezünk ma ! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:00:39

Sziasztok, szép estét! :-)
A nagy izgalomra hoztam pattogatott kukoricát is.

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:00:48

@ppupu: nikotinmérgezésig szívnám magam :D:D. Bár biztos hozzá lehet szokni.

@SelyemSonkaPini: bárki érdekesebb lenne. Reménykedjek? :)

Mók_Ica 2021.02.17. 22:00:52

szép estét drága kommentlakók :))) tegnap nem volt erőm kommentelni, csak néztem az öfit.....
no, nézzük a mait.....

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:01:20

@Kiégett Hobbynyúl: gyere, gyere! Tedd csak le a kukit a többi nasi mellé :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 22:01:32

Nézzük ahogy Lóbelt kipicsázza Danikát :-))))

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:01:42

@MsIreneAdler: Már lebeszéltél engem is ! :)
pedig lekesen indultam .D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 22:02:16

@_Pipp: persze mert hamiltonnak egy évet ajánlottak , és nem azért mert fekete , hanem asszem jövőre megnyírják a költségvetést.Tehát nem ígérhettek annyit amennyi nincs. Azt hittem kicsapják és jön Russel.

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:02:39

@Ármándójózsi: kösziiii! Már nagyon vágytam rá :D

Mók_Ica 2021.02.17. 22:03:06

daniella szülcsinapcsi bulika??? meglepi parti virdzsi nélkül.... :(((((((((

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:03:19

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Dehogy csapják, majd a 8. vb cím után. Eddig terveznek, nem tovább. Russel jó, Leclerc is.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:03:51

@Mók_Ica: Vircsi majd vidiben jön, amiben meg sem ismerik. :DDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:03:58

Nincs is felemelőbb mint boxerben születésnapozni :DDDD

Mók_Ica 2021.02.17. 22:04:02

@ppupu: szia :DDDDD hiJányoztam??? :))))

TheLynx70 2021.02.17. 22:04:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):Nekem is barna szemem van, 168 cm. Súlyt nem tudok mondani, mert okosan elajándékoztam a mérlegemet. :)

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:04:36

@SelyemSonkaPini: nem volt nehéz, te csírlíder, te :)
Na de nem akarom elvenni a kedved, bízzunk a csodában!

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:04:37

@Kiégett Hobbynyúl: Miért nem csurog a szája szélén semmi ?

tvbuzi 2021.02.17. 22:04:42

Baszki, kétszer ennyi vagyok

Cimili2 2021.02.17. 22:04:51

@tvbuzi: na végre!! negatív vagy??

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:04:52

Aki most jött annak hellllóóóóó

zellerlevél 2021.02.17. 22:04:53

Alsógatyában fogadni a szülinapi köszöntést, ez aztán férfias.

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:05:22

Dani se ismerte meg :D :D:D

kipcsak harcos 2021.02.17. 22:05:25

Egyesek értetlenkednek, hogy miért tartok Kosztarika és MMKK szájától?
Nem régen kb. egy percnyi idő alatt a következő párbeszéd zajlott közöttük:

Kosztarika mákos nudlival kapcsolatban PPupunak, aki mákos nudlit enne:
"Keressél a kamrában mákot, oszt lógasd bele."

Kosztarika MMKK-nak:
"Te ezt a célzást nem érted, mert nincs nudlid"

MMKK csípőből Kosztarikának:
"neked van?"

tvbuzi 2021.02.17. 22:05:27

Viri túltolta a filtert

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:05:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szia, szia! ^^
@Mók_Ica: Ugye, hogy ugye...
na banyek, a 23 elég idős kornak számít... akkor én most elbújdosok. :DDDDDDD

Mók_Ica 2021.02.17. 22:05:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szia nyunyo :DDD

virdzsit kicsit túlfilterezték....

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:05:58

Túl csinos Virág! Ezért kapni fog!

tvbuzi 2021.02.17. 22:06:05

@Cimili2: a gyorsteszt negatív, a második teszt eredménye péntek

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:06:17

Mit mondott ? Hogy lecumizta Dani bátyját ?

Mók_Ica 2021.02.17. 22:06:23

@tvbuzi: ekg, ezt írtam én is :DDD kikerázta magát ....höhöhöhöhöhö

alma_szósz 2021.02.17. 22:06:28

kerek 4 hónappal vagyok idősebb Daninál

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 22:06:29

Na, ismét láthattuk, hogy Danika nem ismerte fel Vircsi csaját....

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 22:06:35

@TheLynx70: okos :)

ki van boxerben?és kinek a szülinapján?

_Pipp 2021.02.17. 22:06:43

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nagyon kíváncsi leszek miben fognak megállapodni, a pilótákat is bevonták a megbeszélésekbe, akiknek szerintem ez nem fog tetszeni, mert ez presztízs kérdés is, gondoljunk csak bele mennyit keresnek a világhíres sztársportolók, és ők is világhíres sztársportolóknak tartják magukat, pláne Lewis. :D Na mindegy, érdekes lesz. Lewissal kapcsolatban el tudom képzelni azt is, hogy nemcsak a pénz miatt húzódott el ennyire a szerződés, hanem meg akarja reformáli az F1-t.. :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:06:44

@kipcsak harcos: Szívből jövő kedvesség árad a csajokból, igaz ?

Mók_Ica 2021.02.17. 22:06:50

@SelyemSonkaPini: virágnyelven mondta ezt :DDDDD

gazo 2021.02.17. 22:06:53

Virdzsi kikerázott fotosopp

Kosztarika 2021.02.17. 22:06:55

Dani: és és és tényleg tényleg és és tényleg

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:07:03

@SelyemSonkaPini: Nincs olyan szerencsénk... csak... büszke Daniellára. :D

tvbuzi 2021.02.17. 22:07:05

@Cimili2: drukkoljatok továbbra is, kösz

Ármándójózsi 2021.02.17. 22:07:21

Mokiiiiiiii, konténert!!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:07:39

@tvbuzi: Szia! Drukkolok, hogy negatív legyen az is. :)

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:08:11

Ezeknél családi vonás a költőség....

tvbuzi 2021.02.17. 22:08:22

Köszcsi kedves konténerszomszédok

kipcsak harcos 2021.02.17. 22:08:24

@Kosztarika: értettem a célzást, átöltözöm :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 22:08:24

@kipcsak harcos: Mondta Kosztarikát kerüld el , mert kétélű pallossal jár.

SirLemming 2021.02.17. 22:08:26

@MsIreneAdler: A tegnapi felsálat?

@alma_szósz: Ah, én se nőttem magasra.

@tvbuzi: Akkor most félig örülünk?

peachcat 2021.02.17. 22:08:38

tenyleg fel fogjak most dani szopni... o fog bent maradni - _-

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:08:41

@repuloezustmokus: azért biztosan többször, mint nekem :)

SzabadEzANév? 2021.02.17. 22:08:56

Szerkik fel akarják szopni szimpátiaügyileg a Danit

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 22:08:58

Anya --> Sikerült megbotránkoztatni a világot...

Mók_Ica 2021.02.17. 22:09:04

kovács23 meghatottan fogadta a köszöntéseket.... :DDDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:09:06

Csak én vagyok ilyen bunkó, hogy ezektől a verselésektől konténer után futok?

Iridiel 2021.02.17. 22:09:39

@tvbuzi: tesómnak így lett pozitív. csak biztatásképp :)

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:09:44

@ppupu: Hát egyet tudok aki szintén.... :)

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:09:44

@SirLemming: jujj, azt el is felejtettem! Ajjaj, nagyon rákészültél :)?

tvbuzi 2021.02.17. 22:09:46

Tegnap nem fejtették meg?

gazo 2021.02.17. 22:09:53

A kis prücsök a la mafia familiaval megy majd a párbajra

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:10:39

@peachcat: ekg. Annyira félek ettől. :(

mozambikizombikini 2021.02.17. 22:10:51

@Ármándójózsi: Te akkora egy "nyaller" stilust tolsz itt, nem tudom elhinni, hogy minden nap uj melysegekbe merited ezt beleeeee. :D Tuti ilyen COACHING cuccokat nyomsz jut(y)ubon. ;)

//pliz, ne ertsd felre a cinkelest, mint a Velotrazo... .Zsu is megmondta, hogy a Merkur csinalja ezeket velunk.;)

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:10:51

@tvbuzi: De ma újra megfejtik... mert annyira izgalmas !!!

Mók_Ica 2021.02.17. 22:10:54

a cukor elvonja a kálciumot..... aham.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:11:07

@SzabadEzANév?: Remélem, hogy nem sikerül...
@Iridiel: Kedves vagy. :D Páromnak is egyénbként, de neki legyen már szerencséje. :D
@tvbuzi: Nem teljesen.

gazo 2021.02.17. 22:11:17

Én nem hiszem el hogy még mindig az eceten vekegnek

Mók_Ica 2021.02.17. 22:11:59

@ppupu: @Cimili2: @SelyemSonkaPini: @tvbuzi: a konténer rátok vár :DDDDD meg én is, itt mellette :DDDDD

Ármándójózsi 2021.02.17. 22:12:33

@mozambikizombi: Nem tudom, miről beszélsz, de most nézem az öfit.

SirLemming 2021.02.17. 22:12:34

@MsIreneAdler: Á nem, dehogy....... :D

@SzabadEzANév?: @peachcat: Jaj, ne. Pedig van benne valami.

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:12:49

@Mók_Ica: Cukker vagy viszek törlőkendőket :DDD

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:12:55

Merci felzárkózott : a többiek is hülyék a kérdéshez :D :D

Kosztarika 2021.02.17. 22:13:26

Merci: Végre egyszer nem csak én vagyok a hülye. :DDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:13:39

És Vivi megvillant :DDDD véletlenül

Ármándójózsi 2021.02.17. 22:14:06

Elbaszott hülye a Robi is...

Mók_Ica 2021.02.17. 22:14:07

@ppupu: van pia is.... ha túl jutottunk a konténer látogatáson... :DDD

vivi mondta meg a tutit..... csak ecetbe!!!!!! kell tenni a tojglit!!!!

SirLemming 2021.02.17. 22:14:11

Ecet leviszi a vízkövet is... egy tojáshéj csak nem ellenfél...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:14:18

@Mók_Ica: Betársulhatok? :D
Na, Robi... megfejti. :D

nicu71 2021.02.17. 22:14:53

Daninak sikerült rèmes undormány fejet nyirni.Mint valami hiperbrutál ámde simaképű SS katona.Mondjuk Moháé se kutya

zellerlevél 2021.02.17. 22:14:54

Jajj, elmegyek zuhanyozni, mert a végén Robiban is annyira csalódok, mint Bálintban. ;)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:15:02

a mindenki által lenézett vivi mondta ki először az ecetet, mint megoldás
a mindenben okoska robi meg simán lenyúlta nagy dumát rakva köré

Mók_Ica 2021.02.17. 22:15:09

@Kiégett Hobbynyúl: még jó hogy!!! gyere-gyere :DDD törzsasztalotok van nálam :DDD

gazo 2021.02.17. 22:15:14

Marci héliumozik lufiból....lebukott

_Pipp 2021.02.17. 22:15:35

ez 1 napig vicces volt, de már nem az :( és hol van még a kihívás...

Mók_Ica 2021.02.17. 22:15:48

mercike, szorzani kell.... szorzani...... hümmmm

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:16:18

@Mók_Ica: Köszi, köszi. :D
Múkásak 4-en a tábla körül. :DDDD

nicu71 2021.02.17. 22:16:21

Breaking!,Merci héliumot szív!!!

mozambikizombikini 2021.02.17. 22:17:29

@Fu Szekh Li: Ezt mar felvetettem az elozo epizod alatt, de tobben is azt mondtak, hogy uncsi hulyesegeket irmanyolok.

Szvsz pont egy kiserletezos baromkodasbol a poenokon kivul talan meg tanulsagokat is lehetett volna levonni. :D Plane, hogy a bentlako paciensek eleg kreativnak tunnek ezidaig.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:17:46

Tessék, Robi elmondta, hogy kellett hozzá a Vivi is, ő találta ki. Senkinek nem lehet egy szava sem. :-)))

Ármándójózsi 2021.02.17. 22:17:50

Ja, nem tett hozzá semmit, csak kitalálta. Baszdmeg Robi...

kipcsak harcos 2021.02.17. 22:18:10

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): kerülgetem, vagy nem egészen erre gondoltál? :D

Kosztarika 2021.02.17. 22:18:20

@mozambikizombi:
Csak azért nem hányok, mert kora este már megtörtént. ;)))

evacat 2021.02.17. 22:18:23

Ollót cseréltek a vágók az RTL-nél?
Ha tegnap kezdtem volna nézni a VV-t, isten bizony nem érteném miért utáljátok itt annyira azt a kedves, mosolygós fiút. Szegénynek hiányzik a szerelme, egyedül maradt, sokkal fajinabb, mint az a savótekintetű jéghokis.
Változott a koncepció? Danit még benn akarják tartani? Esetleg Bálinttal összeugrasztani, hogy legyen valami pezsgés?

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:18:26

@blindmap: a sót is Vivi modnta be hogy NaCl !

Mók_Ica 2021.02.17. 22:18:34

@Kiégett Hobbynyúl: :D <3

közben a ládát ki kell nyitniuk? ja, hogy a megfejtendő számsor nyitja a lakatot a ládán......

kipcsak harcos 2021.02.17. 22:19:27

@SelyemSonkaPini: ugye, de jobban szeretem a markáns jelzőt :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.17. 22:19:28

én is zuhany és alvás
sziasztok csimpirudik! jó időtöltést!csóki!

Cimili2 2021.02.17. 22:19:53

na halaggggyyyyunk már!!

mozambikizombikini 2021.02.17. 22:20:03

@Kosztarika: Jo, hat lehet, hogy a Merkur miatt nem erzek ra ma, na.. :D De az egy ilyen harcias bolygo volt mindig is, K.e. sokezer evvel is. Szoval ez nem az en hibam, ez csak igy tortenik. :P

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:20:11

@SelyemSonkaPini: Bizony.
@Mók_Ica: :* Megérte a szenvedésük. :DDD

Pillecukor 2021.02.17. 22:20:24

Fú, Bálint egyre ellenszenvesebb :(

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:21:15

@SelyemSonkaPini: igen
ahogyan robi viselkedik, kisajátítva az egészet az irritáló

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:21:27

Bálint arca... tanulmány. Ennyire ne legyen féltékeny basszus... komolyan, kedveltem nagyon, de egyre inkább lefelé csúszik azon a képzeletbeli ranglistán.

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:21:57

Én ezt a Vivit bírom na ! :)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:22:11

jaj vivikém, anyuka szerinted nem látta?

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:22:19

van házi szavazás a párbajra skacok?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:22:47

@SelyemSonkaPini: Kedvelem én is, de nem felejtek a feladással kapcsolatban. Sajnálom. :-)))

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:22:50

Merci Moh és Bála a döntöben ?? MIVANNNNNN ?

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:22:52

@SelyemSonkaPini: És meghajtanád, mint Singer a varrógépet, igaz ? :DDD

Kosztarika 2021.02.17. 22:22:58

@kipcsak harcos:
Megjöttél és végre a régi vagy. Deszeretlek :))

nicu71 2021.02.17. 22:23:09

@evacat: teljesen egyértelmű.Már többször jeleztem, hogy fb csoportokban elképesztő Dani kultusz robbant ki,mondhatni a semmiből.Ezzel egyidejűleg Mohát küldjük haza.Ki is akadtam.

gazo 2021.02.17. 22:23:18

Szerintem Bálát szavazzuk ki hesspicsába

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:23:23

@Ármándójózsi: Imádlák, esetleg linked is van hozzá ? :DD

Ármándójózsi 2021.02.17. 22:23:29

@SelyemSonkaPini: Abból Merci és Bálint be is jöhet.

SzabadEzANév? 2021.02.17. 22:23:30

@SelyemSonkaPini: Ezen én is lefagytam mint a windows

Cimili2 2021.02.17. 22:23:36

@SelyemSonkaPini: ekg. engem nagyon szórakoztat.

peachcat 2021.02.17. 22:23:38

@evacat: en ugyanezt erzem. dani lett a cuki fiu.

TheLynx70 2021.02.17. 22:23:40

50 Ft/darab/tojásnál én nem nagyon mutogatnám otthon, hogyan oldja az ecet a tojáshéjat. :)) Mármint Pini helyében... :)

SirLemming 2021.02.17. 22:23:57

@MsIreneAdler: Hmm... sakkozunk? :D

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Joccak

Meglett a matek eredménye?

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:24:30

George a kurva anyád !
Még sose hazsnáltam de már utálom ! :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:24:47

mi lenne ha dani elkotyogná keretesvirágképnek hogy moht viszi és emiatt nem vihetné

Pillecukor 2021.02.17. 22:25:22

@SelyemSonkaPini: Remélem ez nem fog megtörténni!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 22:25:35

@TheLynx70: Mér? A héjatlanított tojás ugyanúgy felhasználható. oké, nem rakott krumpliba, de minden olyanba ahová törni kell amúgy is.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:26:10

@SelyemSonkaPini: Az bebacna azért... Bálint baszki, ennyire ne nézd le Robit azért...

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:26:10

@Ármándójózsi: Köszi.. bazge már szavaztam is benne... aszem nyugdíjba kéne mennem

gazo 2021.02.17. 22:26:19

@blindmap: nem ezt mondta éppen az előbb?

kipcsak harcos 2021.02.17. 22:26:56

@Kosztarika: a Jucit nagyon nem szerettem. Olyan furcsán éreztem magam a bőrében :(

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:27:36

én vivit robit és mercit tippelem a végére

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 22:27:59

@Kiégett Hobbynyúl: Már nincs hova neki, mert Dani gyökeret mindenképp megelőzi, a többi meg már előtte van Nálam. :-)

Ármándójózsi 2021.02.17. 22:28:08

@Kiégett Hobbynyúl: Miért? Egy esetleges Bálint - Robi párbajon ki is eshet adfig.

Cimili2 2021.02.17. 22:28:47

@ppupu: akartam szavazni, de olyan zavaros. ki maradjon bent, vagy ki repüljön?

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:28:49

@SirLemming: tényleg :D!! Rendben, de már nagyon berozsdásodtam, szóval te lennél előnyben!

Kosztarika 2021.02.17. 22:29:02

Tvbuzi:
Örülök, hogy negatív vagy. :))))

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:29:16

@Cimili2: én már mindenkit reptetnék :)

mozambikizombikini 2021.02.17. 22:29:39

@Kosztarika: :DDDD Jessssszusom, ezt csak most lattam, de ez zseni volt.
Latvanyra gondoltam, hogy majd jonnek a jambusok meg a daktilusok, ha elolvasom..
...de nem jottek. :D

Amugy a Kosztarika nagyon szep nev: Szerinted jambikus?
En erre tippelnek: U U U —

// de sosem voltam rapper.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:29:42

No, ha minden jól megy, akkor az utolsó fiú párbaj egy Bálint-Robi lesz.
@blindmap: Ez attól függ, Merci kit visz.

gazo 2021.02.17. 22:29:49

@gazo: “szerintem nincs olyan dolog most amiért ne őt vinném ki párbajozni” ezt mondta, visszatekertem. Milyen lenne ha kihívná aztán foskilences bejátsza és közli nem lehet. Ezt még úgy se lépték meg idén. Micsoda dráma. És akkor megy Vivi.

Ármándójózsi 2021.02.17. 22:30:35

A mai öfi után csinálok egy top 3 szavazást.
De az lenne a lényege, hogy ne a vágyakat írjuk be, hanem azt, ami szerintünk lesz, és mindenki az itteni nickjével nyomja, ok?

tvbuzi 2021.02.17. 22:30:44

@Kosztarika: köszi, pénteken tudom meg a tutit, a gyorsteszt lett negatív

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:30:58

@Ármándójózsi: Ki, de szerintem Moha és Bálint együtt nem fognak döntőzni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:31:29

@Majom1Parádé: ekg... sajnos idáig jutottam én is, pedig favoritom volt.

TheLynx70 2021.02.17. 22:31:46

@Majom1Parádé: Mondjuk buggyantott tojásnak jó, azt úgyis ecetes vízbe eresztik. Vagy tojáslevesbe, ami savanykás. :)

Mók_Ica 2021.02.17. 22:32:19

@Majom1Parádé: én már találkoztam ezzel...

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:33:14

@Ármándójózsi: ok! És ha én a vágyaimat írom le :D:D?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:33:32

Egyébként az lenne a kemény, ha Daniellát betolná a rtl...

_Pipp 2021.02.17. 22:33:44

Vivi milyen jól látja a dolgokat!

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:33:51

@Cimili2: Repüljön mind - a 36 millát meg elosztjuk ;) -

Ármándójózsi 2021.02.17. 22:33:57

@MsIreneAdler: Olyan szavazást nem tudok csinálni...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 22:34:06

Talán Vivi van a legkevésbé vakon.

Adamadam 2021.02.17. 22:34:13

@Kiégett Hobbynyúl: Kiindulva abból, hogy Dani bátyja ex rtl-es és Győzike nagy haverja még ez se lenne meglepő

nicu71 2021.02.17. 22:34:14

Daniella feje egy tanulmány.

gazo 2021.02.17. 22:34:17

Vivi most úgy affektálva beszél mint szefósZsuzsu

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:34:25

@ppupu: Tökéletes ötlet. :D Ha már itt végigszenvedjük ezt az egészet.

Post Modern Prometheus 2021.02.17. 22:34:26

Dani VS Fantomkép: strawpoll.com/reczxwzfq
6.11% [8] - 93.89% [123] a Fantokép javára jelenleg, 23:00-ig lehet szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 42.19% [81]
- Vivi: 28.13% [54]
- Bálint: 24.48% [47]

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.17. 22:35:09

@nicu71: Daninak eddig is volt kultusza, csak most erosebb lett

Mók_Ica 2021.02.17. 22:35:21

@Ármándójózsi: ok

lóbelt nem várja a döntőbe vivit, hanem inkább mercit???? hümmmmmm

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:35:49

Dani elkezdett beszélni... az agyam lekapcsolt, ez szörnyű basszus

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:36:16

robi gyűjti a bálint elleni párbajra a követőket

gazo 2021.02.17. 22:36:36

Dani odaszúr azért Bálának, nem felejti a fosnegyedikezést

SirLemming 2021.02.17. 22:37:05

@Mók_Ica: @zellerlevél: No most ez tattika, realizásérzék vagy mi?

Mók_Ica 2021.02.17. 22:38:13

@zellerlevél: @SirLemming: nekem inkább vivi, mint merci.....

Mók_Ica 2021.02.17. 22:38:46

@SirLemming: realitásérzékük nincs..... azt totál elvesztették már ott bent

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:39:39

Moha: Moha-Bálint-Merci 74%-ot ad magának
Merci: Merci-Moha-Bálint.
Bálint: Merci-Moha-Ő.
Vivi: Vivi-Robi-Bálint (Robit nagyon erősnek tartja)
Elég jól látja Pini azért Daniellát, Mohát is.
Robi: Merci-Moha-Ő.
Daniella: Ő maga (már ha visszamegy a párbajról) - Bálint-Merci

Érdekes lesz ez.

Cimili2 2021.02.17. 22:39:54

dani, jól tennéd, ha nem okoskodnál!!

Iridiel 2021.02.17. 22:39:58

Vivi egy mondatot nem tud befejezni, mert Dani közbevág, de azért viselkedjen komolyan

Mók_Ica 2021.02.17. 22:40:04

az már fel sem merül bennük, hogy adott esetben nem valakire szavaznak az emberek, hanem valaki ellen......

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:40:06

@Mók_Ica: nekem is. Ezt most nem értettem Robitól, kicsit bunkóságnak is éreztem.

ForniT #TeamPini 2021.02.17. 22:40:15

Édes bánatos úristen, Dani! Te mi a bánatot akarsz bizonyítani?! :D

Kosztarika 2021.02.17. 22:40:40

@kipcsak harcos:
Én is furán érezném magam, ha egyik napról a másikra állva kellene pisilnem. :D

Mók_Ica 2021.02.17. 22:41:06

most nézem ancsit..... vénlánynak öltöztették máma..... :DDDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:41:13

robi ezzel az ecetes tojásos lopott ötlettel olyan nyugtalanítóan kétszínű

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:41:13

@Mók_Ica: Azt elfelejtették. :D Nem tudom, miért lepődsz meg, mikor az ecet is gondot okozott. :D

tvbuzi 2021.02.17. 22:41:36

Jövő hét szombaton kiderül ki lesz VV Anikó következő pasija

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:41:43

@ppupu: igen, van olyan is közte, ami karikás :)

Pillecukor 2021.02.17. 22:41:46

Érdekes, hogy a "buta" Vivi látja a legjobban.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:42:00

@tvbuzi: Bálint biztos nem. :D Marad Moha, de ő meg túl fiatal hozzá.

_Pipp 2021.02.17. 22:42:05

@MsIreneAdler: Robi valamiért el van ájulva Mercitől, aki cuki, szép és 2 párbajról is nagy előnnyel visszament.

Cimili2 2021.02.17. 22:42:45

@Mók_Ica: azt figyeltam, h viszont szep a keze.

Kosztarika 2021.02.17. 22:43:39

Nem tudom miért, de most is itt cseng (a Győzi haver Gyuri) Dani tesójának a telefonja: " ne izgulj tesó, minden el van rendezve"

Mók_Ica 2021.02.17. 22:43:42

@ppupu: ekg..... nem hangsúlyoz, nem intonál rendesen..... borzasztó hallgatni, hogy jár a szája, de nem sokat mond

kipcsak harcos 2021.02.17. 22:43:53

@Iridiel: egyszerűen borzasztó neveletlen az a kölyök.

gazo 2021.02.17. 22:43:57

Nem kell oda távcső, körbenéznek a villában és rögtön felfedezik a majmok bolygóját :P

SzabadEzANév? 2021.02.17. 22:44:03

@tvbuzi: Nem a Hajmási Péter most az új kiszemelt? :))

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:44:44

@Kiégett Hobbynyúl: köszi, hogy így összefoglaltad! Vivi latja a HV-s top hármat!

SzabadEzANév? 2021.02.17. 22:44:54

@Kosztarika: Felvásároltak valami robotfarmot aztán sok fake accounttal leszavaznak danira :)))

Mók_Ica 2021.02.17. 22:45:00

@tvbuzi: jáááájjjj :DDDDD de most van neki..... a szép siket kislány elvált férje.....

Ármándójózsi 2021.02.17. 22:45:35

Végig gondoltam, majd a szombati párbaj után csinálok Top 3 szavazást, hogy kevesebb variáció legyen. Okés?

Mók_Ica 2021.02.17. 22:45:43

@SzabadEzANév?: nem is kiszemelt már.... ha jól olvastam... hanem A párja

Cimili2 2021.02.17. 22:45:52

@Kosztarika: ezt mondta???? azért ez felháborító.

Adamadam 2021.02.17. 22:46:08

@Kosztarika: Ha jól emlékszem ezt a faterja mondta nem? De lehet a bátyja volt, fene se emlékszik. Viszont nekem is megvan, hogy ezt a mondatot mondta valamelyik, mindenesetre gyanús

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:46:12

@MsIreneAdler: Szívesen. Igen, ő azt mondja, amit mi.

kipcsak harcos 2021.02.17. 22:46:32

@Kosztarika: van benne valami, még így ennyire leegyszerűsítve is :D

Mók_Ica 2021.02.17. 22:46:36

lóbeltet jól lenézik bent, mint karaktert.......

Cimili2 2021.02.17. 22:47:02

@Mók_Ica: ne mááá. nagyon le vagyok maradva.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:47:13

@Mók_Ica: Teljesen. Remélem, hogy lesz meglepetés nekik.

zellerlevél 2021.02.17. 22:47:15

Bálint szerint Dani értelmes. Robi meg szürke.

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:47:16

@_Pipp: tetszik neki. Szerintem ennyi. Ettől függetlenül még láthatna messzebb is, mint 10 centi :D...

SzabadEzANév? 2021.02.17. 22:48:17

Bálint áskálódik a Robi ellen... talán tart tőle?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:48:22

@zellerlevél: Itt kezdpdnek a gondok. Daniellából egy dolgot nem láttam... értelmet.

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:48:42

Ó Bálint bakker, maradj már csendben....

_Pipp 2021.02.17. 22:48:44

Bálint, a nagy "szenvedélyes" emberek mind kiestek, nem vetted észre? :D Milyen vakon van (vagy mi vagyunk nagyon vakon :DDDD)

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 22:48:52

@Ármándójózsi: EKG ! Nem fogok rászavazni a nyerésnél !

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:49:19

@Majom1Parádé: robi szerintem megmajmolja mercit hogy bálintot vigye ki

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:49:24

@Ármándójózsi: Maximális ekg. Legnagyobb bánatomra, de így van.

Kosztarika 2021.02.17. 22:49:27

@SzabadEzANév?:
Nem csak szavazatokkal lehet nyerni. Úgy értem elsősorban az számít, hogy a szerkik kiből mennyit és mit adnak le. Főleg párbaj előtt és közel a végéhez.

Adamadam 2021.02.17. 22:49:30

Ha jól emlékszem pont a Dani bátyja mondta azt liveban Renátónak, hogy a párbaj hetén lévő öfik összevágásából lehet érezni ki fog nyerni. Ez most rossz hír, mert nagyon szimpatikussá, cuki fiúvá akarják tenni Danit a bejátszásokkal, és meglehetősen sokat beszéltetik. Ma 80%-ban ő volt a riportszobában

nicu71 2021.02.17. 22:50:07

@Mók_Ica: ráadásul ez az öregasszony stílusú nyekergés,mint a kenetlen kocsikerék.Borzalmas.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:50:23

@blindmap: Lehet. Azon nagyon nagyot röhögnék. :D

ForniT #TeamPini 2021.02.17. 22:50:28

Vivinek muszáj akárcsak egy fél mondattal is odabökni?

SzabadEzANév? 2021.02.17. 22:50:48

Eljutottam arra a pontra hogy a Bálintot már mindenki ellen kiszavaznám... olyan ez mint a tűz, ahogy közeledtünk egyre kellemesebb volt a levegő, de az idő elteltével már túl közel jutottunk, már ég le a pofámról a bőr valahányszor megszólal a Bála

Kosztarika 2021.02.17. 22:51:49

@Adamadam:
Tényleg.
Az tévesztett meg, hogy bv-ben a tesója beszélt Hozéval, többször is.

Cimili2 2021.02.17. 22:52:01

@Mók_Ica: és ezért a pasiért tagadta meg az anyukáját fanni??

ForniT #TeamPini 2021.02.17. 22:52:07

Bálint már nagyon gáz. :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 22:52:19

@SzabadEzANév?: ekg. A lányokat próbálja Robi ellen hangolni... most már azért is hajrá Lóbelt!

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:52:26

@ForniT: Bála nagyon rászokott, hogy piszkálja Vivit, ráadásul sokszor elég bunkón. Nem véletlenül esik a népszerűsége itt a kommentsexcióban

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:53:12

@Cimili2: azt az anyukát én is megtagadtam volna, de végleg

Kosztarika 2021.02.17. 22:53:40

@Adamadam:
Így van, láttam azt a live-ot én is.

Cimili2 2021.02.17. 22:55:01

@blindmap: na ennyire részletesen nem ismerem a történetet.

Kosztarika 2021.02.17. 22:55:47

@ppupu:
És hátbaszúrja Robit, aki csinálta vele a "műsort" amit most Bála emleget, miközben Dani Virágot öntözgette, nevelgette.

Adamadam 2021.02.17. 22:56:02

@Kosztarika: igen a bv-ben ő szokott beszélni vele.
Van egy olyan érzésem, hogy az rtl bele fog nyúlni Dani javára. Több szempontból is gyanús az egész. Dani bátyja anno az rtl egyik műsorában volt szereplő plusz Hozé haverja. Dani és Renátó közül csak Renátót szidta le kicsit az rtl, miközben Dani ugyanúgy szarul bánt a nőjével, de valahogy az nem volt probléma. PP egyszer-kétszer kollektíven megjegyzést tett mindkettőjükre, de Dani közel se volt annyit szapulva mint Renátó.
Dani bátyja visz egy vv10-es facebook csoportot is, instán rakosgatja ki, hogy nagyon sokan szavaznak Danira. Szerintem ha a műsort nem is, de ezt a párbajt megnyeretik vele:(

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 22:56:32

@Cimili2: a lényeg, hogy anyuka a hunyó, wf simán csak egy üresfejű vézna liba

Post Modern Prometheus 2021.02.17. 22:56:57

Dani VS Fantomkép: strawpoll.com/reczxwzfq
5.93% [8] - 94.07% [127] a Fantokép javára jelenleg, 23:00-ig lehet szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 41.84% [82]
- Vivi: 28.57% [56]
- Bálint: 24.49% [48]

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 22:57:31

Csak hogy mindenki megnyugodjon van egy remek hírem:
Korda György megkapta a koronavírus elleni oltást

alma_szósz 2021.02.17. 22:58:21

@Adamadam: de utálom hogy ebben van logika

gazo 2021.02.17. 22:58:37

@ppupu: és megkapta, megkapta!!!!

TheLynx70 2021.02.17. 22:58:40

Robi nekem teljesen semleges, sokkal inkább mint Moh. Ha arra gondolok, hogy az ismeretségi körömbe tartozna (teljesen mindegy, milyen okból) simán keresztül néznék rajta, mert nem váltana ki belőlem semmilyen érzelmet. Sem pozitív, sem negatív értelemben. Így van ez a villalétével kapcsolatban is, úgyhogy én nem támogatom, csak Danival szemben, ha esetleg őt hívná ki.

Kosztarika 2021.02.17. 22:59:50

@ppupu:
Mamamma mamma mariama...
Mostmár nyugodtan alszom.

MsIreneAdler 2021.02.17. 22:59:55

@Adamadam: azt el fogják neki felejteni hogyan bánt Virággal. Már csak a könnyező, érző szívű szülinapos marad...

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 23:01:25

Huuuuuuuuu, ez a Bálint de görény tattikus

Cimili2 2021.02.17. 23:01:26

@Adamadam: lehet, h ezért annyira magabiztos.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:01:46

@MsIreneAdler: Az elég szomorú lenne, bár a csatorna is mélyen hallgat.

Háh, és Bála rábeszéli Robira...

_Pipp 2021.02.17. 23:01:58

Nem tudom elhinni, hogy az RTL képes tolni egy ilyen alpári, suttyó, buta, svéd nyomorékot, akinek ráadásul rendőrségi ügye volt, és felügyelőtiszt figyelni. Engem ez nagyon felidegesít.

MsIreneAdler 2021.02.17. 23:02:12

@ppupu: de jól néz ki most ezzel a séróval :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:02:20

Na, Bálint Robit akarja Dani ellen... tök gáz.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:02:26

@Cimili2: igen.....

@ppupu: sztem fél robitól.....

Egyfejű 2021.02.17. 23:02:37

@Kiégett Hobbynyúl: Ennyit Bálintról is. Kemény munkával leküzdötte magát.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:02:46

@Adamadam: Valószínű. :-((( Csak az lenne akemény, ha Robit ejtik ki, és véglények maradnak a végére, kivéve Vivit. Komolyan mondom, ha kiejtik Lóbeltet, abban az egy esetben szavazok Vivcsóra a végén.

Pillecukor 2021.02.17. 23:02:53

Na most engedtem el Bálintot!

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 23:02:55

@Mók_Ica: Persze hogy fél, el akarja takarítani

Adamadam 2021.02.17. 23:03:01

@Cimili2: abszolút magabiztosnak tűnik sajnos.. emlékeztek az apja telefonjára hogy lesz egy kistestvére? Az is milyen gáz volt... ott mondta neki az apja, hogy minden el van intézve

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:03:17

@Mók_Ica: Fél bizony.
@Egyfejű: Egy szinten van Daniellával. Nem semmi teljesítmény 2 hét alatt se. :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:03:57

én nem tudok annyira haragudni erre a danira, mert ő inkább sérült mint seggfej
ettől még vállalhatatlan, de nem okoz bennem komoly érzelmi hullámokat

Mók_Ica 2021.02.17. 23:04:17

@ppupu: @Kiégett Hobbynyúl: igen..... mit fog csinálni, ha visszamegy robi???

Kosztarika 2021.02.17. 23:04:34

Bálint már fogta a 36 millát és eleresztette.
Hajrá Lobi!!!!!!!

_Pipp 2021.02.17. 23:04:35

@Adamadam: lehet ez csak ilyen szavajárásuk :D minden el van intézve tesó :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:05:08

@Mók_Ica: Pislog nagyokat, és nem hisz a szemének. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:05:10

Ha úgyse számít, akkor minek hallgatod meg őket?

Adamadam 2021.02.17. 23:05:15

@_Pipp: remélem csak ennyi van a dologban. Bár kérdés, hogy ezt mire mondhatta, mert nagyon mást nem kellett elintézni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:06:00

Arra vagyok kíváncsi, hogy Daniella mennyire tartja be, hogy nem érdekli a többiek véleménye. :DDDD

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:06:18

Szegény Moh...lehet csalódni fogsz...

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 23:06:22

Lehet, hogy Robi szürke, de emberebb tudott maradni, mint a többi ápolt, leszámítva Vivcsót, mert ő egy külön kategória :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:06:26

miért baj, hogy bálint robira akarja rábeszélni danit
robi sokkal látványosabb módon farolt be a két csaj és moh mellé

SzabadEzANév? 2021.02.17. 23:06:37

@Majom1Parádé: hát mert szerkik által lett utasítva rá :))

Kosztarika 2021.02.17. 23:06:43

@Adamadam:
Már akkor sem értettem, miért kaphatott telefont kintről.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:06:51

@ppupu: ecetben feloldja csendesen a testének a kálcium tartalmát :DDDD

@Kiégett Hobbynyúl: várom az arcát :DDDD de majd azt is megmagyarázza robinak.... mert bálint mindenkivel jóban van..... :DDD

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:06:56

Dani : virág tudja legjobban hogy mi FOLYIk itt benn és mindent ÁTNYÁLAZTUNK vele amíg itt volt....
höhöhöhöhö

Cimili2 2021.02.17. 23:07:32

és igen, jól láttátok. a mai műsor csak dani felszopásáról szól.

SirLemming 2021.02.17. 23:07:35

Most utasításra beszél egy képnek?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:07:42

Tanácsban Merci és Robi volt a legkorrektebb.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:08:16

@SelyemSonkaPini: efőleg az USB portokat :DDDD

mozambikizombikini 2021.02.17. 23:08:23

@ppupu: EKG Ppupu! BTW en veluk vagyok, ahogy feljebb emlitettem vala: www.esri.com/en-us/home

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 23:08:24

És Dani megint lekapcsolta az agyam... fuuuuu

SzabadEzANév? 2021.02.17. 23:08:37

@SirLemming: ezek már lassan levegőt is utasításra vesznek

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:08:40

én is tudom mit mondana virág
cup-cup és szájtörlés

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:08:48

Én Danit utáltam, utálom és utálni is fogom... amíg el nem felejtem az egészet

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:08:57

@Mók_Ica: Ahogy azt hiszi... mert ő szereti Lobit... tisztán látszik. :D Tart tőle... nem kérdés, és ezt nem tudja palástolni, kár, hogy a többieknek nem esik le.

Adamadam 2021.02.17. 23:09:03

@blindmap: engem nem zavar, végre valaki taktikázik.
Az sokkal jobban zavar, hogy az rtl Danit tolja ennyire

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:09:36

@blindmap: vagy ezt : "Beteszed ma? Nem ? miért ? Seggbe se ? "

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:09:48

@Adamadam: Az szerintem mindenkit. Most megpróbálják szentté avatni...

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:11:28

@Adamadam: szerintem az rtl moh kiesését szeretné, nem daniról szól ez

tvbuzi 2021.02.17. 23:11:47

Ezt a kendőbehozást VV Gigi csinálta a legjobban

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:12:05

@blindmap: De miért? Mi a baja a csatinak Moh-val? Szerinted?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:12:36

@blindmap: Benne van ez is... az utolsó "párost" is szétszedni.
@tvbuzi: Igen. :D

peachcat 2021.02.17. 23:12:39

@blindmap: hat pedig danirol kellene szolnia. meg kellene tole szabadulnia az rtl klubnak

SirLemming 2021.02.17. 23:13:07

@Majom1Parádé: Másfél órát akarnak összevágni Merci könnyekből?

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:13:22

Kiba kivi vagyok ki lesz a kivá ! :D

mozambikizombikini 2021.02.17. 23:14:41

@ppupu: Ejejjejejjj, akkor konkurencialodunk? :D Ezt holnap lecsekkolom komolyabban.

alma_szósz 2021.02.17. 23:14:59

azt a kavicsot Merci arcán még mindig nem értem

Kosztarika 2021.02.17. 23:16:17

De jó hogy nemsokára vége.
Csak ti fogtok hiányozni.

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:17:04

@Kosztarika: Az a szép zöld gyep. A gyep. Az fog nagyon hiányozni.

_Pipp 2021.02.17. 23:17:28

lila kendős dolog :D jajj ez már végtelenül unalmas , essen már ki a francba

tvbuzi 2021.02.17. 23:17:42

2 attól függetlenül/mondat

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:17:42

Féltettem Virágot, hogy elkurvul ha kimegy és ha sokáig egyedül marad...
És lám már hogy néz...

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 23:18:01

@mozambikizombi: Nem, én mindkettőt ismerem, használtam, de ez ide már túl komoly téma :D

Adamadam 2021.02.17. 23:18:05

@blindmap: ez még a jobbik eset, legalább nem nyeressék meg Danival. Már az is abszurd, hogy felügyelőtiszt figyeli 2 évig erre közben csak úgy bemehet egy reality-be.

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:18:17

@Cimili2: A Sztárba sztár mikor indul ?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:18:39

@Cimili2: Reméljük, jobb lesz, sokkal. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:19:15

MINŐSÉGI EMBEREK !!!! ( és persze a kibaszott TISZTELET )

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:19:19

@blindmap: Bizony. Az égig érő fű. Imádtam. Jön a szén, csúszik!

Kosztarika 2021.02.17. 23:19:19

@Ármándójózsi:
Nem jut eszembe a címe...
Poldi bácsi volt, ugye még egy kiskölyök. :)

etikette 2021.02.17. 23:19:44

Azert nem Mohr viszi mert fel ha veletlen kint marad Moh akkor azonnal ramenne Viragra :D

Cimili2 2021.02.17. 23:20:27

@Adamadam: én már azt várom, h beköltöztök majd Fálkival.:)))

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:20:34

Nem vagyok harangtartó...
Ott bassza meg az összes harang ahol van !

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:21:25

@etikette: IGAZ :D :D Ez jó poén... bár elsőre nem értettem mit írsz !

Adamadam 2021.02.17. 23:21:30

@Cimili2: reméljük akkor Győző nem fogja beszervezni a haverjait:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:22:06

Azért Bála is jó barát, amikor nem várja Danit a 3-ba. :DDDD

Mók_Ica 2021.02.17. 23:22:26

@etikette: főleg, hogy most így kikerázta magát virdzsike :DDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 23:23:01

Huuuuuu ez aztán szofisztikált indoklás volt

Mók_Ica 2021.02.17. 23:23:06

nincs meglepi..... bálint csendben káromkodik egyet fejben...... höhöhöhöhö

Post Modern Prometheus 2021.02.17. 23:23:09

Dani VS Fantomkép eredmény: 5.88% [8] - 94.12% [128] a Fantomkép javára.

Dani VS Moh: strawpoll.com/s9ub8r39x
Erre szombat 22:30-ig tudtok szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3
- Robi: 41.84% [82]
- Vivi: 28.57% [56]
- Bálint: 24.49% [48]

_Pipp 2021.02.17. 23:23:09

Mi volt ez az indoklás? :DDDDDDD nem értem

mozambikizombikini 2021.02.17. 23:23:12

@ppupu: :D Oke, tudom, nem politizalunk itt. :P
Am, ha tenyleg GIS-ban utazol, dobhatnal egy privit, ha eppen raersz. ;) Latom, te nem szajhoskodsz itt, mint masok.

Adamadam 2021.02.17. 23:23:18

Dani de gyökér, ő se ismerte meg a csaját

etikette 2021.02.17. 23:23:21

@Mók_Ica: ja ra se ismertem kontos nelkul...

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:23:22

MIVAN ???? Dani most is hülyeséget hablatyolt...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:23:47

@_Pipp: Azt nem most fogjuk megfejteni. :DDD
@Adamadam: Nem hát, de az most nem érdekes.

alma_szósz 2021.02.17. 23:23:53

ez már milyen indoklás volt? amikor Dani megszólal kikapcsoltam de akkor is mi a fasz

_Pipp 2021.02.17. 23:23:54

Lyézuuuuuuuuuuuuuuuuus :D

gazo 2021.02.17. 23:24:12

Dani de hülye. Fenyegeti Moht?

Mók_Ica 2021.02.17. 23:24:17

én mohára szavazok......

Adamadam 2021.02.17. 23:24:21

Ez hülye, remélem Virág megcsalja mostmár csakazértis

Cimili2 2021.02.17. 23:24:42

@tvbuzi: nem, maga alatt vágta a fejszét.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:24:43

Nagy kamu, de mákja volt Daninak, hogy ez az utolsó percben Moh beszólt. Alibi ok.
Nem érted, Anikó? Nem is csodálom.... pedig egyértelmű
hajrá MOH! Danika mehecc Virághoz!

SirLemming 2021.02.17. 23:24:45

@_Pipp: Bla. Moh. TISZTELET. Virág. Blah.
Egy bagatell szar megjegyzés miatt, oh lol.

etikette 2021.02.17. 23:24:49

Bocsassatok meg de en a faszvakarora szavazok. Moh essen ki es Merci mar nyomul is Balintra teddbeteddbeteddbeeeeee

nicu71 2021.02.17. 23:24:52

@SelyemSonkaPini: komolyan kiégtem.És folytatodik ennek a fasznak a felszopása?

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:25:04

DANIT a PARLAMENTBE !!!
1-2 felszólalása és azt se tudná senki melyik országban van !

Cimili2 2021.02.17. 23:25:25

@Mók_Ica: én már szavaztam is tegnap.

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:25:25

@Adamadam: Nem, bakker, a fasszopó büdös gyökér! Még indokolni sem tud, mert nincs miért...

Mók_Ica 2021.02.17. 23:25:37

@Adamadam: azt már elfelejtette.... de mi láttuk, hogy nézett a képernyőre és TÉNYLEG nem ismerte fel......

TheLynx70 2021.02.17. 23:25:37

@Cimili2: Hol van még az. :) Még csak casting megy. Ha jól tudom.

Kosztarika 2021.02.17. 23:25:55

Megint elborult Dani agya. (Vagyis a helyén lévő ptosztata)

Mi rosszat mondott szerencsélen Moh? Virágot Dani sem ismerte fel, pedig az ő csaja.

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:26:17

@etikette: Drága húgom ÉN annyira kibaszott toleráns vagyok idén :megbocsátok, sőt
NEM is haragszom, sőt bírlak akkor is ! :D :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:26:21

Bála arcára annyira kíváncsi lettem volna, hogy mit szól ahhot, Daniella mégsem az ő kottájából játszik. :D

tvbuzi 2021.02.17. 23:26:21

Moh lejáratókampány 3...2....1...

gazo 2021.02.17. 23:27:05

Mondjuk a Moh gyereket se csipázom....asszem tartózkodok most.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:27:09

óhhhhhhhhhhhh........ hát ez nem volt egy izgis öfi......

_Pipp 2021.02.17. 23:27:12

Szavazok is Móhra, mondjuk inkább Dani ellen.. :)

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:27:18

@Kosztarika: Igen elsőre csak lesett ! Másodszor leesett neki, hogy Vircsi már munkába állt esetleg !

SirLemming 2021.02.17. 23:28:00

@SelyemSonkaPini: Az volt az elismerő csillanás a szemében?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:28:08

Ami biztos, ha Daniellát felcopják, Mohát kiejtik, akkor a nagy top3 tippek dugába is dőlnek. :D Kivéve Vivié, mert az még áll.

Kosztarika 2021.02.17. 23:28:27

@etikette: ezzel nem értek egyet.
Sem a kiesésével, sem azzal, hogy Mercinek mindegy. Ő tényleg belehabarodott Mohba.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:28:49

@etikette: Szerinted Bálint betenné Mercinek egyből?

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:28:59

Már nem merek hányni, mert nem tudom itt van-e még a konténer, de nem tudom visszatartani...

tvbuzi 2021.02.17. 23:29:20

Mi volt az indok? Mit mondott Moh?

TheLynx70 2021.02.17. 23:29:43

Leírnátok Dani indoklását, mert éppen teregettem, és nem hallottam. Pls! :)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:29:45

azt hiszem így is danira voksolok
a moh kategóriájú egyedek engem mindig taszítottak
tipik képmutató here

SirLemming 2021.02.17. 23:30:05

Megpattanok még BV előtt...

Jo éjt mindenkinek!

Egyfejű 2021.02.17. 23:30:10

@Kosztarika: Bele szegény. Most az előzetes bejátszásakor megszántam.

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:30:36

Mercike csapatai Mohra szavaznak, hogy ne legyen szomi a gangina !

tvbuzi 2021.02.17. 23:30:39

@TheLynx70: én meg a fogaimat mostam

umbriel 2021.02.17. 23:30:53

Moh belátta a szörnyű tévedését, attól függetlenül az adott szó, mert ezt megbeszélték Bálinttal és nyilván a szerelme és a családja, attól függetlenül, hogy nyilván

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:31:10

@TheLynx70: Az volt, hogy amikor megjelent Virág a TV-ben, akkor Moh azt mondta Bálintnak, hogy egy új versenyző, mert nem ismerte meg, ahogy egyébként Dani sem.

tvbuzi 2021.02.17. 23:31:29

Győzőt nem nézem, hívja telefonon a NAV

etikette 2021.02.17. 23:31:29

@SelyemSonkaPini: akkor innenstol voltakeppen oszinten szolva megtisztelodunk immaron driccmadar roppen a naplementebe

_Pipp 2021.02.17. 23:31:48

Nézegetem a kommenteket FB-n és nagyon sokan azt róják fel Mónak, hogy azt mondta 100% Ő menne vissza, emiatt csak azért is hajrá Dani! Úgyhogy nincs is több kérdésem.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:31:53

@Ármándójózsi: drágám, a konténert mmkk biztosítom :)))) még akkor, amikor nem vagyok itt.... :))) szóval ne tartsd vissza.... az egészségtelen :)))

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:31:54

Ez a csávó tényleg egy bazári majom... kívül belül :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:31:55

@Kiégett Hobbynyúl: ha dani menne vissza akkor csak egy párbajt élne túl
merci szinte biztosan a következő kihívott és ő danit vinné és hagyná kint

mozambikizombikini 2021.02.17. 23:32:16

@Kosztarika: Ezt csak most lattam, de nagyon rohogook :D Viszont remelem jol vannak azota az ota azok az epekovek, Miss CR!

Kosztarika 2021.02.17. 23:32:28

Ami még aggályos, hogy Moh nem áll ki magáért. Most is megszeppenve hajtogatta, hogy igen csináltam kisebb dolgokat..
Ahelyett, hogy azt mondaná: szakadj le rólam Dani, a tökömnek sem kell a girhes nőd. Ne b@szogass, mert nincs okod rá.

Cimili2 2021.02.17. 23:32:30

@Ármándójózsi: meg senki, csak asszem merci ismerte meg, ő szólt nekik, h ez a csaj virdzsi.

etikette 2021.02.17. 23:32:36

@Majom1Parádé: meg az ajtoban zoldre se valt a lampa

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:32:44

b+ gyökér győzi... Szóval Moh barbiba megy a párbajra danika meg felhőkékbe'....

tvbuzi 2021.02.17. 23:32:48

@blindmap: merci szerintem vivient vinné

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:32:50

Győző, baszd meg magad!!!

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:33:02

merci esélyeit moh kiesése csak növelné

KékCsöcsűPini 2021.02.17. 23:33:24

@etikette: igazából attól függetlenül igazából igen

tvbuzi 2021.02.17. 23:34:35

Fellövöm a pizsit

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:34:58

@Kosztarika: moh egy simulékony kígyó, nem áll bele semmilyen vitába

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:35:18

Legalább a telefonáló elég jól látja.
Győzi fasz.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:35:26

győző még leplezetlenebbül tolja danit.... már csak ezért sem szavazok danira

Cimili2 2021.02.17. 23:35:29

hazudsz bazdmeg hozé!!!!!

Adamadam 2021.02.17. 23:35:40

@blindmap: Dani meg egy piti kis bűnöző. Az mennyivel jobb?

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:35:44

@Kosztarika: bocs, de ezen most mosolyogtam egyet

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:35:53

Most menj a büdös kurva anyádba Te szájbabaszott undorító köcsög!

mozambikizombikini 2021.02.17. 23:36:41

@Kosztarika: Teljesen osszekuszalodott a blogmotor... :( En sem talalok mar semmitsem...

Kosztarika 2021.02.17. 23:37:20

Ez már pofátlanság, amit Győzi művel.
Kiabál a betelefonálóval, hogy Moh szemtelen volt és Dani igenis azonnal tudta, hogy Virág.

Kár, hogy nem tudom felhivni Győzőt. Tudnátok, hogy én vagyok ;)

ppupu #Fantom for President 2021.02.17. 23:37:34

@Ármándójózsi: Józsi basszus, a kibaszott TISZTELET... azt nem tetted elé :DD

Egyfejű 2021.02.17. 23:37:38

Na jó, ezt nem nézem. Jó éjt nektek!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:37:42

Az új telefonáló punci kiejtetné mindkét srácot...

PYT 2021.02.17. 23:37:44

@Ármándójózsi: ezen szakadtam én is, hogy proliné úgy kinyalta magát, mint szarospista a nevenapján (értsd: túltolta a Beauty-filtert), hogy dr Da sem ismerte fel, csak nézett ki bután a fejéből... Erre képes ezzel indokolni Moha kihívását? Hát na xdddd Ez az ember reménytelen, pedig Bála is próbált eszet verni a fejébe, hogy engedje már el ezt a Moh dolgot, de hiába, egy rögeszmést képtelenség eltéríteni a rögeszméi tárgyától...

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:38:23

@Adamadam: semmivel, de nem is akarja magát másnak mutatni
moh ahogy minden reggel tömi a fejébe a tojást és nyeli a kakaót amit merci csinál, brr
moh ahogy jótékonyan a kedvében járt mercinek feláldozva magát
pont merci követői fogják moht kiszavazni

PYT 2021.02.17. 23:38:23

@PYT: jah, és csá csumpirudikáim, idvezlek mindenkit ;))

Cimili2 2021.02.17. 23:38:43

na a betelefonáló sem szereti danit, és ez kurvára nem teccik hozénak.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:38:49

Tudtam, hogy a Vivit szereti. :-)
Plusz má megin lemajmoztak valakit, aki fosabb, mint én. :-(

etikette 2021.02.17. 23:38:54

Kicsit sajnalom hogy mindjart vege. Erdekes evrol evre elcsodalkozni azon, hogy micsoda primitiv buta zakkant generacio peldanyokat talalnak ;)

PYT 2021.02.17. 23:39:46

@Kosztarika: osztán mé' nem tudod? Híjjad és világosítsd fel, MOST! ;p xdd

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:39:51

@Kosztarika: Pedig... pedig azt meghallgatnám. :DDDD
Hozé szerint úgy néz ki, Bála lesz a nyertes...

TheLynx70 2021.02.17. 23:39:51

@Ármándójózsi: Köszönöm! Ez a Moha, nahát... Megint megpocsékolta a drága Virágot verbálisan. :)) Beugrott az a bejátszás, amikor Gábor premier plánban megcsodálhatta Virdzsó puniját a nyugiszobában. :DDD Egy ittas pajtatánc után. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:40:25

Bálint, hogy baszódnál meg sós kv-t adsz Vivinek?

Cimili2 2021.02.17. 23:40:28

@blindmap: dehogy nem akarja másnak mutatni magát dani.

PYT 2021.02.17. 23:40:40

@etikette: azért legyünk reálisak, ezek lényegesen normálisabbak, mint az előző és az azt megelőző merítés...

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:40:48

az igazat megvallva egyik párbajozó sem érdemli meg a top 3-ba kerülést

Adamadam 2021.02.17. 23:41:27

@blindmap: Még tudnám is sajnálni Mercikét ha nem nyomulna a műsor eleje óta. Melyik pasi nem élne vissza ezzel a helyzettel? 90 valahány napja úgy fekszik le aludni, hogy Merci markolássza a takaró alatt, meg kéréseket súg a fülébe. Ha nem ennek ellenére nem csinált volna semmit Moh akkor meg az lenne a baj, hogy biztos töketlen meg a fiúkat szereti.

Dani egy dolog, hogy nem akar mást mutatni, de ne legyen már normális dolog, hogy van ellene egy friss ügy (garázdaság) erre itt tolja a szekerét az rtl. Moh ehhez képest egy rendezett családi körülményekkel rendelkező fiatal sportoló srác. Fényévek vannak közte és Dani között Moh javára

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:41:36

Bálának ezért hashajtót tennék a kajájába, ez tuti. A kávé szent és sérthetetlen. :D Ezért én is ölök.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:42:33

azt figyeltem meg, hogy amint nem mutatták merci vergődését moh irányába egyből pozitívabb lett a megítélése

Kosztarika 2021.02.17. 23:43:01

@PYT:
@Kiégett Hobbynyúl:

Mert Gyözö hív kiválasztottakat az instárol. Legalábbis ez a hivatalos verzió.
Pedig esküszöm felhívnám.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:44:46

Az ilyen gecizésért mér nem jár legalább ejnye-bejnye
Te fasszopó gyökér - farokgyűszű vagy

Mók_Ica 2021.02.17. 23:44:54

a szőrmamuszba testápló nyomás, elég undi..... de a kaja, kávé és egyéb dolgok elsózása a legalja.hu....

Gia 2021.02.17. 23:45:36

@Mók_Ica: Győzikének olyan,mintha előkéje lenne..

Adamadam 2021.02.17. 23:45:48

@Ármándójózsi: @Cimili2: @_Pipp: köszi mindenkinek <3
Nem tudom felfogni, hogy valaki Danit tartaj bármilyen szempontból normálisabbnak

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:45:57

@Adamadam: ezzel egyetértek, de egyre inkább az az érzésem, hogy a csatorna a bűnözőket kultiválja...
@Kosztarika: Nem hiszem el azt sem, amit kérdez. :D Hangosan röhögnénk, hidd el. :-)))

TheLynx70 2021.02.17. 23:46:03

@blindmap: Ki kérte Mercit, hogy csináljon neki reggelit kakaóval? Ha bent lennék, és elémtennék, én is simán megenném. :) Ha nem, megcsinálnám magamnak. :)

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:46:11

Ha azt mondom, hogy szábabasznám egy baseball ütővel Győzőt, akkor utána indalatkezelésre kell mennem, vagy ez természetes?

kipcsak harcos 2021.02.17. 23:46:35

@Kosztarika: és mit mondanál neki?
Kérlek, szó szerint írd, ha mered :DDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:46:53

@Adamadam: ebben nem értünk egyet
nálam emberileg nulla moh, hiszen még egy nyavalyás reggelit sem képes viszonzásul készíteni
dani garázdasági ügye bagatell dolog, ha komoly lett volna akkor nem felügyelőtisztet kap
még a bulvár sem bírt nagyobb habot verni körülötte, a tesó vitájába állt bele
a virág nélküli dani top 3 esélyes lenne, egy jószívű de zakkant, sérült nagy gyerek
érzésem szerint őt hiba volt beválogatni, mert komoly lelki problémái vannak

Mók_Ica 2021.02.17. 23:46:59

@Gia: hátha elcsöppen a nyála..... :DDDD

szerintem sem akar moha semmit virágtól..... jól látja a betelefonáló.....

dani NE nyerje meg!!!!!

Gia 2021.02.17. 23:47:00

@blindmap: A holnapiban Merci megint megsértődik a visszautasítástól.Ezzelbkiejtheti magát Moh.:-/

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:47:14

Meg ám Balázska apád fütykösit, azt érdemli Danika

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:47:25

Mi van? Daniella megérdemelné, mert csupaszív ember? Én a cseh 2-t nézem a jelek szerint még mindig. :DDDDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:47:27

@Ármándójózsi: nyugi, már a helyesírásodra káros ez a feszkó

_Pipp 2021.02.17. 23:47:28

@Mók_Ica: sok pasi ezt csinálja, úgyh nekem egyáltalán nem meglepő egy sózott kávé vagy testápoló hajba kenése.... sajnos mai napig átélem, pedig értelmes, tanult emberek a haverjaim... ja öcsém is folyton szívat hasonló dolgokkal :D

Cimili2 2021.02.17. 23:47:30

@Adamadam: könnyen felejtenek az emberek, csak erre tudok gondolni.

PYT 2021.02.17. 23:48:01

"anyuka drága, kapcsoljon el!"... Sírok basszus xdddddd

Mók_Ica 2021.02.17. 23:49:00

csókot nem ad moha mercinek, csak az ujját..... vagy alkalomadtán a farkát...... romantikás.....

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:49:04

@TheLynx70: én éreznék némi késztetést arra, hogy figyelmes legyek Mercivel cserébe
moh esetében ez kimerült a szopatásban

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:49:30

@blindmap: A helyesírásomra nem hinném, talán a félreütésekre, de megint okosabb vagy, pedig nem áll jól neked..

Kosztarika 2021.02.17. 23:49:36

Most meg Vivit paródiája ez a büdös gyökér mikor Ő maga egy elcseszett karikatúra.
Felháborodik ha valaki nem Danit várja vissza.
Felkészületlen is, mert Merci anyukájának úton, aki gyermekkorában elhagyta.
Ezt engedik egy "műsorvezetőnek"???
Mélységesen fel vagyok háborodva.

Cimili2 2021.02.17. 23:50:23

@blindmap: és ezért nyerje meg, mert jószívű zakkant?? rencsula szintjén ordítozott ő is, és mit művelt a virággal végig??

Adamadam 2021.02.17. 23:50:48

@blindmap: Senki nem kérte hogy Mercike reggelit csináljon. Én is elfogadnám de nem kérném. Az egy dolog, hogy viszonozhatná néha de ettől emberileg nem nulla. Aki úgy neveli a nőjét mint egy kis pincskutyát az mennyivel van előrébb emberileg? Még büszke is rá, hogy "megnevelte a kislányt".

Lehet piti ügy a garázdaság de szerinted mi az ami még beleférne? Egy kis dílerkedés se lenne gáz, belehetne költözni a villába azzal is? Digot és Radicsot egyből eltakarították amikor csak szóba hozták a nőverést (teljesen jogosan rakta ki őket a csatorna, szó se róla). De egy nőjét elnyomó, féltékeny gyökér nyugodtan maradhat aki ellen ha piti is de van egy ügy?

_Pipp 2021.02.17. 23:50:57

@blindmap: azt is Merci akarta :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:51:03

@Mók_Ica: Nem vagyok arról meggyőződve, hogy Moha valóban a lányokat szereti... már elnézést.
@Kosztarika: Hozét most szedném ki a csatorna helyében... ilyen elfogultságot "műsorvezető" nem engedhet meg magának.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:51:25

@_Pipp: én nem röhögnék rajta.....

boldizsár, kommentlakó vagy????????????? röhögök :DDDDDDDDDDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:51:29

nem éri meg ilyen karakterek miatt ennyire kiakadni, egyik se fogja megnyerni a vv-t
győző meg győző, senkit nem befolyásol, akit meg ő tud, azzal én tuti nem leszek egy véleményen

PYT 2021.02.17. 23:51:45

@Gia: de legalább most már ő is megkapta a magáét, ha érted, mire gondolok ;)

kipcsak harcos 2021.02.17. 23:51:51

@Kosztarika: most látom csak, hogy mások is égnek a vágytól megismerni mit mondanál sokunk kedvencének :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:51:56

@Mók_Ica: Boldizsár a kedvencem egyelőre. :DDDDDDDDDDD

Kosztarika 2021.02.17. 23:52:02

@kipcsak harcos:
Szó sincs arról hogy nem merem, nem akarom.
Sejtitek úgyis. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.17. 23:52:13

leoltja a telefonáló Győzit, elmondta hogy milyen xar.

PYT 2021.02.17. 23:52:47

@Mók_Ica: az érthetetlen hadaráa olyan gáboros volt xdddd

Adamadam 2021.02.17. 23:53:07

Győző most bekap vagy két frontint. Gyógyszerfüggő majom

_Pipp 2021.02.17. 23:53:07

@Mók_Ica: én se szoktam, gyerekes és szánalmas

plutopluto 2021.02.17. 23:53:53

Mit mondott a telefonáló?

SzabadEzANév? 2021.02.17. 23:54:02

Szerintem ez a betelefonáló belterjes, hogy legyenek cikkek holnapra, vagy mémmé váljon

Mók_Ica 2021.02.17. 23:54:06

@PYT: győző azon sértődött be a legjobban, hogy KIKÖVETTE az instán őt Boldi.... az volt a válasza, hogy én is kikövetlek..... hát, rohadt nagy bünti :DDDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:54:10

@Adamadam: hiába próbálod rám erőltetni, nem fogom moht elébe helyezni daninak
egyik kutya másik eb
itt a lehetőség a daninál esélyesebb moh kiejtésére, én pusztán élnék a lehetőséggel
mint mondottam vala, egyik sem érdemli meg a top 3-at, nem is lesznek ott

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:54:39

@plutopluto: Negyedét sem lehetett érteni, de szíidta Győzőt.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:55:05

@plutopluto: hogy senki ne nyerje meg és hogy mennyire szar a műsor is és győző is.... és kikövette győzőt az instán :DDD

Adamadam 2021.02.17. 23:55:38

@blindmap: ha egyik se lesz top3-ba én elégedett leszek, de ez megvalósulhat úgy is, hogy Dani esik ki előbb. Már rég ki kellett volna neki, valamikor Renátóval egyidőben.
Mohnak se adnám a fődíjat, de viccnek is rossz, hogy Dani bármivel is különb nála

kipcsak harcos 2021.02.17. 23:56:03

@Kosztarika: nem jött be :(
Csak azért írtam, hogy nem mered, ugorjon már az a nyúl a bokorból :P :D

Cimili2 2021.02.17. 23:56:25

kár, h tvbuzi nem várta meg ezt a jelenetet.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:56:35

blikk reklám a bv után..... hab a tortán..... ITT MINDENKI GYŐZŐ???? sírok :DDDDD

TheLynx70 2021.02.17. 23:56:37

@blindmap: Értelek, de ebben nem értek egyet veled. :) Merci tudja, hogy nem kap érzelmeket viszonzásul. Neki kellett volna leállnia, már sok hete. Én ezt nem fognám a fiatalságára, nekem inkább megszállottságnak tűnik, ami ijesztő. :(

Mók_Ica 2021.02.17. 23:57:18

@Cimili2: holnap majd olvassa :))))

Ármándójózsi 2021.02.17. 23:58:03

@Adamadam: Hajlok rá, hogy Rád szavazzak a VV11-ben, ha párbajozni mész. :DDD

Mók_Ica 2021.02.17. 23:58:05

@TheLynx70: vagy amolyan "ovis" szindrómának.... amit nem kaphat meg, az kell a legjobban.....

Cimili2 2021.02.17. 23:58:14

@Mók_Ica: majd szólok neki, h nezze meg a bv uccsó 2 percét.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:58:29

@Mók_Ica: Hozé hirtelen nem kapott levegőt. Nem ehhez szokott hozzá. :DDDD
Belegondolok, hogy instám sincs... mekkora büntetés lehet ez, mint az oviban... kikövetlek én is, bibíííí. :DDDDDDDDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.17. 23:58:54

@Cimili2: a párbajt miért ne nyerhetné meg? a vv-t nem fogja
dani nem fogja fel, hogy gáz amit csinál, ő azt hiszi jót tesz virággal
ismétlem, ez nem menti fel, de szerintetek moh nem dobta volna már kint egy alázós numera után mercit?
attól még, hogy itt képmutató, nem lesz különb daninál

kipcsak harcos 2021.02.17. 23:59:00

@Kosztarika: "Most meg Vivit paródiája ez a büdös gyökér mikor Ő maga egy elcseszett karikatúra.
Felháborodik ha valaki nem Danit várja vissza.
Felkészületlen is, mert Merci anyukájának úton, aki gyermekkorában elhagyta.
Ezt engedik egy "műsorvezetőnek"???
Mélységesen fel vagyok háborodva. "

Azért előzetesnek ez is megfelel :DDD

Nátha ellen bálna 2021.02.17. 23:59:28

A holnapi előzetesről jut eszembe: Merci mindig mondja, hogy őt még sosem utasították vissza. Ha szeretne tanulni erről a tapasztalatról, én vállalom, hogy nekem is ajánlkozzon fel, és én is nagyon szívesen visszautasítom.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.17. 23:59:30

@TheLynx70: Az az érdekes, hogy volt egy kemény nap, mikor Mercike megpróbálta betartani a saját fogadalmát, miszerint nem megy Moha után... sokáig tartott.

Mók_Ica 2021.02.17. 23:59:36

@Cimili2: :))

@Kiégett Hobbynyúl: én még azt hiányoltam a végéről: Az én apukámnak meg CSÉB-je van :DDDD

Cimili2 2021.02.18. 00:00:01

@blindmap: csak a te számodra nem.

Adamadam 2021.02.18. 00:00:05

@Ármándójózsi: @Mók_Ica: köszönöm, lesz aki támogasson itt a hv szekcióban:D
Daninak van egy öccse aki külsőre is hasonlít rá, remélem a vv11-ben nem találkozom vele...

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 00:00:38

@Adamadam: moh pont megérdemelné, hogy egy dani ejtse ki, nézd így

Kosztarika 2021.02.18. 00:01:13

@kipcsak harcos:
Egy biztos. Nem káromkodnék, de úgy küldeném el a picsába, hogy egy kérdése lenne: merre induljak?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:01:20

@Mók_Ica: Dettó. Alig várjuk, hogy bemenjetek. Tudod, @Adamadam: ekg, nehogy kiszavazzunk téged és Fálkit. :DDDD

PYT 2021.02.18. 00:01:30

@Cimili2: na az szép lenne, ha ő nyerné meg, de erről szerencsére szó nincs. A legelején viszonylag jól bekezdett, voltak vicces és emberi pillanatai, mígnem el nem cseszte a játékát a háziállatkájával, teljesen. Na meg az a végtelen lustaság, amivel a feladatokat és játékokat tolta... epic volt. Luf.szt érdemel a s.ggébe, nem győzelmet

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 00:01:55

@blindmap: Szerinted nem, mások szerint meg Danit nem lehet alulmúlni csak Rencsi féléknek. Moh magasan felette áll. :-)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 00:02:00

elköszönök én is, köszönöm, hogy berántottatok ide

kipcsak harcos 2021.02.18. 00:02:19

@Mók_Ica: nem nézem, csak Kosztarikát jöttem hergelni :D

PYT 2021.02.18. 00:02:39

@Adamadam: ha igen, kisavazzuk, ne aggódj.. ;)

Adamadam 2021.02.18. 00:02:45

@blindmap: Ha végül nem nyeri meg akkor nekem mindegy, engem az zavar hogy a csatorna ilyen látványosan állást foglal. Ez akkor is zavarna ha számomra két ugyanannyira utált ember menne párbajozni.
Renátó párbaján amúgy kit vártál vissza? Hátha megtaláltuk az első embert itt aki neki szurkolt:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:03:05

@Mók_Ica: :DDDDDDDD
@blindmap: Daniellának egy dolog miatt tenne jót... akkora mellénye lenne neki és Bálának is, hogy öröm lenne nézni, és ott búcsúzhatnának végleg a 36 millától. (Bár ez Mohára is igaz, aki szerint 74%-kal jönne vissza a párbajról.)

Mók_Ica 2021.02.18. 00:03:28

@Adamadam: bárki ellen visszaszavazunk, ne aggódj :D @Kiégett Hobbynyúl: is csatlakozott hozzánk, látod :DDDD

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 00:04:01

@Adamadam: renátót épelméjű ember nem várhatta vissza, az egy velejéig gonosz ürge

Fálki 2021.02.18. 00:04:37

@Adamadam: Hogyhogy remeled nem talalkozol vele? Talán inkább találkozunk, nem? :D

Adamadam 2021.02.18. 00:04:43

@Kiégett Hobbynyúl: @Cimili2: Nem akartam senkit se kihagyni, csak nagyon gyorsan jöttek csak a kommentek:D
@PYT: bízom bennetek, csak nehogy ott is "el legyen intézve" Dani família részéről

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:04:45

@Kosztarika: :DDD Milyen szép kérdés lenne. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 00:05:06

@Mók_Ica: Ezek nem tudják ezt a szlogent az 50 éves reklámból :-)

Cimili2 2021.02.18. 00:05:14

@Mók_Ica: má te is kihagysz?? mmkk Adamra szavaznék és fogok is.:))

Adamadam 2021.02.18. 00:05:43

@Fálki: Természetesen együtt. Alap, hogy ketten megyünk be, ezért nem is emeltem már ki külön:D
Nyugi, nem kezdtem meg a leválást úgy mint Bála Robiról:D

Mók_Ica 2021.02.18. 00:06:08

@kipcsak harcos: cukker vagy :DDDDD

@Adamadam: @Cimili2: is csatlakozott... gyarapszik a táborod :DDD nincs miért aggódnod!!!

PYT 2021.02.18. 00:06:26

@Adamadam: kizárt, sokan vagyunk és elegen itt kint mellettetek ;))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 00:06:27

@Mók_Ica: Legyen csak 68%, hogy Moha lássa nem minden papsajt. De azért szopassa meg Danit! :.-_9

Adamadam 2021.02.18. 00:07:26

@Mók_Ica: Szuperek vagytok!
Fálkival megyünk a döntőig a végén meg ha minden jól megy még a pénzen is osztozunk. Engem mondjuk kicsit meglepett, hogy a 36-ból csak 25 milliót kap meg a nyertes. Szépen leveszik belőle a sápot

Kosztarika 2021.02.18. 00:07:31

@kipcsak harcos:
Kevés vagy te ahhoz :)))
Egyébként is legalább ketten felhergeltek ma már. Az egyik Győzi a másik az emberi butaság és várjál... volt egy harmadik is, csak most nem találom a térképen.

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:07:34

@PYT: Mindenki hozzon még egy embert!!! :DDD

Mók_Ica 2021.02.18. 00:07:41

@Majom1Parádé: azért örülök, hogy van aki érti :DDDDD tsókpuszi :DDD

@Cimili2: nem hagytalak ki, pótoltam :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:07:43

@blindmap: Ezt már csak ő maga nem látja. :D Jó éjt! :)

Kosztarika 2021.02.18. 00:08:03

@Adamadam: én is, én is szurkolok !!! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 00:08:35

@blindmap: Jó a változatosság, mégha nem is értünk egyet veled Dani-Moh ügyben. :-)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:08:52

@Adamadam: Ne legyenek nagy terveitek ebből, de akkor is nyerjétek meg. Ideje lenne némi értelemnek is beszabadulni oda. :D

Cimili2 2021.02.18. 00:09:45

na én léptem. az f1 rajongóknak csak annyit így a végen h sokkal izgalmasabb a Nascar. főleg a Daytona 500. na az az igazi verseny!!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:09:54

@Mók_Ica: Azt csak a fiatalok nem értik, ők nem láthatták ezt a remeket. :D

Mók_Ica 2021.02.18. 00:10:26

@Majom1Parádé: felőlem 51-49 is lehet az eredmény, ha moha nyeri :DDD

@Adamadam: ja, az összeg bruttó.... és most egyben fizetik ki? mert volt olyan is hogy havonta fizették ki, egy évre elosztva

Adamadam 2021.02.18. 00:10:29

@Kosztarika: @Kiégett Hobbynyúl: zavarba hoztok ezzel a sok jó szóval:D De kell is, mert kapunk majd mi elég rosszat az aktuális mocsárcsapattól ott bent

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:11:19

@Cimili2: Jó éjt! :-) 36 év után azért nem váltok, ha nem baj. :-))) Sennával tanultam meg a szabályokat. :D

Fálki 2021.02.18. 00:11:21

@Adamadam: Én azt mondom, hogyha jovore is 36ot adnak, ami netto 25 mondjuk és ha felezzuk, akkor 12.5 jut mindegyikunknek.

En hajlando vagyok abbol a 12.5bol 1.5et feldobni egy igencsak komoly HV bulira...

Mók_Ica 2021.02.18. 00:11:31

@Kiégett Hobbynyúl: neked is pusszancs :DDD nálunk már szállóige .... :DDD

Cimili2 2021.02.18. 00:11:58

@Adamadam: dehogy osztozunk, azért ti fogtok megküzdeni!!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:12:03

@Adamadam: Olyankor mindig gondoljatok arra, hogy ez a kis csapat akkor is nektek szurkol. :-)))

PYT 2021.02.18. 00:12:06

@Adamadam: de nem az volt, hogy ez már a nettó összeg, mármint a 36 mill?

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:12:30

@PYT: Hozzunk létre hogyvolt VV polgári köröket! :)))

PYT 2021.02.18. 00:13:01

Rémlik, mintha lenne erre valami rendelet vagy tv, hogy csak a nettó összeget lehet promotálni...

TheLynx70 2021.02.18. 00:13:16

@Adamadam: Viszem az egész Avast! :DD

Mók_Ica 2021.02.18. 00:13:22

@Fálki: ez elég jól hangzik :DDDD de talán kevesebből is lehet egy elég jó bulit összehozni :DDD hacsak nem ottalvós bulit szeretnétek csinálni :DDDD

Adamadam 2021.02.18. 00:13:31

@Mók_Ica: régen tuti havonta volt, most lehet egyben adják. Ez a mostani nettó 25 egyébként eltörpül a régi nyereményektől. Ott csak a budapesti lakás plusz kocsi érhetett ennyit, és akkor még volt 12*1 millió, de gondolom az is bruttó összeg volt.
@Fálki: remek terv, ha bedobunk fejenként 1.5-et abból igen jó hv buli lesz:D

PYT 2021.02.18. 00:14:08

@Ármándójózsi: yess, mert hogy rosszabbul élünk, mint négy éve... ;dddd

Fálki 2021.02.18. 00:14:13

@PYT: Ha netto 18m jut, akkor abbol feldobok hármat.

Adamadam 2021.02.18. 00:14:25

@PYT: én is úgy tudtam de elvileg nem. VV8 Soma mondta nemrég egy videóban, hogy 25-öt kapott kézhez

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:14:41

@PYT: Fek kellene kérdezni az RTL-t, hogy akkor ez most bruttó 36, vagy a nyereményadót már előre levont összeg? :S

Fálki 2021.02.18. 00:14:58

@Mók_Ica: Hát azért Ármándónak csak hozatnék pár lányt....

Mók_Ica 2021.02.18. 00:15:25

@PYT: nemnem..... az csak a szerencse játék zrt-s játékoknál van (lottó, stb).... a többi nyereménynél külön kiírják, amennyiben az adókat a kifizető vállalja vagy a nyereményből kerül levonásra..... asszem

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 00:15:59

@Mók_Ica: Igen. Ha 50,01 vs. 49,99 az is elég, csak Dani essen ki!

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:16:18

@Adamadam: Azt nem láttam, de kurva gáz, bruttó összeggel promótálni egy versenyt, csak mondom... :/

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:16:53

@Fálki: @Adamadam: De drágák vagytok. :-)))))
@Mók_Ica: :* Keresztlányomnak egyszer mondtam, szegény úgy nézett rám, mint aki a Szíriuszról pottyant ide. :DDD

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:17:16

@Fálki: Köszi, de ne fáradj, majd veszek magamnak, van még étkezési utalványom. :DDD

PYT 2021.02.18. 00:17:45

@Adamadam: lehet, akkor még nem volt ez... valaki jogérrő megszakérthetné nekünk... Kréta, Eeőlegény?

Gia 2021.02.18. 00:17:54

Szombati szlogenem a párbajra:Dani!Mész innen! :-)

PYT 2021.02.18. 00:19:03

@Fálki: abból elég komoly partit lehet majd rendezni, juhéjj! ;)

Fálki 2021.02.18. 00:19:05

@Ármándójózsi: @Kiégett Hobbynyúl: @Mók_Ica:

Mivel Armando maganak vesz nőt, így akkor csak 1M-t dobnék a bulira. Bocsi.

PYT 2021.02.18. 00:19:37

@Gia: ez de jó, szakadok xdddddd

Adamadam 2021.02.18. 00:19:49

@Ármándójózsi: főleg azért gáz, mert az app felhasználási feltételeit minden adásban ötször elmondják a műsorvezetők, hogy hol lehet megtekinteni, de arról elfelejtenek beszélni, hogy ez bruttó nyeremény...
@PYT: Soma volt az első ha jól emlékszem aki csak pénzt kapott, de nem hinném hogy azóta lényegesen változott volna az ilyesmi adózása

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:20:30

@Fálki: De kaja, pia legyen!!! ;) :)))

kipcsak harcos 2021.02.18. 00:21:14

@Cimili2: mintha együttes letolást kaptunk volna, amikor Russellt dicsértük, amikor beugrott Hamilton helyett. Talán pont VV10... -től.

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:21:45

@PYT: Ja, megmaradt. Gondoltam elsózóm. Tudod, kellemest a hasznossal. :DDD

Kosztarika 2021.02.18. 00:22:32

Buli van aprajafalván?? :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:23:31

@Gia: Tetszik. :-)))
@Fálki: Mi még ennek is örülünk. :D Nem vagyunk nagy igényűek, hogy minden napra műszempillát s társait kérjük. :D
@kipcsak harcos: Pedig Russel jó, nagyon jó. Sajnáltam azt a versenyt nagyon, hogy nem húzta be.

PYT 2021.02.18. 00:23:50

@Adamadam: jó, de az is vagy négy éve volt már, és annyi minden változik folyton, nekem pedig határozottan rémlik egy szigorítás... Na de majd utánakérdezek, mert nagyon nem mindegy, mármint Adamadamnak és Fálkimesternek.. ;)

TheLynx70 2021.02.18. 00:24:17

Olyan jó, hogy meg lett szólítva Renátó, a napokban egész nyugodt voltam. :) Most egyből tikkelni kezdett a szemem. Jabba és Leia hercegnő VV powered by big brother... :(

Adamadam 2021.02.18. 00:26:15

@PYT: az is lehet, hogy változtattak valamit. Ha mástnem szerintem az rtl-nek jeleznie kéne, hogy ez bruttó összeg. Gondolom a játékosok szerződésében benne van, de nekünk is szólhatnának róla.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.18. 00:26:25

@TheLynx70: Kell némi izgalom is, ha már a kihívás nem hozott. :D

No de mára eltolom a bringát, jó éjt nektek, éjszaki műszaknak jó szórakozást! :-))))

PYT 2021.02.18. 00:26:45

@Ármándójózsi: eggen, és érthető is, elvégre a kormányzati szándék egyértelmű: szaporodjatok és sokasodjatok... rád aztán nem mondhatja senki, hogy nem próbálkoztál ;))

TheLynx70 2021.02.18. 00:28:21

@Kiégett Hobbynyúl: Jóccakát! Én is húzok, mert mindjárt kelnem kell.

Kosztarika 2021.02.18. 00:28:45

@Adamadam:
Egy valami nem fog változni.
Tadam.. örömhír:
Ha kiestek személyesen találkozhattok Gáspár Győzővel. :P

PYT 2021.02.18. 00:30:12

@Mók_Ica: ahamm.... hát ez nem jó hír :( a szerencsejáték zrt-s cuccok amúgy miben különböznek ezektől, nyeremény, nyeremény - gondolná a józan paraszt...

Adamadam 2021.02.18. 00:30:13

@Kosztarika: basszus ez eddig eszembe se jutott. Hátha addigra lecserélik valami kevésbé idiótára:D

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:30:21

@PYT: Én már sokasodtam, úgyhogy azt a részt kihagynám, ha lehet. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 00:32:08

@PYT: Gondolom 16% SZJA min, mert ez bevétel. Vagy valami speckó szabály szerint magasabb kulccsal adózik, mondjuk 25%. Plusz a szervező is adózik, nemám leírja költségként. Állam bácsi kaszál....

PYT 2021.02.18. 00:33:32

@Ármándójózsi: így érted, magadra kaptál pár fölös kilócskát? ;) ez esetben főleg jogos, hogy nem kajára költöd a bözse-papírosokat.. xdd

Kosztarika 2021.02.18. 00:34:08

@Adamadam: miért tennék, ha eddig "jó" volt. Nekik.
Egyben bízhatunk: addigra elhatalmadodik rajta a pszichés betegsége, aminek a jelei már láthatók.
Ez most nem vicc. Ez az ember beteg és egyre kevésbé tudja kontrollálni a viselkedését, még adásban is. Szégyen, hogy képernyőre engedik.

Gia 2021.02.18. 00:34:17

@Kosztarika: És Moh szombati szlogenje:Tedd be!(A lábadat a villába.) :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 00:34:25

@PYT: Nem, mert a szerencsejátéknál TE betolsz pénzt és ha mákod van és eltalálod akkor nyersz. ITT az ápoltak ingyen dorbézolnak és nem a szerencsén múlik, hogy KI nyeri meg.

Adamadam 2021.02.18. 00:36:09

@Kosztarika: láttam vele pár riportot amiben állítása szerint keményen rá van függve a frontinra. Ha ez igaz akkor nem lepődnék meg, ha előbb-utóbb levennék képernyőről. A mai betelefonálót se tudta jól kezelni

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:36:13

@PYT: Neeem, nem így értem. Én már tejesítettem a normát! ;)

Kosztarika 2021.02.18. 00:37:05

@Gia: nagyon penge vagy :))))))

PYT 2021.02.18. 00:39:43

@Majom1Parádé: jó, az szja az rendben van, hogy az a nyeremény tulajdonosát terheli, de az összes többi járulékos terhet áthárítani rá, az minimum jóerkölcsbe ütközik vsz...

Kosztarika 2021.02.18. 00:40:55

@Adamadam:
Már volt ilyen, mikor Puskás Peti betelefonált Miklosként.
Győző magából kikelve ordibált: Tudom ki vagy. Szégyelld magad Zsolti ezt nem úszod meg. Elképesztő volt.
Azt hitte a tesója. Olvastam, hogy nagyon haragban vannak.

PYT 2021.02.18. 00:42:34

@Ármándójózsi: mármint, van már leszármazottad, úgy érted..? ;) Mert ez nekem abszolút új infó lenne...

Ármándójózsi 2021.02.18. 00:44:11

@PYT: 3 lány, igen úgy értem. :)))

Adamadam 2021.02.18. 00:46:00

@Kosztarika: azt sajnos élőben nem láttam, csak mikor Peti felrakta az instájára. Nagy baj van ezzel a palival, nem értem miért szerepeltetik

PYT 2021.02.18. 00:47:06

@Ármándójózsi: hogy mi mi mi miiiii? ez komoly? sosem gondoltam volna, egyet sem, higy őszinte legyek (mingyá megkérdem, hány éves is vagy;))

Fálki 2021.02.18. 00:49:49

@Ármándójózsi: De még milyen három lány! :)

@PYT: Bármit, csak azt ne :D :D

PYT 2021.02.18. 00:51:53

@Kosztarika: nem volt az olyan vészes azért... nem akarom védeni, de tudható egy ideje, hogy haragban vannak az öccsével, ami megviseli őt, sokszor elmondta, plusz pánikbeteg és depressziós évek óta, és a bolondját járatta vele a betelefonáló (azóta tudjuk, hogy PP volt), ráadásul nem is ez volt az elegyetlen ilyen telefon azon a napon, jó hogy kiakadt, más is kiakadt volna a helyében...

PYT 2021.02.18. 00:52:59

@Ármándójózsi: gratulálok akkor ehhez, őszintén, és te neveled őket..?

Adamadam 2021.02.18. 01:07:25

vm.tiktok.com/ZMeNF1ySa/

Anikó innen indult:D
Amikor lenézően beszél a villalakókkal akkor eszébe juthatna, hogy semmivel se volt különb. Ebben a videóban konkrétan olyan mint Fru mikor "beokádott" mindenkitől

Fálki 2021.02.18. 01:08:22

@PYT: Mert akkor jonnek majd a centik is megint... :D

Fálki 2021.02.18. 01:10:01

@Adamadam: Most se kulonb. Csak végiglovagolt pár gazdag dákót és innentől kezdve Ő már tényező.

De ez nem csak az Ő hibája, hanem ennek az egész okádék magyar celebkozegnek is.

Adamadam 2021.02.18. 01:14:35

@Fálki: persze, tulajdonképpen csak élt a lehetőségeivel. Az előző kiválasztáson is nagyon irritáló volt ahogy beszélt, elfelejtette hogy lett ismert. Azon lepődtem meg nagyon pár éve, hogy valamelyik rtl-es főnök után leállt pár hónapra Aurelioval:D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 01:34:19

Sziasztok! Eddig csak lelkes hogyvolt olvasó voltam, de úgy gondolom a végjáték megérdemli, hogy beleszóljak.
Meg persze Robi, ahogy elhappolta Vivi elől a felfedezést, az kinyitotta bicskát a zsebemben, most sunyi volt és ezt már egy párszor bizonyította, amúgy meg ugyan úgy szekálja sokszor Vivit mint Bálint!
P.S Team PINI!

Fálki 2021.02.18. 01:36:34

@halványlevendula: Szia!

Csatlakozom, Team PINI!

Ármándójózsi 2021.02.18. 01:54:43

@halványlevendula: Én is csatlakozom, ha lehet Team PINI!!! :)))
Kár, hogy ilyen későn jöttél, nemsokára asztalt bontunk már... :(

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 01:59:12

@Ármándójózsi: a későnt úgy érted, hogy éjjel fél2kor? :))

Fálki 2021.02.18. 02:00:40

Najo, megyek is, hagylak benneteket érvényesulni, mignonok.

Ármándójózsi 2021.02.18. 02:00:59

@Ármándójózsi: u.i.: Valszeg nekem is ez az utolsó éjszakai szolgálatom, úgy néz ki. :/

Ármándójózsi 2021.02.18. 02:02:33

@Fálki: Hová a bánatba mész? Dolgozz csak és közben kommentelj lelkesen. :D
Vagy én is menjek olvasni? :S

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 02:09:39

@Fálki: madártej nincs? :))

@Ármándójózsi: elfoglalt ember...:D

Ármándójózsi 2021.02.18. 02:14:57

@Fálki: Lassan dolgozni is kellene már valamit. ;)
Úgy meg éjszaka már nem fogok ráérni, mert alszom. :D

Fálki 2021.02.18. 02:15:05

Elég unalmasak vagytok... Persze gondolom megy a privizés...

Fálki 2021.02.18. 02:19:22

@Ármándójózsi: Ezt ígérted februar elejen is...

Ármándójózsi 2021.02.18. 02:22:15

Meghosszabítottam, végülis, nyertünk, nem? :D Ennyit megérdemlek. :DDD (Már 3x visszanéztem. :))) Még mindig alig hiszem, ez egy csoda bakker!!! Hány kiváló játákos segítettünk gyűrűhöz, meg sem tudom számolni és mind megérdemelték végre. :))) )

Post Modern Prometheus 2021.02.18. 02:23:22

Dani VS Moh: strawpoll.com/s9ub8r39x
17.86% [5] - 82.14% [23] a jelenlegi állás Moh javára.
Szombat este 22:30-ig tudtok erre szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 41.92% [83]
- Vivi: 28.28% [56]
- Bálint: 24.75% [49]

Ármándójózsi 2021.02.18. 02:24:57

@Post Modern Prometheus: Ha vége lesz a szombati párbajnak, hozok (ahogy Te szoktál fogalmazni) egy TOP 3 szavazást, ok? ;) :)))

Post Modern Prometheus 2021.02.18. 02:27:40

@Fálki: Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, asszonyom!

@Ármándójózsi: Okés :)

ficekence 2021.02.18. 05:53:44

@ dmr94 Köszi a posztot jó lett. :)

Én eleve a fantomképre szavaztam, marad a szavazatom, egyiket sem kedvelem, de Daninak mennie kellene.!!

Gia 2021.02.18. 06:41:44

@Adamadam: Most nézegetem a 4-es szériát,amit itt belinkeltél abban Anikó csak viccelődött.Azt hiszem azon,hogy kire is rakja a jelét.De amúgy rengeteget bőgött,hisztizett,a vígszínház nevet is kiérdemelte.Talán a napraforgót is,de ott még nem tartok.Ott kezdtem kamillázni,amikor egy privát beszélgetés alkalmával szószerint bevallotta Giginek,hogy ő nagyon könnyűvérű és nem hűséges tipus.De azon is néztem,amikor egy levélírós feladat alkalmával Olivér betűzte le neki a "maradj" szót.Magától úgy írta volna,hogy:maraggy.Úgy emlékszem a kortárs beszéd szöszenet is tőle ered.

Gia 2021.02.18. 06:46:28

@Kosztarika: @PYT: Lejött pár hónapja egy cikk a Story-ban,hogy Győzike és Zsolti az édesanyjuk sírjánál békültek ki.Szóval már nincsenek haragban.

2021.02.18. 06:53:37

Moha 74 % hogy ő nyeri.
Remélem hogy nem, és elkönyvelheti magának hogy a kis lenézett cigánylány egy 36 milliós szopás volt neki.

Sargabogre 2021.02.18. 07:15:24

mekkora lenne, ha Vivi ejtené ki Bálintot. megérdemelné. nagyképűen kivonulna a párbajra, hogy Vivinek esélye sincs és nem menne vissza. gondolom most Vivi lesz a következő, akit megszórnak, de ha Merci ott van, akkor nem Bálintot viszi.

Fu Szekh Li 2021.02.18. 07:38:37

Annyira gyűlölitek itt Danit, hogy most már kénytelen leszek rászavazni :D

Kábel Barát 2021.02.18. 07:39:00

Bálint szerint Moh érdekesebb, mint Robi. Robi szürke, Moh meg színes... Bálintot elnyelte a mocsár. Széterölködte magát, hogy találjon valamit, amiben Robi rosszabb. Eldöntöttem, Robinak drukkolok a végén.

2021.02.18. 08:11:25

@Fu Szekh Li: még a végén én is. Mohának egy dobása van, és megy rá a szavazat. Dani úgyse nyer, neki mindegy

2021.02.18. 08:13:40

@Kábel Barát: Bálint egoja már megint. "Legyőzött engem az olimpián, de"

Nincs de, gyökérgyerek, ez bassza a csőröd.
Nevetséges hogy Danira próbálta tukmálni, hogy felmérje Robit, mennyivel jön vissza, egyben megszabul a tehertől amit az Öribari jelent neki.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:19:09

@Sargabogre: szerintem az megy párbajra majd akire a villamester voksol
vivi és bálint mercire fog rakni, moh és merci vivire, robi meg mohra
persze ez mind annak fényében ha robi megy vissza

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:20:06

@silvermansarah: robi és bálint is felmérte, hogy egymás ellenfelei
mindkettő így manipulál

.Zsu 2021.02.18. 08:20:49

na szépjóreggelt.

hány kommentelő hagyta fel a játékot a napokban? vagy csak kiszavazódott?
mik a legújabb balhék itt mostanság?

Moha Dani --> kiszámítható

nem tudok már senkinek sem szurkolni csak Vivinek.

meg a másik ami megfogalmazódott bennem a tegnap, amikor visszanéztem h megbeszélik ki az erősebb játékos, ki a nézők szerint a szimpi, h ezt az elmúlt hónapokban mi az istennek nem csinálták?
persze nagyon nehéz megállapítani, de azért az eddigi párbajok és %ok alapján valamire lehetne következtetni. okoskodni. taktikázni, bár ez tudom h ördögtől való kifejezés.

2021.02.18. 08:21:12

@blindmap: jó, de én Robit nem utálom (még)
Előítéletes vagyok! :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:24:43

a virágtalan dani érdekes ember, őt is a párkapcsolata ejti ki
nem derült volna ki ez a birtoklási mániája
moh negatív oldalát viszont eddig elfedték a szerkesztők
nekem a konfliktuskerülése meghunyászkodása sem tetszik
ő a leginkább képmutató
az rtl2 szempontjából érthető, hogy danit húzzák fel, történetmesélésileg
pártatlanságot meg illúzió számonkérni

.Zsu 2021.02.18. 08:28:19

@blindmap: szia! te ia moha hater vagy? :)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:29:49

@silvermansarah: robi tudott a legtovább szerepben maradni, de nem különb ő sem
nagyon igényli a dominanciát de el is tudja adni magát
szerintem ő elboldogul majd a nyeremény nélkül is

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:33:02

@.Zsu: szia, TEAM PINI tag vagyok
a többieket nem kedvelem
én csak nem tartom többre moht daninál, ellenben veszélyesebbnek érzem vivire
azzal nem értek egyet, hogy dani jogos szapulása mellett nincs szó moh képmutatásáról
vivi merci robi hármast várok a végére

Kábel Barát 2021.02.18. 08:33:58

@silvermansarah: egyedül Robira nem tudok semmi negatívumot mondani, persze a bentiekhez képest. Engem az emberi butaság végtelenül irritál, így a negatív megnyilvánulásokkal egyetemben, nálam Robi a győztes. Bálint meg elcseszte. A végén, amikor ennyire szoros az erősorrend már csak elcseszni lehet. Nálam ő elcseszte.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:34:54

bálint olyan mint sámson csak neki a szakálla levágásakor ment el minden maradék ereje :)

.Zsu 2021.02.18. 08:34:55

@blindmap: az utolsó mondatod kivételével, a többivel teljes EKG.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:39:47

@.Zsu: gondolom merci helyett mást vársz oda

.Zsu 2021.02.18. 08:41:21

@blindmap: merci sztm rontaná Vivi esélyeit.

mozambikizombikini 2021.02.18. 08:48:47

@.Zsu: EEEE-gen.
// ezt most Szandikasan. :D

Krétagarbó 2021.02.18. 08:49:17

@Fu Szekh Li: én nem gyűlölöm, de nekem a két fiú közül Moh az, akit még jobban elviselek. Dani sajnos azt a fajta sutyerák viselkedést hozza, amit nem szívesen nézek a TV-ben.

Krétagarbó 2021.02.18. 08:51:11

@blindmap: ha Moh megy vissza - gondolom ezt akartad írni?

.Zsu 2021.02.18. 08:52:14

@Adamadam: @Fálki: az a tervem, h szépen összegyűjtöm a HV-s kommentjeiteket, és majd a szerkesztői keresetem mellé, kiegészítésképp, eladok rólatok infókat az nlc-nak, meg a blikknek.
a haszont természetesen 60 - 20 - 20% os arányban elosztjuk.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:52:51

@.Zsu: szerintem is, de én egy merci és bálint közti párbajra számítok még a top 3 előtt

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:54:12

@Krétagarbó: bocsánat, igen, ha moh megy vissza

Krétagarbó 2021.02.18. 08:54:40

@blindmap: pártatlanságot illúzió kérni a műsorkészítőtől?

Hát lófaszt, mama. Ennek a műsornak pont az lenne a lényege, hogy ne a rtl döntse el helyettem a preferenciáimat.

.Zsu 2021.02.18. 08:54:45

@blindmap: amit Bálint sztm simán megnyer.

hereverő heverő 2021.02.18. 08:55:29

Lóreggelt. Visszaolvassak vagy inkább visszanézzek?

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:56:29

@.Zsu: érdekes gárdát lehetne a hv csapatból verbuválni
kit raknál még be a két önkéntesen kívül

hereverő heverő 2021.02.18. 08:58:28

@Fu Szekh Li: Rúglak is tökön rögvest :)))) Meg ne lássam! :D

Fu Szekh Li 2021.02.18. 08:58:32

@Krétagarbó: Ezt elfogadom. Szerintem Mohból már mindent láttunk, az viszont még érdekel, hogy hogyan változik Dani Virág kiesése után.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 08:59:19

@Krétagarbó: de hát pont arról szól, hogy a nézőt a szerkesztéssel a kívánt irányba terelje
minden játékosról ez alapján mutatnak dolgokat vagy hallgatnak el
mivel szerkesztett tartalom, ezért illúzió a pártatlanságot elvárni
mondjuk még mindig ez mint a sok scriptelt műsor, azokat nem is nézem

Fu Szekh Li 2021.02.18. 08:59:56

@hereverő heverő: Lásd, amit Krétának írtam: szerintem Dani érdekesebb :)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:00:29

@Fu Szekh Li: dani nem változik semmit, virágtalanul ilyen volt az elején mint most

mozambikizombikini 2021.02.18. 09:01:03

@blindmap: Az jo lenne, Merci nepszerubb Vivinel szerintem. Nekunk kell "taktikazni" helyettuk. :D

Nem is ertem, miert szitokszo a taktika, amikor 36 misirol van szo? Nem tudom mekkora ez az osszeg adozas utan, de ez magyar viszonylatban legalabb 2 ev (atlagos) munka bevetele.

Krétagarbó 2021.02.18. 09:01:25

@Fu Szekh Li: a héten még nézhetjük, de jövő héten már nem szeretném:)

hereverő heverő 2021.02.18. 09:02:19

@Fu Szekh Li: Dani nem fog változni. Ugyanaz a tuskó marad mint volt, csak most nincs nála a kiskutyája és nincs kit csesztetnie. Azt nem akarom nézni, hogy még 2 hétig szenved (sic) vagy fasztvakar vagy böfög

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:02:55

még szerencse hogy karantén van, itt lopom a napot
ez így lesz már a vv végéig? lehet, hogy kár volt beregisztrálnom :)

Krétagarbó 2021.02.18. 09:03:05

@blindmap: most már igen, de nem ez volt a kiindulópont. Pont az ellenkezője. Amikor pl még 0/24-ben online is nézhetted az ápoltakat.

mozambikizombikini 2021.02.18. 09:03:55

@hereverő heverő: bennem is ez a ketely, lusta vagyok ma, mint a szar.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:04:44

@mozambikizombi: én nem látok taktikát, a helyezkedés az nem egyenlő azzal
ha robi valóban ráveszi mercit bálint kivitelére az taktika lesz és akkor felőlem lehet második

hereverő heverő 2021.02.18. 09:04:47

@mozambikizombi: Messze nem! 25 miller körül marad meg nekik, ami havi 1 milliós nettó keresetet jelent. Idehaza a bruttó átlagbér 350ezer körül van. Szóval a 25 misi jó lesz 6 év átlagkeresetének is.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:05:33

@Krétagarbó: az jó volt, azzal lett az rtl2 felvezetve, ha jól emlékszem
sokkal több kiderült róluk

mozambikizombikini 2021.02.18. 09:06:08

@blindmap: Ezt irtam en is, hogy naluk nincsen strategia. Mi probaljuk megoldani itt kint.

.Zsu 2021.02.18. 09:07:52

@mozambikizombi: én sem értem. hát mit gondolnak ezek az ápoltak de komolyan? :DD
kivagyok. :)) azt hiszik ha fél lábon állnak 2 órán át, megnyernek egy villompinát, vagy serényen csomagolnak szaloncukrot akkor nyernek? igen számít ez is valamennyire, de nekik ez az h "odateszik magukat" és aki ugye odateszi magát az már erős játékos.
tegyétek oda magatokat a ValóVilág játékban magában, az a lényeg.

@blindmap:
én kis geci lennék és akiknek konfliktusa volt itt őket biztos összeraknám ;)))

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:08:15

@Krétagarbó: ja de már akkor is manipuláltak, a beszavazásnál már a kisfilmekkel
amikor karakterekként mentek be az volt a csúcs
kitalálták milyen karakterek és annak megfelelően szerkesztették
ha valaki nem úgy viselkedett repült
ha valami nem okés történt sötétült az élő közvetítés is

mozambikizombikini 2021.02.18. 09:08:33

@hereverő heverő: Kar, hogy ennyire sotetek matekbol...

(Mindig meglep mekkora a tax Mo-n. Pfffffff.. 9 misi adora? Tudom, az en anyamat.)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:09:58

@.Zsu: lennének érdekes karakterek és ott biztosan lenne kőkemény taktika

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:12:49

@mozambikizombi: a magyar társadalom berögződései mellett nem csoda az adószint
mindent az államtól várnak, nem lehet rájuk/ránk bízni az öngondoskodást jelenleg

Fu Szekh Li 2021.02.18. 09:15:38

@blindmap: Ebben nem értünk egyet. Danit az elején itt is sokan szerették, bent is egyértelműen a hierarchia csúcsán volt. Ráadásul mindenkit meg tudott vigasztalni, aki éppen rossz passzban volt. Én a felét se értettem annak, amit nekik mondott, de ők igen. Emlékezz rá, Bálint is azon akadt ki, hogy Vivi úgy érezte, hogy Dani segített neki a legtöbbet. Szerintem igaza van a bátyjának, ez a kapcsolat tönkretette a játékát. Kíváncsi vagyok, hogy fel tudja-e még hozni magát valamennyire.

mozambikizombikini 2021.02.18. 09:17:06

@.Zsu: "én sem értem. hát mit gondolnak ezek az ápoltak de komolyan? :DD
kivagyok. :)) azt hiszik ha fél lábon állnak 2 órán át, megnyernek egy villompinát, vagy serényen csomagolnak szaloncukrot akkor nyernek? "

:D :D :D Ez annyira EKG, hogy negyzetre emelnem, ha megengeded.

Asszem Milonak volt egy tok jo videoja errol, majd megkeresem... Egyebkent en nem neztem a VV8-at meg a VV9-et, de belebotlottam youtube-on Osváth Zsoltba es utolag tudtam meg, hogy anno VV volt o is. :D Szoval, ha valakinek van nemi szurkeallomanya, tenyleg tudna ezt hasznalni, plane ha eleg kreativ.

Krétagarbó 2021.02.18. 09:17:36

@blindmap: fúú, én ezt totálisan másképpen látom, de ne is menjünk bele. Csak annyit: az állam hogyan és milyen színvonalon “kénytelen” (ahogy írod) gondoskodni a polgárairól? És mindezért mennyi adót szed be? Áhh, hagyjuk is, mert csak felkúrom az agyam.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:18:45

@Fu Szekh Li: félreértettél
pont arra utaltam, hogy az elején is ilyen volt mint most virágtalanul
danival senkinek semmi baja bent, kivonta magát a játékból virág miatt
a konfliktusai is virág miatt voltak

Fu Szekh Li 2021.02.18. 09:19:06

@hereverő heverő: Őskövület vagy itt és még mindig elvisznek az érzelmeid? :D

Fu Szekh Li 2021.02.18. 09:21:45

@blindmap: Ja, bocs. Akkor vedd úgy, hogy Heverőnek írtam :)

mozambikizombikini 2021.02.18. 09:22:37

@Fu Szekh Li: nem ismerlek titeket, de ez a legmelyebb komment anonym arcok kozott, evör. :D

Kosztarika 2021.02.18. 09:26:11

@mozambikizombi:
Sziasztok.

Addig örüljünk míg nem ismerjük egymást személyesen. Kivételek persze mindig akadnak. ;))

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:26:22

@Krétagarbó: alapvetően amit itthon az emberek elvárnak az államtól ahhoz kell a sok adó
állami újraelosztásból kapják az emberek, mert sajnos erre van igény, ezen szocializálódtak
ez tartja fent a nagy bürokráciát is
a segélyek és a szociális ellátáson függés miatt a baloldal még inkább adókban gondolkodik
a mostani garnitúra is csak a szerkezetét változtatta meg elsősorban, hogy honnan vesz el
az államháztartás nem egy könnyen változtatható mamut
ez teljesen független attól, hogy amúgy még mikre költenek a kormányok
az átlag magyar állampolgár elvárásai eredendően magas adószintet igényelnek

Sargabogre 2021.02.18. 09:29:09

@mozambikizombi: szerintem Vivi kint hagyna Mercit. Vivi annyira kis ártatlan butuska lány, nekem sokkal szimpibb, nincs meg benne az a gangsta gettó stílus, ami Mercibol előjön, ha felhúzzák. A hélium hangot már nem is vagyok képes végighallgatni, ahogy elkezd vernyogni, továbbtekerem.

Fu Szekh Li 2021.02.18. 09:30:49

@mozambikizombi: Én hat éve járok ide, Heverő, és még néhányan még régebb óta. Ahogy emlékszem minden VV vége felé elszabadultak itt is az indulatok. Ilyenkor már sokkal inkább az érzelmek dominálnak itt is.

mozambikizombikini 2021.02.18. 09:31:03

@Kosztarika: "Addig örüljünk míg nem ismerjük egymást személyesen. Kivételek persze mindig akadnak. ;))"

:D Ez is jo. Ezt meg siman a köbre dobnam. :D

Ma ilyen szentimentalisfele vagyok asszem, arra ebredtem, hogy uvoltoznek a madarak, mindegyik dugna, mint D&V , most, hogy -10C°- rol felugrottunk + 10C°- re 2 nap alatt. :D

Sargabogre 2021.02.18. 09:31:09

(és valamiért nem küld most emailt, ha valaki válaszol a kommenteket, úgyhogy bocs, ha kimaradt valaki/valami)

Fu Szekh Li 2021.02.18. 09:31:49

@Fu Szekh Li: Ja, és néhányan már ismerjük is egymást :)

Ármándójózsi 2021.02.18. 09:32:53

@Fu Szekh Li: Bakker Fuszi, ha nem érintene érzelmileg is, le sem szarnám ezt az egészet...

.Zsu 2021.02.18. 09:34:51

@Fu Szekh Li: akkor most jönnek a kommentcsaládi drámák, és összeveszések aztán majd a végén kibékülünk?

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 09:35:13

Én egyszerűen Daninak nem tudom elfelejteni ahogy Virággal bánt, bár Vircsike sem templomajtó de akkor is. Emellett kimondottan irritál, hogy a feladatokban legtöbbször lusta, buta és hülyeségeket is dumál(artikulálatlanul pontot vesszőt stb-t nélkülözve). Tiszteletet vár de amikor valaki egyenesen megmondja neki akkor puffog. Amikor Vivit is felkérdezte, hiába válaszolt, nem azt kapta amit akart puffogot. Nem Moha mellett de Dani ellen szavazok.
Valaki írta,hogy semmi negatívumot nem lehet Robi ellen felhozni. Eddig nekem is majdnem a legszimpibb volt, de azért a napokban esett ő is, rájöttem, hogy nekem ő ilyen sunyi...az ecetnél is tiszta irónikusan mondta hogy Vivi is segített, sokszor okoskodó is főleg a riportban pedig kB szürkeálomány ügyileg vakok között ő félszemüként a király.

hereverő heverő 2021.02.18. 09:36:07

@Fu Szekh Li: :D :D :D :D most nagyon röhögök :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 09:36:17

Persze, hogy lemaradt
P.S. TEAM PINI

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:37:52

@Fu Szekh Li: akkor pont rosszkor léptem elő a fényre

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 09:37:58

Moh ejtse ki Prolit aztán mehet ő is a levesbe. Megnyerni úgysem fogja.

2021.02.18. 09:39:14

@blindmap: hú, ebben nagyon vakon vagy, de ne politizáljunk itt, ahogy megbeszéltük korábban.

.Zsu 2021.02.18. 09:39:24

@Post Modern Prometheus: váááá, elrontottam a szavazatomat.
ez történik ha fél 7kor kel az ember, nem figyel. vhogy meg tudom változtatni, vagy kérjek hackeres segítséget?

Fu Szekh Li 2021.02.18. 09:39:31

@Ármándójózsi: Nem az a baj, ha megérint, hanem az, ha elragad az érzelem.

Más: én még voltam katona úgy, hogy az első hat hónapban még a városba se engedtek ki. Van tapasztalatom a bezártságról is, és arról is, hogy mennyit butul az ember ennyi idő alatt. Az, amikkel most szívatják őket, az lehet, hogy az első hetekben sokkal jobban ment volt. Kéretik ezt is figyelembe venni, amikor leostobázzátok őket.

Fu Szekh Li 2021.02.18. 09:41:17

@.Zsu: Van annyi idő a következő sorozatig, hogy elfelejtsük őket :)

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 09:41:58

Kimondottan akarom látni Dani arcát amikor kiesik és Bála arcát/viselkedesét amikor le esik neki, hogy Danival rossz lóra tett

hereverő heverő 2021.02.18. 09:42:51

@blindmap: Nagyon hosszan leírtam amit gondolok erről de aztán kitöröltem. Baromira nem egyezik a véleményünk.

Kosztarika 2021.02.18. 09:44:01

@halványlevendula:
En is ezt kértem a reggeli imádságomban. ;))))))

Ármándójózsi 2021.02.18. 09:44:19

@Fu Szekh Li: Szerinted én nem voltam? Majdnem 6 hónap után léptem ki először a laktanya kapuján saját elhatározásból...
De nem lettem hülyébb, mint amilyen előtte is voltam.

Ármándójózsi 2021.02.18. 09:45:09

@halványlevendula: Még egy, ez már nem halvány, EKG.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:45:43

@silvermansarah: ez nem politika, sima államháztartástan
hidegen hagy ki milyen ideológiát gyárt köré de nem lehet ezen gyorsan változtatni
az idei költségvetés a szerkezetében amúgy jelentősen változott a korábbiakhoz képest
valamerre el kell indulni, eddig senki nem nyúlt hozzá, most kíváncsian várom a következőt

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 09:47:20

@Kosztarika: a reggeliben, az estiben és miközben éjfélkor egy fekete kakast rituálisan áldozok fel egy vudu szertartás keretein belül az isteneknek, csak azért hogy Daniella kiessen

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:48:53

@hereverő heverő: pedig érdekelt volna, ha nem pártszimpátia mentén fejted ki
nem egy könnyű téma, de én szeretem, mindig jobban kedveltem a makrót mint mikrót

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 09:49:33

@Ármándójózsi: Ez lassan már egy "meaningful connection"

hereverő heverő 2021.02.18. 09:51:45

@Fu Szekh Li: Nem hiszem, hogy tudnak honnét butulni. Egy ilyen vaktérképet ahol az országok fel vannak rajzolva és csak a fővárosokat kellene belerakni... általános iskola hatodik szint? És nem Nairobit vagy Bogotát kérdezték ami esetleg kevesebb embernek van meg egyből, na de Párizs-Madrid-Amszterdam WTF?

Ármándójózsi 2021.02.18. 09:54:37

@halványlevendula: Elég lassan, és mire igazán kivirágozna, már vége lesz sajnos... :( :D

alma_szósz 2021.02.18. 09:55:38

@Sargabogre: nekem is sokkal szimpibb Vivi és a hv kommentelők nagy részének is, de szerintem a nézők nagy része vagy inkább a prolibb része Mercit fogja visszaküldeni

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 09:56:34

@Ármándójózsi: Reménykedünk, hogy egy VV11 elhozza azt a várva várt kivirágzós tavaszt.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 09:58:31

@hereverő heverő: saját tapasztalat, hogy már ezeket nem úgy tanítják mint nekünk
és félanalfabétákat simán kienged az oktatási rendszerünk

hereverő heverő 2021.02.18. 09:58:58

@blindmap: Nem pártszimpátia, hanem szociológia. Maradjunk abban, hogy nem azért várnak sokat az államtól mert ebben szocializálódtak az emberek, hanem mert nem hülyék. Látják mennyit von el az állam tőlük, ezért teljesen jogosan várnának el működő egészségügyet, oktatást, televíziót vagy önkormányzatokat. Ehez képest mit kapnak?

A költségvetést nem ismerem semmilyen szinten, ha te viszont igen és mégis hidegen hagy a körülötte felépített ideológia, akkor van egy rossz hírem számodra: nem leszel sokáig jó káder.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:02:54

@alma_szósz: Beléptem facen egy kibeszélő csoportba ahol 27E tag van, ott raktak ki egy képet Viviről és Merciről és szívecske hogy Vivi legyen döntős és like hogy Marci és biza több volt a szívecske. Persze ez nem reprezentatív minta simán kíváncsi voltam vajon ott mennyire egyezik a vélemény a HV-s véleménnyel. Szerintem Marci Mohával baszta el, Moha Marcival és Dani Vircsi popsijával baszta el

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:05:54

@hereverő heverő: én már Ármándóval konnektálok (és nem kokettálok).

hereverő heverő 2021.02.18. 10:06:03

@blindmap: Igen. És itt értünk körbe az előző, adóhoz kapcsolódó hozzászólással. Másrészt otthon a szülő is játszhat a gyerekével keresd meg a fővárosokat játékot, vagy rajzolhat ilyen vaktérképet, ha látja hogy a gyerek síkhülye a földrajzhoz.
Illetve elmagyarázhatja, hogy a földrajz oktatásnak nem csak az a lényege, hogy tudjuk hol van sok kőszén meg vasérc, hanem az összefüggések: miért ott és akkor alakultak ki városok vagy iparterületek, amikért később háborúk dúltak és átalakították a világot ilyenre amilyen most.

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:06:27

@halványlevendula: Már le sem merem írni..., de tudod!

hereverő heverő 2021.02.18. 10:07:08

@halványlevendula: akkor nyomja meg a piros gombot, és nyugodjon békében asszonyom.

Fu Szekh Li 2021.02.18. 10:08:05

@Ármándójózsi: Hát, van ahonnan nem lehet lejjebb menni :D
Én éreztem, hogy mennyivel nehezebben mentek egyetem elején azok a feladatok is, amik anno rutinból sikerültek.

Spitzbauer 2021.02.18. 10:09:30

Jojreggelit!

Gondolom a kutttyát nem érdekli, de minden elvemet félre téve Prolira savaztam. Illetve Mú ellen. Nem akarok még egy foSomát, ráadásul Soma legalább tényleg szerethető volt valamennyire.
Daniella nem tudja megnyerni a szériát, Mú sem, akkor inkább Mú menjen most. Nagyobb lenne a dráma is, ugye Szerkik? És hátha bála megugorja Marcit a hátralévő időben.

Viszont Lóbelt (sajnos) nekem is egyre szimpibb, még a végén rásavazok.

UFF!

Krétagarbó 2021.02.18. 10:09:49

@blindmap: köszönöm, hogy kifejtetted, bár eddig is értettem, hogy mire gondolsz. Alapvetően tér el a véleményem a tiédtől: az emberek egy (szerintem nagyobb része) már nem a mindent megoldó államhoz szokott és nem azon szocializálódott, másrészt pedig nem is igaz az, hogy az állam annyira gondoskodna, mint ahogy az a jól hangzó paneleidben szerepel (csak a most TB rendszerből kiesőket vagy a minimális idejű munkanélküli ellátást ha nézed példaként.)
A hanyatló nyugaton teljesen más a hozzáállás: az állam bízik a polgáraiban, minden jogszabály, adókiszabás, annak mértéke stb.. azon alapul, hogy a polgár úgyis befizeti. Ha mégsem, annak szankciója van (még egy Győzike esetében is).
Mi fordítva ülünk a lovon: abból indul ki minden (egyébként nem csak az adókra vonatkozó) szabályozás, hogy akikre az vonatkozik, az alapból megszegi azt, egyébként is lop, csal, hazudik. Innentől kezdve az adó mértéke magasabb, úgyis csak a felét/harmadát tudjuk behajtani, és a szankciónk majd azt sújtja, akit mi úgy gondolunk, hogy megbüntetünk. Ez alapján már az alap kiindulás is fals: nulla bizalom, aminek a polgár igyekszik is megfelelni - hátha abból indulnak ki, hogy úgyis ellopom a felét, hát hülye vagyok én, ha nem teszem?

Arról most nem írok, hogy az államháztartás alrendszereit mikor és miért és ki mulasztotta el reformálni, vagy legalábbis azt elkezdeni, mert már így is a vadmalaci 5000 karakteres magasságokban szárnyalok.

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:10:53

@Fu Szekh Li: Ja, akkor Te csak ilyen előfelvételis játékkatona voltál? :P :D
Neked volt hová süllyedni, én alapból buta vagyok. :)))

alma_szósz 2021.02.18. 10:11:12

@halványlevendula: ezeket a facebook csoportokat igyekeztem elkerülni, de ennek nagyon örülök

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:12:14

@Ármándójózsi: Nem is mondtam, hogy ne legyen szoros, csak nehogy már Proli úr, bár én akkor örülnék ha nem pár százalékkal esne ki, hanem nagy különbséggel törnék le a szarvát. Na de ne akarjunk túl sokat, elég ha simán kiesik.
Van egy olyan konteó is a fejemben, hogy az RTL sem akarja Danit felvállani, csak simán itt az ideje legalább az utolsó hetekben szoros párbajoknak és azért szórják fel Danit. Nem hiszik hogy bent marad de akkor legyen szoros. Bár lehet ez csak az én buksimban van.

Krétagarbó 2021.02.18. 10:12:50

@Krétagarbó: bocs a hibákért, telefonon pötyögöm, néha elvesztettem az alany-állítmány egyeztetésnél a fonalat.

hereverő heverő 2021.02.18. 10:13:30

@Krétagarbó: Még mindig él a házassági ajánlatom, csakszólok

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:13:45

@Spitzbauer: Neked az a Bálint megugorja Mercit beakadt, pedig tudod, hogy sohasem fog megtörténni. Arra szavazol akire akarsz és ezzel nem mondtam nagy igazságot, de fejvakarva állok mindenki előtt, hogy azt a tuskó seggarcot, hogyan lehet visszaszavazni... Alig várom, hogy eltűnjön a retekbe, ahová való...

Fu Szekh Li 2021.02.18. 10:13:59

@Ármándójózsi: Jaja :D
Tudod, egy év Lenti helyrebillenti :)

Krétagarbó 2021.02.18. 10:14:09

@hereverő heverő: ez is ekg, de nem akarok tanulmányt írni a témában.

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:17:38

@halványlevendula: Mi szerintem nem fogunk (egyelőre) összeveszni, mert én pontosan ugyanazt szeretném, amit Te is. Igen, PINI-t is szeretném!!! Mármint, hogy ő nyerje meg a játékot. De mivel erre kicsi az esély, így egyelőre megelégszem azzal, ha a gyökérarc elhúz haza, mert bőven megérdemli. :)))

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:20:20

@Spitzbauer: Nekem már attól a hideg futkos a hátamon ahogy elképzelem Proli úrat diadalittassan besétálni a villában aztán onnantól mindenki ki kellene költözzön az udvarra mert az egója csak úgy férne be, az eddigi viselkedésre meg kapna egy pozitív visszacsatolást, ami számomra megengedhetetlen. Nem beszélve arról hogy akkor Bálával ketten azt hinnék ők istencsászárok...mondjuk akkor szerintem lehetne lezárni és Robinak odaadni pénzt mert ott veszítené el Bála. Sajnos nagyon sok esélyt Piniben nem látok hogy nyerjen...pedig na...

hereverő heverő 2021.02.18. 10:20:28

@Spitzbauer: Dehogy ugorja meg, bála ésszel felfogta, hogy keféléssel nem lehet 36 misit nyerni. Én, bár nem fogok szavazni de sokkal inkább nézem Mohát akitől nem undorodom, mint Danit, akitől viszont mind intellektuális, mind fizikális téren igen.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 10:20:43

@hereverő heverő: sosem akartam jó káder lenni, de nincs rá szükség
aki a költségvetésért felel, az nem ezzel foglalkozik, nem dolga
vedd elő a költségvetési táblázatokat, teljesen más a logikája
az hogy az adott terület, például az egészségügy miként funkcionál az más tészta
önmagától az eü finanszírozás igényel bizonyos volument simán számok alapján
az hogy a rendelkezésre álló fejezeti előirányzatokat miként használják fel azon áll a dolog
ettől még egy olyan eü rendszer van, ami generálja az adó és járulékvonzatot
ami például az idei költségvetésben más, hogy sokkal kevesebb az eleve nevesített tétel
korábban benne volt a bivalyréti népdalkör kilobbizott pénze is
most nincs, bármihez többletforrás kell a kevés pántlikázás miatt meg kell oldani
méghozzá az adott területnek és ez jó irány
aztán persze a politika megmachinál mindent, de ez már másról szól
ettől függetlenül míg a nagy alrendszerekhez nem nyúl valaki addig ez egy kötött pálya
a kötött pálya pedig jelenleg ezt az adómértéket igényli

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:21:15

@Fu Szekh Li: Egyik éjjel, ezt a katonaságot eléggé kibeszéltük, de nyilván olyankor nem vagy, nem voltál. Nem szeretném ismételni magam, bár imádom az OFF-ot a sok néha kurva unalmas ON között... :D

hereverő heverő 2021.02.18. 10:22:08

@halványlevendula: a tavalyi szefós Zsuzsuban sem láttunk sok potenciált. Pini sokkal szerethetőbb, és azért okosabb is mint Zsuzsu volt. És ott is a Gregenyót hittük sokáig favoritnak. Szóval ne add fel, a lepényhal meg utoljára

mozambikizombikini 2021.02.18. 10:22:45

@Fu Szekh Li: Total birom, ahogy magadnak kommentelsz, next level. :D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:23:59

Bár ne legyen kettős mérce, Mohánál is van egó rendesen (100% hogy ő jönne vissza, 74% stb) de ezeket megtartja magának vagy max a riportban...ha vissza megy sem tudom elképzelni hogy Istenkirályként fog uralkodni...de Danielláról ezt simán elképzelem.

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:26:26

@hereverő heverő: Egyszer volt Budán kutyavásár és ugye, pont a legrosszabbkor, úgyhogy ez sajnos nem túl valószínű, pedig most megnyerhetné egy aranyosan butuskának látszó, de vicces, jó humorú, egyébként dolgos, kedves lány. (Ok, ahogy beszél az elsőre sokkoló, de én már megszoktam és azon is röhögök. :D )

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 10:26:36

@Krétagarbó: bizony itt van a kutya elásva
de nyugaton országonként más problémákkal küzdenek más gazdasági szerkezetben
valaki tényleg magára vállalhatná az átalakítást, de ehhez nagy politikai bátorság kell
ha ezt egyszerre lépi meg valaki belebukik
most van egy lassú haladás és van néhány technokrata aki próbálja jó irányba terelni
nekik kell drukkolni, hogy a politikai kurzusok egyike se vegye észre mit tesznek
nem véletlen, hogy ezen a területen elég sok olyan ember van aki nem politizál
én szurkolok nekik

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:26:55

@hereverő heverő: jajj a próféta szóljon belőled. Nagyon bírnám ha ebből a mezőnyből Pini nyerne. Bála képét megint csak megnézném. Esetleg megkérném Pinit hogy valamit a nyereményből dobjon Robinak...valamennyire megérdemli.

hereverő heverő 2021.02.18. 10:28:37

@blindmap: Nem jó irány. Ez kizárólag a korrupciót hizlalja. A bivalyréti népdalkör most nem a költségvetésből fogja lecsippenteni a pénzét, hanem a terület fejlesztési pénzeiből.
A jó irány az lenne, hogy sokkal kevesebb területre sokkal több pénzt betonoznának be, és AZT hajtanák végre belőle. Előre kellene venni a népjóléti kiadásokat, és hátrébb a bivalyréti kórust ami jó esetben is csak szűk területi jólét.
Önámítás, ha azt hiszed hogy az EÜ azért ilyen mert magától nem képes felhasználni a pénzt. Ha téged leláncolnak egy lakásba és csak napi 250 kalóriát kapsz, hidd el te is le fogsz fogyni és nem leszel képes hatásosan az ajtóhoz ugrani ha megkínálnak egy szelet bélszínnel. Aztán megeszed és ki fogod hányni.

mozambikizombikini 2021.02.18. 10:30:50

@Spitzbauer: ;) Gyaloggal lehet csak kiralynot szerezni.

Kosztarika 2021.02.18. 10:31:07

Ne mááár. Elment Velő, nyugi lett, erre "előmászik a fényre" egy még nála is rosszabb provokátor? :(((((
Pont az utolsó hétre? De miééért?

Spitzbauer 2021.02.18. 10:31:13

@Ármándójózsi: Most írhatnék egy csomó bullshitet, hogy ő csak jót akar a "kislánynak", ő most a szeretteiért küzd, neki nagy szíve van, már visszajött a régi Dani, a mús dolgot benézte/tulgondolta, de ez tényleg mind bullshit. Egész egyszerűen trollkodásból szavazok rá. (Én is kurvára utálom :-D)

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:31:27

@Kosztarika: Ugye most csak viccelsz??? :DDD

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:32:31

@Ármándójózsi: Abban a konteóban is hiszek valamennyire hogy Pini nem is olyan butus és együgyű mint amit mutat szerintem sokkal értelmesebb...csak ezt a szerepet játsza. Kibukik néha az értelem, fővárosokat elég jót tudta, demarkációs vonal, a só az NaCl, lehet az tojás ecetet is tudta, s amikor már látta hogy senki nem fejti meg akkor benyögte, hogy ecet...bár vállalom hogy elfogult vagyok.
Ha mégis az a szitu hogy a "okos hülyéskedik" nem a "hülye okosodik" (ezt sokszor Robinál és Bálánál érzem) akkor Pini for president!

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:32:55

@Spitzbauer: De akkor kérlek ne csináld, mert utálhatod jó eséllyel a TOP 3-ig és még abban is... ez kurva rossz forgatókönyv lenne... :/

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 10:33:06

@Krétagarbó: értettem így is, és alapjában véve igazad is van empirikus módon
de nagyon sok olyan ember fejével nem tudsz gondolkodni, akik szintén elég számosak
akiknek ha pénzt adsz feléli, nem tartalékol, nem öngondoskodik, utána mentse meg az állam
lehet, hogy amit itt feladsz a réven azt a vámon kell majd újra beszedni
tudom, hogy elvileg fordítva van a mondás, az ellentmondás miatt írtam így
de engedjük el a témát, ez biztos untat másokat

Fu Szekh Li 2021.02.18. 10:33:37

@mozambikizombi: Az is neked szólt az előző folytatásaként.

hereverő heverő 2021.02.18. 10:34:24

@Kosztarika: Ez azért más. Most itt érdemi vita megy pro és kontra érvekkel Velő pedig mindenkit leteremtett, eleinte értelmes aztán gestapo stílben. Ha téged zavar a költségvetés, akkor én abba is hagytam a vitát, ok?

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 10:34:50

@hereverő heverő: hát a politikusokat nem fogja tudni egy közgazdász sem negligálni :)
nem véletlenül jogász a képviselők többsége

Kosztarika 2021.02.18. 10:34:59

@Ármándójózsi:
Azt hittem az utolsó posztomra reagáltál és már akartam írni, hogy nem, ezt most teljesen komolyan gondolom.

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:36:25

@halványlevendula: "Butuskának látszó", így írtam, nem véletlenül. ;)
Ami hiányzik neki, az az általános műveltség egy magasabb szintje (közepes szintje), ami Merciben nulla, de vele ellentétben, ő hajlana rá, hogy képezze magát, amíg a gettólányka le sem szarja, mert nem érdeli más, csak a TikTak kb...

Kosztarika 2021.02.18. 10:37:35

@hereverő heverő: nem zavar, tovább tudom tekerni, ami, aki nem érdekel.
Kérdés, hova vezet ez a vita (érvelés). :)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 10:39:00

@Kosztarika: értem már mi a gondod
de te vagy az egyetlen aki egyből nekem ugrott
nem tudom hogy ez paranoia vagy mi, de mondd ki nyugodtan amire gondolsz
legalább más is kinevet

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 10:40:11

ti már megint kultúrházban érzitek magatokat? ejnye
hajlá Lóbelt!

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:40:49

Mercike és Moha is együtt baszták el...bár szerintem kínosabb amit Marci művel, sajnálom szegényt, de Moha az elején elmondta ebből semmi nem lesz. Most ha nem kívánom a rántotthúst de amúgy meg nagyon szeretem és valaki rantotthussal

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:41:18

@halványlevendula: Na igen... Merciben egyébként ez a legnagyobb gáz, mert egyébként én őt sem utálom, vagy itélem el, de Vivinek a nyomába sem ér, ami azért valjuk be, nem egy nagy dolog, de hát, na. Robi, meg elmegy a fenébe azzal, hogy Merci szerinte viccesebb, meg érdekesebb, mint Vivi és ezt pont neki, mondja, akivel folyamat "vicceskedok" hónapok óta... Érdekes lenne ez, ha nem látnám a helyezkedést ebben is.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 10:41:32

@hereverő heverő: én is abbahagyom, mert úgy érzem benne reinkarnálódik velőtrázó

Egyfejű 2021.02.18. 10:41:40

Szevasztok! Dani-témában: Nem értek egyet azzal, hogy Dani játékát csak Virág rontotta volna el. Még mielőtt ekkora hősszerelmes lett, akkor is gyökér volt, csak másképp. Alfahímet, tapasztalt és mindenkinél okosabb világfit játszott, ordenáré módon beszélt/viselkedett a csajjal (most eltekintve Virág milyenségétől). A feladatokban is kelletlen, neki alanyi jogon kéne a nyeremény, mindenféle erőfeszítés nélkül. Aztán végül a fagyi visszanyalt, és a maga módján kezdett ragaszkodni a gondosan beidomított "kisbabájához", és azóta kb azt látom rajta, hogy eluralkodott rajt a birtoklási vágy, és a korábbi sérülései nyomán szűköl benne a félelem, hogy valaki elveszi a tulajdonát, netán lesznek tőle független gondolatai, vágyai, nem tudja kontrollálni és a saját képére formálni, és egyáltalán, hogy a nagy Danival megint megtörténik az a szégyen, hogy elhagyják, megcsalják. (Valaki írta, hogy a birtoklási vágya nem jött volna ki, ha nincs Virág - talán nem ennyire, de a barátaihoz való viszonyulását is meghatározza, rögtön árulást kiált, ha valaki elhajlik vagy nem ekg-zik vele, ne adj'isten, kritikát meg megfogalmazni irányába.) Javára írom, hogy van benne segítőkészség, de ez kevés az üdvösségéhez. És igen, azért essen ki, hogy ez Bálintnak is legyen hidegzuhany.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 10:42:50

a villára visszakanyarodva
mi is megérjük a pénzünket mert mindig akarunk valakit gyűlölni
működik az rtl2 elképzelése amire épít

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:43:05

Mercike és Moha is együtt baszták el...bár szerintem kínosabb amit Marci művel, sajnálom szegényt, de Moha az elején elmondta ebből semmi nem lesz. Most ha nem kívánom a rántotthúst de amúgy meg nagyon szeretem és valaki rantotthussal kínál folyamatosan akkor igen én is azt mondom hogy baszki nem kívánom de szeretem add ide megszem oszt hagyjál.na ez lett volna a teljes hozzászolás

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:44:52

@blindmap: Ő az aki neked ugrott és csak simán elengedem amit írsz, és direkt fogalmaztam ennyire visszafogottan a többiek érdekében. Eddig, bár nem számoltam, de minimum 5 emberbe álltál bele úgy, hogy az ég világon semmi okod nem volt rá. Amiket írsz, azt pedig szintén a béke érdekében inkább nem minősítem. Csak, hogy érezd a törődést! ;)

Egyfejű 2021.02.18. 10:45:42

@hereverő heverő: Az oktatásnak úgy általában az az egyik rákfenéje, hogy szétszedtük a világot tudományokra, és nem abban gondolkodunk, hogy minden mindennel összefügg. Vagy legalábbis kevés esetben próbálunk erre rávilágítani.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 10:45:49

@Egyfejű: amikor azt mondta, hogy ő biza elvárta volna a vaktérképnél a segítséget.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 10:46:23

@Ármándójózsi: akármennyire is utállak, ez most korrekt megnyilvánulás volt.

Ármándójózsi 2021.02.18. 10:49:11

@Egyfejű: Bár cak egy fejed van sárkány létedre, de jól áll Neked, úgyhogy ezzel teljes EKG. :)))
(A hosszú poszttal, ha nem lenne esetleg evidens. :D )

Cimili2 2021.02.18. 10:49:23

@kipcsak harcos: oké, nézem én is a mai napig, de amióta Scumi nincs és a másik kedvencem Kimi már nincs a pirosaknál, annyira nem érdekel.

hereverő heverő 2021.02.18. 10:49:31

@blindmap: Ne haragudj, de megint nincs igazad. Elolvastam a tegnap estét, azzal léptél be, hogy régóta olvasol minket. Oké, tehát láttad mi megy itt évek óta. Láttad azt a csipkelődős humoros mindenféle baromkodást ami miatt mi mind ide járunk, a VV ürügyén. NEKED volt első dolgod megszólni a belterjességet - azt a belterjességet amihez csatlakozni szeretenél, és te ráncoltad a homlokod mert itt off kommentek mennek sokszor. Ott, ahova csatlakozni szeretnél. @Kosztarika: ezt tette szóvá, amit te nem humorosan fogtál fel, hanem támadtál.
Most is őt vádolod azzal, hogy velő reinkarnációja, amikor finoman szól egy olyan téma miatt ami esetleg másokat zavar. Oké, akkor abbahagyjuk - de visszaszólni emiatt enyhén szólva sem elegáns.

hereverő heverő 2021.02.18. 10:50:02

@Egyfejű: jaj de megaEKG. Nem is vagy te olyan Süsü mint amilyennek látszol :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 10:51:08

@Ármándójózsi: mondtam, hogy nem vagyok könnyű eset :)
de szerintem csak kosztarikával nem vagyok egy hullámhosszon
ami más téma volt, ott a nézőpontunk más, szerintem valid eszmecsere volt
de tényleg van valami abban, hogy itt a végén egymást kóstolgatja mindenki
kezdem bánni a regisztrációt

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 10:51:11

@mozambikizombi: Szerintem ezt nagyon elszámoltad. Legyen mondjuk a nyeremény nettó 24M. Ha 3M-et keresel évente (az 250k nettó/hó) akkor ez 8 év. :-)

ratsliveonnoevilstar 2021.02.18. 10:51:29

1 db 1-es, 1 db {3}-as, {2} db {1}-es, {3} db 2-es, 1 db 1-es

Cimili2 2021.02.18. 10:52:32

@hereverő heverő: ekg és szia kedvenc Heverőm:)

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 10:54:37

@hereverő heverő: bocsánat ha bárkit megbántottam a belterjességgel
de szerintem pont ez tart távol sokakat
be kell látnom, talán nekem is felesleges volt próbálkoznom
most inkább megyek ebédet csinálni

Fu Szekh Li 2021.02.18. 10:54:41

Ja, valamelyik nap szó volt a nézettségről. Itt egy cikk:

sorozatwiki.hu/hirek/mennyire-sikeres-a-valovilag-10-evada-rtl2

Az a baj, hogy a műsor bőven sikeres így tesco gazdaságosan is, ezért nem sok remény van arra, hogy a szerkik megerőltetik magukat a jövőben.

Egyfejű 2021.02.18. 10:55:06

@halványlevendula: Hát hogy is képzelték, hogy csak az országhatárokat rajzolják be, oszt cső.:)
@Ármándójózsi: örülök :)
@hereverő heverő: Awww, kedves vagy. :)

hereverő heverő 2021.02.18. 10:55:18

@Cimili2: Én csak jobb híján nézem (már leírtam miért). Életem egyik igen kellemes élménye volt amikor szombaton elkezdődött a Le Mans 24, és ugyanakkor ment a Tour is.

KékCsöcsűPini 2021.02.18. 10:55:55

Nagy ge*cik vagytok Ti tesóim !
Addig olvastam vissza, míg rávettetek implicite, hogy Danit várjam vissza !!!! :D
Pedig utálom mint a szart, Mot meg kevésbé (őt se szeretem)
De igazatok van : izgalmasabb lesz a maradék idő ha ez a böfögő fingó állat marad benn.
(Nem a böfögés fingás miatt)
Egyébként nem csak gyűlöljük a bentieket (bár az tagadhatatlanul finom érzem)
Én pl. nagyon kedvelem Pinikémet (minden borzalmával együtt) és Lobit is birom csak ne meresztgesse a szemét nyomatékosításul ! :)
És persze Pinike meg okádékZsu között ég és föld a különbség !

Fu Szekh Li 2021.02.18. 10:58:55

@úgymond olvasó mmkk: De azért fel tudod dolgozni, ugye?

KékCsöcsűPini 2021.02.18. 10:59:56

@úgymond olvasó mmkk: Nem szimpátia alapján írtam ezt
De izgalmasabb lesz MErcike egyedül, Bálint megerősödve abban a tudatban hogy Dani erős stb.
De persze nem sírok ha Dani kiesik, mert ahogy írtam szívből utálom...

hereverő heverő 2021.02.18. 11:00:58

@blindmap: Hidd el, amit te belterjességnek látsz, az összeszokott társaság. Ősszeszokott ÉS NYITOTT társaság, amit ha valóban olvastál akkor észrevehettél. Pl. Egyfejű vagy Sarahsilverman vagy .Zu is idei regisztráltak, és hamar beilleszkedtek minden belterjesség ellenére.
És igen, a te véleményednek is helye van itt, mert azért annyira nem vagyunk kannibálok. Csak a tevét szeretjük meg a vadmalacsültet.

Ármándójózsi 2021.02.18. 11:01:09

@SelyemSonkaPini: Tesó, tudod, hogy én TISZTELLEK minden körülmények között, de az anyámat basszam meg, ha rászavazól erre a fasszopó gyerekre, hogy a rongybatekert faszomat verjem már bele ebbe az egész kibaszott kurva világba!
És akkor még nem ragadtattam el magam...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 11:01:18

@Fu Szekh Li: ebéd előtt sajnos nem tudok megnyugtató választ adni

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 11:01:50

@blindmap: Nem kellene annyit lopni, akkor több zsé jutna normális dolgokra amik a nép javát szolgálják.

Fu Szekh Li 2021.02.18. 11:02:40

@hereverő heverő: Most már tudjuk, hogy Kréta ette meg malacot, azért ír 5000 karakteres kommenteket :D

KékCsöcsűPini 2021.02.18. 11:03:52

@Ármándójózsi: Dehát éppen Te gyöztél meg ahogy visszaolvastalak :D
NEM szavazok egyikre se, csak Danit várom vissza !

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 11:05:51

@Fu Szekh Li: én is tudnék a témában mit mondani, mint az egyelőre még a másik oldalon ülő, de olyan ügyes vagyok, hogy csendben maradok! (igazából nem, dolgoznom is kellene már a maratoni 2 órás értekezlet után, de hizlalom a saját egomat azzal, hogy ügyesnek nevezem magam)

D.Leery 2021.02.18. 11:06:33

@Egyfejű: azt tudjuk, hogy mikor és milyen körülmények között kötöttek vérszerződést Dani és Bálint?

Egyébként CSÁP a csapatnak, igazándiból.

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 11:07:43

@hereverő heverő: csak nem értettem kosztarika heves reakcióját
most simán beszélgettünk, elfoglaltam magam a karanténos semmittevés közepette
aztán megint jött ő a semmiből beszólva és hirtelen kaptam két bírálatot másoktól
komolyan érthetetlen ez számomra

hereverő heverő 2021.02.18. 11:09:15

@Cimili2: Mega Ölelések Cimili, csak közben telekonfban ülök

Ármándójózsi 2021.02.18. 11:09:42

@D.Leery: Helló-belló!!! Te is jókor jössz, ilyenkor, ebben a fázisban szoktuk egymást elküldeni a picsába. :D De csatlakozz nyugodtan, minnél többen műveljük ezt, annál izgalmasabb. :DDD

hereverő heverő 2021.02.18. 11:10:25

@blindmap: oké, nyugi. Remélem elmagyaráztam neked, és szent a békA KÖZÖTTETEK,

Ármándójózsi 2021.02.18. 11:10:58

@Ármándójózsi: Igazából a "minél" csak egy "n", de így se rossz... :D

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 11:11:32

KOSZTARIKA 2021.02.18. 10:31:07
Ne mááár. Elment Velő, nyugi lett, erre "előmászik a fényre" egy még nála is rosszabb provokátor? :(((((
Pont az utolsó hétre? De miééért?

konkrétan ezt nem értem
be vagyok neki kattanva oké
amíg be nem írta beszélgettem másokkal
utána kaptam az ívet

nem lesz így ebéd, tényleg megyek

_Pipp 2021.02.18. 11:15:33

Reggelt! :)

Olvasom a pro és kontra érveket a két párbajozóval kapcsolatban, többen nagyon jól megfogalmazták mi a baj Daniellával, EKGztam is rendesen. Valahol megértem azokat, akik Danira szavaznak, a játék szempontjából. Essen ki Móh Merci mellől stb. Izgalmasabb lesz így stb.
Viszont én nem tudom kizárni magát az embert a játék javára. A viselkedést, a múltat, a felügyelőtisztet. Egy ilyen embernek be sem szabadott volna menni, nemhogy párbajt nyerni. Az RTL máshogy gondolja... csak nem értem, beállnak jó ügyek mellé, most pl. a #acsaládazcsalád mozgalom mellé, közben épp egy káros kapcsolatban lévő, minden ilyen értékkel szembe menő embert támogatnak. Nem értem. Remélem mi érezzük rosszul, és belelátjuk a támogatást, és Móh megy vissza.

Egyfejű 2021.02.18. 11:17:22

@D.Leery: Hát valamikor az elején cuppantak egymásra, "ketten végigvisszük, tesó" felkiáltással. Pontos kontextusra nem emlékszem.

D.Leery 2021.02.18. 11:17:40

@Ármándójózsi: Helló! Velem nem lesz gond, híres napraforgó vagyok :D

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:18:21

@Majom1Parádé: Nem igazan szamoltam, mert nemtom hogy van most az ado, meg az atlagkereset. A helyukben igy allnek ehhez az egeszhez, de en valszeg tul taktikus lennek oda es mindenki utalna, mint a szart.... :D

Silversan 2021.02.18. 11:19:10

@Spitzbauer: Moht nem lehet Somához hasonlítani. Soma mögött semmilyen teljesítmény nem volt, Mohnak érettségije, munkája van és profi sportoló. Akárki akármit mond, tud viselkedni- az egyetlen aki megköszöni a kaját, stb. Kár hogy Mercivel mellényúlt. Kreatív is mint láttuk. Danival is összehasonlíthatatlan, neki kell visszamennie. Én is érzem, hogy az RTL őt akarja bent tartani, ha bent marad vagy megnyeri csak pénz vagy ismeretség következménye lehet. Még senki nem kapott egy adásban levelet, videót, hangüzenetet.De szerintem nagyon gáz, hogy egy buta, pszichésen sérült, bűnügyi felügyelet alatt álló, enyhén szólva is elnyomó kapcsolatot kialakító, gátlástalan embert támogatnak. Szégyen lesz, ha bent marad.

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:22:41

@Majom1Parádé: Amugy rohadtul zavar, amikor Magyarorszagon bruttoban beszelnek osszegekrol... Olyan adok mennek ott, hogy csak Belgium durvabb... Ahol en elek, ott bruttoban beszelunk, mert kb 10 % -ot vonnak le a fizudbol jarulek gyanant, azt a hulye is felfogja.

// bocsi Velo! Lavcsi van.

Ármándójózsi 2021.02.18. 11:25:19

@Silversan: Teljes EKG , fenntartások nélkül. :)))

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:29:17

@hereverő heverő: aztamindenit, te elegge egy konzekvens ember vagy! :o

Nagyon szeretem ezt az anonym kozosseget, fb-re nem leptem be 1 hete, mert fajdalmas. Itt sokkal jobb lenni! Koszi mindenkinek, senki nem hinne el, hogy az EQ/IQ sokkal jobb itt, mint mashol.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 11:30:48

Amúgy én meg mindig jót nevetek azon amikor Bála besértődött hogy biza Robi árbóca Bála öblébe nem hajózna be.

Spitzbauer 2021.02.18. 11:30:49

@Silversan: Ez a bűnügyi felügyelet, ez miez?

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:31:13

@blindmap: Miss CR nem ugrott neked. Ez egy felrecseteles. A Merkur tehet rola! :D

Ármándójózsi 2021.02.18. 11:31:49

@mozambikizombi: És milyen jó volt még régebben, mielőtt beléptél. :P :DDD

.Zsu 2021.02.18. 11:33:34

@blindmap: volt már itt más ember is aki megosztotta a társaságot, ne aggódj ezen, véleményt formálni meg sztm mindenkinek szabad.
én mindig sajnálom, ha valaki elkezd kommentelni és esetleg karakteresebb/régebbi kommentelők hatására elmegy a kedve ettől.
Velőtrázót is nagyon sajnálom, látom törölte magát.
tudom, h felnőtt emberek vagyunk, és saját felelősségre kommentelünk, de attól még így érzek ezzel kapcsolatban.
sztm senkinek sem kéne addig eljutnia, h úgy dönt törli magát. az én megítélésem szerint eddig nem volt olyan kommentelő aki ezt megérdemelte volna. (és most nem a 100x beírom ugyanazt a mondatot trollra gondolok)

@hereverő heverő: 2139 kommentet írtam. sztd valami baj van velem? :D
@SelyemSonkaPini: így így!! EKG

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:35:21

@halványlevendula: Az kuuuuuurvajo! Imadom, foleg hogy ittasak voltak, szoval nem volt akkora szinjatszas, mint szokott es Robi is sajat maga volt vegre. :D Szerencsetlen Robi, egesz eleteben jatszania kellett egy hetero tesztoszteronmintat, hogy ne legyen kikozositve. En imadom azt, hogy nem jatszik ra, nem affektal, de neha nagyon lejon, hogy o mas es tudja is... :D

.Zsu 2021.02.18. 11:35:55

@Spitzbauer: engem érdekel, és én is vhogy így tattikázom mint te :))

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:35:56

@Ármándójózsi: Brühühühüühühü. Te Szivosszetoro....

D.Leery 2021.02.18. 11:36:48

@Egyfejű: arra tippeltem, hogy ismerhetik egymást a vv előttről.

@Silversan: egyetértek a Moh jellemzéssel. Szerintem egy jóérzéső fiú, aki nem akar/nem képes kategórikusan fellépni a zaklatás ellen, pedig a NEM az egy férfi szájából is nemet jelent!
Barátként ragaszkodik Mercihez, jól is egyeznek, de a folyamatos nyomulás fárasztó lehet számára és tudja, hogy akárhogy reagál mindenképpen veszít.

Ármándójózsi 2021.02.18. 11:37:12

@mozambikizombi: Uuuppsssz...kihallatszott? :O :DDD

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:38:40

@.Zsu: en is sajnalom a VelosPiritost :((( Nem kellett volna igy bedurciznia... :(((

// Velospiritos readonly! Gyeremanvissza!

_Pipp 2021.02.18. 11:39:06

@mozambikizombi: Én is azért bátorkodtam írni, mert nagyon szimpatikus a társaság. A legtöbb platformon nagyon érezni lehet a frusztráltságot, és amúgy is a legtöbben a negatív véleményüket írják le, de ezt nem hiszem, hogy magyarázni kell. :) A FB egy fertő, én csak azért vagyok még ott, mert a munkám miatt muszáj. A Reddit még ami talán normálisabb hely, de ott sem írhatod le a véleményed ami szembe megy a többséggel, mert simán törlik. :D

Ármándójózsi 2021.02.18. 11:39:31

@D.Leery: Ez is nagy EKG!!! (Amit @Silversan: -nak írtál. Abszolút így látom én is...)

Spitzbauer 2021.02.18. 11:39:32

@.Zsu: Szeretem a tematikázást, meg manuperálni is.

.Zsu 2021.02.18. 11:40:13

@mozambikizombi: jaj de a retrográd tudod...meg a merkúr.

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:41:33

@_Pipp: Deeee... a Reddit jo hely! Eppen most basztak szet az "underdog" emberkek par Wallstreet cuccot, en imadom! :D

Hajra Pini!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.18. 11:41:57

@halványlevendula: Bálint tudja, hogy Daninál rezeg a léc. De ha azt mondjátok, hogy Moha jobb karakter mint Proli Úr....
egy 48-52%-os eredményt elfogadhatónak tartok. Viszont amit Mercivel tolnak, nekem mind férfi, mind női oldalról elfogadhatatlannak tartom...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 11:42:57

@SelyemSonkaPini: Oké, ezt még elnézzük Neked. :-)

Amúgy azokkal nem értek egyet, akik holmi "izgalmasabb" végjáték miatt Danira szavaznak. Persze, nem nyeri meg az egészet, ha most visszajönne, de egy ilyen gyökérnek SEMMI keresnivalója nincs (már, de eddig se kellett volna) a Villában.

Krétagarbó 2021.02.18. 11:43:35

@blindmap: sztem ma már nem igaz, h jogász a képviselők nagy része.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 11:44:08

@mozambikizombi: redditen az AITA fórumot imádom :DDD

Krétagarbó 2021.02.18. 11:45:49

@hereverő heverő: a házassági ajánlatot észben tartom.

(Mobilról olyan szar a blogmotor na, teljes nézetet nem enged, alig tudok visszaolvasni, nemhogy a megfelelő kommentre reagálni)

D.Leery 2021.02.18. 11:46:09

@Ármándójózsi: ezzel is voltam már megvádolva :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.18. 11:48:37

@Silversan: az RTL nem azt mondja Dani maradjon bent, hanem azt, hogy gondolkodjon mindenki kit akar bent tartani.

Igen, egyébként Moha rendelkezik jövőképpel, ebből a szempontból ő is előlepet prokarióta szerepből eukarióta szerepbe nálam is...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 11:48:57

@Krétagarbó: te vagy kb. az ötödik, akinek házasságot ajánlott, én a helyedben meggondolnám :D

Fu Szekh Li 2021.02.18. 11:50:57

@úgymond olvasó mmkk: Bízzunk benne, hogy nem robisodik, mert akkor én leszek a fosch9-es.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 11:51:16

@úgymond olvasó mmkk: Ha Ő lesz a leggyorsabb akkor gondolom Őt veszi el. Vagy mindegyikkel (aki igent mond) megesküszik Las Vegasban szép sorjában. :-)

K_Attila 2021.02.18. 11:52:16

"a lila kendős dolog után elvártam volna, hogy Robi jöjjön oda hozzám beszélgetni" - Dániel megint azt hiszi, hogy a többieknek beszámolási kötelezettségük van felé mindenféle döntésükről.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 11:53:48

@Fu Szekh Li: :DDDDDD fosch9-esnek lenni dicsőség!

@Majom1Parádé: las vegasban nem büntetik a bigámiát? :)))))

Cimili2 2021.02.18. 11:54:12

@Majom1Parádé: +1000
@Fu Szekh Li: :DDDDDDDDDDD
@hereverő heverő: lávcsi és szeretnék majd a koszorúslány lenni a Krétácskával kötött esküvőtökön.:))
@blindmap: Kosztarikának sajátos humora van, de rendkívül nagy az igazságérzete is, és mi mmkk így szeretjük. pont így jó, h mindenkinek más a habitusa. nem kell mindent vérkomolyan felfogni. asszem ezt elmondhatom a többiek nevében is, h mi ide szórakozni, kikapcsolódni járunk.

D.Leery 2021.02.18. 11:54:39

Újabban nem színeződik a nick, ha választ kapok vagy a készülékemben van a hiba? Berozsdásodhatott.

_Pipp 2021.02.18. 11:55:21

Pinike szerintem sem olyan ostoba, mint amilyennek mutatja magát, ez látszott abból is, ahogy levezette tegnap este, hogy láthatják a nézők a játékosokat, legalábbis itt HV-n, mi így látjuk, szóval Pini, várunk ide szeretettel! :):D
Az látszik, hogy néha direkt idegesíti a fiúkat, akik vevők erre, csak hát szegény magával tol ki a legtöbbször. :D Az, hogy Merci butázza külön vicces... :)

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:55:25

@.Zsu: Fu, ne is mondd, amiota irtad... extra-nagyon ovatos vagyok, most is mute-olva megy a meeting. ;) Mindekozben itt bandazok. :D eheheheh Legjobb tanacs, evör. Kösziiii!

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.18. 11:58:04

@mozambikizombi: Azután, hogy jót röhögtem Bálán, ahogy besértődött. Nekem tényleg az kezdett motoszkálni a fejemben, hogy vajon akkor milyen pasi az esete Robinak :D Mert Bála azért nem rossz pali, én tökre úgy képzeltem, hogy Robinak az ilyen Bála típus bejön :D.
Megnéztem most BV-s jelentet, ahol tovább szivatják Pinit...Bála eléggé túltolja. Robiban egyre jobban idegesít, hogy kezdi úgy kezelni Pinit mint Bála. Sós kávénál is még azt mondja miért nem issza meg Vivi mi baja a sóval, ne pazaroljon...mindaközben, hogy Vivi készíti nekik az ebédet. Bála szerintem teljesen lenézi Vivit, csak szórakozni jo neki, es sajni egyre jobban ezt érzem Robinál is, lenézi Vivit.

kozi001 2021.02.18. 11:58:21

@Adamadam: Így is jobb szerettem, mint a 2 alkeszt!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 11:58:54

@úgymond olvasó mmkk: Erről nincsenek infóim. Nyilván mindig más kaszinóba kell menni a ceremóniára:-) Durva lenne 5x ugyanoda, még valaki felismerne :-)))

mozambikizombikini 2021.02.18. 11:59:39

@halványlevendula: Welcome to the "Underdog Team of Pini" csoportban ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 12:00:15

@K_Attila: EKG és Dánielnek meg "kismalac, kismalac engedj be...."

.Zsu 2021.02.18. 12:01:12

@mozambikizombi: "csillagpercek pontZsuval" címen indítok majd egy rovatot a harmoneten :DD

kozi001 2021.02.18. 12:04:33

@Gia: Akkor juss majd el a dzsungel hétig.
Ott jött ki feketén-fehéren, hogy a nagy "nosztalgiavonat" Alekosz és Baukó mennyire egy aljas, hitvány emberek és átgázolnának mindenkin...

mozambikizombikini 2021.02.18. 12:05:11

@.Zsu: :DDD Mar most imadom! Lehetek team member? Nyelvismereteim kiterjednek binarisan is, mar ha szukseges. :D Csak ne harmonet, legyen inkabb Zsunet.

mozambikizombikini 2021.02.18. 12:06:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: AAAAh! Pont most ideztunk meg! welcome back, teso! :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 12:09:43

@Majom1Parádé: A videó alapján nem biztos, hogy ez hosszú látogatás lesz. :-(

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:09:55

@mozambikizombi:

A hülye Gál J. Zoltán kezéből kellett kicsavarnom a klaviatúrát. Beírt mindenféle faszságokat a nevemben, aztán meg törölt. :-P

Kábel Barát 2021.02.18. 12:10:13

@Silversan: pedig Moh simán összevethető Somával, neki is van érettségije és ugyanúgy sportol. Annyi a különbség, hogy Soma jobban tud angolul. Moh-t a pornón kívül semmi nem hozza izgalomba, a benti teljesítménye egy totálisan nagy 0. A nőket egyikük sem tiszteli, életképtelen mindkettő. Egy kurva rántottát képtelen elkészíteni.

Spitzbauer 2021.02.18. 12:11:45

@Cimili2: Köszi!

Manuperációilag, abban is benne lennék, hogy Dániel Recskánál is kisebb százalékot kapjon. Vagy menjen vissza. Csak legyen valami szenzáció.

Krétagarbó 2021.02.18. 12:11:58

@Ármándójózsi: ekg, de én nem merek ilyet írni SSPininek (sem) úgyhogy, köszi, hogy ilyen szabatosan megfogalmaztad a gondolataimat.
:D

Ármándójózsi 2021.02.18. 12:12:37

@Kábel Barát: Kár, hogy egy másik, alternatív műsort nézel, hidd, ez is érdekes. :DDD

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:13:36

Jöttem volna hamarabb is, de összefutottam a Gréczy Zsolttal és megvitattuk, hogy nagyon nem kellett volna anno ilyen szarokat írnia: youtu.be/0udGM8TdqAA

De el kellett fogadnom, hogy nem küldhetett neki magáról intim fotókat.

A Bye-Bye Szása még bocsánatos a részéről, de hogy ezt is neki köszönhetjük... youtu.be/tvKPeRJnCy0

mozambikizombikini 2021.02.18. 12:13:50

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Teee, dög, Te! ;)

youtu.be/4DwEni2N_-A

Egyebkent a velospiritos nagyon jo, sokkal menobb, mint a libamaj.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 12:14:45

@Spitzbauer: Én inkább az első változatot támogatnám, bár a hírek szerint ez most nem fog előfordulni. De nagyon remélem, hogy a második sem!

.Zsu 2021.02.18. 12:14:50

@mozambikizombi: igazad van, kinek kell ide a csicska harmonet. már team member is vagy. :))

@VV10 Velőtrázó Vélemény: youtu.be/o1tj2zJ2Wvg

Spitzbauer 2021.02.18. 12:15:01

Még egy, a tudatlanságomból adódó és/vagy provokatív kérdés: Hol van a Gyesznyó? Mondjuk most én sem vagyok annyira aktív, de nem sárgállik a kommentszekció. Mi van itt?

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:16:20

Mi a szitu? Visszaolvasok, eddig nem volt időm a Hírklikk miatt.

Kábel Barát 2021.02.18. 12:16:52

@Ármándójózsi: rossz hírem van, ha te értéket látsz Moh-ban meg teljesítményt, akkor nem én nézek rossz adást. Pont ugyanúgy el van telve magától, mint Soma, kb. a nagy 0-ra. "Sportember" létére alsőnek esik ki minden megmérettetésből :)

.Zsu 2021.02.18. 12:17:31

@Spitzbauer: sztm teljesen deaktiválta magát :((((

kozi001 2021.02.18. 12:17:47

@Adamadam: Ez olyan, hogy Baukó is biztos bepróbálkozott az összes RTL-esnél vagy más VVs csaj is.
Csak vele mutatkozni kicsit se volt ciki...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:18:46

@mozambikizombi: Azért én a libamájra szavazok. Kell még valamit mondanom, Ildikó?

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:19:31

@Spitzbauer: Jöhetne, böjti szelek vannak, nincs veszélyben.

mozambikizombikini 2021.02.18. 12:19:55

@.Zsu: Oh dejoooo!!! Merci beaucoup!

Neked akkor meg ezt szeretnem kuldeni Balint napbol: kifolyolag:

youtu.be/RacxNskxySo

2021.02.18. 12:20:16

@Krétagarbó: maximális ekg.

Ugyanitt:
Szavazzunk akkor hogy lehet-e politikai komment, mert kibaszottul idegállapotba' jövök tőle, pedig szeretem itt lenni.
Legyen demokratikusan megszavazva.

Silversan 2021.02.18. 12:21:25

@Brigante: Én úgy érzem, nagyon nyomja az RTL Danit. Győzike telefonjai, tesójával való beszélgetései, a tegnapi nap 90 %-a Dani felszopásáról szólt...Nekem ez visszatetsző. Azonkívül az is felháborít, hogy Rencsót azért helyretették, Daniról viszont egy szó sincs. Akkor amit ő csinált egy 18-19 éves lánnyal, az teljesen ok?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 12:21:41

@mozambikizombi: Az ár/érték aránya biztos jobb. Azé' nem rossz az a libamáj. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 12:24:02

@silvermansarah: A fő szavazáskészítők majd csinálnak Neked egy új savazást erről.

Ármándójózsi 2021.02.18. 12:27:47

@silvermansarah: Nem értek egyet, hogy elkezdjük szabályozni itt a topicokat... Mi lesz a következő lépés? Szavazzul me, hogy csak a kékszeműek írhatnak 100 sorosnál több kommentet? :/
Ez rossz irány...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:28:32

@mozambikizombi: Insider poén, nem kell feltétlenül érteni.

.Zsu 2021.02.18. 12:31:13

@silvermansarah: Ármándójózseffel értek egyet e téren. de tudom h te is csak jótakarsz, és igazságosságot :))

blindmap #TEAMPINI 2021.02.18. 12:33:28

@.Zsu: köszönöm a soraidat
fura, teljesen másra számítottam itt
igyekszem most már alkalmazkodni az elvárásoknak
kész az ebéd, mindenkinek jó étvágyat
este jövök próbálkozok

.Zsu 2021.02.18. 12:36:05

@mozambikizombi: ahh, ezdekirály. 100x jobb ez a dal így. köszönöööm :)))

2021.02.18. 12:36:48

@Majom1Parádé: szavazást még egy ápolt is tud csinálni, nem ez a lényeg.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:36:54

@silvermansarah: Nincsen demokrácia, meg lett szavazva elég konkrétan. Piaci önszabályozás van. Innestől nem a mi sarunk ha átjön a dk nyanyák szellemi színvonala.

2021.02.18. 12:37:32

@Ármándójózsi: nem újdonság, te semmiben nem értesz velem egyet. Szóval...

mozambikizombikini 2021.02.18. 12:37:52

@blindmap: Ne szenzitivkedjel Darling!
Megmondtak 2 napja mar, hogy a Merkur baszogtat minket, alljal ellen! ;)
Bon appetite!

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:38:27

@blindmap: Ne alkalmazkodj, téged csipázlak, pont olvasom a csörtédet. Na most rántottam rád a szart, sorry.

2021.02.18. 12:38:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: akkor innenstől paraszt leszek én is, aztán majd más is idegállapotba kerül. Ha ez jó...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 12:38:46

@silvermansarah: Persze, csak úgy könnyebb nyomon követni. :-)

kipcsak harcos 2021.02.18. 12:39:31

@Fu Szekh Li: az, hogy a malacot megette Kréta nagyon rendjén is van, de a tevét ne egye meg és egyéb itteni állatot se :D

mozambikizombikini 2021.02.18. 12:42:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: En jo leszek am most mar, nem bugyborekolok butasagokat ide... megigerem!
Danci, tudod, hogy fontos vagy nekem. ;)

Amugy tenyleg orulok, hogy visszatertel, tiszta Terminator. Altalaban elegge EKG-ztam amiket irtal. Lavcsi!

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:42:48

@silvermansarah: Nem tudsz te olyan lenni. Majd szurkálunk együtt voodoo bábukat. Na milyen az ajánlatom? Vagy számolgatunk faleveleket önimádó ruhában.

Fálki 2021.02.18. 12:43:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Fuh, ez a kibaszott padodo az egesz vilag zeneiparának meggyalázása volt, a megélhetési zenélés mintapéldája...
Falusi tehetségét nem vitatom és néha még a Lang Gy megmondásait is bírom -bár szerintem sokszor hazudik-, de a padodo az egy megbocsáthatatlan bun a globális zeneipar egén.

Az pedig, hogy ezt a számot is sikerult mind hangban, mint képben megbecsteleniteni, annak a minimális buntetesi tétele az lenne, hogy ennek a ket nőszemélynek egyutt kellene élni Renátóval, egy életen keresztul, napi váltásban.

.Zsu 2021.02.18. 12:43:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én most taggelek be téged utoljára, mert sztm ez a 12. alkalom és sskk nem kaptam reagálást (igen duzzogok) :((((
de kérlek tisztelettel február 21ig erősen hat az a szemét.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:44:08

@mozambikizombi: Ne vedd magadra az átkot az ilyen kiszólásokkal. :-P

youtu.be/N0_Axxsgxso

Fálki 2021.02.18. 12:45:52

@Spitzbauer: Behuzta valami mas, ami lefoglalja a szabadidejét teljesen, azert offolodott el innen.

Keresi a szarvasgombát :D :D :D

Ármándójózsi 2021.02.18. 12:46:14

@silvermansarah: Azért ezt nem mondanám, de ha így látod akkor így is jó. Annak, hogy nem támogatom az ötletedet, semmi köze a személyedhez egyénként. Egyszerűen nem tartom jónak ezt az utólagos szabályalkotósdit. Inkább byzom abban, hogy mindenki ünmagától lesz beéűtó a többiek felé és hozza meg a szükséges kompromisszumot, akár úgy is, hogy kontrollálja magát, látván a többség úgymond rosszallását. Aki nem így tesz, arról hajlamos vagyok úgy vélekedni, hogy szándékosan akarja rombolni a közösséget, aminek egyénbként ő is a tagja...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:47:43

@.Zsu: Szégyellem magam, kedves asszonyság! Mea klumpa!

Mire reagáljak? A tied vagyok míg ÁrmándóJózsi meg nem jön, kérdezz bármit!

Küldök denszt is: youtu.be/GB2Sf4g_PIg

Cseles csávóval ugyanez: youtu.be/fnc70nT3DKo

Spitzbauer 2021.02.18. 12:49:57

@silvermansarah: Már az maga politizálás, hogy "demokratikusan" :-DDDD

Fálki 2021.02.18. 12:50:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jaja, láttam, asszem a Propagandában. Ami egyebkent vegtelensok eve a keresdelmi Tvzés egyik legjobb musora imo

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:51:13

Nekem Alice hiányzik. A végére visszajöhetne.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 12:52:24

@Spitzbauer: Első tétel töriből: a démosz harca az arisztokrácia ellen

SirLemming 2021.02.18. 12:54:52

@Fálki: Addig jo. Nála mindig aggodok hogy befordult azt kipróbálja milyen amikor kivasal a budai fonódó.

@Ármándójózsi: Oh. Asszem le is lőtted az összes poént, vmi ilyesmit kezdtem el fogalmazgatni. :)

.Zsu 2021.02.18. 12:56:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: háát milyen kérdés ez kéremszépen, mindenre is reagálj.
itt hiányoltalak, meg harcba mentem volna az igazságodért :D
asszonyság nem vagyok, de hajadon igen. Ármándóval már lezártuk a dolgokat, szabad ember vagyok :))

gondolom nem meglepő h nem te vagy az első az életemben, aki elküldi nekem ezt a dalt, de ettől még nagyon nagyon értékelem. :))) az olasz verziót talán egyszer hallottam.
szép kezdés volt, remélem uram megteszi a további engesztelő lépéseket.:)))

Fálki 2021.02.18. 12:58:31

@SirLemming: Mas karakterek vagytok. De hidd el, nagyon is a helyen van es volt is neki az esze.

SirLemming 2021.02.18. 12:59:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Volt itt az elmúlt pár napban 3 Alice is, még válogatni is lehet.

K_Attila 2021.02.18. 13:00:19

Daninak miért nem csináltak paralimpiát? Egyedül is indult volna, tuti győzelem, és most nem rinyálna, hogy egyik tematikus hülyeségben sem ért el eredményt.

.Zsu 2021.02.18. 13:01:01

@K_Attila: a Virággal való tevékenyégeit vehetjük annak.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:02:34

@.Zsu: Nem vagy a hajamon. :-P

Erről Ármándó is tud? Egy vajákkal vigyázni kell.

Kerestem romantikusat: youtu.be/fuhJ2rg0r-w

Fálki 2021.02.18. 13:02:41

@K_Attila: Ez menynire aljas, atyaeg :D Nagyon rohogok :D :D :D

Ennyi erovel a Mercikének lehetne szervezni pótvizsgát minden tantárgyból :D :D :D

mozambikizombikini 2021.02.18. 13:02:50

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mindenki meghalik egyszer. :D
Tegnap olyan jo oregesen setalgatva a dombocskan, beugrottam a helyi temetobe. Varatlanul talaltam egy reszleget, ahol magyar nevek voltak a fejfakon. :D Total osszeszartam magamat. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.18. 13:05:13

@K_Attila: Azt agyi fogyatékosságra is lehet alkalmazni? Mármint a para részét? :-)

Fálki 2021.02.18. 13:12:55

En meg errol inditanek szavazast, hogy hany yt link/ora kerulhet ki a kommentek koze, mert amikor mindenki beindul, akkor ennek mar semmi ertelme :D

Fálki 2021.02.18. 13:15:11

A padodo berakta mára nálam a kiskaput, uh inkabb maradok a sajat zenéimnél.

Fálki 2021.02.18. 13:17:47

Mondjuk a Moi Lolita klipben szereplo leányzó - aki szinten egy termek, mert egy hangot se enekel abban a számban- gondolom hozzám hasonloan sok ferfitarsamban inditott meg fantaziakat 15-20 évvel ezelott, amikor feltunt.

Fálki 2021.02.18. 13:19:06

@repuloezustmokus: En nem azt szoktam.

Alapvetoen a temetoket, a temetés és az europai temetkezesi kulturat sem szeretem, sot.

De a temetoben nagyon komoly sulya van a csendnek, azt viszont nagyon szeretem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.18. 13:20:49

@Fálki: érhető bár itt kérdés hogy hány évesek voltak ekkor a ferfitarsak

.Zsu 2021.02.18. 13:21:23

@repuloezustmokus: @Fálki: én is szeretem a temetők hangulatát.

K_Attila 2021.02.18. 13:22:37

@Fálki: Én sosem kattintok yt linkre, de nem érzem szükségét, hogy az ízlésemnek megfelelő szabályokat erőltessek bárkire is.

Fálki 2021.02.18. 13:23:11

@repuloezustmokus: Azt értem én, csak nekem az nem érdekes.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:23:30

Én most inkább a Delain feloszlása miatt vagyok gyászos hangulatban. youtu.be/OpJ1ma3I0Ag

Fálki 2021.02.18. 13:23:49

@repuloezustmokus: 14-22 kozott szerintem mindenkinek porcosodott rá valamilyen szinten :D

mozambikizombikini 2021.02.18. 13:24:03

@silvermansarah: Aaaaaazigen! :D En is ilyet akarok majd! Meno!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.18. 13:25:01

@Fálki: na az ok úgy. Csak ha 40 lett volna a férfiember akkor azért..

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 13:25:17

@Fálki: a Házsongárdi temetőben voltál már? Ott tényleg nagyon komoly a csend..

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:26:13

@Fálki: Van aki meg a t.A.T.u. csajokra. :-P

Alizée csak egy gyenge Sophie Marceau utánérzet volt külsőleg.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 13:28:18

az én ízlésem alapján mostantól csak barna hajú, barna szemű, 44-46-os lábú férfi kosárlabdázók írhatnak ide. és punktum!

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:29:15

@úgymond olvasó mmkk: Belegondoltál, hogy milyen lábszaga van azoknak?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 13:31:50

@repuloezustmokus: nők kérdésében az én ízlésem, mint olyan, nem létezik

@Fálki: még szerencse, hogy nem armando. akkor írhatnám át az egészet.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a blog szagokat még nem közvetít :)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:32:58

Kávboj legyakja vajon Mohokit szombaton? A Campona melléki egy ház község nagyon erre izgul.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 13:34:20

@silvermansarah: akkor fálki citromos mignon is? per pillanat arról álmodozom

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:34:46

@úgymond olvasó mmkk: Még szerencse, vitriolszagú lenne minden. Villalakók kedvéért kénsav szagú.

Egyfejű 2021.02.18. 13:36:13

kepkuldes.com/images/6ce46f45ef6835ad59f826d6468b56a2.jpg

Küldöm szeretettel mindenkinek, a temetős off apropóján. Nemcsak csend van, de néha humor is akad, még az elmúlásban is.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.18. 13:36:17

@Silversan: hát igen, ebben ott a pont.... a BV-t még nem néztem. Ha engem kérdezel akár a fantomkép is megnyerhetné ezt a párbajt...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:36:34

Bepótoltam már a kieső időszakom vagy még trollkodjak tovább? Lezárom a szavazást, MOST. Elbasztátok, itt volt a lehetőség szavazni.

mozambikizombikini 2021.02.18. 13:38:18

@Egyfejű: AAAAaaaahhhh... ha ha aha :D

Nemtom miert, de:
youtu.be/_8ojvVAh9VU

Fálki 2021.02.18. 13:38:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: De nem arrol volt szo, hogy Te most nem jossz tobbet?

ratsliveonnoevilstar 2021.02.18. 13:39:00

@ilona12: a lakat kódja. mindig le kell írni az előző számsorban látott számjegyeket
1
11 (1 db 1-es)
21 (2 db 1-es)
1211 (1 db 2-es, 1 db 1-es)
.
.
13112221
1113213211 (=1db 1-es, 1 db 3-as, 2 db 1-es, 3 db 2-es, 1 db 1-es)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:40:10

@Fálki: Úgy ismersz? Ez még Sixxnek se jött össze. Kivi voltam hogyan emberkednek ha ezt lépem.

Egyfejű 2021.02.18. 13:41:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Azértsefogok :) Emlékeim szerint pl. filmek kapcsán eléggé egy ekg-n voltunk, ezt nézem :)

mozambikizombikini 2021.02.18. 13:41:56

@Brigante: Lehet, hogy narci vagyok, de szerintem elegge mindenki ertelmes emberke itt. :D

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:41:58

@Brigante: Igen. Egy temetői séta alkalmával szembe jöhetne, ezt búgva: Воскресение!

Fálki 2021.02.18. 13:42:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mondtam én, hogy csak az 5 perc hírnév kellett neked is, torgyánjóska! :D

hereverő heverő 2021.02.18. 13:42:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azért ennél értelmesebbnek ismertelek...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:44:04

@Egyfejű: Ez elhomályosítja, hogy egy primitív egoista gestapo tiszt viselkedésű troll vagyok? Hálám jeléül egy klasszikus: youtu.be/I9Q7jG_gWe8

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:45:12

@Fálki: Volt nekem rémhírnevem éppen elegendő mértékben. Nem hat meg.

Alice_in_Wonderland 2021.02.18. 13:46:08

Hello mindenki! Bejelentkeztem, kommenteltem néhány napot, aztán közbeszól az élet, és csak a hv olvasásra futotta időmből. Meg is lepődtem ma a kommenteket visszaolvasva, hogy elég kemény napok jártak erre is.
Na, de amit nem értek, hogyan jöhet szóba Daniella bármilyen formájú párbajgyőzelme? Nem csak a felügyelőtiszt, vagy a koherens mondatformálásra való készség teljes hiánya, ami zavar, hanem, a játékhoz való hozzáállása, az attitűd, hogy neki minden jár, levegőt venni is csak akkor lehet ha engedélyt ad rá, és az, ahogy tekint a nőkre. Tudom elcsépelt téma, de nekem nagyon beakadt, amikor a belevalóban néhány hete azt ecsetelte, hogy ő "mostmár béranyát akar fogadni, mert, a mai lányok nem alkalmasak az anyaságra, de neki már itt az ideje, hogy apa legyen".
Ami pedig a legjobban zavar, hogy Renátát igyekszik az rtl negatívan feltüntetni, szervezi köré az érzékenyítő műsort, de Danit mosdatja, elsikamikálja, sőt a héten még mintha, őt akarnák visszajuttatni. Plussz Bála arcát nagyon nagyon szeretném látni, amikor rájön, hogy eltaktikázta magát.
És amúgy hajrá Pini!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.18. 13:48:00

@Fálki: a Lolita számra válaszolva: a mai agyammal úgy visszamennék 18 évesnek :)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:48:31

@Alice_in_Wonderland: Nem fog nyerni a Kávboj. Mert azért is ellendrukker vagyok. Kapják be a szerki gyíkok.

hereverő heverő 2021.02.18. 13:49:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem ez az első tévedésem, nyilván nem is az utolsó. És volt már ennél fájdalmasabb melléfogásom is. Remélem szép napod van.

*megvonom a vállam.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:49:45

@Brigante: Az ilyen érzést hívják öregségnek.

mozambikizombikini 2021.02.18. 13:50:02

@Fálki: Torgyanjoska... igy hivtuk a kozos madarpokunkat a nehai hazastarsammal. :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.18. 13:50:09

@Alice_in_Wonderland: welcome back :)

Örülök, hogy nem hagytál itt minket!

Ja én is az mondom hajrá Pini Vivi

ppupu #Fantom for President 2021.02.18. 13:51:04

@mozambikizombi: Helló tesó dobj egy privát üzenetet visszaírok

Fálki 2021.02.18. 13:51:09

@Brigante: Ez az Alice nem az az Alice ám, akit az EKG csoport csoportosan betámadott..

Egyfejű 2021.02.18. 13:51:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
- Béla, én vagyok!
- Béla én vagyok! (hogy egy másik klasszikust idézzek)
Én kedves sárkány vagyok, először meg másodszor is megpróbálom a jót látni. Csak harmadszorra eszem meg az illetőt :D

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:51:48

@hereverő heverő: Köszi, remek, süt a nap, jó a kávé, Telekom nagyi nászúton vagy George-al.

Fálki 2021.02.18. 13:51:58

@Fu Szekh Li: Ezt imadom :D

De nyilvan ez is a legalja. De szerintem nem is gondolták komolyan. A padodot meg igen, ok maguk is.

Krétagarbó 2021.02.18. 13:53:35

@silvermansarah: szerintem nem kell szavazni erről, ez egy szabad hely, elfér sokminden. Annyira pedig tartom felnőttnek az itt kommentelőket, hogy nem szabadul el a pokol semmilyen témában.
Egyébként a korábbi téma max. szakpolitikai volt, semmiképpen nem pártpolitika, ami miatt ölik egymást az emberek.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:53:37

@Fu Szekh Li: Az igazán durva a Z'zi bolygó titka volt tőlük a Planetáriumban. Mentünk az osztállyal.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 13:55:12

@Fálki: Pszt, ne hibáztasd őket, tudod az álmoskönyvek meg ilyenek miatt.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 13:58:29

@Krétagarbó: a többiek majd gálánsan lemondanak a helyükről neked :))

hereverő heverő 2021.02.18. 13:59:27

@Fálki: A padödö is csak megélhetési zenekar volt, meg a Janicsákék is. Mindkettő ugyanaz a pálya. Nem véletlenül nem szólalt fel sem egy Dés vagy egy Presser sem akkoriban a silányság ellen. A nép ezt kajálta, ezt kapta. Akik viszont felszólaltak, azok a Voga-Turnovszki voltak, sajnos visszhang nélkül.
Magyarázd el, hogy mitől megy a Rolls Frakció...

.Zsu 2021.02.18. 14:01:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ezt most rákattintás nélkül tudtam, h melyik szám lesz :DDD

mozambikizombikini 2021.02.18. 14:01:43

@repuloezustmokus: :D Nem igazan, de egy icipici, ketszer vedlett madarpokot felnevelni eleg nehez am, mert nagy a halalozasi arany, azert szuletnek olyan sokan.
Ugy gondoltam a Torgyi nev egy harcos szellemnek hat, ezzel probaltam tamogatni a vedleseit... az nagyon nehez am nekik, altalaban abba pusztulnak bele . :(

Fálki 2021.02.18. 14:02:07

@hereverő heverő: Pont ezt mondtam párszázzal feljebb.

Csak az a nem mindegy ezeknél a megélhetési bohóckodóknál, hogy komolyan veszik magukat és ugy csinalnak mintha ok tenyleg lennenek valakik, lasd padodo vagy teljesen a helyen kezelik magukat, lasd Janicsák.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 14:02:42

@.Zsu: Erre büszke vagy vagy pedig szégyelled?

.Zsu 2021.02.18. 14:03:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: csak ezek közül lehet választani? :D

hereverő heverő 2021.02.18. 14:03:36

@Fálki: így igy, akkor EKG. Nem olvastam vissza, dolgozom közben.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.18. 14:05:04

@.Zsu: Nem elég demokratikus? Kérdezzük meg Vágó Pistát, hátha segít megjelölni a helyes választ.

.Zsu 2021.02.18. 14:08:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: kicsit feketefehér.
de büszkeség töltött el akkor inkább. jelöljük meg kérem az A választ.

Fu Szekh Li 2021.02.18. 14:08:47

Egyébként a szar zenék világnapja van ma? Mert akkor bedobom az adu ászt:
www.youtube.com/watch?v=HY1_wYOZiHk&ab_channel=OFFICIALZEN%C3%89K
(egyébként ez qrva jó szerintem)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.18. 14:09:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a válasz az életre, a világmindenségre, meg mindenre csakis a 42 lehet.

.Zsu 2021.02.18. 14:10:02

@Fu Szekh Li: :DDD jaj ez a dal. mindig jót nevetek rajta.

ficekence 2021.02.18. 14:23:10

@Fálki: Nekem
Meg neked
meg másoknak is.

mozambikizombikini 2021.02.18. 14:28:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Te meg mit politizalsz itt (?! )

;)

kuldenem a Belgatol a...... de nem merem :P

Krétagarbó 2021.02.18. 14:36:56

@kipcsak harcos: nem is ettem még ma ebédet, annyi a dolgom:)

Malacka még a füstölőben lógázik, húsvétkor lesz az asztal dísze. Ppuput egyelőre megkímélem, nem tudom, hogy nem rágós e nagyon a húsa:D

Krétagarbó 2021.02.18. 14:42:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: még jó, hogy nem köszöntem el tőled (állandó lemaradásban vagyok a kommentekkel), így most nem kell újra üdvözöljelek.

Örülök, hogy maradtál.

Silversan 2021.02.18. 15:51:20

@Spitzbauer: Blikk hírek, garázdaság. Tesójával vegzáltak egy biztonsági őrt, ezért most is nézi mindennap a VV-t a kapcsolattartó tisztje...Szegény:-)

Silversan 2021.02.18. 16:07:41

@Kábel Barát: bocs, hogy ellentmondok. Szerintem tudna rántottát készíteni, erre nem neki, hanem Mercinek van inkább szüksége.Ha nem kapna. csinálná. 5 évig volt barátnője, aki családtag volt náluk. Szerintem tiszteli a nőket, akit lehet. Én sajnálom Mercit, más körülmények között sokkal jobb lehetne, de sajnos ez a benti viselkedése sok tiszteletet nem érdemel, ehhez képest Moh a maga módján támogatja őt. Nem vagyok Moh rajongó, hajrá Vivi és Robi!

Silversan 2021.02.18. 17:17:24

@blindmap: Szerintem Moh kint soha semmilyen viszonyba nem került volna Mercivel, Én is a napokban kerültem ide, igaz, hosszú évek óta olvasom a blogot, és nagyon sok kommentelőt megkedveltem, bár természetesen nem mindenkivel értek mindig egyet, nagyon jól érzem magam. Színes, humoros társaság, és rengeteget tanulok, jól szórakozok Te vagy eddig az egyetlen, akivel szinte semmiben nem értek egyet eddig. Talán azért, mert nem érvelsz, hanem kinyilatkoztatsz, Néha lehet használni a szerintem szót.De nem baj, átgörgetem, nem zavar, szerintem amíg nem bántjuk egymást, itt mindenki "elfér".

mozambikizombikini 2021.02.18. 22:18:44

Juhuuuu, leszallt a Perseverance a Marson!!!!!
süti beállítások módosítása