Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Than Us - Episode Thirteen

2021. február 17. 09:00 - hektor_

Arisza arra lép be a nappaliba, hogy Szafronov a kanapén hegeszti Larát – nem tudom, mi a furcsább, az hogy a rajtakapott Lara közben mélyen a robotlány szemébe néz, vagy az, hogy Szafronov egy “Arisza, mi a baj?” kérdést odavetve közben tovább döfködi a partnerét. Ha eddig nem lett volna elég a jelenetből, Arisza rátesz még egy lapáttal:

...miért nem velem? Ez az én feladatom.

A doki a sliccét felhúzva szabadkozik, dehát már Allánál is megmondtam hogy nem veheted át a helyét, Arisza viszont tényleg értetlenkedik: basszameg, megnyertem a tendert, kikapcsoltam a gyilkolási ösztöneimet, nem igaz, hogy neked semmi nem elég! Szafronovnak mostmár tényleg tele a töke, a félbeszakított pásztorórát tekintve a szó legszorosabb értelmében; közli a robottal hogy sosem lesz a családja része – de az nem tudja feldolgozni az információt, úgyhogy lefagy az Ideges Feleség-monológ közepén. Lara ijedten lát neki az azonnali hibaelhárításnak, a doktor értetlenkedik, ugyanmá’, hisz csak egy robot, mondja, mire a lány közli hogy Arisza ezerszer fontosabb számára, mint ő, úgyhogy a férfi sértődötten csomagolni kezd. 

1.png

Alla felhívja Szafronovot Jegor eltűnése kapcsán, úgyhogy kapóra is jön, hogy egyébként is le akart lépni. Az emlegetett szamár épp hazudozik Zsannának arról, hogy nincs is olyan szarul a telefonos orvosdiagnosztika szerint, mint amennyire szarul van valójában, nem tudom egyébként hogyha a lány ezt elhinné, akkor mi lenne a terv? Majd addig mossa a csapban a halántékát, míg le nem megy a láza? Suponev hallgatózik a lépcsők alatt, míg a portás kipattintja a két fiatalt az utcára. Barsz és a Deadmau5 mindeközben a korábbi klasszik ételkiszállítós trükkel élve bejutnak a Cronoshoz, ahol a lábatlankodó alkalmazottakat a korábbi klasszik sokkolós trükkel élve ütik ki - ám a biztonsági szolgálat a kamerákon figyelve az eseményeket akcióba lép. A terv, miszerint KamuAriszát Kátyával irányíttatva emberre támadnak, és videóra veszik, jól megy, ám a maradék likvidátorok és Kátya is odalesz a tűzharcban, így Barsz egyedül marad – a videót azonban még sikerül feltolni a világhálóra.

Lara feltörte Ariszát, így megkapta az eredeti gazdájának az elérhetőségeit, mint kiderül a beszélgetésből, Ariszán életbe lépett az evolve gomb. A facetime másik végén lévő férfi felvilágosítja a hackert, hogy Kínában ugyebár anno a születésszabályozással jól megteremtették a mostani férfitúltengést, Arisza erre lenne megoldás, hisz csak a férjének engedelmeskedik és a gyerekeit bármi áron megvédi. Ha újraindul, senki nem tudja, mi lesz, mondja, pedig aztán semmi nem lesz a restart után, Arisza még mindig Szafronovnének tartja magát, pedig

- Tudom, hogy van programod, vagy feladatod, de fogadd el, Szafronov leszar téged.

- Mit jelent az, hogy “leszar?”

Lara megegyezik Ariszával, hogy a robot vele marad, ha a doki az arcába mondja, hogy leszarja, mondjuk nem értem, neki ebben mi a deal, de lényeg, hogy Toropovnál pár perc múlva csörög a telefon, miszerint ide és ide utalhat 20 misit, aminek fejében Arisza perceken belül nála lesz. Annyira röhögnék, ha végül kiderülne hogy Gleb Lara titkos bukija.

Szafronov berongyol a likvidátor-bázisra, ahol átmegy Rick Grimesba és orrba baszarintja a portást, mert az nem válaszol neki a fiával kapcsolatban, hanem hőbörögni kezd Barszékra. Jegor közben találkozik Dimdimmel, akivel gyorsan fátylat borítanak a múltra és a srác apjának a lakására viszik az ájult Zsannát, viszont mikor odaérnek derül ki, hogy az öreg nem üzleti útra ment, hanem a Kleopátra nyakékében zsírozza a robotkurvát. Georgij pont ekkor telefonál, amit fater vesz fel és megadja neki a címet, de rájuk akarja hívni a mentőket, így Dimdim eltereli a figyelmét, míg Jegorék lelépnek, de szerencsére az utcán elfogja őket Szafronov és helyre teszi a fiát. Suponev a sarokról kukkol. Beérnek a kórházba, ahol az exmunkaerő Szafronov azt hiszi, azt csinál, amit akar, és be akar kéredzkedni műteni, de hiába a könyörgés, egy volt kollégája átveszi a lányt és innentől ők intézkednek. Mielőtt Georgij lelépne, megjelenik a kórház góréja, és görénykedni kezd, aztán befutnak Laráék is, majd a rendőrség, de Suponev a hivatalos címét használva viszi ki az egész bandát a kórházból, a Toropov-fogdára. A kocsiban Szafronov elmutogatja Ariszának, hogy fojtsa meg Glebet, amit a lány azonnal teljesíteni kezd, ám a kopasznál ott a blokkoló. Nice try.

Maszlovszkij Loszev úrnak mutogatja a Toropov-komornyikból kimentett videókat, többek között azt is, ami Szveta diliházba vonulása előtti percekben készült. A férfi azonnal bemegy a lányához a pszihiátriára, aki nincs jó bőrben, még az írisze is kisárgult, és az ágyánál esküdözik hogy kiviszi innen, Viktor meg mindenért megfizet.

20.png

Szafronovot sarokba szorítják Toropovék, hogy segítsen a tender 2.fordulóján, a doki erre közli hogy majd akkor, ha ejtik ellene a vádakat, így Viktor utasítja Glebet, hogyha aznap estig nem fogadja el a feltételeit, szabaduljanak meg tőle. A kopasznak úgy tűnik, dugig van fenyegetésekkel és alkukkal a napja, ugyanis innen Barszhoz megy, akit azzal zsarol meg, hogy ha magára vállal még egy *nyilván a fent nevezett* ügyet az egyébként is sanszosan életfogytig tartó büntetéséhez, akkor Zsannának nem kell árvaházba mennie a kórházból.

21.png

Címkék: better than us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása