Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X93 – Zaklatás, Te vagy az?

2021. február 15. 15:15 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is.
PP van ma és ennél
többet nem is tudnék elmondani róla, ha nem egy „valentinnap, valentinnap” rigmussal nyitná a műsort és nem egy rózsaszín póló lenne rajta. De az van.

kepernyofelvetel_1210_egyedi.pngMivel holnap kiválasztás, mi más lehetne a kreatív kérdés, minthogy szerintünk ki lesz a kiválasztott. Nehéz ilyenkor nekem nem túl ronda szavakkal elküldeni a szerkesztőket a picsába, úgyhogy maradjunk ennyiben, hogy szerkikéim, menjetek a picsába.

Ki ismeri jobban a párját kvíz volt a párbaj előtt, ahol a két szőke csaj volt természetesen a
középpontban, Bálint a játékmester, Vivi és Robi pedig a ponttáblakezelő közönség szerepet kapják.

kepernyofelvetel_1211_egyedi.png

kepernyofelvetel_1212_egyedi.pngElső kérdéssel
rögtön bele is csapunk a közepébe: hány szexuális élménye volt eddig a lányoknak?
Mármint ez most mit jelent? Kérdezem én naívan, mert Virágnak csak ott bent volt mondjuk 40, ebből 20 anális, 15 orális és 5 vaginális behatolás, de orgazmusa talán egy sem… Vagy a kérdés arra vonatkozik, hogy hány pasival
feküdtek le egész életükben?
Mindenesetre ők így értelmezik és Merci 3at ír, Moh 4et. Moh tudja jobban, mert Mercikének 3 volt a villa előtt – nem helyileg a villa előtt, ti gonoszok, hanem időben- és Ő maga is berakta néha egy kicsit, néha meg nagyon.
Mercike elfelejtette bizony, hogy Őt itt a kamerák előtt is megcsinálták.
Dani 11et írt, mert egy úr és nem akart nagy számot írni, Virág próbált diszkrét maradni és
annyit írt: sok.

kepernyofelvetel_1215_egyedi.png

kepernyofelvetel_1217_egyedi.pngMi a kedvenc étele a lányoknak?
Moh: csoki, Merci: csoki. Ehhez is lenne azért nekem megmondásom: Mercike ha így folytatja, akkor 30 évesen olyan szintű hízásnak fog indulni, amitől Schobert Norbi is
pánikrohamot kap. Mert most, 18 évesen, amíg ezerrel pörög az anyagcseréje, most is tudott 60 nap alatt 10 kilót hízni… 15 év múlva, amikor majd lelassul az az anyagcsere, akkor olyan sebességgel pörögnek majd fel a kilók rá, hogy Ő lesz a Plussize Barbie kétlábon járó mintadarabja. Ne legyen igazam és valami rejtélyes behatásra változzon meg Mercike.
Virágék: csirkerizs mindkettejüknél, ami lehet hogy igaz, de hogy nem azt fogyasztja leggyakrabban Virág, az tuti. Hanem az energiaitalt és saját bevallása szerint is azon élt.
Van egy csomó unalmas kérdés unalmas válasszal, azokat nyilván kihagyom, nincs ma nálam annyi betű, hogy mindegyikre jusson.
kepernyofelvetel_1218_egyedi.png

Ki az álompasija a csajoknak?
Moh: Manuel, Merci: Zayn. Én ezek
közül csak Manuelt láttam már, nagy baj lenne, ha valakinek az a kis nyikhaj lenne az álompasija, a másikról gőzöm sincs hogy kicsoda és nem nézek utána, gondolom valami agyontetovált repper hülyegyerek, de még azt se tudom, hogy magyar-e egyáltalán :D Micsoda tájékozatlan egy Fálki vagyok én.
Virág: nemtudom a nevét.
Dani: K
ösz.
Ezek után mi van a táblájukra írva:
Virág: Dani
Dani: Én.
Jajjjjjjdecuki.

kepernyofelvetel_1220_egyedi.png

kepernyofelvetel_1221_egyedi.pngMi az álommunkája a lányoknak?
Moh: Repper, Merci: Repper
Dani: Kávézó, Virág: életművész. WTF???? Viráganyuka biztosan ezen a ponton is büszke volt a lányára.
Ide most
tényleg nem szeretnék írni semmit, mert nem bírja el a virtuális papír. Csak az a mém jut eszembe, amikor is két leány találkozik és a következő párbeszéd zajlik le közöttük:
- Te mivel foglalkozol?
- A
közösségi oldalaimmal és influenszer vagyok!
- Jaaaaa, én sem értek semmihez.
Dani is ledobja a láncot és részéről itt véget ért a játék, mert ennyire még az Ő szerelme sem lehet idióta. De, lehet.
Tudod, Dániel, Ledneczky „nem értem, de büszke vagyok rá” Virág a Te párod.

kepernyofelvetel_1223_egyedi.png

kepernyofelvetel_1224_egyedi.png

kepernyofelvetel_1226_egyedi.png

kepernyofelvetel_1229_egyedi.pngMi az álomrandija a lányoknak?
Moh: g
örkori, Merci: Párizs. Testvérem, nagyon olcsón akarod Te ezt megúszni :D
Dani: gyertyafény és kád, Virág: vacsi. Na itt mondjuk nincsenek nagy igények. Gondolom csirkerizs vacsorára, utána energiaital és rendelkezésreállás.
kepernyofelvetel_1230_egyedi.png

Milyen fóbiájuk van a lányoknak?
Virág: Ezt tudom.
Drága kiesett, szerencsétlen szerelmes anyukabiztosbüszkerám tulajdon… Rólad szól a kérdés baszdmeg, még jó hogy tudod. Istenem baszdmeg…
Mercimó: Nágyonkígyó
Dani: bezártság, Virág:
köldökfóbia
Dani előtt
lepörög az élete… Szüksége van neki erre, tényleg? Fog ez a lány annyi pénzt hozni, mint amennyi agysejt elpusztul a butaságai miatt?

kepernyofelvetel_1232_egyedi.png

kepernyofelvetel_1237_egyedi.png
23-23 lett az eredmény, úgyhogy döntő kérdés van:

kepernyofelvetel_1240_egyedi.png
Milyen kosaras melltartót hordanak a lányok?
Mercike: Ezt még én sem tudom.
Mercikeriport: A kinti
életben esetleg, talán, ha valami csoda folytán, néha, netántán, esetleg, valószínűleg nem de ha mégis igen melltartót kellene hordanom és vásárolnom, akkor csak bemennék egy boltba és felpróbálnám. Nemtudom mi az az ABC. Ezt mondjuk az önfejlesztés hetén is megtudtuk az angol órán, de a kosárméretben se megy neki. Én egy 75-80B-t tippelnék most, hogy meghízott.
Moh: C (
mennyire vakon vagy Te öcsém), Merci: A
Dani: B, Virág: 70B (az mondjuk tényleg nem sok, bár én magam is a kis melleket szeretem, de valójában kit érdekel ez, hogy az egyszerű posztíró Fálki milyen melleket szeret, ugye)

kepernyofelvetel_1242_egyedi.png

kepernyofelvetel_1243_egyedi.png

Párbaj előtti este van és Mercikében beindult a bizsergés. Neki itt el kell búcsúznia Mohtól és Moh legnemesebb testrészeitől, úgyhogy beindul a zaklatás és a spermaszerző hadművelet megint.
kepernyofelvetel_1244_egyedi.png
kepernyofelvetel_1245_egyedi.png

Ahogy a live kommentek
között olvastam, megint ment a Moh ekézés és én sem szeretném megvédeni, amiért hagyta magát leszopni ez a hős, de… De.
moh_egyedi.jpg

Én igenis azon az állásponton vagyok, hogy
1: Moh az évad első pillanata óta hárítja Mercit és pár elborult pillanatot
leszámítva kb menekül előle, próbál kitérni Mercike csókjai elől tettekkel és szavakkal is,
2: Moht eddig meg nem kaptuk hazugságon, tehát ha Mohriport azt mondja, hogy Ő elmondta sokszor Mercikének hogy ne, akkor én elhiszem neki. Az ágyából is el akarta
küldeni ugyanebben a jelenetben.
S gondoljunk bele abba, hogy fordított esetben mennyire hangos lenne már mindenhol mindenki, amikor is a nő ezerszer nemet mond, de a pasi csak megy, csak bújik, csak nyúlkál, csak fogdos… Az ugye
rögtön erőszak és #metoo és jézusom hogy fordulhat ez elő és mennyire felháborító.
És itt csatolnám akkor be az 1994-es Zaklatás
című filmet Demi Moore-ral és Michael Dougles-szal, ami ennek a tökéletes példája, csak ott meg nemi munkahelyi pozícióval való visszaélés is van.
Aki nem
látta volna: A csaj erőszakosan rámászik a pasira és addig manipulálja és provokálja, amíg annak elborul az agya és megkezdődik az aktus. Aztán közben kapcsol a férfi, hogy hohó, mégse.
A
történetben az a kulcs, hogy véletlenül fel lett hívva egy üzenetrögzítő, ami rögzítette azt, ahogyan a buli elején MD harmincegyszer mondott nemet. Visszanéztem most… Szerencsére Moh-t és Mercit is 0-24ben veszi a kamera es hányszor is mondott Moh eddig nemet Mercinek?
Biztosan
több, mint harmincegyszer. Esetleg naponta harmincegyszer.
Szóval igen,
oké, Moh megdugta már a kiscsajt amikor nem bírt magával és most is hatalmas áldozatot hozott, hogy Mercinek jobb estéje legyen és megkaphassa amit akar, de…

Ha Mercike mondott volna ennyiszer nemet 90 napon
keresztül és Moh megy oda nyúlkálni és mászik rá nonstop, az már 2021ben minimum egy keresztrefeszítés, igaz?
Párbajreggelen pasimegbeszélés Moh és Robi között, ahol Moh ecseteli, hogy Mercit nem lehetett leállítani és végül hagyta magát leszopni.
Mercike
közben reggelit csinál és neki nagyon jó volt, hogy Mohval alhatott, meg a fehérjeadag is jól esett neki.

Valentinnapi blokk, sok karaktert nem használnék el erre se: Vivi nem akar szerelmes lenni, de ajándékot szeretne kapni. Mármint a szerelmesek és a szerelem ünnepén, értitek.
Itt most nekem valami nem tiszta… Ezek az ápoltak vajon miért 13-án szombaton tartották a Valentinnapot? Csak és kizárólag azért, hogy két pár is részese lehessen még az
ünnepnek??? Vagy ez most mi? Mert Virág ugye 13-án, szombaton este esett ki, amikor Mercike is kieshetett volna, ebben a Valentinnapi ajándékrendelgetős mókában pedig még bennevannak mindannyian. Valakinek valami ötlet?
Mercike
természetesen rendelt Mohnak ajándékot, ahogy Dani is Virágnak és Virág is Daninak, Moh viszont nem. Hisz Ő nem szerelmes, minek is kellene… Aztán amikor kapcsol, hogy mennyire ciki is ez, akkor gyorsan berongyol a riportba és kér Mercikének valami kis lényegtelen apróságot, neki aztán mindegy, legyen plüssmaci. Vagy mégjobb, legyen plüssunikornis.
Danitól
közben megtudtuk, hogy Virág még soha nem kapott ezen az ünnepen senkitől semmit. Én pedig ismét ledöbbenek, hogy milyen szerelmi élete lehetett ennek a kislánynak eddig, ha még egy nyamvadt plüssmacit se kapott soha attol a sok pasitól, akik megfordultak benne.
A proliúr hatalmas csokrot rendel, rózsaszirmokból csinál szívecskét az ágyra és a giccs összes formájával gondol a kis tulajdonára. Aki ettől persze teljesen meghatódik, ahogyan Ő maga is Virág versikéjétől.
Moh melegítőt kap.

kepernyofelvetel_1249_egyedi.png

kepernyofelvetel_1250_egyedi.png

kepernyofelvetel_1251_egyedi.png
De kurvahosszú már ez az adás.

Párbaj előtti búcsúzás előtti búcsúzkodás Virágtól:
Bálint k
öszön mindent, haverok voltak és minden fasza, Virág szerint viszont Bálint kicsit eltávolodott tőlük.
Ezt a két fiú is megbeszéli a dohányzóteraszon, hogy
nincs szó eltávolodásról, de itt már ahogy fogynak az emberek, más preferenciák is vannak, mint a barátság.
Daniék nagyon szeretik egymást, szerelmesek és ne legyen sírás. Jóvan. Virág pedig ha esetleg kiesik, akkor mire megy utána az ura is, addigra anyukával letárgyalja a dolgokat.
Remélem a kamera előtt a JLB-ben, mert arra is jó vagyok egy HV-ra.

kepernyofelvetel_1252_egyedi.png

kepernyofelvetel_1253_egyedi.pngPárbaj utáni visszaérkezés, aholis Mercike elmondja Daninak, hogy sajnálja. Mivan?
Dani
böki oda, hogy ez egy ilyen játék, ne beszélj mar butaságokat, majd sokkot kap, amikor megtudja, hogy 75,5 – 25,5 lett az arány. Ugye, doktor szöszi?
kepernyofelvetel_1256_egyedi.png

Dani elmondja, hogy mit jelent neki Virág:
Mint az erdőnek a fák, mint fiúnak a lány.

Ennél szebb szerelmi vallomást már rég hallottam, lehetne ez a rapkarriert
tervező Daniel első slágerének első sora:

Readonly D: Virág

Mint az erdőnek a fák, mint fiúnak a lány.
Ezt
és ezt jelented nekem Te, kisanyám
Gyere ide megnevellek és jó lesz neked
Te fizeted majd az S-es Mercedesem

1376 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 15:15:37

És tényleg nem 1/2 8-ra let kész

Fálki 2021.02.15. 15:15:43

bazzeg... 1 kurva másodperc :D

2021.02.15. 15:16:12

Háháhá, érdemes feliratkozni követőnek, jön értesítés hogy új poszt van! :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 15:16:13

Most komolyan 1x nem volt elég? :-)

2021.02.15. 15:16:36

@Fálki: gyorsabb a netem :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 15:17:46

@silvermansarah: Kicsit későn néztem a csengőre. :-) De engem nem izgat hányadik vagyok, csak a derék posztíró nem bírja, ha a saját írásánál nem első. Komplett ovi. :-)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 15:17:49

kapjátok be!

fálki rád telefonáltak megy a poszt írd első és enter :)))
hát majdnem sikerült :PPP

Fálki 2021.02.15. 15:19:51

@Majom1Parádé: Szerintem lassan lekoccolhatnál rólam.

Pont leszarom, hogy szerinted mi ovi és mi nem az.. de ha jol megnezed, nem csak en jatszom ezt az elsőzős játékot és nem csak a saját posztjaim alatt.

Szóval tetszik vagy sem, ovi ez vagy sem szerinted, minket ez szórakoztat.

De azt bírnám tényleg, hogyha a jovoben inkább nem szólnál hozzám. Koszontem.

kozi001 2021.02.15. 15:20:17

TizenketteDicsak buksi?

etikette 2021.02.15. 15:22:25

Vajon lesz meg valami izgalom az utolso ket hetben? Vagy csak futjuk a szokasos koroket, Dani bofog fingik fasztvakar, Merci nyomul Mora es zabalja a csokit...esk visszasirom az elso heteket...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 15:28:38

@etikette: Azt gondolom az utolsó hét túl sűrű lesz így. Amolyan kapkodós. Hogy ez "minőségben" mit hoz majd kiderül.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 15:29:57

@Fálki: @silvermansarah: majomparádénak igaza van álljatok le vele , ez tiszta Óvoda .Szeretném holnaptól egyedül tolni , biciklire sem ülünk fel négyen :)

Fálki 2021.02.15. 15:30:21

@Majom1Parádé: Igen, ahogy a posztírók kozul kb csak en jarok ide kommentcsetelgetni is.

Ne haragudj ezert.

Tenyleg nem tudom eldonteni, hogy Te egy troll vagy vagy csak a kákán is csomot kereso unatkozo valaki...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 15:32:37

@Majom1Parádé: jah mobilnetről , sárkány barlangból.Még azért bízok , hogy feljebb kerülök , kizárások , dopping , belső kereskedés ,meto , stb.

kösz fálki a posztot.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 15:34:38

merci - helyes pasee kombó meg egy esettanulmány.
moo nem tudna olyat tenni amin megsértődne merci.

alma_szósz 2021.02.15. 15:35:39

Zayn amúgy tényleg nem rossz pali, nekem speciel soha nem jött annyira be, de nagyon sok lánynak ő az ideálja. (amúgymeg nem rapper)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 15:36:16

@Fálki: Egy vén fax majom vagyok, akinek q más az értékrendje, mint a tied. Balszerencsére van pofám ezt le is írni. :-)

Fálki 2021.02.15. 15:37:23

az a #meeto ott a kozepen valojaban #metoo, majd javitva lesz.

Fálki 2021.02.15. 15:38:35

@Majom1Parádé: Nincs ezzel bajom, irjad le. De elmondtad mar egyszer, ketszer, hányszor kell még?

Értem én hogy zavar ez téged, de nem fog változni. Szóval hiaba kommenteled ezt majd oda minden Falki poszt alá....Érted.

.Zsu 2021.02.15. 15:39:30

@Fálki: köszi a posztot Fálki!!
az előző persze sokkal jobb lett, de nem sokon múlt. ;))

a Moh dologgal kapcsolatban, megfordítom a dolgokat.

Van a Merci aki nagyon szeret összebújni a Mohval, ad neki puszikat, együtt alszanak, de a fiú szerelmes lesz többet akar.
Szexelni akar, csókolózni mindent. De a csaj nincs oda érte, csak arra kell neki h a fiú a simogatás utáni vágyát kielégítse, meg minden nap csináljon neki reggelit.
Viszont minden bújciban benne van, csak a csókokat utasítja el mosolyogva miközben csípőjét tolja Moh farkához, és kihívó vele.
Moh folyamatosan a riportban arról számol be h mennyire nehéz neki a helyzet, mert Merci nem utasítja el teljesen, és érzi hogy szüksége van rá, mégis nincs oda érte és ez nagyon fáj neki.
Merci teljes közönnyel mosolyog, hogy nagyon aranyos a Moh, de ennyi. A játék elejétől fogva kijelentette h itt bizony nincs olyan férfi aki megütné az ő magas szintjét.
Este mégis fogdossa Moht, és amikor benyúl a bugyijába hagyja magát és engedi Mohnak h kinyalja. Közben el is élvez.
részemről ebben a szituban ugyanolyan megkérdőjelezhető lenne Mercike is, mint most ahogy Mohát megkérdőjelezem. ugyanúgy együttéreznék a fiúval, és nem mondanám azt h ez egyértelműen erőszakos zaklatás pl.
vagyis hát nem jobban mint most Mercinél teszem.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.15. 15:42:12

@Fálki: tényleg megérne egy beszélgetést, hogy Merci nyomulása Mohára nem-e meríti ki a szexuális zaklatás fogalmát.

Mondjuk hasonló koromban nekem nem volt nagyon ellenemre amikor így zaklattak, nyomult rám egy lány, de most már lehet, hogy nem tetszene.

Egyszer volt olyan, hogy szó szerint megkellet lépnem az egyetemi buliból (azok az áldott Kertészetis évek Budán)... így utólag vicces, akkor egy kicsit furi volt ...

Fálki 2021.02.15. 15:42:24

@alma_szósz: Koszi, nemtudtam, meg nem is erdekelt hogy ki az, azert nem mentem utana.

.Zsu 2021.02.15. 15:45:20

Zayn a GigiHadid babydaddyje, és a One Direction fiúegyüttes tagja.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 15:46:08

A poszt tök jó lett.
A szavazatok százalékának összege ez esetben 101%. (Hurrá, a VV10 is jobban teljesít!)
Arra tippelek, hogy azért hozták előre a Valentint, hogy mindenki kaphasson (még) ajándékot.
Bezzeg Bálint NÉVNAPjáról én egy szót sem hallottam - biztos baromira nem figyeltem oda -

.Zsu 2021.02.15. 15:47:13

@Majom1Parádé: azt majd rendesen a napján fogják/ünnepelték meg. a maiban lesz benne.

cavanagh 2021.02.15. 15:48:29

Ennél jobban nem is érthetnék jobban egyet, mint a poszt írójával Mercike zaklatásával kapcsolatban.

_Pipp 2021.02.15. 15:48:40

Köszi a posztot Fálki! A Merci - Móóh szitu teljes EKG.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 15:48:50

@Fálki: Annyiszor fogom odakommentelni ahányszor eljátszod. :-)

Fálki 2021.02.15. 15:49:25

@Majom1Parádé: És kkor én vagyok ugye az ovodás... :D

Fálki 2021.02.15. 15:50:14

@Majom1Parádé: direkt irtam azt oda, cimezve is volt valakinek, ha jol figyeltél. Tegnap elutottem veletlenul es ennyi lett, amit egy elesszemu doktor észre is vett. Csak ezert kerult ez ma bele.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 15:50:26

@.Zsu: Köszi, ezt nem tudtam. Akkor ez így teljesen rendben is van.

Fálki 2021.02.15. 15:50:53

@_Pipp: @cavanagh: keblemre, felebarátaim :)

_Pipp 2021.02.15. 15:51:27

@.Zsu: Zayn én is elvinném egy körre. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 15:52:00

@Fálki: Ez nem is kérdés. :-) Főleg mivel az apád lehetnék.

Fálki 2021.02.15. 15:56:07

@_Pipp: @.Zsu: Most csak ránéztem... Zayn Malik?

De hát ez nem is fehérbőrű... komolyan ez a girhes gyerek nektek is akkora nonplusultra?

.Zsu 2021.02.15. 15:59:59

@Fálki: hát sztm helyes pasi eléggé. nem azt mondom, hogy komoly kapcsolatra vágyom vele, de na, nem rossz. :)))
és mi az h "hát nem is fehérbőrű?" ez nálad probléma?

Krétagarbó 2021.02.15. 15:59:59

@Brigante: @Fálki: én ezt amiatt nem tartom szexuális zaklatásnak, mert Moh nem a szexet utasítja el Mercivel kapcsolatban, hanem az érzelmi szálat. Hogy nem akar vele csókolózni is ezt mutatja, az ugye a szexualitáson belül is az érzelmi részt "jelent". (Ugye a kurvák sem csókolóznak a delikvenssel, mert könnyebben alakulhat ki érzelem.)
Ha Moh bármikor is határozottan és érthetően a tudtára adta volna Mercinek, hogy nem kívánja még megpocsikolni sem, akkor persze más lenne a szitu, de itt egyelőre odáig jutott a srác, hogy egy-egy dugásra/szopásra benevez, de ennél több nem kell neki Mercikéből. Ezek után én ezt nem értékelem zaklatásnak.

Krétagarbó 2021.02.15. 16:02:50

@Fálki: jó, hát tizenévesen biztos tetszett volna, nah.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 16:04:14

@Fálki: gazdag, tetkó , séró .(mint egy magyar futbalista)

_Pipp 2021.02.15. 16:04:31

@Fálki: bevallom őszintén nekem bejönnek a közel keleti pasik, volt is egy arab származású barátom fősulin :D

Fálki 2021.02.15. 16:06:48

@.Zsu: Nehéz lenne erről itt nekem publikusban nyilatkozni... :D

@Krétagarbó: Egy barátom azt mesélte, hogy csókolznak a kurvák, csak az extra.
Én nemtudom hogy ez mit jelent :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 16:07:25

@Krétagarbó: szerintem sem zaklatás , ha moo el akar határolódni el tudna , de az egojának jól esik , simogatja hiúságát.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 16:08:03

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Viszont lehet kicsi neki a szerszáma vagy túl nagy és akkor az előbb felsoroltak mit sem érnek. :-) (Gondolom a csávó azért "cseppet" gazdagabb, mint a magyar focisták átlaga)

.Zsu 2021.02.15. 16:08:16

@Fálki: kicsit ezzel is nyilatkoztál mondjuk. :))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 16:09:30

@Fálki: és nagy valószínűséggel ideális nőknek mert 160 centi magas és 47 kiló , így egy nő nincs mellette veszélyben , könnyen ki tudja dobni a lakásból , ha véletlenül vállalhatatlanra szívná magát kólával.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 16:11:23

@Fálki: én is így tudom , de csak hallottam természetesen.
Úgy hallottam , ha azt írják barátnő feeling akkor a csók benne van a tarifába de lehet hogy nem.

2021.02.15. 16:12:27

Ez nem zaklatás Fálki. A két csaj leírta miért.

Fálki 2021.02.15. 16:12:30

@.Zsu: Ahhoz már csak 17 cm kellene neki, hogy igazi férfinak számitson. Ármándó is itt bukott meg :D :D :D

Fálki 2021.02.15. 16:12:48

@silvermansarah: Termeszetesen tudom, hogy nem az.

Krétagarbó 2021.02.15. 16:12:57

@Fálki: persze, én is csak a Pretty woman-ből szedtem az infót:)

2021.02.15. 16:13:07

@Fálki: jó, de más nem biztos :))

.Zsu 2021.02.15. 16:14:20

@silvermansarah: ez a pojáca Zayn gyerek, akit nem tudott a Fálki h kicsoda, és jóképűnek tituláltuk itt páran :)

2021.02.15. 16:14:23

@Krétagarbó: abban van a Linderines csaj hálóingének prototípusa! Tudom mert kislánykorom kedvenc filmje volt. Lehet röhögni :)))

2021.02.15. 16:14:55

@.Zsu: fú, akkor rá se keresek, 185 alatt nem köszi :D

_Pipp 2021.02.15. 16:16:44

@silvermansarah: Nem az, csak fordított esetben mit kapna Móh... Mercit pedig inkább sajnálják. Na én nem sajnálom. :D

2021.02.15. 16:17:24

@_Pipp: a te dolgod Pipp. :))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 16:19:38

majd a sípcsontját eltörik azt nyújtják , ma már minden megoldható.

Krétagarbó 2021.02.15. 16:21:51

@.Zsu: és még szerintem növésben van:))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 16:22:50

@silvermansarah: Akkor Te sem lehetsz egy alacsony csajszi. :-)

Krétagarbó 2021.02.15. 16:22:53

@silvermansarah: szerinted én min nőttem fel?:)

.Zsu 2021.02.15. 16:23:07

@silvermansarah: nem röhöglek ki, hisz múltkor is megmutattam a könyvet amit imádtam tinilányként.
na de, a pretty woman, fuhh... :D az a film kivisz a világból.
egy gazdag másokáltal sármosnak mondott férfi beleszeret egy prostiba.
NEM.
nincs ilyen.
:DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 16:23:19

@Krétagarbó: 28 évesen hová nőne már a "gyerek"? :-)

Krétagarbó 2021.02.15. 16:24:17

@Fálki: nálam mondjuk bukott már 195 cm-es pasi is, pedig olyan Zayn féle pofija is volt, csak kék szemekkel. A kék szem nálam eleve bukó, férfiatlan.

sztropNat 2021.02.15. 16:26:26

@.Zsu: "...másokáltal sármosnak mondott férfi" Tetszik ez a jelző Richard Gere-re.:D Magam sem értem ő mitől lett akkora sármőr.. 30 évesen is egy fura 50esnek nézett ki.

Krétagarbó 2021.02.15. 16:26:40

@Majom1Parádé: azt hittem fiatalabb. Nem néztem a CV-jét na:D

.Zsu 2021.02.15. 16:28:28

@repuloezustmokus: köszönöm, nekem is szemet szúrt :D de én azért nem forszíroztam, mert ez sztm nem megmagyarázható dolog, h kinek mi tetszik.

2021.02.15. 16:28:36

@Krétagarbó: nekem ezek a kattanásaim:
Legyen magas
Szakáll előny
Ne legyen cingár

Ami nagyon nem: KOPASZ

Ami nem érdekel: szemszín, hajszín, tetkó van/nincs

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 16:29:19

@Krétagarbó: (Mondom ránézek má' a csávóra ott írta a fényképe mellett, hogy 93-ban született. De télleg nem néz ki annyinak)

2021.02.15. 16:29:24

@sztropNat: őszes haj.
Amúgy nem olyan jó pasi, közepes kategória

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2021.02.15. 16:29:33

Én nemhogy a cikket, de már a kommenteket sem olvasom...

2021.02.15. 16:30:40

@Majom1Parádé: nem vagyok alacsony, de lomblegelő sem. :))

Krétagarbó 2021.02.15. 16:32:55

@.Zsu: de hát mondják is a film végén: "Welcome to Hollywood! What's your dream? Everybody comes here; this is Hollywood, land of dreams. Some dreams come true, some don't; but keep on dreamin' — this is Hollywood. Always time to dream, so keep on dreamin."

Adamadam 2021.02.15. 16:33:28

Köszi a posztot, szokás szerint jó lett!
Kis off: a napokban rákerestem vv8 Somára, hogy mi lehet vele. A videókban meglepően értelmesen beszélt és szó volt a vv-s nyereményről is. A 36 millióból 25-öt kapott kézhez, tehát durván 30%-ot levesznek a nyereményből. Meglepően értelmesen költötte el egyébként, van két lakása, az egyikben lakik a másik ki van adva.

2021.02.15. 16:33:46

@Krétagarbó: te is kívülről tudod?
:))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 16:33:52

@silvermansarah: Ja, hát sejtettem, hogy nem 155 vagy, mert ugye ahhoz a 185 "nem felérős" lenne.

_Pipp 2021.02.15. 16:34:21

@silvermansarah: engem attól ver ki a víz, ha egy pasinak piercingje van, nem tudom miért, mert nekem is volt sokáig :D

2021.02.15. 16:34:34

@Adamadam: 25 millióból hol vett 2 lakást, Mátészalkán?

2021.02.15. 16:35:04

@_Pipp: jajj, azt nem szeretem, fáj ha ránézek.

Krétagarbó 2021.02.15. 16:35:30

@repuloezustmokus: @.Zsu: mindenkinek más jön be. Nekem a szép barna szemek, többek között.

2021.02.15. 16:36:16

@Majom1Parádé: jajj, igen, ez a poén lényege, majmóca

_Pipp 2021.02.15. 16:36:24

@silvermansarah: Veled nem akartak összejönni sokszor alacsonyabb pasik? Én is ilyen magas vagyok, és sokszor előfordult h tőlem alacsonyabb srácok udvaroltak, bezzeg a magasabbak elkerültek :D mondjuk nekem onnan már oké, ha egy magas velem

mozambikizombikini 2021.02.15. 16:37:03

@Brigante: @Fálki: Ferfiakat is lehet zaklatni es itt az a szivas Mohnak, hogy egy ponton tul para lett volna neki ugy leepiteni Merci kozeledeset, ahogy Viviet Balint. (Balint eleg ridegen es undok modon tolta, veszitett is akkor a sztem par szazalekot, de ez az egy lehetoseguk van ilyenkor osszezarva)
Hiszen az egesz jatek a kinti nepszerusegrol szol. Minel tovabb vart Moh ezzel, annal nagyobb csorba esett volna a kinti megitelesen - szerinte legalabbis. Szoval beleesett egy csapdaba. En nagyon vegyesen erzem Moh felelosseget ebben, mert ha ugy vesszuk, akkor ez forditott esetben mar aldozathibaztatasnak minosulne. "Miert volt Moh akkor tul kedves Mercivel? O volt a felreertheto... Olyan jeleket kuldott Merci fele, hogy.. egyutt zuhanyzott vele meztelenul!" Nalam siman kimeriti a #metoo-t ez a kapcsolat, erzelmi zsarolassal es nyulkalassal. Nagyon kellemetlen ezt nezni. Ezert akartam volna, hogy Merci maradjon most kint, viszont Virag annyira lehetetlen stilussal rendelkezik, hogy abban a pillanatban, ahogy megint rivaldafenybe kerult a bejatszasokban, keptelen lettem volna ra szavazni.

Van egy haverom, akinek volt egy bipolaris exe. Kenytelen volt szakitani a lannyal, mert annyira brutal dolgokat tett neha, amikor lent volt. Ezek utan a lany 1 even keresztul zaklatta, mindenfele ijeszto voodoo dolgokat kuldott a sracnak postan. Vegul haverom lecserelte a szamat es elkoltozott, azota is alneven van fenn a fb-on.
Az a gond, hogy ezt nehezebb megitelni, hiszen Merci milyen kis cuki, jajj szegeny kislany hogy szenved, bezzeg a Moh csak kihasznalja. Eleg osszetett, de valami Mero Vera kielemezhetne szerintem ezt is, ha mar..

.Zsu 2021.02.15. 16:38:27

@Krétagarbó: wow, ok én így csak a büszkeség és balítéletből tudok idézni. :))

_Pipp 2021.02.15. 16:38:47

@Adamadam: a VV után Soma sokáig az RTL-ben dolgozott, nem tudom még ott van-e, szóval nem kallódott el:)

2021.02.15. 16:39:12

@_Pipp: nem. Én nem is látok a saját magasságomban/alatt. :D
A férjem mondja múltkor hogy a szomszéd srácnak milyen szép arca van, és tényleg. 2 éve lakik itt, észre se vettem.
Amúgy nekem nem nagyon voltak nyomulóim, elég introvertált vagyok, így legtöbbször már ismertem valahonnan akivel összejöttem.

Krétagarbó 2021.02.15. 16:42:01

@silvermansarah: tényleg megmagyarázhatatlan dolgok ezek. Én a magasságon nem rugóztam soha, igaz, nálam azért nem nehéz magasabbnak lennie egy pasinak (165 vagyok), a szakáll régebben annyira nem jött be, de amióta divat, a férjemen pl. tetszik a borostánál kicsit hosszabb és normálisan kezelt szakáll. Girnyó test nekem sem jön be, de mondjuk a hatalmas muszklik sem. Legyen szép arányos:) A szemszínt magam sem tudom megmagyarázni, nekem a kék szem férfiben nem bejövős, annak ellenére, hogy látom, ha valakinek szép egyébként, de nekem valamiért nem kellene.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 16:44:22

@Krétagarbó: Nem neked szól, csak ide tudom kapcsolni a Hófehérke paródia egy részletét:
"Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a lexebb a környéken?"
Tudja a kórság -válaszolta a tükör. Egy egysejtűnek egy másik egysejtű.
És Neked?
Nekem az a szép tükrös ajtó ott szemben.
De ki a szebb, Hófehérke vagy Én? - kérdezte nyomatékosan a gonosz mostoha
Nekem mindegy. Nekem az a szép tükrös ajtó...
Ekkor a mostoha elővette dúsan aranyozott tükörzúzó kalapácsát és apró darabokra törte vele a tükröt.
Azóta a tükrök mindig hazudnak annak, aki beléjük néz"

2021.02.15. 16:44:33

@Krétagarbó: ez ilyen, megmagyarázhatatlan. Nekem pl kiütésem lesz Bradley Coopertől, szerintem sorozatgyilkos feje van. :DDD
A kis mell/nagy mell stb. is ilyen, ki tudja miért jön be ennek ez, annak meg az.

Krétagarbó 2021.02.15. 16:44:35

@silvermansarah: a végét csak, a kedvenc mondatom volt:)

Krétagarbó 2021.02.15. 16:48:06

@silvermansarah: 2017-ben, ha esetleg még vett fel hozzá valami hitelt, simán vehetett 2 garzon Bp-en is. (nyilván nem mindegy ezen belül is, hogy hol.) De az árak utána kezdtek csúnyán elszállni .

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 16:48:11

@repuloezustmokus: Néha azért kényelmetlen az a 25 centi amennyivel magasabb vagyok az asszonynál. :-)

_Pipp 2021.02.15. 16:48:41

@silvermansarah: Nem tudom miért tartottak vonzónak, vagy miért tartanak vonzónak egy magasabb nőt a pasik, vagy véletlenül megtalált az a pár, akinek ez az esete. :D Mindenesetre volt, hogy csak emiatt nem jöttem össze valakivel, egyszerűen nem tudtam túltenni magam ezen.

2021.02.15. 16:51:08

@_Pipp: lehet ám hogy volt ilyen, csak nem emlékszem.
De szerintem nem. Lehet hogy nem számított nekik a magasság, inkább a szép pofi?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.15. 16:51:34

@_Pipp: olyan neked nem volt aki magasabbnak tartotta magát?

2021.02.15. 16:51:40

@repuloezustmokus: ő meg túl szép. Tőle sem bizsergek be.

Krétagarbó 2021.02.15. 16:52:12

@repuloezustmokus: rákerestem, tényleg olyan. kicsit ijesztő.

ficekence 2021.02.15. 16:57:15

@Fálki: Köszi, nagyon jó volt! :)

Fálki 2021.02.15. 16:58:40

@ficekence: :) :*

De mindig dícsérsz :)

Kábel Barát 2021.02.15. 16:59:09

Ne keverjük már ide a szekszuális zaklatást. Moh pulzusa soha nem emelkedett meg, ha Merci közeledett. Sem az izgalomtól, sem a kiszolgáltatottságtól. Nem kellett soha rettegnie attól, hogy mi lesz, ha Merci megint rámászik. Merci bújik, idegesítő, de fenyegetőnek egyáltalán nem mondható. Moh meg csak annyit tesz ez ellen, hogy azt mondja, hogy nem lehet és a testbeszéde az totál 0. Nem erősíti rá a verbális kifejezésére. Mohnak nem kell védekezinie, nem kellemetlen az egész neki. Nekem nézőként sokkal kellemetlenebb az egész, mert már rohadtul unom, úgy 2 hónapja. Sőt, még ő megy oda, hogy mi a baj babuci? Ez nem zaklatás. Ez imponál neki, jót tesz az egójának, egy önző faszkalap. Nem azért mert nem szánja meg és nem dugja meg, hanem azért mert nem képes férfi módjára annyi határozottságot mutatnia, hogy a szefó Mercike is fogja az adást. Csak pont annyira mond nemet, szándékosan, hogy adja fel Merci a próbálkozást. Ha Merci bevágja a durcit, akkor meg egyből mászik rá.

mozambikizombikini 2021.02.15. 17:00:32

@repuloezustmokus: Az feltunt, hogy csak "relative" magasabb pasikat raktak a VV-be? Szerinted ez tudatos? Mindenki 185 feletti.
A KSH szerint a 15 ev folotti magyar ferfiak atlagos magassaga 176 cm.

ficekence 2021.02.15. 17:01:01

@Fálki: Én szeretem, ha elsőzöl, az ugysem számít. :)) így legalább tudok rád tagelni.

2021.02.15. 17:01:44

@Kábel Barát: ekg.
Plusz Merci nincs hatalmi helyzetben, nem a főnöke, nem erősebb fizikailag, stb.

ficekence 2021.02.15. 17:02:43

@Fálki: Mert nem kell megnéznem ezt a borzalmat.

_Pipp 2021.02.15. 17:03:05

@silvermansarah: nem tudom mi tetszett nekik bennem :) de lehet ez csak engem zavart ennyire, több olyan párt láttam már utcán sétálgatni, ahol a srác alacsonyabb:)
@repuloezustmokus: dehogynem:D

mozambikizombikini 2021.02.15. 17:03:13

@Kábel Barát: Nem szexualis zaklatas, de mindenkeppen egy passziv agressziv viselkedesi forma, nemi bena manipulalasi probalkozassal.... nyilvan nem tudatos, de attol meg megerne egy elemzest a reteknel.

Kábel Barát 2021.02.15. 17:11:26

@mozambikizombi: Moh mondta akár egyszer is, hogy zavarja, hogy Merci állandóan próbálkozik? Nem, soha. Annyit mond, hogy: nem lehet. Indokot sem hallottunk soha. Miért nem lehet? Nem tetszik neki Merci? Másba szerelmes? Nem a lányokat szereti? Próbálta valaha is meggyőzni Mercikét, hogy fejezze már be a próbálkozást? Lehet, hogy igen, de adásba tuti nem került, pedig érdekes lett volna. Nekem már nagyon herótom van ettől a nyűglődéstől, kb. semmire nem fogok emlékezni belőlük, csak erre a szánalmas vergődésükre.

2021.02.15. 17:12:34

@mozambikizombi: ez nem passzív-agresszív, gyerekek, ne használjunk már ilyeneket úton útfélen hogy személyiségzavar, meg passzív-agresszív.

ficekence 2021.02.15. 17:16:17

@Kábel Barát: Egyszer a fiúknak mondta, hogy nagyon hiányzik neki a volt barátnője, minden nap eszébe jut.
Szeretné ujből felvenni vele a kapcsolatot.
Talán úgy gondolja, ha nem viselkedik megfelelően, akkor ennek lőttek.
Egyébként igazad van. Tetszik az egójának ez a közeledés.

evacat 2021.02.15. 17:23:39

Nálam az verte ki a biztositékot, hogy hónapok óta megy a huzavona, Merci nyomul, Moh menekül, a riportban és a beszélgetésekben mindig arról beszél, hogy ő nem akar semmit a lánytól, nem tehet semmiről.
Ha ezt kivesszük a játékából, akkor mi marad? Semmi. Tehát ő is erre az adok - kapokra alapoz. Ezzel akarja megnyerni a 36 millát.

Amit és főleg ahogyan elővezette tegnap Robinak az eseményeket, az pedig bicskanyitogató volt. Azok a grimaszok, a sokat sejtető pillantások.....
Anyám /ha még élne/ azt kérdezné tőle: Mó te most panaszkodsz, vagy dicsekszel?

evacat 2021.02.15. 17:25:24

@evacat: Hát ezért nem fogok én rá szavazni sskk.

mozambikizombikini 2021.02.15. 17:31:37

@Kábel Barát: Moh hasznalva az onuralmat, probal szimpi lenni a kameraknak, szerintem o es Robi rendelkezik a legnagyobb onfegyelemmel bent. Ok nyerni mentek oda (ahogy Balint is). Igy nem is fogod megkapni ezeket az erveket kristalytisztan. Sot, kicsit a szerkik kezeben is vannak ezek a valaszok. Nekem is herotom van a Moh-Merci parbeszedektol, foleg, amikor Moh visszagugyog hasonlo tonusban... azzal kinozni lehetne embereket...

Szerintem (ez tenyleg csak az en ertelmezesem, ahogy en latom ezt, ill. a tapasztalataim alapjan (szoval nem szeretnem hosszasan megindokolni)). Moht jobban izgatja hogyan elhet es mit mukodhet Robi, mint Merci akarmije. Szamomra inkabb Moh a bi es Robi egyertelmuen meleg. Talan pont tegnap mondta ki Moh, hogy Robi a fiukat szereti, erre Merci kijavitotta Moht, hogy "is!". (Aham. ;)
Nem gondolom, hogy Moh teljesen tisztaban van sajat magaval. Bedobnanak nekik nehany extasyt, kamerak lekapcs... Meglepodnenek sajat maguk is. Ment valami poenkodas is jo par resszel ezelott, hogy Robi mikor "vilagosodott meg" es hogy Mohnak meg van ideje erre jutni. De ez csak az en benyomasom, siman lehet faszsag. :)

- Konkret kerdesedre pedig: igen, megmondta Mercinek parszor, hogy fejezze be a probalkozast, illetve utalt az excsajara is. (Bar az inkabb duma volt szerintem).

EU2020 2021.02.15. 17:32:55

@evacat: Ezzel is egyetértek, bocs, nem olvastam minden kommentet, de engem is ez zavar, ez a határtalan árulás. Gyere ide baba, rám számíthatsz baba, ugorj az ölembe baba, hadd dörgölőzzem hozzád baba, na de a csók baba?? Hát mondtam már, hogy azt neeem. Na gyre ide baba...így tovább. Aztán meg a pornós bajusz alatt somolyogva mondom el a kamerák előtt, hogy hát én nem tehetek róla, hogy nekem jó volt, csak úgy hagytam magam a nagy rábeszélésre, mert nem vagyok én semmi jónak az elrontója, pláéne ha magamról van szó. Ja hogy ott van egy másik ember is a másik oldalon? A reggeli is finom, a kakaó is fincsi, milyen jó nekem. Ja hogy én is készíthetnék reggelit? Én is moshatnék? Magamnak? Magamra? Vagy még másnak/másra is? Tényleg vannak ott mások is?

evacat 2021.02.15. 17:39:59

@EU2020: te még jobban megfogalmaztad, mint én. EKG

mozambikizombikini 2021.02.15. 17:40:02

@silvermansarah: Tudom, hogy ez neked szakmaba vag es nem is akarnam ezt tulokoskodni. Nyilvan te jobban ertesz ehhez mint en. ;)

DE:
1. "ne használjunk már ilyeneket úton útfélen hogy személyiségzavar" - en hol hasznaltam azt a szot, hogy szemelyisegzavar? :D Vagy ezt csak igy altalanossagban irod, hogy a forumozok dobaloznak nagy szavakkal?

2. nekem volt olyan parkapcsolatom, ahol a masik fel passziv-agressziv volt. (nem en, a foldi halando diagnosztizaltam, hanem a terapeuta...) es Merci nagyon sok helyen kimeriti ezeket a pontokat.

Szivesen irok par peldat, bar az hosszabb ideig fog tartani. :) Szoval csak akkor gyujtom ossze, ha valaszolsz ra. :P ;)

sztropNat 2021.02.15. 17:43:40

@mozambikizombi: "egy ponton tul para lett volna neki ugy leepiteni Merci kozeledeset, ahogy Viviet Balint. (Balint eleg ridegen es undok modon tolta, veszitett is akkor a sztem par szazalekot, de ez az egy lehetoseguk van ilyenkor osszezarva)"
Mondjuk én Bálintot olyan szempontból továbbra sem értem, hogy Vivi csak zavarba jött tőle mikor kettesben vacsiztak. De lesütött szemmel fészkelődött és még dekoncentráltabb volt, mint általában.. szerintem őt indokolatlan volt ilyen mértékben agresszióval kiábrándítani magából, mert Piniből én nem nézem ki ezt a Mercikés "csak rád fekszem egy kicsit.." nyomulást. Na meg Bálintból se a "na jó gyere, de csak kicsit.." bénázást. Az a legtisztább, hogy ott határolódna el élesen, hogy NEM, ezen felül nem kell egyéb helyzetekben is belekötni, meg gúnyolni és pofákat vágni rá ha megszólal.

LaciHogyVoltol 2021.02.15. 17:44:12

@silvermansarah: Nekem meg ez a vesszőparipám amikor csajok kijelentik, hogy a delikvens ne legyen KOPASZ. A kopaszság ergó kb. egy betegség, sajnos nagyon sok férfit érint és hidd el, hogy akit érint annak iszonyatos nehéz feldolgozni és nagyon aláássa az önbizalmát, főleg ha még ilyen kijelentéseket is olvas.

És ezt csak azért emeltem ki, mert pl. egy nő minden lelkiismeret furdalás nélkül kijelentheti, hogy ne legyen egy férfi kopasz, meg simán beszólnak a férfiaknak, ha látják, hogy ritkul a hajuk, de ha egy férfi esetleg megjegyzi, hogy nem szereti a kövér nőket, vagy elejti a hölgy előtt, hogy "azért felszaladt 1-2 kiló" akkor ő a legalja utolsó bunkó...pedig mint mondtam ha valaki kopaszodik kétrét görnyedhet sem fog tudni ellene tenni, a köverség meg még a legdurvább esetekben is azért többnyire kezelhető...ok, van aki soha nem lesz 40 kiló vasággyal, de normális diétával meg edzéstervvel még a legdurvább hormonális betegség mellett is 70 kiló alatt lehet tartani egy nőt, ellenben próbálj meg akár egyetlen hajszálat növeszteni egy férfi fején aki genetikailag hajlamos a kopaszodásra...

mozambikizombikini 2021.02.15. 17:46:20

@sztropNat: Ezt nagyon-nagyon adom, szerintem o siman beszart ettol a szitutol es tultolta... Nekem nem jott be "az a Balint". Csak probalom megerteni a mierteket es elkepzelni, mennyire osszetett egy -egy hasonlo szitu meg a kinti eletben is... nem hogy egy versenyben, X kamera elott...

Ármándójózsi 2021.02.15. 17:49:47

@Fálki: Jó az írás, kölönösen a Meci - Moh kapcsolatelemzés, igen egyetértek fordított esetben Moh már fel is lenne akasztva, vagy négyfelé tépve, vagy kerékbe törve, szabadon választott, mert ugye hestegmitúúúúúú, a faszomat, azt!!!

mozambikizombikini 2021.02.15. 17:51:57

@LaciHogyVoltol: LOL! EKG! :))) Nyilvan senki nem akarja bevallani sajat maganak sem, hogy kisse feluletes egy kapcsolat elejen. :P

(Nem, nem vagyok kopasz es a BMI-m is 19 korul van. Viszont tenyleg ez megy korulottem, amit irtal, en meg csak fogom a fejem, amikor ezeket a kovetkezetlensegeket hallgatom.)

sztropNat 2021.02.15. 17:52:06

@mozambikizombi: Én ebben hajlottam arra a "megfejtésre", akik szerint a bezártság miatt már Bálintnak nem lett volna ellenére Vivi, és emiatt akart ilyen nyers feszkót maguk közé.

Mert az nekem továbbra is rejtély, hogy Vivi aranyos kis együgyü megszólalásaira gőzölög Bálint feje és nem győzi "izomból helyre rakni", Dani "úgymond..annak ellenére..hablaty" úr meg akkora kebelbarátja. Hát én az ő monológjait nem bírom tikkelés nélkül végighallgatni, még jó, hogy felvételről nézem és tovább tudom tekerni.

mozambikizombikini 2021.02.15. 17:53:23

@LaciHogyVoltol: A kedvencem, amikor Elon Muskot a hajbeultetesevel fikazzak. Ha meg kopasz lenne, akkor az lenne a baj. :D

mozambikizombikini 2021.02.15. 17:54:13

@sztropNat: Hu, hat ez nekem is rejtely, de elokerult erre mar vagy 3 fele megfejtes itt a HV-n. :)

LaciHogyVoltol 2021.02.15. 17:55:58

@mozambikizombi: Na ez meg a másik...ha kopasz akkor fúj, ha meg ültettet be magának hajat akkor meg az gáz. Akkor az a szerencsétlen férfi, aki szimplán a genetikai öröksége miatt kopaszodik csak ássa el magát a föld alá vagy örüljön ha valami mocsárlény lány rámosolyog... hát akkor ennyi erővel egy csaj se sminkelje magát, ne festesse a haját, ne legyen műhaj, póthaj stb... és akkor meg lehet nézni, hogy ala natura ki mennyire jól néz ki. Mert állítom, hogy a férfiak 90% alapjáraton "jobb pasi", mint amilyen "jó nő" lenne a nők 90%-a smink és egyéb trükközések nélkül...

sztropNat 2021.02.15. 17:56:05

@mozambikizombi: És melyik tűnt a legvalószínűbbnek? :D

alma_szósz 2021.02.15. 18:01:32

Látom a srácoknak nagyon betalált ez a kopasz téma , na akkor képzeljétek el hogy így áll valaki (kb mindenki mert az norma) minden testrészedhez, minden viselkedésedhez és mindenhez amit mondasz
mert ilyen a nőknek

Spitzbauer 2021.02.15. 18:02:17

@Fálki: Jó a posz'. Tetszik a végén a Laár pour L'art-os minőségű rap is. Az nekem is feltűnt, hogy Prioli olyan jól gondolkodik allegóriákban, hogy neki, fiúnak, olyan Virgyács, azaz a lány, mint fiúnak a lány. Zseni! És EKG, hogy ez a Zayn semmi különös. Tucat. De inkább csak 11. :-D

_Pipp 2021.02.15. 18:02:17

@mozambikizombi: ez egy nagyon érdekes megközelítés :D Móh és Robi még össze is illenének. :D

_Pipp 2021.02.15. 18:03:07

@LaciHogyVoltol: szerintem nem gáz a hajbeültetés, nagyon sok szorongástól megóvja az embert, csak sajnos kevesen engedhetik meg maguknak

LaciHogyVoltol 2021.02.15. 18:04:43

@alma_szósz: Megsúgom tök ugyan ez van a pasiknál. Ugyanúgy beszólnak a testalkatodra, a ruháidra, hajadra...és ugye ott van még az örök téma: a méret :D :D :D A férfiak is megbeszélik egymás között, hogy az aktuális barátnőnek "babapinije" van vagy "selyemsonka", de azért ritkán lehet hallani, hogy "bocsi, de nálam ez a pini típus/méret, nagyon nem téma..." mint szakítási ok :D :D :D

_Pipp 2021.02.15. 18:05:52

@alma_szósz: hát nem tudom, szerintem a nők kritikusabbak egymással szemben, mint a férfiak a nőkkel szemben (ezzel most nem védeni akarom őket, mert tisztában vagyok vele h a pasik is kritizálják a nőket, de sztem kevésbé és elnézőbbek is 1-2 dologgal kapcsolatban). De ez csak saját tapasztalat.

LaciHogyVoltol 2021.02.15. 18:05:56

@Spitzbauer: Mert az azatán marha elegáns. Öltöny + sapka...nem lehet minden alkalomra sapkát hordani. Plusz alapból vannak olyan helyek, ahol egy férfinak illik levennie a sapkát / kalapot, mint pl. vendégségben, templomban, etc...

readonlyvv 2021.02.15. 18:09:22

ha jó pasi vagy akkor mindegy hogy tükörsima a fejed, de ha szar arc vagy akkor lehet annyi hajad mint soma mamagésának akkor is kuka. nőként úgy látom, ez a hajkérdés túl van dimenzionálva. de mit értek én hozzá :D

Spitzbauer 2021.02.15. 18:11:24

@mozambikizombi: Tetszik a fejtegetés. Az nem kérdés, hogy Lóbelt meleg, mint a radiátor. Láttam, hogy titokban kézzel vasalt :-DDDD. Megnézném, ahogy Mú beadja a neki a delerát, illetve az ánuszát. Őzike elélvezne.

Vagy hogy van ez a mélyentisztelt(hölgyeiésuraim) melegeknél? Lóbelt szeretné beadni az ő derekát? Vagy cserélnek?

.Zsu 2021.02.15. 18:12:42

@Spitzbauer: cserélgetnek, az az ideális.

mozambikizombikini 2021.02.15. 18:12:56

@sztropNat: En spec. pont arra tippelek, amit te is irtal... :) Tultolta sajnos a ridegseget, de ugye o az, aki tudatosan probal jatszani az elejetol fogva. Balint volt az, aki megemlitette, hogy bekoltozes elott athivott valakit magahoz, szexualis ertelemben. O mar eleve ugy akart bekoltozni, hogy legalabb bekoltozeskor rendben van, mert tudta, hogy inseges idok jonnek majd es ugye o az, aki eredetileg maszturbalni sem akart a kamerak elott. Szoval nekem ugy tunt, eleg tudatosan keszult erre a bekoltozesre, igy hat nem hagyhatja, hogy holmi pinikek eltereljek a vert az agyabol. :D

_Pipp 2021.02.15. 18:14:12

@.Zsu: általában nem cserélgetnek, megvan h ki hol van :D legalábbis a barátaimnál

.Zsu 2021.02.15. 18:18:23

@_Pipp: az enyémeknél meg cserélgetnek :D
de amúgy azt mesélték h megvan az elején h ki melyik tábort erősíti
egy passzív meleg barátom mondta több év passzívbefogadasos paftnerek után amikor ő volt egyszer az aktív h imádta és akarja ezt is. :))

Spitzbauer 2021.02.15. 18:20:13

@.Zsu: Hát még sosem kérdeztem meg ezt komolyan. Biztos? Nekem mondjuk egyikhez se lenne kedvem, de ez legyen az én bajom. Azért a börtönös filmekben, amikor van egy tetovált 150 kilós izomagy, és mindenkit, de főleg a feminin köcsögöket megparittyázza, megnézném, hogy cserélnek-e? :-DDDDDD

Spitzbauer 2021.02.15. 18:21:43

@_Pipp: Statisztikailag kéne, hogy legyen, de nincs és tudtommal nem is volt olyan (=bubó) barátom, akitől ezt megkérdezhetttem volna.

Post Modern Prometheus 2021.02.15. 18:22:21

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 40.13% [63]
- Vivi: 31.21% [49]
- Bálint: 23.57% [37]

mozambikizombikini 2021.02.15. 18:28:14

@Spitzbauer: :D Ez meg kulon :D --> "Láttam, hogy titokban kézzel vasalt"

Krétagarbó 2021.02.15. 18:29:11

@LaciHogyVoltol: szerintem ezt a kopasz témát félreértetted. Nem szólt be senki senkinek a kopaszság miatt. Arról beszélgettünk, kinek mi tetszik/mi nem tetszik a férfiakban. Sarah megjegyezte, hogy neki nem tetszik, ha egy férfi kopasz. Nem beszólt, nem lefikázta a kopasz férfiakat, egyszerűen elmondta az egyéni preferenciáit. Ami mindenkinek van, nyilván neked is. Senki nem akad ki azon, ha azt mondod, hogy neked a kismellű/nagymellű/egyszálbelű/farosabb menyecskék tetszenek. Ezzel nem leszólod a preferenciádon kívül esőket, csak elmondod, hogy te mit látsz szépnek és kívánatosnak a te ízlésed szerint.

_Pipp 2021.02.15. 18:29:17

@.Zsu: Egy meleg pár ismerősöm volt, ahol mind a két fél volt aktív és passzív is, de mind a kettő nagyobb nő volt, mint én ... :D @Spitzbauer: az én ismerőseimnél ez így van, de mindig van kivétel, és kísérletezgetés stb.

.Zsu 2021.02.15. 18:32:02

@Spitzbauer: ennyire nem vok benne a témában, pár ismerősöm van aki meleg és persze részletesen kikérdeztem őket :DD
meg amit írtam az az ideális, nem így történik a való életben ez.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 18:40:41

@mozambikizombi: BMI d 19 akkor grétagarbónál kihullottál , cingár vagy :)

@LaciHogyVoltol: hajbeültetés már van és nagyon sok helyen van magyarországon , olyna leszel mint a pázsit , szívesen :P
vagy ott a paróka szebbnél szebb van , ha nem lenne dús pihe hajam az alpecintől , hajam sem lenne , akkor rocker parókám lenne.
Menne hozzá az ördögvilla.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 18:41:47

nekem nincs meleg ismerősöm mondjuk vidéki vagyok.

.Zsu 2021.02.15. 18:46:21

@Krétagarbó: vagy csak annak vallja magát

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 18:48:05

szerintetek várni kell vv13-ra , hogy meleg sexet mutassanak és Amszterdam arcul csapjon vagy már ebben a szériában meg lesz (moh-Robi) , Illetve elég lesz a kémia vagy fentebb említett kémiai vegyület a siker kulcsa?

2021.02.15. 18:49:58

@LaciHogyVoltol: bocsánat ha bántó voltam, én a borotvált kopaszra gondoltam. Nem az időskori kopaszodásra, nyilván nem fogok elválni ha a férjem haja kihullana.

LaciHogyVoltol 2021.02.15. 18:50:06

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Igen, csak egy hajbeültetés normális helyen 3-4-5 milla. Na ezért egy nő már olyan melleket tud csináltatni, hogy besza-behu...és azok még az árukat is visszahozzák :D :D :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 18:55:39

@Krétagarbó: a vidéki meleg pestre költözik vagy megyeszékhely , a pesti meg Marseille vagy Amszterdam?

@repuloezustmokus: rövid hajam van , de ha kihullana a mai világban , ahol ennyi vegyszer van jelen mindennapjainkban és az éghajlat is rohamosan változik megeshet.
Barna a szemem , sajnos nem kék. De a gyerekeim kék szemű anya esetén 50 %-ban kék szeműek lesznek .

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 18:57:27

@silvermansarah: most már vérig sértődtünk kopasz férfi honfitársaink miatt..Főleg az alacsony és kopasz.(Hobbit 8 . ba viszont peter jackson még meghívhatja)

Lilith.Inanna.1 2021.02.15. 19:00:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az semmi. En tudok olyat is,valaki olyan goromba,meg a haja is elhagyja. Legyint.

2021.02.15. 19:02:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): sajnálom ha bárkit megsértettem, nem ez volt a komment szándéka.
Azt azonban nem adom, hogy a férfiak nem kritizálnak, számtalanszor hallottam kissé illuminált férfiaktól társaságban, akár más nők előtt is kibeszélni nőt undorító módon. Selyemsonkapini, lógó csöcs, parizercsöcs, pofákat vág mikor élvez, visít, puncifingott, hadd ne soroljam.
Mindezek nem általános preferenciák hanem konkrét embert kibeszélések. Úgy hogy a nők közül bármelyik gondolhatja mondjuk, hogy akkor ha nekem lóg a mellem, vagy mittudomén, ne feküdjek le senkivel, mert másnap az egész város tudja?
Nem csak a férfiak még a férfiméret van kibeszélve.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 19:03:25

@Lilith.Inanna.1: volt egy haverom eléggé kopaszodott , de mindig próbálta elrejteni . aztán a főnökétől hajszárítót kapott ajándékba.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 19:05:09

@silvermansarah: engem nem sértettél meg vicceltem , de úgy láttam másnál betalált.

2021.02.15. 19:06:08

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): ja igen, hát most így sikerült a válasz, nem neked szántam.
Mai programom: mentegetőzés.

Lilith.Inanna.1 2021.02.15. 19:06:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Aljas huzas volt.Amugy szerintem nem gaz ,ha valaki kopaszodik v kopasz. Nem is ertem miert problema.

MsIreneAdler 2021.02.15. 19:07:07

@Fálki: tetszett a poszt, ezerszer jobban, mint az öfi :)
Btw mi pont Zsu-val nagy ekágézások közepette megállapítottuk, hogy poén persze a "hős" Moh, de Merci most igencsak túlment egy határon ezzel.

Krétagarbó 2021.02.15. 19:09:19

@Fálki: én rá egy mödansziéban emlékszem, honaljig oldalt felvágott fürdőruhában.

2021.02.15. 19:09:35

@Lilith.Inanna.1: senki nem mondta hogy gáz. Egyik kopasz kattant, épphogy csak a kopaszok tetszenek neki, és a pasijának is folyton a fejét fogdozza, hogy milyen jó puha simis.
Bálintot pl Gina szőrös majomnak nevezte. Az is genetika ha valaki szőrös.
Aztán befejeztem a mentegetőzést, mert nem volt bennem egy deka bántó szándék sem.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.15. 19:09:49

@Fálki: jó lett a posztcsi, teccikellek...csak az a fránya matek.... :*

Krétagarbó 2021.02.15. 19:13:39

Megyek, tornázom egyet, mert a férjem jobban szereti a vékony nőket. De szerencsére ezt velem beszéli meg, nem a haverjaival:D

2021.02.15. 19:16:04

@Krétagarbó: én meg eszem egy joghurtot, és nezem ahogy a többiek bevacsiznak. :((

.Zsu 2021.02.15. 19:16:15

@MsIreneAdler: így így. :)))) kellemetlen volt ez most nekem is.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.15. 19:17:58

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): de nem azért írta el, hogy betámadjátok, hanem ezt most direkt nekem címezte :)

hereverő heverő 2021.02.15. 19:18:21

@Krétagarbó: mutasd meg neki Vandát, utána sosem kell tornásznod és minden este kapsz majd bonbont is.

Vagy... rosszabb esetben nekem szép barna szemem van, tudod...

TheLynx70 2021.02.15. 19:19:39

@Fálki: Köszönöm a posztot! :) Mindjárt visszaolvasok, utána pedig visszanézem, mert szigorúan ez a sorrend. :D

Kosztarika 2021.02.15. 19:21:17

Sziasztok :)

Érzésem a következő: megfáradt a műsor és ezzel párhuzamosan a kommentszekció.
Olyan, mintha iszapban dagonyáznánk, rágódunk egy dolgon ezerféleképp.
Ha nincs új téma, "hajánál fogva" rángatunk elő pl. kopaszságról 20 poszt. :)))
Én is readonly módban vagyok inkább és bevallom nem könnyű még az sem.
Na de ma estétől talán felpörögnek az események, lesz meglepi, lehet új szemszögből kibeszélni a lakókat, mert ez így már uncsi.

readonlyvv 2021.02.15. 19:24:18

@LaciHogyVoltol: ezzel diszkréten lekurvázod a szilikonos nőket. na itt van a baj nem a fej tetején.

Lilith.Inanna.1 2021.02.15. 19:25:53

@silvermansarah: Tudom,hogy nem volt benned banto szandek,fel sem merult bennem. Leirtam a velemenyem es epp ezert nem is neked cimeztem. Nem gondolom,hogy barmi rosszat irtal volna. Nyugodj meg,lepjunk tul rajta. Oke? :)

hereverő heverő 2021.02.15. 19:26:38

@Kosztarika: szia szia. Most majd kapsz jól hideget meleget és bit is. Ro bit.

2021.02.15. 19:27:18

@Lilith.Inanna.1: nincs részemről senki felé harag, egyszerűen 0 bántó szándék volt bennem és itt mentegetőzöm, hihetetlen. :)

Fu Szekh Li 2021.02.15. 19:28:25

@Kosztarika: EKG, most én is csak olvastam, nem volt mihez hozzászólni. Mindegy, van ilyen is :)

hereverő heverő 2021.02.15. 19:28:42

@readonlyvv: a természet igazságos. Aki rosszul lát az jobban hall. Akinek rossz a szaglása az jobban lát. Akinek kisebb az egyik melle, annak nagyobb a másik.

Kosztarika 2021.02.15. 19:29:40

@hereverő heverő:
Állok elébe. Akkor is leírom a véleményemet, mert nekem is lehet.
(Gábor is megmondta. :)))

hereverő heverő 2021.02.15. 19:30:42

@Kosztarika: majd én mögéd állok. Csak le ne hajolj mert mindketten itt kárhozunk el :)

Lilith.Inanna.1 2021.02.15. 19:30:46

@silvermansarah: Ugyan mar nem kell,nincs is miert. Hagyd a csudaba. :) :*

hereverő heverő 2021.02.15. 19:33:42

@silvermansarah: tényleg nincs miért. Gondoljunk csak Bruce Willisre a kopasz pasira, vagy Balázs Palira akinek sok haja van de minek... no para, mindenkinek más tetszik.

Fu Szekh Li 2021.02.15. 19:34:30

@Kosztarika: Szerintem mindegy neki, de az biztos, hogy nagyon :)

hereverő heverő 2021.02.15. 19:34:58

@Kosztarika: igen, szeretném állva... de már csak a meleg levegőt fújja. Ha siker véletlenül állni, persze

Raspberry Cake 2021.02.15. 19:36:32

Remélem midegyikőtöknek remekül telt február 14-e:)) Nagyon bízom benne, hogy Dani lesz a kiválaszott ma, jót tenne Bálint játékának, ha mielőbb kiesne. Szerintem Moh, Merci és Robi rá fogja tenni a jelét, Dani Moh-ra vagy Robira, Vivi és Bálint Mercire.
@silvermansarah: Végre egy sorstárs, eddig szinte mindenki furán nézett rám amiatt, hogy sskk nem tudom elképzelni, hogy kopasz pasim legyen. Tőlem lehet rövid, hosszú, szőke, barna, fekete haja, csak legyen és bele lehessen túrni:DDD

hereverő heverő 2021.02.15. 19:39:18

@Raspberry Cake: szia Sütike, akkor neked Zámbó Jimmit ajánlom, tök szépen lehetett túrni a haját

Fu Szekh Li 2021.02.15. 19:39:54

@hereverő heverő: Szerinted mára mennyi maradt neki?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.15. 19:40:30

@hereverő heverő: vagy akinek rövidebb a lába annal hosszabb a másik

Kosztarika 2021.02.15. 19:40:41

@Raspberry Cake:
Szia Sütike.
Rád pattant a már majdnem szerencsésen kidobott gumicsont? ;))))

hereverő heverő 2021.02.15. 19:42:38

@Fu Szekh Li: hát a fene tudja. Pár éve leszólt a rajongóknak, majd megkérdezzük legközelebb

Fu Szekh Li 2021.02.15. 19:42:43

@Kosztarika: Úgy tűnik bumerángra rágta a társaság.

mozambikizombikini 2021.02.15. 19:43:58

@silvermansarah: Szerintem itt csak felrecsetelesek mentek am el egymas mellett. :D Szerintem mindenki magara vett valamit abbol, ami nem ra vonatkozott. (En mondjuk nem. :D :D :D) Semmi okod nem volt megntegetozni, plane nem egy anonim forumon ismeretleneknek. LaciHV kommentje sztem csak arrol szolt, hogy lam-lam, minden embernek szamitanak a kulsosegek is, nem csak a ferfiaknak. (Mert ugye altalaban az a sztereotipia)

En pont feljebb irtam valakinek, hogy tok fura, de ebbe a szeriaba csak 185 cm feletti sracokat valogattak be, pedig a KSH szerint a magyar pasik atlaga 176. Ez vajon veletlen? :D Valami alapjan csak folyik egy casting...

.Zsu 2021.02.15. 19:44:05

@hereverő heverő: szóval @silvermansarah: balázs palit választod igaz? :DD

Kosztarika 2021.02.15. 19:44:10

@hereverő heverő:
Akkor gyere el reggel és fújjál egy kis meleg levegőt az autóm szélvédőjére. :D

tvbuzi 2021.02.15. 19:45:37

@mozambikizombi: juhú, legalább a magasságom több az átlagnál

Fu Szekh Li 2021.02.15. 19:46:51

@hereverő heverő: Ja, hogy te rajongó vagy... :DDD

MsIreneAdler 2021.02.15. 19:47:11

@.Zsu: na jól van. Azt hittem már, hogy csak álmodtam :D. Szóval Fálki nem figyelt!! Ejjj :)

hereverő heverő 2021.02.15. 19:47:26

@Kosztarika: azt hiszem lenne nagy közönsége egy ilyen mutatványnak :DD

mozambikizombikini 2021.02.15. 19:48:06

@tvbuzi: Fogadd oszinte gratulacionkat! Kivanunk jo egeszseget, boldogsagot es meg tobb sikert az eletben! :D

hereverő heverő 2021.02.15. 19:49:43

@Fu Szekh Li: persze, van itthon oltárom is, még a családi címeremben is van egy kakas berettával a csőrében

Gia 2021.02.15. 19:50:35

Az a Mercimó név a posztból tök aranyos. :-)

.Zsu 2021.02.15. 19:50:59

szerintem jobb hogy át lett beszélve ez a kopasz kérdés, meg a külsőségek kérdése.
senkiben ne maradjon semmi feszkó, mert akkor gyomorfekély lesz meg magas vérnyomás.
kommentformatumban és alapból leírva másképp jön le úgyis minden. még csak a csetelésre sem hasonlít a dinamikája annak ami itt megy.
meg volt itt már mindenféle off, és én azon az állasponton vagyok h ezzel semmi baj nincs. :)))

hereverő heverő 2021.02.15. 19:52:43

@Kosztarika: ezt bóknak veszem, köszönöm

Raspberry Cake 2021.02.15. 19:56:13

@hereverő heverő: Szia Heverő:)) Erre csak ennyit írnék: Del mortuis nil nisi bonum. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.
@Kosztarika: Szia:)) Mentségemre legyen mondva, a kommentem elküldése után olvastam csak a tiedet. Pusztán @silvermansarah után megörültem annak, hogy nem csak én vagyok így a kopasz pasikkal:)) Ez nem jelenti azt, hogy piszkálni, bántani vagy megsérteni akarom őket. Fordított esetben, abszolút el tudom fogadni, ha valakinél az alacsonyságom vagy bármilyen külső tulajdonságom miatt szóba sem jöhetek. Ezzel le is zártam ezt a kérdéskört.

Kosztarika 2021.02.15. 19:56:53

@.Zsu:
Aki egy fórum miatt magas vérnyomást kap és gyomorfekélyt, mert nem tudja helyén kezelni a dolgokat, az meg is érdemli.

Krétagarbó 2021.02.15. 19:56:56

@Kosztarika: ezt most elképzeltem:DDD

Hajrá Robi!!! :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 19:57:54

helló és halló.
PP tegnapi outfitjéről meg kívánom jegyezni, hogy basznámszájba a sztájlisztját azért a babarózsaszín rettenetért, amit ráaggatott erre a szerencsétlenre.

Fu Szekh Li 2021.02.15. 19:58:40

@Kosztarika: Reggel még tán menne is neki.

.Zsu 2021.02.15. 19:58:53

@Kosztarika: ja meg nyilvan koltoi tulzas volt :)))

Kosztarika 2021.02.15. 19:59:07

@Raspberry Cake:
Nem számonkértelek, csak.. nem írom le mégegyszer. :))))

hereverő heverő 2021.02.15. 19:59:15

@.Zsu: a külsőségekről parttalan vitatkozni mert ami tetszik az egyiknek attól herótja va a másiknak. Az egész embert kell nézni mmkk. Ezt is sokszor megtárgyaltuk itt már szerintem. Én pl 162 cm magas vagyok és 119 kiló, kopaszodom mint dr Bubó és mégis imádnak a lányok. Fizetésnapkor leginkább.

Krétagarbó 2021.02.15. 19:59:34

@hereverő heverő: semmiképpen nem szeretném, hogy lecsapja Ármándó kezéről:)
Amúgy tuTTam, hogy rád mindig számíthatok:)))

.Zsu 2021.02.15. 20:02:23

@hereverő heverő: jaja, én kommenteltem is feljebb, h nem lehet ezt megmagyarázni és nem is kell, h kinek mi tetszik vagy mi nem.

Krétagarbó 2021.02.15. 20:03:32

@úgymond olvasó mmkk: szerintem meg pont illett az egyéniségéhez. Ebben meg tudta mutatni, amit képvisel, igazából :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 20:03:40

@mozambikizombi: 176? nem véletlenül indítom úgy az ismerkedést bármilyen hímnemű egyeddel, hogy hány centi magas vagy.. (bár életem összes férfija közül egy van, aki velem egy magasságú, a többiek mind alacsonyabbak pár centivel, szóval megszoktam.. csak reménykedem, hátha egyszer..)

hereverő heverő 2021.02.15. 20:04:03

@úgymond olvasó mmkk: félek ez PP saját választása volt Valentinre. Az ölelkező kutyákkal.... én inkább trollkodásnak gondolom, fricskának.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 20:05:36

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): csá.

@Krétagarbó: az egyéniségét nem vettem számításba, csak megláttam ezt a rózsaszínt, és leszállt a lila köd :DDD

Kosztarika 2021.02.15. 20:06:03

@úgymond olvasó mmkk:
Oszt hány vót az a pasi VIRÁGszálam? Sok? :D

TheLynx70 2021.02.15. 20:06:44

Visszaolvastam, de vakarom a fejem, inkább elengedem az egészet. :) Az én uram nagyon kopaszodik, csak három éve vagyunk együtt, nem is magas, nem is jóképű, de ezerszer inkább őt választom, mint Brad Prittyet :) Mert személyiségben messze a legszebb férfi, akivel valaha találkoztam. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 20:07:37

@Kosztarika: beleszámít az is, akit le akarok tagadni? akkor kettő. legalábbis addig mindenképpen el tudok számolni :DDDDDD

_Pipp 2021.02.15. 20:07:46

@úgymond olvasó mmkk: átérzem a problémát :D mondjuk kevésbé ismerkedem online, főleg mostanában lett kicsit sok az online tér, vágyom vissza a valóságba :)

Kosztarika 2021.02.15. 20:09:44

@úgymond olvasó mmkk:
Már csak egy kérdés: egyszerre kettő? ;)))

hereverő heverő 2021.02.15. 20:09:54

@_Pipp: vigyázz, Ármándo mindjárt megkérdezi, hogy lány vagy-e.

Raspberry Cake 2021.02.15. 20:10:36

@Kosztarika: Egy percig sem vettem annak:))
Virággal egy friss interjút itt találtok nlc.hu/sztarok/20210215/vv-virag-dani-parbaj-interju-valovilag/
Zenét már régen linkeltem, így jöjjön egy régi kedvenc www.youtube.com/watch?v=QLNr3_YNeJc

hereverő heverő 2021.02.15. 20:10:44

@TheLynx70: na így kell ezt. Akkor még nekem is van remény így alacsony dagadtan

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.15. 20:13:20

@TheLynx70: így van, gondolom amikor leveszi a kabátját, akkor...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 20:13:40

@Krétagarbó: én irigylem a barna szeműeket, az olyan szép :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 20:14:20

@Kosztarika: hülyének nézel te engem? kinek kéne egyszerre kettő, mikor néha az egy is sok? nem vagyok mazochista :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 20:15:37

@_Pipp: én perpillanat sehogy sem :) barátnőim szokták mondani, hogy láttak itt vagy ott egy jó pasit, az első kérdésem mindig az, hogy "és magas?" :D

_Pipp 2021.02.15. 20:16:51

@hereverő heverő: néha már magam sem tudom :)

.Zsu 2021.02.15. 20:18:13

@Raspberry Cake: páratlan páros voltak ők ketten,
dani és virág egy kottafüzetben
páratlan páros, ket buta kis dallam, egymás seggében

Raspberry Cake 2021.02.15. 20:22:45

@.Zsu: Kíváncsi leszek a szülei rekaciójára a JLB-ban. Szerkesztők helyében beküldtem volna nekik egy kilincsre akasztható ne zavarj táblát, hogy azt használják, ha szexelnek, igaz, akkor a többiek nem tartózkodhattak volna szinte semennyit a hálóban:DD

Krétagarbó 2021.02.15. 20:22:52

@úgymond olvasó mmkk: megértem, egy barátnőm szerintem hasonló magas, mint te. Egy idő után feladta, és azt mondta, leszarja, h a pasi alacsonyabb. Amióta elengedte ezt a dolgot, él, mint Marci Hevesen:))

_Pipp 2021.02.15. 20:23:19

@Raspberry Cake: ez menthetetlen... nem érti :D Fru2.0

Kosztarika 2021.02.15. 20:23:40

@.Zsu: :DDD

Voltak durva vitáink, és úgy beszéltünk egymással, ahogy, de melyik kapcsolatban nincsenek ilyen viták? A négy fal között teljesen másképp viselkedik egy pár, mint a többi ember előtt."
Igaza van. Ha itt ez moderált veszekedés volt, kint már csattant volna a saller.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 20:26:03

@Krétagarbó: én is elengedtem, már nem mondom, hogy léccccilegyenvelemegymagaaaaaaaas, mert úgysem lesz :) csak álmodozom róla még néha :D

Kosztarika 2021.02.15. 20:26:46

@hereverő heverő:
Mert a belsőd gyönyörű. Látni akarom.
Már fenem a kést. ;)

Krétagarbó 2021.02.15. 20:28:35

@.Zsu: inkább csak Dani volt seggben:))

.Zsu 2021.02.15. 20:28:58

@Kosztarika: Szeretném fejleszteni a hangomat, és énekléssel foglalkozni, közös számokat is készítenénk Danival

biztosvoltamebben :D

Kosztarika 2021.02.15. 20:32:23

@.Zsu:
Ha nem jön be, nyithatnának nyilvános wc-t. (Ha az sem, akkor ..házat.)

TheLynx70 2021.02.15. 20:32:55

@Kosztarika: Heverőt ne. :) Inkább Ppuput, még soha nem ettem tevepúpot. :) És neki is gyönyörű lehet a belsője. :)

Kosztarika 2021.02.15. 20:35:05

@TheLynx70:
Ő már rágós.
de belenézhetünk. ;)

Krétagarbó 2021.02.15. 20:36:51

Virág: “ Erősnek gondolom a kapcsolatunkat, szerintem jól fogunk működni együtt. A Villában kitapasztaltam, mi az, ami nem fér bele neki.”

hereverő heverő 2021.02.15. 20:37:08

@Kosztarika: és @TheLynx70:
Kifordítva mindenki rózsaszín

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 20:40:32

virdzsi, virdzsi, te tátott szájjal mész a faszerdőbe.

TheLynx70 2021.02.15. 20:41:31

@Kosztarika: "A máját enném meg, nagyszemű babbal...!" By Hannibal Lecter. :)

Kosztarika 2021.02.15. 20:41:42

@Krétagarbó:
Pl. Rápillantás valakire az utcán, fürdőruha, alkohol, buli, vélemény, csinosan öltözés, smink, haj, tanulás.. ez mind nem fér bele. Csak amiről mi is tudunk.
Még jó, hogy ő cseppet sem alárendelt.

Kosztarika 2021.02.15. 20:43:43

"úgymond olvasó mmkk
1 perce
virdzsi, virdzsi, te tátott szájjal mész a faszerdőbe."

Ami nem csoda, mert tugggyuk, hogy élvezi.

EU2020 2021.02.15. 20:44:45

@Krétagarbó: én is tornáztam, pedig a pasim mindenformán szeret és elfogad, és ezt még a haverjaival is megbeszélné, ha lenne ideje:)) (ez kacsintós akart lenni)

hereverő heverő 2021.02.15. 20:47:04

Minek a lélek balga fényüzése?
Aludjunk. Másra kell ideg s velő.
Józan dologra. Friss tülekedésre.
És rossz robotos a későnkelő.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.15. 20:53:13

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ez csak akkor igaz, ha Neked is valamelyik szülőd kék szemű de legalább az Ő szüleik közül valaki kék szemű.
(Nekem mindkét szülőm barna szemű, de a nagypapám kék szemű volt. nekem is kék szemem van)

KékCsöcsűPini 2021.02.15. 20:55:22

Nekem a lelkem a legszebb basszátok meg! és ELSŐ mint mindig !

Mámma 9tű vagy 10tű lesz ?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 20:57:18

@Majom1Parádé: nálunk muter barna, apa meg kék. nagyszülők-dédszülők szintén a barna-kék vonalon mozogtak, én meg lettem zöld. ha nem női postás dolgozott volna anno a faluban, gyanakodnék :))))))

TheLynx70 2021.02.15. 20:58:29

Én továbbra is azt gondolom, hogy ha Merci megfogta Moh péniszét, hát megfogta. :) Héliumhanggal. :) Amennyiben nem szerette volna elengedni (Moh szerint) az is az ő dolguk. :) ) Bánja a bront, ragadjanak egymásba. :) ) De mind a kettő benne van bőven. ;)

Kosztarika 2021.02.15. 20:58:30

@SelyemSonkaPini:
Szíjja :) 22 h

Ma annyi baromságot hordott össze a Főni, hogy alig várom, hogy élvezhessem Merci és Virág magasröptű megnyilvánulásait és IQ-ját, azaz egy magasabb szintet. :(

hereverő heverő 2021.02.15. 20:59:16

@úgymond olvasó mmkk: nekem sárga. Apám kukorica volt, anyám meg egy kémcső.

ppupu 2021.02.15. 21:00:06

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: 1 óra múlva kezdődik az Ápoltak Viadala!

MsIreneAdler 2021.02.15. 21:02:04

@ppupu: el fogok aludni addig :'(

hereverő heverő 2021.02.15. 21:02:32

@ppupu: szia Ppupu, vigyázz a púpjaidra.

És végre tényleg eltűnök, joccakát mindenkinek

Gia 2021.02.15. 21:04:12

@MsIreneAdler: A BV meg éjfélkor kezdődik..Bár tudom Te nem nagyon nézed.

Kosztarika 2021.02.15. 21:04:42

@hereverő heverő:
Helyileg hol kezeltek?
(Vagy fognak.. de nem a génjeidet ;)

MsIreneAdler 2021.02.15. 21:05:44

@Gia: az a baj, hogy (remélem Ármandó nem figyel:) se Vandát, se Győzit nem tudom elviselni, így a vége felé meg pláne.

Fu Szekh Li 2021.02.15. 21:09:20

@hereverő heverő: Persze, mindig csak ígérgetsz...

TheLynx70 2021.02.15. 21:10:18

@Kosztarika: Kedves ember. :) Kedvelem! Eszperente nyelven... ez engem meglepetett, eleve e nyelvezet! :DDD

ppupu 2021.02.15. 21:10:38

Kedves Fálki!

Köszi, tök jó volt. Átpörgettem többször a képeket, de sehol sem látom a csillámpónis Mercedes képeket, hüpp hüpp

Krétagarbó 2021.02.15. 21:11:09

@Kosztarika: az a lényeg, hogy így már jól fog működni a kapcsolatuk...

ppupu 2021.02.15. 21:11:46

@TheLynx70: Te csak ne pályázz a tevepúpokra... Figyelek ám

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 21:14:12

@ppupu: most még csak a púpokat akarja..

Kosztarika 2021.02.15. 21:17:09

@TheLynx70:
Egyes embereket szeretek e helyen, de melyek nem egyenesek lesznek, nem.
Jelzem, te egyes leszel. :))

TheLynx70 2021.02.15. 21:17:59

@úgymond olvasó mmkk: Nekem elég egy púpja is, a másikat meghagyom. :) Elvégre pputu teve. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 21:21:03

@Majom1Parádé: pontosan
nagyapám apám kék szemű , négy recesszív allél .

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 21:22:46

@TheLynx70: a teve először csak a púpját nyújtja, aztán a végén a komplett teste kell

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 21:25:18

egy két ppupu teve egyszerre hány nőt tud kielégíteni?

TheLynx70 2021.02.15. 21:26:43

@Kosztarika: Nem mekeghetek ellent neked, mert teljesen egyben leledzek veled, eleve egyet ettem veled. :D

SirLemming 2021.02.15. 21:27:35

@úgymond olvasó mmkk: Szeretem a zöld szemű nőket. Just sayin'

Kosztarika 2021.02.15. 21:28:37

@TheLynx70:
Elvek egyeznek, kedvellek. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 21:29:37

@SirLemming: a zöld szemű nők is szeretnek téged?

Van der Waals 2021.02.15. 21:29:42

Helló!
Egész megsajnáltam Danit.
Bálint a héliumos lufival meg roppant... hogy is mondjam ötletes!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 21:30:28

@TheLynx70: kosztarika barátném nem tudja halálra szekálni, ha megeszed. ne legyél ilyen vele :))))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 21:30:32

nem sima zöld vagy szürke?az valami brutál ritka valószínű a kék változata lehet.(nagyfaternak volt ilyesmi szegény megboldogult nagyfateromnak)
akkor gyerekeink 50%-a lesz kék szemű

Ármándójózsi 2021.02.15. 21:30:44

@TheLynx70: Perverz tehenek. Fejetek tele eme felesleges terhekkel. Ereszkedjetek lejjebb, mert egekben esztelen fejetek...

MsIreneAdler 2021.02.15. 21:32:38

Nem bírom, valaki ébresszen fel :)!!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 21:33:51

@MsIreneAdler: csinálj 20 guggolást 20 fekvőtámaszt akkor felpörögsz , egy ideig

SirLemming 2021.02.15. 21:34:09

@úgymond olvasó mmkk: Szerencsére nem mind, bajban is lennék. Sőt olyan is van aki utál. Tuti van.

ppupu 2021.02.15. 21:36:47

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Hármat, de csak mert szerény

@TheLynx70: Nemtom számít-e, kopasz teve vagyok, de a szemem sötétkék.

Ármándójózsi 2021.02.15. 21:36:49

Te ne perlekedj velem esztelen! Nem kerestem veled egyetlen ebet sem! Ne terelj feleslegesen...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 21:38:04

@SirLemming: nincs olyan sok zöld szemű nő, hogy mindegyik érzést produkáljuk feléd :)))))

Kosztarika 2021.02.15. 21:38:34

@Ármándójózsi:
Szemtekenkedsz? Elegem lesz, megverlek. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 21:38:58

@Kosztarika: te tetted e tettetett tettet, te tettetett tettek tettetett tettese, te!

TheLynx70 2021.02.15. 21:38:59

@úgymond olvasó mmkk: Csakis Kosztarika után fogok feltakarítani, tehát a maradékot fogom csócsálni. :)) Remélem marad egy kevés zsíros is. :) Púp! :)

Kosztarika 2021.02.15. 21:40:21

@ppupu:
Az a láma szeme, láma szeme.
Személyiségzavaros vagy? Vagy mutáns láma?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 21:40:33

ppupu teve tett szeget e lencselevesbe ,
szerecsen emberek leszegett fejjel ettek ,
szerencse én nem ettem belőle.

SirLemming 2021.02.15. 21:42:08

@úgymond olvasó mmkk: Nem is lenne rá igény. Egy elég is volna a megfelelő érzelmekre hangolva. :D
De tényleg ritka sajna. :/

Kosztarika 2021.02.15. 21:42:39

@úgymond olvasó mmkk:
Ezt lepetyegni nem lehet.. neked ment. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 21:43:43

@SirLemming: minden zsáknak van foltja :)

@Kosztarika: nézd meg, megint nem vette be a cavintont, meg van róla győződve, hogy ő egy láma..

ppupu 2021.02.15. 21:44:07

@Kosztarika: Most akkor ilyen apró genetikai defekteken élcelődsz, milyen tesó vagy Te?
Na és ha van egy kis láma is bennem? Még mindig jobb mint a ló-darázs :DDD

Ármándójózsi 2021.02.15. 21:44:09

Nem teheted! Szerelemmel kereskedem, szeretetel tele nevem, ezt Neked nem engedhetem, mert szemedben eszem vesztem, elveszek...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 21:44:38

@repuloezustmokus: disco fénynél , mojito koktéllal a kezedben ? nagyon szép lehet .

ppupu 2021.02.15. 21:44:57

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Te egy igazi Petőfi vagy, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk :DDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 21:46:32

@repuloezustmokus: 50 %esélyed volt kékre nekem is , de nekem barna lett :)))
jól ment volna a világos barna hajamhoz világoskék mezben.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 21:49:04

@Ármándójózsi: szerelemmel kereskedni nem a bigámisták szoktak?

Kosztarika 2021.02.15. 21:50:33

@Ármándójózsi:
Irogatsz itt a semmibe már másodszor.
Jelezz, mert nem felel ember..

Kosztarika 2021.02.15. 21:52:41

@ppupu:
Mikorra várod a kislámát? Természetes ellés lesz vagy császár?

Ármándójózsi 2021.02.15. 21:53:10

@Kosztarika: Elcsesztem...mert nem jeleztem... :( Teljesen elkeseredtem. :'(

Fu Szekh Li 2021.02.15. 21:54:06

@úgymond olvasó mmkk: Stricik, kurvák, mondjuk nem tudom, Józsi melyik...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 21:54:57

Sziasztok, szép estét! :))

@Fálki: Köszönjük szépen Moha glóriáját! :-)))

Kosztarika 2021.02.15. 21:55:28

@Ármándójózsi:
Ne vedd lelkedre, gyere keblemre:)

SirLemming 2021.02.15. 21:55:32

@úgymond olvasó mmkk: Télapó is átverés volt... nem hiszek már a mesékben.

@Kosztarika: Eme ember semmibe mereng? Nem. Eleme szerelem, de esete nem kezelhetetlen.

TheLynx70 2021.02.15. 21:55:56

Eszperente versenyben ketten verseltek legterjedelmesebben. :) Nyunyó és Ármándó Józsi! :D

ppupu 2021.02.15. 21:57:01

@Kosztarika: Az kéne még... Már van kettő... Ezekkel sem bírok

Ármándójózsi 2021.02.15. 21:57:12

@Kosztarika: Kebled kedvemre lenne, megyek erejem telve! :)

ppupu 2021.02.15. 21:57:58

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): De hát én csak kedvességből... :DDDD

Kosztarika 2021.02.15. 21:58:46

@Ármándójózsi:
El kell eresszetek, lesem betegeket ;)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.15. 21:59:44

@ppupu: szerintem máskor mondd neki hogy babiccscs

Kosztarika 2021.02.15. 21:59:45

@TheLynx70:
Én nem? Belebetegszek. :(((

ppupu 2021.02.15. 22:00:16

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az Ápoltak Viadala!

TheLynx70 2021.02.15. 22:00:19

@repuloezustmokus: De csakis rózsvirágból, jön a tavasz. :) (Remélem, mert a telet már nagyon utálom.) :)

ppupu 2021.02.15. 22:01:03

@repuloezustmokus: Köszi, ez nagyon jó ötlet. Én sem gondoltam volna, hogy Petőfire megsértődik.

Mók_Ica 2021.02.15. 22:01:11

sziasztok :))) ez egy hosszú öfi lesz :))) sok piát hoztam a konténer mellé :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 22:01:18

Olvastam a Vircsi-féle interjút, és komolyan el kellett gondolkodnom annál a résznél, amikor azt nyilatkozta, hogy a kezdeti hibája után visszavett és elkezdett nőiesen viselkedni... én vajon melyik adót néztem? o . o

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.15. 22:01:46

@TheLynx70: Júlia szép leány egykoron kimöne
Búzavirág-szödni a búzamezőbe,
Búzavirág-szödni, koszorúba kötni,
Koszorúba kötni, magát ott mulatni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 22:02:25

@Mók_Ica: Szia Móki! ^^ Jól tetted... bár nem tudom, mit akarnak 2 órában most, ha eddig elég volt a 40 perc...

tvbuzi 2021.02.15. 22:02:43

Attól függetlenül igazából kíváncsi vagyok ki kire rak

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.15. 22:02:50

@Kiégett Hobbynyúl: szerintem arra gondolt hogy nem osztotta az észt, hanem horgolt esténként

ppupu 2021.02.15. 22:02:54

@Mók_Ica: @Kiégett Hobbynyúl: Hellóóóó kollégák, köszi a konténert. Ezt a nőies dolgot én se értettem, de hát az ápoltak máskor beszéltek már hülyeségeket.

Mók_Ica 2021.02.15. 22:03:08

drága Fálki, gigabigszuper like és köszi a glóriát moha feje köré :DDDDD

SirLemming 2021.02.15. 22:03:09

@Mók_Ica: Jó estét, mi a választék?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.15. 22:03:33

szemmel verem kecses feneked ,
kezemmel tekerem veretes szekered.
kerekperec lepke teker lefele,
dani te meg húzz kifele.(mire háromig számolok)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.15. 22:03:36

@Mók_Ica: helló! húzódunk is közel, ne kelljen sokat futni :DDD

KékCsöcsűPini 2021.02.15. 22:03:38

ZENEI TÉREN ??? Így hívják a pénzért szopást ?

Mók_Ica 2021.02.15. 22:03:58

@tvbuzi: @Kiégett Hobbynyúl: úgy éreztem kell az a pia a konténer mellé :DDD

ppupu 2021.02.15. 22:04:01

Ez kicsit olyan mintha egy temetésen lennének az ápoltak, nem ? Nagyon morbid

Cimili2 2021.02.15. 22:04:37

@tvbuzi: igazaból én is.:)
szia mindenki!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 22:04:38

@repuloezustmokus: Ja, hogy így nevezik... érteeeem. :D
@ppupu: Szia! Akkor már ketten vagyunk, de ahogy láthod, a horgolás a megoldás. :D

Mók_Ica 2021.02.15. 22:05:11

@.Doktor.Szöszi.: jó lesz a bulika itt is :DDDD üveg poharat nem hoztam..... csak műanyagot....

daniella még mindig könnyesen taknyos.... vagy taknyosan könnyes????

.Zsu 2021.02.15. 22:05:17

@Mók_Ica: ahh, en majdnem bealudtam. mit iszunk?

TheLynx70 2021.02.15. 22:05:38

@Kosztarika: Neked nem kell szerepelned ebben versenyben, felmentett leszen. :)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 22:05:39

@tvbuzi: Szia! :)
@Mók_Ica: Feltétlenül. Most jön a Dani nyekergés, aztán a Moha-Merdzsó vergődés... :DDDD

peachcat 2021.02.15. 22:06:00

felti... fel, h amig nincs mellette, virag eszhez ter.

.Zsu 2021.02.15. 22:06:21

Dani attól félti Virágot h meggyőzik arról, h ne legyen vele.

Mók_Ica 2021.02.15. 22:06:26

@.Zsu: van gin, pezsgő, bor és házipálesz is akad.... ki mit iszik tegye fel a kezét :DDDD

Adamadam 2021.02.15. 22:06:29

Ez amúgy miért teljesítmény, hogy valaki sokáig eljutott ebben a játékban? Ha valaki nem teljesen mocsár mint Rencsa vagy Digo akkor könnyen eljut eddig. Ha szimpatikus konfliktuskerülő, akár kicsit tuja is akkor meg egyértelmű, hogy itt van, lásd Robi és Moh.

Cimili2 2021.02.15. 22:06:30

@Mók_Ica: milyet hoztál?? cak alkoholosat?? én meg hoztam soksok fánkot, h ne éhezzetek.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.15. 22:07:20

@Mók_Ica: hosszú esténk lesz, hoztam én is a készleteket :DDD

@.Zsu: bármi IS :DD

.Zsu 2021.02.15. 22:07:35

Dani most vhogy jobban hasonlít a facebookos kölyök énjére. elveszett kiskutya.

Kosztarika 2021.02.15. 22:08:04

Mercin borzalmasan áll a fehér gatya. Most látszik, hogy ő is x-fx-faktoros. A lábában mindenképpen van x.

ppupu 2021.02.15. 22:08:04

@Kiégett Hobbynyúl: Bakker Te egy orákulum vagy. A nyekergés már folyik

tvbuzi 2021.02.15. 22:08:11

Brühühű, adjatok egy papírzsepit

SirLemming 2021.02.15. 22:08:20

@Mók_Ica: Páleszt, ofc. Köszi. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.15. 22:08:23

@.Zsu: Dani hangja kurvára irritál...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 22:08:23

@Fu Szekh Li: szerintem egyik sem, de nehogy meglássa, hogy nem vagyok róla rossz véleménnyel

@SirLemming: ez nem mese, ez zsák meg folt :)

Mók_Ica 2021.02.15. 22:08:28

@Cimili2: van zéró kóla, bubimentes víz, teJa és tejecske is :DDD fánk... nyami :DDDD

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): zeva nyunyoka :D

.Zsu 2021.02.15. 22:08:37

@Adamadam: ez a "halottról" jót vagy semmit udvariaskodás

Kosztarika 2021.02.15. 22:08:41

@.Zsu: én nem fogom megsajnálni.

_Pipp 2021.02.15. 22:08:48

Móh szerint ők egy szórakoztató pár :D jó estét:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 22:09:12

@repuloezustmokus: Meg... láttuk, hová vezetett. :D
@Adamadam: Ez egy jó kérdés. Azt viszont megfigyeltem, hogy amikor 5-6-ba ott vannak, akkor mindig erre hivatkoznak, meddig voltak bent. Ez valami kiváltság lehet. Kb. olyan, mint az olimpikon, aki kimegy és kiesik, utolsó lesz... stb.... már elnézést.

Cimili2 2021.02.15. 22:09:36

@.Zsu: sajnáltatja magát. nála még frú is külömbül viselkedett.

KékCsöcsűPini 2021.02.15. 22:09:44

Dani megmutatta mit tud... hát meg baszod...

Post Modern Prometheus 2021.02.15. 22:09:49

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 39.88% [65]
- Vivi: 30.67% [50]
- Bálint: 24.54% [40]

Mók_Ica 2021.02.15. 22:09:58

@Kosztarika: hozéra ütött a lába :DDDD

@tvbuzi: dobtam, egy egész dobozt :D

@SirLemming: töltöttem, egs

.Zsu 2021.02.15. 22:10:05

@.Doktor.Szöszi.: @Mók_Ica: na akkor a bármiből kérek, sokat.

moháék nagyon vakon vannak :DDD

Adamadam 2021.02.15. 22:10:10

@.Zsu: igen, ez is benne van. De saját magukat is sokszor nyertesnek nevezik azzal, hogy idáig eljutottak. Pedig ez még önmagában nem nagy teljesítmény. Főleg, hogy ha jól emlékszem 13-an indultak és most vannak 6-an. Ha nem lenne ennyire begyorsítva a végjáték, akkor ez még messze nem a vége lenne. Talán a vv4 volt 140-150 nap körül, itt meg alig van 100 nap

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 22:10:17

@_Pipp: Hali! Ahaaaa... ők is a cseh 2-t nézik, főleg Moha, aki szerint ők színes egyéniségek. :DDD
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jó éjt! :)

Kosztarika 2021.02.15. 22:10:34

Proliur polirozza magát. Megint.

Mók_Ica 2021.02.15. 22:10:54

@SelyemSonkaPini: szó szerint :DDDDDD mind a 3 porton teljesített.....

Aliceinchains 2021.02.15. 22:10:58

Dani szomorában lobotómiát követ el orrtúrás formájában

ppupu 2021.02.15. 22:11:02

@.Doktor.Szöszi.: Engem már mindegyik hangja nagyon irritál, de ez bőgés a legjobban... Mi lett a férfiakkal 2021-re ?

SzabadEzANév? 2021.02.15. 22:11:12

Bálint csókolgatja danit. Blehh

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 22:11:15

Azon röhögök, hogy Daniella pár napja azt nyilatkozta, őt aztán nem viselné meg annyira Vircsi kiesése... látjuk. :DDDDD

.Zsu 2021.02.15. 22:11:36

@Kosztarika: nem felejtünk.
@Cimili2: mert ő egy érzékeeny fijúú

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 22:11:40

@SzabadEzANév?: Most búcsúzik a 36 millájától. Illetve megy Daniella felcopása.

peachcat 2021.02.15. 22:11:42

o istenem dani... o maga a szentlelek. most sajnalja meg mindenki.

Nátha ellen bálna 2021.02.15. 22:12:02

Mú, ti vagytok a Multiverzum legszórakoztatóbb párosa, és hihetetlen mélységeitek vannak. Minden este miattatok kapcsolom be a televíziót.

Mók_Ica 2021.02.15. 22:12:23

@Aliceinchains: jajjjj.... ezen felröhögtem :D

daniella történetei elnyavalyogva..... borzalmas..... most ihatok újra..... pffff

Cimili2 2021.02.15. 22:12:25

ez az értelmetlen dani duma. a fülem is bele fájdul.

princejesus 2021.02.15. 22:12:28

Dani nagyon nagyra van magával, közben meg egy kisfiú

KékCsöcsűPini 2021.02.15. 22:12:30

@Kosztarika: EKG ő már több világháborút is végigszenvedett...

Kosztarika 2021.02.15. 22:12:34

Nincs Virág, Dani beszél Mohval.

tvbuzi 2021.02.15. 22:12:42

Na, mindenki meghatódott?

tvbuzi 2021.02.15. 22:13:07

Vivinek konténert!!!!

SzabadEzANév? 2021.02.15. 22:13:10

Dani lecserélte a képét a Virágra... Bárcsak ki is menne az ajtón

.Zsu 2021.02.15. 22:13:17

@Adamadam: jó de ők csicskagyászok. :D

ha most proliur nem lenne szomorú akkor az lenne gáz.

Mók_Ica 2021.02.15. 22:13:19

bakker..... vivike...... azért a wc nem egy konténer...... :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.15. 22:13:26

@tvbuzi: Persze... van mellettem egy 100-as zsepi csomag is.

Ármándójózsi 2021.02.15. 22:13:27

@Mók_Ica: Van még hely a konténernél...

ppupu 2021.02.15. 22:13:28

Vivinek konténert !!!! :DDDD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.15. 22:13:49

én is így vagyok tőlük....hánynom kell....:S

Mók_Ica 2021.02.15. 22:13:50

@tvbuzi: ott a klotyó...... rányomja renáta recskájára..... szegény wc :DDDDD

_Pipp 2021.02.15. 22:13:52

Vivcsi kicsit túltolta az alkoholt :D Kellemes képkockák ezek, egészségére mindenkinek:)))

Kosztarika 2021.02.15. 22:13:53

@SelyemSonkaPini:
Írtam neked korábban. De helyesbítek. Egy agyi szinten vannak a Főnivel.

KékCsöcsűPini 2021.02.15. 22:13:53

Vivcsi már háttérbe szorult... műsorozik egyet !

gazo 2021.02.15. 22:13:56

@tvbuzi: Én Vivcsó hányásán igen. Máson nem. Jégből vagyok

tvbuzi 2021.02.15. 22:13:58

Vivi a riportban is hányt, nálam ezzel megnyerte az évadot

Cimili2 2021.02.15. 22:14:02

@Mók_Ica: hallod??? fogni kell a haját.:))))))

Mók_Ica 2021.02.15. 22:14:20

@Ármándójózsi: neked igen :DDDD

@Cimili2: kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ppupu 2021.02.15. 22:14:25

Danika hüpp hüppü, de édes.. ja nem

nicu71 2021.02.15. 22:14:26

Fu de idegesítő Dani gyászos nyekergése,picsogása,meg külön ahogy Bálint együtérzést mímelve ölelgeti

Egyfejű 2021.02.15. 22:14:31

Állatok farsangja, szevasztok! Mi történik? Ma este nem kaptam engedélyt VV-nézésre.

princejesus 2021.02.15. 22:14:33

Vivi kamu meghánytatja magát hogy vele foglalkozzanak

úgymond olvasó mmkk 2021.02.15. 22:14:40

@Nátha ellen bálna: végre bevallottad. ugye, hogy könnyebb lett a lelkednek?