Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X93 – Zaklatás, Te vagy az?

2021. február 15. 15:15 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is.
PP van ma és ennél
többet nem is tudnék elmondani róla, ha nem egy „valentinnap, valentinnap” rigmussal nyitná a műsort és nem egy rózsaszín póló lenne rajta. De az van.

kepernyofelvetel_1210_egyedi.png



Mivel holnap kiválasztás, mi más lehetne a kreatív kérdés, minthogy szerintünk ki lesz a kiválasztott. Nehéz ilyenkor nekem nem túl ronda szavakkal elküldeni a szerkesztőket a picsába, úgyhogy maradjunk ennyiben, hogy szerkikéim, menjetek a picsába.

Ki ismeri jobban a párját kvíz volt a párbaj előtt, ahol a két szőke csaj volt természetesen a
középpontban, Bálint a játékmester, Vivi és Robi pedig a ponttáblakezelő közönség szerepet kapják.

kepernyofelvetel_1211_egyedi.png

kepernyofelvetel_1212_egyedi.png



Első kérdéssel
rögtön bele is csapunk a közepébe: hány szexuális élménye volt eddig a lányoknak?
Mármint ez most mit jelent? Kérdezem én naívan, mert Virágnak csak ott bent volt mondjuk 40, ebből 20 anális, 15 orális és 5 vaginális behatolás, de orgazmusa talán egy sem… Vagy a kérdés arra vonatkozik, hogy hány pasival
feküdtek le egész életükben?
Mindenesetre ők így értelmezik és Merci 3at ír, Moh 4et. Moh tudja jobban, mert Mercikének 3 volt a villa előtt – nem helyileg a villa előtt, ti gonoszok, hanem időben- és Ő maga is berakta néha egy kicsit, néha meg nagyon.
Mercike elfelejtette bizony, hogy Őt itt a kamerák előtt is megcsinálták.
Dani 11et írt, mert egy úr és nem akart nagy számot írni, Virág próbált diszkrét maradni és
annyit írt: sok.

kepernyofelvetel_1215_egyedi.png

kepernyofelvetel_1217_egyedi.png



Mi a kedvenc étele a lányoknak?
Moh: csoki, Merci: csoki. Ehhez is lenne azért nekem megmondásom: Mercike ha így folytatja, akkor 30 évesen olyan szintű hízásnak fog indulni, amitől Schobert Norbi is
pánikrohamot kap. Mert most, 18 évesen, amíg ezerrel pörög az anyagcseréje, most is tudott 60 nap alatt 10 kilót hízni… 15 év múlva, amikor majd lelassul az az anyagcsere, akkor olyan sebességgel pörögnek majd fel a kilók rá, hogy Ő lesz a Plussize Barbie kétlábon járó mintadarabja. Ne legyen igazam és valami rejtélyes behatásra változzon meg Mercike.
Virágék: csirkerizs mindkettejüknél, ami lehet hogy igaz, de hogy nem azt fogyasztja leggyakrabban Virág, az tuti. Hanem az energiaitalt és saját bevallása szerint is azon élt.
Van egy csomó unalmas kérdés unalmas válasszal, azokat nyilván kihagyom, nincs ma nálam annyi betű, hogy mindegyikre jusson.
kepernyofelvetel_1218_egyedi.png

Ki az álompasija a csajoknak?
Moh: Manuel, Merci: Zayn. Én ezek
közül csak Manuelt láttam már, nagy baj lenne, ha valakinek az a kis nyikhaj lenne az álompasija, a másikról gőzöm sincs hogy kicsoda és nem nézek utána, gondolom valami agyontetovált repper hülyegyerek, de még azt se tudom, hogy magyar-e egyáltalán :D Micsoda tájékozatlan egy Fálki vagyok én.
Virág: nemtudom a nevét.
Dani: K
ösz.
Ezek után mi van a táblájukra írva:
Virág: Dani
Dani: Én.
Jajjjjjjdecuki.

kepernyofelvetel_1220_egyedi.png

kepernyofelvetel_1221_egyedi.png



Mi az álommunkája a lányoknak?
Moh: Repper, Merci: Repper
Dani: Kávézó, Virág: életművész. WTF???? Viráganyuka biztosan ezen a ponton is büszke volt a lányára.
Ide most
tényleg nem szeretnék írni semmit, mert nem bírja el a virtuális papír. Csak az a mém jut eszembe, amikor is két leány találkozik és a következő párbeszéd zajlik le közöttük:
- Te mivel foglalkozol?
- A
közösségi oldalaimmal és influenszer vagyok!
- Jaaaaa, én sem értek semmihez.
Dani is ledobja a láncot és részéről itt véget ért a játék, mert ennyire még az Ő szerelme sem lehet idióta. De, lehet.
Tudod, Dániel, Ledneczky „nem értem, de büszke vagyok rá” Virág a Te párod.

kepernyofelvetel_1223_egyedi.png

kepernyofelvetel_1224_egyedi.png

kepernyofelvetel_1226_egyedi.png

kepernyofelvetel_1229_egyedi.png



Mi az álomrandija a lányoknak?
Moh: g
örkori, Merci: Párizs. Testvérem, nagyon olcsón akarod Te ezt megúszni :D
Dani: gyertyafény és kád, Virág: vacsi. Na itt mondjuk nincsenek nagy igények. Gondolom csirkerizs vacsorára, utána energiaital és rendelkezésreállás.
kepernyofelvetel_1230_egyedi.png

Milyen fóbiájuk van a lányoknak?
Virág: Ezt tudom.
Drága kiesett, szerencsétlen szerelmes anyukabiztosbüszkerám tulajdon… Rólad szól a kérdés baszdmeg, még jó hogy tudod. Istenem baszdmeg…
Mercimó: Nágyonkígyó
Dani: bezártság, Virág:
köldökfóbia
Dani előtt
lepörög az élete… Szüksége van neki erre, tényleg? Fog ez a lány annyi pénzt hozni, mint amennyi agysejt elpusztul a butaságai miatt?

kepernyofelvetel_1232_egyedi.png

kepernyofelvetel_1237_egyedi.png




23-23 lett az eredmény, úgyhogy döntő kérdés van:

kepernyofelvetel_1240_egyedi.png
Milyen kosaras melltartót hordanak a lányok?
Mercike: Ezt még én sem tudom.
Mercikeriport: A kinti
életben esetleg, talán, ha valami csoda folytán, néha, netántán, esetleg, valószínűleg nem de ha mégis igen melltartót kellene hordanom és vásárolnom, akkor csak bemennék egy boltba és felpróbálnám. Nemtudom mi az az ABC. Ezt mondjuk az önfejlesztés hetén is megtudtuk az angol órán, de a kosárméretben se megy neki. Én egy 75-80B-t tippelnék most, hogy meghízott.
Moh: C (
mennyire vakon vagy Te öcsém), Merci: A
Dani: B, Virág: 70B (az mondjuk tényleg nem sok, bár én magam is a kis melleket szeretem, de valójában kit érdekel ez, hogy az egyszerű posztíró Fálki milyen melleket szeret, ugye)

kepernyofelvetel_1242_egyedi.png

kepernyofelvetel_1243_egyedi.png





Párbaj előtti este van és Mercikében beindult a bizsergés. Neki itt el kell búcsúznia Mohtól és Moh legnemesebb testrészeitől, úgyhogy beindul a zaklatás és a spermaszerző hadművelet megint.
kepernyofelvetel_1244_egyedi.png
kepernyofelvetel_1245_egyedi.png

Ahogy a live kommentek
között olvastam, megint ment a Moh ekézés és én sem szeretném megvédeni, amiért hagyta magát leszopni ez a hős, de… De.
moh_egyedi.jpg

Én igenis azon az állásponton vagyok, hogy
1: Moh az évad első pillanata óta hárítja Mercit és pár elborult pillanatot
leszámítva kb menekül előle, próbál kitérni Mercike csókjai elől tettekkel és szavakkal is,
2: Moht eddig meg nem kaptuk hazugságon, tehát ha Mohriport azt mondja, hogy Ő elmondta sokszor Mercikének hogy ne, akkor én elhiszem neki. Az ágyából is el akarta
küldeni ugyanebben a jelenetben.
S gondoljunk bele abba, hogy fordított esetben mennyire hangos lenne már mindenhol mindenki, amikor is a nő ezerszer nemet mond, de a pasi csak megy, csak bújik, csak nyúlkál, csak fogdos… Az ugye
rögtön erőszak és #metoo és jézusom hogy fordulhat ez elő és mennyire felháborító.
És itt csatolnám akkor be az 1994-es Zaklatás
című filmet Demi Moore-ral és Michael Dougles-szal, ami ennek a tökéletes példája, csak ott meg nemi munkahelyi pozícióval való visszaélés is van.
Aki nem
látta volna: A csaj erőszakosan rámászik a pasira és addig manipulálja és provokálja, amíg annak elborul az agya és megkezdődik az aktus. Aztán közben kapcsol a férfi, hogy hohó, mégse.
A
történetben az a kulcs, hogy véletlenül fel lett hívva egy üzenetrögzítő, ami rögzítette azt, ahogyan a buli elején MD harmincegyszer mondott nemet. Visszanéztem most… Szerencsére Moh-t és Mercit is 0-24ben veszi a kamera es hányszor is mondott Moh eddig nemet Mercinek?
Biztosan
több, mint harmincegyszer. Esetleg naponta harmincegyszer.
Szóval igen,
oké, Moh megdugta már a kiscsajt amikor nem bírt magával és most is hatalmas áldozatot hozott, hogy Mercinek jobb estéje legyen és megkaphassa amit akar, de…

Ha Mercike mondott volna ennyiszer nemet 90 napon
keresztül és Moh megy oda nyúlkálni és mászik rá nonstop, az már 2021ben minimum egy keresztrefeszítés, igaz?
Párbajreggelen pasimegbeszélés Moh és Robi között, ahol Moh ecseteli, hogy Mercit nem lehetett leállítani és végül hagyta magát leszopni.
Mercike
közben reggelit csinál és neki nagyon jó volt, hogy Mohval alhatott, meg a fehérjeadag is jól esett neki.

Valentinnapi blokk, sok karaktert nem használnék el erre se: Vivi nem akar szerelmes lenni, de ajándékot szeretne kapni. Mármint a szerelmesek és a szerelem ünnepén, értitek.
Itt most nekem valami nem tiszta… Ezek az ápoltak vajon miért 13-án szombaton tartották a Valentinnapot? Csak és kizárólag azért, hogy két pár is részese lehessen még az
ünnepnek??? Vagy ez most mi? Mert Virág ugye 13-án, szombaton este esett ki, amikor Mercike is kieshetett volna, ebben a Valentinnapi ajándékrendelgetős mókában pedig még bennevannak mindannyian. Valakinek valami ötlet?
Mercike
természetesen rendelt Mohnak ajándékot, ahogy Dani is Virágnak és Virág is Daninak, Moh viszont nem. Hisz Ő nem szerelmes, minek is kellene… Aztán amikor kapcsol, hogy mennyire ciki is ez, akkor gyorsan berongyol a riportba és kér Mercikének valami kis lényegtelen apróságot, neki aztán mindegy, legyen plüssmaci. Vagy mégjobb, legyen plüssunikornis.
Danitól
közben megtudtuk, hogy Virág még soha nem kapott ezen az ünnepen senkitől semmit. Én pedig ismét ledöbbenek, hogy milyen szerelmi élete lehetett ennek a kislánynak eddig, ha még egy nyamvadt plüssmacit se kapott soha attol a sok pasitól, akik megfordultak benne.
A proliúr hatalmas csokrot rendel, rózsaszirmokból csinál szívecskét az ágyra és a giccs összes formájával gondol a kis tulajdonára. Aki ettől persze teljesen meghatódik, ahogyan Ő maga is Virág versikéjétől.
Moh melegítőt kap.

kepernyofelvetel_1249_egyedi.png

kepernyofelvetel_1250_egyedi.png

kepernyofelvetel_1251_egyedi.png




De kurvahosszú már ez az adás.

Párbaj előtti búcsúzás előtti búcsúzkodás Virágtól:
Bálint k
öszön mindent, haverok voltak és minden fasza, Virág szerint viszont Bálint kicsit eltávolodott tőlük.
Ezt a két fiú is megbeszéli a dohányzóteraszon, hogy
nincs szó eltávolodásról, de itt már ahogy fogynak az emberek, más preferenciák is vannak, mint a barátság.
Daniék nagyon szeretik egymást, szerelmesek és ne legyen sírás. Jóvan. Virág pedig ha esetleg kiesik, akkor mire megy utána az ura is, addigra anyukával letárgyalja a dolgokat.
Remélem a kamera előtt a JLB-ben, mert arra is jó vagyok egy HV-ra.

kepernyofelvetel_1252_egyedi.png

kepernyofelvetel_1253_egyedi.png



Párbaj utáni visszaérkezés, aholis Mercike elmondja Daninak, hogy sajnálja. Mivan?
Dani
böki oda, hogy ez egy ilyen játék, ne beszélj mar butaságokat, majd sokkot kap, amikor megtudja, hogy 75,5 – 25,5 lett az arány. Ugye, doktor szöszi?
kepernyofelvetel_1256_egyedi.png

Dani elmondja, hogy mit jelent neki Virág:
Mint az erdőnek a fák, mint fiúnak a lány.

Ennél szebb szerelmi vallomást már rég hallottam, lehetne ez a rapkarriert
tervező Daniel első slágerének első sora:

Readonly D: Virág

Mint az erdőnek a fák, mint fiúnak a lány.
Ezt
és ezt jelented nekem Te, kisanyám
Gyere ide megnevellek és jó lesz neked
Te fizeted majd az S-es Mercedesem

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosztarika 2021.02.16. 13:13:41

@sztropNat:
Ekg.
Ráadásul Vivi érdeklődö, lásd kvíz, hírek. A lexikális tudása is kicsivel több, mint Mercié, szóval pont neki nincs joga lebutázmi.

Spitzbauer 2021.02.16. 13:14:10

@sztropNat: a BV-ben Bála tegnapi, a Vivi bolygó lényeiről tartott előadása priceless volt :-DDDD. Persze nem volt túlzottan polkorrekt...

Iridiel 2021.02.16. 13:16:38

a tegnapi Belevalónál undorítóbb részt ki se lehetett volna találni... Bálint beszart a gatyájába, Mo eszik és közben hugyozik, Vivi hány és közben mindhárom fiú röhög a feje felett 0 együttérzéssel

mozambikizombikini 2021.02.16. 13:19:10

@sztropNat: Draga SztropNat! Szivembű szótá!

"de muszaj Vivi, ezt muszaj muszaj" , ismetelgeti Mercike Balint seggeben.
Ezt ilyen bandazos seggnyalasnak ereztem Mercitol,de hat nyilvan unatkoznak es legalabb tortenik valami veluk ilyenkor. Akkor nagyon megoleltem volna Vivit, rossz volt nezni nagyon. Plusz a Vandacskat is elkuldtem volna a Gyozike seggebe, ahogy ezt felkonferalta.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.16. 13:19:11

látom érzékenyek vagytok a melegfrontra

Fálki 2021.02.16. 13:19:20

Balhé van és nem én vagyok basztatva... Mi lett ebből a helyből is :D :D :D :D :D :D

Kosztarika 2021.02.16. 13:21:57

@Fálki:
Ez nem balhé.. eszmecsere :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.16. 13:22:14

@Fálki: mondanám, hogy adj rá okot, de inkább ne. elég nekem ármándó utálása meg a púpos szívatása, a te basztatásod nincs benne a munkaköri leírásomban :D

.Zsu 2021.02.16. 13:22:20

merkúr retrográd van biztos

Fálki 2021.02.16. 13:24:36

@úgymond olvasó mmkk: Majd mindjart jon a Fuszekli, aztan lesz kivel eszmétcserélned :D

2021.02.16. 13:25:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én is szóltam már korábban, hogy politikát ne, nem itt a helye, maradj és többen is jelezzük alkalmasint. Jó?

Sargabogre 2021.02.16. 13:25:47

@sztropNat: és Bálint se tudta jól a "Földteke"/"teke" jelentését, ha jól emlékszem, azt mondta, hogy "A Földnek ezen a részén". Hát nem. De azért okoskodik és rohadt irritáló már, ahogy Vivit bántja. A szemletakarást nem akartam elhinni. Ilyenen mikor gunyolodnak utoljára az emberek? oviban (se)? iszonyú megalázó és bántó volt. és előtte Vivi csomoszor jelezte, hogy ez neki nem esik jól, ha már Bálint akkor paraszt, hogy magától nem vette észre.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.16. 13:26:21

@Fálki: a mai eszmecserém kb. a 90-es évek szar zenéire terjedne ki, azt meg senki sem szokta értékelni. jobb a békesség :D

Fálki 2021.02.16. 13:26:48

@úgymond olvasó mmkk: Dedede, abban en is bennvagyok, emrt imadom.

Fálki 2021.02.16. 13:27:15

@úgymond olvasó mmkk: Csak veled azert ez nem egyszeru.

2021.02.16. 13:27:53

Nézzetek szét a neten, mindenhol megy az agyatlan politikai őrjöngés. Korábban itt nem volt, mert ez így volt jó. Aztán jött egy, aztán kettő-három, és most már egyre több. Kérés volt, hogy ne. Mi alakítjuk a fórumot, miért ne lehetne szóvá tenni? De most eljutottunk oda, hogy én vagyok a hülye. Szerintem a 9853245 egyéb fórum tökéletesen alkalmas ezen dolgok megéneklésére. Ne én legyek már a hunyó. Tudjátok ez a baj, hogy hagyjuk mindenen eluralkodni ezt. Cinkos aki néma, pláne ha azért, mert neki azonos a nézete a beíróval. De ebben az országban nagyrészt a fele így, a fele úgy gondolja, sokan meg kerülik az egészet. Az egész politikát, mint témát hagyjuk. Nincs elég más off?

.Zsu 2021.02.16. 13:27:54

volt egy kolleganőm aki folyamat tolta horoszkóp tartalmakat, a végén már az egész részleg poénkodott ezzel.
és néha amikor vmi konflikt adódott kommunikációs félreértésekből, vagy feszkóbb volt a helyzet nyomta ezt a retrográd dumát.
na és megnéztem és tényleg olyan időszakban vagyunk február 21ig
tessék. a merkúr tehet mindenről :DD

"Nehézségek a kommunikációban, és a kommunikációs eszközök működésében.
A Merkúr bolygó retrográd szakaszban ködösséget okoz, ami a kommunikációban is megjelenik, ezért törekedjetek arra, hogy ne akarjátok senkire ráerőltetni saját elképzeléseteket. A másik probléma lehet, hogy saját gondolataitokat erőltetve, elbeszélhettek egymás mellett, vagy félreérthetitek egymást.
Az idegrendszeri pörgésnek köszönhetően pedig jó esetben csak belefáradtok saját gondolataitokba, rosszabb esetben ingerlékennyé, türelmetlenné válhattok."

úgymond olvasó mmkk 2021.02.16. 13:29:52

@Fálki: dehogynem, sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt bárki gondolná, de jobban szeretem, ha nem így tűnik. még a végén ármándó is megkedvelne, mi lenne velem?

.Zsu 2021.02.16. 13:32:54

@Fálki: meg lehet azt oldani :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.16. 13:33:10

@Fálki: le kéne tagadnom, hogy lány vagyok. minimum.

Fálki 2021.02.16. 13:34:11

@úgymond olvasó mmkk: Ha beindul Armando, akkor szerintem neki egy bizonyos ponton tul mar mindegy.... :D

2021.02.16. 13:34:15

@silvermansarah: Ez nem rólam szól, meg most ez olyan mintha kéretném magam, pedig nem. Például itt ez a jó kis off téma a kilencvenes évek szar zenéről, ezt fájna itt hagyni.

Részemről lezárom a témát, megpróbálom ezt a két hetet már kihúzni. Max ilyen zenékkel: youtu.be/HDsCeC6f0zc

2021.02.16. 13:35:08

@.Zsu: A Merkúr max arról tehet, hogy sokat kellett várni a Wartburgra anno a családnak.

2021.02.16. 13:35:56

@Sargabogre: nem csak azt nem tudta, felkérdezi Pinikét, aztán múltkor rosszul értelmezte valamelyik mondást is, és kijavította Pinit (rosszul) a Brexites okoskodását hagyjuk is, nem tudja mi a vakcina, stb.
Meg bunkó is, tegnap a távirányítós találmánynál is elkezdte,hogy ajánlom minden szingli férfinak, aztán kapcsolt és hozzátette hogy meg nem szinglinek is. :/
A hú de megbasznám a Fruzsit se volt éppen elegáns kamerák előtt.

2021.02.16. 13:38:29

@.Zsu: retrográd a merkúr
A villában Dani már nem kúr.

Beindítom Virgács repkarrierjét

Fálki 2021.02.16. 13:38:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szóval megvolt az 5 perc figyelem és mégis maradsz? :)

.Zsu 2021.02.16. 13:39:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ehhez azt hiszem túl fiatal vok, mert nem értettem mire gondolsz :D
de legugliztam és kiokosodtam az összefüggéseket :)))

sztropNat 2021.02.16. 13:39:36

@Sargabogre: Ja, a covidos védőoltásról nem is beszélve.. Ráadásul annyira szereti beismerni ha tévedett, mint DaniRenátó. Mikor mondták Robiék, hogy vélhetően nem a már megbetegedetteknek adják be a védőoltást, látszott a fején, hogy "na jó, lapozzunk..".

2021.02.16. 13:40:25

@Fálki: Mondtam, hogy ez lesz. :-) Azt is borítékoltam, hogy te leszel aki megjegyzi. Ilyen böszmeséget sem csinált még senki...

Fálki 2021.02.16. 13:40:45

Visszaneztem ezt a tegnapi Bv-t.. Mi gyalázat volt ez is megint...

.Zsu 2021.02.16. 13:41:21

@silvermansarah:
retrográd a merkúr
A villában Dani már nem kúr.
a HV néha dúl-fúl
és PP drogokhoz nyúl

2021.02.16. 13:43:37

@Fálki: Hát találtunk már néhány közös pontot az ízlés terén. Hogy áll a puzzle?

Fálki 2021.02.16. 13:44:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Sose lesz kész :D

most azt találtam ki, hogy mire vége ennek a VVnek nevezett pokolnak, addigra legyen meg, de nem látom a végét....

Sziont mér elkezdtem keresgetni az újat? nincs vmi ajánlásod?

Fálki 2021.02.16. 13:45:47

Na, akkor az utolso mondatod megegyszer:

Viszont már elkezdtem keresgélni az ujat! Nincs vmi ajanlasod?

.Zsu 2021.02.16. 13:46:51

@Fálki: én nagyon bírtam :DD trash tévézés <3

zellerlevél 2021.02.16. 13:47:13

Tegnap már harmadszor aludtam el az összefoglalón. És most sincs kedvem visszanézni.

2021.02.16. 13:47:51

@Fálki: Rakd ki a VV logót :-) A múltkor linkelt hard rock szekciósból nem rendelsz? Vannak jók.

A kilencvenes éveket meg értékelni kell. Például akkor még rémisztő képződmények ilyet énekelhettek világslágernek: youtu.be/QtTR-_Klcq8

Fálki 2021.02.16. 13:50:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az nem tetszett annyira.

A The Offspringet viszont én bírtam. Nem pont ezt a mainstream szarsagot amit itt nyomtak, hanem pl ezt:
www.youtube.com/watch?v=C6jz1hewTzA

mozambikizombikini 2021.02.16. 13:53:32

@.Zsu: Ez jo! :D Nem mondanam, hogy ertem, mit jelentenek ezek, meg amugy is sem vagyok asztrologia fan.. viszont egy altalam elfelejtett telefonhivas miatt tegnap buktam olyan 300-400 CHF kozott (remelem legalabbis, hogy nem tobbet). Mara volt beirva a naptaramba egy a hivas, amirol kiderult, hogy felreertettem valamit penteken es tegnap volt. :S Lehet elkezdem elhinni? :D

Es akkor mit lehet ez ellen a Merkur ellen tenni? Ne beszelgessunk fontos dolgokrol kozeli/ tavoli ismerosokkel, munkatarsakkal/ ugyfelekkel? :D

.Zsu 2021.02.16. 13:54:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nagyon szeretem az Offspringet :DD
2x voltam koncertjükön is.
szal jöjjön egy harmadik youtube link:

youtu.be/eFvtLhxmx9U

Fálki 2021.02.16. 13:55:13

@mozambikizombi: Nem asztrologia az.. GASZTROLOGIA, mint tegnap megtudtuk.

.Zsu 2021.02.16. 13:55:42

@mozambikizombi: a merkúr retrográd megtanít arra h alaposabban és odafigyelőbben kommunikáljunk :) elvileg.
erről szól ez az időszak. ne kapkodjunk, számoljunk el 10ig, és legyünk körültekintőbbek.

mozambikizombikini 2021.02.16. 13:57:38

@.Zsu: Zsir! Akkor most lecsekkolom a naptaramat a hetre. :D Eljen a GASZTOLOGIA!

.Zsu 2021.02.16. 13:59:17

@mozambikizombi: :DDDD
felelősséget nem vállalok a tanácsadásért! ha valami nem jön össze az a csillagokban így volt megírva.

MsIreneAdler 2021.02.16. 14:01:04

Sziasztok! Dani lett a kiválasztott, ha jól olvastam. Megint egy sima párbaj... Kicsit unalmas lesz.

2021.02.16. 14:01:29

@Fálki: Imádom! A Smash az egyik legjobb album szerintem. A Not The One a kedvencem, szövegben is erős.

youtu.be/381-ba6HJgc?t=2026

MsIreneAdler 2021.02.16. 14:02:13

@zellerlevél: ugyanez a helyzet velem is :)

mozambikizombikini 2021.02.16. 14:02:31

@.Zsu: Ahhh, mar keso.. beled tettem minden bizodalmam. :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.16. 14:03:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Na, így kell ezt. Minden politikára beraksz valami tutkó kis zenét és el is van sikálva. :-)

Fálki 2021.02.16. 14:05:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az a bajom veluk - is -, hogy elkurvultak. Adott volt egy nagyon jo rockzenekar és a nepszerusegert és jol lahtato osszegért gondolom eladták magukat ilyen MTV-s softrock bohócoknak.

2021.02.16. 14:07:45

@Fálki: Igen, sajnos ezzel egyet kell értenem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.16. 14:07:53

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Elég sokat éltem a 90-es években, de ezt még sose hallottam. Pláne nem világslágerként emlegetve. :-)

.Zsu 2021.02.16. 14:07:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ahh, nagyon elmennék már koncertre.

ez egy nagyon érdekes offspring feldolgozás. teljesen más stílus. nekem bejött ez a zenei újraértelmezés:
youtu.be/p-wQY6j2hMk

.Zsu 2021.02.16. 14:09:37

@Majom1Parádé: "Elég sokat éltem a 90-es években"
20 évet? :D

2021.02.16. 14:14:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem az hogy kéreted magad, hanem én bírlak és ekg, hogy ne legyen politika, pont azért (is) menekülnünk ide.

2021.02.16. 14:16:04

@MsIreneAdler: olvass vissza Ádler Ircsi, állítólag a svéd armada már készül Proliúr megsegítésére.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.16. 14:17:31

@.Zsu: Ha két végéről égettem volna a gyertyát akkor mondhatnám, hogy igen, de nem így volt. Mondjuk az a 10 év volt a legbulisabb korszakom azért. :-)

.Zsu 2021.02.16. 14:19:07

@silvermansarah: hosszú másodpercekig gondolkoztam ki az a svéd Amanda

Fálki 2021.02.16. 14:19:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mekkora muzsika a Crazy Train... atyafasz

Egybol megyek is onnan ide:
www.youtube.com/watch?v=-fWw7FE9tTo

K_Attila 2021.02.16. 14:22:55

@.Zsu: Az engem is zavar. A makacs ostobaság, önimádat és rosszindulat megérdemli a kritikát, egy arcforma nem.

2021.02.16. 14:24:22

@.Zsu: :DDD
Jajj, ezen jót nevettem

mozambikizombikini 2021.02.16. 14:32:27

@K_Attila: @.Zsu: Ezek engem vilageletemben nagyon bantottak. Persze van a kedves cukkolas, meg van az amitol osszeszorul a gyomra az embernek. Reggel raneztem Vivi instajara, mar el is indult ez a baromsag:

"_molnarlea
Hú baszki vivcso tényleg kancsal vagy

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.16. 14:33:19

@MsIreneAdler: Én nem rá akartam rakni, de a végén csak rá rakom. Annak srácnak van lelke....

Moha nekem nem begyere... felőlem mehet haza... tényleg nem csinált semmit a gyerek az elmúlt 3 hónapban ... ahogy a neve is mutatja, megtapadt a villa falán és ennyi....

2021.02.16. 14:36:17

@Brigante: megtapadt a villa falán
:DDDDDDDDDDD

2021.02.16. 14:38:19

@mozambikizombi: amúgy Ancsa is kancsal, és?

.Zsu 2021.02.16. 14:39:18

@K_Attila: örülök h ugyanígy gondoljuk :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.16. 14:39:46

@Brigante: Szerencsére a többségnek a Danika a "nembegyere" :-)

Fálki 2021.02.16. 14:40:30

@silvermansarah: A tegnapi adasban kifejezetten jol nezett ki, a musor borzasztó kellemetlen volt szerintem, de végre orom volt ranezni. Idén eloszor tetszett nekem, pedig korabban meg majdnem raraktam a szex, szerelem, hazassag listamra is.

MsIreneAdler 2021.02.16. 14:42:29

@silvermansarah: komolyan? Ez azért jó hír, mert most felélénkültem :). Egyébként nem vagyok Dani párti, de Mohtól is már elment a kedvem...

@Brigante: mondasz valamit. Most, hogy nincs ott Virág, biztosan kevésbé lesz unszimpi Dani. Lehet, hogy van szíve, de szegénykémnek olyan primitív berögződései vannak, hogy őrület. Mondjuk Moha se áll közel hozzám.
Én örülök, ha izgi lesz a párbaj!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.16. 14:47:03

@Kosztarika: én azon vagyok kiakadva, hogy pl. Vivi nem lenne egy buta lány, viszont a műveltsége miatt egyáltalán nem tudja az eszét használni.

Komoly gondok vannak az iskolákban. Ugyanezt láttam Virágon és Mercin is. Mind a kettőjük átlagos intelligenciával rendelkezik, de hiányoznak az alapvető információk amivel a "hardver" tudna működni.

Hogyan lehet így gyerekeket kiengedni az utcára????

Fálki 2021.02.16. 14:48:00

@Brigante: Mert melegedni es aludni jartak az iskolába. Mercike basszus konkretan az ABC-t se tudja....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.16. 14:52:17

@Majom1Parádé: Dani csinált hülyeségeket, kíváncsi lennék mennyibe rágatta bele Renátó! Mert emlékszek néhány beszélgetésre amikor hergelte az embert. Dani és Virág volt az évadban aki egyértelmű jellemfejlődésen ment át! Ez nálam sem elég a fődíjra, de több, mint amit Moha elért...

@MsIreneAdler: nem védem, mert nincs miért, de a szerencsétlen olyan háttérrel rendelkezik, hogyha akart volna akkor sem tudna hétköznapi emberkét viselkedni... viszont van szíve, mégha esze nincs is sok...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.16. 14:57:36

@Fálki: erről beszélek! Hogy a pékbe lehetne ezekből a srácokból értelmes felnőtt ha a kilégzésen és belégzésen kívül nem tudnak semmit?

@silvermansarah: esküszöm fájt.... eszembe jutott a vicc: Jött a matektanár két ismeretlennel...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.16. 15:00:18

@silvermansarah: EKG. Virág max. szexuális szolgáltatásokban meg aláztatásban fejlődött. :-(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.16. 15:02:52

@Brigante: Na, ez jó volt - matektanár 2 ismeretlennel. :-)

kozi001 2021.02.16. 15:06:47

@MsIreneAdler:
Nem szavazok én se.

Suttyó vs Sunyi.
Essen ki mindkettő!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.16. 15:08:13

@Majom1Parádé: @silvermansarah: konkrétan elkezdett hülye q-va helyet, elkényeztetett kislányként viselkedni.

Leállt a piálással... próbálta magát a konyhában hasznosítani. Próbált nem csak egy szexuális tárgyként létezni, hanem elkezdte felfedezni milyen az amikor (Dani a maga alacsony szintjén), nőként kezelik és nem csak lyukként (lásd: én még sosem kaptam virágot Valentin napra).

Virágnak konkrétan segítségre lenne szüksége, hogy emberré váljon... vannak olyan dolgai amik értékesek, csak amiatt nem tudja használni mert olyan szinten el van hanyagolva, mint egy kóbor kutya.
Ha megvakargatod a füle tövét te leszel a király nála... csak neki nem a füle tövét kell megvakargatni...

kozi001 2021.02.16. 15:08:28

@Majom1Parádé: Bármelyik nyer, az lesz a kövi kieső!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.16. 15:09:18

@kozi001: én a Virág/Merci párbajon voltam ugyanígy

bel ami 2021.02.16. 15:12:14

Danit csak akkor utálom,
ha a műsorban meglátom.
Ezért inkább nem is néztem.
Talán…
…hétfőtől még lesz egy hetem?

kozi001 2021.02.16. 15:12:22

@silvermansarah: Valóban. Anno rá is szavaztam, nem a két alkesz balfékra!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.16. 15:13:02

@Brigante: Ebben van igazság. Viszont nem látunk bele rendesen az életébe. Mert ugye mi a fészket csináltak vele a szülei az elmúlt 18 évben, hogy "ez" lett belőle?

Kosztarika 2021.02.16. 15:17:10

Van új poszt :) Elsők már nem lehettek :DDD

.Zsu 2021.02.16. 15:19:32

és dobogósok sem. muhahaha :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.16. 15:22:27

@Majom1Parádé: énekverseny közös futás kajak a Dunán.. hirtelen nocisedes

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.16. 15:28:51

@repuloezustmokus: Aha, így má nem halok meg olyan hülyén. :-)

MsIreneAdler 2021.02.16. 15:41:50

@Brigante: ha véded sincs semmi gond. Én azt is szívesen olvasom, hogy miért gondolnád úgy :)

@kozi001: erről van szó :)
süti beállítások módosítása