Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X91 – "Száműzetés" és "rapcsata"

2021. február 13. 18:16 - dmr94

Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként aposztrofálni. Lévén az ápoltak legnagyobb problémája látszólag az, hogy nem pihenhetnek eleget, inkább áldásként kellene felfogniuk, hogy alhatnak végre napközben is és senki sem zavarja őket.

vv10x91_01.png

Előtte azonban láthatjuk, ahogy Mercike úgy gondolja azzal növelheti leginkább esélyeit ha továbbra is/még jobban kiszolgálja Moht, így reggelit készít neki. De nem ám akármilyet, úgy tűnik elirigyelte Dani előző napi Virágnak szánt szülinapi meglepijét, így már serceg is az olajban a szív alakú virslibe sütött tojás. Jó szülő módjára rá is nyit gyerekére a fürdőben és tudatja vele, hogy a reggeli készen van, lesz szíves és takarodik zabálni. Majd még megerősítést is kér, hogy ugye nem nyers-e a tojás, Mohnak meg lenne mersze bármi rosszat mondani...

Virág már most stresszelve ébred, amit a sportversenyek előtti drukkhoz hasonlít bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy van ilyen irányú tapasztalata. Dani pulzusát mindez nem nagyon emeli meg, a lány viszont fosik, hogy mit fog ő kapni ha előbb esik ki mint szerelme. Nyugi szívem, teljesen mindegy mikor esel ki, a vicsorgó negatívkommentelő csorda ígyis-úgyis vadászni fog rád de te velük úgysem foglalkozol. Dani annyit tud ehhez hozzátenni, hogy "mész haza Paksra", ő minden bizonnyal tud valamit, hogy mindez hogyan segít majd az említett problémán. Virág tényleg vakon van és lövése sincs mi lehetett a hibája/bűne ami miatt olyan jelzőket kapott, mint kutya, szolga és társai vagy hogy szimplán miért nem szimpatikus a nézőknek. Dani szerint az egyetlen hiba, hogy szerelmes lett és itt úgy érzem a Darág/Vini páros hivatalosan is bejelentkezett a Frunátó trófeára.

vv10x91_04.png

vv10x91_05.png

Vivi kint beszélgetést kezdeményez Bálinttal cigizés közben, hogy előző este Robi mintha presszionálni próbálta volna őt döntésével kapcsolatban de ő hadd álljon már AZ MÖGÉ, aki őt is támogatta saját párbaján mert ez így tisztességes. Bálint bölcsessége válaszként: „bajban ismerszik meg az igazi barát”. Nem érti Robi fellépését és hogy miért akarhat Vivinek lelkifurkát okozni, ő egyetért a lánnyal és szól neki, hogy ne viselkedjen másként, a végjátékhoz közeledve Robin amúgy azt látja, hogy igyekszik minden egyes szalmaszálba belekapaszkodni. Ez mondjuk úgy hangzik mintha Robi már fél lábbal kint lenne a villából, ami pedig tudjuk, hogy mennyire távol áll a valóságtól.

Dani olvassa fel a levelet, ami a beharangozóban említett "programot" részletezi: száműzetésbe kell vonulni a párbajozóknak 3 órára de nem egyszerre és ez pont annyira nevetséges feladat, mint amennyire annak hangzik. Merci kezdi, drámai gongszó, kint még a hó is esik, ő pedig alvás helyett úgy dönt vlogolni fog ha már lehetőséget kapott rá (igen, valóban ez hangzik el) mert simán a telefonnal ezt nem lehetne kivitelezni, kell hozzá az állvány meg a fények. Na mindegy, három óra alatt talán még egy hozzá hasonló agysebész is összehoz valami értékelhető audiovizuális tartalmat, nem mintha bármiféle kritériumot támasztanának elé. Természetesen ő is arról vall, hogy elkövette a legnagyobb hibát, igen, persze, hogy azt, hogy szerelmes lett. Ismét kiemeli, hogy őt még sosem utasították vissza és hogy hiányzott neki a "száműzetés" alatt Moh, amely érzés reményei szerint kölcsönös.

Moh eközben amiatt kezd aggódni, hogy  lehet picit meg lenne lőve a lány nélkül mert azért mégiscsak jó, hogy ki van nyalva a hátsója, jelen állapotban eléggé rá van utalva és sokkal kényelmesebb így. Kvízprofesszor Vivien szerint is egyértelmű, hogy Mohnak hiányozna a legjobban de bedobja Robi nevét is (hátha ezzel visszavág a tegnapiért?) majd azzal zár, hogy Merci kiesésével Moh lehet több időt töltene vele. A többiek picit még húzzák a jégkorongos srác agyát, hogy valljon már szerelmet a kislányak, majd mesélnek saját viszonyukról: Bálintnak úgy indult Mercivel a kapcsolata, hogy sehogy. Eleinte idegesítette de mostanra megkedvelte. Robinak mintha a kishúga lenne, szereti őt, szeret hülyülni is vele és szerinte mélyebb dolgokról is el tudnak beszélgetni, ahol én erősen azt érzem, hogy Róbert barátunk a csehkettőt nézi és nem saját műsorukat. Bálint is bejelentkezik a báty szerepre, Moh pedig azt emeli ki, hogy Merci nélkül sokkal halkabb és kevésbé nyüzsgő lenne a villa, bár néha tényleg sok amit művel. Neki leginkább az hiányozna, hogy valaki igazán törődik vele. Meg gondolom a kakaó.

Pánikra azonban semmi ok mert csak eltelik a 180 perc és örömmel jelentem, hogy Mercike épen és egészségesen tér vissza de persze nagyon rossz volt neki. A többiek azzal hitegetik kcisit, hogy Mó szerelmet vallott neki a távollétében, PP pedig rátapint, hogy ez inkább hajaz anya-fia kapcsolatra mintsem barátságra.

Virág jól feltankol a kaland előtt, van nála üdítő, energiaital, csoki, wc papír és az utolsó pillanatban még egy banánt is bezsákol. Az ő terve nem holmi vlogolás hanem bizony a hatalmas 2021-es magyar slágert tervezi megrni, amiből reméli egykor majd Való Világ főcímdal is válhat és látva az utóbbi évek toplistáit, 3 óra erre akár elég is lehet. Dani közben arról beszél a riportban, hogy nem gondolta volna, hogy ennyire de ennyire szerelmes lesz és tényleg látványosan nem tud mit kezdeni magával, utánfutója nélkül még a fetrengés sem az igazi:

Merdzsó má' nagyon éhes volt, rá is repül valami édességre, ami egyelőre még nem Moh arca de nem sokkal később ez is bekövetkezik. Bálint közben ismét teszteli Vivi tudását, akin viszont nem fog ki és kitalálja mit takar a "savanyú a szőlő" mondás. Bé mindig is tudta, hogy a nagyasszony egy zseni. Újra Daniriportot hallhatjuk, hiányzik neki az állandó csipkelődés, baszogatás is és hasonló apróságok majd jön a dráma: a többieknek tökmindegy ki jön vissza mert csak számító gecik és nem fontos nekik a villatársuk. Vivit savazza kicsit, hogy kilóg a lóláb a lány történetei alól és nem tud azonosulni vele, Bálinttal való kapcsolatát inkább pozitívan értékeli de az elmúlt időszak vitáiban nem érti társa álláspontját. Moht pedig a villa saját Aczél Györgyeként helyezi át a tiltottból a tűrt kategóriába az elmúlt nap történései után de azért érzi, hogy övék lesz a következő párbaj és a véleménye nem változott csak elengedte a dolgokat és rájött, hogy fölösleges féltékenykednie.

vv10x91_43.png

Az újabb kerekasztal-beszélgetésen arról folyik a diskurzus mi lenne Virág nélkül a villában (spoiler: semmi különös). Nyilván Daninak hiányozna legjobban, Mohnak nem nagyon, Vivi valami bohókás hülyeségeket mond Virág tök átlagos cselekedeteiről úgy, mint hűtő nyitvahagyása, hajvasalón való veszekedés, fehérjeszelet otthagyása, stb. Dani nem ért egyet a többiekkel, akik szerint őt nem törné össze a lány távozása, ő bizony van annyira pillangólelkű és SZERELMES, hogy sokkal jobban meghatná egy párjától kintről kapott üzenetet mint azt bárki gondolná. Valami olyasmiről vekeng még a riportban, hogy a többiek biztos a vesztét akarják és hogy összetörjön de ő bizony ennél erősebb hisz 14 éves korától nevelte az élet iskolája és naggggyon nagggyon szeretik egymást Virággal, csak egy papír és egy toll kellene, hogy erről tanúbizonyságot tegyen de az most nincs. Őket és szerelmüket nem érti meg senki és nem látják ennek nagyszerűségét. Megy is puszilgatni-ölelgetni egyből, ahogy a lány kijön. Lehet szavazni, hogy kit viselt meg jobban villabeli partnerének „száműzetése”? Moh vagy Dani, Dani vagy Moh? Nem, ez sajnos még nem a párbajuk.

Van viszont egy párbaj, jelesül Merdzsó és Virdzsó "rapcsatája" én meg lassan több idézőjelet használok ebben a bejegyzésben, mint a Szabó Péter rajongók. Mentségemre legyen mondva, egyik indokoltabb, mint a másik. Virág kezdi először prezentálni ötleteit csapata brainstormingján, izgul emiatt a REPPES dolog miatt, ő alapvetően nem ilyen odamondós odaizélős és a szövege sem elég RÍMES. Vivi és Bálint majd kiugranak a bőrükből lelkesedésükben. Mercike szeretne olyanokat, hogy éjj-éjj éjj-ayy-ayy-ayy vagy valami torzított hangos flexelést de nem tudja kifejezni magát, aztán végül lejjebb vesz igényeiből és annyi instrukciót ad támogatóinak, hogy nem kell éjjezni csak legyenek ilyen flessbe.

Az egész nagyon cringe, először az M-side képviselője, Notórius M.R.C. 'szédesz olvassa fel papírról legújabb szerzeményét, ő keményen odamond ellenfelének (legalábbis így érzi), közel áll hozzá a műfaj (legalábbis így érzi), Moh és Robi pedig lelkesen rázzák magukat és néha beüvöltenek ezt-azt. Virágot nem lepte meg a kontent bár nem esett neki túl jól.

Ellenfele, a V-side frontembere, 2Paks, aki nélkül Dani SheKúr, ő a csapatát inkább úgy buzdítja, mint egy cheerleader. A szövege egy fokkal összetettebb és hosszabb de attól még kellően szar és reppelni sem tud. Remélhetőleg nem Dani adta a szájába az egészet (ezt most kivételesen) és ő csak a baseballütős verőember a háttérben. Bálint még rá is dabel a másik csapatra annyira faszagyerek, Mercike szerint ő vitte a prímet, Virág pedig nem tudta nevetés nélkül kibírni. Dani próbál udvarias maradni, amikor azt kéri tőle értékelje a produkciót. "Jó volt" - mondja Dani, PP szerint pedig egyenesen világszínvonal, ez nem is rap hanem csujogatás, amitől Nagytétény összes csakrája megnyílt.

Végül a csapatoknak egy-egy termékbemutató keretében kell prezentálniuk az ellenfél humanoidját, amit többnyire kreatívan sikerül is abszolválni mind Bálintnak, mind Mohnak. Előbbi úgy írja le Mercit, mint akinek az utóbbi időben kicsit el lett hanyagolva a külseje, törékeny alkat, van gond a hallásával, a látásával, a fogazatával és az arcbőre sem a legszebb. Kiemeli a memórihiányt és bár lenne Mercikében annyi lexikális tudás, hogy meg tudjon tölteni egy 8 GB-os kártyát, ahogy az említésre kerül.... Csinál egy gyors hangpróbát is, majd rátér a belsőre: a lány cuki de ha éhes akkor kifordul magából agresszív és csak csokit hajlandó fogyasztani. Nem a beköltöző Mercit gyártották le hanem a benti verziót: meg van hízva ezért plusz húst pakoltak derékra és combra. Dani telefonál be és érdeklődik: hogy kell tárolni? Elvan ez magában csak egy tükör kell neki és az előtt állva elszórakoztatja magát. Na és a tisztítása? Gőzborotvával. Daninak csak slagja van, azzal lehet-e a tisztítani a sok sminket? Bálint nem ajánlja mert csak 25 fok felett érzi jól magát. Az agressziót hogy lehet kezelni? Össze kell engedni egy kannal (fiú prototípussal) szexelni. És ez meddig tart ki? Több hónapig. Ez a legutolsó feature kicsit meg is bántja Mercikét, el is mondja, hogy kicsit kellemetlenül érezte magát de a többit viccnek fogja fel.

Moh prezentálja Virágot, a terméket azonban nem ajánlja senkinek mert még bőven fejlesztés alatt áll és amúgy is csak az a jó benne, hogy bírja a meleget meg a vizet. Alvó üzemmód helyett nyögdécsel, nem úgy néz ki, mint a képeken, nem bírja a negatív kritikát, reggelente csak a makeup program felvitele után aktív, random vihog mindenen amit senki se ért és ezt nem is lehet külsőleg leállítani. Fejlesztése jelenleg csak 50%-os, a konyhában, háztartásban nem használható. Kommunikációja sem belsőleg vezérelt, a D.A.N.I. szoftver táplál bele mindent és működteti mint külső vezérlő. Nem öntanuló hanem ez a rendszer fejleszti. Csak a szerelem képes kibillentieni ebből és az ki is töröl belőle mindent illetve alkohol hatására veszti el látványosan az önkontrollt. Folyamatosan hangosan csattogva közlekedik a lakásban és sajnos csak férfi méretű kéz és láb volt készleten így ez került rá. Moh szerintem megérdemel egy külön dícséretet, kellően csípős volt de nem tolta túl a parasztságot.

Virágnak persze nem esett jól a kritika, állítása szerint úgy lett bemutatva mint egy szardarab de el kell viselni, érzi, hogy valamennyire valid. Moh Mercitől kap pozitív feedbacket (mi mást kapna?) kint a dohányzóban: úgy érezte bele kell vinni a külsőt ha már Merci is kapott ilyen irányú kritikát. Dani bent sajátos stílusában vigasztalja barátnőjét:

„Nem is kaphat meg más mert én megveszlek előre.”

és ennek sajnos van egy sokkal negatívabb konnotációja is, ami már nem egyszer felmerült viszonyuk kapcsán. Azt is megtudjuk, hogy Virágnak 40-es lába van majd valami olyasmin hisztikézik, hogy ő legalább szerelemből szeretkezik és nem azért mert valaki kanos. Persze kicsim, teljesen autonóm személyiség vagy. Egyébként elképszető mekkora putri van az ágyuk körül.

A nézők szerint Dani sokkal jobban kilenne szerelme elvesztésétől. Valószínűleg csak úgy interpretálták, hogy melyikük nője fog kiesni bár egyébként egyetértek. PP szerint szuper hét volt: kevés feszültség de sok izgalom, nem tudja eldönteni álláspontját Merci és Moh kapcsolatát illetően, Danit pedig méltatja, hogy fejlődött a jelleme, önkritikus és dícséretes, ahogy küzd. Ennek kapcsán kíváncsi vagyok hogyan viszonyul majd hozzá mind a csatorna, mind a közvélemény mert picit aránytalannak érezném ezt az attitűdöt azok után, hogy Renátóba páros lábbal szálltak bele (többynyire egyébként jogosan). Ti hogyan látjátok mindezt?

vv10x91_90.png

1342 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.14. 18:20:31

@repuloezustmokus: vessző lemaradt..tehát X magasság y minimum súly plusz 10 szazalek

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:23:06

@SelyemSonkaPini: juj, de alpári vagy.
Egyébként ez vagyonoptimalizálás (7):D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:25:52

@kipcsak harcos: Aha hát így már értem :)
Kicsit ma berágtam rátok:
A faxopó vén tolvaj gazember dagadt svéd főnököd ma éjfélkor kinyírja a KLUB rádiót ! R.I.P.

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:28:14

@kipcsak harcos: a tudjuk kik által feltételezett vagyonmentési vádat meg egyenest ellenünk (is) irányuló ármánykodásnak tartjuk. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:30:34

Most nézem vissza a tegnapi rész elejét, mert nem láttam...
Éppen "főznek" az állatok, de NEM tudják elolvasni a receptet !

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:31:39

Dani persze osztja az észt..... csak éppen paradicsom helyett paprikát olvas meg ilyenek

Krétagarbó 2021.02.14. 18:32:02

@SelyemSonkaPini: interneten lesznek azért, ne temesd őket. Amúgy pedig jah, a mód megint, ahogy kicsinálták őket, na az pitiáner.

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:32:08

@SelyemSonkaPini: mint tudjuk ehhez a kormánynak semmi köze, pláne Fénylő Csillagnak.
Teljesen jogszerűen történt minden, ezt számosan megerősítették már.
Különben se politizálj, itt tilos és még engem is belerángatsz (7):D

MsIreneAdler 2021.02.14. 18:33:09

@SelyemSonkaPini: most mit vagy úgy kiakadva? Miért pont ezt tudnák elolvasni :D?

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:34:20

@kipcsak harcos: Sose értettem, hogy ki milyen jogon ugat be egy egy ilyesmiért...
EZ is csak egy sima off, leszarom ki mit ugat
Megjegyzem Neked már a nicked/avatárod is véres rongy :D

Adamadam 2021.02.14. 18:34:34

@silvermansarah: szerintem nem ez a leggusztustalanabb vv, a vv9 sokkal gázabb volt. Alapból felmerült témaként akkor, hogy 2018 végén ott tartunk, hogy "ha-ha néger a tv-ben, milyen vicces". Aztán persze drága Csoki (mert fekete, haha csokoládé), szintén nem sokat tett azért, hogy szimpatikusabb, természetesebb legyen. Nem volt olyan mint most Robi a melegeknek, kb a Fekete Pákó vonalat erősítette ő is. Aztán ott volt Radics akit Digóhoz hasonlóan elsőnek kiejtettek, na ő nyíltan beszélt arról, hogy vannak nők akiket lehet verni. Bent volt az egykori melegpornós Krisztián aki meghúzta Cintikét, majd Radics után Vivit is, aki akkor még csak 18 éves volt és gyűrűs menyasszonyként ment be. Reni és Csoki kapcsolata felidézi a Moh-Merci féle vergődés, ahol a pasi nem akar senkit. Csak ráadásként Csoki még tologatta Ginát is (igen, ott is volt egy Gina). Ott volt még a rosszindulatú, gusztustalan önmagát sellőnek képzelő Greg, aki lökött egy nagyot a melegek megítélésén, természetesen negatív irányba. A szériát pedig véletlenül sem egy értelmes taktikus ember nyerte, hanem a félhülye Zsu csak azért, mert kellett végre egy női győztes.
Az rtl meg kapott egy 3 milliós büntit, mert mutatták ahogy takaró nélkül Radics és Vivi nagyjából két nap után pornófilmeket megszégyenítő módon szexelnek a nyugiban.
Feltételezem ezért takarják ki emojikkal az idei szexjeleneteket. A takaró miatt idén amúgyse látszott volna semmi.

Összegezve az idei vv szerintem messze nem a legundorítóbb, csak most friss az élmény és nem emlékszünk a régebbiekre.

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:34:39

@SelyemSonkaPini: paprika helyett paradicsomot! Engem már felvilágosítottak (Sarah bevitt az erdőbe, ő írt paradicsomot).

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:35:49

@SelyemSonkaPini: ezen a téren eltér a véleményünk :D

SirLemming 2021.02.14. 18:36:23

@Krétagarbó: Internetre menekült rádióból mennyi mardt meg? Ugyan, nekik reszeltek, ez már csak a nem túl szép haláltusa.

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:37:03

@Adamadam: Azért én nem emlékszem olyanra régebbről ,hogy egy csaj több ízben is gecit törölgetett volna a szájáról....

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:38:16

@kipcsak harcos: Csak alapvetésként : ÉN BÍRLAK ( de ez önmagában ledegradáló számodra:)

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:38:43

@SelyemSonkaPini: most tehetek én róla, hogy avatar terén ilyen a választék?
Pedig mennyi nagyágyú van még talonban.
Kellene indítanom egy on-line párbeszédet erre vonatkozóan :D

Adamadam 2021.02.14. 18:39:07

@SelyemSonkaPini: maradjunk annyiban, hogy biztosan volt, max nem mutatták. A 9-ben volt, hogy Csoki-Gina és Radics-Vivi egyidőben szexeltek, majd ahogy végeztek Radics átment és lepacsizott velük miközben Csoki ott állt egy szál f.szba.

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:39:35

@SelyemSonkaPini: írhatnál valami felavanzsálót, a rend kedvéért :D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:41:12

@kipcsak harcos: Vagy egy szavazást, hogy mi legyél :D :D

Kibaszott Dani megint NAGYON OKOS ! OK virágnál tényleg logikusabban viselkedik, de azért
most is faszparaszt proli szar

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:44:46

@Adamadam: Hát akkor meg a lakókat érzem férgebbnek....
De lehet, hogy tényleg csak friss élmény miatt :)
Tipusokban hasonlók vannak mindig

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:45:56

@SelyemSonkaPini: @kipcsak harcos: bevallom puskáztam az on-line párbeszédet illetően. Szól a TV és a Főni éppen párbeszédet jelentett be az állatok védelméről. Ügyes. Néhány személyes adatot kell csak kitölteni az űrlapon és mehet az Xelés. Még véletlenül sem jutott eszembe a Kubatov-lista :D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:50:15

Annyát megbassza a kibaszott Virág.... mi a faszra várt volna rá bárki a telibevert kendővel ?????

Én mindenkit elküldtem volan a szétkúrt kurva anyjába, ha felkér a kendő miatt !

Ha felkötöttem, felkötöttem , mindenki leszophat!

Már megint felkúrtam magam :)
Nagy erénya kitartása vircsinek.... A SZOPÁS és SEGGBEKÚRÁS témakörében igen :D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:51:01

Bocsi , hogy most kommentálok, ha zavar Titeket jelezzétek és abbahagyom.....

vagy nem :)

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:52:05

BÁLINtot egyre jobban utálom !

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:53:39

Azért tekergetem közben...

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:54:56

Virágon mi az apjafasza ing van ? Piedonéé ?

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:56:42

NA innen láttam.... kiesett as szutyok fillére kurva....
Én nem sajnálom.... nem érdekel
végeztem :)

TheLynx70 2021.02.14. 18:56:44

@SelyemSonkaPini: :DD Ne fogd vissza magad! :)))

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:57:48

@TheLynx70: Köszsi :D Végeztem....
Közben 1 személyes lett a blog. lehet már van új ? :D :D

TheLynx70 2021.02.14. 19:00:02

@SelyemSonkaPini: Még nem láttam, de ki tudja? :) Én csak úgy elvagyok az éterben. :)

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 19:02:28

"Ashley Judd súlyos balesetet szenvedett Kongóban, négy helyen eltört a lába"

Valamiért úgy értettem, hogy mind a négy lába eltört :D

De ez semmi, mert azt hittem, hogy egy híres kongói elefántról van szó !!! :D :D

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:04:08

Virág ügyvédjeként - és szigorúan csak abból kifolyólag, hogy látom: Úgymond olvasó kartársnő is jelen van - engedtessék meg egy leheletfinom, hangyaTOKÁNYI kérdés: ugye azért Merci véletlenül sem szimpatikus senkinek??

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:04:41

@SelyemSonkaPini: olyan a szövegértésed, mint az ápoltaknak :D

Kosztarika 2021.02.14. 19:05:44

@Nátha ellen bálna:
Bálnaaa! :))))
Hol a francban voltál eddig?????

Ármándójózsi 2021.02.14. 19:05:52

De. És Hajrá Moh!!! :)))

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:06:08

@kipcsak harcos: (Freud mit szólna ahhoz, hogy a "vagyonoptimalizálásban" a vagyon helyett vaginát olvastam?)

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:06:09

Nem szeretem ezt az ápoltak kifejezést :(
Hiszen nem is ápolják őket.

Kosztarika 2021.02.14. 19:07:21

@Kosztarika:
Sziasztok Pini, juci és minden jelenlevő. :)
Megint nincs poszt. :(

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:09:00

@kipcsak harcos: Na szép, mondhatom, így fogadni valakit. Pedig amióta nem voltam, leborotváltam a pornóbajuszt is.

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:10:55

@Kosztarika: szólj rá a Pinire :)
Folyton LEdegradál

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:11:17

@kipcsak harcos: Engem idegesit az avatarod, nem lehetne megint a Sziszit visszaszavazni? Lecciiiii... Annal irritalobb talan nem is letezik, amikor egy ertelmesnek tuno no tolja az ilyen tipusu propagandat.
Ennel meg a vega Sziszi busa fejet is jobb nezegetni. Csinaljak ra polt? =)

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:11:37

@Ármándójózsi: Te már használsz szmájlikat? Vagy az nem is te vagy, aki nem használt? De Merci miként lehet szimpatikus? Ő egy úgynevezett "óborzalom".

2021.02.14. 19:12:24

@Adamadam: legundorítóbb alatt a fika, kaki, böfögés, fingás, stb.-it értem. ;)

Niké88 2021.02.14. 19:13:09

@silvermansara: Egyetértek, nekem is a legundibb, nagy wc-zés, orrba turkálás, egymásra tüsszentés, böfögés, stb...

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:13:49

@Nátha ellen bálna: nekem nem nagyon hiányoztál, ugyanis anno annyi könyvötletet adtatok Alizzal, hogy valóságos adósságba vertem magam. :D

Kosztarika 2021.02.14. 19:15:52

@kipcsak harcos:
Én nem avatkozom bele a vitátokba, tekintve, hogy mindkettőtökkel egy ekg- n vagyok. :))

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:18:40

@SelyemSonkaPini: Hehehehehehe... tegnap en is feldegradaltam magamat Viragon. Valszeg eddig is legalabb ennyire volt irritalo, csak a mocsar elvette a figyelmunket, illetve Dani letompitotta valamifele lathatatlan szajpecekkel.

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:18:40

@mozambikizombi: már többségbe került Sziszi.
Érdekes micsoda visítozás volt annak idején miatta.
És kiderült, hogy még mindig jobb nektek, mint Demeter, Deutsch, Rogán és Juci :(

TheLynx70 2021.02.14. 19:18:40

@silvermansarah: Nekem a legundorítóbb a torkon köpés volt. :( Beleégett a retinámba és a tudatomba. :(

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:19:11

@kipcsak harcos: Könyvre költeni jó! :)

(Az apró betűs részben benne volt, hogy az esetleges meggondolatlan túlvásárlásért nem áll módomban felelősséget vállalni.)

Fu Szekh Li 2021.02.14. 19:20:01

Sziasztok!
Látom, célegyenesbe fordult a VV, most már itt is kezdenek elszabadulni az indulatok. Régebben értettem, mert odabent is folyamatos volt az anyázás, miért lenne kint másképp? De most? Az utóbbi idők legszolidabb társasága volt a nyerő hetes, itt mégis szinte mindenkinek habzik a szája.
Szóval, ha lehet:
lh3.googleusercontent.com/proxy/hX2qA_aZCj6s9qH1oLeoUxonV93tNFw9u1tvNQ6ZlLGwdamaBcaMZih4r4ByDoiKlR72eYZ170_9PkeJ7w9ycLM8IjvIPbfCbUxnZA

mérges nokedli 2021.02.14. 19:20:15

Eléggé el vagyok maradva csak most olvastam el ezt a posztot, király lett @drm94, ezen felvinnyogtam: "2Paks, aki nélkül Dani SheKúr" :DDD

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:20:40

@Nátha ellen bálna: meg lett tiltva a szmájlik használata?

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:21:40

@silvermansarah: es a VV10 fele etelkeszitest/ etelfogyasztast... ;)

Kosztarika 2021.02.14. 19:22:44

@kipcsak harcos:
Mert ő fejezi ki ránézésre leginkább az undorunkat.. ha már hasfotó nem lehet, trottyos gatyában, csak arckép. ;)

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:27:42

@Fu Szekh Li: Erdekes, en peldaul nem erzekelek indulatokat a forumozok kozott. Ha barki negativitast, vagy agressziv indulatokat erezne a reszemrol, akkor bocsi, szinte minden olyasmit ironizalasnak szanok. Maximum szarkazmus! Bar en ugy ertelmeztem eddig, hogy masok is pontosan ezt teszik. :)

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:27:45

@Kosztarika: volt olyan is bográccsal. Az ugyan kifejező volt, de legfőbb ékességemnek (félreértés elkerülése végett, mert hajlamos vagy rá, a fejemnek) csak az alsó fele látszott :D

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:28:23

@kipcsak harcos: Neeeeeem, csak valaki volt itt, aki tudatosan nem használt szmájlit. De az lehet, hogy Velőtrázó Vélemény volt. Vagy valaki más. :)

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:32:00

@Nátha ellen bálna: köszönöm a kimerítő és egyértelmű választ :D

Kosztarika 2021.02.14. 19:32:25

Sziszi melegítőt visel, nem trottyos gatyát :P

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:33:50

@Kosztarika: egyezzünk ki, trottyos melegítőt :P

Fu Szekh Li 2021.02.14. 19:37:01

@mozambikizombi: Azért már megjelentek itt elég erős indulatok, volt olyan is, hogy valaki a másra szavazókat fogyatékosnak nevezte, szóval a nemzetközi helyzet fokozódik :)

Fu Szekh Li 2021.02.14. 19:38:15

@kipcsak harcos: Szerintem ez a fej kéne avatárnak :D

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:39:25

@Fu Szekh Li: Oke, akkor azt valszeg automatikusan cenzoralhatta az agyam, mint a reklamokat. (Kiveve Dzsordzsot, azt nem tudom)

Amugy tenyleg nem tunt fel ilyesmi eddig. :)

2021.02.14. 19:41:02

@Fu Szekh Li: hol szabadultak el az indulatok?

evacat 2021.02.14. 19:42:46

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv10-virag-kieso-parbaj-valovilag/c4f6yse

Ajajjjjj! A legujabb szuperprodukcióra készülnek: Dani repszövegeket fog irni, Virág pedig énekel méghozzá közös produkcióban.

2021.02.14. 19:43:22

@mozambikizombi: jujj Fru evése. Most eszembe jutott broáff

Kosztarika 2021.02.14. 19:43:23

@mozambikizombi:
Zokni szerintem korábbi évadokról beszél. A vége körül szoktak elszabadulni az indulatok.
Tölem mindenki arra szavaz akire akar. Hajrá Lobi!
Világos?!!!!!!!!

2021.02.14. 19:45:03

@silvermansarah: ám IGAZÁBÓL nem érdekel ki nyeri, nálam Lóbelt. Úgysem én döntöm el, max szurkolok neki.

evacat 2021.02.14. 19:45:05

@silvermansarah: A jutyubon, instán, totkoton sok minden elfér. Persze nagy előnye, hogy nem kötelező megnézni

SirLemming 2021.02.14. 19:49:43

@Fu Szekh Li: Ah, vér még nem folyt. Csak az a kérdés merült fel nemrég Merci vajh miért is szimpi egyeseknek.

Engem most a rádiós balhé jobban foglalkoztat, nem is hozom ide a feszkót.

_Pipp 2021.02.14. 19:51:44

Szép estét, csodálatos Valentin napot!

Ma az egyik áruházban 1 fiút láttam aki vett a kirakott virágból, de legalább 6-7 lány szaladgált vele. :D Divat lett a férfiaknak is virágot venni, vagy a biztonság kedvéért megvették maguknak, hogy legyen mit posztolni az instára, de lehetőséget látok még abban a válaszban, hogy az lmbtq társadalom pár tagja véletlen egyszerre képviseltette magát az üzletben. :))))

Hajrá Lobi!

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:51:45

@Kosztarika: :))) Oksiiii, csak nem ertettem, tenyleg nem tapasztaltam eddig szemelyeskedest itt. Lehet, hogy ebben segit bennunket az is, hogy nem ismerjuk egymas szemelyet? :)))

//...amugy miert Zokni? :D

@silvermansarah: Tudtam, hogy orulni fogsz az emlekkepeknek! :P

@evacat: Gondolkodom, hogy felajanlok Daninak egy metronomot, mint kulondijat. Lehet, hogy a sracnak tenyleg van mondanivaloja, csak.... "tulizgulja", amikor elakarja rappelni? En ilyen antiritmuserzeket meg eletemben nem hallottam. Hogyan tudnak egyaltalan dugni ezek?
Ez lenne a kedvenc gerillamarketing videom metronomot reklamozni:

www.tiktok.com/@valovilagrtl/video/6926547155771510022?lang=hu-HU&is_copy_url=1&is_from_webapp=v2

Bar meghallgattam Diego klipjet es ott is akadnak fura hepehupak.

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:51:51

@silvermansarah: Ha leesik a szemüvegem tokja az íróasztalról, akkor indul a tok? Vagy ha elkezd úszni a tokhal, akkor is indul a tok?

LaciHogyVoltol 2021.02.14. 19:56:44

Egyébként tudom, hogy a nagyon nagyon kisebbséget gyarapítom ezzel a véleménnyel, de én Virdzsire szavaztam tegnap és reméltem, hogy kiüti Mercikét.
Félreértés ne essen, Virdzsi is nagyon hátrasüllyedt a favorit listámon, pedig a játék elején a hashtages gonoszkodás miatt pár hétig a legelején volt.
DE MOST, HOGY ELKEZDTEM VISSZANÉZNI A SZÉRIA ELEJÉT, HOGY LÁSSAM MILYENEK VOLTAK AZ ÁPOLTAK A BEKÖLTÖZÉSÜKKOR ÚJRA FELLÁNDOLT BENNEM A MÉLY MERCIKE UTÁLAT.
Annyira mélységesen buta és rosszindulatú az a lány. Az elején nagyon mullban nyomta a kretént és iszonyatosan alaptag volt a Digó féle mocsárcsapatban és a 11-12. részben nagyon mocskolta Bálintot a mocsárlakóknak, aztán amint megnyerte az első párbajt hogy átállt oda...persze után még bepróbálkozott 1x kitúrni onnan a nagy vadat, amikor Gina szekerét próbálta meg megtolni...
De ami a legjobban nem tetszik benne hogy mennyire hajtogatta, hogy róla senki ne beszéljen a háta mögött, meg, hogy ne hozzák fel a Mohval való kapcsolatát ellene, mert az magánügy, erre ő tipikusan rendszeresen ezt csinálja, csak nála is fellelhető az a nárcisztikus szmélyiségzavar, amikor a "más szemében a szálkát is, a sajátjában pedig a gerendát sem". Vivit anno hogy felkérdezte, hogy miért nem a szemébe mondja a dolgokat, amikor volt az a nagy össznépi összeveszés a "ki-kiről-kinek-mit mondott" tengelyen, erre a Fru-Vivi párbaj előtt megint mit tolt ott Csulátónénak a dohányzóban: hogy milyen mélysötét Vivi és nem lehet elviselni, meg most, hogy felállt a mélypontról nagyon nagy játékosnak tartja magát, pedig mekkora egy senki...erre amint visszajött Vivi egyből ment a lincselés, hogy "én téged is mennyire szeretlek és nekem mind1 volt, ki jön vissza"...
Tegnapi viselkedése is undorító volt a párbajon, mert tényleg okádék a Proli Úr - Virág kapcsolat, de azok után amit fent írtam, hogy ő mindenkit hogy leszólt aki akár csak TANÁCSOT akart neki adni a Moha ügyben, azután elég érdekes volt, hogy mennyire bekóstolta Virágot ebben a témában a párbajon. És bár ritkán értek egyet Proli Úrral (szívem szerint a top10-be nem tettem volna bele Danit, Renátó és Digó után mehetett volna 3ként a levesbe, ha én dönthettem volna erről), de abban igazuk van, hogy azért van különbség aközött, hogy kapcsolatban szexelek a kamerák előtt, vagy csak hagyom magam Mohnak, hogy egy egészségügyit beléürítsen, így akármennyire voltak undorítóak a Virág-Dani "anal session"-ök, Mercike tényleg ebben a topisban bölcsebb lett volna ha hallgat.
És megint visszaértük oda, ami megjegyzésemmel kivertem anno ÁrmandóJózsinál a biztosítékot (mert akkor hozzá tettem, hogy leütném, de most nem erre célzok), hanem hogy igazából leginkább ami zavar Merciben az az, hogy az emberek hogyan állnak hozzá. Ha fele ennyire nem lenne "blokkolnám" kategória, már rég utálat tárgya lenne és kintről figyelné a villaeseményeket, de neki rendszeresen elnézi mindenki a "de teliheverném" megnyilvánulásait, a köpönyegforgató ide-oda állok, lavírozok a csapatok között játékmenetét, a rosszindulatú megjegyzéseit, azt hogy milyen emberekkel veszi körül magát (Digó, Renátó, Gina, Fru), ami azért sok mindent elárul valakinek a jelleméről, és azt, hogy ennyire lemegy papucsba ha Mohának akad 2 jó szava hozzá. Tipikus esete, hogy ha valaki kicsit is jó nő mindent megúszik. Mint ahogy most volt egy cikk az "Új Indexen", hogy kb. ugyanazért a zaklatási botrányért mennyire meghurcolják a kommentelők Marilyn Mansont aki ronda, mint a bűn, de Armie Hammer-nél azok a kommentek dominálnak, hogy "engem zaklathatna 0/24-ben". Nagyon jól lefesti, hogy mennyire felszínes világban élünk...

Fu Szekh Li 2021.02.14. 19:58:32

@silvermansarah: Azt írtam, hogy kezdenek elszabadulni. Visszaolvastam az esti kommenteket, nekem az már kicsit sok volt, ami ott ment. De mindenkinek más az ingerküszöbe.
Én hazajárok ide, otthon sem szeretem a fölösleges feszültségeket. Úgy gondolom, hogy ez a műsor nem ér annyit, hogy ennyire felhúzzuk rajta magunkat.

Kosztarika 2021.02.14. 20:04:05

@Ármándójózsi:
Pedig Robi (majdnem) lány, mégis ellene szavazol? ;)

@SirLemming:
:((((((((

@mozambikizombi:
Fuszekli, azért zokni :D
Most talán nem lesznek akkora indulatok, mert nem annyira ellenszenvesek a villalakók (mostmár) és talán a kommentelők is cserélődnek, pár őskövületet leszámítva. :))

mozambikizombikini 2021.02.14. 20:13:30

@LaciHogyVoltol: Hol tudtad visszanezni a regieket? Nalam rajta van a kislakat az 1-50.-ik epizodig. :S :(

Mercivel kapcsolatban nekem nagyon-nagyon felemas erzeseim vannak. Eredetileg Merci ellen voltam ezen a parbajon, mert o nehezebb falat lesz Vivinek a dontohoz... Mindossze 2-3 napja raktam at a szavazatomat, annyira felduhitett Virag szociopata alpari flegmasaga. Viszont teny, hogy az osszes csaj total defektes lelkileg. Viszont a cukormazba bujtatott, geil marcipan smarties moge rejtett helyezkedest en sem szeretem Mercivel kapcsolatban. Valszeg nem tudatos nala es azert nem erzi a tobbseg gonosznak.

zellerlevél 2021.02.14. 20:13:34

@Krétagarbó: Teljesen egyformán látjuk. :)

SirLemming 2021.02.14. 20:16:42

@Fu Szekh Li: Értem. Mondjuk itt voltam és élőben nem tűnt vészesnek.

@Kosztarika: Ugyan. Én vagyok a fasz. Kellett nekem nap közbe HV-n kívül mással foglalkozni... :)

@LaciHogyVoltol: Soha nem lesz balansz. :D

LaciHogyVoltol 2021.02.14. 20:20:55

@mozambikizombi: Nem RTL Moston, hanem Sorozatbaráton nézem :D sok felugró ablakot kell ki'x"-elni, de fent vannak a részek...

EU2020 2021.02.14. 20:32:35

@LaciHogyVoltol: több ízben kifejtetted a gyűlöletedet Merci iránt, vettük az adást. Azért, mert nem írod ki, hogy leütnéd, még ez is érződik a gyűlölködő kommentedből, hogy megtennéd. Persze valójában gondolom, mást szeretnél... Nem kell, hogy válaszolj.

Krétagarbó 2021.02.14. 22:31:17

@SirLemming: szerintem a rádió mellett olyan közösség alakult ki, hogy az nem fogja hagyni, hogy ne működjön. Én bízom benne legalábbis.
süti beállítások módosítása