Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X91 – "Száműzetés" és "rapcsata"

2021. február 13. 18:16 - dmr94

Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként aposztrofálni. Lévén az ápoltak legnagyobb problémája látszólag az, hogy nem pihenhetnek eleget, inkább áldásként kellene felfogniuk, hogy alhatnak végre napközben is és senki sem zavarja őket.

vv10x91_01.png

Előtte azonban láthatjuk, ahogy Mercike úgy gondolja azzal növelheti leginkább esélyeit ha továbbra is/még jobban kiszolgálja Moht, így reggelit készít neki. De nem ám akármilyet, úgy tűnik elirigyelte Dani előző napi Virágnak szánt szülinapi meglepijét, így már serceg is az olajban a szív alakú virslibe sütött tojás. Jó szülő módjára rá is nyit gyerekére a fürdőben és tudatja vele, hogy a reggeli készen van, lesz szíves és takarodik zabálni. Majd még megerősítést is kér, hogy ugye nem nyers-e a tojás, Mohnak meg lenne mersze bármi rosszat mondani...

Virág már most stresszelve ébred, amit a sportversenyek előtti drukkhoz hasonlít bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy van ilyen irányú tapasztalata. Dani pulzusát mindez nem nagyon emeli meg, a lány viszont fosik, hogy mit fog ő kapni ha előbb esik ki mint szerelme. Nyugi szívem, teljesen mindegy mikor esel ki, a vicsorgó negatívkommentelő csorda ígyis-úgyis vadászni fog rád de te velük úgysem foglalkozol. Dani annyit tud ehhez hozzátenni, hogy "mész haza Paksra", ő minden bizonnyal tud valamit, hogy mindez hogyan segít majd az említett problémán. Virág tényleg vakon van és lövése sincs mi lehetett a hibája/bűne ami miatt olyan jelzőket kapott, mint kutya, szolga és társai vagy hogy szimplán miért nem szimpatikus a nézőknek. Dani szerint az egyetlen hiba, hogy szerelmes lett és itt úgy érzem a Darág/Vini páros hivatalosan is bejelentkezett a Frunátó trófeára.

vv10x91_04.png

vv10x91_05.png

Vivi kint beszélgetést kezdeményez Bálinttal cigizés közben, hogy előző este Robi mintha presszionálni próbálta volna őt döntésével kapcsolatban de ő hadd álljon már AZ MÖGÉ, aki őt is támogatta saját párbaján mert ez így tisztességes. Bálint bölcsessége válaszként: „bajban ismerszik meg az igazi barát”. Nem érti Robi fellépését és hogy miért akarhat Vivinek lelkifurkát okozni, ő egyetért a lánnyal és szól neki, hogy ne viselkedjen másként, a végjátékhoz közeledve Robin amúgy azt látja, hogy igyekszik minden egyes szalmaszálba belekapaszkodni. Ez mondjuk úgy hangzik mintha Robi már fél lábbal kint lenne a villából, ami pedig tudjuk, hogy mennyire távol áll a valóságtól.

Dani olvassa fel a levelet, ami a beharangozóban említett "programot" részletezi: száműzetésbe kell vonulni a párbajozóknak 3 órára de nem egyszerre és ez pont annyira nevetséges feladat, mint amennyire annak hangzik. Merci kezdi, drámai gongszó, kint még a hó is esik, ő pedig alvás helyett úgy dönt vlogolni fog ha már lehetőséget kapott rá (igen, valóban ez hangzik el) mert simán a telefonnal ezt nem lehetne kivitelezni, kell hozzá az állvány meg a fények. Na mindegy, három óra alatt talán még egy hozzá hasonló agysebész is összehoz valami értékelhető audiovizuális tartalmat, nem mintha bármiféle kritériumot támasztanának elé. Természetesen ő is arról vall, hogy elkövette a legnagyobb hibát, igen, persze, hogy azt, hogy szerelmes lett. Ismét kiemeli, hogy őt még sosem utasították vissza és hogy hiányzott neki a "száműzetés" alatt Moh, amely érzés reményei szerint kölcsönös.

Moh eközben amiatt kezd aggódni, hogy  lehet picit meg lenne lőve a lány nélkül mert azért mégiscsak jó, hogy ki van nyalva a hátsója, jelen állapotban eléggé rá van utalva és sokkal kényelmesebb így. Kvízprofesszor Vivien szerint is egyértelmű, hogy Mohnak hiányozna a legjobban de bedobja Robi nevét is (hátha ezzel visszavág a tegnapiért?) majd azzal zár, hogy Merci kiesésével Moh lehet több időt töltene vele. A többiek picit még húzzák a jégkorongos srác agyát, hogy valljon már szerelmet a kislányak, majd mesélnek saját viszonyukról: Bálintnak úgy indult Mercivel a kapcsolata, hogy sehogy. Eleinte idegesítette de mostanra megkedvelte. Robinak mintha a kishúga lenne, szereti őt, szeret hülyülni is vele és szerinte mélyebb dolgokról is el tudnak beszélgetni, ahol én erősen azt érzem, hogy Róbert barátunk a csehkettőt nézi és nem saját műsorukat. Bálint is bejelentkezik a báty szerepre, Moh pedig azt emeli ki, hogy Merci nélkül sokkal halkabb és kevésbé nyüzsgő lenne a villa, bár néha tényleg sok amit művel. Neki leginkább az hiányozna, hogy valaki igazán törődik vele. Meg gondolom a kakaó.

Pánikra azonban semmi ok mert csak eltelik a 180 perc és örömmel jelentem, hogy Mercike épen és egészségesen tér vissza de persze nagyon rossz volt neki. A többiek azzal hitegetik kcisit, hogy Mó szerelmet vallott neki a távollétében, PP pedig rátapint, hogy ez inkább hajaz anya-fia kapcsolatra mintsem barátságra.

Virág jól feltankol a kaland előtt, van nála üdítő, energiaital, csoki, wc papír és az utolsó pillanatban még egy banánt is bezsákol. Az ő terve nem holmi vlogolás hanem bizony a hatalmas 2021-es magyar slágert tervezi megrni, amiből reméli egykor majd Való Világ főcímdal is válhat és látva az utóbbi évek toplistáit, 3 óra erre akár elég is lehet. Dani közben arról beszél a riportban, hogy nem gondolta volna, hogy ennyire de ennyire szerelmes lesz és tényleg látványosan nem tud mit kezdeni magával, utánfutója nélkül még a fetrengés sem az igazi:

Merdzsó má' nagyon éhes volt, rá is repül valami édességre, ami egyelőre még nem Moh arca de nem sokkal később ez is bekövetkezik. Bálint közben ismét teszteli Vivi tudását, akin viszont nem fog ki és kitalálja mit takar a "savanyú a szőlő" mondás. Bé mindig is tudta, hogy a nagyasszony egy zseni. Újra Daniriportot hallhatjuk, hiányzik neki az állandó csipkelődés, baszogatás is és hasonló apróságok majd jön a dráma: a többieknek tökmindegy ki jön vissza mert csak számító gecik és nem fontos nekik a villatársuk. Vivit savazza kicsit, hogy kilóg a lóláb a lány történetei alól és nem tud azonosulni vele, Bálinttal való kapcsolatát inkább pozitívan értékeli de az elmúlt időszak vitáiban nem érti társa álláspontját. Moht pedig a villa saját Aczél Györgyeként helyezi át a tiltottból a tűrt kategóriába az elmúlt nap történései után de azért érzi, hogy övék lesz a következő párbaj és a véleménye nem változott csak elengedte a dolgokat és rájött, hogy fölösleges féltékenykednie.

vv10x91_43.png

Az újabb kerekasztal-beszélgetésen arról folyik a diskurzus mi lenne Virág nélkül a villában (spoiler: semmi különös). Nyilván Daninak hiányozna legjobban, Mohnak nem nagyon, Vivi valami bohókás hülyeségeket mond Virág tök átlagos cselekedeteiről úgy, mint hűtő nyitvahagyása, hajvasalón való veszekedés, fehérjeszelet otthagyása, stb. Dani nem ért egyet a többiekkel, akik szerint őt nem törné össze a lány távozása, ő bizony van annyira pillangólelkű és SZERELMES, hogy sokkal jobban meghatná egy párjától kintről kapott üzenetet mint azt bárki gondolná. Valami olyasmiről vekeng még a riportban, hogy a többiek biztos a vesztét akarják és hogy összetörjön de ő bizony ennél erősebb hisz 14 éves korától nevelte az élet iskolája és naggggyon nagggyon szeretik egymást Virággal, csak egy papír és egy toll kellene, hogy erről tanúbizonyságot tegyen de az most nincs. Őket és szerelmüket nem érti meg senki és nem látják ennek nagyszerűségét. Megy is puszilgatni-ölelgetni egyből, ahogy a lány kijön. Lehet szavazni, hogy kit viselt meg jobban villabeli partnerének „száműzetése”? Moh vagy Dani, Dani vagy Moh? Nem, ez sajnos még nem a párbajuk.

Van viszont egy párbaj, jelesül Merdzsó és Virdzsó "rapcsatája" én meg lassan több idézőjelet használok ebben a bejegyzésben, mint a Szabó Péter rajongók. Mentségemre legyen mondva, egyik indokoltabb, mint a másik. Virág kezdi először prezentálni ötleteit csapata brainstormingján, izgul emiatt a REPPES dolog miatt, ő alapvetően nem ilyen odamondós odaizélős és a szövege sem elég RÍMES. Vivi és Bálint majd kiugranak a bőrükből lelkesedésükben. Mercike szeretne olyanokat, hogy éjj-éjj éjj-ayy-ayy-ayy vagy valami torzított hangos flexelést de nem tudja kifejezni magát, aztán végül lejjebb vesz igényeiből és annyi instrukciót ad támogatóinak, hogy nem kell éjjezni csak legyenek ilyen flessbe.

Az egész nagyon cringe, először az M-side képviselője, Notórius M.R.C. 'szédesz olvassa fel papírról legújabb szerzeményét, ő keményen odamond ellenfelének (legalábbis így érzi), közel áll hozzá a műfaj (legalábbis így érzi), Moh és Robi pedig lelkesen rázzák magukat és néha beüvöltenek ezt-azt. Virágot nem lepte meg a kontent bár nem esett neki túl jól.

Ellenfele, a V-side frontembere, 2Paks, aki nélkül Dani SheKúr, ő a csapatát inkább úgy buzdítja, mint egy cheerleader. A szövege egy fokkal összetettebb és hosszabb de attól még kellően szar és reppelni sem tud. Remélhetőleg nem Dani adta a szájába az egészet (ezt most kivételesen) és ő csak a baseballütős verőember a háttérben. Bálint még rá is dabel a másik csapatra annyira faszagyerek, Mercike szerint ő vitte a prímet, Virág pedig nem tudta nevetés nélkül kibírni. Dani próbál udvarias maradni, amikor azt kéri tőle értékelje a produkciót. "Jó volt" - mondja Dani, PP szerint pedig egyenesen világszínvonal, ez nem is rap hanem csujogatás, amitől Nagytétény összes csakrája megnyílt.

Végül a csapatoknak egy-egy termékbemutató keretében kell prezentálniuk az ellenfél humanoidját, amit többnyire kreatívan sikerül is abszolválni mind Bálintnak, mind Mohnak. Előbbi úgy írja le Mercit, mint akinek az utóbbi időben kicsit el lett hanyagolva a külseje, törékeny alkat, van gond a hallásával, a látásával, a fogazatával és az arcbőre sem a legszebb. Kiemeli a memórihiányt és bár lenne Mercikében annyi lexikális tudás, hogy meg tudjon tölteni egy 8 GB-os kártyát, ahogy az említésre kerül.... Csinál egy gyors hangpróbát is, majd rátér a belsőre: a lány cuki de ha éhes akkor kifordul magából agresszív és csak csokit hajlandó fogyasztani. Nem a beköltöző Mercit gyártották le hanem a benti verziót: meg van hízva ezért plusz húst pakoltak derékra és combra. Dani telefonál be és érdeklődik: hogy kell tárolni? Elvan ez magában csak egy tükör kell neki és az előtt állva elszórakoztatja magát. Na és a tisztítása? Gőzborotvával. Daninak csak slagja van, azzal lehet-e a tisztítani a sok sminket? Bálint nem ajánlja mert csak 25 fok felett érzi jól magát. Az agressziót hogy lehet kezelni? Össze kell engedni egy kannal (fiú prototípussal) szexelni. És ez meddig tart ki? Több hónapig. Ez a legutolsó feature kicsit meg is bántja Mercikét, el is mondja, hogy kicsit kellemetlenül érezte magát de a többit viccnek fogja fel.

Moh prezentálja Virágot, a terméket azonban nem ajánlja senkinek mert még bőven fejlesztés alatt áll és amúgy is csak az a jó benne, hogy bírja a meleget meg a vizet. Alvó üzemmód helyett nyögdécsel, nem úgy néz ki, mint a képeken, nem bírja a negatív kritikát, reggelente csak a makeup program felvitele után aktív, random vihog mindenen amit senki se ért és ezt nem is lehet külsőleg leállítani. Fejlesztése jelenleg csak 50%-os, a konyhában, háztartásban nem használható. Kommunikációja sem belsőleg vezérelt, a D.A.N.I. szoftver táplál bele mindent és működteti mint külső vezérlő. Nem öntanuló hanem ez a rendszer fejleszti. Csak a szerelem képes kibillentieni ebből és az ki is töröl belőle mindent illetve alkohol hatására veszti el látványosan az önkontrollt. Folyamatosan hangosan csattogva közlekedik a lakásban és sajnos csak férfi méretű kéz és láb volt készleten így ez került rá. Moh szerintem megérdemel egy külön dícséretet, kellően csípős volt de nem tolta túl a parasztságot.

Virágnak persze nem esett jól a kritika, állítása szerint úgy lett bemutatva mint egy szardarab de el kell viselni, érzi, hogy valamennyire valid. Moh Mercitől kap pozitív feedbacket (mi mást kapna?) kint a dohányzóban: úgy érezte bele kell vinni a külsőt ha már Merci is kapott ilyen irányú kritikát. Dani bent sajátos stílusában vigasztalja barátnőjét:

„Nem is kaphat meg más mert én megveszlek előre.”

és ennek sajnos van egy sokkal negatívabb konnotációja is, ami már nem egyszer felmerült viszonyuk kapcsán. Azt is megtudjuk, hogy Virágnak 40-es lába van majd valami olyasmin hisztikézik, hogy ő legalább szerelemből szeretkezik és nem azért mert valaki kanos. Persze kicsim, teljesen autonóm személyiség vagy. Egyébként elképszető mekkora putri van az ágyuk körül.

A nézők szerint Dani sokkal jobban kilenne szerelme elvesztésétől. Valószínűleg csak úgy interpretálták, hogy melyikük nője fog kiesni bár egyébként egyetértek. PP szerint szuper hét volt: kevés feszültség de sok izgalom, nem tudja eldönteni álláspontját Merci és Moh kapcsolatát illetően, Danit pedig méltatja, hogy fejlődött a jelleme, önkritikus és dícséretes, ahogy küzd. Ennek kapcsán kíváncsi vagyok hogyan viszonyul majd hozzá mind a csatorna, mind a közvélemény mert picit aránytalannak érezném ezt az attitűdöt azok után, hogy Renátóba páros lábbal szálltak bele (többynyire egyébként jogosan). Ti hogyan látjátok mindezt?

vv10x91_90.png

1342 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosztarika 2021.02.13. 18:20:12

@Ármándójózsi:
Igen. De most csak szerencsém volt. ;))

Ármándójózsi 2021.02.13. 18:26:38

@Kosztarika: Belőlem biztos kihoznád a legjobbat, pláne, mivel úgy is készülnék!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 18:41:20

első olimpiai pontszerző helyem.
@Kosztarika: grat megint.

Kosztarika 2021.02.13. 18:43:54

@Kosztarika:
Olyan vagyok, mint Seherezádé. 1000 + 1.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 18:43:59

@Kosztarika: 48 órája megállíthatatlan vagy , csípőből tüzelsz :)

Cérnahuszár 2021.02.13. 18:46:53

kezdek visszatérni a kezdeti jó szokásomhoz, átaludtam a vv közepét. innen már csak egy rugaszkodás és az egészet átalszom

ide is ideteszem, nem tudok napirendre térni felette, hátha valaki nem látta még és nem olvassa vissza az előző többszáz kommentet
előre szólok, bevetem dani párbaján is.

kepkuldes.com/image/1Njbe5

_Pipp 2021.02.13. 18:47:39

tizenkettőőő azt hiszem egy újoncként nem olyan rossz, de van hová fejlődni :D

_Pipp 2021.02.13. 18:51:46

amúgy ezeknek most miért nincs egy kis vér a pucájába? egy jó vitát nem láttunk, egy igazi tattiikus összezörrenést, csak a tesók keltek ki magukból nyálat fröcskendezve minden hülyeség miatt, ez így baromi uncsika... Móh is sokat nőne a szemeben ha odaállna Merci elé és megmondaná neki, h KOPJ LE, ne puszilgass, ne érj hozzám, ne nézz rám! de nem, ehelyett inkább elviseli, csak h ki legyen nyalva a segge... :D

Kosztarika 2021.02.13. 18:54:12

@Ármándójózsi:
Nem szivem. Az Ezeregy éjszaka meséiben. :)
... és a vv 5-ben.

.Zsu 2021.02.13. 18:54:32

nagyon köszi a posztot (mintnemrégmegtudtam) Dani :))
a termékbemutatós részt olvasni ezerszer jobb volt mint nézni. valszeg a savanyú arcok miatt, olyan kellemetlen volt, pedig most egész szórakoztatónak ítélem meg.
ennyire könnyen lehet befolyasolni igen :D

TheLynx70 2021.02.13. 19:00:49

Köszönöm a posztot, szuper! Még olvasom, de muszáj leírnom, mert elfelejtem. Az egyik Vivi képen (amelyiken grimaszol) sokáig gondolkoztam, miért ismerős? Spejbl és Hurvinek! :D Megvan valakinek? :)

.Zsu 2021.02.13. 19:01:10

@.Zsu: és a 17. lettem, az a világ legjobb száma :)) kedvencem

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 19:03:49

dmr94 kibaszott jó lett , nem láttam , de szerintem jobb lett mint az eredeti , felütötted , de nem úgy mint a kokaint.

@_Pipp: és a tesókat nem is láttam és meg sem nézem :)

2021.02.13. 19:06:06

Köszönjük a posztot! Mi (én) úgy látjuk mindezt, hogy Dani egy Renátó, csak még nem fejlődött ki teljesen.
Kicsit emel még a hangján és megkapja a Rencsi fokozatot.

alma_szósz 2021.02.13. 19:08:32

Az a legelső kép Viviről, úristen na úgyis háttérképet kerestem a laptopomra

Kosztarika 2021.02.13. 19:09:27

@silvermansarah:
Ez biztosan így lesz. Meg kell nézni, hallgatni Dani bátyját. (Aki miatt most felügyelőtisztje van )

2021.02.13. 19:17:48

@Kosztarika: a következő fokozatok: vadkommondor fokozat, sajnos ezután már csak a darnózseli fokozat van.
:(((

Kosztarika 2021.02.13. 19:19:31

@silvermansarah:
Vannak is jó lesz az a kutya.. ;) de a többi ekg. :(

.Zsu 2021.02.13. 19:24:22

@Fálki: na ilyen ritkán van az életemben :))
július 17. van a szülinapod?

Fálki 2021.02.13. 19:26:50

@.Zsu: Nem akkor van, de a mezszámom is szinte mindig 17es.. meg ugy altalaban is nagyon szeretem a 17es számot

.Zsu 2021.02.13. 19:28:46

@Fálki: persze h szereted. tudod mi a jó.

TheLynx70 2021.02.13. 19:29:15

Végére értem, de azért a konnotáció jelentését meg kellett néznem. :D Remek volt, mégegyszer köszönöm, hogy a semmiből ennyit kihoztál. :)

ficekence 2021.02.13. 19:33:41

@ dmr94 :Köszönöm a posztot, szenzációs volt!

Frunátó trófea! :))

Aczél György mindent visz! :)))

Fu Szekh Li 2021.02.13. 19:34:52

Na akkor jó estét ide is!
Remélem jól töltöttétek ezt a szép napsütéses napot. A tegnapi adás unalmas volt, az öfi sokkal jobb, de ennyike.
Halgassatok finomságot:
www.youtube.com/watch?v=jWNEr4eHL18&ab_channel=PlayingForChange

mozambikizombikini 2021.02.13. 19:35:09

Koszcsi a posztcsit!
Pont most neztem csak vegig en is. Szerettem volna inkabb Mercit hazakuldeni ma, mert o erosebb ellenfele lesz a tobbieknek, pl. Vivinek is kesobb. Raadasul faj neznem es foleg hallgatnom a Moh-temas gugyogest is.

Viszont Virag annyira szellemtelen, mindennemu humorerzektol, önreflexiotol es kreativitastol mentes, onmagatol elszallt, am merhetetlenul unalmas nyafka flegma picsa, hogy keptelen vagyok raszavazni, barmennyire is akarok. Ez szamomra elkepeszto, ahogy mindenkit ekez mindenert a hata mogott es ha valaki olyat tesz, ami neki nincsen inyere, akkor zero empatiaval puffog magaban vagy Daninak. Mintha mindenkinek az o dolgaival kellene foglalkozni es az o erdekeit tartani szem elott MMKK.
Legnagyobb pofatlansag mondjuk meg mindig a masik reszben volt, ahol Vivit oltogatjak Danival, mert napkozben, raadasul elozetes kopogas utan, (megis amugy mi a faszomnak kepzelik magukat, hogy miattuk mar a masik erezze kellemetlenul magat 0-24?! ) lebasszak, hogy most "ezert kellett bemennie Vivinek a szobaba?" Aki amugy ha jol értelmeztem, eppen kajakeszites kozben ontotte le magat.
Eszem megall, milyen planetan erzi magat ez az ember ezzel a stilussal. Raadasul Fruzsihoz hasonloan szinte egy szimpatikus mozzanata nem volt eddig szamomra. Nem mellesleg ugyanabban a stilusban bullyingolta Frut a nyugiszobaban (gonosz torpe), mint amit o hoz fel a kutyazo kommentelokrol.
Ennek a csajnak mintha a fel agya hianyozna es feltoltottek volna az agya helyet eperlekvarral. - Na most jol kiduhongtem magamat legalabb.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 19:38:31

@silvermansarah: nem barázdálódtak be az anya méhbe.

@dmr94 :van az a műsor , hogy nagy ház átalakítás , Nah te így alakítod át az rtl vv szemetét.

TheLynx70 2021.02.13. 19:38:39

@silvermansarah: A darnózselit elítélték? Nekem ez kísértetiesen hasonlít Helle Crafts meggyilkolására.

Kosztarika 2021.02.13. 19:42:27

@mozambikizombi:
Szia. ;)
Nyugodj meg attól megnyugszol. Annyit nem ér, hogy felhúzd magad.
( mondom én, aki többször majdnem agyvérzést kaptam miattuk) ;)

Nem elfelejteni szavazni és MA
21-kor kezdődik!!!!!!

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:43:03

@Fálki: Pppffff... a 14-es az a nyerő. Mezszámban is. Mindig 14-es voltam, amíg kosaraztam, mindenhol.

.Zsu 2021.02.13. 19:44:34

@Ármándójózsi: áhh a 14-es szám csicskabéna :))))

Fálki 2021.02.13. 19:46:38

@mozambikizombi: Ezért a kommentert tőlem jár a nagy pirospont :)

TheLynx70 2021.02.13. 19:47:03

@Fu Szekh Li: Köszönöm! Gábor Péter sem fiatal már, de a hangjára ráismerni, és ez egy remek nóta! :))

Fálki 2021.02.13. 19:47:17

@Ármándójózsi: Osztán hol volt az kérdés, hogy a sokadosztályban melyik szám a menő?

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:47:21

@.Zsu: Miiiiiiiiiiiiiii?????? ^^ Állandóan azt halottam a kispadról, az ellenfél egzőjétől, hogy a 14-esre vigyázzatok, a 14-est szorosan! Azt a jegyzőkönyv-vezető, mégsem bírta beírni a kosarakat olyan gyorsan, ahogy születtek...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 19:48:58

vagy azt a 14-est hagyjátok csak dobni :)))))

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:49:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az is jó taktika, ha mindenképpen ki szerettek volna kapni. ;) :)))

TheLynx70 2021.02.13. 19:51:31

@mozambikizombi: Nyugi, Merci sem sokkal jobb, ha visszagondolunk. :) Én teljesen tanácstalan vagyok.

2021.02.13. 19:53:01

@Kosztarika: :DDD
Ketten sem tudjuk leírni

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:53:03

Bakker, Merci nem jobb, mint Virág??? :OOO Mijafasz??? Hová csöppentem... :/

mozambikizombikini 2021.02.13. 19:53:15

@Fálki: :))))) Kosziii!
Kicsit kieresztettem a gozt, amit ez a rettenetesen faraszto es bena ofi, Viraggal az elen, felforralt odabent.

2021.02.13. 19:53:48

@TheLynx70: úgy tudom 21 év fegyházra.

.Zsu 2021.02.13. 19:55:36

@Ármándójózsi: én Virág hater vagyok és kicsit Merci kedvelő, szal ne aggódj jó helyen vagy még :)

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:57:46

@.Zsu: Akkor jó, bár Te Moha utáló is vagy, amit nem is értek és szívesen megbeszélném, de mindegy. :)))

HAJRÁ MOH!!!! :)))

2021.02.13. 19:58:13

Merci nem olyan beképzelt, mint a púpos. Van benne kedvesség amit a Virgács nyomokban sem tartalmaz.

.Zsu 2021.02.13. 19:58:22

@Fu Szekh Li: te már múltkor is olyan videót osztottál meg ami 20 perce került fel youtubera :))
valami zenei friss videófigyelő vagy a youtubenál tuti. :))

mozambikizombikini 2021.02.13. 19:59:16

@Ármándójózsi: Az elmult ket adasban Virag engem rendesen ugy felbosszantott, hogy most mar leultetnem nehany "erzekenyito videoval" szemben egy szekbe kotozve, szemeit kipeckelve, mint a Mechanikus Narancsban.

.Zsu 2021.02.13. 19:59:45

@Ármándójózsi: valóban, Moha is kivisz a világból, neki még kicsit rosszakat is kívánok. Virág csak menjen már innen :D

alma_szósz 2021.02.13. 20:00:21

@mozambikizombi: ugyanez a gondolatsor játszódott le a fejemben tegnap, na amikor megláttam hogy Vivinek kopognia kell egy valóságshowban miközben a két szerencsétlenre (is) főz és erre azok kinevetik nagyon felment bennem a pumpa
pedig terveztem, hogy dobok Virágra egy szavazatot mert úgysem számít, de így nem

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:00:42

@silvermansarah: Majd rájöttök. :P :))) Abszolút nem értem ezt a nagy Moh gyűlöletet itt, veled is szívesen megbeszélném, mert kiváncsi lennék az érveidre, de ez itt biztosan nem fog megtörténni. :)

2021.02.13. 20:02:03

Ha Virág nem érettségizik le és kasszás lesz, MMKK osszátok meg hogy hol, oda nem megyek vásárolni.

Kosztarika 2021.02.13. 20:03:00

@TheLynx70:
Hát azért ha választani kell a kettő között, nem is kérdés.
Merci is idegesítő néha, de van benne empátia, vannak emberi nwgnyilvánulásai.
Küzd a nézők szimpátiájáert, amire Virág saját bevallása szerint is magasról tesz. Olyan buta, hogy azt is képtelen felfogni, hogy a játékban a sorsa a nézőktől függ.
Számomra nem kérdés, kire szavazok.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:04:47

@silvermansarah: Bocsi, de nem láttam. :(
De remélem tényleg érveltél és nem azzal, hogy sunyi a mosolya és egy kollégád is így mosolyog, és az is egy geci. Mert ilyet már láttam itt, csak elengedtem. :)

.Zsu 2021.02.13. 20:05:05

@Ármándójózsi: miért nem? én szívesen leírom neked, és elolvasom a te érveidet. vagyis az enyémek nem érvek, mert nem akarok meggyőzni senkit. :)

2021.02.13. 20:05:05

@Kosztarika: tegnap megsajnáltam mikor Bálint árulta. Látszott rajta hogy mennyire bánja hogy beszóltak neki, Virág már ment volna puffogni, mint a vipera.
Nyomtam Mercire egy szavazatot.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:06:59

@Kosztarika: Tök alap, hogy Merci 100x jobb, mint Vircsike.
Moh is fényévekkel Dani előtt jár.
Nem is értem azokat, akik másképp gondolják.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:07:29

@.Zsu: Érveket nem feltétlenül azért mondunk, hogy a másikat meggyőzzük, hanem azért, hogy bemutassuk a saját álláspontunkat, hogy miért az, ami. Ezzel még senkit sem akarunk meggyőzni.
Amúgy egyébként sem. :)

2021.02.13. 20:07:30

@Ármándójózsi: nem, az volt az érvem, hogy nincs véleménye, ekg, szerintem is, pont én is így gondolom. Ezeket bírja mondani, mellé önző és geci is. Tudja hogy Merci milyen buta, de hitegeti, és ha olyanja van, megkúrja. Gondolom az oviban is elvette a gyengébb kislapátját.

TheLynx70 2021.02.13. 20:07:35

@Fu Szekh Li: Az a baj, hogy ilyen zenékkel beleviszel egy ördögi körbe, amit nem biztos, hogy a többiek tolerálnak. :D Ez a koncert hatalmas volt, és a magyar tévé is leadta, még ismétlés is volt. Láttam! :))) www.youtube.com/watch?v=85rr5SqrCZI

Fu Szekh Li 2021.02.13. 20:08:06

@.Zsu: Tudod, ha követsz zenészeket, akkor időben értesülsz az új felvételekről :)

2021.02.13. 20:08:41

@Majom1Parádé: ja, Moh-t én önmagában utálom, de SSKK nincs Dani alatt, Dani egy véglény.

Kosztarika 2021.02.13. 20:09:23

Moh egy anyuci picifia, jó nevelést kapott, de se íze se bűze.. simulékony, konfliktuskerülő. A játékhoz nem sokat tett, a fődíjat nem adnám neki, de ha Danit viszi, Mohra szavazok.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:10:26

@silvermansarah: Ez nekem már nem az a hely, ahol ellenvéleménnyel fogok élni, úgyhogy rendben, értem. :)))

_Pipp 2021.02.13. 20:10:42

@TheLynx70: én nem is szavazok, mind a kettőt kinn látnám

Fu Szekh Li 2021.02.13. 20:11:45

@TheLynx70: A Graceland nekem is nagy kedvenc volt, főleg a Ladysmith Black Mambazoos számok.

.Zsu 2021.02.13. 20:12:14

@Ármándójózsi: nincs nagyon határozott álláspontja, sunyiskodik Mercivel. derogál neki a csaj tökre lejön, nem csókolja meg meg ne legyen "kapcsolat" de kis maszatolás, összebújás, gondoskodás, pincsiskedés az azért nincs ellenére.
Daniba, Renátóba sem állt rendesen bele amikor full hülyeségek miatt féltékenykedtek.
motyogott h nincs igazuk, és h sajnálja (mit?) még a riportszobában is mentegette magát, de nem formált határozott véleményt.
sótlan alak.
te mit kedvelsz benne? kíváncsi vagyok :)

2021.02.13. 20:13:15

@Ármándójózsi: miért ne élhetnél, nem fogunk az arcodba üvöltözni. ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:13:27

@silvermansarah: Nekem nincs bajom Moh-val, persze nem fogja megnyerni, majd Robi.
Dani viszont közelít Rencsikéhez. Mondjuk sokat kell még "tanulnia", hogy az a gyökérségi szintet elérje, de ígéretes. (a többit nem írom ide, amit gondolok) :-)

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:13:51

@.Zsu: Értem. :)
Maradjunk abban, hogy azt, hogy jégkorongozik. :)))

2021.02.13. 20:14:04

@.Zsu: BOCSÁNATOT kért, büszkeség ohne, csak ússza meg. Fújj.

Fu Szekh Li 2021.02.13. 20:14:08

@Ármándójózsi: Akkor te nem vitatkozol, hanem eszmét cserélsz :)

2021.02.13. 20:14:43

@Ármándójózsi: ja jó, akkor jót beszélgettünk. :(

.Zsu 2021.02.13. 20:14:57

@Ármándójózsi: na én meg csak neked szedtem össze! :)))
jó kérlelni nem foglak h írd le te is, ha nem akarod, de most kicsit csőbelettemhúzva érzésem lett ;)))

Krétagarbó 2021.02.13. 20:15:07

@Fu Szekh Li: ez most betalált, köszcsi Fu Szekh Li:)
Jó szórakozást a párbajhoz annak, aki nézi, szerintem én a mait is kihagyom, bőven elég, ha itt olvasom és egy-egy érdekesebb extra videót megnézek. Halál unalmasak az adások, és az a legbosszantóbb benne, hogy nem gondolom, hogy a 0/24-ben történtekből ilyen szar adásokat lehet csak összevágni. Sokszor a BV-ben levetített (szigorúan a szexmentes) videók is ezt támasztják alá, sokkal pörgősebb, viccesebb és érdekfeszítőbb jeleneteket mutatnak, mint a főműsorban. Úgyhogy szarjanak sünt a szerkik, vagy tanuljanak meg MŰSORT csinálni.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:16:06

@Fu Szekh Li: Bizonyos esetekben igen. :) Különösen, amikor a másik fél a előre mutató konstruktív "vita" elől elzárkózik, mert az ugye szitokszó... :)

Kosztarika 2021.02.13. 20:17:33

@Ármándójózsi:
Ne duzzogj kicsikém. ;))
Nem értem miért nem akarod leirni, de ha nem, hát nem.

_Pipp 2021.02.13. 20:18:11

@.Zsu: Szerintem nem baj, hogy nem állt le Daniellával és Renátóval vitatkozni, mert teljesen fölösleges lett volna, hisz egyrészt kreált konfliktus volt az egész, két idióta agymenése. Örülök, hogy nem ereszkedett le a szintjükre. Nekem alapvetően egy szimpi gyerek Mó, még nagyon fiatalka, kicsit unalmas a játékban ez igaz, engem az idegesít benne, h nem küldte el Mercit a francba. De azért sem hibáztatom annyira, h kihasználja a helyzetet, hisz Ő megmondta, h nem lesz köztük semmi, mert meg konkrétan sokszor ráerőszakolja magát, ahogy tegnap is mászott rajta, gáz volt.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:20:59

@Kosztarika: Mondjuk úgy a békesség kedvéért, hogy azért nem, mert hosszú lenne és utálok gépelni, de szerintem ne rugózzunk ezen, maradjunk annyiban, hogy Józsi egy balfasz és még duzzog is és haladjunk tovább. :DDD

Mondtam már, hogy HAJRÁ MOH!!! :P :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:21:01

csak azért jelentkeztem be, hogy elmondjam, mennyire csodálatos PP-ről az első kép.

Egyfejű 2021.02.13. 20:23:03

Sziasztok, pajtások! Vótam farsangot temetni, sütöttem pánkót (fánkot), hoztam nektek is kepkuldes.com/images/456d3c858cd64edc4885b0e3a2d9e3cc.jpg, parancsoljatok. Most meg jöttem közétek, kire szavazunk?

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:23:15

@úgymond olvasó mmkk: Háttérnek be van már állítva??? :)))
Dobj egy tecsős PP zenét, eskü rákattintok! ;) :D

2021.02.13. 20:24:04

@_Pipp: konkrétan semmit sem csinál. Nem főz, nem vicces, nem vitázik, egy élő mászóka.
Nem értem Ármándó, és kicsit fel is húztam magam, mert ezek amiket leírtunk érvek. Ha ő nem így látja, engem és Zsut érdekelt volna, hátha olyan is van benne, amit mi nem látunk.
Mittudomén kitartó, vagy bármi olyan tulajdonság ami miatt neki szimpatikus.
De ja, könyörögni senki se fog.
Azért alapvetően ez vv hogyvolt poszt, hol máshol beszéljünk az ápoltakról?
Engem nem zavar az off, de na.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:24:46

@Ármándójózsi: a francokat, kinyomtattam, bekereteztem, és az ágyam fölé tettem álomfogónak :)

Egyfejű 2021.02.13. 20:26:00

A posztért köszönet, külön piros pont Dani aczélos jelleméért! :D

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:27:10

@úgymond olvasó mmkk: Az is jó ötlet! :)))
Én Vandit fogom, ha Fálki barátom esetleg csinál nekem egy klassz képet róla. Majd szépen megkérem. :)))

_Pipp 2021.02.13. 20:27:38

@silvermansarah: Néha bele szoktam gondolni, hogy mi lenne a véleményem, ha én is ott lennék benn velük, szerintem Mót kedvelném, mert az ellenpólusa pl. Daninak, el lehetne vele hülyéskedni, beszélgetni. Nem mondom azt, hogy kinn jó barik lennénk, vagy innen nézve nem unalmas a játéka, ebben egyetértek veletek. De nekem alapvetően nincs vele problémám.

2021.02.13. 20:30:08

@_Pipp: látod ez egy jó meglátás, hogya villába bezárva lenni vele biztos könnyebb, mint Prolival,vagy a mocsárlakók bármelyikével. Tehát pozitívum: nyugodt. Jogos. :)

.Zsu 2021.02.13. 20:30:13

@_Pipp: nekem egy ideig szimpi volt Moh, de aztán valami eltört bennem vagy nem tudom, meguntam, vártam volna valamit, h mutat. kiállást, humort, jószívűséget. nem ő a legrosszabb VV játékos a történelemben, és tökre lehet más vélemény az enyémtől függetlenül (ez alapvető, és elfogadom midnenkiét) mint ahogy sztm @silvermansarah: is.
kerültem itt már ellenvéleményezésekbe mással is, és nekem mindig tök érdekes és pozitív dolog megismerni más nézőpontokat is.
volt h formálta is az álláspontomat, ami sztm tök jó :)) elgondolkozunk egymás kommentjein.

2021.02.13. 20:31:25

@.Zsu: 100% ugyanezt gondolom

.Zsu 2021.02.13. 20:32:01

@_Pipp: mondjuk ez igaz.
na így még nem gondoltam bele :)) bent egy egyszerű kedves fiú, aki nyitott mindenkire. jaja, na, csökkent is az ellenérzésem :))

TheLynx70 2021.02.13. 20:32:22

@Fu Szekh Li: Ladysmith Black Mambazo hatalmas magában is. Simon Pállal lenyűgöző volt. :) Itt már ő sem fiatal, nem 1987. :) www.youtube.com/watch?v=7WSBSb5NjYI

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:32:51

@Ármándójózsi: nehogy rémálom legyen a vége, lehet inkább porfogónak fogom használni

_Pipp 2021.02.13. 20:34:50

@.Zsu: én szeretem ha különböznek a vélemények, fejlődhetsz általuk :) a baráti társaságban én vagyok az egyedüli lány, és a fiúk mindig nagyon máshogy látnak mindent, szóval mindig harcolok :D

Kosztarika 2021.02.13. 20:36:41

@Ármándójózsi:
Józsi nem balfasz, hanem jobbfasz. ;))))

SirLemming 2021.02.13. 20:45:11

@Kosztarika: má megint a politika... :D

Moh meg amyan semmilyen. Nagyjából 2 dolog van meg belőle:
- Játszik Mercivel mint macska az egérrel.
- Standard gyerek akinek kérvényt kell benyújtani ahhoz is, hogy legalább reagáljon már ha a lábára léptek. Esetleg Au! vagy egy Bzdgmeg! , bármi.

Speciel engel elkezdett szórakoztatni, adásonként átlag egyszer esik ki a bárgyún somolygok pókerarcból.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:46:35

@Kosztarika: majd megtanulod, hogy ne kattintgass csak úgy mindenféle youtube linkre
www.youtube.com/watch?v=CAxyQBi3Awo

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 20:49:59

@Egyfejű: szia süsü!nálunk gesztenyés kifli van :)

TheLynx70 2021.02.13. 20:50:37

@Fu Szekh Li: Hidegrázós! :)) Imádom! :)
Nem tudom, esetleg más kultúrák iránt is érdeklődsz-e, én odavagyok az észak-amerikai indiánokért, linkelni már nem merek, mert tényleg túlzás lenne. A Young Spirit nagyon ott van.. :) A legtöbb Pow-wow-on is. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:52:18

@Fu Szekh Li: ez lett volna a következő.. és még én vagyok ünneprontó? :( :DDDDDD

Kosztarika 2021.02.13. 20:52:46

@Fu Szekh Li:
Ezt viszont köszönöm. Imádom.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:54:05

Ja, a dalra vonatkozott, nem a személyedre. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:55:16

Má csak 5 perc és jönnek az agyhalottak.... 10 után meg talán ki is fáradnak a Stúdióba...

Kosztarika 2021.02.13. 20:57:07

Ppupu!!!!! Levonom a béredből! Már itt kellene kiabálnod, hogy kezdődik.

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 20:57:07

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
22:30-ig lehet még itt szavazni. [Bocsi, hogy nem spammeltem ezt most annyit, mint az előzőeket, de még viszonylag új vagyok szülőnek és kicsit kimerültem a napokban :'D]

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.55% [52]
- Robi: 32.26% [50]
- Vivi: 24.52% [38]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Egyfejű 2021.02.13. 20:57:17

@SirLemming: Mohval én is így vagyok, se hús, se hal nekem. Nem tehetek róla, de már az elején beugrott róla Lancelot a Sárkány és papucsból, vagyis "a savószemű", ahogy ott hívták, akinek "olyan a szeme, mint a tavaszi égbolt....ködben". :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 20:57:21

Szép estét, sziasztok!

Nem kedvelem Mohát, és nem azért, mert olyan semmilyen, hanem a következők miatt:
- Az elején berongyolt Digó mögé, mert hitte, hogy ő a nyerő. Amikor kiderült, Bála igan nagy %-kal hagyta kint, azonnal átrobogott mögé. (Akkor mondtam az, hogy van benne egy adag sunyiság, csak nem akkora, mint Daniellában)
-Nem Mercike kezdte a fűzést, hanem ő, még az első bulik idején, amikor rástartolt a "kislányra", amikor Merdzsó még tartotta magát a kőkemény 1.5 hónapja pasim van kint sztorihoz.
-Abban a pillanatban, mikor kiderült, hogy esetleg Merci vonzódik hozzá, akkor már kellemetlenné vált számára a dolog -a tipikus megszereztem, már nem is kell figura.
-Játszadozik Mercivel, ezzel a csikicsukival, kb. annyira tartja be a fogadalmait, mint Merci.
-Amikor szembesült Merdzsó családjával, látváynyosan kezdte a "távolságtartást", hangoztatta is, de közben ugyanúgy ölelgette, puszilgatta ő is.
-Játszadozik Mercivel, ezzel a csikicsukival, kb. annyira tartja be a fogadalmait, mint ő.
-Nem kérem számon azt, hogy miért nem áll bele egy vitába, de az, hogy nem áll ki magáért, az biztos. Azért az a majdhogynem bocs, hogy élek stílus nekem nem oké, még ha fiatal is.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 20:57:57

közvetítsetek , dmr94 szintet kérek :P

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:58:29

@Post Modern Prometheus: Majd promózom, ahogy régebben, akkor 300 felett jöttek a szavazatok, ok? :)))

Mók_Ica 2021.02.13. 20:58:46

sziasztok, ideértem :)))) (bevásároltam..... késett a tesco.... )

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:59:29

@Post Modern Prometheus: Tetszik az arány 90-10. Mondjuk a valós eredmény nem lesz ilyen szép, mert sokan szavaznak Vircsire. De azért gond nélkül megy haza.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:59:56

@Mók_Ica: Tedd ki a konténert Mokica!!! <3

Mók_Ica 2021.02.13. 21:00:03

dmr24, köszi a posztcsit, ezt olvasva szinte élveztem, míg tegnap nézve majdnem megölt az unalom :))) fos1544155dikkkkk lettem :))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:00:28

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Olyat mi nem tudunk. :D Örülj, hogy közvetítünk. :D
@Mók_Ica: Szia Móki! ^^ Tesék, már az is megbízhatatlan?

Mók_Ica 2021.02.13. 21:00:51

@Ármándójózsi: azt is vettem még párat, itt vannak, gyertek nyugodtan.... itt van a bulika a konténerek mellett....van kaja pia süti mogyi, stb

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:01:20

@Cimili2: Szia! ^^
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ancsa vérvörösbe öltözött, tuti bikaviadalra készül a cicaharc helyett. :D

Cimili2 2021.02.13. 21:01:26

@Mók_Ica: akkor én pont a 1544156dik.:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:01:51

@Mók_Ica: Hozok ropit, perecet mellé. :-)))

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:01:52

Nem volt olyan érzésetek, hogy eltörik Ancsa lába, ahogy jön le a lépcsőn?

Mók_Ica 2021.02.13. 21:02:06

@Cimili2: @Kiégett Hobbynyúl: sziasztok:)))) (rendes volt a tescos fiú, lemerült a kártyaelfogadója és ideszólt telefonon, hogy késik.... mondtam, hogy itthon várom :)))))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:02:15

@Kiégett Hobbynyúl: szia nyuszó!
ekg :) ha már itt vagy.

@TheLynx70: A farkasokkal táncolót én is szerettem kevin Costnerrel.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:02:34

Na, miben párbajozzon a 2 csaj?
Versolvasás....

Mók_Ica 2021.02.13. 21:03:19

@Cimili2: pontosan, én megszámoltam :DDD

@Kiégett Hobbynyúl: köszi <3

@Ármándójózsi: többször van ilyen érzésem..... nagyon vékony..... betegesen

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:03:41

@Ármándójózsi: De, csoda, hogy leért épségben.
@Mók_Ica: Legalább. :-))))

Kosztarika 2021.02.13. 21:04:02

@Mók_Ica: szia :)
Te is tanultál a vv-ből.
Szabó Dani mellett inni vs hányós konténer mellett büfé.

Muszájkabát az ápoltaknak. Egy óra múlva gyógyszerosztás is lesz.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:04:25

@Majom1Parádé: remek ötlet :))))

@Egyfejű: szia :D gyere a konténer mellé, bulika van.....

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:05:04

Nem örült Virág. Milyen meglepő...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:05:15

@Kosztarika: remélhetőleg Daniella gyógyszere pedig el fog gurulni a végén...XDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:05:27

Nem volt még szerencsém kényszerzuibbonyt viselni - mondta Virág.
Hogy fogunk szexelni? Kérdezte Dani...
Helyben is vagyunk...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:05:35

Csak jekem van olyan érzésem, hogy Vircsike egyre flegmább?
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): kényszerzubbonyt kapnak a párbajozók. Vicces lesz. Remélem.

Cimili2 2021.02.13. 21:05:38

@Mók_Ica: sajnalom szegenyt, mert borzasztó ó lába van. előző életében focista volt.

_Pipp 2021.02.13. 21:05:39

@Mók_Ica: Láttál már betegesen vékony embert? Ancsa nem az, csak filigrán alkat, mindig is ilyen volt. Szerintem egész csini, és ami még fontosabb egészségesebb, mint egy elhízott ember.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:05:47

@Kosztarika: na azért annyira nem ..... szépen el van különítve, hogy midenki intimen tudja végezni a hánykolódást :DDDD gyere te is, Józsival beszélgethettek :DD

barby03 2021.02.13. 21:06:17

Testhezálló ez a kényszerzubbony :D

remélem a versolvasás nyer :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:06:18

Nagyon nagy az ujjad, ez nagyon fáj....

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:06:49

@tvbuzi: nem vagy éhes? készültem...hoztam mangót, fel is van kockázva :)))

Mók_Ica 2021.02.13. 21:07:10

@Cimili2: nem szerencsés ebben sem.....

@_Pipp: igen láttam. valóban, ancsa nem anorexiás, de nem egészségesen vékony.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:07:12

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): és szia! ^^ Mert ez lemaradt.
Az ellenfél támogatói segítik a párbajozókat. Mercit Bála, Virágot Lóbelt. Daniella persze faarccal, féltékenyen pislog a kanapén.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:07:33

@Majom1Parádé: Kevered a Sakáltanyával :P

@Mók_Ica: hány literes a konténer?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:07:39

Dani b+ úgy néz mikor Robi segíti Vircsit...

Cimili2 2021.02.13. 21:07:47

@.Doktor.Szöszi.: kössszzzz!! már kezdtem örülni, h nem említi.:DDD

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:07:48

Dani is mekkora faszparaszt... De kibasznám már a picsába...

SirLemming 2021.02.13. 21:07:56

@Egyfejű: @Kiégett Hobbynyúl: No ez jó teljes összegoglaló.

@Ármándójózsi: Vandánál érzem mindig ezt...

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): azt a filmet annak ellenére, hogy sablonos sablonos, én is szeretem...pedig sok olyat nem ismerek akinek tetszik... :D igaz én a postásos storyt is megnézem.

Kosztarika 2021.02.13. 21:08:14

Dani nézése, mikor Robi eteti Virágot. :DDD

.Zsu 2021.02.13. 21:08:20

majdnem lemaradtam oh. pedig irsait már bekészítettem, készen állok a mai estére :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:08:42

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Robi legalább viccesen, lazán fogja fel. :D Daniella cigizteti Merdzsót... (Nem úúúúgy)

_Pipp 2021.02.13. 21:08:54

Ezt e kényszerzubbonyt nem tudom milyen agyhalott szerki találta ki, de teljesen érdektelen számomra.

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 21:08:55

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
89.06% [57] - 10.94% [7] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.55% [52]
- Robi: 32.26% [50]
- Vivi: 24.52% [38]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:09:06

@SirLemming: Vanda gyönyörűűűűű!!! ❤️❤️❤️

barby03 2021.02.13. 21:10:36

@_Pipp: sokszor vannak itt úgy emlegetve a villalakók, hogy ápoltak... innen jött az ötlet szerintem :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:10:38

@Kiégett Hobbynyúl: Dani minden helyzetből kihozza , hogy ő a mártír.

most ancsát bármi érné (baleset , vírus, rosszabb) nincs tartaléka .sajnálom.
síelni biztos nme jár. :)

Cimili2 2021.02.13. 21:10:46

@tvbuzi: felfalhatnád ancsát:DD

tvbuzi 2021.02.13. 21:10:50

Milyen cipőt adtak VV Anikóra?!?!
Anyám borogass

.Zsu 2021.02.13. 21:11:11

Anikó kicsit cirkuszi porondmester :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:11:15

@.Zsu: Szia! ^^ Sokról nem maradtál le. :D
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Merci önállósodási törekvése kudarcba fulladt, azonnal kiborította az üdítőjét. Virág kényelembe helyezte magát a kanapén...
Érkezik az előpárbaj, ami kb. arra jó, hogy elüssék vele az időt, ennél többet nem is érdemes mondani róla.

tvbuzi 2021.02.13. 21:11:27

@Cimili2: nem akarom elrontani a gyomrom :DDD

_Pipp 2021.02.13. 21:11:52

@barby03: azt tudom, de erre nem gondoltam, HA ezért akkor pacsi :D

Mók_Ica 2021.02.13. 21:12:10

@Post Modern Prometheus: köszi :)))) már hiányoltam a házi savazásunkat :))))

Kosztarika 2021.02.13. 21:12:38

Az egyik legnyálkásabb hal. :D

Cimili2 2021.02.13. 21:12:46

fúj, ez milyen hal??

Mók_Ica 2021.02.13. 21:13:15

az angolnának le kell húzni a bőrét......

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:13:24

az angolnát nem nyúzni kell?

_Pipp 2021.02.13. 21:13:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): kicsit túlzásnak érzem ezt az Ancsa basztatást, nekem drága édesanyám is ilyen, 2 gyerek után is, egyszerűen nem tud meghízni, de ő a legegészségesebb ember akit ismerek, pedig egészségügyben dolgozik, sosincs semmi baja, aktív sportos nő :) emiatt kicsit érzékenyen érint ha ennyire bántják a vékony embereket, mert sokszor nincs semmi bajuk :D

.Zsu 2021.02.13. 21:13:57

Virég bár Dani angolnájától undorodtál volna ennyire.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:14:08

@Cimili2: angolna, van a Balatonban is pl. elvileg finom, de undi nyálkás a bőre, nehéz megpucolni

Cimili2 2021.02.13. 21:14:10

na virdzsi az én emberem, ő is utálja a halakat.

SirLemming 2021.02.13. 21:14:30

Miért kell így basztatni azt a halat. MÁR MEGHALT FOGYATÉKOSOK!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:14:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Dani ennyit tud, nem többet. Hasonló Rencsulájoz.
1. Gasztropárbaj: angolnatekercs.
Egyik csapat Daniella és Virág, másik Moha és Merdzsó.
Annyit értenek hozzá, mint Vircsi a tükörtojás sütéshez. Merci szerint az angolna olyan mint a meztelen csiga, Virág persze máris megvágta magát. Daniella kukázik, mert kihajította a hozzávalókat.

Kosztarika 2021.02.13. 21:14:57

Mihez van kedved Virág?? Má nyíg.

Undorodom tőle, mondja Virág. Dani próbál kedvet csinálni hozzá: olyan, mint egy farok. :D

_Pipp 2021.02.13. 21:15:31

lyézusom.... ezt rossz nézni :D

Mók_Ica 2021.02.13. 21:15:54

@_Pipp: nem szerettünk volna megbántani :))) anyukádat meg pláne, ha ő sportos, akkor biztos egészséges is <3

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:16:03

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Mindkét pár nyújtófával nyújta a szerencsétlen halat, mert olvasási problémáik akadtak. Szüvegértelmezés egyes, de ezt már megszokhattuk tőlük. :D

.Zsu 2021.02.13. 21:16:13

te úristen ez az angolnanyújtás :DDDDDDD hát igen, az olvasás fontos dolog gyerekek :)))

barby03 2021.02.13. 21:16:28

nem ettem még angolnát, de nem kaptam kedvet hozzá :D

Mók_Ica 2021.02.13. 21:16:40

@Cimili2: pedig a cicusok szeretik a halacskát :))))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:17:00

@Cimili2: @Kosztarika: feletted írt kommentjére a halottak is felébrednének :)))))))))))

barby03 2021.02.13. 21:17:10

@.Zsu: de jó is lesz a versolvasás párbaj :D

.Zsu 2021.02.13. 21:17:15

@_Pipp: jaj köszönöm, erről már én is akartam írni, sokszor bántva van Anikó a külseje miatt.

Cimili2 2021.02.13. 21:17:33

@_Pipp: nekem konkrétan az nem tetszik, h direkt szarul öltöztetik.

SirLemming 2021.02.13. 21:17:34

@_Pipp: Eh. Pedig csak arról van szó, hogy talán elférne rajta egy kis hús/izom. Ennyi. A belgyógyászati leleteit meg nem ismerem, nem tudom Ancsa full egészséges-e. :P

Mók_Ica 2021.02.13. 21:18:06

@barby03: szavaztatok rá? én igen :DDDD

barby03 2021.02.13. 21:18:58

@Mók_Ica: igen, és végül a párbajra is szavaztam Mercikére. Virággal akarok egy jó kis Jöttem, láttam, buktam részt :D

Cimili2 2021.02.13. 21:19:04

@Mók_Ica: pont egy ilyen angolnától zöld a nyelvem, és már sosenem jön le.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:19:11

ahogy elnézem a tányérokat, örülök, hogy nem nekem kell megkostólni...... még jó hogy itt a konténer.....

Mók_Ica 2021.02.13. 21:20:08

@barby03: ekg

@Cimili2: értem és megértelek :))) hagyjuk is az angolnát a feledés homályába veszni......

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:20:35

Vivi cukin értékelte az angolnástekercset

.Zsu 2021.02.13. 21:20:53

@Mók_Ica: *bólogatva egyetértően belekortyolok a boromba*

_Pipp 2021.02.13. 21:22:14

@Mók_Ica: nem bántottatok meg, csak ilyenkor előjön az igazságérzetem :D @SirLemming: csak olvastam olyat, h beteges :D ha valakinek nm jön be érthető, a legtöbb pasi szereti ha van mit fogni egy nőn :)

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:22:23

Szünet... Megyek mignonért...

.Zsu 2021.02.13. 21:22:31

VV9 Greg megint ottvan :DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:22:31

A stúdióban is csak a Merci-Merci hallatszik

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:22:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): A tálalásokat hagyjuk... ránézésre azonnal a kukában fognak kikötni.
A többiek pontozzák a remekműveket kóstolás után. Nem irigylem őket, főleg, hogy az egyiknél nyers a hal. :D
Vivi: 1. tányér 6 pont, 2. tányér 9 pont
Robi: 1. tányér 5 pont, 2. tányér 7 pont
Bálint: 1. tányér 6 pont, 2. tányér: 8 pont

A 2. tányér nyert, valószínűleg Virágé.

tvbuzi 2021.02.13. 21:22:46

Vannak bukott vellalakók a nézőtéren?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:22:49

@Kiégett Hobbynyúl: atyaúristen :)

@_Pipp: nem szerettelek volna megsérteni , de egy nőnek +10% súlyfelesleg az ideális .
és én anikot nem bántottam inkább aggódtam miatta.

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 21:22:50

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
90.41% [66] - 9.59% [7] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.54% [53]
- Robi: 32.91% [52]
- Vivi: 24.05% [38]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

_Pipp 2021.02.13. 21:22:52

@Cimili2: ez mondjuk sok esetben így van :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:23:28

@Mók_Ica: Ugye? Mondom én, hogy kuka gyanús. :DDD

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 21:23:32

Renátó kiesése után vagy egy normális fodrász vagy Robi vette át az ápoltak hajának karbantartását aminek eredményeként most Moh haja normálisan van levágva...

Egyfejű 2021.02.13. 21:24:11

@.Zsu: én is azt néztem, hogy ő amolyan párbajtartozék?

tvbuzi 2021.02.13. 21:24:47

Nem elég, hogy eddig azt olvasgattam ki mit eszik most még az agyhalottak is főznek

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 21:25:33

@Post Modern Prometheus: VV Soma instagram storyjaban 80-20% lett a párbaj eredmény Merci javára... Azért neki 80e követője között érthető okokból sok a VV néző... Úgy néz ki ma este sem lesz szoros párbaj...

.Zsu 2021.02.13. 21:25:46

@Egyfejű: én nem tudom kit akar megfarkalni amiért ott ül állandóan, talán Robit? :D

Cimili2 2021.02.13. 21:26:26

@tvbuzi: ezaz, én is mindig itt éhezek meg.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:26:26

@tvbuzi: mondjuk az nem az ehető kategória ránézésre, amit az ápoltak állítanak elő...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:26:58

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Na, de hogy számolod ki a 100%-ot?
Mondjuk nálam a max az 50 kg. (az asszony a házasságunk teljes ideje alatt sosem érte el ezt :-) )

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:28:10

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Be sem vállaltam volna a kóstolást, az tuti. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:28:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Oké, angolnában nem nyerő a nyers, de pl. sushiban mingyá más a helyzet. :-)

_Pipp 2021.02.13. 21:28:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): A Te ízlésed szerint, de egészségügyi szempontból nem kell az a súlyfelesleg. :) Én értem az aggódást, csak látom ez milyen lelki károkat tud okozni, egy életre megnyomoríthat lelkileg, ugyanolyan rossz, mint akit mondjuk a kövérsége, a vörös haja, vagy a szemüvege miatt bántanak.

Na de nem akarom itt elrontani a bulit, öltöztessék Ancsát normálisan, üzenem a stylistoknak! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:29:22

@.Zsu: Esélyes. :D Vagy azt akarja, hogy Robi farkalja meg őt. :D Tetszik neki Lóbelt, ezt nem titkolta, mikor Hozé őt hívta fel. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:29:37

@.Zsu: vagy mint egészségügyben dolgozónak folyamatosan kell legyen negatív koronatesztje, nem kerül plusz pénzbe beültetni a csatinak..:))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:29:58

@Majom1Parádé: szerencsés ember vagy :)
most nem küldök képleteket .

Fu Szekh Li 2021.02.13. 21:30:03

@Majom1Parádé: Mondjuk ez eléggé félreérthető :D

Kosztarika 2021.02.13. 21:31:18

@_Pipp:
De nem szabad párhuzamot vonni. Vonatkoztass el. Annak címezzük, akiről beszélünk.
Ilyen alapon senkit nem kritizálhatunk, mert mindenkinek van nagas, kövér, telt, kopasz, elálló fülű.. stb hozzátartozója. (vagy saját maga)
Ha ezek tabuk lesznek, miről fogunk beszélni.
És akkor még ott vannak a jellembeli tulajdonságok. Ott is érintett mindenki valamilyen formában.
Amit mondunk csakis itt érvényes. :))))

SirLemming 2021.02.13. 21:31:33

@úgymond olvasó mmkk: Hmm... a ß-t nem kivezették azóta?

@_Pipp: Oh félre ne érts, tolnám mint a lopott biciklit. Csak... nem jó HA kínozza magát és esetleg az egészsége rovására megy ez az alkat. Ha gyárilag ilyen akkor frankó minden, csak el ne törjön szegény. :)

Na most látom már előben is a bulit, szegényt megint megszivatták a ruhával.

.Zsu 2021.02.13. 21:31:38

@.Doktor.Szöszi.: @Kiégett Hobbynyúl: romantikusabbnál romantikusabb gondolatok :D

tvbuzi 2021.02.13. 21:31:45

VV Anikóra kicsi volt a cipő ezért kivágták az orrát??

kipcsak harcos 2021.02.13. 21:31:45

@Kosztarika: miért nem lep meg, hogy te vetted észre és tetted szóvá? :(7)D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:32:30

@SirLemming: de, kivezették, csak ez engem hidegen hagy, csakazértis használom :)

.Zsu 2021.02.13. 21:33:21

rml a desszert is halas lesz.

Egyfejű 2021.02.13. 21:33:28

Halnapunk van? Mi lesz a desszert? lazacfagyi?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:33:49

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szünet vége. Folytatódik az időkitöltő gasztropárbaj. Virág nyerte az angolna kikészítést, bár az angolnákat senki nem kérdezte meg.
2. feladat. Főétel: Harcsapaprikás.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:33:54

@_Pipp: én meg úgy tanultam , a 10% meg a nők ciklusa miatt kell , nem az ízlésem miatt írtam , és a vékony nő is lehet sexi , de szerintem ancsa nagyon vékony ennyi ,semmi bántó szándék ebben nem volt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:34:23

Dani egyből összetörte a mixert...

gazo 2021.02.13. 21:34:41

Nem tudom miért de nekem ez uncsi

tvbuzi 2021.02.13. 21:34:47

Agylobot kapok az életem, szívem, szerelmem, babám,...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:36:04

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Moha a földön mixeli a hozzávalókat. A miértjét ne kérdezd, szövegértéssel továbbra is gondok vannak, no meg minden egyébbel is.Virág hasonlóan halad, azt sem érti, ami le van írva, nemhogy a sorrendet.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:36:21

@Kiégett Hobbynyúl: köszi nyuszi kedves vagy :)még a végén poszt író leszel.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:36:44

volt a raktárban egy csomó lejárat előtti hal??? óóóó

egy recepten vajon mit nem ért virdzsike???

SirLemming 2021.02.13. 21:36:52

@úgymond olvasó mmkk: Nem csodálom, én is úgy tanultam még. (csak már elfelejtettem kb azt is mint az oroszt...) :D

Pont harcsapaprikást ettem ma. Nyamm. De gombóc formában? Minek.

@.Zsu: @Egyfejű: Halas DESSZERT??

tvbuzi 2021.02.13. 21:37:15

Érthetetlenül nézett :DD

SirLemming 2021.02.13. 21:38:20

@Majom1Parádé: Természetes Kiválasztódás. Pont ma lesz.

Cimili2 2021.02.13. 21:38:29

IGAZÁBÓL virdzsit a konyhafőnökben kéne majd szerepeltetni.

_Pipp 2021.02.13. 21:38:38

@Kosztarika: Én is csak beszélgetek. Leírtátok, hogy beteges és én írtam egy ellenvéleményt. Azt is leírtam elfogadom ha valakinek nem tetszik, felőlem minden alkalommal leírhatjátok, csak szimplán azt szerettem volna mondani h egészségügyi szempontból, ha genetikailag ilyen nincs hátránya. :) Jellembeli tulajdonságokról is eltérnek itt a vélemények ahogy olvasom, erről is lehet eltérő.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:38:44

@tvbuzi: ne kapjál agylobot, cukorpuffancs!

.Zsu 2021.02.13. 21:38:52

HOGY LEHET KIDOBNI A SZALONNÁT????
fuhhh hát ez botráány :DD

Mók_Ica 2021.02.13. 21:39:05

@SirLemming: @Egyfejű: @.Zsu: zacskós fisli :))) tudjátok az a sós, kis halacska formájú rágcsa :))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:39:37

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Daniella elakad a tk paradicsomnál, egyelőre elképzelése sincs arról, ez mégis mit jelenthet. Tanácsot kér az ellenfelektől, de amikor kiderül, hogy bizony paradicsomról van szó, ők is elakadnak.
Virág szokásosan kihúzza magát a feladat alól, inkább sétálgat, hátha élete szerelme addig megoldja helyette a főfogást.
Merciék kivételesen nem szerencsétlenkednek annyit, mint az előbb, Vircsi pedig meglepődve tapasztalja, hogy jócskán le vannak maradva. Nem is érti, mi történt, miért baszták el az időt.

.Zsu 2021.02.13. 21:39:50

@Mók_Ica: vagy halformájú piskóta málnahabbal

tvbuzi 2021.02.13. 21:40:29

@úgymond olvasó mmkk: na, ez sokkal jobb mint az életem

edimörfi 2021.02.13. 21:40:37

Ahogy elnézem, Virágnak nem sok virág teremne a Hagyjál főzniben, pedig ott tényleg a világ bénái vannak. Viszont a Hagyjál szopni versenyen jó eséllyel indulhatna.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:40:59

@SirLemming: érettségin vonták le a pontokat miatta rendesen, de már akkor is lázadó voltam

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 21:41:15

@LaciHogyVoltol: legyen így :D

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
90.91% [70] - 9.09% [7] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.33% [53]
- Robi: 32.70% [52]
- Vivi: 24.53% [39]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:41:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):
Vivi: 1 tányér: 8 pont, 2. tányér: 7 pont
Robi: 1. tányér: 8 pont, 2. tányér: 7 pont
Bála: 1. tányér: 7 pont, 2. tányér: 8 pont.

Ezt Merciék nyerték, azaz 1-1.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:41:49

Na, 1-1 és jön a haldesszert. Unikornis torta :-)

barby03 2021.02.13. 21:41:57

kinek lesz a szülinapja? nem értettem

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:41:57

@tvbuzi: én a kicsim, nyulam, mackóm triumvirátustól kapok agyhúgykövet

Mók_Ica 2021.02.13. 21:42:23

@.Zsu: majdnem te nyertél :)))))))) csak unikornis lett a halból :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:42:38

Merci: Ez hazai pálya, csak édességet eszek, nyerni kell!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:42:45

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Utolsó kör következik: unicornis torta, de csak dísziteni kell, mást nem mernek rájuk bízni. Hozzáteszem, a mintadarabon középre tett unicornis szarv enyhén szólva más aspektusba helyezi az értelmezést, de sebaj.

Egyfejű 2021.02.13. 21:42:58

@.Zsu: ennyi erővel tényleg lehetett volna halformájú torta

Mók_Ica 2021.02.13. 21:43:15

@barby03: valami svenszki nevű irtóhelyesjópasinak, akinek az eddigi kajákat is főzték :))))

SirLemming 2021.02.13. 21:43:25

@úgymond olvasó mmkk: Úristen. :D Indokolatlanul elröhögtem magam, óriási. :D

Egyfejű 2021.02.13. 21:44:00

@SirLemming: lazacos fagyit amúgy már kitalálták, megvalósították

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:44:15

Amúgy én sem értek a sütéshez, én csak ESZEM a sütiket. :-)

Mók_Ica 2021.02.13. 21:44:50

@metatroll: beszippantott a kommentlakók világa? :)))) welcome on the board :)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:45:07

szerkesztőket sem értem miért nem olyan feladatot adnak ,amit nem tudnak megcsinálni.

Cimili2 2021.02.13. 21:45:19

@metatroll: merülgess, üdv köztünk!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:45:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Virágnak gondot okoz a vízgőzzel történő olvasztás, miután sikeresen egy hatalmas tálat helyezne a kicsire. Meglepő módon ehhez sem ért, mert nem cukrász, sütni SEM tud, ahogy mást sem. 70dkg-ot kellene megfejteni Moháéknak, ami feladja a leckét, végül a két csapat együtt tárgyalja meg, hány grammot is takarhat ez a bűvös szám.

Kosztarika 2021.02.13. 21:45:51

@_Pipp:
Én csak úgy éreztem, hogy ez bánt téged, ezért írtam azt, amit.
A "betegesen sovány" egy megszokott szófordulat és mikor kimondja valaki SOHASEM gondolja azt, hogy az illetőnek egészségügyi problémái lennének.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:45:52

@SirLemming: 3 héttel az érettségi előtt közölték, hogy nem ß-t kell használni, hanem az ss formát. hogy rohadna meg a neve napján az, aki ezt kitalálta, lehetőleg kétszer :)

SirLemming 2021.02.13. 21:46:22

@metatroll: A kollektíven átélt szekunder szégyen csodákra képes. :D

Virág meg az SI mértékegységek... :D

Mók_Ica 2021.02.13. 21:46:56

@Kiégett Hobbynyúl: jajjj..... mi lesz ebből?? :DDDDDDDDDD

.Zsu 2021.02.13. 21:47:16

@úgymond olvasó mmkk: tesóm Németországban él és mondta h használják még előszeretettel a gyakorlatban.

Kosztarika 2021.02.13. 21:47:49

@metatroll:
Légy üdvözölve!
Nyomasd a dumát bátran! ;)

Mók_Ica 2021.02.13. 21:48:20

@SirLemming: és ezt IS kitűnően tudja :DDDD

Egyfejű 2021.02.13. 21:48:43

Nehéz dolgok ezek. :D Volt nálunk a tágabb családban olyan sztori, hogy kevésbé rutinos és nem éppen szomjas versenyzők kolbászt akartak tölteni, és addig dilemmáztak a 20 dkg só mennyiségét illetően, hogy 2 kg lett belőle. Na, az a kolbásznem romlott meg :D :D

MsIreneAdler 2021.02.13. 21:48:53

Sziasztok!
Na látom szuper feladat van. Virág meg bizonytalan a mértékegységekben :)

_Pipp 2021.02.13. 21:48:58

@Kosztarika: háááát, de néha igen :D na, de túlbeszéltük ;)

Mók_Ica 2021.02.13. 21:49:00

merci kéket kóstolt.... kék a szája :DDDD

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:49:01

@úgymond olvasó mmkk: Én is így tanultam és használtam a scharfes S-t...

_Pipp 2021.02.13. 21:49:26

Mercinek lesz szülinapja?

Mók_Ica 2021.02.13. 21:49:49

@Egyfejű: megettétek végül? :))))

MsIreneAdler 2021.02.13. 21:50:24

Merci fogd már össze a hajad!! Rossz nézni!

Cimili2 2021.02.13. 21:50:51

nagyobb asztalra már nem futotta?? röhej, h a földön dolgoznak, ezt látná a néhib jönne is a bünti.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:50:54

Ez milyen torta Virdzsi?
Brokitorta...

SirLemming 2021.02.13. 21:50:54

@úgymond olvasó mmkk: Rohadékság. Az ß generációs kérdés majd kihal szépen. Senki se fog felháborodni rajta szvsz.

Fu baz ez a feladat nekem is feladná a leckét.
Lefosott dildotorta készül Merciéknél.
Virágnál meg... ? Kérek tippet.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:51:01

jáááááááááááááájjjjj.... az a kék krém....... óóóóóóóó

tvbuzi 2021.02.13. 21:51:54

Miért kell úgy mondani, hogy náLLam baszki?!?! Ezzel a sírba raknak

Mók_Ica 2021.02.13. 21:52:15

merci nyert egy fuck anal-t :)))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:52:36

@metatroll: Szia! ^^ Merülj csak.
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Virág feladatmegoldása a következő: Hagyja, hogy Daniella csinálja, mert ő nem tudja. Képesek ezen is veszekedni Daniellával, aki végül elmagyarázza Vircsinek, hogy fentről lefelé kell olvasni a receptet, és akkor talán sikerrel járnak.
Merci tippmixet játszik, majd meglátják, mi lesz ebből alapon. Sok jó biztos nem, de sebaj.
Érdekes végeredmények születtek.

Robi: 1 torta: 8 pont 2. torta: 7 pont
Vivi: 1 torta: 9 pont 2. torta: 9 pont
Bálint: 1 torta:8 pont 2. torta: 8 pont

A különösen -nem- izgalmas gasztropárbajt végül Merciék nyerték.

tvbuzi 2021.02.13. 21:53:00

Virág már nyert pár fakanalat, úgyhogy igazságosan ez most Mercié

Mók_Ica 2021.02.13. 21:53:15

ancsa sztájlisztja nem volt tisztában a stúdió színvilágával??? nagyon szembántó ahogy ebben a ruhában ott áll......

Egyfejű 2021.02.13. 21:53:52

@Mók_Ica: Szerencsére nem volt annyira közeli az ügy, hogy nekem ennem kellett volna belőle. Állítólag kimosták az egész cuccot, vettek még hozzá dupla mennyiségű húst, és még mindig sós volt, de juszt is feltöltötték, megették. :)Nem mehetett pocsékba - és hát tényleg jól elállt. :D

tvbuzi 2021.02.13. 21:54:29

@Mók_Ica: Ancsa mindenképpen szembántó, nem szép dolog a ruhájára fogni :DDDDD

Mók_Ica 2021.02.13. 21:54:58

az előbb ez a zene két egymást követő reklámban is volt...... D vitamin és duplo csoki :DDDDD

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 21:55:18

Érdekes volt a végeredmény, ha az összes pontot összesítették volna Viragek nyernek, mert az első körben vagy 5 pontot verték Merciékre, míg a második-harmadik kört Mercikén csak 1-1 ponttal vitték el...

SirLemming 2021.02.13. 21:55:42

@Mók_Ica: Hát ezt se felül se alul nem tolja tövig mint a banánt különben a mentő viszi el vagy a hullaszállító.

@MsIreneAdler: Mié?

@Kiégett Hobbynyúl: Szuper öfi. :)
Ha nem is volt szuper izgi, jól szórakoztam.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:56:11

@LaciHogyVoltol: Köröket számolnak ezeken az előpárbajokon, eddig is így volt.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:56:44

@Egyfejű: az a lényeg, hogy elfogyott :))))

@tvbuzi: azért van amikor egész csini a ruhája.... ez a mai sem nem szép, sem nem jó ránézni a színe miatt

gazo 2021.02.13. 21:58:03

Lidi néni csak 10 után?

Mók_Ica 2021.02.13. 21:58:06

@LaciHogyVoltol: az élet igazságtalan.... :DDDD egyébként meg olyan mindegy, hogy ki nyeri..... fru is megnyert minden előpárbajt.... oszt haza ment... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:58:33

@SirLemming: :DDD Legalább történne valami izgalmas a vellában. :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:58:45

@SirLemming: Hosszabb volt annak a nyele, mint amilyen magas Merci. Meg aztán nem olyan hajlékony az, mint a banán vagy a nyeles Kalmopirin. :-)

Mók_Ica 2021.02.13. 21:59:45

@gazo: biztos lesz a bv előtt, ne aggódj :DDD

addig tessék, itt van:
www.youtube.com/watch?v=cog3ZRRXTtM&ab_channel=Wavita

edimörfi 2021.02.13. 21:59:59

Úgy látom, Virágéknak nemcsak takarítónőt kell majd felvenniük, de szakácsnőt is.

Cimili2 2021.02.13. 22:00:29

@Mók_Ica: az a röhej, h pont az ilyen soványakon állnak legjobban a rucik. szal direkt szarul öltöztetik, vagy ha ő választ a készletből, akkor az izlése nagyon távol áll az enyémtől.

gazo 2021.02.13. 22:01:00

@Mók_Ica: köszcsi végre valami izgi 15 mp :)

Mók_Ica 2021.02.13. 22:01:06

virdzsi szerint marci irigy.... hümmm

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:01:53

Na, Mercike jól leosztotta a gyökér Daniékat. :-)

Kosztarika 2021.02.13. 22:01:53

Hoppácska. Ugy beszélt veled mint egy kutyával.
Mondja Merci Virágnak.
Igaza van.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:01:59

@edimörfi: meg bébiszittert, stb.

@Cimili2: biztos nem ő választ

@gazo: szivi :)

.Zsu 2021.02.13. 22:02:14

valaki számolja az igazábólokat rml :D

SzabadEzANév? 2021.02.13. 22:02:18

Anikó ruhája a téma? Sztem egész jó a mai szettje

exelensz 2021.02.13. 22:02:23

Virnyókám isten áldjon,menj békével.

tvbuzi 2021.02.13. 22:02:36

Viri milyen értelmesen néz

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:02:46

Na, számoljátok az "igazából" említéseket? Merci csak 1 perc alatt most 4x mondta ki

Kosztarika 2021.02.13. 22:03:38

Virág még mindig azt hiszi, a kendőt neki küldték be??? Pfff

Mók_Ica 2021.02.13. 22:03:44

@SzabadEzANév?: a stúdió színvilágában mozogva, a ruha színe kiveri a szememet....

_Pipp 2021.02.13. 22:04:30

Dani mennyire szánalmas vagy

Mók_Ica 2021.02.13. 22:04:50

virdzsike nem repült rá időben a lila kendőre és ez a legnagyobb bajuk......

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:04:53

@SirLemming: mit mié?? Mit miéé?? :)
Kijött a zagresszijó már!

SzabadEzANév? 2021.02.13. 22:04:58

Jaj de jó is lenne ha Dani is kiesne a Virággal ma...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 22:05:00

@Mók_Ica: @LaciHogyVoltol: boxban merci nyert kosárban virág.(menetre megy vagy pontra) :)

virág talán hazamegy
szegény Robira meg feni fogát a sellőgreg és R nem is tudja mi vár rá.

_Pipp 2021.02.13. 22:05:21

Virág büszke magára, ez a lényeg!!! :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:05:23

Virág és Dani most is igazolták, hogy totális gyökerek...

peachcat 2021.02.13. 22:05:26

merci igazabol tok ertelmes lenne, csak bazi muveletlen... nagyon jol latja a dolgokat.

.Zsu 2021.02.13. 22:05:33

Virág takaroggy :)

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 22:05:37

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
90.91% [70] - 9.09% [7] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.33% [53]
- Robi: 32.70% [52]
- Vivi: 24.53% [39]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Kosztarika 2021.02.13. 22:05:49

Végre Lobi! EZ AZ!!!!!

Danrág (köszi dmr94) még mélyebbre ássa magát.

2021.02.13. 22:05:53

Kávboj-Lobi lesz az a Kávboj-Moh párbaj, ez a lila kendő beakadt neki.

Cimili2 2021.02.13. 22:06:18

büszke is lehetsz virdzsi. a nagyi is pont ezért vezeti a naplót?

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:06:20

Most nem tudja elmondani miben, de mindenben maximálisan teljesített:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:06:21

Nem szakad rá a plafon Virdzsire? Mehet politikusnak úgy hazudik

2021.02.13. 22:06:32

63-37 lesz ez Marcinak

PYT 2021.02.13. 22:06:45

Merci szavakész, nem hagyja magát, de a prolipáros ultraház, szánalomra méltók mindketten.

gazo 2021.02.13. 22:06:58

Virág akkor vagy tökös amikor Danié belőled lifeg

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:07:55

Na, Moh most szépen megmondta Virágnak.

.Zsu 2021.02.13. 22:08:20

na Moh végre beleállt egy fasza kérdésbe.
sokkal összeszedettebbek és szimpibbek Merciék.

barby03 2021.02.13. 22:08:32

amúgy Proli Úr nagy szerelmi vallomása előtt hányszor szexelt Virdzsike? ezt már elfelejtették :D

Mók_Ica 2021.02.13. 22:08:38

"mondjuk amikor például tegyük föl".... ezt hozta fel dani példának :DDDD pontosan megfogalmazta ....:DDDDDDD

gazo 2021.02.13. 22:08:48

Szétkapják ebben a kérdéses témában a prolipárost

_Pipp 2021.02.13. 22:08:51

Hú, még a végén szavazok Mercire.

Cimili2 2021.02.13. 22:08:52

viri miert nem válaszol merci kérdésére?? folyamatosan mellé hadoval.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:08:59

A sok gyógyszer-és George reklám után folytatjuk.
Sajtótájékoztatót tartanak a párbajozók. Merci az első alany, elfelejtette a héliumos lufit, kivételesen nem idegesítő. Vircsi megpróbált beszólni Mercinek, miszerint irigy a kapcsolatokra, mert neki nem jött össze, Merdzsóka viszont lecsapja a magas labdát, miszerint nem lenne olyan kapcsolatban, ahol úgy beszélnek vele, mint a kutyával. :D
A tiszteletet senki nem adja meg senkinek, egymás szavába vágnak az interjúvolók, és a riportalany is.
Vircsiben még mindig ott a tüske, mert Lóbelt felvette a kendőt, Merci is elmondja, hogy volt rá idő bőven, hogy megtegye. Ebből kisebb vita bontakozik ki, Daniella szerint az utolsó percben is meggondolhatta volna magát Virág, holott azt hiszem, nem volt rajta a neve. Persze Lóbeltnek esik neki, mert mégis milyen dolog már az, hogy poénból lenyúlta a kincstári kendőt, és nem kérdezte meg élete szerelmét, kutyusát erről.

Vircsi nem érzi magát kevésnek, mert nem hangoskodik... azt elfelejti, hogy Daniella hátsójában elég nehéz megmutatnia magát. Kiderül, hogy a lila kendőt mégsem kötötte volna magára -legalábbis ezt mondja a szája, de tudjuk, hogy erről szó sincsen, pályázott rá.
Moha keményen felkérdez, 19 évesen kitér az eddigi partnerei számára... Vircsi kínlódik, egyből terel az agresszióra, értelmes választ nem kapunk tulajdonképpen.

.Zsu 2021.02.13. 22:09:23

én nagyon nagyon nem vagyok prűd, de ha valaki 19 évesen nincs tisztában azzal, h hány pasival feküdt le az full gáz. ezzel sztm probléma van.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:09:35

@barby03: el

vajon proli párbaj lesz?

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:09:37

@Majom1Parádé:
@.Zsu:

Ekg. Robi nálam aMúgy jön fel, mint a talajvíz :)

Kosztarika 2021.02.13. 22:09:40

Virág: ügyes voltam?

NEM. Undorító, öntelt és flegma.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:09:51

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Robinak nem jön be Greg, ne aggódj. :D Neki Bála típus a zsánere. :D

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:10:01

És még volt kérdés, hogy kire szavazzon valaki...
Bála is elmehet a büdös picsába... Végleg elengedtem...

barby03 2021.02.13. 22:10:14

Kár, hogy Virág nem vette fel a köntösét :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:10:20

@MsIreneAdler: Nálam is. Azaz, magasan vezet most már.

TheLynx70 2021.02.13. 22:10:25

Hihetelen, mennyire hülye Dani és Virág! :) Nem is pazarolnék több szót rájuk. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:10:44

Szerintetek mennyire lesz "cicaharc" a stúdióban? Ha szópárbaj lesz, azt is simán nyeri Merci, hiszen nem lesz ott Danika, hogy Vircsi helyett pofázzon, szóval Merci lemossa simán!

SirLemming 2021.02.13. 22:10:46

@MsIreneAdler: Fú hát az most itt volt. Hát azt se tudom hova iruljak-piruljak.

@Kosztarika: Robi most tényleg beleállt valamibe? o.O

Kosztarika 2021.02.13. 22:11:04

@_Pipp:
Megkérlek szépen.
(Kutyanézés)

Cimili2 2021.02.13. 22:11:26

jé, viri nem vette fel a köntösét.

Egyfejű 2021.02.13. 22:11:32

Na, Moh és Robi végre felemeli a hangját - Dani és Virág pedig 1-2 renátó erősségű megnyilatkozást produkál

Wednesday7 2021.02.13. 22:12:11

@MsIreneAdler: Nálam is. Bálint ezen a héten végképp elásta magát, ahogy támogatja proliékat.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:13:06

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Kapcsoljuk a villát, Ancsa kihagyja a kötelező körös kérdéseket, azonnal szólítja Merdzsót, aki nem akar búcsúzni. Azt hiszem sejti ő azért, hogy Vircsi nem lesz akkora ellenfél.
A fehér farmer nem túl előnyös, de ha nem nézzük, csak a fekete fölsőt, akkor nem ég ki a retinánk. :D Míg Medzsó kiér, megnézzük a kötelezően összevágott kisfilmet.

TheLynx70 2021.02.13. 22:13:07

Azért ez rendesen "izé" takarékos műsor. :)))

Cimili2 2021.02.13. 22:13:08

@Wednesday7: itt bukta el végleg a 36 millát.

Kosztarika 2021.02.13. 22:13:17

Merci nem buta, hanem tanulatlan, műveletlen. Nen ugyanaz!!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:14:09

@SirLemming: Bele bizony és tökéletesen igaza volt.
@Wednesday7: Ezen a héten Bála mélységes csalódás sajnos. :/

princejesus 2021.02.13. 22:14:14

@Ármándójózsi: látszott az arc kifejezésén hogy sok mindenben a másik csapattal szimpatizál, csak ha már Virág mellé állt nem akart ellene beszélni

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 22:14:36

az ideális férfiról esett már szó ma este?

PYT 2021.02.13. 22:14:37

Ancsánk nayon csini ma, de a két párbajozó lány... Értelmezni se bírom, Mercikén az a haj, és a méretesre puffadt hátsójára az a fehér nadrág, wtf!? Virgácson meg a nyakig felfombolt túlméretezett férfiing..??

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 22:14:41

@Kiégett Hobbynyúl: köszi nyuszi

virágnak teljesen természetes a mások és kamerák előtti sex minden Usb-n.

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:14:46

Uhhh... Marika mostmár tényleg hanyagolhatná a fehér nadrágot...

_Pipp 2021.02.13. 22:14:49

Greg milyen lelkesen jár a stúdióba szurkolni :D kövezzetek meg, de én bírtam :D :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:15:04

@Cimili2: Egy csomó embernél igen, kérdés ez nagyságrendben mennyit befolyásol.

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:15:11

@princejesus: Lófaszt! Már bocs. Seggarc lett, sajnos a végére...

SirLemming 2021.02.13. 22:15:19

@Wednesday7: Az még oké lenne. De hogy komolyan is gondolja az már viccnek durva lenne. :D

@Kosztarika: Igen. Jó megfogalmazódás.

Egész rendes videót kapott Merci, pedig lehetett volna sokat bevágni abból is amikor nyomor volt a köbön...

Mók_Ica 2021.02.13. 22:15:22

@Cimili2: helyette dani ingét vette fel....

gazo 2021.02.13. 22:15:23

Szinte mindenki állva tapsolt mikor Marci beért a studioba

Egyfejű 2021.02.13. 22:15:27

Mercike a szerencsehozó párbajos szettjében van, ezt jó előjelnek veszem a párbaj kimenetelét illetően.

PYT 2021.02.13. 22:15:41

@PYT: felgombolt, nyah, eh, borzalmasan szakadék szegény.

barby03 2021.02.13. 22:15:50

@_Pipp: én is bírtam Greget :D bár főleg csak hogyvolt-ot olvastam a szériáról és egy-két vidit a honlapról :D

Cimili2 2021.02.13. 22:15:52

@princejesus: nem volt kötelező oda állnia.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 22:16:06

@PYT: Virdzsinek az biztos kis szerelmétől kabalaing :D

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:16:36

@PYT: Sajnos mindig is az volt...

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 22:17:22

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
90.12% [73] - 9.88% [8] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 34.16% [55]
- Robi: 32.30% [52]
- Vivi: 24.22% [39]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Ezt ma már nem spammelem be többször, majd csak az eredményeket már :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:17:30

@Kiégett Hobbynyúl: Merci megérkezik a stúdióba, hangos Merci, Merci skandálás fogadja.
Ancsa most sem húzza az időt, már hívja is Vircsit kifelé, de izibe, aki szerintem Daniella ingét vette magára. Robitól és Mohától nem köszönt el, így ők fel sm álltak a kanapéról. :DDDD
A stúdióban továbbbra is Merci, Merci zúg... mi pedig élvezhetjük Vircsi kisfilmjét... vagy nem.

Forgalmista 2021.02.13. 22:17:38

Jó estét, jó.... Valaki játszott ivós játékot Virág búcsúja közben a "tényleg" szóval? Én berúgtam 1 perc alatt :D

gazo 2021.02.13. 22:18:03

Kurva jó a Virdzsi filmje

SirLemming 2021.02.13. 22:18:13

@úgymond olvasó mmkk: Nem, most nem rólam van szó hanem párbajoznak.

@Ármándójózsi: Még remélem, hogy csak vmi tattika..

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:18:17

@SirLemming: oh, ne már :). Még ne pirulj, csak most kezdődik!!

@Wednesday7: pontosan. Így veszíti el a játékot, hogy belebújt Dani valagába.

.Zsu 2021.02.13. 22:18:26

jaj istenem, Virágnak tényleg olyan suta a mozgáskultúrája :DD

kisfilmjére nem is emlékeztem. nagy taktikus volt valóban, jól véghezvitte.

umbriel 2021.02.13. 22:18:33

Virág érzi, hogy a stúdióból más irányba viszi majd az útja, preventíve vitt is magával egy szponzorkabátot

barby03 2021.02.13. 22:18:45

a nagy taktikázásból nem lett semmi :D

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:18:47

Virág a kisfilmje alapján mennyivel aktívabbnak tűnik, mint amilyen igazából...

Cimili2 2021.02.13. 22:19:05

azt mondta virdzsi a beköltözésnél, h tattikázni fog.:DDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:19:20

Virág legjobb pillanatai és NINCS benne SZEX ....

Mók_Ica 2021.02.13. 22:19:34

virdzsi anyukája köntösben van :DDDD

SirLemming 2021.02.13. 22:19:38

Bejött a villa szelleme :D :D :D
Máris átértékelődött az az ing. :D

gazo 2021.02.13. 22:19:42

V mint egy lite Casper ebben a bűingben

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:19:58

Oohhhh, van legalább 6 Virág szurkoló, köztük papa, mama...

barby03 2021.02.13. 22:20:26

milyen inverz a szettjük szín alapján:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:20:30

Rengetegen szavaznak rátok, főleg Mercire...

gazo 2021.02.13. 22:20:40

A szavazatszámok említésére Marci kicsit berosált

_Pipp 2021.02.13. 22:21:30

ÉRETT NŐKÉNT :DdDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:21:38

@SirLemming: gondolom az Dani inge. Ez az előírás. Borzasztó....

Mók_Ica 2021.02.13. 22:21:44

virdzsi érett nőként ül most ott..... aham

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:21:50

A Villa nevelt, vagy Dani?
de tanultam belőle...
Ja, egy mocskos ribancként ül most ott.

Cimili2 2021.02.13. 22:22:00

virdzsi: érett nőként ülök itt. haha

princejesus 2021.02.13. 22:22:11

Sajnálom Virágot, szegény nagyon össze fog törni ha megtudja mennyire nem szeretik kint

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:22:17

@Mók_Ica: igen, Virág kisfilmje amblokk jobb volt, kivéve a piros ruhás vonaglast...tenyleg nincs sok mozgaskulturaja

peachcat 2021.02.13. 22:22:26

vajon viragat eszhez tudja kint teriteni az anyja...

barby03 2021.02.13. 22:22:45

óóóó, nem a vers nyert...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:22:47

Naaa, versolvasás? Nem, szelfipárbaj... :-(

Mók_Ica 2021.02.13. 22:22:57

bakker.... azért jó sok szavazatot kapott a versolvasás is..... :DDDD nem merték a szerkik bevállalni.....

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:23:01

Faszom, tudtam, hogy a hülye selfie párbaj fog nyerni... Pedig a versolvasas meg jó is lehetett volna...

Cimili2 2021.02.13. 22:23:05

@gazo: nem figyeltem, mondták??

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:23:14

@princejesus: szerintem is. Remélem lesz mellette valaki.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:23:43

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): És az előzőt neked akartam címezni, nem magamnak. :D

Megérkezik Virág is a stúdióba, szolíd taps fogadja Merciéhez képest, nagyon izgul, de már minden feszültség kiment belőle... szerintem Danira gondol, csak virágnyelven fogalmaz.
Ancsa felkérdezi Mercit Fruval kapcsolatban, majd Vircsit, hogy mennyit változtatott rajta a villalét... vagy Dani?
Virág szerint ő most érett nőként ül ott -ezzel azért vitáznék-... említése nem méltó magyarázkodás után kiderül, szelfipárbaj lesz a szünetben. Mercitámogatók többségben vannak, nem is kicsit, ennek örömére ismét szünetre vonulunk, hogy nézhessük az újabb gyógyszerreklámokat, és társait.

gazo 2021.02.13. 22:23:50

@Cimili2: csak hogy több mint Marci korábbi párbaján

Mók_Ica 2021.02.13. 22:23:58

@barby03: @Majom1Parádé: azért jó sok szavazatot kapott az is :DDDD