Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X91 – "Száműzetés" és "rapcsata"

2021. február 13. 18:16 - dmr94

Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként aposztrofálni. Lévén az ápoltak legnagyobb problémája látszólag az, hogy nem pihenhetnek eleget, inkább áldásként kellene felfogniuk, hogy alhatnak végre napközben is és senki sem zavarja őket.

vv10x91_01.png

Előtte azonban láthatjuk, ahogy Mercike úgy gondolja azzal növelheti leginkább esélyeit ha továbbra is/még jobban kiszolgálja Moht, így reggelit készít neki. De nem ám akármilyet, úgy tűnik elirigyelte Dani előző napi Virágnak szánt szülinapi meglepijét, így már serceg is az olajban a szív alakú virslibe sütött tojás. Jó szülő módjára rá is nyit gyerekére a fürdőben és tudatja vele, hogy a reggeli készen van, lesz szíves és takarodik zabálni. Majd még megerősítést is kér, hogy ugye nem nyers-e a tojás, Mohnak meg lenne mersze bármi rosszat mondani...

Virág már most stresszelve ébred, amit a sportversenyek előtti drukkhoz hasonlít bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy van ilyen irányú tapasztalata. Dani pulzusát mindez nem nagyon emeli meg, a lány viszont fosik, hogy mit fog ő kapni ha előbb esik ki mint szerelme. Nyugi szívem, teljesen mindegy mikor esel ki, a vicsorgó negatívkommentelő csorda ígyis-úgyis vadászni fog rád de te velük úgysem foglalkozol. Dani annyit tud ehhez hozzátenni, hogy "mész haza Paksra", ő minden bizonnyal tud valamit, hogy mindez hogyan segít majd az említett problémán. Virág tényleg vakon van és lövése sincs mi lehetett a hibája/bűne ami miatt olyan jelzőket kapott, mint kutya, szolga és társai vagy hogy szimplán miért nem szimpatikus a nézőknek. Dani szerint az egyetlen hiba, hogy szerelmes lett és itt úgy érzem a Darág/Vini páros hivatalosan is bejelentkezett a Frunátó trófeára.

vv10x91_04.png

vv10x91_05.png

Vivi kint beszélgetést kezdeményez Bálinttal cigizés közben, hogy előző este Robi mintha presszionálni próbálta volna őt döntésével kapcsolatban de ő hadd álljon már AZ MÖGÉ, aki őt is támogatta saját párbaján mert ez így tisztességes. Bálint bölcsessége válaszként: „bajban ismerszik meg az igazi barát”. Nem érti Robi fellépését és hogy miért akarhat Vivinek lelkifurkát okozni, ő egyetért a lánnyal és szól neki, hogy ne viselkedjen másként, a végjátékhoz közeledve Robin amúgy azt látja, hogy igyekszik minden egyes szalmaszálba belekapaszkodni. Ez mondjuk úgy hangzik mintha Robi már fél lábbal kint lenne a villából, ami pedig tudjuk, hogy mennyire távol áll a valóságtól.

Dani olvassa fel a levelet, ami a beharangozóban említett "programot" részletezi: száműzetésbe kell vonulni a párbajozóknak 3 órára de nem egyszerre és ez pont annyira nevetséges feladat, mint amennyire annak hangzik. Merci kezdi, drámai gongszó, kint még a hó is esik, ő pedig alvás helyett úgy dönt vlogolni fog ha már lehetőséget kapott rá (igen, valóban ez hangzik el) mert simán a telefonnal ezt nem lehetne kivitelezni, kell hozzá az állvány meg a fények. Na mindegy, három óra alatt talán még egy hozzá hasonló agysebész is összehoz valami értékelhető audiovizuális tartalmat, nem mintha bármiféle kritériumot támasztanának elé. Természetesen ő is arról vall, hogy elkövette a legnagyobb hibát, igen, persze, hogy azt, hogy szerelmes lett. Ismét kiemeli, hogy őt még sosem utasították vissza és hogy hiányzott neki a "száműzetés" alatt Moh, amely érzés reményei szerint kölcsönös.

Moh eközben amiatt kezd aggódni, hogy  lehet picit meg lenne lőve a lány nélkül mert azért mégiscsak jó, hogy ki van nyalva a hátsója, jelen állapotban eléggé rá van utalva és sokkal kényelmesebb így. Kvízprofesszor Vivien szerint is egyértelmű, hogy Mohnak hiányozna a legjobban de bedobja Robi nevét is (hátha ezzel visszavág a tegnapiért?) majd azzal zár, hogy Merci kiesésével Moh lehet több időt töltene vele. A többiek picit még húzzák a jégkorongos srác agyát, hogy valljon már szerelmet a kislányak, majd mesélnek saját viszonyukról: Bálintnak úgy indult Mercivel a kapcsolata, hogy sehogy. Eleinte idegesítette de mostanra megkedvelte. Robinak mintha a kishúga lenne, szereti őt, szeret hülyülni is vele és szerinte mélyebb dolgokról is el tudnak beszélgetni, ahol én erősen azt érzem, hogy Róbert barátunk a csehkettőt nézi és nem saját műsorukat. Bálint is bejelentkezik a báty szerepre, Moh pedig azt emeli ki, hogy Merci nélkül sokkal halkabb és kevésbé nyüzsgő lenne a villa, bár néha tényleg sok amit művel. Neki leginkább az hiányozna, hogy valaki igazán törődik vele. Meg gondolom a kakaó.

Pánikra azonban semmi ok mert csak eltelik a 180 perc és örömmel jelentem, hogy Mercike épen és egészségesen tér vissza de persze nagyon rossz volt neki. A többiek azzal hitegetik kcisit, hogy Mó szerelmet vallott neki a távollétében, PP pedig rátapint, hogy ez inkább hajaz anya-fia kapcsolatra mintsem barátságra.

Virág jól feltankol a kaland előtt, van nála üdítő, energiaital, csoki, wc papír és az utolsó pillanatban még egy banánt is bezsákol. Az ő terve nem holmi vlogolás hanem bizony a hatalmas 2021-es magyar slágert tervezi megrni, amiből reméli egykor majd Való Világ főcímdal is válhat és látva az utóbbi évek toplistáit, 3 óra erre akár elég is lehet. Dani közben arról beszél a riportban, hogy nem gondolta volna, hogy ennyire de ennyire szerelmes lesz és tényleg látványosan nem tud mit kezdeni magával, utánfutója nélkül még a fetrengés sem az igazi:

Merdzsó má' nagyon éhes volt, rá is repül valami édességre, ami egyelőre még nem Moh arca de nem sokkal később ez is bekövetkezik. Bálint közben ismét teszteli Vivi tudását, akin viszont nem fog ki és kitalálja mit takar a "savanyú a szőlő" mondás. Bé mindig is tudta, hogy a nagyasszony egy zseni. Újra Daniriportot hallhatjuk, hiányzik neki az állandó csipkelődés, baszogatás is és hasonló apróságok majd jön a dráma: a többieknek tökmindegy ki jön vissza mert csak számító gecik és nem fontos nekik a villatársuk. Vivit savazza kicsit, hogy kilóg a lóláb a lány történetei alól és nem tud azonosulni vele, Bálinttal való kapcsolatát inkább pozitívan értékeli de az elmúlt időszak vitáiban nem érti társa álláspontját. Moht pedig a villa saját Aczél Györgyeként helyezi át a tiltottból a tűrt kategóriába az elmúlt nap történései után de azért érzi, hogy övék lesz a következő párbaj és a véleménye nem változott csak elengedte a dolgokat és rájött, hogy fölösleges féltékenykednie.

vv10x91_43.png

Az újabb kerekasztal-beszélgetésen arról folyik a diskurzus mi lenne Virág nélkül a villában (spoiler: semmi különös). Nyilván Daninak hiányozna legjobban, Mohnak nem nagyon, Vivi valami bohókás hülyeségeket mond Virág tök átlagos cselekedeteiről úgy, mint hűtő nyitvahagyása, hajvasalón való veszekedés, fehérjeszelet otthagyása, stb. Dani nem ért egyet a többiekkel, akik szerint őt nem törné össze a lány távozása, ő bizony van annyira pillangólelkű és SZERELMES, hogy sokkal jobban meghatná egy párjától kintről kapott üzenetet mint azt bárki gondolná. Valami olyasmiről vekeng még a riportban, hogy a többiek biztos a vesztét akarják és hogy összetörjön de ő bizony ennél erősebb hisz 14 éves korától nevelte az élet iskolája és naggggyon nagggyon szeretik egymást Virággal, csak egy papír és egy toll kellene, hogy erről tanúbizonyságot tegyen de az most nincs. Őket és szerelmüket nem érti meg senki és nem látják ennek nagyszerűségét. Megy is puszilgatni-ölelgetni egyből, ahogy a lány kijön. Lehet szavazni, hogy kit viselt meg jobban villabeli partnerének „száműzetése”? Moh vagy Dani, Dani vagy Moh? Nem, ez sajnos még nem a párbajuk.

Van viszont egy párbaj, jelesül Merdzsó és Virdzsó "rapcsatája" én meg lassan több idézőjelet használok ebben a bejegyzésben, mint a Szabó Péter rajongók. Mentségemre legyen mondva, egyik indokoltabb, mint a másik. Virág kezdi először prezentálni ötleteit csapata brainstormingján, izgul emiatt a REPPES dolog miatt, ő alapvetően nem ilyen odamondós odaizélős és a szövege sem elég RÍMES. Vivi és Bálint majd kiugranak a bőrükből lelkesedésükben. Mercike szeretne olyanokat, hogy éjj-éjj éjj-ayy-ayy-ayy vagy valami torzított hangos flexelést de nem tudja kifejezni magát, aztán végül lejjebb vesz igényeiből és annyi instrukciót ad támogatóinak, hogy nem kell éjjezni csak legyenek ilyen flessbe.

Az egész nagyon cringe, először az M-side képviselője, Notórius M.R.C. 'szédesz olvassa fel papírról legújabb szerzeményét, ő keményen odamond ellenfelének (legalábbis így érzi), közel áll hozzá a műfaj (legalábbis így érzi), Moh és Robi pedig lelkesen rázzák magukat és néha beüvöltenek ezt-azt. Virágot nem lepte meg a kontent bár nem esett neki túl jól.

Ellenfele, a V-side frontembere, 2Paks, aki nélkül Dani SheKúr, ő a csapatát inkább úgy buzdítja, mint egy cheerleader. A szövege egy fokkal összetettebb és hosszabb de attól még kellően szar és reppelni sem tud. Remélhetőleg nem Dani adta a szájába az egészet (ezt most kivételesen) és ő csak a baseballütős verőember a háttérben. Bálint még rá is dabel a másik csapatra annyira faszagyerek, Mercike szerint ő vitte a prímet, Virág pedig nem tudta nevetés nélkül kibírni. Dani próbál udvarias maradni, amikor azt kéri tőle értékelje a produkciót. "Jó volt" - mondja Dani, PP szerint pedig egyenesen világszínvonal, ez nem is rap hanem csujogatás, amitől Nagytétény összes csakrája megnyílt.

Végül a csapatoknak egy-egy termékbemutató keretében kell prezentálniuk az ellenfél humanoidját, amit többnyire kreatívan sikerül is abszolválni mind Bálintnak, mind Mohnak. Előbbi úgy írja le Mercit, mint akinek az utóbbi időben kicsit el lett hanyagolva a külseje, törékeny alkat, van gond a hallásával, a látásával, a fogazatával és az arcbőre sem a legszebb. Kiemeli a memórihiányt és bár lenne Mercikében annyi lexikális tudás, hogy meg tudjon tölteni egy 8 GB-os kártyát, ahogy az említésre kerül.... Csinál egy gyors hangpróbát is, majd rátér a belsőre: a lány cuki de ha éhes akkor kifordul magából agresszív és csak csokit hajlandó fogyasztani. Nem a beköltöző Mercit gyártották le hanem a benti verziót: meg van hízva ezért plusz húst pakoltak derékra és combra. Dani telefonál be és érdeklődik: hogy kell tárolni? Elvan ez magában csak egy tükör kell neki és az előtt állva elszórakoztatja magát. Na és a tisztítása? Gőzborotvával. Daninak csak slagja van, azzal lehet-e a tisztítani a sok sminket? Bálint nem ajánlja mert csak 25 fok felett érzi jól magát. Az agressziót hogy lehet kezelni? Össze kell engedni egy kannal (fiú prototípussal) szexelni. És ez meddig tart ki? Több hónapig. Ez a legutolsó feature kicsit meg is bántja Mercikét, el is mondja, hogy kicsit kellemetlenül érezte magát de a többit viccnek fogja fel.

Moh prezentálja Virágot, a terméket azonban nem ajánlja senkinek mert még bőven fejlesztés alatt áll és amúgy is csak az a jó benne, hogy bírja a meleget meg a vizet. Alvó üzemmód helyett nyögdécsel, nem úgy néz ki, mint a képeken, nem bírja a negatív kritikát, reggelente csak a makeup program felvitele után aktív, random vihog mindenen amit senki se ért és ezt nem is lehet külsőleg leállítani. Fejlesztése jelenleg csak 50%-os, a konyhában, háztartásban nem használható. Kommunikációja sem belsőleg vezérelt, a D.A.N.I. szoftver táplál bele mindent és működteti mint külső vezérlő. Nem öntanuló hanem ez a rendszer fejleszti. Csak a szerelem képes kibillentieni ebből és az ki is töröl belőle mindent illetve alkohol hatására veszti el látványosan az önkontrollt. Folyamatosan hangosan csattogva közlekedik a lakásban és sajnos csak férfi méretű kéz és láb volt készleten így ez került rá. Moh szerintem megérdemel egy külön dícséretet, kellően csípős volt de nem tolta túl a parasztságot.

Virágnak persze nem esett jól a kritika, állítása szerint úgy lett bemutatva mint egy szardarab de el kell viselni, érzi, hogy valamennyire valid. Moh Mercitől kap pozitív feedbacket (mi mást kapna?) kint a dohányzóban: úgy érezte bele kell vinni a külsőt ha már Merci is kapott ilyen irányú kritikát. Dani bent sajátos stílusában vigasztalja barátnőjét:

„Nem is kaphat meg más mert én megveszlek előre.”

és ennek sajnos van egy sokkal negatívabb konnotációja is, ami már nem egyszer felmerült viszonyuk kapcsán. Azt is megtudjuk, hogy Virágnak 40-es lába van majd valami olyasmin hisztikézik, hogy ő legalább szerelemből szeretkezik és nem azért mert valaki kanos. Persze kicsim, teljesen autonóm személyiség vagy. Egyébként elképszető mekkora putri van az ágyuk körül.

A nézők szerint Dani sokkal jobban kilenne szerelme elvesztésétől. Valószínűleg csak úgy interpretálták, hogy melyikük nője fog kiesni bár egyébként egyetértek. PP szerint szuper hét volt: kevés feszültség de sok izgalom, nem tudja eldönteni álláspontját Merci és Moh kapcsolatát illetően, Danit pedig méltatja, hogy fejlődött a jelleme, önkritikus és dícséretes, ahogy küzd. Ennek kapcsán kíváncsi vagyok hogyan viszonyul majd hozzá mind a csatorna, mind a közvélemény mert picit aránytalannak érezném ezt az attitűdöt azok után, hogy Renátóba páros lábbal szálltak bele (többynyire egyébként jogosan). Ti hogyan látjátok mindezt?

vv10x91_90.png

1342 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosztarika 2021.02.13. 18:20:12

@Ármándójózsi:
Igen. De most csak szerencsém volt. ;))

Ármándójózsi 2021.02.13. 18:26:38

@Kosztarika: Belőlem biztos kihoznád a legjobbat, pláne, mivel úgy is készülnék!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 18:41:20

első olimpiai pontszerző helyem.
@Kosztarika: grat megint.

Kosztarika 2021.02.13. 18:43:54

@Kosztarika:
Olyan vagyok, mint Seherezádé. 1000 + 1.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 18:43:59

@Kosztarika: 48 órája megállíthatatlan vagy , csípőből tüzelsz :)

Cérnahuszár 2021.02.13. 18:46:53

kezdek visszatérni a kezdeti jó szokásomhoz, átaludtam a vv közepét. innen már csak egy rugaszkodás és az egészet átalszom

ide is ideteszem, nem tudok napirendre térni felette, hátha valaki nem látta még és nem olvassa vissza az előző többszáz kommentet
előre szólok, bevetem dani párbaján is.

kepkuldes.com/image/1Njbe5

_Pipp 2021.02.13. 18:47:39

tizenkettőőő azt hiszem egy újoncként nem olyan rossz, de van hová fejlődni :D

_Pipp 2021.02.13. 18:51:46

amúgy ezeknek most miért nincs egy kis vér a pucájába? egy jó vitát nem láttunk, egy igazi tattiikus összezörrenést, csak a tesók keltek ki magukból nyálat fröcskendezve minden hülyeség miatt, ez így baromi uncsika... Móh is sokat nőne a szemeben ha odaállna Merci elé és megmondaná neki, h KOPJ LE, ne puszilgass, ne érj hozzám, ne nézz rám! de nem, ehelyett inkább elviseli, csak h ki legyen nyalva a segge... :D

Kosztarika 2021.02.13. 18:54:12

@Ármándójózsi:
Nem szivem. Az Ezeregy éjszaka meséiben. :)
... és a vv 5-ben.

.Zsu 2021.02.13. 18:54:32

nagyon köszi a posztot (mintnemrégmegtudtam) Dani :))
a termékbemutatós részt olvasni ezerszer jobb volt mint nézni. valszeg a savanyú arcok miatt, olyan kellemetlen volt, pedig most egész szórakoztatónak ítélem meg.
ennyire könnyen lehet befolyasolni igen :D

TheLynx70 2021.02.13. 19:00:49

Köszönöm a posztot, szuper! Még olvasom, de muszáj leírnom, mert elfelejtem. Az egyik Vivi képen (amelyiken grimaszol) sokáig gondolkoztam, miért ismerős? Spejbl és Hurvinek! :D Megvan valakinek? :)

.Zsu 2021.02.13. 19:01:10

@.Zsu: és a 17. lettem, az a világ legjobb száma :)) kedvencem

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 19:03:49

dmr94 kibaszott jó lett , nem láttam , de szerintem jobb lett mint az eredeti , felütötted , de nem úgy mint a kokaint.

@_Pipp: és a tesókat nem is láttam és meg sem nézem :)

2021.02.13. 19:06:06

Köszönjük a posztot! Mi (én) úgy látjuk mindezt, hogy Dani egy Renátó, csak még nem fejlődött ki teljesen.
Kicsit emel még a hangján és megkapja a Rencsi fokozatot.

alma_szósz 2021.02.13. 19:08:32

Az a legelső kép Viviről, úristen na úgyis háttérképet kerestem a laptopomra

Kosztarika 2021.02.13. 19:09:27

@silvermansarah:
Ez biztosan így lesz. Meg kell nézni, hallgatni Dani bátyját. (Aki miatt most felügyelőtisztje van )

2021.02.13. 19:17:48

@Kosztarika: a következő fokozatok: vadkommondor fokozat, sajnos ezután már csak a darnózseli fokozat van.
:(((

Kosztarika 2021.02.13. 19:19:31

@silvermansarah:
Vannak is jó lesz az a kutya.. ;) de a többi ekg. :(

.Zsu 2021.02.13. 19:24:22

@Fálki: na ilyen ritkán van az életemben :))
július 17. van a szülinapod?

Fálki 2021.02.13. 19:26:50

@.Zsu: Nem akkor van, de a mezszámom is szinte mindig 17es.. meg ugy altalaban is nagyon szeretem a 17es számot

.Zsu 2021.02.13. 19:28:46

@Fálki: persze h szereted. tudod mi a jó.

TheLynx70 2021.02.13. 19:29:15

Végére értem, de azért a konnotáció jelentését meg kellett néznem. :D Remek volt, mégegyszer köszönöm, hogy a semmiből ennyit kihoztál. :)

ficekence 2021.02.13. 19:33:41

@ dmr94 :Köszönöm a posztot, szenzációs volt!

Frunátó trófea! :))

Aczél György mindent visz! :)))

Fu Szekh Li 2021.02.13. 19:34:52

Na akkor jó estét ide is!
Remélem jól töltöttétek ezt a szép napsütéses napot. A tegnapi adás unalmas volt, az öfi sokkal jobb, de ennyike.
Halgassatok finomságot:
www.youtube.com/watch?v=jWNEr4eHL18&ab_channel=PlayingForChange

mozambikizombikini 2021.02.13. 19:35:09

Koszcsi a posztcsit!
Pont most neztem csak vegig en is. Szerettem volna inkabb Mercit hazakuldeni ma, mert o erosebb ellenfele lesz a tobbieknek, pl. Vivinek is kesobb. Raadasul faj neznem es foleg hallgatnom a Moh-temas gugyogest is.

Viszont Virag annyira szellemtelen, mindennemu humorerzektol, önreflexiotol es kreativitastol mentes, onmagatol elszallt, am merhetetlenul unalmas nyafka flegma picsa, hogy keptelen vagyok raszavazni, barmennyire is akarok. Ez szamomra elkepeszto, ahogy mindenkit ekez mindenert a hata mogott es ha valaki olyat tesz, ami neki nincsen inyere, akkor zero empatiaval puffog magaban vagy Daninak. Mintha mindenkinek az o dolgaival kellene foglalkozni es az o erdekeit tartani szem elott MMKK.
Legnagyobb pofatlansag mondjuk meg mindig a masik reszben volt, ahol Vivit oltogatjak Danival, mert napkozben, raadasul elozetes kopogas utan, (megis amugy mi a faszomnak kepzelik magukat, hogy miattuk mar a masik erezze kellemetlenul magat 0-24?! ) lebasszak, hogy most "ezert kellett bemennie Vivinek a szobaba?" Aki amugy ha jol értelmeztem, eppen kajakeszites kozben ontotte le magat.
Eszem megall, milyen planetan erzi magat ez az ember ezzel a stilussal. Raadasul Fruzsihoz hasonloan szinte egy szimpatikus mozzanata nem volt eddig szamomra. Nem mellesleg ugyanabban a stilusban bullyingolta Frut a nyugiszobaban (gonosz torpe), mint amit o hoz fel a kutyazo kommentelokrol.
Ennek a csajnak mintha a fel agya hianyozna es feltoltottek volna az agya helyet eperlekvarral. - Na most jol kiduhongtem magamat legalabb.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 19:38:31

@silvermansarah: nem barázdálódtak be az anya méhbe.

@dmr94 :van az a műsor , hogy nagy ház átalakítás , Nah te így alakítod át az rtl vv szemetét.

TheLynx70 2021.02.13. 19:38:39

@silvermansarah: A darnózselit elítélték? Nekem ez kísértetiesen hasonlít Helle Crafts meggyilkolására.

Kosztarika 2021.02.13. 19:42:27

@mozambikizombi:
Szia. ;)
Nyugodj meg attól megnyugszol. Annyit nem ér, hogy felhúzd magad.
( mondom én, aki többször majdnem agyvérzést kaptam miattuk) ;)

Nem elfelejteni szavazni és MA
21-kor kezdődik!!!!!!

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:43:03

@Fálki: Pppffff... a 14-es az a nyerő. Mezszámban is. Mindig 14-es voltam, amíg kosaraztam, mindenhol.

.Zsu 2021.02.13. 19:44:34

@Ármándójózsi: áhh a 14-es szám csicskabéna :))))

Fálki 2021.02.13. 19:46:38

@mozambikizombi: Ezért a kommentert tőlem jár a nagy pirospont :)

TheLynx70 2021.02.13. 19:47:03

@Fu Szekh Li: Köszönöm! Gábor Péter sem fiatal már, de a hangjára ráismerni, és ez egy remek nóta! :))

Fálki 2021.02.13. 19:47:17

@Ármándójózsi: Osztán hol volt az kérdés, hogy a sokadosztályban melyik szám a menő?

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:47:21

@.Zsu: Miiiiiiiiiiiiiii?????? ^^ Állandóan azt halottam a kispadról, az ellenfél egzőjétől, hogy a 14-esre vigyázzatok, a 14-est szorosan! Azt a jegyzőkönyv-vezető, mégsem bírta beírni a kosarakat olyan gyorsan, ahogy születtek...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 19:48:58

vagy azt a 14-est hagyjátok csak dobni :)))))

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:49:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az is jó taktika, ha mindenképpen ki szerettek volna kapni. ;) :)))

TheLynx70 2021.02.13. 19:51:31

@mozambikizombi: Nyugi, Merci sem sokkal jobb, ha visszagondolunk. :) Én teljesen tanácstalan vagyok.

2021.02.13. 19:53:01

@Kosztarika: :DDD
Ketten sem tudjuk leírni

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:53:03

Bakker, Merci nem jobb, mint Virág??? :OOO Mijafasz??? Hová csöppentem... :/

mozambikizombikini 2021.02.13. 19:53:15

@Fálki: :))))) Kosziii!
Kicsit kieresztettem a gozt, amit ez a rettenetesen faraszto es bena ofi, Viraggal az elen, felforralt odabent.

2021.02.13. 19:53:48

@TheLynx70: úgy tudom 21 év fegyházra.

.Zsu 2021.02.13. 19:55:36

@Ármándójózsi: én Virág hater vagyok és kicsit Merci kedvelő, szal ne aggódj jó helyen vagy még :)

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:57:46

@.Zsu: Akkor jó, bár Te Moha utáló is vagy, amit nem is értek és szívesen megbeszélném, de mindegy. :)))

HAJRÁ MOH!!!! :)))

2021.02.13. 19:58:13

Merci nem olyan beképzelt, mint a púpos. Van benne kedvesség amit a Virgács nyomokban sem tartalmaz.

.Zsu 2021.02.13. 19:58:22

@Fu Szekh Li: te már múltkor is olyan videót osztottál meg ami 20 perce került fel youtubera :))
valami zenei friss videófigyelő vagy a youtubenál tuti. :))

mozambikizombikini 2021.02.13. 19:59:16

@Ármándójózsi: Az elmult ket adasban Virag engem rendesen ugy felbosszantott, hogy most mar leultetnem nehany "erzekenyito videoval" szemben egy szekbe kotozve, szemeit kipeckelve, mint a Mechanikus Narancsban.

.Zsu 2021.02.13. 19:59:45

@Ármándójózsi: valóban, Moha is kivisz a világból, neki még kicsit rosszakat is kívánok. Virág csak menjen már innen :D

alma_szósz 2021.02.13. 20:00:21

@mozambikizombi: ugyanez a gondolatsor játszódott le a fejemben tegnap, na amikor megláttam hogy Vivinek kopognia kell egy valóságshowban miközben a két szerencsétlenre (is) főz és erre azok kinevetik nagyon felment bennem a pumpa
pedig terveztem, hogy dobok Virágra egy szavazatot mert úgysem számít, de így nem

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:00:42

@silvermansarah: Majd rájöttök. :P :))) Abszolút nem értem ezt a nagy Moh gyűlöletet itt, veled is szívesen megbeszélném, mert kiváncsi lennék az érveidre, de ez itt biztosan nem fog megtörténni. :)

2021.02.13. 20:02:03

Ha Virág nem érettségizik le és kasszás lesz, MMKK osszátok meg hogy hol, oda nem megyek vásárolni.

Kosztarika 2021.02.13. 20:03:00

@TheLynx70:
Hát azért ha választani kell a kettő között, nem is kérdés.
Merci is idegesítő néha, de van benne empátia, vannak emberi nwgnyilvánulásai.
Küzd a nézők szimpátiájáert, amire Virág saját bevallása szerint is magasról tesz. Olyan buta, hogy azt is képtelen felfogni, hogy a játékban a sorsa a nézőktől függ.
Számomra nem kérdés, kire szavazok.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:04:47

@silvermansarah: Bocsi, de nem láttam. :(
De remélem tényleg érveltél és nem azzal, hogy sunyi a mosolya és egy kollégád is így mosolyog, és az is egy geci. Mert ilyet már láttam itt, csak elengedtem. :)

.Zsu 2021.02.13. 20:05:05

@Ármándójózsi: miért nem? én szívesen leírom neked, és elolvasom a te érveidet. vagyis az enyémek nem érvek, mert nem akarok meggyőzni senkit. :)

2021.02.13. 20:05:05

@Kosztarika: tegnap megsajnáltam mikor Bálint árulta. Látszott rajta hogy mennyire bánja hogy beszóltak neki, Virág már ment volna puffogni, mint a vipera.
Nyomtam Mercire egy szavazatot.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:06:59

@Kosztarika: Tök alap, hogy Merci 100x jobb, mint Vircsike.
Moh is fényévekkel Dani előtt jár.
Nem is értem azokat, akik másképp gondolják.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:07:29

@.Zsu: Érveket nem feltétlenül azért mondunk, hogy a másikat meggyőzzük, hanem azért, hogy bemutassuk a saját álláspontunkat, hogy miért az, ami. Ezzel még senkit sem akarunk meggyőzni.
Amúgy egyébként sem. :)

2021.02.13. 20:07:30

@Ármándójózsi: nem, az volt az érvem, hogy nincs véleménye, ekg, szerintem is, pont én is így gondolom. Ezeket bírja mondani, mellé önző és geci is. Tudja hogy Merci milyen buta, de hitegeti, és ha olyanja van, megkúrja. Gondolom az oviban is elvette a gyengébb kislapátját.

TheLynx70 2021.02.13. 20:07:35

@Fu Szekh Li: Az a baj, hogy ilyen zenékkel beleviszel egy ördögi körbe, amit nem biztos, hogy a többiek tolerálnak. :D Ez a koncert hatalmas volt, és a magyar tévé is leadta, még ismétlés is volt. Láttam! :))) www.youtube.com/watch?v=85rr5SqrCZI

Fu Szekh Li 2021.02.13. 20:08:06

@.Zsu: Tudod, ha követsz zenészeket, akkor időben értesülsz az új felvételekről :)

2021.02.13. 20:08:41

@Majom1Parádé: ja, Moh-t én önmagában utálom, de SSKK nincs Dani alatt, Dani egy véglény.

Kosztarika 2021.02.13. 20:09:23

Moh egy anyuci picifia, jó nevelést kapott, de se íze se bűze.. simulékony, konfliktuskerülő. A játékhoz nem sokat tett, a fődíjat nem adnám neki, de ha Danit viszi, Mohra szavazok.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:10:26

@silvermansarah: Ez nekem már nem az a hely, ahol ellenvéleménnyel fogok élni, úgyhogy rendben, értem. :)))

_Pipp 2021.02.13. 20:10:42

@TheLynx70: én nem is szavazok, mind a kettőt kinn látnám

Fu Szekh Li 2021.02.13. 20:11:45

@TheLynx70: A Graceland nekem is nagy kedvenc volt, főleg a Ladysmith Black Mambazoos számok.

.Zsu 2021.02.13. 20:12:14

@Ármándójózsi: nincs nagyon határozott álláspontja, sunyiskodik Mercivel. derogál neki a csaj tökre lejön, nem csókolja meg meg ne legyen "kapcsolat" de kis maszatolás, összebújás, gondoskodás, pincsiskedés az azért nincs ellenére.
Daniba, Renátóba sem állt rendesen bele amikor full hülyeségek miatt féltékenykedtek.
motyogott h nincs igazuk, és h sajnálja (mit?) még a riportszobában is mentegette magát, de nem formált határozott véleményt.
sótlan alak.
te mit kedvelsz benne? kíváncsi vagyok :)

2021.02.13. 20:13:15

@Ármándójózsi: miért ne élhetnél, nem fogunk az arcodba üvöltözni. ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:13:27

@silvermansarah: Nekem nincs bajom Moh-val, persze nem fogja megnyerni, majd Robi.
Dani viszont közelít Rencsikéhez. Mondjuk sokat kell még "tanulnia", hogy az a gyökérségi szintet elérje, de ígéretes. (a többit nem írom ide, amit gondolok) :-)

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:13:51

@.Zsu: Értem. :)
Maradjunk abban, hogy azt, hogy jégkorongozik. :)))

2021.02.13. 20:14:04

@.Zsu: BOCSÁNATOT kért, büszkeség ohne, csak ússza meg. Fújj.

Fu Szekh Li 2021.02.13. 20:14:08

@Ármándójózsi: Akkor te nem vitatkozol, hanem eszmét cserélsz :)

2021.02.13. 20:14:43

@Ármándójózsi: ja jó, akkor jót beszélgettünk. :(

.Zsu 2021.02.13. 20:14:57

@Ármándójózsi: na én meg csak neked szedtem össze! :)))
jó kérlelni nem foglak h írd le te is, ha nem akarod, de most kicsit csőbelettemhúzva érzésem lett ;)))

Krétagarbó 2021.02.13. 20:15:07

@Fu Szekh Li: ez most betalált, köszcsi Fu Szekh Li:)
Jó szórakozást a párbajhoz annak, aki nézi, szerintem én a mait is kihagyom, bőven elég, ha itt olvasom és egy-egy érdekesebb extra videót megnézek. Halál unalmasak az adások, és az a legbosszantóbb benne, hogy nem gondolom, hogy a 0/24-ben történtekből ilyen szar adásokat lehet csak összevágni. Sokszor a BV-ben levetített (szigorúan a szexmentes) videók is ezt támasztják alá, sokkal pörgősebb, viccesebb és érdekfeszítőbb jeleneteket mutatnak, mint a főműsorban. Úgyhogy szarjanak sünt a szerkik, vagy tanuljanak meg MŰSORT csinálni.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:16:06

@Fu Szekh Li: Bizonyos esetekben igen. :) Különösen, amikor a másik fél a előre mutató konstruktív "vita" elől elzárkózik, mert az ugye szitokszó... :)

Kosztarika 2021.02.13. 20:17:33

@Ármándójózsi:
Ne duzzogj kicsikém. ;))
Nem értem miért nem akarod leirni, de ha nem, hát nem.

_Pipp 2021.02.13. 20:18:11

@.Zsu: Szerintem nem baj, hogy nem állt le Daniellával és Renátóval vitatkozni, mert teljesen fölösleges lett volna, hisz egyrészt kreált konfliktus volt az egész, két idióta agymenése. Örülök, hogy nem ereszkedett le a szintjükre. Nekem alapvetően egy szimpi gyerek Mó, még nagyon fiatalka, kicsit unalmas a játékban ez igaz, engem az idegesít benne, h nem küldte el Mercit a francba. De azért sem hibáztatom annyira, h kihasználja a helyzetet, hisz Ő megmondta, h nem lesz köztük semmi, mert meg konkrétan sokszor ráerőszakolja magát, ahogy tegnap is mászott rajta, gáz volt.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:20:59

@Kosztarika: Mondjuk úgy a békesség kedvéért, hogy azért nem, mert hosszú lenne és utálok gépelni, de szerintem ne rugózzunk ezen, maradjunk annyiban, hogy Józsi egy balfasz és még duzzog is és haladjunk tovább. :DDD

Mondtam már, hogy HAJRÁ MOH!!! :P :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:21:01

csak azért jelentkeztem be, hogy elmondjam, mennyire csodálatos PP-ről az első kép.

Egyfejű 2021.02.13. 20:23:03

Sziasztok, pajtások! Vótam farsangot temetni, sütöttem pánkót (fánkot), hoztam nektek is kepkuldes.com/images/456d3c858cd64edc4885b0e3a2d9e3cc.jpg, parancsoljatok. Most meg jöttem közétek, kire szavazunk?

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:23:15

@úgymond olvasó mmkk: Háttérnek be van már állítva??? :)))
Dobj egy tecsős PP zenét, eskü rákattintok! ;) :D

2021.02.13. 20:24:04

@_Pipp: konkrétan semmit sem csinál. Nem főz, nem vicces, nem vitázik, egy élő mászóka.
Nem értem Ármándó, és kicsit fel is húztam magam, mert ezek amiket leírtunk érvek. Ha ő nem így látja, engem és Zsut érdekelt volna, hátha olyan is van benne, amit mi nem látunk.
Mittudomén kitartó, vagy bármi olyan tulajdonság ami miatt neki szimpatikus.
De ja, könyörögni senki se fog.
Azért alapvetően ez vv hogyvolt poszt, hol máshol beszéljünk az ápoltakról?
Engem nem zavar az off, de na.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:24:46

@Ármándójózsi: a francokat, kinyomtattam, bekereteztem, és az ágyam fölé tettem álomfogónak :)

Egyfejű 2021.02.13. 20:26:00

A posztért köszönet, külön piros pont Dani aczélos jelleméért! :D

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:27:10

@úgymond olvasó mmkk: Az is jó ötlet! :)))
Én Vandit fogom, ha Fálki barátom esetleg csinál nekem egy klassz képet róla. Majd szépen megkérem. :)))

_Pipp 2021.02.13. 20:27:38

@silvermansarah: Néha bele szoktam gondolni, hogy mi lenne a véleményem, ha én is ott lennék benn velük, szerintem Mót kedvelném, mert az ellenpólusa pl. Daninak, el lehetne vele hülyéskedni, beszélgetni. Nem mondom azt, hogy kinn jó barik lennénk, vagy innen nézve nem unalmas a játéka, ebben egyetértek veletek. De nekem alapvetően nincs vele problémám.

2021.02.13. 20:30:08

@_Pipp: látod ez egy jó meglátás, hogya villába bezárva lenni vele biztos könnyebb, mint Prolival,vagy a mocsárlakók bármelyikével. Tehát pozitívum: nyugodt. Jogos. :)

.Zsu 2021.02.13. 20:30:13

@_Pipp: nekem egy ideig szimpi volt Moh, de aztán valami eltört bennem vagy nem tudom, meguntam, vártam volna valamit, h mutat. kiállást, humort, jószívűséget. nem ő a legrosszabb VV játékos a történelemben, és tökre lehet más vélemény az enyémtől függetlenül (ez alapvető, és elfogadom midnenkiét) mint ahogy sztm @silvermansarah: is.
kerültem itt már ellenvéleményezésekbe mással is, és nekem mindig tök érdekes és pozitív dolog megismerni más nézőpontokat is.
volt h formálta is az álláspontomat, ami sztm tök jó :)) elgondolkozunk egymás kommentjein.

2021.02.13. 20:31:25

@.Zsu: 100% ugyanezt gondolom

.Zsu 2021.02.13. 20:32:01

@_Pipp: mondjuk ez igaz.
na így még nem gondoltam bele :)) bent egy egyszerű kedves fiú, aki nyitott mindenkire. jaja, na, csökkent is az ellenérzésem :))

TheLynx70 2021.02.13. 20:32:22

@Fu Szekh Li: Ladysmith Black Mambazo hatalmas magában is. Simon Pállal lenyűgöző volt. :) Itt már ő sem fiatal, nem 1987. :) www.youtube.com/watch?v=7WSBSb5NjYI

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:32:51

@Ármándójózsi: nehogy rémálom legyen a vége, lehet inkább porfogónak fogom használni

_Pipp 2021.02.13. 20:34:50

@.Zsu: én szeretem ha különböznek a vélemények, fejlődhetsz általuk :) a baráti társaságban én vagyok az egyedüli lány, és a fiúk mindig nagyon máshogy látnak mindent, szóval mindig harcolok :D

Kosztarika 2021.02.13. 20:36:41

@Ármándójózsi:
Józsi nem balfasz, hanem jobbfasz. ;))))

SirLemming 2021.02.13. 20:45:11

@Kosztarika: má megint a politika... :D

Moh meg amyan semmilyen. Nagyjából 2 dolog van meg belőle:
- Játszik Mercivel mint macska az egérrel.
- Standard gyerek akinek kérvényt kell benyújtani ahhoz is, hogy legalább reagáljon már ha a lábára léptek. Esetleg Au! vagy egy Bzdgmeg! , bármi.

Speciel engel elkezdett szórakoztatni, adásonként átlag egyszer esik ki a bárgyún somolygok pókerarcból.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:46:35

@Kosztarika: majd megtanulod, hogy ne kattintgass csak úgy mindenféle youtube linkre
www.youtube.com/watch?v=CAxyQBi3Awo

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 20:49:59

@Egyfejű: szia süsü!nálunk gesztenyés kifli van :)

TheLynx70 2021.02.13. 20:50:37

@Fu Szekh Li: Hidegrázós! :)) Imádom! :)
Nem tudom, esetleg más kultúrák iránt is érdeklődsz-e, én odavagyok az észak-amerikai indiánokért, linkelni már nem merek, mert tényleg túlzás lenne. A Young Spirit nagyon ott van.. :) A legtöbb Pow-wow-on is. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 20:52:18

@Fu Szekh Li: ez lett volna a következő.. és még én vagyok ünneprontó? :( :DDDDDD

Kosztarika 2021.02.13. 20:52:46

@Fu Szekh Li:
Ezt viszont köszönöm. Imádom.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:54:05

Ja, a dalra vonatkozott, nem a személyedre. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:55:16

Má csak 5 perc és jönnek az agyhalottak.... 10 után meg talán ki is fáradnak a Stúdióba...

Kosztarika 2021.02.13. 20:57:07

Ppupu!!!!! Levonom a béredből! Már itt kellene kiabálnod, hogy kezdődik.

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 20:57:07

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
22:30-ig lehet még itt szavazni. [Bocsi, hogy nem spammeltem ezt most annyit, mint az előzőeket, de még viszonylag új vagyok szülőnek és kicsit kimerültem a napokban :'D]

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.55% [52]
- Robi: 32.26% [50]
- Vivi: 24.52% [38]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Egyfejű 2021.02.13. 20:57:17

@SirLemming: Mohval én is így vagyok, se hús, se hal nekem. Nem tehetek róla, de már az elején beugrott róla Lancelot a Sárkány és papucsból, vagyis "a savószemű", ahogy ott hívták, akinek "olyan a szeme, mint a tavaszi égbolt....ködben". :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 20:57:21

Szép estét, sziasztok!

Nem kedvelem Mohát, és nem azért, mert olyan semmilyen, hanem a következők miatt:
- Az elején berongyolt Digó mögé, mert hitte, hogy ő a nyerő. Amikor kiderült, Bála igan nagy %-kal hagyta kint, azonnal átrobogott mögé. (Akkor mondtam az, hogy van benne egy adag sunyiság, csak nem akkora, mint Daniellában)
-Nem Mercike kezdte a fűzést, hanem ő, még az első bulik idején, amikor rástartolt a "kislányra", amikor Merdzsó még tartotta magát a kőkemény 1.5 hónapja pasim van kint sztorihoz.
-Abban a pillanatban, mikor kiderült, hogy esetleg Merci vonzódik hozzá, akkor már kellemetlenné vált számára a dolog -a tipikus megszereztem, már nem is kell figura.
-Játszadozik Mercivel, ezzel a csikicsukival, kb. annyira tartja be a fogadalmait, mint Merci.
-Amikor szembesült Merdzsó családjával, látváynyosan kezdte a "távolságtartást", hangoztatta is, de közben ugyanúgy ölelgette, puszilgatta ő is.
-Játszadozik Mercivel, ezzel a csikicsukival, kb. annyira tartja be a fogadalmait, mint ő.
-Nem kérem számon azt, hogy miért nem áll bele egy vitába, de az, hogy nem áll ki magáért, az biztos. Azért az a majdhogynem bocs, hogy élek stílus nekem nem oké, még ha fiatal is.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 20:57:57

közvetítsetek , dmr94 szintet kérek :P

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:58:29

@Post Modern Prometheus: Majd promózom, ahogy régebben, akkor 300 felett jöttek a szavazatok, ok? :)))

Mók_Ica 2021.02.13. 20:58:46

sziasztok, ideértem :)))) (bevásároltam..... késett a tesco.... )

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 20:59:29

@Post Modern Prometheus: Tetszik az arány 90-10. Mondjuk a valós eredmény nem lesz ilyen szép, mert sokan szavaznak Vircsire. De azért gond nélkül megy haza.

Ármándójózsi 2021.02.13. 20:59:56

@Mók_Ica: Tedd ki a konténert Mokica!!! <3

Mók_Ica 2021.02.13. 21:00:03

dmr24, köszi a posztcsit, ezt olvasva szinte élveztem, míg tegnap nézve majdnem megölt az unalom :))) fos1544155dikkkkk lettem :))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:00:28

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Olyat mi nem tudunk. :D Örülj, hogy közvetítünk. :D
@Mók_Ica: Szia Móki! ^^ Tesék, már az is megbízhatatlan?

Mók_Ica 2021.02.13. 21:00:51

@Ármándójózsi: azt is vettem még párat, itt vannak, gyertek nyugodtan.... itt van a bulika a konténerek mellett....van kaja pia süti mogyi, stb

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:01:20

@Cimili2: Szia! ^^
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ancsa vérvörösbe öltözött, tuti bikaviadalra készül a cicaharc helyett. :D

Cimili2 2021.02.13. 21:01:26

@Mók_Ica: akkor én pont a 1544156dik.:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:01:51

@Mók_Ica: Hozok ropit, perecet mellé. :-)))

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:01:52

Nem volt olyan érzésetek, hogy eltörik Ancsa lába, ahogy jön le a lépcsőn?

Mók_Ica 2021.02.13. 21:02:06

@Cimili2: @Kiégett Hobbynyúl: sziasztok:)))) (rendes volt a tescos fiú, lemerült a kártyaelfogadója és ideszólt telefonon, hogy késik.... mondtam, hogy itthon várom :)))))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:02:15

@Kiégett Hobbynyúl: szia nyuszó!
ekg :) ha már itt vagy.

@TheLynx70: A farkasokkal táncolót én is szerettem kevin Costnerrel.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:02:34

Na, miben párbajozzon a 2 csaj?
Versolvasás....

Mók_Ica 2021.02.13. 21:03:19

@Cimili2: pontosan, én megszámoltam :DDD

@Kiégett Hobbynyúl: köszi <3

@Ármándójózsi: többször van ilyen érzésem..... nagyon vékony..... betegesen

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:03:41

@Ármándójózsi: De, csoda, hogy leért épségben.
@Mók_Ica: Legalább. :-))))

Kosztarika 2021.02.13. 21:04:02

@Mók_Ica: szia :)
Te is tanultál a vv-ből.
Szabó Dani mellett inni vs hányós konténer mellett büfé.

Muszájkabát az ápoltaknak. Egy óra múlva gyógyszerosztás is lesz.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:04:25

@Majom1Parádé: remek ötlet :))))

@Egyfejű: szia :D gyere a konténer mellé, bulika van.....

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:05:04

Nem örült Virág. Milyen meglepő...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:05:15

@Kosztarika: remélhetőleg Daniella gyógyszere pedig el fog gurulni a végén...XDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:05:27

Nem volt még szerencsém kényszerzuibbonyt viselni - mondta Virág.
Hogy fogunk szexelni? Kérdezte Dani...
Helyben is vagyunk...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:05:35

Csak jekem van olyan érzésem, hogy Vircsike egyre flegmább?
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): kényszerzubbonyt kapnak a párbajozók. Vicces lesz. Remélem.

Cimili2 2021.02.13. 21:05:38

@Mók_Ica: sajnalom szegenyt, mert borzasztó ó lába van. előző életében focista volt.

_Pipp 2021.02.13. 21:05:39

@Mók_Ica: Láttál már betegesen vékony embert? Ancsa nem az, csak filigrán alkat, mindig is ilyen volt. Szerintem egész csini, és ami még fontosabb egészségesebb, mint egy elhízott ember.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:05:47

@Kosztarika: na azért annyira nem ..... szépen el van különítve, hogy midenki intimen tudja végezni a hánykolódást :DDDD gyere te is, Józsival beszélgethettek :DD

barby03 2021.02.13. 21:06:17

Testhezálló ez a kényszerzubbony :D

remélem a versolvasás nyer :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:06:18

Nagyon nagy az ujjad, ez nagyon fáj....

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:06:49

@tvbuzi: nem vagy éhes? készültem...hoztam mangót, fel is van kockázva :)))

Mók_Ica 2021.02.13. 21:07:10

@Cimili2: nem szerencsés ebben sem.....

@_Pipp: igen láttam. valóban, ancsa nem anorexiás, de nem egészségesen vékony.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:07:12

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): és szia! ^^ Mert ez lemaradt.
Az ellenfél támogatói segítik a párbajozókat. Mercit Bála, Virágot Lóbelt. Daniella persze faarccal, féltékenyen pislog a kanapén.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:07:33

@Majom1Parádé: Kevered a Sakáltanyával :P

@Mók_Ica: hány literes a konténer?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:07:39

Dani b+ úgy néz mikor Robi segíti Vircsit...

Cimili2 2021.02.13. 21:07:47

@.Doktor.Szöszi.: kössszzzz!! már kezdtem örülni, h nem említi.:DDD

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:07:48

Dani is mekkora faszparaszt... De kibasznám már a picsába...

SirLemming 2021.02.13. 21:07:56

@Egyfejű: @Kiégett Hobbynyúl: No ez jó teljes összegoglaló.

@Ármándójózsi: Vandánál érzem mindig ezt...

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): azt a filmet annak ellenére, hogy sablonos sablonos, én is szeretem...pedig sok olyat nem ismerek akinek tetszik... :D igaz én a postásos storyt is megnézem.

Kosztarika 2021.02.13. 21:08:14

Dani nézése, mikor Robi eteti Virágot. :DDD

.Zsu 2021.02.13. 21:08:20

majdnem lemaradtam oh. pedig irsait már bekészítettem, készen állok a mai estére :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:08:42

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Robi legalább viccesen, lazán fogja fel. :D Daniella cigizteti Merdzsót... (Nem úúúúgy)

_Pipp 2021.02.13. 21:08:54

Ezt e kényszerzubbonyt nem tudom milyen agyhalott szerki találta ki, de teljesen érdektelen számomra.

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 21:08:55

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
89.06% [57] - 10.94% [7] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.55% [52]
- Robi: 32.26% [50]
- Vivi: 24.52% [38]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:09:06

@SirLemming: Vanda gyönyörűűűűű!!! ❤️❤️❤️

barby03 2021.02.13. 21:10:36

@_Pipp: sokszor vannak itt úgy emlegetve a villalakók, hogy ápoltak... innen jött az ötlet szerintem :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:10:38

@Kiégett Hobbynyúl: Dani minden helyzetből kihozza , hogy ő a mártír.

most ancsát bármi érné (baleset , vírus, rosszabb) nincs tartaléka .sajnálom.
síelni biztos nme jár. :)

Cimili2 2021.02.13. 21:10:46

@tvbuzi: felfalhatnád ancsát:DD

tvbuzi 2021.02.13. 21:10:50

Milyen cipőt adtak VV Anikóra?!?!
Anyám borogass

.Zsu 2021.02.13. 21:11:11

Anikó kicsit cirkuszi porondmester :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:11:15

@.Zsu: Szia! ^^ Sokról nem maradtál le. :D
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Merci önállósodási törekvése kudarcba fulladt, azonnal kiborította az üdítőjét. Virág kényelembe helyezte magát a kanapén...
Érkezik az előpárbaj, ami kb. arra jó, hogy elüssék vele az időt, ennél többet nem is érdemes mondani róla.

tvbuzi 2021.02.13. 21:11:27

@Cimili2: nem akarom elrontani a gyomrom :DDD

_Pipp 2021.02.13. 21:11:52

@barby03: azt tudom, de erre nem gondoltam, HA ezért akkor pacsi :D

Mók_Ica 2021.02.13. 21:12:10

@Post Modern Prometheus: köszi :)))) már hiányoltam a házi savazásunkat :))))

Kosztarika 2021.02.13. 21:12:38

Az egyik legnyálkásabb hal. :D

Cimili2 2021.02.13. 21:12:46

fúj, ez milyen hal??

Mók_Ica 2021.02.13. 21:13:15

az angolnának le kell húzni a bőrét......

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:13:24

az angolnát nem nyúzni kell?

_Pipp 2021.02.13. 21:13:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): kicsit túlzásnak érzem ezt az Ancsa basztatást, nekem drága édesanyám is ilyen, 2 gyerek után is, egyszerűen nem tud meghízni, de ő a legegészségesebb ember akit ismerek, pedig egészségügyben dolgozik, sosincs semmi baja, aktív sportos nő :) emiatt kicsit érzékenyen érint ha ennyire bántják a vékony embereket, mert sokszor nincs semmi bajuk :D

.Zsu 2021.02.13. 21:13:57

Virég bár Dani angolnájától undorodtál volna ennyire.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:14:08

@Cimili2: angolna, van a Balatonban is pl. elvileg finom, de undi nyálkás a bőre, nehéz megpucolni

Cimili2 2021.02.13. 21:14:10

na virdzsi az én emberem, ő is utálja a halakat.

SirLemming 2021.02.13. 21:14:30

Miért kell így basztatni azt a halat. MÁR MEGHALT FOGYATÉKOSOK!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:14:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Dani ennyit tud, nem többet. Hasonló Rencsulájoz.
1. Gasztropárbaj: angolnatekercs.
Egyik csapat Daniella és Virág, másik Moha és Merdzsó.
Annyit értenek hozzá, mint Vircsi a tükörtojás sütéshez. Merci szerint az angolna olyan mint a meztelen csiga, Virág persze máris megvágta magát. Daniella kukázik, mert kihajította a hozzávalókat.

Kosztarika 2021.02.13. 21:14:57

Mihez van kedved Virág?? Má nyíg.

Undorodom tőle, mondja Virág. Dani próbál kedvet csinálni hozzá: olyan, mint egy farok. :D

_Pipp 2021.02.13. 21:15:31

lyézusom.... ezt rossz nézni :D

Mók_Ica 2021.02.13. 21:15:54

@_Pipp: nem szerettünk volna megbántani :))) anyukádat meg pláne, ha ő sportos, akkor biztos egészséges is <3

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:16:03

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Mindkét pár nyújtófával nyújta a szerencsétlen halat, mert olvasási problémáik akadtak. Szüvegértelmezés egyes, de ezt már megszokhattuk tőlük. :D

.Zsu 2021.02.13. 21:16:13

te úristen ez az angolnanyújtás :DDDDDDD hát igen, az olvasás fontos dolog gyerekek :)))

barby03 2021.02.13. 21:16:28

nem ettem még angolnát, de nem kaptam kedvet hozzá :D

Mók_Ica 2021.02.13. 21:16:40

@Cimili2: pedig a cicusok szeretik a halacskát :))))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:17:00

@Cimili2: @Kosztarika: feletted írt kommentjére a halottak is felébrednének :)))))))))))

barby03 2021.02.13. 21:17:10

@.Zsu: de jó is lesz a versolvasás párbaj :D

.Zsu 2021.02.13. 21:17:15

@_Pipp: jaj köszönöm, erről már én is akartam írni, sokszor bántva van Anikó a külseje miatt.

Cimili2 2021.02.13. 21:17:33

@_Pipp: nekem konkrétan az nem tetszik, h direkt szarul öltöztetik.

SirLemming 2021.02.13. 21:17:34

@_Pipp: Eh. Pedig csak arról van szó, hogy talán elférne rajta egy kis hús/izom. Ennyi. A belgyógyászati leleteit meg nem ismerem, nem tudom Ancsa full egészséges-e. :P

Mók_Ica 2021.02.13. 21:18:06

@barby03: szavaztatok rá? én igen :DDDD

barby03 2021.02.13. 21:18:58

@Mók_Ica: igen, és végül a párbajra is szavaztam Mercikére. Virággal akarok egy jó kis Jöttem, láttam, buktam részt :D

Cimili2 2021.02.13. 21:19:04

@Mók_Ica: pont egy ilyen angolnától zöld a nyelvem, és már sosenem jön le.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:19:11

ahogy elnézem a tányérokat, örülök, hogy nem nekem kell megkostólni...... még jó hogy itt a konténer.....

Mók_Ica 2021.02.13. 21:20:08

@barby03: ekg

@Cimili2: értem és megértelek :))) hagyjuk is az angolnát a feledés homályába veszni......

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:20:35

Vivi cukin értékelte az angolnástekercset

.Zsu 2021.02.13. 21:20:53

@Mók_Ica: *bólogatva egyetértően belekortyolok a boromba*

_Pipp 2021.02.13. 21:22:14

@Mók_Ica: nem bántottatok meg, csak ilyenkor előjön az igazságérzetem :D @SirLemming: csak olvastam olyat, h beteges :D ha valakinek nm jön be érthető, a legtöbb pasi szereti ha van mit fogni egy nőn :)

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:22:23

Szünet... Megyek mignonért...

.Zsu 2021.02.13. 21:22:31

VV9 Greg megint ottvan :DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:22:31

A stúdióban is csak a Merci-Merci hallatszik

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:22:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): A tálalásokat hagyjuk... ránézésre azonnal a kukában fognak kikötni.
A többiek pontozzák a remekműveket kóstolás után. Nem irigylem őket, főleg, hogy az egyiknél nyers a hal. :D
Vivi: 1. tányér 6 pont, 2. tányér 9 pont
Robi: 1. tányér 5 pont, 2. tányér 7 pont
Bálint: 1. tányér 6 pont, 2. tányér: 8 pont

A 2. tányér nyert, valószínűleg Virágé.

tvbuzi 2021.02.13. 21:22:46

Vannak bukott vellalakók a nézőtéren?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:22:49

@Kiégett Hobbynyúl: atyaúristen :)

@_Pipp: nem szerettelek volna megsérteni , de egy nőnek +10% súlyfelesleg az ideális .
és én anikot nem bántottam inkább aggódtam miatta.

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 21:22:50

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
90.41% [66] - 9.59% [7] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.54% [53]
- Robi: 32.91% [52]
- Vivi: 24.05% [38]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

_Pipp 2021.02.13. 21:22:52

@Cimili2: ez mondjuk sok esetben így van :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:23:28

@Mók_Ica: Ugye? Mondom én, hogy kuka gyanús. :DDD

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 21:23:32

Renátó kiesése után vagy egy normális fodrász vagy Robi vette át az ápoltak hajának karbantartását aminek eredményeként most Moh haja normálisan van levágva...

Egyfejű 2021.02.13. 21:24:11

@.Zsu: én is azt néztem, hogy ő amolyan párbajtartozék?

tvbuzi 2021.02.13. 21:24:47

Nem elég, hogy eddig azt olvasgattam ki mit eszik most még az agyhalottak is főznek

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 21:25:33

@Post Modern Prometheus: VV Soma instagram storyjaban 80-20% lett a párbaj eredmény Merci javára... Azért neki 80e követője között érthető okokból sok a VV néző... Úgy néz ki ma este sem lesz szoros párbaj...

.Zsu 2021.02.13. 21:25:46

@Egyfejű: én nem tudom kit akar megfarkalni amiért ott ül állandóan, talán Robit? :D

Cimili2 2021.02.13. 21:26:26

@tvbuzi: ezaz, én is mindig itt éhezek meg.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:26:26

@tvbuzi: mondjuk az nem az ehető kategória ránézésre, amit az ápoltak állítanak elő...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:26:58

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Na, de hogy számolod ki a 100%-ot?
Mondjuk nálam a max az 50 kg. (az asszony a házasságunk teljes ideje alatt sosem érte el ezt :-) )

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:28:10

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Be sem vállaltam volna a kóstolást, az tuti. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:28:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Oké, angolnában nem nyerő a nyers, de pl. sushiban mingyá más a helyzet. :-)

_Pipp 2021.02.13. 21:28:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): A Te ízlésed szerint, de egészségügyi szempontból nem kell az a súlyfelesleg. :) Én értem az aggódást, csak látom ez milyen lelki károkat tud okozni, egy életre megnyomoríthat lelkileg, ugyanolyan rossz, mint akit mondjuk a kövérsége, a vörös haja, vagy a szemüvege miatt bántanak.

Na de nem akarom itt elrontani a bulit, öltöztessék Ancsát normálisan, üzenem a stylistoknak! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:29:22

@.Zsu: Esélyes. :D Vagy azt akarja, hogy Robi farkalja meg őt. :D Tetszik neki Lóbelt, ezt nem titkolta, mikor Hozé őt hívta fel. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 21:29:37

@.Zsu: vagy mint egészségügyben dolgozónak folyamatosan kell legyen negatív koronatesztje, nem kerül plusz pénzbe beültetni a csatinak..:))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:29:58

@Majom1Parádé: szerencsés ember vagy :)
most nem küldök képleteket .

Fu Szekh Li 2021.02.13. 21:30:03

@Majom1Parádé: Mondjuk ez eléggé félreérthető :D

Kosztarika 2021.02.13. 21:31:18

@_Pipp:
De nem szabad párhuzamot vonni. Vonatkoztass el. Annak címezzük, akiről beszélünk.
Ilyen alapon senkit nem kritizálhatunk, mert mindenkinek van nagas, kövér, telt, kopasz, elálló fülű.. stb hozzátartozója. (vagy saját maga)
Ha ezek tabuk lesznek, miről fogunk beszélni.
És akkor még ott vannak a jellembeli tulajdonságok. Ott is érintett mindenki valamilyen formában.
Amit mondunk csakis itt érvényes. :))))

SirLemming 2021.02.13. 21:31:33

@úgymond olvasó mmkk: Hmm... a ß-t nem kivezették azóta?

@_Pipp: Oh félre ne érts, tolnám mint a lopott biciklit. Csak... nem jó HA kínozza magát és esetleg az egészsége rovására megy ez az alkat. Ha gyárilag ilyen akkor frankó minden, csak el ne törjön szegény. :)

Na most látom már előben is a bulit, szegényt megint megszivatták a ruhával.

.Zsu 2021.02.13. 21:31:38

@.Doktor.Szöszi.: @Kiégett Hobbynyúl: romantikusabbnál romantikusabb gondolatok :D

tvbuzi 2021.02.13. 21:31:45

VV Anikóra kicsi volt a cipő ezért kivágták az orrát??

kipcsak harcos 2021.02.13. 21:31:45

@Kosztarika: miért nem lep meg, hogy te vetted észre és tetted szóvá? :(7)D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:32:30

@SirLemming: de, kivezették, csak ez engem hidegen hagy, csakazértis használom :)

.Zsu 2021.02.13. 21:33:21

rml a desszert is halas lesz.

Egyfejű 2021.02.13. 21:33:28

Halnapunk van? Mi lesz a desszert? lazacfagyi?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:33:49

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szünet vége. Folytatódik az időkitöltő gasztropárbaj. Virág nyerte az angolna kikészítést, bár az angolnákat senki nem kérdezte meg.
2. feladat. Főétel: Harcsapaprikás.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:33:54

@_Pipp: én meg úgy tanultam , a 10% meg a nők ciklusa miatt kell , nem az ízlésem miatt írtam , és a vékony nő is lehet sexi , de szerintem ancsa nagyon vékony ennyi ,semmi bántó szándék ebben nem volt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:34:23

Dani egyből összetörte a mixert...

gazo 2021.02.13. 21:34:41

Nem tudom miért de nekem ez uncsi

tvbuzi 2021.02.13. 21:34:47

Agylobot kapok az életem, szívem, szerelmem, babám,...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:36:04

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Moha a földön mixeli a hozzávalókat. A miértjét ne kérdezd, szövegértéssel továbbra is gondok vannak, no meg minden egyébbel is.Virág hasonlóan halad, azt sem érti, ami le van írva, nemhogy a sorrendet.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:36:21

@Kiégett Hobbynyúl: köszi nyuszi kedves vagy :)még a végén poszt író leszel.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:36:44

volt a raktárban egy csomó lejárat előtti hal??? óóóó

egy recepten vajon mit nem ért virdzsike???

SirLemming 2021.02.13. 21:36:52

@úgymond olvasó mmkk: Nem csodálom, én is úgy tanultam még. (csak már elfelejtettem kb azt is mint az oroszt...) :D

Pont harcsapaprikást ettem ma. Nyamm. De gombóc formában? Minek.

@.Zsu: @Egyfejű: Halas DESSZERT??

tvbuzi 2021.02.13. 21:37:15

Érthetetlenül nézett :DD

SirLemming 2021.02.13. 21:38:20

@Majom1Parádé: Természetes Kiválasztódás. Pont ma lesz.

Cimili2 2021.02.13. 21:38:29

IGAZÁBÓL virdzsit a konyhafőnökben kéne majd szerepeltetni.

_Pipp 2021.02.13. 21:38:38

@Kosztarika: Én is csak beszélgetek. Leírtátok, hogy beteges és én írtam egy ellenvéleményt. Azt is leírtam elfogadom ha valakinek nem tetszik, felőlem minden alkalommal leírhatjátok, csak szimplán azt szerettem volna mondani h egészségügyi szempontból, ha genetikailag ilyen nincs hátránya. :) Jellembeli tulajdonságokról is eltérnek itt a vélemények ahogy olvasom, erről is lehet eltérő.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:38:44

@tvbuzi: ne kapjál agylobot, cukorpuffancs!

.Zsu 2021.02.13. 21:38:52

HOGY LEHET KIDOBNI A SZALONNÁT????
fuhhh hát ez botráány :DD

Mók_Ica 2021.02.13. 21:39:05

@SirLemming: @Egyfejű: @.Zsu: zacskós fisli :))) tudjátok az a sós, kis halacska formájú rágcsa :))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:39:37

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Daniella elakad a tk paradicsomnál, egyelőre elképzelése sincs arról, ez mégis mit jelenthet. Tanácsot kér az ellenfelektől, de amikor kiderül, hogy bizony paradicsomról van szó, ők is elakadnak.
Virág szokásosan kihúzza magát a feladat alól, inkább sétálgat, hátha élete szerelme addig megoldja helyette a főfogást.
Merciék kivételesen nem szerencsétlenkednek annyit, mint az előbb, Vircsi pedig meglepődve tapasztalja, hogy jócskán le vannak maradva. Nem is érti, mi történt, miért baszták el az időt.

.Zsu 2021.02.13. 21:39:50

@Mók_Ica: vagy halformájú piskóta málnahabbal

tvbuzi 2021.02.13. 21:40:29

@úgymond olvasó mmkk: na, ez sokkal jobb mint az életem

edimörfi 2021.02.13. 21:40:37

Ahogy elnézem, Virágnak nem sok virág teremne a Hagyjál főzniben, pedig ott tényleg a világ bénái vannak. Viszont a Hagyjál szopni versenyen jó eséllyel indulhatna.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:40:59

@SirLemming: érettségin vonták le a pontokat miatta rendesen, de már akkor is lázadó voltam

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 21:41:15

@LaciHogyVoltol: legyen így :D

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
90.91% [70] - 9.09% [7] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.33% [53]
- Robi: 32.70% [52]
- Vivi: 24.53% [39]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:41:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):
Vivi: 1 tányér: 8 pont, 2. tányér: 7 pont
Robi: 1. tányér: 8 pont, 2. tányér: 7 pont
Bála: 1. tányér: 7 pont, 2. tányér: 8 pont.

Ezt Merciék nyerték, azaz 1-1.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:41:49

Na, 1-1 és jön a haldesszert. Unikornis torta :-)

barby03 2021.02.13. 21:41:57

kinek lesz a szülinapja? nem értettem

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:41:57

@tvbuzi: én a kicsim, nyulam, mackóm triumvirátustól kapok agyhúgykövet

Mók_Ica 2021.02.13. 21:42:23

@.Zsu: majdnem te nyertél :)))))))) csak unikornis lett a halból :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:42:38

Merci: Ez hazai pálya, csak édességet eszek, nyerni kell!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:42:45

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Utolsó kör következik: unicornis torta, de csak dísziteni kell, mást nem mernek rájuk bízni. Hozzáteszem, a mintadarabon középre tett unicornis szarv enyhén szólva más aspektusba helyezi az értelmezést, de sebaj.

Egyfejű 2021.02.13. 21:42:58

@.Zsu: ennyi erővel tényleg lehetett volna halformájú torta

Mók_Ica 2021.02.13. 21:43:15

@barby03: valami svenszki nevű irtóhelyesjópasinak, akinek az eddigi kajákat is főzték :))))

SirLemming 2021.02.13. 21:43:25

@úgymond olvasó mmkk: Úristen. :D Indokolatlanul elröhögtem magam, óriási. :D

Egyfejű 2021.02.13. 21:44:00

@SirLemming: lazacos fagyit amúgy már kitalálták, megvalósították

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:44:15

Amúgy én sem értek a sütéshez, én csak ESZEM a sütiket. :-)

Mók_Ica 2021.02.13. 21:44:50

@metatroll: beszippantott a kommentlakók világa? :)))) welcome on the board :)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 21:45:07

szerkesztőket sem értem miért nem olyan feladatot adnak ,amit nem tudnak megcsinálni.

Cimili2 2021.02.13. 21:45:19

@metatroll: merülgess, üdv köztünk!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:45:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Virágnak gondot okoz a vízgőzzel történő olvasztás, miután sikeresen egy hatalmas tálat helyezne a kicsire. Meglepő módon ehhez sem ért, mert nem cukrász, sütni SEM tud, ahogy mást sem. 70dkg-ot kellene megfejteni Moháéknak, ami feladja a leckét, végül a két csapat együtt tárgyalja meg, hány grammot is takarhat ez a bűvös szám.

Kosztarika 2021.02.13. 21:45:51

@_Pipp:
Én csak úgy éreztem, hogy ez bánt téged, ezért írtam azt, amit.
A "betegesen sovány" egy megszokott szófordulat és mikor kimondja valaki SOHASEM gondolja azt, hogy az illetőnek egészségügyi problémái lennének.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 21:45:52

@SirLemming: 3 héttel az érettségi előtt közölték, hogy nem ß-t kell használni, hanem az ss formát. hogy rohadna meg a neve napján az, aki ezt kitalálta, lehetőleg kétszer :)

SirLemming 2021.02.13. 21:46:22

@metatroll: A kollektíven átélt szekunder szégyen csodákra képes. :D

Virág meg az SI mértékegységek... :D

Mók_Ica 2021.02.13. 21:46:56

@Kiégett Hobbynyúl: jajjj..... mi lesz ebből?? :DDDDDDDDDD

.Zsu 2021.02.13. 21:47:16

@úgymond olvasó mmkk: tesóm Németországban él és mondta h használják még előszeretettel a gyakorlatban.

Kosztarika 2021.02.13. 21:47:49

@metatroll:
Légy üdvözölve!
Nyomasd a dumát bátran! ;)

Mók_Ica 2021.02.13. 21:48:20

@SirLemming: és ezt IS kitűnően tudja :DDDD

Egyfejű 2021.02.13. 21:48:43

Nehéz dolgok ezek. :D Volt nálunk a tágabb családban olyan sztori, hogy kevésbé rutinos és nem éppen szomjas versenyzők kolbászt akartak tölteni, és addig dilemmáztak a 20 dkg só mennyiségét illetően, hogy 2 kg lett belőle. Na, az a kolbásznem romlott meg :D :D

MsIreneAdler 2021.02.13. 21:48:53

Sziasztok!
Na látom szuper feladat van. Virág meg bizonytalan a mértékegységekben :)

_Pipp 2021.02.13. 21:48:58

@Kosztarika: háááát, de néha igen :D na, de túlbeszéltük ;)

Mók_Ica 2021.02.13. 21:49:00

merci kéket kóstolt.... kék a szája :DDDD

Ármándójózsi 2021.02.13. 21:49:01

@úgymond olvasó mmkk: Én is így tanultam és használtam a scharfes S-t...

_Pipp 2021.02.13. 21:49:26

Mercinek lesz szülinapja?

Mók_Ica 2021.02.13. 21:49:49

@Egyfejű: megettétek végül? :))))

MsIreneAdler 2021.02.13. 21:50:24

Merci fogd már össze a hajad!! Rossz nézni!

Cimili2 2021.02.13. 21:50:51

nagyobb asztalra már nem futotta?? röhej, h a földön dolgoznak, ezt látná a néhib jönne is a bünti.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:50:54

Ez milyen torta Virdzsi?
Brokitorta...

SirLemming 2021.02.13. 21:50:54

@úgymond olvasó mmkk: Rohadékság. Az ß generációs kérdés majd kihal szépen. Senki se fog felháborodni rajta szvsz.

Fu baz ez a feladat nekem is feladná a leckét.
Lefosott dildotorta készül Merciéknél.
Virágnál meg... ? Kérek tippet.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:51:01

jáááááááááááááájjjjj.... az a kék krém....... óóóóóóóó

tvbuzi 2021.02.13. 21:51:54

Miért kell úgy mondani, hogy náLLam baszki?!?! Ezzel a sírba raknak

Mók_Ica 2021.02.13. 21:52:15

merci nyert egy fuck anal-t :)))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:52:36

@metatroll: Szia! ^^ Merülj csak.
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Virág feladatmegoldása a következő: Hagyja, hogy Daniella csinálja, mert ő nem tudja. Képesek ezen is veszekedni Daniellával, aki végül elmagyarázza Vircsinek, hogy fentről lefelé kell olvasni a receptet, és akkor talán sikerrel járnak.
Merci tippmixet játszik, majd meglátják, mi lesz ebből alapon. Sok jó biztos nem, de sebaj.
Érdekes végeredmények születtek.

Robi: 1 torta: 8 pont 2. torta: 7 pont
Vivi: 1 torta: 9 pont 2. torta: 9 pont
Bálint: 1 torta:8 pont 2. torta: 8 pont

A különösen -nem- izgalmas gasztropárbajt végül Merciék nyerték.

tvbuzi 2021.02.13. 21:53:00

Virág már nyert pár fakanalat, úgyhogy igazságosan ez most Mercié

Mók_Ica 2021.02.13. 21:53:15

ancsa sztájlisztja nem volt tisztában a stúdió színvilágával??? nagyon szembántó ahogy ebben a ruhában ott áll......

Egyfejű 2021.02.13. 21:53:52

@Mók_Ica: Szerencsére nem volt annyira közeli az ügy, hogy nekem ennem kellett volna belőle. Állítólag kimosták az egész cuccot, vettek még hozzá dupla mennyiségű húst, és még mindig sós volt, de juszt is feltöltötték, megették. :)Nem mehetett pocsékba - és hát tényleg jól elállt. :D

tvbuzi 2021.02.13. 21:54:29

@Mók_Ica: Ancsa mindenképpen szembántó, nem szép dolog a ruhájára fogni :DDDDD

Mók_Ica 2021.02.13. 21:54:58

az előbb ez a zene két egymást követő reklámban is volt...... D vitamin és duplo csoki :DDDDD

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 21:55:18

Érdekes volt a végeredmény, ha az összes pontot összesítették volna Viragek nyernek, mert az első körben vagy 5 pontot verték Merciékre, míg a második-harmadik kört Mercikén csak 1-1 ponttal vitték el...

SirLemming 2021.02.13. 21:55:42

@Mók_Ica: Hát ezt se felül se alul nem tolja tövig mint a banánt különben a mentő viszi el vagy a hullaszállító.

@MsIreneAdler: Mié?

@Kiégett Hobbynyúl: Szuper öfi. :)
Ha nem is volt szuper izgi, jól szórakoztam.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:56:11

@LaciHogyVoltol: Köröket számolnak ezeken az előpárbajokon, eddig is így volt.

Mók_Ica 2021.02.13. 21:56:44

@Egyfejű: az a lényeg, hogy elfogyott :))))

@tvbuzi: azért van amikor egész csini a ruhája.... ez a mai sem nem szép, sem nem jó ránézni a színe miatt

gazo 2021.02.13. 21:58:03

Lidi néni csak 10 után?

Mók_Ica 2021.02.13. 21:58:06

@LaciHogyVoltol: az élet igazságtalan.... :DDDD egyébként meg olyan mindegy, hogy ki nyeri..... fru is megnyert minden előpárbajt.... oszt haza ment... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 21:58:33

@SirLemming: :DDD Legalább történne valami izgalmas a vellában. :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 21:58:45

@SirLemming: Hosszabb volt annak a nyele, mint amilyen magas Merci. Meg aztán nem olyan hajlékony az, mint a banán vagy a nyeles Kalmopirin. :-)

Mók_Ica 2021.02.13. 21:59:45

@gazo: biztos lesz a bv előtt, ne aggódj :DDD

addig tessék, itt van:
www.youtube.com/watch?v=cog3ZRRXTtM&ab_channel=Wavita

edimörfi 2021.02.13. 21:59:59

Úgy látom, Virágéknak nemcsak takarítónőt kell majd felvenniük, de szakácsnőt is.

Cimili2 2021.02.13. 22:00:29

@Mók_Ica: az a röhej, h pont az ilyen soványakon állnak legjobban a rucik. szal direkt szarul öltöztetik, vagy ha ő választ a készletből, akkor az izlése nagyon távol áll az enyémtől.

gazo 2021.02.13. 22:01:00

@Mók_Ica: köszcsi végre valami izgi 15 mp :)

Mók_Ica 2021.02.13. 22:01:06

virdzsi szerint marci irigy.... hümmm

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:01:53

Na, Mercike jól leosztotta a gyökér Daniékat. :-)

Kosztarika 2021.02.13. 22:01:53

Hoppácska. Ugy beszélt veled mint egy kutyával.
Mondja Merci Virágnak.
Igaza van.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:01:59

@edimörfi: meg bébiszittert, stb.

@Cimili2: biztos nem ő választ

@gazo: szivi :)

.Zsu 2021.02.13. 22:02:14

valaki számolja az igazábólokat rml :D

SzabadEzANév? 2021.02.13. 22:02:18

Anikó ruhája a téma? Sztem egész jó a mai szettje

exelensz 2021.02.13. 22:02:23

Virnyókám isten áldjon,menj békével.

tvbuzi 2021.02.13. 22:02:36

Viri milyen értelmesen néz

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:02:46

Na, számoljátok az "igazából" említéseket? Merci csak 1 perc alatt most 4x mondta ki

Kosztarika 2021.02.13. 22:03:38

Virág még mindig azt hiszi, a kendőt neki küldték be??? Pfff

Mók_Ica 2021.02.13. 22:03:44

@SzabadEzANév?: a stúdió színvilágában mozogva, a ruha színe kiveri a szememet....

_Pipp 2021.02.13. 22:04:30

Dani mennyire szánalmas vagy

Mók_Ica 2021.02.13. 22:04:50

virdzsike nem repült rá időben a lila kendőre és ez a legnagyobb bajuk......

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:04:53

@SirLemming: mit mié?? Mit miéé?? :)
Kijött a zagresszijó már!

SzabadEzANév? 2021.02.13. 22:04:58

Jaj de jó is lenne ha Dani is kiesne a Virággal ma...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 22:05:00

@Mók_Ica: @LaciHogyVoltol: boxban merci nyert kosárban virág.(menetre megy vagy pontra) :)

virág talán hazamegy
szegény Robira meg feni fogát a sellőgreg és R nem is tudja mi vár rá.

_Pipp 2021.02.13. 22:05:21

Virág büszke magára, ez a lényeg!!! :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:05:23

Virág és Dani most is igazolták, hogy totális gyökerek...

peachcat 2021.02.13. 22:05:26

merci igazabol tok ertelmes lenne, csak bazi muveletlen... nagyon jol latja a dolgokat.

.Zsu 2021.02.13. 22:05:33

Virág takaroggy :)

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 22:05:37

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
90.91% [70] - 9.09% [7] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.33% [53]
- Robi: 32.70% [52]
- Vivi: 24.53% [39]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Kosztarika 2021.02.13. 22:05:49

Végre Lobi! EZ AZ!!!!!

Danrág (köszi dmr94) még mélyebbre ássa magát.

2021.02.13. 22:05:53

Kávboj-Lobi lesz az a Kávboj-Moh párbaj, ez a lila kendő beakadt neki.

Cimili2 2021.02.13. 22:06:18

büszke is lehetsz virdzsi. a nagyi is pont ezért vezeti a naplót?

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:06:20

Most nem tudja elmondani miben, de mindenben maximálisan teljesített:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:06:21

Nem szakad rá a plafon Virdzsire? Mehet politikusnak úgy hazudik

2021.02.13. 22:06:32

63-37 lesz ez Marcinak

PYT 2021.02.13. 22:06:45

Merci szavakész, nem hagyja magát, de a prolipáros ultraház, szánalomra méltók mindketten.

gazo 2021.02.13. 22:06:58

Virág akkor vagy tökös amikor Danié belőled lifeg

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:07:55

Na, Moh most szépen megmondta Virágnak.

.Zsu 2021.02.13. 22:08:20

na Moh végre beleállt egy fasza kérdésbe.
sokkal összeszedettebbek és szimpibbek Merciék.

barby03 2021.02.13. 22:08:32

amúgy Proli Úr nagy szerelmi vallomása előtt hányszor szexelt Virdzsike? ezt már elfelejtették :D

Mók_Ica 2021.02.13. 22:08:38

"mondjuk amikor például tegyük föl".... ezt hozta fel dani példának :DDDD pontosan megfogalmazta ....:DDDDDDD

gazo 2021.02.13. 22:08:48

Szétkapják ebben a kérdéses témában a prolipárost

_Pipp 2021.02.13. 22:08:51

Hú, még a végén szavazok Mercire.

Cimili2 2021.02.13. 22:08:52

viri miert nem válaszol merci kérdésére?? folyamatosan mellé hadoval.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:08:59

A sok gyógyszer-és George reklám után folytatjuk.
Sajtótájékoztatót tartanak a párbajozók. Merci az első alany, elfelejtette a héliumos lufit, kivételesen nem idegesítő. Vircsi megpróbált beszólni Mercinek, miszerint irigy a kapcsolatokra, mert neki nem jött össze, Merdzsóka viszont lecsapja a magas labdát, miszerint nem lenne olyan kapcsolatban, ahol úgy beszélnek vele, mint a kutyával. :D
A tiszteletet senki nem adja meg senkinek, egymás szavába vágnak az interjúvolók, és a riportalany is.
Vircsiben még mindig ott a tüske, mert Lóbelt felvette a kendőt, Merci is elmondja, hogy volt rá idő bőven, hogy megtegye. Ebből kisebb vita bontakozik ki, Daniella szerint az utolsó percben is meggondolhatta volna magát Virág, holott azt hiszem, nem volt rajta a neve. Persze Lóbeltnek esik neki, mert mégis milyen dolog már az, hogy poénból lenyúlta a kincstári kendőt, és nem kérdezte meg élete szerelmét, kutyusát erről.

Vircsi nem érzi magát kevésnek, mert nem hangoskodik... azt elfelejti, hogy Daniella hátsójában elég nehéz megmutatnia magát. Kiderül, hogy a lila kendőt mégsem kötötte volna magára -legalábbis ezt mondja a szája, de tudjuk, hogy erről szó sincsen, pályázott rá.
Moha keményen felkérdez, 19 évesen kitér az eddigi partnerei számára... Vircsi kínlódik, egyből terel az agresszióra, értelmes választ nem kapunk tulajdonképpen.

.Zsu 2021.02.13. 22:09:23

én nagyon nagyon nem vagyok prűd, de ha valaki 19 évesen nincs tisztában azzal, h hány pasival feküdt le az full gáz. ezzel sztm probléma van.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:09:35

@barby03: el

vajon proli párbaj lesz?

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:09:37

@Majom1Parádé:
@.Zsu:

Ekg. Robi nálam aMúgy jön fel, mint a talajvíz :)

Kosztarika 2021.02.13. 22:09:40

Virág: ügyes voltam?

NEM. Undorító, öntelt és flegma.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:09:51

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Robinak nem jön be Greg, ne aggódj. :D Neki Bála típus a zsánere. :D

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:10:01

És még volt kérdés, hogy kire szavazzon valaki...
Bála is elmehet a büdös picsába... Végleg elengedtem...

barby03 2021.02.13. 22:10:14

Kár, hogy Virág nem vette fel a köntösét :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:10:20

@MsIreneAdler: Nálam is. Azaz, magasan vezet most már.

TheLynx70 2021.02.13. 22:10:25

Hihetelen, mennyire hülye Dani és Virág! :) Nem is pazarolnék több szót rájuk. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:10:44

Szerintetek mennyire lesz "cicaharc" a stúdióban? Ha szópárbaj lesz, azt is simán nyeri Merci, hiszen nem lesz ott Danika, hogy Vircsi helyett pofázzon, szóval Merci lemossa simán!

SirLemming 2021.02.13. 22:10:46

@MsIreneAdler: Fú hát az most itt volt. Hát azt se tudom hova iruljak-piruljak.

@Kosztarika: Robi most tényleg beleállt valamibe? o.O

Kosztarika 2021.02.13. 22:11:04

@_Pipp:
Megkérlek szépen.
(Kutyanézés)

Cimili2 2021.02.13. 22:11:26

jé, viri nem vette fel a köntösét.

Egyfejű 2021.02.13. 22:11:32

Na, Moh és Robi végre felemeli a hangját - Dani és Virág pedig 1-2 renátó erősségű megnyilatkozást produkál

Wednesday7 2021.02.13. 22:12:11

@MsIreneAdler: Nálam is. Bálint ezen a héten végképp elásta magát, ahogy támogatja proliékat.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:13:06

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Kapcsoljuk a villát, Ancsa kihagyja a kötelező körös kérdéseket, azonnal szólítja Merdzsót, aki nem akar búcsúzni. Azt hiszem sejti ő azért, hogy Vircsi nem lesz akkora ellenfél.
A fehér farmer nem túl előnyös, de ha nem nézzük, csak a fekete fölsőt, akkor nem ég ki a retinánk. :D Míg Medzsó kiér, megnézzük a kötelezően összevágott kisfilmet.

TheLynx70 2021.02.13. 22:13:07

Azért ez rendesen "izé" takarékos műsor. :)))

Cimili2 2021.02.13. 22:13:08

@Wednesday7: itt bukta el végleg a 36 millát.

Kosztarika 2021.02.13. 22:13:17

Merci nem buta, hanem tanulatlan, műveletlen. Nen ugyanaz!!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:14:09

@SirLemming: Bele bizony és tökéletesen igaza volt.
@Wednesday7: Ezen a héten Bála mélységes csalódás sajnos. :/

princejesus 2021.02.13. 22:14:14

@Ármándójózsi: látszott az arc kifejezésén hogy sok mindenben a másik csapattal szimpatizál, csak ha már Virág mellé állt nem akart ellene beszélni

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 22:14:36

az ideális férfiról esett már szó ma este?

PYT 2021.02.13. 22:14:37

Ancsánk nayon csini ma, de a két párbajozó lány... Értelmezni se bírom, Mercikén az a haj, és a méretesre puffadt hátsójára az a fehér nadrág, wtf!? Virgácson meg a nyakig felfombolt túlméretezett férfiing..??

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 22:14:41

@Kiégett Hobbynyúl: köszi nyuszi

virágnak teljesen természetes a mások és kamerák előtti sex minden Usb-n.

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:14:46

Uhhh... Marika mostmár tényleg hanyagolhatná a fehér nadrágot...

_Pipp 2021.02.13. 22:14:49

Greg milyen lelkesen jár a stúdióba szurkolni :D kövezzetek meg, de én bírtam :D :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:15:04

@Cimili2: Egy csomó embernél igen, kérdés ez nagyságrendben mennyit befolyásol.

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:15:11

@princejesus: Lófaszt! Már bocs. Seggarc lett, sajnos a végére...

SirLemming 2021.02.13. 22:15:19

@Wednesday7: Az még oké lenne. De hogy komolyan is gondolja az már viccnek durva lenne. :D

@Kosztarika: Igen. Jó megfogalmazódás.

Egész rendes videót kapott Merci, pedig lehetett volna sokat bevágni abból is amikor nyomor volt a köbön...

Mók_Ica 2021.02.13. 22:15:22

@Cimili2: helyette dani ingét vette fel....

gazo 2021.02.13. 22:15:23

Szinte mindenki állva tapsolt mikor Marci beért a studioba

Egyfejű 2021.02.13. 22:15:27

Mercike a szerencsehozó párbajos szettjében van, ezt jó előjelnek veszem a párbaj kimenetelét illetően.

PYT 2021.02.13. 22:15:41

@PYT: felgombolt, nyah, eh, borzalmasan szakadék szegény.

barby03 2021.02.13. 22:15:50

@_Pipp: én is bírtam Greget :D bár főleg csak hogyvolt-ot olvastam a szériáról és egy-két vidit a honlapról :D

Cimili2 2021.02.13. 22:15:52

@princejesus: nem volt kötelező oda állnia.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 22:16:06

@PYT: Virdzsinek az biztos kis szerelmétől kabalaing :D

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:16:36

@PYT: Sajnos mindig is az volt...

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 22:17:22

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
90.12% [73] - 9.88% [8] az állás Merci javára. 22:30-ig lehet még itt szavazni.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 34.16% [55]
- Robi: 32.30% [52]
- Vivi: 24.22% [39]
A párbaj után ebből is jön majd az új, meg az összesítés.

Ezt ma már nem spammelem be többször, majd csak az eredményeket már :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:17:30

@Kiégett Hobbynyúl: Merci megérkezik a stúdióba, hangos Merci, Merci skandálás fogadja.
Ancsa most sem húzza az időt, már hívja is Vircsit kifelé, de izibe, aki szerintem Daniella ingét vette magára. Robitól és Mohától nem köszönt el, így ők fel sm álltak a kanapéról. :DDDD
A stúdióban továbbbra is Merci, Merci zúg... mi pedig élvezhetjük Vircsi kisfilmjét... vagy nem.

Forgalmista 2021.02.13. 22:17:38

Jó estét, jó.... Valaki játszott ivós játékot Virág búcsúja közben a "tényleg" szóval? Én berúgtam 1 perc alatt :D

gazo 2021.02.13. 22:18:03

Kurva jó a Virdzsi filmje

SirLemming 2021.02.13. 22:18:13

@úgymond olvasó mmkk: Nem, most nem rólam van szó hanem párbajoznak.

@Ármándójózsi: Még remélem, hogy csak vmi tattika..

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:18:17

@SirLemming: oh, ne már :). Még ne pirulj, csak most kezdődik!!

@Wednesday7: pontosan. Így veszíti el a játékot, hogy belebújt Dani valagába.

.Zsu 2021.02.13. 22:18:26

jaj istenem, Virágnak tényleg olyan suta a mozgáskultúrája :DD

kisfilmjére nem is emlékeztem. nagy taktikus volt valóban, jól véghezvitte.

umbriel 2021.02.13. 22:18:33

Virág érzi, hogy a stúdióból más irányba viszi majd az útja, preventíve vitt is magával egy szponzorkabátot

barby03 2021.02.13. 22:18:45

a nagy taktikázásból nem lett semmi :D

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:18:47

Virág a kisfilmje alapján mennyivel aktívabbnak tűnik, mint amilyen igazából...

Cimili2 2021.02.13. 22:19:05

azt mondta virdzsi a beköltözésnél, h tattikázni fog.:DDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:19:20

Virág legjobb pillanatai és NINCS benne SZEX ....

Mók_Ica 2021.02.13. 22:19:34

virdzsi anyukája köntösben van :DDDD

SirLemming 2021.02.13. 22:19:38

Bejött a villa szelleme :D :D :D
Máris átértékelődött az az ing. :D

gazo 2021.02.13. 22:19:42

V mint egy lite Casper ebben a bűingben

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:19:58

Oohhhh, van legalább 6 Virág szurkoló, köztük papa, mama...

barby03 2021.02.13. 22:20:26

milyen inverz a szettjük szín alapján:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:20:30

Rengetegen szavaznak rátok, főleg Mercire...

gazo 2021.02.13. 22:20:40

A szavazatszámok említésére Marci kicsit berosált

_Pipp 2021.02.13. 22:21:30

ÉRETT NŐKÉNT :DdDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:21:38

@SirLemming: gondolom az Dani inge. Ez az előírás. Borzasztó....

Mók_Ica 2021.02.13. 22:21:44

virdzsi érett nőként ül most ott..... aham

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:21:50

A Villa nevelt, vagy Dani?
de tanultam belőle...
Ja, egy mocskos ribancként ül most ott.

Cimili2 2021.02.13. 22:22:00

virdzsi: érett nőként ülök itt. haha

princejesus 2021.02.13. 22:22:11

Sajnálom Virágot, szegény nagyon össze fog törni ha megtudja mennyire nem szeretik kint

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:22:17

@Mók_Ica: igen, Virág kisfilmje amblokk jobb volt, kivéve a piros ruhás vonaglast...tenyleg nincs sok mozgaskulturaja

peachcat 2021.02.13. 22:22:26

vajon viragat eszhez tudja kint teriteni az anyja...

barby03 2021.02.13. 22:22:45

óóóó, nem a vers nyert...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:22:47

Naaa, versolvasás? Nem, szelfipárbaj... :-(

Mók_Ica 2021.02.13. 22:22:57

bakker.... azért jó sok szavazatot kapott a versolvasás is..... :DDDD nem merték a szerkik bevállalni.....

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:23:01

Faszom, tudtam, hogy a hülye selfie párbaj fog nyerni... Pedig a versolvasas meg jó is lehetett volna...

Cimili2 2021.02.13. 22:23:05

@gazo: nem figyeltem, mondták??

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:23:14

@princejesus: szerintem is. Remélem lesz mellette valaki.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:23:43

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): És az előzőt neked akartam címezni, nem magamnak. :D

Megérkezik Virág is a stúdióba, szolíd taps fogadja Merciéhez képest, nagyon izgul, de már minden feszültség kiment belőle... szerintem Danira gondol, csak virágnyelven fogalmaz.
Ancsa felkérdezi Mercit Fruval kapcsolatban, majd Vircsit, hogy mennyit változtatott rajta a villalét... vagy Dani?
Virág szerint ő most érett nőként ül ott -ezzel azért vitáznék-... említése nem méltó magyarázkodás után kiderül, szelfipárbaj lesz a szünetben. Mercitámogatók többségben vannak, nem is kicsit, ennek örömére ismét szünetre vonulunk, hogy nézhessük az újabb gyógyszerreklámokat, és társait.

gazo 2021.02.13. 22:23:50

@Cimili2: csak hogy több mint Marci korábbi párbaján

Mók_Ica 2021.02.13. 22:23:58

@barby03: @Majom1Parádé: azért jó sok szavazatot kapott az is :DDDD

SirLemming 2021.02.13. 22:24:16

@MsIreneAdler: Mármint kötelező volt Dani ingében kilibbennie? Szerintem jól adta így ki. :D

@Ármándójózsi: @_Pipp: Golyóérett, mint azt láthattuk hónapokon át.

edimörfi 2021.02.13. 22:24:37

RTL-es kollégák próbáltak tolni egyet Virágon a kisfilmmel.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:24:43

@LaciHogyVoltol: mi itt arra szavaztunk...... 47% volt :DDD sajnos

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:25:01

Szelfipárbaj napszemcsiben és falovacskákkal.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:25:12

@Cimili2: Ő tattikázott, Daniella alatt. :D Már elnézést. :-)))))))))
@Mók_Ica: Sajnálatra méltó... a fene kíváncsi a kínos pózolgatásokra, de ezt mi nem látjuk, ami azért jó. :D

Cimili2 2021.02.13. 22:25:28

@Mók_Ica: pedig még en is szavaztam.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:25:31

@Cimili2: állást nem mutattak még

gazo 2021.02.13. 22:26:12

Marci nem veszi komolyan a selfie versenyt sokkal lazább V meg sündörög, kiegészítők között válogathatnak pl lófej

úgymond olvasó mmkk 2021.02.13. 22:26:18

ha Virdzsi érett nő, akkor én aszott vénasszony vagyok

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:26:26

@Mók_Ica: Már nem is fognak csak a végeredményt.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:26:43

@Kiégett Hobbynyúl: ja, legalább nem kell néznünk :DDD a versolvasást megnéztem volna :DDD

@Cimili2: én is :D

2021.02.13. 22:27:01

@Post Modern Prometheus: Érdekelne egy olyan szavazás, ahol az lenne a két opció, hogy a villalakók vagy a szerkik nyújtanak gyengébb teljesítményt idén. Akár olyan formában is, hogy elsősorban a lakókon vagy a kreatív szerkesztésen múlik az idei évad totális elbaszása?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:27:18

@úgymond olvasó mmkk: Sőt, minket már el is temettek, vagy múmiaként mutogatnak. :D

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:27:29

Marha gyenge ez a selfie párbaj. Büdös Gábor a komment fieldben nagyon hajrá Mercizik, de ő nem pont Virdzsi nagy haverja volt?!

barby03 2021.02.13. 22:27:41

ez a szelfi párbaj gagyi volt...

Mók_Ica 2021.02.13. 22:28:03

@gazo: :DDDD

@úgymond olvasó mmkk: jaj már..... NEM vagy az... én tudom, hogy nem vagy sem aszott, sem vén :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:28:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nos, miután a szerkik válogatták a lakókat is, nekem nem kérdés mire szavaznék.

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 22:28:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Érdekes lenne, na majd párbaj után megcsinálom :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:28:23

@LaciHogyVoltol: Igen? Dehogynem, Virdzsit kedvelte állítólag.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 22:28:30

@Kiégett Hobbynyúl: köszönöm nyuszó , ha írod majd reggel elolvasom , de mindjárt elalszok.
köszik :ŰP

jo8 nektek jó szurkolást!
radiátorokon születő szerelmeket!
pápá(integet)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 22:28:52

szelfipárbaj: vannak tárgyak kirakva egy asztalra, napszemüveg, szamárfej, lovacska, baba varázspálca, demizson, munkavédelmi sisak , gázálarc, napszemüvegek, stb...ezek közül vettek fel párat és csináltak szelfiket...jó szarok lettek...instára fel lesznek töltve

tvbuzi 2021.02.13. 22:28:54

Belenéztem a szelfiversenybe, 1 fos

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:28:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ez jó ötlet, de azt hiszem a szerkik nyernék kimagasló szavazatszámmal.

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:29:08

@Post Modern Prometheus: Ne csinál egyszerre annyit, nem jó promózni!

gazo 2021.02.13. 22:29:26

Nálam az nyerte volna a szelfit amelyik a demizsont választja

Mók_Ica 2021.02.13. 22:29:35

10 előtt algopiryn reklám, 10 után liderin..... érzitek az összefüggést? :DDDDDDDD

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 22:29:45

@Ármándójózsi: párbaj után úgyis csak az új szimpátiaszavazás lesz, mint aktív szavazás

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:29:51

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nincs mit. Már nincs sok, azt leírom neked. A bv-t nem vállalom. Elég lesz végigszenvedni Hozé látványát is. :D
Jó éjt! ^^

tvbuzi 2021.02.13. 22:30:04

@LaciHogyVoltol: neki nem fizettek, hogy itt legyen a phárbajon?

SirLemming 2021.02.13. 22:30:10

@edimörfi: Lehet búcsúajándék... Úgy rémlik Fru ennél keményebbet kapott.

@úgymond olvasó mmkk: Micsoda?? Ráncos a talpad?

@Mók_Ica: Miért nincs az embereknek humoruk? Szelfipárbaj... szénné szelfizik magukat by default, az nem extra.

@Majom1Parádé: @gazo: :D Majd hirdessetek eredményt. :)

PYT 2021.02.13. 22:30:24

@Ármándójózsi: bezzeg a bemfilmjében, abban milyen kis csinikére turbózták... kár, hogy köze nincs a valósághoz. Ahogy cuki kislány se volt bent egy percig se, soha. És taktikus megbaztán főleg nem.
@.Doktor.Szöszi.: az, tuti... De alkor is rémesen néz ki benne, meg a haja is, pfff, mint aki most jött ki a zuhany alól, igénytelen.

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:30:28

@Kiégett Hobbynyúl: Mondjuk annak a gyereknek sem sikerült még egyik párbajon se a győztes oldalra állnia... Eddig

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:30:38

@Mók_Ica: Mert... mert mindig gondolnak ránk, csak azért. :DDDDDDDD

mozambikizombikini 2021.02.13. 22:31:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: lehet, hogy osztonosen Dani kiakar hatralni ebbol a varhato Mohs parbajbol. Azt hiszi, Robival szemben nagyobb eselye van, pedig nem... Csak ne most nyomja be a retekklub a harmasparbajt, pliiiiiiz. Jo lenne latni Dani fejet, amikor koppan odakint.

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 22:31:15

@Ármándójózsi: Jaa, most már gyorsítanak? Akkor jogos viszont :D

Van der Waals 2021.02.13. 22:32:02

Szasztok!
Nem az van hogy Virágnak 60k instakövetője van, több mint Mercinek?
Amúgy nekem tetszik, hogy Moh így kiáll Mért, és Lóbelt is!

mozambikizombikini 2021.02.13. 22:32:55

@PYT: Ugye? Szerintem o a legkevesbe kedves ember ebben az evadban. Nem obegatott ugy, mint Gina, de kedvesnek sem lattam soha Dani kivetelevel senkivel kapcsolatban.

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:33:00

@Post Modern Prometheus: Jaja, betettem valamelyik nap egy képet a továbbiakról.
Majd beírom késő este.

tvbuzi 2021.02.13. 22:33:34

@Mók_Ica: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:33:51

@Van der Waals: Igen, több van neki, de nem mindenki imádja, sokan fikázzák.

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 22:34:29

@Van der Waals: de elvileg Mercinek tiktokon van valami 100k követője, nem tudom az mennyire releváns VV szempontjából

Mók_Ica 2021.02.13. 22:35:24

@tvbuzi: tuTTam, hogy te érteni fogod :DDDD

SirLemming 2021.02.13. 22:35:44

@úgymond olvasó mmkk: :D :D ez az ß-ss után lánctalpas... :D :D :D

@Ármándójózsi: Oh. Ha lesz pótlás @-elj engem is pls.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:36:02

Merci nagyon állat fejeket vág Vircsire...

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:36:20

@SirLemming: biztosan ez így volt elrendelve. Úgy gondolod, jó lett :)?

2021.02.13. 22:36:21

@Post Modern Prometheus: Pontosítom, csak a műsorfolyam során nyújtott teljesítmény érdekel, a casting teljesen más tészta.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:36:35

merci nyerje ezt a párbajt... röhögök, hogy milyen arcokat vág :DDD

.Zsu 2021.02.13. 22:37:02

Virág most a párbajon miért áll ki sokkal jobban magáért, mint a villában?

tvbuzi 2021.02.13. 22:37:07

@Mók_Ica: az évad kommentje volt:)))

Cimili2 2021.02.13. 22:37:20

virdzsi, fogd mar be, nem téged kerdeztek!!!!

gazo 2021.02.13. 22:37:22

Marci miért nem mondja hogy : Beszélek!

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:37:30

@Mók_Ica: Szerintem meg pont most marha idegesítő...

csodalámpa 2021.02.13. 22:37:42

Merci jól nyomja, leuralta Virágot.

.Zsu 2021.02.13. 22:38:08

@LaciHogyVoltol: sztm is. kicsit gyerekes.

2021.02.13. 22:38:15

@Van der Waals: Ma fog végérvényesen megdőlni ez az Insta mítosz. Nem a követők száma számít.

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:38:20

Merciii! Az este beszólása az övé :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:38:27

Kicsit gáznak tartom Merci-Moht
-A tied tökéletes - szól erre Merci :-)

Kosztarika 2021.02.13. 22:38:42

Nem kellene Mercinek ilyen fejeket vágni. :(((

SirLemming 2021.02.13. 22:38:56

@MsIreneAdler: Emléknek jó lesz neki feltehetően. Plusz. Marha jól kiadta a szellem vonalat.

Miért nem bírnak kussban maradni amíg a másik ugat? Felét nem értem a Titanellák Harcának.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:38:57

@tvbuzi: és szorosan a vv-hez kapcsolódott :DDDDD

@LaciHogyVoltol: virdzsi még jobban idegesít

Egyfejű 2021.02.13. 22:39:00

Mercike pofavágásai most nekem sem szimpatikusak.

gazo 2021.02.13. 22:39:08

Mórázás ez milyen dialektus?

2021.02.13. 22:39:24

Marci a gettócica imázst húzta magára ma este, ez nem áll jól neki.

_Pipp 2021.02.13. 22:40:07

jajj Viri, lesz meglepetés a kiesés után

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:40:16

Merci faszán látja Virágék kapcsolatát. Nem véletlen 0-24-ben látta mit azok csináltak.

2021.02.13. 22:40:39

Azért az kicsit fura, hogy mennyire nem önazonos Marci a benti szerepével, míg HUB egy az egyben ua.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:40:49

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szünet vége, zúg a stúdió a Merci, Mercitől. Virág és Merdzsó kapcsolatának alakulását nézhetjük meg, ami szerintem senkit nem érdekel, de ez kötelező elem. Persze nem hagyták ki Vircsi tajrészeg bemutatkozását sem... az pedig tényleg nem derül ki, hol "romlott meg " ez a viszony, mert a tábla volt az első, ahol Proliné erre hivatkozott.

Ismét stúdió, hát Virág drukkolást nem nagyon hallunk. Ancsa ismét felkérdez, miszerint a jelrakás volt az ominózus pont, ami meglepte ellenfelét, hiszen addig elhallgatta az indokot. Vircsi persze magyarázkodik, Merci pedig kimondja, hogy Daniella véleményét hangoztatja... persze Vircsi szerint ez nem így van.. pedig de. :D
Mercit csak az zavarja, hogy hirtelen véltozott, de Vircsi belepofázik, megadva a tiszteletet a másiknak -vagy nem. Ezt eltanulta Proli úrtól rendesen.
Vircsi szerint gáz Moha és Merci kapcsolata, Merci szerint a másik oldalé is az. Sokat nem értünk belőle, mert egymás szavába vágnak, van itt minden, Proli emberré formálja Vircsit, de Merci persze tuti írigy. :D Moha kihasználja Mercit, Proli meg úgy beszél Virággal, mint a kutyával... Vircsi szerint boldog párkapcsolatban van, és továbbra is Merci az írigy. :DDDDD
Vége lehetne ennek, mert így semmi értelme az egésznek.

Cimili2 2021.02.13. 22:40:50

a közönség is lehurrogta virdzsit.:DDD

barby03 2021.02.13. 22:41:05

jajj nem látjuk, hogy Proli Úr egy gentleman :D

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:41:12

Nekem kifejezetten unszimpi, hogy bent Mercike nagy tisztelet meg a feladatokban is mondta, hogy ne menjenek bele a másik kapcsolatában, itt a párbajon meg mennyire fullban nyomja a prolit...

pomac 2021.02.13. 22:41:31

@gazo: hupákolásos dialektus :)

gazo 2021.02.13. 22:41:35

@tvbuzi: valahogy sejtettem :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:41:39

Merci amilyen fejeket vág, az priceless. :-)

princejesus 2021.02.13. 22:41:45

Virág szemei már könnyeznek

2021.02.13. 22:42:09

Ez a szerelmem mantra az átokvonzó duma hosszú évadok óta.

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:42:38

Szerintem Merci egyáltalán nem gáz. Ez párbaj, mi a fenét csináljon?

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 22:42:41

Nem is volt KORTÁRS beszéd?!

Mók_Ica 2021.02.13. 22:42:42

na, végre.... szavazás lezárva..... nem izgulok

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:42:47

@SirLemming: jaaa, azt hittem Dani jól adta ki Virágot a villából :)
Én már csak a százalékokat várom, meg Virdzsi arcát, mikor a BV-ben bevágják neki, ahogy kapja hátulról...

barby03 2021.02.13. 22:42:57

"kortárs"beszéd elmaradt? Dani küzdelme elmaradt a szavak felolvasásával

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:43:01

Anikó le is zárta a cicaharcot. lesz vagy 80-20. Vagy talán még durvább. Remélem...

2021.02.13. 22:43:10

Kortesbeszéd off?

gazo 2021.02.13. 22:43:12

Kortesbeszéd nincs? Mi a fasznak kellene

Mók_Ica 2021.02.13. 22:43:42

@LaciHogyVoltol: kifelejtették vagy nem volt rá idő, mert elcicahrcolták a lányok.....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:44:23

Merci felszabadultan mosolyog, Virág meg feszült...

2021.02.13. 22:44:28

Marci, ez a fogsor...

SirLemming 2021.02.13. 22:44:52

Úgy mondanám, hogy kemények voltak egymással a csajok de Merci rutinja győzött. :D
Merci full laza kb lenemérdekli a párbaj.

Cimili2 2021.02.13. 22:44:54

@gazo: ja.
viri, húzhatsz haza!!

pomac 2021.02.13. 22:45:02

azért ez sem kevés %

gazo 2021.02.13. 22:45:15

Virgi hesspicsába

Mók_Ica 2021.02.13. 22:45:23

nincs meglepi, merci megy vissza.....

TheLynx70 2021.02.13. 22:45:35

Nyunyó inkább hallgasd meg Koppány dalát, jobban jársz. :)) Éppen vége a savazásnak , és rettenetesen izgulok. Most kiderül, mondja Ancsa, jönnek a fantomképek... 75 és 24? Merci.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:45:43

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ancsa ismét felkérdez, felhozza anyuka véleményét, Vircsi szerint anyuka előítéletes, nem tudja, mit láthat, mert majd ha megismeri Daniellát, akkor majd minden jó lesz.
Proliék kivonják magukat a villaéletből, de ez Vircsi szerint nem gond, hát ő a szerelmével tölt el időt, és ő a közösség tagja.
Ancsa lezárja a szavazást, kortárs beszéd nincs, amin Vircsi is meglepődik.:DDDD

A végeredmény:
Merci: 75,05
Virág: 24,05

A párbaj győztese hatalmas meglepetésre Merci. :DDDDDDD

2021.02.13. 22:45:58

Nem jó, ez nagyon sok.

barby03 2021.02.13. 22:45:58

lehet Merci ha megnyeri a fődíjat, akkor Moh is beadja a derekát :D

tvbuzi 2021.02.13. 22:46:08

Vajon mi lehetett a baj Viri?

SirLemming 2021.02.13. 22:46:10

Akkor most elfogyott a több insta követős elmélet?
Virág meg: "Nem értem". Oh majd anyád elmeséli.

Kosztarika 2021.02.13. 22:46:11

Yess! Virág takarodj! :DDD

.Zsu 2021.02.13. 22:46:26

nyugi Virág csak azon múlt h Dani nem mondott neked kortárs beszédet.

Egyfejű 2021.02.13. 22:46:28

Nem értem, motyogja Virág.

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:46:29

Húúúúúú, profilból mennyire csúnya ez az Ancsa...

barby03 2021.02.13. 22:46:52

Proli úr kortes beszédjének elmaradása micsoda csapás :D annyit készült a lelkem :D

TheLynx70 2021.02.13. 22:46:56

Nahát-nahát, szegény Dani, pedig olyan jó kortársbeszédet mondott. :(

Mók_Ica 2021.02.13. 22:47:22

virdzsike, anyukád majd elmondja, hogy mi volt az oka.....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:47:35

Mi lehetett az oka? Nem tudom
Majd segítünk, te kis Ribcsi... vakon voltál végig... Úgy is maradsz.

edimörfi 2021.02.13. 22:47:36

Ha Daniella kortesbeszédet mond, Virág még jobban kikap.

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:47:40

Jajj megint büszke magára... Szegénykém....

Mók_Ica 2021.02.13. 22:47:56

@.Zsu: ja.... sztem is :DDDDDDD

2021.02.13. 22:47:57

Nem volt kortársbeszéd mert Kávboj nem találta meg a papírt.

Cimili2 2021.02.13. 22:48:16

@Mók_Ica: azért nem nagyon emléxem, h volt-e olyan a vv történetében, h a hv komm.szekciója 100% ban eltalálta, h ki megy vissza.

tvbuzi 2021.02.13. 22:48:27

Jövő héten Proli úr nyekerg végig

Kosztarika 2021.02.13. 22:48:33

Még Fruénál is kevesebb a százalék.

Egyfejű 2021.02.13. 22:48:38

Ez a szöveg úgy tud bosszantani, "ha valakinek ez a szimpatikus,akkor legyen", vagyis kb. ismét a nézők a hülyék.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 22:48:40

Most mi a faszért nem volt kortesbeszéd ?

Amúgy meg Virág vár az UTCA !!!!!!!!!

kipcsak harcos 2021.02.13. 22:49:08

@Kiégett Hobbynyúl: nem!
75,5
24,5
Csak Anikó szerint volt annyi, amennyit te írtál.
Képtelenek megtanulni a százalékokat Győzi polihisztorral egyetemben :D

gazo 2021.02.13. 22:49:13

Na vége a prolidiktatúrának....egyenlőre legalább is

SirLemming 2021.02.13. 22:49:16

@Ármándójózsi: Ahogy dehogy. Jó az a pofi. Legalább vannak vonalai és nem olyan mint egy kelt tészta.

@barby03: Én is sajnálom. :( Vajh mi lehet az oka? Dani / Moh összeverekedett közben?

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 22:49:23

@Mók_Ica: Hiába mondja el... EZ menthetetlenül hülye :(

barby03 2021.02.13. 22:49:27

@SelyemSonkaPini: az utca sarok pontosabban :D

2021.02.13. 22:49:31

HUB legjobb pillanata számomra az volt, amikor elküldött mindenkit a picsába az elején. Onnan csak lefelé ment.

edimörfi 2021.02.13. 22:49:39

@SelyemSonkaPini: Igen, várja az utca. A szó konkrét és átvitt értelmében is.

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:49:40

Bement egy csini ruhába, kijött egy zsákba basszus....

Mók_Ica 2021.02.13. 22:49:42

@Cimili2: nem volt még ilyen..... de ilyen majdnem egy oldalon való állás sem..... nincsenek nagy viták a lakókat illetően sem.....

kipcsak harcos 2021.02.13. 22:49:50

A nap másik fénypontja: Dani arca lesz :D

Kosztarika 2021.02.13. 22:50:46

Na vajon Bála és Vivi hogy fogadja Merdzsót??

pomac 2021.02.13. 22:50:53

telefonos kortes hogy sokkolják őket :D

barby03 2021.02.13. 22:51:03

@SirLemming: jajj vmi technikai gebasz, de van felvétel elvileg róla :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:51:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Virág arca tanulmány volt már amiatt is, hogy nem nagyon szurkoltak neki. Kiborult, mert nem volt kortárs beszéd, mintha ez bármit is számított volna. :D
Sír, csalódott, de majd talán rájön, hogy miért is esett ki. Persze nem tudja, hogy miért ekkora a különbség közte és Merci között. Hitte, hogy ő vissza fog menni.
A búcsúfilm olyan semmilyen, de ez is kötelező elem, kibírjuk. :D
Merci visszatérése... Danielláék arcára ráfagyott a mosoly egy pillanat alatt... a fiúk is meglepődtek, hogy nem volt kortárs beszéd, igazából nem is várták Merdzsót. :D

Mók_Ica 2021.02.13. 22:51:42

daniella és bálint most közel kerül egymáshoz...... ezzel bálint el is veszti a játékot

edimörfi 2021.02.13. 22:51:48

Hát, Dani gyerek ma legfeljebb Robit környékezheti meg.

tvbuzi 2021.02.13. 22:51:48

Micsoda prominens személyek voltak Merci oldalán a közönség között!!!

2021.02.13. 22:52:26

Ez a Zenebutik, az élő adás varázsa. In memoriam Kortársbeszéd.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 22:52:36

@Mók_Ica: IGEN ! Nálam is esett rögtön 10%-t Bálint !

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:52:37

Merci már a múltkor is elnézést kért az "ellentábortól" hogy visszament. :-)

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:52:48

@tvbuzi: én egyet sem ismertem :). Ők kik??

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 22:53:01

@tvbuzi: Pont ezen röhögtem!

LIDERIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SzabadEzANév? 2021.02.13. 22:53:06

Felvetették az ápoltakkal a "kortárs" beszédeket videóra aztán le se adták? Szerkik nagy trollok :)))

.Zsu 2021.02.13. 22:53:09

@Kiégett Hobbynyúl: nagyon rendes közvetítő nő vagy te nyúl :)))

na hopp, a liderines nőőőő :D

SirLemming 2021.02.13. 22:53:38

@Mók_Ica: Viszont ha folyamatos kiválasztás lesz mostantól kb akkor Merci még top 3 is lehet.
Már ha a triójuk egyben marad.
Azért azon becsokilnék ha most dőlt volna el 2 hely a top 3-ban.

barby03 2021.02.13. 22:53:42

@Mók_Ica: eddig jól taktikázott csak látja, hogy Virgi kevés szavazata és a beküldött kommentek alapján danielláékat utálják.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:53:50

@Kosztarika: Nem tűntek túl lelkesnek azok alapján, amit láttunk, de majd kiderül holnap.
@Mók_Ica: El bizony. Bár arra játszik továbbra is, hogy se Moha, se Daniella ne vigye ki párbajra... ebben beza Lóbeltnek igaza volt.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 22:54:03

@pomac: CSAk egyszerűen beszart a technika :D:D cép ócsó

SirLemming 2021.02.13. 22:54:03

@SelyemSonkaPini: Ki a művésznő? Sehol se találtam infót róla.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:54:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény: átrágták magukat a bukszuson..... :DDDDDDDDD

@SelyemSonkaPini: dani moha vagy dani lóbelt párbaj lesz a kövi...... ha lóbelt megy párbajozni, akkor vajon bálint ki mögé áll????

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:54:11

Bálunt a picsába, Moh a csúcsra!

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:54:43

@SelyemSonkaPini: na akkor meg van az örömöd :)

Nekünk csajoknak is kellene valami jó reklám, amit várhatunk :), nem?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 22:55:23

@Kosztarika: Merci bukott 6%-ot a múltkori párbaja óta. De nem rajta múlt, hanem a sok agyhalotton, aki Vircsire szavazott...

TheLynx70 2021.02.13. 22:55:31

@SelyemSonkaPini: Gondold hozzá, egyébként meg ez a legjobb kortársbeszéd, mert a semmiről nem mondott semmit. :)

Cérnahuszár 2021.02.13. 22:55:36

Alice elmélete megbukott, virágnak volt a legtöbb követője.
Mondjuk azért mert utálták.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:55:52

@tvbuzi: fosoma..... broáf....

@SelyemSonkaPini: mondtam, 10 előtt algopiryn, 10 utána liderin..... ;)))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:55:53

@.Zsu: A bv-t nem vállalom. :DDDDDD
Esküdni mernék, hogy ha vége lesz a VV-nek, akkor a liderines reklám is eltűnik. :D
@SirLemming: Ez még necces azért, de majd meglátjuk.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:56:34

@Ármándójózsi: Na nehogy már Moha... Bála csúszásával egyetértek.

Mók_Ica 2021.02.13. 22:56:36

@Ármándójózsi: ma megkapja merci a jutifalatot? :DDD

Ármándójózsi 2021.02.13. 22:57:50

@Mók_Ica: Ahogy láttam az előzetesből már tegnap megkapta...

Mók_Ica 2021.02.13. 22:57:53

@barby03: akkor egy danis párbaj esetén neki nem dani mögé kell állnia.... ha mégis mögé áll, akkor nem jött rá..... meglátjuk :)))

gazo 2021.02.13. 22:58:04

@Mók_Ica: előzetes alapján már előre is megkapta

2021.02.13. 22:58:58

OK, most Dani is off lesz, de utána ez az öt hogyan választ majd? Érdekes lesz.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 22:59:02

@tvbuzi: Igen. :-( Ő szokta a kiesetteket kérdezgetni, meg hétközben is emlegette, hogy alig várja, találkozzanak Mercikével. :D

MsIreneAdler 2021.02.13. 22:59:03

@Cimili2: oh ne már :)
Valami szexi pasira gondoltam volna, mint a Liderines nő, csak pasiban, érteed? :)

Mók_Ica 2021.02.13. 22:59:21

@Kiégett Hobbynyúl: moha mercivel jut a csúcsra.... az éj leple alatt :DDDD

@Ármándójózsi: nem figyeltem..... csak vmi levelet láttam.... de holnap kiderül :DD

Cimili2 2021.02.13. 22:59:40

dani vajon mit szólt a nagy % külömbséghez?

SzabadEzANév? 2021.02.13. 22:59:44

Mennyire merész elképzelés egy Vivi-Robi-Merci top3? Csak mert Bála mostanában bármit tesz csak mélyebbre ássa magát a gödörben

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 23:00:06

@tvbuzi: sajnos igen....egész héten ezt szajkózta, ki fog hozzá kimenni...

princejesus 2021.02.13. 23:00:12

Következő kiválasztott Dani lesz, szerintem Robi, Moh, És Merci is rá rakja.
Plusz Merci is kap legalább 2 jelet Vivitől és Bálinttól, de az is lehet hogy Danitol is mert kint hagyta Virágot.

_Pipp 2021.02.13. 23:00:13

Bálint utolsó esélye nálam, hogy egy esetleges Dani - Robi párbajon, beáll Robi mögé, ha nem így lesz örökre végeztem vele. :D

Mók_Ica 2021.02.13. 23:00:27

@MsIreneAdler: @Cimili2: nézhetjük jason momoát :)))

Cimili2 2021.02.13. 23:00:59

@MsIreneAdler: ne válogass, ezt kapod!!:DDDD

gazo 2021.02.13. 23:01:13

@Mók_Ica: vagy mögé állva megkockáztatja, hogy inkább ne nézzék napraforgónak. Virdzsi mögött is elég visszafogott volt (kivéve. A pocsék áruk forumán mint porondmester)

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:01:39

MOHA, VIVI, ROBI. top 3. Bála haza!
Persze ilyen soha nem lesz, mert a Bála szavazók olyanok, mint a Trump szavazók, hogy ne közelebbről hozzak példát. Elvakultak és ostobák... Tisztelet a kivételnek... Csak nem sok olyan van..'

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 23:01:50

@princejesus: Ja, ma kéne az új kiválasztás... nehogy legyen idejük gondolkodni...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:02:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Bála nem tesz Mohára sem Danira, Vivi sem tesz Mohára, így, hogy egy csapatban voltak most, Danira sem, Bálintra értelemszerűen ugyancsak nem. Marad Lóbelt.
Dani Mohára pakol, Moha Danira, Lóbelt Danira. A villamester meg eldönti.

TheLynx70 2021.02.13. 23:03:02

Áhogy ránéztél ányukádro... kezdi Győző. :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:03:21

@_Pipp: Ááááá, Daniella mögött fog állni, ebben nem kételkedek. Nem hiszem, hogy beállna Robi mögé.

2021.02.13. 23:03:35

Morfondírozok az ötösön. Bálint Mohra tenne, Lobi szintén, Vivi Marcira, Moh Pinire, Marci Vivire. Ha jól láttam Bálint a Villamester, kérdés meddig. Szerintem Moh megy és Pinit viszi. Azt Vivinek elvileg nyernie kellene.

Hétkilenced 2021.02.13. 23:03:37

Na helló! Első párbaj a VV10-ből, amit néztem. És még mindig egyszerre beszélnek, agyfasz. Virágnak meg fogalma sincs.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 23:03:45

Ti nem a Love Island-re jelentkeztetek?
A WC-ben is láttatok? szabadjára engedtük a fantáziánkat...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:04:07

@Majom1Parádé: Jó lett volna... de hétfőn lesz csak. Addig meg "tattikáznak". :D

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:04:21

@Cimili2: egyébként PP nekem, mint pasi nagyon nem... :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 23:05:01

Merci továbbra is király fejeket vág. :--)

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:05:06

@Hétkilenced: látod, semmi de semmi nem változik :)

Hétkilenced 2021.02.13. 23:05:35

Virág Danit sem hagyta szóhoz jutni, alig volt ideje egy szeretlekre. Ezért én is folyton tömném a száját. :D

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:05:46

Jó sokra fog menni Dani Virág kinti támogatásával...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:06:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Lobi nem tesz Mohára, az előzőben is Danira pakolt. Ha viszont Hopp, kihagytam Mercit, mert elfelejtettem, hogy már nincs lila kendő.
Akkor lehet az is, hogy ismét megjátszák Mercit?

Bála meg ölelgeti Danit... szevasz Bálint... ennyi volt a történet.

Mók_Ica 2021.02.13. 23:06:18

@MsIreneAdler: az rtl-en lesz
Február 14. - Vasárnap
19:00 RTL Klub

2021.02.13. 23:06:27

@Kiégett Hobbynyúl: Szerinted nem Danira rakják? Dehogynem. Lobi, Moh, Marci, Vivi egyaránt. Bálint meg Mohra.

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 23:06:29

Én most Bálint, Vivi, Moh top3nak örülnék. A lóvé meg legyen Mohae... Remélem Vivi jól kiejti Merciket a következő csaj párbajon mert most biztos nagyon nagy lesz az arca... És nem csak a plusz kiloktol...

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:06:33

És tetszett neki ahogy megalázta... Vigyék már ki a picsába...

barby03 2021.02.13. 23:06:36

"Kialakult a külseje és belseje egyszerre" xD

Hétkilenced 2021.02.13. 23:06:57

@MsIreneAdler: igen, talán a VV4-ben kezdődött ez. Egyébként nekem az a kedvencem, el fogom kezdeni visszanézni soribarin. Az Anikós-Alekoszos-Szandikás-BaukóÉvás-stb.

2021.02.13. 23:07:04

@Kiégett Hobbynyúl: Én ott már egy Kávbojtalanított ötösben gondolkodtam. :-)

Cimili2 2021.02.13. 23:07:08

ó, virinek tetszett, h dani tiszteletlenül beszélt vele. komoly bajok vannak a fejében.

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 23:08:09

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem Bálint okosabb, mint hogy most neki menjen Mohnak, szerintem ő már Mercire teszi amíg ki nem esik, de az eheti események után szerintem előbb támadna be Robit, mint Moht...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:08:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Oké, oké, mondom, hogy kihagytam Mercit. Ha úgy gondolkodnak, mint Vivinél, akkor lehet, igazad lesz, és megpakolják Danit, ő választhasson.Viviben nem vagyok biztos, hogy úszik az árral. Néha ő sem tudja, mit akar.

PYT 2021.02.13. 23:08:48

@Mók_Ica: nem vesuti el szerintem, ő a lojális és támogató barát a maga aké került proliúr mellett; azzal vesztené el, ha most, amikor a padlóra került Dani, kiállna mögüle.
Bálint pontosan tudta egy ideje, hogy bukó a prolipáros, kb azóta levágós volt neki, higy Rencsula ólajtó módra bukott ki a játékból, mégis a barátja mellett maradt. Jobban kedveli Mercit, ezt látszott eléggé nyilvánvalóan, mégis beállt proliék mögé, a barátja miatt. Ez pedig abszolút pozitív tőle, és erősen kétlem, hogy ez másként jönne le idekint a többség számára. Itt a hangadók másként interpretálják, de szerintem ez nem a többségi vélekedés Bálintról, teszem hozzá, szerintem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 23:08:49

Rencsike télleg megmondta, hogy bárki szétdughatta volna bármikor. :-)

Egyfejű 2021.02.13. 23:08:58

@Cimili2: mer az olyan férfiasss

Mók_Ica 2021.02.13. 23:09:32

virág tényleg elég varacskosra tudja magát inni.....

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:09:52

@Mók_Ica: oh. Valentin napon Terminátor 3 van :)

@Cimili2: tetszett neki. Ő ezt tartja ferfiasnak. Egy normális, tisztelettudó pasit ő már puncinak tartana sajnos...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:09:58

@PYT: Ebben tévedsz. Pont, hogy Bálint ezért indult el a lejtőn többek között, mert továbbra is Daniella pártját fogja.

2021.02.13. 23:10:44

@LaciHogyVoltol: Robit betámadnia hiba lenne még szerintem.

Mók_Ica 2021.02.13. 23:10:45

@MsIreneAdler: ne viccölj :DDD jason momo lesz holnap este 7kor a retek klubon :D

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:10:46

@Hétkilenced: az volt az utolsó, amit néztem. Itt az 5-öt ajánlják.

Hétkilenced 2021.02.13. 23:11:43

Szegény Mercike elég szerencsétlenül hízik, csak alsótestre.

Kivi leszek, hogy Győzőnek előírtak-e valami szemfelnyitást Virágnál, vagy úgysem terjed odáig a képessége és hagyjuk.

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:12:04

Hogy ez mekkora egy sötét ribanc, röhög rajta, hogy alázzák... Hú bazmeg...felkúr...

2021.02.13. 23:12:17

HUB elég nagy százalékkal esett ki, ez automatikusan elárulta Kávboj támogatottságát. Hiba lenne a többieknek nem úszni az árral. Merci két fölényes párbaja után miért rá tennének?

Post Modern Prometheus 2021.02.13. 23:12:21

Na, akkor az összesítések:

Merci VS Virág: 89.53% [77] - 10.47% [9], adásban ez olyan 75% - 25% volt [ha jól emlékszem].

Szimpátiaszavazás [időrendben balról jobbra haladva]:
- Bálint: 53.78% [64] > 49.59% [120] > 36.87%[125] > 33.95% [55]
- Robi: 21.01% [25] < 22.31%[54] < 34.51% [117] > 32.72% [53]
- Vivi: 7.56% [9] < 14.46% [35] < 17.70% [60] < 24.07% [39]
- Merci: 5.88% [7] > 3.31% [8] > 3.24% [11] < 4.94% [8]
- Moh: 4.20% [5] < 6.20% [15] > 5.90% [20] > 4.32% [7]
- Virág: 4.20% [5] > 1.65% [4] > 0.59% [2] > 0.00% [0]
- Gina: 1.68% [2] - X - X - X
- Fru: 0.84% [1] > 0.83% [2] < 1.18% [4] - X
- Dani: 0.84% [1] < 1.24% [3] > 0.00% [0] - 0.00% [0]
- Renátó: 0.00% [0] < 0.41% [1] - X - X

Új Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77

Mók_Ica 2021.02.13. 23:12:33

@PYT: igen, ez nagyon jó felvetés és kíváncsi is vagyok, hogy mit fog tenni bálint

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:12:47

@Mók_Ica: na jó :). Utána is jó az a Terminátor!

2021.02.13. 23:12:57

@MsIreneAdler: VV5, mindenképpen. A legjobb.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 23:13:19

Azért volt féltékeny, mert egy fasz.

peachcat 2021.02.13. 23:13:21

tenyleg viragon keri szamon ezt a mohs dolgot...danit vedik... pff

PYT 2021.02.13. 23:13:28

@Majom1Parádé: valszeg ő is látta a rosszlányokos profilját, mielőtt beköltöztek...

TheLynx70 2021.02.13. 23:13:48

Nem semmi volt ez a szösszenet. :DDD Elgondolkodtam, mi a fenéért nézem ezt az ótvar szart? :O Mert ez a VV széria az, már az elejétől. :) Még nem találtam választ. :)

2021.02.13. 23:13:53

@Post Modern Prometheus: Pini elképesztő ütemben jön fel a szimpátiaszavazásnál.

Hétkilenced 2021.02.13. 23:13:56

@Mók_Ica: ó kösziiii, ezt használni fogom! :D Nagyon találó.

@MsIreneAdler: nekem Attila akkoriban félelmetes pszichopata volt a VV5-ből. Visszamenőleg meglátjuk, értékelem-e a többi azóta lévő széria tükrében, azt is megnézem majd.

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:15:08

Mi a francért futtatják ezt a Danit! Tényleg ez a kérdés a legfontosabb?? Hogy tetszett-e Moh??

PYT 2021.02.13. 23:15:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: igen, és most azt is megmérhettük, hogy mennyit nyomnak a latban az instakövetői számok. A klt lány kpzül messze Virgácsnak volt több, mlgis ocsmányat bukott ma.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 23:15:52

Hát jah... győzinek tényleg ez volt a tartalom...

Hétkilenced 2021.02.13. 23:16:08

Virág nem számított rá, hogy a szexjeleneteit megmutatják. :DDDD

Mók_Ica 2021.02.13. 23:16:13

@Hétkilenced: szívesen :))))

no jön egy virdzsi-dani besztof....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:17:00

@Hétkilenced: Mégis mit gondolt? Másból szinte nem állt a villaléte. :D

tvbuzi 2021.02.13. 23:17:27

Szerintetek Viri mennyi idő múlva kezd el pornózni?

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:17:51

Azt hittem ki lesz akadva, de nem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:18:18

@Post Modern Prometheus: Köszi. Szavaztam is gyorsan. :D
Vivi előrébb fog végezni mint Bála. :-)))

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:18:52

@Hétkilenced: én csak hallomásból tudok arról a szériáról. Kíváncsi vagyok!

Hétkilenced 2021.02.13. 23:19:15

Jézusom, de gusztustalanok ezek! Na ezért jó csak a hv-n követni főleg.

Mók_Ica 2021.02.13. 23:19:53

bakker..... ezt nem is láttam anno, hogy dani szembe tüsszentette virdzsit.... darabosat kapott virike..... dani a prolibbnál is prolibb......

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 23:19:57

eztmostmiértkell, detényleg???

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 23:20:20

Na, azért Virág is sűrűn fogja a fejét amikor látja a szexjeleneteiket. :-)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:20:31

@Post Modern Prometheus: Pedig esélyes, ha Bálint nem kapja össze magát villámgyorsan. Ahogy olvastam fb-n, elég keményen veszített a szimpátiájából.

Egyfejű 2021.02.13. 23:21:07

És még mindig jókat nevetünk magunkon....

gazo 2021.02.13. 23:22:02

@Kiégett Hobbynyúl: Bála ellen jelenleg Lobit, Vivit és Marcit is visszaszavaznám

Hétkilenced 2021.02.13. 23:22:06

Gratulálok a szülőknek, semmi szégyenérzete nincs. Ide már nem érvényes Sixx régi mondása, hogy annyi esze van, hogy nem szarik a szoba sarkába. Hát belőle kinézem, hogy de.

LaciHogyVoltol 2021.02.13. 23:22:07

Azért azt bevághatták volna neki amikor a nyugiszobaból szakadt ki elkapni a szivatómata labdáját úgy hogy még ott volt a g**i a szája szélén...

Mók_Ica 2021.02.13. 23:22:08

győző milyen kedves..... azt kívánja, hogy virág találja meg az igazit...... ezen felröhögtem :DDD

SirLemming 2021.02.13. 23:22:30

Virág milyen kis felszabadult volt. Kapott ő is valami anyagot?

PYT 2021.02.13. 23:22:30

@Majom1Parádé: pedig milyen lájtosakat mutattak csak neki...

Cimili2 2021.02.13. 23:22:37

@Egyfejű: es kijelentette, h ő kurva jó fej.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:22:39

Vircsi szerint Bálint vagy Dani nyer. :D Vagy nem.

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:22:40

@Post Modern Prometheus: köszi az összesítést, nagyon tanulságos és érdekes volt.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 23:22:44

nna, mai szenvedéseink végetértek...:)))

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 23:23:04

Na jó... ÉN EZT A HÜLYE KURVÁT UTÁLOM LESZAROM ÉS NEM ÉRDEKEL A SORSA !!!

Hétkilenced 2021.02.13. 23:23:06

@Hétkilenced: bocsi, helyesen: nem szarja körbe a szobát, vagy hasonló. nem tudok pontosan idézni már. rég volt.

gazo 2021.02.13. 23:23:30

Virdzsil nem volt fele annyira se merev itt Győzivel mint a hal neve a BVben.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:23:30

@LaciHogyVoltol: Azt is, amikor a nappaliban törölgette... pfejj de gonosz vagyok. Neki mindegy, mit mutattak volna, megvonja a vállát flegmán és le is zárja.

SzabadEzANév? 2021.02.13. 23:23:34

"Találd meg az igazit!" - Győző Virágnak

Mók_Ica 2021.02.13. 23:23:48

@SirLemming: nem lát ebben semmi kivetnivalót..... mert ő már egy érett nő..... aham....

Cimili2 2021.02.13. 23:24:15

@Mók_Ica: az hát, de neki az ilyen pasi kell.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:24:28

@SelyemSonkaPini: Maximális ekg. Aki hülye, azon nem lehet segíteni. Ide Ancsa kellett volna most, nem Hozé.

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:24:47

@SirLemming: nem tudom, de ijesztően lazán vette, hogy folyton kúrják... Vagy csak én vagyok prűd :D

PYT 2021.02.13. 23:24:56

@LaciHogyVoltol: azt vártam volna én is, az volt Virgács kisasszony villalétének színtiszta esszenciája.

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:25:41

@Kiégett Hobbynyúl: Nem kell Ancsa, mert akkor vissza kell menjek a konténerhez, de lehet, hogy moki már eltolta...

Cimili2 2021.02.13. 23:26:15

további jó dumcsizást, jó éjt mindenkinek!:)

SzabadEzANév? 2021.02.13. 23:26:19

Hát ez a belevaló elég semmilyen volt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 23:26:26

@PYT: Nem akarták gondolom a durvábbakat. Mégse erről szóljon már az egész BV, bár sokszor erről szólt.

Cérnahuszár 2021.02.13. 23:26:40

@SelyemSonkaPini: én is erre jutottam
aggódom itt de nagyon buta lány.
vagy csak a kameráknak szólt az önfelszopás
bár amikor kiesett sírt, azt nem tudta visszatartani.
kilépett a homályból, majd vissza.

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:26:49

@Cimili2: Jó éjt, de majd reggel olvass vissza!!! ;) :)))

Hétkilenced 2021.02.13. 23:26:55

@Kiégett Hobbynyúl: igen.
@MsIreneAdler: igen ide is :D nagyon durva. semmi gátlás. ez tényleg egyenes út a pornóiparba.

Hétkilenced 2021.02.13. 23:27:31

@Cimili2: jó éjt, próbáld meg kipihenni, van mit. :D

PYT 2021.02.13. 23:27:46

@Kiégett Hobbynyúl: jó volt ez most így, Ancsának nem ez a szerepe, hogy itt eljópofizgasson vele két bejátszás közt, ő majd a JLB-ben szépen komolykodik vele, ahogy kell.

Cimili2 2021.02.13. 23:27:49

@Ármándójózsi: ok.:) Fálki írja a posztot?

SirLemming 2021.02.13. 23:28:28

@MsIreneAdler: Bocs. Terminátor 3-ról mindig ez jut eszembe....
youtu.be/GaDIMS-mRU4

@Mók_Ica: Az sose hátrány ha tud nevetni magán az ember és jelen helyzetben max Győzi örömét irthatta ki hatékonyan (amit köszönök neki), hogy nettó nem akart bedepizni.
Az viszont tényleg necc, ha tényleg azt hiszi ez így a megtestesült csoda volt 3 hónapban.

Nem tudom hova tenni... Anyuci szvsz esélytelen bármit is elmagyarázni neki.

Egyfejű 2021.02.13. 23:29:06

. @Cimili2: jó éjt! s ezzel az újabb döbbenettel én is visszavonulok a barlangomba. Mindenkinek szebb álmokat!

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:29:33

@Hétkilenced: azt hittem ki lesz, hogy szégyellni fogja, meg hogy tök szar érzés lesz neki... De nem. Ez manapság ennyire laza dolog?

Cérnahuszár 2021.02.13. 23:29:52

@Hétkilenced: pornóipar, mint fanni.
ő is gátlástalan volt

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:29:54

@Egyfejű: Neked is szól, azért olvass majd vissza minket, jó éjszakát! :)))

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:31:12

@Cérnahuszár a naív: Fanni ribanc volt és ribanc is lett, nem pornóipar...

PYT 2021.02.13. 23:31:53

@Majom1Parádé: hát ez az, így most durván torz képet mutattak neki, persze, hogy vakon van teljesen, miért esett ki... Önreflexió híján vakon is lesz egészen addig, amíg az anyja nem szembesíti azokkal az öfis jelenetekkel, amiket láttunk róla, és amik miatt kiesett.

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:32:11

@SirLemming: ez jó :D:D
Nem tudom miért "akadt" be pont a 3. De nagyon szeretem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:32:13

@PYT: Ez igaz, bár azért az sem ártott volna, ha Hozé azért belekezd ebbe a történetbe. Tudom, tudom, túl sokat várok Győzőtől. :D
@SirLemming: Anyuciék ezt már rég elbukták, akárhonnan nézzük. Virág még a lázadó korszakát éli, amikor ő mindent jobban tud, és mindenki más rosszat akar neki, aki nem bólogat a hülyeségeihez. Sajnos.

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:32:23

@gazo: Na, akkor már nem is kell bemásolnom. :)))

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:33:07

@Cérnahuszár a naív: De biztos volt, de még mindig nem értem a pornóipart...

PYT 2021.02.13. 23:33:44

@Ármándójózsi: nevezzük szexmunkásnak inkább, mégis csak finomabb és tényszerűbb is, ha már...

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:34:55

@gazo: nekem nem nyitja meg. Mi ez?

PYT 2021.02.13. 23:34:56

@Kiégett Hobbynyúl: sokat bizony, pedig már ismerhetnéd ;p ;)

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:35:48

@PYT: Ribanc, kurva, szexmunkás, ezek egymás szinonimái, ez van, sorry.

Cérnahuszár 2021.02.13. 23:36:10

@Ármándójózsi: aki a testét árulja, az nem csak magának keres, akár a sarkon áll, akár a kamerák előtt, a szexiparban dolgozik.

gazo 2021.02.13. 23:37:09

@MsIreneAdler: a menetrend a kövi két hétre, három párbaj lesz feb 20 25 26 plusz döntő

PYT 2021.02.13. 23:37:12

@Ármándójózsi: okké, de mégiscsak halott...

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:37:26

@Cérnahuszár a naív: Szerinted a kurva és a pornósztár ugyanaz??? :O Meglepne...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:38:00

@gazo: Ezáltal nem, de sebaj.
@PYT: Tudod, a remény hal meg utoljára... vagy már rég megdöglött? :D
@MsIreneAdler: A menetrend.

02.15: kiválasztás
02.17: kihívás
02.20: párbaj

02.22:kiválasztás
02.24: kihívás
02.25: párbaj
majd kiválasztás, kihívás
02.26 : párbaj

02.27: finálé

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 23:38:18

@Ármándójózsi: Kicsit még ragyásodik és fogy aztán elmehet pedofil pornozni....
azon jívül csak kurvának !

Fannikát szerettem és nagyon sajnáltam mikor megölték :(

gazo 2021.02.13. 23:39:01

@MsIreneAdler: np

Vizslát mindenkinek!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:40:11

26-án vajon -ha most Daniella megy- Lobi-Moha vagy Lobi-Vivi/Merci párbaj lesz?

SirLemming 2021.02.13. 23:40:35

@Ármándójózsi: Annyi erővel a ribanc szónak is megnézhetnéd a gyári definícióját mert nem == kurva. :D

@gazo: Oh cool. A végére sűrűsödik be minden, nagyon. így nem lesz utolsó pár embernek unalmas lődörgés végig kb résen kell lenni.

mozambikizombikini 2021.02.13. 23:41:37

@PYT: nalam amugy nem a benaszexjelenteik ment ennyire negativba... Azok csak attekernivalo uncsi kockak voltak. Szerintem a problema ott kezdodott, hogy ezen kivul nem csinalt semmi erdekeset, lusta volt mint a szar es elkezdett lelakottan kinezni, rossz volt ranezni. Humora soha nem is volt es ezt megspekelte egy olyan bicskanyitogatoan arrogans, flegma stilussal, amitol eldurrant az agyam.

Ervelestechnikaja meg a 6-7 evesekevel van egy szinten, cserebe eszebe nem jut belekepzelnie magat masik nezopontba. Tokeletes vagyok es akinek ez nem tetszik, az irigy, vagy hulye. Kb. mint Frunal, aki nekiallt szidni a nezoket..

PYT 2021.02.13. 23:42:26

@Ármándójózsi: pontosabban, egy Xlll. kerületi Dunaparti lakóparki lakásba (most nemmugrik be hirtelen a neve), ahol a száz négyzetméterre jutó szexmunkások száma igen magas.

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:42:40

@Ármándójózsi: köszönöm szépen :) !

Egyébként néztem ezt a képkezelőt. Ezzel elvileg bármilyen képet be tudok ide linkelni? Oda fel kell tölteni?

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:43:21

@PYT: Marina part. Azt hiszem az hírhedt erről.

PYT 2021.02.13. 23:44:08

@mozambikizombi: totális ekg, ugyanezeket gondolom én is, csak leegyszerűsítettem az imént...

Ármándójózsi 2021.02.13. 23:44:12

@MsIreneAdler: Jaja, ez az egyik legegyszerűbb. Gépről egyből mehet fel a kép és utána használhatod az ott adott linket hozzá :)))

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:45:33

@mozambikizombi: szerintem is jól összefoglaltad. Ennyi volt Virág.

@Ármándójózsi: telóról vagyok :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.13. 23:47:40

@mozambikizombi: ekg.
@MsIreneAdler: Jól hiszed. Konkrétan ott dolgoznak, mondhatjuk így is.

No de én mára eltolom a bringát, jó éjt nektek, éjszakai műszaknak jó szórakozást! :)))

PYT 2021.02.13. 23:47:42

@Kiégett Hobbynyúl: rég rég, sajnos,hiába volt védett faj, az sem segített rajta.. ;) És köszi a menetrendet, ez tetszik, jól tömprítették az utolsó hetek eseményeit, nem lesz idejük unatkozni az ápoltaknak, és nekünk sem.

PYT 2021.02.13. 23:48:44

@MsIreneAdler: telóról is ugyanúgy mehet fel bármi...

Hétkilenced 2021.02.13. 23:48:52

@SirLemming: anyuci eleve úgy nevelte volna, ha már...

Ezért mondtam a pornót is, de akár mehet dubajozni is felőlem, én aztán leszarom.

SirLemming 2021.02.13. 23:49:48

@mozambikizombi: Igazából... ezt nem is nagyon lehet cizellálni.
De hol tört el? Nagyon nem így indult, abból a lányból kb semmi se maradt aki bement...

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:49:57

@PYT: na ez jó! Mondjuk nem mintha most hirtelen bármit meg szerettem volna osztani itt, de ezt jó tudni :). Hátha egyszer :D

Hétkilenced 2021.02.13. 23:51:13

Jajjj, most kezdtem el (amint mondtam) a VV4-et, beszavazókkal kezdik és voltak tesztlakók, tök elfelejtettem. Első a megboldogult szegény Benkő.

MsIreneAdler 2021.02.13. 23:54:44

@SirLemming: pontosan, egy szellem lett, Dani árnyéka. Saját akarata, személyisége elveszett.

Ármándójózsi 2021.02.14. 00:00:02

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Elsőként minden csodálatos, szépséges, gyönyörűséges hölgynek, lánynak és esetleg asszonynak, ha igényt tart rá, a mindig szerelmes Ármándótól Valentin napra!!!

MsIreneAdler 2021.02.14. 00:03:54

@Ármándójózsi: köszi szépen, kedves tőled :). Mondjuk csodálkoztam volna, ha Ármandó(Casanova)józsi nem köszönti a lányokat :D

readonlyvv 2021.02.14. 00:05:13

vki túltolta a liderint? :D

Ármándójózsi 2021.02.14. 00:07:50

@readonlyvv: Pacsi! :DDD (Nem tudom, hogy Te lány vagy, vagy fiú, de meg sem kérdezem, emlékszem még az első posztodra. ;) :))) )

SirLemming 2021.02.14. 00:10:20

@MsIreneAdler: Bah. Elkezdtem írni valami pársorosat de Casanovát már lelőtted. :( :(
(Nem, lusta vagyok kreatívkodni, de jó dolog másra fogni.)

@readonlyvv: Kéjfél van vagy mi?

readonlyvv 2021.02.14. 00:10:26

@Ármándójózsi: komolyan? megtisztelsz, mert még én sem emlékszem rá :)

readonlyvv 2021.02.14. 00:11:26

@SirLemming: dehogy, csak a rengeteg szivecskés jókívánságra céloztam.

mozambikizombikini 2021.02.14. 00:17:56

@PYT: :) Ezert sem ertem, mit ertenek azon, hogy "most megmutattam magamat" , meg hogy "kuzdeni fogok es megmutatni ami bennem van". Ezeket a dumakat imadjak tolni, de el nem tudom kepzelni, mit jelent ez naluk.

MsIreneAdler 2021.02.14. 00:21:40

@SirLemming: hát bocsi, nem akartam kiverni a kreatív gondolatokat a fejedből :)

mozambikizombikini 2021.02.14. 00:21:42

@SirLemming: Elkepeszto lejtmeneteknek voltunj szemptanui ebben az evadban, az tuti! Szerintem sajnos tenyleg elsosorban az empatia hianya es a lustasag tette ot ennyire gyenge jatekossa. Hetek ota mast sem lattal, csak, hogy mindenki egxutt bolondozik, ok meg ketten Danival az agyon..

Ármándójózsi 2021.02.14. 00:22:17

Csak szerettem volna mosolyt csalni minden hölgy arcára, különösen azokéra akiknek most éppen nincs szerelmük, vagy elfelejtkezik róla a szerelmük, vagy csak jól esik nekik, hogy valaki így is gondol rájuk, mert mindenki megérdemli a szerelmet és a szeretetet és nagyon remélem, hogy mindenki részesül is, vagy részesülni fog még benne ameddig és amennyiszer csak szeretné, hogy boldog legyen. :)))

MsIreneAdler 2021.02.14. 00:24:38

@readonlyvv:
@VV10 Velőtrázó Vélemény:

Azt ugye tudjátok, hogy Ármandó üzenete nem a fiúknak szólt :)?

MsIreneAdler 2021.02.14. 00:34:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azt pont nem tudom, hogy coleho...coelho vagy mi :) . Csak fura volt hogy reagáltatok. Ennyi.

readonlyvv 2021.02.14. 00:36:20

@MsIreneAdler: én nő vagyok és nekem nem tetszett

MsIreneAdler 2021.02.14. 00:37:59

@mozambikizombi: na ez az, amit én sem értek. Mit mutatott meg? Jó, hát azon kívül :). De mégis miből gondolja, hogy az annyira érdekes? Szerintem már le sem adták az összes szexjelenetüket...

MsIreneAdler 2021.02.14. 00:42:42

@readonlyvv: ok, ezzel nincs is semmi baj. Mondjuk én úgy olvastam, annak szól aki nő és aki aki igényt tart rá, szóval még így sem biztos, hogy magadra kellene venned.

SirLemming 2021.02.14. 00:43:36

@MsIreneAdler: Nem mindet sikerült hál istennek, de azokat megtartom jobb időkre ;)

@Ármándójózsi: Jó volt, nyugi.

@mozambikizombi: Pedig non-stop reszelni ráértek volna odakint is. De semmi komolyabb közös taktika se semmi. Kb úgy, mint egy fáradt melós pár a délutáni műszak után. :D

@readonlyvv: Oh. Eleve a Valenti nap a szűk keresztmetszet?

.Zsu 2021.02.14. 00:58:04

@Ármándójózsi: dejjóóóó mennyi szív van itt :))))))
sztm nagyon cukker vagy :))
én kérem az egyik szívecskét köszönettel.

readonlyvv 2021.02.14. 00:59:36

@SirLemming: az emoji cunami volt sok leginkább.
de inkább lépek is, nem állt szándékomban megbántani senkit aki valentinozna.

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:02:25

@SirLemming: na jól van, megnyugodtam :)

Vicces, hogy most mindenki tud aludni, csak én nem :)

Fálki 2021.02.14. 01:03:14

@MsIreneAdler: Van akinek még dolga van, uh nem lesz itt alvás.

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:05:29

@Fálki: nekem semmi dolgom, kizárólag önszorgalomból kuvikkolok :)

.Zsu 2021.02.14. 01:05:46

@MsIreneAdler: én most feléledtem, és olvasom vissza miket írtatok, a BV után elvesztem kicsit.

Fálki 2021.02.14. 01:08:29

@MsIreneAdler: Dejó neked, valakinek meg HV-t kell írnia.. :D

SirLemming 2021.02.14. 01:09:13

@readonlyvv: Érthető, anélkül is jó lett volna. Valentin nap egyébként tök felesleges, nem vagyok rajongója.
Tehát: Akart a hóhér elkergetni, csak érdekelt a véleményed.

@MsIreneAdler: Pihentető nap lehetett, jó neked. :)
De valóban úgy néz ki reggel nem kell majd sokat visszaolvasniuk az embereknek.
Előrehozott T3? végülis ma már ma van.

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:09:20

@.Zsu: nos nem volt semmi extra. Papírforma. Én azon lepődtem meg kicsit, hogy Virág milyen lazán vette, hogy folyton a BV-ben volt, annyit keféltek Danival.

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:13:26

@Fálki: a maiból? Oh szegény Fálki :)

@SirLemming: nem volt pihentető, a holnapi, illetve mai meg még furább lesz :)
Riverdale-t nézek most!

.Zsu 2021.02.14. 01:14:33

@Fálki: inkább, te merre jártál?

@MsIreneAdler: ja azt láttam h nevetgélt, meg hangoztatta, h nem érdekli. de nem is vártam tőle többet. ha eljut odáig, hogy változtat a megítélésén az még hosszabb idő. lehet évek kellenek. kisgyerek ő még nagyon.

.Zsu 2021.02.14. 01:15:02

@MsIreneAdler: omg, hányadik évadot? :D

Fálki 2021.02.14. 01:15:03

@MsIreneAdler: Nem olyan rossz anyag ez, mint a tegnapi volt.

Fálki 2021.02.14. 01:15:55

@.Zsu: hogyhogy én? Szakértő HVíró szemmel néztem a VV-t, aztán a Bv-t.

Szóval Te mit csináltál, ne terelj :D

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:19:07

@.Zsu: mondjuk persze, mit mondjon? Azért a JLB-re kíváncsi leszek.
Ötödik évad! Elvileg az utolsó :(

@Fálki: az mondjuk igaz. Nekem a biciklizős rész tette be a kaput.

Fálki 2021.02.14. 01:21:26

@MsIreneAdler: kibebaszott unalmas volt, de en rohogtem, ahogy mercike alatt pattogott a drótszamár és "fájt a luka" :D :D

SirLemming 2021.02.14. 01:24:24

@MsIreneAdler: Furább? Hmm. Izgi. :)
Riverdale természetesen számomra ismertlen, de láttam itt már párszor. :)

@Fálki: Saccra hány óra munka lesz a mostaniban?

Ármándójózsi 2021.02.14. 01:24:42

@Fálki: A holnapit (most már mai öfit) is Te fogod megírni, ugybár? :)))
Nem lehetne, hogy nyilván a BV-t nem fogod hogyvoltolni, de legalább egy faszányos jó képet betennél Vandácskáról? Légysziiiiii!!! :)))

.Zsu 2021.02.14. 01:25:47

@MsIreneAdler: igenigen tudom, követem "jugheadet" és "betty"-t is instán.
a riverdale alapjául szolgáló képregényből van az avatarom is :))

@Fálki: áhh semmi érdekfeszítőt, vagy izgit, csak olvastam kicsit, de nem kötött le teljesen, szal visszatértem.

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:25:50

@Fálki: azért rohadt jó nyereg kell, hogy ne fájjon az embernek, és gondolom azt nem adtak nekik. Azt hiszem az volt pedig a héten az egyetlen öfi, amin nem aludtam be :)

Fálki 2021.02.14. 01:27:42

@SirLemming: Három óra alatt meglesz kb szerintem.

@Ármándójózsi: Majd meglatjuk addig, hogy szimpatikus Armando leszel vagy antipatikus Armando...

@.Zsu: Jogos, olyan dolgokra ne pazarold az értékes idődet, ami nem kot le.

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:28:10

@.Zsu: igen, tudom :). Általában szeretem az ilyen képregény adaptációkat. Ez a sorozat meg valamiért nagyon tetszik :)

Fálki 2021.02.14. 01:29:03

@MsIreneAdler: Ha nem pattogott volna benne, mint a bolha, hanem stabil pozban teker, akkor nyilvan nincs ez.

Gondolom noi alvázzal se egy élmény egy ilyen nyereg, de hidd el, hogy férfival sem. Viszont minel inkabb morikalod magad, annál rosszabb. Anál meg jobb. :)

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:30:55

@SirLemming: áh ilyen huszonéves pólóra allergiás fickók vannak benne, tininek próbálják eladni őket :)
Fogalmam sincs miért nézem....

Ármándójózsi 2021.02.14. 01:31:43

@Fálki: Figyelj, amit eddig leírtál a tegnapi összefoglalóból az már remekmű!!! Ha még nem írtál egy sort sem, akkor az ami a fejedben van!!! :)))

Fálki 2021.02.14. 01:32:47

@Ármándójózsi: Engem ezzel nem veszel meg, József!! :D

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:34:06

@Fálki: viszonylag ritkán riszálok úgy bicajon, mint Merci :D, de így sem mindig kellemes. Bár most eszembe jutott egy film, valami csajos. Folyton bicajoztak, hogy jó legyen nekik, mert az egyiküknek bejött a dolog :). Már nem tudom a címét.

Fálki 2021.02.14. 01:34:57

@MsIreneAdler: Csajok a csúcson!

Mindenki azt akarja, csak menni a csúcs felé...

Ármándójózsi 2021.02.14. 01:35:17

@Fálki: Vazze, mi a fasz! Küldjek neked is szíveket, vagy mégis mit szeretnél? :D
Hét, érted, 7 SB győzelem! Ez már milyen nagy dolog, naponta eszembe jut azóta is! Tesókád vagyok ebben is! (Láttad szétcsapva Brady-t? :DDDD )

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:37:27

@Fálki: tényleg! De az valami német film volt, nem? Már akkor sem értettem ezt a bicajosdit, de akkor jó poén volt :)

Post Modern Prometheus 2021.02.14. 01:37:35

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
[Már most érdekesen alakul]
TOP3:
- Robi: 44.00% [22]
- Vivi: 28.00% [14]
- Bálint: 18.00% [9]

.Zsu 2021.02.14. 01:38:15

@MsIreneAdler: a 4. évad közepénél engedtük el egymást a Riverdallel :D

ennek a csávónak a videóit viszont nagyon szeretem a sorozatról: www.youtube.com/c/AlexMeyersVids/search?query=riverdale

zseniális a csávó, sokat nevettem a kritikáin :)

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:38:16

@Post Modern Prometheus: wow. Az igen. Bálint hogy lecsúszott...

Post Modern Prometheus 2021.02.14. 01:39:26

@MsIreneAdler: Igen, és ez nem az első, volt már, hogy Robi lehagyta, de visszahozta, viszont 3. még sosem volt.

.Zsu 2021.02.14. 01:41:29

@Post Modern Prometheus: ment a szavazatom Vivire :) erősödött B. 3. helye

Fálki 2021.02.14. 01:42:14

@Ármándójózsi: Láttam baszdmeg, sok volt az avokados tequila... :D

Panasz van rád fijam, szóval ha viselkedsz, akkor meg az is lehet, hogy BV HV is lesz, mert Vandácska is.

@MsIreneAdler: igen, nemet tinifilm volt, én jokat rohogtem rajta anno :D

Ármándójózsi 2021.02.14. 01:42:17

Az utolsó hét az durva lesz, csütörtök, péntek párbaj, szombat finálé. Csütörtökön meddig tart a műsor, ha este 22:00-kor kezdődik és lesz összefoglaló, párbaj, kiválasztás és kihívás is??? :OOO
Durva, mi? :)))

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:42:27

@SirLemming: na neem :D

@.Zsu: miért? Annyira nem volt vészes. Ez is viszonylag jó évad lesz. Bár a képregényben Archie jobban tudott egyensúlyozni Betty meg Veronica között :)

Fálki 2021.02.14. 01:42:49

@Post Modern Prometheus: Most eloszor en is Robira szavaztam.

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:44:27

@Ármándójózsi: őszintén? Én már várom a végét... :(

Fálki 2021.02.14. 01:44:28

@Ármándójózsi: mivel sokminden ugye tortenik mar akkor veluk, mert kevesen is lesznek, meg a szerkik hulyebbek, mint a bentlevok, ezert siman megoldjak brutto 90 percben. netto 43 két vagy harom video, utana azonnal kivalasztas es azonnal egy perc mulva kihivas is. Nem kell mar itt 8 perc smalltalk senkinek.

.Zsu 2021.02.14. 01:45:05

@MsIreneAdler: nem bírtam tovább egyszerűen, nem tudom miért. olyan logikai gagyiságok voltak benne már... pedig iszonyat nagy a tinigimiláv sztorik fanja vagyok.

Ármándójózsi 2021.02.14. 01:46:48

@Fálki: Átkúrta a trófeát baszdki!!! :DDD Aztán menni sem tudott egyedül... :DDD És kitette a saját oldalára is! :DDD

Fálki 2021.02.14. 01:48:59

@Ármándójózsi: A PP féle bemindenezés az a fasorban sem votl ahhoz képest, ahogy az oreg kecske totálkárra tette magát :D

Ármándójózsi 2021.02.14. 01:49:12

@Fálki: Meglátjuk, de ez még vágtázva is hosszúnak tűnik... :) Az Dzsudié lesz, igaz?

MsIreneAdler 2021.02.14. 01:49:35

@.Zsu: a végére elsikálják ám! Jajj, én is. Fogalmam sincs mit eszek ezeken :)

SirLemming 2021.02.14. 01:54:50

@MsIreneAdler: Ő az én kis Liderinem, olyan elképesztő egyszerűnek tűnik bármelyik videóján amit csinál.

@Ármándójózsi: @Fálki: Eddig nem volt rá jellemző. Gronkról bármit elképzeltem, de az öregről azt gondoltam ellesz kettőig aztán hajcsi. :D Végülis...

Ha nagyon tartani akarják a 30 perces blokkokat a BV-vel együtt beleférhez minden egy csomagban csütörtökön. De szvsz az lesz amit Fálki írt, simán lezavarhatják.
Most ledemózták milyen az ha megspórolják a kortárs beszédet is.

Fálki 2021.02.14. 01:55:36

@Ármándójózsi: Valszeg az enyém. Borulni fog egy kicsit a rend az utolso ket hetben.

Ármándójózsi 2021.02.14. 01:59:29

@Fálki: Na az fasza. És a finálé? Harc van/volt érte? Vagy ez túlságosan kényes kérdés? :)))

Fálki 2021.02.14. 02:00:52

@Ármándójózsi: Nincs érte harc, volt egy erős kinyilatkozás, én meg tiszteletben tartottam :)

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:01:17

@SirLemming: Megsütötte a nap. :DDD Képzeld, ha behányt volna a példakép. :DDD Lehet, hogy volt ilyen, de arról még nem láttam videót. :D

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:01:32

@SirLemming: na igen. Szép is az a bicikli, megértem, hogy tetszik :D

.Zsu 2021.02.14. 02:01:58

@MsIreneAdler: ahj, végigkövettem mi lesz, mert azért nem bírtam ki :D majd az 5. évaddal is ezt fogom tenni.

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:07:17

@.Zsu: nekem még az is tetszett, hogy Charles és Jughead igazából tesók, nem csak a sorotatban :).

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:08:14

@MsIreneAdler: Amúgy, Ti miről beszélgettek? :D Mert izgi ám! :D

.Zsu 2021.02.14. 02:10:43

@MsIreneAdler: mii? dehát jugheadnek a dylan sprouse az ikertestvére aki a palvinbarbi pasija.
@Ármándójózsi: www.imdb.com/title/tt5420376/
erről a sorozatról :D

.Zsu 2021.02.14. 02:14:10

@MsIreneAdler: uppssz, elnézést. természetesen a fociról.

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:14:11

@.Zsu: Jól nyomjátok, csak azért kérdeztem. :D
(Természetes, hogy a Tiéd ám az egyik szívecske!!! ;) )

.Zsu 2021.02.14. 02:18:21

@Ármándójózsi: awww, dejó, reméltem :))))
köszönöm, én is küldök neked egyet: ❤

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:19:16

@.Zsu: upsz. Benéztem, olvastam, hogy castingolták a szerepre :)

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:20:17

@.Zsu: illetve izé, be akarták válogatni a csapatba ;)

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:22:49

@MsIreneAdler: Ügyes volt!!! :D
Beszéljünk inkább most egy kicsit másról. Ha még van kedvetek. :)
Ti meg szoktátok tartani a Bálint napot? Kaptok, adtok valamit, megünneplitek? :)))

.Zsu 2021.02.14. 02:23:02

@MsIreneAdler: jaja kiesett a draftolásnál.

.Zsu 2021.02.14. 02:26:06

@Ármándójózsi: hááát, nekem nincs bajom vele. nem ragaszkodom hozzá, de tudok örülni is neki és tudok nélküle is élni. :))
nah ez most oylan Móóhs válasz volt tudom :D
te szereted ezt a napot?

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:29:34

@.Zsu: nem a driftelésnél :D???

@Ármándójózsi: én soha nem csináltam ügyet belőle. Vágott virágot egyébként sem szetetek kapni, csokit nem ehetek, szóval ezt nem nekem találták ki :). Romantikázni meg mindig jó, akkor pont ma ne lenne az?

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:32:48

@.Zsu: Aha, én szeretem. És most akkor engedjül el a milyen faszság már ez az angolszász baromság és az ehhez hasonló, például, a minek ez, nem csak egy nap kell szeretni és kimutatni a szeretetet, hanem minden nap típusó balfaszságokat, mert ugye akkor ezen az elven minek van anyák napja, nőnap, gyereknap stb... Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy törödjünk a szerelmünkkel és ápoljuk a kapcsolatunkat. És nem nem valami füldöntúli ajándékokkal és óriási csinnadrattával, hanem csak éppen annyival, amennyiből pontosan érzi, hogy mennyire szeretve van. :))))

.Zsu 2021.02.14. 02:34:01

@MsIreneAdler: ha jól tudom amerikai fociban amikor a csapatok megvehetik/kiválaszthatjják a játékosokat az a draftolás.
de más sportban is létezik ez a szó.

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:36:19

@.Zsu: csak vicceltem. Persze, hogy tudom, mi a draftolás (miután pár petce kigugliztam, mert fogalmam sem volt róla :D)

.Zsu 2021.02.14. 02:36:58

@Ármándójózsi: jaja, persze, ekgézlak.
csak ne lenne ilyen giccses bénaságokhoz kötve, mondjuk a karácsony is át tud fordulni giccsbe de azt mégis szeretem. az alapötlet az sztm szép. :))

SirLemming 2021.02.14. 02:37:38

@Ármándójózsi: Egyetértek, a legtöbb ilyen 'napot' simán kihúznám a pitlibe. :D

@MsIreneAdler: Tök perverz dolog a vágott virág.
Tessék drágám virág, nézzed szépen ahogy elfonnyad.

.Zsu 2021.02.14. 02:38:51

@MsIreneAdler: ma nagyon nem megy nekem ez az inkognitós női támogatás, ne haragudj :DD
másodszorra baszom el. :)) fáradt vagyok már, és megártott a másfél deci bor is.

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:40:03

@.Zsu: Jól tudod és más sportágakban is van amerikában jellemzően a Major ligákban. A Draft, vagy játékosbörze magyar szóval azt jelenti, hogy az egyetemen végzős, vagy harmadéves játékosokat, akik az egyetemi bajnokságokban szerepeltek és jelentkeztek a Draft-ra, a professzionális csapatok általában az előző évi bajnokságban végzett helyezéseikkel fordított sorrendben választanak körönként egyet-egyet sok-sok (általában 7-9) körön keresztül. Így biztosítva, hogy átéagosan egyforma erős csapatok legyenek a profi bajnokságban.

.Zsu 2021.02.14. 02:40:21

@SirLemming: a gyereknap pl sztm tök jó :D én azt imádom. azt tartsuk meg légyszíí

.Zsu 2021.02.14. 02:41:55

@Ármándójózsi: na, ezt így nem tudtam volna megfogalmazni :) köszi a definicíót.

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:42:07

@.Zsu: oh, nincs itt mit elbaszni :)
Irigyellek a bor miatt, itt már nincs egy korty sem...

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:42:17

@MsIreneAdler: Akkor nagyjából érthetően írtam le pontosZsu-nak? :))) (Meg igazából Neked is.)

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:44:35

@SirLemming: pontosan. Rohadtul drága és a kukában végzi. Inkább valami, amit meg lehet legalább enni. Mondjuk egy hambi :)

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:47:08

@Ármándójózsi: igen, és köszi :) de ha jól emlékszem ez a kosárlabdában is hasonlóan működik, nem?

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:50:28

@.Zsu: Egyébként itt is van már ahol van ebben kavarás, pl. az NBA-ben a kosárbajnokságban mert elegük lett abból, hogy ha előre tudott volt, hogy a következő Drafton tehetséges játékosok jönnek ki az egyetemről. akkor sok csapat, ha nem ment annyira a bajnokságban elkezdett "tankolni", vaygis sorra begyűjteni a vereségeket, hogy minél hátrább végezzenek és így minél magasabban választhassanak, nota bene az első helyen, hogy el tudják hozni a legjobb játékost. Ezért aztán itt változtattak és a 4 legrosszabb csapaot lottózik és sorsolással választják ki, hogy ki húz először, másodszor stb. Így a tankolásra rá is lehet cseszni, mert csak a 4 helyen választhatsz, hiába lettél tök utolsó.

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:51:24

@MsIreneAdler: Pont most írtam annak a szabályait, tudtam, hogy megkérdezed, látod? :D

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:57:42

Na én megyek aludni! Jó éjt mindenkinek! :)

MsIreneAdler 2021.02.14. 02:58:11

@Ármándójózsi: és egy gondolatolvasó vagy, igen :)

Ármándójózsi 2021.02.14. 02:58:32

@MsIreneAdler: Aludj jól, álmodj szépeket Irénke!!! :)))

Thats What She Said! 2021.02.14. 02:58:44

Hat ti aztán jól bírja tok :)

Thats What She Said! 2021.02.14. 03:00:48

Igen. Már vagy otodjere. Csak a szokásos...

Thats What She Said! 2021.02.14. 03:01:27

Mi lett a párbaj eredménye?

Ármándójózsi 2021.02.14. 03:02:41

@Thats What She Said!: Nagyjából 75-25 Merci javára. :)))

Thats What She Said! 2021.02.14. 03:06:12

@Ármándójózsi: nekem oly mindegy... innen az egész sejthető egyébként , nem nagyon lesz meglepetés. Ez egy elég unalmas és semmilyen szórás volt, nem Armando?

Thats What She Said! 2021.02.14. 03:08:00

@Ármándójózsi: most megyek is csicsiba gyorsan, hátha sikerül meg picit aludni :) jó ejt xxx

SirLemming 2021.02.14. 03:08:04

@Ármándójózsi: azon tűnődöm drafton csak egyetemi játékos játszik vagy X kritérium alapján felkerülhet más is a listára?
Pár éve volt a német dude NFL-ben, akinek az otthoni 'werkfilmje' miatt volt sansza bekerülni, talán.

@.Zsu: Az tök ari és nincs mögötte nagy társadalmi nyomás, simán megszavazva.

@MsIreneAdler: :D házi balkán burger jöhet bármikor. :D

Na jól van. Eltolom a bringát. Álmodjatok szépeket. :)

Ármándójózsi 2021.02.14. 03:11:09

@Thats What She Said!: Nem tudom, láttad-e a menetrendet nem, akkor itt van: kepkezelo.com/images/edtubl1sbhfu4e37qc1p.jpg
De azért a következőkben lehetnek izgalmak. Ugye most mindenki Dani-Moh párbajt vár és ennek van talán a legnagyobb eseélye, de azért én nem vagyok benne biztos, hogy ha Dani lesz a kiválasztott, akkor biztosan Mohát hívja ki. Simán lehet, hogy Robit, az utóbbi napokban eléggé nincsenek jóban és Dani is elgondolkodhat, hogy talán Moha túl erős, Robiról meg nem tudni. Aztán lehet, nem is Dani lesz a kiválasztott... Szóval most lesz izgalmas a vége. :)))

Ármándójózsi 2021.02.14. 03:14:29

Jó éjt mindenkinek!!! :)
Fálki, hogy haladsz? :)))

Ármándójózsi 2021.02.14. 03:23:12

Na jó, beteszek ide egy utolsót, hogy Manka majd esetleg lenyomhasson, vagy Fálki , vagy Adamnégyzet. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.14. 05:07:59

Jó reggelit!

Fálki, kész vagy már? :)))

ficekence 2021.02.14. 08:06:02

@PYT: Jó reggelt! Felüdülés volt számomra téged olvasni. Hatalmas EKG! Nem értem miért nem vágják, ahogy Bálint gondolkozik. Nincs könnyű helyzetben. Ha elpártolt volna Danitól, az sem lenne jó, mert mindennek elhordanák, gerinctelen, napraforgó, kétszínű stb. Elég nagy a szar ember szinonima skálája.
Már így is elrontotta a játékát az utánfutója? nem biztos, hogy ki tudott jönni az ominózus üvöltős jelenetből.
Ahogy én Moht sem találom sunyinak. Kerüli a konfliktust ez tény, az életben is ilyen lehet, ami nem hátrány. Az ő játékát Merci húzta le. Ha elhajtja, az a baj. Kezdeni meg nem akart vele, mert bebizonyosodott, hogy a párkapcsolatok nem nyerők egyik szériában sem.

Mondom ezt úgy, hogy nem láttam a tegnapi adást, mert ez a kurva retek még nem tette fel.

Egyfejű 2021.02.14. 08:38:34

@Ármándójózsi: Már értem, mért kellett visszaolvasni! :) Én a magam részéről köszönöm a kedves jókívánságokat, eltettem egy szívecskét! Úgy vagyok vele, mint minden ünneppel, hogy ha tartalommal töltjük meg, akkor van értelme, akkor a mi közös történetünk, hagyományaink része lehet, ami erősítheti a köztünk lévő kapcsot. Nem a körülötte levő külsőségekre, a zavaró dolgokra kell összpontosítani. Mondom ezt úgy, hogy mi nem tartjuk, megértem azt is, aki tartja, azt is, aki nem .

Őzláb Gida 2021.02.14. 08:50:53

@ficekence: csatlakozom a véleményetekhez, mindkét fiú tekintetében. Az adásban is az volt látható, mennyire passzív volt Bálint a kérdezgetős feladatban, és mennyire nem volt meglepődve, főleg elkeseredve, mikor Merci jött vissza nyertesen. Persze h támogatja Danit, hiszen a kezdetektől fogva a barátja, Dani minden párbaján mellette állt és csak mi halljuk, miket beszéltek Virággal a háta mögött. Szerintem, Moh is legalább ilyen ingoványos talajra keveredett és egyelőre talpon sikerült maradnia. Izgalmas lesz az utolsó 2 hét.

zellerlevél 2021.02.14. 09:00:32

A tegnapi párbaj ellentétes eredményt hozott, mint azt a netes követők alapján gondolni lehetett volna? (Pár hete még azt gondolhattuk, hogy a követők száma előrejelzi a végeredményt.)

A másik: jól látom, hogy Bálint a napokban hozta vesztes helyzetbe magát, és adta át önként a nyereményt Robinak?

Egyfejű 2021.02.14. 09:06:44

@zellerlevél: A netes követők egy része szerintem csak kíváncsi vagy katasztrófaturista, nem rajongó.

Ármándójózsi 2021.02.14. 09:06:47

@zellerlevél: Ezt csak néhány nem hozzáértő gondolta... (Finoman fogalmazva.)

Kosztarika 2021.02.14. 09:07:37

@Ármándójózsi:
Még nem telt el másfél óra az ébredésem óta, így kómában kapkodok egy szivecske után. Hopp..megvan. :)
Koszi Józsi, ez kedves volt tőled. :)

AMÚGY jó reggelt kommrntlakók!

Ármándójózsi 2021.02.14. 09:10:12

@Egyfejű: Örülök ha tetszett és annak is, hogy elfogadtál egy szívecskét.

Ármándójózsi 2021.02.14. 09:11:59

@Kosztarika: Bizony, egy Neked is oda volt rajzolva, örülök, hogy elfogadtad!

zellerlevél 2021.02.14. 09:13:25

@Egyfejű: Igen, most olvasom az éjjeli írásokat, és látom, hogy PYT már megválaszolta a kérdésemet.

MsIreneAdler 2021.02.14. 09:17:26

Csodálatos szép jó reggelt mindenkinek!

Engem most Bála lecsúszása foglalkoztat. Talán benne látok annyi agyat, hogy ezt a folyamatot, az elnépszerűtlenedésének (na mit szóltok? :) az okait később felfogja. Most elgondolkodtam, hogy a szériából talán őt szeretném a legjobban, ha olvasna minket és kommentelne is esetleg.

mozambikizombikini 2021.02.14. 09:24:10

@Ármándójózsi: en is latom, ahogy Dani (osztonosen) elindult Robival szemben, mikozben hajtogatja, hogy tul van a Mohas dolgon. :D Szerintem befosott es Robira nincsen tippjuk, Mohara van.

Azon rohogok, hogy ennek a kis gyoker Viragnak kb. az volt az elso "onallosodasi" kiserlete, hogy hatalmas arccal varatlanul beleallt Mercibe, amikor meg ott lett volna neki Fru, Renato, mint jelrakasi lehetoseg. Ha nem all bele ilyen koran, lehet, hogy meg most is ott lapitani Dani seggeben. Ezek ugy berosaltal Daniba meg ideaig nem mertek beleallni, Moh is azert kezdte rarakni, mert most mar ki masra es ugyis Dani kezdte. Robi is talalt vegre indokot. Hullik le a vakolat az "eros" Danirol.

mozambikizombikini 2021.02.14. 09:30:43

@zellerlevél: en pillanatig nem gondoltam, hogy tul sok ertelme lenne. Ottani kommentek alapjan meg kifejezettrn nem. Virag ugye influenszerkent koltozott be, sokkal tobb volt neki eredetileg is. Az algoritmus meg olyan, hogyha minel tobb kovetod van, annal tobbnek ajanl fel. Ez valahol inkabb matek. (nekem is sajnos parszor kidobja a vvs posztokat, anelkul, hogy kovetnem barmelyiket) A masik osszetevo a katasztrofturizmus is lehet, amit @ficekence irt. Mennek tomeges csocselekkent frocsogni a nethuszarok. Stresszlevezetesnek hasznaltak Virag oldalat, tomegesen. (ugyanez tortent Frunatoekkal)

Ármándójózsi 2021.02.14. 09:31:44

@mozambikizombi: Igen, szerintem a kis megúszósnak mondott Moh, simán beleállt a Dani párbajba, én nem látom, hogy félne bármitől is.
De komolyan, ha kicsit megkavarodnak a szálak, olyan top 3 is kijöhet, amire egyikünk sem számított akár csak egy héttel ezelőtt is.

budapest23 2021.02.14. 09:34:40

@Ármándójózsi: igen de tökmindegy, ha abból indulunk ki, hogy úgyis dani fog kiesni... ami tegnap este elött még picit kétesélyesnek is tünhetett volna akár, de a 75-25 nagyon nem jól néz ki az ö számára sem. aztán ugye ott van még az a faktor, hogy az RTL semmiképp sem hagyhatja, hogy egy ilyen karakter nyerje meg a szériát, mert az rájuk égne, úgyhogy ha biztosra akarnak menni, akkor inkább elöbb mint késöbb kéne kitolni.

mindezek miatt gondolom úgy, hogy a következö kiesö lesz... aztán a maradékból szinte tuti merci és vivi lépnek majd le, mert fiúk ellen kihívva nincs szerintem esélyük. a moh-robi-bálint trió a végén meg abszolút homály... :)
a következö két hét annyiban lesz izgalmas, hogy valószínüleg az akkori viselkedésük arányában fognak megoszlani a kiesettek rajongóinak szavazatai - aki ott emberibb tud maradni, kaphatja meg azt a megbillenéshez szükséges többséget, amit most még nem lehet látni. ilyen szempontból valóban lehet, hogy robi lesz a befutó... (miközben persze dani szavazói valszeg hármójuk közül inkább bálintra tennék a voksokat, már amennyiben akkor még egyáltalán nézik a müsort :D)

Ármándójózsi 2021.02.14. 09:35:19

@mozambikizombi: Jaaa és a követőkhöz még annyit, hogy az emberek általában nem követnek ki senkit, ha már nem érdekli őket, hanem legfeljebb letiltják az értesítéseiket...
Ezért is lehet csalóka egy ilyen összehasonlítás.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.14. 09:35:57

@Ármándójózsi: Egy a fontos - Danika még véletlenül sem kerülhet közel a Top3-hoz.
szerintem a legreálisabb a Robi-Bálint-Vivi 3-as, a legvalószínűtlenebb pedig a Vivi-Merci-Moh trió.
Amúgy sziasztok, mindenkinek boldog Valentin napot! (aki tartja)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.14. 09:38:28

@budapest23: Nem, kell egy LÁNY is a 3-ba, az alapszabály. Nem döntőzhet a 3 fiú.
Persze a csatorna képes sok mindenre...

Egyfejű 2021.02.14. 09:44:01

@MsIreneAdler: Igen, én is gondolkodom Bálinton. Alapvetően két helyzet áll fenn: vagy valóban kedveli Danit, vagy csak erősnek gondolta, és a stratégia része, hogy melléje állt. Mindkét helyzetnek vannak necces aspektusai. Ha valóban kedveli, akkor madarat tolláról esete áll fenn, rossz fényt vet rá ez a barátság (bár megengedem, hogy lát Daniban valami szimpatikusat, ami miatt menthető: lásd segítőkészség - ebben az esetben viszont jó barátként sokkal hamarabb és többször figyelmeztetnie kellett volna a hülyeségekre, amiket elkövet ). A második esetben meg az a gáz, hogy, noha látja, hogy mi történik, most már nagyon nehéz lenne mögüle kihátrálnia anélkül, hogy ez nem tüntetné fel előnytelen színben. A legvalószínűbbnek tartom, hogy nincs vegytiszta helyzet, a kettő együtt van,kérdés, hogy milyen arányban - én úgy képzelem, hogy most kattognak kegyetlenül a fogaskerekek Bálint agyában.

budapest23 2021.02.14. 09:44:09

@budapest23: az jutott még eszembe most így hirtelen, ezeket írva, hogy basszus a demokráciának milyen jót tenne, ha a választásokat is így bonyolítanák le!!! bezárnák az idiótákat a parlamentbe, kapnak kajátpiát, aztán az ottani viselkedésük alapján egy-két hónap után döntenénk, hogy ki legyen a befutó... biztos hogy nem lenne ott az ország, ahol most!!!

Ármándójózsi 2021.02.14. 09:44:35

@budapest23: Igen, modjuk Dani kiesik Moh ellen, utána Merci Vivi ellen (ez már annyira nem is biztos, de tételezzük fel). utána könnyen lehet, egy Robi - Bálint párbaj is, ami kb. a döntővel ér fel és akkor bármelyikük is esik ki, olyan top 3 lesz, amire nem számítottunk. :)

Egyfejű 2021.02.14. 09:45:08

@Majom1Parádé: Boldogat neked is, majmóca! :)

zellerlevél 2021.02.14. 09:50:42

@mozambikizombi: Ahhoz, hogy a jövő hetén ne Moh és Dani párbajozzon, legalább három embernek gondolkodnia kéne, és tudatosan egyfelé dönteni. Robi és talán Bálint elméletileg képes erre (bár pillanatnyilag nem azonos az érdekük), kérdés, hogy a lányok közül valakit meg tudnak-e győzni. A másik várható párbaj a két lány között lesz. A harmadik párbaj már majdnem mindegy, a végén valószínűleg Vivi, Robi és valaki marad, Robi Nyer. Ez a forgatókönyv csak akkor borul, ha Robi valamit nagyon eltol. (Annak nem látom esélyét, hogy Dani egyedül valami nagyot változtasson.)

zellerlevél 2021.02.14. 09:57:12

@Ármándójózsi: Robi Bálint párbajhoz Robinak nagy hülyeséget kéne csinálnia, és legalább két rossz döntést hoznia.

Fu Szekh Li 2021.02.14. 09:59:15

Jó reggelt, jó Bálint napot, és jó karneválozást (ha lenne)!
www.youtube.com/watch?v=xT4stnRxOu8&ab_channel=BigSam%27sFunkyNation

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.14. 09:59:55

@MsIreneAdler: Ékszer? Wellness? Szexi vagy értékes ruhadarabok?
Valami csak bejön neked is.

Amúgy nem kell kijelölni 1 napot, mindegyiken lehet kedveskedni a csajoknak.

Sargabogre 2021.02.14. 10:00:54

@Egyfejű: Bálint volt, hogy próbált Daninak utalni arra, hogy túltol vmit pl a Mohval való műhiszti, de annak a gyökérnek semmi kritikát nem lehet mondani, mert hápogó hangon rikácsol még hangosabban, hogy az nem úgy van meg a tisztelet. Szerintem egy ideje belátta, hogy tök felesleges Pronyónak bármit mondani meg annyira nem is érdekli. Bálint nálam top volt, most valahol a legutolsóként kullog, elképesztő gáznak tartom, hogy egy fokkal kevésbé sötétebb a többieknél és ezt fitogtatva állandóan Vivit piszkálja műveltségi kérdésekkel. Ebből lejön, hogy ő se túl intelligens. Nagyon remélem, hogy ő se nyeri meg.

mozambikizombikini 2021.02.14. 10:05:56

@Ármándójózsi: Siman. Sztem Merci is nagyon felerosodott. Csak ne vagjanak be tole annyi nyoszorgest.

Egyfejű 2021.02.14. 10:07:25

@Sargabogre: Ezért mondom, hogy kicsit ilyen csukafogta róka esete az ő viszonyuk, jól már nemigen lehet kijönni belőle. Én is elengedtem, bár kezdetben favorit volt.

Egyfejű 2021.02.14. 10:11:12

@MsIreneAdler: Van egy áthidaló megoldás, ma van a Nemzetközi Könyvajándékozási Nap is, ugyan elsősorban gyerekek a célközönség, de sebaj. Ajándékozzatok könyvet, így, ha akarod, Valentin-ajándék, ha akarod, könyvnapos.Nem hervad el,nem hizlal.:D :D

Egyfejű 2021.02.14. 10:13:08

@Fu Szekh Li: Jó reggelt, jó kis muzsika!

SirLemming 2021.02.14. 10:16:39

Vivi még mindig max sötét ló, de nem esélyes max Dani ellen. Robo érdekes kérdés, szerintünk erős de ezt bent nem tudják lemérni és nem tudjuk ki ellen realizálódna.

Ha Bálint marad a haverjával de azért lökne rajta egyet a megváltó kiesés felé a várható zöld kendő után Robi felé terelné hogy lemérje a srácot, kérdés hogy kint nem habzana-e fel a közvélemény. Azt ő is sejti hogy Moh nagy falat, kár ellene elpocsékolni. Maradna Vivi akinél meg önmagát érzi keményebbnek, vele szintén felesleges lehet kiküldeni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.14. 10:17:31

@budapest23: Hatalmas EKG. csak a gyökerek ebbe nem mennének bele.

Sargabogre 2021.02.14. 10:18:15

@mozambikizombi: inkább Moh legyen a döntőben, mint Bálint.

mozambikizombikini 2021.02.14. 10:21:17

@Egyfejű: szerintem nem voltak ok akkora baratok, miota megjelent ez a Virag-kapcsolat Daninal. Balint tobbszor is figyelmeztette Danit es ez csak az, amit bevagtak nekunk, gondolom volt kozottuk ennel tobb is, de Dani agyat teljesen elboritotta a zold szemu... Balintnal sztem a Mohs parbaj eredmenye pedig egyertelmuve tette, hogy Mohrol nem vaghattak be olyan szornyusegeket, amiket Dani feltetelez, ergo hulyet csinal magabol Virag miatt.. Szerintem ha addig ketelkedett, akkor annal a pontnal mar biztos volt benne, hogy Dani kevesbe nepszeru, mint ahogy ok azt bent erzik. El is tavolodtak (Virag-Dani) a tobbiektol minden teren ezekkel a bekuckozasokkal. Balint eleg nehez helyzrtben van most, mert mivel Dani folyton tolta ezt a "mi vegigvisszuk ezt ketten Balinttal" dumat, nem tudja most csak ugy leepiteni, foleg most, hogy "elveszitette a szerelmet" . Most lesz meg talan egy kellemetlen parbaj, ahol o all egyedul Dani moge, aztan megszabadult ettol a tehertol, talan meg lesz ideje behozni. A Virag parbaj alatt latszott, hogy csak moralisan alltak Vivivel Virag moge. 0 lelkesedes volt, szerintem Vivi kettot, ha szolt vegig. A parasabb szitukban meg konkretan Merci mellett volt a testbeszeduk, sot Balint ra is szolt Danira, hogy sok lesz mar. Szoval tudja o ezt, most kell ugyesnek lennie. (es mindenkinek nagyon vigyazni az alkohollal, mert egy kicsi baromsag mar erosen rontja mindenkinek a dontobe jutas lehetoseget)

ficekence 2021.02.14. 10:22:55

@Egyfejű: Szia! Szép napot neked! :)

Egyfejű 2021.02.14. 10:24:18

@mozambikizombi: Egyetértek, azért írtam, hogy most kattognak azok a kis fogaskerekek :)

2021.02.14. 10:26:12

Sziasztok!

Valaki aki bent van a VV-s csoportokban, ott hogy állnak a maradék ápoltak szimpátiügyben?
Vannak szavazások?

SirLemming 2021.02.14. 10:26:23

@Egyfejű: Igaz igaz.

Jó reggelt mindenkinek!
Szivecskéseknek külön, legyen csudiszép napotok. :D

TheLynx70 2021.02.14. 10:27:46

@Fu Szekh Li: Nagyon jó zene, a funkyt is imádom! :))

ficekence 2021.02.14. 10:28:44

@Őzláb Gida: Ezt is jó volt olvasni, általában kevesen osztják a véleményemet, de ezért is szeretek ide járni. Más csopiba nem vagyok jelen, időm nem engedi, sajnos itt sem tudok minden megszólításra válaszolni, sokszor szégyellem, de ez van.
Néha úgy érzem túl szigorúak vagyunk, túl sokat várunk, sajnos a társadalom jelentős része ilyen emberekből áll, nem mellesleg a bezártság intelligens embereknek sem tesz jót. Nincs visszajelzés, szinte semmi kontroll.
Példa rá a facebook.

mozambikizombikini 2021.02.14. 10:31:18

@Sargabogre: Nalam is leesoben Balint, de en pont ezt a "jatekot" Vivivel nem éreztem alazasnak. Nekem ugy tunt, hogy B. rohadtul unatkozik, Vivi meg neha szorakoztato blodsegeket tud benyomni, ami senkinek nem jutna eszebe es ezen elszorakozik. Volt, hogy a meseiros jatekot Mercivel is jatszottak, aki valahogy lehuzta az egeszet, nem volt fele olyan vicces sem, mint a Vivi-Moh-Balint trio. Meg Moh is megjegyezte, hogy nekik kell "kijavitani" Merci utan, pedig ez nem az a jatek, amit ellehet rontani. Balint meg lekeverte a mese veget. En eltudom kepzelni, hogy unalmaban Vivi esetenkent szurrealis random valaszai feldobjak.
Persze kinek, hogy jon ez le a kepernyo elott, nem tudom. Az gazabb nekem, amikor agressziv Vivivel. Amugy sztem azt is az unalom hozza ki, meg a szexhiany, de akkor is nagy butasag igy viselkednie.

ficekence 2021.02.14. 10:33:33

@budapest23: Nem is lenne olyan aki vezeti! :)))))))))

alma_szósz 2021.02.14. 10:34:16

@MsIreneAdler: szerinten nagyon fogja tépni a haját ha visszanézi egy-egy szituban hogyan viselkedett

Krétagarbó 2021.02.14. 10:34:54

@Kiégett Hobbynyúl: köszi Nyuszi az összefoglalót, nem is kell megnézni annyira profi volt:)

Ahogy én látom:
- Virág: megszavazok neki egy pszichológust, szerintem ide most kevés lesz anyuk. Virdzsi amúgy is most lázadó korban van, csak azt látja, hogy mindenki papol neki, de senki nem érti meg őt és az ő nagy szerelmét. Egyébként is, ő influenszer, 61k követővel, mit tudnak ezek többet, mint ő. Sanszos azonban, hogy egy szakértő segítéségét sem fogadná el jelenleg, de ki tudja..
-Mercike: tartom róLla, hogy nem buta ő csak iszonyat műveletlen, minden azon múlik, hogy a műsor után milyen kezekbe kerül. Kívánom neki, hogy ne kallódjon el, több van benne mind érzelmi szinten, mint vele született józan paraszti ész szintjén is, hogy sem egy gettóribanccá váljon ténylegesen is,
- Móh: minden rossz indulat nélkül remélem, hogy egyszer megtapasztalja, milyen az, amikor az ő érzelmeivel játszik valaki és megtapasztalja azokat a hullámvölgyeket, amiket ő Marcinak okoz ezzel a csiki-csuki viselkedésével. Tudom, Merci minek hagyja? Nekem akkor is fáj látni sokszor egy érzelmileg kiszolgáltatott ember vergődését. Móh -val amúgy nincs más bajom, én - többekkel ellentétben nem látom sunyinak - inkább erősen konfliktuskerülő, ami bizonyos esetekben hasznosnak bizonyulhat (én nem tudom, bennem nincs ez meg sajnos:). A főnyereményre sem őt, sem a kis cselédjének választott Mercit nem látom sem esélyesnek, sem érdemlegesnek.
- Bálint: egyetértek azokkal, hogy Bálint egyre csúszik lefelé, a főnyereményre szerintem már csak valami nagy nagy fordulat után tartanám esélyesnek. Nem értek egyet azzal, hogy ha a játék során - főleg Rencsuláék kiesése után - Danitól eltávolodott volna, akkor az lett volna a nézőközönség baja vele. Lett is volna hihető indoka és morálisan is az lett volna a helyes - már szavazatoptimalizálás szempontjából is - de kihagyta ezt a ziccert és ez szerintem behozhatatlan. Azzal, hogy egyetértett Danival abban, hogy Virdzsire ráfért Proliúr nevelése és meg is érdemelte azt, nálam örökre elvesztette a No.1 pozícióját.
- Vivien: bevallom őszintén, nem vagyok egy nagy Vivi van, elröhögök rajta, de én sem szépnek sem okosnak sem érdekesnek nem találom. Hárman jól működnek (Bála - Robi - Vivien), de egyedül unalmas és száraz, nem bizsergek be tőle.
- Proliúr: remélem a következő kieső lesz, nincs kedvem a Virág miatti műsírást és vergődést sokáig hallgatni. Borzasztóan irritál a suttyó beszéde és viselkedése. Meg egyébként is, szegény felügyelőtiszt is már unhatja, hogy minden VV részt néznie kell és jelentést írnia belőle. (Egyébként klassz HV téma lenne, csak szólok- ha HV író lennék, biztosan kihasználnám a ziccert és "elfognék" egy Danielláról szóló jelentést és közzétenném itt a blogon:)
- Robi: nálam ő lett a nyerő, pedig sokáig nem tartottam sokra. Helyén van a szíve és az esze is. Nála - úgy érzem - jó helyen lenne a nyeremény is, úgyhogy HAJRÁ LÓBELT:D

Egyfejű 2021.02.14. 10:35:26

@TheLynx70: Jaj, hiúz koma, nagyon kacagok ezen a nótán :D

Őzláb Gida 2021.02.14. 10:37:15

@Sargabogre: a fiúk hármasban "piszkálják" Vivit és Vivi nagyon is benne van ebben. Robi és Moh is. Pont ugyanúgy kérdezgetik, mint Bálint és Vivi érdekes módon egyszer sem vet véget a kategórikusan a dolognak. Ráadásul szetintem Vivi sokszor direkt rájátszik a butaságra. Szóval, ezt eléggé kettős mérce ez Bálinttal szemben.

edimörfi 2021.02.14. 10:39:42

@Krétagarbó: Akárcsak én írtam volna. :D

SirLemming 2021.02.14. 10:40:58

@Krétagarbó: Egyetértek, 1 kitétellel: Bálint élőben látta VadVirág meköltözését annak minden orenáréságával együtt. Ahhoz képest tudnám érteni a "nevelést", a csicskává gyalázást felteszem kintről ő se pozitív példának állítaná be.

kozi001 2021.02.14. 10:41:07

@Krétagarbó: Annyira én nem utáltam Virágot. Kitartása elég dicséretes és valaha, valamikor nevelést is kapott.
Sztem ez az egész a gyökér Proli Úrnak köszönhető.

De ha ez a 25% segít hogy a fejéhez kapjon és hamarabb otthagyja ezt a szánalmas szubhumánt, ám legyen. Alig kapott többet, mint az undesirable no 1 Amanda.

A pasija remélem ennek a felét se kapja és nemsokára vasököllel sújt le rá majd a végeredmény...

Ármándójózsi 2021.02.14. 10:42:15

@Krétagarbó: Ez szép volt!!! :)
Sok mindenben nekem EKG, néhány dologban nem annyira, de nagyon jó összeszedett és kifejezetten olvasmányos leírás, gratulálok! :)))

Ármándójózsi 2021.02.14. 10:47:45

VASÁRNAPI EBÉD ELŐTT A MOST ÉBREDŐKNEK!!!

SZIMPÁTIASZAVAZÁS!!!

SZAVAZZ VELÜNK HOGYVOLTOSOKKAL! AKKOR IS, HA CSAK OLVASOD A BLOGOT!!!

ITT -> strawpoll.com/jdgubqo77

Egyfejű 2021.02.14. 10:50:45

@Krétagarbó: Majdnem mindenben egyetértek. Bálinttal kapcsolatban csak egy tekintetben nem teljesen: szerintem lett volna egy réteg a nézők közül is, aki árulásnak tekintette volna, ha az "igazbarátságottesóságot" felrúgja, ugyan lehet, hogy nem számottevő réteg, de ezt Bálint nem tudhatja bentről, és számolt ezzel a lehetőséggel. Rosszul tette valóban, meg kellett volna ragadnia az első alkalmat, amikor kijelenthette volna, hogy nem érte egyet vele bizonyos dolgokban és csalódás neki, mint Gábor, vagy mittomén, és elhatárolódjon. Szerintem a Virág követőinek nagy száma belejátszhatott ebbe. Inkább akarom ezt gondolni, mint azt, hogy tényleg egy húron pendül ezzel a pótrenátóval :D, mert akkor viszont úgy kell neki.

kozi001 2021.02.14. 10:52:08

@úgymond olvasó mmkk: Ja. Hajrá Róbert és Bálint!
Daniella és Mohcsing meg takarodjon!

_Pipp 2021.02.14. 10:52:30

Bálintnak lett volna lehetősége bőven kihátrálni Dani barátságágból, meg sem tudnám számolni mennyi, és ezzel még szimpatikusabbá vált volna a nézők szemében. Nem tette meg, és ez valószínűleg 36 milliójába fog fájni.

Azt én sem tudom eldönteni, vajon tényleg kedveli Danit, vagy csak túltaktikázta magát, és mégsem látja át olyan jól a helyzetet. Mind a kettő gáz,viszont nem tudom a 7 millió ember hogyan gondolkozik, nem biztos, h az itteni vélemények a döntő többség róla, de majd kiderül.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.14. 10:52:58

@kozi001: muszáj Bálintnak is szurkolni? én nem akarok :)))))

TheLynx70 2021.02.14. 10:54:07

@Krétagarbó: Leginkább EKG, annyiban másként érzek, hogy nálam Robi jelenleg nem nyerhetne.Történhetnek még dolgok, de most is Bálintra szavaznék. Vagy Moh-ra. :) Tudom, sokan utálják, ez az én döntésem. :)

Egyfejű 2021.02.14. 10:55:47

@úgymond olvasó mmkk: Én is csak azért, mert kicsit rosszul esik látni, hogy aki szimpi volt az elején,ennyire alajamegy. De nyerjen Robi!

TheLynx70 2021.02.14. 10:57:33

@Ármándójózsi: Én az egész játékát nézem, nem az utóbbi pár napot, és igen, rásavaztam. :) Egyébként én is elloptam egy szivecskét, ha nem gond. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.14. 11:00:17

Ha valaki szeretné magát kínozni a tegnap elmaradt kortársbeszédekkel, akkor a vv insta oldalán storyba fel vannak téve.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.14. 11:00:47

@Egyfejű: én az elejétől kezdve nem szimpatizálok vele valamiért

@Ármándójózsi: köszönöm a megerősítést, maradok tovább boldogan Lóbelt szulkoló :)

TheLynx70 2021.02.14. 11:03:31

Ja, Anikót szerintem stylist öltözteti, akit jól 3,14-án kellene rúgni, mert a legelőnytelenebb göncöket adja rá. A testalkatáról senki nem tehet, de ilyen előnytelen gúnyákat ráaggatni "művészet". :(

kozi001 2021.02.14. 11:03:52

@Krétagarbó: Proli Úrnak szerencséje van, hogy párbajjal megy haza és nem kiszavazással, mint anno VV8 Kárszeg.

Egyfejű 2021.02.14. 11:04:11

@TheLynx70: @Ármándójózsi: Moh önuralma bizonyos helyzetekben valóban dicséretes (de lehet, hogy csak simán kakaó folyik az ereiben), a konfliktuskerülése se zavar, sőt, tegnap tetszett, hogy fel is tud emelni a hangját, ha arról van szó. De a Mercikés dolgai a mérleg másik serpenyőjében nagyon elbillentik nekem a mérleget. 36 millióért, baszki, kössön bogot a farkára, ha már nem szerelmes, és nem akar semmit ettől a jánytól.

ficekence 2021.02.14. 11:06:31

@.Zsu: Akkor én is írom ahogy én látom. Előzőleg is utaltam rá, hogy nekem nincs Móval bajom, tetszik az önuralma és ez nem csak Mercivel kapcsolatban nyilvánul meg.
Nem tolja el teljesen magától Mercit, én ezt is helyesnek találom, annak fényében ahogy Bálintot megitéltétek és megitélik mert nem fogadta el Vivi közeledését.Ennek volt köszönhető többek között, hogy Vivi fel akarta adni a játékot.
Annyira vicces Merci boldogsága, hogy kiszolgálhatja ezt a fiút, fel sem merül benne, hogy ez nekünk egyfajta megalázkodásnak tűnik. Láttunk már ilyen "szerelmes" évődéseket más VV szériákban is.
Most legyünk őszinték? Melyikünk állna le egy Danival " vitatkozni "?? Vannak erre a szitura jó kis közhelyek, de nem akarok egyet sem elsütni. Amikor kellett megvédte magát. Viszonylag következetes, eltekintve az ominózus parittyázástól. :))))))

És nem sunyi a mosolya, ilyen.

Ármándójózsi 2021.02.14. 11:07:06

@TheLynx70: Dehogyis, Neked is van ott, használd egészséggel!!! :)))

ficekence 2021.02.14. 11:08:51

Honnan lehet szívecskét szerezni?

Krétagarbó 2021.02.14. 11:09:23

@SirLemming: még Mercike is jelezte, hogy Virág pincsikutyává válása nem biztos, hogy azt mutatja, hogy Danival a kapcsolata OKÉ. Bálint nem tett ilyet soha, de az is lehet, hogy csak én maradtam le erről, akkor szkuzi.
Nekem tőle (igen pont tőle, mert őt tartottam a vakok között félszeműnek észbeli képességeiket tekintve) kevés volt a kritika Proliúr sokszor méltán kritizált viselkedésével szemben.

Egyfejű 2021.02.14. 11:12:01

@ficekence: Ármándó rakott fel párat az éjjel kommentben, siess, kelendőek! :)

TheLynx70 2021.02.14. 11:12:16

Most senkinek nem címzem ezt a hozzászólást, de ezért tetszik a kommentszekció, mert mindenki elmondhatja a véleményét, ízlését, és nem utálatot kap, hanem normális érvelést. :)

Krétagarbó 2021.02.14. 11:13:07

@kozi001: nekem pont amiatt, hogy elvileg kapott is nevelést - már ami azokat az infókat illeti, hogy hordták a szülők zenét tanulni stb..., tehát nem egy Merci féle szomorú gyereksors jutott neki (bár azt is tudjuk, hogy mindenki a saját szintjén nyomorog ugye) - volt furcsa Virág mind a környezetére, mind saját magára igénytelen, másokkal flegma, lusta és minden empátiát nélkülöző viselkedése.

TheLynx70 2021.02.14. 11:13:50

@ficekence: Darth Maul-tól. :) (Ármándó József)

Krétagarbó 2021.02.14. 11:14:04

@Ármándójózsi: köszi. A szívecskét is. Neked is boldog Valentin napot kívánok!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.14. 11:16:16

dobáljátok a szívecskéket, én meg itt állok esernyővel, és védekezek ellenük :)))

kozi001 2021.02.14. 11:18:45

@Krétagarbó: Sztem Virág nincs jóban a szüleivel. Azok a bejelentkezések is nagyon megjátszottak voltak.
Azért félhető, hogy ő még sokáig együtt marad Danival.
Nincs előtte semmilyen minta.
Véleményem szerint sajnos vele rossz dolgok is történhetnek a VV után. Nem akarom Fannit felhozni, de ja.

ficekence 2021.02.14. 11:19:09

@Egyfejű: ÓÓÓ, sajnos nem érek rá keresgetni. :((

Köszönöm. :)

SirLemming 2021.02.14. 11:19:27

@ficekence: Éjfél után egy sóhajtásnyival, Ármándó tollából született postnál. (Ha a szivecskék nem lennének elég feltűnőek. :) )

@Krétagarbó: No igen. Pont azért szeretnék naiv maradni, hogy "nem úgy gondolta", mert többet néztem ki belőle. :D

ficekence 2021.02.14. 11:20:23

@TheLynx70: Köszi, akkor kihagyom, nem tudok most visszakeresni.

Mindegy mert tudom, hogy " imád " : )))

SirLemming 2021.02.14. 11:20:43

@úgymond olvasó mmkk: :D A máj annyira nem romantikus...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.14. 11:20:55

Kis túlzással most kezdődik a VV10. 2 hetes lesz jó esetben.
Azért megnézném, hogy Danika mit forgat most a fejében az esélyeit illetően. (baltával - ahogy a viccben van). Az eddig mutatott gondolkodása alapján képes és azt hiszi, hogy lehet esélye még játékban maradni.

Krétagarbó 2021.02.14. 11:20:57

@Egyfejű: sajnos nekem apróbb dolgokban (pl. a vakcina az mi? ) olyan csalódást okozott, többet néztem belőle ki, mint ami benne van. Ezt most leginkább észbeli képességekre értem egyébként. Emiatt ingatott meg a dolog és emiatt vagyok inkább azon a véleményen, hogy ez a Dani melletti kitartás kevésbé taktika, sokkal inkább egy rosszul értelmezett betyárbecsület két nem túl okos focipajtás között, amit most Bálint barátságnak fog fel (korántsem az).

.Zsu 2021.02.14. 11:21:43

@ficekence: köszönöm, h megosztottad!
kicsit elgondolkodtam Mohn tegnap, a hatásotokra is. :))
végülis ok, nem baj, h nem állt bele Daniba, csak nekem jobb mozi lett volna. velem a marcival való nemegyenessége és hatarozatlansága teszi alakoskodóvá, de ahogy Marcinak is meg tudom bocsátani, h fiatalon nem tud lekattanni Moháról, úgy lehet Mohával szemben is lehetnék megértőbb?
jaj nem tudom. az a bajom h Món nem látok érzelmi kötődést, jólesik neki a gondoskodás és a kiszolgálás, de sokesetben degradál neki a lány. Marcin meg látok érzelmi kötődést (ok ezt a vak is látja) és nekem nem tisztességes a helyzet. nem fair egyszerűen. és nem bírom elviselni az igazságtalan helyzeteket :)
és emiatt a viselkedés miatt talán a többi megnyilvánulását is eleve megszínezi nálam az ellenérzésem vele szemben.
na de tegnap pl tetszett, hogy támogatta a csajt, és beleállt az ellentáborba. szóval lehet, hogy még nincs teljesen elveszve a szimpátiám. feljebb tudná hozni magát a listámon ha Mercivel határozottabb lenne.
de nálam jelenleg nincs az első 4ben sem.

Egyfejű 2021.02.14. 11:22:30

Amúgy annyi itt az állatos meg az állatbarát, megvan nektek a Valentin Projekt? Az Eszkuláp Állatvédő Egyesület két évvel ezelőtti projektje, ahol a a Valentin-napi bonbon-virág-vacsora helyett/árából lehetett támogatni kutyák mentését. Még vicces képeslapokat is lehetett találni az oldalukon, hogy bocsi, drágám, az ajándék árából meghívtam Buksit egy Valentin-napi vacsorára. Jó alternatíva azoknak, akik nem szeretik megülni ezt a jeles napot :) Amúgy boldog névnapot, Bálint! :)

Krétagarbó 2021.02.14. 11:23:23

@.Doktor.Szöszi.: Csak egyet árulj el: Dani megtalálta a papírját? :)

_Pipp 2021.02.14. 11:24:09

@Krétagarbó: sajnos nekem is van egy ilyen érzésem .... :(

Krétagarbó 2021.02.14. 11:24:46

@kozi001: VV8 Kárszeget mikor szavazták ki? Már nem emlékszem. (Ő Mici pasija volt ugye?)

kozi001 2021.02.14. 11:25:02

@.Zsu: Mohnak fullos pláza cica kell, mint az exe. Nem egy vidéki, provinciális, hízékony fruska.

Ami szomorú, mert jó szíve van Mercinek.
Amit az asztalnál mondott Moh, hogy fogok még sírni utánad az lehet hogy csak vicc volt, de igaz lesz...

ficekence 2021.02.14. 11:26:00

@SirLemming:Köszi! Ilyen GPS adatok birtokában én is bezsebeltem egyet.

Köszönöm.

Egyfejű 2021.02.14. 11:26:09

@Krétagarbó: Látod, a focis ekg-ról meg is feledkeztem :) Egyébként én is többet láttam benne eleinte, mint amit most mutat néha.

.Zsu 2021.02.14. 11:27:31

@úgymond olvasó mmkk: nincs dobálva, Ármándó kipakolta és szabadon lehet venni :))

@Krétagarbó: fuhh EKG! egyezik a véleményem veled minden bálás dologban.

kozi001 2021.02.14. 11:27:48

@Krétagarbó: A VV8-ban hármas párbaj volt. 46%-al szavazták ki Kárszeget a finálé előtt.
Kicsit sem volt ciki.
De kb ugyanazt tolta ő is már a végén. Leuraló magatartás és kufircoltak éjjelente.
Bár bennük legalább volt annyi hogy csak a nyugiban csinálták esténként Micivel.

K_Attila 2021.02.14. 11:28:35

Igazábólok száma a párbajos műsorban:

virág iiiii iiii
merci iiiii iiiii iiiii ii
dani iii
moh i

30

.Zsu 2021.02.14. 11:31:48

@kozi001: ekg.
felsőbb kasztba sorolja magát Móh. úgy gondolja magasabb kategóriás csaja is lehet ennél. vhol igaza van, csak ez akaratlanul is Mercit kisebbítendő attitűd.

Krétagarbó 2021.02.14. 11:32:31

@kozi001: teljesen kiesett, nem csodálom, az a páros nekem sok(k) volt.

.Zsu 2021.02.14. 11:33:42

@kozi001: én szinte biztos vagyok benne, hogy nem használhatják a nyugiszobát.
vagy szerkesztőindöntés h senkise vonuljon külön vagy a kanapéágy használhatatlanná vált.

Ármándójózsi 2021.02.14. 11:34:32

@úgymond olvasó mmkk: Jó étvágyat hozzá, illetve egészségedre!

ficekence 2021.02.14. 11:34:46

@.Zsu: Szerintem Mercikének nem valósak a mutatott érzelmei.
Ez a fiú áll korban a legközelebb hozzá és persze elég jóképű. :)
Kihez tudott volna csapódni még rajta kívül. Az egy dolog, hogy most már nem tud róla lekattanni.
Kell egy társ egy barát, nézd meg Vivit. Mindig ott van Bálint alatt, mellett, fölött, annak ellenére, hogy valóban elég gonoszul viselkedett vele, amikor ittas volt.
Nálam az alkohol semmire nem lehet mentség.
Úgy tűnik Moh kihasználja Mercit, pedig csak így működik a kapcsolatuk.
Itt most lényegtelen, hogy én mit tennék? Én hogy csinálnám?
Ők így játszanak ezt a nép vagy elfogadja, vagy nem. :)

TheLynx70 2021.02.14. 11:34:53

@.Zsu: Ne hagyd magad befolyásolni. :) Én Mót nem tartom sunyi embernek, egyszerűen ilyen egyszerű fiatal. Sportember, de nem küzdősportokban jeleskedik, ahol ha megnézzük, még meccs előtt sem néznek egymás szemébe, csak akik nagyon elvetemültek. Mert nem ellenségek, hanem ellenfelek. Nagy különbség. :) A "svédek" máshogyan meccselnek, láttuk az összefoglalókban. :( Bálint visszaesőben van, Robiról még mindig nem tudok mit mondani, mert nekem ő az, aki mintha ott sem lenne. Van is, meg nincs is. A többiek személyiségére tudok negatív, vagy pozitív jelzőket hozni, de róla nem jut eszembe semmi. :O

.Zsu 2021.02.14. 11:34:59

@Majom1Parádé: na erre nem emlékeztem kinek volt a legtöbb.
gratula!!
jutalmad egy lila kendő és egy mignon.

kozi001 2021.02.14. 11:36:03

@.Zsu: Ezen én is töprengtem. De az elég gáz sztem.

kozi001 2021.02.14. 11:38:25

@ficekence: A savószemű, tokmány orrú jóképű? Már most látszik, hogy 10 év és randa lesz. :P

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.14. 11:38:48

@.Zsu: A lila kendőt felajánlom annak, akinek szüksége van rá.
a mignont megeszem :-)
És köszi!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.14. 11:39:47

@Krétagarbó: valószínűleg olvasta, de a papír nem látszott :))

a kortársbeszéd átirata, írásjeleket szándékosan nem tettem, a szöveg egy az egyben így hangzott el:

szóval szeretnék megkérni mindenkit aki teheti és szimpatizál velünk hogy szavazzon a szerelmemre aki többször is bebizonyította hogy itt a helye köztünk minden feladatban vért izzadt ha kellett egy céltudatos lány mindent megtesz annak érdekében hogy elérje amit szeretne nekem is nagyon sokszor mosolyt csalt az arcomra sőt örömkönnyeket is igen követett el hibákat viszont tanult ezekből napról napra azon van hogy túlszárnyalja saját magát kérek szépen minden kedves nézőt aki még nem tette szavazzon Virágra küldjétek nekem vissza a kisbabámat és tényleg nagyon szépen köszönöm előre is ha ez esetleg sikerülne

:DDD

.Zsu 2021.02.14. 11:41:13

@ficekence: na, mindenkinek aszerint alakul moh szimpatiaja, hogy mercit és a vele való kapcsolatot h ítéli meg.
igen, így működik a kapcsolatuk, de ettől még nem lesz jó ez. viragdani meg úgy működik h dani neveli és virag becsicskul. akkor ez már ok mert ők így működnek?
nem tudok ezektől elvonatkoztatni hiába látom hogy egyes embereknek, akikkel épp történik, nem gond ez.
nekem igen :))

@TheLynx70: ez nem befolyásolás. lehetnek meglátasok amiket nem veszek észre, és nyitott vagyok ezekre.

Egyfejű 2021.02.14. 11:43:17

@kozi001: Neked is beugrott Lancelot a Sárkány és papucsból? :D

kozi001 2021.02.14. 11:47:37

@Egyfejű: lol.
Nekem arról a savó szemről Steve Buscemi ugrik be a Kutyaszorítóban-ból vagy Rami Malek.

Van der Waals 2021.02.14. 11:48:12

@ficekence: megható, sírok !
Szasztok btw!
Az első ~50 részből csak a hv-k vannak meg Bálint miért ilyen spíler?
Amúgy Lóbelt az olimpia miatt, meg azzal hogy nem tolja túl ezt a meleg/bi vonatot szimpi.

ficekence 2021.02.14. 11:49:05

@kozi001: Kinek a pap......... én nem így látom, szerintem elég jóképű fiatalember.
Viszont nem a szem színe dönt a nyereménynél, különösen, hogy nem ő nyeri.

tvbuzi 2021.02.14. 11:49:07

Vajon mit szól Sir Proli (és Bála) a Viri által elért 24,5% szavazathoz?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.14. 11:49:46

@tvbuzi: das weiß ich nicht, aber guten morgen

kozi001 2021.02.14. 11:49:57

@Van der Waals: Igen. Lóbeltnél nincs affektálás meg figyelemhiány kiélés a'la VV9 Greg vagy VV8 Zsolti.

TheLynx70 2021.02.14. 11:51:55

@.Doktor.Szöszi.: Ez a kortársbeszéd megint Daniról szólt, és megint áldozathibáztatás volt. Soha nem tanulnak. :(

kipcsak harcos 2021.02.14. 11:52:17

@Ármándójózsi: nem találom az egyik sem "játékos" kategóriát :D

_Pipp 2021.02.14. 11:54:53

Vajon hogy van ma Viri, miként éli meg a sok negatív hozzászólást? Tippemre valahogy így "mekkora csicskageci nyomorék mindenki" :) Várom a JLB-t!

_Pipp 2021.02.14. 11:55:28

@kozi001: Szerintem helyes fiú Móhh, ha odafigyel magára az is marad. :)

ficekence 2021.02.14. 11:55:30

@.Zsu: Amit Dani és Virág művelt teljes mértékben elitélem. Sajnos láttuk!

Nem gondolom, hogy ezt a gátlástalan gusztustalan viselkedést össze kellene hasonlítani Merciék kapcsolatával.

Egyetlen pozitívum van nálam velük kapcsolatban, hogy nem engedte Virágot inni ( persze elnyomta ) láttuk hogy viselkedett az első héten.
Nem részletezem, kritikán aluli.
Én nem élem bele magam ennyire, ez engem szórakoztat, vagy megbotránkoztat, ha van időm foglalkozom vele és ennyi. :))
Teljes mértékben elfogadom a véleményed. :))

Ármándójózsi 2021.02.14. 11:56:44

@kipcsak harcos: Nem igazán értem mit mondasz. :S :D
Amúgy meg ez a kamuválásos ribanc az eddigi legrosszabb választásod... :/

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.14. 11:56:47

@kipcsak harcos: Mert nincs olyan. ha mindet rühelled akkor is válasszá egyet akit a legkevésbé utálsz, kvázi a legszimpibb. :-)

Egyfejű 2021.02.14. 11:58:02

@ficekence: Valóban, de gustibus..... az ember nem tehet róla, hogy valaki külseje milyen reakciót vált ki, bennem pl. nem mozgat meg Moh semmit, attól függetlenül, hogy elismerem, jóképűnek látják. Plusz ez a 'savószemű' flash a rajzfilmből tudat alatt is befolyásolja, hogyan tekintek rá. :) De nyilván nem ez alapján gondolom érdemesnek vagy nem a győzelemre.

Krétagarbó 2021.02.14. 11:58:09

@.Doktor.Szöszi.: köszi, hogy megosztottad. Olvasva is elpusztult jópár agysejtem, hozzáképzelve Proliúr hanghordozását: pusztító lehetett:DDD

mozambikizombikini 2021.02.14. 11:58:52

Daninak van szamomra egyetlenegy bamulatra melto tulajdonsaga. :D
Amikor ment a fozoverseny, Virag egyszeruen rahagyta az egesz levezenyleset Danira, pedig V. volt a sef, Dani csak a segedje.. Dani felismertr, hogy V. elhagyta magat igx nehany probalkozas utan atvette a vezetoi szerepet. Viszont Virag meg egy atlagos csapattagkent sem volt kepes egyutt dolgozni. Csak nyervogott, flegman, lekezeloen valaszolgatott Dani kérdéseire, es barmi tortent, neki allt feljebb.

Viragnal, akarhogy is hordtak a szulok ide-oda enekelni (jellemzo, higy ott js azt enekelte hisztizva, amit 5 evvel azelott a zeneiskolaban tanitottak neki, ez nem kreativitas egyaltalan) valami nagyon ellett baszva. Valszeg azert mert ilyen nyiltan kritizalni az ottani anyuka, mert most mutatja meg orszag vilagnak, hogy o pedig nevelt, nem az o hibaja, hogy a kislanya Susu lett. (bocsi egyfeju) A tobbi szulo ennel bolcsebben reagalt, meg Fru anyukaja is. Kicsit olyan, mint amikor hallod a strandon, ahogy nehany szulo jo hangosan es feltunoen dirigal a gyereknek, en olyankor azt erzem, hogy ez a hallgatosagnak szol.

Danira visszaterve:
En a harcsapaprikas kozepenel ugy ott hagytam volna a picsaba ezt a nyomoronc Viragot szo nelkul,hogy csak ugy csattan kanal. Akkor beparazik talan, visszavesz ebbol a lehetetlen stilusabol es akkor talan!!!, ha osszeszedi magat ket perc alatt, akkor lehet folytatni tovabb.

Ezzel szemben Dani tenyleg turelmesen, foleg magahoz kepest,csak vette a mely levegoket es nem szolt semmit. Persze ez a rettenetes Virag egybol nekiallt irritalo hangon basztatni Danit. "Mostmivaaaanmaaarmiaaabaaajooodmegiiint"
Ennel a Viragnal nagyon nagy gondok vannak csak elfelejtettem, mert honapok ota nem latszodott ki Dani seggebol. A bekoltozese utan is, ha jol emlekszem hatalmas arccal leosztott mindenkit. Valoszinuleg azert kapta azokat a gyazatos hashtageket is, nem tudtal svedek megfogalmazni miert irritalja oket ennyire, de gondolom ez a bicskanyitogato stilus. A bemutatofilmjeben cukisagot meg taktikat igenyelt meg, hogy majd o bent mozgatja a szalakat... Hat ezek azok, amiket nyomokban sem lattunk tole. BV-ben Gyozi kerdesere kiderult, hogx meg csak haverjai sem lettek a villalete alatt. Robira haragszik, mert szerinte Robi elarulta. Az eszebe sem jut, hogy o rontotta el azt is. Baratok, haverok nelkul megis hogyan kepzelte a taktikazast? Virag, (Danin kivul) senkinek nem volt kifejezetten szimpi. Ennel meg Gabor es Amanda is tobb havert gyujtott be. Nem hiszem, hogy ez veletlen lenne.

Egyfejű 2021.02.14. 11:59:18

@_Pipp: Plusz: "egyébként meg leszarom"

kipcsak harcos 2021.02.14. 12:03:19

@Ármándójózsi: pedig egyszerű. Én egyiket sem kedvelem, ezért kellett volna egy olyan kategória.
Szerintem is sokkal jobb választás volt - avatart illetően - Sziszi :D

.Zsu 2021.02.14. 12:06:15

@ficekence: ok talán erős példa volt,nem egy lapon említem őket csak azt akartam érzékeltetni h sokminden van ami nekik ott bent tök okés de az én ertekrendszerembe nem fér bele és alakítja a véleményemet.
én is elfogadom a tiédet persze ;))

mozambikizombikini 2021.02.14. 12:06:26

@.Doktor.Szöszi.: "kisbabamat" beszedes. :)))

Dani mar ravan porogve erre a gyereket akarok dologra, gondolom naluk plusz tekintely jar, ha sok a gyerkoc es ha jol ertem "a Gyurikanak" mar van.
Ugyhogy Dani tudat alatt orokbefogadta Viragot.

kozi001 2021.02.14. 12:07:11

@_Pipp: BV-t is nézzetek MOhról! Ne csak öfit. :P

ficekence 2021.02.14. 12:07:49

@Egyfejű: Soha nem volt nekem szimpatikus, ha valakit a külseje miatt savaztak.
Az adott. a jelleme a lényeg.
Nekem van 1-2 savószemű barátom, talán ezért nem zavar, őszintén szólva fel sem figyeltem rá. :))

ficekence 2021.02.14. 12:10:22

@kozi001: Az nekem már nem fér bele. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.14. 12:15:56

@kipcsak harcos: soha többet nem leszek veled se kedves :P

Egyfejű 2021.02.14. 12:16:14

Na, víreim, megyünk anyóspajtáshoz vasárnapi ebédre, mindenkinek jó étvágyat, további szép napot!

mozambikizombikini 2021.02.14. 12:18:55

@tvbuzi: Hu de kivancsi lennek, ahogy Balint es Dani probaljak ertelmezni az eredmenyt, mindekozben Balintnak ugy kell kifejtenie a velemenyet, hogy nem lehet oszinte Danival. Egyebkent ezert sem gondolom, hogy Balint baratkent tekintene ra. Egy barattal tudsz oszinte lenni, de hiaba probalta, Danival kb. nem lehet semmit kezdeni, nala az a baratsag, hogy a baratunknak mindig igaza van egy harmadik fellel szemben. Ha meg "van egy kozos ellensegunk", akkor onnantol kezdve mi baratok vagyunk (Renato esete). Rettenetesen egydimenzios a gondolkozasa, mi valszeg itt a forumon ilyesmit nem tudunk igazan aterezni. Ahhoz le kell zarni az agyunk felet, hogy veletlenul se hasznaljuk a masikat. :D

TheLynx70 2021.02.14. 12:19:46

@Egyfejű: Veszélyes lesz? :)) Mondjuk én szerettem az anyósomat, sajnos már nem él. Egyébként jó étvágyat! :)

TheLynx70 2021.02.14. 12:29:54

@mozambikizombi: Van egyáltalán barátság a villában? Nem haverság, hanem barátság, ami túléli a villalétet. Tud valaki ilyet az előző szériákból? :)

Kosztarika 2021.02.14. 12:39:36

Bökd meg FÁLKI, te nem is a hv miatt voltál fenn egész éjszaka.
Már megint becsaptál minket! Vagy csak ki akarsz éheztetni bennünket, te kis szadista?! ;)

Ármándójózsi 2021.02.14. 12:41:15

Wet Wet Wet - Love Is All Around
www.youtube.com/watch?v=h3gEkwhdXUE&ab_channel=WetWetWetVEVO

Tudom, vótmá, de azért na. Aktuális! :)))

Kosztarika 2021.02.14. 12:41:24

Annyi gondolatom volt/van az ápoltakkal kapcsolatban, de már mindent leirtatok.
Leginkább Krétácskával és Mozambikizombival ekg.

Kosztarika 2021.02.14. 12:44:21

@kipcsak harcos:
Alternatíva: Juci nemsokára szingli lesz. :P

Van der Waals 2021.02.14. 13:01:57

@kencefice
Mire gondolsz?
Mert megmutatja 7 millió ember számára, hogy nem minden bi és meleg meg ki tudja még mi öltözködik harsányan, viselkedik úgy mint greg, vagy kérkedik hogy ő “más” és ezt mindenképp vegyük figyelembe nála. Nem az az “only gay in the village” hanem olyan mint bárki.
Ha nem erre gondolsz hanem az olimpiára, akkor nekem tetszett hogy végigcsinálta és nem lehetett könnyű sem fizikailag sem fejben. Pláne úgy hogy látta egy idő után Bala nem tudja vele a lépést tartani. De végigtolta becsülettel.

Van der Waals 2021.02.14. 13:02:39

@Van der Waals: ficekence
ELNÉZÉST!!!!!!
1000 bocs

ficekence 2021.02.14. 13:12:34

@Van der Waals: Ezen nagyon jót nevettem!! :))))

Engem folyamatosan elneveznek, átneveznek! :)) Legközelebb Kencefice leszek. :))) Kösz!
Ezt a kommentet egyébként sem nekem szántad, mert én Robiról most nem mondtam véleményt, de egyet értek veled.
Azt írtad nekem: " megható, sírok! "
Erre kérdeztem, hogy - miért??

:))))) nagyon jó! :)))

Van der Waals 2021.02.14. 13:16:49

@ficekence: a kortársbeszéd volt az. Tiszta irodalom, ki kéne adni.
Azóta is tanulom, hogy ha egyszer kötelező lesz a gyereknek megtanulni ne maradjak szégyeben!

ficekence 2021.02.14. 13:24:23

@Van der Waals: Sajnos még nem tudtam megnézni, de pótolom. :)

Köszi az új nevemet. :))))

EU2020 2021.02.14. 13:40:49

A lányok nevelésének emlegetése a megalázás része szerintem Itt minden hímtől láttunk már nőalázó megnyilatkozásokat. Rencsula és Daniella alpprogramja a nőgyűlöletre épül, Bála számtalan megnyilatkozása is hányadék, Robi pedig rendszerint nem szólalt meg a csajok gyalázásánál. Ha valakik valódi nevelésre szorulnánk, azok a fiúkák, nem ártana normális, elfogadható, humánus férfiképet mutatni nekik apukák és férfi műsorszerkesztők által. Ezek híján maradnak ezek a humanoidok, akiket negatív kontextusban lehetne mutogatni, milyen ne legyél, kisfiam. Bála megnyilatkozásait a szexhiánnyal mentegetni kár, tudja az ember, milyen a szexhiány, mégsem kezd el férfiakat alázni miatta.

MsIreneAdler 2021.02.14. 13:51:19

@Majom1Parádé: ékszert nem igazán hordok, wellness bármikor jöhet, és az inkább szexi, mint értékes ruhadarab is jó ötlet :)

@Egyfejű: igen, Bálintnak nem könnyű most. Viszont annyi, de annyi lehetősége lett volna eltávolodnia Danitól, hogy kezdem azt gondolni, hogy ez ilyen őszinte szimpátia, nem pedig taktika inkább, és ez szomorú. Nekem ott ásta a rohadt mély gödrét meg magának, mikor bőszen helyeselt arra, hogy Virágot milyen jól megnevelte Proliúr, és Virág anyukája ezt hogy nem értékeli. Jó nem szó szerint, de a lényeg ilyesmi volt.
Valentin napi Terminátor 3 és sushi :D. Nyertes kombó.

K_Attila 2021.02.14. 14:03:27

Greg több villalakónak is a haverja, vagy a kb. 3 ezer Ft-ért jár be tapsolni?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.14. 14:14:30

@repuloezustmokus: ez lemaradt..smink nélkül inkább cuki és bájos kedves hanggal

mozambikizombikini 2021.02.14. 14:24:00

@EU2020: Nem akartam a szexhiannyal mentegetni B-et, nekem is csalodas ez a resze a szemelyisegenek. Csak egy otlet arra, miert fordult ki latvanyosan onmagabol. Eleve a villalet nem konnyu + az a merhetetlen unalom, ami nagyon szembetuno hogy eluralkodott rajtuk, pedig probaljak megoldani igy maguknak es szerintem ez az egyik legnagyobb szerkesztoi hiba.

Sokszor lattam ilyen turelmetlen szexhianyos kifordulast mindket nem reszerol, ami altalaban azon csattan, aki kozel all hozzajuk az ellenkezo nembol, de nem szexpartneruk.

Azzal meg teljesen egyetertek, hogy itt a sracokra is szorulna "neveles".

MsIreneAdler 2021.02.14. 14:28:10

@K_Attila: elcseszték a szerződését és extra rendelkezésre álló időt írt alá :), most meg ha akar, ha nem ott kell lennie.

SirLemming 2021.02.14. 14:39:57

@mozambikizombi: nocsak. Jó észrevétel. Mercédesz érdekes lett volna, kár azért a szavazásért lett volna helyette 3 jelöltem kiesésre.

mozambikizombikini 2021.02.14. 14:57:16

@SirLemming: Melyik 3? :))) Amanda, Virag eeeees... ?

Az egy eleg buta huzas volt a szerkiktol, sot unfair.... de ez egy ilyen szerki-szeria most ugy latszik. Robi karakter erkezesenek orultem, viszont johetett volna mas helyere. :D

mozambikizombikini 2021.02.14. 15:15:37

@SirLemming: eeeees, egyszer sem mondta azt, hogy IGAZàBóL! :)

Kar erte... Ja es Mohnak is bejott, illetve Gina is birta, talan meg Vivivel is kijohetett volna. A mostani szeria csajai kozul egyedul o lett volna kepes forgatni a szalakat. Persze nem biztos. Nem is ertem, hogy tortenhetett, hogy ebbe az evadba csak agyilag/ lelkileg rettenetesen eretlen/ tapasztalatlan kislanyokat castingoltak.

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-mercedesz-bemutatkozo-kisfilm

_Pipp 2021.02.14. 15:21:45

@mozambikizombi: Normális nő nem jelentkezett :D

mozambikizombikini 2021.02.14. 15:26:40

@_Pipp: hat.. EKG.. ja, de igy meg nincsen min csodalkozni, hogy a sracok "nevelgetni" akarjak a tinilanyokat ugy, hogy azok meg orulnek is neki. :D Hhjajjj...

EU2020 2021.02.14. 15:33:12

@mozambikizombi: részben egyet értünk, mégis s lánykákat senki nem akarja győztesnek látni, valahogy mindig a második sorban sorakoznak. És ezt a szerkesztők castingjában és a manipulatív napi telenovella szerkesztésében is tetten érhető. Ők csak kiszolgáló személyzetnek lettek bemutatva, akik kiszolgálják az éretlen és őket alázó és kihasználó, kevés pozitívumot felmutató hímeket. Elsősorban az RTL klub VV szerkesztőségét és a műsorvezetők "gyöngyét" , a 60 évesen is Győzike néven fotoszintetizáló lényt kellene kipenderíteni, és nem ártana egy érzékenyítő tréning valamennyiüknek. Mondjuk valamennyiük tökét elkaphatná Bea asszony, akinek több esze van, mint ezeknek együttvéve.

mozambikizombikini 2021.02.14. 15:34:55

@EU2020: Nem erthetnek jobban egyet ezzel az analizissel! :)))

"Elsősorban az RTL klub VV szerkesztőségét és a műsorvezetők "gyöngyét" , a 60 évesen is Győzike néven fotoszintetizáló lényt kellene kipenderíteni" - pontosan!

Post Modern Prometheus 2021.02.14. 15:37:22

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/jdgubqo77
TOP3:
- Robi: 41.38% [48]
- Vivi: 30.17% [35]
- Bálint: 21.55% [25]

Na ilyen sem volt még, hogy ennyi időn keresztül átvette volna más a vezetést Bálint elől. Szavazni erre szombat 23:00-ig tudtok.

mozambikizombikini 2021.02.14. 15:53:18

@repuloezustmokus: Csak egy tipp volt, Vivinek novere van, aki eleg ertelmesen nyilatkozott (Cipruson el), nekem ugy tunt, hogy lenne kozos erdeklodesi koruk is (muszempilla :D ) De akkoriban nem kovettem, utolag nezegettem vissza.

2021.02.14. 16:07:57

Krétagarbó leírta 95%-ban a véleményemet a szereplőkhöz.

Annyit tennék hozzá, hogy ez minden idők leggusztustalanabb VV-je, a tegnapi angolna- és harcsa nyeszeteléssel/gyalázással megkoronázva.

mozambikizombikini 2021.02.14. 16:17:15

@silvermansarah: :))))
"ez minden idők leggusztustalanabb VV-je, a tegnapi angolna- és harcsa nyeszeteléssel/gyalázással "- ezt is hozzalehet csapni a minap beszelt VV10-es gasztrokiadashoz. :D

Soha nem lattam meg tukortojast ugy osszegusztustalankodni, mint Virag... de a tegnapi angolna sodrofazas mindenkeppen egy next level. Csodalkozom, hogy a birak belemertek kostolni ezekbe a szornyusegekbe.

2021.02.14. 16:21:00

@mozambikizombi: ráadásul amit leműveltek, földön turmixolás, hideg olajba belebaszni a hagymát, minden úszott a mocskokban.
Hódos Hajniért kiáltok!! :))

2021.02.14. 16:24:14

Nem mondom hogy 19 évesen megcsináltam volna egy harcsapaprikást, de olyan alap dolgok mint forró olaj, vagy akár csak minimális fizikatudás, hogy nem cseszem tele vízzel a kisedényt amire tálat rakok hogy gőzöljek, frankón megvolt, már akár 16 évesen is.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.14. 16:24:47

@EU2020: @mozambikizombi: bocs, hogy beleszólok az eszmecserébe, de gondoljátok, hogy ezeket a 'felnőtt' 'férfiakat' meg lehetne nevelni? Vagy le lehetne törni a szarvukat? Vagy bármilyen módon hatni lehet rájuk? A legfőbb ismérvük, hogy a legkisebb ellenállás esetén azonnal a könnyebb utat választják, azaz manipulálnak. Ha az nem megy,akkor pedig marad a mindenki hülye, csak én vagyok helikopter mantra..

2021.02.14. 16:25:45

@silvermansarah: vagy recept követés, ugye, vagy ún. logisztika, ketten vagyunk baszki
Ne.ugyanazt.csináljuk, éspervagy nézzük a folyamatot.
:D

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.14. 16:27:57

@silvermansarah: Hódos Hajni péklapáttal bacta volna fejbe őket..

mozambikizombikini 2021.02.14. 16:28:49

@silvermansarah: Meg jo, hogy Vivi es Robi nem lattak, hogyan keszult es mibe kellett nekik beleenniuk. :))) Ez a foldon fozes is mi volt mar tenyleg.... :D

Egyebkent volt receptjuk, csak keptelenek voltak ertelmezni, illetve Virag meg sem probalta, csak sipakolt Daninak, hogy: "Nem tudom mit csinaaaaaljaaaak.." Dani: "Olvasd el a receptet!"

Hihetetlenul irritalo volt Virag, meg Dani is szimpibb volt, mint V., aki allitasa szerint mindig odarakja magat a feladatoknal. - LOL

2021.02.14. 16:31:38

@mozambikizombi: igen, nem az a gáz,hogy töltött angolna, mert én sem tudom mi az (nem is akarom) de teáskal paradicsom, meg alap dolgok. Bent van Vivi/Robi aztán sír a szájuk hogy unatkoznak. Ott lehetőség kérdezhettek volna november óta.

2021.02.14. 16:32:55

@Babarózsaszín Betonkeverő: Hajni nagyon jó hv-t írt volna a tegnapiról, már fejben röhögtem ahogy elképzeltem tegnap, a "főzésnél".

2021.02.14. 16:33:58

@mozambikizombi: Virág a valagát rakja oda, és nem a feladatoknál.

EU2020 2021.02.14. 16:36:12

@Babarózsaszín Betonkeverő: nem mondom, hogy meg lehetne nevelni a fiúkákat, azt hosszú éveken keresztül elmulasztották apukák, pedig nekik ugye szülői kötelességeik vannak / volnának a gyereknevelésben. Azt mondom csupán, rájuk férne. Jöhet a péklapát és az öntöttvas serpenyő :))))

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.14. 16:40:31

@silvermansarah: nem láttam, de itt olvastam, gyalázat lehetett. Gyűlölöm az alapanyagpazarlást és úgy vettem le, hogy te is. Lehet, hogy Hajnit kéne rájuk ereszteni. ahogy olvasom őt, meglehetősen visszavett a szélsőségeiből. Bár ez a tegnapi biztos kihozta volna belőle az állatot.

2021.02.14. 16:43:07

@Babarózsaszín Betonkeverő: sajnálom ha visszavett, nekem a malackarajos, káromkodós Hajni kicsit falusi karakterrel nagyon bejött. :)

2021.02.14. 16:45:06

@Babarózsaszín Betonkeverő: minden pazarlást utálok mmkk, kiskorom óta.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.14. 16:48:48

@EU2020: erre mondok egy furát: van egy lízingelt huszonéves fiam ( az apjával élek, de nem vagyok az anyja ). Ha valaki, akkor ő megmutatott minden sztereotip apai mintát, és néha úgy érzem, mindhiába.

evacat 2021.02.14. 16:49:31

@silvermansarah: nekem egy-két hónapja dobta fel a FB Hajni lapját. Én csak a HV-os irásait ismertem, igy nem veszem észre, hogy más munkáihoz képest visszavett. De most is élvezhető, aktivan posztol: www.facebook.com/H%C3%B3dos-Hajnalka-190461131284958/about/?ref=page_internal

2021.02.14. 16:51:54

@evacat: köszi, ránézek!

SirLemming 2021.02.14. 16:58:20

@mozambikizombi: késői válasz de Rencsi, Gábor, Amanda/Gina.
Virág valójában sokkal kevésbé zavart, nem az én lányom hogy megváltoztassam a nevem és bogotába költözzek.

@silvermansarah: @Babarózsaszín Betonkeverő: Főzős műsorokban is úgy általában, de az életben is.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.14. 17:07:44

@silvermansarah: még most is jó. nlc-n szokott cikkeket írni, de ez már újságírás

2021.02.14. 17:13:17

@mozambikizombi: 4 méter tojás, ez cuki

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.14. 17:14:10

@EU2020: mondjuk úgy, hogy néha kísérteties a hasonlóság ezekkel a Dani-félékkel. Tudom, hogy illik a szülői felelősségre fogni, de számomra nem egyértelmű.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.14. 17:25:28

@mozambikizombi: Mercédesz nagyon lenezoen nyilatkozott.. inkább Ginaekkal lett volna bari

kipcsak harcos 2021.02.14. 17:54:37

@úgymond olvasó mmkk: Te már valóban lemondtál rólam. A múltkor még 7 db :D járt :(

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:07:25

@silvermansarah: engem, mint gyakorló háziasszonyt megfogtál ezzel a: "teáskal paradicsom".
Tippem: teáskanálnyi paradicsomszósz?
Légy kíméletes, ha nagyot tévedtem :)

MsIreneAdler 2021.02.14. 18:09:34

@evacat: köszi a linket! Legalább azt reálisan latja, hogy Dani nem nyeri meg. Ennyi a pozitívum :)

TheLynx70 2021.02.14. 18:11:54

@kipcsak harcos: Teáskanálnyi paprika (fűszerpaprika) volt az, Dani nem jól emlékezett, vagy nem jól olvasta, idővel rájött. :)))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.14. 18:20:31

@repuloezustmokus: vessző lemaradt..tehát X magasság y minimum súly plusz 10 szazalek

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:23:06

@SelyemSonkaPini: juj, de alpári vagy.
Egyébként ez vagyonoptimalizálás (7):D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:25:52

@kipcsak harcos: Aha hát így már értem :)
Kicsit ma berágtam rátok:
A faxopó vén tolvaj gazember dagadt svéd főnököd ma éjfélkor kinyírja a KLUB rádiót ! R.I.P.

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:28:14

@kipcsak harcos: a tudjuk kik által feltételezett vagyonmentési vádat meg egyenest ellenünk (is) irányuló ármánykodásnak tartjuk. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:30:34

Most nézem vissza a tegnapi rész elejét, mert nem láttam...
Éppen "főznek" az állatok, de NEM tudják elolvasni a receptet !

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:31:39

Dani persze osztja az észt..... csak éppen paradicsom helyett paprikát olvas meg ilyenek

Krétagarbó 2021.02.14. 18:32:02

@SelyemSonkaPini: interneten lesznek azért, ne temesd őket. Amúgy pedig jah, a mód megint, ahogy kicsinálták őket, na az pitiáner.

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:32:08

@SelyemSonkaPini: mint tudjuk ehhez a kormánynak semmi köze, pláne Fénylő Csillagnak.
Teljesen jogszerűen történt minden, ezt számosan megerősítették már.
Különben se politizálj, itt tilos és még engem is belerángatsz (7):D

MsIreneAdler 2021.02.14. 18:33:09

@SelyemSonkaPini: most mit vagy úgy kiakadva? Miért pont ezt tudnák elolvasni :D?

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:34:20

@kipcsak harcos: Sose értettem, hogy ki milyen jogon ugat be egy egy ilyesmiért...
EZ is csak egy sima off, leszarom ki mit ugat
Megjegyzem Neked már a nicked/avatárod is véres rongy :D

Adamadam 2021.02.14. 18:34:34

@silvermansarah: szerintem nem ez a leggusztustalanabb vv, a vv9 sokkal gázabb volt. Alapból felmerült témaként akkor, hogy 2018 végén ott tartunk, hogy "ha-ha néger a tv-ben, milyen vicces". Aztán persze drága Csoki (mert fekete, haha csokoládé), szintén nem sokat tett azért, hogy szimpatikusabb, természetesebb legyen. Nem volt olyan mint most Robi a melegeknek, kb a Fekete Pákó vonalat erősítette ő is. Aztán ott volt Radics akit Digóhoz hasonlóan elsőnek kiejtettek, na ő nyíltan beszélt arról, hogy vannak nők akiket lehet verni. Bent volt az egykori melegpornós Krisztián aki meghúzta Cintikét, majd Radics után Vivit is, aki akkor még csak 18 éves volt és gyűrűs menyasszonyként ment be. Reni és Csoki kapcsolata felidézi a Moh-Merci féle vergődés, ahol a pasi nem akar senkit. Csak ráadásként Csoki még tologatta Ginát is (igen, ott is volt egy Gina). Ott volt még a rosszindulatú, gusztustalan önmagát sellőnek képzelő Greg, aki lökött egy nagyot a melegek megítélésén, természetesen negatív irányba. A szériát pedig véletlenül sem egy értelmes taktikus ember nyerte, hanem a félhülye Zsu csak azért, mert kellett végre egy női győztes.
Az rtl meg kapott egy 3 milliós büntit, mert mutatták ahogy takaró nélkül Radics és Vivi nagyjából két nap után pornófilmeket megszégyenítő módon szexelnek a nyugiban.
Feltételezem ezért takarják ki emojikkal az idei szexjeleneteket. A takaró miatt idén amúgyse látszott volna semmi.

Összegezve az idei vv szerintem messze nem a legundorítóbb, csak most friss az élmény és nem emlékszünk a régebbiekre.

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:34:39

@SelyemSonkaPini: paprika helyett paradicsomot! Engem már felvilágosítottak (Sarah bevitt az erdőbe, ő írt paradicsomot).

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:35:49

@SelyemSonkaPini: ezen a téren eltér a véleményünk :D

SirLemming 2021.02.14. 18:36:23

@Krétagarbó: Internetre menekült rádióból mennyi mardt meg? Ugyan, nekik reszeltek, ez már csak a nem túl szép haláltusa.

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:37:03

@Adamadam: Azért én nem emlékszem olyanra régebbről ,hogy egy csaj több ízben is gecit törölgetett volna a szájáról....

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:38:16

@kipcsak harcos: Csak alapvetésként : ÉN BÍRLAK ( de ez önmagában ledegradáló számodra:)

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:38:43

@SelyemSonkaPini: most tehetek én róla, hogy avatar terén ilyen a választék?
Pedig mennyi nagyágyú van még talonban.
Kellene indítanom egy on-line párbeszédet erre vonatkozóan :D

Adamadam 2021.02.14. 18:39:07

@SelyemSonkaPini: maradjunk annyiban, hogy biztosan volt, max nem mutatták. A 9-ben volt, hogy Csoki-Gina és Radics-Vivi egyidőben szexeltek, majd ahogy végeztek Radics átment és lepacsizott velük miközben Csoki ott állt egy szál f.szba.

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:39:35

@SelyemSonkaPini: írhatnál valami felavanzsálót, a rend kedvéért :D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:41:12

@kipcsak harcos: Vagy egy szavazást, hogy mi legyél :D :D

Kibaszott Dani megint NAGYON OKOS ! OK virágnál tényleg logikusabban viselkedik, de azért
most is faszparaszt proli szar

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:44:46

@Adamadam: Hát akkor meg a lakókat érzem férgebbnek....
De lehet, hogy tényleg csak friss élmény miatt :)
Tipusokban hasonlók vannak mindig

kipcsak harcos 2021.02.14. 18:45:56

@SelyemSonkaPini: @kipcsak harcos: bevallom puskáztam az on-line párbeszédet illetően. Szól a TV és a Főni éppen párbeszédet jelentett be az állatok védelméről. Ügyes. Néhány személyes adatot kell csak kitölteni az űrlapon és mehet az Xelés. Még véletlenül sem jutott eszembe a Kubatov-lista :D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:50:15

Annyát megbassza a kibaszott Virág.... mi a faszra várt volna rá bárki a telibevert kendővel ?????

Én mindenkit elküldtem volan a szétkúrt kurva anyjába, ha felkér a kendő miatt !

Ha felkötöttem, felkötöttem , mindenki leszophat!

Már megint felkúrtam magam :)
Nagy erénya kitartása vircsinek.... A SZOPÁS és SEGGBEKÚRÁS témakörében igen :D

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:51:01

Bocsi , hogy most kommentálok, ha zavar Titeket jelezzétek és abbahagyom.....

vagy nem :)

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:52:05

BÁLINtot egyre jobban utálom !

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:53:39

Azért tekergetem közben...

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:54:56

Virágon mi az apjafasza ing van ? Piedonéé ?

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:56:42

NA innen láttam.... kiesett as szutyok fillére kurva....
Én nem sajnálom.... nem érdekel
végeztem :)

TheLynx70 2021.02.14. 18:56:44

@SelyemSonkaPini: :DD Ne fogd vissza magad! :)))

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 18:57:48

@TheLynx70: Köszsi :D Végeztem....
Közben 1 személyes lett a blog. lehet már van új ? :D :D

TheLynx70 2021.02.14. 19:00:02

@SelyemSonkaPini: Még nem láttam, de ki tudja? :) Én csak úgy elvagyok az éterben. :)

KékCsöcsűPini 2021.02.14. 19:02:28

"Ashley Judd súlyos balesetet szenvedett Kongóban, négy helyen eltört a lába"

Valamiért úgy értettem, hogy mind a négy lába eltört :D

De ez semmi, mert azt hittem, hogy egy híres kongói elefántról van szó !!! :D :D

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:04:08

Virág ügyvédjeként - és szigorúan csak abból kifolyólag, hogy látom: Úgymond olvasó kartársnő is jelen van - engedtessék meg egy leheletfinom, hangyaTOKÁNYI kérdés: ugye azért Merci véletlenül sem szimpatikus senkinek??

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:04:41

@SelyemSonkaPini: olyan a szövegértésed, mint az ápoltaknak :D

Kosztarika 2021.02.14. 19:05:44

@Nátha ellen bálna:
Bálnaaa! :))))
Hol a francban voltál eddig?????

Ármándójózsi 2021.02.14. 19:05:52

De. És Hajrá Moh!!! :)))

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:06:08

@kipcsak harcos: (Freud mit szólna ahhoz, hogy a "vagyonoptimalizálásban" a vagyon helyett vaginát olvastam?)

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:06:09

Nem szeretem ezt az ápoltak kifejezést :(
Hiszen nem is ápolják őket.

Kosztarika 2021.02.14. 19:07:21

@Kosztarika:
Sziasztok Pini, juci és minden jelenlevő. :)
Megint nincs poszt. :(

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:09:00

@kipcsak harcos: Na szép, mondhatom, így fogadni valakit. Pedig amióta nem voltam, leborotváltam a pornóbajuszt is.

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:10:55

@Kosztarika: szólj rá a Pinire :)
Folyton LEdegradál

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:11:17

@kipcsak harcos: Engem idegesit az avatarod, nem lehetne megint a Sziszit visszaszavazni? Lecciiiii... Annal irritalobb talan nem is letezik, amikor egy ertelmesnek tuno no tolja az ilyen tipusu propagandat.
Ennel meg a vega Sziszi busa fejet is jobb nezegetni. Csinaljak ra polt? =)

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:11:37

@Ármándójózsi: Te már használsz szmájlikat? Vagy az nem is te vagy, aki nem használt? De Merci miként lehet szimpatikus? Ő egy úgynevezett "óborzalom".

2021.02.14. 19:12:24

@Adamadam: legundorítóbb alatt a fika, kaki, böfögés, fingás, stb.-it értem. ;)

Niké88 2021.02.14. 19:13:09

@silvermansara: Egyetértek, nekem is a legundibb, nagy wc-zés, orrba turkálás, egymásra tüsszentés, böfögés, stb...

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:13:49

@Nátha ellen bálna: nekem nem nagyon hiányoztál, ugyanis anno annyi könyvötletet adtatok Alizzal, hogy valóságos adósságba vertem magam. :D

Kosztarika 2021.02.14. 19:15:52

@kipcsak harcos:
Én nem avatkozom bele a vitátokba, tekintve, hogy mindkettőtökkel egy ekg- n vagyok. :))

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:18:40

@SelyemSonkaPini: Hehehehehehe... tegnap en is feldegradaltam magamat Viragon. Valszeg eddig is legalabb ennyire volt irritalo, csak a mocsar elvette a figyelmunket, illetve Dani letompitotta valamifele lathatatlan szajpecekkel.

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:18:40

@mozambikizombi: már többségbe került Sziszi.
Érdekes micsoda visítozás volt annak idején miatta.
És kiderült, hogy még mindig jobb nektek, mint Demeter, Deutsch, Rogán és Juci :(

TheLynx70 2021.02.14. 19:18:40

@silvermansarah: Nekem a legundorítóbb a torkon köpés volt. :( Beleégett a retinámba és a tudatomba. :(

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:19:11

@kipcsak harcos: Könyvre költeni jó! :)

(Az apró betűs részben benne volt, hogy az esetleges meggondolatlan túlvásárlásért nem áll módomban felelősséget vállalni.)

Fu Szekh Li 2021.02.14. 19:20:01

Sziasztok!
Látom, célegyenesbe fordult a VV, most már itt is kezdenek elszabadulni az indulatok. Régebben értettem, mert odabent is folyamatos volt az anyázás, miért lenne kint másképp? De most? Az utóbbi idők legszolidabb társasága volt a nyerő hetes, itt mégis szinte mindenkinek habzik a szája.
Szóval, ha lehet:
lh3.googleusercontent.com/proxy/hX2qA_aZCj6s9qH1oLeoUxonV93tNFw9u1tvNQ6ZlLGwdamaBcaMZih4r4ByDoiKlR72eYZ170_9PkeJ7w9ycLM8IjvIPbfCbUxnZA

mérges nokedli 2021.02.14. 19:20:15

Eléggé el vagyok maradva csak most olvastam el ezt a posztot, király lett @drm94, ezen felvinnyogtam: "2Paks, aki nélkül Dani SheKúr" :DDD

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:20:40

@Nátha ellen bálna: meg lett tiltva a szmájlik használata?

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:21:40

@silvermansarah: es a VV10 fele etelkeszitest/ etelfogyasztast... ;)

Kosztarika 2021.02.14. 19:22:44

@kipcsak harcos:
Mert ő fejezi ki ránézésre leginkább az undorunkat.. ha már hasfotó nem lehet, trottyos gatyában, csak arckép. ;)

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:27:42

@Fu Szekh Li: Erdekes, en peldaul nem erzekelek indulatokat a forumozok kozott. Ha barki negativitast, vagy agressziv indulatokat erezne a reszemrol, akkor bocsi, szinte minden olyasmit ironizalasnak szanok. Maximum szarkazmus! Bar en ugy ertelmeztem eddig, hogy masok is pontosan ezt teszik. :)

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:27:45

@Kosztarika: volt olyan is bográccsal. Az ugyan kifejező volt, de legfőbb ékességemnek (félreértés elkerülése végett, mert hajlamos vagy rá, a fejemnek) csak az alsó fele látszott :D

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:28:23

@kipcsak harcos: Neeeeeem, csak valaki volt itt, aki tudatosan nem használt szmájlit. De az lehet, hogy Velőtrázó Vélemény volt. Vagy valaki más. :)

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:32:00

@Nátha ellen bálna: köszönöm a kimerítő és egyértelmű választ :D

Kosztarika 2021.02.14. 19:32:25

Sziszi melegítőt visel, nem trottyos gatyát :P

kipcsak harcos 2021.02.14. 19:33:50

@Kosztarika: egyezzünk ki, trottyos melegítőt :P

Fu Szekh Li 2021.02.14. 19:37:01

@mozambikizombi: Azért már megjelentek itt elég erős indulatok, volt olyan is, hogy valaki a másra szavazókat fogyatékosnak nevezte, szóval a nemzetközi helyzet fokozódik :)

Fu Szekh Li 2021.02.14. 19:38:15

@kipcsak harcos: Szerintem ez a fej kéne avatárnak :D

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:39:25

@Fu Szekh Li: Oke, akkor azt valszeg automatikusan cenzoralhatta az agyam, mint a reklamokat. (Kiveve Dzsordzsot, azt nem tudom)

Amugy tenyleg nem tunt fel ilyesmi eddig. :)

2021.02.14. 19:41:02

@Fu Szekh Li: hol szabadultak el az indulatok?

evacat 2021.02.14. 19:42:46

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv10-virag-kieso-parbaj-valovilag/c4f6yse

Ajajjjjj! A legujabb szuperprodukcióra készülnek: Dani repszövegeket fog irni, Virág pedig énekel méghozzá közös produkcióban.

2021.02.14. 19:43:22

@mozambikizombi: jujj Fru evése. Most eszembe jutott broáff

Kosztarika 2021.02.14. 19:43:23

@mozambikizombi:
Zokni szerintem korábbi évadokról beszél. A vége körül szoktak elszabadulni az indulatok.
Tölem mindenki arra szavaz akire akar. Hajrá Lobi!
Világos?!!!!!!!!

2021.02.14. 19:45:03

@silvermansarah: ám IGAZÁBÓL nem érdekel ki nyeri, nálam Lóbelt. Úgysem én döntöm el, max szurkolok neki.

evacat 2021.02.14. 19:45:05

@silvermansarah: A jutyubon, instán, totkoton sok minden elfér. Persze nagy előnye, hogy nem kötelező megnézni

SirLemming 2021.02.14. 19:49:43

@Fu Szekh Li: Ah, vér még nem folyt. Csak az a kérdés merült fel nemrég Merci vajh miért is szimpi egyeseknek.

Engem most a rádiós balhé jobban foglalkoztat, nem is hozom ide a feszkót.

_Pipp 2021.02.14. 19:51:44

Szép estét, csodálatos Valentin napot!

Ma az egyik áruházban 1 fiút láttam aki vett a kirakott virágból, de legalább 6-7 lány szaladgált vele. :D Divat lett a férfiaknak is virágot venni, vagy a biztonság kedvéért megvették maguknak, hogy legyen mit posztolni az instára, de lehetőséget látok még abban a válaszban, hogy az lmbtq társadalom pár tagja véletlen egyszerre képviseltette magát az üzletben. :))))

Hajrá Lobi!

mozambikizombikini 2021.02.14. 19:51:45

@Kosztarika: :))) Oksiiii, csak nem ertettem, tenyleg nem tapasztaltam eddig szemelyeskedest itt. Lehet, hogy ebben segit bennunket az is, hogy nem ismerjuk egymas szemelyet? :)))

//...amugy miert Zokni? :D

@silvermansarah: Tudtam, hogy orulni fogsz az emlekkepeknek! :P

@evacat: Gondolkodom, hogy felajanlok Daninak egy metronomot, mint kulondijat. Lehet, hogy a sracnak tenyleg van mondanivaloja, csak.... "tulizgulja", amikor elakarja rappelni? En ilyen antiritmuserzeket meg eletemben nem hallottam. Hogyan tudnak egyaltalan dugni ezek?
Ez lenne a kedvenc gerillamarketing videom metronomot reklamozni:

www.tiktok.com/@valovilagrtl/video/6926547155771510022?lang=hu-HU&is_copy_url=1&is_from_webapp=v2

Bar meghallgattam Diego klipjet es ott is akadnak fura hepehupak.

Nátha ellen bálna 2021.02.14. 19:51:51

@silvermansarah: Ha leesik a szemüvegem tokja az íróasztalról, akkor indul a tok? Vagy ha elkezd úszni a tokhal, akkor is indul a tok?

LaciHogyVoltol 2021.02.14. 19:56:44

Egyébként tudom, hogy a nagyon nagyon kisebbséget gyarapítom ezzel a véleménnyel, de én Virdzsire szavaztam tegnap és reméltem, hogy kiüti Mercikét.
Félreértés ne essen, Virdzsi is nagyon hátrasüllyedt a favorit listámon, pedig a játék elején a hashtages gonoszkodás miatt pár hétig a legelején volt.
DE MOST, HOGY ELKEZDTEM VISSZANÉZNI A SZÉRIA ELEJÉT, HOGY LÁSSAM MILYENEK VOLTAK AZ ÁPOLTAK A BEKÖLTÖZÉSÜKKOR ÚJRA FELLÁNDOLT BENNEM A MÉLY MERCIKE UTÁLAT.
Annyira mélységesen buta és rosszindulatú az a lány. Az elején nagyon mullban nyomta a kretént és iszonyatosan alaptag volt a Digó féle mocsárcsapatban és a 11-12. részben nagyon mocskolta Bálintot a mocsárlakóknak, aztán amint megnyerte az első párbajt hogy átállt oda...persze után még bepróbálkozott 1x kitúrni onnan a nagy vadat, amikor Gina szekerét próbálta meg megtolni...
De ami a legjobban nem tetszik benne hogy mennyire hajtogatta, hogy róla senki ne beszéljen a háta mögött, meg, hogy ne hozzák fel a Mohval való kapcsolatát ellene, mert az magánügy, erre ő tipikusan rendszeresen ezt csinálja, csak nála is fellelhető az a nárcisztikus szmélyiségzavar, amikor a "más szemében a szálkát is, a sajátjában pedig a gerendát sem". Vivit anno hogy felkérdezte, hogy miért nem a szemébe mondja a dolgokat, amikor volt az a nagy össznépi összeveszés a "ki-kiről-kinek-mit mondott" tengelyen, erre a Fru-Vivi párbaj előtt megint mit tolt ott Csulátónénak a dohányzóban: hogy milyen mélysötét Vivi és nem lehet elviselni, meg most, hogy felállt a mélypontról nagyon nagy játékosnak tartja magát, pedig mekkora egy senki...erre amint visszajött Vivi egyből ment a lincselés, hogy "én téged is mennyire szeretlek és nekem mind1 volt, ki jön vissza"...
Tegnapi viselkedése is undorító volt a párbajon, mert tényleg okádék a Proli Úr - Virág kapcsolat, de azok után amit fent írtam, hogy ő mindenkit hogy leszólt aki akár csak TANÁCSOT akart neki adni a Moha ügyben, azután elég érdekes volt, hogy mennyire bekóstolta Virágot ebben a témában a párbajon. És bár ritkán értek egyet Proli Úrral (szívem szerint a top10-be nem tettem volna bele Danit, Renátó és Digó után mehetett volna 3ként a levesbe, ha én dönthettem volna erről), de abban igazuk van, hogy azért van különbség aközött, hogy kapcsolatban szexelek a kamerák előtt, vagy csak hagyom magam Mohnak, hogy egy egészségügyit beléürítsen, így akármennyire voltak undorítóak a Virág-Dani "anal session"-ök, Mercike tényleg ebben a topisban bölcsebb lett volna ha hallgat.
És megint visszaértük oda, ami megjegyzésemmel kivertem anno ÁrmandóJózsinál a biztosítékot (mert akkor hozzá tettem, hogy leütném, de most nem erre célzok), hanem hogy igazából leginkább ami zavar Merciben az az, hogy az emberek hogyan állnak hozzá. Ha fele ennyire nem lenne "blokkolnám" kategória, már rég utálat tárgya lenne és kintről figyelné a villaeseményeket, de neki rendszeresen elnézi mindenki a "de teliheverném" megnyilvánulásait, a köpönyegforgató ide-oda állok, lavírozok a csapatok között játékmenetét, a rosszindulatú megjegyzéseit, azt hogy milyen emberekkel veszi körül magát (Digó, Renátó, Gina, Fru), ami azért sok mindent elárul valakinek a jelleméről, és azt, hogy ennyire lemegy papucsba ha Mohának akad 2 jó szava hozzá. Tipikus esete, hogy ha valaki kicsit is jó nő mindent megúszik. Mint ahogy most volt egy cikk az "Új Indexen", hogy kb. ugyanazért a zaklatási botrányért mennyire meghurcolják a kommentelők Marilyn Mansont aki ronda, mint a bűn, de Armie Hammer-nél azok a kommentek dominálnak, hogy "engem zaklathatna 0/24-ben". Nagyon jól lefesti, hogy mennyire felszínes világban élünk...

Fu Szekh Li 2021.02.14. 19:58:32

@silvermansarah: Azt írtam, hogy kezdenek elszabadulni. Visszaolvastam az esti kommenteket, nekem az már kicsit sok volt, ami ott ment. De mindenkinek más az ingerküszöbe.
Én hazajárok ide, otthon sem szeretem a fölösleges feszültségeket. Úgy gondolom, hogy ez a műsor nem ér annyit, hogy ennyire felhúzzuk rajta magunkat.

Kosztarika 2021.02.14. 20:04:05

@Ármándójózsi:
Pedig Robi (majdnem) lány, mégis ellene szavazol? ;)

@SirLemming:
:((((((((

@mozambikizombi:
Fuszekli, azért zokni :D
Most talán nem lesznek akkora indulatok, mert nem annyira ellenszenvesek a villalakók (mostmár) és talán a kommentelők is cserélődnek, pár őskövületet leszámítva. :))

mozambikizombikini 2021.02.14. 20:13:30

@LaciHogyVoltol: Hol tudtad visszanezni a regieket? Nalam rajta van a kislakat az 1-50.-ik epizodig. :S :(

Mercivel kapcsolatban nekem nagyon-nagyon felemas erzeseim vannak. Eredetileg Merci ellen voltam ezen a parbajon, mert o nehezebb falat lesz Vivinek a dontohoz... Mindossze 2-3 napja raktam at a szavazatomat, annyira felduhitett Virag szociopata alpari flegmasaga. Viszont teny, hogy az osszes csaj total defektes lelkileg. Viszont a cukormazba bujtatott, geil marcipan smarties moge rejtett helyezkedest en sem szeretem Mercivel kapcsolatban. Valszeg nem tudatos nala es azert nem erzi a tobbseg gonosznak.

zellerlevél 2021.02.14. 20:13:34

@Krétagarbó: Teljesen egyformán látjuk. :)

SirLemming 2021.02.14. 20:16:42

@Fu Szekh Li: Értem. Mondjuk itt voltam és élőben nem tűnt vészesnek.

@Kosztarika: Ugyan. Én vagyok a fasz. Kellett nekem nap közbe HV-n kívül mással foglalkozni... :)

@LaciHogyVoltol: Soha nem lesz balansz. :D

LaciHogyVoltol 2021.02.14. 20:20:55

@mozambikizombi: Nem RTL Moston, hanem Sorozatbaráton nézem :D sok felugró ablakot kell ki'x"-elni, de fent vannak a részek...

EU2020 2021.02.14. 20:32:35

@LaciHogyVoltol: több ízben kifejtetted a gyűlöletedet Merci iránt, vettük az adást. Azért, mert nem írod ki, hogy leütnéd, még ez is érződik a gyűlölködő kommentedből, hogy megtennéd. Persze valójában gondolom, mást szeretnél... Nem kell, hogy válaszolj.

Krétagarbó 2021.02.14. 22:31:17

@SirLemming: szerintem a rádió mellett olyan közösség alakult ki, hogy az nem fogja hagyni, hogy ne működjön. Én bízom benne legalábbis.
süti beállítások módosítása