Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X90 – Emberiség és nagydolgok

2021. február 12. 15:20 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se.
Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából, szóval az igazi izgalmak még csak most
jönnek. Főleg azért, mert eddig még nem voltak.

Puskás „troll” Péter a mai porondmester, akitől sok napja elvehették a bemindenezéshez szükséges dolgokat, mert egészen zakkantan konferálja fel az ünnepet, aholis Virág tizenkilenc éves lett.

kepernyofelvetel_1047_egyedi.png



Virág szerint így már csak három év van
közte és Dani között. Remélem csak viccből mondta.
Virágriport arról beszél, hogy
természetes dolog az öregedés, Ő már érzi a csontjain hogy nem 18 és ezt el kell fogadnia. Micsoda okos lány ez és már az adás elején belémteszi az ideget az ilyen mondataival, 1perc32mp adásidő és 15 sor után megbántam, hogy elvállaltam ezt a pénteki írást. Dzsudi, nem akarod inkább mégis Te írni?
Danihumor: Nem is tudta, hogy eddig eláll a szar.
Nagyon nevetek.
Ja, nem.

kepernyofelvetel_1050_egyedi.png

kepernyofelvetel_1051_egyedi.png

kepernyofelvetel_1052_egyedi.png




Daniriport azzal kezdi a reggeli interjút, hogy „húdeszétrobban a segglukam”,
aztán sorolja a szokásos kreatív kívánságlistát: egy torta 19es számmal, egy toll és egy papír hogy tudjon szerelmes rapszóvéget írni, két közös vászonkép és egy köntös, mert a mostani már nem jó.
Nekem meg itt jut eszembe, hogy vasárnap
Valentin nap és ha minden jól megy, akkor ez a párocska bizony vasárnap már nem fog együtt analizálni romantikázni.

Mercike, tudjátok, az a lány aki tudja hogy ciki és égő amit Móval csinál és Ő nem is szokott ilyet és Mó ne is szóljon hozzá és
elköltözött a közös fészekből, na Ő kialkuszik egy pénteki közös alvást, merthogy szombaton ugye párbaj. Szlépka úr természetesen beleegyezik ebbe, de továbbra is él a szabály: szopni, dugni, ujjazni, fogdosni lehet, de CSÓK nincs. Mert az túl van a határon.

A zuhanyzóban Virág guggolva szőrtelenít
intim területen és mindenféle gázok is távoznak eközben belőle, amit Daniel természetesen közelről figyel, miközben a riportban elhangzott szöveget vágják alá, miszerint Ő nem mentalista, de ismeri Virág összes gondolatat. És Ő nagyon sokszor bizonyította már, hogy nagyon szereti, de csak akkor, amikor Virágot nagyon sok minden elbizonytalanítja. Tényleg ez hangzott el.

kepernyofelvetel_1053_egyedi.png

kepernyofelvetel_1054_egyedi.png



Miközben Virág tovább folytatja a zuhanyzóban a borotválkozást és a fingást, Hapci törp reggelit készít az Ő kis tulajdonának, szív alakú virsliben sütött szív alakú tükörtojás.

kepernyofelvetel_1057_egyedi.png

kepernyofelvetel_1058_egyedi.png

kepernyofelvetel_1059_egyedi.png
Közben kiderül, hogy Danitól már Gina is kapott ilyet korábban, itt lefagy a Virág 1.0 szoftver és bontják az asztalt, mert Virágnak így már nem is kell ez a kaja.
Virágriport szerint ha ez az egész a való életben
történik, akkor Ő még a tányért is ledobja, mert ettől Ő bizony nagyon ideges lett.
Drága 19 éves Virág: Dani mar
előtted is mondta valakinek hogy szereti, előtted is szexelt már más lányokkal, előtted is aludt már mással, előtted is nevelt már meg lányokat, szóval érted… Tudom hogy nagyon okos lány vagy, csak pontosan annyi eszed van, amennyi kintről látszik.

kepernyofelvetel_1065_egyedi.png

kepernyofelvetel_1073_egyedi.png



Eközben Mercikére már külső segítség nélkül nem is megy fel a nadrág, Mohnak kell belerázni az asztalossonkákat a farmerbe.

kepernyofelvetel_1060_egyedi.png

kepernyofelvetel_1063_egyedi.png

kepernyofelvetel_1064_egyedi.png

kepernyofelvetel_1068_egyedi.png




Megtudjuk a dohányzóteraszon, hogy Virág orra egy igazi fikamező és Dani szeretné ha a fikamezőorrú lány felvenné a lila kendőt. És
jön az a rész, amit tényleg nem értek. Nem, nem, nem és nem. Egyszerűen képtelen befogadni az én egyszerű Hvíró agyam, hogy amíg az úr nagydolgát végzi nyitott ajtónál, addig a tulajdonának miért kell ott állni mellette és szurkolni.
És még Virág nyitja kijjebb az ajtót baszdmeg!
Nem érdekel, hogy
közben miről beszélgetnek, de ez mi????

kepernyofelvetel_1074_egyedi.png

kepernyofelvetel_1075_egyedi.png

kepernyofelvetel_1076_egyedi.png

kepernyofelvetel_1077_egyedi.png

kepernyofelvetel_1078_egyedi.png



Szülinapi zsúr: tiara, lufik, bohócsapi, díszek, brownietorta, málnaöntet és még Robitól ajándék is van, ami egy hangjegyes nyaklánc.
Mindenki boldog és csodálatos érzés ez Virágnak és
hiába szeretnék valami rosszindulatú dolgot idekárogni, nem tudok. Jófej volt mindenki hogy feldíszítették a pecót és készültek, hogy a kis csitrinek legalább ez a napja szebb legyen mint a többi.
Daniel még egy saját dalt is elrappel neki, persze a
szöveget olvassa, mert azt már megtudtuk, hogy neki a művésznévé ReadonlyD lesz. Vicces lesz majd a tállyai falunapon, amikor Szintiboy után a kis mappájával felmegy a színpadra.

kepernyofelvetel_1082_egyedi.png

kepernyofelvetel_1083_egyedi.png

kepernyofelvetel_1084_egyedi.png

kepernyofelvetel_1085_egyedi.png

kepernyofelvetel_1086_egyedi.png

kepernyofelvetel_1087_egyedi.png

kepernyofelvetel_1088_egyedi.png

kepernyofelvetel_1089_egyedi.png

kepernyofelvetel_1098_egyedi.png

kepernyofelvetel_1100_egyedi.png

kepernyofelvetel_1101_egyedi.png



Lilakendős RTL -féle sumákolás:
Mercike és Robi beszélgetnek róla, hogy Robi nem meri elvenni. De meri.
Na és akkor most mi van? Semmi.

kepernyofelvetel_1103_egyedi.png

kepernyofelvetel_1104_egyedi.png

kepernyofelvetel_1108_egyedi.png



Nem kellett volna ezzel simlizni.. értem én, hogy kell az adásidő, de ennek így semmi értelme nem volt, csak jól fel lett baszva az, aki figyelt.
Nekem nagyon scriptgyanús egyébként ez a jelenet, borzasztó erőltetett a kommunikációjuk és a
röhögés is.
Robiriport viszont végre kimondja azt, amire én már két napja várok, hogy ez bizony taktika volt, mert legalább láthatja, hogy ki mit szól hozzá.
Danielláék természetesen az egyetlenek, akik nem értik, hogy ez most mi, Virág még azt is ki meri mondani, hogy Robi igazán megkérdezhette volna Őt, mielőtt felveszi. Hogy mi? Az ott nem neked volt odarakva, hogy kelljen az engedélyed ahhoz, hogy más felhúzza.
Természetesen nem értik, hogy ez bizony taktika.
Dániel ismét kakil, s
ezúttal szerencsére nem csak láthatjuk, hanem hallhatjuk is a folyamatot, Virág természetesen nyitott ajtónál nézi az ura küzdelmét. Elértük a mélypontot, én azt gondolom.
kepernyofelvetel_1114_egyedi.png

De nem, még lehet ezt fokozni, mert Virág
eközben kijelenti, hogy Robiban nincs emberiség. Az emberiség mint olyan, az emberek összessége. Én örülök, hogy az nincs Robiban. Meg bennem sincs és bennetek sincs, kedves olvasók és higgyetek nekem: mindenkinek jobb így.
Virág pedig egy buta, igénytelen lány, sajnálom szegénynek a szüleit, hogy ezt kell látniuk. Tényleg.
Nem szeretném ideidézni a Virág
összest az elmúlt 90 napból, de volt itt csatakrészeg megroggyanás,a konyhaművészet meggyalázása, napi szintű anális szex, csúnya leoltogatás, trehányság, pazarlás, ez a közös WC-zés…. Komolyan mondom, ez a trash legalja, amit ez a lány képvisel.

Virág új k
öntöst és egy zavaros üzenetet kap az anyukájától, amiben többféleképpen el van neki burkoltan mondva, hogy ki kellene mászni a proli úr seggéből.
kepernyofelvetel_1118_egyedi.png

Szó szerint
következik Viráganyuka:
„Drága kislányunk, Virdzsike, hiányzol. Ma van a 19.
születésnapod, nagyon nagyon boldog szülcsinapot kívánok neked apa, a tesó, a mami, a barátok és az ismerősök nevében. Nagyon szeretünk és nagyon sok érzés kavarog bennem, nagyon sok kérdésre keresem a választ. Azt is tudom, hogy Te pontosan tudod, hogy mire gondolok és pontosan tudod azt is, hogy mit mondanék neked, ha találkoznánk, hiszen Te voltál a borsó és én voltam a héja. Nagyon szeretlek és tudom és elfogadom azt is, hogy más ember vagy mint én, saját gondolataid vannak és saját döntéseket hozol, saját személyiséggel rendelkezel és annak minden felelősségével együtt.
Van úgy viszont és ezt neked tudnod kell, hogy van ami neked jó, másoknak viszont rossz. És ez fordítva is így van. Kívánom, hogy válj azzá, akivel szívesen élnéd le a saját életed. És még ha nehéz is a tegnap, soha ne feledd, hogy ma mindent újra lehet kezdeni. Hozz egy bátor döntést és engedd el az életedből azokat a dolgokat és személyeket, akik nem tesznek jót neked, mert tudod nagyon jól és ezt sulykolom beléd: a lelki béke mindennél többet ér.
Nőcinek
születtél, nagyon nőcis is vagy, imádom a köntösödet és hidd el, hogy ez egy nagyon nehéz feladat, nőnek lenni. De viszont ez egy csoda és ajándék. És hidd el, apa, a tesó, mama és én itt vagyunk és megpróbáljuk valóra váltani az álmainkat. Nagyon szeretünk, legyen csodaszép napod, millió puszi blabla, annyit szeretnék még mondani: Az élet játék. S lehetsz játékszer vagy játékos, Te döntöd el.”

Fúbaszdmeg.
Egyrészt úgy érzem, hogy lesz ebből még JLB Virág Hv, másrészt inkább pár gondaltban beillesztett kérdőjelen és a csodálatos közhelyek újraolvasásán kívül én nem fűznék ehhez hozzá semmit, ez a Ti dolgotok lesz, kedves olvasok és kommentlakók. Nagy itt a baj anyuka szerint, én egyelőre ennyit tennék csak hozzá.

Dani természetesen kiakad, Virág pedig nem érti, hogy anyuka miért nem támogatja ezt a kapcsolatot. Fruzsi, Te vagy az?
Bálint és Robi próbálja kivenni az anyai
üzenet élét, de Virágot ez jól láthatóan megviseli. Robi tapint rá a lényegre: A szülők a való életben nem látnak bele ennyire mélyen a gyerekük párkapcsolatába. Ez teljesen jogos, igen, de ha ez egy egészséges párkapcsolat lenne, akkor nem zavarná anyukát se, amit lát.
Dani egyre hangosabban nem érti, jönnek a szokásos szavak: tisztelet, nem hat meg, anyuka maradi, nem érdekel, ledegradál.

kepernyofelvetel_1121_egyedi.png

kepernyofelvetel_1122_egyedi.png

kepernyofelvetel_1123_egyedi.png



Daniriport szerint nem létfontosságú neki ilyen anyóspajtásokkal társalogni, akik így állnak hozzá. Tesó, szerintem meg az. Mert
különben fogsz baszni ezzel a nővel is, akit már ügyesen beidomítottál.
Virág szerint gáz van, mert eddig is mindig anyának lett igaza.
Daninak ez csak olaj a tűzre és elgurul a gyógyszer, mert Őt senki ne keverje
össze a sok nyomorulttal, aki korábban Virág életében jelent volt.

Kihívás, ami után rögtön csapatot is kell választani. Csak Viviben vannak kérdések, mindkét oldalra vannak pro és kontra érveit is.
Merci
mögé megy Moh és Robi
Virág
mögé Dani és Bálint
Vivi pedig
Virágot választja, szerintem teljesen jogosan, Robit viszont ez meglepi.

kepernyofelvetel_1096_egyedi.png

kepernyofelvetel_1097_egyedi.png

1051 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.12. 15:44:16

@princejesus: jaja, 10x90, csak elbasztam. Át lesz majd írva.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 15:44:36

jaja, 90 az a nyócvan. 1x már valaki eljátszotta ezt a számozós balhét. :-)

mozambikizombikini 2021.02.12. 15:56:43

Mekkora flow-t toltal @Fálki: ! Nem akarlak _feltukrozni_ , mint Amanda, de kedvenc HV posztom , amit eddig ebben a szeriaban olvastam.

Es meg nyelvujito is: "Mohnak kell belerázni az *asztalossonkákat* a farmerbe."

LaciHogyVoltol 2021.02.12. 15:57:26

Puskás Peti öfi indító AsztalosMerci-impression-je azért ennél több karaktert érdemelt volna, én nagyon szakadtam. Tökéletes volt a szög is, amiben a fejét tartotta, a hanghordozás, és még azt is ügyenesen megjátszotta, hogy maga sem tudja mi lesz a következő szó, ami elhagyja a száját :D

Amúgy sokat oltjuk szegényt amiért ennyire IQ negatív, de ugye a cikkekben, amiket velük is megosztottak a hozzátartozók a testvére azt mondta, hogy kiskorában trombózist kapott Mercike, én simán el tudom kézelni, hogy valami vérrög miatt nem jutott oxigén az agyában és maradandó agykárosodást szenvedett, mert annyira végtelenül buta ez a lány, hogy nehéz elképzelni, hogy ez nála "természetes" állapot legyen...

_Pipp 2021.02.12. 15:57:59

Köszi a posztot, jobb volt, mint az öfi. :)

Tegnap szerintem is elérte a szerelmespár a mélypontot, főleg amikor Daniella pottyantott, közben Viri jóízűen nyalogatott valamit a pohárból. Undorítóak, külön - külön és együtt is ( azt az anális kalandot sem akarom elképzelni ). Fúj grrrrrrrrr.
Nem figyeltem rendesen oda a BV közben, de Viri anyuka mintha nem ugyanazt mondta volna, mint az öfiben, magyarázkodott, h ő nem úgy gondolta, jól hallottam fél füllel?

LaciHogyVoltol 2021.02.12. 15:58:47

Dikk, beférte a kommentem az első 10-be...ilyen is rég volt! :D

Cérnahuszár 2021.02.12. 16:02:25

várom bálint fejét hogy milyen lesz, amikor rájön hogy nem a nyerő oldalra állt.
megszakad a széria, összezavarodik hogy mit nézett be?

mozambikizombikini 2021.02.12. 16:04:11

@LaciHogyVoltol: Ezen berohogtem nagyon. Viszont szerintem sem Merci, sem Vivi nem kikalapalhatatlanul (lehetne ez valami lakatos szakszo?) ostoba.

Gyenge tarsasag, gyenge motivacio.

.Zsu 2021.02.12. 16:04:38

"Dániel ismét kakil, s ezúttal szerencsére nem csak láthatjuk, hanem hallhatjuk is a folyamatot, Virág természetesen nyitott ajtónál nézi az ura küzdelmét. Elértük a mélypontot, én azt gondolom."

ugyanezt gondolom. mi volt ez? :DD

Fálki 2021.02.12. 16:07:31

@LaciHogyVoltol: En megmondom oszinten, nekem nem esett az le, hogy az ott egy Merci paródia.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 16:09:09

@.Zsu: erre mondtam már tegnap, hogy mindig azt hiszed, nincs lejjebb.pedig van..:/

.Zsu 2021.02.12. 16:11:46

@.Doktor.Szöszi.: kíváncsian várom merre haladunk tovább :DD vár ránk itt még 2 hét.

mozambikizombikini 2021.02.12. 16:11:52

@Cérnahuszár a naív: Balint mar most tudja, ahogy Vivi is. Viszont moralisan nekik most oda kellett allniuk. Faj is nekik, rendesen, de mivel Merci volt, aki kitancolt moguluk anno, nagyon fosul ereztek volna magukat, ha ot valasztjak Virag helyett, aki pedig ugye mindig ott volt, meg ha csak kis puttonykakent is.
Nem is ertem Robi mirol beszelt a riportban, ok mar azert szinte haverok, ertik/erzik egymast, szerintem Robi is helyezkedik ezzel a moralizalassal. Nyilvan ot is megertem, most mar egyre kozelebb az a 36 milla, ami netto mennyi is?. :D

princejesus 2021.02.12. 16:14:17

@mozambikizombi: Igen, Vivi letenné a Nyugtatókat akkor viszonylag értelmes lenni.
Merci meg bizonyos helyzetekben meglepően jól kommunikál

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 16:14:52

@LaciHogyVoltol: az nem Merci paródia volt, hanem PP szerdán este Miklós néven hívta fel a BV-ben Győzikét és ezzel a hanggal szopatta...nézd meg, asszem PP az instájára tette fel

Cérnahuszár 2021.02.12. 16:15:57

@mozambikizombi: lehet, fél szemmel figyeltem csak ki hova áll, ezért gondoltam h bálint meggyőződésből
vivit tudom hogy miért, robit is, egyet is értek velük

.Zsu 2021.02.12. 16:16:28

@mozambikizombi: EKG
és sztm amúgy ez nem gyengíti őket h Virág mögé álltak.

kozi001 2021.02.12. 16:19:29

Igazából, amit Virág mondott a többiekről, miközben Dani röttyentését volt szerencsénk hallgatni az majdnem ugyanaz volt, mint amit Fru.

Csak neki ugye ezért a fejét akarták venni.

.Zsu 2021.02.12. 16:20:03

@.Doktor.Szöszi.: na én már itt aszittem lemaradtam vmiről, mert nem értettem milyen paródiáról van szó.
hát hiába akik nem néznek BV-t lemaradnak a fontos eseményekről.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:20:57

Köszi a posztot Fálki.
Annyi minden kavarog bennem, kezdjük az elején:
- Merci ne hízzon tovább szerintem, azok a combok már neccesek az én ízlésem szerint. Persze ha Merikének így tetszik, hajrá.
- A tortákat most megkívántam, de sajnos a saját combjaimra is ügyelek (nem csak Mercikéjére), így nem megyek ki a hűtőhöz.
- Virdzsi anyukája és az ő üzenete: nekem azért úgy tűnt, virágnál jobban célt ért/célt fog érni az üzenet, beszédes volt az a mondat virág szájából, hogy "anyunak eddig mindig igaza volt". Daniella besértődése a szülőkre sem abba az irányba viszi a dolgot, hogy Virág ellenálljon sokáig, azt egyik gyerek sem tűri sokáig, ha a szüleit szapulják.
Tegnap rosszul írtam, valóban van tesója Virágnak, nem egyke, ahogy én azt (nem tudom miből) leszűrtem korábban.

mozambikizombikini 2021.02.12. 16:21:51

@.Zsu: Logikusan gondolkodo embereknel remelhetoleg megfeleloen csapodik le a dontesuk. Ok odabent nem tudjak, hogyan editaljak a felveteleket kifele, viszont van egy mindenki szamara felfoghato es logikus indok: X tamogatott, amikor harcba indultam, Y meg nem.... :D Probalnak kovetkezetesek lenni. En ezt ertekelem.

Robi ilyen szempontbol konnyebb helyzetben van. Mogule nem allt ki Merci, amikor szuksege lett volna ra...

.Zsu 2021.02.12. 16:22:54

@Krétagarbó: és amúgy neked így egy random pénteki napon, ha kinyitnád a hűtőd ott figyelne egy torta?

mozambikizombikini 2021.02.12. 16:23:54

@Krétagarbó: Erdekes, en is azt szurtem le, hogy egyke. Vajon miert?
Virag testbeszede is nagyon "beszedes" volt, ahogy fizikailag tavolodik Danitol, mikozben hallgatjak az uzenetet.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:24:05

@LaciHogyVoltol: én nem érzem ezt a fajta butaságot. Műveletlen, tanulatlan, de nekem nem tűnik - a villalakók körében legalábbis - olyan kirívóan butának. Amikor néha elemzi magát, a helyzetét a riportban, kifejezetten összeszedetten, értelmesen beszél és jó meglátásai vannak.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:25:17

@mozambikizombi: igen, nekem is úgy tűnt, hogy anyuka fog tudni hatni rá. És előbb kint lesz, mint a Nevelője (Dani), így a család helyzeti előnyben lesz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 16:25:20

Ki az az agyhalott, aki azt hiszi, hogy BÁRMIT is számít, hogy ki ki mögé áll be? 1000 éve eldőlt már ez a párbaj, kb. akkor amikor Vivi visszajött Fru ellen. :-)

LaciHogyVoltol 2021.02.12. 16:26:41

@.Doktor.Szöszi.: A Miklósos szösszenetet láttam...szerintem egyébként az nem volt vicces, amikor "élőben" hallottam a BV-ben kicsit kellemetlenül is éreztem magam, hogy WTF ez...

De szerintem ez itt tudatosan egy Merci paródia volt, mondom a fej dőlésszögéből egyértelmű volt, pont úgy tartotta, ahogy Merci szokta a riportszobás bevágásaiban és a hanghordozás is egy az egyben az volt! Lehet dobok PP-nek egy Insta DM-et oszlassa itt el ezeket a kétségeket :D

hereverő heverő 2021.02.12. 16:28:43

@Krétagarbó: EKG. Merci szerintem nem buta, hanem tanulatlan. De ha egyszer belekezdene, akkor fel tudná küzdeni magát a tudás magas hegyére. És valószínűleg elég jó színésznő válna belőle.

hereverő heverő 2021.02.12. 16:30:39

@.Zsu: Csak meg kell találni a megfelelő hűtőt ehez.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:33:53

@.Zsu: erről elfelejtettem megemlékezni az imént, de hát na. UNDORÍTÓ, amikor valakit egy ország (na jó, csak 7 millióan) néznek és hallgatnak, ahogy éppen szarik. De a két idióta is mit gondol? Hogy ezt a csevejt (az emberiséggel megspékelve) majd a szerkik nem vágják be, mert proliúr éppen trottyant?

Krétagarbó 2021.02.12. 16:35:25

@.Zsu: van olyan családtagom, aki ha kell, ha nem süt egyfolytában. Kemény dolog diétát tartani mellette.

Aliceinchains 2021.02.12. 16:35:42

Sziasztok! Évek óta lelkes olvasótok vagyok, ismeretlenül is sokatokat nagyon kedvelem. Eddig nem mertem írni, de a tegnapi öfi annyira összetört mentálisan és gusztusilag, hogy úgy éreztem itt az idő.
Srácok az, hogy főműsor időben azt leadják, hogy valaki kábelt fektet, le sem némítják ráadásul 2x is-mellete meg iszikvagyeszne -katasztrófa.
Virág végig sírja az anyja előre citatum.hu-bol összevágott idézetes beszédét-én is biztos vagyok benne, hogy már a szülőkkel is gáz van. Kinek az apja támogatja a lányát abban hogy szétlökjék esténként?! Mikor kaptak a lakók olyan visszajelzést családtagoktól, hogy ezt tényleg ne igy csináld, ne legyél gyökér-nem Bálint zoknipapucsára gondolok-?

kozi001 2021.02.12. 16:35:52

@Krétagarbó: FruMuter után VirágMuternek megy a pacsi! :P
'Proli Úr' pampogásánál remélhetőleg jobban számít majd a család.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 16:36:24

sziasztok csimpirudik!

fálki jó lett de annyira nem lett jó mint a múltkori , jah bazz azt ppupu írta. (nem hagyhattam ki)
Virág kiesik mindent elért , amit akart kész a portfóliója gáláns uraknak.
minden usb port szabad :)

az összefoglalóról :jobb ha nem láttam ez undorító volt olvasni is.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 16:38:23

@Krétagarbó: nem is vágnák be , ha a másik nem mellette enné a bigmacet.

Sepsidzsi 2021.02.12. 16:38:39

Dani bmeg... csak azèrt is majd minden levèlre lecsap, odateszi magàt a hèten, haha. Tipikusan az a fajta aki ha nèz a főnök làtvànyosan imitàlja a munkàt, amùgy meg csak fingik büfög tököt vakar. Ez az "előìtèletes" meg tuti a cigàny kàrtya lesz, amit valaki màr mondott.
Szidtàk itt a virdzsi anyjàt hogy a vège előtt màr mit kemènykedik, elèg lett volna egy sima boldog szülinapot is, amit èrtek is de sztem ha a helyèben szòt kaptam volna èn se àlltam volna meg hogy valahogy kifejezzem a nemtetszèsem, ès az hogy elhatàrolòdik virdzsitől hogy felnőtt különàllò lèny aki maga felel a tetteièrt, azt sejteti nekem hogy nem volt könnyű margò nèni utsò 90 napja.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:38:45

@hereverő heverő: hellóka! Mercinek szerintem ezek az influenszeres tiktokos instás dolgok egész jól mennek, elég természetesnek tűnt, amikor a ilyesmivel kellett nekik a nettó 40 perces adásidőt kitölteni.

hereverő heverő 2021.02.12. 16:39:20

@Aliceinchains: Szia, légy üdvözölve! Ha ránk hallgatsz, Ármándónak SSKK ne válaszold azt, hogy lány vagy!

kozi001 2021.02.12. 16:41:06

Vajon az RTL a Fru JLB nagyobb nézettsége és a karakán anyuka után uszította rá Danira a mutert? :P

LaciHogyVoltol 2021.02.12. 16:41:24

@hereverő heverő: Hát azért az "elég jó színésznővel" vitatkoznék...vagy csak nagyon máshol van az a minimum léc a fejünkben, amit elvárnánk, hogy megugorjon...

Krétagarbó 2021.02.12. 16:41:40

@Aliceinchains: szerintem direktben nem beszélhetnek a szülők, nem befolyásolhatják az adott gyermek/játékos játékát ezzel, ezért vannak ezek a citatum.hu-ra emlékeztető, madárnyelven előadott instrukciók.

Aliceinchains 2021.02.12. 16:42:06

@hereverő heverő: Köszi !Igyekszem inkognitóba maradni ;)-juj-

Krétagarbó 2021.02.12. 16:44:23

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): tudom, de szerintem ezek vannak annyira hülyék, hogy azt hiszik, hogy szarás közben meg lehet beszélni olyan dolgokat, amiket nem akarnak, hogy leadják műsorban. De tévednek, a retek pont leszarja, hogy Dániel éppen hasmarssal vagy szorulással küzd éppen a csevej közben.

2021.02.12. 16:44:42

Ne felejtsük el a gusztustalanság listáról a következőket:
Fikaevés
Egymás fikájának túrása
Egymás arconböfögése
és a többit leírtátok.

Én nem vagyok egy agresszív valaki, de ha engem arconböfögnének, Renátó színtű 2 centiről arconüvöltözés következne sűrű káromkodással, esetleg egy parasztlengővel megerősítve a "nevelést"

Gia 2021.02.12. 16:45:04

Nem értem,hogy Lóbelt miért csodálkozott,hogy Vivcsó Virág mögé állt.Vivi próbálta ezt megbeszélni vele a fürdőben,de Lobi nem volt rá vevő.

Aliceinchains 2021.02.12. 16:46:10

@Krétagarbó: Értem, de akkor sem életszerű hogy pl. Virdzsó anyja meg apja meg a nagyanyja(?!) ott állnak minden üzenetnél mint a Hetedik mennyországból az agymosott család és hajtogatják hogy " Büszkék vagyunk, szeretünk,minden jó, ügyes vagy. Csak így tovább."- azzal is lehetne jelezni, hogy nincsen mondjuk elismerve azért, hogy hónapok óta egy f.szon vegetál :)

Krétagarbó 2021.02.12. 16:46:54

@Sepsidzsi: érdekes, nekem ebből a mondatból nem is az elhatárolódás jött ki inkább, hanem az, ami az igazság is - elmúlt 18 a gyerek, el kell engedni, de rossz nézni, hogy hibázik és ettől szenvedni fog. Nem tud mást csinálni, jelez neki, de más eszköze már nincs, ez a hajó már elment.

2021.02.12. 16:47:09

@Sepsidzsi: szerintem valami nem kerek Virdzsi családnál, fura az anyuka is.

hereverő heverő 2021.02.12. 16:47:56

@LaciHogyVoltol: még meg sem próbálta megugrani. Ne azt várd, hogy eljátssza Anna Kareninát amint kijön a vellából.
Amúgy ettől egyikünknek sem kell félnie, ezt a szerepet már elvették tőle a tetkószalonban.

hereverő heverő 2021.02.12. 16:49:10

@Krétagarbó: akkor már ketten szarnak: Dani és a Retek Rája.

2021.02.12. 16:49:12

@Gia: én azt hogy Bála miért van ennyire vakon.
Nem akar belállni Daniba, mert tudja hogy utána üvöltözés lesz, vagy tényleg nem látja hogy ez nem normális amit ez a faszkalap leművel?

_Pipp 2021.02.12. 16:50:02

Na visszanéztem a BV-t, ott Viri anyu megvédte adni, csak adja meg Virinek a TISZTELETET. :D Menjen el, ismerjék meg, de ahogy megszervezte Virinek a szülinapját, látszik, h nagyon szereti.

:))))

_Pipp 2021.02.12. 16:50:26

*Danit akartam írni :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 16:51:16

@Aliceinchains: szia üdv közöttünk .
ármándójózsi itt a földesúr és az övé az első éjszaka , szereti ,ha " mindig szerelmes ármándónak "hívják

Krétagarbó 2021.02.12. 16:52:36

@Aliceinchains: nem tudom, nekem elég kritikusnak tűnt az anyuka üzenete, túl azon, hogy természetesen megerősíti a gyermekében azt, hogy bármi is történik, ő szereti. Mit tudna mást csinálni? A gyereke, olyan amilyen, de nyilván ő máshogy látja, ismeri kívülről belülről - mi csak egy kis szeletet kaptunk belőle, az életének 4 hónapjából.

Az előbb nem is köszöntem, üdv itt:)

2021.02.12. 16:53:13

@_Pipp: mondom én, valami nem kerek ott.

Cérnahuszár 2021.02.12. 16:53:30

@Aliceinchains: jó anicked

"Mikor kaptak a lakók olyan visszajelzést családtagoktól, hogy ezt tényleg ne igy csináld, ne legyél gyökér"
a figyelmeztetéssel nagyon elkéstek már. Nem tudják bent tartani virágot, nem tud másik képet mutatni magáról. Így nem is értem miért....segíteni nem segít, ráértek volna kint szembesíteni a lányt a dolgokkal, hogy mennyien kutyázzák, és mit fog látni ha visszanézi

Krétagarbó 2021.02.12. 16:56:02

@silvermansarah: nekem az a fura, hogy 16 évesen valakit elengednek. Még ez sem minden esetben furcsa, mert ismertem olyan lányt, aki hasonlóan korán állt a saját lábára, de ő ezt elég szépen megugrotta és nem volt szükség a nyakában a rosszlanyok.hu táblára sem.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:57:28

@silvermansarah: ahogy reagált a Virág szülők üzenetére, nekem az egy újabb csalódás volt tőle. Azt gondoltam, Bálint ennél értelmesebb:(

_Pipp 2021.02.12. 16:57:35

Nekem az is durva volt, h az üzenet után a többiek mennyire bevédték Danit. Pedig a múltkori paródiák után egész jól látják egymás benti viselkedését. Ez a kapcsolat mindegyikük szerint jó? :D

2021.02.12. 16:57:47

@Krétagarbó: én nem értem a lakást se. Van Virágnak egy lakása ahol rendet raktak? Ott fogadta az ügyfeleket? Vagy ez Pakson van? 16 évesen elment, de aztán visszament?

_Pipp 2021.02.12. 16:58:24

@Krétagarbó: BV-ban azt mondta Viri anya, h ez nem igaz, nem tudja, honnan vette Dani...

2021.02.12. 16:58:26

@Krétagarbó: én is. Egyszerűen nem értem Bálintot.

.Zsu 2021.02.12. 16:59:42

@Krétagarbó: ohh ismerem ezt a típust. imádnivalóak, de a fene vigye el őket diétaszezonban, amikor sütik illata lengi be az egész házat. :))))

@hereverő heverő: van olyan torta amiért még meg el is kezdeném ezt a keresést.

2021.02.12. 16:59:56

No, pár dolgot kissé másképpen látok mint amerre megy itten a komm. Marci most annak issza meg a levét, hogy többször is a rossz oldalra állt, ezért kapta csak Mohoki és Lobi támogatását. Teljesen érthető, hogy Pini visszaadja a támogatást és az is, hogy Bálint a Kávboj kanca mögé állt be, hiszen a Kakiduó egymás relációjában és önmagukban gázak, de azt meg kell hagyni, a bent maradt jó oldallal nem volt érdemi konfliktusuk. Lobi nagyon ráállt a Marci vonalra, tippre ebben hatalmas adag taktikai megfontolás van, valamint egy kiváló pofára esés, hogy Pinit nem tudja dróton rángatni, ahogyan hitte. Lehet, hogy nem is lesz annyira egyértelmű ez a párbaj. Kávboj gyanúsan sok pozitív reakciót kap a szlömösödött területen élőktől (elég polkorrekt voltam?), az általam korábban említett voksolói megfontolás, miszerint Marci veszélyes ellenfél lehet Pininek, tolhatja Bálint és Vivi szurkolóit a Virágra voksolásra így, hogy mögé álltak. De még ennek ellenére is 60-40 körülre tippelem az esztergomi sonkák visszacsattogási arányát. Ellenben Bálint be is söpörte ezzel a mozdulattal a töredékszavazatokat Lobi ellenében. Lobi meg nem feltétlenül tudja ugyanezt a MM közös halmaz esetében, de ez csupán megérzés.

Krétagarbó 2021.02.12. 17:01:30

@silvermansarah: nem tudom, lehet, hogy csak a szobájára gondoltak, csak rosszul fogalmaztak? De az is lehet, hogy van valami - akár családi örökségből maradt - kis garzon, ami majd a gyereké lesz. Passz.
Ha a BV-ben azt mondta, hogy nem igaz, hogy 16 évesen elköltözött a lányuk, akkor nem értem a szitut én sem.

Aliceinchains 2021.02.12. 17:07:24

@Cérnahuszár a naív: ebben igazad van.. Még az jutott eszembe, hogy írtátok, hogy nem adhatnak visszajelzést nem befolyásolhatnak. A visszarázódós héten ami szerintem nagyon későn jött el pl tele volt olyan kommentekkel,hírekkel ami simán befolyásolhatja az adott agent játékát.

Adamadam 2021.02.12. 17:07:59

nlc.hu/sztarok/20201207/vv-virag-edesanyja-a-villaban-tortentekrol-egy-szulonek-nem-egy-dani-tipus-a-vagya-de-nem-ismerjuk-ot-nem-szeretnenk-itelkezni/

Virág elvileg tavaly nyáron költözött Budapestre, akkor már 18 kellett hogy legyen. Az anyja azt mondta 16 éves koráig tünemény volt, kitűnő tanuló, pénzt adott egy hajléktalan bácsinak, kijön az LMBTQ emberekkel. Kicsit PR szagú szöveg ment róla. Hogy az elmúlt 2-3 évben miért nem lett tünemény arról nem beszél, de gyanús hogy 2.5 éve kezdte az influencerkedést.
Vagy az anyja kamuzik vagy Dani tudja rosszul a 16 évesen felköltözött szöveget. Tegnap egyébként Virág nem cáfolta meg Danit, csak próbálta csitítani

2021.02.12. 17:10:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: engem soha egyszer nem terelt semerre hogy ki hová állt be csápolni.
Gondolod hogy lesz Robi Bálint párbaj?

kozi001 2021.02.12. 17:11:36

@silvermansarah: sztem csak afféle kötelező bajtársiasság volt.

Krétagarbó 2021.02.12. 17:13:05

@Cérnahuszár a naív: ez is lehet, mármint hogy nem. Passz.

2021.02.12. 17:13:21

@kozi001: és a "kortárs" beszéde hogy Dani megnevelte Virágot? Bálint 30 éves, szerinte normális partnert nevelgetni? Tutira nem. Akkor miért védi? Csendben is maradhatott volna.

mozambikizombikini 2021.02.12. 17:14:00

@Gia: Lobi "tattikazik", erti o, csak kifele nem akarja mutatni (anyukajatol is ezt a tanacsot kapta, mondjuk ki jogosan). Megertem nyilvan, most mar o is erzi a penz illatat.
Viszont Balint, Vivi is ertheto, nekik kevesebb szabadsagfokuk volt Robihoz kepest, mert ok mar voltak parbajozni. Az o szemszogukbol a csatorna szerkesztesen mulna, hogy halatlannak allitsak be oket Viraggal szemben. Es nyilvan a szerkikben nem bizhatnak. Mindkettojuk arcan, foleg Vivien egyertelmuen lejon, hogy belul szenvednek a dontesuk miatt.

Cérnahuszár 2021.02.12. 17:14:41

@Aliceinchains: tök nagy segítséget kaptak. Mégsem tudnak élni vele, dani-virág ugyanazt csinálja, na jó virág elkezdett újra sminkelni de a többi maradt
ahogy néztem moh-merci nyüglődés is maradt, csak nem adják le, mert van amikor egyedül ébred merci, van amikor mohás mellett

2021.02.12. 17:15:15

@mozambikizombi: de nem befolyásolta Pinit, direkt nem mondott semmit, utólag érdeklődött hogy nem érti.

kozi001 2021.02.12. 17:18:58

Tessék. Amikor a játék elején arról beszéltem hogy a Dani típus fog kirabolni és nem a tohonya Renátó típus, akkor ment a bizonygatás. :P

"Mibe keveredett VV Dani? Felügyelőtisztje is nyomon követi a villalakó napjait a műsorban"
www.blikk.hu/aktualis/belfold/valovilag-vvdani-felugyelotiszt-garazdasag-rtl-klub/rmn91jh

mozambikizombikini 2021.02.12. 17:19:19

@silvermansarah: (szvsz) Erti o, a kameraknak ment ez a "nemertem" duma. Neki, aki tudatosan jatszik az elejetol, nagyon jol jott anyuval a "reality check" ;) Nem pejorativan ertem, szamomra sokkal tiszteletremeltobb, ha valakinek van onmerseklete MMKK, mint aki "akkora oszinte", hogy leboxolja a szekrenyajtot....

Adamadam 2021.02.12. 17:19:39

https://vakbottyangimnazium.hu/managed_files/Honlap%20képei/31166952_1212429525527368_8922912767824887808_n.jpg
https://vakbottyangimnazium.hu/managed_files/eredmények/csd.jpg

Pár gimis kép Vriágról. Éneklésre kapott pár díjat. Érdekes, mert úgy tűnik a háttér nagyjából rendben van, zongorázni hordták egy pesti zeneiskolába, énekelt, normális suliba járt. Akit nagyon leszarnak a szülei azt nem viszik éveken keresztül Pestre zongorázni tanulni

Krétagarbó 2021.02.12. 17:20:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én nem feltétlenül hiszek ilyen formában a töredékszavazatokban. Ha Bálintra szavazni fognak egy esetleges döntőben Robi ellenében a már kiesett Proli házaspár rajongói, az nem amiatt lesz, mert most Bálint Virág mögé állt, hanem azért, mert Bálint viselkedése/játéka/az egész játék folyamán Daniékhoz való viszonya miatt közelebbinek érzik magukhoz Bálát, mint Robit. De még ez sem működik mindenkinél szerintem, mert egy döntőben már a személyes szimpátia máshogy működik, ott nem feltétlenül befolyásol az, hogy az adott játékos kivel volt jóban.

Raspberry Cake 2021.02.12. 17:22:14

@Krétagarbó: Akár lehetnék én is az említett családtagod:)) 4 tortát, valamint 16 macaront csináltam ma rendelésre. Egy átlagos héten is 2-3 nap biztosan sütök valamit, legtöbbször a barátaimnak, én az esetek 95%-ban nem eszem belőlük. Abszolút nem nehéz megállni, előttem van a fő cél: tartani a súlyom és fittnek maradni:)) Diétázást marhaságnak tartom, életmódváltás sokkal célravezetőbb. Havi egyszer tartok cheat day-t, akkor belefér 1 szelet:)) Ha mindet én enném meg, akkor egy daruval kellene lehozni a lakásomból, ugyanis extra hízékony vagyok:DD
Remélem Bálint a névnapjára kap papucsot és ruhákat, elképesztő mennyire a spórolásra megy mindenből a stáb (nem csak ruhákból), nagyon low cost ez a széria.

.Zsu 2021.02.12. 17:29:35

@Adamadam: na sztm volt ajakfeltöltése a Virágnak. alapból gyanús volt nekem, de most biztosabb lettem ezután.
szeretem amikor más is hasonlóan nagy fbi ügynök :))

.Zsu 2021.02.12. 17:30:56

@Raspberry Cake: én szeretném hogy az én családtagom legyél <3

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 17:31:21

kiadtam columbonak ezt a virág ügyet nyomozza ki , mikor ? hol? hova ?mibe költözött?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 17:35:12

@Adamadam: de aztán Virágnak lett egy új barátnője esetleg baráti köre , akik megmutatták , hogy kereshetsz sokat.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 17:36:43

@.Zsu: 2 szelet maceronért , @Raspberry Cake: kiegyenlíti majd a számlát (columbo és felesége nagyon édes szájú)

hereverő heverő 2021.02.12. 17:47:00

szép estét mindenkinek, én el.

Aliceinchains 2021.02.12. 17:49:48

@Krétagarbó: egyetértek, főleg hogy ebben a szériában pont a Dani - Bálint bff volt a legkevésbé érthető nekem. Hál'egnek gyorsan vége lett. Nálam pl Dani bárhova állna bármit csinálna, ha aranyból lenne se adnék neki egy szavazatot sem esetükben

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 17:51:10

@Krétagarbó: Hát erre valami nagyon csúnyát tudnék csak írni. Ha az én gyerekem bent van, akkor azt mondok neki, amit csak AKAROK! Ebben SENKI ne próbáljon megakadályozni....

2021.02.12. 17:56:33

@Raspberry Cake: maxi respect a macaronért, engem nem vinne rá semmi pénz hogy nekiálljak _leborulok_

2021.02.12. 17:57:07

@Majom1Parádé: nem adják le, vagy megvágják, majmóca

2021.02.12. 17:58:16

@Aliceinchains: Azt ne felejtsétek el, hogy ők ott bent a saját szemszögükből vizsgálják ezt a játékot. Bálint és Kávboj az elejétől fogva egy húron pendültek. Ő Dani prosztóságából nem lát annyit mint mi, hiszen kapunk napi netto 20 perc körül belőle, ő meg ott van vele nonstop. Alaposan elveszi az élét a többi üresjárat idő.

2021.02.12. 17:59:22

@Majom1Parádé: akkor nem adják be neki a szöveged vagy “bosszút állnak” rajta a szerkik.

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:03:25

@.Zsu: Aranyos vagy<33
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Van egy rossz hírem, a macaront sskk nem szokták szeletelni, egy-két falat az egész:DD
Virág indult szépségversenyeken, érdekes módon itt 19 évesnek van írva, és az angolt, mint beszélt nyelvet is túlzásnak gondolom az önfejlesztő hét történései fényében.
www.megyekszepe.hu/versenyzok/virag-42e2ba
hajdupress.hu/cikk/ime-a-legszebb-loki-szurkolo

2021.02.12. 18:05:29

@Raspberry Cake: azért van önbizalma :DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 18:08:38

Csakis live-ba mondanám el amit akarok.
Hallasz, kislányom?
Igen, anya.
Na, onnantól mehet amit a szülő mondani akar.
Amúgy nyilván 2-3 nappal a kiesése előtt q felesleges bármit is mondani már neki a Boldog Szülinapot és Szeretlek! tartalmon kívül.

2021.02.12. 18:10:10

@Majom1Parádé: nem lájva nézed maki, másnap látod. Teee

Krétagarbó 2021.02.12. 18:11:48

@Raspberry Cake: persze, életmódváltás az a diéta, nem valami tojás- vagy káposztaleves diéta, +1000 amit írsz erről.
Irigylem a kitartásod, én - ha magam lennék - nem sütnék, úgy csábítás sincs. (És igazából nem is igényli a család sem nagyon, sokszor pocsékba megy a családtag által sütött süti egy része...)

2021.02.12. 18:14:02

@Krétagarbó: én rászoktam a szomszédok közt osztogatásra. Kapunk egy rakat sütit és kiveszem amit a fiúk kb megesznek, a többit szétosztom. Nagyon-nagyon utálok ételt kidobni, szinte fizikai fájdalmat érzek. Nagymamám volt ilyen, mint én.

Krétagarbó 2021.02.12. 18:14:47

@silvermansarah: ha meg esetleg live (ahogy Robi anyuja volt), akkor kivágják a gyereket szabályszegés miatt, vagy egyéb büntit kap. Nem szeretném ezt szülőként.

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:14:54

@Aliceinchains: Szerintem onnan indult a jó kapcsolatuk, hogy mindketten korábban évekig fociztak, ez volt a fő kapcsolódási pont köztük. Biztos sokat beszélgettek a focis élményeikről, magyar és külföldi bajnokságról, amit nekünk nem mutattak. Érezhetően nagyon eltérő környezetben szocializálódtak, gyanítom Bé kinti barátai nem olyanok, mint Dani. Pár alkalommal meg is mondta neki határozottan a véleményét, de nyíltan nem mer végleg szembefordulni vele, nem tudja az milyen hatást váltana ki a nézőkből.
@silvermansarah: Nem a legegyszerűbb desszert, az tény:))

ficekence 2021.02.12. 18:15:28

@Fálki: Szép estét mindenkinek. Fálki nagyon jó összefoglalót írtál, köszönöm.

10 éve nézem a VV-t, de ilyen gusztustalan, kiábrándító adást még soha nem láttam.
Ez még Auréliót is überelte.
Mi jön még?
Csak beugrottam olvasni, lépek.

2021.02.12. 18:15:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ne már, még ki is figurázta mikor egymást kellett eljatszani: kihúztalak a szarból, én húzok itt fel mindenkit a gecibe.
Ezt Bálint mondta (Dani szerepben) mit nem veszi észre.

2021.02.12. 18:16:53

@ficekence: paksi (haha) mogyoró kurkászás, hacsak el nem takarodik a kislány holnap

Krétagarbó 2021.02.12. 18:17:15

@silvermansarah: mi igen, de Robi élőben "beszélgetett" anyukájával, oké, mi felvételről láttuk, de ebben az esetben az a lényeg, hogy Robit ne segítse indokolatlanul.

2021.02.12. 18:17:49

@Krétagarbó: szerintem is le van írva a szerződésben vmi ilyesmi

2021.02.12. 18:18:37

@Krétagarbó: igen, értem. De ha olyat mond, ahogy te is írod, nem adják le, plusz repül a gyereke.

pomac 2021.02.12. 18:19:40

@Raspberry Cake: és 7 évig zongorázott :)

_Pipp 2021.02.12. 18:20:05

@silvermansarah: ekg, Bálint egy értelmes fiúnak tűnik, bár az elmúlt napokban nem nagyon erősíti ezt a véleményem :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 18:23:19

@silvermansarah: az én nagymamám is ilyen volt , nem vagyunk testvérek? :)

@Raspberry Cake: jah két focista feltalálja magát , rengeteg hasonló élmény.

2021.02.12. 18:29:21

@silvermansarah: persze, hogy észreveszi, de ő nem 24 percben hanem 24 órában kapja Kávbojt és úgy kevésbé tömény. Szerintem Dani eléggé túl van rajzolva öfi ügyileg. Meg hát a közeg is meghatározza ezt. Bálint sem az a túl kedves a nőkhöz karakter, ahogyan Moh sem.

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:36:40

@Krétagarbó: Akkor jó, diéta alatt a női magazinokban, bugyuta internetes oldalakon írt csodadiétákra asszociáltam, amik elképesztően károsak. Szeretek nagyon sütni, nem kényszerből csinálom, valamint a gyakorlás is rám fér, sosem lehet tudni (főleg a mostani helyzetben), hogy mikor kell hasznosítsam a cukrász végzettségem. Elég nagy és összetartó a baráti társaságom, sokszor átugrunk egymáshoz, ilyen alkalmakhoz dukál nekik valami finomság:)) Hatalmas kitartásom és akaraterőm van, amit kitűzök magam elé, azt véghez is viszem, ilyen téren Robihoz hasonlítanám magam:)) A vérhólyaggal futás abszolút ismerős volt:DD

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:44:06

@mozambikizombi: A képen nincs rajta, a legjobb 10-be bekerült, viszont a legjobb 3-ba nem. Itt tudod megnézni az összes lányt
rangado.24.hu/nb1/2018/10/23/dogos-szurkolok-versengenek-a-loki-szepe-cimert-fotok/

Fálki 2021.02.12. 18:48:46

@Raspberry Cake: Noi szemmel normalis az, ha valaki 16 évesen 24nek van sminkelve?

sztropNat 2021.02.12. 18:49:01

@silvermansarah: engem ez amúgy úgy meglep, hogy Virág ennyi versenyen indult, mert a tartása, kiállása meg olyan, mintha amúgy nem lenne önbizalma.. tényleg kissé suta a görbe hátával, meg ahogy vonszolja magát, és nem csak ébredés után. A karaoke esten is a Csillagok aranyát is úgy énekelte, mintha a budin lenne Proli úrral.

Fálki 2021.02.12. 18:52:59

@sztropNat: De ezek mind csak ilyen kuldj egy kepet szepsegversenyek, nem?

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:54:11

@Fálki: Fotózásra vagy 1-1 különlegesebb alkalomra szerintem belefér, hétköznapokra túlzás.
A Csillagok aranya begyakorolt produkció volt, korábban is fellépett vele
youtube.com/watch?v=zjTDqLDbmoI

sztropNat 2021.02.12. 18:58:11

@Fálki: Jah.. ennyire mondjuk nem néztem utána. Mindenesetre anyuka elmondása alapján X faktor válogatóra korábban már elkísérték, meg egy hónapig turnézott tiniként valami musicalelőadásban, meg fellépett falunapon. Szóval kell valami színpadi rutinnak lenni ott.

Ármándójózsi 2021.02.12. 19:04:54

@Fálki: Nem megmondtam, hogy a nevemet hiába a szádra ne vedd! :D
Látom, nem Neked hozta le Mózes a kőtáblákat a hegyről. :)))

Faszányos lett az öfike, a meglátásaidat pedig EKG-zom. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 19:08:35

@Raspberry Cake: 2017 óta a szájával és az orrával is történt valami szerintem...

TheLynx70 2021.02.12. 19:12:04

@Raspberry Cake: Fogalmam nincs miről van szó, de nálam ez nem meglepetés. :D Csak az utolsó néhány kommentet volt időm visszaolvasni. Sütésben nagyon béna vagyok, de legalább tudok kihez fordulni kérdésekkel. :)

Raspberry Cake 2021.02.12. 19:12:26

@.Doktor.Szöszi.: Az ajka hyaluronsavval fel van töltve, ahogy Vivié is, az orrát nem tudom.

Adamadam 2021.02.12. 19:13:35

Itt Virág kiskorában énekelt: www.youtube.com/watch?v=M0zrChC7diQ
Itt pedig a család: www.youtube.com/watch?v=rM4TX_VXxGc
Biztos, hogy valami történt 16-17 éves kora körül, rossz társaság vagy egy Danihoz hasonló fiú. A második videón Virág 16 éves, még továbbtanulásról is beszélt (Debrecenbe). Teljesen normális háttérnek tűnik ami neki van.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 19:14:45

@Ármándójózsi: most maradsz is, vagy holnap megint eltűnsz szó nélkül? :S

Egyfejű 2021.02.12. 19:16:44

Jó estét, barátim! Hát mire kell jönnöm, tortákra meg macaronokra - mondjuk, pont egyik se a kedvencem, de olyan édességingerem lett, minnyá be kell vessem a sütőbe a vészhelyzetes lidlis fagyasztott cseresznyés crumblet.

Ármándójózsi 2021.02.12. 19:17:00

@Raspberry Cake: Szijjjjaaaaa Sütikeeee!!!! <3
Annyira megkívántalak!!! :)

Már az avatarodat...a sütikét...na, érted? :D

Aliceinchains 2021.02.12. 19:17:30

@Fálki: Daninal pl az sem akadály, hogy kislánynak hívja Viragot aztán este meg megy a csittcsatt. Azért sminkelik magukat ilyenre mert azt gondolják érettebbnek tűnnek a valag festékkel. Mind a két lány bele van betegedve, hogy nem elég érettek a kanapélovagokhoz..

sztropNat 2021.02.12. 19:20:51

@Raspberry Cake: Nahát itt milyen szép! Nem csak szép, de olyan bájos is. Hihetetlen, hogy itt a VV-ben egyáltalán nem látom szépnek, valahogy már akkor is lepusztultnak tűnt, mikor bejött. Olyan kis puffadt, tokás feje van ahhoz képest, hogy vékony. Tényleg mintha alkoholista lett volna.

Raspberry Cake 2021.02.12. 19:22:55

@Ármándójózsi: Szia Ármándó<333 Örülök, hogy visszatértél:)) Ha összekötnéd a kellemest a hasznossal, avagy az ismerkedést a bevásárlással, akkor a csömöri Auchanban a helyed:DDD
444.hu/2021/02/11/a-csomori-auchanban-bevezettek-a-szinglikosarat

TheLynx70 2021.02.12. 19:22:59

@Egyfejű: Szia Sárkánylyány! :) Nálatok is hideg van? :) Én ma beengedtem L. Pipitért, igaz pincemacska, de azért na... :))) Hétközben nem jöhet be, mert zaklat éjszakánként, de most kitört a hétvége. :)

Ármándójózsi 2021.02.12. 19:28:15

@Raspberry Cake: Láttam, de csak ha Te is veszel egy ilyen kosarat! ;)
Tali a piáknál, és csapunk egy görbe estét utólagos kötelezettségek nélkül, mit szólsz? :)))

Egyfejű 2021.02.12. 19:29:38

@TheLynx70: Az biza, mínusz 15 védett helyen, plusz ahogy itt mondják, vékonyf@szú szél fúj :) Csókoltatom Pipitért, helyesen cselekedtél :) Bár lenne nekem is most itt mellettem egy :(

MmeChauchat 2021.02.12. 19:31:04

@sztropNat: ilyen mérgező alak mellett pikk-pakk leépül vki

Egyfejű 2021.02.12. 19:32:57

@Raspberry Cake: Hogy miket ki nem nyomozol, te Nancy Drew! :)

kipcsak harcos 2021.02.12. 19:33:54

Megfigyeltem, hogy amikor érkezik egy új kommentelő, mindenkitől csak bátorítást kap... Jó a nicked, aranyos az avatarod stb.
Kérdem, én miért nem kaptam meg ezt a pozitív hozzáállást? ;(

2021.02.12. 19:36:09

@Raspberry Cake: kis FBI ügynök süti, egy teljes aktád van! :D

_Pipp 2021.02.12. 19:42:14

Tényleg egész normálisnak tűnik Viri családja, és ahogy olvasom aktív fiatal lány volt, nem egy elveszett lélek, érthetetlen hogy jutott el ide... kíváncsi vagyok mi az igazság, mennyire kirakat a normális család (bár ha ennyi mindent megtettek érte, vitték zongorázni, versenyekre stb), vagy Viri került rossz társaságba... nem hiszem, h valaha meg tudjuk az igazat :D

Raspberry Cake 2021.02.12. 19:43:15

@Ármándójózsi: Sosem voltam még ott, és nem ismerkedtem még kifejezetten bevásárlás közben sem, de nem vagyok semmi jónak az elrontója:PP
@Egyfejű: Ígérem, a jövőben sem lesz ez másképp, ilyen téren is megteszem azt, ami tőlem telik:))

Fu Szekh Li 2021.02.12. 19:49:36

@silvermansarah: Honnan kapsz te annyi sütit? Csak úgy kíváncsiságból.

Ármándójózsi 2021.02.12. 19:51:41

@Raspberry Cake: Nekem is nagyon kiesik innen Budaörsről gondolhatod. :)))
Pláne úgy, hogy itt van mellettem a másik, jobb Auchan, úgyhogy inkább csinálok én kettőnknek ilyen kosarat és akkor tali itt, és utána már nem kell messzire mennünk... ;) :)))

Krétagarbó 2021.02.12. 19:53:14

@Raspberry Cake: én is hialuronsavas feltöltésre tippeltem. Egy kolléganőm szokta töltetni, hasonlóan áll neki is (csak neki még kicsit brutálabb méretű).

TheLynx70 2021.02.12. 19:54:40

@Egyfejű: Fogalmam nincs, bejön-e a kép, de legalább megpróbáltam. :) kepkuldes.com/image/1MX7SF

Egyfejű 2021.02.12. 19:57:04

@TheLynx70: Jaaaj! Cukorka! (szívecskék) :D

Krétagarbó 2021.02.12. 19:57:09

@kipcsak harcos: FociJuci, ahogy itt olvastam a múltkor:D

Krétagarbó 2021.02.12. 19:58:20

@silvermansarah: mondtam én, hogy itt olvastam:)

2021.02.12. 20:07:26

@Krétagarbó: szokta? Miért az elfogy a szájukból?

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 20:07:31

@Aliceinchains: Nem olvastam még végig a posztokat, de mikor a tiedhez értem egyből felmerült a kérdés : Te lány vagy?
:D :) :D :)

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:07:46

@TheLynx70: majdnem olyan aranyos, mint egy kutya :)

2021.02.12. 20:08:08

@Adamadam: ugyanúgy nézett ki mint most. Szerintem különben nagyon szép pofija van.

2021.02.12. 20:08:56

@ppupu: Alíz láncokban, szerintem lány.

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:09:32

@ppupu: ne vedd el Armando kenyerét, hiszen már megjött és garázdálkodik is :D

2021.02.12. 20:10:55

@kipcsak harcos: garázdálkodik!! Ő is kap online nevelőtisztet?

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:11:58

@silvermansarah: amelyik kutya ugat az nem harap. Tudok még ilyeneket.

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:12:27

@silvermansarah: ha nem is kedvenc, de hasonló :D

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:13:30

@silvermansarah: most komolyan, az avatar mellé nézni kell a nicket is :D

2021.02.12. 20:14:00

Kíváncsi leszek ma mit vergődik össze a prolipár, de nem nézem élőben, majd reggel, akkor lehet tekerni.
Tippre a szülők és Robi kendője még puffogás tárgya lesz.

2021.02.12. 20:15:15

@kipcsak harcos:
egy szónak is száz a vége (Bálint)
maga alatt vágja a fejszét (asszem Pini)

Krétagarbó 2021.02.12. 20:16:42

@silvermansarah: igen, a hialuronsav felszívódik.

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 20:17:13

@Fálki: Most hízelegjek vagy az igazságot mondjam ? Na jó... jó volt megint, köszi főnök :DDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 20:18:46

@kipcsak harcos: @silvermansarah: Nem félek Ármándó nem foglakozik velem, tudja hogy Tesó... meg kib@szott nagy a TISZTELET közöttünk.

Krétagarbó 2021.02.12. 20:18:51

@kipcsak harcos: @silvermansarah: most komolyan, elsőre azt hittem Sarah magában beszél:D

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 20:21:02

Vissza gondolva... a VV10-ben jelentős adásidő foglakozik azzal, hogy Daniella konkrétan sz@rik. Ez valami új fétis a RTL II -n ?

Kosztarika 2021.02.12. 20:21:36

@kipcsak harcos:
Ezt a nőt egyfajta pózban tudom csak elképzelni. De nem akarom. Pedig vv-n és belevalón edződtem.

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 20:22:16

@kipcsak harcos: DE kibaszott kurva jól nézel ki Tesó ! Mát ha érted... :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 20:22:22

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Kemény vagy :D De ne felejtsd el, Fálkinak már admin joga van :DDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 20:23:20

@SelyemSonkaPini: Helló VÍR tesó! Szóval csak annyit, hogy 234x

Kosztarika 2021.02.12. 20:24:13

@ppupu:
Azért azt remélem tudod, mit jelent, ha Ármandó "megtisztel."
Már nem sok időd van coming outolni, 2 hét a végéig. :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 20:27:25

@Kosztarika: Drágaságom, TISZTELETről beszéltem, nem MEGTISZTELÉS-ről... Nem aggódom, az asszony azt mondta hátulról fedezz. :DDD

TheLynx70 2021.02.12. 20:28:30

@kipcsak harcos: Kutyát már nem szeretnék tartani, kukás macska, de okos! :) Ivartalanítás utáni kép, azért hiányos a hasán a szőrzet. :) Most megyek visszaolvasni és visszanézni, mert nagyon lemaradtam. kepkuldes.com/image/1MswQl

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 20:29:35

@TheLynx70: Scifi délutánt akarsz indítani? Egyik kedvencem Banks :D

Kosztarika 2021.02.12. 20:31:00

@ppupu:
Fedezőménről már hallottam. A tevéknél is van ilyen? :)
Aztán jól válassz bemenetet! *)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 20:32:19

én ezt a danit fedeztetném renatóval , csak lenne belőle valami.

Kosztarika 2021.02.12. 20:34:57

@TheLynx70:
Már megijedtem, hogy beleszaladt Virág borotvájába vagy Csula szakállvágójába. :)))
Nem haragszik rád, hogy megfosztottad az érzéki örömöktől? :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 20:41:57

@silvermansarah: én sem nézem , de tekerve sem
hv meg amit ti írtok :)

@ppupu: fálki nem sixx neki van humora és tényleg olyan feszes vagyok ,mint egy húr . óvodában hegedű húr volt a jelem.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 20:43:55

@Krétagarbó: biztos gumicsizmát húzna a fejére :)

@Egyfejű: szis süsü:)

nekem nem jönn be a kép ,nincs protokoll ,lehet frissítenem kellene a win 98at.

Egyfejű 2021.02.12. 20:45:12

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szerbusz, mesterem! Lehet, hogy én vagyok a hunyó, nemtom, ha másnak se jön be, akkor biztos.

Fálki 2021.02.12. 20:45:23

@Egyfejű: Szivesen :)

@ppupu: Mi mást mondhatnál ugye...

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 20:49:31

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: 1 óra 10 perc múlva kezdődik az Ápoltak Viadala!

@Fálki: erről jut eszembe, megint figyeltem ám :D

Fálki 2021.02.12. 20:50:38

@ppupu: Nem véletlenul írom ám azt, amit :)

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 20:52:10

@Egyfejű: nem te vagy a hunyó. Nekem bejön. Helyes kislány.

budapest23 2021.02.12. 20:53:38

@Egyfejű: jó az ízlése. legközelebb dick-et tegyél elé, azt is szeretni fogja ;)

TheLynx70 2021.02.12. 20:54:24

@Egyfejű: Egy gyönyörű kislány, aki szintén olvasnivalóval alszik... :)))

Egyfejű 2021.02.12. 20:55:36

@budapest23: Ó, szereti (szerette), meg Asimovot, Bradburyt....

Egyfejű 2021.02.12. 20:58:13

@TheLynx70: Különleges kiscsaj volt, valóban. Már múlt idő, sajnos, a fotó nem épp mai. De ezt a képét kéznél tartom, mert szeretem.

SirLemming 2021.02.12. 21:00:06

Szijjasztok!
Valaki összefoglalná mi a ráró szaporítószervéről volt ma itt 100+ komment?

Fálki, ez jó öfi lett. A lényeg, lényegretörően. Több nem is volt benne.

Egyfejű 2021.02.12. 21:02:21

@SirLemming: Szijja! Kis kedvenceink titkos élete, sütik, macskák, meg a szokásos évődések. :D

TheLynx70 2021.02.12. 21:02:31

@Kosztarika: Az én macskám egy rohadt, szemét vérmacska! :) Itt is röhögött! Ivartalanítás után, kisruciban, amit egy pulóver ujjából gyártottam neki. :))) kepkuldes.com/image/1M8eXL

Egyfejű 2021.02.12. 21:04:40

@TheLynx70: Hát ez hatalmas, a macsek még szimpatikusabb lett! Anyáááááád, mondja kb. :D

Egyfejű 2021.02.12. 21:05:06

@Babarózsaszín Betonkeverő: Igaz, bakker, ezt el is felejtettem :D

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:10:20

@silvermansarah: meg sem kell erőltetni magunkat, ömlik belőlünk az okosság :D

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:10:31

@SirLemming: Macskákról, kandúrokról, cicusokról.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 21:12:25

@TheLynx70: az enyémnek is volt hasi műtétje, soha többé nem nőtt ki a szőr a pucáján.

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:12:51

@Krétagarbó: én is azt hittem, hogy meghasonlottam önmagammal :D

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:13:57

@SelyemSonkaPini: most azt sem tudom, hogy min sértődjek meg, ha érted? :D

Krétagarbó 2021.02.12. 21:14:26

@SirLemming: @Egyfejű: @Fu Szekh Li: egy kicsit diétáztunk is, megtudtuk, hogy Sütike ma milyen finomságokat sütött és volt egy kis on beszélgetés is Virágról, a szüleiről és a tegnapi történésekről.

SirLemming 2021.02.12. 21:15:44

@Egyfejű: Aww. Szuper.
Valami új lamúr?

Látom van egy harmadik Alice is. :)
@Aliceinchains: Üdv itt, használd minden feláldozható agysejted mert itt minden féle ember is fellelhető, jókat lehet mulatni. Kevésbé egymás, inkább a VV Állatkert kárára.

Az éjszakai műszakban mennek a keményebb témák ha marad rá ember, de a törvénysértés nem megengedett...

Legyen szórakozásod felhőtlen, mosolyod széles, kommented nem túl terjengős, fel is foghatod emígyen is: VV egy terápia, ez pedig az anonímok klubja!

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:19:58

@ppupu: akkor lehet nála hízelegni, hogy vegye le régi nickemről sixx átkát?
Elég annyi, hogy magasztalom az írásait?
Adj tanácsot, mester! Te, mint a Nagy Blogíró fullajtárja :)

SirLemming 2021.02.12. 21:20:09

@Fu Szekh Li: a céges állatkórusban én vittem a macskát, lehet visszaolvasok. Kolléga jobb kacsa volt mint én pedig az is tetszett volna...

@Krétagarbó: Sütike! Hát visszatért, remek.

Virág... Kb jónak tűnő élet amiben az tette amit anyu mondott.
Aztán kiszabadult és sodródott a lázadás alulöltözött oltárára felé, kb erre tudnék gondolni.

Egyfejű 2021.02.12. 21:21:40

@SirLemming: Céges állatkórus?! Mesélj :D

Aliceinchains 2021.02.12. 21:22:00

@SirLemming: köszönöm kedves szavaid! Évek óta olvasom a blogot, eddig is követtem az eseményeket éjjel is csak csendben (:

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 21:22:56

Úgy veszem észre, sokunknál kiverte a biztosítékot a társas ürítés témaköre. Le is ült a társalgás egyből. Fálkinak igaza van, ennél nincs lejjeb ( vagy csak még nem tudjuk elképzelni..)

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:23:39

@SirLemming: Na bumm, én voltam pálma is :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:23:58

@kipcsak harcos: vv9 -nél bannolt six? amikor megjöttek a vv zsu trollok?

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:25:50

@kipcsak harcos: Szerintem ezzel a képpel még meg is kíván.

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:26:29

@Egyfejű: @TheLynx70: milyen kultúrmacskáitok vannak. Még aludni is könyvön szoktak? :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:27:25

lehetne egy olyan reality , renato .dani-fru-virág meg 4 rabszolga szó szerint.
szerintetek meddig mennének el alázásban?
volt is egy ilyen német film csak az börtönőrös volt (asszem Kísérlet a címe)

Kosztarika 2021.02.12. 21:27:45

@TheLynx70:
Van az úgy, hogy az ember kínjában röhög. Gondolom macsekéknál is van ilyen.
Én ivartalanítás után biztos nem jókedvemben röhögnék. Fiúk, mi a véleményetek? :DDD
A ciccc cuki. :)

alma_szósz 2021.02.12. 21:27:48

@TheLynx70: kérlek mondd meg a cicának hogy csodaszép és nagyon szeretem őt

Egyfejű 2021.02.12. 21:27:57

@kipcsak harcos: Még azt is megválogatják, melyiken :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:29:19

@Babarózsaszín Betonkeverő: engem az , hogy nem hiszem el nem volt valami érdekes a villában.
szerkik is azt hitték ez kell ez a legalja és tényleg.

TheLynx70 2021.02.12. 21:31:10

@SirLemming: Főzhetünk is, de én inkább az állat vonalnál maradnék! :D Mást ne mondjak, kutyám is volt, de egyelőre nem szeretnék, nagyon megviselt az elvesztése. :( Nekem kellett ott lennem, amikor elaltatta az állatorvos. kepkuldes.com/image/1M2V6g

Egyfejű 2021.02.12. 21:32:05

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jaja, Das Experiment, egy valós kísérlet alapján készült.

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:32:19

@Fu Szekh Li: akkor most öltözhetek vissza? Nagy dilemma :D

TheLynx70 2021.02.12. 21:33:11

@Kosztarika: Volt a '90-es években négy fiú macsekom, oszt mindet töketlenítettem! :DDDD

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:34:38

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): ennél én sokkal régebbi harcos vagyok/ voltam.

Krétagarbó 2021.02.12. 21:35:16

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Stanfordi egyetemen csináltak egy kísérletet: diákok játszották a foglyok/őrök szerepét, hogy megfigyeljék, hogy az emberek mennyire veszik fel az adott szerepek által megkívánt viselkedést. (Később kiderült, hogy állítólag meghamisították a kísérlet eredményét.) Ebből csináltak egy filmet.

Krétagarbó 2021.02.12. 21:35:47

@TheLynx70: az én cicám is csak a nevében Csabi:)

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:36:20

Üdv néktek!
Hogyan vegyem rá magam, hogy megnézzem az öfit :)??

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 21:36:27

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): na. én nem nézem, de benneteket folyamatosan olvaslak és abból az jön le, hogy tuti van más történés is odabenn. Márpedig ha van ( ha jól emlékszem, kiesettek nyilatkozták, hogy vannak pl feladatok ), akkor azt nem ítélik képernyőképesnek. Ezt meg baszki igen. Tehát akkor ők úgy gondolják, a nézőt a közösen tojó ápoltak érdeklik. Ami - ha belegondolunk- gyönyörű.

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:36:46

@Kosztarika: az is hülye aki erre a kérdésre érdemben válaszol :D

SirLemming 2021.02.12. 21:37:24

@Egyfejű: Eleve volt egy marék ember aki állatos nickeken futott. Lásd enyém. :)
Volt aki majomul tudott nagyon, van aki kutyául...
Mikor éjjel megy a túlóra és japán metál szól a szomszéd szobából az embernek már a kacsa vagy macska szerep is vicces csak ne forduljunk be.

@Fu Szekh Li: Pál... ma... Pál vagy? Vagy kókuszokat dobáltál? :)

@Aliceinchains: Ugyan. Ez egy alapvetően jó hely, alapvetően értelmes emberekkel. Nem az átlagos facebook csoport. Ha olvasod egy ideje a kommenteket ez azért átjöhetett. :D

Enyhén filozófikusabban - rém lefárasztott a munka, ilyenkor megesik - külön értéke a környezetnek, hogy egész sok nő van jelen, jó tapasztalni a látásmódjukat.

Btw, igen, nem csak Ármándó szereti a lányokat, vagyunk itt így egy páran.

@Babarózsaszín Betonkeverő: Konkrétan nem érdekel sokadjára. Elsőre meglepett, de ha Proliéknál a gittelés is családi program ki vagyok én, hogy megbotránkozzak rajta. :D

Egyfejű 2021.02.12. 21:37:41

@TheLynx70: De szép kutyus volt!Max. együttérzek, a napokban lett egy éve, hogy el kellett altatnunk a mostani, illetve legutóbbi cicánkat :( kepkuldes.com/images/b1a9e174dd9978fec192be8fe0157c02.jpg

Kosztarika 2021.02.12. 21:38:30

@kipcsak harcos: mi volt a nicked? Ha nem titok. :)
Tudod, fontos a múlt!, :)

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:38:31

@Fu Szekh Li: de nem tudom melyik énem jönne be neki :(

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:39:06

@Kosztarika: a múlt igen, de nem a nickem :P :D

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:39:58

@SirLemming: Nem, beszélő pálmafaként álltam a színpadon, és kommentáltam (már akkor is :D) az ott történteket :)

TheLynx70 2021.02.12. 21:40:04

@MsIreneAdler: Légy erős, mint E. Ripley, ha minden jól megy túléled! :)))

evacat 2021.02.12. 21:40:27

@Babarózsaszín Betonkeverő: Ha már témánál vagyunk. A társas ürités után akár át is térhetünk az orrtakaritásra. Én öregedtem meg nagyon? De több évtized után sem kurkásszuk egymás orrából a termést. Vagy ez egy uj módi?

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:40:51

@Kosztarika: és ezt csak adminisztrátornak árulom el, priviben :)

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 21:41:01

@kipcsak harcos: Engem is érdekelne ! ÉN még a sajátomat is sikerese megtaláltam itt a multkor :D

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:41:17

@kipcsak harcos: Szerintem szereti a kemény csajokat :D

SirLemming 2021.02.12. 21:41:18

@TheLynx70: @Egyfejű: Részvétem nektek. :( Sose volt kutyám, madaras voltam... jobban sírtam Lajos temetésén mint a rokonoként.

@kipcsak harcos: Oh, ez az avatar ismeretlen.
Szia, Te lány vagy? Ármándó épp lazsál, úgy nézem.

Kosztarika 2021.02.12. 21:41:19

@MsIreneAdler:
Szia :)
Csák akkor olvashatsz minket és szólhatsz hozzá, ha végigszenveded velünk. :P

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:41:26

@TheLynx70: imádom az Alien filmeket :)

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:42:12

@Kosztarika: oh, na jó, de csak miattatok... :)

Egyfejű 2021.02.12. 21:42:48

@TheLynx70: @Kosztarika: Nálunk is minden macs ivartalan volt, nemre való tekintet nélkül. Csak javukra vált :D

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 21:42:50

@evacat: Hát a nyelvével is kinyalogathatná Vircsi orrából a fikát....
ahhoz képest illemtanóra :D

_Pipp 2021.02.12. 21:43:29

Volt régen egy lakótársam, aki mindig együtt zuhanyzott a pasijával, szóval gondolom egymás előtt szőrtelenítettek is és egyebek. Nekem már az is sok volt, Daniella és Viri valami egészen új univerzumot nyitottak meg előttem.

Kosztarika 2021.02.12. 21:43:37

@kipcsak harcos:
Tudtam, hogy nem vállalod a múltad. :)

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:44:00

Ezt közben csak úgy idedobom, egy Jack Bruce nevű úriember játszik benne szájharmonikán:

www.youtube.com/watch?v=T_AvkBMx7DU&ab_channel=PRESSERG%C3%81BORofficial

SirLemming 2021.02.12. 21:44:46

@MsIreneAdler: Szia! 2 feles?

@evacat: Szerencsére exem csak felhívta a figyelmet a tényre hogy kilóg a fikusz (télen felengedés után) nem állt neki kézbe is venni a szitut, azt hiszem becsináltam volna. Így csak égtem előtte mint a Reichstag. :)

Egyfejű 2021.02.12. 21:45:01

@SirLemming: Nagyon hozzá tudnak nőni az ember szívéhez.

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:46:00

@SirLemming: hmm...csak bor van itthon, de ez egy rohadt jó ötlet :)

Kosztarika 2021.02.12. 21:46:10

@kipcsak harcos:
Annyira vállalhatatlan voltál??? :)

TheLynx70 2021.02.12. 21:47:37

@MsIreneAdler: Én is! Lehet éccaka vissza is nézem valamelyik részt, mert nem tudom megunni. :-)

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:48:08

@Kosztarika: Mire fel ez a múlt idő??? :D

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 21:48:45

@evacat: nekem még nem fordult meg ilyen a fejemben. De nem is vagyok húszéves...

Egyfejű 2021.02.12. 21:49:30

@evacat: Szerintem is csakis valami új trend lehet, emlékeim szerint a konzervatív Fru is romantikázott a WC-ben a (se)villai borbéllyal :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:49:38

@MsIreneAdler: énis az alien 2 a kedvencem :)

@repuloezustmokus: szia macsekom puszika

@Egyfejű: nem volt olyan rossz meg nem is mai film :)

barby03 2021.02.12. 21:49:59

Ma pótoltam a tegnapelőtt-tegnapi részeket. Nem olvastam vissza a kommenteket, de kiemelném,hogy Proli úr szülinapi buliszervezése kimerült abban, hogy leadta a rendelést a nyugiba és a többiek díszítettek, sütit sütöttek, ő meg learatta a babérokat. Az általa kreált rapszöveget ismét papírról olvasta.Megdöbbentő az agyi kapacitása.
Amúgy Ilonka nem adta át Dani üzenetét az anyós pajtinak ott lehetett a gond :D

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:50:28

@Kosztarika: az nemválasz volt :D
Írtam, ÉRDEMBEN :P

Kosztarika 2021.02.12. 21:50:45

@Fu Szekh Li: eskü oda akartam írni, hogy 'már akkor is' aztán kitöröltem, legyen egy jó estéje.
Bár nem érdemli meg, mert titkolódzik.

TheLynx70 2021.02.12. 21:52:41

@Egyfejű: Szerintem macskáknál ez egyértelmű. Sokan vannak, sokan utálják őket, ha mindegyik ivartalanítva lenne, akkor aranyárban lehetne hozzájuk jutni, és még az sem biztosítaná, hogy jó helyre kerülnek! :( A macska furcsa jószág, de megéri gondot viselni rá... :)

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:55:30

@TheLynx70: meghoztad a kedvem :). Egyébként nagyon szeretem Sigourney Weavert.

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nekem is a 2 :)

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:56:02

@Ármándójózsi: Bizony-bizony. Csak tudnám, hogy került rá az LGT lemezére?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:56:10

jo8 jo ido toltest!
álmodjatok szépeket!

SirLemming 2021.02.12. 21:57:15

@MsIreneAdler: Ez a specialitásom. Mármint hülyéket beszélni és ezzel ötletet adni. :D

Btw én is letoltam már pár fröccsöt, ez a hét megérdemli.

@Fu Szekh Li: Azt meg ki találta ki... Suli?

@barby03: Nem értek egyet Danivsl dok mindenben, de jól csinálta. Virágot egész héten kb istápolta minusz a buli ugye smiért ő hisztizett. Kezdem azt hinni tényleg érdekli a csaj.

Kosztarika 2021.02.12. 21:58:06

@kipcsak harcos:
Te, Pini, ez szégyelli és letagadja az akkori önmagát. Gyanús, nagyon gyanús!!!

Egyfejű 2021.02.12. 21:59:05

@TheLynx70: Ekg :) Bárcsak egyértelmű lenne amúgy, az én környezetemben, sajnos,még mindig az az általános, hogy a macska fogyóáru, ha beteg se költünk rá, kerül helyette másik, a nemkívánatos szaporulatot meg a szokásos borzasztó módszerekkel intézik. Kb. én vagyok a hülye macskás csaj, aki képes orvoshoz vinni a macskafélét.

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:59:48

@SirLemming: tyűűű, akkor igyekeznem kell, ha nem akarok lemaradni!! :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 22:00:09

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az Ápoltak Viadala!

Fu Szekh Li 2021.02.12. 22:00:28

@SirLemming: Egyetem, diákigazgató választás (nem én voltam a jelölt).

kipcsak harcos 2021.02.12. 22:01:17

@Kosztarika: "ez szégyelli" mondjuk ez rosszul esett :(

.Zsu 2021.02.12. 22:02:06

PP ingeeeee :))) kedvelem

Moh csinált már Mercinek reggelit?

barby03 2021.02.12. 22:02:21

Na megint virsli-szív sül...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:02:28

Sziasztok, szép estét!

Ki mit tippel, ma ki fog veszekedni kivel, és vajon a szerkik megkímélnek-e minket végre a Daniella Vircsi lepedőakrobatikának nem nevezhető ténykedésétől? :D

Egyébéként, igazából tisztelettel megjegyzem, hogy ennyit sütni és tortázni, az felér egy kínzással. Van nektek szívetek? Ki fogom pakolni a hűtőt. :DDDD
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jó éjt! :-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:02:39

@tvbuzi: ne kezdd! nem eszünk! :)))

...mert nem lesz elég a konténer....:DDD

kipcsak harcos 2021.02.12. 22:03:10

És még blackjacken is vesztek :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:03:31

Ki tudja mi vár rám kint? Megmondom Vircsike, a sok farok...

tvbuzi 2021.02.12. 22:03:39

@.Doktor.Szöszi.: :DDDDDDDD
akkor műsor után???????

TheLynx70 2021.02.12. 22:04:20

@MsIreneAdler: Nekem a kettőben nagyon bejött Michael Biehn. :) Igaz, már a Terminátorban is! :)

Kosztarika 2021.02.12. 22:04:23

@kipcsak harcos:
Yovanna. Csak már megszoktam.
Ne szomorkoggyá, ha titok, hát titok. Előbb utóbb kiderül. :P

tvbuzi 2021.02.12. 22:04:25

@Cimili2: 3db mandarin és egy málnás joghurt volt a vacsorám :((((

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:04:44

@tvbuzi: akkor meg már nem lesz étvágyunk, ha proliék alkotnak megint :DDD

.Zsu 2021.02.12. 22:05:01

@Kiégett Hobbynyúl: én meg csak ismét megjegyezném h itt mindenkinek a hűtőjében van torta,süti miegyebek?
én a gyümisalimat eszegetem. mondjuk jó ez is :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:05:05

Vivi banyek... ezt nem kellett volna.... ráadásul Robi azt mondta, hogy egészen mást duruzsoltál egész héten neki, mint amit döntöttél. Ettől függetlenül igen, így volt tisztességes.

Bála, azért ne legyen nagy az arcod.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:05:15

A majom most gyökér lesz, bocs az édességtől félőktől.
Ki is vettem szépen az akció Mozart kugeln-es zacsit a szekrényből...

Cimili2 2021.02.12. 22:05:18

@tvbuzi: kapadzkodj meg, én ma csak gyümisalit ettem.

Mók_Ica 2021.02.12. 22:05:22

sziasztok :) pusszancs :))))

Kosztarika 2021.02.12. 22:05:28

Bála nálam egyre lejebb ERESZkedik lefelé.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:06:06

@.Zsu: nekem nincs...semmise...az utolsó sportszeletet is megettem...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:06:37

@.Zsu: Neeeem. Nálam csak meggybefőtt van, így azzal kell beérnem. :DDDDDDDD

_Pipp 2021.02.12. 22:06:51

3 óra, micsoda száműzetés, de szerintem Móhh ennek is örül. :D

Egyfejű 2021.02.12. 22:07:01

@Cimili2: Sziamiáu! Mondtam már, hogy imádom az avatarod, mert jókedvem lesz tőle?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:07:21

@Kosztarika: Nálam is. Átesett a ló túloldalára és azt hiszi, egyedül ő az ész... hiba, hatalmas hiba.

.Zsu 2021.02.12. 22:07:25

Moha arcán a totál apátia mikor Marci rámászik.

SirLemming 2021.02.12. 22:07:36

@Fu Szekh Li: Kemény, elképzelni se nagyon tudom. :D
Egyetem lévén remélem lett a végén pálmafuck.

@MsIreneAdler: Azért ne siess nagyon, a másnaposság rossz... értem?

A músorhoz.... 3 óra? Áldás, vaze. Moh járna egy örömtáncot alá is írnám.

MmeChauchat 2021.02.12. 22:07:39

"vlog videó" , bakker

Cimili2 2021.02.12. 22:07:39

@Egyfejű: de ari vagy, köszi!!❣

barby03 2021.02.12. 22:08:18

Jajj de kínos volt, ahogy Merci rávetette magát és puszillgatta Moht.

MsIreneAdler 2021.02.12. 22:08:20

@TheLynx70: ő még idősen is ott van. Nem lett ilyen macskajancsi, ilyen botox pacák .

tvbuzi 2021.02.12. 22:08:45

@.Zsu: Virág is feszt Danin fekszik. agyfasz

.Zsu 2021.02.12. 22:09:10

@Cimili2: nekem is egyik kedvencem :))
@Kiégett Hobbynyúl: az is jóóó :))
@.Doktor.Szöszi.: ez szomorú. nekem volt egy korszakom, amikor ha nem volt édesség itthon folyamatosan palacsintát sütöttem.

gazo 2021.02.12. 22:09:11

Moha bazd meg megviselné ha kiesne a bejárónője

Egyfejű 2021.02.12. 22:09:36

@Kiégett Hobbynyúl: Á, most hogy mondod, van egy barackkompót a kamrában!

SirLemming 2021.02.12. 22:09:41

Kár a pulcsikért... rányomni azokat a matricákat... remélem legalább csöviknél kötnek ki.

_Pipp 2021.02.12. 22:10:00

Robinak jobban elhiszem, hogy hiányozna neki Mercike, Vivi a gondját viselné Mónak. :D

tvbuzi 2021.02.12. 22:10:09

@SirLemming: az agyhalott rajongók fizetnek érte

.Zsu 2021.02.12. 22:10:37

@tvbuzi: ja de tudod ott Danin jobban látom h igényli, vagy hát érted. elvárja :))
Moha meg olyan meehh...

barby03 2021.02.12. 22:10:57

@SirLemming: nem tudtam kinézni mi van ráírva...

tvbuzi 2021.02.12. 22:11:15

Moh egész nap ezzel az unott arccal operál?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:11:25

@gazo: Mohának csak ennyit jelent, nem többet. Mercike meg aztán sikeresen betartotta a fogadalmát, na ja.:D
@Majom1Parádé: Moha arca tanulmány volt.
@Egyfejű: A túlélőkészlet. :D

Cimili2 2021.02.12. 22:11:36

sztem uncsi ez most.

MsIreneAdler 2021.02.12. 22:11:40

@SirLemming: ah, annyi bor sincs, hogy most aznapos legyek tőle :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:11:51

@.Zsu: most muszáj...nincs így kísértés...

.Zsu 2021.02.12. 22:12:12

csicskagyász vértelen pojáca ez a Mohagyerek.

SirLemming 2021.02.12. 22:13:16

PP átment józan cinikus gecibe mióta lemindeneztük pár héten / hónapon át.... de ez bejön legalább.

barby03 2021.02.12. 22:13:32

1 tekercs WC papírral megy vlogolni Virág?!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:13:34

Virág: Vigyek egy banánt?
Ja, legalább lesz mit használni a 3 óra alatt....

Cimili2 2021.02.12. 22:13:42

nabaz, merci is éhes.

kipcsak harcos 2021.02.12. 22:13:44

Peti fiú magasan a legjobb műsorvezető.

tvbuzi 2021.02.12. 22:13:45

Ezt a zenét szeretem

Mók_Ica 2021.02.12. 22:14:11

virdzsi a 3 órás számüzetésre visz 1 tekercs klotyópapírt :))))))

.Zsu 2021.02.12. 22:14:46

@SirLemming: mindig is ilyen volt. megalapítom a PP fan klubot.

zene a VVben:
www.youtube.com/watch?v=tgIqecROs5M

imádom ezt a számot.

_Pipp 2021.02.12. 22:14:53

Szokj hozzá Dani ...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:15:33

@Mók_Ica: Ez a "maradj otthon" hatása lehet, amikor pánikvásárlás miatt eltűnt a boltok polcairól. :D

Mók_Ica 2021.02.12. 22:15:54

@_Pipp: ki fogja becsípni a bőrét ha már nem lesz virdzsike????

Kosztarika 2021.02.12. 22:16:00

@barby03:
Hogy Dani ne tudjon kimenni nélküle a budira, ellopja a wc papírt.

tvbuzi 2021.02.12. 22:16:27

@.Zsu: ekg, én is erre írtam

Mók_Ica 2021.02.12. 22:16:53

@Kiégett Hobbynyúl: sokat fog sírni és folyni fog az orra...... én erre gondoltam :)))))))

barby03 2021.02.12. 22:17:23

@Kosztarika: WC papír segítségével visszaemlékszik a budis percekre.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:17:29

Danika befosott Moh-tól. De van is mire.

_Pipp 2021.02.12. 22:17:40

@Mók_Ica: majd csipkedi magának, az úgyis megy neki

Cimili2 2021.02.12. 22:17:45

dani most döntötte el, h ezutan nem lesz féltékeny.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:18:03

@Mók_Ica: Ja, jó... bár azért 3 óra alatt ez teljesítmény lenne. Papírzsebkendő nincs? :-)))

Mók_Ica 2021.02.12. 22:18:53

@_Pipp: nem marad más neki :)))) hihihihihi

@Kiégett Hobbynyúl: nem elég :))))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:18:55

@Cimili2: a felügyelőtisztje is biztos büszke rá most ezért :)))

Kosztarika 2021.02.12. 22:19:25

@Kiégett Hobbynyúl:
A papírzsepi másra kell a hálóban. Sűrűn.

Mók_Ica 2021.02.12. 22:20:04

igen dani, láttuk hogy erős vagy..... ja, nem is.... cserébe sokat böfögsz.....

TheLynx70 2021.02.12. 22:20:37

Csak nézem őket, és én is gonosz leszek, ezek a férfiak tespednek, mint a 3,14csa!! Hol van az őskor, amikor levadásztak ezt-azt, és csak utána húzták be a nőt hajánál fogva a barlangba. Nyilván a feministák sírva fakadnának, de manapság a gender a stílus... :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:20:43

@Mók_Ica: Akkor vitt volna egy zacskóval legalább. :DDDD
@.Doktor.Szöszi.: Lehet. Bár nem irigylem szegényt, hogy minden egyes összefoglalót és bv-t végig kell néznie. :D

gazo 2021.02.12. 22:20:56

Ha Dancsónak fáj hogy Viri sír, akkor minek ríkatta folyton? Perverz.

Adamadam 2021.02.12. 22:20:57

Dani akkor is erős meg tökös volt mikor garázdaságba kellett keveredni. Most meg beszélgethet a felügyelőtisztjével:D

Cimili2 2021.02.12. 22:21:02

@.Doktor.Szöszi.: huh, erről lemaradtam. ma nem volt időm visszaolvasni.

tvbuzi 2021.02.12. 22:21:22

Dani az anyósát próbálja meggyőzni?

barby03 2021.02.12. 22:21:48

Dani önzetlen szeretete durva... XD

_Pipp 2021.02.12. 22:22:16

jaj mit össze fog vinnyogni ha Viri kiesik

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:22:39

@Kosztarika: Ne is mondd, már előre készülök az újabb jelenetre. Egy napot most már csak ki fogok bírni... nehezen.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:22:54

@barby03: Dani olyan mint a politikusok. Azt sem szabad elhinni neki, amit kérdez.

MsIreneAdler 2021.02.12. 22:23:08

Fiúk! Mindjárt jön a Liderin, készüljetek :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:23:16

@_Pipp: Hajaj. Majd Bálintnak fog magyarázni megállás nélkül. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:23:21

@ppupu: kelleni fog az a drón...kerül, amibe kerül...:DDD

SirLemming 2021.02.12. 22:23:57

@TheLynx70: Adnál nekik melót csinálnák...
De ma már egyenlőségesdi van, asszonyállat is mehet mamutot vadászni addig szedek bogyókat. :D

barby03 2021.02.12. 22:24:44

@Majom1Parádé: mert megkeményítette az élet. :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 22:24:55

@MsIreneAdler: Yeahhhhhhh, ha meg nem megnézem youtube-on

_Pipp 2021.02.12. 22:24:58

@Kiégett Hobbynyúl: majd kirappeli magából a fájdalmat

Kosztarika 2021.02.12. 22:25:12

@Kiégett Hobbynyúl:
Győző összeomlik ha nem lesz naponta sex a bv-ben.
Remélem visszavonul.

barby03 2021.02.12. 22:25:43

@_Pipp: sztem nem viszi túlzásba. Ahogy Gina se Amanda után... Ők meg fajtársak ugyebár...

EU2020 2021.02.12. 22:26:31

A lányok nem nagyon kapnak adásidőt, azt sem látuk, Virág hogyan ütötte el a három órát, az alázó Daniella viszont hosszan hablatyolhat faszságokról. Ez milyen szerkesztés? pffffff

Kosztarika 2021.02.12. 22:26:32

@MsIreneAdler:
Szerencséd, hogy itt vagy. Aszittem leléptél. :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 22:26:35

Az a baj (illetve. nem baj), hogy Dani monológjának második percében veszítettem el a fonalat...

Fu Szekh Li 2021.02.12. 22:27:18

@SirLemming: Inkább nem mesélek róla :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:27:31

@ppupu: Hogy bírtad addig? 3 sec is sok a gyökérből...

.Zsu 2021.02.12. 22:27:38

@MsIreneAdler: sztm az nem mehet le 11 óra előtt

Kosztarika 2021.02.12. 22:27:42

@Kiégett Hobbynyúl:
Szövetkezni fognak Robi ellen. :((((

tvbuzi 2021.02.12. 22:28:26

@Kosztarika: majd elmegy a Dikh tévébe hírolvasónak

Kosztarika 2021.02.12. 22:28:54

@.Doktor.Szöszi.:
Új kép? Vagy csak én nem vettem észre?
Csínos. ;)

MsIreneAdler 2021.02.12. 22:29:02

@Kosztarika: itt vagyok, viszont mindjárt elalszom...
@.Zsu: oh, ja vagy úgy.

Sajnálom fiúk :(

Egyfejű 2021.02.12. 22:29:09

@ppupu: én is így jártam, arra jöttem rá, hogy valami az agyamban lekapcsol, amikor Dani elkezd beszélni

tvbuzi 2021.02.12. 22:29:11

@Kosztarika: akkor maguk alatt vágják a fejszét

Cimili2 2021.02.12. 22:29:20

@ppupu: na ezért írtam, h uncsi ez a mai.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:29:23

@MsIreneAdler: szerintem már nézik youtube-on :DD

SirLemming 2021.02.12. 22:29:27

@MsIreneAdler: Linexes csaj jobban bejön akkor b*zi vagyok?

@ppupu: Beszélt két percig? o.O

@EU2020: Szvsz írt aztán bambult. Ha valami érdekeset csinált volna tuti bevágják.

Mók_Ica 2021.02.12. 22:29:39

@ppupu: itt van, kicsi tevém :)))) jer nyugodtan hánykolódni :)))

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 22:29:39

@MsIreneAdler: A mocskok, sztem olvassák a hogyvolt posztokat és direkt szívatnak

Kosztarika 2021.02.12. 22:29:57

@SelyemSonkaPini:
Holnap veszek egy selyemruhát. ;)))

.Zsu 2021.02.12. 22:30:16

naaaa, rapcsata. nagyon tetszik ez az ötlet :))))))))))))

Cimili2 2021.02.12. 22:30:52

ezt a rappelést is mi a túrónak erőltetik??

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:30:56

@Kosztarika: új hajhoz új kép kellett :))
köszi :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 22:31:04

@Egyfejű: @Cimili2: @SirLemming: Ugye, olyan mint egy mentális OFF. Elkezd beszélni és kész OFF. Nem is próbálom megérteni, teljesen felesleges. Egy igazi energiavámpír.

tvbuzi 2021.02.12. 22:31:08

Még jó, hogy nem furulyaverseny lesz

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:31:28

@Kosztarika: Sajnos igen, de bízom abban, hogy Robi azért erősebb Mohánál és Vivinél. Ahogy olvastam fb-n, sokkal jobban áll, sőt, Bála ott is lejtmenetben van.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:31:32

@.Zsu: és Virdzsi a gazdájához hasonlóan papírból nyomja XDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:32:13

@Kosztarika: Illetve ha Vivi most beáll Bála mögé teljes mellszélességgel, ott fogja elbukni az esélyeit.

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 22:32:19

A rapszövegnek mindig sértőnek kell lennie.??

Mók_Ica 2021.02.12. 22:32:30

@tvbuzi: az majd a takaró alatt..... és csak virdzsi fog versenyezni :)))))

2021.02.12. 22:32:59

Erre a rapnek nevezett rettenetre nem tudok mit mondani, kérem kapcsolja ki mindenki.

SirLemming 2021.02.12. 22:33:12

@Cimili2: Ennél bonyolultabbat nem tudnának szvsz csinálni.
Azért egy Örkény 1percest írni nehezebb lenne.

tvbuzi 2021.02.12. 22:33:25

@Mók_Ica: nem biztos az, hogy csak Viri :DDD

gazo 2021.02.12. 22:33:33

Marci nem is volt nagyon sértő, nekem teccett

Mók_Ica 2021.02.12. 22:33:37

e z b o r z a l m a s!!!!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:34:16

lyézusss....én kérek elnézést....

Mók_Ica 2021.02.12. 22:34:33

@tvbuzi: akkor sztereoban fogják a többiek hallgatni a furulya-szót :)))))))))))))))

EU2020 2021.02.12. 22:34:33

hol a timing Virdzsike

Adamadam 2021.02.12. 22:34:37

Virág nem tudja mi az a rím

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 22:34:50

Virág ebben is szar.... ez tényleg csak szopásra képes, semmi másra a világon :(

2021.02.12. 22:34:52

Virág mintha először olvasná a szöveget.

gazo 2021.02.12. 22:35:10

Daniella végre hozzájutott a munkaeszközéhez....

tvbuzi 2021.02.12. 22:35:50

Ez a teleshop jó ötlet

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 22:36:00

@Kosztarika: Rendben ! Megnéznélek benne, ahogy vonulsz :)

SirLemming 2021.02.12. 22:36:04

Merci nettó jobb volt de ez a kultúra benne is van. Virágnak kb annyira állt jól mint Pavarottinak állt volna.
Fú PP el ne élvezz. Virágszínvonal....

.Zsu 2021.02.12. 22:36:08

csinálok egy videót PuskásPeti kommentálásaiból :D

Adamadam 2021.02.12. 22:36:08

@gazo: Rutinosan vette kézbe, és nem azért, mert rajong az amerikai sportokért:DD

EU2020 2021.02.12. 22:36:09

Bála jó lesz tvshopon gyűrűárusnak

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:36:29

@SelyemSonkaPini: Abban gyakorlott már, csak azért. :D

SirLemming 2021.02.12. 22:36:37

@EU2020: A metronóm most nem volt benne, ez azért elnézhető....

tvbuzi 2021.02.12. 22:37:15

Inkább Sárkányfűárus

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 22:37:24

@Kiégett Hobbynyúl: Aztán kitudja... az is mindig mellémegy neki! :)

_Pipp 2021.02.12. 22:37:51

ez nagyon kellemetlen

EU2020 2021.02.12. 22:38:23

@SirLemming: Az első, amit amit a repről levesz az ember, hogy fogdossák a micsodájukat és hangsúlyosan dünnyögnek

gazo 2021.02.12. 22:39:15

Mohinder nem élvezi a termékbemutatót

Cimili2 2021.02.12. 22:39:26

ha már hangkártya, virdzsinél említik majd a HUB-ot??

_Pipp 2021.02.12. 22:39:48

@.Zsu: ekg, alig bírom nyitva tartani a szemem..

Mók_Ica 2021.02.12. 22:40:02

@SirLemming: @.Zsu: @_Pipp: senki nem mosolyog..... hát mi sem..... :(((

tvbuzi 2021.02.12. 22:40:36

Moh jobban unja a műsort mint a nézők

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:41:28

@SelyemSonkaPini: Többnyire takarja a paplan... szerencsére. :D

Mók_Ica 2021.02.12. 22:41:36

most már mercinek is kellemetlen.....

Kosztarika 2021.02.12. 22:41:43

Áááásííítttoookkk.
( és nem teszem a szám elé a kezem. A lakóktól tanultam, hogy nem kell. )

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:41:44

Moh nagyon morci fejet vág, mikor Merciről beszélnek...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:42:06

Ez de szar volt Bála... többet vártam volna azért.

.Zsu 2021.02.12. 22:42:20

@Mók_Ica: ez a legkellemetlenebb az egészben, h senki sem szórakozott.

Aliceinchains 2021.02.12. 22:42:30

Engem az érdekel vajon a puleszt megtarthatják? Vagy utána a staffos viszi haza szombati outfitre?

ilona12 2021.02.12. 22:42:34

ezek után köpök, ha Bálintot látom a képernyőn :(

barby03 2021.02.12. 22:42:44

Végére nagyon megsajnáltam Mercit...

EU2020 2021.02.12. 22:43:09

Ez termékNEMajánló

gazo 2021.02.12. 22:43:32

Na Daniella ráküldi Mohra a pittbullkutyákat ezért a termékbemutatóért

Aliceinchains 2021.02.12. 22:43:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: sokadjára mutatja ezt a Bálintot sajnos.

TheLynx70 2021.02.12. 22:43:55

Rap helyett? Nem-e lehetne-e? :) Mondjuk Arany (elvigyük tesó!) Jánostól a Toldi? :) Első ének, amit általános iskola ötödik osztályában tanítanak, de minek? :O

Cimili2 2021.02.12. 22:44:03

moh lebeszéli a vásárlókat virdzsiről. :DDD

tvbuzi 2021.02.12. 22:44:26

Bála miért vág ilyen fejet amikor ő is ugyanilyen szar volt?

Adamadam 2021.02.12. 22:44:27

Moh baszki, ne mond már hogy IGAZÁBÓL

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:44:28

ezt a dumát nem néztem volna ki Mohból ....

EU2020 2021.02.12. 22:45:03

Épp elég nőalázást láttunk, nem volt még elég??

.Zsu 2021.02.12. 22:45:23

@Adamadam: így van, mondd azt Moh, h IGAZÁNDIBÓL

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:45:35

Moh bemutatója jobb lett, de Bálinté se volt rossz. Szerintem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:45:37

@tvbuzi: Mert hiszi, hogy marha vicces volt az előadása.

EU2020 2021.02.12. 22:45:59

A szerkesztőkkel beszélgessen el Mérő Vera, vagy az anyaúristen!

SirLemming 2021.02.12. 22:46:24

@Mók_Ica: @Kiégett Hobbynyúl: Konkrétan Bálinték kreatívak voltak. DE. MINEK???? Eh.

@EU2020: Ha nem vágja mellbe a 20 kilós fux és/vagy nem ráng mellette két alig ruhás bébi.... annyit is ér. Foghatja azt a micsidát ha nem látszik, hogy csak arra várnak egyesek...

@Aliceinchains: Kolléga írta, hogy rajongók megveszik......... én naiv kisfiúcska vagyok reméltem legalább csövik kapják.

@Cimili2: Nem olvassák a HV-t, tudtam én!

Szegény csaj. Melyik számon kell telefonálni Merciért? Inkább hazahozom vaze.

Moh meg csak simán béna.

Mók_Ica 2021.02.12. 22:46:29

kínos.... eléri a szekunder szégyenérzet küszöböt

.Zsu 2021.02.12. 22:47:12

kedves rtl, ha látjátok h egy feladat nagyon kínosra és unalmasra sikerült, akkor adjatok nekik rögtön másikat, mert sok dolguk amúgy sincs bent, és az öfibe minőségibb tartalmakat tehettek be.
köszönöm!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:47:29

Moh fél szemét tartsa nyitva iccaka, biztos ami biztos...

gazo 2021.02.12. 22:47:55

Virdzsi elvtárs már szart se ér?

Cimili2 2021.02.12. 22:48:19

@Mók_Ica: hogy semmi értelme nem volt, az tuti.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:48:27

@SirLemming: Na ez az. Felesleges volt erőlködni így.

Mók_Ica 2021.02.12. 22:49:05

egyik sem tetszett..... de virdzsiriport totál megsértődött a bemutatón, de ő a rap-ben simán alázta mercit....pfffff

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:49:43

@Mók_Ica: Az nem számít. Vircsikének lehet bárkit, őt senkinek.

Aliceinchains 2021.02.12. 22:49:59

@SirLemming: láttál már bárkit látni VV-s cuccban? :) simán látom a lelki szememmel a sulis kuhuzo színű puleszbe az xy rajongó Marikat kocogni a ligetbe. Dehogy

Egyfejű 2021.02.12. 22:50:02

@TheLynx70: Ég a napmelegtől a kopár sík sz@rja :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 22:50:07

És PP végre szívemből szólt. Mi a fasz volt ez?

Gia 2021.02.12. 22:50:10

Nem egy nagy durranás ez a mai adás.De annak örülök,hogy Moh egy kis bosszút állt Merci miatt.

_Pipp 2021.02.12. 22:50:20

PP miért nem szól a szerkiknek, h baromi kellemet amit művelnek? Mondjuk gondolom leszarja, bejön, lenyomja, megkapja a dellát, és hazamegy.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:51:21

Peti nem tom mit néz, Dani aztán baromi sokat tesz a kapcsolatáért....

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 22:51:28

@Egyfejű: Ég a napmelegtõl a kopasz tyúk szarja,
Miklós retkes tökét ugyancsak vakarja.
Mérges lapostetvek csípik ahol érik,
Kormos seggepartján sütkéreznek délig.

SirLemming 2021.02.12. 22:51:35

Qva anyád konkrétan hogy ütöd meg hengereled a halat.

SirLemming 2021.02.12. 22:52:39

@ppupu:
Amott a kútágas alatt áll egy némber,
Vízmerítés helyett jobbágyfaszra kémlel.
Nincs egy árva szőrszál a pinája ráncán,
Az utolsót is tegnap vesztette el kártyán.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:52:43

@Gia: Konkrétan unalomba fulladt, mondjuk ki bátran.
Ez komoly? Klopfolni meg kinyújtani a halat? :DDDDDDDD

Cimili2 2021.02.12. 22:52:50

@tvbuzi: veled még számolok!! te vagy az oka, h betoltam 1 csokikát.:))))

MmeChauchat 2021.02.12. 22:53:10

@Majom1Parádé: ez csak kakakazmus volt (nem szarkazmus)

Ármándójózsi 2021.02.12. 22:53:16

@Kosztarika: Ne csak vegyél! Vedd fel és mutasd is meg! Élőben. Nem mondom el senkinek megigérem. ;) :)))

Mók_Ica 2021.02.12. 22:53:44

@SirLemming: @ppupu: virdzsi és daniella románca :)))))

tvbuzi 2021.02.12. 22:54:06

@Cimili2: legközelebb add nekem :DDDDD

Kosztarika 2021.02.12. 22:55:21

@Ármándójózsi:
Sose néznél többé Liderint, meg a reklámját se. ;)))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:55:38

@SirLemming: Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor a 6.osztály átírta a Toldit. (Már persze az értelmesebbje. akadt ott is alázós változat)

EU2020 2021.02.12. 22:55:46

Daniella szerint Virág sokat fejlődött. PP szerint Daniella sokat fejlődött. Virág szerint PP sokat fejlődött?

TheLynx70 2021.02.12. 22:55:58

@tvbuzi: Erre egy megoldást tudok: Egyél! :)

peachcat 2021.02.12. 22:56:06

@Majom1Parádé: mintha probaltak volna helyre hozni kicsit a megiteleset... szegyen.

Ármándójózsi 2021.02.12. 22:56:30

@Kosztarika: Ebben eddig is biztos voltam. :)))

Egyfejű 2021.02.12. 22:56:51

Kedves mindenki a Futrinka utcából, én lefeküdtem. Jó éjt nektek, jó bulizást!

gazo 2021.02.12. 22:57:36

A tarjáni átok lesz ma?

SirLemming 2021.02.12. 22:57:40

@Egyfejű: azt olvastam Frunátó utcából.....
Joccak!

Ármándójózsi 2021.02.12. 22:57:44

Amúgy meg hajrá Moh!!! Csakazértis!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:58:41

@EU2020: Nem, egyik sem igaz. Mind ugyanolyan xar, mint előtte volt. :-)

Kosztarika 2021.02.12. 22:58:47

@Egyfejű:
Bújj a barlangodba és aludj jól, Süsüke. :)

gazo 2021.02.12. 22:59:56

@Kiégett Hobbynyúl: köszi, akkor hagyom holnapra tekerősnek.

Vizslát mindenkinek

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 23:00:17

@peachcat: 'Emmán' a veszett fejsze nyele. Danika hamarosan repülni fog Vircsike után.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 23:01:38

Győzi se tudja milyen rendezvény lesz....

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 23:01:40

"GÁSPÁR ZSOLT SZERINT TESTVÉRE, GÁSPÁR GYŐZŐ „MENTÁLISAN BETEG EMBER”

Hát én nem vitatkozok vele.... .)

_Pipp 2021.02.12. 23:01:55

Hozéééé :D azt hiszem ezt egy tökéletes végszó mára, jó éjt mindenkinek :*

Mók_Ica 2021.02.12. 23:02:41

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.......

Fálki 2021.02.12. 23:02:56

Ez volt minden idok legunalmasabb, legszarabb osszefoglaloja.

Kosztarika 2021.02.12. 23:02:57

Annyira irritál győzi, hogy viszketek. :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:03:04

@gazo: Nincs mit. Jó éjt! :)
@SelyemSonkaPini: Szerintem az egész családban vannak gondok, csak Hozénál szembeötlőbb, mert szerepeltetik.

Kosztarika 2021.02.12. 23:04:08

@SelyemSonkaPini:
Kihagyta, hogy családi vonás.

Fálki: EKG.

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 23:04:48

@Kosztarika: Most akkor veszed a selyem ruhádat a kivágottat seggközépig kivágva ?

.Zsu 2021.02.12. 23:05:15

@Fálki: nekem a 10 percig szobabiciklizős lányok volt a leguncsibb rész

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 23:06:53

Most legalább tudjuk hogy indult a lila kendő "merése" :-)

Kosztarika 2021.02.12. 23:06:58

@SelyemSonkaPini:
Holnap veszem meg, teeee! Nem figyelsz??

.Zsu 2021.02.12. 23:09:19

na ezen mosolyogtam, ezek aranyosak.

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 23:09:35

@Kosztarika: BOCSI BOCSI BOCSI ! NEm láttam... :(

VÁROK! :)

Mók_Ica 2021.02.12. 23:13:37

ez jobb, mint az öfi :)))

SirLemming 2021.02.12. 23:13:40

@Fálki: Kb. Inkább írtam mint néztem. Azért a villampia eleje se volt egy izgalombánya.

@Kosztarika: Mit is? Nekem is megmutatod?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:14:50

@.Zsu: Aha. :D Legalább elszórakoznak.
@Mók_Ica: Ezerszer. Itt legalább nem a vergődést kell nézni.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 23:15:19

@Mók_Ica: mindig jobb a BV mint az öfi...csak Hozé ne lenne...

Mók_Ica 2021.02.12. 23:15:43

bálint nyerte a fogadást.... 2009

Mók_Ica 2021.02.12. 23:16:18

bálint ismét nyert... 2009.június 25

.Zsu 2021.02.12. 23:16:31

@Mók_Ica: és még azt is tudta h nyáron. :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 23:16:35

Sajna Bálint nyerte a fogadást Vivivel.

Mók_Ica 2021.02.12. 23:17:12

@SirLemming: én sem tudtam, csak gyorsan megnéztem :))))

Kosztarika 2021.02.12. 23:17:53

@Kiégett Hobbynyúl:
Mi is csak vergődünk már. Ha szar a műsor, itt sincs pörgés. :((

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:18:30

@Mók_Ica: Aki szerette és szereti, az tudja. Az szerintem mindenkibe beleégett akkor.

EU2020 2021.02.12. 23:18:36

Mindenesetre érdekes Bálának a stílusa, ahogy beszél. Különben sem az esetem, de így mínusz 50

SirLemming 2021.02.12. 23:18:41

@Mók_Ica: Nyilván én is. Arra se emlékszem Jimmy mikor lőtte főbe magát. Csak arra hogy először nem hittem el utána meg azon poénkodtam sokáig.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:19:13

Jaj neeeee, komolyan... minden nap ezt kell nézni? Értem én, hogy Proli meg Virág mást sem tudnak, de akkor inkább ne mutassák őket.

Aliceinchains 2021.02.12. 23:19:23

Kínoz a kérdés, hogy vajon a bent lévő fiúk miért gondolják Vivit olyan nőnek akinek kérvényt kell benyujtani hogy megd.gjak? Most is Robi úgy beszélt neki mintha biztatná öt, mint tini kislányt a popkoncerten... "legyél bátor kérdd el azt az autogrammot. "

.Zsu 2021.02.12. 23:19:50

ezt a mai BV-t nagyon gányul vágták össze.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:20:28

@Kosztarika: Érthető módon. Egyre kínosabb és rosszabb az egész, és nem, ezen az sem segített volna, ha a mocsár csapat bent marad, sőt. :/
Reméljük, a 11-es jobb lesz Fálkival és Ármmándóval.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 23:20:31

@Kiégett Hobbynyúl: muszáj...nagyi naplózza a sátrazást :DDD

Kosztarika 2021.02.12. 23:21:03

Dani telepumpálja Virágot, nem csoda, hogy jönnek a szelek, röpködnek a galambok.

TheLynx70 2021.02.12. 23:21:09

Tényleg komolyan kérdezem: 2021-ben az RTL Klub azt gondolja, hogy a tikkelős, beszélni nem tudó, primitív Gáspár Győzővel kell műsort vezettetnie? :O Vagy tényleg annyira sok a hülye az országban, hogy van erre igény?? :O

barby03 2021.02.12. 23:21:11

Emlékszem én is, mikor olvastam a hírt hogy meghalt Jackson. Addig nem is nagyon ismertem egy számot se tőle, utána kezdtem meghallgatni a számait. És én is néztem a temetést anno.

Mók_Ica 2021.02.12. 23:21:32

ez hogy van összevágva???? daniék már a kihívás utáni ruhában kekszelnek, a többiek még az előtte lévő ruhában nyomják és vivin van lila kendő.....

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 23:22:31

@.Zsu: EKG!
Már mindent utálok :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:22:39

@.Doktor.Szöszi.: Én kérek elnézést. A nagyiért mindent. :DDDDDDDD
@Mók_Ica: Szarul... már erre sem figyelnek.

barby03 2021.02.12. 23:22:50

@SirLemming: 2001-ben :D nekem annyira megmaradt, hogy nem sokkal utána egy lány öngyilkos lett Jimmy miatt. És teljesen le voltam döbbenve hogy vki ilyet tesz.

Mók_Ica 2021.02.12. 23:23:30

@SirLemming: én azt csak azért tudom, mert utána (februárban) született a fiam :))))

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 23:23:48

Jójéjt ! Már nem bírom ma...

Mók_Ica 2021.02.12. 23:25:17

@Kiégett Hobbynyúl: vagy tud vmi saját fontos eseményt kötni hozzá.... bálint is így van vele.... pont a koncertjére készült

SirLemming 2021.02.12. 23:25:45

@Aliceinchains: Csak húzzák. Ez ugyanaz a Vivi aki VVibrit vett a villadellából aztán nem elégítette ki.
Olyasmi hogyha nem tudod elkerülni a csajt de igazából nem is akarsz tőle semmit - havernak veszed és szivatod. Attól még lehet Vivi nettó 24/7 nedves rájuk, egyik se akarta...

@barby03: Nálunk nagyot ment annó Jacko, mindenki lefagyott. Azt sejtettem, hogy korai vége lesz a sok hypo miatt, de így hirtelen volt.

Ármándójózsi 2021.02.12. 23:26:01

@Kiégett Hobbynyúl: Valamit benéztél, Fálki nem velem megy, hanem adammal a négyzeten-nel. :)))

Kosztarika 2021.02.12. 23:26:34

Megyek agysejtet regenerálni.
Jó éjt :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:28:19

@Ármándójózsi: Igen, elírtam. :D (Ilyenkor sajnálom, hogy nem lehet szerkeszteni a kommentben).
Adammal beszéltük meg, hogy lsz egy egyen jelzés, hogy nehogy kiszavazzuk őket. :-)

SirLemming 2021.02.12. 23:29:08

@TheLynx70: RTL II, futottak még idősáv. Tesco gazdaságos VV-hez pont megfelelő. Stb.
Nem lóg ki a színvonalból sajnos, mellette PP/Ancsa a valóságsók Hajdu B./Faragó párosa.

Ármándójózsi 2021.02.12. 23:29:58

@Kiégett Hobbynyúl: De én leszek a főszerkesztő, úgyhogy fogalmuk sincs mire vállalkoznak. Hehehe... :D

.Zsu 2021.02.12. 23:30:52

@Mók_Ica: próbáltam értékelni a sokféle dinamikusabban egymás után következő tartalmakat, de ez gáz volt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:30:59

@Mók_Ica: Pontosan. Egy biztos, én is ledöbbentem akkor, bár az tisztán látszott a turné bejelentésekor is, hogy valami nagyon nincsen rendben nála.
@Kosztarika: Jó éjt neked is! :)

SirLemming 2021.02.12. 23:31:29

Na a többi ad-hoc trollkodást / kommentet fedje jótékony homály, takarékra teszem magam.
Jó éjt minden kedves távozónak!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:32:51

@Ármándójózsi: Mocsok lennék, azt mondanám, kit érdekel, mire nem számítanak? :D Meg kell dolgozni a sikerért, de erős fiúk, kitartanak majd. Az viszont biztos, hogy mi nagyon jól fogunk szórakozni. :DDDDDD

.Zsu 2021.02.12. 23:32:55

@Ármándójózsi: nanana, az én leszek kedves Ármándó!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 23:33:25

@.Zsu: ettől a maitól legszívesebben világgá indulnék...csak kurva hideg van kinn :S

Gia 2021.02.12. 23:34:22

@Kiégett Hobbynyúl: A turné előtt kb 50 kg se volt Jacko.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 23:35:05

@Kiégett Hobbynyúl: kettőt pislognának, már ki is szavaztuk őket :DDD

Ármándójózsi 2021.02.12. 23:35:30

@.Zsu: Jaaaaaaa, bocseszka!!! :D Tényleg, én a műsorvezető leszek. :))) Már elfelejtettem. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 23:36:07

@Ármándójózsi: Remélem nem hagyod majd Fálkit punnyadni! :-)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:37:17

@Fálki: Ármándó ha főszerkeszt, akkor mindenre fel kell készülnötök a következő szériára, ez biztos, de erősek vagytok, nem lesz gond. :D
@.Doktor.Szöszi.: Ne legyél ilyen. :DDDDDD Meg akarjuk velük nyeretni, nem kiszavazni. Persze ha nem jön az ekg és társai, akkor ez esélyes. :DDDDD

@Gia: Így van. Nem bírta volna végig, lehetetlent vártak tőle.

.Zsu 2021.02.12. 23:37:40

@Ármándójózsi: így így, mert majd Vandával is majd könnyebben kialakulnak a dolgok.
egy műsorvezetőnek előbb hagyja h megpocsékolja, elnézést szerelmeskedjen vele.

Ármándójózsi 2021.02.12. 23:37:41

@Majom1Parádé: PontosZsu lesz a főszerki, csak elbaszcsiztam. :))) Tőle kell kérni. ;) :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:38:48

Tiszta szerencse, hogy azt nem felejtettem el, hogy csak szurkolócsapatban való részvételt vállaltam. Azt nem lehet összekeverni semmivel sem.
Tehátakkor: @.Zsu: a főszerkesztő, @Ármándójózsi: a műsorvezető. Tuti? :D

.Zsu 2021.02.12. 23:39:07

@.Doktor.Szöszi.: nem nem, ennyivel nem ússzák meg :))

.Zsu 2021.02.12. 23:40:12

@Kiégett Hobbynyúl: iggen, prinszkrines bizonyítékokkal is tudok szolgálni. :D
a pompomlány csapat természetesen ettől függetlenül működik tovább. :))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 23:43:59

@Kiégett Hobbynyúl: @.Zsu: basszus megzavarta a fejem a mai öfi+bv, elfelejtettem, hogy Fálki kinevezett vezető szurkolója vagyok...revidiáltam magam..:DD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:44:38

@.Zsu: Szuper. :D Amíg nem jön a 11, addig elütjük az időt, úgy is jön a Survivor.

.Zsu 2021.02.12. 23:46:38

@Kiégett Hobbynyúl: benne vagyok :))
@.Doktor.Szöszi.: jó de te az éjszakai életével és időbeosztásával is tisztában vagy. gyanús ez nekem. :))

Ármándójózsi 2021.02.12. 23:46:47

@.Zsu: De addig is Vandácska, szívem csücske mondja be a nevem vasárnap!!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:47:09

@.Doktor.Szöszi.: Nem csak a tiédet. Én is Ármándót írtam Adam helyett. :DDDDD

Jackora visszatérve, azt meg kell hagyni, hogy borzasztóan vékony, beteg ember konkrétan letáncolta az erejük teljében lévő fiatal táncosait a This is it-ben. Elképesztő volt az is.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 23:49:01

@.Zsu: Oké. :)
Az nem baj, majd szerdánként ő lesz a betelefonáló ilyen-olyan neveken, és a fiúkat sztárolja. :D

Fálki 2021.02.13. 00:27:40

Elvileg Dani ir nekunk ma HV-t, nagyon kivancsi leszek ra, hogy mit tud kihozni ebbol a szarbol.

Adamadam 2021.02.13. 02:09:34

www.napiszar.com/ti-szarotok/2020/12/26/vv-10-szilagyi-vivien-is-kurva/
Szerintetek ennek mennyi lehet a valóságalapja? A leírást értem, de nincs rá semmi bizonyíték, a fotón is csak ő látszik, a leírás nem

Fálki 2021.02.13. 02:11:38

@Adamadam: Volt mar rola szo, ezen a kepen kivul semmi bizonyitek nem volt sehol, szoval kamu.

Egyebkent szevasz haverom, jol elkerultuk egymast itt az utobbi napokban.

Adamadam 2021.02.13. 02:17:39

Akkor jól sejtettem, hogy kamu, de sajnos az itteni fejtegetésről lemaradtam.
Tényleg jól elkerültük egymást, a poszt viszont király lett:D
Mostanában időszakosan voltam itt, Vadmalacot hiányolom még, egy ideje őt nem látom.
Ha máskor nem a vv11-ben leszünk eleget összezárva, ha minden jól megy 100 nap körül:D

Fálki 2021.02.13. 02:20:34

@Adamadam: Utana kilometerekrol meg fogjuk ismerni egymas labszagat is :D

Adamadam 2021.02.13. 02:22:39

@Fálki: az biztos:D
De nem szabad túltolni mint anno Gábor, nehogy mi legyünk a vv11 büdösei

Fálki 2021.02.13. 02:24:53

@Adamadam: En hajlando vagyok fogadni arra, hogy ki tudjuk majd provokalni, hogy valaki feladja :D

Adamadam 2021.02.13. 02:40:43

Ebben biztos vagyok:D
Az idei szériában alig van valami taktikai érzék. Provokáció szinte nincs is. Pedig Moh is simán kitudta volna provokálni Danitól a pofont, elég lett volna ha hangosabban köszön Virágnak. Ezt egyébként kihagyott ziccereknek érzem. Se Virágra se Frura nem kezdtek el látványosan "hajtani" a többiek. Rencsa és Daniella még alpáribb lett volna, esetleg fizikai erőszakig is elmennek és vége a játékuknak. Nem tudom ezt miért nem játszotta meg senki. Alekoszék pláne Attiláék idejében ez alap lett volna.
Pont a napokban néztem vissza, még a vv5 elején Attila rávette Veronikát egy közös jakuzzizás alkalmával (nyerték valami feladatban), hogy szívja ki a nyakát és adjanak ki olyan hangokat mintha történne valami. Utána ezzel idegesítette Cristofelt, hogy "a csajod kiszívta a nyakam". Zseniális volt:D
Most meg mindenki sunnyogva becsicskult proliúrnak

Fálki 2021.02.13. 02:45:37

@Adamadam: Az egesz tattika, mint olyan megszunt.

Ami regebben volt, annak most az 5%-a sincs meg. De szerintem ez nem idei betegseg, hanem mar tavaly is ez volt, hogy annyira egyszeruek es butak, hogy fel sem fogjak, hogy ez egy ut a gyozelem fele. Ok azt hiszik, hogy akkora emberek, hogyha magukat adjak, akkor az majd eleg lesz. Holott unalmas bohoc mindegyik, csak amelyik normalisabb, az ma a nepszeru.

Virag és Fru tokeletes pelda, de Merciket is le lehett volna valasztani Moharol vagy a ket kebelbaratnot, Ginat es Amandat is meg lehetett volna forgatni, akar egymas ellen is, de nincs ezeknek annyi agyuk, atlassak ami tortenik, kitalaljanak egy tervet és azt veghez is vigyek.

Most eloszor, kb a 90. napon jelent meg a taktika, amikoris Robi levette azt a kendot és meg akarta nezni, hogy ki mit szol hozza.

Adamadam 2021.02.13. 02:52:01

A tavalyi évadban én betudtam annak, hogy talán még a mostaninál is butább karakterek voltak, és a mocsár csapat is sokkal népszerűbb volt (élükön Csokival, akit ha nem zárnak ki megnyerhette volna). Valamikor a vv8-9 körül jelent meg ez a baromság is, hogy mindenki szívből játszik nem taktikázik, ami egy vicc.

Az ideiben viszont legalább Bálinttól elvártam volna valami komolyabb taktikázást. Robi ha későn is de most mutatott valamit, viszont van egy kis gyanúm, hogy ez egy előre szerkikkel megbeszélt dolog volt, hogy évődjenek Mercivel aztán vegye fel. Az igazi taktika az lett volna ha a levél után Robi vagy Moh rohan ki és veszi fel, hogy Merci igazi ellenfeleinek esélye se legyen. Erre hagyták másfél napig gondolkodni Virágot...

.Zsu 2021.02.13. 03:00:10

@Adamadam: ez a provokáció Mohtól, vagy bárki mástól nekem is nagyon hiányzott. nagyon nagy kihagyott lehetőség. a srác amúgyis egy semmilyen halvérű karakter, ilyen húzásokkal rengeteget tudott volna dobni a játékán.
persze ehhez másik karakternek kellene lennie.
emlékszem a Virág a játék elején még egész szimpi volt, tetszett ahogy beleállt Renátóba az ordibálásnál. ráérzett mi húzza fel a legjobban, és provokálta. na mondom ez kell ide, ilyen egy fasza csaj. végre vki játszik rendesen.
aztán mi lett ebből....

Adamadam 2021.02.13. 03:06:13

Fru próbálkozott provokációval, hogy Merciből kihozzanak egy lökést, pofozkodást. Végül egy ajtóba ütést sikerült csak összehozni, de ha kitartóak lehetett volna ebből több is. Erre majdnem mindenki felháborodott itt is, hogy ez milyen undorító dolog, és kizárással kéne büntetni a provokálást:D
Anno voltak akik csinálták, emlékezzünk csak a vv6 Simonjára akit így zárattak ki. Vagy vv4-ben Zsuzsára akit Olivér provokált. Ez a játék szerves része kéne, hogy legyen.
Virág az elején erősen indított, vele kapcsolatban csak az nem tetszett, hogy a szerkik bedobtak egy játékot amiről tudni lehetett, hogy megalázás lesz a vége, utána meg bevédték egy lila kendővel. Pedig kíváncsi lettem volna, hogy próbál kimászni abból a helyzetből, erre megúszta egy ingyen lila kendővel.
Ez a másik dolog ami nem tetszik idén, hogy a kendőkkel nagyon manipulálják a szerkik az évadot. A leggázabb az volt amikor bedobtak 4-et kiválasztás előtt

.Zsu 2021.02.13. 03:17:44

tényleg a Frus szitu. na nekem ott fordult meg a fejemben h oké Renátó húzzon a picsába, de Fru játéka még lehet érdekes, és nem lenne baj ha maradna. de Fru nem túl okos, falkában nagyobb volt a szája, és gonoszkodó is volt, ami nem emiatt a mercis helyzet miatt nem ok.
szal nem a taktikai vezérelte, hanem a rosszindulatúság.

"Ez a játék szerves része kéne, hogy legyen." szerintem is.

Virágot talán a nézők megmenthették volna, ha nem kap lila kendőt, és párbajoznia kellett volna, és ügyesen választ ellenfelet. de tuti őt választották volna ki.
a 4es lilakendős húzás ultrabéna volt. szerintem néha belefér egy ilyen, de itt könnyedén dobálóznak vele. nem látom benne a tudatosságot, nincs jól felépítve az idei évad.

Trashpanda 2021.02.13. 07:40:57

Az egész évad picit fura, de talán a külső körülmények miatt is. Vagyis, lehet, hogy szerkesztői (kreatív) döntés volt, hogy ez az évad szerethető, nem nagyon alpári, viszonylag normális karakterekre épüljön, akikkel nagyon könnyű azonosulni. Nem lenne hülyeség, mert joggal számítottak arra, hogy talán szélesebb réteg nézi most, főleg ha lesz kijárási tilalom (lett!) meg marad a home officezás. A belenyúlások is ilyenek voltak: persze el kellett mondaniuk egy történetet, hogy ehető legyen a dolog, de sokszor mentették meg a történetet az unalomtól.
Voltak hülyeségek, meg értelmetlen dolgok az operatív szerkesztésnél, de a koncepció szerintem az lehetett, hogy az embereknek a tökük tele van mindennel és mások normálisnak tűnő életét akarják látni, szerelemmel, gagyi humorral, kitartással, cuki állatokkal. A taktikával kapcsolatban nekem volt egy sejtésem, hogy belső beszélgetéseket direkt nem raknak be, mert valahogy nem a 36 millió forint a legfontosabb történet amit az RTL most mondani akar, hanem a szerelem, gagyi humor, kitartás, cuki állatok.
Operatív hülyeségre példa, hogy nem mondták el előre, hogy Robinak kendője van: a meglepi kendőknél is bemondták, hogy ne mondjanak semmit, mert a nézők nem látták, de elmondták, hogy kit nem lehet kivinni.

Sargabogre 2021.02.13. 09:30:48

néha azon gondolkozom Fru meg Virág kapcsán, hogy ezeknek a lányoknak/fiúknak mennyire elképesztően torz képük van a szeretet meg szerelem szóról. Tök más érzésekre gondolják, hogy az, bár okés, 18 évesen szerintem sokan beleesnek a hibába, de Proli úr is hiába mondja el ötvenszer, hogy mennyire szereti Vircsit, abszolút nem ez jön le a viselkedéséből. Remélem, ő esik ki legközelebb :D

Cérnahuszár 2021.02.13. 09:40:21

@Sargabogre: ja, amikor szorong Virág hogy mennyire fél, tök közömbös arccal fekszik, pár semmitmondó mondat
vagy amikor megkapta a lehetőséget virág hogy xfaktorozzon, akkor is egy darab mosoly nem volt a fején, a többiek meg ugráltak
ennek a palinak annyira mindegy virág
sztem ha majd nem lesz meg a megszokott napi szex, mászkálni fog benn mint egy mérgezett egér

TheLynx70 2021.02.13. 09:42:07

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): Szia Földi! :) Tényleg genya, és tényleg édes! Most éppen bealudt, de reggel 7-től idegesít. Arra ébredtem, hogy ül előttem, és meredten figyeli mikor nyitom ki a szemem? :D

TheLynx70 2021.02.13. 09:47:49

@Sargabogre: EKG! Én is remélem, hogy ő esik ki legközelebb. Nincs Rönó szintjén, de még lesüllyedhet... "Mész innen?! Mész innen?!" Emlékszel? :)

Gia Gianea 2021.02.13. 09:49:57

Virágnak nem mondták meg,hogy első rosta nélkül indulhat az X Faktorban,ugye?Pedig lehet,hogy örült volna a szülinapján.

Cérnahuszár 2021.02.13. 09:54:01

@Gia Gianea: már előbb megtudta, asszem a kiválasztás napján?

Gia Gianea 2021.02.13. 09:55:21

@Fálki: Nem dícsertelek még meg,tök jó lett a hv-d,de ki az a Dani,aki a mait írja majd?

Egyfejű 2021.02.13. 10:06:21

@TheLynx70: édeskisdisznaja :D

kipcsak harcos 2021.02.13. 10:08:45

@TheLynx70: hát igen, ez a "rémisztő" szokása a macskáknak megvan :)

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 10:10:13

Na jó reggelit mindegykinek! Ha valaki elolvassa, az is jó, ha nem, hát nem. Azért csak elmondom. Nagyon jellemző a szerkesztésre és a trash iránti igényre, hogy a csapatoknál feladat a másik fél fikázása. Ez nyilván így van a politikában is, hogy az ellenfelet le kell járatni, karaktergyilkolni, de huszonéves gyerekeknél (mert gondolkodásban még Bálint is rohadtul az) nem ezt kellene forszírozni. Nem lett volna viccesebb, ha a saját küzdőjüket fényezik, kiemelik a jó tulajdonságait? Akkor legalább a nézők is megláthatnák, hogy ők 0-24-ben milyenek, nem csak a 40 perces fikaevés-baszás-ordibálás-nyígás után ítélnénk meg őket. Persze feszültséget kell kelteni, de nagyon rossz az irány.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 10:14:32

@TheLynx70: Mellettem most 3 fekszik különféle pózokban, nekem csak felhúzott lábbal jut hely közöttük. De ezek valami álom cicák. Mondjuk kinti-bentiek és a rosszaságaikat valószínűleg odakint követik el.

SirLemming 2021.02.13. 10:16:34

Az olyan bagatel szerkesztési/vágási dolgokat nem értem amiket felhoztatok: Robi elvette a kendőt. Ggwp. Kiválasztás előtt beszólnak neki hogy az a blokk holnap lesz adásbsn lesz szíves a párnája alá tenni amíg előben vannak.

Változott volna a tattika ettől? Ráébredtek volna, hogy atya gatya ezt még nem látta a szomszéd pletykásnéni?
Nope.
2021 van. Az se lenne kaland ha összeszámolnánk kinek hány szőrszál van az orrában nem hogy kiszúrni egy kendőt.

@Adamadam: Embere válogatja gondolom, a provokátorokat soha nem szerettem. Azokat sokkal inkább akik emberek tudtak maradni. Csak hogy legyen ellen vélem én is. :)

Egyfejű 2021.02.13. 10:17:22

Ami Danit illeti, megengedem, hogy a maga módján még kötődik is egy kicsit Virághoz mostmár, de az nagyon árulkodik az érzelmei önzetlenségéről, meg úgy általában az érzelmi intelligenciájáról, vagy arról a torz képről, amit sárgabögre is emlegetett, hogy képtelen bárminek örülni a Virág sikerélményei közül, hacsak nem tudja belemagyarázni, hogy ez is az ő, Danitrénergurucoach érdeme (ő nevelte, fejlesztette, tanácsolta stb.)

Sargabogre 2021.02.13. 10:17:56

@TheLynx70: és ezt az eheti adásban még Bálint is bevédte azzal, hogy Virág gázul viselkedett az elején. Ergo ha gázul viselkedsz, megérdemled, hogy egy darab szrként beszéljenek veled. Proli úr meg imád papolni a tiszteletről, amikor szerintem ő a legkevésbé tisztellettudó ott, simán arcon böfögi Virágot meg csomószor kérdezett Virág valamit és egy böfögés (+ pöcsvakarás) volt a reakció. Egy neandervölgyi ez az ember, nem tudom, mit ért tisztelet alatt, de látszólag nem sok ragadt rá.

Cérnahuszár 2021.02.13. 10:24:40

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): szívemből szólsz
a szerkik sokat tettek azért hogy benn tartsák a fikázókat, másokon átgázolókat
kaptak elég kendőt, szerencsére az agyi kvalitások miatt nem tudtak élni a lehetőséggel. Pont elégszer nyertek már a gagyi alakok.
Részemről legyen a mérce a taktika, ne a ki tud prosztóbb lenni és bemutatni mennyire alá lehet adni

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 10:26:37

@Sargabogre: Ez a TISZTELET az általuk annyira istenített gangsta rapper világból származik szerintem. A feketeszereplős filmekben is kb. minden harmadik szó ez, plusz a tesó.
Más kérdés, miért akar valaki reppelni, mikor nincs ritmusérzéke, mondanivalója, versírói tehetsége, emlékezőképessége, de még szuflája se, hogy egy sort fulladás nélkül elő tudjon adni. A tiszteletről meg ne beszéljünk, mert tökéletesen leírtad, mennyire tiszteli Daniella Virágot. De a nőket általában. Hányszor volt, amikor Vivi elkezdett mesélni valamit még csak nem is neki, hanem harmadik személynek és Danika mondat közben a szavába vágott, túlkiabálva valami tök más témán kezdett vekengeni, ugyanannak a személynek címezve. Ez tényleg maxi tisztelet.

TheLynx70 2021.02.13. 10:31:57

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): Én csak annak örülök, hogy úgyis elfelejtem ennek az évadnak a szereplőit is, ahogyan az előzőekkel tettem. :O Nyilván, akit napi vagy heti szinten megemlítenek, az megvan. De csak az, hogy benne volt valamelyik VV-ben. :) Érdekes a memóriám, mert a Twin Peaks első évada fotografikus pontossággal megvan. :D (Oké, majdnem.) :D

TheLynx70 2021.02.13. 10:33:03

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): Énekeld el nekik az "Adj helyet magad mellett" című nótát! :D

TheLynx70 2021.02.13. 10:37:40

@Sargabogre: Én továbbra is azt gondolom (lehet, nincs igazam), hogy a viselkedésünk nagy részét gyerekkorunkból hozzuk. Ha ezt látta otthon... :( Viszont ennek ellentmond, hogy én is rengeteg rosszat láttam gyerekkoromban, és próbálok teljesen máshogy viselkedni. Nem tudom ez min múlik, jó lenne, ha valaki hozzáértő megválaszolná. :)

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 10:38:50

@Cérnahuszár a naív: Nemrégen fejeztem be a VV5-öt. Hát én régen nevettem műsoron ennyit. Attila is nagyon szórakoztató volt a maga beteg módján, de a Petivel való szövetsége és a Verával történő kölcsönös adok-kapok is. Ott mondjuk még volt pénz, figyelem. Bevonták őket az összes RTL-es műsor kicsinyített másába, énekeltek, táncoltak (csekély eredménnyel), boxoltak, vacsoracsatáztak, jótékonykodtak, stb. Sokáig voltak bent, idejük volt arra, hogy végképp előjöjjön az igazi énjük, bár egyik-másik elég jól tartotta magát a végéig.
Nem sok szériát láttam végig, eddig az 5-öt és a mostanit sikerült (a többinek kb. fele, harmada), de ez a kettő ég és föld. Pedig ha a külsős programoktól eltekintünk, nem került volna most sem sokkal többe foglalkoztatni őket. A VV9-et megpróbáltam megnézni, mert annyit emlegettétek a szereplőket, de az nekem sokkal undorítóbbnak tűnik a mostaninál. Nem is jutottam túl a 10. részen.

TheLynx70 2021.02.13. 10:41:05

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): Az enyém is kinti-benti. :) Mégis hazahozza a rosszaságokat. :) Léptél már bele félig megevett patkányfejbe (agyba) a teraszon, szombat reggel, benti papucsban, kávéval a kezedben? :DDD

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 10:42:14

@TheLynx70: Nem jó tanács. Tömegoszlató hangom van. Akarom én, hogy döbbent arccal nézzenek rám, aztán azzal a tipikus megvető macskanézéssel végigmérjenek, majd elhagyják a terepet?

_Pipp 2021.02.13. 10:43:29

Jó reggelt, bebecsüllek, betisztellek benneteket!

@TheLynx70: Szerintem ez főleg érzelmi intelligencia kérdése, de nem vagyok szakértő. Csak van a baráti társaságomban több olyan ember akinek nem voltak ideális körülményei gyerekkorában, és nagyon érdekes megnézni, hogy egyik és másik miként változtatott ezáltal a saját életén.

Charlie100 2021.02.13. 10:45:36

@Krétagarbó: Sajnos Dani ennek ellenére szerintem megcsinálta az áhított útját a médiában. Figyeld meg, ilyen Győzike szintű botcsinálta kamurapperként ott fog szerepelni. Győző család nyomja nagyon

TheLynx70 2021.02.13. 10:46:09

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): Tényleg! Egy vacsoracsatát annyira megnéztem volna! :)

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 10:47:05

@TheLynx70: Ezeknél a cicáknál még nem fordult elő, mert ők elfogyasztják, amit fognak. A kb. 5 éve eltűnt kákabélű, nagyon genyó cicám hozott haza még élve varangyot, 4 lábú tücsköt, fél gilisztát, farkatlan gyíkot, élő cickánybébit (csupasz volt még), verébfiókát. Utóbbit többször is, mert hiába tettem vissza a fészekbe, újból kilopta. Ha meghallottam a jellegzetes, teleszájú nyafogását, már ugrottam is az ablakhoz, mert kíméletlenül behozta a nappaliba, hogy mostantól játsszak én vele.

Cérnahuszár 2021.02.13. 10:48:16

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...):
"Más kérdés, miért akar valaki reppelni, mikor nincs ritmusérzéke, mondanivalója, versírói tehetsége, emlékezőképessége, de még szuflája se, hogy egy sort fulladás nélkül elő tudjon adni. "

a sikert akarják, csillivilli életet, ajándékba akarják kapni

Egyfejű 2021.02.13. 10:52:43

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): @TheLynx70: Ezeket állítólag kedvességből hozza, egyúttal azt jelzi vele,hogy úgy érzi, béna vadász vagy, és valszeg éhen pusztulnál, ha neki nem esne meg rajtad a szíve :D

TheLynx70 2021.02.13. 10:53:33

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): :DDD Én most is ezt élem át, de az előző macskáim is ugyanezt művelték. Egyszer behoztak egy verebet, szerencsétlen vérző fejjel verdeste magát a plafonhoz, újra kellett festenei a nappalit. :( Jelentem, a veréb végül megmenekült. :) De egeret már kellett leütnöm partvissal, mert nem szerettem volna együttélni vele, és a macska hozta be! :O

MsIreneAdler 2021.02.13. 10:54:41

Luderinkómás szép jó reggelt mindenkinek!
Mily meglepő, tegnap is bealudtam :)

@SirLemming: én nem aggódnék a helyedben, amíg nem a szőrös, izmos popó jön be, addig nincs gind :)

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 10:57:24

@Cérnahuszár a naív: Ezt akarják, de látják ők a szomorú magyar valóságot? Nem műfajom a rap, nem tetszik, bár az értelmes szövegeket meghallgatom, már ha a hadarás miatt megértem. Nem ismerek egy magyar rappert sem, aki luxusban élne. Lehet, hogy a Youtube klippekben van pénz, passzolom, de az ántivilágban jellemző haknik, fesztiválok nem csak a covid miatt nincsenek már egy ideje. Az amerikai kollégáik közül sem soknak jött be az élet, inkább a fiatalkori halál

Egyfejű 2021.02.13. 10:58:30

@TheLynx70: A hozott viselkedésformák az elsődlegesek nyilván, de ha csak erre hagyatkoznánk, nem tudnánk alkalmazkodni a változásokhoz, ehhez kell a tanulás képessége. És az önvizsgálat, a korábbi döntések, vélemények felülbírálása, az akarat és hajlandóság a változásra, fejlődésre - ezt látjuk nem megvalósulni egyeseknél.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 11:01:43

@Egyfejű: Tudom, de ennek a macskának tényleg ez volt az egyetlen kedves tulajdonsága. Amúgy ezt is érdekből cselekedte, mert utána beállt vernyogni a tálkája elé, hogy cserébe én is adjak már valamit. Tipikusan fajtája utálatos példánya volt. A mostaniak úgy tűnik, kinézik belőlem, hogy nem halok éhen.

TheLynx70 2021.02.13. 11:02:56

@Egyfejű: Utolsó kép, tényleg nem akarom szétoffolni a topicot, de így szokott aludni. :) Egy ártatlanságnak tűnik, pedig vérmacska. :D kepkuldes.com/image/1N9cmq

Cérnahuszár 2021.02.13. 11:03:49

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): amikor győzike vajda akart lenni
bea asszony meg rápirított hogy ezt talán nem kéne, az nem olyan üzemmód hogy egy gépezet visz téged tovább
észnél kell lenni,meg mások problémáival foglalkozni
aztán lehet mégis megcsinálták, csak ez nincs a nagyközönség orrára kötve, így került be dani is meg renato
egy pénzcsináló gépezet csinál belőled reppert is, anno a milli vanilli vagy mi volt akik ugrabugráltak miközben más énekelte fel
szomorú hogy @Charlie100: nek igaza van

SirLemming 2021.02.13. 11:05:38

@TheLynx70: Ártatlan mi? Álmában is épp eszik valamit. :D

@MsIreneAdler: Rewind... Rewind... Megvan!
Köszi, megnyugodtam. :D

_Pipp 2021.02.13. 11:06:06

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): Ők Majkát látják szerintem. :D A magyar underground rap képviselői nem úgy élnek, a klipekben sincs fényűzés és aranyfux.

Egyfejű 2021.02.13. 11:14:35

@TheLynx70: Én úgy vagyok a macskákkal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval, imádom a kedveseket, a rosszakat, a morcosokat, a .....:D Cserébe itt a mi utolsó ördögfiókánk, Móric, akit a régi cicánk elaltatása után mentettünk az utcáról, de egy hónap múlva sajnos le kellett vinnünk húgomékhoz falura, mert az alsó szomszéd reklamált, hogy trappol : (offoff - teccik a falvédő :) )
kepkuldes.com/images/13857ca3c709edd7163339953c0b5896.jpg

MmeChauchat 2021.02.13. 11:17:17

... most őszintén, opera-áriákat mégsem adhatnának elő, de népdalokat sem... hang is kellene hozzá még ész...

És erőfeszítés, de éppen azt akarja mind megúszni.

A rap ugyanúgy erőszakolja meg a nyelvet, ahogyan ezek az emberek egymást, önmagukat, testileg (l. tetkó, piercing) , lelkileg;
Egyetlen mintájuk az agresszió és ha túl is lépnének, csak-csak azt a megerősítést kapják, h hanggal, letámadással (l. pl. D egybefuggo zavaros monologjai is a "csak nem elhallgatni, gyengének látszani") lehet felülkerekedni a másikon.
Ugyhogy stílszerű választás a rap.
Amugy maradhatnának a villában örökre -
életképtelenek,
mérgezőek, sötétek
... és legalább nem fertőznének.

alma_szósz 2021.02.13. 11:18:29

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): a VV5 annyira jól fel volt építve, a feladatokkal mindennel együtt, abban a környezetben a mostani szereplőkből is sokkal-sokkal többet lehetne kihozni. Jól emlékszem, hogy ott nem volt párbaj után lila kendő, hanem meg kellett érte küzdeni?

TheLynx70 2021.02.13. 11:19:53

@Egyfejű: De szép! :)) Nagyon kedvelem a fekete macskákat. :) Az egyik macskám fekete volt, Ozzy Osbourne után, Ozzy Osbourne volt a neve! :DDD Húsz éves koráig élt. :)

TheLynx70 2021.02.13. 11:25:11

@repuloezustmokus: Sajnos Virág nem fog menekülni, én komolyan nem értem ezt a lányt (sem). A folyamatos abúzálást "szeretetnek" veszi, sőt, el is várja. :O

Egyfejű 2021.02.13. 11:26:30

@repuloezustmokus: Fejvesztve. De ahhoz benne is más kép kéne éljen az igaz lávcsiról, illetve fel kellene ismernie a helyzetét.

Cérnahuszár 2021.02.13. 11:32:27

@Egyfejű: az a nézés, nagyon komoly :D
na mondjad gyorsan, mert beszigorítlak

.Zsu 2021.02.13. 11:32:31

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): tisztelettel kérdezném h hol nézted meg a VV5öt? :))

Egyfejű 2021.02.13. 11:33:48

@Cérnahuszár a naív: Hát volt egy markáns véleménye a világról, az biztos :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 11:40:22

Virágra visszatérve: amiket nemrégiben többen belinkeltetek, még a beköltözés tájékán megtaláltam. Kiváncsi voltam, miért költözhetett el az érettségi évében. Erre mondjuk nem kaptam választ, de sejtéseim lettek. A család Loki szurkoló, Virág tehát elindult a Loki pompomlány versenyen. Előtte énekelt, színpadon állt, jól tanult-sportolt. Innentől fordult meg benne valami. Amit Dani vernyákolt, hogy 16 évesen verte valaki Virágot, azt nem értettem pontosan, de ha így volt, hol volt a családja ekkor?
A szereplő FB profilja nem érdekelt, az Instája sem, viszont Virág anyjáét átpörgettem, az apjáét meg sem találtam. Mami kb. semmit sem posztolt Virágról. Nem köszöntötte sem a névnapján, sem tavaly a születésnapján, holott a férjét, de még a barátnőjét is igen. (vagy utólag törölte) Idén januárban volt Virág apjának az 50. születésnapja. Bár rendszeresen nézem az adást, én bizony nem láttam, hogy Virdzsike akárcsak a riportszobában is, vagy egyedül ücsörögve bárhol kiszólt volna, hogy BSZ apukám! Aztán volt egy tavaly októberi poszt, amikor valami kisbabát szorongatott mindenki - gondolom a bátyó gyerekét. # cím: együttacsalád. Virdzsi sehol, pedig talán novemberben költöztek be. Szóval Virág anyukája talán jól megmondta a véleményét virágnyelven a szülinapi köszöntésben, de hogy az övék nem egy jól funkcionáló család, az tuti.

2021.02.13. 11:40:31

horizon tv-n most megy egy családon belüli erőszakból lett gyilkosság dolumentum film ;)

.Zsu 2021.02.13. 11:43:04

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): nekem nagyon gyanús az egész viragos csaladi anyukás sztori, de emellett sajnos az a helyzet hogy alig ismerek jól funkcionáló családokat :((

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.02.13. 11:50:20

@MmeChauchat: na akkor most megtudtam, hogy már többször megerőszakoltam magam :D neked nincs a füled sem kilyukasztva?

alma_szósz 2021.02.13. 11:51:38

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): pedig arra tippeltem hogy a szülők válása tett be szegénynek ennyire, de ezek szerint együtt vannak

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 11:51:49

@TheLynx70: ilyen szép barlangos hasonlatot , metaforával egybekötve még nem hallottam . :)

sziasztok !
szia mőkuska!
szia süsüke!.zsu és inom almaszósz és a többiek!:P

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 11:52:35

@Cérnahuszár a naív: Győzinek az apja is jól befogta a szelet a vitorlájába. Őt nagyon utálták Salgótarjánban és környékén az üzleti kapcsolatai miatt. Győző nem véletlenül tart ott, ahol. Én tényleg abban reménykedem, hogy ő még csak elevickél, de a protezsáltjainak már nem marad konc.
Majka más tészta, őt szándékosan felkarolták, de tudott is élni a lehetőséggel. Bécivel már fogalmam sincs, mi van, pedig ő is tesó és még tehetséges is volt valamennyire.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 11:54:36

@TheLynx70: Még csak azt kérdezném : hogy hívták ? :D
20 év az már nem semmi ! Bár ha jó helyen van és esetleg benti, akkor simán átlustálkodik annyi időt :D

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:01:46

@repuloezustmokus: Mármint a Zsolti, a Győzi testvére ?
Dehát akkora tirpák, buta állat az is mint a föld !
De tény, hogy nem akkora ripacs és a szavakat nem csak úgy dobálja egymáshoz összefüggés nélkül..... Jestudéj

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.13. 12:02:17

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): Én is végig néztem és ami fura volt hogy amíg régen sok kép volt Virágból az utóbbi időben semmi..

MsIreneAdler 2021.02.13. 12:02:51

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): köszi az infót. Nekem mondjuk nagyon megütötte a fülem anyuka üzenetében ez a borsó meg a héja dolog. Amit te leírtál meg amit eddig tudunk, de főleg, amit láttunk abban semmi nem utal szoros vagy legalábbis jól funkcionáló anya-lánya kapcsolatra. Amit írtál, arról nekem az ugrott be, hogy talán Virág nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és mellőzve lett valami miatt... Az meg, hogy anyuka a fb-n triggeleri Virágot, hogy egy nélküle készült fotóhoz azt írja, hogy együtt a család... Hát a no comment kategória. Ilyen, amikor agyilag gyerek vagy tinilányok vállalnak gyereket. Nem, ez nem függ az életkortól.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 12:05:13

@repuloezustmokus: @TheLynx70: @Egyfejű:
Muki. Ő már nincs velünk
kepkuldes.com/image/1NuiUF
@.Zsu: Sorozatbaráton. A párbajokat, az énekes, táncos, boxolós produkciókat nem töltötték fel, de a lényeget igen. Ha kérsz meghívót, írj privit
@alma_szósz: Igen, arénában küzdöttek érte

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.13. 12:05:50

@MsIreneAdler: nekem olyan mintha a lányt behulyitettek volna és akkor nem volt ott az anyja
.hogy anyaként viselkedjen..

MsIreneAdler 2021.02.13. 12:12:02

@repuloezustmokus: ez is benne van a pakliban. Az én verziómat úgy gondoltam, hogy addig "jó" kislány volt, amíg anyunak engedelmeskedve cirkuszi majomként fellépett, szerepelt. Ugye ezek sajnos sokszor azok a sztorik, amikor a gyerek által akarja a szülő az ő régi vágyait kiélni, beteljesíteni. Amikor pedig a gyerek már nem akarja ezt (tinikor), na akkor kenyértörésre is sor kerülhet.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 12:12:57

@SelyemSonkaPini: szerintem zsolti sokkal humorosabb és értelmesebb , mint győző , tehát nekem győző masszív 1-es zsolti tízes skálán hatos.(itt most azért nem jár pont ,mert tesó)

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): virág nem csúnya simán megél a testéből . A könnyebb utat választotta majd 20 év múlva megbánja vagy bejön neki egy filmproducer(Mr. Andy) ,mint tímeának.

2021.02.13. 12:19:44

@TheLynx70: "Én továbbra is azt gondolom (lehet, nincs igazam), hogy a viselkedésünk nagy részét gyerekkorunkból hozzuk. Ha ezt látta otthon... :( Viszont ennek ellentmond, hogy én is rengeteg rosszat láttam gyerekkoromban, és próbálok teljesen máshogy viselkedni. Nem tudom ez min múlik, jó lenne, ha valaki hozzáértő megválaszolná. :)"

A felismerésen múlik elsősorban, utána pedig nagyon kemény elhatározás és változtatni akarás.
Aki nem vágja hogy ez a viselkedés nem oké (amit hozott magával/eltanult otthonról) az folytatja a mintát, és ha verték verni fog, ha alkoholisták voltak a szülők ő is az lesz, stb.
Ha van pozitív minta (nagyszülők pl., de lehet egy tanár is akár, vagy szomszéd néni/bácsi) úgy könyebb.
Rossz példák: Renátó, Dani, szerintük ők tökéletesek.

A nárcisztikus személyiségzavar pl. azért nehezen kezelhető, mert a nárciszok SSKK nem látják be hogy ők hibásak vagy bármit is rosszul tennének, de ez egy más téma, csak a belátás/felismerés (hiánya) hasonló.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 12:24:05

ma vágtam egy 30 hetes tyúkot meg egy kakast .

.Zsu 2021.02.13. 12:29:13

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szijó :)))
@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): drága ember vagy, köszönöm :)) mindjárt írok is privit.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 12:29:36

@MsIreneAdler: Igen. Amikor még az elején olvastam az anyukával az interjút és ott előadta, hogy ők mekkora barátnők, már az is gyanús volt. Egy anya ne legyen barátnője a 18 éves lányának, hanem támasza, valaki, akire felnézhet, akihez az élettapasztalata miatt fordulhat és nem egyenlőként gondol rá. Persze az se normális, amikor a még 40 éves lányát is gyerekként kezeli valaki, meg bírálja minden döntését.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 12:32:01

@silvermansarah: pontosan , teljes ekg.( de ürügynek jó lesz nekik)
nálunk mennyi idegbeteg volt és még van.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 12:33:26

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Abban egyetértünk, hogy simán megél majd a testéből, de szerintem nem azért, mert nem csúnya, hanem mert van gyomra ehhez a műfajhoz.

Magentax 2021.02.13. 12:33:29

Én nagyon bírnám, ha kiesne virdzsóka.
Ez már tényleg egy eszement dolog, hogy proliúr és rabkutyája reggeltől estig üzekednek, mint a nyulak és fel vannak háborodva, ha napközben valaki be akar menni a hálóba....

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:43:24

@Magentax: nagyon nagy EKG !
Hát tényleg az anyját megbassza ez a köcsög Dani, hogy még elnézést kell kérni, ha a cuccáért bemegy valaki...
Meg beszólogat a rohadt svédje, hogy "ezért nagyon be kellett jönnöd" pl. Vivinek
Egy pillanat alatt úgy felkúrtam az agyam, hogy megyek is és belebaszok egyet a szekrénybe...
vagy aki szembejön :)

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:44:40

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): EZ kurva nagy ELKG !
Én nem tudom mi volt Virág régen, de most egy undorító szardarab és NEM SAJNÁLOM MÁR !!!!

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:45:44

@Fálki: Csinos vagy Tesó! (mondjuk bagoly mondja a kis pinivirággal:D )

Fálki 2021.02.13. 12:47:00

@SelyemSonkaPini: Kosz Teso, hazataláltam végre :D

Kezdodhet a jatek :D

2021.02.13. 12:48:25

@SelyemSonkaPini: meg ő pofázik hogy Pininek büdös a lába (mondja ő) és összebüdösözte a mamuszkáját (mondja ő).
Mondjuk én nem láttam Pinin Daniella mamuszkáját, de még ha igaz is, faszvakarakó Fika úr, aki böfög és fingik, valamint analizálás után összefogdoz dolgokat, jobb lenne ha nem emelne szót senkire HIGIÉNIKAilag.

2021.02.13. 12:51:53

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): na, ezért nem engedném a 18 éveseket valóság show-ba. Ez a generáció már annyira későn érik, hogy 22-23 éves korukig nem felnőttek (még azok sem akik egyetemre járnak stb), Virág simán még kamaszkorban van.
Lehet hogy kinőtte volna ezt a viselkedést, nem tudjuk mi volt otthon, simán lehet amit írtok hogy mintagyerek volt és lázad, innentől viszont nem vakarja le magáról a prosti/rabszolga/igénytelen jelzőket.
Ki fogja alkalmazni?
Nevet változtat?

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:52:33

@silvermansarah: Úgy úgy ! Undirító állat mindkettő....
BAszki hát én nem is tudnék úgy szarni, hogy nyitva az ajtó és ott áll valaki befelé bámulva és dumál....
(pl. MOH amikor hallotta, hogy jön valaki, akkor belülről megfogta a kilincset... )

2021.02.13. 12:53:22

@SelyemSonkaPini: mondjuk az is durva hogy nem tudják bezárni a budit.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:53:40

@silvermansarah: NEM KELL MINDENKIT megmenti ! Ennyi....

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 12:53:56

@repuloezustmokus: igazi brüsszeli liberális módon fejszével . Na jó késsel , hogy vacsira legyen hagymás vér májjal?
Amikor Virágra oda kellett volna figyelni akkor az anyja a saját pecsenyéjét sütögette Zakopánéban a Hotel Gazdában.

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): figyelj Virágnak ez a szereplés tökéletes portfólió , igény lesz rá , a kanok már várják meg a tesók. (sőt lehet már a stricije is megvan dancica)

Fálki 2021.02.13. 12:54:27

@SelyemSonkaPini: TEsó, azt azért fogta meg, mert akkor mar tudta hogy valami mókázás van és nem akarta, hogy a WC-n buntessék meg.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 12:54:55

@silvermansarah: hány helyen nincs a wc-n ajtó , lehet náluk sincs csak ilyen ezüstszalag.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:55:10

@silvermansarah: Igaz, ez meg RTL görénysége, hiszen úgyis van benn kamera !
Azt hiszem ÉN oda nem tennék, viszont kizárással büntetném, ha egyszerr kettten mennek be
csukott ajtónál !

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:55:48

@SelyemSonkaPini: mármint kamerát nem tennék a wc-be zárat az ajtajára belül igen !

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:57:01

@Fálki: Igazad van, csak mót normálisabbnak akartam feltüntetni! Én kérek elnézést :)

2021.02.13. 12:57:03

Egyébként így a vége felé a legborzasztóbb dolgok az idei szériában:
1. agresszorok
2. undorítóság minden szinten
3. ruhák, felszerelés hiánya

ebben a sorrendben.
Most csak ruhailag, amiket behoztak tök jó cuccok voltak, Bálának volt egy fekete / sötétszürke farmere + bakancs + fekete szövetkabát, ezek helyett most + 10 kilóval van 2 melegítőgatyája meg egy 4500 forintos sportcipője.
Többieket annyira nem figyeltem, ez is csak azért maradt meg olyan kabátot/farmert vennék az uramnak. :DD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 12:57:07

miért kapott 3 órás elzárást virgács?

@silvermansarah: neki már megvan a cél és oda meg fog felelni.

@SelyemSonkaPini: ne lohold bele magad koma :)

2021.02.13. 12:58:58

@SelyemSonkaPini: wc-be kamerát tenni a világ féregsége. Gondolj bele a lányok helyzetébe a bizonyos napokon.
Meg amúgy is, miért ne verhetnék ki a fiúk kamera nélkül baszki.
Volt egy film, talán 40 nap, vagy 45 nap volt a címe, ez jut róla eszembe.

Magentax 2021.02.13. 12:59:05

@SelyemSonkaPini: Azt nem értem, ha ennyire nem bírják, miért nem költöznek ki a nyugiszobába, ott nem zavarnának senkit.
Még Rencsula ottléte alatt csak gondoltak egyet és kimentek oda Fruval.
Talán meg lett tiltva a nyugi használata?
Amúgy még éjszaka is gáz tömegben szexelni, de ezek annyira gátlástalanok, hogy nyugodt szívvel baxnak és szopnak/nyalnak bárhol, bármikor, bárkik szeme láttára.
Gratula! Nagy lehetőségek előtt áll ez a két nyomorult, tárt karokkal várja őket a pornóipar.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 12:59:07

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Már lenyugodtam...
Most deszkázom a konyha ablakot :D :D

2021.02.13. 13:00:02

@Fálki: hé, tesó, hogy nézöl ki

2021.02.13. 13:00:49

@Magentax: szerintem amúgy megtiltották, ugyanis eltört az ágy. Megjavítani meg pénz lenne.

2021.02.13. 13:02:00

@Magentax: de amúgy estig kibírnák és menjenek a nappaliba

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:02:33

@Magentax: Igen azt én se értem.
Mondjuk spec. ÉN nem nézném meg Vircsit egy pornofilmben se, nekem pont antinő alkatra is
girhes, csöcsetlen lárvaarcú stb.
( Frút az igen, az egy farokkal a szájában egész jól mutatna és közben nem tudna gonoszakat mondani se :D :D )

Fálki 2021.02.13. 13:02:58

@silvermansarah: Mar korabbi evadoknal is elmondtak, hogy a Wcben azert van kamera, hogy amikor ott olyan dolog tortenik, aminek nem kellene, akkor az is meglegyen.

Tehat amikor sima atlagos Wc felhasznalas van anyagcsere vagy eu okokbol, azt nem fogjak mutatni soha.

Amikor viszont kozos kakilas, ottani szex vagy Renato fele sugdolozas, miszert O fogja megnyerni a jatekot, akkor igen.

És ez szerintem igy van jól.

Magentax 2021.02.13. 13:03:25

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ez egy ilyen párbaj előtti próba volt, milyen lenne a benti világ Merci vagy Virág nélkül.
Egymás után Virágnak és Mercinek 3-3 órára ki kellett menniük a nyugiba, a többiek meg elmondhatták, miért hiányzik az épp elzáráson levő a villából. :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 13:03:36

nem láttam egy öfit sem , de titeket olvaslak szóval én belőletek kommentelek.

@Fálki: szia Fálki! Mikor jön meg az admin jogom?nem használnám csak akivel nem értek egyet PÁKKK!

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:05:04

@Fálki: Hát ebben is van igazság.... De idén már rengeteg szarást is láttunk ...

2021.02.13. 13:05:27

@SelyemSonkaPini: azért őszintén, nekünk szerencsénk van hogy nem volt minden buliban kamerás mobil, sőt. Nem is volt kamerás mobil, egyik-másikunkról lenne anyag a neten. 18 éves MMKK hülye, jó nem biztos hogy kurválkodik, de csináltunk baromságokat.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:05:45

@alma_szósz: Látod ez utóbbi mondatod minden szava arany ! :D :D

alma_szósz 2021.02.13. 13:06:52

@silvermansarah: baszki véletlenül nyomtam entert

én simán tennék a wc-be kamerát de lehetne egy olyan aranyszabály a szerkik között ami szerint csak akkor váhatják be az anyagot az adásba ha ketten vannak a helyiségben pl amikor Rencsi megígérte Frunak szilveszterkor hogy meg fogja nyerni a játékot. azt a jelenetet bűn lett volna kihagyni

Magentax 2021.02.13. 13:07:38

Ja és még az előző adásokra visszatérve....
Lehet, hogy csak nekem kerülte el a figyelmemet, de nem értettem, miért csak Robi és Vivi választhatta meg, hogy a nekik szóló kommentek közül mindet vagy csak a jókat akarják-e elolvasni?

alma_szósz 2021.02.13. 13:07:46

@SelyemSonkaPini: leírtam mindent ami a fejemben van na :D

2021.02.13. 13:08:37

@alma_szósz:
de akkor írják bele a szerződésbe hogy szarást, tampocserét stb nem mutatnak, mert az lesz a következő baszdmeg, hogy véres betéteket mutatnak.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:08:41

@silvermansarah: Ugyan nem tudom, miből gondolod, hogy már elmúltam 18, de igazad van ! :)

Az akkori barom haverjaim is mindent ki tettek volna mindenhova, ahogy talán én is!
(Pl. versenyt hugyozás, ki tudja bekapni magának verseny stb. :)

Viszont tanúk előtt sose keféltem ! (Bár nyilvános helyeken néha igen :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 13:09:16

@Magentax: köszönöm , azt hittem vircsi azért kapta mert a wc csészében mosott fogat.

@SelyemSonkaPini: ha olyan csúnya V , miért vitte az anyja szépségversenyre? akkor elég geci anyja lehetett.
Jajj meg is fagynál nálunk -7 fok van , adok deszka helyett big-bag zsák belsejét az elég erős neylon. :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 13:09:39

@TheLynx70: Vacsoracsata? Mikor a fele nem is tud főzni? :-)
Persze a zsíros kenyér lilahagymával is lehet isteni kaja, nem kell lazacsteak. :-)
(mondjuk mindkettő van itthon, szóval válogathatok :-) )

2021.02.13. 13:09:42

@Magentax:
a) mert amatőrök a szerkesztők
b)választhattak, de nem mutatták, tehát amatőrök a szerkesztők

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:10:35

@Magentax: Olyanokat kérdezel mindig....
Ezen simán elsikkadtam nálam , de álatlad most meg felbizsereg bennem a nyugtalanság miatta.... :D

2021.02.13. 13:10:37

@Majom1Parádé: holnap lesz vacsoracsata, valami angolnát beleznek, aki még nem ragács/nem pállott ki a szája/nem rohad az arca, az is kap most bacillust.

2021.02.13. 13:11:12

@Fálki: akkor miért mutatják mégis?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 13:12:23

@silvermansarah: Amikor én jártam buliba még csak vezetékes telefon létezett, nemhogy kamerás mobil :-)

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:14:02

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Lehet hogy vircsi régen szebb volt,vagy az is lehet, hogy
csak ÉN látom csúnyánakl ( a szeme szép!), elismerem hogy tévedhetek.
De az alakja nekem nagyon nem jön be ! (Olyat nem mondok, hogy soha bottal se, mert azt még
egy féleleven sünre se mondhatja az ember 100%-ra ! :D )

Sargabogre 2021.02.13. 13:14:08

@silvermansarah: szerintem Csulátó nem is nárci már, hanem pszichopataság felé hajaz. Dan azért képes volt elérzékenyülni, Csulátó semmin sem.

Fálki 2021.02.13. 13:14:21

@silvermansarah: Nem mutattak egy olyan jelenetet sem, amikor csak egyvalaki volt bent és csak kakilt/pisilt/eu dolgát végezte.

Ha kozben beszelgetsz valakivel, maszturbalsz vagy kozosen vegzitek a dolgokat, foleg nyitott ajtónal, akkor azt mutathatják.

Fálki 2021.02.13. 13:15:46

@SelyemSonkaPini: amikor kikerázza magát, akkor szerintem is elér egy erős 4es szintet a 10es skálán, de amugy egy igenytelen, csunya lany szerintem is.

Vivit és Mercit előbb húznám magamra mmkk

2021.02.13. 13:17:38

@SelyemSonkaPini: egyszer mi ilyen bérelt erdei házban buliztunk, és jöttek nem fizető haverok a buli hallatán.
Mikor mentem fel aludni ott kefélt valami soseláttam srác egy szintén ismeretlen csajjal. Lementem a pasimnak panaszkodni a földszintre (nem volt ott), ott is keféltek, aztán megtaláltam a barátom a szalonnasütő mellett, és végre kibaszkodta a hálószobánkból a "vendégeket."
Ez mindig eszembe jut mikor égetik magukat mobilos felvételekkel a mai fiatalok, miket lehetett volna csinálni.
Meg pár lezárt (veszélyes) helyre bementünk/másztunk csoportosan, barlang ilyenek, szerintem azért is kaptunk volna ha felvesszük.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:17:47

@Fálki: Egyértelmű ! Vivit bármikor bevállalom , arccal is !
Mercikét is, de ne lufizzon ! :D

Magentax 2021.02.13. 13:17:57

@silvermansarah: Hmmm..
Pedig azt hittem akkora Virág és proliúr egója, hogy ők is csak a jó kommenteket kérték volna, pláne Virág, mert ő "leszarja" a nézők véleményét - ezt már többször is kijelentette.

2021.02.13. 13:19:07

@Sargabogre: ja, nincs összefüggés a nárcisztikus dologgal az ápoltak felé, csak a belátás miatt írtam példának. ;)

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:19:27

@silvermansarah: "aztán megtaláltam a barátom a szalonnasütő mellett,"
hát ő a lehető legkényelmetlenebb helyet választotta a kefélésre szerintem ! :D :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 13:19:43

@silvermansarah: Igen, ez igaz, de nem csak a 18 évesekre. Azt kell látnom, hogy 30-40 éves férfiak nem vállalnak felelősséget a tetteikért, otthon maradnak a mamahotelben. A lányokat mondjuk nem tudom, mert akiket én ismerek, ők eléggé felnőttek már 20 éves korukra, de a tágabb környezetemben is azt látom, ahogy anyává válnak, többnyire felnőnek a feladathoz jól-rosszul.
Mi már nem fogunk emlékezni rá és a többiekre 10 év múlva, de a közvetlen környezete sem felejt és hát igen, nem a munkáltatók álma a lány.
Írtam volna még ide némi elmélkedést, hogy nem értem, mikortól lett ilyen gyerekes az emberiség, mert a történelem folyamán még 150 éve is inkább felnőtteknek számítottak a 15 évesek mint gyereknek, de inkább elengedem.

2021.02.13. 13:20:07

@Fálki: nem értek egyet a maszturbálásos dologgal.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:21:19

@silvermansarah: NA a selfizés az egy külön kategória... szerintem ebből lehetne disszertációt vagy TDk-t írni pszichó szakon !

2021.02.13. 13:21:24

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): kitolódott a tanulás ideje, a szakmunkás fizetésből meg marad a mamahotel, röviden.
Hosszan meg kurva hosszú a miértje. ;)

kozi001 2021.02.13. 13:21:24

@silvermansarah: Guszta volt Virág és Dani beszélgetését nyomon követni, miközben Dani kábelt fektetett :P

2021.02.13. 13:21:43

@SelyemSonkaPini: szerintem írtak már ;)

kozi001 2021.02.13. 13:21:59

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):
Gáspár h örült h a Dani haverja el lett fogadva a Mutertől.

Pedig repül az nemsokára...

2021.02.13. 13:22:31

@kozi001: igen, undorító. Vagyunk itt páran évtizedes kapcsolatokban, melyikőtök megy be beszélgetni mikor a párja szarik?
Én nem.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:23:37

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): Biztos az élettartam elnyúlásával függ össze.
Egyébként gimis tablókon pl. az 50-60-as években végzettek már totál felnőttek.
ÉS nem a ruha miatt...

2021.02.13. 13:23:57

@SelyemSonkaPini:
:DDDDDDDDDD
ő nem kefélt, csak ivott meg szalonnát evett.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 13:24:43

@SelyemSonkaPini: Oszt' mér nem? Vircsike már "több faszt fogott, mint én kilincset, pedig a kilincsgyárban dolgoztam." szóval sskk "bottal se"Vircsike nálam kex címén.

Ármándójózsi 2021.02.13. 13:26:03

@silvermansarah: Én még magammal sem beszélgetek, ha szarok... Mert kibaszott TISZTELETLENSÉGNEK tartom ezt.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:26:04

@silvermansarah: Coming out jön :
Soha egyetlen csajomnak/barátnőmnek/feleségemnek/élettársamnak/barátomnak se láttam még a szarát !! MAx. papírt adtam be!

Idegenekét már láttam sajnos többször, hogy törne el a kezük !

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:27:30

@Ármándójózsi: :D :D :D Ez megint mindent vitt Józsi barát ! :D :D
Nem akarom már hangoztatni , nehogy félreértsék, de tudod mit akarok mondani.......:D

2021.02.13. 13:28:39

@Ármándójózsi: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 13:31:01

@SelyemSonkaPini: akkor ma belenézek meglesem azt kitárgyaljuk :)(hogyan is néz ki aztán pontozunk)

komolyan most ebédeltem jó lenne , ha ezt a dani -virág életvitelt egy - két órára (emésztés alatt) fagyasztanánk.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:32:26

@Majom1Parádé: Persze, persze normális esetben nem, de mittudomén, bezárnak egy szigetre vele kettesben egy évre....
Csak jobb mint egy mnt egy óriásteknőst... (asse tudom ahhoz hogy kell hozzáfogni :)

2021.02.13. 13:33:12

@Magentax: "Egymás után Virágnak és Mercinek 3-3 órára ki kellett menniük a nyugiba, a többiek meg elmondhatták, miért hiányzik az épp elzáráson levő a villából. :D"

mondjuk Moh feje megérne egy elemzést ilyenkor. Meg mikor elmondta a riportba hogy hiányozni fog a reggelikészítés/mosás/kiszolgálás.
Fú, de utálom azt a gyereket, mama kedvence kakaóivó hülyegyerek.

2021.02.13. 13:34:07

@SelyemSonkaPini: jó oldalról, mert leharapja a pömpölődet.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:35:12

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ok nézd meg te is, én nem vagyok tévedhetetlen mint O1G és hasonlók !
Írták már itt, hogy talán mert olyan gyerekalkatú... Ez a vadbarom dani is úgy nevelgeti..
egy biztos: nekem nem kell SSKK!

Ármándójózsi 2021.02.13. 13:36:45

@silvermansarah: Mondjuk én a helyedben faszt keresgéltem volna a pasimat, ha már mindenütt kefélnek, csak beszálltam volna valahová...
Aztán a pasim vagy jön, vagy zabál és iszik tovább...

2021.02.13. 13:36:48

@SelyemSonkaPini: hát az. Daninak nagyon cickói vannak, mint neki. :((((

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:37:29

@silvermansarah: Ok annyit én is sejtek, különben is a Brehm -ben világosan leírják:
"Ne szopass le soha egy óriásteknőst, aligátort vagy bengáli tigrist! "

2021.02.13. 13:37:35

@Ármándójózsi: nem volt nálam a Linderines hálóingem, anélkül meg nem szexelek ;))

Sargabogre 2021.02.13. 13:38:19

@Ármándójózsi: és téged otthon tiszteletre neveltek és ezt elvárod másoktól, magadtól is :D nehogy olyan tiszteletlen legyél, mint Moh!

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:38:58

@Ármándójózsi: Elképzelhető, hogy Te picit szertelenebb vagy, mint Sarah... nem kritikaként csak mondom :D

.Zsu 2021.02.13. 13:39:47

@silvermansarah: ebben nagyon EKG
felidegesít a sunyi mosolygása

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:40:43

@silvermansarah: Hát ha legközelebb magamra leszek utalva a másik kezemben Én is egy olyan Liderines kivágott baszt fogok majd az biztos ! :D

2021.02.13. 13:41:07

@.Zsu: sunyin is mosolyog, meg sunyi is. az ilyen típusú ember a halálom, ha bent lennék őt kezdeném el elsőnek manipulálni

Ármándójózsi 2021.02.13. 13:41:41

@SelyemSonkaPini: Na de most nem? Vazze, már minenki kefél mindenhol, csak az én pasim melegeti a zacsiját a tűz mellett...

2021.02.13. 13:42:35

@SelyemSonkaPini: a klasszikus szatén hálóing, kézben tartva is izgat! <3

kozi001 2021.02.13. 13:43:23

@silvermansarah: Én se.
Az a baj h Virág olyan már, mint egy kutya és megy utána.
Sőt ezt az ostoba féltékenységet is eltanulta. Akkora szemmel nézi ha Dani Vivivel, Mercivel vagy anno Fruval beszélgetett.

Nagyon remélem hogy elszakad tőle kint.
Csak ugye a gond az h az ő családja nem olyan, mint Frué. Nem annyira összetartó valszeg.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:43:24

@Ármándójózsi: Engem nem kell győzkődni... én egy szituációban minden kábult lányra rápróbáltam volna !
Bohó ifjúság :)

2021.02.13. 13:43:50

@Ármándójózsi: jajj, volt ott más is aki melengette a zacsiját. Különben is, mit mászkáltam az emeleten, hogy mertem egyedül hagyni (szarás közben) szalonnasütés és sörivás közben??
TISZTELETLEN némber!!!

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 13:44:02

@SelyemSonkaPini: Ugye milyen koravén fejük van a mai tinikhez képest? Igen, az életkor megnőtt, az emberek magasabbak, talán testesebbek a nagyobb tápérték miatt, de a fogamzóképesség még mindig 10 éves kor körül kezdődik és kultúra kérdése, hogy kihasználják-e. Ezzel együtt fejben nem összeszedettek a srácok.
@silvermansarah: az élethosszig tanulás az uralkodó osztálynál és nemeseknél minden korban jellemző volt, bár a szegényebb rétegek tényleg leginkább az ösztönök szintjén mozogtak. A gazdagok mégsem 30 éven túl házasodtak, hanem nagyon is korán.

.Zsu 2021.02.13. 13:44:12

@silvermansarah: fuhh, támogatnálak. engem is egyre jobban felbasz a gyerek :D

kozi001 2021.02.13. 13:44:43

@silvermansarah: Én nem különben utálom. :)
Robi mondta jól. Hogy lehet ennyi kakaót betolni reggelente! :P

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 13:44:46

@silvermansarah: Ahelyett, hogy Ő vinne néha valamit Mercinek. Mondjuk csokit. Persze csak módjával, mert ugye Mercike így is hízik, mint a kölyökgólya.

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:44:55

@silvermansarah: Egyébként azon át simogatni egy cickót, segget vagy pinit valóban extra élvezet !!! Fene tudja miért....

2021.02.13. 13:46:00

@SelyemSonkaPini: a szatén miatt, csúszkál a bőrön.
Megfele a válasz? :D

kozi001 2021.02.13. 13:46:51

@silvermansarah: Végre végre! :) Igen. Sunyi mint á!
Utálom a melóhelyen is a sunyi embereket. Az ilyen fog először felnyomni cigizéskor a főnöknek amikor késel vagy bénázol.
De utána meg odamegy jópofizni...(pont, mint Moh)

.Zsu 2021.02.13. 13:46:57

@silvermansarah: remélem azóta már megtanultál viselkedni sarah, és eleget teszel az urad minden kívánságának.

2021.02.13. 13:47:15

@.Zsu: menjünk be és manipuláljuk szét a kis hokist! :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 13:47:26

@SelyemSonkaPini: Ezért nem szabad a q reklámokat nézni, mert még rákapsz az ilyen liderincsekre vagy mi. :-)

2021.02.13. 13:47:40

@.Zsu: természetesen.
Most is itt áll a hátam mögött és diktál.
:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 13:48:37

@silvermansarah: Csak, ha küldesz Neki magadról olyan videót, amin rajtad csúszkál az a szatén ruhadarab4 :-)))

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 13:49:00

@silvermansarah: Végülis... a feketelyukról se tudjuk hogy mitől van azt mégis milyen jó ! :D

Ármándójózsi 2021.02.13. 13:49:07

@silvermansarah: Nem mer már kimenni tűzhöz, mi?

2021.02.13. 13:50:00

@kozi001: ráadásul azon felül hogy sunyi fasz, egy vélemény nélküli bólogatójános. Ő az az embertípus akitől legtöbbször hallod, a következőket: Tényleg! Szerintem is! Most hogy mondod! Épp ezen gondolkoztamm én is!

Fú, de meg lehet az ilyet forgatni

2021.02.13. 13:51:29

@Ármándójózsi: Drága Józsi, ki mer menni a tűzhöz, mert a férjem és a szalonnasütő pasi nem ugyanazok.
Be kell valljam, hogy nem szűzen mentem férjhez, de szaténhálóingben sem vagyok.
Remélem most elítélsz.
:D

Ármándójózsi 2021.02.13. 13:54:54

@silvermansarah: Na, akkor ő pont nem tudja, hogy mire visszajön, már mindenütt kefélnek...
Nem itéllek el, én sem vagyok már ártatlan...

K_Attila 2021.02.13. 13:55:28

@Sargabogre: Amikor Dániel elérzékenyül, az sohasem valaki másról szól, hanem az önsajnálat megnyilvánulása, úgyhogy tartom azt, hogy ő is nárcisztikus pszichopata.

kozi001 2021.02.13. 13:55:53

@silvermansarah: Amikor a sulit befejeztem és kénytelen voltam gázabb melókat elvégezni, akkor az első pár munkahelyemen még volt néhány ilyen 'kollega'. Tipikusan a főnök sleppje(unokaöccs, szomszéd).
Az ilyenek jöttek be beszólogatni. (ő viccnek gondolta), cigizéskor meg a főnöknek jelenteni.

.Zsu 2021.02.13. 14:02:14

@Ármándójózsi: nem tudom miért de ezen az "én sem vagyok már ártatlan" mondaton hangosan kacagok.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 14:07:43

@silvermansarah: most akkor összejöttél a szalonnasütő jóskával szaténban?

Ármándójózsi 2021.02.13. 14:08:16

@.Zsu: Azt én sem tudom, hogy miért...
Tökre igaz!

.Zsu 2021.02.13. 14:11:22

@Ármándójózsi: könnyű ma nekem örömet okozni, ez egy ilyen különleges nap :))

kozi001 2021.02.13. 14:11:35

@K_Attila: Viszont mióta VirágMuter beszólt Proli Úrnak elmaradnak a szájba böfik meg a fürdőszobás jelenetek. :P

Ármándójózsi 2021.02.13. 14:14:39

@.Zsu: Kár, hogy nem vagyok ott melletted...
Az ilyen könnyű örömöket bűn kihagyni.
Bár őszintén megmondva, a kihívásokat is szeretem. És egy rosszabb napodat feldobni még nagyobb öröm lenne nekem!

.Zsu 2021.02.13. 14:15:28

@K_Attila: ekg.
ugyanez renato, nem sajnalta frut, csak a megítélésükön esett csorba bántotta.

K_Attila 2021.02.13. 14:18:42

Akar valaki fogadni a mai műsorban elsülő "igazából"-ok számára? A két debil szőke stúdiószereplése miatt erős termésre számítok, szerintem 23.

.Zsu 2021.02.13. 14:23:35

@Ármándójózsi: és ha választanod kellene? a könnyű örömadást vagy egy rosszabb napon okozott örömszerzést választanád?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 14:31:32

@Ármándójózsi: igaz , hogy vannak lovaid meg lovászfiúd? heverő mondta.

.Zsu 2021.02.13. 14:35:56

@Majom1Parádé: bár úgy hiszem eddig @Cérnahuszár a naív: tippje a nyerő :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 14:37:23

15 igazából lesz és 12 Ööööööööö

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 14:37:58

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jöhet. :-)
@.Zsu: Mostanában elég rövid a párbaj, szóval van esély a kevesebb említésre.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 14:53:17

@silvermansarah: Semmire sem válasz, csak hogy a cikk szerint nyugaton elkényeztetik, ugyanakkor irreális elvárásokkal, lelki terrorral gyereksorba kényszerítik a fiatal felnőtteket, míg keleten fokozatosan válnak felnőtté és ismerik meg határaikat, képességeiket, sőt kötelességeiket. Szóval nagyon sarkít és fehér-feketén ábrázol sokmindent. Keleten talán nincs felértékelődve a tanulás fontossága? Kína a kommunista rendszer ellenére gazdaságilag kapitalista ország. Ezt a hatalmas fejlődést csak szorgalommal és megszerzett tudással lehet fenntartani. Mégis ott az emberéletnek nincs akkora jelentősége és a "majd mi megmondjuk, mit gondolhattok" még mindig létezik, kvázi gyereksorba taszítva embereket. Nyugaton pedig szintén lehet látni számos ellenpéldát ha nem is országnyi mértékben, ahol a gyerekeknek nem természetes, hogy mindent a seggük alá tesznek, hanem részt vesznek a családi munkákban, nyári szünetben dolgoznak, képességeiknek megfelelő elvárásokat támasztanak velük szemben és annak ellenére, hogy később tanult, esetleg művelt emberek lesznek, a kamaszkor minden hisztijét, kilengését, rossz döntését átélték

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.13. 14:55:45

@K_Attila: Esetleg ivós játék? A ledegradált se hagyjuk ki

.Zsu 2021.02.13. 14:55:55

@Majom1Parádé: műsorról volt szó hé! :) a párbaj alatt max 5 db fog elhangzani.

Krétagarbó 2021.02.13. 15:01:45

@SelyemSonkaPini: én is csak a gyerekemét. Mondjuk néha az is kiborított :DDD

K_Attila 2021.02.13. 15:03:19

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): Azt számolhatod te. A "megmondom őszintén" is fontos kifejezés. Ezeket egyébként kizárólag akkor mondják, amikor feladatból beszélnek, nem természetes módon. Amikor körbeülnek beszélgetni, ezek a töltelékszavak önmagukban jelzik is azt, hogy feladatban vannak, és a kamerának beszélnek IGAZÁBÓL.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 15:15:47

@.Zsu: Gondoltam, hogy cuzammen 21 órától amíg vissza nem ér Merci a Villába. :-)

Krétagarbó 2021.02.13. 15:17:49

@SelyemSonkaPini: olvasod a híreket? FocuJuci válik! (csodálkozom)

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 15:28:22

@Krétagarbó: Igen ! Hát nem írigylem szegény Főnit....
Elkurvulnak az emberei Brüsszelben.
Egyik buzi lesz
Másik kettő a szent keresztényi család modellt rúgja fel

Kosztarika 2021.02.13. 15:28:43

@Krétagarbó:
Mostanában sokan válnak OTT. ;)

Sziasztok

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 15:32:06

@SelyemSonkaPini: Valaki azt gondolja, hogy ez számít? :-)))

Nets 2021.02.13. 15:34:47

Szerencse, hogy csak kb. 2 hét van hátra, kínzásra alkalmas ez a műsor az ötlettelenségével. Ráadásul mindenki remeg a párbajtól vagy annyira biztonságban érzi magát, hogy hetek óta punnyad, úgyhogy nem lesz itt már semmi - röni/fru kiesésével amúgy is vége lett a játéknak, lezárult ami egyedül pörgette: az óbégató alja kizúgásának örömteli látványa.

Danit még megnézem hogyan esik ki, aztán viszlát.

K_Attila 2021.02.13. 15:36:40

Azt annak idején kitárgyaltátok, hogy lehet napi 10 ezerből zabálni? Az havi 300 ezer, nem túl reális egy ilyen gettóprolinál.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 15:37:54

@K_Attila: Vircsinek "fussa" rá, 5 perc alatt megkeresi az árát. :-)

Krétagarbó 2021.02.13. 15:38:17

@SelyemSonkaPini: kínos. egyedül Anikó nem menekülhet...

Krétagarbó 2021.02.13. 15:39:25

@Kosztarika: Szia:)
Most volt a házasság hete? vagy annak már vége?:)

Fálki 2021.02.13. 15:42:17

@K_Attila: Goze nincs annak az embernek errol. Csak bemondott valamit...

K_Attila 2021.02.13. 15:45:20

@Fálki: Vagy tényleg nem képes kiszámolni, vagy azt gondolta, minél nagyobb számot mond, annál több kaját fog kapni.

2021.02.13. 15:53:17

@Kosztarika: 2 néven lesz a vagyon.

2021.02.13. 15:54:01

@K_Attila: fullon vannak a szülei a Dánielnek

2021.02.13. 15:55:18

@K_Attila: most még az ATTÓL FÜGGETLENÜL is menő, ha értelmes a mondatba, ha nem.

2021.02.13. 15:56:54

@Gézamalac (Dani felügyelőtisztje szerint...): a keletihez annyira nem értek, a cikk első fele áll viszont.

Fálki 2021.02.13. 15:58:15

@silvermansarah: Attol meg tuti hogy nem zabal napi 10ért ez a hulyegyerek rendszeresen.. Neha elofordulhat, de a Meki és gyrosgeneracio nem arrol hires szerintem, hogy minosegi etkezesre koltik a penzuket, akarmennyi is van belole.

Kosztarika 2021.02.13. 16:02:30

@silvermansarah:
Na de mibűű??
( A költöi kérdés mindkét bejegyzésedre vonatkozik :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 16:05:38

@Fálki: Ja, mondjuk egy gyrostál á' ezeöccáz ebédre, reggeli és vacsora meg 1-1 bigmekmenü nagykólával 2500/db, szal 6500-ba megáll a köccség.

Krétagarbó 2021.02.13. 16:07:50

@silvermansarah: pont emaitt nem tudja Dani, mennyiért is kajál. Vagy mennyi az a 10ezer. (És mennyit kell érte dolgozni, tisztességgel.)

2021.02.13. 16:14:55

@Kosztarika: valami ruhákat adnak el (divatbolt??) vagy ilyesmi, de lehet hogy rosszul tudom.

TheLynx70 2021.02.13. 16:26:59

@silvermansarah: Ez Proliúr??? :OOO Visszamegyek, megnézem mégegyszer. :D

alma_szósz 2021.02.13. 16:27:28

@silvermansarah: és van vele két közös ismerősöm

Fálki 2021.02.13. 16:28:30

@silvermansarah: Nem csodálom, ha kapott párat innen-onnan, meg az élettől is, mert ezt a kis ecsetfejű suttyót ha ugyanannyit jár a szája mint most, én is megütném.

2021.02.13. 16:28:36

@TheLynx70: várjá..ha rákattintasz a "Nagyon szeretlek lány"-ra aki a csaja volt, kicsit letörhetsz nála, szidja a fikaevését. :D
Ez a banda készen van :D

2021.02.13. 16:29:13

@Fálki: hát elég tenyérbemászó egyén

2021.02.13. 16:30:38

@Cérnahuszár a naív: gondolom elfelejtette, azért nincs törölve

TheLynx70 2021.02.13. 16:41:00

@silvermansarah: Ttttyyűűű, Cintia! :DD Nagyon öregnek érzem magam. :))

TheLynx70 2021.02.13. 16:42:39

@silvermansarah: És miért pont Cintia? Az Esmeralda már nem is jó? :)

Kosztarika 2021.02.13. 16:47:07

Ő meg Dani anyuka. Úgy tűnik, Virág ellen nincs kifogása. :)
www.facebook.com/wh.viktoria.5

Krétagarbó 2021.02.13. 16:50:08

@alma_szósz: ciki:))) szakadok Proliúron.

Megnéztem a volt ccshaját, legalábbis akivel szívecskézték egymást a régi FB profilon, hát őt már eladták külföldre...

Krétagarbó 2021.02.13. 16:51:20

@silvermansarah: a Cintia nevűt? Nézd meg a profilját a csajnak, mi lett belőle. Pfffej...

MsIreneAdler 2021.02.13. 16:53:54

@Kosztarika: hmmm, anyuka aztán bátean hadználja a "szépítőt" :D:D

SirLemming 2021.02.13. 16:55:17

Jesszus. Ezt nem merem megnézni. Majd öfizzetek. :D

Ármándójózsi 2021.02.13. 16:55:29

@.Zsu: Természetesen az utóbbit választanám.

TheLynx70 2021.02.13. 16:56:49

@Kosztarika: Fiataloknál (talán) elfogadom, hogy kiposztolják az egész "életüket" nyilvánosan, de egy ilyen korú nőnél olyan szinten nevetséges és szomorú :(

Kosztarika 2021.02.13. 16:57:18

@MsIreneAdler:
www.facebook.com/profile.php?id=100001275260460
Ő a bátyja.
Érdemes megnézni a névjegyadatoknál a családtagokat és a másik nevet. :DDDD

Kosztarika 2021.02.13. 17:00:31

@Krétagarbó:
De amit a vv fikaevőkről mond, az sem rossz :D

Krétagarbó 2021.02.13. 17:01:35

@Kosztarika: már semmin nem csodálkozom.
Azt láttad, hogy volt idő, amikor még a Belevaló adását is megosztotta. Most már inkább nem teszi :DDD

Krétagarbó 2021.02.13. 17:02:02

@Kosztarika: azt hol írja? nem találtam.

alma_szósz 2021.02.13. 17:03:29

@Kosztarika: vele 3 közös ismerősöm van, egyre gázabb

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 17:04:19

@Ármándójózsi: Nyilván kell.
Szerintem, ha a csajszi elégedett a "szolgáltatással", akkor a többi rész mellékes.

Fálki 2021.02.13. 17:04:44

@alma_szósz: Te melyik rokona vagy Proli urnak?

Lebuktál.

Fálki 2021.02.13. 17:06:18

Cintia nem is kurva :D :D :D

KékCsöcsűPini 2021.02.13. 17:07:38

Báttya volt veszélyes kisállat befogó !

Kosztarika 2021.02.13. 17:08:11

@Krétagarbó:
www.facebook.com/Cintushkaa
Görgess le a bejegyzéséknél.
(Dani volt csaja)

Fálki 2021.02.13. 17:08:37

Micsoda suttyogyokerputricigany ez az egesz familia.. atya ég

Cérnahuszár 2021.02.13. 17:08:54

én ezt a gyöngyszemet lementettem, kár lenne ha elveszne mert zártra teszi a profilját.

2021.02.13. 17:09:01

@Fálki: Cintia egy szexbaba! Humanoid! Elem nem tartozik hozzá.

Kosztarika 2021.02.13. 17:09:17

@alma_szósz:
Khmmm khmmm
Ne reklámozd. ;)

Krétagarbó 2021.02.13. 17:09:26

@silvermansarah: az lejött, de hol? Melyik kép alatt?

MsIreneAdler 2021.02.13. 17:11:25

@Kosztarika: basszus, van egy közös ismerősöm vele :D
Azért még maradhatok :))?

2021.02.13. 17:11:44

@Krétagarbó: rálépsz a Cintia profilra, és görgess át pár posztot.

Krétagarbó 2021.02.13. 17:11:46

@Fálki: @silvermansarah: aztakurva! :)

Összehasonlítva a 2012-13-as képeivel, amik Dani "kölyök" FB profilján vannak, háát. Egy helyes kislány volt, miért lesz valakiből ilyen , ilyen nem is tudom micsoda???

MsIreneAdler 2021.02.13. 17:12:00

@alma_szósz: na megnyugodtam, az cikibb :D

Kosztarika 2021.02.13. 17:12:39

@SelyemSonkaPini:
Dani is. Megszelídítette Virágot. ;))

Fálki 2021.02.13. 17:13:55

@Krétagarbó: Mert igy 20 euroval/frankkal tobbet kerhet el egy órára...

Kosztarika 2021.02.13. 17:15:11

@silvermansarah:
Az a szörnyű, hogy a Danival közös képen még egy normális (vagy annak látszó??) "kislány" volt.

Krétagarbó 2021.02.13. 17:16:00

@silvermansarah: @Kosztarika: közi, közben megvan, én csak a képeit nézegettem, és azok alatt kerestem a kommentet először.

Krétagarbó 2021.02.13. 17:18:54

@Kosztarika: igen, döbbenet. Megnéztem Cintia anyját is, úgy tűnik, neki így is tetszik a lánya...

Kosztarika 2021.02.13. 17:22:51

Borzasztóak vagyunk, hogy ezen csámcsogunk. (Hello Fru)
DE:
Kiteszik, normálisnak vélik ezt a fajta megjelenést, viselkedést, tehát megérdemlik.

TheLynx70 2021.02.13. 17:23:29

@silvermansarah: A "gomba" jobban hangzott, már éppen felröhögtem. :DDD Kár volt kijavítanod. :DDD

Kosztarika 2021.02.13. 17:26:24

@MsIreneAdler:
Gyorsan tölts le valamit a gépedre, ami segít írni a vakoknak, mert muszáj kommentelned!! ;)
A vv-t bv-t meg hallgasd, a csattogásból felismered mikor van eksön. :DD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 17:28:47

@Kosztarika: de ha szerencsénk van, a holnapi öfi/bv-ben lesz hozzá szerencsénk utoljára, és szegény Virdzsinagyinak sem kell a sátrazásokat naplózni. :DD

TheLynx70 2021.02.13. 17:30:05

Ma nincs posztcsi? :) Pedig már rendeltem hamburgert (Fálki emlegette a gyorskajákat), marlenkát, meg egy kevés vodkát, amit Véres Mariként óhajtok fogyasztani, mert már régen volt. :) Szerdáig facér vagyok, az uram az ország másik végében tartózkodik. Éljen! :D

Kosztarika 2021.02.13. 17:33:11

@.Doktor.Szöszi.:
Mi lesz MOST Győzővel??
Semmi ki-be-ki-'ki-be... :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 17:37:40

@Kosztarika: remélem Hozé is elhúz bánatában bárakárhova...MOST....:)))

Ármándójózsi 2021.02.13. 17:39:46

@Kosztarika: De, most telóról, de a gépen is látszik egyébként!

TheLynx70 2021.02.13. 17:40:14

@Fálki: "Bámuló szemei odatapadtanak." A képernyőre, ahogy a költő mondaná. :)

Kosztarika 2021.02.13. 17:41:46

@Fálki:
Nanana... hozzám nem volt köze Ármandónak. Még ;))))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 17:42:33

@TheLynx70: vodkát ne felejts el félretenni a "minden ledegradállak és igazából utáni iszunk egy felest" játékra :DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.13. 17:45:55

Ha vége az egésznek a kutyát nem fogja érdekelni a sok gyökér további sorsa.
(Engem már most sem az ilyen Virág meg Dani félék.)

TheLynx70 2021.02.13. 17:47:27

@.Doktor.Szöszi.: Isten őrizz, akkor nagyon berúgnék, és nem az a cél. :))) Igazándiból.

Ármándójózsi 2021.02.13. 17:47:35

Apropó, holnap Vandaaaaaaa!!! <3 <3 <3

Ha már a múltkor a szerkik felszopták azt az FB-s gyászhuszárt, akkor Vandácska igazán felszo...megemlíthetne engem szolgálati közleményként, miközben a kis kezecskéivel szivecskét formál. :)))

Ármándójózsi 2021.02.13. 17:49:41

@Kosztarika: Nem, mert belefutottál életed egyik legnagyobb tévedésébe... :/
193...ugye... :(

TheLynx70 2021.02.13. 17:50:30

@Majom1Parádé: Most miért mondod? :)) Olyan fájintos szerelmespárok alakultak ki a villában, akiknek a sorsa a jövőben nagyon be fog teljesedni. :)))

Fálki 2021.02.13. 17:53:30

@Ármándójózsi: Sose volt még neki olyan jó, kicsi.

Kosztarika 2021.02.13. 17:53:51

@TheLynx70:
Úgy érted lesz miről irni a bulvárlapoknak? 1-2 hónapig, vagy az első "látlevélig"..

Kosztarika 2021.02.13. 17:55:22

@Fálki:
Egy darabig én is azt hittem, de hamar elmúlt. :P :P

Cérnahuszár 2021.02.13. 17:55:22

@Kosztarika: ezen csámcsogunk...de akkora konc
basszus próbálok rájönni milyen kitüntések vannak dani mellyén, most vagy hindeburg kereszt, vagy a francia Croix de Guerre
szerintem az egyik az francia becsületkereszt.
az egyenruha francia lehet mert van vállbojt, viszont a kalap (először azt hittem poénból porolót tart a kezében) az meg osztrák zweispitz

Kosztarika 2021.02.13. 17:57:30

@.Doktor.Szöszi.:
Pedig még be is vallotta, hogy "kicsi"
Tanúsíthatom. Biztos nagy autóval ellensúlyozza. :DDD

TheLynx70 2021.02.13. 18:02:52

@Kosztarika: Igazándiból, ja! Úgy értem. :)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 18:09:36

kiderül itt fél banda dani téglái és egyben rokonai.

ármándó neked itt mindenki megvolt fálki és az én kivételemmel?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 18:11:36

@Fálki: inkább Te vigyázz a számmal Mr.193cm!

@Kosztarika: jegyzetelek :DD

Fálki 2021.02.13. 18:12:46

@.Doktor.Szöszi.: Én mindig mindenre vigyázok :)

_Pipp 2021.02.13. 18:17:22

@silvermansarah: atyaúrriiiiiisten lelki traumát szenvedtem míg visszaolvastalak benneteket :D

ezek olyanok mint itt a Kalános család a a cigánysoron :D

Fu Szekh Li 2021.02.13. 18:22:13

Üdv Hogyvoltlakók!

Hogy vagytok, mit csináltatok ezen a szép napon?

Fálki 2021.02.13. 18:23:08

@Fu Szekh Li: Én az Ármándó osszest olvastam vissza :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 18:24:00

@_Pipp: meg sem néztem a képeket , mert itt több emberen a veszettség biztos tünetei jelentkeztek.

@Kosztarika: hatalmas grat az 1000.ért.

@Fálki: nem jött még meg az admin jogom.Így hogy bannoljak?

@TheLynx70: @.Doktor.Szöszi.: orosz rulett , vodka , rossz cicák!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 18:25:19

@Fu Szekh Li: szia fuszekhli! Én itt vagyok a többiek a cigánysoron fejben és lélekben.

_Pipp 2021.02.13. 18:30:29

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem para, a kínai vakcina az ellen is hatásos

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.13. 18:31:10

@Fálki: én nem csak olvastam mentettem is , miután megkérdezem lány-e ?Ha igen , akkor idézek valami ármándósat.

TheLynx70 2021.02.13. 18:33:50

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): "Én legalább szerelemből szeretkezek.) By Virág. :) Most nézem vissza a tegnapot. :DD

TheLynx70 2021.02.13. 18:37:36

Nem tudom férfiszemmel nézni Vircsit, de nekem nagyon kehes: :) Én is ilyen voltam ennyi idősen, ehettem akármit. Ez elmúlt, visszasírom azokat az időket. :)

Kosztarika 2021.02.13. 18:38:52

Hátha van, akit érdekel. Van új poszt. :))

Ármándójózsi 2021.02.13. 18:42:59

@Kosztarika: Hagyhattad volna őket, olyan jól elvoltak itt. :DDD

Fálki 2021.02.13. 18:54:55

@Fu Szekh Li: Esettanulmanyt írok róla.. Muszáj.

Ármándójózsi 2021.02.13. 19:01:18

@Fálki: Felejtsd el... Hidd el, jobban jársz. ;)

SirLemming 2021.02.13. 19:03:26

@TheLynx70: Csak lapos. Mifelénk úgy mondják: elöl deszka hátul léc.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.13. 19:07:13

@Fálki: szombat este nincs jobb dolgod?? :DD
süti beállítások módosítása