Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X90 – Emberiség és nagydolgok

2021. február 12. 15:20 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se.
Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából, szóval az igazi izgalmak még csak most
jönnek. Főleg azért, mert eddig még nem voltak.

Puskás „troll” Péter a mai porondmester, akitől sok napja elvehették a bemindenezéshez szükséges dolgokat, mert egészen zakkantan konferálja fel az ünnepet, aholis Virág tizenkilenc éves lett.

kepernyofelvetel_1047_egyedi.pngVirág szerint így már csak három év van
közte és Dani között. Remélem csak viccből mondta.
Virágriport arról beszél, hogy
természetes dolog az öregedés, Ő már érzi a csontjain hogy nem 18 és ezt el kell fogadnia. Micsoda okos lány ez és már az adás elején belémteszi az ideget az ilyen mondataival, 1perc32mp adásidő és 15 sor után megbántam, hogy elvállaltam ezt a pénteki írást. Dzsudi, nem akarod inkább mégis Te írni?
Danihumor: Nem is tudta, hogy eddig eláll a szar.
Nagyon nevetek.
Ja, nem.

kepernyofelvetel_1050_egyedi.png

kepernyofelvetel_1051_egyedi.png

kepernyofelvetel_1052_egyedi.png
Daniriport azzal kezdi a reggeli interjút, hogy „húdeszétrobban a segglukam”,
aztán sorolja a szokásos kreatív kívánságlistát: egy torta 19es számmal, egy toll és egy papír hogy tudjon szerelmes rapszóvéget írni, két közös vászonkép és egy köntös, mert a mostani már nem jó.
Nekem meg itt jut eszembe, hogy vasárnap
Valentin nap és ha minden jól megy, akkor ez a párocska bizony vasárnap már nem fog együtt analizálni romantikázni.

Mercike, tudjátok, az a lány aki tudja hogy ciki és égő amit Móval csinál és Ő nem is szokott ilyet és Mó ne is szóljon hozzá és
elköltözött a közös fészekből, na Ő kialkuszik egy pénteki közös alvást, merthogy szombaton ugye párbaj. Szlépka úr természetesen beleegyezik ebbe, de továbbra is él a szabály: szopni, dugni, ujjazni, fogdosni lehet, de CSÓK nincs. Mert az túl van a határon.

A zuhanyzóban Virág guggolva szőrtelenít
intim területen és mindenféle gázok is távoznak eközben belőle, amit Daniel természetesen közelről figyel, miközben a riportban elhangzott szöveget vágják alá, miszerint Ő nem mentalista, de ismeri Virág összes gondolatat. És Ő nagyon sokszor bizonyította már, hogy nagyon szereti, de csak akkor, amikor Virágot nagyon sok minden elbizonytalanítja. Tényleg ez hangzott el.

kepernyofelvetel_1053_egyedi.png

kepernyofelvetel_1054_egyedi.pngMiközben Virág tovább folytatja a zuhanyzóban a borotválkozást és a fingást, Hapci törp reggelit készít az Ő kis tulajdonának, szív alakú virsliben sütött szív alakú tükörtojás.

kepernyofelvetel_1057_egyedi.png

kepernyofelvetel_1058_egyedi.png

kepernyofelvetel_1059_egyedi.png
Közben kiderül, hogy Danitól már Gina is kapott ilyet korábban, itt lefagy a Virág 1.0 szoftver és bontják az asztalt, mert Virágnak így már nem is kell ez a kaja.
Virágriport szerint ha ez az egész a való életben
történik, akkor Ő még a tányért is ledobja, mert ettől Ő bizony nagyon ideges lett.
Drága 19 éves Virág: Dani mar
előtted is mondta valakinek hogy szereti, előtted is szexelt már más lányokkal, előtted is aludt már mással, előtted is nevelt már meg lányokat, szóval érted… Tudom hogy nagyon okos lány vagy, csak pontosan annyi eszed van, amennyi kintről látszik.

kepernyofelvetel_1065_egyedi.png

kepernyofelvetel_1073_egyedi.pngEközben Mercikére már külső segítség nélkül nem is megy fel a nadrág, Mohnak kell belerázni az asztalossonkákat a farmerbe.

kepernyofelvetel_1060_egyedi.png

kepernyofelvetel_1063_egyedi.png

kepernyofelvetel_1064_egyedi.png

kepernyofelvetel_1068_egyedi.png
Megtudjuk a dohányzóteraszon, hogy Virág orra egy igazi fikamező és Dani szeretné ha a fikamezőorrú lány felvenné a lila kendőt. És
jön az a rész, amit tényleg nem értek. Nem, nem, nem és nem. Egyszerűen képtelen befogadni az én egyszerű Hvíró agyam, hogy amíg az úr nagydolgát végzi nyitott ajtónál, addig a tulajdonának miért kell ott állni mellette és szurkolni.
És még Virág nyitja kijjebb az ajtót baszdmeg!
Nem érdekel, hogy
közben miről beszélgetnek, de ez mi????

kepernyofelvetel_1074_egyedi.png

kepernyofelvetel_1075_egyedi.png

kepernyofelvetel_1076_egyedi.png

kepernyofelvetel_1077_egyedi.png

kepernyofelvetel_1078_egyedi.pngSzülinapi zsúr: tiara, lufik, bohócsapi, díszek, brownietorta, málnaöntet és még Robitól ajándék is van, ami egy hangjegyes nyaklánc.
Mindenki boldog és csodálatos érzés ez Virágnak és
hiába szeretnék valami rosszindulatú dolgot idekárogni, nem tudok. Jófej volt mindenki hogy feldíszítették a pecót és készültek, hogy a kis csitrinek legalább ez a napja szebb legyen mint a többi.
Daniel még egy saját dalt is elrappel neki, persze a
szöveget olvassa, mert azt már megtudtuk, hogy neki a művésznévé ReadonlyD lesz. Vicces lesz majd a tállyai falunapon, amikor Szintiboy után a kis mappájával felmegy a színpadra.

kepernyofelvetel_1082_egyedi.png

kepernyofelvetel_1083_egyedi.png

kepernyofelvetel_1084_egyedi.png

kepernyofelvetel_1085_egyedi.png

kepernyofelvetel_1086_egyedi.png

kepernyofelvetel_1087_egyedi.png

kepernyofelvetel_1088_egyedi.png

kepernyofelvetel_1089_egyedi.png

kepernyofelvetel_1098_egyedi.png

kepernyofelvetel_1100_egyedi.png

kepernyofelvetel_1101_egyedi.pngLilakendős RTL -féle sumákolás:
Mercike és Robi beszélgetnek róla, hogy Robi nem meri elvenni. De meri.
Na és akkor most mi van? Semmi.

kepernyofelvetel_1103_egyedi.png

kepernyofelvetel_1104_egyedi.png

kepernyofelvetel_1108_egyedi.pngNem kellett volna ezzel simlizni.. értem én, hogy kell az adásidő, de ennek így semmi értelme nem volt, csak jól fel lett baszva az, aki figyelt.
Nekem nagyon scriptgyanús egyébként ez a jelenet, borzasztó erőltetett a kommunikációjuk és a
röhögés is.
Robiriport viszont végre kimondja azt, amire én már két napja várok, hogy ez bizony taktika volt, mert legalább láthatja, hogy ki mit szól hozzá.
Danielláék természetesen az egyetlenek, akik nem értik, hogy ez most mi, Virág még azt is ki meri mondani, hogy Robi igazán megkérdezhette volna Őt, mielőtt felveszi. Hogy mi? Az ott nem neked volt odarakva, hogy kelljen az engedélyed ahhoz, hogy más felhúzza.
Természetesen nem értik, hogy ez bizony taktika.
Dániel ismét kakil, s
ezúttal szerencsére nem csak láthatjuk, hanem hallhatjuk is a folyamatot, Virág természetesen nyitott ajtónál nézi az ura küzdelmét. Elértük a mélypontot, én azt gondolom.
kepernyofelvetel_1114_egyedi.png

De nem, még lehet ezt fokozni, mert Virág
eközben kijelenti, hogy Robiban nincs emberiség. Az emberiség mint olyan, az emberek összessége. Én örülök, hogy az nincs Robiban. Meg bennem sincs és bennetek sincs, kedves olvasók és higgyetek nekem: mindenkinek jobb így.
Virág pedig egy buta, igénytelen lány, sajnálom szegénynek a szüleit, hogy ezt kell látniuk. Tényleg.
Nem szeretném ideidézni a Virág
összest az elmúlt 90 napból, de volt itt csatakrészeg megroggyanás,a konyhaművészet meggyalázása, napi szintű anális szex, csúnya leoltogatás, trehányság, pazarlás, ez a közös WC-zés…. Komolyan mondom, ez a trash legalja, amit ez a lány képvisel.

Virág új k
öntöst és egy zavaros üzenetet kap az anyukájától, amiben többféleképpen el van neki burkoltan mondva, hogy ki kellene mászni a proli úr seggéből.
kepernyofelvetel_1118_egyedi.png

Szó szerint
következik Viráganyuka:
„Drága kislányunk, Virdzsike, hiányzol. Ma van a 19.
születésnapod, nagyon nagyon boldog szülcsinapot kívánok neked apa, a tesó, a mami, a barátok és az ismerősök nevében. Nagyon szeretünk és nagyon sok érzés kavarog bennem, nagyon sok kérdésre keresem a választ. Azt is tudom, hogy Te pontosan tudod, hogy mire gondolok és pontosan tudod azt is, hogy mit mondanék neked, ha találkoznánk, hiszen Te voltál a borsó és én voltam a héja. Nagyon szeretlek és tudom és elfogadom azt is, hogy más ember vagy mint én, saját gondolataid vannak és saját döntéseket hozol, saját személyiséggel rendelkezel és annak minden felelősségével együtt.
Van úgy viszont és ezt neked tudnod kell, hogy van ami neked jó, másoknak viszont rossz. És ez fordítva is így van. Kívánom, hogy válj azzá, akivel szívesen élnéd le a saját életed. És még ha nehéz is a tegnap, soha ne feledd, hogy ma mindent újra lehet kezdeni. Hozz egy bátor döntést és engedd el az életedből azokat a dolgokat és személyeket, akik nem tesznek jót neked, mert tudod nagyon jól és ezt sulykolom beléd: a lelki béke mindennél többet ér.
Nőcinek
születtél, nagyon nőcis is vagy, imádom a köntösödet és hidd el, hogy ez egy nagyon nehéz feladat, nőnek lenni. De viszont ez egy csoda és ajándék. És hidd el, apa, a tesó, mama és én itt vagyunk és megpróbáljuk valóra váltani az álmainkat. Nagyon szeretünk, legyen csodaszép napod, millió puszi blabla, annyit szeretnék még mondani: Az élet játék. S lehetsz játékszer vagy játékos, Te döntöd el.”

Fúbaszdmeg.
Egyrészt úgy érzem, hogy lesz ebből még JLB Virág Hv, másrészt inkább pár gondaltban beillesztett kérdőjelen és a csodálatos közhelyek újraolvasásán kívül én nem fűznék ehhez hozzá semmit, ez a Ti dolgotok lesz, kedves olvasok és kommentlakók. Nagy itt a baj anyuka szerint, én egyelőre ennyit tennék csak hozzá.

Dani természetesen kiakad, Virág pedig nem érti, hogy anyuka miért nem támogatja ezt a kapcsolatot. Fruzsi, Te vagy az?
Bálint és Robi próbálja kivenni az anyai
üzenet élét, de Virágot ez jól láthatóan megviseli. Robi tapint rá a lényegre: A szülők a való életben nem látnak bele ennyire mélyen a gyerekük párkapcsolatába. Ez teljesen jogos, igen, de ha ez egy egészséges párkapcsolat lenne, akkor nem zavarná anyukát se, amit lát.
Dani egyre hangosabban nem érti, jönnek a szokásos szavak: tisztelet, nem hat meg, anyuka maradi, nem érdekel, ledegradál.

kepernyofelvetel_1121_egyedi.png

kepernyofelvetel_1122_egyedi.png

kepernyofelvetel_1123_egyedi.pngDaniriport szerint nem létfontosságú neki ilyen anyóspajtásokkal társalogni, akik így állnak hozzá. Tesó, szerintem meg az. Mert
különben fogsz baszni ezzel a nővel is, akit már ügyesen beidomítottál.
Virág szerint gáz van, mert eddig is mindig anyának lett igaza.
Daninak ez csak olaj a tűzre és elgurul a gyógyszer, mert Őt senki ne keverje
össze a sok nyomorulttal, aki korábban Virág életében jelent volt.

Kihívás, ami után rögtön csapatot is kell választani. Csak Viviben vannak kérdések, mindkét oldalra vannak pro és kontra érveit is.
Merci
mögé megy Moh és Robi
Virág
mögé Dani és Bálint
Vivi pedig
Virágot választja, szerintem teljesen jogosan, Robit viszont ez meglepi.

kepernyofelvetel_1096_egyedi.png

kepernyofelvetel_1097_egyedi.png

1051 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.12. 15:44:16

@princejesus: jaja, 10x90, csak elbasztam. Át lesz majd írva.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 15:44:36

jaja, 90 az a nyócvan. 1x már valaki eljátszotta ezt a számozós balhét. :-)

mozambikizombikini 2021.02.12. 15:56:43

Mekkora flow-t toltal @Fálki: ! Nem akarlak _feltukrozni_ , mint Amanda, de kedvenc HV posztom , amit eddig ebben a szeriaban olvastam.

Es meg nyelvujito is: "Mohnak kell belerázni az *asztalossonkákat* a farmerbe."

LaciHogyVoltol 2021.02.12. 15:57:26

Puskás Peti öfi indító AsztalosMerci-impression-je azért ennél több karaktert érdemelt volna, én nagyon szakadtam. Tökéletes volt a szög is, amiben a fejét tartotta, a hanghordozás, és még azt is ügyenesen megjátszotta, hogy maga sem tudja mi lesz a következő szó, ami elhagyja a száját :D

Amúgy sokat oltjuk szegényt amiért ennyire IQ negatív, de ugye a cikkekben, amiket velük is megosztottak a hozzátartozók a testvére azt mondta, hogy kiskorában trombózist kapott Mercike, én simán el tudom kézelni, hogy valami vérrög miatt nem jutott oxigén az agyában és maradandó agykárosodást szenvedett, mert annyira végtelenül buta ez a lány, hogy nehéz elképzelni, hogy ez nála "természetes" állapot legyen...

_Pipp 2021.02.12. 15:57:59

Köszi a posztot, jobb volt, mint az öfi. :)

Tegnap szerintem is elérte a szerelmespár a mélypontot, főleg amikor Daniella pottyantott, közben Viri jóízűen nyalogatott valamit a pohárból. Undorítóak, külön - külön és együtt is ( azt az anális kalandot sem akarom elképzelni ). Fúj grrrrrrrrr.
Nem figyeltem rendesen oda a BV közben, de Viri anyuka mintha nem ugyanazt mondta volna, mint az öfiben, magyarázkodott, h ő nem úgy gondolta, jól hallottam fél füllel?

LaciHogyVoltol 2021.02.12. 15:58:47

Dikk, beférte a kommentem az első 10-be...ilyen is rég volt! :D

Cérnahuszár 2021.02.12. 16:02:25

várom bálint fejét hogy milyen lesz, amikor rájön hogy nem a nyerő oldalra állt.
megszakad a széria, összezavarodik hogy mit nézett be?

mozambikizombikini 2021.02.12. 16:04:11

@LaciHogyVoltol: Ezen berohogtem nagyon. Viszont szerintem sem Merci, sem Vivi nem kikalapalhatatlanul (lehetne ez valami lakatos szakszo?) ostoba.

Gyenge tarsasag, gyenge motivacio.

.Zsu 2021.02.12. 16:04:38

"Dániel ismét kakil, s ezúttal szerencsére nem csak láthatjuk, hanem hallhatjuk is a folyamatot, Virág természetesen nyitott ajtónál nézi az ura küzdelmét. Elértük a mélypontot, én azt gondolom."

ugyanezt gondolom. mi volt ez? :DD

Fálki 2021.02.12. 16:07:31

@LaciHogyVoltol: En megmondom oszinten, nekem nem esett az le, hogy az ott egy Merci paródia.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 16:09:09

@.Zsu: erre mondtam már tegnap, hogy mindig azt hiszed, nincs lejjebb.pedig van..:/

.Zsu 2021.02.12. 16:11:46

@.Doktor.Szöszi.: kíváncsian várom merre haladunk tovább :DD vár ránk itt még 2 hét.

mozambikizombikini 2021.02.12. 16:11:52

@Cérnahuszár a naív: Balint mar most tudja, ahogy Vivi is. Viszont moralisan nekik most oda kellett allniuk. Faj is nekik, rendesen, de mivel Merci volt, aki kitancolt moguluk anno, nagyon fosul ereztek volna magukat, ha ot valasztjak Virag helyett, aki pedig ugye mindig ott volt, meg ha csak kis puttonykakent is.
Nem is ertem Robi mirol beszelt a riportban, ok mar azert szinte haverok, ertik/erzik egymast, szerintem Robi is helyezkedik ezzel a moralizalassal. Nyilvan ot is megertem, most mar egyre kozelebb az a 36 milla, ami netto mennyi is?. :D

princejesus 2021.02.12. 16:14:17

@mozambikizombi: Igen, Vivi letenné a Nyugtatókat akkor viszonylag értelmes lenni.
Merci meg bizonyos helyzetekben meglepően jól kommunikál

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 16:14:52

@LaciHogyVoltol: az nem Merci paródia volt, hanem PP szerdán este Miklós néven hívta fel a BV-ben Győzikét és ezzel a hanggal szopatta...nézd meg, asszem PP az instájára tette fel

Cérnahuszár 2021.02.12. 16:15:57

@mozambikizombi: lehet, fél szemmel figyeltem csak ki hova áll, ezért gondoltam h bálint meggyőződésből
vivit tudom hogy miért, robit is, egyet is értek velük

.Zsu 2021.02.12. 16:16:28

@mozambikizombi: EKG
és sztm amúgy ez nem gyengíti őket h Virág mögé álltak.

kozi001 2021.02.12. 16:19:29

Igazából, amit Virág mondott a többiekről, miközben Dani röttyentését volt szerencsénk hallgatni az majdnem ugyanaz volt, mint amit Fru.

Csak neki ugye ezért a fejét akarták venni.

.Zsu 2021.02.12. 16:20:03

@.Doktor.Szöszi.: na én már itt aszittem lemaradtam vmiről, mert nem értettem milyen paródiáról van szó.
hát hiába akik nem néznek BV-t lemaradnak a fontos eseményekről.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:20:57

Köszi a posztot Fálki.
Annyi minden kavarog bennem, kezdjük az elején:
- Merci ne hízzon tovább szerintem, azok a combok már neccesek az én ízlésem szerint. Persze ha Merikének így tetszik, hajrá.
- A tortákat most megkívántam, de sajnos a saját combjaimra is ügyelek (nem csak Mercikéjére), így nem megyek ki a hűtőhöz.
- Virdzsi anyukája és az ő üzenete: nekem azért úgy tűnt, virágnál jobban célt ért/célt fog érni az üzenet, beszédes volt az a mondat virág szájából, hogy "anyunak eddig mindig igaza volt". Daniella besértődése a szülőkre sem abba az irányba viszi a dolgot, hogy Virág ellenálljon sokáig, azt egyik gyerek sem tűri sokáig, ha a szüleit szapulják.
Tegnap rosszul írtam, valóban van tesója Virágnak, nem egyke, ahogy én azt (nem tudom miből) leszűrtem korábban.

mozambikizombikini 2021.02.12. 16:21:51

@.Zsu: Logikusan gondolkodo embereknel remelhetoleg megfeleloen csapodik le a dontesuk. Ok odabent nem tudjak, hogyan editaljak a felveteleket kifele, viszont van egy mindenki szamara felfoghato es logikus indok: X tamogatott, amikor harcba indultam, Y meg nem.... :D Probalnak kovetkezetesek lenni. En ezt ertekelem.

Robi ilyen szempontbol konnyebb helyzetben van. Mogule nem allt ki Merci, amikor szuksege lett volna ra...

.Zsu 2021.02.12. 16:22:54

@Krétagarbó: és amúgy neked így egy random pénteki napon, ha kinyitnád a hűtőd ott figyelne egy torta?

mozambikizombikini 2021.02.12. 16:23:54

@Krétagarbó: Erdekes, en is azt szurtem le, hogy egyke. Vajon miert?
Virag testbeszede is nagyon "beszedes" volt, ahogy fizikailag tavolodik Danitol, mikozben hallgatjak az uzenetet.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:24:05

@LaciHogyVoltol: én nem érzem ezt a fajta butaságot. Műveletlen, tanulatlan, de nekem nem tűnik - a villalakók körében legalábbis - olyan kirívóan butának. Amikor néha elemzi magát, a helyzetét a riportban, kifejezetten összeszedetten, értelmesen beszél és jó meglátásai vannak.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:25:17

@mozambikizombi: igen, nekem is úgy tűnt, hogy anyuka fog tudni hatni rá. És előbb kint lesz, mint a Nevelője (Dani), így a család helyzeti előnyben lesz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 16:25:20

Ki az az agyhalott, aki azt hiszi, hogy BÁRMIT is számít, hogy ki ki mögé áll be? 1000 éve eldőlt már ez a párbaj, kb. akkor amikor Vivi visszajött Fru ellen. :-)

LaciHogyVoltol 2021.02.12. 16:26:41

@.Doktor.Szöszi.: A Miklósos szösszenetet láttam...szerintem egyébként az nem volt vicces, amikor "élőben" hallottam a BV-ben kicsit kellemetlenül is éreztem magam, hogy WTF ez...

De szerintem ez itt tudatosan egy Merci paródia volt, mondom a fej dőlésszögéből egyértelmű volt, pont úgy tartotta, ahogy Merci szokta a riportszobás bevágásaiban és a hanghordozás is egy az egyben az volt! Lehet dobok PP-nek egy Insta DM-et oszlassa itt el ezeket a kétségeket :D

hereverő heverő 2021.02.12. 16:28:43

@Krétagarbó: EKG. Merci szerintem nem buta, hanem tanulatlan. De ha egyszer belekezdene, akkor fel tudná küzdeni magát a tudás magas hegyére. És valószínűleg elég jó színésznő válna belőle.

hereverő heverő 2021.02.12. 16:30:39

@.Zsu: Csak meg kell találni a megfelelő hűtőt ehez.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:33:53

@.Zsu: erről elfelejtettem megemlékezni az imént, de hát na. UNDORÍTÓ, amikor valakit egy ország (na jó, csak 7 millióan) néznek és hallgatnak, ahogy éppen szarik. De a két idióta is mit gondol? Hogy ezt a csevejt (az emberiséggel megspékelve) majd a szerkik nem vágják be, mert proliúr éppen trottyant?

Krétagarbó 2021.02.12. 16:35:25

@.Zsu: van olyan családtagom, aki ha kell, ha nem süt egyfolytában. Kemény dolog diétát tartani mellette.

Aliceinchains 2021.02.12. 16:35:42

Sziasztok! Évek óta lelkes olvasótok vagyok, ismeretlenül is sokatokat nagyon kedvelem. Eddig nem mertem írni, de a tegnapi öfi annyira összetört mentálisan és gusztusilag, hogy úgy éreztem itt az idő.
Srácok az, hogy főműsor időben azt leadják, hogy valaki kábelt fektet, le sem némítják ráadásul 2x is-mellete meg iszikvagyeszne -katasztrófa.
Virág végig sírja az anyja előre citatum.hu-bol összevágott idézetes beszédét-én is biztos vagyok benne, hogy már a szülőkkel is gáz van. Kinek az apja támogatja a lányát abban hogy szétlökjék esténként?! Mikor kaptak a lakók olyan visszajelzést családtagoktól, hogy ezt tényleg ne igy csináld, ne legyél gyökér-nem Bálint zoknipapucsára gondolok-?

kozi001 2021.02.12. 16:35:52

@Krétagarbó: FruMuter után VirágMuternek megy a pacsi! :P
'Proli Úr' pampogásánál remélhetőleg jobban számít majd a család.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 16:36:24

sziasztok csimpirudik!

fálki jó lett de annyira nem lett jó mint a múltkori , jah bazz azt ppupu írta. (nem hagyhattam ki)
Virág kiesik mindent elért , amit akart kész a portfóliója gáláns uraknak.
minden usb port szabad :)

az összefoglalóról :jobb ha nem láttam ez undorító volt olvasni is.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 16:38:23

@Krétagarbó: nem is vágnák be , ha a másik nem mellette enné a bigmacet.

Sepsidzsi 2021.02.12. 16:38:39

Dani bmeg... csak azèrt is majd minden levèlre lecsap, odateszi magàt a hèten, haha. Tipikusan az a fajta aki ha nèz a főnök làtvànyosan imitàlja a munkàt, amùgy meg csak fingik büfög tököt vakar. Ez az "előìtèletes" meg tuti a cigàny kàrtya lesz, amit valaki màr mondott.
Szidtàk itt a virdzsi anyjàt hogy a vège előtt màr mit kemènykedik, elèg lett volna egy sima boldog szülinapot is, amit èrtek is de sztem ha a helyèben szòt kaptam volna èn se àlltam volna meg hogy valahogy kifejezzem a nemtetszèsem, ès az hogy elhatàrolòdik virdzsitől hogy felnőtt különàllò lèny aki maga felel a tetteièrt, azt sejteti nekem hogy nem volt könnyű margò nèni utsò 90 napja.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:38:45

@hereverő heverő: hellóka! Mercinek szerintem ezek az influenszeres tiktokos instás dolgok egész jól mennek, elég természetesnek tűnt, amikor a ilyesmivel kellett nekik a nettó 40 perces adásidőt kitölteni.

hereverő heverő 2021.02.12. 16:39:20

@Aliceinchains: Szia, légy üdvözölve! Ha ránk hallgatsz, Ármándónak SSKK ne válaszold azt, hogy lány vagy!

kozi001 2021.02.12. 16:41:06

Vajon az RTL a Fru JLB nagyobb nézettsége és a karakán anyuka után uszította rá Danira a mutert? :P

LaciHogyVoltol 2021.02.12. 16:41:24

@hereverő heverő: Hát azért az "elég jó színésznővel" vitatkoznék...vagy csak nagyon máshol van az a minimum léc a fejünkben, amit elvárnánk, hogy megugorjon...

Krétagarbó 2021.02.12. 16:41:40

@Aliceinchains: szerintem direktben nem beszélhetnek a szülők, nem befolyásolhatják az adott gyermek/játékos játékát ezzel, ezért vannak ezek a citatum.hu-ra emlékeztető, madárnyelven előadott instrukciók.

Aliceinchains 2021.02.12. 16:42:06

@hereverő heverő: Köszi !Igyekszem inkognitóba maradni ;)-juj-

Krétagarbó 2021.02.12. 16:44:23

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): tudom, de szerintem ezek vannak annyira hülyék, hogy azt hiszik, hogy szarás közben meg lehet beszélni olyan dolgokat, amiket nem akarnak, hogy leadják műsorban. De tévednek, a retek pont leszarja, hogy Dániel éppen hasmarssal vagy szorulással küzd éppen a csevej közben.

2021.02.12. 16:44:42

Ne felejtsük el a gusztustalanság listáról a következőket:
Fikaevés
Egymás fikájának túrása
Egymás arconböfögése
és a többit leírtátok.

Én nem vagyok egy agresszív valaki, de ha engem arconböfögnének, Renátó színtű 2 centiről arconüvöltözés következne sűrű káromkodással, esetleg egy parasztlengővel megerősítve a "nevelést"

Gia 2021.02.12. 16:45:04

Nem értem,hogy Lóbelt miért csodálkozott,hogy Vivcsó Virág mögé állt.Vivi próbálta ezt megbeszélni vele a fürdőben,de Lobi nem volt rá vevő.

Aliceinchains 2021.02.12. 16:46:10

@Krétagarbó: Értem, de akkor sem életszerű hogy pl. Virdzsó anyja meg apja meg a nagyanyja(?!) ott állnak minden üzenetnél mint a Hetedik mennyországból az agymosott család és hajtogatják hogy " Büszkék vagyunk, szeretünk,minden jó, ügyes vagy. Csak így tovább."- azzal is lehetne jelezni, hogy nincsen mondjuk elismerve azért, hogy hónapok óta egy f.szon vegetál :)

Krétagarbó 2021.02.12. 16:46:54

@Sepsidzsi: érdekes, nekem ebből a mondatból nem is az elhatárolódás jött ki inkább, hanem az, ami az igazság is - elmúlt 18 a gyerek, el kell engedni, de rossz nézni, hogy hibázik és ettől szenvedni fog. Nem tud mást csinálni, jelez neki, de más eszköze már nincs, ez a hajó már elment.

2021.02.12. 16:47:09

@Sepsidzsi: szerintem valami nem kerek Virdzsi családnál, fura az anyuka is.

hereverő heverő 2021.02.12. 16:47:56

@LaciHogyVoltol: még meg sem próbálta megugrani. Ne azt várd, hogy eljátssza Anna Kareninát amint kijön a vellából.
Amúgy ettől egyikünknek sem kell félnie, ezt a szerepet már elvették tőle a tetkószalonban.

hereverő heverő 2021.02.12. 16:49:10

@Krétagarbó: akkor már ketten szarnak: Dani és a Retek Rája.

2021.02.12. 16:49:12

@Gia: én azt hogy Bála miért van ennyire vakon.
Nem akar belállni Daniba, mert tudja hogy utána üvöltözés lesz, vagy tényleg nem látja hogy ez nem normális amit ez a faszkalap leművel?

_Pipp 2021.02.12. 16:50:02

Na visszanéztem a BV-t, ott Viri anyu megvédte adni, csak adja meg Virinek a TISZTELETET. :D Menjen el, ismerjék meg, de ahogy megszervezte Virinek a szülinapját, látszik, h nagyon szereti.

:))))

_Pipp 2021.02.12. 16:50:26

*Danit akartam írni :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 16:51:16

@Aliceinchains: szia üdv közöttünk .
ármándójózsi itt a földesúr és az övé az első éjszaka , szereti ,ha " mindig szerelmes ármándónak "hívják

Krétagarbó 2021.02.12. 16:52:36

@Aliceinchains: nem tudom, nekem elég kritikusnak tűnt az anyuka üzenete, túl azon, hogy természetesen megerősíti a gyermekében azt, hogy bármi is történik, ő szereti. Mit tudna mást csinálni? A gyereke, olyan amilyen, de nyilván ő máshogy látja, ismeri kívülről belülről - mi csak egy kis szeletet kaptunk belőle, az életének 4 hónapjából.

Az előbb nem is köszöntem, üdv itt:)

2021.02.12. 16:53:13

@_Pipp: mondom én, valami nem kerek ott.

Cérnahuszár 2021.02.12. 16:53:30

@Aliceinchains: jó anicked

"Mikor kaptak a lakók olyan visszajelzést családtagoktól, hogy ezt tényleg ne igy csináld, ne legyél gyökér"
a figyelmeztetéssel nagyon elkéstek már. Nem tudják bent tartani virágot, nem tud másik képet mutatni magáról. Így nem is értem miért....segíteni nem segít, ráértek volna kint szembesíteni a lányt a dolgokkal, hogy mennyien kutyázzák, és mit fog látni ha visszanézi

Krétagarbó 2021.02.12. 16:56:02

@silvermansarah: nekem az a fura, hogy 16 évesen valakit elengednek. Még ez sem minden esetben furcsa, mert ismertem olyan lányt, aki hasonlóan korán állt a saját lábára, de ő ezt elég szépen megugrotta és nem volt szükség a nyakában a rosszlanyok.hu táblára sem.

Krétagarbó 2021.02.12. 16:57:28

@silvermansarah: ahogy reagált a Virág szülők üzenetére, nekem az egy újabb csalódás volt tőle. Azt gondoltam, Bálint ennél értelmesebb:(

_Pipp 2021.02.12. 16:57:35

Nekem az is durva volt, h az üzenet után a többiek mennyire bevédték Danit. Pedig a múltkori paródiák után egész jól látják egymás benti viselkedését. Ez a kapcsolat mindegyikük szerint jó? :D

2021.02.12. 16:57:47

@Krétagarbó: én nem értem a lakást se. Van Virágnak egy lakása ahol rendet raktak? Ott fogadta az ügyfeleket? Vagy ez Pakson van? 16 évesen elment, de aztán visszament?

_Pipp 2021.02.12. 16:58:24

@Krétagarbó: BV-ban azt mondta Viri anya, h ez nem igaz, nem tudja, honnan vette Dani...

2021.02.12. 16:58:26

@Krétagarbó: én is. Egyszerűen nem értem Bálintot.

.Zsu 2021.02.12. 16:59:42

@Krétagarbó: ohh ismerem ezt a típust. imádnivalóak, de a fene vigye el őket diétaszezonban, amikor sütik illata lengi be az egész házat. :))))

@hereverő heverő: van olyan torta amiért még meg el is kezdeném ezt a keresést.

2021.02.12. 16:59:56

No, pár dolgot kissé másképpen látok mint amerre megy itten a komm. Marci most annak issza meg a levét, hogy többször is a rossz oldalra állt, ezért kapta csak Mohoki és Lobi támogatását. Teljesen érthető, hogy Pini visszaadja a támogatást és az is, hogy Bálint a Kávboj kanca mögé állt be, hiszen a Kakiduó egymás relációjában és önmagukban gázak, de azt meg kell hagyni, a bent maradt jó oldallal nem volt érdemi konfliktusuk. Lobi nagyon ráállt a Marci vonalra, tippre ebben hatalmas adag taktikai megfontolás van, valamint egy kiváló pofára esés, hogy Pinit nem tudja dróton rángatni, ahogyan hitte. Lehet, hogy nem is lesz annyira egyértelmű ez a párbaj. Kávboj gyanúsan sok pozitív reakciót kap a szlömösödött területen élőktől (elég polkorrekt voltam?), az általam korábban említett voksolói megfontolás, miszerint Marci veszélyes ellenfél lehet Pininek, tolhatja Bálint és Vivi szurkolóit a Virágra voksolásra így, hogy mögé álltak. De még ennek ellenére is 60-40 körülre tippelem az esztergomi sonkák visszacsattogási arányát. Ellenben Bálint be is söpörte ezzel a mozdulattal a töredékszavazatokat Lobi ellenében. Lobi meg nem feltétlenül tudja ugyanezt a MM közös halmaz esetében, de ez csupán megérzés.

Krétagarbó 2021.02.12. 17:01:30

@silvermansarah: nem tudom, lehet, hogy csak a szobájára gondoltak, csak rosszul fogalmaztak? De az is lehet, hogy van valami - akár családi örökségből maradt - kis garzon, ami majd a gyereké lesz. Passz.
Ha a BV-ben azt mondta, hogy nem igaz, hogy 16 évesen elköltözött a lányuk, akkor nem értem a szitut én sem.

Aliceinchains 2021.02.12. 17:07:24

@Cérnahuszár a naív: ebben igazad van.. Még az jutott eszembe, hogy írtátok, hogy nem adhatnak visszajelzést nem befolyásolhatnak. A visszarázódós héten ami szerintem nagyon későn jött el pl tele volt olyan kommentekkel,hírekkel ami simán befolyásolhatja az adott agent játékát.

Adamadam 2021.02.12. 17:07:59

nlc.hu/sztarok/20201207/vv-virag-edesanyja-a-villaban-tortentekrol-egy-szulonek-nem-egy-dani-tipus-a-vagya-de-nem-ismerjuk-ot-nem-szeretnenk-itelkezni/

Virág elvileg tavaly nyáron költözött Budapestre, akkor már 18 kellett hogy legyen. Az anyja azt mondta 16 éves koráig tünemény volt, kitűnő tanuló, pénzt adott egy hajléktalan bácsinak, kijön az LMBTQ emberekkel. Kicsit PR szagú szöveg ment róla. Hogy az elmúlt 2-3 évben miért nem lett tünemény arról nem beszél, de gyanús hogy 2.5 éve kezdte az influencerkedést.
Vagy az anyja kamuzik vagy Dani tudja rosszul a 16 évesen felköltözött szöveget. Tegnap egyébként Virág nem cáfolta meg Danit, csak próbálta csitítani

2021.02.12. 17:10:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: engem soha egyszer nem terelt semerre hogy ki hová állt be csápolni.
Gondolod hogy lesz Robi Bálint párbaj?

kozi001 2021.02.12. 17:11:36

@silvermansarah: sztem csak afféle kötelező bajtársiasság volt.

Krétagarbó 2021.02.12. 17:13:05

@Cérnahuszár a naív: ez is lehet, mármint hogy nem. Passz.

2021.02.12. 17:13:21

@kozi001: és a "kortárs" beszéde hogy Dani megnevelte Virágot? Bálint 30 éves, szerinte normális partnert nevelgetni? Tutira nem. Akkor miért védi? Csendben is maradhatott volna.

mozambikizombikini 2021.02.12. 17:14:00

@Gia: Lobi "tattikazik", erti o, csak kifele nem akarja mutatni (anyukajatol is ezt a tanacsot kapta, mondjuk ki jogosan). Megertem nyilvan, most mar o is erzi a penz illatat.
Viszont Balint, Vivi is ertheto, nekik kevesebb szabadsagfokuk volt Robihoz kepest, mert ok mar voltak parbajozni. Az o szemszogukbol a csatorna szerkesztesen mulna, hogy halatlannak allitsak be oket Viraggal szemben. Es nyilvan a szerkikben nem bizhatnak. Mindkettojuk arcan, foleg Vivien egyertelmuen lejon, hogy belul szenvednek a dontesuk miatt.

Cérnahuszár 2021.02.12. 17:14:41

@Aliceinchains: tök nagy segítséget kaptak. Mégsem tudnak élni vele, dani-virág ugyanazt csinálja, na jó virág elkezdett újra sminkelni de a többi maradt
ahogy néztem moh-merci nyüglődés is maradt, csak nem adják le, mert van amikor egyedül ébred merci, van amikor mohás mellett

2021.02.12. 17:15:15

@mozambikizombi: de nem befolyásolta Pinit, direkt nem mondott semmit, utólag érdeklődött hogy nem érti.

kozi001 2021.02.12. 17:18:58

Tessék. Amikor a játék elején arról beszéltem hogy a Dani típus fog kirabolni és nem a tohonya Renátó típus, akkor ment a bizonygatás. :P

"Mibe keveredett VV Dani? Felügyelőtisztje is nyomon követi a villalakó napjait a műsorban"
www.blikk.hu/aktualis/belfold/valovilag-vvdani-felugyelotiszt-garazdasag-rtl-klub/rmn91jh

mozambikizombikini 2021.02.12. 17:19:19

@silvermansarah: (szvsz) Erti o, a kameraknak ment ez a "nemertem" duma. Neki, aki tudatosan jatszik az elejetol, nagyon jol jott anyuval a "reality check" ;) Nem pejorativan ertem, szamomra sokkal tiszteletremeltobb, ha valakinek van onmerseklete MMKK, mint aki "akkora oszinte", hogy leboxolja a szekrenyajtot....

Adamadam 2021.02.12. 17:19:39

https://vakbottyangimnazium.hu/managed_files/Honlap%20képei/31166952_1212429525527368_8922912767824887808_n.jpg
https://vakbottyangimnazium.hu/managed_files/eredmények/csd.jpg

Pár gimis kép Vriágról. Éneklésre kapott pár díjat. Érdekes, mert úgy tűnik a háttér nagyjából rendben van, zongorázni hordták egy pesti zeneiskolába, énekelt, normális suliba járt. Akit nagyon leszarnak a szülei azt nem viszik éveken keresztül Pestre zongorázni tanulni

Krétagarbó 2021.02.12. 17:20:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én nem feltétlenül hiszek ilyen formában a töredékszavazatokban. Ha Bálintra szavazni fognak egy esetleges döntőben Robi ellenében a már kiesett Proli házaspár rajongói, az nem amiatt lesz, mert most Bálint Virág mögé állt, hanem azért, mert Bálint viselkedése/játéka/az egész játék folyamán Daniékhoz való viszonya miatt közelebbinek érzik magukhoz Bálát, mint Robit. De még ez sem működik mindenkinél szerintem, mert egy döntőben már a személyes szimpátia máshogy működik, ott nem feltétlenül befolyásol az, hogy az adott játékos kivel volt jóban.

Raspberry Cake 2021.02.12. 17:22:14

@Krétagarbó: Akár lehetnék én is az említett családtagod:)) 4 tortát, valamint 16 macaront csináltam ma rendelésre. Egy átlagos héten is 2-3 nap biztosan sütök valamit, legtöbbször a barátaimnak, én az esetek 95%-ban nem eszem belőlük. Abszolút nem nehéz megállni, előttem van a fő cél: tartani a súlyom és fittnek maradni:)) Diétázást marhaságnak tartom, életmódváltás sokkal célravezetőbb. Havi egyszer tartok cheat day-t, akkor belefér 1 szelet:)) Ha mindet én enném meg, akkor egy daruval kellene lehozni a lakásomból, ugyanis extra hízékony vagyok:DD
Remélem Bálint a névnapjára kap papucsot és ruhákat, elképesztő mennyire a spórolásra megy mindenből a stáb (nem csak ruhákból), nagyon low cost ez a széria.

.Zsu 2021.02.12. 17:29:35

@Adamadam: na sztm volt ajakfeltöltése a Virágnak. alapból gyanús volt nekem, de most biztosabb lettem ezután.
szeretem amikor más is hasonlóan nagy fbi ügynök :))

.Zsu 2021.02.12. 17:30:56

@Raspberry Cake: én szeretném hogy az én családtagom legyél <3

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 17:31:21

kiadtam columbonak ezt a virág ügyet nyomozza ki , mikor ? hol? hova ?mibe költözött?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 17:35:12

@Adamadam: de aztán Virágnak lett egy új barátnője esetleg baráti köre , akik megmutatták , hogy kereshetsz sokat.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 17:36:43

@.Zsu: 2 szelet maceronért , @Raspberry Cake: kiegyenlíti majd a számlát (columbo és felesége nagyon édes szájú)

hereverő heverő 2021.02.12. 17:47:00

szép estét mindenkinek, én el.

Aliceinchains 2021.02.12. 17:49:48

@Krétagarbó: egyetértek, főleg hogy ebben a szériában pont a Dani - Bálint bff volt a legkevésbé érthető nekem. Hál'egnek gyorsan vége lett. Nálam pl Dani bárhova állna bármit csinálna, ha aranyból lenne se adnék neki egy szavazatot sem esetükben

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 17:51:10

@Krétagarbó: Hát erre valami nagyon csúnyát tudnék csak írni. Ha az én gyerekem bent van, akkor azt mondok neki, amit csak AKAROK! Ebben SENKI ne próbáljon megakadályozni....

2021.02.12. 17:56:33

@Raspberry Cake: maxi respect a macaronért, engem nem vinne rá semmi pénz hogy nekiálljak _leborulok_

2021.02.12. 17:57:07

@Majom1Parádé: nem adják le, vagy megvágják, majmóca

2021.02.12. 17:58:16

@Aliceinchains: Azt ne felejtsétek el, hogy ők ott bent a saját szemszögükből vizsgálják ezt a játékot. Bálint és Kávboj az elejétől fogva egy húron pendültek. Ő Dani prosztóságából nem lát annyit mint mi, hiszen kapunk napi netto 20 perc körül belőle, ő meg ott van vele nonstop. Alaposan elveszi az élét a többi üresjárat idő.

2021.02.12. 17:59:22

@Majom1Parádé: akkor nem adják be neki a szöveged vagy “bosszút állnak” rajta a szerkik.

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:03:25

@.Zsu: Aranyos vagy<33
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Van egy rossz hírem, a macaront sskk nem szokták szeletelni, egy-két falat az egész:DD
Virág indult szépségversenyeken, érdekes módon itt 19 évesnek van írva, és az angolt, mint beszélt nyelvet is túlzásnak gondolom az önfejlesztő hét történései fényében.
www.megyekszepe.hu/versenyzok/virag-42e2ba
hajdupress.hu/cikk/ime-a-legszebb-loki-szurkolo

2021.02.12. 18:05:29

@Raspberry Cake: azért van önbizalma :DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 18:08:38

Csakis live-ba mondanám el amit akarok.
Hallasz, kislányom?
Igen, anya.
Na, onnantól mehet amit a szülő mondani akar.
Amúgy nyilván 2-3 nappal a kiesése előtt q felesleges bármit is mondani már neki a Boldog Szülinapot és Szeretlek! tartalmon kívül.

2021.02.12. 18:10:10

@Majom1Parádé: nem lájva nézed maki, másnap látod. Teee

Krétagarbó 2021.02.12. 18:11:48

@Raspberry Cake: persze, életmódváltás az a diéta, nem valami tojás- vagy káposztaleves diéta, +1000 amit írsz erről.
Irigylem a kitartásod, én - ha magam lennék - nem sütnék, úgy csábítás sincs. (És igazából nem is igényli a család sem nagyon, sokszor pocsékba megy a családtag által sütött süti egy része...)

2021.02.12. 18:14:02

@Krétagarbó: én rászoktam a szomszédok közt osztogatásra. Kapunk egy rakat sütit és kiveszem amit a fiúk kb megesznek, a többit szétosztom. Nagyon-nagyon utálok ételt kidobni, szinte fizikai fájdalmat érzek. Nagymamám volt ilyen, mint én.

Krétagarbó 2021.02.12. 18:14:47

@silvermansarah: ha meg esetleg live (ahogy Robi anyuja volt), akkor kivágják a gyereket szabályszegés miatt, vagy egyéb büntit kap. Nem szeretném ezt szülőként.

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:14:54

@Aliceinchains: Szerintem onnan indult a jó kapcsolatuk, hogy mindketten korábban évekig fociztak, ez volt a fő kapcsolódási pont köztük. Biztos sokat beszélgettek a focis élményeikről, magyar és külföldi bajnokságról, amit nekünk nem mutattak. Érezhetően nagyon eltérő környezetben szocializálódtak, gyanítom Bé kinti barátai nem olyanok, mint Dani. Pár alkalommal meg is mondta neki határozottan a véleményét, de nyíltan nem mer végleg szembefordulni vele, nem tudja az milyen hatást váltana ki a nézőkből.
@silvermansarah: Nem a legegyszerűbb desszert, az tény:))

ficekence 2021.02.12. 18:15:28

@Fálki: Szép estét mindenkinek. Fálki nagyon jó összefoglalót írtál, köszönöm.

10 éve nézem a VV-t, de ilyen gusztustalan, kiábrándító adást még soha nem láttam.
Ez még Auréliót is überelte.
Mi jön még?
Csak beugrottam olvasni, lépek.

2021.02.12. 18:15:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ne már, még ki is figurázta mikor egymást kellett eljatszani: kihúztalak a szarból, én húzok itt fel mindenkit a gecibe.
Ezt Bálint mondta (Dani szerepben) mit nem veszi észre.

2021.02.12. 18:16:53

@ficekence: paksi (haha) mogyoró kurkászás, hacsak el nem takarodik a kislány holnap

Krétagarbó 2021.02.12. 18:17:15

@silvermansarah: mi igen, de Robi élőben "beszélgetett" anyukájával, oké, mi felvételről láttuk, de ebben az esetben az a lényeg, hogy Robit ne segítse indokolatlanul.

2021.02.12. 18:17:49

@Krétagarbó: szerintem is le van írva a szerződésben vmi ilyesmi

2021.02.12. 18:18:37

@Krétagarbó: igen, értem. De ha olyat mond, ahogy te is írod, nem adják le, plusz repül a gyereke.

pomac 2021.02.12. 18:19:40

@Raspberry Cake: és 7 évig zongorázott :)

_Pipp 2021.02.12. 18:20:05

@silvermansarah: ekg, Bálint egy értelmes fiúnak tűnik, bár az elmúlt napokban nem nagyon erősíti ezt a véleményem :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 18:23:19

@silvermansarah: az én nagymamám is ilyen volt , nem vagyunk testvérek? :)

@Raspberry Cake: jah két focista feltalálja magát , rengeteg hasonló élmény.

2021.02.12. 18:29:21

@silvermansarah: persze, hogy észreveszi, de ő nem 24 percben hanem 24 órában kapja Kávbojt és úgy kevésbé tömény. Szerintem Dani eléggé túl van rajzolva öfi ügyileg. Meg hát a közeg is meghatározza ezt. Bálint sem az a túl kedves a nőkhöz karakter, ahogyan Moh sem.

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:36:40

@Krétagarbó: Akkor jó, diéta alatt a női magazinokban, bugyuta internetes oldalakon írt csodadiétákra asszociáltam, amik elképesztően károsak. Szeretek nagyon sütni, nem kényszerből csinálom, valamint a gyakorlás is rám fér, sosem lehet tudni (főleg a mostani helyzetben), hogy mikor kell hasznosítsam a cukrász végzettségem. Elég nagy és összetartó a baráti társaságom, sokszor átugrunk egymáshoz, ilyen alkalmakhoz dukál nekik valami finomság:)) Hatalmas kitartásom és akaraterőm van, amit kitűzök magam elé, azt véghez is viszem, ilyen téren Robihoz hasonlítanám magam:)) A vérhólyaggal futás abszolút ismerős volt:DD

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:44:06

@mozambikizombi: A képen nincs rajta, a legjobb 10-be bekerült, viszont a legjobb 3-ba nem. Itt tudod megnézni az összes lányt
rangado.24.hu/nb1/2018/10/23/dogos-szurkolok-versengenek-a-loki-szepe-cimert-fotok/

Fálki 2021.02.12. 18:48:46

@Raspberry Cake: Noi szemmel normalis az, ha valaki 16 évesen 24nek van sminkelve?

sztropNat 2021.02.12. 18:49:01

@silvermansarah: engem ez amúgy úgy meglep, hogy Virág ennyi versenyen indult, mert a tartása, kiállása meg olyan, mintha amúgy nem lenne önbizalma.. tényleg kissé suta a görbe hátával, meg ahogy vonszolja magát, és nem csak ébredés után. A karaoke esten is a Csillagok aranyát is úgy énekelte, mintha a budin lenne Proli úrral.

Fálki 2021.02.12. 18:52:59

@sztropNat: De ezek mind csak ilyen kuldj egy kepet szepsegversenyek, nem?

Raspberry Cake 2021.02.12. 18:54:11

@Fálki: Fotózásra vagy 1-1 különlegesebb alkalomra szerintem belefér, hétköznapokra túlzás.
A Csillagok aranya begyakorolt produkció volt, korábban is fellépett vele
youtube.com/watch?v=zjTDqLDbmoI

sztropNat 2021.02.12. 18:58:11

@Fálki: Jah.. ennyire mondjuk nem néztem utána. Mindenesetre anyuka elmondása alapján X faktor válogatóra korábban már elkísérték, meg egy hónapig turnézott tiniként valami musicalelőadásban, meg fellépett falunapon. Szóval kell valami színpadi rutinnak lenni ott.

Ármándójózsi 2021.02.12. 19:04:54

@Fálki: Nem megmondtam, hogy a nevemet hiába a szádra ne vedd! :D
Látom, nem Neked hozta le Mózes a kőtáblákat a hegyről. :)))

Faszányos lett az öfike, a meglátásaidat pedig EKG-zom. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 19:08:35

@Raspberry Cake: 2017 óta a szájával és az orrával is történt valami szerintem...

TheLynx70 2021.02.12. 19:12:04

@Raspberry Cake: Fogalmam nincs miről van szó, de nálam ez nem meglepetés. :D Csak az utolsó néhány kommentet volt időm visszaolvasni. Sütésben nagyon béna vagyok, de legalább tudok kihez fordulni kérdésekkel. :)

Raspberry Cake 2021.02.12. 19:12:26

@.Doktor.Szöszi.: Az ajka hyaluronsavval fel van töltve, ahogy Vivié is, az orrát nem tudom.

Adamadam 2021.02.12. 19:13:35

Itt Virág kiskorában énekelt: www.youtube.com/watch?v=M0zrChC7diQ
Itt pedig a család: www.youtube.com/watch?v=rM4TX_VXxGc
Biztos, hogy valami történt 16-17 éves kora körül, rossz társaság vagy egy Danihoz hasonló fiú. A második videón Virág 16 éves, még továbbtanulásról is beszélt (Debrecenbe). Teljesen normális háttérnek tűnik ami neki van.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 19:14:45

@Ármándójózsi: most maradsz is, vagy holnap megint eltűnsz szó nélkül? :S

Egyfejű 2021.02.12. 19:16:44

Jó estét, barátim! Hát mire kell jönnöm, tortákra meg macaronokra - mondjuk, pont egyik se a kedvencem, de olyan édességingerem lett, minnyá be kell vessem a sütőbe a vészhelyzetes lidlis fagyasztott cseresznyés crumblet.

Ármándójózsi 2021.02.12. 19:17:00

@Raspberry Cake: Szijjjjaaaaa Sütikeeee!!!! <3
Annyira megkívántalak!!! :)

Már az avatarodat...a sütikét...na, érted? :D

Aliceinchains 2021.02.12. 19:17:30

@Fálki: Daninal pl az sem akadály, hogy kislánynak hívja Viragot aztán este meg megy a csittcsatt. Azért sminkelik magukat ilyenre mert azt gondolják érettebbnek tűnnek a valag festékkel. Mind a két lány bele van betegedve, hogy nem elég érettek a kanapélovagokhoz..

sztropNat 2021.02.12. 19:20:51

@Raspberry Cake: Nahát itt milyen szép! Nem csak szép, de olyan bájos is. Hihetetlen, hogy itt a VV-ben egyáltalán nem látom szépnek, valahogy már akkor is lepusztultnak tűnt, mikor bejött. Olyan kis puffadt, tokás feje van ahhoz képest, hogy vékony. Tényleg mintha alkoholista lett volna.

Raspberry Cake 2021.02.12. 19:22:55

@Ármándójózsi: Szia Ármándó<333 Örülök, hogy visszatértél:)) Ha összekötnéd a kellemest a hasznossal, avagy az ismerkedést a bevásárlással, akkor a csömöri Auchanban a helyed:DDD
444.hu/2021/02/11/a-csomori-auchanban-bevezettek-a-szinglikosarat

TheLynx70 2021.02.12. 19:22:59

@Egyfejű: Szia Sárkánylyány! :) Nálatok is hideg van? :) Én ma beengedtem L. Pipitért, igaz pincemacska, de azért na... :))) Hétközben nem jöhet be, mert zaklat éjszakánként, de most kitört a hétvége. :)

Ármándójózsi 2021.02.12. 19:28:15

@Raspberry Cake: Láttam, de csak ha Te is veszel egy ilyen kosarat! ;)
Tali a piáknál, és csapunk egy görbe estét utólagos kötelezettségek nélkül, mit szólsz? :)))

Egyfejű 2021.02.12. 19:29:38

@TheLynx70: Az biza, mínusz 15 védett helyen, plusz ahogy itt mondják, vékonyf@szú szél fúj :) Csókoltatom Pipitért, helyesen cselekedtél :) Bár lenne nekem is most itt mellettem egy :(

MmeChauchat 2021.02.12. 19:31:04

@sztropNat: ilyen mérgező alak mellett pikk-pakk leépül vki

Egyfejű 2021.02.12. 19:32:57

@Raspberry Cake: Hogy miket ki nem nyomozol, te Nancy Drew! :)

kipcsak harcos 2021.02.12. 19:33:54

Megfigyeltem, hogy amikor érkezik egy új kommentelő, mindenkitől csak bátorítást kap... Jó a nicked, aranyos az avatarod stb.
Kérdem, én miért nem kaptam meg ezt a pozitív hozzáállást? ;(

2021.02.12. 19:36:09

@Raspberry Cake: kis FBI ügynök süti, egy teljes aktád van! :D

_Pipp 2021.02.12. 19:42:14

Tényleg egész normálisnak tűnik Viri családja, és ahogy olvasom aktív fiatal lány volt, nem egy elveszett lélek, érthetetlen hogy jutott el ide... kíváncsi vagyok mi az igazság, mennyire kirakat a normális család (bár ha ennyi mindent megtettek érte, vitték zongorázni, versenyekre stb), vagy Viri került rossz társaságba... nem hiszem, h valaha meg tudjuk az igazat :D

Raspberry Cake 2021.02.12. 19:43:15

@Ármándójózsi: Sosem voltam még ott, és nem ismerkedtem még kifejezetten bevásárlás közben sem, de nem vagyok semmi jónak az elrontója:PP
@Egyfejű: Ígérem, a jövőben sem lesz ez másképp, ilyen téren is megteszem azt, ami tőlem telik:))

Fu Szekh Li 2021.02.12. 19:49:36

@silvermansarah: Honnan kapsz te annyi sütit? Csak úgy kíváncsiságból.

Ármándójózsi 2021.02.12. 19:51:41

@Raspberry Cake: Nekem is nagyon kiesik innen Budaörsről gondolhatod. :)))
Pláne úgy, hogy itt van mellettem a másik, jobb Auchan, úgyhogy inkább csinálok én kettőnknek ilyen kosarat és akkor tali itt, és utána már nem kell messzire mennünk... ;) :)))

Krétagarbó 2021.02.12. 19:53:14

@Raspberry Cake: én is hialuronsavas feltöltésre tippeltem. Egy kolléganőm szokta töltetni, hasonlóan áll neki is (csak neki még kicsit brutálabb méretű).

TheLynx70 2021.02.12. 19:54:40

@Egyfejű: Fogalmam nincs, bejön-e a kép, de legalább megpróbáltam. :) kepkuldes.com/image/1MX7SF

Egyfejű 2021.02.12. 19:57:04

@TheLynx70: Jaaaj! Cukorka! (szívecskék) :D

Krétagarbó 2021.02.12. 19:57:09

@kipcsak harcos: FociJuci, ahogy itt olvastam a múltkor:D

Krétagarbó 2021.02.12. 19:58:20

@silvermansarah: mondtam én, hogy itt olvastam:)

2021.02.12. 20:07:26

@Krétagarbó: szokta? Miért az elfogy a szájukból?

ppupu 2021.02.12. 20:07:31

@Aliceinchains: Nem olvastam még végig a posztokat, de mikor a tiedhez értem egyből felmerült a kérdés : Te lány vagy?
:D :) :D :)

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:07:46

@TheLynx70: majdnem olyan aranyos, mint egy kutya :)

2021.02.12. 20:08:08

@Adamadam: ugyanúgy nézett ki mint most. Szerintem különben nagyon szép pofija van.

2021.02.12. 20:08:56

@ppupu: Alíz láncokban, szerintem lány.

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:09:32

@ppupu: ne vedd el Armando kenyerét, hiszen már megjött és garázdálkodik is :D

2021.02.12. 20:10:55

@kipcsak harcos: garázdálkodik!! Ő is kap online nevelőtisztet?

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:11:58

@silvermansarah: amelyik kutya ugat az nem harap. Tudok még ilyeneket.

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:12:27

@silvermansarah: ha nem is kedvenc, de hasonló :D

kipcsak harcos 2021.02.12. 20:13:30

@silvermansarah: most komolyan, az avatar mellé nézni kell a nicket is :D

2021.02.12. 20:14:00

Kíváncsi leszek ma mit vergődik össze a prolipár, de nem nézem élőben, majd reggel, akkor lehet tekerni.
Tippre a szülők és Robi kendője még puffogás tárgya lesz.

2021.02.12. 20:15:15

@kipcsak harcos:
egy szónak is száz a vége (Bálint)
maga alatt vágja a fejszét (asszem Pini)

Krétagarbó 2021.02.12. 20:16:42

@silvermansarah: igen, a hialuronsav felszívódik.

ppupu 2021.02.12. 20:17:13

@Fálki: Most hízelegjek vagy az igazságot mondjam ? Na jó... jó volt megint, köszi főnök :DDD

ppupu 2021.02.12. 20:18:46

@kipcsak harcos: @silvermansarah: Nem félek Ármándó nem foglakozik velem, tudja hogy Tesó... meg kib@szott nagy a TISZTELET közöttünk.

Krétagarbó 2021.02.12. 20:18:51

@kipcsak harcos: @silvermansarah: most komolyan, elsőre azt hittem Sarah magában beszél:D

ppupu 2021.02.12. 20:21:02

Vissza gondolva... a VV10-ben jelentős adásidő foglakozik azzal, hogy Daniella konkrétan sz@rik. Ez valami új fétis a RTL II -n ?

Kosztarika 2021.02.12. 20:21:36

@kipcsak harcos:
Ezt a nőt egyfajta pózban tudom csak elképzelni. De nem akarom. Pedig vv-n és belevalón edződtem.

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 20:22:16

@kipcsak harcos: DE kibaszott kurva jól nézel ki Tesó ! Mát ha érted... :D

ppupu 2021.02.12. 20:22:22

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Kemény vagy :D De ne felejtsd el, Fálkinak már admin joga van :DDD

ppupu 2021.02.12. 20:23:20

@SelyemSonkaPini: Helló VÍR tesó! Szóval csak annyit, hogy 234x

Kosztarika 2021.02.12. 20:24:13

@ppupu:
Azért azt remélem tudod, mit jelent, ha Ármandó "megtisztel."
Már nem sok időd van coming outolni, 2 hét a végéig. :D

ppupu 2021.02.12. 20:27:25

@Kosztarika: Drágaságom, TISZTELETről beszéltem, nem MEGTISZTELÉS-ről... Nem aggódom, az asszony azt mondta hátulról fedezz. :DDD

TheLynx70 2021.02.12. 20:28:30

@kipcsak harcos: Kutyát már nem szeretnék tartani, kukás macska, de okos! :) Ivartalanítás utáni kép, azért hiányos a hasán a szőrzet. :) Most megyek visszaolvasni és visszanézni, mert nagyon lemaradtam. kepkuldes.com/image/1MswQl

ppupu 2021.02.12. 20:29:35

@TheLynx70: Scifi délutánt akarsz indítani? Egyik kedvencem Banks :D

Kosztarika 2021.02.12. 20:31:00

@ppupu:
Fedezőménről már hallottam. A tevéknél is van ilyen? :)
Aztán jól válassz bemenetet! *)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 20:32:19

én ezt a danit fedeztetném renatóval , csak lenne belőle valami.

Kosztarika 2021.02.12. 20:34:57

@TheLynx70:
Már megijedtem, hogy beleszaladt Virág borotvájába vagy Csula szakállvágójába. :)))
Nem haragszik rád, hogy megfosztottad az érzéki örömöktől? :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 20:41:57

@silvermansarah: én sem nézem , de tekerve sem
hv meg amit ti írtok :)

@ppupu: fálki nem sixx neki van humora és tényleg olyan feszes vagyok ,mint egy húr . óvodában hegedű húr volt a jelem.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 20:43:55

@Krétagarbó: biztos gumicsizmát húzna a fejére :)

@Egyfejű: szis süsü:)

nekem nem jönn be a kép ,nincs protokoll ,lehet frissítenem kellene a win 98at.

Egyfejű 2021.02.12. 20:45:12

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szerbusz, mesterem! Lehet, hogy én vagyok a hunyó, nemtom, ha másnak se jön be, akkor biztos.

Fálki 2021.02.12. 20:45:23

@Egyfejű: Szivesen :)

@ppupu: Mi mást mondhatnál ugye...

ppupu 2021.02.12. 20:49:31

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: 1 óra 10 perc múlva kezdődik az Ápoltak Viadala!

@Fálki: erről jut eszembe, megint figyeltem ám :D

Fálki 2021.02.12. 20:50:38

@ppupu: Nem véletlenul írom ám azt, amit :)

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 20:52:10

@Egyfejű: nem te vagy a hunyó. Nekem bejön. Helyes kislány.

budapest23 2021.02.12. 20:53:38

@Egyfejű: jó az ízlése. legközelebb dick-et tegyél elé, azt is szeretni fogja ;)

TheLynx70 2021.02.12. 20:54:24

@Egyfejű: Egy gyönyörű kislány, aki szintén olvasnivalóval alszik... :)))

Egyfejű 2021.02.12. 20:55:36

@budapest23: Ó, szereti (szerette), meg Asimovot, Bradburyt....

Egyfejű 2021.02.12. 20:58:13

@TheLynx70: Különleges kiscsaj volt, valóban. Már múlt idő, sajnos, a fotó nem épp mai. De ezt a képét kéznél tartom, mert szeretem.

SirLemming 2021.02.12. 21:00:06

Szijjasztok!
Valaki összefoglalná mi a ráró szaporítószervéről volt ma itt 100+ komment?

Fálki, ez jó öfi lett. A lényeg, lényegretörően. Több nem is volt benne.

Egyfejű 2021.02.12. 21:02:21

@SirLemming: Szijja! Kis kedvenceink titkos élete, sütik, macskák, meg a szokásos évődések. :D

TheLynx70 2021.02.12. 21:02:31

@Kosztarika: Az én macskám egy rohadt, szemét vérmacska! :) Itt is röhögött! Ivartalanítás után, kisruciban, amit egy pulóver ujjából gyártottam neki. :))) kepkuldes.com/image/1M8eXL

Egyfejű 2021.02.12. 21:04:40

@TheLynx70: Hát ez hatalmas, a macsek még szimpatikusabb lett! Anyáááááád, mondja kb. :D

Egyfejű 2021.02.12. 21:05:06

@Babarózsaszín Betonkeverő: Igaz, bakker, ezt el is felejtettem :D

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:10:20

@silvermansarah: meg sem kell erőltetni magunkat, ömlik belőlünk az okosság :D

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:10:31

@SirLemming: Macskákról, kandúrokról, cicusokról.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 21:12:25

@TheLynx70: az enyémnek is volt hasi műtétje, soha többé nem nőtt ki a szőr a pucáján.

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:12:51

@Krétagarbó: én is azt hittem, hogy meghasonlottam önmagammal :D

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:13:57

@SelyemSonkaPini: most azt sem tudom, hogy min sértődjek meg, ha érted? :D

Krétagarbó 2021.02.12. 21:14:26

@SirLemming: @Egyfejű: @Fu Szekh Li: egy kicsit diétáztunk is, megtudtuk, hogy Sütike ma milyen finomságokat sütött és volt egy kis on beszélgetés is Virágról, a szüleiről és a tegnapi történésekről.

SirLemming 2021.02.12. 21:15:44

@Egyfejű: Aww. Szuper.
Valami új lamúr?

Látom van egy harmadik Alice is. :)
@Aliceinchains: Üdv itt, használd minden feláldozható agysejted mert itt minden féle ember is fellelhető, jókat lehet mulatni. Kevésbé egymás, inkább a VV Állatkert kárára.

Az éjszakai műszakban mennek a keményebb témák ha marad rá ember, de a törvénysértés nem megengedett...

Legyen szórakozásod felhőtlen, mosolyod széles, kommented nem túl terjengős, fel is foghatod emígyen is: VV egy terápia, ez pedig az anonímok klubja!

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:19:58

@ppupu: akkor lehet nála hízelegni, hogy vegye le régi nickemről sixx átkát?
Elég annyi, hogy magasztalom az írásait?
Adj tanácsot, mester! Te, mint a Nagy Blogíró fullajtárja :)

SirLemming 2021.02.12. 21:20:09

@Fu Szekh Li: a céges állatkórusban én vittem a macskát, lehet visszaolvasok. Kolléga jobb kacsa volt mint én pedig az is tetszett volna...

@Krétagarbó: Sütike! Hát visszatért, remek.

Virág... Kb jónak tűnő élet amiben az tette amit anyu mondott.
Aztán kiszabadult és sodródott a lázadás alulöltözött oltárára felé, kb erre tudnék gondolni.

Egyfejű 2021.02.12. 21:21:40

@SirLemming: Céges állatkórus?! Mesélj :D

Aliceinchains 2021.02.12. 21:22:00

@SirLemming: köszönöm kedves szavaid! Évek óta olvasom a blogot, eddig is követtem az eseményeket éjjel is csak csendben (:

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 21:22:56

Úgy veszem észre, sokunknál kiverte a biztosítékot a társas ürítés témaköre. Le is ült a társalgás egyből. Fálkinak igaza van, ennél nincs lejjeb ( vagy csak még nem tudjuk elképzelni..)

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:23:39

@SirLemming: Na bumm, én voltam pálma is :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:23:58

@kipcsak harcos: vv9 -nél bannolt six? amikor megjöttek a vv zsu trollok?

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:25:50

@kipcsak harcos: Szerintem ezzel a képpel még meg is kíván.

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:26:29

@Egyfejű: @TheLynx70: milyen kultúrmacskáitok vannak. Még aludni is könyvön szoktak? :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:27:25

lehetne egy olyan reality , renato .dani-fru-virág meg 4 rabszolga szó szerint.
szerintetek meddig mennének el alázásban?
volt is egy ilyen német film csak az börtönőrös volt (asszem Kísérlet a címe)

Kosztarika 2021.02.12. 21:27:45

@TheLynx70:
Van az úgy, hogy az ember kínjában röhög. Gondolom macsekéknál is van ilyen.
Én ivartalanítás után biztos nem jókedvemben röhögnék. Fiúk, mi a véleményetek? :DDD
A ciccc cuki. :)

alma_szósz 2021.02.12. 21:27:48

@TheLynx70: kérlek mondd meg a cicának hogy csodaszép és nagyon szeretem őt

Egyfejű 2021.02.12. 21:27:57

@kipcsak harcos: Még azt is megválogatják, melyiken :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:29:19

@Babarózsaszín Betonkeverő: engem az , hogy nem hiszem el nem volt valami érdekes a villában.
szerkik is azt hitték ez kell ez a legalja és tényleg.

TheLynx70 2021.02.12. 21:31:10

@SirLemming: Főzhetünk is, de én inkább az állat vonalnál maradnék! :D Mást ne mondjak, kutyám is volt, de egyelőre nem szeretnék, nagyon megviselt az elvesztése. :( Nekem kellett ott lennem, amikor elaltatta az állatorvos. kepkuldes.com/image/1M2V6g

Egyfejű 2021.02.12. 21:32:05

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jaja, Das Experiment, egy valós kísérlet alapján készült.

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:32:19

@Fu Szekh Li: akkor most öltözhetek vissza? Nagy dilemma :D

TheLynx70 2021.02.12. 21:33:11

@Kosztarika: Volt a '90-es években négy fiú macsekom, oszt mindet töketlenítettem! :DDDD

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:34:38

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): ennél én sokkal régebbi harcos vagyok/ voltam.

Krétagarbó 2021.02.12. 21:35:16

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Stanfordi egyetemen csináltak egy kísérletet: diákok játszották a foglyok/őrök szerepét, hogy megfigyeljék, hogy az emberek mennyire veszik fel az adott szerepek által megkívánt viselkedést. (Később kiderült, hogy állítólag meghamisították a kísérlet eredményét.) Ebből csináltak egy filmet.

Krétagarbó 2021.02.12. 21:35:47

@TheLynx70: az én cicám is csak a nevében Csabi:)

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:36:20

Üdv néktek!
Hogyan vegyem rá magam, hogy megnézzem az öfit :)??

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 21:36:27

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): na. én nem nézem, de benneteket folyamatosan olvaslak és abból az jön le, hogy tuti van más történés is odabenn. Márpedig ha van ( ha jól emlékszem, kiesettek nyilatkozták, hogy vannak pl feladatok ), akkor azt nem ítélik képernyőképesnek. Ezt meg baszki igen. Tehát akkor ők úgy gondolják, a nézőt a közösen tojó ápoltak érdeklik. Ami - ha belegondolunk- gyönyörű.

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:36:46

@Kosztarika: az is hülye aki erre a kérdésre érdemben válaszol :D

SirLemming 2021.02.12. 21:37:24

@Egyfejű: Eleve volt egy marék ember aki állatos nickeken futott. Lásd enyém. :)
Volt aki majomul tudott nagyon, van aki kutyául...
Mikor éjjel megy a túlóra és japán metál szól a szomszéd szobából az embernek már a kacsa vagy macska szerep is vicces csak ne forduljunk be.

@Fu Szekh Li: Pál... ma... Pál vagy? Vagy kókuszokat dobáltál? :)

@Aliceinchains: Ugyan. Ez egy alapvetően jó hely, alapvetően értelmes emberekkel. Nem az átlagos facebook csoport. Ha olvasod egy ideje a kommenteket ez azért átjöhetett. :D

Enyhén filozófikusabban - rém lefárasztott a munka, ilyenkor megesik - külön értéke a környezetnek, hogy egész sok nő van jelen, jó tapasztalni a látásmódjukat.

Btw, igen, nem csak Ármándó szereti a lányokat, vagyunk itt így egy páran.

@Babarózsaszín Betonkeverő: Konkrétan nem érdekel sokadjára. Elsőre meglepett, de ha Proliéknál a gittelés is családi program ki vagyok én, hogy megbotránkozzak rajta. :D

Egyfejű 2021.02.12. 21:37:41

@TheLynx70: De szép kutyus volt!Max. együttérzek, a napokban lett egy éve, hogy el kellett altatnunk a mostani, illetve legutóbbi cicánkat :( kepkuldes.com/images/b1a9e174dd9978fec192be8fe0157c02.jpg

Kosztarika 2021.02.12. 21:38:30

@kipcsak harcos: mi volt a nicked? Ha nem titok. :)
Tudod, fontos a múlt!, :)

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:38:31

@Fu Szekh Li: de nem tudom melyik énem jönne be neki :(

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:39:06

@Kosztarika: a múlt igen, de nem a nickem :P :D

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:39:58

@SirLemming: Nem, beszélő pálmafaként álltam a színpadon, és kommentáltam (már akkor is :D) az ott történteket :)

TheLynx70 2021.02.12. 21:40:04

@MsIreneAdler: Légy erős, mint E. Ripley, ha minden jól megy túléled! :)))

evacat 2021.02.12. 21:40:27

@Babarózsaszín Betonkeverő: Ha már témánál vagyunk. A társas ürités után akár át is térhetünk az orrtakaritásra. Én öregedtem meg nagyon? De több évtized után sem kurkásszuk egymás orrából a termést. Vagy ez egy uj módi?

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:40:51

@Kosztarika: és ezt csak adminisztrátornak árulom el, priviben :)

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 21:41:01

@kipcsak harcos: Engem is érdekelne ! ÉN még a sajátomat is sikerese megtaláltam itt a multkor :D

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:41:17

@kipcsak harcos: Szerintem szereti a kemény csajokat :D

SirLemming 2021.02.12. 21:41:18

@TheLynx70: @Egyfejű: Részvétem nektek. :( Sose volt kutyám, madaras voltam... jobban sírtam Lajos temetésén mint a rokonoként.

@kipcsak harcos: Oh, ez az avatar ismeretlen.
Szia, Te lány vagy? Ármándó épp lazsál, úgy nézem.

Kosztarika 2021.02.12. 21:41:19

@MsIreneAdler:
Szia :)
Csák akkor olvashatsz minket és szólhatsz hozzá, ha végigszenveded velünk. :P

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:41:26

@TheLynx70: imádom az Alien filmeket :)

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:42:12

@Kosztarika: oh, na jó, de csak miattatok... :)

Egyfejű 2021.02.12. 21:42:48

@TheLynx70: @Kosztarika: Nálunk is minden macs ivartalan volt, nemre való tekintet nélkül. Csak javukra vált :D

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 21:42:50

@evacat: Hát a nyelvével is kinyalogathatná Vircsi orrából a fikát....
ahhoz képest illemtanóra :D

_Pipp 2021.02.12. 21:43:29

Volt régen egy lakótársam, aki mindig együtt zuhanyzott a pasijával, szóval gondolom egymás előtt szőrtelenítettek is és egyebek. Nekem már az is sok volt, Daniella és Viri valami egészen új univerzumot nyitottak meg előttem.

Kosztarika 2021.02.12. 21:43:37

@kipcsak harcos:
Tudtam, hogy nem vállalod a múltad. :)

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:44:00

Ezt közben csak úgy idedobom, egy Jack Bruce nevű úriember játszik benne szájharmonikán:

www.youtube.com/watch?v=T_AvkBMx7DU&ab_channel=PRESSERG%C3%81BORofficial

SirLemming 2021.02.12. 21:44:46

@MsIreneAdler: Szia! 2 feles?

@evacat: Szerencsére exem csak felhívta a figyelmet a tényre hogy kilóg a fikusz (télen felengedés után) nem állt neki kézbe is venni a szitut, azt hiszem becsináltam volna. Így csak égtem előtte mint a Reichstag. :)

Egyfejű 2021.02.12. 21:45:01

@SirLemming: Nagyon hozzá tudnak nőni az ember szívéhez.

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:46:00

@SirLemming: hmm...csak bor van itthon, de ez egy rohadt jó ötlet :)

Kosztarika 2021.02.12. 21:46:10

@kipcsak harcos:
Annyira vállalhatatlan voltál??? :)

TheLynx70 2021.02.12. 21:47:37

@MsIreneAdler: Én is! Lehet éccaka vissza is nézem valamelyik részt, mert nem tudom megunni. :-)

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:48:08

@Kosztarika: Mire fel ez a múlt idő??? :D

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.12. 21:48:45

@evacat: nekem még nem fordult meg ilyen a fejemben. De nem is vagyok húszéves...

Egyfejű 2021.02.12. 21:49:30

@evacat: Szerintem is csakis valami új trend lehet, emlékeim szerint a konzervatív Fru is romantikázott a WC-ben a (se)villai borbéllyal :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:49:38

@MsIreneAdler: énis az alien 2 a kedvencem :)

@repuloezustmokus: szia macsekom puszika

@Egyfejű: nem volt olyan rossz meg nem is mai film :)

barby03 2021.02.12. 21:49:59

Ma pótoltam a tegnapelőtt-tegnapi részeket. Nem olvastam vissza a kommenteket, de kiemelném,hogy Proli úr szülinapi buliszervezése kimerült abban, hogy leadta a rendelést a nyugiba és a többiek díszítettek, sütit sütöttek, ő meg learatta a babérokat. Az általa kreált rapszöveget ismét papírról olvasta.Megdöbbentő az agyi kapacitása.
Amúgy Ilonka nem adta át Dani üzenetét az anyós pajtinak ott lehetett a gond :D

kipcsak harcos 2021.02.12. 21:50:28

@Kosztarika: az nemválasz volt :D
Írtam, ÉRDEMBEN :P

Kosztarika 2021.02.12. 21:50:45

@Fu Szekh Li: eskü oda akartam írni, hogy 'már akkor is' aztán kitöröltem, legyen egy jó estéje.
Bár nem érdemli meg, mert titkolódzik.

TheLynx70 2021.02.12. 21:52:41

@Egyfejű: Szerintem macskáknál ez egyértelmű. Sokan vannak, sokan utálják őket, ha mindegyik ivartalanítva lenne, akkor aranyárban lehetne hozzájuk jutni, és még az sem biztosítaná, hogy jó helyre kerülnek! :( A macska furcsa jószág, de megéri gondot viselni rá... :)

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:55:30

@TheLynx70: meghoztad a kedvem :). Egyébként nagyon szeretem Sigourney Weavert.

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nekem is a 2 :)

Fu Szekh Li 2021.02.12. 21:56:02

@Ármándójózsi: Bizony-bizony. Csak tudnám, hogy került rá az LGT lemezére?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 21:56:10

jo8 jo ido toltest!
álmodjatok szépeket!

SirLemming 2021.02.12. 21:57:15

@MsIreneAdler: Ez a specialitásom. Mármint hülyéket beszélni és ezzel ötletet adni. :D

Btw én is letoltam már pár fröccsöt, ez a hét megérdemli.

@Fu Szekh Li: Azt meg ki találta ki... Suli?

@barby03: Nem értek egyet Danivsl dok mindenben, de jól csinálta. Virágot egész héten kb istápolta minusz a buli ugye smiért ő hisztizett. Kezdem azt hinni tényleg érdekli a csaj.

Kosztarika 2021.02.12. 21:58:06

@kipcsak harcos:
Te, Pini, ez szégyelli és letagadja az akkori önmagát. Gyanús, nagyon gyanús!!!

Egyfejű 2021.02.12. 21:59:05

@TheLynx70: Ekg :) Bárcsak egyértelmű lenne amúgy, az én környezetemben, sajnos,még mindig az az általános, hogy a macska fogyóáru, ha beteg se költünk rá, kerül helyette másik, a nemkívánatos szaporulatot meg a szokásos borzasztó módszerekkel intézik. Kb. én vagyok a hülye macskás csaj, aki képes orvoshoz vinni a macskafélét.

MsIreneAdler 2021.02.12. 21:59:48

@SirLemming: tyűűű, akkor igyekeznem kell, ha nem akarok lemaradni!! :)

ppupu 2021.02.12. 22:00:09

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az Ápoltak Viadala!

Fu Szekh Li 2021.02.12. 22:00:28

@SirLemming: Egyetem, diákigazgató választás (nem én voltam a jelölt).

kipcsak harcos 2021.02.12. 22:01:17

@Kosztarika: "ez szégyelli" mondjuk ez rosszul esett :(

.Zsu 2021.02.12. 22:02:06

PP ingeeeee :))) kedvelem

Moh csinált már Mercinek reggelit?

barby03 2021.02.12. 22:02:21

Na megint virsli-szív sül...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:02:28

Sziasztok, szép estét!

Ki mit tippel, ma ki fog veszekedni kivel, és vajon a szerkik megkímélnek-e minket végre a Daniella Vircsi lepedőakrobatikának nem nevezhető ténykedésétől? :D

Egyébéként, igazából tisztelettel megjegyzem, hogy ennyit sütni és tortázni, az felér egy kínzással. Van nektek szívetek? Ki fogom pakolni a hűtőt. :DDDD
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jó éjt! :-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:02:39

@tvbuzi: ne kezdd! nem eszünk! :)))

...mert nem lesz elég a konténer....:DDD

kipcsak harcos 2021.02.12. 22:03:10

És még blackjacken is vesztek :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:03:31

Ki tudja mi vár rám kint? Megmondom Vircsike, a sok farok...

tvbuzi 2021.02.12. 22:03:39

@.Doktor.Szöszi.: :DDDDDDDD
akkor műsor után???????

TheLynx70 2021.02.12. 22:04:20

@MsIreneAdler: Nekem a kettőben nagyon bejött Michael Biehn. :) Igaz, már a Terminátorban is! :)

Kosztarika 2021.02.12. 22:04:23

@kipcsak harcos:
Yovanna. Csak már megszoktam.
Ne szomorkoggyá, ha titok, hát titok. Előbb utóbb kiderül. :P

tvbuzi 2021.02.12. 22:04:25

@Cimili2: 3db mandarin és egy málnás joghurt volt a vacsorám :((((

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:04:44

@tvbuzi: akkor meg már nem lesz étvágyunk, ha proliék alkotnak megint :DDD

.Zsu 2021.02.12. 22:05:01

@Kiégett Hobbynyúl: én meg csak ismét megjegyezném h itt mindenkinek a hűtőjében van torta,süti miegyebek?
én a gyümisalimat eszegetem. mondjuk jó ez is :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:05:05

Vivi banyek... ezt nem kellett volna.... ráadásul Robi azt mondta, hogy egészen mást duruzsoltál egész héten neki, mint amit döntöttél. Ettől függetlenül igen, így volt tisztességes.

Bála, azért ne legyen nagy az arcod.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:05:15

A majom most gyökér lesz, bocs az édességtől félőktől.
Ki is vettem szépen az akció Mozart kugeln-es zacsit a szekrényből...

Cimili2 2021.02.12. 22:05:18

@tvbuzi: kapadzkodj meg, én ma csak gyümisalit ettem.

Mók_Ica 2021.02.12. 22:05:22

sziasztok :) pusszancs :))))

Kosztarika 2021.02.12. 22:05:28

Bála nálam egyre lejebb ERESZkedik lefelé.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:06:06

@.Zsu: nekem nincs...semmise...az utolsó sportszeletet is megettem...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:06:37

@.Zsu: Neeeem. Nálam csak meggybefőtt van, így azzal kell beérnem. :DDDDDDDD

_Pipp 2021.02.12. 22:06:51

3 óra, micsoda száműzetés, de szerintem Móhh ennek is örül. :D

Egyfejű 2021.02.12. 22:07:01

@Cimili2: Sziamiáu! Mondtam már, hogy imádom az avatarod, mert jókedvem lesz tőle?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:07:21

@Kosztarika: Nálam is. Átesett a ló túloldalára és azt hiszi, egyedül ő az ész... hiba, hatalmas hiba.

.Zsu 2021.02.12. 22:07:25

Moha arcán a totál apátia mikor Marci rámászik.

SirLemming 2021.02.12. 22:07:36

@Fu Szekh Li: Kemény, elképzelni se nagyon tudom. :D
Egyetem lévén remélem lett a végén pálmafuck.

@MsIreneAdler: Azért ne siess nagyon, a másnaposság rossz... értem?

A músorhoz.... 3 óra? Áldás, vaze. Moh járna egy örömtáncot alá is írnám.

MmeChauchat 2021.02.12. 22:07:39

"vlog videó" , bakker

Cimili2 2021.02.12. 22:07:39

@Egyfejű: de ari vagy, köszi!!❣

barby03 2021.02.12. 22:08:18

Jajj de kínos volt, ahogy Merci rávetette magát és puszillgatta Moht.

MsIreneAdler 2021.02.12. 22:08:20

@TheLynx70: ő még idősen is ott van. Nem lett ilyen macskajancsi, ilyen botox pacák .

tvbuzi 2021.02.12. 22:08:45

@.Zsu: Virág is feszt Danin fekszik. agyfasz

.Zsu 2021.02.12. 22:09:10

@Cimili2: nekem is egyik kedvencem :))
@Kiégett Hobbynyúl: az is jóóó :))
@.Doktor.Szöszi.: ez szomorú. nekem volt egy korszakom, amikor ha nem volt édesség itthon folyamatosan palacsintát sütöttem.

gazo 2021.02.12. 22:09:11

Moha bazd meg megviselné ha kiesne a bejárónője

Egyfejű 2021.02.12. 22:09:36

@Kiégett Hobbynyúl: Á, most hogy mondod, van egy barackkompót a kamrában!

SirLemming 2021.02.12. 22:09:41

Kár a pulcsikért... rányomni azokat a matricákat... remélem legalább csöviknél kötnek ki.

_Pipp 2021.02.12. 22:10:00

Robinak jobban elhiszem, hogy hiányozna neki Mercike, Vivi a gondját viselné Mónak. :D

tvbuzi 2021.02.12. 22:10:09

@SirLemming: az agyhalott rajongók fizetnek érte

.Zsu 2021.02.12. 22:10:37

@tvbuzi: ja de tudod ott Danin jobban látom h igényli, vagy hát érted. elvárja :))
Moha meg olyan meehh...

barby03 2021.02.12. 22:10:57

@SirLemming: nem tudtam kinézni mi van ráírva...

tvbuzi 2021.02.12. 22:11:15

Moh egész nap ezzel az unott arccal operál?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:11:25

@gazo: Mohának csak ennyit jelent, nem többet. Mercike meg aztán sikeresen betartotta a fogadalmát, na ja.:D
@Majom1Parádé: Moha arca tanulmány volt.
@Egyfejű: A túlélőkészlet. :D

Cimili2 2021.02.12. 22:11:36

sztem uncsi ez most.

MsIreneAdler 2021.02.12. 22:11:40

@SirLemming: ah, annyi bor sincs, hogy most aznapos legyek tőle :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:11:51

@.Zsu: most muszáj...nincs így kísértés...

.Zsu 2021.02.12. 22:12:12

csicskagyász vértelen pojáca ez a Mohagyerek.

SirLemming 2021.02.12. 22:13:16

PP átment józan cinikus gecibe mióta lemindeneztük pár héten / hónapon át.... de ez bejön legalább.

barby03 2021.02.12. 22:13:32

1 tekercs WC papírral megy vlogolni Virág?!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:13:34

Virág: Vigyek egy banánt?
Ja, legalább lesz mit használni a 3 óra alatt....

Cimili2 2021.02.12. 22:13:42

nabaz, merci is éhes.

kipcsak harcos 2021.02.12. 22:13:44

Peti fiú magasan a legjobb műsorvezető.

tvbuzi 2021.02.12. 22:13:45

Ezt a zenét szeretem

Mók_Ica 2021.02.12. 22:14:11

virdzsi a 3 órás számüzetésre visz 1 tekercs klotyópapírt :))))))

.Zsu 2021.02.12. 22:14:46

@SirLemming: mindig is ilyen volt. megalapítom a PP fan klubot.

zene a VVben:
www.youtube.com/watch?v=tgIqecROs5M

imádom ezt a számot.

_Pipp 2021.02.12. 22:14:53

Szokj hozzá Dani ...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:15:33

@Mók_Ica: Ez a "maradj otthon" hatása lehet, amikor pánikvásárlás miatt eltűnt a boltok polcairól. :D

Mók_Ica 2021.02.12. 22:15:54

@_Pipp: ki fogja becsípni a bőrét ha már nem lesz virdzsike????

Kosztarika 2021.02.12. 22:16:00

@barby03:
Hogy Dani ne tudjon kimenni nélküle a budira, ellopja a wc papírt.

tvbuzi 2021.02.12. 22:16:27

@.Zsu: ekg, én is erre írtam

Mók_Ica 2021.02.12. 22:16:53

@Kiégett Hobbynyúl: sokat fog sírni és folyni fog az orra...... én erre gondoltam :)))))))

barby03 2021.02.12. 22:17:23

@Kosztarika: WC papír segítségével visszaemlékszik a budis percekre.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:17:29

Danika befosott Moh-tól. De van is mire.

_Pipp 2021.02.12. 22:17:40

@Mók_Ica: majd csipkedi magának, az úgyis megy neki

Cimili2 2021.02.12. 22:17:45

dani most döntötte el, h ezutan nem lesz féltékeny.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:18:03

@Mók_Ica: Ja, jó... bár azért 3 óra alatt ez teljesítmény lenne. Papírzsebkendő nincs? :-)))

Mók_Ica 2021.02.12. 22:18:53

@_Pipp: nem marad más neki :)))) hihihihihi

@Kiégett Hobbynyúl: nem elég :))))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:18:55

@Cimili2: a felügyelőtisztje is biztos büszke rá most ezért :)))

Kosztarika 2021.02.12. 22:19:25

@Kiégett Hobbynyúl:
A papírzsepi másra kell a hálóban. Sűrűn.

Mók_Ica 2021.02.12. 22:20:04

igen dani, láttuk hogy erős vagy..... ja, nem is.... cserébe sokat böfögsz.....

TheLynx70 2021.02.12. 22:20:37

Csak nézem őket, és én is gonosz leszek, ezek a férfiak tespednek, mint a 3,14csa!! Hol van az őskor, amikor levadásztak ezt-azt, és csak utána húzták be a nőt hajánál fogva a barlangba. Nyilván a feministák sírva fakadnának, de manapság a gender a stílus... :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:20:43

@Mók_Ica: Akkor vitt volna egy zacskóval legalább. :DDDD
@.Doktor.Szöszi.: Lehet. Bár nem irigylem szegényt, hogy minden egyes összefoglalót és bv-t végig kell néznie. :D

gazo 2021.02.12. 22:20:56

Ha Dancsónak fáj hogy Viri sír, akkor minek ríkatta folyton? Perverz.

Adamadam 2021.02.12. 22:20:57

Dani akkor is erős meg tökös volt mikor garázdaságba kellett keveredni. Most meg beszélgethet a felügyelőtisztjével:D

ppupu 2021.02.12. 22:21:01

Lője le már valaki Danit

Cimili2 2021.02.12. 22:21:02

@.Doktor.Szöszi.: huh, erről lemaradtam. ma nem volt időm visszaolvasni.

ppupu 2021.02.12. 22:21:15

K O N T É N E R T !

tvbuzi 2021.02.12. 22:21:22

Dani az anyósát próbálja meggyőzni?

barby03 2021.02.12. 22:21:48

Dani önzetlen szeretete durva... XD

_Pipp 2021.02.12. 22:22:16

jaj mit össze fog vinnyogni ha Viri kiesik

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:22:39

@Kosztarika: Ne is mondd, már előre készülök az újabb jelenetre. Egy napot most már csak ki fogok bírni... nehezen.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:22:54

@barby03: Dani olyan mint a politikusok. Azt sem szabad elhinni neki, amit kérdez.

MsIreneAdler 2021.02.12. 22:23:08

Fiúk! Mindjárt jön a Liderin, készüljetek :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:23:16

@_Pipp: Hajaj. Majd Bálintnak fog magyarázni megállás nélkül. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:23:21

@ppupu: kelleni fog az a drón...kerül, amibe kerül...:DDD

SirLemming 2021.02.12. 22:23:57

@TheLynx70: Adnál nekik melót csinálnák...
De ma már egyenlőségesdi van, asszonyállat is mehet mamutot vadászni addig szedek bogyókat. :D

ppupu 2021.02.12. 22:24:26

@.Doktor.Szöszi.: Hát jó... éljünk veszélyesen :D

barby03 2021.02.12. 22:24:44

@Majom1Parádé: mert megkeményítette az élet. :D

ppupu 2021.02.12. 22:24:55

@MsIreneAdler: Yeahhhhhhh, ha meg nem megnézem youtube-on

_Pipp 2021.02.12. 22:24:58

@Kiégett Hobbynyúl: majd kirappeli magából a fájdalmat

Kosztarika 2021.02.12. 22:25:12

@Kiégett Hobbynyúl:
Győző összeomlik ha nem lesz naponta sex a bv-ben.
Remélem visszavonul.

barby03 2021.02.12. 22:25:43

@_Pipp: sztem nem viszi túlzásba. Ahogy Gina se Amanda után... Ők meg fajtársak ugyebár...

EU2020 2021.02.12. 22:26:31

A lányok nem nagyon kapnak adásidőt, azt sem látuk, Virág hogyan ütötte el a három órát, az alázó Daniella viszont hosszan hablatyolhat faszságokról. Ez milyen szerkesztés? pffffff

Kosztarika 2021.02.12. 22:26:32

@MsIreneAdler:
Szerencséd, hogy itt vagy. Aszittem leléptél. :)

ppupu 2021.02.12. 22:26:35

Az a baj (illetve. nem baj), hogy Dani monológjának második percében veszítettem el a fonalat...

Fu Szekh Li 2021.02.12. 22:27:18

@SirLemming: Inkább nem mesélek róla :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 22:27:31

@ppupu: Hogy bírtad addig? 3 sec is sok a gyökérből...

.Zsu 2021.02.12. 22:27:38

@MsIreneAdler: sztm az nem mehet le 11 óra előtt

Kosztarika 2021.02.12. 22:27:42

@Kiégett Hobbynyúl:
Szövetkezni fognak Robi ellen. :((((

tvbuzi 2021.02.12. 22:28:26

@Kosztarika: majd elmegy a Dikh tévébe hírolvasónak

Kosztarika 2021.02.12. 22:28:54

@.Doktor.Szöszi.:
Új kép? Vagy csak én nem vettem észre?
Csínos. ;)

MsIreneAdler 2021.02.12. 22:29:02

@Kosztarika: itt vagyok, viszont mindjárt elalszom...
@.Zsu: oh, ja vagy úgy.

Sajnálom fiúk :(

Egyfejű 2021.02.12. 22:29:09

@ppupu: én is így jártam, arra jöttem rá, hogy valami az agyamban lekapcsol, amikor Dani elkezd beszélni

tvbuzi 2021.02.12. 22:29:11

@Kosztarika: akkor maguk alatt vágják a fejszét

Cimili2 2021.02.12. 22:29:20

@ppupu: na ezért írtam, h uncsi ez a mai.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:29:23

@MsIreneAdler: szerintem már nézik youtube-on :DD

SirLemming 2021.02.12. 22:29:27

@MsIreneAdler: Linexes csaj jobban bejön akkor b*zi vagyok?

@ppupu: Beszélt két percig? o.O

@EU2020: Szvsz írt aztán bambult. Ha valami érdekeset csinált volna tuti bevágják.

Mók_Ica 2021.02.12. 22:29:39

@ppupu: itt van, kicsi tevém :)))) jer nyugodtan hánykolódni :)))

ppupu 2021.02.12. 22:29:39

@MsIreneAdler: A mocskok, sztem olvassák a hogyvolt posztokat és direkt szívatnak

Kosztarika 2021.02.12. 22:29:57

@SelyemSonkaPini:
Holnap veszek egy selyemruhát. ;)))

.Zsu 2021.02.12. 22:30:16

naaaa, rapcsata. nagyon tetszik ez az ötlet :))))))))))))

Cimili2 2021.02.12. 22:30:52

ezt a rappelést is mi a túrónak erőltetik??

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:30:56

@Kosztarika: új hajhoz új kép kellett :))
köszi :)

ppupu 2021.02.12. 22:31:04

@Egyfejű: @Cimili2: @SirLemming: Ugye, olyan mint egy mentális OFF. Elkezd beszélni és kész OFF. Nem is próbálom megérteni, teljesen felesleges. Egy igazi energiavámpír.

tvbuzi 2021.02.12. 22:31:08

Még jó, hogy nem furulyaverseny lesz

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:31:28

@Kosztarika: Sajnos igen, de bízom abban, hogy Robi azért erősebb Mohánál és Vivinél. Ahogy olvastam fb-n, sokkal jobban áll, sőt, Bála ott is lejtmenetben van.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:31:32

@.Zsu: és Virdzsi a gazdájához hasonlóan papírból nyomja XDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:32:13

@Kosztarika: Illetve ha Vivi most beáll Bála mögé teljes mellszélességgel, ott fogja elbukni az esélyeit.

ppupu 2021.02.12. 22:32:19

A rapszövegnek mindig sértőnek kell lennie.??

Mók_Ica 2021.02.12. 22:32:30

@tvbuzi: az majd a takaró alatt..... és csak virdzsi fog versenyezni :)))))

2021.02.12. 22:32:59

Erre a rapnek nevezett rettenetre nem tudok mit mondani, kérem kapcsolja ki mindenki.

SirLemming 2021.02.12. 22:33:12

@Cimili2: Ennél bonyolultabbat nem tudnának szvsz csinálni.
Azért egy Örkény 1percest írni nehezebb lenne.

tvbuzi 2021.02.12. 22:33:25

@Mók_Ica: nem biztos az, hogy csak Viri :DDD

gazo 2021.02.12. 22:33:33

Marci nem is volt nagyon sértő, nekem teccett

Mók_Ica 2021.02.12. 22:33:37

e z b o r z a l m a s!!!!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 22:34:16

lyézusss....én kérek elnézést....

Mók_Ica 2021.02.12. 22:34:33

@tvbuzi: akkor sztereoban fogják a többiek hallgatni a furulya-szót :)))))))))))))))

EU2020 2021.02.12. 22:34:33

hol a timing Virdzsike

Adamadam 2021.02.12. 22:34:37

Virág nem tudja mi az a rím

ppupu 2021.02.12. 22:34:46

ez nagyon jó volt, ja nem

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 22:34:50

Virág ebben is szar.... ez tényleg csak szopásra képes, semmi másra a világon :(

2021.02.12. 22:34:52

Virág mintha először olvasná a szöveget.

gazo 2021.02.12. 22:35:10

Daniella végre hozzájutott a munkaeszközéhez....

tvbuzi 2021.02.12. 22:35:50

Ez a teleshop jó ötlet

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 22:36:00

@Kosztarika: Rendben ! Megnéznélek benne, ahogy vonulsz :)

SirLemming 2021.02.12. 22:36:04

Merci nettó jobb volt de ez a kultúra benne is van. Virágnak kb annyira állt jól mint Pavarottinak állt volna.
Fú PP el ne élvezz. Virágszínvonal....

.Zsu 2021.02.12. 22:36:08

csinálok egy videót PuskásPeti kommentálásaiból :D

Adamadam 2021.02.12. 22:36:08

@gazo: Rutinosan vette kézbe, és nem azért, mert rajong az amerikai sportokért:DD

EU2020 2021.02.12. 22:36:09

Bála jó lesz tvshopon gyűrűárusnak

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.12. 22:36:29

@SelyemSonkaPini: Abban gyakorlott már, csak azért. :D

SirLemming 2021.02.12. 22:36:37

@EU2020: A metronóm most nem volt benne, ez azért elnézhető....

tvbuzi 2021.02.12. 22:37:15

Inkább Sárkányfűárus

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 22:37:24

@Kiégett Hobbynyúl: Aztán kitudja... az is mindig mellémegy neki! :)

_Pipp 2021.02.12. 22:37:51

ez nagyon kellemetlen

EU2020 2021.02.12. 22:38:23

@SirLemming: Az első, amit amit a repről levesz az ember, hogy fogdossák a micsodájukat és hangsúlyosan dünnyögnek