Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X89 – A Robminátor

2021. február 11. 14:50 - Laura Ingalls

 kepernyofelvetel_166.jpg

 A 89-es számú összefoglalót Ancsa vezeti fel nekünk méretes zakóban - ami ennél fogva inkább kabátnak tűnik - és hatalmas fejű gumicsizmában. Hamarosan kiderül kit hív ki Merci – mondja Ancsa – ám előtte lehull végre a lepel, a hét millió nézőt (LehetEgyVéleményemGábor után szabadon) foglalkoztató kérdésről: wtf van az utolsó lila kendővel. Nos az van, hogy beállítottak a készítők az udvar közepére egy cölöpöt, amire rátettek egy üvegfalú dobozt, amibe betettek egy lila kendőt amit egy műanyag kéz szorongat és küldtek egy levelet a Hét Törpének, hogy aki hamarabb hozzáér, övé a szajré. Hapci olvassa fel a levelet, ami után kis képzavar támad, hogy meddig is lehet birtokba venni a kincset. Kuka szemüvegben ül és magához képest sokat beszél, de cserébe hülyeséget, majd Tudor rántja helyre a dolgokat, hisz szövegértésben ő a legjobb: 48 óráig, a következő kihívásig lehet magukévá tenni a kendőt, utána auf wiedersehen lila kendő és védettség úgy zusammen, mert Szendéről is lekerül amit jelenleg birtokol és a párbajról visszatérő sem kap újat. Minden szempár Morgóra szegeződik, mert a jelenlegi állás szerint Szundi őt fogja kihívni. Szokása szerint Morgó durcizik, háborog kissé, hogy szíve szerint megragadná a védettséget most azonnal, két kézzel és el sem engedné soha többé, mert mégis ki az a hülye aki párbajra akar menni, de meglepő módon sikerült fejben levezetnie, hogy ha ő most védett, akkor Hapci lesz a másik párbajozó, mert Szundi a többi törpét nem vinné párbajra.
Vidor cigizés közben finoman presszionálja Kukát, hogy amennyiben ő veszi ki az üvegkoporsóból a rohadt almát, akkor Szundi azt hív ki akit akar (Morgót) és senki nem szólhatna semmit, mert Kukának minden joga meg van, hogy bevédje Szundit. Kuka nem szeretne ily módon beavatkozni a játék menetébe. Meg úgy egyébként sem, nem hiába hívom Kukának. Mindeközben Morgó Ilonával beszélget (házi nyúl) a hálóban, amit Hapci bejövetele szakít meg. Morgó próbálja kicsikarni Hapciból, hogy áldását adja arra, hogy rámarjon a lila kendőre és mondja ki, hogy szívesen megyek helyetted párbajra Szundival, de Hapci sem most jött le a falvédőről és csak annyit mond: ahogy érzed szívem és ezt variálja perceken keresztül.

kepernyofelvetel_167.jpg

kepernyofelvetel_168.jpg

kepernyofelvetel_170.jpg

kepernyofelvetel_171.jpg

kepernyofelvetel_172.jpg

kepernyofelvetel_174.jpg

kepernyofelvetel_175.jpg

kepernyofelvetel_176.jpg

A Villampia záró napján elérkeztünk a férfi döntőhöz. A döntősök első erőpróbája a kispályás fejfoci. Egyszerűek a szabályok: csak fejjel lehet érinteni a labdát, aki egyéb testrésszel érinti szabálytalankodik, így ellene büntetőt értékesíthet a másik fél. Bálint nagy lendülettel veti bele magát a küzdelembe, Robi az elején picit óvatosabb. A meccs alá a szerkik olyan zenét kevertek amiben erősen dominál a dob. Dani és Vivi kezében meg duda van. Namármost. Azt képzeljétek el, hogy reggel óta úgy érzem magam, mintha egy éket ütöttek volna a fejembe a bal szemem helyére és most minden egyes dudálást és dobütést úgy érzek, mintha az éket csapkodnák egyre mélyebbre, bele a fejembe, egészen az agyamig. Mondhatom kiváló.
A véletlen úgy hozza, hogy egy alkalommal Bálint kezéhez hozzáér a labda, így Robi beguríthatja a labdát Bálint kapujába (mert a büntető alatt üres a kapu). Ezután Robi számára hamar világossá válik, hogy csak így tudja megnyerni a meccset. Mármint, hogy büntetőket harcol ki Bálinton. Bálintnak ez későn esik le. A második félidő vérmes küzdelmet hoz, amit Merci közvetít (bár ne tenné). Bálint is rúg (bólint) végre egy gólt, aminek Virág úgy örül, hogy az angol nézőknek is gyorsan elmondja az állást: váJn, vagyis vÁn pojnt! Húúúú…
Végül Robi nyert 6-1-re. Robi a riportban azt mondja, hogy reméli erre úgy fognak emlékezni az emberek még 20 év múlva is, mint a híres magyar kis bajnokságra amikor a magyarok is hat gólt rúgtak az angoloknak. Nos, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, ízlelgesse mindenki a magyar kis bajnokságot.

kepernyofelvetel_178.jpg

kepernyofelvetel_179.jpg

kepernyofelvetel_180.jpg

kepernyofelvetel_181.jpg

kepernyofelvetel_182.jpg

kepernyofelvetel_184.jpg

kepernyofelvetel_187.jpg

A férfi döntő második versenyszáma a súlyemelés. Amellett, hogy kinyomva kell tartaniuk egy kétkezes súlyzót a fejük felett, még egy-egy lány is a nyakukba ült. Robi nyakéban Virág, Bálint nyakában Merci, az eső meg szakad. Igen, ezek a szerencsétlenek lányokkal a nyakukban, súlyzóval a kezükben állnak az udvaron a szakadó esőben. Fergeteges. Mindkét fiú kapja a biztatást, Robi erős extrát kap Virágtól, amin én nagyon meglepődöm, mert tényleg ügyesen bátorítja, hogy ne adja fel. A párbajt Robi nyeri és megköszöni a végén Virdzsinek a segítséget. Mindkét srácnak jár a keksz, mert egyáltalán nem volt könnyű a feladat.

kepernyofelvetel_188.jpg

kepernyofelvetel_189.jpg

kepernyofelvetel_190.jpg

kepernyofelvetel_191.jpg

kepernyofelvetel_192.jpg

A következő versenyszám a díjugratás. Amennyiben ezt is Robi nyeri, úgy ő lesz a nyertese férfiágon a Villampiának. Most elgondolkoztam kicsit, hogy ha Bálint nyer akkor vajon még hány számban akarják őket nyúzni? Mindegy is, kezdődik! Elég Móricka módon a villa nappaliját és hálóját csinálták meg díjugrató pályának. A villa ajtajából indulva a háló felé, majd azt körbeugrálva a konyhán keresztül a nappalin át vissza a háló irányába halad a kör és mindenféle akadályokon kell átugrálniuk, illetve azok alatt átbújniuk. Mindösszesen 99-szer. A srácok felültek a szopórollerre és nincs leszállás. Az első néhány kört nagyon megtolják, Bálint vezet, Robi pedig nem akar lemaradni. 8 kör után Robi átveszi a vezetést és szép lassan lehagyja Bálintot. A versenyszám végére Bálintnak 31 köre maradt hátra. Megcsinálta tisztességből, nem akarta feladni, de jóval hamarabb rájött már, hogy ez a hajó bizony elment. Mindketten teljesen kimerülnek a végére. Robi azért megy még egy 100. ún. tisztelet kört. Bálint meg terminátornak hívja és szerintem is elképesztő milyen akaratereje van és mentálisan mennyire erős. Mert ez bizony már nem kizárólag a fizikumon múlt. Bár a súlyemelést is fejben nyerte meg Robi.

kepernyofelvetel_194.jpg

kepernyofelvetel_195.jpg

kepernyofelvetel_196.jpg

kepernyofelvetel_198.jpg

kepernyofelvetel_200.jpg

kepernyofelvetel_201.jpg

Miután Mó, Bálint és Robi megkapták érmeiket a Villampián való szereplésükért, Robinak a riportba kellett mennie, mert ott várta a nyereménye. Mikor Robi belépett a riportba kicsit csalódottan nézett körül, hogy itt nincs semmi, ám aztán elkezdett csörögni egy telefon. Édesanyukájával beszélhetett néhány percet, aki biztosította kicsi fiát szeretetéről és arról, hogy anyai szíve kicsattan a büszkeségtől. A biztatás mellett közbe vetette anyu, hogy Robika tartsa meg magának a gondolatait, majd gyorsan másba kezdett, mert az ilyenekért ejnye-bejnye jár. Mialatt Róbertünk anyuval tárgyal, Virdzsó Daninak rage-el. Ő is szeretett volna a szüleivel beszélni a nyúl helyett. Rosszul esett neki, hogy ő nyulat kap, Robi meg telefonhívást. A nappali után Virág már a fürdőszobában, a zuhany alatt sír. Taknya, nyála egyben van, galuskásan beszél, Dani csitítja, ölelgeti, ez van, nyugodj meg, nem változik semmi ha hisztizel akkor sem. Nem baj, legalább hallották és jelentőségteljesen belenéz a kamerába. Amíg ő bent itatja az egereket Robi már rég befejezte a telefont és a nappaliban hallgatják a fürdőből kiszűrődő hangokat Mercivel, Vivivel és Móval. Egyikük sem érti a királydrámát és ezúttal én sem érzek együtt Virdzsóval.

kepernyofelvetel_215.jpg

kepernyofelvetel_220.jpg

kepernyofelvetel_221.jpg

kepernyofelvetel_222.jpg

kepernyofelvetel_223.jpg

kepernyofelvetel_224.png

kepernyofelvetel_226.jpg

kepernyofelvetel_227.jpg

kepernyofelvetel_228.jpg

kepernyofelvetel_229.jpg

kepernyofelvetel_230.jpg

A kihívás előtt még megmutatják nekünk hogyan küldték ki a kis nyomikat a rettegett lila kendő színe elé az udvarra, hogy megmondják neki miért nincs rá szükségük. Bizony, bizony, a kendő nem kell senkinek. Olyan ez az üvegdobozban lévő kendő, mint valami kórság. Egyenként nézik meg a falusiak mi a fene az, de nem merik megérinteni, félnek tőle, mint a tűztől. Az az ördög maga. Ha netalántán hozzáérnének, leharapná a kezüket, vagy lerohasztaná, sőt a lábuk is oda lehet. Ki tudja? Lehet, életük végéig gyötörné őket a betegség amit úgy hívnak népharag. Miután végül mindenki túlélte a találkozást az udvaron tanyázó lidérccel, mégis történt egy kis atrocitás. Merdzsó a hálóban hergelte Ilonát, értsd: odanyomkodta Ilona orra elé az ujját, az meg azt hitte eleség és ráharapott. Virdzsi röhögve dicsérte meg kis háziállatát, a vérnyúl meg csak szuszogott magának, mintha mi sem történt volna. Hogy Ilona nehogy rákapjon Merci ízére a szerkik gyorsan összecsomagoltatták a gazdájával, így tehát a Hét Törpe megint heten maradt. Ilona 1 napot töltött a villában. Szevasz Ilona, jó volt veled, vár az utca.

kepernyofelvetel_231.jpg

kepernyofelvetel_232.png

kepernyofelvetel_235.jpg

kepernyofelvetel_236.jpg

kepernyofelvetel_237.jpg

kepernyofelvetel_240.jpg

kepernyofelvetel_242.jpg

kepernyofelvetel_243.jpg

kepernyofelvetel_244.jpg

Végre elérkezett a várva várt pillanat, amit Anikó az adás 22. perce óta folyamatosan ígér, hogy mindjárt kezdődik, most már tényleg mindjárt pillanatokon belül kezdjük, aztán cirka 60 perc elteltével tényleg elérkeztünk a kihíváshoz. Abszolút érdektelen a sztori, Ancsa idétlen kérdéseket intéz a lakókhoz, viszont kiderül, hogy Virágnak szülinapja van. Ide pedig be kell szúrnom, hogy a szülinaposok rendszerint legalább levelet (vagy akár hívást) szoktak kapni otthonról, ami elvezet oda, hogy nem értem mi a f.szért rage-elt Virág vagy fél órát Robi telefonhívása miatt, ha 2 napra rá szülinapja van és egyébként is látja majd a pereputtyot a párbajon.
Amíg dünnyögök Ancsa kiszólítja Mercit a riportba, ahol szintén nem történik semmi különös, majd elérkezik a kihívás. Merdzsó röviden beszél, nem haragból hívja ki az ellenfelét, majd megkéri Bálintot, hogy álljon fel. Nyújtja felé a kendőt és megkéri arra is, hogy kösse rá Virágra. Virágnak valószínűleg egy zabszem sem férne be – pedig Dani dolgozott rajta elég keményen az elmúlt két hónapban, hogy akadálytalan legyen a bemenet – és Bálintban is megállt egy pillanatra a levegő. Nekem tetszett, a lakók is nevetnek. Merci azt mondja idén ezt még senki sem csinálta, neki meg sz.r volt a szövege és szerette volna feldobni valahogy. Sikerült. Este láthatjuk hogy sikerült Virág szülinapja és hallhatjuk az anyukájától kapott hangüzenetet. Hogy is volt azzal a hisztivel?
Jövő héten jövök, pusszantás, szevasztok.

kepernyofelvetel_246.jpg

kepernyofelvetel_247.jpg

kepernyofelvetel_248.jpg

kepernyofelvetel_249.jpg

1085 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.11. 15:05:07

zsenialis a hét torpézés Laula, végig rohogtem :D :D :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 15:07:47

köszi Laura, fantörpikus lett! főleg a Virdzsis képeket értékelem, már az éjjel is rémálmaim voltak tőllle :))

Gia 2021.02.11. 15:13:26

Nagyon jó lett Laula,köszi!!A lila kendős kórság teccett a legjobban.:-)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 15:18:17

ELSŐ ! Már megint ! :D :D
De valamiért még jobb amott...

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 15:19:36

@úgymond olvasó mmkk: SZ'asz Anyám ! Delég láttalak csaj'e ! :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 15:21:58

@SelyemSonkaPini: csa :)) meghalni sincs idom vagy ket hete (azt se tudom, mikor voltam itt utoljara, osszefolynak a napok, szoval lehet csak egy hete volt)

Krétagarbó 2021.02.11. 15:23:45

Klassz a héttörpés sztori, bár neha elgondolkoztam, hogy hány éves a kapitány.
Robi amúgy a fejfocit is a fejével/eszével nyerte Bála ellen. Nekem erősen jön felfelé Robertó, remélem övé lesz a 36 milka.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.11. 15:23:55

Bejövős volt, hogy a törpékkel helyettesítetted a lakókat Laura!
Vircsi meg megint előadta a hattyú halálát. Szombat este már az övéivel lehet végleg, aztán meg jöhetnek a kuncsaftok.

2021.02.11. 15:27:22

Köszönet a posztért !

ficekence 2021.02.11. 15:29:01

Laura Ingalls : Köszi az összefoglalót. :)

Laura Ingalls 2021.02.11. 15:31:23

Köszönöm mindenkinek és szívesen mindenkinek! :D

.Zsu 2021.02.11. 15:34:27

nagyon köszii Laura!
nagyon tetszett a 7 törpés párhuzam :D

Bálint - Tudor
Virág - Morgó
Dani - Hapci
Vivi - Szende
Merci - Szundi
Moha - Kuka
Robi - Vidor

Laura Ingalls 2021.02.11. 15:37:39

@.Zsu: :D köszi és pont így gondoltam :)

Gia 2021.02.11. 15:37:45

@.Zsu: Dani inkább Büfi lenne,ha lenne ilyen törpike.:-)

.Zsu 2021.02.11. 15:40:39

@Laura Ingalls: jaj én csak utánad szabadon :DD közben azon filóztam h mégis miért írom így le, de az összesített listák rajongója vagyok, és kellett így látnom a csapatot.

Anikót akartam Hófehérkének, de az van hogy inkább ő a számító gonosz királynő/boszorka :))

.Zsu 2021.02.11. 15:41:31

@Gia: Virág meg Análka

Ármándójózsi 2021.02.11. 15:48:52

@Laura Ingalls:

Direkt nem elsőztem, hiszen az már megvolt/megvan Nálad, és ha én valakinél első vagyok, az már mindig úgy is marad, of course. <3 :)))

Az összefoglaló posztcsi pedig, mit is lehet rá mondani, talán a brilliáns a megfelelő szó erre, mint mindig. Nem lehet Téged nem szeretni az az igazság! :)))

2021.02.11. 15:51:07

@.Zsu: meg Robinátor :D

2021.02.11. 15:52:49

Tényleg hogy hívjuk őket
Proliúr
Proliné
Virgács
Marci
többieket hogy szoktátok?

Csakszóloktisztelettel 2021.02.11. 15:53:49

Sziasztok!
Csak én látom Lobin a kanapén a lila kendőt a kihívásnál?(RTL24, 1.36 - 1.40 között)

Egyfejű 2021.02.11. 15:55:02

@Laura Ingalls: Köszönet a posztért, és mély együttérzésem a fejed miatt, én is így vagyok ma. A jó párhuzamnak bizonyuló héttörpék után viszont, asszem, most kénytelen leszek megnézni a Hófehért. :)

Csakazertis2018 2021.02.11. 15:55:11

Sziasztok, jól értettem, hogy senki nem merte bevállalni a lila kendőt végül ?

Egyfejű 2021.02.11. 15:55:53

@Csakszóloktisztelettel: Én is láttam valamit, de azt hittem, rosszul.

.Zsu 2021.02.11. 15:56:56

@silvermansarah: Bála, Lobi, Moha, Hélium

Csakszóloktisztelettel 2021.02.11. 15:58:41

@Egyfejű: amikor Bála kimenet a böröndért üres volt a búra

2021.02.11. 15:59:13

A képek közt Vivi a tűzzel. :DDD

Ármándójózsi 2021.02.11. 16:01:19

Csúcsparaszt itt csesztetett engem, hogy átvertelek titeket, pedig Robin ott volt a lila, csak ez a szájba tekert szerkesztői balfasz bagázs mést ezt is elkummantotta, hogy ma is legyen műsor, aminek semmi értelme, mert a kivélasztás már megvolt, csak legfeljebb a körülmények, hogy milyen okokból, megfontolásból vette fel Robi a kendőt. Gusztustalan módon, még Ancsa sem mondta Mercinek a kötelező szöveget, hogy kit nem hívhat ki, mert lila kendő van rajta, szépen elsunnyogták, hogy szarjanak mindannyian egyenként egy egész népes süncsaládot, dédszülőstül...

2021.02.11. 16:03:03

@Ármándójózsi: Robinak minek a lila? :O
Hacsak nem Virág elől elvette, hogy ne tudja felvenni

.Zsu 2021.02.11. 16:05:16

@Ármándójózsi: muti, hol láttad Robin a lilát. énis akarom.

Egyfejű 2021.02.11. 16:06:45

@.Zsu: a kihívás közben, ahogy ott ültek a kanapén, megvillanni látszott.

alma_szósz 2021.02.11. 16:09:34

@.Zsu: rtl24 appon van a kihívásról videó, ott amikor Merci magyarázza miert Virágot hívta ki

Laura Ingalls 2021.02.11. 16:11:30

@Ármándójózsi: az már úgy marad. :) Köszönöm szépen Ármándó, olvadozom. :D

@Egyfejű: sajnálom én is a tiedet. Az az egy is fáj, látod most jó lenne még vagy kettő. :p
Úúúúú... imádom a Hófehért! Bárkinek mondom nem ismerik, pedig micsoda mese! Első Egetverő Arrogancia és Utolsó Oroszlánszagú Leó, meg a cselédek: hallotta már a pletykát? Ha nem én mondtam volna magának el sem hinném! (vagy valami ilyesmi :D )

Cérnahuszár 2021.02.11. 16:11:48

a tegnapi lenyűgözött, bár én az úszáshoz hasonló vicceseket akartam látni, meggondoltam magam.
imádom amikor egy férfiember küzd, használja azt az őserőt ami benne van
most jön a szomorkodás, ennyit jelent hogy valaki bagózik, sportember létére csak a felét tudja hozni annak amit egy nemdohányzó, pazarolja magát mert nem érzékeli hogy ez bizony pusztít
De küzdött, és a csakazértis nem hagyom abba amig robi be nem dobja a törölközőt, hatalmas volt
Robi meg elképesztő, tegnap az járt a fejemben, hogy most nyerte meg a játékot?

babérkoszorúk a hegyibeszéd után frizbiként átadva

.Zsu 2021.02.11. 16:13:30

na megnéztem énis. látom a kendőt.
i.imgur.com/VlfAGDu.png

Ármándójózsi 2021.02.11. 16:15:16

@.Zsu: 3x is látszik a tegnapi összefoglalóban kihíváskor. Az elején, amikor visszajönnek és Merci kihívása közben. De látszik az is, hogy dugdosva van. Köcsök barom szerkik, kapják be!!!

MÁS: Akit érdekel, hogyan alakulhat a végjáték, a párbajok időpontjával, azoknak egy kis infó:
kepkezelo.com/images/vi2dji14y39jvd1blh66.jpg
A végén a szöveg is érdekes.

.Zsu 2021.02.11. 16:15:30

@Egyfejű: @alma_szósz: kösziköszi, közben printszkrínt is csináltam a képről :))

ez is hatalmas szerkesztői baki sztm. úgy kellett volna alakítani, időzíteni ezt a lilakendős dolgot, h a kihívás előtt még láthassuk.
szánalmasnak tartom, h ilyenekre nem figyelnek.

.Zsu 2021.02.11. 16:16:44

@Ármándójózsi: nagyon köszi! :* :)) szupi infók
csekkoltam, és valóban látszik, fentebb linkeltem is a képet róla.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 16:17:07

sziasztok!

tegnap estit hova kommenteltétek?eldugtátok vagy mi , de akkor majd elolvasom az öfit nem vagyok zsarolható pont mint az FBI.

de előtte feszítek egyet a tükör előtt.gyááá

Egyfejű 2021.02.11. 16:19:17

@Laura Ingalls: Vagy ez is :" -Hallotta, Rezonancia? - De hisz maga mesélte! - Mért, attól még lehet benne valami!":D Imádom! Könyökpuszi!
Ami a fejet illeti, most képzeld el, ha kettő van, vagy hét, s mind fáj. Minden rosszban van valami haszon :)

Ármándójózsi 2021.02.11. 16:21:15

@.Zsu: De, figyelnek, de mivel ez vélhetően tegnap volt (hogy felvette Robi a lilát), gondolták majd a mai összefoglalóba rakják és már is van 5 perc anyaguk mára. Ezért is sunnyogtak tegnap a kihívás alatt. Na ez az ordas nagy gyökérség, hogy megpróbálnak megvezetni minket, nézőket...

alma_szósz 2021.02.11. 16:24:30

@Ármándójózsi: azon gondolkodom, ha lenne szimpátiszavazás ki esne ki, valószínűleg Moh és akkor bejönne a Robi Vivi Bálint döntő

ficekence 2021.02.11. 16:27:36

Teljesen egyértelmű, hogy Robin van a lila kendő, mire a kihívásra került a sor, bedugta a háta mögé. Előtte Bálint figyelmeztette.
Persze ezt én csak úgy vettem észre, hogy olvastalak benneteket és már figyelmesen néztem a történéseket. :_D

Ármándójózsi 2021.02.11. 16:28:03

@alma_szósz: A 3-as párbaj és a szimpátiaszavazás is full igazságtalan, gondoljátok csak át. Mindkettőben eloszlanak a szavazatok, hiszen csak egyre lehet tenni, és különösen az utóbbiban, könnyen kieshet olyan, aki egyébként simán döntős lehetne. Érdemes végig gondolni.

.Zsu 2021.02.11. 16:35:40

@Ármándójózsi: gusztustalan húzás...

alma_szósz 2021.02.11. 16:37:43

@Ármándójózsi: nagyon gáz hogy ebben az évadban ennyiszer és ennyire belenyúlkálnak

mozambikizombikini 2021.02.11. 16:41:14

@.Zsu: Nagyon tre..... es nagy hiba is. Bar en ezt a harmasparbajt sem csipem. Belenyulkalnak es tenyleg siman kieshet emiatt olyan, aki amugy dontos lehetne.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 16:41:16

@Ármándójózsi: szia ármándó megint egy hetes szerelmi meetingen voltál Párizsban?@Cérnahuszár a naív: görbiczet megette a cigi még is vagy 5x volt a világ legjobb kézilabdázója , de tény csökkenti a hemoglobin oxigénkötő képességét és szétcsapja az alveolusokat.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 16:49:45

@.Zsu: már nem olvasom vissza ,eddig kerestem , de azért köszi.

@mozambikizombi: pofátlanok , ugye a szerkesztők nem szeretnének normális műsort leadni .

@alma_szósz: pontosan , finom alma szósz

@ficekence: dugták volna virág fenekébe , akkor nem láttuk volna vagy a Daniéba .

Egyfejű 2021.02.11. 16:52:21

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szerbusz,mesterem! :)
Mindenkivel egyetértve: szerkik nyaljanak boxot.

ficekence 2021.02.11. 16:56:04

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nem hiszem, hogy oda bármi beférne már. :))

Egyfejű 2021.02.11. 17:01:31

@ficekence: Jó az avatarod! :D

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 17:08:14

@Laura Ingalls: ÉN is imádom a Hófehért ! Szerintem világhírű lehetne !
A sok fej nem biztos hogy jó lenne, ha mind fáj!

Ármándó tesómmal vigyázz az olvadozással, mert nagy kujon ! Imádom, szeretem világ jó tesóm, de Téged azért megóvnálak tőle ha lehet!
HA én mondom Neked, hogy nagyon jó voltál és imádlak mindig, NA azt veheted önzetlen dícséretnek, mert én egy visszahúzódó félénk emberke vagyok , mindenféle hátsószándék nélkül ! :)

ficekence 2021.02.11. 17:08:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szia :) néha én is előfordulok, nem lehet szabadulni ettől a szartól. :))

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 17:09:34

@Egyfejű: Már akartam kérdezni : Mi a lófaszt ábrázol ? ( FIVE : NEM BELEKÖTÉS istenbizony!)
Egy hangyafej vagy mi ?

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 17:10:11

@ficekence: "ettől a szartól. " ezt a blogra érted vagy a VV-re ? :D :D

ficekence 2021.02.11. 17:11:29

@Egyfejű: Köszi, a tiéd sem kutya. :) Próbáltam jelezni, hogy Mercikének szorítok.
Van még a Csizmás Kandúr, ha a pártfogoltam kedves nekem és Motkány, ha harcias akit kedvelek. :))

Jó nagy hülyeség, de azért nem veszem nagyon komolyan. :))

MsIreneAdler 2021.02.11. 17:13:21

@Laura Ingalls: szuper a poszt, mint mindig :). Mivel sikerült átszundítanom az izgi kivalasztást, így külön örültem neki!

És hogy innestől Fru szavaival éljek: tyűűű micsoda fordulat :D

ficekence 2021.02.11. 17:14:04

@SelyemSonkaPini: Jajmááár, belém akarsz kötni. :))) Persze, hogy a VV-re. 10 éve regeltem. Mindenkit " ismerek ", sokakat kimondottan kedvelek, hogy gondolhatsz ilyet?

Egyfejű 2021.02.11. 17:15:02

@SelyemSonkaPini: Ő vélhetően Fogatlan sárkány a Hibbant-szigetekről :)

Egyfejű 2021.02.11. 17:15:35

@MsIreneAdler: :D Kijelentem, hogy recece!

ficekence 2021.02.11. 17:18:54

@Cérnahuszár a naív: Én is Ekg :) Nem csak ezzel, hanem az előző kommentjeiddel is.

MsIreneAdler 2021.02.11. 17:19:49

@Egyfejű: :D! Kész az a rajzfilm! Most kedvet kaptam megnézni megint.

Egyfejű 2021.02.11. 17:23:50

@MsIreneAdler: Megintcsak recece, azazhogy én már nézem is :D

_Pipp 2021.02.11. 17:24:24

Szuper poszt, mint mindig! :) Hajrá Lobi, még a lilát is lenyúlta, nehogy Viri az utolsó pillanatban meggondolja magát. :D

Cérnahuszár 2021.02.11. 17:26:10

@ficekence: ú köszi, néha azt érzem hogy túl sok vagyok

ficekence 2021.02.11. 17:28:26

@Cérnahuszár a naív: :))))))))))))))) enyhe túlzás ha ezt érzed.

MsIreneAdler 2021.02.11. 17:30:51

@Egyfejű: én még nem tudom, de felírtam a listára. Lehet jobb lesz, ha a hiperuncsinak igérkező mai öfi helyett azt nézem! :)

Cérnahuszár 2021.02.11. 17:42:11

@Egyfejű: ezt úgy bírom :D
a két kedvenc

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 17:42:17

@SelyemSonkaPini: latom am, hogy udvarolsz itt ossze-vissza!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 17:42:52

én amúgy sem nézem , de ha ti sem nézitek csajok ,ki fogja nekem elmondani?
erre varrjál gombot

Egyfejű 2021.02.11. 17:44:33

@Cérnahuszár a naív: Olyan jót tudok derülni rajta :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 17:44:59

majd megnézetjük valakivel , akiért nem kár. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 17:45:41

amúgy. visszaolvastam a tegnap esti kommenteket, és meg szeretném köszönni, mert feldobtátok vele ezt a szar csütörtököt :))

ficekence 2021.02.11. 17:47:12

@Egyfejű: Ez nagyon aranyos volt, különösen, hogy az összes szereplőt szeretem. :) Köszi. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 17:48:05

Mi a mese címe? jégkorszakot szeretem meg a spongyabobot.Meg a verekedős , puskás filmeket mint a Shógun Richard Chamberlainnel.

hereverő heverő 2021.02.11. 17:50:07

Lóestét.
@Laura Ingalls: Isteni poszt! A törpés elnevezések harapnak, mint Ilona a villában :)

hereverő heverő 2021.02.11. 17:51:10

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): így neveled a sárkányodat 1-2. egy sárkánymesternek ezt illene tudnia.

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 17:51:24

Köszi a posztot, nagyon jó lett most is. A törpéket csak másodszori újraolvasásra sikerült mind helyesen beazonosítanom, dehát ki van égve az agyam így délutánra. Vivi lángján hangosan felnevettem :DDDD

hereverő heverő 2021.02.11. 17:53:12

@Egyfejű: Nekem a sárkányok és a Kis kedvencek a csúcs :) Panda!
www.youtube.com/watch?v=0C-qxjiDP1o

ficekence 2021.02.11. 17:54:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Így neveld a sárkányodat.
Nincs gyerek a családban?
Milyen mester vagy te?? :))))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 17:59:38

@Egyfejű: @hereverő heverő: köszike tesókáim, ha lesz időm megnézem.

@Laura Ingalls: köszi a posztot ,habár nekem túl szentimentális vagy , és ármándó lestipi stopizott.

Egyfejű 2021.02.11. 18:07:14

@ficekence: Ne bántsd a mestert, tesó, ő ilyen magyar meg erdélyi sárkányokra van szakosodva :D

ficekence 2021.02.11. 18:09:41

@Egyfejű: Nem bántásból írtam. :) Hiszen tesvír.
Amúgy én is erdélyi sárkány vagyok, Merci is meg mondta.

mozambikizombikini 2021.02.11. 18:13:36

@Alice_in_Wonderland: Vivi (sarkany) langja nagyon jo, azt majd elkell neki kuldeni, ha kijott. :D

Gia 2021.02.11. 18:14:10

Akkor most mit kell megnézni?A sárkányost vagy a hófehérest?Ezek nekem is kimaradtak..

Gia 2021.02.11. 18:14:56

@mozambikizombi: Még jó,hogy nem égett le a szempillája!:-)

Egyfejű 2021.02.11. 18:15:52

@ficekence: Ez már egyszer volt tőlem valamikor, de most a megismerkedésünk örömére újra:D Pacsi!
www.youtube.com/watch?v=oqwgMLdy2q4

Kosztarika 2021.02.11. 18:17:31

Jó estét törpék, motkányok, sárkányok, hangyák, nyulak, mókusok, szőkék és barnák, fiúk, lányok, bisexek. (Remélem senkit nem hagytam ki)
Köszi a posztot, Laula, mesés! :)

2021.02.11. 18:18:00

@.Zsu: és baszmeg tényleg ott van.

Krétagarbó 2021.02.11. 18:19:07

@.Zsu: tegnap írtam is a műsor alatt, meg még valaki szintén jelezte, hogy mintha a lila kendő villant volna meg Robi oldalán egy pillanatra.

Egyfejű 2021.02.11. 18:19:45

@Kosztarika: Jó estét, szmájli szívecskével! :)

hereverő heverő 2021.02.11. 18:20:47

@Kosztarika:
Ember, disznó, teknős, rovar, béka, serke,
Gyíkok, csíkok, tetvek, patkányok, aranyderes
Versenyparipák, sertésvészes idilli kullancsok,
Keselyűk megnevezhetetlen iszonyú tetvei,
Gyilkosan támadó afrikai
Kutya-hadak, a dzsungel kóbor rinoceroszai,
Oriás vadkanok, hatalmas gigászi
Elefántbikák, kosok, sasok, karvalyok,
Lepények és Sünök és Labdacsok

(Kerouac, Eörsi I.)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:27:26

@Kosztarika: de, a vörösöket meg a sellőket például kihagytad.

Kosztarika 2021.02.11. 18:28:52

@hereverő heverő:
Huu, jajjajj. Mind a ketten kihagytuk a tevét meg a malacot. El is megyek, járom a canossát. :(

mozambikizombikini 2021.02.11. 18:31:01

Virag feje amikor bömbizik, annyira epic mint a szomszedunk 4 evese, amikor hianyzik neki a figyelem.
Neha, amikor ulok a WC-n es hallgatom, szetrohogom az agyamat.
"éööööö öhö öhh öhöhöh brüüüüüü, üh üh müh, meeeeee eheh öh öh brüüüü" :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:32:54

@Kosztarika: ne fáradj kétszer, se vörös, se sellő nem vagyok :))))))

ficekence 2021.02.11. 18:33:32

@Egyfejű: Ezt is köszi, szeretem .

Jó dallamos számaik vannak.

Kosztarika 2021.02.11. 18:35:16

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor azok le vannak sz@rva.
Főleg Greg. ;)))

hereverő heverő 2021.02.11. 18:35:48

@Kosztarika: Nem igaz, nálam a malac a második. Illetve Kerouacnál.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:36:13

@Kosztarika: basszus, greg eszembe sem jutott, csak állandóan varázslókat mondok, meg muglikat, meg koboldokat és durrfarkú szurcsókokat, gondoltam előállok valami hétköznapibbal :D

Kosztarika 2021.02.11. 18:36:51

@hereverő heverő:
És tényleg. De nem vágtázik és sem nem vad. :)

ficekence 2021.02.11. 18:37:22

Elköszönök, szólít a kötelesség, jó szórakozást a játszótéren. :))

hereverő heverő 2021.02.11. 18:37:25

@mozambikizombi: Te a szomszéd WC-jén üldögélsz? o.O

Kosztarika 2021.02.11. 18:38:02

@úgymond olvasó mmkk:
Ebből a kínálatból egyedül a durrfarkúra vagyok kíváncsi. :D

hereverő heverő 2021.02.11. 18:38:09

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk: paraszt? Az a villában eléggé hétköznapi.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:39:00

@Kosztarika: perverz :D

@hereverő heverő: úrinő ilyet ki nem ejt a száján

hereverő heverő 2021.02.11. 18:39:48

@úgymond olvasó mmkk: a kevésbé úrinő meg ki nem ejti a szájából.

Aztán törölget egy papírzsepivel.

hereverő heverő 2021.02.11. 18:41:10

no legyetek jók és szobatiszták, én is eltűnök. ciao ciao

Egyfejű 2021.02.11. 18:44:17

@hereverő heverő: Szia neked is! Én is lelépek egy film erejéig, de tervezek visszajönni, ha a fejfájás engedi.

Kosztarika 2021.02.11. 18:45:54

@Egyfejű:
Nekem is szokott fájni a gyomrom, mikor üres. ;)))))))

Egyfejű 2021.02.11. 18:50:57

@Kosztarika: Mondasz valamit, talán nem kéne a VV-n lógnom, rohamosan pusztulnak az agysejtjeim.:)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:51:19

@Kosztarika: nekem a térgyem fáj, az jelent valamit?

Kosztarika 2021.02.11. 18:53:19

@Egyfejű:
Ne is mondd.. egy hete van nyomás a fejemen és nincs rajta sapka. ;)
@úgymond olvasó mmkk:
Egy helyen jártál Danival. Vagy tesód. ;)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 18:53:48

@repuloezustmokus: merre jártál?

@úgymond olvasó mmkk: edzetlenség , kevés sport , vagy húzódás?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:54:34

@Kosztarika: ki kéne üríteni belőle a fűrészport tán, akkor nem nyomna ;)

Kosztarika 2021.02.11. 18:55:23

@úgymond olvasó mmkk:
De az is lehet, hogy a korral jár. Még növésben vagy. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 18:55:31

@Kosztarika: ha nem ül rajta senki és iszol elég folyadékot az nem fasza ha egy hete fáj...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:55:42

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): amúgy nem fáj, de gondoltam, hátha kihoz belőle valami jót

Laura Ingalls 2021.02.11. 19:01:21

@Egyfejű: @MsIreneAdler: óriás veszély! :D annyit emlegettétek, én is meg fogom nézni újra. :p

@SelyemSonkaPini: köszönöm kedvességed, de nem olyan kujon Ármándó, mint amilyennek látszik. ... Nagyobb. :D Helyén kezelem az ilyen csalafinta férfiakat. ;)

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): engem nem lehet lestipistopizni, független nő vagyok. Mégha szentimentális is. :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:02:00

@Kosztarika: fru addig van növésben , amíg renató engedi.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:03:38

@Laura Ingalls: egyszer ármándót úgy dobták ki a hátsó ajtón , hogy a nappaliban landolt :)
állítólag sexguru meetingen sajátította el Roxfortban.

mozambikizombikini 2021.02.11. 19:04:56

@Egyfejű: Szerintem jobb es egeszsegesebb itt, mintha hireket olvasnal.. :P
Nalam ez egy tudatos dontes volt, mar hanyok a covid hirektol, de tenyleg. Inkabb pusztitom magamat itt, mert legalabb vicces. :D

Mondjuk mostanaban mar nem nezek meg egesz adasokat, csak a kis videoreszleteket, amiket feltoltenek, plusz a hogyvoltot elolvasom.
(A Fru-s JLB-t megneztem azert, az volt az utobbi idoben a legerdekesebb talan)

Kosztarika 2021.02.11. 19:10:55

@mozambikizombi:
A hírektől már agyfaszt kapok.
Értelmes fórum a neten nemigen van, mert kis hazánkban az egy főre jutó bunkók száma kettő.
De érthető is, "mindenki hozzon magával még egy embert" by törzsfőnök

Egyfejű 2021.02.11. 19:11:03

@mozambikizombi: Nem a HV-re gondoltam ám, csak a VV-re - ezt is csak riposztként Kosztarikának. A kommentszekció és az összefoglalók pöpecek! És ekg covid-hírek, meg minden. Békapipa!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 19:11:46

@Kosztarika: én a híroldalak helyett rászoktam a youtube-ra. az is ugyanúgy pusztítja az agyam, de legalább jól szórakozom közben :D

Egyfejű 2021.02.11. 19:14:19

@repuloezustmokus: Szia, mókus és mindenki, akit közben nem üdvözöltem esetleg!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:18:32

@repuloezustmokus: mit nézzünk összebújás előtt?

@Kosztarika: @Egyfejű: nagyon felszívtátok magatok erre az estére -)

Kosztarika 2021.02.11. 19:23:06

@úgymond olvasó mmkk:
Mindig csak a szórakozás?!
Ideje lenne megbeszéltünk a taktikát, hogy ejtsük ki a többieket, hogy Lobi nyerjen. ;)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:25:45

@repuloezustmokus: tedd a bal kezemre a fejed azt bújj ide a nyakamhoz , pokemont úgysem láttam még.

mozambikizombikini 2021.02.11. 19:30:37

@Kosztarika: Ahhh, covid hirek mindenhol irritaloan clickbait... nem elek Mo-n, de itt is ugyanugy idegesitoek. - bar itt legalabb nincsen kijarasi tilalom esti orakban sem. :))) Mondjuk a "magyarnyuz" mostanra atment orkenyi szurrealba, mar-mar kezd ujra szorakoztato lenni. :D
Szajer Jozsef pedig vegre ujra elhozta a magyar nemzet becsuletet. Mostanaban, ha valaki megkerdezi honnan jottem, akkor a magyar allampolgarsagomrol mar nem Orbanra, hanem
(halaistennek) "aaaaa, az EU-s konzervativ kepviselo magyar pasi, aki a melegorgiarol ekivel menekulve az ereszen!" - orszagabol. :) Bezzeg nagyjabol 10 evvel ezelott, amikor Parizsban eltem max. Sarkozy magyar szarmazasaval jottek, vagy neha-neha Bartok Belaval... !

ahhh.. GOLDEN AGE
#regenmindenjobbvolt

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 19:31:17

@Kosztarika: mindenki hobót akarja nyertesnek látni, nem hiszem, hogy van esélyünk :(

Post Modern Prometheus 2021.02.11. 19:32:47

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
89.36% [42] - 10.64% [5] az állás Merci javára éppen. Szombat este 22:30-ig lehet itt szavazni még.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 34.46% [51]
- Robi: 31.76% [47]
- Vivi: 24.32% [36]

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:33:31

@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: nem szurkolok senkinek kivéve , ha a mőkuska még mindig vivinek szurkol.
robi miért lóbert?
csak a hv 82. részben tudtam meg proli miért proli úr!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 19:36:39

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Lóbelt raccsol, és a nem raccsoló úli közönség azóta Lóbeltezi.

2021.02.11. 19:40:00

'stét! Így neveld a sárkányodat? Ugyan! Ha rajzfilm, akkor ez az amit mindenképpen látni kell:

youtu.be/irlwYMPo9lY

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:40:56

@repuloezustmokus: azt eddig is tudtam :)

@úgymond olvasó mmkk: miért már lefutott ki nyeri?nem hiszem ,még bárki csinálhat olyat , hogy megutálják.

Kosztarika 2021.02.11. 19:40:58

@mozambikizombi:
Szürreális de itt megélni a dolgot nem szórakoztató. :(
Puskás, Szentgyörgyi, Liszt, Biró L. , ( a sor nagyon hosszú) után megértük, hogy szégyelnünk kell magunkat csak mert itt születtünk/élünk. :((((

kipcsak harcos 2021.02.11. 19:41:03

@úgymond olvasó mmkk:
@Kosztarika:
Nektek a Metropol, Pesti Srácok, Origo és Magyar Nemzet már nem is autentikus hírforrás?
Mandinert meg sem említem mérgemben.
:(

2021.02.11. 19:44:19

politikáztok megint, a picsába

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:45:50

@Kosztarika: @kipcsak harcos: azt azértne gondoljátok Brüsszelben csak patyolat ül a többi nemzetnél , pont olyanok mint a mienk, tele lehet pedofillal , szexuális ragadozóval pont mint HALIVUD!

Kosztarika 2021.02.11. 19:48:41

@úgymond olvasó mmkk:
Neeem. A Szlopacsek munkavezető nem tudta kimondani Lobi nevét. ,)

Thats What She Said! 2021.02.11. 19:50:04

Reagálva arra amit írtátok a szerkik ksvarasaval kapcsolatban : nyilvánvaló hogy irányítják a szereplők megítélését . Meg azt is meg tudják csinálni, hogy félrevitt ,a játékosokrol egész más képet alakítanak ki azáltal h miket vágnak be. Ezért meglepő néha nekünk, h XY mennyire más egy elő műsorban vagy egy riportban pl ancsaval. És most nem leszek túl népszerű, és kicsit se védem azt az állatot , akiről az előző hv szólt, mert amiket Fruval tett az biztos igaz. De ő maga is mondta h kiforgattak kissé a személyiseget, és el tudom hinni neki h nem minden ennyire fekete - fehér . Persze amik megtörténtek azt nem tudja levakarni. Szóval elég genya dolog ez, gyakorlatilag sztem az ő esetükben pl konkrétan rakaptak az elhangzott bántalmazó szövegre, és így alakítottak ki renato jellemét, frut meg a bántalmazott mazohista buta fruskanak hoztak ki. És sorolhatnám kiből mi lesz így, közben meg ki tudja mi van odabent... nem véletlen az sem h nincs elő betekintesi lehetőség webkamerán, a BB Ben volt, ott nem lehetett ferditeni.

kipcsak harcos 2021.02.11. 19:51:15

@Kosztarika: én is azt hittem, hogy a laccsolás miatt híják Lobinak.

kipcsak harcos 2021.02.11. 19:52:06

@úgymond olvasó mmkk: jó az, hisz' én is úgy gondolom :)

Thats What She Said! 2021.02.11. 19:52:17

@Thats What She Said!: színjáték az egész úgy ahogy van. Csak ugye hibáznak a szerkik is, kilóg a lóláb egy egy időbeli csúsztatással , vagy vagassal vagy történetbe nem illő mondattal

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 19:53:09

@kipcsak harcos: ízlés terén nem kívánok mélyebben diskurálni veled, attól félek, hogy nem lenne közös témánk :DDDDDDD

Thats What She Said! 2021.02.11. 19:53:40

Na közben meg elaltattam a Babámat :) kis drága! Megviselte ez a rohadt szél ... korábban ment a csicsiba egy órával :)

kipcsak harcos 2021.02.11. 19:54:09

Híják, Vörösmartyval.

Kosztarika 2021.02.11. 19:58:38

@kipcsak harcos:
Te ne szólj hozzám. Keltegeted a bennem szunnyadó oroszlánt, pedig már rég fent van.
Az említett "sajtó" jó lehetne valamire, de se nem nyomtatott, se nem puha. ;)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:59:23

@Thats What She Said!: ebben teljesen igazad van ...

@Kosztarika: ugye nem füveztél be :P

@úgymond olvasó mmkk: lefele vagy felfele ?
nah ezt megkaptad kipcsak :)

kipcsak harcos 2021.02.11. 20:02:15

@Kosztarika: pedig három még nyomtatva is van ;)

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.11. 20:03:58

@Egyfejű: @Laura Ingalls:
Tyúkbéltortát kértek? A rajzfilmkészítés csúcsa. Imádom.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:04:22

@Kosztarika: Puskás Petire gondoltál a hírsségeknél ? (a többit nem ismerem, bár mintha a Liszt
az egy repülőtér lenne aminek az a neve hogy Ferihegyi ! )

mozambikizombikini 2021.02.11. 20:05:05

@Kosztarika: Hat en aztan szegyellni nem fogom! Alapvetoen jofejek vagyunk (lsd. HV forum) es egyebkent sem en szavaztam Orbanisztanra! ;)

Persze nyilvan kapom a gulyast, meg a paprikat, meg Orbant, de ez inkabb vicces. :)
Ha kellene magyar sztereotipiat gyartanom, olyan "family guyosat", akkor mondjuk 5 fo dolgot megjelolve (ez csak sajat tapasztalat, Svajcbol):

- gasztronomia: Goulash, paprika, durvan egeszsegtelen, de izletes, jo kajak, altalaban tudnak fozni
- szorakozas: Budapest = olcso alkohol + csinos, noies, laza lanyok
- munkahelyen: jokepessegu, kreativ, problemamegoldo alkat, nem beszel annyi nyelvet olyan szinten, mint egy iskolazottabb svajci, de a tech oldaluk sokkal melyebb, ezert elnezik nekik.
- attitud: elegge cinikus, de meglehetosen szellemes arcok
- Orban Viktor :D

Kosztarika 2021.02.11. 20:06:26

@kipcsak harcos:
Hogy is hallottam a mondatot ma a tv-ben??
"Hülyeségekkel nem foglalkozom"
mondta a tudodki.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:06:42

@Kosztarika: Én azt mondom, amit mindig hallottam otthon: "Addig jó míg Kádár él!"
Aztán majd meglátjuk...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:09:18

@SelyemSonkaPini: szerintem a Birónál a Kassaira gondolhatott, az egy világhírű bíró, egy kis látási fogyatékossággal

Kosztarika 2021.02.11. 20:11:42

@SelyemSonkaPini:
Jaja, meg a süti is Lisztből készül.
A Biró lesitteli a rosszfiúkat.
Szent Györgyi meg unokahúga Teréz anyának.

Mozambikzobi: én sem rájuk, sskk, mégis szívok. :(

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:13:44

@Kosztarika: ne hazuggyá, a hétvégén olyan sütit sütöttem, amiben nemvót liszt!!!négy!!!

ppupu 2021.02.11. 20:17:26

@Laura Ingalls: Köszi, a törpék zseniálisak, tegnap eluntam az egészet, így legalább most megtudtam mi történt pontosan

Egyfejű 2021.02.11. 20:18:04

@Babarózsaszín Betonkeverő: Jöhet :) S tartsunk vele gyászszületésnappal egybekötött lakodalmi temetést :D (Most, hogy belegondolok,Virágnak pl. valami ilyesmi aktuális éppen,nem? )

Fálki 2021.02.11. 20:18:14

@mozambikizombi: Puszkasz arrafele nem nepszeru?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:18:17

@Kosztarika: pogácsát nem szeretek csinálni, kinek van kedve a szaggatással szórakozni? :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:19:48

@repuloezustmokus: tényleg? rémlik valami ilyen kifejezés úgy 60 évvel ezelőttről, mikor főzni tanultam dédöreganyám kutyájának a gazdájának a fivérének a szomszédjának a szakácskönyvéből

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:20:22

@úgymond olvasó mmkk: @Kosztarika: A Szent Györygiről így hogy mondjátok már hallottam
az vőt az, amelyik felszállt ilyen kalózhajókra, meg rabszolgaszállítókra és mindenkinek C vitamint osztogatott, mert könyörületes vót !
Az ilyen jólelkű asszonyokról mindig Fru jut az eszembe....

Kosztarika 2021.02.11. 20:20:55

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor szagass galuskát! Láttad hogy kell, nem?!

_Pipp 2021.02.11. 20:21:31

@mozambikizombi: Svájcban hol lehet kapni túrót? :D Lehet egyáltalán? Ismerik? :D

kipcsak harcos 2021.02.11. 20:22:19

@úgymond olvasó mmkk: ez most miért? Nem fogadom el válaszként, hogy odabiggyesztettél 7 D-t. Fejtsd ki, kérlek! :DDDDDDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 20:25:32

@mozambikizombi: tetszett :)))

szeretem a pogácsát kétféle és nagyon sok sajttal...szeretem a sajtot , lehet egér vagyok?

@úgymond olvasó mmkk: szeresd meg ne kelljen már Renatóba átmennem

@repuloezustmokus: férfias fiúk? te csak bújj vissza :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:25:43

@SelyemSonkaPini: hogy te milyen okos vagy!

@Kosztarika: toronyórát aranylánccal esetleg? :DDD

@kipcsak harcos: nézd, már ott elakadnánk, hogy én nem találom szépnek rezsisziszit, te meg igen..

Kosztarika 2021.02.11. 20:25:51

@SelyemSonkaPini:
Dehogy. Azt először Edwardnak hívták, olló volt a keze helyén, de aztán átkeresztelkedett Jack Sparrow-ra és utána lett kalóz.

ppupu 2021.02.11. 20:25:57

Szerintetek lesz ma valami érdekes a VV-ben, vagy találjak alternatív esti programot?

mozambikizombikini 2021.02.11. 20:27:11

@Fálki: en errol a Puskas asszociaciorol eddig, rohogni fogsz, de csak 2 torok sractol hallottam. :)))) Hozzatennem, hogy a svajci foci sem egy akkora dolog, szoval ertheto is.. Itt Roger Federer a nepi hos, szoval ha Lazar esetleg belehuz teniszügyben, akkor ki tudja ... :D Zeneileg meg a legutobbi nemzetkozileg is ismert svajci posztar a DJ Bobo volt, szoval itt is vannak bajok, dontvörri... :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:29:21

@mozambikizombi: Svájc a Németország hegyitrollok lakta tartománya ?
Mintha erre emlékesznék fődrajzbú...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 20:35:37

@mozambikizombi: svájci foci lol :P
válogatottban Lichtsteiner sírt , hogy az öltözőben egyedül ő svájci és nem értette mit mond a többi (koszovoi albanok)
nekünk ugyanezt kellene , még egy 4 orbán vili szintüt honosítani

Kosztarika 2021.02.11. 20:35:52

@ppupu: szia celebtata! :))
Megtudjuk(?) hogy került lila kendő Robira, és látni fogjuk kit szopnak fel a szerkik a párbajra.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.11. 20:38:48

@Egyfejű: öszintén, most nem követtem az eseményeket ( utolsó ringyrongy törpe vagyok ).. ő lett a kihívott? Mert aķkor igazad van. Egyben kijelentem, hogy recece.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 20:41:29

ppupup : Celje - Veszprém vagy FILM+ ott csak jó filmek mennek. (Cliffhanger , Halálhágő , Négy tesó , Bukik a nő a kalácsra )

2021.02.11. 20:43:56

aki politizál nem kap könyökpuszit, ellenben hálnia kell Lady Konstans Fridzsiderrel

Kosztarika 2021.02.11. 20:46:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A lányoknak is? Vagy nekem van más alternatíva? ;)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:47:52

"Házkutatást tartottak az osztrák pénzügyminiszternél korrupció gyanúja miatt"

Hogy ezeknél az osztrákoknál milyen korrupt gecik vannak !
Ilyen nálunk nem fordulhat elő !

Egyfejű 2021.02.11. 20:48:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vagy Utolsó Oroszlánszagú Leóval :)

Kosztarika 2021.02.11. 20:50:54

@úgymond olvasó mmkk:
Tudnom kell megéri-e szabályt szegni. ;)
Különben is olyan vagyok, mint búcsúban a céllövöldénél. Csak célozgatok. :D

Kosztarika 2021.02.11. 20:53:04

@Krétagarbó:
Ez az Krétácska. Új triumvír alakul. :)

mozambikizombikini 2021.02.11. 20:54:15

@_Pipp: Hat en meg nem talaltam, bar annyira nem is kerestem :) Gorog joghurt mondjuk van, meg ezernyi tejtermek.. meg amugy is van par magyar bolt Zurichben, ahol egyebkent mereg dragan arulnak dizajnosabb magyar termekeket. Turorudit kerestem ott, ajandeknak szanva, de nem volt az sem, kerdeztem, hogy akkor Szamos marcipan? Az sem volt..:( Unicum? - az sem :(((( - amugy lattam egy vilagterkepet, ahol vizualizaltak, hogy melyik orszagban melyik az a legregibb brand, ami meg mindig mukodik es nalunk a Zwack volt! :) A Zwack - Hisrtoryt amugy is szeretem. Ez itt az europai terkep:

www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=893menci.png

Vegul diszdobozos, extran felarazott pirospaprikat vettem.... meh... :D
Eddig csak ket magyar import termeket talaltam meg hagyomanyos boltokban: Kapia paprikat es Monyo sort. :) Mindig veszem is oket szorgosan, tamogatom a magyar exportot :D

Krétagarbó 2021.02.11. 20:57:14

@ppupu: ha rám hallgatsz - akkor szólsz, mikor kezdődik és utána - azt csinálsz, amit akarsz.

ppupu 2021.02.11. 21:03:16

@Krétagarbó: @Kosztarika: @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Köszi, hát azt hiszem nekem lesz jobb programom, de ígérem szólok mikor kezdődik

2021.02.11. 21:05:32

@Kosztarika: a lányoknak Utolsó (Oroszlánszagú) Leóval kell, egyéb nemi identitásúaknak pedig Szatiroval.

Fu Szekh Li 2021.02.11. 21:06:05

@ppupu: Csak tudod már hatkor el kell menniük...

hogy nyolcra hazaérjenek.

2021.02.11. 21:06:47

@Kosztarika: lesz Krétácska Szülőknek és Krétácska Tanulóknak?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:09:00

@ppupu: ordít rólad a féltékenység

Pillecukor 2021.02.11. 21:10:04

Sziasztok! Idén csak olvasó üzemmódban vagyok, ez az évad nem hoz lázba.
Tegnap volt szerencsém Győzikével a BV-t végignézni, volt egy betelefonáló, aki jól megszívatta :)
Most derült csak ki, hogy ki volt! Szakadok :)
www.facebook.com/puskaspeti/videos/2931377883760349/

Post Modern Prometheus 2021.02.11. 21:11:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez a nickem szinte mindenhol, kivéve itt :D de én csak Fridzsyként használom xddd

Kosztarika 2021.02.11. 21:11:16

@Fu Szekh Li:
Én - és szerintem többen - általában 8 után szoktam elmenni. ;))) Néha reggel 8 után.

Kosztarika 2021.02.11. 21:12:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Meggondolom. Észre fogod venni, hogy döntöttem. :))

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 21:13:47

@Pillecukor: EZ kurvajó tényleg :D :D :D
bár én még szívattam volna...

.Zsu 2021.02.11. 21:14:15

@Pillecukor: jaj, imádom :DDD
amennyire nem bírtam az X faktorban, itt VV alatt teljes PP fan lettem :))))

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 21:14:55

@Kosztarika: Csak keményen Húgom, ÉN elvtelenül támogatlak, tudod ! :)

mozambikizombikini 2021.02.11. 21:15:33

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :)))))) hat tenyleg LOL :D Sztem eleg gaz a svajci foci, de nagyon lelkesek valamiert, itt van a FIFA kozpontja is... Az egyik reszleguk, amelyik kb. arrol szol, hogy a celebekkel tartsa a kapcsolatot, 1500 CV-t kap naponta a "hidden market"-en.

Amugy pont terveztem a FIFA-nak is par dolgot. (VR) Sajna nem oszthatom meg. :(

Sztoridra reagalva, csak ilyen szvsz, de szerintem probaljak kompenzalni a negativumokat a 2. VH utan, szoval nagyon jeleskednek a "befogadasban". A jugoszlav haboru alatt ezerrel probaltak segiteni a menekulteket. Szoval kifejezetten sok ex-jugo/ es gyermeke el itt.

Az egyik legjobbfej noci a hazunkban, "Farkas" vezeteknevvel bir, a szulei 56-ban erkeztek ide. Sajnos o mar nem beszel annyira magyarul de volt, hogy palinkaztunk, joarc. Raszoktam bizni a novenyeim locsolasat, ha lelepek par hetre. :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.11. 21:17:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Rafa is király, igazából nekem a Djokovic a kedvencem, de ha azt mondom hogy tenisz nos akkor az Federer, és ez független a rekordoktól

Krétagarbó 2021.02.11. 21:19:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na nem leszólni, én szeretem ha becéznek. Ugyan, hol volt még az e-napló, amikor én már Oscar díjat kaptam az életművemért:-)

MsIreneAdler 2021.02.11. 21:20:00

@Egyfejű:
@Babarózsaszín Betonkeverő:
Asszem van itt egy mini Hófehér rajongói klub :)

Raspberry Cake 2021.02.11. 21:21:00

@Pillecukor: Megelőztél a linkkel, legkedvencebb betelefonálóm volt eddig:DD Ha akartok még igazán szürreális pillanatokat, akkor javaslom Tiktokon nézzétek meg Vivcsó dekázását a szájfényével:))

Krétagarbó 2021.02.11. 21:21:05

@Fu Szekh Li: @Kosztarika: én ezt úgy ismerem, hogy "az úrinő nyolckor fekszik, hogy tízre haza érjen." :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 21:21:10

hv olvasók , csimpirudik , bubókáim , oldalbordám és akiket nem nevezek nevén(nem voldemort)(de Az) nyunyó papi lelép ,korán kel (nem szőlőt metszek)(és tényleg nem)(de)(nem)
jo8szakat
puszika

Fu Szekh Li 2021.02.11. 21:21:26

@Kosztarika: Én meg amikor van rá alkalom

Krétagarbó 2021.02.11. 21:23:02

@repuloezustmokus: nekem Wawrinka, de igazából nem a játéka tetszik:)

Kosztarika 2021.02.11. 21:23:31

@Fu Szekh Li:
Ilyet nem vallanék be. Még Virágnak néznek. :)

Kosztarika 2021.02.11. 21:25:20

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):
Jó éjt nyunyó! Kezeket a paplan fölé és ne igyál mosatlan gyümölcslevet!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:25:39

@Fu Szekh Li: én meg már azt se tudom, milyen nyolc óra után elmenni :DDDD

Egyfejű 2021.02.11. 21:26:23

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jó éjt, mester, és mindenki másnak is! A fejfájásom nem akár alábbhagyni, a képernyőbámulás sem tesz jót neki túlzottan, úgyhogy én is megyek. Pá!

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.11. 21:26:26

@MsIreneAdler: @Egyfejű: én már el is kezdtem nézni. Kétszázadszor.
Nem tudtam, hogy ennyien szeretik.

Kosztarika 2021.02.11. 21:26:51

@úgymond olvasó mmkk:
Politizáljál, aztán lesz hálótársad. :DDD

Fu Szekh Li 2021.02.11. 21:27:03

@Krétagarbó: De most a kijárási tilalom miatt előbbre kell hozni :)

MsIreneAdler 2021.02.11. 21:30:53

@Babarózsaszín Betonkeverő: viccelsz? Ez epic :)
Én most pont benne vagyok valamiben, de már tervben van. Örülök, hogy itt eszembe juttattátok! Ha van még bármi ilyesmi, ki vele!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:32:20

@Kosztarika: ti itt mindég a szexre gondoltok, én meg a kijárási tilalomra természetesen :DDDDD

_Pipp 2021.02.11. 21:32:25

@mozambikizombi: Tesómék sem találtak még sehol, még Németországban sem, de vannak ilyen "török" boltok, ahol elvileg lehet beszerezni magyar portékákat, nem tudom, Ő is még csak tanulja a kinn létet, másfél éve él ott, és egyből dobbantott középiskola után, próbál kiszakadni a magyar közegből, egyrészt lehúzzák ( szerinte nagyon rosszindulatúak ott a magyarok a többi magyarral - bár szerintem ez társadalmi réteg kérdése is.... nem lenézve senkit), másrészt nyelvet tanulni és élni ment ki.

Sokat mesél, és nekem nagyon fura az a mentalitás amivel kimennek fiatalok. Képzettség és nyelvtudás nélkül kimennek pénz gyűjteni, kiviszi őket valami haver, bekerülnek egy gyárba robotolni, többségében magyar közegbe, és eszük ágában sincs mondjuk kihasználni a lehetőséget, hogy ott lehetnek. Nem tanulják a nyelvet, a megúszásra mennek, nem képzik magukat, mert évek múlva úgyis hazajönnek, ők csak pénzt gyűjteni mentek házra és persze Audira. :D

Krétagarbó 2021.02.11. 21:36:48

@Fu Szekh Li: tényleg, mindig elfelejtem, nekem van igazolásom:)

2021.02.11. 21:36:54

@MsIreneAdler: Hogyne lenne ilyen fan club, hiszen itt vagyunk minden nap: Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap

Kosztarika 2021.02.11. 21:37:19

@úgymond olvasó mmkk:
Én lázadó vagyok. Jusztis kimegyek az utcára 8 után, kutya nélkül. :P

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.11. 21:38:36

@MsIreneAdler: Sárkány és papucs. Nem Nepp, hanem Dargay, de az is kva jó.

Kosztarika 2021.02.11. 21:40:01

@Krétagarbó:
De nem az éjszakában dolgozol, ugye?? :))))))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:40:12

@Kosztarika: akkor próbálkoztam utoljára a lázadással, mikor vége lett a karanténnak. kitettem éjfélkor az egyik lábam a kapun 00:01-kor, és abban a pillanatban a polgárőrök felnyomták a reflektort a susnyásból.. :DDDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:40:46

@úgymond olvasó mmkk: szóval kitettem az egyik lábam 00:01-kor, fogalmazásgátló hatott ma is

_Pipp 2021.02.11. 21:40:50

Kis OFF, néha olvastam, h F1-ről dumáztatok:

Alonso-t elütötték kerékpározás közben, egy megbízható újságíró azt írta Twitteren eltört az állkapcsa.

Bocs az Offért ha érdektelen.

Fu Szekh Li 2021.02.11. 21:41:08

@Krétagarbó: És ki vigyáz addig a gyerekekre?

Kosztarika 2021.02.11. 21:42:29

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor azok kimondottan rád vadásztak. Majd 20 év múlva jelentsd fel őket zaklatásért. ;)

2021.02.11. 21:43:02

@Kosztarika: Neki kiosztom Xerxészt

2021.02.11. 21:44:36

KIcsit szomorú vagyok, hogy Az idő urai rajzfilmre nem ugrott rá senki. Őszintén ajánlom, igaz nem humoros, hanem megrázó, de alapmű. youtu.be/irlwYMPo9lY

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:44:52

@_Pipp: karma is a bitch. nem rajongok érte, de ha komolyabb törése van tényleg, akkor nem fog beülni az első versenyen

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:45:44

@Kosztarika: minden este elbújnak valamelyik susnyásban :D

@Fu Szekh Li: persze, naponta háromszor

MsIreneAdler 2021.02.11. 21:46:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szóval mi vagyunk a hét kis törpe :)? Én mondjuk tényleg az vagyok :D

Kosztarika 2021.02.11. 21:48:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Ez diszkriminálás.
Nekem egy büdös oroszlán, neki meg Xerxész??? Hol itt az igazság?
Beszéljük meg: mennyit toljak a zsebedbe?
;)

2021.02.11. 21:49:58

@Kosztarika: Malac utazik sékelekben, nekem elég egy könyökpuszi. Sütőport nem kérek.

Kosztarika 2021.02.11. 21:52:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Persze, így megy ez A könyöktől nincs messze a hónalj. A Mari hónalja. Aztán az ereszcsatorna. :P :D

.Zsu 2021.02.11. 21:55:52

@Fu Szekh Li: sosem csalódom a youtube linkjeidben :)))

Mók_Ica 2021.02.11. 21:57:45

sziasztok :))))) mára ideértem :))))

2021.02.11. 21:59:04

@Kosztarika: Ma este már együtt legelhetsz Leóval

SirLemming 2021.02.11. 21:59:44

Mwgint akkor jópofa a kkmnent fal amikor bem érek rá. :D
Azt hiszem ez egy jel.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:00:13

Sziasztok, szép estét! :-))

ppupu 2021.02.11. 22:00:32

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az Ápoltak Viadala!

Kosztarika 2021.02.11. 22:01:13

Miklós a műsorvezető. :DDD

Cimili2 2021.02.11. 22:01:16

@Mók_Ica: mára en is, pár napot alig voltam.
pp megborult.

tvbuzi 2021.02.11. 22:01:40

Köszöntünk hát téged ha már így együtt vagyunk

_Pipp 2021.02.11. 22:01:57

Természetes dolog az öregedés, jajj Viri szeretnék én ilyen öreg lenni :D

tvbuzi 2021.02.11. 22:02:36

Szétrrobban a seggluka????

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:02:43

"Én is öregszem, érzem a csontjaimon"... jól van Vircsi... majd rájössz. :DDD

Cimili2 2021.02.11. 22:02:57

ó, virdzsi 19 lett és már érzi is a csontjain:DDD

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:02:59

Nem is tudtam, hogy 19 évig eláll a szar.....
NA KI MONDTA ???

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:03:24

@tvbuzi: Azt nem értettem egyáltalám......

tvbuzi 2021.02.11. 22:03:44

Mercike bepróbálkozik 12634. alkalommal

ppupu 2021.02.11. 22:04:14

Jól értelmezem, hogy Merci olvasatában a - Pénteken együtt alszunk? - kérdés azt jelenti, hogy dugunk-e?

2021.02.11. 22:04:22

@Kosztarika: Akkor kapsz kolbászt is, mert ezt mondtad.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:04:32

Dani NAGYON NAGYON mindenben.... tényleg !
Einstein ehhez képest egy senkiházi kis buta fasz !

Krétagarbó 2021.02.11. 22:04:36

@Fu Szekh Li: ki mondta, hogy használom is az igazolást?

ppupu 2021.02.11. 22:04:41

@SelyemSonkaPini: Romantikus egy fijúúú :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:05:00

@ppupu: Jól... eddig tartott a fel- és beismerés. :D

2021.02.11. 22:05:21

Marci érdekében valaki feltalálhatná a nadrágkanalat.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:07:16

Dani közben diszkréten szarik :D

Mók_Ica 2021.02.11. 22:07:31

@Cimili2: ó.... remélem telefon volt :)))
nekem némi társadalmi élet :)) és munka :(((

miért érdekes a szerkik szerint, hogy virdzsi borotválja a "szakállkáját"???

_Pipp 2021.02.11. 22:07:41

ezek minden nappal egyre inkább undorítóbbak

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:07:51

NEm érzi magukat semmivel se kevesebbnek.....
Kérdés minél ? :D

MmeChauchat 2021.02.11. 22:08:03

@SelyemSonkaPini: az igaz szerelem, ha szarni is elkísérjük a párunkat

nicu71 2021.02.11. 22:08:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mindenesetre a "gatyába ràzása" hihetetlen mulatságos volt

2021.02.11. 22:08:45

konténert kérek

.Zsu 2021.02.11. 22:08:51

@Kosztarika: jaja, kicsit fentebb küldte vki :)) csodás.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:08:51

óóóó.. romantikás bulika, királylány és unikornis és minden .....

Adamadam 2021.02.11. 22:09:13

Dani miért hiszi, hogy tud rappelni?

Cimili2 2021.02.11. 22:09:15

@Kosztarika: baz.:DDDDDD tegnap épp hallottam ezt. milyen dühös volt hozé.:)

Kosztarika 2021.02.11. 22:09:19

@MmeChauchat:
Akkor én még sosem voltam szerelmes. És nem is leszek.

tvbuzi 2021.02.11. 22:09:28

TORTÁT AKAROK ENNI!!!

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:09:30

Szípen felótözött Virág ! :D

2021.02.11. 22:09:54

Marci szülinapi ajándéka a lila kendő volt.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:10:06

@Adamadam: MERT miért pont azt ne tudna ? Mindent is tud !

Krétagarbó 2021.02.11. 22:10:23

@Mók_Ica: nem nézem, tudjátok kicsit közvetíteni? Köszönöm előre is:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:10:40

@Kosztarika: Láttam. Végig röhögtem. PP hatalmas forma. :D

2021.02.11. 22:11:31

Miért van minden tele HUB IQ pontszámával?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:11:42

@Krétagarbó: Vircsike szülinapját ünneplik éppen, Daniella rap szöveggel készült... katasztrofális. :D Jobban járt volna, ha felolvassa.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:11:43

szerelmem, életem, kis prücsök...... megtelt a lavoár a tv alatt.... :DDDD

tvbuzi 2021.02.11. 22:11:45

A nyáladzástól kivagyok, megyek a konténerhez.
Dani rap=egy fos

Cimili2 2021.02.11. 22:11:52

@Krétagarbó: szülinapi bulika virdzsinek. dani rapp, borzasztó!!!!

SirLemming 2021.02.11. 22:11:56

Csak a rosszindulat. Tesó. Oké.
De nem. Sajnos nem.

MmeChauchat 2021.02.11. 22:12:00

@Adamadam: hogyne tudna. Ugyanúgy terrrorizalja a nyelvet mint az embereket

Adamadam 2021.02.11. 22:12:02

@SelyemSonkaPini: Majka óta minden kis gyökér azt hiszi, hogy rapper lesz a vv után. Pedig ez talán hellyel közzel csak vv Bécinek sikerült Majka után. Az összes többi eltűnt a süllyesztőben

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:12:03

aztakurva...utat .....vágtázok a konténerhez!!!

2021.02.11. 22:12:11

@Krétagarbó: bocs, a fejem a konténerben, nem látom

.Zsu 2021.02.11. 22:12:14

más sem tud mit kezdeni a szülinapján azzal, amikor éneklik neki egy csapat ember a BoldogSzülinapos dalt? :DD
nem tudom h álljak, mit csináljak, néha kínosan toporgok, vagy táncolok, vagy csak zavaromban pirulva állok.
:DD

látom előre a youtube videót ahol Dani rappel, és Virág énekel.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:12:16

Húúúúúúúúúú ez a Dani ez nagyon nagyon jó óóóóóóóóó!
EMINEM most beszart !
Jóvan levegővel nem bírta, meg elhagyta egy részét, de akkor si NA !! ZSENI !

tvbuzi 2021.02.11. 22:12:37

@Cimili2: tortát!! Adj egy tortát!! :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:13:14

@Adamadam: EKG ! Csak Dani még prosztó is, nem csak simán szar

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:13:20

@Mók_Ica: A lavoár kevés ehhez. :D
@.Zsu: Nem. Annyira sablonos és kínos, ráadásul nem röhöghetsz azon sem, hogy full hamis mindenki. :D

.Zsu 2021.02.11. 22:13:24

@tvbuzi: mmkk. kedvenc tortám a soktorta

SirLemming 2021.02.11. 22:13:30

Lehet én vagyok vajszívű, de ez ari. Mégiscsak egy marék gyerekről van szó.

ppupu 2021.02.11. 22:13:45

@.Doktor.Szöszi.: Ráléptél a lábamra.... figyelj oda legközelebb :D :D

Mók_Ica 2021.02.11. 22:13:58

@Krétagarbó: daniella rap-dalt írt virdzsinek szerelme zálogául... ahogy elreppelte, eléggé kifulladt..... megártott neki a villalét.....
virdzsi kapott egy szétütős doboz ajándékot, amit mexikóban szoktak adni.... és kapott faliképeket a fényképeikből ajándékba

Cimili2 2021.02.11. 22:14:19

virdzsinek élete legjobb szülinapja.

MmeChauchat 2021.02.11. 22:14:31

istnm.
el ne kezdjenek baxni

.Zsu 2021.02.11. 22:14:41

@Kiégett Hobbynyúl: na ez a másik, h mindéég hamis :D

Kosztarika 2021.02.11. 22:14:56

@ppupu:
Ne a lábaddal foglalkozz, miközben a nyakamba hánysz.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:14:58

Kis rafkós Merdzsó ! :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:14:59

@ppupu: legmélyebb tisztelettel, bocsesz :DD

Mók_Ica 2021.02.11. 22:15:22

kint a dohányzó padon lóbelt és marci beszélget, lóbelt ki szeretné venni a lila kendőt..... mered-nem mered..... izgi.... ja, nem is

_Pipp 2021.02.11. 22:15:24

Sejtettem, h valami ilyen sztorija van a lilának, gyerünk Lobi, nem mered

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:15:28

@Kosztarika: Én közben erősen fognám a vállad ! :D

Cimili2 2021.02.11. 22:16:00

robi brahiból kiveszi a lilát a dobozból.

ppupu 2021.02.11. 22:16:22

Ha ezt magától találta ki Marci...

Mók_Ica 2021.02.11. 22:16:30

@MmeChauchat: nem ússzuk meg....

lóbelt kivette a lila kendőt..... poénból.... annyira nem volt vicces, mint amennyire röhögtek rajta marcival

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:16:43

@Krétagarbó: Merci. :D Nem volt biztos abban, hogy Vircsi nem köti fel a lila kendőt, de ezt most ügyesen csinálta. Felcukkolta Lóbeltet, miszerint nem meri elvenni, végül megtette. :DDD

Kosztarika 2021.02.11. 22:17:01

@SelyemSonkaPini:
A hajam fogd össze inkább. :)

gazo 2021.02.11. 22:17:23

Marci kitattikálta a kendöt Lóberten át

Mók_Ica 2021.02.11. 22:17:41

@Kiégett Hobbynyúl: virdzsi kivette volna szerintetek? egyébként igen, marci jól csinálta

ppupu 2021.02.11. 22:17:42

Konténer csere kell, ki a felelős?

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:17:44

@Kosztarika: finoman félretartom, amíg jön belőlem az áldás :D

Cimili2 2021.02.11. 22:17:48

@Krétagarbó: látom Móki mindig beelőz a közvetítesben.:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:17:52

@ppupu: Kizárt. :D
@Mók_Ica: Szerintem az volt. Főleg, hogy Vircsike felhúzta magát rajta. :D

Adamadam 2021.02.11. 22:17:55

Merci ezt végre ügyesen csinálta

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:17:57

Oh, Virág kiakadt Robin, ez már majdnem vicces. :-)
Jó estéket mindenkinek

SirLemming 2021.02.11. 22:18:17

@Mók_Ica: Ahogy torzult Robi feje a "Nyuszi vagy McFly" mondókánál az megért egy misét.
Miközben csak eszköz volt hátha Virág kiszompolyog....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:18:50

@Mók_Ica: Ki. Daniella rábeszélte volna, hogy az utolsó pillanatban tegye meg. Folyamatosan ezt duruzsolta neki, még ha hátulról előre stílusban is tolta.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:18:56

Telibevert Dani azért puffog !

JÓL TETTE LOBI !!!! Bálintot kezdem NEM szeretni....

Krétagarbó 2021.02.11. 22:19:13

@Kiégett Hobbynyúl: klassz, mercike nem olyan butuska, csak műveletlen.

ppupu 2021.02.11. 22:19:21

@Mók_Ica: Megtelt a konténer életem! :DDD

Cimili2 2021.02.11. 22:19:22

@Alice_in_Wonderland: gáz ez a csaj. egyébként me így járt.

tvbuzi 2021.02.11. 22:19:35

Ezek miért járnak együtt a klotyóra???

_Pipp 2021.02.11. 22:19:35

Viri h kivan :D ELVÁRTA, hogy előbb megkérdezze.... :)

SirLemming 2021.02.11. 22:19:39

@SelyemSonkaPini: Jaja. Kavarja a kakilevest. Lobi for prezident!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:19:52

@Mók_Ica: Mondom. Vircsike csak agyalt ezen.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:20:03

természetesen daniellának nem tetszik ez a lila-kendő poén..... ezen már kár vekengeni, marci rávette lóbeltet a kendő elvételre és kész......
virdzsi ki van akadva, hogy nem kérdezte meg tőle lóbelt, hogy elveheti-e a kendőt...... aham......virdzsi kitől kérdezte volna meg??????

Krétagarbó 2021.02.11. 22:20:04

@Cimili2: minden apró morzsácskának örülök:)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:20:06

ez most ugyanaz az assziszt, vagy már másik? :DDD

.Zsu 2021.02.11. 22:20:08

"ELVÁRTAM volna tőle, hogy megkérdezze"
sokatmondó mondat Virágtól.

Kosztarika 2021.02.11. 22:20:08

Virágnak mindenkitől, mindig, minden rosszul esik.
Szegény nyomorult.

ppupu 2021.02.11. 22:20:33

Remélem Virág bemegy Dani proszektómiájára

Cimili2 2021.02.11. 22:20:35

@.Zsu: es percekig ezen rugózik.

Adamadam 2021.02.11. 22:20:49

Viri meg Dani de undorító páros

nicu71 2021.02.11. 22:20:58

@gazo: ez most ilyen szarós összefoglaló?

Mók_Ica 2021.02.11. 22:21:03

@ppupu: van máááááááásik :DDDDDDDDDDDDDDD

@Kiégett Hobbynyúl: igen

@_Pipp: ja, mert mindenki az ő érdekét nézi!! :))))

2021.02.11. 22:21:04

Lobika elbaszta.

Krétagarbó 2021.02.11. 22:21:13

@_Pipp: mert az az övé volt, vagy előjog volt rá?!

SirLemming 2021.02.11. 22:21:14

@Kiégett Hobbynyúl: Akarta. Ha feldobtál volna egy érnmét neki hogy igen vagy nem, annak drukkolt volna, hogy igen...

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:21:15

Hülye ez a Bála ! Nem volt az komolytalan... kitattikázták !

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:21:31

@SelyemSonkaPini: Jól bizony. Ahogy a jutalomatánál is lekapta a dupla jelet.
Bálint meg most az ellenkezőjét mondja annak, amit kint Daniellának? Kemény Bála, kemény.
@Krétagarbó: Ez nem Merci ötlete volt szerintem, súgtak neki. :D

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:21:37

Nem bíírom. Ezek miért járnak állandóan közösen rötyire? Miért???
És Virág azt szeretné ha engedélyt kérnének tőle, mintha ez neki járna.
Bálint szerint meg ez egy komoly dolog, de hol, kérdem én hol?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:21:48

Nincs valahol egy kis maradék torta? vagy feles? nembíííroom...

ppupu 2021.02.11. 22:21:53

Most Bálint mit hőzöng ? Egyre megmondóbb ember lesz. kezdem rühelni

Mók_Ica 2021.02.11. 22:22:10

na, virdzsi és daniella már csak ketten maradtak egymásnak...... hümmmm

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:22:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem nem ! Ha Dani bosszút állna rajta, kinnhagyja Lobi !

_Pipp 2021.02.11. 22:22:25

PP kérem a pólód, köcci :*

tvbuzi 2021.02.11. 22:22:56

Elment az étvágyam :((((

gazo 2021.02.11. 22:23:01

@nicu71: ráadásul pluttyanó. Broáf!

SirLemming 2021.02.11. 22:23:03

@ppupu: Robi leverte a nagy sportolót mint vak a poharat. Szerinted? Eddig mindenből jól jött ki, a Vivi kiosztása szintű műsorok is neki maradtak. Talán leesett a tantusz, hogy Robi nem a seggére pályázik hanem olyan 36 Misire....

Krétagarbó 2021.02.11. 22:23:12

@Kiégett Hobbynyúl: lehet, nem tudom. nekem a riportszobás beszélgetései alapján is ez az érzésem róla.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:23:13

@Krétagarbó: ő úgy gondolta.... egyébként meg miért nem vette el azonnal? volt rá ideje

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:23:16

Na pont a reklámra befutottam :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:23:33

@Mók_Ica: vonulhatnának is ki együtt, kézen fogva, rapkísérettel...

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:24:16

@.Doktor.Szöszi.: EZ is EKG!
Már én érzem kényelmetlenül , hogy EKG zok :D

ppupu 2021.02.11. 22:24:18

@SelyemSonkaPini: Tudod mire várunk, ugye? :D

Mók_Ica 2021.02.11. 22:24:25

@SelyemSonkaPini: szerintem is....én biztos lóbeltle szavazok daniella ellenében.....

ha virdzsinek annyira kellett a kendő, miért nem vette el hamarabb???

Krétagarbó 2021.02.11. 22:24:36

@SirLemming: Bálint itt a végén nagyon elszúrja, most veszti el szépen lassan a nyerő pozíciót.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:25:02

@ppupu: TERMÉSZETSEN :D
Nem merek pisálni menni se :D

Krétagarbó 2021.02.11. 22:25:18

@Mók_Ica: játszotta a cicát, de aztán hoppon maradt.

gazo 2021.02.11. 22:25:26

Na jó megtanultam Izlandon mindenki zuzmót rág

tvbuzi 2021.02.11. 22:25:26

Ziher, hogy a büdös életben nem veszek semmit az xxxxxxxxx lutzban bazz

ppupu 2021.02.11. 22:25:31

@gazo: A rostokban gazdag étrend :D Kontéééneeer :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:25:56

@ppupu: Bála rájött arra, hogy Lóbeltet a nyeremény érdekli, nem más. :D
@Krétagarbó: Valószínűleg jól érzed. Mercike nem olyan okos, hogy hirtelen megvilágosodjon.
@Mók_Ica: Na ez az. Vette volna el.

Cimili2 2021.02.11. 22:26:00

@Mók_Ica: mert málézott, azt hitte, h így benyalja magát a nézőknél, mert ő milyen bátor.

2021.02.11. 22:26:23

@SelyemSonkaPini: A lila kendő nem játék, nem poén. Elvehette volna, de nem ilyen felcukkolás után, röhögve.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:26:25

@.Doktor.Szöszi.: pont.... nem éreznék sajnálatot, daniella nagyon undi a sok böfögéssel meg egyéb hasonló kontrollálatlan dolgával...... farok fogdosás, stb.

nicu71 2021.02.11. 22:26:43

Xxxlutz csajt ugy lelökném a kibaszott székről hogy utána abba kibaszott fedeles ülőkébe vinnék repairra.Hu de gonosz vagyok.

tvbuzi 2021.02.11. 22:26:46

@Cimili2: DaniVirinek köszönd, az egyik kakkant a másik iszogat mellette

gazo 2021.02.11. 22:26:51

@ppupu: Móki rendelheti az extra szállítmányokat

Krétagarbó 2021.02.11. 22:27:04

@tvbuzi: aki ezt kitalálta és aki megzenésítette:)))

SirLemming 2021.02.11. 22:27:10

@MsIreneAdler:
Eddig:
- Virág Szülinap. Szvsz nem volt akkora rák mint a többiek vélik, ha béna volt is legalább foglalkoztak vele. (Sütöttek sütit, Dani 'rapelt', közös bána ének)
- Robi vette el a lila kendőt, Merci behúzta a csőbe egy kis "gyáva vagy hogy elvedd" játékkal.
- Mindenki morgolódik rajta, Bálint meglepően határozottan, Daniék már csak kötelességből is. Virág meg valójában belül eltört mert szvsz végig örlődött, utolsó pillanatban akár magáévá is tette volna.

Cimili2 2021.02.11. 22:27:12

@Krétagarbó: sztem már előbb elvesztette.

ppupu 2021.02.11. 22:27:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: De hát az egész VV egy játék, vagy nem ?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:27:21

@Krétagarbó: ekg. Most rombolja le, amit eddig felépített. Proliéknak magyaráz Lóbeltről, aztán bent mást mond Mohának... Azt kell mondjam csalódás, és most már fixen Robi van nálam az első helyen.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:27:51

@Krétagarbó: @Cimili2: kap egy pólót ÍJ felirattal (így járt):DDDD

@ppupu: hoztam eleget és elég nagyokat..... készültem :DDDD

SzabadEzANév? 2021.02.11. 22:28:23

Bálint mostanában nagyon benyal daniellának, azt hiszi tán hogy ekkora nagy közönségkedvenc a proli úr, hogy ennyire jóban kell lennie vele?

Cimili2 2021.02.11. 22:28:27

@tvbuzi: pfejjjj, láttam és sajnos hallottam.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:28:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Lehet hogy megbeszélték Mercivel előre sőt el tudom képzelni, hogy Lobi ötletelt rajat, hogy biztosan Virág menjen ki !
Nekem ettől Lobi nak + 2% !

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:29:07

@SelyemSonkaPini: Meg merem kockáztatni, hogy Daniella nem Mohát viszi ki, mert hiába sejtik, hogy Rencsula volt ennyire ellenszenves, ott van benne az a 84%. Robit meg gyengének gondolja hozzá képest. Lesz meglepetés.

SirLemming 2021.02.11. 22:29:34

@Krétagarbó: Sajnálom, de így van. Nagyon jól tolja, semmi kétség, csak... na... ezt most túlgondolja. Ha hagyta volna puffogni Viperát meg Daniellát az is pontosan elég lett volna. Akár annyival is megúszta volna ha belebiccent a morgolódásba, Dani úgy érezte volna csontig csal Virág védelmében a többieknek talán fel se túnik. Done.

umbriel 2021.02.11. 22:29:42

Most akkor értsem úgy, hogy Virág rá akart rabolni a lila kendőre, de nem ám egyből, mert az ugye gyávaság lett volna, hanem csak úgy, ATTÓL FÜGGETLENÜL, a határidő lejárta előtt kevéssel, ugyancsak poénból?

Kosztarika 2021.02.11. 22:29:59

Mi már délután megalapítottuk a Lobi szurkolói klubot Krétával és ugymond mmkk-el. Látom Móki te is velünk vagy. :))

Bálintnak leesett, hogy komoly ellenfele akadt és az eddigi elbizakodottsága megingott. Most megpróbálja megfúrni Robit. Azt valószínűleg látja, hogy Dani esélyei csekélyek, így tőle nem tart.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:30:06

@Kiégett Hobbynyúl: Igazad lehet ! ÉS DAni kinn marad a faszban !

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:30:13

@Kiégett Hobbynyúl: Főleg, hogy Bálint is azt nyomatja neki, hogy szte Moha erősebb.

.Zsu 2021.02.11. 22:30:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: sztm volt emögött más szándék is. Robi nem hülye, és ez jó alkalom/indok volt arra, hogy elvegye. poénkodtak, de megtette.
engem kicsit az zavar, h kb mind a 6 ember várt viszonylag sokáig h Virágnak kell-e, mert neki van szüksége rá.
hol nem szarom le, h veszélyben van? ez egy játék, és a fiúk szépen meg is beszélték a kanapén.
de egyedül Robi lépte meg.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:31:05

@Kosztarika: Félig beállok, alsó felem Vivié ! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:31:14

@SelyemSonkaPini: Kint hát. Bála folyamatosan azt mondja, hogy Moha erősebb, mint Daniella. Pont az sugallja, hogy Robit vigye, mert ellene visszajön. Bála is tudja, hogy Lóbelt lesz a nagy ellenfél, nem véletlen ez.

Krétagarbó 2021.02.11. 22:31:17

@SelyemSonkaPini: szerintem ezeket a csavarokat mutatnák. örülnének a szerkik, hogy van egy kis anyag az esti nettó 40 perchez.

ppupu 2021.02.11. 22:31:46

@Kosztarika: Csak szólok... beléptem a klubba. És ne, ne mondj semmit :DDD

nicu71 2021.02.11. 22:31:58

Viri milyen "csinos "ma. Az uj köntös is remek lesz.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:32:13

@.Zsu: ÍGY VAN !!!!!!!!!!!
Ki a faszt érdekel bármi és bárki amit lehet ????
EGy kérdés van csak: Amit teszek emeli a esélyemet vagy nem !!!!

ppupu 2021.02.11. 22:32:18

Saját gondolatod, saját döntéseid vannak, amiket Dani mond meg neked

Mók_Ica 2021.02.11. 22:32:22

@Kosztarika: mmkk... éljenek a pompom lányok :DDDD

virdzsi anyukája próbálja körbeírni, amit nem lehet...... nem tetszik neki daniella......