Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X89 – A Robminátor

2021. február 11. 14:50 - Laura Ingalls

 kepernyofelvetel_166.jpg

 A 89-es számú összefoglalót Ancsa vezeti fel nekünk méretes zakóban - ami ennél fogva inkább kabátnak tűnik - és hatalmas fejű gumicsizmában. Hamarosan kiderül kit hív ki Merci – mondja Ancsa – ám előtte lehull végre a lepel, a hét millió nézőt (LehetEgyVéleményemGábor után szabadon) foglalkoztató kérdésről: wtf van az utolsó lila kendővel. Nos az van, hogy beállítottak a készítők az udvar közepére egy cölöpöt, amire rátettek egy üvegfalú dobozt, amibe betettek egy lila kendőt amit egy műanyag kéz szorongat és küldtek egy levelet a Hét Törpének, hogy aki hamarabb hozzáér, övé a szajré. Hapci olvassa fel a levelet, ami után kis képzavar támad, hogy meddig is lehet birtokba venni a kincset. Kuka szemüvegben ül és magához képest sokat beszél, de cserébe hülyeséget, majd Tudor rántja helyre a dolgokat, hisz szövegértésben ő a legjobb: 48 óráig, a következő kihívásig lehet magukévá tenni a kendőt, utána auf wiedersehen lila kendő és védettség úgy zusammen, mert Szendéről is lekerül amit jelenleg birtokol és a párbajról visszatérő sem kap újat. Minden szempár Morgóra szegeződik, mert a jelenlegi állás szerint Szundi őt fogja kihívni. Szokása szerint Morgó durcizik, háborog kissé, hogy szíve szerint megragadná a védettséget most azonnal, két kézzel és el sem engedné soha többé, mert mégis ki az a hülye aki párbajra akar menni, de meglepő módon sikerült fejben levezetnie, hogy ha ő most védett, akkor Hapci lesz a másik párbajozó, mert Szundi a többi törpét nem vinné párbajra.
Vidor cigizés közben finoman presszionálja Kukát, hogy amennyiben ő veszi ki az üvegkoporsóból a rohadt almát, akkor Szundi azt hív ki akit akar (Morgót) és senki nem szólhatna semmit, mert Kukának minden joga meg van, hogy bevédje Szundit. Kuka nem szeretne ily módon beavatkozni a játék menetébe. Meg úgy egyébként sem, nem hiába hívom Kukának. Mindeközben Morgó Ilonával beszélget (házi nyúl) a hálóban, amit Hapci bejövetele szakít meg. Morgó próbálja kicsikarni Hapciból, hogy áldását adja arra, hogy rámarjon a lila kendőre és mondja ki, hogy szívesen megyek helyetted párbajra Szundival, de Hapci sem most jött le a falvédőről és csak annyit mond: ahogy érzed szívem és ezt variálja perceken keresztül.

kepernyofelvetel_167.jpg

kepernyofelvetel_168.jpg

kepernyofelvetel_170.jpg

kepernyofelvetel_171.jpg

kepernyofelvetel_172.jpg

kepernyofelvetel_174.jpg

kepernyofelvetel_175.jpg

kepernyofelvetel_176.jpg

A Villampia záró napján elérkeztünk a férfi döntőhöz. A döntősök első erőpróbája a kispályás fejfoci. Egyszerűek a szabályok: csak fejjel lehet érinteni a labdát, aki egyéb testrésszel érinti szabálytalankodik, így ellene büntetőt értékesíthet a másik fél. Bálint nagy lendülettel veti bele magát a küzdelembe, Robi az elején picit óvatosabb. A meccs alá a szerkik olyan zenét kevertek amiben erősen dominál a dob. Dani és Vivi kezében meg duda van. Namármost. Azt képzeljétek el, hogy reggel óta úgy érzem magam, mintha egy éket ütöttek volna a fejembe a bal szemem helyére és most minden egyes dudálást és dobütést úgy érzek, mintha az éket csapkodnák egyre mélyebbre, bele a fejembe, egészen az agyamig. Mondhatom kiváló.
A véletlen úgy hozza, hogy egy alkalommal Bálint kezéhez hozzáér a labda, így Robi beguríthatja a labdát Bálint kapujába (mert a büntető alatt üres a kapu). Ezután Robi számára hamar világossá válik, hogy csak így tudja megnyerni a meccset. Mármint, hogy büntetőket harcol ki Bálinton. Bálintnak ez későn esik le. A második félidő vérmes küzdelmet hoz, amit Merci közvetít (bár ne tenné). Bálint is rúg (bólint) végre egy gólt, aminek Virág úgy örül, hogy az angol nézőknek is gyorsan elmondja az állást: váJn, vagyis vÁn pojnt! Húúúú…
Végül Robi nyert 6-1-re. Robi a riportban azt mondja, hogy reméli erre úgy fognak emlékezni az emberek még 20 év múlva is, mint a híres magyar kis bajnokságra amikor a magyarok is hat gólt rúgtak az angoloknak. Nos, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, ízlelgesse mindenki a magyar kis bajnokságot.

kepernyofelvetel_178.jpg

kepernyofelvetel_179.jpg

kepernyofelvetel_180.jpg

kepernyofelvetel_181.jpg

kepernyofelvetel_182.jpg

kepernyofelvetel_184.jpg

kepernyofelvetel_187.jpg

A férfi döntő második versenyszáma a súlyemelés. Amellett, hogy kinyomva kell tartaniuk egy kétkezes súlyzót a fejük felett, még egy-egy lány is a nyakukba ült. Robi nyakéban Virág, Bálint nyakában Merci, az eső meg szakad. Igen, ezek a szerencsétlenek lányokkal a nyakukban, súlyzóval a kezükben állnak az udvaron a szakadó esőben. Fergeteges. Mindkét fiú kapja a biztatást, Robi erős extrát kap Virágtól, amin én nagyon meglepődöm, mert tényleg ügyesen bátorítja, hogy ne adja fel. A párbajt Robi nyeri és megköszöni a végén Virdzsinek a segítséget. Mindkét srácnak jár a keksz, mert egyáltalán nem volt könnyű a feladat.

kepernyofelvetel_188.jpg

kepernyofelvetel_189.jpg

kepernyofelvetel_190.jpg

kepernyofelvetel_191.jpg

kepernyofelvetel_192.jpg

A következő versenyszám a díjugratás. Amennyiben ezt is Robi nyeri, úgy ő lesz a nyertese férfiágon a Villampiának. Most elgondolkoztam kicsit, hogy ha Bálint nyer akkor vajon még hány számban akarják őket nyúzni? Mindegy is, kezdődik! Elég Móricka módon a villa nappaliját és hálóját csinálták meg díjugrató pályának. A villa ajtajából indulva a háló felé, majd azt körbeugrálva a konyhán keresztül a nappalin át vissza a háló irányába halad a kör és mindenféle akadályokon kell átugrálniuk, illetve azok alatt átbújniuk. Mindösszesen 99-szer. A srácok felültek a szopórollerre és nincs leszállás. Az első néhány kört nagyon megtolják, Bálint vezet, Robi pedig nem akar lemaradni. 8 kör után Robi átveszi a vezetést és szép lassan lehagyja Bálintot. A versenyszám végére Bálintnak 31 köre maradt hátra. Megcsinálta tisztességből, nem akarta feladni, de jóval hamarabb rájött már, hogy ez a hajó bizony elment. Mindketten teljesen kimerülnek a végére. Robi azért megy még egy 100. ún. tisztelet kört. Bálint meg terminátornak hívja és szerintem is elképesztő milyen akaratereje van és mentálisan mennyire erős. Mert ez bizony már nem kizárólag a fizikumon múlt. Bár a súlyemelést is fejben nyerte meg Robi.

kepernyofelvetel_194.jpg

kepernyofelvetel_195.jpg

kepernyofelvetel_196.jpg

kepernyofelvetel_198.jpg

kepernyofelvetel_200.jpg

kepernyofelvetel_201.jpg

Miután Mó, Bálint és Robi megkapták érmeiket a Villampián való szereplésükért, Robinak a riportba kellett mennie, mert ott várta a nyereménye. Mikor Robi belépett a riportba kicsit csalódottan nézett körül, hogy itt nincs semmi, ám aztán elkezdett csörögni egy telefon. Édesanyukájával beszélhetett néhány percet, aki biztosította kicsi fiát szeretetéről és arról, hogy anyai szíve kicsattan a büszkeségtől. A biztatás mellett közbe vetette anyu, hogy Robika tartsa meg magának a gondolatait, majd gyorsan másba kezdett, mert az ilyenekért ejnye-bejnye jár. Mialatt Róbertünk anyuval tárgyal, Virdzsó Daninak rage-el. Ő is szeretett volna a szüleivel beszélni a nyúl helyett. Rosszul esett neki, hogy ő nyulat kap, Robi meg telefonhívást. A nappali után Virág már a fürdőszobában, a zuhany alatt sír. Taknya, nyála egyben van, galuskásan beszél, Dani csitítja, ölelgeti, ez van, nyugodj meg, nem változik semmi ha hisztizel akkor sem. Nem baj, legalább hallották és jelentőségteljesen belenéz a kamerába. Amíg ő bent itatja az egereket Robi már rég befejezte a telefont és a nappaliban hallgatják a fürdőből kiszűrődő hangokat Mercivel, Vivivel és Móval. Egyikük sem érti a királydrámát és ezúttal én sem érzek együtt Virdzsóval.

kepernyofelvetel_215.jpg

kepernyofelvetel_220.jpg

kepernyofelvetel_221.jpg

kepernyofelvetel_222.jpg

kepernyofelvetel_223.jpg

kepernyofelvetel_224.png

kepernyofelvetel_226.jpg

kepernyofelvetel_227.jpg

kepernyofelvetel_228.jpg

kepernyofelvetel_229.jpg

kepernyofelvetel_230.jpg

A kihívás előtt még megmutatják nekünk hogyan küldték ki a kis nyomikat a rettegett lila kendő színe elé az udvarra, hogy megmondják neki miért nincs rá szükségük. Bizony, bizony, a kendő nem kell senkinek. Olyan ez az üvegdobozban lévő kendő, mint valami kórság. Egyenként nézik meg a falusiak mi a fene az, de nem merik megérinteni, félnek tőle, mint a tűztől. Az az ördög maga. Ha netalántán hozzáérnének, leharapná a kezüket, vagy lerohasztaná, sőt a lábuk is oda lehet. Ki tudja? Lehet, életük végéig gyötörné őket a betegség amit úgy hívnak népharag. Miután végül mindenki túlélte a találkozást az udvaron tanyázó lidérccel, mégis történt egy kis atrocitás. Merdzsó a hálóban hergelte Ilonát, értsd: odanyomkodta Ilona orra elé az ujját, az meg azt hitte eleség és ráharapott. Virdzsi röhögve dicsérte meg kis háziállatát, a vérnyúl meg csak szuszogott magának, mintha mi sem történt volna. Hogy Ilona nehogy rákapjon Merci ízére a szerkik gyorsan összecsomagoltatták a gazdájával, így tehát a Hét Törpe megint heten maradt. Ilona 1 napot töltött a villában. Szevasz Ilona, jó volt veled, vár az utca.

kepernyofelvetel_231.jpg

kepernyofelvetel_232.png

kepernyofelvetel_235.jpg

kepernyofelvetel_236.jpg

kepernyofelvetel_237.jpg

kepernyofelvetel_240.jpg

kepernyofelvetel_242.jpg

kepernyofelvetel_243.jpg

kepernyofelvetel_244.jpg

Végre elérkezett a várva várt pillanat, amit Anikó az adás 22. perce óta folyamatosan ígér, hogy mindjárt kezdődik, most már tényleg mindjárt pillanatokon belül kezdjük, aztán cirka 60 perc elteltével tényleg elérkeztünk a kihíváshoz. Abszolút érdektelen a sztori, Ancsa idétlen kérdéseket intéz a lakókhoz, viszont kiderül, hogy Virágnak szülinapja van. Ide pedig be kell szúrnom, hogy a szülinaposok rendszerint legalább levelet (vagy akár hívást) szoktak kapni otthonról, ami elvezet oda, hogy nem értem mi a f.szért rage-elt Virág vagy fél órát Robi telefonhívása miatt, ha 2 napra rá szülinapja van és egyébként is látja majd a pereputtyot a párbajon.
Amíg dünnyögök Ancsa kiszólítja Mercit a riportba, ahol szintén nem történik semmi különös, majd elérkezik a kihívás. Merdzsó röviden beszél, nem haragból hívja ki az ellenfelét, majd megkéri Bálintot, hogy álljon fel. Nyújtja felé a kendőt és megkéri arra is, hogy kösse rá Virágra. Virágnak valószínűleg egy zabszem sem férne be – pedig Dani dolgozott rajta elég keményen az elmúlt két hónapban, hogy akadálytalan legyen a bemenet – és Bálintban is megállt egy pillanatra a levegő. Nekem tetszett, a lakók is nevetnek. Merci azt mondja idén ezt még senki sem csinálta, neki meg sz.r volt a szövege és szerette volna feldobni valahogy. Sikerült. Este láthatjuk hogy sikerült Virág szülinapja és hallhatjuk az anyukájától kapott hangüzenetet. Hogy is volt azzal a hisztivel?
Jövő héten jövök, pusszantás, szevasztok.

kepernyofelvetel_246.jpg

kepernyofelvetel_247.jpg

kepernyofelvetel_248.jpg

kepernyofelvetel_249.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.11. 15:05:07

zsenialis a hét torpézés Laula, végig rohogtem :D :D :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 15:07:47

köszi Laura, fantörpikus lett! főleg a Virdzsis képeket értékelem, már az éjjel is rémálmaim voltak tőllle :))

Gia 2021.02.11. 15:13:26

Nagyon jó lett Laula,köszi!!A lila kendős kórság teccett a legjobban.:-)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 15:18:17

ELSŐ ! Már megint ! :D :D
De valamiért még jobb amott...

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 15:19:36

@úgymond olvasó mmkk: SZ'asz Anyám ! Delég láttalak csaj'e ! :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 15:21:58

@SelyemSonkaPini: csa :)) meghalni sincs idom vagy ket hete (azt se tudom, mikor voltam itt utoljara, osszefolynak a napok, szoval lehet csak egy hete volt)

Krétagarbó 2021.02.11. 15:23:45

Klassz a héttörpés sztori, bár neha elgondolkoztam, hogy hány éves a kapitány.
Robi amúgy a fejfocit is a fejével/eszével nyerte Bála ellen. Nekem erősen jön felfelé Robertó, remélem övé lesz a 36 milka.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.11. 15:23:55

Bejövős volt, hogy a törpékkel helyettesítetted a lakókat Laura!
Vircsi meg megint előadta a hattyú halálát. Szombat este már az övéivel lehet végleg, aztán meg jöhetnek a kuncsaftok.

2021.02.11. 15:27:22

Köszönet a posztért !

ficekence 2021.02.11. 15:29:01

Laura Ingalls : Köszi az összefoglalót. :)

Laura Ingalls 2021.02.11. 15:31:23

Köszönöm mindenkinek és szívesen mindenkinek! :D

.Zsu 2021.02.11. 15:34:27

nagyon köszii Laura!
nagyon tetszett a 7 törpés párhuzam :D

Bálint - Tudor
Virág - Morgó
Dani - Hapci
Vivi - Szende
Merci - Szundi
Moha - Kuka
Robi - Vidor

Laura Ingalls 2021.02.11. 15:37:39

@.Zsu: :D köszi és pont így gondoltam :)

Gia 2021.02.11. 15:37:45

@.Zsu: Dani inkább Büfi lenne,ha lenne ilyen törpike.:-)

.Zsu 2021.02.11. 15:40:39

@Laura Ingalls: jaj én csak utánad szabadon :DD közben azon filóztam h mégis miért írom így le, de az összesített listák rajongója vagyok, és kellett így látnom a csapatot.

Anikót akartam Hófehérkének, de az van hogy inkább ő a számító gonosz királynő/boszorka :))

.Zsu 2021.02.11. 15:41:31

@Gia: Virág meg Análka

Ármándójózsi 2021.02.11. 15:48:52

@Laura Ingalls:

Direkt nem elsőztem, hiszen az már megvolt/megvan Nálad, és ha én valakinél első vagyok, az már mindig úgy is marad, of course. <3 :)))

Az összefoglaló posztcsi pedig, mit is lehet rá mondani, talán a brilliáns a megfelelő szó erre, mint mindig. Nem lehet Téged nem szeretni az az igazság! :)))

2021.02.11. 15:51:07

@.Zsu: meg Robinátor :D

2021.02.11. 15:52:49

Tényleg hogy hívjuk őket
Proliúr
Proliné
Virgács
Marci
többieket hogy szoktátok?

Csakszóloktisztelettel 2021.02.11. 15:53:49

Sziasztok!
Csak én látom Lobin a kanapén a lila kendőt a kihívásnál?(RTL24, 1.36 - 1.40 között)

Egyfejű 2021.02.11. 15:55:02

@Laura Ingalls: Köszönet a posztért, és mély együttérzésem a fejed miatt, én is így vagyok ma. A jó párhuzamnak bizonyuló héttörpék után viszont, asszem, most kénytelen leszek megnézni a Hófehért. :)

Csakazertis2018 2021.02.11. 15:55:11

Sziasztok, jól értettem, hogy senki nem merte bevállalni a lila kendőt végül ?

Egyfejű 2021.02.11. 15:55:53

@Csakszóloktisztelettel: Én is láttam valamit, de azt hittem, rosszul.

.Zsu 2021.02.11. 15:56:56

@silvermansarah: Bála, Lobi, Moha, Hélium

Csakszóloktisztelettel 2021.02.11. 15:58:41

@Egyfejű: amikor Bála kimenet a böröndért üres volt a búra

2021.02.11. 15:59:13

A képek közt Vivi a tűzzel. :DDD

Ármándójózsi 2021.02.11. 16:01:19

Csúcsparaszt itt csesztetett engem, hogy átvertelek titeket, pedig Robin ott volt a lila, csak ez a szájba tekert szerkesztői balfasz bagázs mést ezt is elkummantotta, hogy ma is legyen műsor, aminek semmi értelme, mert a kivélasztás már megvolt, csak legfeljebb a körülmények, hogy milyen okokból, megfontolásból vette fel Robi a kendőt. Gusztustalan módon, még Ancsa sem mondta Mercinek a kötelező szöveget, hogy kit nem hívhat ki, mert lila kendő van rajta, szépen elsunnyogták, hogy szarjanak mindannyian egyenként egy egész népes süncsaládot, dédszülőstül...

2021.02.11. 16:03:03

@Ármándójózsi: Robinak minek a lila? :O
Hacsak nem Virág elől elvette, hogy ne tudja felvenni

.Zsu 2021.02.11. 16:05:16

@Ármándójózsi: muti, hol láttad Robin a lilát. énis akarom.

Egyfejű 2021.02.11. 16:06:45

@.Zsu: a kihívás közben, ahogy ott ültek a kanapén, megvillanni látszott.

alma_szósz 2021.02.11. 16:09:34

@.Zsu: rtl24 appon van a kihívásról videó, ott amikor Merci magyarázza miert Virágot hívta ki

Laura Ingalls 2021.02.11. 16:11:30

@Ármándójózsi: az már úgy marad. :) Köszönöm szépen Ármándó, olvadozom. :D

@Egyfejű: sajnálom én is a tiedet. Az az egy is fáj, látod most jó lenne még vagy kettő. :p
Úúúúú... imádom a Hófehért! Bárkinek mondom nem ismerik, pedig micsoda mese! Első Egetverő Arrogancia és Utolsó Oroszlánszagú Leó, meg a cselédek: hallotta már a pletykát? Ha nem én mondtam volna magának el sem hinném! (vagy valami ilyesmi :D )

Cérnahuszár 2021.02.11. 16:11:48

a tegnapi lenyűgözött, bár én az úszáshoz hasonló vicceseket akartam látni, meggondoltam magam.
imádom amikor egy férfiember küzd, használja azt az őserőt ami benne van
most jön a szomorkodás, ennyit jelent hogy valaki bagózik, sportember létére csak a felét tudja hozni annak amit egy nemdohányzó, pazarolja magát mert nem érzékeli hogy ez bizony pusztít
De küzdött, és a csakazértis nem hagyom abba amig robi be nem dobja a törölközőt, hatalmas volt
Robi meg elképesztő, tegnap az járt a fejemben, hogy most nyerte meg a játékot?

babérkoszorúk a hegyibeszéd után frizbiként átadva

.Zsu 2021.02.11. 16:13:30

na megnéztem énis. látom a kendőt.
i.imgur.com/VlfAGDu.png

Ármándójózsi 2021.02.11. 16:15:16

@.Zsu: 3x is látszik a tegnapi összefoglalóban kihíváskor. Az elején, amikor visszajönnek és Merci kihívása közben. De látszik az is, hogy dugdosva van. Köcsök barom szerkik, kapják be!!!

MÁS: Akit érdekel, hogyan alakulhat a végjáték, a párbajok időpontjával, azoknak egy kis infó:
kepkezelo.com/images/vi2dji14y39jvd1blh66.jpg
A végén a szöveg is érdekes.

.Zsu 2021.02.11. 16:15:30

@Egyfejű: @alma_szósz: kösziköszi, közben printszkrínt is csináltam a képről :))

ez is hatalmas szerkesztői baki sztm. úgy kellett volna alakítani, időzíteni ezt a lilakendős dolgot, h a kihívás előtt még láthassuk.
szánalmasnak tartom, h ilyenekre nem figyelnek.

.Zsu 2021.02.11. 16:16:44

@Ármándójózsi: nagyon köszi! :* :)) szupi infók
csekkoltam, és valóban látszik, fentebb linkeltem is a képet róla.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 16:17:07

sziasztok!

tegnap estit hova kommenteltétek?eldugtátok vagy mi , de akkor majd elolvasom az öfit nem vagyok zsarolható pont mint az FBI.

de előtte feszítek egyet a tükör előtt.gyááá

Egyfejű 2021.02.11. 16:19:17

@Laura Ingalls: Vagy ez is :" -Hallotta, Rezonancia? - De hisz maga mesélte! - Mért, attól még lehet benne valami!":D Imádom! Könyökpuszi!
Ami a fejet illeti, most képzeld el, ha kettő van, vagy hét, s mind fáj. Minden rosszban van valami haszon :)

Ármándójózsi 2021.02.11. 16:21:15

@.Zsu: De, figyelnek, de mivel ez vélhetően tegnap volt (hogy felvette Robi a lilát), gondolták majd a mai összefoglalóba rakják és már is van 5 perc anyaguk mára. Ezért is sunnyogtak tegnap a kihívás alatt. Na ez az ordas nagy gyökérség, hogy megpróbálnak megvezetni minket, nézőket...

alma_szósz 2021.02.11. 16:24:30

@Ármándójózsi: azon gondolkodom, ha lenne szimpátiszavazás ki esne ki, valószínűleg Moh és akkor bejönne a Robi Vivi Bálint döntő

ficekence 2021.02.11. 16:27:36

Teljesen egyértelmű, hogy Robin van a lila kendő, mire a kihívásra került a sor, bedugta a háta mögé. Előtte Bálint figyelmeztette.
Persze ezt én csak úgy vettem észre, hogy olvastalak benneteket és már figyelmesen néztem a történéseket. :_D

Ármándójózsi 2021.02.11. 16:28:03

@alma_szósz: A 3-as párbaj és a szimpátiaszavazás is full igazságtalan, gondoljátok csak át. Mindkettőben eloszlanak a szavazatok, hiszen csak egyre lehet tenni, és különösen az utóbbiban, könnyen kieshet olyan, aki egyébként simán döntős lehetne. Érdemes végig gondolni.

.Zsu 2021.02.11. 16:35:40

@Ármándójózsi: gusztustalan húzás...

alma_szósz 2021.02.11. 16:37:43

@Ármándójózsi: nagyon gáz hogy ebben az évadban ennyiszer és ennyire belenyúlkálnak

mozambikizombikini 2021.02.11. 16:41:14

@.Zsu: Nagyon tre..... es nagy hiba is. Bar en ezt a harmasparbajt sem csipem. Belenyulkalnak es tenyleg siman kieshet emiatt olyan, aki amugy dontos lehetne.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 16:41:16

@Ármándójózsi: szia ármándó megint egy hetes szerelmi meetingen voltál Párizsban?@Cérnahuszár a naív: görbiczet megette a cigi még is vagy 5x volt a világ legjobb kézilabdázója , de tény csökkenti a hemoglobin oxigénkötő képességét és szétcsapja az alveolusokat.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 16:49:45

@.Zsu: már nem olvasom vissza ,eddig kerestem , de azért köszi.

@mozambikizombi: pofátlanok , ugye a szerkesztők nem szeretnének normális műsort leadni .

@alma_szósz: pontosan , finom alma szósz

@ficekence: dugták volna virág fenekébe , akkor nem láttuk volna vagy a Daniéba .

Egyfejű 2021.02.11. 16:52:21

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szerbusz,mesterem! :)
Mindenkivel egyetértve: szerkik nyaljanak boxot.

ficekence 2021.02.11. 16:56:04

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nem hiszem, hogy oda bármi beférne már. :))

Egyfejű 2021.02.11. 17:01:31

@ficekence: Jó az avatarod! :D

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 17:08:14

@Laura Ingalls: ÉN is imádom a Hófehért ! Szerintem világhírű lehetne !
A sok fej nem biztos hogy jó lenne, ha mind fáj!

Ármándó tesómmal vigyázz az olvadozással, mert nagy kujon ! Imádom, szeretem világ jó tesóm, de Téged azért megóvnálak tőle ha lehet!
HA én mondom Neked, hogy nagyon jó voltál és imádlak mindig, NA azt veheted önzetlen dícséretnek, mert én egy visszahúzódó félénk emberke vagyok , mindenféle hátsószándék nélkül ! :)

ficekence 2021.02.11. 17:08:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szia :) néha én is előfordulok, nem lehet szabadulni ettől a szartól. :))

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 17:09:34

@Egyfejű: Már akartam kérdezni : Mi a lófaszt ábrázol ? ( FIVE : NEM BELEKÖTÉS istenbizony!)
Egy hangyafej vagy mi ?

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 17:10:11

@ficekence: "ettől a szartól. " ezt a blogra érted vagy a VV-re ? :D :D

ficekence 2021.02.11. 17:11:29

@Egyfejű: Köszi, a tiéd sem kutya. :) Próbáltam jelezni, hogy Mercikének szorítok.
Van még a Csizmás Kandúr, ha a pártfogoltam kedves nekem és Motkány, ha harcias akit kedvelek. :))

Jó nagy hülyeség, de azért nem veszem nagyon komolyan. :))

MsIreneAdler 2021.02.11. 17:13:21

@Laura Ingalls: szuper a poszt, mint mindig :). Mivel sikerült átszundítanom az izgi kivalasztást, így külön örültem neki!

És hogy innestől Fru szavaival éljek: tyűűű micsoda fordulat :D

ficekence 2021.02.11. 17:14:04

@SelyemSonkaPini: Jajmááár, belém akarsz kötni. :))) Persze, hogy a VV-re. 10 éve regeltem. Mindenkit " ismerek ", sokakat kimondottan kedvelek, hogy gondolhatsz ilyet?

Egyfejű 2021.02.11. 17:15:02

@SelyemSonkaPini: Ő vélhetően Fogatlan sárkány a Hibbant-szigetekről :)

Egyfejű 2021.02.11. 17:15:35

@MsIreneAdler: :D Kijelentem, hogy recece!

ficekence 2021.02.11. 17:18:54

@Cérnahuszár a naív: Én is Ekg :) Nem csak ezzel, hanem az előző kommentjeiddel is.

MsIreneAdler 2021.02.11. 17:19:49

@Egyfejű: :D! Kész az a rajzfilm! Most kedvet kaptam megnézni megint.

Egyfejű 2021.02.11. 17:23:50

@MsIreneAdler: Megintcsak recece, azazhogy én már nézem is :D

_Pipp 2021.02.11. 17:24:24

Szuper poszt, mint mindig! :) Hajrá Lobi, még a lilát is lenyúlta, nehogy Viri az utolsó pillanatban meggondolja magát. :D

Cérnahuszár 2021.02.11. 17:26:10

@ficekence: ú köszi, néha azt érzem hogy túl sok vagyok

ficekence 2021.02.11. 17:28:26

@Cérnahuszár a naív: :))))))))))))))) enyhe túlzás ha ezt érzed.

MsIreneAdler 2021.02.11. 17:30:51

@Egyfejű: én még nem tudom, de felírtam a listára. Lehet jobb lesz, ha a hiperuncsinak igérkező mai öfi helyett azt nézem! :)

Cérnahuszár 2021.02.11. 17:42:11

@Egyfejű: ezt úgy bírom :D
a két kedvenc

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 17:42:17

@SelyemSonkaPini: latom am, hogy udvarolsz itt ossze-vissza!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 17:42:52

én amúgy sem nézem , de ha ti sem nézitek csajok ,ki fogja nekem elmondani?
erre varrjál gombot

Egyfejű 2021.02.11. 17:44:33

@Cérnahuszár a naív: Olyan jót tudok derülni rajta :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 17:44:59

majd megnézetjük valakivel , akiért nem kár. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 17:45:41

amúgy. visszaolvastam a tegnap esti kommenteket, és meg szeretném köszönni, mert feldobtátok vele ezt a szar csütörtököt :))

ficekence 2021.02.11. 17:47:12

@Egyfejű: Ez nagyon aranyos volt, különösen, hogy az összes szereplőt szeretem. :) Köszi. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 17:48:05

Mi a mese címe? jégkorszakot szeretem meg a spongyabobot.Meg a verekedős , puskás filmeket mint a Shógun Richard Chamberlainnel.

hereverő heverő 2021.02.11. 17:50:07

Lóestét.
@Laura Ingalls: Isteni poszt! A törpés elnevezések harapnak, mint Ilona a villában :)

hereverő heverő 2021.02.11. 17:51:10

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): így neveled a sárkányodat 1-2. egy sárkánymesternek ezt illene tudnia.

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 17:51:24

Köszi a posztot, nagyon jó lett most is. A törpéket csak másodszori újraolvasásra sikerült mind helyesen beazonosítanom, dehát ki van égve az agyam így délutánra. Vivi lángján hangosan felnevettem :DDDD

hereverő heverő 2021.02.11. 17:53:12

@Egyfejű: Nekem a sárkányok és a Kis kedvencek a csúcs :) Panda!
www.youtube.com/watch?v=0C-qxjiDP1o

ficekence 2021.02.11. 17:54:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Így neveld a sárkányodat.
Nincs gyerek a családban?
Milyen mester vagy te?? :))))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 17:59:38

@Egyfejű: @hereverő heverő: köszike tesókáim, ha lesz időm megnézem.

@Laura Ingalls: köszi a posztot ,habár nekem túl szentimentális vagy , és ármándó lestipi stopizott.

Egyfejű 2021.02.11. 18:07:14

@ficekence: Ne bántsd a mestert, tesó, ő ilyen magyar meg erdélyi sárkányokra van szakosodva :D

ficekence 2021.02.11. 18:09:41

@Egyfejű: Nem bántásból írtam. :) Hiszen tesvír.
Amúgy én is erdélyi sárkány vagyok, Merci is meg mondta.

mozambikizombikini 2021.02.11. 18:13:36

@Alice_in_Wonderland: Vivi (sarkany) langja nagyon jo, azt majd elkell neki kuldeni, ha kijott. :D

Gia 2021.02.11. 18:14:10

Akkor most mit kell megnézni?A sárkányost vagy a hófehérest?Ezek nekem is kimaradtak..

Gia 2021.02.11. 18:14:56

@mozambikizombi: Még jó,hogy nem égett le a szempillája!:-)

Egyfejű 2021.02.11. 18:15:52

@ficekence: Ez már egyszer volt tőlem valamikor, de most a megismerkedésünk örömére újra:D Pacsi!
www.youtube.com/watch?v=oqwgMLdy2q4

Kosztarika 2021.02.11. 18:17:31

Jó estét törpék, motkányok, sárkányok, hangyák, nyulak, mókusok, szőkék és barnák, fiúk, lányok, bisexek. (Remélem senkit nem hagytam ki)
Köszi a posztot, Laula, mesés! :)

2021.02.11. 18:18:00

@.Zsu: és baszmeg tényleg ott van.

Krétagarbó 2021.02.11. 18:19:07

@.Zsu: tegnap írtam is a műsor alatt, meg még valaki szintén jelezte, hogy mintha a lila kendő villant volna meg Robi oldalán egy pillanatra.

Egyfejű 2021.02.11. 18:19:45

@Kosztarika: Jó estét, szmájli szívecskével! :)

hereverő heverő 2021.02.11. 18:20:47

@Kosztarika:
Ember, disznó, teknős, rovar, béka, serke,
Gyíkok, csíkok, tetvek, patkányok, aranyderes
Versenyparipák, sertésvészes idilli kullancsok,
Keselyűk megnevezhetetlen iszonyú tetvei,
Gyilkosan támadó afrikai
Kutya-hadak, a dzsungel kóbor rinoceroszai,
Oriás vadkanok, hatalmas gigászi
Elefántbikák, kosok, sasok, karvalyok,
Lepények és Sünök és Labdacsok

(Kerouac, Eörsi I.)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:27:26

@Kosztarika: de, a vörösöket meg a sellőket például kihagytad.

Kosztarika 2021.02.11. 18:28:52

@hereverő heverő:
Huu, jajjajj. Mind a ketten kihagytuk a tevét meg a malacot. El is megyek, járom a canossát. :(

mozambikizombikini 2021.02.11. 18:31:01

Virag feje amikor bömbizik, annyira epic mint a szomszedunk 4 evese, amikor hianyzik neki a figyelem.
Neha, amikor ulok a WC-n es hallgatom, szetrohogom az agyamat.
"éööööö öhö öhh öhöhöh brüüüüüü, üh üh müh, meeeeee eheh öh öh brüüüü" :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:32:54

@Kosztarika: ne fáradj kétszer, se vörös, se sellő nem vagyok :))))))

ficekence 2021.02.11. 18:33:32

@Egyfejű: Ezt is köszi, szeretem .

Jó dallamos számaik vannak.

Kosztarika 2021.02.11. 18:35:16

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor azok le vannak sz@rva.
Főleg Greg. ;)))

hereverő heverő 2021.02.11. 18:35:48

@Kosztarika: Nem igaz, nálam a malac a második. Illetve Kerouacnál.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:36:13

@Kosztarika: basszus, greg eszembe sem jutott, csak állandóan varázslókat mondok, meg muglikat, meg koboldokat és durrfarkú szurcsókokat, gondoltam előállok valami hétköznapibbal :D

Kosztarika 2021.02.11. 18:36:51

@hereverő heverő:
És tényleg. De nem vágtázik és sem nem vad. :)

ficekence 2021.02.11. 18:37:22

Elköszönök, szólít a kötelesség, jó szórakozást a játszótéren. :))

hereverő heverő 2021.02.11. 18:37:25

@mozambikizombi: Te a szomszéd WC-jén üldögélsz? o.O

Kosztarika 2021.02.11. 18:38:02

@úgymond olvasó mmkk:
Ebből a kínálatból egyedül a durrfarkúra vagyok kíváncsi. :D

hereverő heverő 2021.02.11. 18:38:09

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk: paraszt? Az a villában eléggé hétköznapi.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:39:00

@Kosztarika: perverz :D

@hereverő heverő: úrinő ilyet ki nem ejt a száján

hereverő heverő 2021.02.11. 18:39:48

@úgymond olvasó mmkk: a kevésbé úrinő meg ki nem ejti a szájából.

Aztán törölget egy papírzsepivel.

hereverő heverő 2021.02.11. 18:41:10

no legyetek jók és szobatiszták, én is eltűnök. ciao ciao

Egyfejű 2021.02.11. 18:44:17

@hereverő heverő: Szia neked is! Én is lelépek egy film erejéig, de tervezek visszajönni, ha a fejfájás engedi.

Kosztarika 2021.02.11. 18:45:54

@Egyfejű:
Nekem is szokott fájni a gyomrom, mikor üres. ;)))))))

Egyfejű 2021.02.11. 18:50:57

@Kosztarika: Mondasz valamit, talán nem kéne a VV-n lógnom, rohamosan pusztulnak az agysejtjeim.:)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:51:19

@Kosztarika: nekem a térgyem fáj, az jelent valamit?

Kosztarika 2021.02.11. 18:53:19

@Egyfejű:
Ne is mondd.. egy hete van nyomás a fejemen és nincs rajta sapka. ;)
@úgymond olvasó mmkk:
Egy helyen jártál Danival. Vagy tesód. ;)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 18:53:48

@repuloezustmokus: merre jártál?

@úgymond olvasó mmkk: edzetlenség , kevés sport , vagy húzódás?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:54:34

@Kosztarika: ki kéne üríteni belőle a fűrészport tán, akkor nem nyomna ;)

Kosztarika 2021.02.11. 18:55:23

@úgymond olvasó mmkk:
De az is lehet, hogy a korral jár. Még növésben vagy. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 18:55:31

@Kosztarika: ha nem ül rajta senki és iszol elég folyadékot az nem fasza ha egy hete fáj...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 18:55:42

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): amúgy nem fáj, de gondoltam, hátha kihoz belőle valami jót

Laura Ingalls 2021.02.11. 19:01:21

@Egyfejű: @MsIreneAdler: óriás veszély! :D annyit emlegettétek, én is meg fogom nézni újra. :p

@SelyemSonkaPini: köszönöm kedvességed, de nem olyan kujon Ármándó, mint amilyennek látszik. ... Nagyobb. :D Helyén kezelem az ilyen csalafinta férfiakat. ;)

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): engem nem lehet lestipistopizni, független nő vagyok. Mégha szentimentális is. :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:02:00

@Kosztarika: fru addig van növésben , amíg renató engedi.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:03:38

@Laura Ingalls: egyszer ármándót úgy dobták ki a hátsó ajtón , hogy a nappaliban landolt :)
állítólag sexguru meetingen sajátította el Roxfortban.

mozambikizombikini 2021.02.11. 19:04:56

@Egyfejű: Szerintem jobb es egeszsegesebb itt, mintha hireket olvasnal.. :P
Nalam ez egy tudatos dontes volt, mar hanyok a covid hirektol, de tenyleg. Inkabb pusztitom magamat itt, mert legalabb vicces. :D

Mondjuk mostanaban mar nem nezek meg egesz adasokat, csak a kis videoreszleteket, amiket feltoltenek, plusz a hogyvoltot elolvasom.
(A Fru-s JLB-t megneztem azert, az volt az utobbi idoben a legerdekesebb talan)

Kosztarika 2021.02.11. 19:10:55

@mozambikizombi:
A hírektől már agyfaszt kapok.
Értelmes fórum a neten nemigen van, mert kis hazánkban az egy főre jutó bunkók száma kettő.
De érthető is, "mindenki hozzon magával még egy embert" by törzsfőnök

Egyfejű 2021.02.11. 19:11:03

@mozambikizombi: Nem a HV-re gondoltam ám, csak a VV-re - ezt is csak riposztként Kosztarikának. A kommentszekció és az összefoglalók pöpecek! És ekg covid-hírek, meg minden. Békapipa!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 19:11:46

@Kosztarika: én a híroldalak helyett rászoktam a youtube-ra. az is ugyanúgy pusztítja az agyam, de legalább jól szórakozom közben :D

Egyfejű 2021.02.11. 19:14:19

@repuloezustmokus: Szia, mókus és mindenki, akit közben nem üdvözöltem esetleg!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:18:32

@repuloezustmokus: mit nézzünk összebújás előtt?

@Kosztarika: @Egyfejű: nagyon felszívtátok magatok erre az estére -)

Kosztarika 2021.02.11. 19:23:06

@úgymond olvasó mmkk:
Mindig csak a szórakozás?!
Ideje lenne megbeszéltünk a taktikát, hogy ejtsük ki a többieket, hogy Lobi nyerjen. ;)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:25:45

@repuloezustmokus: tedd a bal kezemre a fejed azt bújj ide a nyakamhoz , pokemont úgysem láttam még.

mozambikizombikini 2021.02.11. 19:30:37

@Kosztarika: Ahhh, covid hirek mindenhol irritaloan clickbait... nem elek Mo-n, de itt is ugyanugy idegesitoek. - bar itt legalabb nincsen kijarasi tilalom esti orakban sem. :))) Mondjuk a "magyarnyuz" mostanra atment orkenyi szurrealba, mar-mar kezd ujra szorakoztato lenni. :D
Szajer Jozsef pedig vegre ujra elhozta a magyar nemzet becsuletet. Mostanaban, ha valaki megkerdezi honnan jottem, akkor a magyar allampolgarsagomrol mar nem Orbanra, hanem
(halaistennek) "aaaaa, az EU-s konzervativ kepviselo magyar pasi, aki a melegorgiarol ekivel menekulve az ereszen!" - orszagabol. :) Bezzeg nagyjabol 10 evvel ezelott, amikor Parizsban eltem max. Sarkozy magyar szarmazasaval jottek, vagy neha-neha Bartok Belaval... !

ahhh.. GOLDEN AGE
#regenmindenjobbvolt

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 19:31:17

@Kosztarika: mindenki hobót akarja nyertesnek látni, nem hiszem, hogy van esélyünk :(

Post Modern Prometheus 2021.02.11. 19:32:47

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
89.36% [42] - 10.64% [5] az állás Merci javára éppen. Szombat este 22:30-ig lehet itt szavazni még.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 34.46% [51]
- Robi: 31.76% [47]
- Vivi: 24.32% [36]

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:33:31

@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: nem szurkolok senkinek kivéve , ha a mőkuska még mindig vivinek szurkol.
robi miért lóbert?
csak a hv 82. részben tudtam meg proli miért proli úr!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 19:36:39

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Lóbelt raccsol, és a nem raccsoló úli közönség azóta Lóbeltezi.

2021.02.11. 19:40:00

'stét! Így neveld a sárkányodat? Ugyan! Ha rajzfilm, akkor ez az amit mindenképpen látni kell:

youtu.be/irlwYMPo9lY

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:40:56

@repuloezustmokus: azt eddig is tudtam :)

@úgymond olvasó mmkk: miért már lefutott ki nyeri?nem hiszem ,még bárki csinálhat olyat , hogy megutálják.

Kosztarika 2021.02.11. 19:40:58

@mozambikizombi:
Szürreális de itt megélni a dolgot nem szórakoztató. :(
Puskás, Szentgyörgyi, Liszt, Biró L. , ( a sor nagyon hosszú) után megértük, hogy szégyelnünk kell magunkat csak mert itt születtünk/élünk. :((((

kipcsak harcos 2021.02.11. 19:41:03

@úgymond olvasó mmkk:
@Kosztarika:
Nektek a Metropol, Pesti Srácok, Origo és Magyar Nemzet már nem is autentikus hírforrás?
Mandinert meg sem említem mérgemben.
:(

2021.02.11. 19:44:19

politikáztok megint, a picsába

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:45:50

@Kosztarika: @kipcsak harcos: azt azértne gondoljátok Brüsszelben csak patyolat ül a többi nemzetnél , pont olyanok mint a mienk, tele lehet pedofillal , szexuális ragadozóval pont mint HALIVUD!

Kosztarika 2021.02.11. 19:48:41

@úgymond olvasó mmkk:
Neeem. A Szlopacsek munkavezető nem tudta kimondani Lobi nevét. ,)

Thats What She Said! 2021.02.11. 19:50:04

Reagálva arra amit írtátok a szerkik ksvarasaval kapcsolatban : nyilvánvaló hogy irányítják a szereplők megítélését . Meg azt is meg tudják csinálni, hogy félrevitt ,a játékosokrol egész más képet alakítanak ki azáltal h miket vágnak be. Ezért meglepő néha nekünk, h XY mennyire más egy elő műsorban vagy egy riportban pl ancsaval. És most nem leszek túl népszerű, és kicsit se védem azt az állatot , akiről az előző hv szólt, mert amiket Fruval tett az biztos igaz. De ő maga is mondta h kiforgattak kissé a személyiseget, és el tudom hinni neki h nem minden ennyire fekete - fehér . Persze amik megtörténtek azt nem tudja levakarni. Szóval elég genya dolog ez, gyakorlatilag sztem az ő esetükben pl konkrétan rakaptak az elhangzott bántalmazó szövegre, és így alakítottak ki renato jellemét, frut meg a bántalmazott mazohista buta fruskanak hoztak ki. És sorolhatnám kiből mi lesz így, közben meg ki tudja mi van odabent... nem véletlen az sem h nincs elő betekintesi lehetőség webkamerán, a BB Ben volt, ott nem lehetett ferditeni.

kipcsak harcos 2021.02.11. 19:51:15

@Kosztarika: én is azt hittem, hogy a laccsolás miatt híják Lobinak.

kipcsak harcos 2021.02.11. 19:52:06

@úgymond olvasó mmkk: jó az, hisz' én is úgy gondolom :)

Thats What She Said! 2021.02.11. 19:52:17

@Thats What She Said!: színjáték az egész úgy ahogy van. Csak ugye hibáznak a szerkik is, kilóg a lóláb egy egy időbeli csúsztatással , vagy vagassal vagy történetbe nem illő mondattal

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 19:53:09

@kipcsak harcos: ízlés terén nem kívánok mélyebben diskurálni veled, attól félek, hogy nem lenne közös témánk :DDDDDDD

Thats What She Said! 2021.02.11. 19:53:40

Na közben meg elaltattam a Babámat :) kis drága! Megviselte ez a rohadt szél ... korábban ment a csicsiba egy órával :)

kipcsak harcos 2021.02.11. 19:54:09

Híják, Vörösmartyval.

Kosztarika 2021.02.11. 19:58:38

@kipcsak harcos:
Te ne szólj hozzám. Keltegeted a bennem szunnyadó oroszlánt, pedig már rég fent van.
Az említett "sajtó" jó lehetne valamire, de se nem nyomtatott, se nem puha. ;)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 19:59:23

@Thats What She Said!: ebben teljesen igazad van ...

@Kosztarika: ugye nem füveztél be :P

@úgymond olvasó mmkk: lefele vagy felfele ?
nah ezt megkaptad kipcsak :)

kipcsak harcos 2021.02.11. 20:02:15

@Kosztarika: pedig három még nyomtatva is van ;)

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.11. 20:03:58

@Egyfejű: @Laura Ingalls:
Tyúkbéltortát kértek? A rajzfilmkészítés csúcsa. Imádom.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:04:22

@Kosztarika: Puskás Petire gondoltál a hírsségeknél ? (a többit nem ismerem, bár mintha a Liszt
az egy repülőtér lenne aminek az a neve hogy Ferihegyi ! )

mozambikizombikini 2021.02.11. 20:05:05

@Kosztarika: Hat en aztan szegyellni nem fogom! Alapvetoen jofejek vagyunk (lsd. HV forum) es egyebkent sem en szavaztam Orbanisztanra! ;)

Persze nyilvan kapom a gulyast, meg a paprikat, meg Orbant, de ez inkabb vicces. :)
Ha kellene magyar sztereotipiat gyartanom, olyan "family guyosat", akkor mondjuk 5 fo dolgot megjelolve (ez csak sajat tapasztalat, Svajcbol):

- gasztronomia: Goulash, paprika, durvan egeszsegtelen, de izletes, jo kajak, altalaban tudnak fozni
- szorakozas: Budapest = olcso alkohol + csinos, noies, laza lanyok
- munkahelyen: jokepessegu, kreativ, problemamegoldo alkat, nem beszel annyi nyelvet olyan szinten, mint egy iskolazottabb svajci, de a tech oldaluk sokkal melyebb, ezert elnezik nekik.
- attitud: elegge cinikus, de meglehetosen szellemes arcok
- Orban Viktor :D

Kosztarika 2021.02.11. 20:06:26

@kipcsak harcos:
Hogy is hallottam a mondatot ma a tv-ben??
"Hülyeségekkel nem foglalkozom"
mondta a tudodki.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:06:42

@Kosztarika: Én azt mondom, amit mindig hallottam otthon: "Addig jó míg Kádár él!"
Aztán majd meglátjuk...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:09:18

@SelyemSonkaPini: szerintem a Birónál a Kassaira gondolhatott, az egy világhírű bíró, egy kis látási fogyatékossággal

Kosztarika 2021.02.11. 20:11:42

@SelyemSonkaPini:
Jaja, meg a süti is Lisztből készül.
A Biró lesitteli a rosszfiúkat.
Szent Györgyi meg unokahúga Teréz anyának.

Mozambikzobi: én sem rájuk, sskk, mégis szívok. :(

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:13:44

@Kosztarika: ne hazuggyá, a hétvégén olyan sütit sütöttem, amiben nemvót liszt!!!négy!!!

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 20:17:26

@Laura Ingalls: Köszi, a törpék zseniálisak, tegnap eluntam az egészet, így legalább most megtudtam mi történt pontosan

Egyfejű 2021.02.11. 20:18:04

@Babarózsaszín Betonkeverő: Jöhet :) S tartsunk vele gyászszületésnappal egybekötött lakodalmi temetést :D (Most, hogy belegondolok,Virágnak pl. valami ilyesmi aktuális éppen,nem? )

Fálki 2021.02.11. 20:18:14

@mozambikizombi: Puszkasz arrafele nem nepszeru?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:18:17

@Kosztarika: pogácsát nem szeretek csinálni, kinek van kedve a szaggatással szórakozni? :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:19:48

@repuloezustmokus: tényleg? rémlik valami ilyen kifejezés úgy 60 évvel ezelőttről, mikor főzni tanultam dédöreganyám kutyájának a gazdájának a fivérének a szomszédjának a szakácskönyvéből

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:20:22

@úgymond olvasó mmkk: @Kosztarika: A Szent Györygiről így hogy mondjátok már hallottam
az vőt az, amelyik felszállt ilyen kalózhajókra, meg rabszolgaszállítókra és mindenkinek C vitamint osztogatott, mert könyörületes vót !
Az ilyen jólelkű asszonyokról mindig Fru jut az eszembe....

Kosztarika 2021.02.11. 20:20:55

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor szagass galuskát! Láttad hogy kell, nem?!

_Pipp 2021.02.11. 20:21:31

@mozambikizombi: Svájcban hol lehet kapni túrót? :D Lehet egyáltalán? Ismerik? :D

kipcsak harcos 2021.02.11. 20:22:19

@úgymond olvasó mmkk: ez most miért? Nem fogadom el válaszként, hogy odabiggyesztettél 7 D-t. Fejtsd ki, kérlek! :DDDDDDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 20:25:32

@mozambikizombi: tetszett :)))

szeretem a pogácsát kétféle és nagyon sok sajttal...szeretem a sajtot , lehet egér vagyok?

@úgymond olvasó mmkk: szeresd meg ne kelljen már Renatóba átmennem

@repuloezustmokus: férfias fiúk? te csak bújj vissza :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 20:25:43

@SelyemSonkaPini: hogy te milyen okos vagy!

@Kosztarika: toronyórát aranylánccal esetleg? :DDD

@kipcsak harcos: nézd, már ott elakadnánk, hogy én nem találom szépnek rezsisziszit, te meg igen..

Kosztarika 2021.02.11. 20:25:51

@SelyemSonkaPini:
Dehogy. Azt először Edwardnak hívták, olló volt a keze helyén, de aztán átkeresztelkedett Jack Sparrow-ra és utána lett kalóz.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 20:25:57

Szerintetek lesz ma valami érdekes a VV-ben, vagy találjak alternatív esti programot?

mozambikizombikini 2021.02.11. 20:27:11

@Fálki: en errol a Puskas asszociaciorol eddig, rohogni fogsz, de csak 2 torok sractol hallottam. :)))) Hozzatennem, hogy a svajci foci sem egy akkora dolog, szoval ertheto is.. Itt Roger Federer a nepi hos, szoval ha Lazar esetleg belehuz teniszügyben, akkor ki tudja ... :D Zeneileg meg a legutobbi nemzetkozileg is ismert svajci posztar a DJ Bobo volt, szoval itt is vannak bajok, dontvörri... :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:29:21

@mozambikizombi: Svájc a Németország hegyitrollok lakta tartománya ?
Mintha erre emlékesznék fődrajzbú...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 20:35:37

@mozambikizombi: svájci foci lol :P
válogatottban Lichtsteiner sírt , hogy az öltözőben egyedül ő svájci és nem értette mit mond a többi (koszovoi albanok)
nekünk ugyanezt kellene , még egy 4 orbán vili szintüt honosítani

Kosztarika 2021.02.11. 20:35:52

@ppupu: szia celebtata! :))
Megtudjuk(?) hogy került lila kendő Robira, és látni fogjuk kit szopnak fel a szerkik a párbajra.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.11. 20:38:48

@Egyfejű: öszintén, most nem követtem az eseményeket ( utolsó ringyrongy törpe vagyok ).. ő lett a kihívott? Mert aķkor igazad van. Egyben kijelentem, hogy recece.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 20:41:29

ppupup : Celje - Veszprém vagy FILM+ ott csak jó filmek mennek. (Cliffhanger , Halálhágő , Négy tesó , Bukik a nő a kalácsra )

2021.02.11. 20:43:56

aki politizál nem kap könyökpuszit, ellenben hálnia kell Lady Konstans Fridzsiderrel

Kosztarika 2021.02.11. 20:46:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A lányoknak is? Vagy nekem van más alternatíva? ;)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 20:47:52

"Házkutatást tartottak az osztrák pénzügyminiszternél korrupció gyanúja miatt"

Hogy ezeknél az osztrákoknál milyen korrupt gecik vannak !
Ilyen nálunk nem fordulhat elő !

Egyfejű 2021.02.11. 20:48:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vagy Utolsó Oroszlánszagú Leóval :)

Kosztarika 2021.02.11. 20:50:54

@úgymond olvasó mmkk:
Tudnom kell megéri-e szabályt szegni. ;)
Különben is olyan vagyok, mint búcsúban a céllövöldénél. Csak célozgatok. :D

Kosztarika 2021.02.11. 20:53:04

@Krétagarbó:
Ez az Krétácska. Új triumvír alakul. :)

mozambikizombikini 2021.02.11. 20:54:15

@_Pipp: Hat en meg nem talaltam, bar annyira nem is kerestem :) Gorog joghurt mondjuk van, meg ezernyi tejtermek.. meg amugy is van par magyar bolt Zurichben, ahol egyebkent mereg dragan arulnak dizajnosabb magyar termekeket. Turorudit kerestem ott, ajandeknak szanva, de nem volt az sem, kerdeztem, hogy akkor Szamos marcipan? Az sem volt..:( Unicum? - az sem :(((( - amugy lattam egy vilagterkepet, ahol vizualizaltak, hogy melyik orszagban melyik az a legregibb brand, ami meg mindig mukodik es nalunk a Zwack volt! :) A Zwack - Hisrtoryt amugy is szeretem. Ez itt az europai terkep:

www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=893menci.png

Vegul diszdobozos, extran felarazott pirospaprikat vettem.... meh... :D
Eddig csak ket magyar import termeket talaltam meg hagyomanyos boltokban: Kapia paprikat es Monyo sort. :) Mindig veszem is oket szorgosan, tamogatom a magyar exportot :D

Krétagarbó 2021.02.11. 20:57:14

@ppupu: ha rám hallgatsz - akkor szólsz, mikor kezdődik és utána - azt csinálsz, amit akarsz.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 21:03:16

@Krétagarbó: @Kosztarika: @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Köszi, hát azt hiszem nekem lesz jobb programom, de ígérem szólok mikor kezdődik

2021.02.11. 21:05:32

@Kosztarika: a lányoknak Utolsó (Oroszlánszagú) Leóval kell, egyéb nemi identitásúaknak pedig Szatiroval.

Fu Szekh Li 2021.02.11. 21:06:05

@ppupu: Csak tudod már hatkor el kell menniük...

hogy nyolcra hazaérjenek.

2021.02.11. 21:06:47

@Kosztarika: lesz Krétácska Szülőknek és Krétácska Tanulóknak?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:09:00

@ppupu: ordít rólad a féltékenység

Pillecukor 2021.02.11. 21:10:04

Sziasztok! Idén csak olvasó üzemmódban vagyok, ez az évad nem hoz lázba.
Tegnap volt szerencsém Győzikével a BV-t végignézni, volt egy betelefonáló, aki jól megszívatta :)
Most derült csak ki, hogy ki volt! Szakadok :)
www.facebook.com/puskaspeti/videos/2931377883760349/

Post Modern Prometheus 2021.02.11. 21:11:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez a nickem szinte mindenhol, kivéve itt :D de én csak Fridzsyként használom xddd

Kosztarika 2021.02.11. 21:11:16

@Fu Szekh Li:
Én - és szerintem többen - általában 8 után szoktam elmenni. ;))) Néha reggel 8 után.

Kosztarika 2021.02.11. 21:12:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Meggondolom. Észre fogod venni, hogy döntöttem. :))

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 21:13:47

@Pillecukor: EZ kurvajó tényleg :D :D :D
bár én még szívattam volna...

.Zsu 2021.02.11. 21:14:15

@Pillecukor: jaj, imádom :DDD
amennyire nem bírtam az X faktorban, itt VV alatt teljes PP fan lettem :))))

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 21:14:55

@Kosztarika: Csak keményen Húgom, ÉN elvtelenül támogatlak, tudod ! :)

mozambikizombikini 2021.02.11. 21:15:33

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :)))))) hat tenyleg LOL :D Sztem eleg gaz a svajci foci, de nagyon lelkesek valamiert, itt van a FIFA kozpontja is... Az egyik reszleguk, amelyik kb. arrol szol, hogy a celebekkel tartsa a kapcsolatot, 1500 CV-t kap naponta a "hidden market"-en.

Amugy pont terveztem a FIFA-nak is par dolgot. (VR) Sajna nem oszthatom meg. :(

Sztoridra reagalva, csak ilyen szvsz, de szerintem probaljak kompenzalni a negativumokat a 2. VH utan, szoval nagyon jeleskednek a "befogadasban". A jugoszlav haboru alatt ezerrel probaltak segiteni a menekulteket. Szoval kifejezetten sok ex-jugo/ es gyermeke el itt.

Az egyik legjobbfej noci a hazunkban, "Farkas" vezeteknevvel bir, a szulei 56-ban erkeztek ide. Sajnos o mar nem beszel annyira magyarul de volt, hogy palinkaztunk, joarc. Raszoktam bizni a novenyeim locsolasat, ha lelepek par hetre. :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.11. 21:17:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Rafa is király, igazából nekem a Djokovic a kedvencem, de ha azt mondom hogy tenisz nos akkor az Federer, és ez független a rekordoktól

Krétagarbó 2021.02.11. 21:19:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na nem leszólni, én szeretem ha becéznek. Ugyan, hol volt még az e-napló, amikor én már Oscar díjat kaptam az életművemért:-)

MsIreneAdler 2021.02.11. 21:20:00

@Egyfejű:
@Babarózsaszín Betonkeverő:
Asszem van itt egy mini Hófehér rajongói klub :)

Raspberry Cake 2021.02.11. 21:21:00

@Pillecukor: Megelőztél a linkkel, legkedvencebb betelefonálóm volt eddig:DD Ha akartok még igazán szürreális pillanatokat, akkor javaslom Tiktokon nézzétek meg Vivcsó dekázását a szájfényével:))

Krétagarbó 2021.02.11. 21:21:05

@Fu Szekh Li: @Kosztarika: én ezt úgy ismerem, hogy "az úrinő nyolckor fekszik, hogy tízre haza érjen." :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.11. 21:21:10

hv olvasók , csimpirudik , bubókáim , oldalbordám és akiket nem nevezek nevén(nem voldemort)(de Az) nyunyó papi lelép ,korán kel (nem szőlőt metszek)(és tényleg nem)(de)(nem)
jo8szakat
puszika

Fu Szekh Li 2021.02.11. 21:21:26

@Kosztarika: Én meg amikor van rá alkalom

Krétagarbó 2021.02.11. 21:23:02

@repuloezustmokus: nekem Wawrinka, de igazából nem a játéka tetszik:)

Kosztarika 2021.02.11. 21:23:31

@Fu Szekh Li:
Ilyet nem vallanék be. Még Virágnak néznek. :)

Kosztarika 2021.02.11. 21:25:20

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):
Jó éjt nyunyó! Kezeket a paplan fölé és ne igyál mosatlan gyümölcslevet!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:25:39

@Fu Szekh Li: én meg már azt se tudom, milyen nyolc óra után elmenni :DDDD

Egyfejű 2021.02.11. 21:26:23

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jó éjt, mester, és mindenki másnak is! A fejfájásom nem akár alábbhagyni, a képernyőbámulás sem tesz jót neki túlzottan, úgyhogy én is megyek. Pá!

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.11. 21:26:26

@MsIreneAdler: @Egyfejű: én már el is kezdtem nézni. Kétszázadszor.
Nem tudtam, hogy ennyien szeretik.

Kosztarika 2021.02.11. 21:26:51

@úgymond olvasó mmkk:
Politizáljál, aztán lesz hálótársad. :DDD

Fu Szekh Li 2021.02.11. 21:27:03

@Krétagarbó: De most a kijárási tilalom miatt előbbre kell hozni :)

MsIreneAdler 2021.02.11. 21:30:53

@Babarózsaszín Betonkeverő: viccelsz? Ez epic :)
Én most pont benne vagyok valamiben, de már tervben van. Örülök, hogy itt eszembe juttattátok! Ha van még bármi ilyesmi, ki vele!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:32:20

@Kosztarika: ti itt mindég a szexre gondoltok, én meg a kijárási tilalomra természetesen :DDDDD

_Pipp 2021.02.11. 21:32:25

@mozambikizombi: Tesómék sem találtak még sehol, még Németországban sem, de vannak ilyen "török" boltok, ahol elvileg lehet beszerezni magyar portékákat, nem tudom, Ő is még csak tanulja a kinn létet, másfél éve él ott, és egyből dobbantott középiskola után, próbál kiszakadni a magyar közegből, egyrészt lehúzzák ( szerinte nagyon rosszindulatúak ott a magyarok a többi magyarral - bár szerintem ez társadalmi réteg kérdése is.... nem lenézve senkit), másrészt nyelvet tanulni és élni ment ki.

Sokat mesél, és nekem nagyon fura az a mentalitás amivel kimennek fiatalok. Képzettség és nyelvtudás nélkül kimennek pénz gyűjteni, kiviszi őket valami haver, bekerülnek egy gyárba robotolni, többségében magyar közegbe, és eszük ágában sincs mondjuk kihasználni a lehetőséget, hogy ott lehetnek. Nem tanulják a nyelvet, a megúszásra mennek, nem képzik magukat, mert évek múlva úgyis hazajönnek, ők csak pénzt gyűjteni mentek házra és persze Audira. :D

Krétagarbó 2021.02.11. 21:36:48

@Fu Szekh Li: tényleg, mindig elfelejtem, nekem van igazolásom:)

2021.02.11. 21:36:54

@MsIreneAdler: Hogyne lenne ilyen fan club, hiszen itt vagyunk minden nap: Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap

Kosztarika 2021.02.11. 21:37:19

@úgymond olvasó mmkk:
Én lázadó vagyok. Jusztis kimegyek az utcára 8 után, kutya nélkül. :P

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.11. 21:38:36

@MsIreneAdler: Sárkány és papucs. Nem Nepp, hanem Dargay, de az is kva jó.

Kosztarika 2021.02.11. 21:40:01

@Krétagarbó:
De nem az éjszakában dolgozol, ugye?? :))))))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:40:12

@Kosztarika: akkor próbálkoztam utoljára a lázadással, mikor vége lett a karanténnak. kitettem éjfélkor az egyik lábam a kapun 00:01-kor, és abban a pillanatban a polgárőrök felnyomták a reflektort a susnyásból.. :DDDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:40:46

@úgymond olvasó mmkk: szóval kitettem az egyik lábam 00:01-kor, fogalmazásgátló hatott ma is

_Pipp 2021.02.11. 21:40:50

Kis OFF, néha olvastam, h F1-ről dumáztatok:

Alonso-t elütötték kerékpározás közben, egy megbízható újságíró azt írta Twitteren eltört az állkapcsa.

Bocs az Offért ha érdektelen.

Fu Szekh Li 2021.02.11. 21:41:08

@Krétagarbó: És ki vigyáz addig a gyerekekre?

Kosztarika 2021.02.11. 21:42:29

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor azok kimondottan rád vadásztak. Majd 20 év múlva jelentsd fel őket zaklatásért. ;)

2021.02.11. 21:43:02

@Kosztarika: Neki kiosztom Xerxészt

2021.02.11. 21:44:36

KIcsit szomorú vagyok, hogy Az idő urai rajzfilmre nem ugrott rá senki. Őszintén ajánlom, igaz nem humoros, hanem megrázó, de alapmű. youtu.be/irlwYMPo9lY

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:44:52

@_Pipp: karma is a bitch. nem rajongok érte, de ha komolyabb törése van tényleg, akkor nem fog beülni az első versenyen

úgymond olvasó mmkk 2021.02.11. 21:45:44

@Kosztarika: minden este elbújnak valamelyik susnyásban :D

@Fu Szekh Li: persze, naponta háromszor

MsIreneAdler 2021.02.11. 21:46:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szóval mi vagyunk a hét kis törpe :)? Én mondjuk tényleg az vagyok :D

Kosztarika 2021.02.11. 21:48:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Ez diszkriminálás.
Nekem egy büdös oroszlán, neki meg Xerxész??? Hol itt az igazság?
Beszéljük meg: mennyit toljak a zsebedbe?
;)

2021.02.11. 21:49:58

@Kosztarika: Malac utazik sékelekben, nekem elég egy könyökpuszi. Sütőport nem kérek.

Kosztarika 2021.02.11. 21:52:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Persze, így megy ez A könyöktől nincs messze a hónalj. A Mari hónalja. Aztán az ereszcsatorna. :P :D

.Zsu 2021.02.11. 21:55:52

@Fu Szekh Li: sosem csalódom a youtube linkjeidben :)))

Mók_Ica 2021.02.11. 21:57:45

sziasztok :))))) mára ideértem :))))

2021.02.11. 21:59:04

@Kosztarika: Ma este már együtt legelhetsz Leóval

SirLemming 2021.02.11. 21:59:44

Mwgint akkor jópofa a kkmnent fal amikor bem érek rá. :D
Azt hiszem ez egy jel.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:00:13

Sziasztok, szép estét! :-))

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:00:32

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az Ápoltak Viadala!

Kosztarika 2021.02.11. 22:01:13

Miklós a műsorvezető. :DDD

Cimili2 2021.02.11. 22:01:16

@Mók_Ica: mára en is, pár napot alig voltam.
pp megborult.

tvbuzi 2021.02.11. 22:01:40

Köszöntünk hát téged ha már így együtt vagyunk

_Pipp 2021.02.11. 22:01:57

Természetes dolog az öregedés, jajj Viri szeretnék én ilyen öreg lenni :D

tvbuzi 2021.02.11. 22:02:36

Szétrrobban a seggluka????

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:02:43

"Én is öregszem, érzem a csontjaimon"... jól van Vircsi... majd rájössz. :DDD

Cimili2 2021.02.11. 22:02:57

ó, virdzsi 19 lett és már érzi is a csontjain:DDD

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:02:59

Nem is tudtam, hogy 19 évig eláll a szar.....
NA KI MONDTA ???

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:03:24

@tvbuzi: Azt nem értettem egyáltalám......

tvbuzi 2021.02.11. 22:03:44

Mercike bepróbálkozik 12634. alkalommal

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:04:14

Jól értelmezem, hogy Merci olvasatában a - Pénteken együtt alszunk? - kérdés azt jelenti, hogy dugunk-e?

2021.02.11. 22:04:22

@Kosztarika: Akkor kapsz kolbászt is, mert ezt mondtad.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:04:32

Dani NAGYON NAGYON mindenben.... tényleg !
Einstein ehhez képest egy senkiházi kis buta fasz !

Krétagarbó 2021.02.11. 22:04:36

@Fu Szekh Li: ki mondta, hogy használom is az igazolást?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:05:00

@ppupu: Jól... eddig tartott a fel- és beismerés. :D

2021.02.11. 22:05:21

Marci érdekében valaki feltalálhatná a nadrágkanalat.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:07:16

Dani közben diszkréten szarik :D

Mók_Ica 2021.02.11. 22:07:31

@Cimili2: ó.... remélem telefon volt :)))
nekem némi társadalmi élet :)) és munka :(((

miért érdekes a szerkik szerint, hogy virdzsi borotválja a "szakállkáját"???

_Pipp 2021.02.11. 22:07:41

ezek minden nappal egyre inkább undorítóbbak

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:07:51

NEm érzi magukat semmivel se kevesebbnek.....
Kérdés minél ? :D

MmeChauchat 2021.02.11. 22:08:03

@SelyemSonkaPini: az igaz szerelem, ha szarni is elkísérjük a párunkat

nicu71 2021.02.11. 22:08:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mindenesetre a "gatyába ràzása" hihetetlen mulatságos volt

2021.02.11. 22:08:45

konténert kérek

.Zsu 2021.02.11. 22:08:51

@Kosztarika: jaja, kicsit fentebb küldte vki :)) csodás.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:08:51

óóóó.. romantikás bulika, királylány és unikornis és minden .....

Adamadam 2021.02.11. 22:09:13

Dani miért hiszi, hogy tud rappelni?

Cimili2 2021.02.11. 22:09:15

@Kosztarika: baz.:DDDDDD tegnap épp hallottam ezt. milyen dühös volt hozé.:)

Kosztarika 2021.02.11. 22:09:19

@MmeChauchat:
Akkor én még sosem voltam szerelmes. És nem is leszek.

tvbuzi 2021.02.11. 22:09:28

TORTÁT AKAROK ENNI!!!

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:09:30

Szípen felótözött Virág ! :D

2021.02.11. 22:09:54

Marci szülinapi ajándéka a lila kendő volt.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:10:06

@Adamadam: MERT miért pont azt ne tudna ? Mindent is tud !

Krétagarbó 2021.02.11. 22:10:23

@Mók_Ica: nem nézem, tudjátok kicsit közvetíteni? Köszönöm előre is:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:10:40

@Kosztarika: Láttam. Végig röhögtem. PP hatalmas forma. :D

2021.02.11. 22:11:31

Miért van minden tele HUB IQ pontszámával?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:11:42

@Krétagarbó: Vircsike szülinapját ünneplik éppen, Daniella rap szöveggel készült... katasztrofális. :D Jobban járt volna, ha felolvassa.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:11:43

szerelmem, életem, kis prücsök...... megtelt a lavoár a tv alatt.... :DDDD

tvbuzi 2021.02.11. 22:11:45

A nyáladzástól kivagyok, megyek a konténerhez.
Dani rap=egy fos

Cimili2 2021.02.11. 22:11:52

@Krétagarbó: szülinapi bulika virdzsinek. dani rapp, borzasztó!!!!

SirLemming 2021.02.11. 22:11:56

Csak a rosszindulat. Tesó. Oké.
De nem. Sajnos nem.

MmeChauchat 2021.02.11. 22:12:00

@Adamadam: hogyne tudna. Ugyanúgy terrrorizalja a nyelvet mint az embereket

Adamadam 2021.02.11. 22:12:02

@SelyemSonkaPini: Majka óta minden kis gyökér azt hiszi, hogy rapper lesz a vv után. Pedig ez talán hellyel közzel csak vv Bécinek sikerült Majka után. Az összes többi eltűnt a süllyesztőben

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:12:03

aztakurva...utat .....vágtázok a konténerhez!!!

2021.02.11. 22:12:11

@Krétagarbó: bocs, a fejem a konténerben, nem látom

.Zsu 2021.02.11. 22:12:14

más sem tud mit kezdeni a szülinapján azzal, amikor éneklik neki egy csapat ember a BoldogSzülinapos dalt? :DD
nem tudom h álljak, mit csináljak, néha kínosan toporgok, vagy táncolok, vagy csak zavaromban pirulva állok.
:DD

látom előre a youtube videót ahol Dani rappel, és Virág énekel.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:12:16

Húúúúúúúúúú ez a Dani ez nagyon nagyon jó óóóóóóóóó!
EMINEM most beszart !
Jóvan levegővel nem bírta, meg elhagyta egy részét, de akkor si NA !! ZSENI !

tvbuzi 2021.02.11. 22:12:37

@Cimili2: tortát!! Adj egy tortát!! :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:13:14

@Adamadam: EKG ! Csak Dani még prosztó is, nem csak simán szar

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:13:20

@Mók_Ica: A lavoár kevés ehhez. :D
@.Zsu: Nem. Annyira sablonos és kínos, ráadásul nem röhöghetsz azon sem, hogy full hamis mindenki. :D

.Zsu 2021.02.11. 22:13:24

@tvbuzi: mmkk. kedvenc tortám a soktorta

SirLemming 2021.02.11. 22:13:30

Lehet én vagyok vajszívű, de ez ari. Mégiscsak egy marék gyerekről van szó.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:13:45

@.Doktor.Szöszi.: Ráléptél a lábamra.... figyelj oda legközelebb :D :D

Mók_Ica 2021.02.11. 22:13:58

@Krétagarbó: daniella rap-dalt írt virdzsinek szerelme zálogául... ahogy elreppelte, eléggé kifulladt..... megártott neki a villalét.....
virdzsi kapott egy szétütős doboz ajándékot, amit mexikóban szoktak adni.... és kapott faliképeket a fényképeikből ajándékba

Cimili2 2021.02.11. 22:14:19

virdzsinek élete legjobb szülinapja.

MmeChauchat 2021.02.11. 22:14:31

istnm.
el ne kezdjenek baxni

.Zsu 2021.02.11. 22:14:41

@Kiégett Hobbynyúl: na ez a másik, h mindéég hamis :D

Kosztarika 2021.02.11. 22:14:56

@ppupu:
Ne a lábaddal foglalkozz, miközben a nyakamba hánysz.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:14:58

Kis rafkós Merdzsó ! :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:14:59

@ppupu: legmélyebb tisztelettel, bocsesz :DD

Mók_Ica 2021.02.11. 22:15:22

kint a dohányzó padon lóbelt és marci beszélget, lóbelt ki szeretné venni a lila kendőt..... mered-nem mered..... izgi.... ja, nem is

_Pipp 2021.02.11. 22:15:24

Sejtettem, h valami ilyen sztorija van a lilának, gyerünk Lobi, nem mered

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:15:28

@Kosztarika: Én közben erősen fognám a vállad ! :D

Cimili2 2021.02.11. 22:16:00

robi brahiból kiveszi a lilát a dobozból.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:16:22

Ha ezt magától találta ki Marci...

Mók_Ica 2021.02.11. 22:16:30

@MmeChauchat: nem ússzuk meg....

lóbelt kivette a lila kendőt..... poénból.... annyira nem volt vicces, mint amennyire röhögtek rajta marcival

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:16:43

@Krétagarbó: Merci. :D Nem volt biztos abban, hogy Vircsi nem köti fel a lila kendőt, de ezt most ügyesen csinálta. Felcukkolta Lóbeltet, miszerint nem meri elvenni, végül megtette. :DDD

Kosztarika 2021.02.11. 22:17:01

@SelyemSonkaPini:
A hajam fogd össze inkább. :)

gazo 2021.02.11. 22:17:23

Marci kitattikálta a kendöt Lóberten át

Mók_Ica 2021.02.11. 22:17:41

@Kiégett Hobbynyúl: virdzsi kivette volna szerintetek? egyébként igen, marci jól csinálta

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:17:42

Konténer csere kell, ki a felelős?

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:17:44

@Kosztarika: finoman félretartom, amíg jön belőlem az áldás :D

Cimili2 2021.02.11. 22:17:48

@Krétagarbó: látom Móki mindig beelőz a közvetítesben.:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:17:52

@ppupu: Kizárt. :D
@Mók_Ica: Szerintem az volt. Főleg, hogy Vircsike felhúzta magát rajta. :D

Adamadam 2021.02.11. 22:17:55

Merci ezt végre ügyesen csinálta

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:17:57

Oh, Virág kiakadt Robin, ez már majdnem vicces. :-)
Jó estéket mindenkinek

SirLemming 2021.02.11. 22:18:17

@Mók_Ica: Ahogy torzult Robi feje a "Nyuszi vagy McFly" mondókánál az megért egy misét.
Miközben csak eszköz volt hátha Virág kiszompolyog....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:18:50

@Mók_Ica: Ki. Daniella rábeszélte volna, hogy az utolsó pillanatban tegye meg. Folyamatosan ezt duruzsolta neki, még ha hátulról előre stílusban is tolta.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:18:56

Telibevert Dani azért puffog !

JÓL TETTE LOBI !!!! Bálintot kezdem NEM szeretni....

Krétagarbó 2021.02.11. 22:19:13

@Kiégett Hobbynyúl: klassz, mercike nem olyan butuska, csak műveletlen.

Cimili2 2021.02.11. 22:19:22

@Alice_in_Wonderland: gáz ez a csaj. egyébként me így járt.

tvbuzi 2021.02.11. 22:19:35

Ezek miért járnak együtt a klotyóra???

_Pipp 2021.02.11. 22:19:35

Viri h kivan :D ELVÁRTA, hogy előbb megkérdezze.... :)

SirLemming 2021.02.11. 22:19:39

@SelyemSonkaPini: Jaja. Kavarja a kakilevest. Lobi for prezident!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:19:52

@Mók_Ica: Mondom. Vircsike csak agyalt ezen.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:20:03

természetesen daniellának nem tetszik ez a lila-kendő poén..... ezen már kár vekengeni, marci rávette lóbeltet a kendő elvételre és kész......
virdzsi ki van akadva, hogy nem kérdezte meg tőle lóbelt, hogy elveheti-e a kendőt...... aham......virdzsi kitől kérdezte volna meg??????

Krétagarbó 2021.02.11. 22:20:04

@Cimili2: minden apró morzsácskának örülök:)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:20:06

ez most ugyanaz az assziszt, vagy már másik? :DDD

.Zsu 2021.02.11. 22:20:08

"ELVÁRTAM volna tőle, hogy megkérdezze"
sokatmondó mondat Virágtól.

Kosztarika 2021.02.11. 22:20:08

Virágnak mindenkitől, mindig, minden rosszul esik.
Szegény nyomorult.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:20:33

Remélem Virág bemegy Dani proszektómiájára

Cimili2 2021.02.11. 22:20:35

@.Zsu: es percekig ezen rugózik.

Adamadam 2021.02.11. 22:20:49

Viri meg Dani de undorító páros

nicu71 2021.02.11. 22:20:58

@gazo: ez most ilyen szarós összefoglaló?

Mók_Ica 2021.02.11. 22:21:03

@ppupu: van máááááááásik :DDDDDDDDDDDDDDD

@Kiégett Hobbynyúl: igen

@_Pipp: ja, mert mindenki az ő érdekét nézi!! :))))

2021.02.11. 22:21:04

Lobika elbaszta.

Krétagarbó 2021.02.11. 22:21:13

@_Pipp: mert az az övé volt, vagy előjog volt rá?!

SirLemming 2021.02.11. 22:21:14

@Kiégett Hobbynyúl: Akarta. Ha feldobtál volna egy érnmét neki hogy igen vagy nem, annak drukkolt volna, hogy igen...

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:21:15

Hülye ez a Bála ! Nem volt az komolytalan... kitattikázták !

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:21:31

@SelyemSonkaPini: Jól bizony. Ahogy a jutalomatánál is lekapta a dupla jelet.
Bálint meg most az ellenkezőjét mondja annak, amit kint Daniellának? Kemény Bála, kemény.
@Krétagarbó: Ez nem Merci ötlete volt szerintem, súgtak neki. :D

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:21:37

Nem bíírom. Ezek miért járnak állandóan közösen rötyire? Miért???
És Virág azt szeretné ha engedélyt kérnének tőle, mintha ez neki járna.
Bálint szerint meg ez egy komoly dolog, de hol, kérdem én hol?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:21:48

Nincs valahol egy kis maradék torta? vagy feles? nembíííroom...

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:21:53

Most Bálint mit hőzöng ? Egyre megmondóbb ember lesz. kezdem rühelni

Mók_Ica 2021.02.11. 22:22:10

na, virdzsi és daniella már csak ketten maradtak egymásnak...... hümmmm

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:22:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem nem ! Ha Dani bosszút állna rajta, kinnhagyja Lobi !

_Pipp 2021.02.11. 22:22:25

PP kérem a pólód, köcci :*

tvbuzi 2021.02.11. 22:22:56

Elment az étvágyam :((((

gazo 2021.02.11. 22:23:01

@nicu71: ráadásul pluttyanó. Broáf!

SirLemming 2021.02.11. 22:23:03

@ppupu: Robi leverte a nagy sportolót mint vak a poharat. Szerinted? Eddig mindenből jól jött ki, a Vivi kiosztása szintű műsorok is neki maradtak. Talán leesett a tantusz, hogy Robi nem a seggére pályázik hanem olyan 36 Misire....

Krétagarbó 2021.02.11. 22:23:12

@Kiégett Hobbynyúl: lehet, nem tudom. nekem a riportszobás beszélgetései alapján is ez az érzésem róla.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:23:13

@Krétagarbó: ő úgy gondolta.... egyébként meg miért nem vette el azonnal? volt rá ideje

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:23:16

Na pont a reklámra befutottam :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:23:33

@Mók_Ica: vonulhatnának is ki együtt, kézen fogva, rapkísérettel...

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:24:16

@.Doktor.Szöszi.: EZ is EKG!
Már én érzem kényelmetlenül , hogy EKG zok :D

Mók_Ica 2021.02.11. 22:24:25

@SelyemSonkaPini: szerintem is....én biztos lóbeltle szavazok daniella ellenében.....

ha virdzsinek annyira kellett a kendő, miért nem vette el hamarabb???

Krétagarbó 2021.02.11. 22:24:36

@SirLemming: Bálint itt a végén nagyon elszúrja, most veszti el szépen lassan a nyerő pozíciót.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:25:02

@ppupu: TERMÉSZETSEN :D
Nem merek pisálni menni se :D

Krétagarbó 2021.02.11. 22:25:18

@Mók_Ica: játszotta a cicát, de aztán hoppon maradt.

gazo 2021.02.11. 22:25:26

Na jó megtanultam Izlandon mindenki zuzmót rág

tvbuzi 2021.02.11. 22:25:26

Ziher, hogy a büdös életben nem veszek semmit az xxxxxxxxx lutzban bazz

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:25:31

@gazo: A rostokban gazdag étrend :D Kontéééneeer :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:25:56

@ppupu: Bála rájött arra, hogy Lóbeltet a nyeremény érdekli, nem más. :D
@Krétagarbó: Valószínűleg jól érzed. Mercike nem olyan okos, hogy hirtelen megvilágosodjon.
@Mók_Ica: Na ez az. Vette volna el.

Cimili2 2021.02.11. 22:26:00

@Mók_Ica: mert málézott, azt hitte, h így benyalja magát a nézőknél, mert ő milyen bátor.

2021.02.11. 22:26:23

@SelyemSonkaPini: A lila kendő nem játék, nem poén. Elvehette volna, de nem ilyen felcukkolás után, röhögve.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:26:25

@.Doktor.Szöszi.: pont.... nem éreznék sajnálatot, daniella nagyon undi a sok böfögéssel meg egyéb hasonló kontrollálatlan dolgával...... farok fogdosás, stb.

nicu71 2021.02.11. 22:26:43

Xxxlutz csajt ugy lelökném a kibaszott székről hogy utána abba kibaszott fedeles ülőkébe vinnék repairra.Hu de gonosz vagyok.

tvbuzi 2021.02.11. 22:26:46

@Cimili2: DaniVirinek köszönd, az egyik kakkant a másik iszogat mellette

gazo 2021.02.11. 22:26:51

@ppupu: Móki rendelheti az extra szállítmányokat

Krétagarbó 2021.02.11. 22:27:04

@tvbuzi: aki ezt kitalálta és aki megzenésítette:)))

SirLemming 2021.02.11. 22:27:10

@MsIreneAdler:
Eddig:
- Virág Szülinap. Szvsz nem volt akkora rák mint a többiek vélik, ha béna volt is legalább foglalkoztak vele. (Sütöttek sütit, Dani 'rapelt', közös bána ének)
- Robi vette el a lila kendőt, Merci behúzta a csőbe egy kis "gyáva vagy hogy elvedd" játékkal.
- Mindenki morgolódik rajta, Bálint meglepően határozottan, Daniék már csak kötelességből is. Virág meg valójában belül eltört mert szvsz végig örlődött, utolsó pillanatban akár magáévá is tette volna.

Cimili2 2021.02.11. 22:27:12

@Krétagarbó: sztem már előbb elvesztette.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:27:21

@Krétagarbó: ekg. Most rombolja le, amit eddig felépített. Proliéknak magyaráz Lóbeltről, aztán bent mást mond Mohának... Azt kell mondjam csalódás, és most már fixen Robi van nálam az első helyen.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:27:51

@Krétagarbó: @Cimili2: kap egy pólót ÍJ felirattal (így járt):DDDD

@ppupu: hoztam eleget és elég nagyokat..... készültem :DDDD

SzabadEzANév? 2021.02.11. 22:28:23

Bálint mostanában nagyon benyal daniellának, azt hiszi tán hogy ekkora nagy közönségkedvenc a proli úr, hogy ennyire jóban kell lennie vele?

Cimili2 2021.02.11. 22:28:27

@tvbuzi: pfejjjj, láttam és sajnos hallottam.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:28:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Lehet hogy megbeszélték Mercivel előre sőt el tudom képzelni, hogy Lobi ötletelt rajat, hogy biztosan Virág menjen ki !
Nekem ettől Lobi nak + 2% !

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:29:07

@SelyemSonkaPini: Meg merem kockáztatni, hogy Daniella nem Mohát viszi ki, mert hiába sejtik, hogy Rencsula volt ennyire ellenszenves, ott van benne az a 84%. Robit meg gyengének gondolja hozzá képest. Lesz meglepetés.

SirLemming 2021.02.11. 22:29:34

@Krétagarbó: Sajnálom, de így van. Nagyon jól tolja, semmi kétség, csak... na... ezt most túlgondolja. Ha hagyta volna puffogni Viperát meg Daniellát az is pontosan elég lett volna. Akár annyival is megúszta volna ha belebiccent a morgolódásba, Dani úgy érezte volna csontig csal Virág védelmében a többieknek talán fel se túnik. Done.

umbriel 2021.02.11. 22:29:42

Most akkor értsem úgy, hogy Virág rá akart rabolni a lila kendőre, de nem ám egyből, mert az ugye gyávaság lett volna, hanem csak úgy, ATTÓL FÜGGETLENÜL, a határidő lejárta előtt kevéssel, ugyancsak poénból?

Kosztarika 2021.02.11. 22:29:59

Mi már délután megalapítottuk a Lobi szurkolói klubot Krétával és ugymond mmkk-el. Látom Móki te is velünk vagy. :))

Bálintnak leesett, hogy komoly ellenfele akadt és az eddigi elbizakodottsága megingott. Most megpróbálja megfúrni Robit. Azt valószínűleg látja, hogy Dani esélyei csekélyek, így tőle nem tart.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:30:06

@Kiégett Hobbynyúl: Igazad lehet ! ÉS DAni kinn marad a faszban !

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:30:13

@Kiégett Hobbynyúl: Főleg, hogy Bálint is azt nyomatja neki, hogy szte Moha erősebb.

.Zsu 2021.02.11. 22:30:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: sztm volt emögött más szándék is. Robi nem hülye, és ez jó alkalom/indok volt arra, hogy elvegye. poénkodtak, de megtette.
engem kicsit az zavar, h kb mind a 6 ember várt viszonylag sokáig h Virágnak kell-e, mert neki van szüksége rá.
hol nem szarom le, h veszélyben van? ez egy játék, és a fiúk szépen meg is beszélték a kanapén.
de egyedül Robi lépte meg.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:31:05

@Kosztarika: Félig beállok, alsó felem Vivié ! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:31:14

@SelyemSonkaPini: Kint hát. Bála folyamatosan azt mondja, hogy Moha erősebb, mint Daniella. Pont az sugallja, hogy Robit vigye, mert ellene visszajön. Bála is tudja, hogy Lóbelt lesz a nagy ellenfél, nem véletlen ez.

Krétagarbó 2021.02.11. 22:31:17

@SelyemSonkaPini: szerintem ezeket a csavarokat mutatnák. örülnének a szerkik, hogy van egy kis anyag az esti nettó 40 perchez.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:31:46

@Kosztarika: Csak szólok... beléptem a klubba. És ne, ne mondj semmit :DDD

nicu71 2021.02.11. 22:31:58

Viri milyen "csinos "ma. Az uj köntös is remek lesz.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:32:13

@.Zsu: ÍGY VAN !!!!!!!!!!!
Ki a faszt érdekel bármi és bárki amit lehet ????
EGy kérdés van csak: Amit teszek emeli a esélyemet vagy nem !!!!

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:32:18

Saját gondolatod, saját döntéseid vannak, amiket Dani mond meg neked

Mók_Ica 2021.02.11. 22:32:22

@Kosztarika: mmkk... éljenek a pompom lányok :DDDD

virdzsi anyukája próbálja körbeírni, amit nem lehet...... nem tetszik neki daniella......

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:32:28

@Alice_in_Wonderland: Igen. :D Danit meg gyengébbnek tartja magánál, könnyebb ellenfélnek. Mohánál meg hiszi, hogy ha akár tattikából Vivivel is menne, kint marad. Magyarán két általa gyengébbnek gondolttal döntőzne, Daniellával és Vivivel.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:32:53

Anukája nem szereti nagyon Danit.....
Megértem.....

.Zsu 2021.02.11. 22:32:58

@SzabadEzANév?: és az nem lehet, hogy Bálint TÉNYLEG kedveli a Danit? számomra is fura, de benne van a pakliban.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:33:29

@.Zsu: igen :DDD

@ppupu: leszel velünk pompom lány??? :DDDDD

_Pipp 2021.02.11. 22:33:33

Daniella kapja Viri anyutól

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:33:38

@Kosztarika: Jól tettétek, szeretnék csatlakozni. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:34:00

@Krétagarbó: Ez is igaz... akkor csak kijött a lépés és Lobi elkapta a lehetőséget !

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:34:01

@Mók_Ica: Simán, lesz nagy röhögés a próbákon.

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:34:02

@Kiégett Hobbynyúl: Vagy legalábbis fel tudná mérni Robi erejét Dani ellen, ha vele jut a döntőbe. Fifikás fiúcska ez :-)

Kosztarika 2021.02.11. 22:34:04

Nem az a szabály, hogy kivüről nem szabad "súgni"??
Mi ez a telefon?

_Pipp 2021.02.11. 22:34:08

jajj Móóh bevédi ezt az emberutánzatot, ne már..

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:34:09

Dani nem kap rántotthúst Pakson..XDD

Mók_Ica 2021.02.11. 22:34:31

moha elsőként volt kedves virdzsivel....

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:34:34

Virágnyelven: hagyd Danit a francba!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:34:44

@.Zsu: Nem hiszem, mert ha így lenne, akkor nem kezdett volna leválni róla. Márpedig megtette. Robinak lesz igaza abban, amikor azt mondta, hogy Mohával is tattikából barátkozik, hogy ne vigye ki.

Cimili2 2021.02.11. 22:34:46

milyen szar lehet virdzsi szüleinek azt látni, h a lányát minden este seggbe kúrják.

Adamadam 2021.02.11. 22:34:52

@Kosztarika: ez amúgy szerintem se fair. De szerintem már úgysincs bent sokáig Viri így nem oszt nem szoroz

SirLemming 2021.02.11. 22:34:56

Dani legalább háromszor beleröhögött. Talán kínjában.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:34:59

@_Pipp: Már a következő párbajra nyal !

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:35:12

@_Pipp: Ezt a részt élveztem. Ő már elkezdte Virág bent léte alatt azt, amit Fru anyuka csak kint tudott.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:35:36

@Alice_in_Wonderland: Persze. Az elmúlt napokban tényleg rájött, hogy Robival számolni kell, és ha lehet, más végezze a piszkos munkát.

_Pipp 2021.02.11. 22:35:36

nem hiszem el, h védik Danit, mit látnak benne odabenn? MIT? kivagyok

Krétagarbó 2021.02.11. 22:35:40

@ppupu: na, nincs jobb dolgod? :)))
(mintha azt mondtad volna)

Mók_Ica 2021.02.11. 22:35:46

@ppupu: hidd el, jó lesz :DDD

plutopluto 2021.02.11. 22:35:49

Az már biztos, hogy Virág anyuka jóval intelligensebb, mint a lánya.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:35:52

@Cimili2: ÉS csöpög a szájából a geci napszám !!!!
Belehalnék vagy kitagadnám! Vagy ÉS !

tvbuzi 2021.02.11. 22:36:05

@ppupu: de rég hallottam :DDDDDDD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:36:10

@ppupu:péklapáttal köszöntik :D

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:36:17

Virág meg még mindig csak nem érti, hogy vajon miért mondja ezt mindenki. Biztosan mindenki a hülye.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:36:36

@_Pipp: Nem tudom, de az is érdekes volt az elején, amikor azt hangoztatták, hogy Digo milyen vicces volt. Mi ebből semmit nem láttunk.

.Zsu 2021.02.11. 22:36:40

@Cimili2: nem dugja minden este seggbe.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:36:42

@SirLemming: rögtön feltette a kezét.... tudta, hogy róla van szó

virág anyukája virág nyelven próbált beszélni :DDDDDDDDDDDDDDDD hihihihihihihi

_Pipp 2021.02.11. 22:36:58

Mindenki védi Danit és a kapcsolatukat, nem értem, még LOBI IS! :(

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:37:07

Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de Bálint, kussoljál már...

peachcat 2021.02.11. 22:37:13

ezek tenyleg bevedik ezt a bantalmazo kapcsolatot, es azt, h egy csicskat csinalt viragbol... meg virag okott adott, h igy viselkedjen vele dani.. pff balint baszki.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:37:16

Hoppá ! Most Dani is kimondott dolgokat !

gazo 2021.02.11. 22:37:22

Lobi okos igen anyuka nem szereti nezni ahogy Daniella seggbetossza a kislányát ország világ előtt. Pardonbocsánat.

SzabadEzANév? 2021.02.11. 22:37:46

Gyerekek nem birom, bálint megint nyal prolidaninak

Mók_Ica 2021.02.11. 22:38:00

na, daniella ismét szimpatikussá teszi magát a szülők előtt, hogy ilyen "kedvesen" ekézi őket.....
pedig most mindenki védi őt..... és magyarázza dani viselkedését...... dani is agyhalott

Krétagarbó 2021.02.11. 22:38:03

@Cimili2: hát igen. és a nagymama naplózza is. kicsit perverz.

tvbuzi 2021.02.11. 22:38:08

Mondta már Dani, hogy attól függetlenül?

.Zsu 2021.02.11. 22:38:26

Daninak most ebben kicsit igaza van. bennem folyamat az az érzése Viráganyukával szemben, hogy álságos. Virág fiatal tiniként elment otthonról...borsó meg a héja, hát persze.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:38:32

@gazo: Disztingválj kérlek :DDDDD polkorrekten ez úgy hangzik: Az USB3 porton csatlakozik HUB-ra ország-világ előtt.

PYT 2021.02.11. 22:38:43

Azé most proliúrnak igaza van... ezek a Virgács-szülők igen csak elcsesztek valamit a lányuk nevelésével.

Cimili2 2021.02.11. 22:38:49

dani, még jobban elásod magad.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:38:50

@gazo: ekg.
@SzabadEzANév?: Így kell elszúrni egy játék végét...

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:39:00

@Mók_Ica: Legjobb védekezés a támadás. Dani technikája ilyen egyszerű. Ennyit tud.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:39:07

Virágot kisebb korában sokan kúrták össze vissza, most meg csak a Dani !
Ennyi változott !

.Zsu 2021.02.11. 22:39:09

@SzabadEzANév?: ekg. Bálintnak a gyenge pontja játék szempontjából Dani.

Cimili2 2021.02.11. 22:39:37

@Krétagarbó: ja, télleg, a napló.:)))

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:39:39

Rohadtul nagy cserebogár lett basszus... Csinos lány ment be, most meg épp hogy nem burja van rajta. Abban igaza van Daninak, hogy hol voltak vajon akkor, amikor 16 évesen elköltözött...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:39:47

@ppupu: nagyika meg szorgosan naplózza..

Mók_Ica 2021.02.11. 22:39:53

bakker, milyen előítletről beszél dani????? a legmélyebb lukába és legintimebb cselekedeteibe belelátnak..... nem csak virdzsi szülei, hanem az egész világ is (byvv9 zsu)

peachcat 2021.02.11. 22:40:00

es balint nem veszi eszre, h el kellene engednie danit... nem latja, h kint milyen a megitelese annak a f#sznak, miert assa magat egyre melyebbre.

Adamadam 2021.02.11. 22:40:44

@.Zsu: @PYT: Abban én is egyetértek Danival, hogy az a szülő valamit nagyon elb.szott akinek a lánya 18 évesen rosszlányokos táblával pózol

SirLemming 2021.02.11. 22:40:50

Btw.
Nem lehet, hogy simán csak túl sokat várunk el ettől a marék gyerektől?

Dani egy fasz, de nem egy renátó.
(Mercivel kellett volna összejönniük, az egyenlőbb buli lenne és mindkettőnek inkább szíve van mint esze.)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:40:55

@PYT: Ez tény és való, sok dolog nem normális abban, amit Vircsike 18 éves korára elért, viszont ezt így akkor sem szabad lereagálni 40 kamera előtt. Nem igazán szimpatikus az, hogy a párja szüleit ekézi sértettségből.

Alice_in_Wonderland 2021.02.11. 22:40:56

@peachcat: Nagyon arra játszik, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Nem tudja mennyire erős Dani, és játszana ide is oda is.

Cimili2 2021.02.11. 22:41:19

ja virdzsi, dani nagyon jó ember, és mindenhez ért is.

PYT 2021.02.11. 22:41:30

@Mók_Ica: csak a szokásos cigánykártyára apellál...

_Pipp 2021.02.11. 22:41:55

Ott a PP, kellemetlen volt ez az egész! (Viszont Viri talán befolyásolhatóbb a jbb irányba, mint Fru, mert benne legalább felmerült, h Daniella nem tökéletes, és pici gondolatfoszlányok megjelentek)

edimörfi 2021.02.11. 22:41:58

Virág anyjának nagyon jók a megérzései. Hát még, ha holnap elolvassa az egyik országos napilapot. Finom, szaftos kis sztori Danielláról.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:42:08

@.Doktor.Szöszi.: "január 18. ma este ismét sátrat építettél kisunokám és bunkerlakót játszottál danival. nem tudom mi ebben az izgalmas minden este, de látom ti jól érzitek magatokat." :DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:42:10

Most kemény leszek : Virág egy selejt lény, szülei ebben bőven sárosak !
Dani egy szar darab, de lehet hogy jó gazdája lesz... mert ennek gazda kell !

PYT 2021.02.11. 22:42:27

@Kiégett Hobbynyúl: igen, de mégis adekvát, amiket mond.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:42:47

@edimörfi: MICSODA ?? Részlezed kérlek !

PYT 2021.02.11. 22:43:02

@SelyemSonkaPini: nna. Pontosan ez a helyzet.

Adamadam 2021.02.11. 22:43:17

@edimörfi: csak nem tudsz valamit Danielláról?

Mók_Ica 2021.02.11. 22:43:32

@PYT: eléggé tompika viselkedés, nem nagyontud disztingválni dani......

Krétagarbó 2021.02.11. 22:43:40

@Adamadam: csak ez azért Dani szájából kicsit hülyén hangozhatott (nem tudom, nem látom a műsort. csak olvasom:)

gazo 2021.02.11. 22:43:48

Vivi is tudja mi a dörgés, Virdzsi bukott diák

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:43:58

@edimörfi: milyen sztori lesz? Szaftosabb, mint, amit a BV-ben csinált?

Adamadam 2021.02.11. 22:44:36

@Krétagarbó: hülyén hangzott tőle de a maga buta módján volt benne igazság. Az ilyen szülő inkább ne szóljon semmit hanem először saját magában keresse a hibákat

2021.02.11. 22:44:43

Pini gondolkodik. Remek. Még ha meglepő is.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:44:43

@SelyemSonkaPini: borzalmasan hangzik, de talán azért mert nem tudok egyik szereplővel sem azonosulni.....

jön a ki ki mögé áll a párbajon.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:44:52

@PYT: Ez igaz.
@Mók_Ica: :DDDDDDDDDD Nagymama naplója egy kincs lesz, érzem. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:44:55

MERGÁ-hoz fogok állni !!!! :D :D: Az tudjátok mit jelent....

SirLemming 2021.02.11. 22:45:04

@edimörfi: Pörköltfőző falunapon vett részt 2 éve? Abban van szaft. Remélem.

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:45:18

Miután keféltek, milyen ciki lett volna egy csók... Jujjjj :D

edimörfi 2021.02.11. 22:45:34

@SelyemSonkaPini: @Adamadam: @MsIreneAdler: Nem részletezhetem, de nézzétek meg holnap az ország legnagyobb bapilapját vagy annak az internetes változatát.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:46:12

@Krétagarbó: @Adamadam: még a tartalom akár lehet jogos is, de ez a forma és a hely és a stílus mindenképp kifogásolható......

Adamadam 2021.02.11. 22:46:33

@edimörfi: B-vel kezdődik és likk a vége?:D
Csak mert abból van papír alapú is meg internetes is

SirLemming 2021.02.11. 22:46:43

@edimörfi: Na. Ne legyél marketinges. Majd linkeld pls, legalább :D

.Zsu 2021.02.11. 22:46:55

@SirLemming: persze, ovisok :))

én azt szeretem amikor itt HV-n rögtön leírnak az emberek vkit, mert van egy rossz reakciója, vagy valamiben hülyén dönt párszor, de alapvetően szimpatikus, jófej ember.
"most leírta magát"
hamar ítélkezünk.
néh sztm érdemesebb lenne kicsit kivárni és komplexebben véleményezni.

nicu71 2021.02.11. 22:47:23

Merci amúgy tök normàlis,és a riportban igencsak jól nyilatkozik.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:47:26

Most hol van az, hogy Bála ne álljon mögöttük? Az most nem baj?

Mók_Ica 2021.02.11. 22:47:37

@Kiégett Hobbynyúl: a mi naplónk itt van a hc blogon :DDDD lehet, hogy kéne szólni nagymamának hogy jöjjön mazsolázni :DDDD

Krétagarbó 2021.02.11. 22:47:40

@Adamadam: szerintem meg senkinek, Daniellának meg főleg nincs joga felkérdezni a szülőket ezzel kapcsolatban.

Cimili2 2021.02.11. 22:47:43

@edimörfi: picit jobban körbe írhatnad azt a napilapot.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:47:57

Juj Daniella, de rosszul látod te ezt... rossz helyre sorolta Bála... hm...

PYT 2021.02.11. 22:47:58

@Mók_Ica: nagyon igaz, nem vitatom, és nem is szeretem a fickót azért, amit a "kislánnyal" művel, mert az szimplán gusztustalan százezres nézőközönség - incl. Virgács-család - előtt. Mégis jogos minden, amikkel most érvelt Virág-anyuka üzenete után, szerintem.

Mók_Ica 2021.02.11. 22:48:17

volt már itteni szavazás? hogy állunk? én merci mögé állok :)

edimörfi 2021.02.11. 22:48:25

@SirLemming: Nem marketing, csak nem lőhetem le a sztorit. De már hajnalban megtalálod az internetes oldalon.

Adamadam 2021.02.11. 22:48:27

@edimörfi: végre én is nyertem valamit:D
Nem szeretnék találgatni de ha muszáj lenne tippelnem, akkor azt mondanám hogy valami alvilági dologgal kapcsolatban merül fel a neve

edimörfi 2021.02.11. 22:48:50

@Cimili2: Adamadam már eltalálta, válaszoltam is neki.

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:48:59

@Cimili2: fent Adam már megfejtette ;)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:49:06

@Mók_Ica: Valaki tudja az elérhetőségét? :D

Mók_Ica 2021.02.11. 22:49:21

@PYT: nekem a stílussal volt a legnagyobb bajom..... és ezt kint is elmondhatta volna nekik....

Adamadam 2021.02.11. 22:49:24

@Cimili2: Körbeírtam már, Bével kezdődik, -likk a vége:D

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:49:51

@edimörfi: FASZOM,most itt leszek reggelig ébren a gép előtt :D :D:D ( lofaszt)

Krétagarbó 2021.02.11. 22:50:17

@Cimili2: nyugi, holnap úgyis ide linkeli valaki, bárhol is jelenik meg:)

PYT 2021.02.11. 22:50:20

Lobi, Lobi, nem halgatsz anyuci tanácsára...

SirLemming 2021.02.11. 22:50:21

@edimörfi: Barkóbázzunk? Köze van... kekszuális szolgáltatások áttételes értékesítésével?

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:50:24

@Adamadam: KITALÁLTAM : MAGYAR NEMZET !!!
Jah nem, az nem ujság, az agit propos szórólap :D :D

2021.02.11. 22:50:25

Robi második rossz döntése ma. Mindkettő Marci miatt.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 22:50:26

@Mók_Ica: én is, de csak mert nagyon szeretnék egy olyan kapucnis pulcsit :))

Mók_Ica 2021.02.11. 22:50:34

@Kiégett Hobbynyúl: nem tudom, lehet hogy itt kommentel :DDDD

lóbelt ki mögé állt?

.Zsu 2021.02.11. 22:50:57

én megértem Vivit, h Virág mögé állt. nem volt pofája úgy beállni Merci mögé, hogy ő nem támogatta a másik meg igen. nincs ezzel baj.

SirLemming 2021.02.11. 22:51:25

Bála szvsz a Danit akarja szemmel tartani szarik Virágra...

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:51:31

Én teljesen értem Vivit. Merci sem állt mögötte, ő sem áll mögé, ennyi! Mi ezen olyan fura?

nicu71 2021.02.11. 22:51:34

@Mók_Ica: fb-on millio volt már, torony magas Marci vezetés.Vannak azért elfuserált Virág "rajongók "de szvsz síma ügy."ettől függetlenül"

PYT 2021.02.11. 22:51:57

@Mók_Ica: dehát ország-világ előtt, nyilvánosan nekiállt Viri-anyuka, ő nem állhat ki magáért ugyanígy?

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:51:58

@.Zsu: Engem se zavart ez Vivinél , sőt akár pozitivumnak is vehetjük !

MsIreneAdler 2021.02.11. 22:51:59

@.Zsu: na pár másodperc különbséggel! Ekg :l

tvbuzi 2021.02.11. 22:52:03

Szegény Margó Győzővel fog beszélgetni :((((

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:52:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem volt rossz döntés. Mercit egyértelműen jobban kedveli, miért kellett volna birkaként menni Bálinték után?
@.Zsu: Ez érthető volt, jaja.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:52:51

@SelyemSonkaPini: Tudod tesó fáj a szívem... nem volt a kedvenc contentünk eddig

.Zsu 2021.02.11. 22:52:54

@MsIreneAdler: @SelyemSonkaPini: ha meg beáll Merci mögé akkor másik 3 ember kezdi el ekézni, h miért tette.
nincsjódöntés :D

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:53:03

@MsIreneAdler: szerintem se semmi különös nincs benne, egy korrekt lépés !

peachcat 2021.02.11. 22:53:04

egyenkent meg lehet, h virag anyjaek elcsesztek cseppet a gyereknevelest, de ez nem mentseg arra ahogy a dani viselkedik. hiaba mondogatja, h "de anyadek is mienek", lehet hogy az anyjaek is nyomorultak, de o ettol fuggetlenul meg egy kontrollalo, abuziv allat.

Adamadam 2021.02.11. 22:53:16

@SirLemming: nekem is ez lenne a fő tippem. Vagy esetleg tudatot módosító szerek kereskedelme. De talán azzal nem várnák meg amíg kijön a villából:D
@Cimili2: nincs mit, engem is érdekel a sztori:D

Kosztarika 2021.02.11. 22:53:19

El kell viselnünk Gyógyós Győzőt. Bv- ben Virág anyuka lesz telefonon.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:53:29

@ppupu: NEM :( Már keresem a youtube-on ! :D

tvbuzi 2021.02.11. 22:53:45

@Kosztarika: nem kell, adios los lobos

.Zsu 2021.02.11. 22:54:38

@peachcat: ekg. nem mentség, és rosszabb lenne ha kussolna az anyuka.
ettól még nekem az anyukával kapcsolatban nem minden 100as.

PYT 2021.02.11. 22:56:05

@Adamadam: mi mással..? már régen kitaláltuk, hogy mivel foglalkozhat, ezer és ezer jel utal rá.

Krétagarbó 2021.02.11. 22:56:10

@tvbuzi: köszi! Jó éjt, ha mész:)

SirLemming 2021.02.11. 22:56:15

@.Zsu: Egyébként igen. Egyből le a retyón mert nem a szalon definitív legjobb választ/reakciót adja. Ez a játék normája, meg ezt vállalták, gondolom.

Attól még emberek, hiába mondjuk itt egysejtűeknek őket.
Néhány szitu még rajtam is kifogna hiába lehetnék apja a két legfiatalabbnak.

Viszont tetszenek az árnyalatok a személyiségekben. Robi pl. kezd kibújni a csigaházból.

_Pipp 2021.02.11. 22:56:42

Tökre érthető Vivi döntése, Robi túl elfogult Mercivel szemben, és és engem idegesít is benne, mármint, h ennyire el van ájulva Mercikétől.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 22:56:46

@Mók_Ica: Dani az a típus, akinek azonnal reagálnia kell mindenre, különben nem érzi magát igazi férfinek, ha nem tud szerinte értelmeset reagálni akkor legalább egy "leszarom" végszót kell dobnia. Ez az egyik keresztje szerencsétlennek.

PYT 2021.02.11. 22:57:11

@tvbuzi: Margó Győző az ki az? Margó Tivadar leszármazottja?

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 22:58:04

Valami Dessislava Dimitrova írt nekem épp most emailt....

Kibaszom a picsába !

Adamadam 2021.02.11. 22:58:18

@PYT: Én instán néztem őt és a testvéreit. Mindhárman audival járnak, drága márkás ruhák stb. Nem a legújabb kocsik, kb pont olyan amivel egy közepes szintű bűnöző járna.

SirLemming 2021.02.11. 22:58:22

@ppupu: Mekkora... tetszik, jó meglátás lehet.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 22:59:06

@_Pipp: Ha egyszer tetszik neki... elökörködtek eddig is egymással, nincs ebben semmi meglepő.
@SelyemSonkaPini: Lebuktál, késő. Ne magyarázkodj. :D Most már tudjuk, ki figyeli az ukrán tevemaffiát. :DDDDD

Kosztarika 2021.02.11. 23:00:52

Nem szeretem Danit, a viselkedését, de egyet el kell ismerni.
Ha ő nem állna (feküdne) Virág mellett, lehet, hogy a lány még rosszabb oldalát mutatná
Emlékezzünk, mit hoz ki belőle az alkohol. Nézhetnénk, ahogy esik-kel, gátlástalanná válik.
A másik dolog: így is indulatos Virág és olyankor nagyon antipatikus, pedig Dani sokszor lecsillapította és helyrerakta, megnyugtatta, szép szóval, öleléssel.
Próbálja rendre szoktatni.
Szóval van, amiben igenis jó hatással van Virágra.

gazo 2021.02.11. 23:00:55

Ha kettes párbajok lesznek a vizionálom a Proli Lobi, Merci Vivi, Moh Lobi köröket, és akkor Lobi, Merci, Bála a hármas döntőben. vagy Moh Merci Bála

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:01:05

@SelyemSonkaPini: Tesó... az a bolgár maffia... meg se nyisd :DDD

PYT 2021.02.11. 23:01:24

@.Zsu: ezek csak ilyen impulzus-reakciók az élőzés hevében, később bőven árnyalódnak ezek a rapid álláspontok, nem kell vérkomolyan venni...

Mók_Ica 2021.02.11. 23:01:32

@SelyemSonkaPini: ej te.... ez meg milyen vizsgálat? :DDDDD

gazo 2021.02.11. 23:01:53

@Kosztarika: és ezesetben már rég kisett volna szerintem.

Cimili2 2021.02.11. 23:02:11

hozé megemlíti, h pp tegnap hogy megszivatta??

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 23:02:48

@gazo: Merci nem jön vissza Vivi ellen, és akkor az is benne van, hogy Moha Vivit viszi, főleg most, hogy Vircsi mögé állt.

Mók_Ica 2021.02.11. 23:03:06

mennyire proli hozé is, ahogy lemargónénizi virdzsi anyukáját...... pffff

PYT 2021.02.11. 23:03:32

@Adamadam: nah, nekem akkor ez egy tuti megerősítés, meg Ármándónak is, mert ketten fejtegettük ezt a témát régebben, több alkalommal is, thx.

peachcat 2021.02.11. 23:03:52

@Kosztarika: rendre szoktatni? egy 6 eves kisgyerekrol beszelunk? virag felnott no, sajat akarattal. ha hibazik, akkor makd tanul belole, vagy nem..tenyleg milyen jo irany az, h valakinelkezd uralkodni rajta, es kontrollalja minden lepeset. ott vernem pofan az elso pasit, aki elkezdene engem nevelni meg rendre szoktatni.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:05:05

@Kosztarika: Bocsáss meg drága életem, imádlak, szeretlek, de ez nonszensz. Az, hogy minden este (és nappal) seg.. ööö USB3 porton csatlakoznak Virágra, nyilvánosan lesz...ja Danit, idomított palotapincsiként gazsulál neki... stb... Ennél mégis mi rosszabbat mutathatna magából ??????? Világosíts már fel kérlek!

_Pipp 2021.02.11. 23:05:12

@Kiégett Hobbynyúl: Csak azt nem értem mi tetszik neki/nekik benne. Ahogy én látom Mercit: 19 éves, kissé igénytelen lány, sokszor elhanyagolva. Ribanctetoválások, és a krindzs piercing vagy mi az arcában, sokszor kínos gettóstílus, plusz amit Móval művel, ritka kellemetlen. Plusz kb. nem érdekli semmi, nem szeret részt venni a versenyekben, ha csinálni kell valamit az sem tetszik neki. Számomra semmi szerethető nincs benne. Olcsó gettóribanc kateg.

Mók_Ica 2021.02.11. 23:05:43

egyébként ha már a szülőkről alkotott vélemény jött szóba, melyik normális szülő támogatná, hogy a gyereke bemegy a vv-be??? őszintén ki szeretné látni a saját gyerekét bármely olyan helyzetben, amiket látunk nap mint nap??? főleg hozé kukkoló stílusában kommentelve a bv-ben?

.Zsu 2021.02.11. 23:06:06

@PYT: énis sokszor belecsúszok. csak itt moralizálok kéretlenül :))))
leírva minden erősebben hat.

Virág a legszerelmesebben a WC-ben csókolta meg Danit :DD

kipcsak harcos 2021.02.11. 23:06:18

@SelyemSonkaPini: tilos a politizálás :DDDDDDD
Vagyok bajban ezzel a 7 D-vel.

Krétagarbó 2021.02.11. 23:06:27

@Mók_Ica: főleg, úgy, hogy szerintem egyidősek lehetnek kb. Ahogy emlékszem a képekre, amit múltkor vetítettek Virdzsinek a szülőkről, anyuka olyan 45 környéke lehet.

Adamadam 2021.02.11. 23:06:28

@PYT: valaki korábban említette itt, hogy fodrászkodik Dani meg a család is. De egy 22 éves srácnál nem hinném, hogy 4-5 év fodrászkodás után ilyen életszínvonalon éljen. Pláne, hogy állítása szerint napi 10 ezret költött kajára

Mók_Ica 2021.02.11. 23:07:01

nem lennék virág anyukájának a helyében..... semmi pénzért

Mók_Ica 2021.02.11. 23:07:49

@Krétagarbó: :DDDD én személyesen besértődtem :DDDD

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:07:55

@Kosztarika: persze. Szépen elpakolja a ruháit, nagyszerű. Nem iszik annyit, szuper. Viszont este meg orrba szájba, oh párdon seggbe szájba rakja ország világ előtt. Most akkor tegyük ezeket mérlegre...

PYT 2021.02.11. 23:08:23

@Kosztarika: megaEKG, ő maga is elmondta, hogy mennyire "csöves volt", amikor bement (és nem a külsejére értette), proliúr karolta fel és öntötte bele a lelket, meg az önbecsülést; az persze már más dolog, hogy ezt hogyan teszi - hát ennyit tud, ennyi telik tőle, de amire telik tőle, azt megteszi -, és szerintem tényleg szereti Virgácsot.

SirLemming 2021.02.11. 23:09:10

@MsIreneAdler: Gondolom azt szokta meg hogy ettől nő...

Mók_Ica 2021.02.11. 23:09:16

@Adamadam: mennyire képben volt fru cipőjével és a hasonló ruhákkal és márkákkal....említette, hogy hozott be ilyeneket..... .

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 23:09:33

@_Pipp: Tudom én? Majd megkérdezzük Lóbeltet, ha kijött, mi a fenét evett Merdzsón, de valószínűleg a testét. Azt viszont ne felejtsük el, hogy a bezártság miatt már ráfanyalodnak lassan a falra is, ilyen szempontból érthető, mert ha a bent lévő lányokat nézzük, Virág nem opció, Vivi sem, pláne ő Báláért van oda...
Engem is irritál a héliumhang, a nyomulás, nem kedvelem Mercit, de azrt Virágnál egy fokkal jobb.

PYT 2021.02.11. 23:10:22

@.Zsu: a törzshelyük lett időközben a retyó, evvan... ;)

Adamadam 2021.02.11. 23:10:36

@Mók_Ica: igen, ráadásul állítása szerint ajándékba adogatta csajoknak. Azért 100 ezer körüli cipőket nem adsz csak úgy ajándékba, max ha nagyon könnyen jön sok pénz.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 23:11:03

@Mók_Ica: No ez az... normális szülő erre nemet mond, főleg ha ennyire fiatal a gyermeke. Valóban emelni kellene a korhatárt a castingokon.

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:11:21

@SirLemming: mármint a szextől érzi magát nőnek Virág?

Mók_Ica 2021.02.11. 23:11:43

és ismét egy kellemes arcba böfi.... danitól szeretettel virágnak...... boldog szülcsi napcsit.....

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:12:26

@.Zsu: @PYT: mi csodás emlékek kötik őket oda XDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:12:34

@PYT: Tényleg basszus... megfejtetted. Én annak idején szórakozó helyekre vittem randira a csajokat, Dani meg a budiig. Változik a világ.

Mók_Ica 2021.02.11. 23:13:45

@Adamadam: biztos rendes, bejelentett 8 órás munkával kereste a rávalót :D

@Kiégett Hobbynyúl: akár..... és ne legyen ilyen tescogazdaságos....

Krétagarbó 2021.02.11. 23:14:10

@Mók_Ica: na ettől is kész vagyok. Kifordul a gyomrom, amikor a műsort végigböfögi.

Mók_Ica 2021.02.11. 23:14:26

@.Doktor.Szöszi.: óhhh.... akkor csak romantikáztak :DDDDD

Krétagarbó 2021.02.11. 23:15:01

Köszönöm mindenkinek a közvetítést, jó éjt puszi:)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:15:03

úúúú...remélem nagyi figyel...és naplóz..:DDD

Mók_Ica 2021.02.11. 23:15:12

@Krétagarbó: nálam is lejtmenet, mióta ennyire kontrollálatlanul tolja......

SirLemming 2021.02.11. 23:15:29

@MsIreneAdler: Extrapolálok, de azt gondolnám, hogy úgy szokta meg akkor szeretik a fiúk ha szétteszi.... akkor viszont szeretik. Figyelnek rá. Legalább 3,5 percig.

Mók_Ica 2021.02.11. 23:15:47

@Krétagarbó: jó éjt :)))

@.Doktor.Szöszi.: ma is sátoroznak a gyerekek......

Kosztarika 2021.02.11. 23:15:54

@peachcat:
@ppupu:
Édeseim! Azzal kezdtem, hogy nem szeretem Danit, pontosan azért, amiket leírtatok. Úgy gondoltam, azt nem kell kifejtenem, mert az álláspontomat tudjátok ezzel kapcsolatban, hisz oly sokszor kifejtettük itt. (Nem tudom miért gondoltam, hogy el is olvassa valaki a kommentjeimet, véleményemet :)) )
Úgyhogy mindenben Ekg veletek, de ettől még azok is tények, amit leírtam. Sztem.
Puszi :)))

PYT 2021.02.11. 23:16:02

@MsIreneAdler: fogalma nincs róla sajnos, hogy ezzel gond van. Ezt a mintát hozta, olyan közegben szocializálódhatott, és él azóta is, ahol ez a normalitás, meg azt sem gondolhatja, hogy ennyit és ennyiszer leadnak az akciókról - akadt ki már ezen más is a kiesése után... Nem védeni akarom proletár urat, félre ne értsd senki, csak érthetőbbé próbálom tenni a gondolkodásmódját.

Mók_Ica 2021.02.11. 23:16:25

@MsIreneAdler: most megint érzi..... hogy nő.....

PYT 2021.02.11. 23:17:17

@ppupu: változik, jah, és simán elmegy mellettünk... ;))

.Zsu 2021.02.11. 23:17:34

imádom ezt az összevágást, ezzel a szexhalál mesézéssel, és a proli páros kufircolásával :DD

SirLemming 2021.02.11. 23:18:10

Azért az szomi, hogy Virágnak csak az "elviselés" jut, aztán a takarítás.

Mók_Ica 2021.02.11. 23:18:13

győzőnek milyen beteg sárga színe van......

Adamadam 2021.02.11. 23:18:19

Na itt a ganxta tesója:DD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:18:55

@Mók_Ica: nagyinak azt mondták, ez egy cserkésztábor..

Mók_Ica 2021.02.11. 23:19:04

dani tesója, dani javait szolgálja :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 23:19:26

@Mók_Ica: No igen. Legalább kreatív emberkéket találnának, akik nem ilyen nyögvenyelősen hoznak össze egy-egy feladatot.
@Krétagarbó: Jó éjt! :)
@.Zsu: :DDD Illett hozzá.

Ego0123 2021.02.11. 23:19:52

Ez de hülye! Én sem szeretem a vőjelöltemet.............

Mók_Ica 2021.02.11. 23:20:11

@.Doktor.Szöszi.: lehet ;)))))

hozé: én sem szeretem a vő-jelöltemet és mégsem mondom el ország-világnak :DDDDD
hozé viccölt :DDDD

SzabadEzANév? 2021.02.11. 23:20:21

Győző: én se szeretem a vőjelöltemet, de nem mondom el ország világnak... most elmondtam

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 23:21:01

Dani és a top 3... hát perszeeeee. :DDD

_Pipp 2021.02.11. 23:21:14

@Kiégett Hobbynyúl: persze, tudom h ez is benne van :D csak sokszor kamillázok a tévé előtt és értetlenül nézem mi történik :D

PYT 2021.02.11. 23:21:52

@.Doktor.Szöszi.: hát azt néztem elbirzadva az öfiben, hogy Virdzsi ott kanalaz jóízűen valamit egy méretes pohárból, cuppog hozzá, proliúr meg korrekt hanghatásokkal kísérten üríti ki a végtermékét tőle egy-másfél méternyire a fajanszon, hát... szürreális megint, és hányingerkeltő is egyben. BROÁF.

.Zsu 2021.02.11. 23:22:11

Dani tesója értelmesen beszél.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:23:14

@Kosztarika: Szivem, te látsz valami jót is a dologban én meg nem. De én már egy vén cinikus teve vagyok. :DDDDD

SirLemming 2021.02.11. 23:23:22

Na hát akkor a rák egye ki a májatokat drágáim, megyek hunyni.

Jó éjt, álmodjatok szépeket.

Gzőzinek meg instant folyékon nitrogénes beöntést fagyi helyett, thx szerkik.

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:24:08

@PYT: abban egyetértünk, hogy Daniban ott a jóindulat. Van neki szíve. A kis egyszerű agyával ő tényleg hiszi, hogy jót tesz. De itt úgy gondolom meg is áll a történet. Továbbra is úgy érzem, ha most mérlegre tesszük Dani jó és rossz hatását Virág életére, nem a jó dolgok kerülnek túlsúlyba.
Azt kívánom, hogy Virág mellett legyen egy erős támasz, egy segítő (akár szakszerű) amikor végignézi, hogy premier plánba seggbekúrják, és felfogja, hogy ezt bizony több ezren látták, a szülei a szomszéd néni, mindenki...

PYT 2021.02.11. 23:24:28

@Mók_Ica: jaja, gondolom, csajokat importál Svájcba és közben seftelget is ezzel-azzal.. ahogyan az lenni szokott.

SzabadEzANév? 2021.02.11. 23:24:46

Hozé ruháinak sorsolásaira csak olyanok jelentkeznek, akiknek fix egyezik a ruhaméretük Hozéval, vagy pedig vannak akik relikvia gyanánt szeretnék megnyerni, és bekereteztetik? Csak foglalkoztat, hogy milyen indíttatásból szeretné megszerezni bárki is a ruháit :)))

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:25:06

@SirLemming: szerintem jó meglátás, csak hirtelen elvesztettem a fonalat!
Jó éjt :)

PYT 2021.02.11. 23:25:29

@PYT: EXPORTÁL, bakker. Így akartam. (Ikszdé)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 23:25:38

@_Pipp: Hidd el, ezzel nem vagy egyedül. Sokszor én sem értem. :DD
@.Zsu: Bezzeg Rencsula élőjében ahogy hallottam, nem volt ilyen kis visszafogott.
@SirLemming: Jó éjt. :) A májamat nem adom semmiféle ráknak, kizárt.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:25:52

@PYT: pont ezért (is) fogyott ma több konténer az öfi alatt...undorítóak...és mikor már azt hiszed nincs lejjebb, bebizonyítják, hogy de van...

Adamadam 2021.02.11. 23:25:56

hogyvolt.blog.hu/2017/09/27/pumpedek_2x07_pumped_farka_sajat_eletet_el#gallery-1506496774_1

Dani tesója volt a Pumpedékben is, akit esetleg érdekel. Ott egy bárban kellett volna dolgoznia (nyilván megrendezett realitys volt) és egy lusta gyereket játszott, aki éjjel bulizik napközben meg nem jár be dolgozni.

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:26:13

@Ármándójózsi: pont ez ment a fejembe... Reklám zene, mi :)?

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:26:23

@Ármándójózsi: Tesóóóóóó, Te hol a búbánatos brééébe bújkálsz már??? Ideje volt ide tolni a képedet

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:27:23

@SzabadEzANév?: Ráadásul elsőre rosszul azonosította, hogy melyiket nem szereti ! :D :D
Ez a győzi nem játszik: ez tényleg fogyis !

.Zsu 2021.02.11. 23:27:29

@MsIreneAdler: nem tudtam honnan volt ismerős :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:27:36

@SzabadEzANév?: engem még az is érdekelne, hogy átadás előtt kimossák, vagy úgy autentikus szaggal érkezik...

PYT 2021.02.11. 23:27:43

@MsIreneAdler: ebben nincs vita köztünk, ékégézlak ;) én most tényleg csak Dani lehetséges (valószínű) motivációira szerettem volna rávilágítani, mert nem minden fekete vagy fehér.

Mók_Ica 2021.02.11. 23:27:48

@PYT: fel se tűnt, hogy téves az irány :DDDD
na, megyek is aludni, jó éjt a maradóknak és az éjszakai műszaknak :))))

Ármándójózsi 2021.02.11. 23:28:02

Sálálálálááááá :DDD

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:28:38

@.Zsu: most ment az egyik reklám alatt :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 23:28:59

@Mók_Ica: Jó éjt! :-)

Én is eltolom a bringát mára. Jó éjt nektek, jó szórakozást az éjszakásoknak! :-((((

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:29:20

@PYT: nem, persze. De pont ez a jó :)

SzabadEzANév? 2021.02.11. 23:30:07

@.Doktor.Szöszi.: akkor nem csak engem foglalkoztatnak ilyen életbevágó kérdések :)))))

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:32:01

@Ármándójózsi: Drága Tesvérem, édes egy öcsém ! Hát hol a fertelmes vérbűzöd retkes picsában vagy napszámra ? Mert itt nem ! :(

.Zsu 2021.02.11. 23:33:15

engem nem érdekel h összevissza szexelnek a proliházaspárék. hajrá.
emellett lehetnének jófejek, viccesek, aranyosak. ezen az én megítélésemben nem sok múlik.

Ármándójózsi 2021.02.11. 23:34:48

Keresem az a kibaszott TISZTELETET, mert az a legfontosabb ebben szábatekert kurva életben. A TISZTELET, drága barátom, hogy verjem bele a faszomat abba is akinek ez nem számit, hogy rohadjon meg reggelre, és még az én jó kurva anyámat!

Fálki 2021.02.11. 23:35:07

@Ármándójózsi: Mivan hurkagyurka, elokerultel?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:36:26

@.Zsu: lehetnének, de nem azok...nem tudom eldönteni, melyikük idegesít jobban...

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:36:50

@Ármándójózsi: Megvan hova tűnt PP füve. Csak nem lenyúltad. Tisztelettel.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:37:04

@Ármándójózsi: Navégre !!! EZ AZ ÉN BARIM ! Egy tiszta hang az éterben !
a TISZTELT hangja ! Édes egy Öcsém végre, hogy ihatom a szavaidat !
ÉS természetesen kibaszott nagy EKG !!! :D :D
Nélküled félsivatag volt e blog !

Ármándójózsi 2021.02.11. 23:37:44

@Fálki: Te csak meg se szólalj, leuralsz itt mindent, lassan már a reklámról is hogyvoltot írsz, vagy iratsz okosan kiadva a feladatot és felmarkolod a nagy pénzt. Meg amúgy is.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:38:25

@Fálki: Te úgysem alszol sosem, csinálsz sajtófigyelést Daniella ügyben?

.Zsu 2021.02.11. 23:39:26

@.Doktor.Szöszi.: ja csak érted , nem azért nem kedvelem őket, vagy nem ez vesz el a szimpátiámból, h ők sokat szexelnek. mindegy.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:39:41

@.Zsu: Mondok Nektek valamit!
HA Dani strici, akkor minden a helyére kerül ! Sőt akkor azt mondom zseniális a pasi a maga nemében !
Olvastátok a "kurvapecér" című önéletrajzi regényt ?
Abból lehet sokat megtudni... (már ha valaki maga is nem strici, de még akkor is! )

SirLemming 2021.02.11. 23:40:00

@MsIreneAdler: Nyugi, én is. Kb annyi a lényeg, hogy a kislány valamiért azt hiszi attól nő ha foglalkoznak vele. Miért foglalkoznak vele, mert bárhol, bárhogyan... aMúgy szeretik meg ari meg minden, de mindenhol legyen előre feltöltve WD40-el mert annyi előjátékot se kap mint egy ZS kategóriás Asylum film.

@.Doktor.Szöszi.: Úgy van később értéke ha csak Hozé által van érintve. Ha van olyan celeb akinek a taknyos papírzsepije is többet ér mint az éves fizum... akkor Hozénál minimum kell némi extra kontent.

@SelyemSonkaPini: EKG. Múltkor szerettem volna triggerelni de óriási önfegyelemmel ignorálta.

Na tényleg húzok mielőtt még itt ragadok, rosszat tenne a kialvatlanság az imidzsemnek.
Disclaimer: Ez a hét olyan mint két molotov koktél és egy nagy adag vattafakk.

Fálki 2021.02.11. 23:40:08

@Ármándójózsi: A poszt jobban fizet mint a komment, uh holnap is én leszek, csak mondom.. Raadasul duplaposzt jon :D

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:40:31

@.Doktor.Szöszi.: franc, pedig már ki is esett a fejemből, de most megint fúrja az oldalam :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:40:57

@.Zsu: de, értem. és egyet is értek veled. a folyamatos nyígásuk megy az agyamra...

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:42:04

@Fálki: Szóval én ingyen dolgoztam a sékelt meg Te nyúltad le. Tudtammmm, basszus tuuuudtam.

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:42:54

@SirLemming: "annyi előjátékot se kap mint egy ZS kategóriás Asylum film."
Na ezen felröhögtem :D
Menj, aludj. Bár ha nem kifutón dolgozol, nem számítanak a karikák :)

.Zsu 2021.02.11. 23:42:56

@.Doktor.Szöszi.: na és te ilyeneket honnan tudsz Szösszentyű? :))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:43:08

@SirLemming: én is így gondoltam...nem pályázok ruhadarabjára asszem....jóéjt:)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:43:35

@ppupu: MEGVAN BÁTTYA !!!!!
Tessék : www.youtube.com/watch?v=cog3ZRRXTtM

Jézusgyerele ! Azt a segget.....

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:43:48

@ppupu: látod látod, kellene neked egy ügynök!!

Fálki 2021.02.11. 23:43:53

@ppupu: És nem ez volt az utolso ilyen alkalom... Megismerték végre ezt - az értékelhető- oldaladat is.

Szívesen.

(Ármándó nem véletlenül nem kap felkérést kozos posztra... :D )

Ármándójózsi 2021.02.11. 23:44:04

@Fálki: Előre szólok, hogy a nevemet hiába a szádra ne vedd!!! 2. Parancsolat!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:44:36

@.Zsu: öööö...basszus...izééé..XDD

.Zsu 2021.02.11. 23:45:39

@SelyemSonkaPini: na végre, ez úgy fel lett hájpolva, h már majdnem rákerestem. majdnem.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:45:54

@Fálki: Mocsok vagy :DDD De biztos ezért bírlak :DD

Fálki 2021.02.11. 23:46:03

@Ármándójózsi: Miféle léböjtkúrán voltál Te, hogy ilyen hulyesegeket beszelsz utana? :D

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:46:16

@SelyemSonkaPini: ez szar reklámnak. Ilyen segg mellé minek Liderin?? Egy ilyen atomrusnya valamivel kellene reklámozni, hogy na még erre is felállítja a dákót a termék :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 23:46:57

@Fálki: akkor holnap naggyon kell figyelnem :DDD

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:47:27

@Fálki: Megnéztem Tesó... és semmi !
EZ egy táncoló jó segg és ennyi !
De a Liderines nőben meg benne van az érzéki ígéret.... vagy csak nagyon tud valamit aki lefilmezte !

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:47:55

@MsIreneAdler: Hát nemtom, én most lehet megpocskolom asszonyt :DD

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:48:26

@MsIreneAdler: Kit érdekel a reklám része..... :D
Deahogy halad a csaj...megy utána fejem! D:D:

Fálki 2021.02.11. 23:48:39

@SelyemSonkaPini: En kerek elnezest testverem, hogy ezzel a tancolo seggel rontottam el az estédet :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 23:48:57

@SelyemSonkaPini: Azért Tesó, mert az sejtelmes és érzéki a kis V kivágású pongyolájában hmmmm...

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:49:20

@.Zsu: Ezek a táncoló gyerekek nem izgatnak....

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:50:14

@ppupu: TMI :). De, ha ügynök kell, aki profin képviseli az érdekeidet, szólj :)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:50:30

@Fálki: Ugyanmár, köszönöm Neked Drága Jó Tesvérem....
CSak hát ez van !
Köszönöm a jóakaratodat ! Az lehet amit PPUPU ír ! Ő egy rokon lélek :)

Fálki 2021.02.11. 23:50:31

@.Zsu: Teljesen elrontjuk itt Pini estéjét ezekkel a bena csajokkal. Neki a Liderines csaj kell és pont.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:51:08

@ppupu: Iegn és nem ráz, ne ugrál... csak HALAD és RING !

.Zsu 2021.02.11. 23:51:11

@SelyemSonkaPini: akkor mi izgat drágám? tudok segíteni, vagy a liderines az ultimét kedvenc?

Ármándójózsi 2021.02.11. 23:51:21

@SelyemSonkaPini: Ezaz Tesó!!! Ezt magyarázom már mióta, a Liderines a csúcs, megdobogtatja az asztalt...alulról. Múltkor vettem is 2 dobozzal, mindet lenyeltem azt vártam, hogy nyíljon az ajtó... Baszdmeg nem nyílt én meg ott álltam reggelig, ha érted, bármennyiszer is próbáltam túl lenni rajta...Állva aludtam...háton!

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:51:36

@SelyemSonkaPini: ööö...engem? Nekem nem vonja úgy el a figyelmem a segg :), ha nem baj.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:52:09

Olan ez mint egy kurvajó gyorskaja versus éttermi steak evés.... ha értitek :)

Fálki 2021.02.11. 23:52:31

@SelyemSonkaPini: @ppupu: Arra gyanakszom, hogy oreg kecskek vagytok Ti és nem a csaj miatt tetszik nektek annyira az a reklam. De segitek egy kicsit, hogy a gyogyszertarban konnyebben menjen a vasarlas:
L, mint liderin
I, mint iderin
D, mint derin
E, mint erin
R, mint rin
I, mint in
N, mint pinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnni

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:52:56

@Ármándójózsi: :D :D :D :D EZ A CSÁVÓ AZ ÉN SPANOM !!! LÁTJÁTOK ? :D :D

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:54:32

Nem értitek na... :(
Persze hogy megdugnám a ugráló seggeket....
DE A LIDERINES NŐVEL tudnék gourmézni !!!

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:55:08

@SelyemSonkaPini: nem, ezt most nem értem. Már csak azért sem, mert szó sincs "evésről" max nyálcsorgatásról :)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:55:36

Ahogy inni is szoktam állat módra, de elszopogatni egy-10 rém finom wiskey-t az más !

.Zsu 2021.02.11. 23:55:42

@SelyemSonkaPini: értjük, az ugráló seggeket befalnád a ringósegget meg ízlelgetnéd hosszabban.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:56:51

@.Zsu: KB igen :D
És ha választani kellene a LIderin verne mindet (verne értitek:D )

Ármándójózsi 2021.02.11. 23:56:53

@SelyemSonkaPini: Hagyd el, halvány segédfingjuk nincs a magasabb szintű gyönyörökről, mindjárt a kutyakocogóval kezdik... :/

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:57:18

@SelyemSonkaPini: ja hogy a Fálki féle seggekkel hasonlítod össze! Így már ok :)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:58:23

@Ármándójózsi: :D Te Józsi! Én komolyan bírlak Téged , viccen kívül ! Jófej csávó vagy !

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 23:59:04

@MsIreneAdler: MErt mire gondoltál ? :D Tiédet nem ismerem... sajnos :)

MsIreneAdler 2021.02.11. 23:59:07

@Ármándójózsi: jajj hát arra vártunk, hogy visszatérj és taníts minket...mester :).

youtu.be/6aabdiJkxcw

MsIreneAdler 2021.02.12. 00:00:39

@SelyemSonkaPini: nem is tudom hirtelen arra gondoltam, hogy beleharapnál vagy valami hasonló. De a whiskeys hasonlat már egyértelmű volt, szóval minden világos :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 00:00:47

@Fálki: Igazi Tesó vagy, köszike :D
Igen valszeg vén kecske vagyok, de ami szép az szép. És megint csak EKG Pinivel. + a liderin csaj a fantáziámat is birizgálja, ez már egy más dimenzió. Persze ez majd csak idővel és sok-sok tapasztalattal jön el nálatok :DDDDDDDDDD

Ármándójózsi 2021.02.12. 00:00:57

@SelyemSonkaPini: Kölcsönös a TISZTELET, de ezt már meg is beszéltük párszor. Ha olyan segged lenne, mint a Liderinesnek akkor le sem tudnál dobni magadról, hiába rodeóznál. :)

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 00:01:32

Drága Víreim ! Ma már holnap lett !
Az Ég áldjon Titeket és legyen szép az álmotok !
Szép mai napot !

Legyetek jók ha dugtok: a többi nem számít !

.Zsu 2021.02.12. 00:02:16

@MsIreneAdler: ha ez a szám viszonylag népszerűbb tudott lenni, akkor Daniellának is van esélye. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 00:02:43

@ppupu: Te is VÍr vagy a vírembül! Ezzel búcsuzom mára!

szellemlanyka 2021.02.12. 00:04:00

Sziasztok! Jaj úgy felcsigázódtam, milyen címlapra kell holnap kattintanom. Remélem, hogy normális címe lesz, bár most még a legocsmányabb kattintásvadász címre is rá fogok nyomni, ha benne van VV Dani. :) Amúgy pont ma olvastam egy ilyen szösszenetet, és emlegettétek az autókat is, lehet valami ilyesmibe keveredett ő is? metropol.hu/aktualis/ez-tobb-mint-kinos-lanykeresnek-hitte-a-kommandosok-rajtauteset-a-dusgazdag-magyar-ferfi-baratnoje-video-204969/

MsIreneAdler 2021.02.12. 00:04:39

@SelyemSonkaPini: jó éjt! Liderines seggekkel teli csodálatos álmokat kívánok neked :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 00:05:01

@Fálki: Alakul, alakul, de ez még mindig nem ugyanaz a fíling

.Zsu 2021.02.12. 00:05:36

@Fálki: áááhhh, nincs rajta szaténruha

MsIreneAdler 2021.02.12. 00:05:45

@.Zsu: ez a szám azóta is egy talány nekem... Pedig akkor még én is fiatal voltam :)

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 00:06:12

@Fálki: BAszki ! Elsőre befostam, hogy miket gondolsz TE!
Egy kisfiú volt a képen...
ÉS normaflórozott !
Egy hegy gördült le a szívemről ... faszom reklám volt :D:D

NA a lényegre (és már tényleg el):
Ez már közelebb volt DE A LIDERIN mindent visz.... Ez vagyok én, szívből játszok !

Ármándójózsi 2021.02.12. 00:06:21

@Fálki: Nagyon bejövös, igazi nekem való kinézettel megáldott lányka. (Persze benne a sok munka.) Szeretem az ilyet! :)))

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 00:06:44

@ppupu: EKG!!! :D :D :D
HADd menjek mát....

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 00:07:31

@.Zsu: nem, nincs...ha belegondolsz, viszonylag hülyén néz ki, ha a klipben papírból olvasod a szöveged :DD

.Zsu 2021.02.12. 00:08:09

@.Doktor.Szöszi.: :DDD
még táblákon mutogathatják neki.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 00:09:12

@.Zsu: annyira gyorsan meg nem tud olvasni :DDD

MsIreneAdler 2021.02.12. 00:09:37

@.Zsu: és találó a neve is. Ez tényleg fájdalmas. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 00:09:53

@SelyemSonkaPini: ugyan menjél már! :D jóéjt! :)

Gia 2021.02.12. 00:12:06

Dani tesója a face-n üzen Virág ancijának:
"Kedves Virág anyukája...
Nem fogom tétlenül nézni, hogy ország világ előtt ilyen embernek állítja be az öcsémet. Hol volt az a nagy aggódás illetve erkölcsösség amikor igazi anyai jó tanácsokkal kellett volna ellátni a kislányát, vagy mikor az élete elindult a lejtőn lefele a legősibb mesterség felé. Napi szinten hivogatnak újságoktol, internetes portaloktol, hogy nyilatkozzak, mikozben en direkt nem nyilatkozok olyanrol amivel bántanám a másik felet. Ugy gondolom hogy en ehez tartottam magam de amennyiben a masik részről ez nem valosul meg akkor ehez en sem fogom tudni tartani magam."

Fálki 2021.02.12. 00:12:43

@Gia: De szép.. :D Alakul ez a buli :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 00:13:53

@Gia: ez is okosabb lett volna, ha csendben marad...

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 00:15:17

@Gia: juhééééé buli lesz Aprajafalván. Pakson egy machétés felvonulás

MsIreneAdler 2021.02.12. 00:15:19

@Gia: tiszta Rómeó és Júlia...

MsIreneAdler 2021.02.12. 00:15:52

Jó éjt mindenkinek, én is eltolom a biciklit!

Gia 2021.02.12. 00:19:01

Az utolsó majd kapcsolja le a pilácsot.Jóccak!

Fálki 2021.02.12. 00:19:56

Mi lett a Merci vs Virag akkor meg csak probaszavazas vege? Emlékszik valaki?

Fálki 2021.02.12. 00:20:36

Megtalaltam.

Merci87.50% (77 votes)
Virág12.50% (11 votes)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 00:22:19

@Fálki: úristen..mér' ijesztgeted a gyerekeket! :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 03:50:29

a sajtófigyelőszolgálat jelenti:

a csoportosan elkövetett garázdaság büntetési tétele 3 évig terjedő szabadságvesztés, vádemelés nem volt, az ügyész gondolom a csekély tárgyi súlyra és a büntetlen előéletre, és arra tekintettel, hogy a jövőben jól fog viselkedni felfüggesztette az eljárást

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/valovilag-vvdani-felugyelotiszt-garazdasag-rtl-klub/mtdhylv

2021.02.12. 05:43:08

Fikázás, böfögés, seggbekúrás

legyen már végre vége, húzzon haza a Virágocska.
Annyira undorító

2021.02.12. 05:46:00

@.Doktor.Szöszi.: Akkor jó hogy rögtön az elején ajtórugdosás volt, ha Moh benyomja, és megcsapkodják egymást, Dani menne a sittre.
Jajj, de kis cuki egy társaság ez.
Ja, nem.

agimano 2021.02.12. 06:40:48

biztos ezért ijedt meg Dani, hogy azért telefonálnak, mert a tesója csinált valamit az éjszakában

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 07:18:31

@silvermansarah: ahhoz valami nagyon nagy dolgot kellene csinálnia még így is, hogy sittre kerüljön... a legvalószínűbb, hogy pénzbüntetést kapna...

MmeChauchat 2021.02.12. 07:19:51

@.Doktor.Szöszi.: sztem a vv "szereplése" eleve emberiesség elleni bűntett

MsIreneAdler 2021.02.12. 07:19:58

@.Doktor.Szöszi.: nagyon szemfüles vagy, köszi a hírt. De nem úgy volt, hogy ez a Gyuri gyerek nem nyilatkozik, bárhogy kérlelik is :D? Ahhoz képest folyton Gyuri így, Gyuri úgy :)

Kosztarika 2021.02.12. 07:49:28

Szép reggelt mindegykinek!
Még Szundiztam volna, de muszáj volt felkelnem, amitől kicsit Morgós lettem. De nem vagyok egy Szendét játszó Kuka, hogy ilyen állapotban hagyjam magam. Ittam egy kávét és máris Vidor hangulatba kerültem.
A kinti hidegben Hapciztam egy nagyot a melóba tartva, ahol majd megjátszom a Tudort.

Hófehérke

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 08:22:50

@MmeChauchat: igaz...a g) pont már most megállna :)))

Krétagarbó 2021.02.12. 08:34:46

@.Doktor.Szöszi.: akkor szegény pártfogó felügyelőtiszt egy adást sem hagyhat ki:DDD

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 08:55:19

@.Doktor.Szöszi.: Tipikus svéd story ! Hőzöng az egyik, leveri akivel szívózott, erre nyomul a többi és a nyáj elégtételt vesz !

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 09:03:42

@Krétagarbó: a VV leglelkesebb nézője...túlórapénzt kap szegény? :DD

@SelyemSonkaPini: pontosan. ezek falkában erősek...

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 09:12:12

@.Doktor.Szöszi.: Nem kell néznie: feljön ide, elolvassa a hogyvoltot, majd a kommentjeinket és
már írja is a napi jelentést :D

Ármándójózsi 2021.02.12. 09:17:10

@Kosztarika: Megébredtem én is, jó is volt a kedvem, a tükörbe gyorsan bele is lestem. Kérdezem a tükröm, mond meg nékem, ki a legszebb a vidéken? Tükröm mondja, szép vagy, szép vagy, de Hófehérke, csuklóból lehagy.
Kérsz egy almát???

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 09:19:49

@SelyemSonkaPini: itt mindenki naplót ír? Daniella pártfogója, Virdzsi nagyija....

vagy a nagyi a pártfogó beépített ügynöke, és 0 munkával kész a napi jelentés :DDD

Krétagarbó 2021.02.12. 09:22:44

@.Doktor.Szöszi.: én azért valami veszélyességi pótlékot megszavaznék neki így látatlanban, ez így már egészségre ártalmas munkakörnek számít:D

Cérnahuszár 2021.02.12. 09:23:39

@SelyemSonkaPini: először azt hittem a kibontakozó sárdobálásra gondolod a két család között a svéd sztorit
ennél még renatonak is több esze volt, kivárja hogy elfogadják, nem kezdte el szidni a másik családot

Krétagarbó 2021.02.12. 09:23:46

@Ármándójózsi: azt hittem, te a herceg vagy és nem a gonosz mostoha.

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 09:27:47

@Cérnahuszár a naív: Igazad van, az is tipikus svéd történet , csak Vircsiék ha igaz nem svédek.

Krétagarbó 2021.02.12. 09:28:44

@Cérnahuszár a naív: ez a különbség a két faszfej között. Renátó az a rafinált svéd, aki soha ne kerüljön a hátad mögé: elég a szemébe nézni, sok jóra nem számíthatsz. Dani ennél egyenesebbnek tűnik nekem. De tény, hogy nem gondolom, hogy pont neki lett volna joga kritizálni Virdzsi nevelését.

KékCsöcsűPini 2021.02.12. 09:29:48

@Ármándójózsi: Az én tükröm, olyanokat szokott mondani hogy:
"Húzzál már a faszba a hülyeségeiddel ! Tükör vagyok baszdmeg, nem sajt!"*

*: Ez utóbbival az énekelni nem tudó sajtreklámra céloz, azt hiszem

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 09:32:13

@Krétagarbó: szerinted a VV napi összefoglalót bizonyítékként kell csatolnia a jelentéséhez? esetleg önszorgalomból a BV-t is? :DD

SirLemming 2021.02.12. 09:32:26

@.Doktor.Szöszi.: Nem feltétlen kell ahhoz vér hogy baj legyen, az alkohol épp elég.

Kábel Barát 2021.02.12. 09:32:39

Most láttam a tegnapi öfit! Danin szakadtam. Lehordja az anyóst, hogy elítélik őt, pedig nem ismerik a gondolatait és nem is volt személyes találkozó és ez így nem korrekt. Ő meg lazán ítéletet mond róla, hogy mekkora féreg, hogy hagyta a lányát Pestre költözni, holott a másik oldal álláspontjáról szart se tud. Remélem kinyílik Virág szeme. Azért valahol jó látni, hogy a lányok családja látja, észreveszi és megpróbál változtatni is ezeken a kapcsolatokon. Csak azt nem értem, hogy hogy mehettek ezek a lányok ennyire félre, amikor a családi háttér, értékrend látszólag rendben van.

Krétagarbó 2021.02.12. 09:40:13

@.Doktor.Szöszi.: szerintem a BV-t is mindenképpen. Lehet, hogy segít neki Virág nagyanyója a napló bejegyzéseivel:)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 09:40:48

@SirLemming: én nem mondtam, hogy vérnek kell folynia, csak azt, hogy sokkal súlyosabb bcs-t kell elkövetni ahhoz, hogy valakit ténylegesen leültessenek. ez a gyakorlat

Cérnahuszár 2021.02.12. 09:41:01

@Krétagarbó: ja, csak hova jut így, tényleg az lesz hogy vagy elszökik virág, vagy dani saját maga ülteti magát megint a kispadra
mondjuk virágnak az lenne a legjobb

@SelyemSonkaPini: ezek szerint mégis lehet úgy viselkedni

most ezen elröhögtem magam, nem olvasok bulvárt de erre rákattintottam, győzike tesójának véleménye győzikéről
"BÁR SOK MINDENRŐL MÁSHOGY GONDOLKODUNK – PÉLDÁUL NEKEM NEM ELADÓ A CSALÁDOM –, DE A VÉR SOHA NEM VÁLIK VÍZZÉ"
lecigányozta a tesót.
második opció a freud náluk is, ezt az egymásra köpködő cikkeket most azért csinálják, mert kapnak pénzecskét érte

Krétagarbó 2021.02.12. 09:48:51

@Kábel Barát: ez nekem is kérdés. Én is nevelek gyereket, nem is akarom senki nevelési módszereit kritizálni, sem előítéleteket gyártani. Az biztos, hogy teljesen más behatások érik a mai kiskamaszokat, mint anno minket amik értek, emiatt talán nehezebb is nekünk most szülőként kezelni bizonyos szituációkat. Azt tudom, hogy sokszor én is bizonytalan vagyok benne, hogy jól csinálok-e dolgokat, vagy egy egy helyzetben jó döntést hoztam-e. Ha jól emlékszem, Virág ráadásul egyedüli gyerek, ilyen esetben sokszor nehéz a szülőnek is nem elkapatni az egyetlen szem gyereket, talán túlságosan is engedékenyek voltak vele szemben.

MsIreneAdler 2021.02.12. 10:00:45

@Krétagarbó: és tényleg :D, szerintem már pályamódosításon gondolkodik :)

Szép jó reggelt aMúgy!

mozambikizombikini 2021.02.12. 10:02:51

@_Pipp: Ez igy eleg mas lehet, valoban. :S Tesodnak mas arcokkal kene lognia! Nekem osszesen csak 3 magyar ismim van itt, akivel szoktam is talalkozni neha. Nem nemzetiseg alapjan gyujtom a tarsasagot. :D Viszont van ez a "mondas(?)", hogy a hozzad legkozelebb allo 5 ember "atlaga" vagy. Kicsit durvan hangzik, de sajnos nagyjabol igaz. Ha mas motivacioju tarsasagban forog, akkor az ra is jo hatassal lesz. ;)

Kosztarika 2021.02.12. 10:03:33

@Ármándójózsi:
Kérek, ha nem kell csu(i)klóznom érte.
Aztán alszom egy nagyot és jöhet értem a királyfi. ;)))

mozambikizombikini 2021.02.12. 10:10:56

@Krétagarbó: Renato "rafkossagara" a kedvenc peldam az elso kivalasztas, ahol Balintra rakta a duplajelet. Azzal magyarazta ezt meg Balintnak akkor, hogy csak azert ra rakta, mert azt hitte, hogy Balintra senki sem fogja. - Ennel szarabb, sunyi dumat nehez lenne kitalalni. Plusz meg Balintot is ostobanak nezte, hogy esetleg ezt a gagyi dumat esetleg el is hinne.
Dani ennel sokkal egyenesebb es "kovetkezetesebb" a hulyesegeiben, az egeszen biztos.

mozambikizombikini 2021.02.12. 10:12:00

Boldog Uj Evet mindenkinek!!! (kinait)

Ármándójózsi 2021.02.12. 10:12:22

@Kosztarika: Bevállalva a gonosz mostoha szerepét, hoztalak fel a csúcsra, hogy soha el nem múló szépségedet dicsérjem és akkor még csi(u)klózni sem akarsz??? Utána alhatsz nyugodtan és fogsz is mosollyal azon a csodálatos ajkadon. Mindenhol.

ilona12 2021.02.12. 10:16:30

Hogyan viselkedett Virág az elején, hogy Dani és Bálint is úgy tartja, indokolt volt Dani viselkedése Virággal szemben és miben "nevelte meg" Virágot?

mozambikizombikini 2021.02.12. 10:17:52

@.Doktor.Szöszi.: nekem remlik, hogy tobben is megfordultak mar VV-kben, felfuggesztettkent. Dorinak is volt mar elotte a koko ugye, szoval o gyakorlatilag elvononak hasznalta a VV-t. Ami bar talan hulyen hangzik, de nem is rossz otlet azon kivul, hogy nyilvan masok is latjak, hogy nem stabil.

mozambikizombikini 2021.02.12. 10:21:59

@Gia: Wow!!! Egy igaz teso mindig igaz teso marad, bro! Nekem meg kicsit imponal is ez a komment, valszeg en is felszivnam magamat, ha a hugomat valaki nyilvanosan kritizalna, mikozben az meg sem tudja vedeni magat, mert el van zarva a kulvilagtol. Akarmilyen hulyeseget is csinalna, megis csak tesooooo. Szoval nezopont kerdese ez a komment.

2021.02.12. 10:28:14

@ilona12:
mutogatta a pinijét, most meg nem mutogatja (csak odatartja, de csak a gazdájának)
Egyébként meg felnőtt embert nem nevelünk, ezt a Bálint is nem tudom hogyan gondolta, hogy beleáll, hhogy Dani megnevelte Virágot.
???

2021.02.12. 10:29:31

@mozambikizombi: de gondolom a tesód nem menne egy valóságsóba, gyömöszölni, meg "kislányokat" nevelni (idomítani)
Aki kurvának megy, az meg ugye...

Kosztarika 2021.02.12. 10:30:01

@Ármándójózsi:
Ez hiányzott nekünk. Olyan jó, hogy újra itt vagy. :)))))
Minden új nicktől megkérdeztük a nevedben, hogy lány-e.
Jelentem 2 nagymama és egy kismama jött. Ez ugye nálad egyik sem akadály??? ;)

Krétagarbó 2021.02.12. 10:31:19

@silvermansarah: mármint hogyan mutogatta a Pinijét? Fürdés közben? Vagy a rosszlányok.hu-n?

Cérnahuszár 2021.02.12. 10:32:13

@mozambikizombi: neked is :D

a lakásban DK és É rakjál 6 db-os pénzfüzért
ÉK és K egy-egy elefántot,
DNY meg 3 db piros piramis gyertyát
ezek védenek ebben az évben :))

ja elefánt nem muszáj élő

Krétagarbó 2021.02.12. 10:33:15

@Krétagarbó: a pinit nem tudom, miért írtam nagy kezdőbetűvel:D
Ez vajon jelenthet valamit?:)
Esküszöm nem neveztem el sehogy a magamét:DDD

ilona12 2021.02.12. 10:35:04

@silvermansarah: nekem is az tűnt fel, hogy Bálint mondta, hogy jogos volt, ahogy az elején Dani Virággal beszélt... nem tudtam, mit csinálhatott az a lány (nem néztem az elején)

2021.02.12. 10:35:15

@Krétagarbó: meztelenül mászkált részegena buliban

2021.02.12. 10:35:38

@Krétagarbó: :DDD Vivi a Pini nagybetűvel, szerintem ezért

2021.02.12. 10:36:02

@ilona12: én is utólag néztem vissza ;)

Ármándójózsi 2021.02.12. 10:37:05

@Kosztarika: Persze, hogy nem, hiszen tele van a szívem szeretettel.

mozambikizombikini 2021.02.12. 10:37:56

@silvermansarah: Az tuti! :D Lekotoznem, bezarnam egy szobaba es beteget jelentenek a neveben, amig el nem indul a musor. :D Na jo nem is, de igazad van termeszetesen.

.Zsu 2021.02.12. 10:38:14

@silvermansarah: gyereket is csak akkor ha a "miénk"

ilona12 2021.02.12. 10:39:06

@silvermansarah: talán bugyiban mászkált? Amikor büntit kapott mert nem volt hajlandó póló nélkül lenni (hogy ez nekik nem fér bele), a lányok megbeszélték, hogy eddig egy szál piniben volt, az belefért.

mozambikizombikini 2021.02.12. 10:39:27

@Cérnahuszár a naív: :D nem tudom milyen az a piros piramis gyertya, de felkeltette az erdeklodesemet.

2021.02.12. 10:41:18

@.Zsu: pontosan, mindenki a saját gyerekét nevelje.

2021.02.12. 10:42:27

@ilona12: nem azt mondta Merci hogy EDDIG hanem hogy az ELEJÉN.
Volt egy vagy két buli amikor prostira és ordenáréra itta magát, akkor volt a majdnem verekedés is, és utána fickálták össze a hashtagekkel.

Cérnahuszár 2021.02.12. 10:47:53

@mozambikizombi: 3 védő kutyi is jó ha nincs gyertya, de ezt nehezebb beszerezni

www.fengshui-supply.com/store/image.php?type=T&id=17738

(csak védőket írtam, erősítőt nem, mert ki tudja mit erősít fel a lakásban, ez a repülő csillag szerint van, az égtájak felől érkező hatások)

Kosztarika 2021.02.12. 10:48:20

@silvermansarah:
Amiért akkor nagyon megsajnáltuk. (A firkálásért)
Akkor még csodálkoztunk is, hogy milyen "jól kezeli".
Most, hogy jobban megismertük, már tudjuk, hogy miért.

mozambikizombikini 2021.02.12. 10:51:35

@Cérnahuszár a naív: Huh, ezek ijesztoek! Maradok a piros piramisnal. :D

_Pipp 2021.02.12. 10:53:29

@mozambikizombi: Ezen dolgozik, és nagyon ügyesen lavíroz, nagyon büszkék vagyunk rá, mert olyan kis kicsi még, és bőven a kortársai fölött van fejben, bár arra nem tudtuk rábeszélni, hogy lehet több lehetősége lenne, ha egyetem után dobbantana, sőt egyetemeken rengeteg lehetősége lett volna külföldön is tanulni. Makacs, na. :D

Cérnahuszár 2021.02.12. 10:54:05

@mozambikizombi: ugye? biztos jól végzik a dolgukat ilyen ábrázattal
elüldözhetnék ezt a hideget is, pár órája próbálom felcopni magam mint amanda a tükörnél hogy elinduljak
nem sikerül...

_Pipp 2021.02.12. 10:55:19

Elolvastam Daniella kártékonykodott, felügyelőtiszt stb. Úgy gondolom, hogy az RTL-nek el kellett volna határolódnia a szerepeltetésétől, nem vet jó fényt a csatornára, hogy kvázi kis bűnözőket tolnak, de Győzi után már semmin sem lepődök meg.

.Zsu 2021.02.12. 10:55:33

@silvermansarah: nem emlékszem már ki kapta meg azt a kommentet, de az volt a lényege h Virágnak Bálint jobban az este, vagy bejön neki. és Bálint is megkapta h bejön neki Virág.
az első bulik között Virág totál rajta volt Bálinton, ölelkezett vele, meg rácsimpaszkodott, és ebben Bé is partner volt. ugye emiatt akadt ki Amanda Virágra, mert lestipistopizta a pasit :DD (2 nap után)
na és nekem az volt az érzésem, h ha B akarta volna, megcsinálhatta volna Virdzsikét. és Moha ugyanúgy.
csak Dani volt aki akarta ezt legjobban, és sikerült rabszolgasorsra hajtania.

2021.02.12. 11:01:30

@.Zsu: valami ilyesmi, akkoriban még marha sokan voltak bent, már nem emlékszem ki kire mászott, de Virdzsi csatak részeg volt az megmaradt. :D

.Zsu 2021.02.12. 11:04:41

@silvermansarah: csak olyan érzésem volt, és semmi ócsárolás nincs bennem, h nem annyira számított neki, h kivel kavar össze, volt ott jópár potenciális partner a kavarásra.
és persze ebben az alkohol is erősen benne volt. vigyáznia kell ezzel a tinilányoknak (is).

mozambikizombikini 2021.02.12. 11:05:05

@_Pipp: Tanuljon ott! Annal jobb nincs is! ;)
Networking, gondolkodasmod, nyelv, reputacio. Teljesen mas nemzetkozibb kornyezetben tanulni. Ha barmin valtoztathatnek a multbol, szerintem ez lenne az egyetlen. Talan tartanek egy ev szunetet erettsegi utan, nyelvtanulas ezerrel es ugy csobbannek a felsooktatasba. Szoval lehet, hogy eppenseggel tesod csinalja bolcsen.
Drukkolok igy latatlanul is!

mozambikizombikini 2021.02.12. 11:06:05

@Cérnahuszár a naív: sajnos en lemaradtam az amandas tukorrol, de kezdek kivancsi lenni. :D

2021.02.12. 11:07:07

@.Zsu: jaja. Nekem Gina csöcse ugrik be, egyfolytában mutogatta :D

_Pipp 2021.02.12. 11:09:29

@mozambikizombi: Köszi a nevében is! Tervezi, most akar majd nyelvvizsgázni, és kitalálni mégis mi lenne az, amire éveket szán és örömmel csinálja.

Húh, hát ezt én is másképp csinálnám, egyértelmű, nem itthon mennék egyetemre, és nem 18 évesen.

2021.02.12. 11:09:29

@.Zsu: vigyázni kell az alkohollal, persze. Én 19 évesen sem, meg 25 évesen sem, meg semmikor sem ittam magam földrészegre. Valahogy átjött hogy az úgy kurva ciki lenne.

alma_szósz 2021.02.12. 11:10:39

@.Zsu: Virágot ha akarta volna tényleg bárki megcsinálhatta volna, de Bálintnak tuti nem jön be a csaj ha jól emlékszem ezt el is mondta, szerintem annál a 30 éves palinál aki 18 éves kislányokkal kavar, főleg kamerák előtt komoly problémák vannak

2021.02.12. 11:12:37

@alma_szósz: Bálintnak Frú jött be :DD

.Zsu 2021.02.12. 11:14:22

@alma_szósz: szerintem sem jön be neki. :)
inkább azt szerettem volna hangsúlyozni h V. nyitottabb volt a különböző pasitípusokra.

2021.02.12. 11:15:18

@.Zsu: V.-nek vannak gondjai, maradjunk annyiban.
:(((

.Zsu 2021.02.12. 11:15:59

@silvermansarah: hát, jó neked :DD én nem mindig voltam ennyire figyelmes, és okos.
18 évesen plánesőt.

2021.02.12. 11:17:29

@.Zsu: nemá :DD
Mondjuk én elég kontroll mániás vagyok, ezért nem jön be a részegeskedés szerintem. Ahogy érzem, hogy indokolatlanul jó a kedvem, abbahagyom. :D

MsIreneAdler 2021.02.12. 11:18:15

@alma_szósz: pedig Virág az ölébe is ugrott, amikor Bálint beköltözött. Emlékszem Amandára, hogy védte a "pasiját" :D

2021.02.12. 11:19:39

@MsIreneAdler: Amanda egyébként minden rosszindulat nélkül nekem kicsit értelmi fogyatékosnak tűnt. Olyan furán is nézett néha, mintha nem lenne ott.

alma_szósz 2021.02.12. 11:23:02

@MsIreneAdler: én is emlékszem, annyit nevettem rajtuk akkor

MsIreneAdler 2021.02.12. 11:25:15

@silvermansarah: valami volt. Egy kis asperger talán. Bár inkább ilyen műveletlenséggel, önmagával semennyire sem tisztában lévő személyiséggel párosuló nagy arc tüneteit mutatta :)

Egyfejű 2021.02.12. 11:25:40

Éljen a bivaly éve, sziasztok!

mozambikizombikini 2021.02.12. 11:27:53

@silvermansarah: De jo otlet a hatar felismeresere!

Bar en nem vagyok kontroll manias, sot imadom, ha indokolatlanul jo a kedvem. :D Ugyhogy beletelt egy idobe, hogy megertsem milyen veszelyes a party-alkoholizalas. Azert is tetszett nekem, hogy Vivi ezt is jol latja sajat magarol 21 evesen, sot ha jol emlekszem, Merci is mondott valami olyasmit, hogy 17 eves kora ota nem iszik alkoholt. (Jesszus, milyen intenziv tinedzserkoruk lehetett?!) Persze volt, hogy Merci is ivott neha, aztan meg is banta, ahogy Vivi is. Nem full retardaltak ezek az apoltak! Talan mintha Digo is ezt a tanacsot adta volna Ginanak, hogy vigyazzon az alkohollal.

mozambikizombikini 2021.02.12. 11:31:47

@Egyfejű: YEEEE!

(Van, hogy kinai cegekkel kell egyutt dolgoznunk es imadom, ahogy megpihennek ujevkor! Ilyenkor van eselyunk beerni oket. :P)

Krétagarbó 2021.02.12. 11:32:31

@silvermansarah: megnyugodtam, hogy nincs komolyabb pszichés problémám e tekintetben:)))

Egyfejű 2021.02.12. 11:33:40

@MsIreneAdler: Van az a helyzet, amikor több, mondjuk, falusi iskolából felkerülnek a legjobb tanulók egy városi középiskolába, és ott derül ki, hogy aki otthon színjeles volt, az itt csak erős közepes, és akkor újra kell pozicionálja magát, ami adott esetben zavart jelent neki az erőben. Valami ilyesmi zavart láttam én Amandán, hogy jött egy olyan közösségből, ahol esetleg ő volt a hangadó, a jópofa partiarc meg hasonlók, ebben az új közegben, az itteni erőviszonyok között meg nem működött, és nem tudta kezelni.

.Zsu 2021.02.12. 11:34:22

@silvermansarah: hát nekem meg kellett tanulnom a határaimat.
szerencsére sosem kerültem nagyobb bajba, de voltam egyetemista, kollégista, volt egy szemeszter amit végigbuliztunk. de nem bánom, összeségében jó volt nagyon :))

Krétagarbó 2021.02.12. 11:36:46

@Cérnahuszár a naív: szerencsére a héten vagyok HO-on, ki nem teszem a lábam, csak ha nagyon muszáj. De úgy intézem, hogy ne legyen az sskk:)

_Pipp 2021.02.12. 11:40:23

@.Zsu: Én is szerencsés vagyok, hogy sosem kerültem bajba, pont ugyanezen a vonalon mentem végig. Gimiben is kollégista voltam, de akkor még nem ittunk alkoholt, felkerülve egyetemre, főleg első évben volt ereszd el a hajam, suli mellett vendéglátóztam, na hát azok még jobban tudnak bulizni, mint az egyetemisták. Sokszor kiesett a hazaút. Viszont amikor munka után, az éjszakain láttam, hogy lányok mennyire szét vannak csúszva, alszanak a buszon végtelenül, elfelejtenek leszállni, az pocsékolja meg őket aki akarja, magamba szálltam, és elkezdtem odafigyelni rá, hogy ne aljasodjak le ennyire. Mára maradt az 1-2 sör és ennyi. :D

Krétagarbó 2021.02.12. 11:41:55

@.Zsu: dettó. Én is feszegettem a határaimat anno egyetemista koromban. De csak a szépre emlékezem (jelentsen ez bármit:)

Egyfejű 2021.02.12. 11:47:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: De rég nem hallottam! És ettől viszont megkívántam egy kis Patricia Kaast :)

Krétagarbó 2021.02.12. 11:48:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez tényleg jó off volt, az eredeti is kedvenc nekem is.
(És mikor utazhatunk már? Kérem vissza a régi életemet!!!:)

Egyfejű 2021.02.12. 11:48:43

Mér csinálja a majom, hogy nem kékül be, akinek válaszolok? :(

2021.02.12. 11:53:25

@Krétagarbó: nincs :D nekünk így jó :))

EU2020 2021.02.12. 11:54:18

@.Doktor.Szöszi.: kint majd folytatja striciként, az szintén Büntető TK-i tényállás

SirLemming 2021.02.12. 11:56:21

@Egyfejű: Ha ráfrissül az oldal valami miatt akkor nem kékül. :/

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 11:59:03

@Krétagarbó: olyanra gondolsz, amikor az ember lánya egyenesen a Pepitából ment be előadásra:? :DDD

2021.02.12. 12:00:09

@.Doktor.Szöszi.: jó, olyan volt hogy még egy kicsit jó kedvem volt ZH-n. :D

Krétagarbó 2021.02.12. 12:04:22

@.Doktor.Szöszi.: szerintem volt olyan, bár megmondom őszintén, az előadások közül
meglehetősen szelektáltam:)

Krétagarbó 2021.02.12. 12:12:21

@silvermansarah: nálunk nem voltak anno ZH-k. Csak félévkor, de volt tantárgy, amiből csak év végén kollokviumok és szigorlatok. Amikor április végén-május elején ráébredtél, hogy még a könyved sincs meg az adott tantárgyból, hát az felbecsülhetetlen volt...

Egyfejű 2021.02.12. 12:16:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Olvasom, hogy tegnap szomorkodtál, amiért senki nem cuppant rá Az idő uraira. Üzenem, hogy cupp! Ez egy klasszikus-ikonikus stb.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 12:20:32

Látom nincs új posztcsi, de ugye Vircsi szülinapjáról nemigen lehet bármit írni. 19 évesen is ugyanolyan kis ribi, mint 18-ba' volt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 12:21:26

@Krétagarbó: Félévkor hogy vizsgáztál, ha csak április-májusban kezdted el keresni az irodalmat? :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 12:25:41

@Egyfejű: Bocs zöldike, a majom nem kékül. :-)

2021.02.12. 12:30:27

Bazzeg, most jött decathlonos hírlevelem, nem hiszem el, hogy 5000 forintos futócipőt küldtek be nekik :DDD
www.decathlon.hu/ferfi-futocipo-run-100-id_8351755.html

Krétagarbó 2021.02.12. 12:37:38

@Majom1Parádé: írtam, hogy volt olyan tantárgy, amelynél csak év végén volt 1 vizsga, arra az esetre értettem.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.12. 12:38:44

@silvermansarah: de csak azért, mert ez volt a legolcsóbb ;))

Egyfejű 2021.02.12. 12:39:07

@silvermansarah: Hallod, VVVVélemény? vagyunk itt többen is :)

Egyfejű 2021.02.12. 12:49:49

Süsü vagyok, na, Velőtrázó Véleménynek akartam címezni, hogy örüljön az övéhez hasonló véleményeknek :D

MsIreneAdler 2021.02.12. 12:51:53

@Egyfejű: na pont ezért szeretem ezt a blogot és az itt kommentelőket, mert mindig ír valaki valami új és szuper meglátást, mint most te Amandával kapcsolatban :)

Egyfejű 2021.02.12. 12:52:37

Szórakozik velem itten az izé, nem engedett neked válaszolni, Silvermansarah.

MsIreneAdler 2021.02.12. 13:02:06

@Egyfejű: igen, de annyira tetszett, a kommented, hogy kevésnek találtam a három betűt :)

alma_szósz 2021.02.12. 13:04:38

@repuloezustmokus: nálunk is akkor még nem tutam hogy hol az a bizonyos határ

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 13:20:04

@Krétagarbó: Oké, közbe rájöttem. Nálunk sok ZH volt, a kedvenceim a közös Zh-k voltak. Azt úgy kell érteni, hogy együtt írtuk és mindenki ugyanolyan jegyet kapott. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 13:22:03

@silvermansarah: Arra a 99 körre elég volt, többet meg minek is bírt volna. :-)

Egyfejű 2021.02.12. 13:37:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hát ja. Az alapszituáció is elég stresszes lehet egy kisgyereknek, bizonyos kiszólásokat eleve csak felnőttek vagy nagyobbak tudnak kódolni, és maga a végkifejlet se feltétlenül jár a szorongásokat feloldó katarzissal a kisebbek számára.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 13:39:02

Idióta Virág még ott pampog, hogy Robi mér vette fel poénból a lilát?
Az igazi poén az lett volna, ha Merci az első pillanatban kimegy és elveszi a lilát. :-)
Vagy Vivi dupla lilában nyomta volna tovább. :-)

mozambikizombikini 2021.02.12. 13:40:34

@Majom1Parádé: :))) Ez nagyon jo! Az egyik kedvenc beveteli forrasom anno az volt, hogy matekszigorlatokat irtam masok "neveben". Kozben szanaszet fostam magamat, szoval hozta a desszantos, extremsport hangulatot is.

mozambikizombikini 2021.02.12. 13:42:49

@Majom1Parádé: az bejott volna, ha vivi bejatsza a "lüke vagyok" karaktert, "ugyse kell senkinek a lila" es rarakja a masik lilajara.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.12. 13:43:12

@mozambikizombi: Azért az más. Nálunk legális csapatmunka volt.
Buktam meg én is úgy, hogy a kidolgozott tételeket odaadtam egy csoporttársamnak a vizsgán. :-)

_Pipp 2021.02.12. 13:51:12

@Majom1Parádé: ekg, megadták neki a lehetőséget, h felvegye, de végig azt tolta, h akkor gyávának fog tűnni stb.... de Virág vergődésénél, csak az gázabb, h Bálint is így gondolta, közben Móéknak a kanapén előadta h jól tette Lobi

Cérnahuszár 2021.02.12. 14:17:45

@_Pipp: hát ez az, döntött hogy nem kell kendő, utána ne kérjen már számon senkit
nem az ő tulajdona a kendő hogy csak ő dönthetett volna hogy kell vagy sem

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 14:21:54

@Cérnahuszár a naív: Bakker megszívattál. Felraktam a pénzfüzéreket ahogy mondtad, meg mindent mást is. Mikor az elefántokat kezdtem el keresni, megjelent a NAV és lefoglalt mindent. Azt mondták hogy ennyi 500 euróst még pénzfüzérben nem láttak. Olyan furcsán mosolyogtak.
Most akkor mi legyen?

Cérnahuszár 2021.02.12. 14:50:03

@ppupu: csúsztass oda nékik egy kis baksist

Krétagarbó 2021.02.12. 14:53:11

@mozambikizombi: én ennél sokkal lúzerebb voltam. Volt, hogy kriminológia vizsgán súgtam egy barátomnak, és az enyémet vette el a tanár és vágott UV-ra. Mondjuk elsőre is tudtam az anyagot, de bosszantó volt emiatt még egyszer vizsgára menni.

Krétagarbó 2021.02.12. 14:55:03

@Cérnahuszár a naív: sékelt inkább, maradt még a vadmalacos businessből szerintem.

Cérnahuszár 2021.02.12. 14:56:51

@Krétagarbó: azt hittem azt már eldorbézolták
gyanúsan eltűntek egy időre
+ tele vannak euróval

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 14:59:07

@Krétagarbó: Te csak ne kotorász a sékeleim között. :DDD A vadmalacos biznisz áll, mert a megrendelő rendszeresen eltűnik. Mondjuk kaptam megrendelést kóser vaddisznó sonkára.

hereverő heverő 2021.02.12. 14:59:46

@Cérnahuszár a naív: Nyomtassak neked is holnapra ugyanennyit mint nekik van?

mozambikizombikini 2021.02.12. 15:01:12

@Krétagarbó: Milyen jo sztori ez is! Nem tudom milyen sulin tanitanak kriminologiat, de eleve viccesen hangzik... Igy viszont, hogy te voltal a KRIMINALIS.. ehehehe. :P

Ugy sajnalom valahol azokat, akik nem elhettek at ezeket a fura es utolag vicces helyzeteket. :(

ppupu #Fantom for President 2021.02.12. 15:03:14

@hereverő heverő: Visszaírt a NAV, aszonták keresik a nyomdát. Csak szólok.

hereverő heverő 2021.02.12. 15:03:33

@Cérnahuszár a naív: oké, indítom a nyomdát. Szerintem este 9-re végzek is, fél11-re felpakoljuk a raklapokat a kamionra, olyan éjfélkor találkozunk nálad. Van targoncád?

Cérnahuszár 2021.02.12. 15:03:40

@ppupu: ok, előjegyzem. Addig hizlald

hereverő heverő 2021.02.12. 15:04:33

@ppupu: keressék csak, majd rájuk uszítom a vérnyulat

Fálki 2021.02.12. 15:19:18

@mozambikizombi: Ugye megengeded nekem, hogy szerintem az legyen?

Fálki 2021.02.12. 15:22:56

@mozambikizombi: Bocsánat a hangnemért, nem neked szólt, benéztem a nicket :)

Fálki 2021.02.12. 15:30:30

@mozambikizombi: olvasd el az új posztot, ott lesz benne a válasz :)

Krétagarbó 2021.02.12. 15:32:21

@ppupu: eszembe sem jutna kotorászni a sivatagi tevemaffia vezetőjének zsebében, ennél azért jobban féltem a saját kis tyúkszaros életemet:D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.12. 16:01:24

sziasztok!

arra nem gondoltatok , hogy V eddig is a testéből élt .Most ha kiesik emelhet a tarifán esetleg puncs.hu-n golddiggerkedhet.
Tehát a vv-ben sem csinált mást mint kint , teljesen azt adja amit kint is csinál.Mindenki láthatja minden usb port szabad és bármikor és bárhányszor.
Virágnak a vv10 a MAGA A PORTFÓLIÓ!
süti beállítások módosítása