Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Than Us - Episode Twelve

2021. február 11. 09:00 - hektor_

Zsanna a raktári lakosztályban, Jegor a vonaton, Lara pedig egy wc-ben okádva tér magához, utóbbi különben igen rossz bőrben van, de arra még épp van energiája, hogy bizonyos Fil nevű alaknak megpróbálja telefonon eladni Ariszát. Ahogyan az lenni szokott az üldözős filmekben, a benyakútra beparkol a rendőrségi furgon, aminek az oldalán lévő Szafronov-stroboszkóp belevillan Lara arcába az üzletből kifelé jövet. A lány beszalad a mosdón lévő férfiért, de az egyik fakabát már épp beállt a wc elé, így annak egy polcleverős-trükkel eltereli a figyelmét amikor a doki épp kijön, de a másik pandúr is oldalaz már a bejáraton befelé, úgyhogy Lara elkapja Szafronovot és egy instant nyálcserével vonja el a figyelmet a férfiról, akit különben az egész ország keres. Taktikai Könyv – Olcsó Trükk fejezet. Arisza szegény meg csak pislog a kocsiban,mint pocok a lisztben.

2.png

Szveta hiába próbál szabadulni, úgy kezelik a diliházban mint Sarah Connort, igazából még a szövege is ugyanaz. Viktor eközben letejeli az orvosát, egyrészt hogy agyonnyugtatózzák, másrészt hogy az apósa előtt erről akkora legyen a kuss, mint november óta az itthoni kocsmákban. Mindeközben Loszev urat az ellenlábasa szorongatja a miniszterrel karöltve, hogy találjanak ki valamit az Arisza ellen felhozott vádakra, mert nagy szarban lesznek, ha mindenki fosni fog a robotoktól.

Levnél beakadt a “biztos Szafronovot szereted, hisz együtt éltetek” lemez, persze Alla sem segít azzal, hogy a hűtőházas félérett eprét szorongatva fátylat akar borítani a történtekre, ahelyett, hogy beavatná a férjet. Lev megpróbálja sarokba szorítani, de ekkor felkel Sonia és köp róla, hogy Jegor nincs a szobájában, úgyhogy a házasélet gondjait ismét be lehet söpörni a szőnyeg alá, és lehet újra idegeskedni a tökfejű taknyos tinédzseren.

Barsz meglátogatja a húgát, és felelőtlen ígéretet tesz neki: amint jobban leszel, elhúzunk innen – mondja, majd hozzáteszi hogy áá, előbb még azért csak be kéne itt fejezni a dolgokat, segget csinálva ezzel máris a szájából. Zsanna felhívja rá a figyelmét, hogy mindketten majdnem kicsekkoltak a rendkívül bugyután szervezett likvidátor akciók során, a báty viszont a hallgatás jótékony burkába merülvén nem ellenkezik, viszont nem is helyesel.

7.png

Viktor épp a robotkurváival hempereg, mikor megérkezik Maszlovszkij, akinek lazán kiszól álló brével, hogy nyitva az ajtó, jöjjön csak be. A jóbarát Szvetáról érdeklődik, de nem kap egyenes választ, viszont épp felhívja Toropovot az apósa is, aki közli hogy nem nyertek tendert, hanem lesz egy második forduló, szóval van 2 hetük hogy előkerítsék Ariszát, vagy kurva gyorsan gyártsanak le egy újat. Viktor már csettintgetne is Maszlónak, hogy miért nincs még rajta az ügyön, ám a férfi felhívja rá a figyelmét, hogy éppen ő adta ki néhány napja Glebnek az utasítást, miszerint tüntesse el Ariszát. Berényi Miki ekkor őrjöngve hívja a kopaszt, aki nyilván ki van kapcsolva, Maszlovszkij még félhalkan újrapróbálja a “de Szveta ugye tényleg jólvan”-kört, de Vik üvöltve zavarja el. A lépcsőn aztán összefut Barsz csajával (az még?), akivel Arisza 2-t fogják ismét működésbe hozni.

8.png

Jegor megérkezik Zsannához, ahol a lány elzavarja a picsába, de az ifjabb Szafronov kitálal neki, hogyan is került Minszkbe. Zsanna szeme csak dülled, mindjárt kidurran, aztán Barsszal jól összeugatnak, mikor a bátynak az a remek ötlete támad, hogy felhívja Szafronovot, és Jegort kicseréli Ariszára – jézusom, de unom. Szafronovék triója kettéválik, és a férfi ezalatt beugrik a KBCS-hez, ahol Varlamov Irával épp próbálja kikényszeríteni az igazságot Suponevből, aki persze még mindig azt állítja, Szafronov ölte meg Petrenkot az előző részben. A doki meglátja őket együtt, mire azt hiszi, Varlamov szövetkezik a likvidátorokkal, és szó nélkül lelép, micsoda malőr! Lara mint kiderül, luxuslakásokat tör fel, ahol a tulajdonos épp elutazott, és azokban dekkol néhány napig – hát igen, egy jó öreg kulcs azért még mindig biztonságosabb, mint egy hatjegyű számkód. Arisza burkoltan ráfenyít Larára a múltkori csók miatt, aztán elmegy töltődni – ezalatt a nő felhívja a bukiját, hogy gyorsítson rá az árverésre, mert már nem sokáig tudja szorítani a robot gyeplőjét.

Barsz és Kátya kitalálják, hogy Arisza 2-vel fognak emberre támadni, ezt felveszik és közhírré tétetik - de egy szekus kiszúrja hogy smárolnak, és azonnal meg is mutatja a főnökének, úgyhogy
elkezdik figyelni a lányt. Suponev Glebbel a nyílt utcán kap el egy fickót, aki fogalmam sincs hogy kicsoda, de elvileg elvezeti őket Szafronovhoz.
Maszlovszkij elmegy a Toropov házba, és a robotjukat feltörvén fényt derít az igazságra, hogy hová lett Szveta – de közben hazaér Viktor, úgyhogy gyorsan elmenekül, de a komornyikot nyilván nem kapcsolja vissza; szerencsére Toropovnak nem tűnik fel, hogy a házirobot nem a helyén alszik. Igor a kertből felhívja Loszev urat és beárulja Viktort.

Zsanna fél lábon, a szepszistől kiszáradva odaugrál lebaszni Barszot, amiért megint hazudott neki és neki szegezi a kérdést: veled voltam, mikor meglőttek, mindig téged választottalak, te az akciót választod helyettem? Az expultos egy “igen”-nel zárja rövidre a témát és a családi kapcsolatokat, úgyhogy a lány elhúz Jegorral (aki meg mindig őt választotta, a családjával szemben is). Zsanna összecsuklik még a lépcső előtt, de a tinisrác hiába szalad vissza Barszékhoz, azok már elszeleltek.

16.png

Közjáték: Alla szakít Levvel, nem válaszolva a férfi kérdésére, miszerint visszahúz-e Szafronovhoz – erre Lev felhívja Ausztráliát, és kilép a melóhelyéről, hogy itt maradjon a nemcsaládjával.

Lara arra buzdítja Szafronovot, hogy adják el Ariszát egy-másfél millióért, nyilván kussolva róla hogy ő már régen feldobta a netre és ennek az említett ár tizenötszörösét akarja bezsebelni alsó hangon. Nyomatékosításnak/figyelemelterelésnek maszatolni kezdenek.

18.png

Kátyát a Cronos teljes biztonsági csapata figyeli.

Címkék: better than us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása