Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X88 – Az érzékeny lelkű proli és a harcoló amazonok

2021. február 10. 17:03 - dmr94

Anikót kivételesen visszafogott stílusban rakják össze a mai adásra, amit én a legkevésbé sem bánok, azt már egy fokkal jobban, hogy az adás gerincét a két kislány előpárbajaként is felfogható ""olimpiai"" döntő adja. Vivi kiesésével még az esetleges szórakoztató faktor is megszűnt a női mezőnyt illetően, így marad a sértett cicaharc, ahol a TikTok és az Instagram lokális papnője mérkőzhet meg a nézők kegyeiért saját kanjának figyelméért és elismeréséért.

vv10x88_04.png

Dániel szenvedésével kezdünk, aki még mindig nem dolgozta fel, hogy drága egyetlen tündérvirágszála még egy szelet rántotthúst sem kúrt be neki a nyugiszobába előző este, pedig fordítva ezzel sosincs gond, ő lelkesen lógatja be a húscafatát Virágba szinte bárhol bármikor. Ennek megfelelően prezentálja nekünk a Halotti beszéd és könyörgést valamint az Ómagyar Mária-siralmat egyben, ami nyelvileg is nagyjából annyira érthető, mint az említett archaikus szövegemlékeink. Dani szerint ő maga az önzetlenség címeres lovagja és amíg odabent mindenki más fullba tolja a machiavellizmust, addig egyedül ő az aki bárminemű empátiával is bír és egy személyben testesíti meg a társadalmi igazságosságot. Virág szokásához híven kuka de itt szerintem más se tudna mit reagálni. Mindenesetre nem akar magyarázkodni, végtére is mindketten szerelmesek és ez a lényeg, bár SJW Dani szerint a lány nem látja a fától az erdőt és amúgy is a fasza kivan mert már három hónapja megy mindez. Virdzsó békülési kísérlete kimerül abban, hogy visszainvitálja barátját az ágyba (én már hallom magamban, hogy hamarosan jön a "TEDD BE!") majd úgy tűnik szent a béke de ennek folyamatából kimaradunk, gyanítom mert újfent nem események logikus láncolata alkotja a szituációt.

Ezután újra természetes élőhelyükön láthatjuk az emlősöket (értsd: az ágyban fetrengve vívnak romantikusnak nem igazán nevezhető csókcsatát), majd ugyanez folytatódik kint, ahol viszont Virág ledobja az (paksi lány lévén stílszerű) atombombát, jelesül, hogy Bálint bizony előző este nem sorolta be "világi spanját" a top4-be és továbbra is erősebbnek tartja az ádáz ellenség Moht. Ez ismét megtöri blokkunk főhősét, aki arra panaszkodik, hogy mennyire nem esik mindez jól neki, Bálint elnyomja őt, folyamatosan rombol és az önbizalmát sem építi. Nem elbagatellizálva sérült lelkivilágát, azért némi önreflexió és holisztikus gondolkodás nem ártana de gyanítom ő az a MajkaCurtis-féle egyed, aki azért hozta létre énközpontú rendszerét, hogy ne kerüljön trébe. Hát most belekerülni látszik. Ennek megfelelően arra sem rezonál egy sértődésen kívül semmivel, amikor Robi a szemébe mondja mindazt, amit közben Moh és Bálint kint egymás között vitat meg, vagyis, hogy kicsit sok volt előző esti performansza és csak örülnie kéne annak ha szerelme boldog. Ő persze nem érti ezt, a riportban pedig egy pillanatra Gábor reinkarnációját vélem benne felfedezni amikor azt ecseteli kell neki a pénz de nem bármi áron hiszen megmaradni embernek sokkal fontosabb.

A villampia (még mindig rendkívül hülye név ez) női döntőjének első felvonása egy 5x3 perces bokszmérkőzés, ahol (gyanítom Merci agresszióját elkerülendő) egymás teste helyett a fejük tetejére rögzített gumikacsát kell leütni. Őrült felkészülés, Virág szerint Dani nagyon jó edző és Moh is kivételes motivátor, mindketten nagyon szépen tartják a cuccot, amikbe üthetnek a versenyzők és a kulacsokat is az ivószünetekben. Mercike a felkészülést a biztonság kedvéért egy cigivel kezdi majd felidézi, hogy mennyit bunyózott testvéreivel és, hogy itt most igazán Rocky Balboanak érzi magát.

Elképesztő hangulat, körítés és felkonf: a bal sarokban Vévé putritetoválásos Balázs TikTokfüggő HéliumBarbie Mercédesz, aki asztalos lévén már elég sok mindent letett asztalra, vele szemben kékben pedig Vévé Mauglikutyánpapgájmajomfejű LedneczkyTysonka rosszlányokponthu Virág, aki a hasadó atommag energiáját duzzasztja magából. Megy az adok-kapok és bár az elején Virág elhúz, Merci végül elképesztő fordítást visz véghez (úgy, hogy közben még arra is van lelkiereje, hogy lecsekkoltassa Mohval fikás-e az orra) ezáltal 14-11 arányban nyeri a kört. A vesztes szomorú, csalódott, szerinte Bálint is ellene szurkolt és így nehogy mögé álljon majd, ne játsszon szeretetszolgálatot. Kicsit el is szontyolodik, a jelenetet pedig Mercike köpködése zárja a csapnál egy erőteljes "faszom" közepette.

Következő versenyszámként gátfutásban kell megmérkőzniük és bár gép előtt ülő tornából felmentett kígyóvállú bloggerként nem biztos, hogy tisztem kritizálni a sportteljesítményeket, itt mind a 30-40 centis akadályok gátként való aposztrofálása, mind a futás kifejezés erős túlzás. Mercike szerint nem tűnik nehéznek cserébe már a bemelegítésnél kimegy a bokája és többen utalgatnak rá, hogy nem biztos, hogy végig kéne ezt csinálnia, így vagy ő is hoz magával korábbról valami sportsérülést, vagy elirigyelte Dani mártír szerepét az előző napokban. A végcél 99 "kör" lenne a csúszós pályán de Merci sérülése miatt viszonylag hamar offolja a feladatot, így 15-17 arányban marad alul de állítása szerint nem csalódott.

Utolsóként szobabiciklizésben mérik össze erejüket. Virág járt már spinning órán és gondolom kerékpárt is látott már, valamin mégis sikerül meglepődnie. 25 perc alatt kell minél hosszabb távot letekerniük, Mercike lábai többször is kiesnek a pedálból, így ez valószínűleg elég ahhoz, hogy ledolgozhatatlan hátrányt szedjen össze bár Virág végig motiváltabbnak tűnik. El is mondja utólag, hogy közel áll hozzá ez a mozgásforma mert itt meg tudja mutatni kitartását és feszegetni tudja a határait.

Merci legalább két kiló fogyást vár a gyakorlattól, Robi pedig közben azzal próbál motiválni, hogy képzeljék maguk elé amint kedvenc boltjuk felé tekernek, ahol 80%-os leárazás várja őket, ami bő 80 nap Cipo & Baxx rongyok viselése után szerintem tényleg izgató lehet. Dani ismét frappáns beszólással dobja fel a hangulatot: "Tour de France lol xd haha". Szegényke hogy örül magának, hogy tud külföldiül. Virág behúzza, 14.3 kilométeres eredménnyel, ellenfele 11.4- re volt képes, így gyakorlatilag a bokszmeccs számait hozták fordítva ha esetleg teljesen eltérő metrikákat akarnának összehasonlítani az összesített eredményhez. Bár féltávnál érezte a holtpontot, nagyon örül, hogy sikerült elérnie célját és a női mezőny első helyén végzett.

Egy záróünnepség keretében fel is állhatnak a dobogóra, Vivi még a 3. (tehát utolsó) helytől is bebizsergett én meg most már tényleg szeretném tudni, hogy ez nála mit jelent mert vagy valóban konstans eufóriában éli életét vagy erősen elinflálta ezt a jelzőt már. Van minden ami kell: zene, érmek, narráció, himnusz, hivatalos felügyelő Dani személyében, Merci elmond egy stock köszönőbeszédet és a második helyével is elégedett mert kihozott magából mindent, csodák csodájára viszont nem hangzik el száztízszázalékozás. Virág is nagyon boldog, Dani is büszke rá (gondolom Virág ezért boldog alapvetően), gondolom kiadós békülős-ünneplős parittyázás lesz este.

Bónusz jutalomként meglepetésvendég érkezik hozzá, aki nem más mint – beszartok – Ilona, a nyúl, egyenesen Paksról, amit azért hangsúlyozok újfent mert a kisállat szemei meglehetősen ijesztőek, Dani sem tud leakadni róla én meg már látom magam előtt, ahogy villaléte után Virág influenszerként Paks II.-t népszerűsíti sugárzó aurájával és háziállatával. A város egyébként lassan bejelentkezik Martfű mellé, mint top feltörekvő turisztikai desztináció. Megy egy kis érzékenyítés a nyuszival, aki nem tudom mennyire örül ennek de Virág szerint sikerült mosolyt csalni ezzel a villalakók arcára egytől egyik. Igen, még Vivinek is:
vv10x88_61.png

Dani kicsit félve kérdezi hogy az ágyban fog-e aludni az állat majd javasolja a kint alvást hátha akkor nem nyomják össze. Virág örül mert tudnak vele játszani azután is, hogy a többiek lefeküdtek és szerinte olyanok mint egy kis család, kvázi a kisnyúl szülei. Ennél komolyabb élőlényt mondjuk nem is bíznék rájuk feltétlenül.

A szavazás eredménye simább, mint eddig bármikor: Virág a voksok 96%-át kapta de Anikó még próbálkozik, hogy lesz itt addig történés és valóban: valaki kap majd lila kendőt úgy tűnik. Nehogy már full egyértelmű legyen előre a párbajozók személye! Pedig talán ez lenne az első, ahol nem teljesen lefutott a kimenete.

vv10x88_64.png

125 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Zsu 2021.02.10. 17:12:37

nem gondoltam volna hogy össze lehet hozni a tegnapi adásból egy szórakoztató posztot, de mégis sikerült.
köszi @dmr94!

Ecotrans 2021.02.10. 17:19:50

Az én nyulam pontosan így néz ki, még a tekintete is ugyanilyen eszelős :)
Nincsen benne semmi furcsa.

Fálki 2021.02.10. 17:31:44

Kurva jo lett szerintem is a poszt, kosz DMR!

Engem rendesen felbaszott mondjuk Mercike musora a futás elott és kozben, mivel jol lathatoan nem ment ki a bokája egyik lépésénél sem és a lábzsibbadást sem értem egy olyan mozgásforma kozben, ahol folyamatosan es szabadon áramlik a vér a testrészei kozott.
A futás feladása utan 12 mp-ig húzza is a lábát, ahogy azt a megjátszott lustasági séruléseknel kell, aztan se elotte, se utana semmi.. Elmult.
Mint amikor a Gyaloggaloppban a boszorkany gyíkká változtatta az embert. Csak már elmúlt.

Szóval kurvára nem volt annak ott semmi baja, csak lusta mint egy lajhár és csodálkozik hogy hízik mint egy disznó.
Tizenotszor futott odavissza, az meg nagyon kedves becsléseim sem tobb mint 150 méter.
Kurva ciki.

PYT 2021.02.10. 17:59:32

Szuper posztcsi, köszönjük!

PYT 2021.02.10. 18:02:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény: couldn't agree more, MORE ;) de most tényleg, nem lehet normális, hozzáértő stábot szerződtetni, why??

dmr94 2021.02.10. 18:02:10

köszi mindenkinek, őszintén szerintem is egy rakás fos volt a tegnapi rész de bízzunk a jobb folytatásban :D

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez nagy EKG, vajon a mostani brigád ennyire sajátos(an nyugis) vagy szimplán így alakult vagy valami mélyebb általános jelenség húzodik emögött? vagy csak visszagondolva tűnik minden évad sokkal trashebbnek, mint amilyen volt? (na jó, ez utóbbi nem túl valószínű, tényleg elképesztő mocsarakat élhettünk már át)

.Zsu 2021.02.10. 18:13:25

@dmr94: @VV10 Velőtrázó Vélemény: az a baj ezzel a társasággal feladatügyileg, h ha trash válik belőle az nem eléggé trash, ha meg nem trash akkor olyan semmilyen megcsinálom mert muszáj lesz belőle, vagy feladom mert ez nekem nem megy.
a lányok közül is egyedül Vivi volt érdekes ebben az olimpinában, mert rajta lehetett legalább nevetni.

PYT 2021.02.10. 18:15:52

@dmr94: ez tényleg a sz@rból várat építeni tipikus esete volt most, talán a leguncsibb öfi volt a tegnapi eddig, nem hittem volna, hogy ebből ki lehet hozni egy valamire való hv-t...

Amúgy az is sokat mondó szerkesztői/produceri szándék tekintetében, hogy ebben az idei szériában fordult elő először, hogy ennyi kisebbségi reprezentánst castingoltak be egy 12 fős csapatba, aztán csodálkozunk, hogy ennyire elmentek trash irányba már az elején? Nyilván ez volt az alapkoncepció...

2021.02.10. 18:23:59

Visítok :D
"Elképesztő hangulat, körítés és felkonf: a bal sarokban Vévé putritetoválásos Balázs TikTokfüggő HéliumBarbie Mercédesz, aki asztalos lévén már elég sok mindent letett asztalra, vele szemben kékben pedig Vévé Mauglikutyánpapgájmajomfejű LedneczkyTysonka rosszlányokponthu Virág, aki a hasadó atommag energiáját duzzasztja magából."
:DD

PYT 2021.02.10. 18:24:25

@.Zsu: ennek az elvárásnak egyedül driccmadár-asszonyság felelt meg, ő hozta a munkakerülő sztereotípiát töretlenül, ha feladat volt, mondjuk a közmunkás-epizódján én szakadtam; de a többiek ha nyígva is, alapvetően nem szabotálják a feladatokat úgy, mint pl. Renyhéék az előzőben, max páran, valami kamu kifogással felmentetik magukat, mint most Merdzsó, és (kb mindig) proliúr..

PYT 2021.02.10. 18:27:51

@silvermansarah: jah, most, hogy olvasom itt nálad, másodszor is felröhögtem ezen, epic xddddd

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 18:31:06

@VV10 Velőtrázó Vélemény: @PYT: EKG hegyek. Normális fifikás szereplős VV-t szeretnék, alapvetően szerethető játékosokkal, akik szofisztikált versenyben küzdenek egymással, és akiknek nem derogál odatenniük magukat semmilyen feladatban. Elég volt már a trash kimaxolásából, elég volt a szadó-mazo elnyomó villakapcsolatokból, majd utólagos RTL magyarázkodásokból, és elhatárolódásból. Azt szeretném, ha egy párbaj során a vesztes játékos elvesztése is szomorúsággal töltene el, nem pedig azt, hogy egy-egy párbaj során leginkább mindkét párbajozó kiesését kívánom.

kipcsak harcos 2021.02.10. 18:31:26

@PYT: elkaptad a fos9-est :( :D

PYT 2021.02.10. 18:35:51

@kipcsak harcos: tényleg, bakker, kellett nekem Ancsát emlegetni itt az éjjel.. xdd (már csak egy médiacápa férjet kéne fognom magamnak, hogy teljesen felzárkózzak mellé, és meg is haladjam, ha már..;))

mozambikizombikini 2021.02.10. 18:36:16

@dmr94: Fain volt! Koszi!
"Bónusz jutalomként meglepetésvendég érkezik hozzá, aki nem más mint – beszartok – Ilona, a nyúl, egyenesen Paksról, amit azért hangsúlyozok újfent mert a kisállat szemei meglehetősen ijesztőek, Dani sem tud leakadni róla én meg már látom magam előtt, ahogy villaléte után Virág influenszerként Paks II.-t népszerűsíti sugárzó aurájával és háziállatával. A város egyébként lassan bejelentkezik Martfű mellé, mint top feltörekvő turisztikai desztináció. " :DDDDDD

En is gondolkodtam mar, hogy turisztikai szponzorokat kellene gyujtenie a VV-nek. Arra most egyebkent is rafer egy kis gyurmazas.

2021.02.10. 18:38:42

@VV Erőlegény: én soha többé nem engedném a páralkotást, azonnal robbantanám őket feladatokkal, külön szoba, stb.

PYT 2021.02.10. 18:40:53

@VV Erőlegény: ekg viszont; de emlékszel, tavaly, tavalyelőtt, és az előtt is mennyit lobbiztunk itt egy ilyen kvalitibb VV-ért? Aztán le se bagózzák a fejünk, tesznek ránk - fogadom, röhögve... Most vagy nem találnak ilyesfajta játékos-alapanyagot, vagy nem is akarnak, mert a "legfelsőbb szinteken" ez az akarat a csatornánál...

2021.02.10. 18:41:35

@mozambikizombi: hatalmas, nagyon röhögtem ennél is.
Most viszont máskor is kiemelem amin hangosan felnevetek, mert mindig van ilyen, jók az írók nagyon!

kipcsak harcos 2021.02.10. 18:42:22

@PYT: van akinek csak születni kell bizonyos dolgokra. Mi, MMKK, a közép-amerikai és jómagam éjt nappallá téve törekszünk e nemes cím elérésére és csak néha-néha sikerül. Neked meg csak így, minden tudatosság nélkül :D

.Zsu 2021.02.10. 18:44:17

@VV Erőlegény: EKG részben :)
de válasszuk külön a szadomazo-t és az elnyomó kapcsolatokat légyszí. teljesen más a kettő.

Rugdoll 2021.02.10. 18:44:18

Amúgy az is vicc, hogy Olimpiai hét van, ami SZERDÁN (3 nap) alatt véget ért...
plusz nagy szeretet lehet Ilonka felé, hogyha Pakson tartja az anyjáéknál.. mondjuk a rosszlányok.hu-s meló mellett lehet nincs ideje mást is simogatni férfi testeken kívül..

Fálki 2021.02.10. 18:45:25

Nem akarom elrontani a bulit, de van új poszt :)

mozambikizombikini 2021.02.10. 18:45:27

@silvermansarah: Azert ezt tenyleg megnyomhatna VéVéVéVéVéVéVéVirag. :D Valami egyedi "influenszer" radioaktiv vicces instakep, felismerhetoen Pakssal a hatterben. Mar ha lenne egy csipetnyi humorerzeke persze...... - eddig nem tunik ugy sajnos.

mozambikizombikini 2021.02.10. 18:47:21

@Rugdoll: Ez a rosszlanyok.hu amugy honnan jon? Nekem inkabb ilyen felretard kiskamasznak tunik, semmint prostinak. VV Mercedesz, aki az elejen esett ki, na o mar neccesebbnek tunt. :P

PYT 2021.02.10. 18:47:46

@silvermansarah: hééjj Sára, tessék szépen kiszállni a fejemből, most! xdd pont erre jutottam én is tegnap, amikor Virgács "büntetéséről" volt szó, hogy azt a szerkik végre végigvitték, stb., de miért isnkapott büntit? Csinált valami szabályba ütközőt? Neveletlen paréj, hogy nem képes viselkedni egy közösségi hálótérben, nincs tekintettel a többiekre, ez tényszerűen így van, de ütközik ez valamilyen szabályba, hogy meg kellett "büntetni"? Nyilván nem, a szerkiknek kellett volna eleve megakadályozniuk a párba rendeződést, és akkor ez sem lenne... Mondjuk, még most sem lenne késő, tessék nekik feladatokat adni!

PYT 2021.02.10. 18:51:58

@kipcsak harcos: xdddd néha nekem is bejöhet az élet, nya, vagy a mákfaktor.. ;)

PYT 2021.02.10. 18:54:21

@silvermansarah: azok bizony, csatlakozom ;)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.10. 18:54:31

dmr94 :köszi , tudod kedvencem vagy . Most nagy bók jön.
Olyan vagy mint Michael Schumacher esős pályán, verhetetlen.)

@VV10 Velőtrázó Vélemény: protekciós a szerkesztő stáb kevés iq val , vagy kevés a pénz és leszarják.EKg. Nekünk kellene csinálni , lennének geci húzások bent meg atyauristenezés!

szerintem a casting úgy volt nah ki volt az első 12?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.10. 18:56:13

@silvermansarah: azt hittem azt írod "nem engedem a páralkotást , ha ilyen van karddal az egyiket levágod!"

PYT 2021.02.10. 18:58:33

@silvermansarah: xddd ha ez egyszer-egyszer fordulna csak elő, szóvá se tenném, de könyörgöm, napi szinten?? alkalmanként többször is? enough is enough, ééérted ;))

.Zsu 2021.02.10. 19:06:09

@PYT: @silvermansarah: na, pszichomókusok egymás közt :DD <3

Post Modern Prometheus 2021.02.10. 19:08:54

Merci VS Fantomkép: strawpoll.com/y3zqcgg13
87.27% [48] - 12.73% [7] Merci javára, még 22:30-ig tudtok szavazni, aztán jön az éles.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 33.33% [47]
- Robi: 32.62% [46]
- Vivi: 24.11% [34]
Bálint megint átvette a vezetést.

kipcsak harcos 2021.02.10. 19:14:51

@.Zsu: én meg le fos9eseztem :D

.Zsu 2021.02.10. 19:15:29

@Rugdoll: hát perszeeee, Dani biztos emlékezett erre a képre csak úúúgy, mert h a bátyja küldte neki. egyszer.
egy tucat szőke csajra. gondolom küldözgettek egymástak csomó csajt, de ő pont megjegyezte Virágot.
hihető...

.Zsu 2021.02.10. 19:30:25

@kipcsak harcos: sztm az enyém cuki a tiéd meg véleményes h micsoda. :D de sértődés, bántódás nem volt, szal azzal sincs gond.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:45:54

@Post Modern Prometheus: Ha Robi beelőzi Bálintot az a sors igazságtalansága az én értékrendem szerint.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:47:34

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Fálki meg a fenegyerek Verstappen, na de ki lesz Lewis Hamilton? :-D

kipcsak harcos 2021.02.10. 20:00:38

@.Zsu: én arra utaltam, hogy 'belekötöttem' a Fos 9-cel egy pszichológusba (PYT). Arról nem tehetek, hogy félreértetted :(

TheLynx70 2021.02.10. 20:04:28

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nagy duma volt, szállóige lett belőle. :)

.Zsu 2021.02.10. 20:05:52

@kipcsak harcos: jaaa, oksi szkúzi :)) értem. azt hittem a pszichomókus kifejezés degradáló sztd, és h ma még le is fosch 9esezték pluszban, ezt akartad jelezni.
PYT majd úgy adja vissza ezt a "belekötést" h észre sem veszed. :D

alma_szósz 2021.02.10. 20:13:26

Valamelyik ápoltnak szülinapi bulija lesz holnap

kipcsak harcos 2021.02.10. 20:16:20

@.Zsu: örülök, hogy tisztáztuk :)
Azért az avatarom maradhat? :D

.Zsu 2021.02.10. 20:22:38

@kipcsak harcos: én sosem szóltam be rá. ;)) engem mulattat

TheLynx70 2021.02.10. 20:39:12

Úgy tűnik, mégis eljött a világvége, sehol senki. :O Mindegy, én beburkoltam egy adag fokhagymás sertéscombot mustárral, tormával, baconos kiflivel. Ez volt itthon. :) Utána lecsúszott egy Waffelini, úgyhogy bátran belenézek az atomvillanásba is... :D

hereverő heverő 2021.02.10. 20:40:13

Ahh.. vége a műszaknak. Joccakát jó szórakozást és sok alkoholt ma estére a kommentszekciónak.

*integet, csókokat dob, leesik a székről, alszik.

.Zsu 2021.02.10. 20:41:08

@TheLynx70: én vagyok. én palacsintát ettem :)
amúgy a jöttemláttambuktamos posztnál folyik most diskurzus.

hereverő heverő 2021.02.10. 20:41:28

@TheLynx70: a jöttem láttam frunátós posztban vannak. Kénytelen leszel beérni velem, aki most megy haza :(

Cérnahuszár 2021.02.10. 20:45:28

@kipcsak harcos: ez az avatar ez most bejön, végre nem olyan mint egy nyálkahal
de a lényeg mégis ott van :)))

TheLynx70 2021.02.10. 20:46:05

@hereverő heverő: @.Zsu: Nekem minden jó, mert lusta vagyok átmenni is visszaolvasni. :) Arra tudok gondolni látatlanban, hogy Rönó faszságait beszéli ki a kommentszekció, ha így van, EKG! :)

_Pipp 2021.02.10. 20:46:52

@.Zsu: Én már nagyon unom azt a témát. :D Főleg, hogy (szerintem) nem kezeli jól az RTL se.

Amúgy nagyon jó lett a poszt, az öfire nem is nagyon tudtam figyelni este, annyira szar volt.

kipcsak harcos 2021.02.10. 20:47:53

@Cérnahuszár adraconis.0.01: nem véletlen a három feleség. Különösen az tetszett, amikor felvette a Für nevet is :D

Cérnahuszár 2021.02.10. 20:50:19

@kipcsak harcos: o hát igen, asszem van mit tanulnom tőle :)

TheLynx70 2021.02.10. 20:52:04

@.Zsu: Palacsinta is lecsúszna, túrós és mazsolás... :D

.Zsu 2021.02.10. 20:52:39

@kipcsak harcos: most alkalmaztam volna vmiféle fordított pszichológiát? :D
[tanácstalanul körbenéz]

.Zsu 2021.02.10. 20:53:33

@_Pipp: énis unom :DD de basszus belemegyek még mindiig. nem tudok csendben maradni.

.Zsu 2021.02.10. 20:54:22

@TheLynx70: egyikben túró, másikban mazsola?

TheLynx70 2021.02.10. 20:57:13

@.Zsu: Rosszul írtam, egyben az egész. :)

TheLynx70 2021.02.10. 20:59:03

Egyébként még az Indexen is olvastam Renó parasztságáról. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.10. 20:59:26

jo8 jo tvzést
legyen szép álmotok , álmodjatok velem
pápá csumpirudik :)

TheLynx70 2021.02.10. 21:03:59

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Jaj! Ez valami mélytengeri pocsékosság, de mégis van egyfajta bája... :D Szinte mosolyog. :D

Post Modern Prometheus 2021.02.10. 21:57:20

Merci VS Fantomkép: strawpoll.com/y3zqcgg13
87.27% [48] - 12.73% [7] Merci javára, még 22:30-ig tudtok szavazni, aztán jön az éles.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 34.27% [49]
- Robi: 32.17% [46]
- Vivi: 23.78% [34]

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 21:59:34

Sziasztok, szép estét! :-))

Tudom, hogy mindenki odaát tobzódik, de most nem mászok át, maximum ha ott lesz kitárgyalva a mai ápoltak viadala. :D

Cimili2 2021.02.10. 22:05:10

@Kiégett Hobbynyúl: szia is:)))
dani gyengeelméjű? ő olvasta fel a levelet, de ertelmezni már nem tudta.

Cimili2 2021.02.10. 22:06:47

na virdzsi rárabolna, de szabadkozik, h nem, mert danira gondol. na majd rábeszéli a férje.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:07:24

@Cimili2: Szia! ^^ Vicces lesz két posztot nézni egyszerre, de sebaj. :D
Az hát. Szövegértelmezése eddig sem volt erős.

Rá hát, de ugye Proli úr... tattikából meg a többiek nem veszik ki?

gazo 2021.02.10. 22:11:00

A szerkik bíznak Proli úr visszatérésében Marci ellen. Más értelmét nem látom ennek a kendő mizériának

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:13:00

@gazo: Danirlla csak akkor térhetne vissza, ha belenyúlnak. Más esélye nincsen, közutálatnak örvend ő is, még ha nem is annyra, mint Rencsula.

gazo 2021.02.10. 22:16:39

@Kiégett Hobbynyúl: akkor belenyúlnak. Én nem várnám vissza, de amúgy semmi értelme. Ha Virág felvenné, ahogy ő is felismerte, csak gyáva szarnak is tartanák bent is. Aztán kínlódhatna még bent egy kicsit egyedül a következő párbajig

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:18:30

@gazo: Én sem, szívesen látnám kívül. Annak hát, mert jelen esetben ez tényleg menekülésnek tűnik, ráadásul nyerne egy hetet vele, nem többet.

Post Modern Prometheus 2021.02.10. 22:18:51

Merci VS Fantomkép: strawpoll.com/y3zqcgg13
87.27% [48] - 12.73% [7] Merci javára, még 22:30-ig tudtok szavazni, aztán jön az éles.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 34.27% [49]
- Robi: 32.17% [46]
- Vivi: 23.78% [34]

gazo 2021.02.10. 22:20:13

Robi elbaszta a súlyemelést, a nyakába Proliúr, Proliúr nyakában Virdzsi lett volna a prolkorrekt megoldás....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:25:45

@gazo: Jogos. :D Bár akkor még Moha mehetett volna Bála nyakába és kiegyensúlyozták volna az eltéréseket.
Gyetek át a másik posztba, ott van mindenki. :-)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 22:26:10

A helyes megoldás, hogy Vivi felveszi a 2.lila kendőt is! :-)

gazo 2021.02.10. 22:26:58

@Kiégett Hobbynyúl: ááá Moha nem olyan pinairigy :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:27:07

@Majom1Parádé: Vagy Merci. :DDDDD Elvégre bárki felveheti. :D

SirLemming 2021.02.10. 22:30:19

@Majom1Parádé: Beleül a kézbe és benne marad?

Post Modern Prometheus 2021.02.10. 23:23:32

Merci VS Fantomkép eredmény:
87.27% [48] - 12.73% [7] Merci javára.

Merci VS Virág: strawpoll.com/wf689zxa7
Erre szombat este 22:30-ig tudtok szavazni.

K_Attila 2021.02.11. 09:24:48

Vivi az eltúlzott sminkjével Gáspár Evelinné alakul át.

Krétagarbó 2021.02.11. 09:58:08

@Rugdoll: nem tudom, lehet, hogy én vagyok a naiv, de biztosan Virág van azon a képen? Tucat ilyen és hasonló lány van, az a kép nem egyértelmű szerintem. Azt írja, hogy a csillagjegye oroszlán, Virág pedig vízöntő, a mai adásban lesz a szülinapja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.11. 10:24:54

@Post Modern Prometheus: Mellesleg Merci marha nagy mákos, hogy várhatóan a második párbaját fogja úgy fölényesen abszolválni, hogy tulajdonképpen bőven megérdemelné ő is a kiesést.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.11. 10:29:00

@Krétagarbó: Mert majd valós névvel és adatokkal fog jönni ezen az oldalon. Ezt már egyébként ő is bevallotta, sőt valahogy az is kiderült, hogy Dani is emlékezett rá erről az oldalról.

mozambikizombikini 2021.02.11. 10:52:55

@Krétagarbó: En sem lennek 100% biztos, hogy valoban fent van egy ilyen oldalon. A kepen o van, legalabbis a tetkoja stimmel, de hogy a papiron mi volt eredetileg, nem lehet tudni, siman photoshoppolhato, sot meg az is lehet, hogy valakinek o maga kuldte poenbol flortoles kozben.. Az, hogy a screenshotolt adatlap kihez tartozik, szerintem nem eleg bizonyitek. Illetve a shotolt uzenetek is eleg egyszeruen elkeszithetoek magadban is.

Szoval en sem tornek palcat ezen bizonyitekok alapjan. Persze ha megis igaz, akkor sem lepodnek meg.

Nekem az volt a benyomasom, hogy o ez a sugarbabys csaj, azaz, hogy egy idosebb pali nem publikus szeretoje, aki cserebe biztositja az eletszinvonalat.

Abban viszont most mar biztos vagyok, hogy feltoltette az ajkait. Nem nagyon tudtam eddig eldonteni, mert neha olyan furan all a szaja.

mozambikizombikini 2021.02.11. 10:56:05

@VV Erőlegény: Azt nem tudtam, hogy volt errol szo, csak egy olyan jelenetre emlekszem, hogy Renato uvolt Virag arcaba, hogy teged itt barki megdughatott volna, amikor bejottel. Meg szinten Renato obegatasa, hogy Virag behozta a villaba a gombat magaval... Stb.. Nem is nagyon ertettem miert mondja ezeket Reni.

Fálki 2021.02.11. 12:47:00

@mozambikizombi: Nyilvánvalóan kamu volt az az egész jelenet. Eljatszattak velük, aztán se előtte, se utána nem volt erről egy szó se.

mozambikizombikini 2021.02.11. 12:52:38

@Fálki: Tenyleg? :o De miert jatszatnanak el veluk ilyet? Ez szokasos ebben a musorban?

Fálki 2021.02.11. 13:03:17

@mozambikizombi: Vannak sajnos scriptelt jelenetek, iden szerintem egyre kevesebb... Vagy legalabbis nem annyira feltuno. Amikor bennvoltak a kiskutyak és Vivi épp melyponton volt es odazavartak hozzajuk lelkizni, az is olyan volt valszeg.

Itt a kurva-e Virág jelenetnél pedig annyi irányból lógott ki a lóláb, hogy rossz volt nézni.

Fálki 2021.02.11. 13:13:15

@Majom1Parádé: Azert ez az oldal boven nem hiteles forras, ahogy az 500src sem... Ami anyagok talaltak vagy csinaltak errol a szerencsetlenrol, azt probaltok ok is minel jobban megfuttatni, hogy legyen jo sok kattintas.
De sehol nincs semmi tobb, csak az a rosszlanyokos foto, meg a chat. Azt a chatet én is bármikor megcsinalom 3 perc alatt.

Ha tenyleg hajtott volna valahol Bpn, akkor bőven előkerult volna mostanra mar olyan ferfiember, aki volt nala es jott volt reszletes beszamolo is.

mozambikizombikini 2021.02.11. 13:16:47

@Fálki: Igen az a Vivis/ kutyas nekem is fura volt, akkor en is arra gondoltam, hogy odakuldtek. Meg Gabor bohocmaszkos jelenete is ize.... :S

Mondjuk nekem az volt a fura, hogy Dani rohogve dumalt errol Viraggal, neked hol logott meg ki a lolab? :D

@Majom1Parádé: Pont emiatt a linkek miatt csetelgettunk errol, hogy nekem pl. ez nem lenne eleg bizonyitek, aztan erre irtak fentebb, hogy pedig Danival is beszelgettek errol. Na ezt a beszelgetest linkeltem, amire most irta Fälki, hogy szerinte ezt a beszelgetest eljatszattak veluk. :) Ugyhogy itt tart most a kirakozasunk. :)

Fálki 2021.02.11. 13:25:03

@mozambikizombi: A nappalis jelenet is kamu, amikoris valahogy kiderul, hogy mi a kislany teljes neve. Dani egeszen addig nem tudja, hogy ki ez a lány, de onnantol kezdve, hogy a nevet megmondja, rogton beugrik neki... Mert mi férfiak olyanok vagyunk, hogy a nokon eloszor a nevuket nezzuk meg. Foleg instan. S az alapjan memorizáljuk is őket.

Megy kicsi a huzavona, aztan hirtelen Viragnak eszebe jut, hogy tenyleg van rola olyan kep es tudja hogy Dani mirol beszel. Virag szerepe itt nem gaz, Daniból csinalt itt hulyet a csatorna, aki egeszen addig nem ismeri fel a kurvasag fele tarto kislanyt, amig az nem mondta el a nevet.

A szaunás magyarazkodás pedig egyszeru mosdatas, bar en elhiszem azt, hogy Ő meggondolta magát. Ahogy azt is, hogy kozel volt hozza, hogy kurvalkodjon. Dolgozni ez a lany nem fog soha eleteben normalisan semmit, mert nem is tudja hogy mi az a munka. Ha az eneklés/celebseg/influenszerseg nem jon be, akkor visszater majd oda, hogy a pináját árulja.

mozambikizombikini 2021.02.11. 13:44:49

@Fálki: Aha, igy van benne mondjuk logika. Lehet, hogy tenyleg azert kellett ezt eljatszaniuk, hogy Virag kitudja magyarazni a kinti hireket. Nem nagyon tudom rola en sem elkepzelni, hogy valami ertelmes munkat talalna maganak. Ritka lusta lanynak tunik, raadasul nem is tudja magarol. Nem hiszem, hogy ma mar akkora penzek mozognak instainfluenszereknel. Kapnak par termeket ingyen, aztan pa. Nincs mar akkora insta hype mint regen. Talan a tiktokkal jobban jarna, de ahhoz meg kell humor es nemi mozgaskultura. :D Hatha kidob egy "ragogumi" szamot, mint anno VV Zsofika.

Fálki 2021.02.11. 13:51:08

@mozambikizombi: Az nagyon kellene még nekunk, hogy legyen meg egy Ragogumi... De majd a Puskás megirja :D :D

Sajnos ez a lany annyira tipikusan hozza a mai 18 évesekre jellemzo osszes negativumot, hogy konkretan a tanitani valo iskolapeldaja lesz annak, hogy hogy lesz valakibol 2 év alatt kurva.

Szerencsetlen Fanni is ugyanez volt. Teljesen vakon volt az elettel és sajat magaval kapcsolatban..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.11. 14:53:47

@Fálki: Nyilván nem kívánom Virágnak, hogy Fanni sorsára jusson. Viszont, ha így folytatja az nem sok jót ígér. Fanni egyébként Virággal ellentétben nem volt gyökér.

Fálki 2021.02.11. 14:56:34

@Majom1Parádé: Ha gyoker nem is, de buta picsa volt az szerintem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.11. 14:59:22

@mozambikizombi: Nem kell túlbonyolítani. Tudjuk, hogy ribanc már csak amit bent alakított abból is leesik.
Méghogy eljátszatták velük, Aha, biztos. Mintha az eszükről lennének híresek se a lakók se a szerkik. :-)

mozambikizombikini 2021.02.11. 15:43:06

@Fálki: @Majom1Parádé: Szerintem Fanni nagyon rosszindulatu tudott lenni (Zsu, Edina es kesobb meg Dori is, etc...) es cukiskodasba bujtatta az ostobasagat. Nalam ez kimeriti a gyokerseg fogalmat. Nem volt talan akkora homaly, mint Virag, talan mert o mar dolgozott a villa elott, pl. a Westendben eladokent.

Nyilvan ribiskedett Virag, de gondolom ez a mai meno tinik ismertetojele. Menosegi mertekegyseg pedig: hany kovetod van instan/ tiktokon. Eltudom kepzelni, hogy kacerkodott ezzel a penzkeresesi lehetoseggel, de aztan befosott tole. Azert kerdeztem a tobbieket, hogy milyen mas bizonyitek van erre, mint az a kep, meg hogy a felfujt, uj ajkaival nem tud inni, csak szivoszallal. Termeszetesen, ha kiderul, hogy tenyleg prosti volt, akkor sem leszek meglepve. :)

Fálki 2021.02.11. 15:47:07

@mozambikizombi: Nincs semmi mas bizonyitek.

A tobbivel egyetertek ofc.

@Majom1Parádé: Szerinted a Vivis kiskutyas jelenet se volt scriptelt?
Meg ez igy ott bent ennyiben marad? Jaja, Daninak eszebe jutott hogy a kis baratnoje igazabol kurva, de nem zavarja. Az bezzeg igen, ha nincs ott mellette szaras kozben... Vagy pl asszem tegnap lehetett latni, hogy reggelente baszdmeg Virág már a takaró alatt oltozik!!!
De az, hogy ilyen kep van rola, meg ebben gondolkodott, az a Prolinak belefér. Nanebassz.

Womanity 2021.02.11. 16:20:51

Szerintem már alapvetően az is jó kiindulópont, hogy 18 évesen az iskolát félbehagyva mégis hogyan és miből tud fenntartani egy budapesti albérletet munka nélkül. Külföldön élek, így nem vagyok teljes mértékben tisztában az árakkal, de gondolom nagyjából egy egyszobás garzon is lassan 150+rezsinél kezdődik, a kauciót nem említve. Emellett ugye a játékban ~6k Ft-ot jelölt meg napi kajapénzként (látjuk, hogy főzni nem tud), a kettő együtt már nagyjából 400k/hó. A fodrász, pilla, köröm, szoli, ruha, buli stb. még meg sincs említve. Hogy ezt 18 évesen, a látott hozzáállással és munkamorállal hogyan lehet megteremteni, az elgondolkodtató.

mozambikizombikini 2021.02.11. 16:36:22

@Womanity: Igen, ez nyilvan fura, ez pl. nekem is inkabb arra hajaz, hogy van ott valami. Ahogy en kepzeltem az o hatteret az inkabb az, hogy egy idosebb pasi kitartott szeretojekent eldegel. Nem tudom, hogy a szulok mennyire tamogatjak... en ugy ertelmeztem, amugy, hogy egyke gyerek.

Picit ezt ereztem Frunal is, nagyon sok kormot kene elkeszitenie ahhoz, hogy a draga designer cuccok, cipok, utazasok, kocsi meglegyen. Nala is inkabb egy "tamogatot" gondolnek a hatterben. Anno sok ilyen sztorit lattam.

Womanity 2021.02.11. 16:53:38

@mozambikizombi: Teljes mértékben egyetértek a "van ott valami"-vel, nyilván a formája (hogy egy ember sokszor, vagy sok ember egyszer) kis túlzással mindegy is. Nem vagyok szülő, de azt gondolom, hogy Virág életében sem sok támogatni való dolog van szülői oldalról. Nem iskolaváltás, vagy esetleg kiemelkedő sportkarrier, vagy egyéb "nemes cél" miatt költözött a fővárosba. Ha a szülők még ezt anyagilag állják is, akkor az szerintem nagy gond. De szerintem fogalmuk sincs mi történik a "kislánnyal", de lehet csak én vagyok a naiv.

Fru oldaláról én teljesen mást éreztem, ő szerintem ezekre a luxus dolgokra csak vágyik, és sosem adódott meg igazán neki. Az emirátusi utazás őszintén szólva már nem egy luxus dolog, a rózsaszín fapados légitársaságnál 50k-ból megvan a repjegy, az autójáról nem sok tudunk, de a család segítségével simán összedobhatták, a designer cuccok meg inkább érkeztek az aliexpressről, mint a márkaboltból.

mozambikizombikini 2021.02.11. 17:08:30

@Womanity: "a designer cuccok meg inkább érkeztek az aliexpressről, mint a márkaboltból." - Lehet! :))) Oszinten szolva en Frut nem nagyon tudtam hovatenni egesz vegig... Meg most is irritalo kicsit. Nagyon ritkan volt nekem szimpi, altalaban max. a sajnalataig jutottam el. Az teljesen nyilvanvalo, hogy vagyodik egy csillivilli eletformara es altalaban ugye pont azok az emberek szeretnek "villogni" nagy feliratos markanevekkel, meg hitelre vasarolt autokkal, akik amugy nem tehetnek meg.

Krétagarbó 2021.02.11. 21:28:20

@VV Erőlegény: ja, ezt nem tudtam. Azt gondoltam, hogy a valós nevüket nem adják egy ilyenhez, de a horoszkóp jegy nem oszt szoroz.

De mindegy, nem tudtam, hogy Virág beismerésben van:D
süti beállítások módosítása